Δευτέρα 17 Μαρτίου 2014

Ένα μήνυμα από εξωγήινους μέσω Αγγλικού σταθμού; (Βίντεο)


Σχόλιο Αφύπνισης: Ακούστε το απόσπασμα και κρατήστε τις επιφυλάξεις σας για το ποιος τελικά εξέπεμψε το μήνυμα και για ποιον σκοπό. Η Αλήθεια φυσικά και είναι πως το χρήμα μας υποδουλώνει και ότι η κρίση ρίχνει τις δονήσεις μας αλλά με τόσα "Νέα Εποχή" που ακούγονται, μας κάνει και αναρωτιόμαστε αν όλοι αυτοί είναι συνεννοημένοι μεταξύ τους (πολιτικοί, σεναριογράφοι του Hollywood και άλλοι που καθορίζουν μέσω αυτών που βλέπουμε και ακούμε... την σφαίρα της πραγματικότητας μας). Θυμηθείτε πως ο όρος "Νέα Εποχή" ακούγεται και λέγεται από όλους στις μέρες μας. 

Ένα μήνυμα από παρεμβολή εξωγήινων σε Αγγλικό ραδιοφωνικό σταθμό ITN το 1977. Δώστε προσοχή στο χρονόμετρο στα λεπτά 3.08, είναι σημαντικό. Λέει δια την σημερινή οικονομική κρίση!! Πριν 37 χρόνια. Όπως να έχει το πράγμα ανέβηκε στό Ιντερνετ στίς 26/9/2010. Μας είπαν την αλήθεια, αλλά ποιοι είναι αυτοί. Και γιατί δεν μας προστάτευσαν! Λέτε να
τα καταφέρουμε με τις δυνάμεις μας.

                      
 
Από το pame
kalyterotera 

ΜΕ ΕΝΤΟΛΗ ΤΟΥ ΒΟΥΒΟΥΖΕΛΟΥ ΕΧΕΙ ΑΠΑΓΟΡΕΥΤΕΙ ΝΑ ΒΓΑΖΟΥΝ ΒΙΖΕΣ ΣΕ ΡΩΣΟΥΣ ΤΟΥΡΙΣΤΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!



ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΥΡΙΣΜΟ! 

Από το πρωί τουριστικοι και ταξιδιωτικοί πράκτορες καταγγέλουν στο makeleio.gr, ότι με εντολη του υπουργου Εξωτερικών Ευ.Βενιζέλου, έχει απογορευτεί για δέκα μέρες να βγαζουν βίζες σε Ρώσους τουρίστες και πολιτες που θέλουν να έρθουν στην Ελλάδα.


Αν αυτό έχει συμβει τότε θα είναι καταστροφη για τον τουρισμό της χώρας μας. Την εντολή την έχει δώσει σύμφωνα με τους καταγγέλοντες ο υπ.Εξωτερικών Ευ.Βενιζέλος, λόγω του σκηνικού που έχει λάβει χώρα στην Κριμαία.

Να βγουν από το υπουργειο να μας απαντησουν αν αυτό ισχύει ή όχι. Τα αετόπουλα εκει στο υπουργείο Εξωτερικών τι κάνουν;

http://news-cobra.blogspot.gr/2014/03/blog-post_6073.html

Ουροβόρος, το κυβερνο-όπλο με το ελληνικό όνομα με το