Δευτέρα 24 Φεβρουαρίου 2014

Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ 1 ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ 90.4 FM 23 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2014

23 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2014
ΕΚΠΟΜΠΗ ΛΟΓΟΣ & ΑΝΤΙΛΟΓΟΣ
ΜΕ ΤΟΝ ΤΑΚΗ ΜΑΥΡΕΑ & ΤΟΝ ΝΙΚΟ ΠΑΡΑΣΚΕΥΑ 


  ΑΦΙΣΑ Β.jpg

Το ιστορικό Κανάλι 1 - δημοτική ραδιοφωνία του Πειραιά ξεκίνησε την λειτουργία του το 1987 επί Δημαρχίας Ανδρέα Ανδιανόπουλου  μεταδίδοντας από το λόφο του Προφήτη Ηλία. Ανήκει ιδιοκτησιακά στη Δημοτική Ραδιοφωνία του Δήμου Πειραιώς  (ΔΗ.ΡΑ.Π.)
Θεωρείται σταθμός τοπικής εμβέλειας και εκπέμπει από το όρος του Υμηττού στην πόλη του Πειραιά, των Αθηνών, σε ολόκληρο το λεκανοπέδιο Αττικής  και στα νησιά του Αργοσαρωνικού. Το πρόγραμμά του κυρίως περιλαμβάνει ειδήσεις και ενημερωτικές εκπομπές τοπικού χαρακτήρα και μουσικές προτιμήσεις.
ΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΕΠΙΣΗΣ ΜΕΤΕΔΩΣΑΝ
ΟΙ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΟΙ ΣΤΑΘΜΟΙ:
ARTFM RADIO ΚΥΠΡΟΥ ΝΙΚΟΣ ΑΜΑΡΑΝΤΟΣ, ΡΑΔΙΟ ΓΚΙΩΝΗΣ, ΡΑΔΙΟΝΙΟ, ΡΑΔΙΟ ΑΡΤΑ, ΣΩΡΡΑΣ FM 
artfm.jpg


Καθαρίζουν τα τούνελ διαφυγής της βουλής…

Η ΜΥΣΤΙΚΗ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΑΤΤΙΚΗ

TOUNEL

Καθαρίζουν τα τούνελ διαφυγής της βουλής…

ΟΠΩΣ ΤΟ ΒΡΗΚΑΜΕ

Πληθαίνουν οι πληροφορίες από ασφαλείς αστυνομικές πηγές που εδράζονται στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής για εργασιακό οργασμό αλλοδαπών εργατών στη μεγάλη στοά του Λυκαβηττού, της οποίας μια διακλάδωση επικοινωνεί υπόγεια με το πάρκινγκ των βουλευτών και καταλήγει έπειτα από συνεχείς διακλαδώσεις στο λιμάνι του Πειραιά. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, την τελευταία εβδομάδα…


υπό την επίβλεψη στελεχών της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας και της Κρατικής Ασφάλειας και εις γνώσιν της ΕΥΠ οι εργασίες έχουν ενταθεί. Πυροτεχνουργοί, ηλεκτρολόγοι και μηχανικοί καθαρίζουν το γνωστό τούνελ. Οπως πληροφορούμαστε, καθαρίζεται επίσης η υπόγεια επικοινωνία από το Μέγαρο Μαξίμου προς τον Εθνικό Κήπο (που προϋπάρχει), ενώ γίνονται και συνεχείς ασκήσεις ετοιμότητας και πυρασφάλειας από άντρες της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας από άλλη υπόγεια διάβαση, η οποία ξεκινά από το προαύλιο της οδού Μουρούζη και καταλήγει πάλι μέσα στο Κοινοβούλιο. Αστυνομικές πηγές επιμένουν ότι οι εργασίες έχουν σχέση με τις τελευταίες μαζικές εκδηλώσεις των «Αγανακτισμένων» στην πλατεία Συντάγματος. Πάντως άλλες πηγές τονίζουν ότι οι εργασίες είναι συνήθεις και στο επιβαλλόμενο πλαίσιο των ήδη υπαρχόντων μέτρων ασφαλείας των Ελλήνων βουλευτών, που φυσικά δεν ανακοινώνονται δημόσια.


Η στοά του Λυκαβηττού (σύμφωνα με την επίσημη βιβλιογραφία για τη «Μυστική Αθήνα») έχει είσοδο στη δυτική πλευρά, κοντά σε ένα εκκλησάκι. Εκεί συναντιούνται και τα τούνελ από την Πεντέλη και το Γαλάτσι. Στη συνέχεια αρχίζουν οι διακλαδώσεις. Υπάρχει υπόγειος δρόμος ακριβώς κάτω από τη διασταύρωση των οδών Φιλελλήνων και Ξενοφώντος, εκεί που, όπως μας ανέφεραν παλιοί μηχανικοί, υπήρχε το νυχτερινό κέντρο «Στράτος». Μάλιστα όταν χρειάστηκε στα τέλη της δεκαετίας του ’80 να τοποθετήσουν στο μαγαζί κλιματιστικά για να τραγουδήσει ο μεγάλος Στράτος Διονυσίου οι εξωτερικές μονάδες βγήκαν μέσα στη στοά που οδηγεί κατευθείαν στη Βουλή.


Οσον αφορά τη στοά της Βουλής, δίπλα ακριβώς από το Κοινοβούλιο, όπου τώρα στεγάζεται το πενταώροφο πάρκινγκ των βουλευτών, άρχιζε η υπόγεια σήραγγα με τεράστιες αρχαίες κολόνες. Το τούνελ ήταν γνωστό ως μέσο διαφυγής για τη βασίλισσα Αμαλία. Μετά τις εργασίες του μετρό η είσοδός του μεταφέρθηκε μέσα στο πάρκινγκ όπου βάζουν τα αυτοκίνητά τους οι 

εθνοπατέρες.

http://diadoseto.blogspot.se/2014/02/blog-post_5298.html

πηγή


ΠΗΓΗ




ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΠΡΟΤΑΣΗΣ ΣΩΡΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΤΩΝ ΕΡΓΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΝΑΓΚΩΝ ΤΩΝ ΔΗΜΩΝ

ΟΛΑ ΤΑ ΝΟΜΙΚΑ ΚΡΑΤΙΚΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΓΙΑ ΤΑ 600ΔΙΣ.... ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΚΑΙ ΔΙΑΔΩΣΤΕ....



«Μιζαδόρος» ελληνικών όπλων Γερμανός μεγαλοβιομήχανος

Στοιχεία για πιθανή εμπλοκή του προέδρου της Ομοσπονδίας Γερμανών Βιομηχάνων, Ούλριχ Γκρίλο, στην υπόθεση δωροδοκιών στα ελληνικά εξοπλιστικά προγράμματα, αποκαλύπτει το Der Spiegel της Δευτέρας.

«Μιζαδόρος» ελληνικών όπλων Γερμανός μεγαλοβιομήχανος

Έντονο «γερμανικό» χρώμα αποκτά το σκάνδαλο των παράνομων εξοπλιστικών προμηθειών ελληνικών κυβερνήσεων.

Δημοσίευμα του Spiegel, που κυκλοφορεί τη Δευτέρα εμπλέκει στην υπόθεση τον πρόεδρο της Ομοσπονδίας Γερμανικών Βιομηχανιών, Ούλριχ Γκρίλο.

Το τεύχος του γερμανικού περιοδικού Der Spiegel που κυκλοφορεί τη Δευτέρα δίνει νέες διαστάσεις στην υπόθεση με τις «μίζες» στην πώληση γερμανικών οπλικών συστημάτων στην Ελλάδα.

Το δημοσίευμα κατονομάζει τον επικεφαλής του γερμανικού ΣΕΒ, Ούλριχ Γκρίλο, ως άμεσα εμπλεκόμενο στο ελληνικό σκάνδαλο.
Ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Γερμανών Βιομηχάνων (BDI) την επίμαχη περίοδο ήταν οικονομικός διευθυντής του τμήματος εξοπλισμών της Rheinmetall, αλλά και διευθύνων σύμβουλος της θυγατρικής εταιρείας STN Atlas.

Τα νέα στοιχεία που επικαλείται το περιοδικό βασίζονται σε τριμηνιαίες εκθέσεις του τότε εκπροσώπου της εταιρείας στην Αθήνα, Παναγιώτη Ευσταθίου με αποδέκτη τον Ούλριχ Γκρίλο.

Σε μία από αυτές τις εκθέσεις, με ημερομηνία 30 Ιουνίου 2000, γίνεται αναφορά σε συνάντηση του κ. Γκρίλο και δύο μάνατζερ της STN Atlas κατά την επίσκεψή τους στην Αθήνα με τον Αντώνιο Κάντα.

Ο κ. Κάντας, γενικός διευθυντής εξοπλισμών του υπουργείου Εθνικής Άμυνας επί υπουργίας Άκη Τσοχατζόπουλου, είναι το άτομο που -όπως πιθανολογείται- δωροδοκήθηκε από τον κ. Ευσταθίου κατ’ εντολήν ή κατόπιν άδειας του Ούλριχ Γκρίλο.

Ωστόσο, ερωτηθείς σχετικά από το Spiegel ο γερμανός βιομήχανος ισχυρίστηκε ότι δεν είναι σε θέση να θυμηθεί, ούτε ποιοι ήταν οι συνομιλητές του, ούτε, βέβαια, το αντικείμενο των επαφών του στην ελληνική πρωτεύουσα.

Πάντως, ο Ούλριχ Γκρίλο παραδέχεται ότι είχε επισκεφθεί την Αθήνα το 2000 για επιχειρηματικούς σκοπούς.

Ακριβώς αυτό το «σκοτεινό» σημείο επιχειρούν να «φωτίσουν» οι εισαγγελίες Αθήνας και Βρέμης, όπου και η έδρα της STN Atlas, με τον γερμανό μεγαλοβιομήχανο να βρίσκεται, προς το παρόν, εκτός της λίστας υπόπτων για δωροδοκία, φοροδιαφυγή και απάτη.

Τέλος, αξίζει να να σημειωθεί ότι ο Ούλριχ Γκρίλο διατηρεί στενότατες σχέσεις με τη γερμανίδα καγκελάριο Άνγκελα Μέρκελ, με πληροφορίες να θέλουν την εταιρία του να είναι μεταξύ των χορηγών του κόμματός της.

Ανδρέας Μορφόπουλος
http://www.sport-fm.gr/article/mizadoros-ellinikwn-oplwn-germanos-megalobiomixanos/752366

ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑ

ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ"ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ" ΑΝΗΚΟΥΝ ΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ 



ΔΟΚΤΩΡ ΛΑΜΠΡΑΚΗΣ: ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΤΟ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑ


ΑΠΟΜΑΓΝΗΤΟΦΩΝΗΣΗ & ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΚΕΙΜΕΝΟΥ 
ΟΜΑΔΑ : Ei-End Μνημοσύνη


LAMPRAKIS.jpg
ΔΟΚΤΩΡ ΛΑΜΠΡΑΚΗΣ: ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΤΟ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑ

ROTHSCHILD & FEDERAL RESERVE

Στις αρχές του 1900 άρχισε η προσπάθεια από την άλλη παράταξη για να καταλάβουν χρηματοοικονομικά όλο τον πλανήτη. Το 1908 πραγματοποιήθηκε μία σύνοδος σ' ένα μικρό νησάκι που ονομάζεται Jekyll Island, έξω από την Ατλάντα της Γεωργίας, στην Αμερική. Εκεί μαζεύτηκαν 5 τραπεζίτες με 2 αντιπρόσωπους της αμερικανικής κυβέρνησης και φτιάξανε αυτό που αργότερα ονομάστηκε Federal Reserve Bank. 

Αυτή δηλαδή είναι η Κεντρική Τράπεζα των ΗΠΑ η οποία εγκρίθηκε από το Κογκρέσο το 1910 και τέθηκε σε λειτουργία το 1912. Ψηφίστηκε δε, μόνον από 7 βουλευτές οι οποίοι ήταν παρόντες στη Βουλή καθότι το νομοσχέδιο όπως συνηθίζεται και στην ελληνική πραγματικότητα, παρουσιάστηκε την 29η Δεκεμβρίου 1912 όπου έλειπαν όλοι στα σπίτια τους. 

Με αυτό το νομοθετικό πραξικόπημα δημιουργήθηκε η Federal Reserve Bank. Το 1913 άρχισε η λειτουργία της FRB με ιδιοκτησία των τραπεζιτών Rothschild και 8 ακόμη τραπεζιτών. Οι Rothschild και οι 8 τραπεζίτες δημιούργησαν ένα consortium από τις 100 μετοχές του οποίου το 52% ανήκει στην οικογένεια Rothschild και οι υπόλοιπες 48 είναι μοιρασμένες σε κομμάτια των 6% σε Γνώστες οικογένειες όπως οι Openheimer, οι Rockefeller,οι Schiff κλπ. 

alt
alt

Στο χρηματιστήριο του Λονδίνου θα δείτε ότι είναι Rothschild, Schiff, Openheimer.Στην Αμερική είναι Rockefeller, Rothschild και δεν θυμάμαι ποιοι είναι οι άλλοι. Πάντως όλοι αυτοί προέρχονται από 12 οικογένειες. Οι 12 αυτές οικογένειες είναι αυτοί που είναι ιδιοκτήτες της Κεντρικής Τραπέζης της Αμερικής (FRB) με 52% στην οικογένεια Rothschild και το υπόλοιπο 48% στις άλλες 8 τραπεζικές οντότητες.


ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ - Η ΑΙΤΙΑ ΤΟΥ Α' ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ

Το 1916 στην Αμερική γινόταν ο 1ος Παγκόσμιος πόλεμος. Απειλούσε η Γερμανία την Ευρώπη. Οι Αμερικανοί ήταν υπέρ των Γερμανών, αυτό είναι αποδεδειγμένο, και η Γερμανία απειλούσε την Ευρώπη. Εδώ έρχετε αυτό που ονομάζουμε σιωνισμός, σιωνιστές. Ο σιωνισμός δεν είναι θρησκεία, δεν είναι οργάνωση, δεν είναι κίνημα, δεν είναι συνυφασμένο με τους Εβραίους. Δεν είναι τίποτα από όλα αυτά. Ο σιωνισμός είναι ένα και μόνον πράγμα. Η δημιουργία και η συντήρηση του κράτους του Ισραήλ. Γιατί; Για να είναι ο στρατιωτικός βραχίονας της Νέας Τάξης Πραγμάτων σε αυτό το κεντρικό σημείο που ελέγχει Ευρώπη, Αφρική και Ασία. Διότι η Αμερική σαν στρατιωτική δύναμις μπορεί να ελέγξει όλο τον πλανήτη αλλά δεν έχει άμεση πρόσβαση στις ενεργειακές πηγές. Κι έτσι λοιπόν αφού είχε ήδη δημιουργηθεί η FRB ο Ντισραέλι ο οποίος ήταν υπουργός εξωτερικών της Μ. Βρετανίας ζήτησε από τον πρωθυπουργό της Αγγλίας, ότι αν έπειθε τους Αμερικανούς να έρθουν με την πλευρά των Βρετανών, εάν θα εδέχετο να τα βάλει με τους Γερμανούς. 

Αυτό ήταν ο λόγος που υπογράφθηκε το σύμφωνο Balfour. Το σύμφωνο Balfour ήταν η δημιουργία του κράτους του Ισραήλ. Υπέγραψε λοιπόν η Αμερική. Υπέγραψε και η Αγγλία. Ο Ντισραελι πηρέ το χαρτί υπογεγραμμένο ότι υπεσχέθη η Αμερική και η Αγγλία να δημιουργηθεί το κράτος του Ισραήλ. Αυτός είναι ο λόγος που έγινε ο 1ος Παγκόσμιος Πόλεμος.


Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΥΝΕΒΑΛΕ ΜΕ 2.500.000 ΧΡΥΣΑ ΓΑΛΛΙΚΑ ΦΡΑΓΚΑ ΣΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΤΩΝ ΔΙΕΘΝΩΝ ΔΙΑΚΑΝΟΝΙΣΜΩΝ - BIS

Όταν τελείωσε ο Α' Παγκόσμιος Πόλεμος οι νικητές συνήλθαν και έφτιαξαν μια τράπεζα που ονομάστηκε BIS. Bank of International Settlements - Η Τράπεζα των Διεθνών Διακανονισμών. Οποιαδήποτε τραπεζική πράξη γίνεται κατά τη διάρκεια της ημέρας π.χ. στο λογαριασμό ενός απλόυ πολίτη, ή στο λογαριασμό του Αγγλικού κράτους ή της Ροδεσίας περνάει από αυτή την τράπεζα. 
 
H BIS έχει 3 υποκαταστήματα. 
  • Το κεντρικό είναι στη Βασιλεία της Ελβετίας διότι εκεί είναι ή έδρα των Illuminati. Ο Weishaupt ο οποίος ίδρυσε το κίνημα των πεφωτισμένων της Βαυαρίας ήτανε στην Βασιλεία της Ελβετίας. 
  • Το 2ο υποκατάστημα βρίσκεται στην πόλη του Μεξικού το οποίο ελέγχει Βόρειο και Νότιο Αμερική. 
  • Το 3ο υποκατάστημα βρίσκεται στο Χονγκ Κονγκ το οποίο ελέγχει Ασία, Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία, ενώ η Βασιλεία της Ελβετίας ελέγχει Ευρώπη και Αφρική. 
Καταλαβαίνετε λοιπόν ότι αυτή η τράπεζα με 3 υποκαταστήματα ελέγχει τις τραπεζικές συναλλαγές 
όλων των πολιτών όλου του πλανήτη κάθε μέρα. 

Στις 12/06/2012 οι καταθέσεις σε αυτή την τράπεζα μόνο, ήτανε 1015 τετράκις. Λοιπόν τι σημαίνει αυτό; Κατ' αρχήν πως δημιουργήθηκε η τράπεζα; Εσύ Έλληνα συνέβαλες στη δημιουργία αυτής της τραπέζης. Ο Γεώργιος ο β' πήρε μέρος σ' αυτή τη συνάντηση που δημιούργησε την BIS στις 20/01/1930 με 2.500.000 χρυσά γαλλικά φράγκα. Αυτή ήταν η συμμέτοχη της Ελλάδος τότε. 

Σε διάστημα 13 μηνών η τράπεζα πέρασε στην απόλυτη ιδιοκτησία των τραπεζιτών που είπαμε προηγουμένως. Όταν ονομάζουμε τραπεζίτες ή όταν λέμε Rothschild δεν εννοούμε μόνο τους Rothschild εννοούμε το σύνολο αυτών των τραπεζιτών. Αυτοί που ελέγχουν την παγκόσμια οικονομία. Έτσι λοιπόν έχουμε την BIS στην οποία η Ελλάδα συνέβαλε με 2.500.000 χρυσά γαλλικά φράγκα η οποία περιήλθε στην ιδιοκτησία των Rothschild και εσείς δεν ξέρετε τίποτα.


303 ΤΡΙΣ ΔΟΛΑΡΙΑ ΤΟ ΜΕΡΙΔΙΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΣΤΟ ΔΝΤ & ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΤΡΑΠΕΖΑ

Όταν τελείωνε ο 2ος παγκόσμιος πόλεμος το 1944 σε μια μικρή πόλη στο New Hampshire στην Αμερική στη Νέα Αγγλία των ΗΠΑ έγινε μια δεύτερη συνάντηση στην οποία συμμετείχαν 44 κράτη. Αυτή ονομάζεται Bretton Woods Agreement. Εκεί συμφωνήθηκε η δημιουργία του ΔΝΤ (ΙΜF) και της Παγκόσμιας Τράπεζας (World Bank). Η Ελλάδα συνέβαλε με 5.000.000 δολάρια την εποχή εκείνη. Που τα βρήκε, αυτό δεν το ξέρω. Μόλις είχαμε απελευθερωθεί και είμασταν στον εμφύλιο. Το 1944 δηλαδή. 

alt

Τόσον η BIS, η World Bank όσο και το ΔΝΤ είναι πάντα κάτω υπό την αιγίδα των τραπεζιτών Rothschild. Και πάλι επισημαίνω ότι όταν λέμε Rothschild εννοούμε όλους. Όχι μόνο την οικογένεια.Έτσι λοιπόν έχουμε 2 τράπεζες που υποτίθεται είναι δικές σας, δηλαδή του ανθρωπίνου γένους αλλά τις ελέγχουν άλλοι και ούτε καν το ξέρετε! Ακούστε τι καταθέσεις έχει η Ελλάδα σ' αυτά τα δυο συστήματα. 303 τρις εκατομμύρια δολάρια. Αυτό είναι το μερτικό της Ελλάδος στις καταθέσεις και στα παράγωγα. Τα ποσά αυτά προκύπτουν από την επένδυση των καταθέσεων διαχρονικά από το 1930 και από το 1944 και εντεύθεν. Έχει η Ελλάδα στο μερτικό της 303 τρις εκατομμύρια δολάρια !!!


Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΕΧΕΙ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΤΑΜΕΙΑ

Όταν ήρθε λοιπόν ο Σώρρας και σας είπε « Παιδιά εγώ θα σας δώσω 600 δις.» Δεν είναι του Σώρρα τα λεφτά. Ο Σώρρας έχει την υποσχετική του χρέους. Έχει το συμβόλαιο. Δηλαδή έχει την δυνατότητα να έχει πρόσβαση σε αυτά τα ταμεία. Και δεν είναι μόνον αυτές οι προσβάσεις που έχει. Δεν είναι προσβάσεις των 600 δις ή των 3 τρις. Τα 3 τρις εντέλει, για όσους είναι αμφισβητίες, είναι ψιλά στην τσέπη. Σε ελληνικά χέρια και υπό ελληνικό έλεγχο βρίσκονται τα X του πλούτου της Γης. Πρέπει να σας πω το εξής. Επειδή είστε ιδιοκτήτες δεν σημαίνει ότι μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε. « Άμα είναι δικά σου πάρτα» σου λέει. « Έλα και πάρτα.» Γιατί δεν μπορείς να τα πάρεις; Γιατί η διαδικασία που χρειάζεται για να τα πάρεις είναι πολύ συγκεκριμένη και είναι κάτω από τον δικό τους έλεγχο.
Θα σας εξηγήσω ακριβώς τι συμβαίνει. 

Ας υποθέσουμε ότι έχουμε ένα γήπεδο και είναι η ανθρωπότητα στις κερκίδες και βλέπει τους τραπεζίτες που τσακώνονται κάτω στο γήπεδο ποιος θα αρπάξει τα περισσότερα. Ποιος θα βάλει τα περισσότερα γκολ. Εσύ ο θεατής έχεις την δυνατότητα να κινείσαι στη θέση σου και ίσως παραδίπλα κι αν είναι φίλος σου ο διπλανός μπορεί να του πεις « Έλα από εδώ να πάω προς τα εκεί. Αυτή είναι η δυνατότητα που έχεις. Για να βγεις από το γήπεδο πρέπει να ανοίξουν οι πόρτες. Φανταστείτε ότι όλη η ανθρωπότητα είναι μέσα στο γήπεδο. Κάποιος τους βλέπει, τους παρακολουθεί και δεν τους αφήνει να κουνηθούν. Κι όταν έρθει η ώρα για να βγούνε από το γήπεδο έχει κλειστές τις πόρτες. Είναι 8 πύλες και είναι και οι 8 πιασμένες και δεν μπορεί κανένας να βγει έξω. 

Έξω τώρα, το χειμώνα υπάρχει το παλτό για να ζεσταθείς και το καλοκαίρι η θάλασσα για να κολυμπήσεις. Δεν σου επιτρέπουν όμως να βγεις από το γήπεδο γιατί αυτοί φυλάνε τα κλειδιά στις 8 θύρες. Ενώ αυτά τα περιουσιακά στοιχεία που ανήκουν σε όλη την ανθρωπότητα ανήκουν στον καθένα από εσάς ξεχωριστά, δεν μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε αυτά τα στοιχεία γιατί χρειάζονται 3 παράγοντες για να μπορέσεις να βγεις από το γήπεδο. Ποιοι είναι αυτοί; 1ον να έχεις χρηματοοικονομικό εργαλείο, δηλαδή να έχεις ένα ομόλογο, να έχεις μια ομολογία χρυσού, να έχεις ένα γραμμάτιο, να έχεις κάτι το οποίο να μπορεί να δεσμεύσει. 

Ακούστε πολύ προσεκτικά. Ο τρόπος με τον οποίο λειτουργεί το ''σύστημα'' είναι : Δεσμεύει ένα κομμάτι των σκληρών περιουσιακών στοιχείων, π.χ. το χρυσάφι, το χωράφι του παππού σου, την πολυκατοικία του Βαρδινογιάννη, τα βαπόρια του Ρέστη. Όλα αυτά είναι σκληρά περιουσιακά στοιχεία. Για να μπορέσεις λοιπόν να πάρεις αυτά τα λεφτά πρέπει να καταθέσεις μια ομολογία ή ένα γραμμάτιο το οποίο μπορεί να δεσμεύσει ένα περιουσιακό στοιχείο το οποίο βγαίνει από την κυκλοφορία. Δεν μπορεί άλλος να το δεσμεύσει για να κατεβάσει λεφτά. Και έτσι σου επιτρέπουν να κατεβάζεις χρήματα αφού έχεις βάλει μέσα στο χρηματοκιβώτιο τα ομόλογα και έχεις δεσμεύσει τα σκληρά περιουσιακά στοιχεία. Αυτά λοιπόν τα ομόλογα είναι εντελώς απαραίτητα για να μπορέσει οποιοδήποτε κράτος στη Γη να παράξει χρήμα. Εάν δεν τα έχεις αυτά δεν μπορείς να το κάνεις. 

alt

ΚΟΜΟΥΝΙΣΜΟΣ, ΦΑΣΙΣΜΟΣ, ΧΙΤΛΕΡ & ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΧΡΥΣΟΣ 

Γιατί όμως χρειάζονται ομόλογα θα μου έλεγε κάποιος και γιατί να μην έχει ο καθένας το δικό του το χρυσάφι και κατά συνέπεια να κόβει όσα λεφτά θέλει ; Αυτός είναι ο σκοπός και αυτός ήτανε κι ο τρόπος εκφράσεως του Ελληνισμού. 

Μέσα σε αυτή την εκατονταετία το αντίπαλον δέος, οι Χαζάροι, οι τραπεζίτες, όπως θέλετε πέστε τους, μάζεψαν όλο το χρυσάφι της Γης. Το βγάλανε από την κυκλοφορία και το αποθήκευσαν σε ένα συγκεκριμένο σημείο του πλανήτη. Πως το κάνανε αυτό; Λίγο πριν από τον πόλεμο, γι' αυτό δημιουργήσανε και τους δύο πολέμους, διείσδυαν σε μία χώρα, σκεφτείτε για παράδειγμα τον άξονα Ιαπωνία - Γερμανία. Τις μεν χώρες της Ασίας τις φοβέριζαν με την Ιαπωνία τις δε χώρες της Ευρώπης τις φοβέριζαν με τη Γερμανία. Αυτή είναι η κλασσική τους συνταγή. «Για να μην σου τα πάρουνε οι Γιαπωνέζοι» είπανε στους Φιλιππινέζους «Φέρε μας το χρυσάφι να το φυλάμε εμείς. Μόλις τελειώσει ο πόλεμος δικά σου είναι. Πάρε και τα ομόλογα σε χρυσό. Σου δίνουμε και 4% επιτόκιο.» Από τις Φιλιππίνες μόνο πήρανε 11 καράβια χρυσό, 770.000 τόνους. Από την Κίνα πήρανε 9 καράβια χρυσό για να μην μπούνε οι Γιαπωνέζοι να τον πάρουνε. 

Εν γένει με όλες αυτές τις κινήσεις, Α' & Β' παγκόσμιο πόλεμο, με την φοβέρα ότι θα σου τα πάρουνε οι αντίπαλοι, γι' αυτό δημιουργήσανε τις δυο αριστερές δεξιές ομάδες. Δηλαδή τον Κομμουνισμό και τον Φασισμό, τα μανιφέστα και των δυο δημιουργήθηκαν ακριβώς την ίδια εποχή, και χρηματοδοτήθηκαν και οι δυο τους από τους τραπεζίτες. 15.000 χρυσές λίρες πήρε ο Μαρξ και ο Ένγκελς για να φτιάξουν το κομουνιστικό μανιφέστο και 15.000 επίσης δόθηκαν για να φτιαχτεί το φασιστικό μανιφέστο. 

Έτσι δημιουργώντας αυτή τη δημοκρατία του διπολισμού, είπανε στον Κινέζο, στον Έλληνα.Να το πάμε στην Ελλάδα. Η Ελλάδα έδωσε το χρυσό της έξω το 1941, με το φόβο ότι θα τον πάρουν οι Γερμανοί. Τον φορτώσανε λοιπόν το 1941. Πρόεδρος της Τραπέζης της Ελλάδος ήτανε ο Μαντζαβίνος. Ο Μαντζαβίνος εφόρτωσε το χρυσό σε 2 καράβια. Στο ένα καράβι το χρυσό και στο άλλο καράβι φόρτωσε τα χαρτονομίσματα που ήτανε στην Τράπεζα της Ελλάδος. Η τράπεζα της Ελλάδος βέβαια δεν είναι ελληνική. Το καταλαβαίνετε αυτό. 

Η Tράπεζα της Ελλάδος ανήκει στους ίδιους τους τραπεζίτες. Ανήκει στους Rothschild και στους υπόλοιπους 10. Η Εθνική τράπεζα της Ελλάδος κι αυτή ανήκει στους Rothschild και στους υπόλοιπους 10. Επομένως, πήρανε το χρυσάφι από τη χώρα. Eίχανε καταλάβει όλες τις κεντρικές τράπεζες. Δεν είχανε άλλο τρόπο να πείσουν το λαό να δώσει το χρυσό και τα σκληρά περιουσιακά του στοιχεία. Μόνο με φόβο. Δεν υπάρχει άλλος τρόπος. 

Με το φόβο λοιπόν των Γερμανών φορτώσανε το χρυσό και τον πήγανε στη Αίγυπτο. Το ένα καράβι με τα χαρτονομίσματα βούλιαξε και τα χαρτονομίσματα αυτά ξεβράζονταν στις νότιες παραλίες της Κρήτης για τουλάχιστον 1,5 χρόνο κατά τη διάρκεια της κατοχής. Ο χρυσός έφτασε στην Αίγυπτο και ακολούθως κατέληξε ο μισός στην Αγγλία και ο μισός στην Αμερική. Αυτά φυλάσσονται ακόμη εκεί. Υποτίθεται φυλάσσονται. 

Η ελληνική επικράτεια σήμερα, πληρώνει 900.000 ευρώ το χρόνο για την φύλαξη του χρυσού της στις τράπεζες της Αγγλίας και της Αμερικής. Το μνημόνιο που υπογράψαμε δίδει το δικαίωμα στους δανειστές να κατάσχουν αυτόν το χρυσό εάν εμείς δεν μπορούμε να ανταπεξέλθουμε. Το τελευταίο τμήμα χρυσό από τους 46 τόνους, το είχαμε ακόμη επί Σημίτη. Και μετά από 2 εβδομάδες που η Ελλάδα μπήκε στο ευρώ, ο Σημίτης το φόρτωσε και το έστειλε εκεί που ξέρει αυτός. Δεν ξέρω που. Όταν τον ρωτήσαμε δημοσίως που πήγε και γιατί πουλήθηκε και δόθηκε ο χρυσός της Ελλάδος; Η απάντηση ήτανε «Για τις ανάγκες του κράτους.» Ποιες ανάγκες ήταν αυτές, δεν έχουν καθοριστεί. Πως χρησιμοποιήθηκαν τα χρήματα κι αυτό δεν έχει καθοριστεί. Καταλαβαίνετε λοιπόν σαν γενική ιδέα πως λειτούργησε όλο το σύστημα. 

Οι μεγάλοι τραπεζίτες δημιούργησαν τους πολέμους, δημιούργησαν το φόβο στα έθνη. Πήραν το χρυσάφι και το βάλανε σε μια συγκεκριμένη αποθήκη. Ακολούθως, γυρίσανε στα κράτη και γυρέψανε να πληρωθούν τα δάνεια τα οποία δώσανε οι τραπεζίτες κατά τη διάρκεια των πολέμων στα διάφορα κράτη τα οποία θέλανε. Θυμάστε ότι η Ελλάδα αναγκάστηκε να πάρει δάνειο, το οποίο έδωσε μάλιστα και στην Γερμανική κατοχή. Το ίδιο συνέβη σε όλες τις χώρες. Μην νομίζετε ότι η Ελλάδα είναι μοναδικό φαινόμενο. 

Όλοι όσοι είχανε ανακατευθεί στον A' και B' παγκόσμιο πόλεμο χρειάζονταν χρήματα για να στηρίξουν την άμυνα ή την επίθεση. Εδώ τώρα είναι το μεγάλο γεγονός που θα σας το αναφέρω εντελώς περιφερικά χωρίς να μπούμε σε λεπτομέρειες. Όλη η καμπάνια του Χίτλερ χρηματοδοτήθηκε οικονομικά από εσάς! Τον Ελληνισμό. Από τους Έλληνες. 


ΤΟ ΞΕΡΙΖΩΜΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΙΩΝΙΑΣ 

smyrnh.jpg
Όλα τα χρήματα τα οποία είχε συλλέξει ο Ελληνισμός από τον 17ο και 18ο αιώνα είχαν κατατεθεί σε μια τράπεζα που λεγόταν Τράπεζα της Ανατολής. Η Ελλάδα ήταν τότε μια μικρή χώρα. Μέχρι τη Μελούνα έφτανε. Η Θεσσαλονίκη τα Ιωάννινα, η Λάρισα, η Μυτιλήνη, τα Δωδεκάνησα, η Σμύρνη, τα Ιεροσόλυμα , η Αλεξάνδρεια, εκεί ήταν ο μείζων Ελληνισμός. 

Το τραγικότερο πράγμα που συνέβη ποτέ στον Ελληνισμό ήταν το ξερίζωμα του ελληνισμού της Ιωνίας. Ο ελληνισμός της Ιωνίας ήταν εκεί για 3.000 χρόνια. Εκεί μεγαλούργησε το Ελληνικό πνεύμα και με μια απλή κίνηση με μια συνωμοσία ξεριζώθηκε ο ελληνισμός της Ιωνίας για να κατασχεθεί το χρυσάφι των Ελλήνων. 

Στην ανατολική μεσόγειο αλλά και σε όλη τη μεσόγειο οι Έλληνες ήταν παντοκράτορες όσον αφορά το εμπόριο. Από την Οδησσό στη Ρωσία μέχρι την Κωνσταντινούπολη, τα Δωδεκάνησα, τη Σμύρνη, και την Αλεξάνδρεια. Να σκεφτείτε μόνον ότι το υποκατάστημα της Αλεξανδρείας είχε κέρδη το χρόνο, αυτή η μικρή τραπεζούλα, 1 - 1,5 εκατ. χρυσά γαλλικά φράγκα. Ενώ η Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος είχε κέρδη 10 εκατ. δραχμές. Αυτή ήταν η αναλογία. Και σε κάποια στιγμή λοιπόν αποφάσισε το κουνούπι που λεγόταν Εθνική Τράπεζα να αγοράσει τον ελέφαντα που λεγόταν Τράπεζα της Ανατολής. Αυτό πως έγινε; Το 1841 και αφού δολοφονήθηκε ο Καποδίστριας το 1831 από τους αγγλογάλλους με την βοήθεια των Μαυρομιχαλαών. 


ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ, ΦΙΛΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ, ΗΡΩΕΣ ΤΟΥ '21 & Ο ΡΟΛΟΣ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ

Ο Καποδίστριας, ο πραγματικός Έλλην, είναι εκείνος ο οποίος εξασφάλισε την ελευθερία της Ελλάδος. Μαθαίνουμε στο σχολείο ότι η ελευθερία της Ελλάδος εξησφαλίσθει από τη Φιλική Εταιρεία, από τον Κολοκοτρώνη, τον Καραϊσκάκη, τους ήρωες του ΄21, την οποία συμβολή δεν αμφισβητούμε. Εάν όμως δεν ήτανε ο Καποδίστριας δεν επρόκειτο ποτέ η Ελλάδα να γίνει ελεύθερο κράτος. 

alt

Ο Καποδίστριας ήταν υπουργός εξωτερικών του τσάρου της Ρωσίας. Το 1822 σε μια σύσκεψη στη Βερόνα της Ιταλίας ανάγκασε τον Μέτερνιχ, που ήτανε ο υπουργός εξωτερικών της Αυστροουγγαρίας, τον Wellington υφυπουργό εξωτερικών της Μεγάλης Βρετανίας και τον τσάρο Αλέξανδρο τον πρώτο, να υπογράψουν συμφωνητικό για την απελευθέρωση της Ελλάδος και τη δημιουργία του Ελληνικού κράτους. 

Η ανεξαρτησία της Ελλάδος λοιπόν υπογράφθηκε από τον Καποδίστρια και τις 3 άλλες μεγάλες δυνάμεις, Αγγλία, Ρωσία, Αυστροουγγαρία. Τα υπόλοιπα περί Φιλικής Εταιρείας βεβαίως και είναι αληθινά, πρέπει όμως να σας πω ότι η Φιλική Εταιρεία ήταν ένα παρακλάδι του μασονισμού. Όλοι οι ήρωες του 21 ήταν μέλη των μασονικών στοών. Ο Κολοκοτρώνης άνηκε στη στοά την επτανησιακή και επειδή τα Επτάνησα άλλαξαν κατοχή από το 1815 μέχρι το 1821, που έγινε η επανάσταση, και αντί το σκωτικό δόγμα το οποίο κυριαρχούσε, μιλάω για τη μασονία τώρα στα Επτάνησα και ιδιαίτερα στην Κέρκυρα και στην Ζάκυνθο, αντί λοιπόν το σκωτικό δόγμα, όταν την πήραν οι Γάλλοι, και ξαφνικά ήρθε το γαλλικό δόγμα, επρόδωσε στο Σουλτάνο το σχέδιο διότι η στοά της Ζακύνθου, οι Κολοκοτρωναίοι δηλαδή, οι οποίοι ήταν 216 τον αριθμό είχαν συμφωνήσει με τους πασάδες της Πελοποννήσου να κάνουν την επανάσταση και να βοηθήσουν και οι πασάδες να απελευθερωθούν από την μεγάλη πύλη. 

Όταν άλλαξε η ιδιοκτησία της Ζακύνθου από τους Γάλλους στους Άγγλους πρόδωσαν οι Άγγλοι το σχέδιο στο σουλτάνο και σφαγιάστηκαν 150 Κολοκοτρωναίοι εν μια νυκτί.Το 1831 λοιπόν δολοφονήθηκε ο Καποδίστριας αφού είχε ξοδέψει όλη του την περιουσία για τη δημιουργία Κεντρικής Τραπέζης Ελλάδος. 

Οι Κουντουριώτηδες οι οποίοι του υπεσχέθησαν ότι θα τον βοηθήσουνε δεν τον βοήθησαν. Του δώσανε μόνο 500.000 γρόσια τα οποία δεν ήταν αρκετά ούτε για να θρέψει το στρατό και τη δημόσια διοίκηση για 3 μήνες. Έτσι λοιπόν οι Αγγλογάλλοι, ιδιαίτερα οι Άγγλοι υποσχέθηκαν στον Μιαούλη ο οποίος έκαψε τον ελληνικό στόλο. 

Το 1ο δάνειο που πήρε το ελεύθερο εντός εισαγωγικών Ελληνικό κράτος ήταν 2.500.000 χρυσά τάλιρα το οποίο χρησιμοποίησε για να φτιάξει 2 πλοία. Το καταδρομικό "Ελλάς" ήτανε ναυαρχίδα του στόλου και ήτανε στο λιμάνι της Ύδρας μαζί με άλλα 14 ελληνικά πλοία και έπεισε ο Άγγλος πρόξενος τον Μιαούλη και έβαλε φωτιά στον ελληνικό στόλο με στόχο να υποσκάψει τη δύναμη του Καποδίστρια και να τον αναγκάσει να παραιτηθεί από την ελληνική πρωθυπουργία. 

Αφού έγιναν αυτά το 1841 λοιπόν, δημιουργήθηκε η Κεντρική Τράπεζα της Ελλάδος με το όνομα Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος με την ακόλουθη μετοχική διαίρεση. Η οικογένεια Rothschild είχε το 55% στα χαρτιά. Ο Γεώργιος Σταύρου που ήταν ο πρώτος τραπεζίτης της Εθνικής Τράπεζας εξυπηρετούσε και αντιπροσώπευε και αυτός τα συμφέροντα της οικογενείας έχοντας 500 μετοχές. Οι αδελφοί Σίνα και οι αδελφοί Ζωσιμάδες είχαν τις υπόλοιπες μετοχές αλλά τον κύριο όγκο των μετοχών τις είχε ο Εϋνάρδος, οποίος ήταν ο υπουργός οικονομικών της Βαυαρίας. Το 55% τις είχαν κατευθείαν οι Rothschild και το 12% των μετοχών που κατείχε ο Γεώργιος Σταύρου ήτανε και αυτές μετοχές των Rothschild γι' αυτό και τον κρατήσανε στην Τράπεζα για 29 χρόνια. Επειδή όμως η τράπεζα είχε δημιουργηθεί σε δραχμές ήτανε αδύνατον να μπορέσει να πιάσει το χρυσάφι των Ελλήνων της διασποράς. 

Το 1904 λοιπόν για να μπορέσει να έχει υποκαταστήματα σε νόμισμα χρυσού άνοιξε την Τράπεζα της Ανατολής στην οποία συνέβαλαν 2 Κεντρικές Τράπεζες. Της Γαλλίας και της Γερμανίας. 5 εκατ. από την Κεντρική Γαλλική Τράπεζα και 5 εκατ. από την Γερμανική Κεντρική Τράπεζα. Άνοιξε υποκαταστήματα σε όλα τα μέρη που σας είπα προηγουμένως. Από το 1904 μέχρι το 1920 κατάφεραν και μάζεψαν όλους τους λογαριασμούς και όλες τις καταθέσεις των Ελλήνων της διασποράς.


Η ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ 

Όταν δημιουργήθηκε το πρόβλημα με τους Τούρκους πρέπει να σας πω, και λυπούμαι που πολλοί από σας θεωρείτε ότι ο Βενιζέλος ήτανε ο μέγας Έλληνας και ο μέγας ήρωας αλλά, ήτανε εκείνος ο οποίος παρέδωσε τη γη της Ιωνίας στους τούρκους. 

Όταν λοιπόν το 1921 ο φίλος του ο Ζαχάρωφ. Ο Βενιζέλος είχε ένα φίλο που λεγόταν Ζαχάρωφ και ο οποίος ήτο έμπορος όπλων. Ο Ζαχάρωφ ήταν ένας Εβραίος ο οποίος ζούσε στην Ελβετία και ο οποίος προέβαλε τον εαυτό του ως μεγάλο φιλέλληνα. Ήταν συμπαραστάτης και πάντα δίπλα στον Βενιζέλο. Αυτός λοιπόν τροφοδοτούσε με εξοπλισμό τον Ελληνικό στρατό αλλά τη στιγμή που παραιτήθει ο Βενιζέλος για να κάνει εκλογές, περίεργο σε καιρό πολέμου, παραιτήθει και ο Ζαχάρωφ. Σταμάτησε να τροφοδοτεί τον στρατό. Η τελευταία αποστολή υλικού που έστειλε ήταν σε σφαίρες και μάλιστα οι μισές ήταν εντελώς άκυρες. 

Έτσι η γη της Ιωνίας έπεσε όχι για κανένα άλλο λόγο αλλά για να κατάσχουν οι Χαζάροι τον πλούτο των Ελλήνων της διασποράς. Οι μετοχές της Ανατολής πάνω από 50% κάηκαν στη Σμύρνη και στις άλλες πόλεις που έγιναν ταραχές εναντίον των Ελλήνων ή βυθίστηκαν στο βυθό του Αιγαίου από τις διάφορες ... Πρέπει να σας πω ούτε και τα κόκαλα των Ελλήνων δεν σεβαστήκαν οι Χαζάροι. 

Ένα Ολλανδικό πλοίο εβραϊκών συμφερόντων φόρτωσε τα κόκαλα των Ελλήνων της Σμύρνης και χρησιμοποιήθηκαν για διάφορες βιομηχανικές λειτουργίες στην Ευρώπη. Καταλαβαίνετε λοιπόν ότι όλος ο ιδρώτας του ελληνικού λαού είχε μαζευτεί σε αυτή την τράπεζα την οποία ουσιαστικά κατέσχε η Εθνική το 1932. 

alt

Υπήρχε ένας λογαριασμός που λεγόταν αλληλόχρεος λογαριασμός στο συμφωνητικό πωλήσεως της Τραπέζης. Υπήρχε ένα ποσό χρημάτων το οποίο δεν ήτο μέρος της αγοραπωλησίας. Ήταν αυτό που ονομάζουμε Reserve Capital. Το κεφάλαιο που είχε σαν καβάτζα η Τράπεζα και το οποίο ανήρχετο στα 770.000.000 χρυσά γαλλικά φράγκα. Αυτό μπήκε σε έναν λογαριασμό τοκιζόμενο με 7% μέχρι να γίνει η εκκαθάρισης της αγοράς της Τραπέζης. Η εκκαθάριση επρόκειτο να τελειώσει σε 2 χρόνια αλλά δεν έγινε ποτέ. Μετά από 4 χρόνια η Εθνική Τράπεζα απέλυσε τους εκκαθαριστάς χωρίς λόγο, χωρίς να γίνει ποτέ εκκαθάρισης. Αυτό έγινε την χρονιά που ανέλαβε ο Ιωάννης Μεταξάς, την 4η Αυγούστου, την πρωθυπουργία της Ελλάδος. 

Στον αλληλόχρεο λογαριασμό της Τράπεζας της Ανατολής από τις λογιστικές αναλύσεις της Εθνικής Τραπέζης, η οποία Εθνική Τράπεζα είχε ένα ξεχωριστό κομμάτι που έδινε λογαριασμό για την εκκαθάριση της Ανατολής, υπήρχαν περίπου 880.000.000 γαλλικά φράγκα κατατεθειμένα τα οποία ήταν προς όφελος των εκατοντάδων χιλιάδων μετόχων και επρόκειτο να δοθούν στους μετόχους ισόποσα. Στις 30/12/1936 το ποσό αυτό εξαφανίστηκε δια μαγείας, χωρίς κανένας να ξέρει πως, από τον ισολογισμό της Εθνικής Τραπέζης. Δεν μιλάω για τις μετοχές της Ανατολής. Μιλάω μόνο για το αποθεματικό κεφάλαιο (Reserve Capital)

Αυτό το αποθεματικό κεφάλαιο είναι εκείνο το οποίο αξιολόγησαν οι δυο καθηγητές Γεωργατζάς και Καργιώτης, να αναλογεί στην κάθε μετοχή σήμερα 670 δις ευρώ! Μόνον το αποθεματικό κεφάλαιο όχι το μετοχικό. Η εκκαθάρισις της Τραπέζης αυτής δεν έγινε ποτέ! Και ξέρετε κάτι. Αυτή η Τράπεζα λειτουργεί ακόμη και σήμερα με 27 υπαλλήλους μέσα στην Εθνική με τους ίδιους κωδικούς του 1932.

Λειτουργεί εκεί και λειτουργεί επίσης ακόμα, κι αυτό ακούγεται για πρώτη φορά δημόσια. 
Λειτουργεί υποκατάστημα της Τραπέζης Ανατολής, που νομίζετε; Στην Deutsche Bank στο Βερολίνο. 

Λειτουργεί ακόμη και σε ένα άλλο διεθνές χρηματοοικονομικό καταπίστευμα το οποίο το ελέγχουνε ορισμένοι λαοί 
που δεν μου επιτρέπεται να σας πω ποιοί. 
Και σήμερα λοιπόν η τράπεζα της Ανατολής χρηματοδοτεί τα μεγαλύτερα project σε όλο τον κόσμο.

Τα 880 εκατ. που εξαφανίστηκαν τον Δεκ του 1936 επί της πρωθυπουργίας Μεταξά κατέληξαν όλα στον Χίτλερ. Έτσι χρηματοδότησε το Γ' Ράιχ. Τώρα αντιλαμβάνεστε ότι εσείς ουσιαστικά εξοπλίσατε τον Γερμανό για να έρθει να σας καταλάβει. Τόσο περίεργη είναι η Ιστορία!

Εσείς πάλι εξοπλίσατε τους Γερμανούς σήμερα για να έρθουν να σας καταλάβουν. Αντιλαμβάνεστε λοιπόν ότι εάν αύριο διακινηθεί μια δικαστική διαδικασία μπορεί ο Σώρρας ή οποιοσδήποτε είναι κάτοχος μετοχών να μπει στη Bundestag και να τους πει «Εδώ παιδιά αυτά είναι δικά μας. Τι θα γίνει ; 

Πρέπει να βρούμε μια φόρμουλα να τα βρούμε.» Στα υψηλότερα κλιμάκια της διοικήσεως της Bundesbank επικρατεί πανικός διότι περιμένουν κάποια στιγμή το Σώρρα να μπει με ένα εξώδικο στην Deutschebank και να πει: «Αυτή είναι δική μου». «Πέστε μου πως θέλετε να την πάρω;» «Να την κλείσω τώρα να τα πάρω αύριο. Πως να τα πάρω;» Ο Σώρρας αυτό το ονομάζει το κερασάκι στην τούρτα. 


ΕΝΑΣ ΜΥΘΟΣ ΤΟΥ ΑΙΣΩΠΟΥ 

Σας τα λέω αυτά για να έχετε μια ψυχική ανάταση διότι έχετε κατάθλιψη. 

Νομίζετε ότι οι Γερμανοί είναι ισχυροί και είναι ο μεγάλος λαός κ.λπ. Οι Γερμανοί είναι ακριβώς όπως ο σκορπιός στους μύθους του Αισώπου. 

Εάν τον αφήσεις τον σκορπιό πάντα θα σε τσιμπήσει. Θυμάστε ότι ο βάτραχος τον πέρασε απέναντι και τη ώρα που τον έβγαζε στην άλλη πλευρά τσίμπησε το βάτραχο και πέθανε ο βάτραχος. Και λέει ρε παιδί μου εγώ σε πέρασα απέναντι και λέει ο σκορπιός τι να κάνω αυτή είναι η φύση μου. Το ίδιο ακριβώς σας λέω κι εγώ. Αυτή είναι η φύση των Γερμανών. Εάν τους το επιτρέψεις θα σε καβαλήσουν. Εάν τους το επιτρέψεις θα σε καταλάβουν. Θα σε κάνουν δούλο θα σε κάνουν ότι θες. Δεν φταίνε οι Γερμανοί. Αυτή είναι η φύση τους. 

Εσύ φταις γιατί κάθε φορά που πας να ψηφίσεις δεν λειτουργείς σαν πολίτης αλλά λειτουργείς σαν ψηφοφόρος. Δεν χρειαζόμαστε ψηφοφόρους. 

Όταν ο Σώρρας λέει δεν υπάρχουν χρώματα, κόμματα και δόγματα αυτό ακριβώς εννοεί.Διότι από τη στιγμή που πας στην κάλπη λειτουργώντας σαν ψηφοφόρος είσαι ο βάτραχος που περνάει τον σκορπιό απέναντι κι ο σκορπιός τον τσιμπάει και πεθαίνει και βουλιάζει. 

Εσύ λοιπόν πρέπει να σκέπτεσαι σαν πολίτης και όχι σαν ψηφοφόρος.

***
ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟΜΑΓΝΗΤΟΦΩΝΗΜΕΝΗΣ ΟΜΙΛΙΑΣ 
ΤΟΥ ΔΟΚΤΩΡΟΣ ΜΑΝΩΛΗ ΛΑΜΠΡΑΚΗ
ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ Ei-End
XANIA 6/8/2013-ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΜΕΤΑΔΟΣΗ ART FM ΚΥΠΡΟΥ 

ΑΠΟΜΑΓΝΗΤΟΦΩΝΗΣΗ & ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΚΕΙΜΕΝΟΥ 
ΟΜΑΔΑ : Ei-End Μνημοσύνη

 
 

http://alfeiospotamos.blogspot.gr/2014/02/blog-post_2073.html
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters