Πέμπτη 6 Μαρτίου 2014

Το ΝΑΤΟ καλεί τη Ρωσία να αποσύρει τα στρατεύματά της από την Κριμαία

To ΝΑΤΟ κάλεσε σήμερα τη Ρωσία να αποσύρει τα στρατεύματά της στις βάσεις τους από τη χερσόνησο της Κριμαίας στην Ουκρανία, υπογραμμίζοντας ότι υποστηρίζει την εδαφική ακεραιότητα της Ουκρανίας, ενώπιον της πιο σοβαρής απειλής για την ευρωπαϊκή ασφάλεια μετά το τέλος του Ψυχρού Πολέμου.

«Η Ουκρανία είναι ένας πολύτιμος εταίρος του ΝΑΤΟ επί σειρά ετών. Σε αυτές τις δύσκολες στιγμές το ΝΑΤΟ θα σταθεί στο πλευρό της Ουκρανίας, το ΝΑΤΟ θα υποστηρίξει την κυριαρχία της Ουκρανίας, την εδαφική της ακεραιότητα και τις θεμελιώδεις αρχές του διεθνούς δικαίου» δήλωσε ο γενικός γραμματέας της Βορειοατλαντικής Συμμαχίας Άντερς Φο Ράσμουσεν.

«Αυτή η κρίση δεν αφορά μόνο την Ουκρανία, η κρίση αυτή έχει σοβαρές επιπτώσεις στην ασφάλεια και στη σταθερότητα της Ευρω-Ατλαντικής περιοχής συνολικά. Ξεκάθαρα είμαστε αντιμέτωποι με τη σοβαρότερη απειλή για την ευρωπαϊκή ασφάλεια από το τέλος του Ψυχρού Πολέμου» είπε ο Ράσμουσεν.

«Πάνω απ’ όλα καλούμε τη Ρωσία να εφαρμόσει τις διεθνείς δεσμεύσεις της και να τερματίσει τη στρατιωτική κλιμάκωση στην Κριμαία. Καλούμε τους Ρώσους να αποσύρουν τα στρατεύματά τους στις βάσεις τους και να απέχουν από οποιαδήποτε επέμβαση σε άλλη περιοχή της Ουκρανίας» τόνισε ο ίδιος.

Obama: Η Ρωσία παραβιάζει το Διεθνές Δίκαιο

Εάν η Ρωσία συνεχίσει να παραβιάζει το διεθνές Δίκαιο, οι ΗΠΑ αλλά και η διεθνής κοινότητα θα εμμείνουν στη σκληρή τους θέση, προειδοποίησε ο πρόεδρος των ΗΠΑ, Barack Obama σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε για την Ουκρανία.

Ο Obama εκτίμησε πως υπάρχει ακόμη περιθώριο να επιλυθεί η κρίση στην Ουκρανία και κάλεσε της Ρωσία να επιτρέψει την αποστολή διεθνών παρατηρητών στην περιοχή. Ο ίδιος κάλεσε επίσης το αμερικανικό Κογκρέσο να εγκρίνει την παροχή οικονομικής στήριξης προς την Ουκρανία.

Αναφορικά με το σχεδιαζόμενο δημοψήφισμα στην Κριμαία, ο Obama είπε πως παραβιάζει τη νομοθεσία.

Ξεχωριστα, ο Αμερικανός πρόεδρος εξέφρασε την πεποίθηση πως οι ΗΠΑ και οι Ευρωπαίοι εργάζονται ενωμένοι για την αντιμετώπιση της κρίσης.


ΕΕ: Σε τρία στάδια οι κυρώσεις κατά της Ρωσίας
Κλιμακωτές πολιτικές κυρώσεις σε βάρος της Ρωσίας, αποφάσισε το Ευρωπαϊκό Συμβούλιο που συνεδρίασε σήμερα εκτάκτως στις Βρυξέλλες για την κατάσταση στην Ουκρανία.
Κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου που παραχώρησε ο πρόεδρος της ΕΕ Χέρμαν Βαν Ρομπάι, μετά τη λήξη της Συνόδου, ανακοίνωσε ότι η ΕΕ θα λάβει κυρώσεις κατά της Ρωσίας σε τρία στάδια.
Από σήμερα η Αγγλία, η Γαλλία, η Γερμανία και η Ιταλία αποσύρονται από τις προετοιμασίες της G8 στο Σότσι της Ρωσίας και διακόπτονται οι συνομιλίες για τις θεωρήσεις διαβατηρίων Ρώσων πολιτών.
Παράλληλα, οι «28» ζητούν να ξεκινήσουν διαπραγματεύσεις με τη Ρωσία εντός των προσεχών ημερών και να καταλήξουν σύντομα σε συγκεκριμένα αποτελέσματα.
Εάν δε βρεθεί λύση μέσω της διπλωματικής οδού η ΕΕ θα προχωρήσει στη λήψη πρόσθετων μέτρων, όπως περιορισμοί στις μετακινήσεις, πάγωμα περιουσιακών στοιχείων και αναστολή των Συνόδων Κορυφής ΕΕ- Ρωσίας. Προβλέπεται, επίσης, ότι η Ευρωπαϊκή Επιτροπή και η Υπηρεσία Εξωτερικής Δράσης της ΕΕ θα προετοιμάσουν αυτά τα μέτρα.
Εάν η Ρωσία συνεχίσει να μη συμμορφώνεται, οι “28″ στην κοινή τους δήλωση, ανακοινώνουν την πρόθεσή τους να λάβουν και οικονομικές κυρώσεις κατά της Μόσχας.
Τέλος, ο Χέρμαν Βαν Ρομπάι ανακοίνωσε ότι η ΕΕ θα υπογράψει τη συμφωνία σύνδεσης με την Ουκρανία πριν από τις ουκρανικές εκλογές της 25ης Μαΐου.
Γερμανία, Γαλλία, Βρετανία και Πολωνία καταδίκασαν τη ρωσική επέμβαση στην Κριμαία και απείλησαν με νέες κυρώσεις.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ, ΑΜΝΑ
http://kostasxan.blogspot.gr/2014/03/blog-post_6976.html

"Πυρπολητής" στις κρίσεις του ΠΝ! Ποιος βάζει φωτιά σε ΠΝ και κυβέρνηση για τις αποστρατείες!

Μ΄ ένα κείμενο φωτιά ο Επικοινωνιολόγος - Πολιτικός Αναλυτής Σωτήρης Τζούμας ασκεί καταιγιστική κριτική για τις κρίσεις που έγιναν στο Πολεμικό Ναυτικό. Χρησιμοποιώντας σκληρές εκφράσεις επιτίθεται σ΄ όλους όσους έχουν σχέση με τις ....
κρίσεις. Από τον ΥΕΘΑ,την ΑΝΥΕΘΑ τον γραμματέα της κυβέρνησης Τάκη Μπαλτάκο, τον Α/ΓΕΝ , μέχρι και τον ΣΥΡΙΖΑ.

Το κείμενο έφθασε στο Onalert λίγη ώρα μετά από την ανάρτηση του πρώτου θέματός μας για “σβήσιμο της εποχής Χρηστίδη”

Κύριε Αβραμόπουλε παρακολουθείτε άφωνος και άπραγος τη σφαγή στο ΓΕΝ!!
Προήχθηκαν οι άκαπνοι και φαγώθηκαν οι ετοιμοπόλεμοι!!Γιατί;;;

Σχόλιο του Σωτήρη M. Τζούμα, Επικοινωνιολόγου- Πολιτικού Αναλυτή


Είναι αλήθεια ότι στη χώρα της φαιδράς πορτοκαλέας, αν δεν έχεις" μπάρμπα", να σε στηρίζει και να σε σπρώχνει προς τα πάνω, δεν έχεις προκοπή!
Αυτό ισχύει, δυστυχώς, και στον χώρο της εθνικής μας άμυνας!

Οι χθεσινές τακτικές κρίσεις στο ΓΕΝ, απέδειξαν πως ή στραβός είναι ο γιαλός ή στραβά αρμενίζουμε!

Ο Αρχηγός ΓΕΝ κ. Αποστολάκης--- άλλοτε υπασπιστής του έγκλειστου στον Κορυδαλλό Άκη Τσοχατζόπουλου και προστατευόμενος  γνωστής μεγάλης οικογένειας η οποία βοήθησε τα μάλα για την αναρριχησή του σε Α/ ΓΕΝ επί υπουργού ΓΕΕΘΑ Πάνου Παναγιωτόπουλου-- με μία εντελώς αψυχολόγητη και πολλαπλώς παρεξηγήσιμη απόφαση, καρατόμησε αξιόμαχους και αποδεδειγμένα ετοιμοπόλεμους αξιωματικούς του ΓΕΝ, με άριστα βιογραφικά και υπηρεσία σε λαμπρές  επιτελικές θέσεις!  Μεταξύ αυτών και  αρχηγοί τάξεων με εξειδικευμένες σπουδές και γνώσεις. Άπαντες  έχαιραν του σεβασμού και της εκτίμησης των υπολοίπων αξιωματικών.
Αντ´ αυτών προήγαγε άκαπνους αξιωματικούς που θα λιώσουν πολλές στολές αγγαρίας για να φτάσουν τους αποστρατευθέντες!
Το ΓΕΝ είναι ανάστατο από χθές!
Το ηθικό του Ναυτικού μας έπεσε κατακόρυφα, σε ίδια και  χειρότερα επίπεδα της εποχής των Ιμίων!

Κανείς δεν ξέρει τι οδήγησε τον Α/ ΓΕΝ σε μία τέτοια απόφαση,  δεδομένου ότι η χώρα μας διέρχεται   μεγάλη  κρίση και οι αποφάσεις αυτές  αποδυναμώνουν πλήρως το ναυτικό  μας και το στερούν από την παρουσία δυνατών και αξιόμαχων επιτελών του, επί των οποίων επένδυσε πολλά η πατρίδα.
Ο καθ´ύλην αρμόδιος υπουργός Δημήτρης Αβραμόπουλος, αλήθεια, έχει πάρει είδηση τί έχει συμβεί;;

Κατάλαβε το μέγεθος του κακού που έχει συντελεστεί στο Ναυτικό μας ή δεν επρόκαμε ακόμη, αφού δαπανά εαυτόν στα.. ταξίδια  μεταξύ Ευρώπης και Χάρβαρντ;;
Από την  Αν.Υπουργό Αμυνας κ. Γεννηματά δεν περιμέναμε κάτι παραπάνω αφού συνεχίζει την ίδια γραμμή αφωνίας που ακολουθούσε και ως  Υπερ-Νομάρχης!  Των οικιών ημών εμπιμπραμένων ημείς άδομεν...

Ο Γεν. Γραμματέας του Υπουργικού Συμβουλίου και στενός συνεργάτης του Πρωθυπουργού κ. Τάκης Μπαλτάκος, που είχε προσωπικό ενδιαφέρον στα θέματα άμυνας και πήγαινε συχνά πάνω στις φρεγάτες  και.." έπαιρνε μάτι", τους    εν ασκήσει διαπρέποντες αξιωματικούς και λοιπούς του ναυτικού μας, δεν έχει να πεί κάτι γιαυτή την απρέπεια; Δεν πήρε ούτε αυτός  είδηση τις απαράδεκτες ενέργειες του Α/ ΓΕΝ;

Η αξιωματική αντιπολίτευση επίσης κατάλαβε τί έγινε στο ΓΕΝ ή η ενασχόλησή της, με τα λασπόνερα που δημιουργούν οι ποικιλόχρωμες  συνιστώσες, της  θολώνουν το τοπίο προς την εξουσία; Κάπου πήρε το μάτι μας τον τομεάρχη Αμυνας του ΣΥΡΙΖΑ κ. Δρίτσα, κάτω στο λιμάνι του Πειραιά να περιμένει ένα πλοίο με...  λαθρομετανάστες!

Τί άλλο να πούμε...
Φέραμε τους ενστολους σε αυτή την κατάσταση που βρίσκονται σήμερα.. Τους αποδυναμώσαμε πλήρως και το μόνο που τους είχε απομείνει ήταν το ακμαίο ηθικό και ο φιλιπατριωτισμός! Καταφέραμε και τα ξεφτιλίσαμε κι αυτά! Και  τώρα στέλνουμε τους ικανότερους και αξιότερους των αξιωματικών μας νεότατους στη σύνταξη και  στα σπίτια τους!Αν όλα αυτά γίνονταν σε άλλη χώρα θα είχε ξεσηκωθεί το σύμπαν! Αλλά στην Ελλάδα του 2014, όλα επιτρέπονται!
Τελικώς η 5 Μαρτίου 2014, θα καταγραφεί στην ιστορία του Ναυτικού μας ως αποφράδα ημέρα!


http://www.onalert.gr/
http://ksipnistere.blogspot.gr/2014/03/blog-post_8512.html

Οι ινδιάνοι κι οι αρχαίοι Έλληνες...

Στην γλώσσα των ινδιάνων Θεός λέγετε Τεό. Τεοκαλλι που σημαίνει «το σπίτι του Θεού» είναι το αρχαίο ελληνικό ...
«Θεού καλιάς» που σημαίνει «ο βωμός του Θεού». 
Η φράση των Μάγιας «Κόνεξ ‘Ομον Πάνεξ», είναι η ίδια με τη φράση «Κόνξ Ομ Πανξ», που έλεγαν οι αρχαίοι Έλληνες στα Ελευσίνια Μυστήρια, των οποίων το μυστηριακό τελετουργικό προέρχεται από την Κρήτη. 

Την ίδια ελληνική φράση χρησιμοποιούν οι Βραχμάνοι στις θρησκευτικές τελετές τους, με την μορφή «Κάνσα Ομ Πάνσα».

Η γραφή των Μάγια είναι στην κυριολεξία η αρχαία Κρητική γραφή, Γραμμική Α, που έφθασε εκεί από την μεγαλόνησό μας.
Η παρουσία του Ελληνισμού είναι ορατή στους Μάγια.
Η ζωγραφική, η γλυπτική, η υφαντουργία, όλα Ελληνικά και συγκεκριμένα μινωικά και Μυκηναϊκά. 
Οι μινωίτες κυβέρνησαν τους Μάγια.
Οι Ισπανοί κατακτηταί διηγήθηκαν, ότι η μεγάλη αυτοκρατορική οικογένεια του Περού, η οποία είχε όλα τα υψηλά αξιώματα, ομιλούσε μια ιδιαίτερη γλώσσα, ακατανόητη τόσο από το λαό, όσο και από διερμηνείς. 
Αυτή η γλώσσα ήταν η αρχαία κρητική. Δηλαδή η αρχαία Ελληνική γλώσσα. 
Οι Μάγιας αναφέρουν ότι το αρχαίο όνομα των «θεών» τους ήταν ΤΕΛΛΗΝΕΣ, δηλ. Έλληνες. 
Το ημερολόγιο των Μαγιας μιλά για τεράστιους και επαναληπτικούς κύκλους στο χρόνο. 
Αυτό οι σημερινοί επιστήμονες λένε ότι δεν πρέπει ποτέ να αλλαχτεί, επειδή είναι πολύ πιο ακριβές από το δύσχρηστο Δυτικό αντίστοιχο ημερολόγιο, που το έχουν αλλάξει πολλές φορές και δεν είναι ακόμη πολύ ακριβές. 
«Αυτή η γνώση, μεταλαμπαδεύτηκε στους Μάγιας από τους Αμπουέλος, τους παππούδες τους , οι οποίοι ήρθαν από τα Άστρα»,και συγκεκριμένα από το αστρικό σμήνος των Πλειάδων. 
Οι Μάγιας ισχυρίζονται ότι ήρθαν εδώ πριν 400.000.000 έτη .

Στο Εθνικό Μουσείο του Μεξικού, υπάρχει μια αρχαία απεικόνιση της Γης, στην οποία παρουσιάζονται μορφολογικοί χάρτες των Πολικών Περιοχών του πλανήτη μας, όπως αυτές φαίνονται δίχως τη σημερινή κάλυψη από πάγο! 


http://pisoapothnkoyrtina.blogspot.gr/2014/03/blog-post_5184.html

Τι αγοράζουμε σήμερα με ένα χιλιάρικο

Πόσο ραγδαία έχει αλλάξει το κόστος ζωής στην Ελλάδα από την είσοδο του ευρώ; Οσο...
παλιομοδίτικο κι αν είναι να επιστρέφει κανείς στο παρελθόν, εξίσου διδακτική είναι μια απλή σύγκριση τιμών που καταγράφει την ιλιγγιώδη αλλαγή στο πορτοφόλι μας.

Τιμές το 1999
Τσιγάρα αμερικάνικα: 400 δραχμές.
Τυρόπιτα: 100 δραχμές.
Καφές φραπέ: 500 δραχμές.
Σύνολο 1.οοο δραχμές κι όλα αυτά, με βασικό μισθό 170 χιλιάδες δραχμές.

Εν έτει 2014, τα ίδια προϊόντα κοστίζουν:
Τσιγάρα αμερικάνικα: 4,50 ευρώ.
Τυρόπιτα 1,5 ευρώ με τυρί.
Καφές φραπέ: 3 ευρώ.
Σύνολο 9 ευρώ, δηλαδή 3.000 δραχμές, με βασικό μισθό 480 ευρώ. Δηλαδή σε δραχμές 163 χιλιάδες (περίπου όσο και το 1999).
Απλώς, 14 χρόνια μετά, το κόστος ζωής τριπλασιάστηκε, ενώ ο βασικός μισθός μειώθηκε.



Πηγή: www.iefimerida.gr
http://ksipnistere.blogspot.gr/2014/03/blog-post_3943.html

Στη Βουλή δικογραφία κατά Ε.Βενιζέλου για κατασκοπεία

Διαβιβάστηκε στη Βουλή από τον υπουργό Δικαιοσύνης, Χαράλαμπο Αθανασίου, η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του αντιπροέδρου της κυβέρνησης και υπουργού Εξωτερικών, Ευάγγελου Βενιζέλου, κατόπιν μήνυσης που κατατέθηκε εναντίον του «για κατασκοπεία και παραβίαση μυστικών του κράτους».
 
Τη μήνυση κατά του κ. Βενιζέλου έχει καταθέσει ο γιατρός Δημήτριος Αντωνίου, με αφορμή τις δηλώσεις του υπουργού ότι κατέχει στο σπίτι του ψηφιακή φωτοτυπία των αμυντικών σχεδίων της χώρας από τη θητεία του στο υπουργείο Αμύνης.
 
Το έγγραφο της Εισαγγελίας του Αρείου Πάγου, συνοδευόμενο με την ποινική δικογραφία και το αντίστοιχο έγγραφο της Εισαγγελίας Πρωτοδικών, διαβιβάζεται στη Βουλή με τις διατάξεις περί ποινικής ευθύνης υπουργών (ν.3126/2003).
 
Σημειώνεται ότι ο κ. Βενιζέλος τον Ιανουάριο του 2013 σε ομιλία του προσπαθώντας να αιτιολογήσει το γεγονός ότι κράτησε στο γραφείο του το στικάκι με την λίστα Λαγκάρντ που του είχε παραδώσει ο Ιωάννης Διώτης και μετά την αποχώρησή του από το υπουργείο Οικονομικών, ο Ευάγγελος Βενιζέλος χρησιμοποίησε ένα επιχείρημα που προκάλεσε ακόμη ένα «πολεμικό» μέτωπο με τον ΣΥΡΙΖΑ.
 
«Λέει ο ΣΥΡΙΖΑ ότι απέκρυψα και υπεξήγαγα τη λίστα. Από ποιον; Από το ΣΔΟΕ που την είχε; Ποια λίστα; Την άτυπη ψηφιακή φωτοτυπία;» τόνισε ο κ. Βενιζέλος και αναρωτήθηκε: «Μήπως δεν έχω ψηφιακή φωτοτυπία των αμυντικών σχεδίων της χώρας από τη θητεία μου στο υπ. Άμυνας; Βεβαίως και έχω. Πώς πήγαινα στο ΝΑΤΟ;».  
 
 
 
 
Tμήμα ειδήσεων defencenet.gr

ΠΤΟΛΕΜΑΙΔΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ



EI - E.N.D. XALKIDA ομιλία και ζωντανή αναμετάδοση artFM radio Cyprus στις 5.3.2014


END ΣΑΝΤΟΡΙΝΗΣ ΟΜΙΛΙΑ 23/02/2014

 

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΣΤΟ ΠΑΤΡΙΔΑ 100,4 ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ 5/3/2898 (ΟΛΟΚΛΗΡΗ)

alt
 

Η «ΕΘΝΙΚΗ» ΤΡΑΠΕΖΑ ΕΧΕΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΟΧΗ ΤΗΣ ΟΛΑ ΤΑ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΜΕΝΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΤΗΝ ΙΩΝΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!

http://alfeiospotamos.gr/wp-content/uploads/2014/03/img-2-small517.jpg
Βασίλειος Σωτήρας
Δείτε ότι η ΕΤΕ δεν έχει στην διαχείρηση της ΟΛΑ τα εγκατελειμένα σπίτια των Ελλήνων της Ιωνίας μόνο, αλλά και ΟΛΑ τα εγκατελειμένα στην ΕΛΛΑΔΑ…. Σας το είπε κανείς αυτό;

Α. ΣΩΡΡΑΣ: ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΥΠΟΓΡΑΨΕΤΕ ΚΑΙ ΠΑΡΤΕ ΤΑ,ΤΙ ΜΕ ΚΟΙΤΑΤΕ;;;

1948194_10202403451681200_114711852_n.jpg
ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ:
ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΥΠΟΓΡΑΨΕΤΕ ΚΑΙ ΠΑΡΤΕ ΤΑ,... ΜΟΝΙΑΣΤΕ ΕΝΩΘΕΙΤΕ ΚΑΙ ΠΑΡΤΕ ΤΑ ΤΙ ΜΕ ΚΟΙΤΑΤΕ;;;;
SORRAS 3.jpg

«ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ» Ο ΕΦΙΑΛΤΗΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ ...Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΝΕΜΕΣΕΩΣ

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ: ΑΝ ΤΑ € 2,3 ΤΡΙΣ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΠΟΛΛΑ...ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΔΕΣΜΕΥΜΕΝΑ ΠΟΣΑ...

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ: "ΞΥΠΝΑ ΕΛΛΗΝΑ ΑΦΥΠΝΙΣΟΥ ΠΑΡΕ ΣΤΑΣΗ ΠΟΛΕΜΙΚΗ ΓΝΩΣΗΣ ΕΝΩΣΟΥ..."

ΣΥΝΕΝΩΣΗ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΕΙ-END:ΤΑ ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΓΙΑ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ

ΤΩΡΑΑΑΑΑ!!!!!
ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΕΙ- END:ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΡΓΩΝ / ΑΝΑΓΚΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ.
ΒΙΚΥ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ: H ΔΟΜΗΣΗ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗΣ ΤΩΝ ΔΗΜΩΝ, ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ & ΕΙ-ΕND
ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ:Θα κερδίσουμε τον πόλεμο με την πένα!Θα χρειαστώ μόνο υπογραφές!

Με χρηματοδοτικό πρόγραμμα 13 ΔΙΣ υποψήφιος Δήμαρχος Κέρκυρας-Χρόνης ΠροσαλέντηςΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ:ΜΕ ΤΗΝ ΠΕΝΝΑ ΓΙΑ ΜΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΛΛΑΔΑ!ΓΙΑ ΣΕΝΑ,ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΟΥ..


............................

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ:Έκκληση σε όλους, Κύριοι μια υπογραφή και θα τελειώσει ο αγώνας.

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ: ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΣΤΟ ΠΡΟΣΤΑΓΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ

..................................

ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ!!!ΨΗΛΑ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΟ ΧΕΡΙ ΣΤΑΘΕΡΟ ΜΕ ΨΥΧΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΥΠΟΓΡΑΦΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΜΕ

ΤΗΝ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΕΙΡΗΝΙΚΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΜΑΣ!!!

ΕΜΠΡΟΣ ΝΑ ΠΕΤΑΞΟΥΜΕ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΚΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΤΡΟΪΚΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΟΥΛΟΥΣ ΤΟΥΣ!!!
ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ!!! ΦΟΡΟΙ,ΧΑΡΑΤΣΙΑ,ΦΟΡΟΙ,ΧΑΡΑΤΣΙΑ,ΦΟΡΟΙ,ΧΑΡΑΤΣΙΑ...
ΦΤΑΝΟΥΝ ΠΙΑ ΟΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΕΣ...
ΠΟΙΟΙ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ;;;...ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ!!!


ΠΑΙΑΝ ΣΑΛΑΜΙΝΟΜΑΧΩΝ

Ω ΠΑΙΔΕΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΙΤΕ
ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΤΕ ΠΑΤΡΙΔΑ
ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΤΕ ΔΕ ΠΑΙΔΑΣ,ΓΥΝΑΙΚΑΣ,
ΘΕΩΝ ΤΕ ΠΑΤΡΩΩΝ ΕΔΗ
ΘΗΚΑΣ ΤΕ ΠΡΟΓΟΝΩΝ.


ΝΥΝ ΥΠΕΡ ΠΑΝΤΩΝ ΑΓΩΝ.
-- -- -- --


Παίδες Ελλήνων,σημερινοί...
Έχετε τη δύναμη να αγωνιστείτε;;;
Για τα παιδιά,τις γυναίκες,
τους Πατρώους Θεούς
και για τους τάφους των προγόνων
που περιέχουν τα κόκκαλά τους;;;;;;;
ΤΩΡΑ ΥΠΕΡ ΠΑΝΤΩΝ Ο ΑΓΩΝ!!!!!!!
 
http://alfeiospotamos.pblogs.gr/2014/03/a-swrras-tha-prepei-oloi-oi-ellhnes-na-ypograpsete-kai-parte-ta-.html

ΛΙΓΑ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΑ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ...ΤΕΚΤΟΝΩΝ...


ΣΤΑΛΜΕΝΟ ΑΠΟ ΕΝΑ ΑΠΛΟ, ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΟ-ΑΛΑΝΙ






ΑΝ ΕΝΑ ΑΠΛΟ, ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΟ-ΑΛΑΝΙ ΣΑΣ ''ΦΑΚΕΛΩΝΕΙ'' 15 ΕΤΗ, ΤΙ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΤΕΧΕΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ Ο ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ;......

-ΑΠΟ ΤΑ ΟΡΗ ΤΗΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ- ΕΛΛΑΣ ΧΑΙΡΕ

...........................................................................

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

ΣΥΜΒΑΣΗ ΚΟΥΠΕΡ

Ο Μεταξάς τον Γενάρη του 1940 είχε υπογράψει τη σύμβαση Κούπερ με τους Aμερικάνους που μπλοκάριζε ενεργειακά την Ελλάδα και στα νερά... [ η Ελλάδα είναι η δεύτερη χώρα στην Ευρώπη μετά την Φιλανδία σε νερά ]... Για παραγωγή ενέργειας και στα πετρέλαια και στα μέταλλα και στο βαμβάκι και λοιπές πρώτες ύλες έως το 2011 !!!!.......

Έχετε υπόψιν σας ότι η Γερμάνια δεν έχει τίποτα από αυτές τις πρώτες ύλες και σήμερα !!!!.... Μόνο κάρβουνο στο Σαρρ Μπρίκεν !!!!................. Ο Γεώργιος β΄ ο βασιλεύς και η Φρειδερίκη που ήταν εγγονή του Γερμανού αυτοκράτορα του Κάϊζερ [ αυτή έδωσε και τα σχέδια των πυραύλων στους Γερμανούς το 1938 που είχε ανακαλύψει και δωρίσει στον ελληνικό στρατό ο καθηγητής του τότε πολυτεχνείου .. Άρτεμις .... Και όχι ο Εβραίος Φον Μπράουν που μας είπαν !!!! ] ......

Είπαν το όχι για να βάλουν την Ελλάδα στον πόλεμο περιμένοντας να ηττηθεί και να την πάρει ο Χίτλερ κατακτώντας την και να ακυρωθεί η σύμβαση με τους αμερικάνους και να πάρουν οι Γερμανοί τις πρώτες ύλες και να αποκτήσουν αυτάρκεια !!!!...... Έχουμε πολλά παραδείγματα όπως : το πετρέλαιο που βγαίνει μόνο του στο Κερί της Ζακύνθου και το εκμεταλλεύονταν οι Γερμανοί έως το 44 ... Τα μεταλλεία στην Σέριφο ... Στο Λαύριο και πάρα πολλά ακόμα !!! .... Επίσης στρατηγικής σημασίας για την Γερμανία είναι το κλίμα της Ελλάδας ...... Όχι όμως για τουρισμό που λένε κάποιοι ηλίθιοι ανεγκέφαλοι .......Αλλά για την καλλιέργεια πρωτεϊνούχων φυτών όπως η σόγια .. 43/100 πρωτεΐνη [ θυμηθείτε τα πειράματα των Γερμανών το 42, 43 και 44 στη Ρουμανία με τον Αϊνστάιν να παράγουν σόγια ] !!!!!!........ Η Γερμανία τον πόλεμο τον έχασε από το φαγητό [πρωτεΐνη ] και όχι από το πετρέλαιο που της πούλαγε αφειδώς η ΑΡΑΜΚΟ των Ροκφέλερ και τους πλήρωνε μέσω Ελβετίας ο Χίτλερ .... Το σχέδιο δεν άλλαξε !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!

......Μέχρι σήμερα είναι το ίδιο !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ............ Γι` αυτό τραβάμε αυτόν τον οικονομικό πόλεμο από τους Γερμανούς !!!!!........... Έτσι δεν είναι κ. Μέρκελ και κ. Χούφτεν ; και κ. Γερμανέ πρέσβη ;...... Οι Έλληνες ξέρουμε ακριβώς τι σκέπτεστε και τι θέλετε και τι επιδιώκετε και πως το επιδιώκετε και ποιους χρησιμοποιείτε και πιέζετε για να πετύχετε τους στόχους σας ........


............................................................

ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΗ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΜΥΣΤΙΚΩΝ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ...

Εγκύκλιος αρ. 2953 - Ιωάννης Καποδίστριας

H Εγκύκλιος αυτή υπογράφηκε απο το Κυβερνήτη Ι. Καποδίστρια τον Ιούνιο του 1828 λίγους μήνες πριν απο τη δολοφονία του. Την χαρακτήρισε μυστική εγκύκλιο και περιγράφει τις καταστρεπτικές ενέργειες των Μυστικών Εταιρειών (δηλ. της Μασωνίας). Ορίζει και νομοθετεί οτι κανείς Δημόσιος υπάλληλος δεν μπορεί να είναι μέλος αυτών των εταιρειών αν θέλει να συνεχίσει να είναι υπάλληλος του κράτους.



Αριθ. 2953

Μυστική Εγκύκλιος
Ο ΚΥΒΕΡΝΗΤΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ
Πρός το Πανελλήνιον

Πρός τούς κατά το Αιγαίον Πέλαγος και την Πελοπόννησον Εκτάκτους Επιτρόπους και τους Αρχηγούς των κατά ξηράν και θάλασσαν Δυνάμεων.
Γνωρίζει η Κυβέρνησις, ότι Πολίται τινές επιμένουν πιστεύοντες και τους άλλους πείθοντες, ότι αι μυστικαί Εταιρείαι χορηγούσι μέσα σωτήρια εις την Πατρίδα, ή τουλάχιστον Αιγίδα υπό την οποία συνδεόμενοι μεταξύ των άνθρωποι διά μυστικών δεσμών δύνανται να απολαύσωσιν εντός Πατρίδος των και διά της ξένης επιρροής αξιώματα, τιμάς, και το πλέον τύχην, ό εστί χρήματα.
Όσον και αν ελεεινολογή η Κυβέρνησις την απειρίαν των Ελλήνων των από τοιαύτας εισηγήσεις παρασυρομένων δεν ήθελε δώσει τήν προσοχήν της, άν δέν ήτο καταπεπεισμένη πόσον όλέθρια άποτελέσματα δύναται νά φέρη είς τήν κρίσιμον ταύτην στιγμήν ή περί τούτων γνώμη, τήν όποίαν οί έχθροί τής Ελλάδος ήθελον συστήσει καί τόν Κόσμον, και είς τάς Εύρωπαϊκάς Κυβερνήσεις.
Αν ή Ελλάς έγκατελείφθη άπό τό 1821 έως τόν Ιούλιον μήνα του τελευταίου έτους, τούτο προήλθε διότι οί εχθροί της τήν παρέσταιναν αδιακόπως πρός τους Βασιλείς, ώς λαόν έπαναστατωθέντα καί άγωνιζόμενον ύπό τήν διεύθυνσιν καί ύπό τούς σκοπούς Μυστικών Εταιρειών, όθεν έπήγασαν αί Kαταστροφαί της 'Ισπανίας και Ιταλίας.
Εύκολον ήτο αναμφιβόλως να αναιρεθή ή σφαλερά αυτή δόξα. μ'όλον τούτο εχρειάσθησαν ολόκληρα επτά έτη βασάνων και δυστυχιών είς αναίρεσίν της. Μόλις ανηρέθη, καί ενώ ή Ελλάς άρχίζει νά λαμβάνη δείγματα εύνοίας καί καλοκαγαθίας έκ μέρους τών Συμμαχικών Δυνάμεων, οί έχθροί της θέλουν πάλιν τήν παραστήσει ώς υπεξούσιον τών Μυστικών Εταιρειών, καί είς άπόδειξιν τούτου θέλουν φανερώσει, ότι υπό διαφόρους ονόμασιν αί Εταιρείαι αυταί υπάρχουν καί πολλαπλασιάζονται μεταξύ των εν τοίς πράγμασι και τής πολιτικής τάξεως, και της στρατιωτικής δυνάμεως, ίσως καί αύτού του στόλου.
Τόσον ουσιώδες θεωρεί τούτο η Κυβέρνησις ώστε μή εγκρίνουσα να δείξη διά τινος δημοσίου καί επισήμου πράξεως την ύπαρξιν αυτού του κακού, εκπληροί διά του τύπου της παρούσης εγκυκλίου το χρέος, το οποίον δεν ημπορεί να παραμελήση χωρίς να καθυποβληθή είς βαρυτάτην εύθύνην. Τω όντι τοιούτον δημόσιον έγγραφον μεταξύ τών Πολιτικών, οί οποίοι επιμένουσι να μήν παραχωρώσιν είς τήν Ελλάδα έντιμον μέλλον , ήθελε χρησιμεύσει ώς μέσον του να αποδείξωσιν ότι οί Βασιλείς διά τών ευεργεσιών των υποθάλπουσιν είς την Ελλάδα τόν εχθρόν, τον οποίον και αλλαχού, και εις τας ιδίας των Επικρατείας πολεμώσι.
Η παρατήρησις αυτη, Κύριοι, σας διδάσκει μέ πόσην φρόνησιν καί οξυδέρκειαν απαιτείται ή έκπλήρωσις τής ακολούθου παραγγελίας τής Κυβερνήσεως.
Θέλετε κοινοποιήσει διά ζώσης φωνής είς τούς υπαλλήλους σας ή τούς υπό τήν όδηγίαν σας άξιωματικούς, τό περιεχόμενον τής παρούσης, καί θέλετε τούς κάμει νά σας φανερώσουν αν άνήκουν είς καμμίαν τών Μυστικών Εταιρειών, ή όχι.
Αν είναι τό πρώτον θέλετε τούς παρατηρήσει, ότι εάν είς τήν παρελθούσαν κατάστασιν τής αναρχίας, καί τής αταξίας ήταν ίσως άναγκαίον είς τούς πολίτας νά ζητήσωσι προσωπικήν ασφάλειαν διά του δεσμού μυστικής τινος Εταιρείας, ο δεσμός ούτος διαλύεται καθ' ήν στιγμήν ο τού νομίμου όρκου καί πρός την Κυβέρνησιν, και πρός τους Νόμους, χορηγεί είς ένα έκαστον και είς όλους, όλας τας απαραιτήτους ασφαλείας.
Από τοιαύτην αρχήν ορμώμενοι ευκόλως, θέλετε αποδείξει το ασυμβίβαστον των δύο όρκων, ήγουν του υπηρετείν το Κράτος, και υπηρετείν μυστικήν Εταιρείαν, της οποίας ο σκοπός είναι ώς επί το πλείστον άγνωστος είς τους Εταίρους.
Αν λοιπόν οι υπάλληλοί σας ή οι υπό την οδηγίαν σας αξιωματικοί ανήκουσιν είς τίνα Εταιρείαν, ανάγκη να παραιτηθώσι, και περί τούτου οφείλεις να μας βεβαιώσης. Εξ εναντίας θέλετε τους εξηγήσει τους κινδύνους είς τους οποίους εκτίθενται πλανώμενοι από ολίγους τινάς όλως διόλου εις τα τοιαύτα ενασχολούμενους. Από την κατηγορίαν των Εταιρειών των μή συμβιβαζομένων με τα κατά Νόμους καθεστώτα δεν αποκλείομεν και την πρό αιώνων γνωριζομένην υπό τω ονόματι της Αδελφοποιείας, ή Αγάπης.
Παραγγέλεσθε, Κύριοι, κατ' επανάληψιν να κάμετε χρήσιν της κοινοποιήσεως ταύτης κατά τόν συνετώτερον και ωφελιμώτερον τρόπον.
Προθύμως η Κυβέρνησις θέλει δεχθή τάς ειδοποιήσεις, όσας εν καιρώ και τόπω θέλετε δυνηθή να την χορηγήσετε.


Εν Πόρω τή 8 Ιουνίου 1828

Ο Κυβερνήτης

Ι. Α. Καποδίστριας


ΠΗΓΗ
http://alfeiospotamos.pblogs.gr/2014/03/liga-apokalyptika-ntokoymenta-tektonwn.html


Ντοκιμαντέρ για τον Τσίπρα κάνει πρεμιέρα στη Θεσσαλονίκη

Δείτε παρακάτω το τρέιλερ.

Πρεμιέρα στο επίσημο πρόγραμμα του 16ου Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης θα κάνει η ταινία «Στο Νήμα» που ακολουθεί τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα κατά τη διάρκεια ενός ολόκληρου έτους.

H ταινία, που φέρει την υπογραφή των...
Αλέξανδρου Παπανικολάου και Εμιλυς Γιαννούκου, θα προβληθεί στις 16 Μαρτίου (αίθουσα Τόνια Μαρκετάκη στις 8 μ.μ.) καθώς και στις 18 Μαρτίου στις 10.30 μ.μ. Ο τίτλος της στα αγγλικά είναι «Hope on the Line».

Το φιλμ παρακολουθεί τον αρχηγό του ΣΥΡΙΖΑ από την εκστρατεία για τις εκλογές του Ιουνίου του 2012 μέχρι τα γεγονότα του Ιουνίου του 2013 με το κλείσιμο της ΕΡΤ.

Οι παραγωγοί του φιλμ αναφέρουν στο τρέιλερ του ντοκιμαντέρ:

«Η ταινία "Στο Νήμα" ακολουθεί τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα κατά τη διάρκεια ενός ολόκληρου έτους. Από την εκστρατεία των εκλογών του Ιούνη του 2012 μέχρι το κλείσιμο της ΕΡΤ τον Ιούνιο του 2013, ρίχνει φως στην προσωπικότητα του Τσίπρα, τις πολιτικές απόψεις και τις φιλοδοξίες του, από τον Αλέξη Τσίπρα, τον άνθρωπο στην πρώτη γραμμή, μέχρι το Πολιτικό Γραφείο του κόμματος όπου χτίζονται στρατηγικές και οι πολιτικές γραμμές εξελίσσονται. Στο πλαίσιο της παρούσας πολιτικής αναταραχής, οι έλληνες πολίτες προσπαθούν να λάβουν απαντήσεις στα θεμελιώδη και δραματικά ζητήματα τους. Η κατάσταση της χώρας είναι κρίσιμη και η θέση της στην Ευρώπη κρατάει από μια κλωστή».

Δείτε το τρέιλερ του ντοκιμαντέρ:





http://krasodad.blogspot.gr/2014/03/vid.html

http://www.gataros.net/2014/03/blog-post_3507.html

Τα Ίμια δεν ανήκουν στην Ελλάδα, αλλά τα διεκδικούν Ελλάδα και Τουρκία! (Βιβλίο Ιστορίας Γυμνασίου)


vivlio-gymnasioy-imia-1

Τα τελευταία χρόνια έχουμε συνηθίσει να διαβάζουμε «τέρατα» στα βιβλία Ιστορίας που διδάσκονται τα ελληνόπουλα στα σχολεία.
Στο βιβλίο Ιστορίας της Γ” Γυμνασίου τα παιδιά μας μαθαίνουν ότι τα Ίμια δεν είναι ελληνικά, αλλά τα διεκδικούμε τόσο εμείς όσο και οι Τούρκοι.
Επίσης, στο ίδιο απαράδεκτο βιβλίο, παραμένει ασαφές το γεγονός ότι η Τουρκία έκανε απόβαση σε αυτά και θεωρείται «ασήμαντη» – και φυσικά μη αναφερόμενη – λεπτομέρεια το ότι έχασαν τη ζωή τους τρεις αξιωματικοί του Πολεμικού μας Ναυτικού. Ακόμα, δεν γίνεται πουθενά λόγος για πολεμική επιχείρηση, εκ μέρους της Τουρκίας, με στόχο την κατάληψή τους, πόσο μάλλον δε ότι τα Ίμια είναι δύο βραχονησίδες και όχι μία.
Στο βιβλίο «Νεότερη και Σύγχρονη Ιστορία» [(ΙΤΥΕ (ΔΙΟΦΑΝΤΟΣ), ISBN 978-960-06-02774-9, έκδοση (2013)] στην ενότητα 58 (σελίδα 163) με τίτλο: «Η Ελλάδα στη μεταψυχροπολεμική εποχή(1989-2001)» αναφέρεται:
«Την ίδια εποχή, με αφορμή τη διεκδίκηση της βραχονησίδας Iμια, στα Δωδεκάνησα, ξέσπασε κρίση στις ελληνοτουρκικές σχέσεις που αποκλιμακώθηκε με αμοιβαίες υποχωρήσεις (1996)». Αυτή και μόνον αυτή είναι η αναφορά που γίνεται για τα γεγονότα των Ιμίων.
Παρά το γεγονός ότι τα προηγούμενα έτη υπήρξαν έντονες διαμαρτυρίες για τα λάθη του βιβλίου, και τις σχετικές διορθωτικές κινήσεις που έκανε το Υπουργείο Παιδείας και Δια Βίου Μάθησης, (αποστέλλοντας διευκρινιστική εγκύκλιο προς τους εκπαιδευτικούς λέγοντάς τους να προσθέσουν ότι η διεκδίκηση της Βραχονησίαδας Ίμια έγινε από την Τουρκία), το βιβλίο ξανατυπώθηκε και το 2013 με το ίδιο «λάθος».
Θαυμάστε τους… Αυτοί μας κυβερνάνε, αυτοί μαθαίνουν στα παιδιά μας γράμματα…
Το διαβάσαμε από το: Τα Ίμια δεν ανήκουν στην Ελλάδα, αλλά τα διεκδικούν Ελλάδα και Τουρκία (Βιβλίο Ιστορίας Γυμνασίου)
gymnasioy-imia-2
thesecretrealtruth
http://www.makeleio.gr/?p=67278

ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΚΑΙ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΑΚΗ ΑΝΤΩΝΑΚΟΠΟΥΛΕ; ΕΣΥ ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΕΣ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ;

ΕΣΥ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΣΥΝΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ; ΕΣΥ ΠΟΥ ΑΝΕΡΥΘΡΙΑΣΤΟΣ ΨΗΦΙΖΕΣ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΜΝΗΜΟΝΙΩΝ; ΕΣΥ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΗΘΙΚΟΣ ΑΥΤΟΥΡΓΟΣ ΣΤΙΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΕΣ ΣΥΝΕΛΛΗΝΩΝ ΜΑΣ; 
ΠΟΙΟΣ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ; ΚΙ ΕΡΧΕΣΑΙ ΤΩΡΑ ΝΑ ΥΠΟΣΧΕΘΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ ΤΟΥ ΠΥΡΓΟΥ ΤΙ;;;
ΕΧΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ ΝΑ ΥΠΟΣΧΕΘΕΙΣ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ; ΚΑΙ ΜΕ ΤΙ ΕΧΕΓΓΥΑ;;;
ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΕΔΙΝΕΣ ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΕΙΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΠΙΣΤΕΥΕΣ Ο,ΤΙ ΕΛΕΓΕΣ;;; ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΤΑ ΠΙΣΤΕΥΕΣ ΔΕΝ ΘΑ ΨΗΦΙΖΕΣ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ! 
ΤΑ ΔΑΝΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ ΚΑΙ Η ΑΤΟΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ
ΚΑΤΕΒΑΙΝΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΙ; ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΔΑΝΕΙΑ ΑΠΟ ΤΟ... ΠΑΡΑΚΑΤΑΘΗΚΩΝ ΚΙ ΕΤΣΙ ΝΑ ΥΠΟΘΗΚΕΥΣΕΙΣ ΟΛΑ ΤΑ ΑΚΙΝΗΤΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΥΡΓΟΥ, ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΕΣΟΔΑ, ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ ΤΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ;;;
ΔΕΝ ΦΤΑΝΕΙ ΠΟΥ ΚΡΕΜΑΣΕΣ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΚΡΕΜΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΠΥΡΓΟΥ;
ΕΧΕΙΣ ΕΣΥ Ο,ΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΟΝΕΙΡΟΠΑΡΜΕΝΕ "ΣΩΤΗΡΑ" ΤΟΥ ΠΥΡΓΟΥ;;; ΤΙ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΑΝΤΙΠΑΡΑΒΑΛΕΙΣ ΕΣΥ;;
ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ

ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΥΠΟΣΧΕΤΑΙ Ο ΨΕΥΤΗΣ! ΔΙΟΤΙ ΞΕΡΕΙ ΟΤΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΥΠΟΣΧΕΤΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΑ ΚΑΝΕΙ!! ΔΕΝ ΤΑ ΕΚΑΝΕ ΟΤΑΝ ΗΤΑΝ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΗΛΕΙΑ, ΘΑ ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΠΥΡΓΟΥ;;; ΓΙΑΤΙ ΠΕΡΙΠΟΥ ΤΑ ΙΔΙΑ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΧΕΙ ΠΕΡΙΛΑΒΕΙ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ!!! ΨΕΥΤΙΚΕΣ ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ ΚΙ ΕΛΠΙΔΕΣ ΔΕΚΑΕΤΙΩΝ!!! ΑΛΛΑ ΞΑΝΑΡΩΤΑΜΕ, ΜΕ ΤΙ ΛΕΦΤΑ;
............................................................................
.......................................................................................
Εικόνα ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΑΝΤΩΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ

ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΗΛΕΙΑΣ

«ΝΑΙ» ΕΠΙ ΤΗΣ ΑΡΧΗΣ
Εικόνα

Προσωπικά Στοιχεία

Τόπος και Ημερομηνία γέννησης: Γεννήθηκε στον Πύργο Ηλείας στις 9.3.1963.
Οικογενειακή Κατάσταση: Έγγαμος με τη Βάσω Καράγιωργα. 'Εχει μια κόρη, τη Μαρία.
Επάγγελμα:Ιατρός.
Σπουδές: Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών, Φιλοσοφική Σχολή του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, μεταπτυχιακά στην Εθνική Σχολή Δημόσιας Yγείας.
Ξένες γλώσσες: Αγγλική.

Κοινοβουλευτικές Δραστηριότητες

Εξελέγη βουλευτής Ηλείας, στις εκλογές του 2000, του 2004 και του 2009.
Πολιτικές / Κοινωνικές Δραστηριότητες

Αναπληρωτής Νομάρχης Ηλείας 1995-1996, 1999-2000.
Επικεφαλής Κίνησης Πολιτών για την Πυρόπληκτη & Σεισμόπληκτη Ηλεία.
Επιτροπές (Τρέχουσα Περίοδος)

* Διαρκής Επιτροπή Κοινωνικών Υποθέσεων
* -Υποεπιτροπή αρμόδια επί θεμάτων του Υπουργείου Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης
* Ειδική Μόνιμη Επιτροπή Έρευνας και Τεχνολογίας
* Ειδική Μόνιμη Επιτροπή Ισότητας, Νεολαίας και Δικαιωμάτων του Ανθρώπου
* - Υποεπιτροπή για τα θέματα των ατόμων με αναπηρία

Στοιχεία Επικοινωνίας

Ιστοχώρος: http://vo.pasok.gr/antonakopoulostakis
Email: antonakopoulos@parliament.gr
Διεύθυνση: Αθήνα: Μαυρομιχάλη 15 & Σόλωνος , Τ. Κ. 10679 , Τηλ.: 210-3639021-2, Fax: 210-3601393.
Πύργος Ηλείας: Μανωλοπούλου2 & Πατρών, Τ. Κ. 27100, Τηλ.: 26210-21944, Fax: 26210-21934.
Αμαλιάδα: Ερμού 9, Τ. Κ. 27200, Τηλ.: 26220-29930, Fax: 26220-29768.


* ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ "ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΕΣ" ΔΙΟΤΙ ΠΡΟΔΩΣΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΥ ΨΗΦΙΖΟΝΤΑΣ«ΝΑΙ» ΕΠΙ ΤΗΣ ΑΡΧΗΣ ΣΤΑ ΝΕΑ ΜΕΤΡΑ ΛΙΤΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΝΕΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΤΗΣ 12ης ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2012 ΠΟΥ ΕΠΕΒΑΛΛΑΝ ΤΑ ΑΠΑΝΘΡΩΠΑ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΘΝΟΣ ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΤΗΣ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΥΠΟ ΤΗΝ ΕΠΟΠΤΕΙΑ ΤΟΥ Δ' ΡΑΙΧ (ΓΕΡΜΑΝΩΝ ΔΑΝΕΙΣΤΩΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ) ΑΦΑΙΡΩΝΤΑΣ ΜΑΣ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΖΗΣΟΥΜΕ ΩΣ ΕΛΛΗΝΕΣ - ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΚΑΙ ΠΑΡΑΔΙΔΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ - ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ - ΞΕΠΟΥΛΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΜΑΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΘΕΤΩΝΤΑΣ ΣΕ ΣΚΛΑΒΙΑ ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ 5 ΓΕΝΙΕΣ (ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΩΣ ΤΟ 2049). 

ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΚΑΙ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΤΑΙ ΕΝΟΧΟΣ ΓΙΑ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΤΟΥ (ΕΛΛΑΔΑ) ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ. ΕΠΙΣΗΣ ΕΙΧΕ ΨΗΦΙΣΕΙ ΥΠΕΡ ΣΤΟ ΜΕΣΟΠΡΟΘΕΣΜΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΣΤΗΝ 29ή ΙΟΥΝΙΟΥ 2011.

ΑΝΘΕΛΛΗΝΑΣ - ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΚΑΙ ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.
..................................................................
ΤΟ 50ΕΤΕΣ, ΑΝΕΥ ΕΓΓΥΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΥΠΟΘΗΚΩΝ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑΣ ΕΥΘΥΝΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ, ΑΤΟΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗΣ ΤΩΝ ΔΗΜΩΝ, ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΤΑΜΕΙΟ (ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑ) ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΕΙ Ο κ. ΑΝΤΩΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ; ΚΙ ΑΝ ΝΑΙ, ΤΟ ΣΥΜΠΕΡΙΕΛΑΒΕ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ; ΑΝ ΟΧΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΝΟΜΟΥ ΗΛΕΙΑΣ; ΣΤΟΝ ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΤΟΥ ΠΥΡΓΟΥ ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΚΥΡΙΑΚΗ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΕΚΤΕΝΕΣΤΑΤΗ ΑΝΑΛΥΣΗ, ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΚΑΝΕΝΑΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΙ!!!!!! ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ 260 ΤΟΥ ΣΥΝΔΙΑΣΜΟΥ ΤΟΥ - 'Η 'ΑΛΛΟΥ- ΔΕΝ ΑΚΟΥΣΕ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΙΛΙΑ; ΥΠΗΡΞΕ ΤΡΙΗΜΕΡΗ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΣΤΗΝ "ΠΑΤΡΙΔΑ" ΚΑΙ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟ "ΙΟΝΙΟΝ FM" !!!!! Ο ΜΟΝΟΣ ΠΟΥ ΣΙΓΟΥΡΑ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙ ΠΡΟ ΕΞΑΜΗΝΟΥ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥ, ΕΙΝΑΙ Ο ΝΥΝ ΔΗΜΑΡΧΟΣ, ΑΛΛΑ ΠΑΡΙΣΤΑΝΕΙ ΤΟΝ ΑΝΙΔΕΟ............

Ο κ. ΑΝΤΩΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΩΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ,ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΕΓΓΥΗΤΗ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΤΑΜΕΙΟΥ. ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΥΡΕΘΕΙ ΣΤΟΝ ΤΡΙΗΜΕΡΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟ ΕΛΕΓΧΟ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΤΟΝ ΜΑΡΤΙΟ ΤΟΥ 2011 ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΗΣ ΑΞΙΑΣ ΤΗΣ ΜΕΤΟΧΗΣ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ ΠΟΥ ΑΝΕΡΧΕΤΑΙ ΣΤΟ ΠΟΣΟ ΤΩΝ 670 ΔΙΣ ΕΚΑΣΤΗ.
ΑΠΟ ΟΜΑΔΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΕΙ END ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΝΟΜΟΥ ΗΛΕΙΑΣ
..................................................................................

 
 
 
http://alfeiospotamos.pblogs.gr/2014/03/theleis-na-gineis-kai-dhmarhos-takh-antwnakopoyle-esy-poy-pshfis.html

BBC - Πόλη κάτω από τα κύματα - Παυλοπέτρι - Ελληνική υπότιτλοι

Μετάφραση Google Η πόλη στο Παυλοπέτρι , υποβρύχια στα ανοικτά των ακτών της νότιας Λακωνίας στην Πελοπόννησο , την Ελλάδα , είναι περίπου 5.000 ετών και είναι η αρχαιότερη βυθισμένη αρχαιολογικό χώρο της πόλης . Βυθισμένη πόλη στο Παυλοπέτρι βρίσκεται ανάμεσα στο νησάκι Παυλοπέτρι όλη την Ελαφονήσου και την ακτή της Πούντας . Η ακτή , τον αρχαιολογικό χώρο , καθώς και το νησάκι και η γύρω θαλάσσια περιοχή είναι εντός της περιοχής του Δήμου Ελαφονήσου , το παλιό " Όνου Γνάθος " χερσονήσου ( σύμφωνα με τον Παυσανία ) . Είναι μοναδικό στο ότι μια σχεδόν ολοκληρωμένο σχέδιο πόλης, όπως δρόμοι , κτίρια και τάφους .Ανακαλύφθηκε το 1967 από τον Nicholas Flemming και χαρτογραφήθηκαν το 1968 από μια ομάδα αρχαιολόγων από το Cambridge .Έχει τουλάχιστον 15 κτίρια βυθίζεται σε 3 έως 4 μέτρα ( 9,8 έως 13 ft ) νερού . Οι νεότερες ανακαλύψεις μόνο για το 2009 καλύπτουν 9.000 m2 .Νωρίτερα , τα ερείπια χρονολογούνται στη Μυκηναϊκή περίοδο , 1600-1100 π.Χ. . Αργότερα μελέτες έδειξαν μια παλαιότερη ημερομηνία έναρξης επαγγέλματος , το αργότερο το 2800 π.Χ. , γι 'αυτό περιλαμβάνει επίσης πρώιμη Εποχή του Χαλκού μεσομινωική και μεταβατική υλικό .Είναι τώρα πίστευαν ότι η πόλη βυθίστηκε γύρω στο 1000 π.Χ. με την πρώτη από τις τρεις σεισμούς που υπέστη η περιοχή .
Η πόλη στο Παυλοπέτρι είναι μέρος της υποβρύχιας πολιτιστικής κληρονομιάς , όπως ορίζεται από την UNESCO στη Σύμβαση της UNESCO για την προστασία της υποβρύχιας πολιτιστικής κληρονομιάς .
Ελπίζω να το απολαύσετε !Μην ξεχάσετε να αρέσει , Σχόλιο &
Subsribe .

ΞΕΚΑΘΑΡΗ ΟΜΟΛΟΓΙΑ: Ένοπλοι σιωνιστές μαζί με τους νεοναζί, έστησαν την «εξέγερση» στην Ουκρανία!!!

ΕΒΡΑΙΟΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ ΣΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΟΥΚΡΑΝΙΑΣ 2 

 — ΙΣΡΑΗΛΙΝΟΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΩΝ ΦΑΣΙΣΤΙΚΩΝ -ΝΑΖΙΣΤΙΚΩΝ ΣΥΜΜΟΡΙΩΝ ΤΟΥ ΚΙΕΒΟΥ…!!!

  — «Δεχόμουν εντολές από το Svoboda» δηλώνει Ισραηλινός πρώην στρατιώτης από την ταξιαρχία Givati…

  — Βετεράνοι του Ισραηλινού στρατού συμμετείχαν στα βίαια επεισόδια του Κιέβου, που οδήγησαν στην ανατροπή του προέδρου Γιανουκόβιτς, αποκαλύπτει η ισραηλινή εφημερίδα Haaretz.

  — Μιλώντας υπό καθεστώς ανωνυμίας, ένα πρώην μέλος της ισραηλινής ταξιαρχίας πεζικού Givati, δήλωσε ότι κατά τη διάρκεια των επεισοδίων ηγούνταν ομάδας 40 ατόμων – μεταξύ των οποίων αρκετοί Ισραηλινοί πρώην στρατιώτες.

  — Ο επονομαζόμενος Delta αποκάλυψε ότι η ομάδα του, υπό την ονομασία «οι κυανόκρανοι», δρούσε υπό τις εντολές του νεοφασιστικού κόμματος Svoboda, το οποίο μέχρι πρότινος ονομαζόταν εθνικοσοσιαλιστικό.

  — «Δεν ανήκω στο Svoboda αλλά λαμβάνω εντολές από αυτό» είπε χαρακτηριστικά ο DELTA συμπληρώνοντας ότι τον αποκαλούσαν «αδερφό» παρά το γεγονός ότι γνώριζαν την εβραϊκή του καταγωγή.

  — Στελέχη του Svoboda συμμετέχουν σήμερα στην κυβέρνηση της Ουκρανίας, η οποία έχει την απόλυτη στήριξη της ΗΠΑ, της ΕΕ και της Ελληνικής κυβέρνησης.

  — Την τελευταία δεκαετία τα μέλη της ταξιαρχίας Givati είχαν αναπτυχθεί στη Λωρίδα της Γάζας, όπου κατηγορούνται για τη σφαγή εκατοντάδων παλαιστινίων που έλαβαν μέρος στη δεύτερη Ιντιφάντα.

  — Οι στρατιώτες της ταξιαρχίας έχουν λάβει μέρος σε ορισμένες από τις πιο αιματηρές επιθέσεις εναντίον αμάχων στην περιοχή της Γάζας.

INFOWAR

Αναρτήθηκε από ΝΕΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΦΟΡΟΥΜ


ΣΧΟΛΙΟ ΜΠΑΡΜΠΑΝΙΚΟΥ:
ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΘΕΩΡΙΕΣ ΣΥΝΩΜΟΣΙΑΣ???????
Πριν λίγες μέρες σχολίασα, ότι προ 10ημέρου, μια ΕΒΡΑΙΑ δημοσιογράφος από την… Ουκρανία, εμφανίστηκε και έδωσε συνέντευξη στην τηλεόραση του… ΣΚΑΪ, όπου ΑΠΡΟΚΑΛΥΠΤΑ είπε, ότι ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΒΡΑΪΚΟΙ ΣΥΛΛΟΓΟΙ ΤΗΣ ΟΥΚΡΑΝΙΑΣ, ΣΥΜΜΕΤΈΧΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΞΕΓΕΡΣΗ ΤΟΥ ΚΙΕΒΟΥ, για την ανατροπή του Βίκτορ Γιανουκόβιτς, ο οποίος τα πήγαινε μια χαρά με τη Ρωσία.
Ταυτόχρονα έχει αποδειχθεί, ότι οι ΝΕΟΝΑΖΙ της Ουκρανίας, είναι αδιαμφισβήτητοι πρωταγωνιστές, στο κίνημα απάτη, που αιματοκύλησε το Κίεβο.
Τα δημοσιεύματα ΟΛΟΚΛΗΡΟΥ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛΙΝΟΥ ΤΥΠΟΥ, έρχονται σαν κερασάκι στη ματωμένη τούρτα του διεθνούς σιωνισμού, που αποδεικνύει για άλλη μια φορά, ότι είναι η μήτρα που ξέρασε τον ναζισμό.

Συνωμοσίες…. Έχουν ανάγκη οι εβραίοι σιωνιστές, από θεωρία συνωμοσίας…….

 

http://tsoutsouneros.arvanitis.eu/archives/46322

Αρτέμης Σώρρας στο Radio Patrida 100,4 5/3/2014 Ακούστε τον





Μερική Αναφορά Λογαριασμών Καταπιστεύματος

 
collateral-accounts-2008.pdf
Μερική Αναφορά Λογαριασμών Καταπιστεύματος 2008

Global Collateral Accounts 2007
Διεθνείς Λογαριασμοί Καταπιστευμάτων 2007
Με υπογραφή και της Ελλάδος

The "Olympians 300"

Για όσους και όσες θέλουν να μάθουν τι πραγματικά γίνεται ...

http://img560.imageshack.us/img560/4598/thestoryofthecommitteeo.pdf

http://projectavalon.net/forum4/showthread.php?38491-White-Spiritual-Boy
ASM-001/ASBLP-0330-2012

TOTAL CERTIFICATED SHARES: US$. 1,000,000,000,000,000,000.00
FOR AND ON BEHALF OF: GLOBAL DEVELOPMENT

ΧΩΡΑ ΠΟΣΟ ΕΠΕΝΔΥΣΕΩΝ ΜΕ ΕΞΟΔΑ
44. CYPRUS $ 4.945.848.960.000 $ 1.089.818.000
67. GREECE $ 77.606.443.200.000 $ 22.164.743.000

"The World Bank Group"-"Όμιλος της Παγκόσμιας Τράπεζας" 
World Bank 2012 Final Audited Statement Files for ASBLP Accounts (Updates and Revised 3-30-2012)

*Παγκόσμια Τράπεζα 2012 Τελικές Ελεγμένες δήλωσης αρχεία για ASBLP Λογαριασμών (Ενημερώσεις Αναθεωρημένες 03.30.2012)




the Oligarchy Families and the 300





Angelo Irakleides

BRETTON WOODS, B.I.S., ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟΙ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΙ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑΤΩΝ!!

George Kinikos: Η ΓΝΩΣΗ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΜΗ ..!!!!!!!!!!!!!!!! ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΦΙΜΩΣΗ ........ ΟΠΟΙΟΣ ΨΑΧΝΕΙ ΒΡΙΣΚΕΙ..... ΑΝΤΕ ΑΔΕΡΦΙΑ
ΚΑΛΗ ΛΕΥΤΕΡΙΑ..

1...ΤΑ ΠΟΣΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΝΟΜΙΣΜΑ USA $ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΟΓΚΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΟΙ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΙ ΔΕ, ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΤΩΝ ΦΙΛΛΙΠΙΝΩΝ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΠΟΣΑ ΣΤΗΝ ΑΝΑΡΤΙΣΗ ΚΑΙ ΝΑΙ, ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΚΑΤΕΠΙΣΤΕΥΜΑΤΟΣ...

630-----------ATEbank (Greece) Account no. 3597772412 with account name of White Spiritual Boy and with standing balances of
US$ and Account no. 77762534AM - 623 with account name of Spiritual Wonder Boy and with standing balance of
US$ confirmed as Eternal Deposit (while under time deposit, its principal balances and interest cannot be touched
and/or loaned and/or programmed) that having maturity rate of 4% per annum and per 30 years of maturity and upon
maturity; 50% shall be forcibly used for whatsoever Development Program and 50% shall be automatically and
forcibly maintained and preserved for another 30 years until lasted for eternity.

631-----------.Alpha Bank (Greece) Account no. 54477738142 with account name of White Spiritual Boy and with standing balances
of US$ and Account no. 77762534AM - 624 with account name of Spiritual Wonder Boy and with standing balance
of US$ confirmed as Eternal Deposit (while under time deposit, its principal balances and interest cannot be
touched and/or loaned and/or programmed) that having maturity rate of 4% per annum and per 30 years of maturity
and upon maturity; 50% shall be forcibly used for whatsoever Development Program and 50% shall be automatically
and forcibly maintained and preserved for another 30 years until lasted for eternity.

632.------------Aspis Bank (Greece) Account no. 36777219821 with account name of White Spiritual Boy and with standing balances
of US$ and Account no. 77762534AM - 625 with account name of Spiritual Wonder Boy and with standing balance
of US$ confirmed as Eternal Deposit (while under time deposit, its principal balances and interest cannot be
touched and/or loaned and/or programmed) that having maturity rate of 4% per annum and per 30 years of maturity
and upon maturity; 50% shall be forcibly used for whatsoever Development Program and 50% shall be automatically
and forcibly maintained and preserved for another 30 years until lasted for eternity.

633------------.Eurobank EFG (Greece) Account no. 364477712 with account name of White Spiritual Boy and with standing balances
of US$ and Account no. 77762534AM - 626 with account name of Spiritual Wonder Boy and with standing balance
of US$ confirmed as Eternal Deposit (while under time deposit, its principal balances and interest cannot be
touched and/or loaned and/or programmed) that having maturity rate of 4% per annum and per 30 years of maturity
and upon maturity; 50% shall be forcibly used for whatsoever Development Program and 50% shall be automatically
and forcibly maintained and preserved for another 30 years until lasted for eternity.

634----------.Emporiki Bank (Greece) Account no. 28277754132 with account name of White Spiritual Boy and with standing
balances of US$ and Account no. 77762534AM - 627 with account name of Spiritual Wonder Boy and with standing
balance of US$ confirmed as Eternal Deposit (while under time deposit, its principal balances and interest cannot
be touched and/or loaned and/or programmed) that having maturity rate of 4% per annum and per 30 years of
maturity and upon maturity; 50% shall be forcibly used for whatsoever Development Program and 50% shall be
automatically and forcibly maintained and preserved for another 30 years until lasted for eternity.

635------------.Geniki Bank (Greece) Account no. 864777212 with account name of White Spiritual Boy and with standing balances
of US$ and Account no. 77762534AM - 628 with account name of Spiritual Wonder Boy and with standing balance
of US$ confirmed as Eternal Deposit (while under time deposit, its principal balances and interest cannot be
touched and/or loaned and/or programmed) that having maturity rate of 4% per annum and per 30 years of maturity
and upon maturity; 50% shall be forcibly used for whatsoever Development Program and 50% shall be automatically
and forcibly maintained and preserved for another 30 years until lasted for eternity.

636.------National Bank of Greece (Greece) Account no. 97772541114 with account name of White Spiritual Boy and with
standing balances of US$ and Account no. 77762534AM - 629 with account name of Spiritual Wonder Boy and with
standing balance of US$ confirmed as Eternal Deposit (while under time deposit, its principal balances and
interest cannot be touched and/or loaned and/or programmed) that having maturity rate of 4% per annum and per 30
years of maturity and upon maturity; 50% shall be forcibly used for whatsoever Development Program and 50% shall
be automatically and forcibly maintained and preserved for another 30 years until lasted for eternity.

637=-.---Piraeus Bank (Greece) Account no. 98877722335 with account name of White Spiritual Boy and with standing
balances US$ and Account no. 77762534AM - 630 with account name of Spiritual Wonder Boy and with standing
balance of US$ confirmed as Eternal Deposit (while under time deposit, its principal balances and interest cannot
be touched and/or loaned and/or programmed) that having maturity rate of 4% per annum and per 30 years of
maturity and upon maturity; 50% shall be forcibly used for whatsoever Development Program and 50% shall be
automatically and forcibly maintained and preserved for another 30 years until lasted for eternity.

638-----.-Proton Bank (Greece) Account no. 864242777 with account name of White Spiritual Boy and with standing balances
of US$ and Account no. 77762534AM - 631 with account name of Spiritual Wonder Boy and with standing balance
of US$ confirmed as Eternal Deposit (while under time deposit, its principal balances and interest cannot be
touched and/or loaned and/or programmed) that having maturity rate of 4% per annum and per 30 years of maturity
and upon maturity; 50% shall be forcibly used for whatsoever Development Program and 50% shall be automatically
and forcibly maintained and preserved for another 30 years until lasted for eternity.

639.--------Bank of Greece (Greece) Account no. 39937177812 with account name of White Spiritual Boy and with standing
balances of US$ and Account no. 77762534AM - 632 with account name of Spiritual Wonder Boy and with standing
balance of US$ confirmed as Eternal Deposit (while under time deposit, its principal balances and interest cannot
be touched and/or loaned and/or programmed) that having maturity rate of 4% per annum and per 30 years of
maturity and upon maturity; 50% shall be forcibly used for whatsoever Development Program and 50% shall be
automatically and forcibly maintained and preserved for another 30 years until lasted for eternity.

640.------Greek Postal Savings Bank (Greece) Account no. 777333218 with account name of White Spiritual Boy and with
standing balances of US$ and Account no. 77762534AM - 633 with account name of Spiritual Wonder Boy and with
standing balance of US$ confirmed as Eternal Deposit (while under time deposit, its principal balances and
interest cannot be touched and/or loaned and/or programmed) that having maturity rate of 4% per annum and per 30
years of maturity and upon maturity; 50% shall be forcibly used for whatsoever Development Program and 50% shall
be automatically and forcibly maintained and preserved for another 30 years until lasted for eternity
...............................................................
Βασίλειος Σωτήρας: Με βάση τα στοιχεία της Παγκοσμίου Τράπεζας, οι παρακάτω λογαριασμοί καταπιστεύματος ήταν ενεργοί στην Ελλάδα και Κύπρο το 2012.
Πολλοί λογαριασμοί δεν περιέχουν συγκεκριμένο ποσό κατατεθημένο παρά έχουν το σύμβολο του ΑΠΕΙΡΟΥ . Αυτό δεν σημαίνει μηδέν, αλλά κάτι που δεν περνά στη λογική πολλών ...
Μιας και οι Λογαριασμοί Καταπιστεύματος είναι ΔΗΜΟΣΙΟΙ , Ζητούμε να μας πει η διοίκηση στην Ελλάδα, τι έκανε με τους Λογαριασμούς μας από τις τράπεζες που έκλεισε.
Και λέμε από την αρχή, δεν είναι πρόβλημα αν χρωστάμε και ένα τρις ευρώ ...
έχουμε εκατοντάδες χιλιάδες φορές περισσότερα και αυτά θέλουν να κλέψουν.
ΔΕΙΤΕ: "Filipino People's Account handled by Anthony Santiago Martin"
ΕΔΩ: http://behindtruth2012.blogspot.co.uk/2010/08/filipino-peoples-account-handled-by.html
ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ-GOOGLE: http://translate.google.com/translate?hl=el&sl=en&tl=el&u=http%3A%2F%2Fbehindtruth2012.blogspot.co.uk%2F2010%2F08%2Ffilipino-peoples-account-handled-by.html&sandbox=1
.........................................................................
George Kinikos: 2...ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΡΙΘΜΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΩΝ ΑΛΛΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΟΣΑ ..ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΙΚΡΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΕ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΜΕ ΤΑ ΠΟΣΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ ..ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ 5-6 ΦΟΡΕΣ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΑ..ΝΑ ΤΟΝΙΣΩ ΔΕ ,ΟΤΙ ΤΑ ΠΟΣΑ ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΜΑ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΑ ΔΙΟΤΙ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΧΕΤΙΚΑ ΠΑΛΑΙΟΣ ΙΣΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΑΠΟ ΤΟ 2008...

(translate.google)
374 . Τράπεζα Κύπρου (Κύπρος ) Αριθμός λογαριασμού . 63197771374 με το όνομα του λογαριασμού του White Spiritual Boy με ισορροπιες υπόλοιπα των US $ 20, 000 , 000 , 000 , 000 και επιβεβαίωσε επανεξεταση ωριμάσεως ελέγχου της 1ης Δεκεμβρίου 2008, που εγγυάται και επιβεβαίωσε κερδη αξίας US $ 9 860 , 000 , 000 , 000 από το μήνα Μάιο μέχρι αυτό το μήνα στο σύνολο των US $ 29, 860 , 000 , 000 , 000 .

375 . Hellenic Bank ( Κύπρος) Αριθμός λογαριασμού . 9977744255 με το όνομα του λογαριασμού του White Spiritual Boy με ισορροπιες υπόλοιπα των US $ 10, 000 , 000 , 000 , 000 και επιβεβαίωσε επανεξεταση ωριμάσεως ελέγχου με ημερομηνία 1 Δεκεμβρίου 2008 , που εγγυάται και επιβεβαίωσε κερδίσει αξίας US $ 9 924 , 000 , 000 , 000 από το μήνα Μάιο μέχρι αυτό το μήνα στο σύνολο των US $ 19, 924 , 000 , 000 , 000 .

376 . Marfin Popular Bank ( Κύπρος) Αριθμός λογαριασμού . 2777541231 με το όνομα του λογαριασμού του Λευκού Πνευματική Boy με ισορροπιες υπόλοιπα των US $ 40, 000 , 000 , 000 , 000 και επιβεβαίωσε επανεξεταση ωριμάσεως ελέγχου με ημερομηνία 1 Δεκεμβρίου 2008 , που εγγυάται και επιβεβαίωσε κερδίσει αξίας ΗΠΑ $ 3, 952, 000 , 000 , 000 από το μήνα Μάιο μέχρι αυτό το μήνα στο σύνολο των ΗΠΑ $ 43.952 , 000 , 000 , 000 .

374. Bank of Cyprus (Cyprus) Account no. 63197771374 with account name of White Spiritual Boy and with standing balances of US$ 20, 000, 000, 000, 000 reconfirmed and reconsidered matured audit dated December 1, 2008 that guaranteed and reconfirmed earned worth of US$ 9, 860, 000, 000, 000 from the month of May up to this month in the total of US$ 29, 860, 000, 000, 000.

375. Helenic Bank (Cyprus) Account no. 9977744255 with account name of White Spiritual Boy and with standing balances of US$ 10, 000, 000, 000, 000 reconfirmed and reconsidered matured audit dated December 1, 2008 that guaranteed and reconfirmed earned worth of US$ 9, 924, 000, 000, 000 from the month of May up to this month in the total of US$ 19, 924, 000, 000, 000.

376. Marfin Popular Bank (Cyprus) Account no. 2777541231 with account name of White Spiritual Boy and with standing balances of US$ 40, 000, 000, 000, 000 reconfirmed and reconsidered matured audit dated December 1, 2008 that guaranteed and reconfirmed earned worth of US$ 3, 952, 000, 000, 000 from the month of May up to this month in the total of US $43,952, 000, 000, 000.
.....................................................................
White Spiritual Boy-ΔΕΊΤΕ ΕΔΩ: http://projectavalon.net/forum4/showthread.php?38491-White-Spiritual-Boy
ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ-GOOGLE: http://translate.google.com/translate?hl=el&sl=en&tl=el&u=http%3A%2F%2Fprojectavalon.net%2Fforum4%2Fshowthread.php%3F38491-White-Spiritual-Boy&sandbox=1
............................................................................
Angelo Irakleides:
«ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΟΥ BRETTON WOODS» ΤΙ ΕΣΤΙ "Διεθνής Τράπεζα";;

Διαβάστε την Συμφωνία του "Bretton Woods" για την δημιουργία της Διεθνούς Τράπεζας για την Ανασυγκρότηση και την Ανάπτυξη, ή αλλιώς αποκαλούμενη ως Διεθνής Τράπεζα.

A. Bretton Woods Agreements Act, International Monetary
Fund/World Bank Group.
[As Amended Through P.L. 113-6, Enacted March 26, 2013]
http://www.house.gov/legcoun/Comps/bretton.pdf

A Decade of American Foreign Policy 1941-1949
The Bretton Woods Agreements
http://avalon.law.yale.edu/20th_century/decad047.asp

Μια δεκαετία της Αμερικανικής Εξωτερικής Πολιτικής 1941-1949
Οι συμφωνίες του Bretton Woods
H ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ google: http://translate.google.com/translate?hl=el&sl=en&tl=el&u=http%3A%2F%2Favalon.law.yale.edu%2F20th_century%2Fdecad047.asp&sandbox=1

"ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΧΡΗΜΑΤΟΠΙΣΤΩΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ"

Δημιουργία
-

Το 1929 εως το 1933 δημιουργηθήθηκε η B.I.S.(BANK OF INTERNATIONAL SETTLEMENTS)- Τραπεζα Διεθνών Διακανονισμών. Στο τέλος της κάθε ημέρας ότι συναλλαγή γίνεται από τον κάθε άνθρωπο στην υφήλιο και οποιαδήποτε συναλλαγή εταιρείας κλπ γίνετε εκκαθάρησις από την B.I.S. Η τράπεζα αυτή δημιουργήθηκε μετά τον πρώτο παγκόσμιο πόλεμο από όλα τα κράτη του κόσμου. Ο βασιλιάς Γεώργιος ο Α' ήταν ο αντιπρόσωπος της Ελλάδος στη δημιουργία της B.I.S. και εκεί συνέβαλε η Ελλάδα με δύο εκατομμύρια δολλάρια. Σε διάστημα 33 ημέρων από την ημέρα της δημιουργίας της B.I.S. η τράπεζα περιήλθε στην ιδιοκτησία της οικογένειας Ρόθτσάϊλντ,όπως και η Κεντρική Τράπεζα των ΗΠΑ η Federal Reserve (FED) η οποία είναι η δύναμις που κυβερνάει την Αμερική και τον κόσμο ολόκληρο από το 1933 και εντεύθεν οπότε και η Αμερική εδήλωνε πτώχευση .Το ίδιο συνέβει και το 1944 με την Παγκόσμια Τράπεζα,το ίδιο με Δ.Ν.Τ .Η οικογένεια των Ροθτσάίντλ είναι Εβραίοι-Χαζάροι.

Οι Χαζάροι(Τουρκομογγολικό φύλλο) σήμερα αποτελούν το 0,17% του πληθυσμού του πλανήτη. Κατέχουν όμως το 92% των θέσεων εξουσίας σε όλες τις χώρες . Πώς είναι δυνατόν αυτή η μεγάλη μειονότης του ανθρωπίνου γένους να κρατά τις τύχες όλου του κόσμου. Το έχουνε πετύχει με ένα πολύ απλό σύστημα. Ένα σύστημα δέκα τραπεζών. Το 52% των μετοχών αυτών των τραπεζών ανοίκει στην οικογένεια Ρόθτσάϊλντ. Οι υπόλοιποι είναι Ρόκεφέλερς η οικογέκεια Μέλον η οικογένεια Σήφ, η οικογένεια Οπενχάϊμερ, η οικογένεια Ντιμέντιτσι. Συνολικά αυτές οι δέκα οικογένειες κατέχουν όλο το τραπεζικό σύστημα της Γής! Δικιά τους είναι η B.I.S., η παγκόσμια τράπεζα, το Δ.Ν.Τ. Δική τους η τράπεζα της Ελλάδος, Η Εθνική Τράπεζα, η Κεντρική Τράπεζα της Ευρώπης, η Κεντρική της Γαλλίας. Σε όλα τα κράτη στον κόσμο με ελάχιστες εξαιρέσεις οι κεντρικές τράπεζες εκείνων των κρατών είναι ιδιοκτησία Ρόθτσάϊλντ κλπ... ... ...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: http://diktyoellinwn.wordpress.com/2013/08/23/παγκοσμιο-χρηματοπιστωτικο-συστημα/
..................................................................

ΠΗΓΉ: http://alfeiospotamos.pblogs.gr/2014/02/bretton-woods-b-i-s-trapezes-kai-ellhnikoi-logariasmoi-katapiste.html

alfeiospotamos.pblogs.gr — με Βασίλειος Σωτήρας

 
http://alfeiospotamos.blogspot.gr/2014/03/blog-post_4570.html
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters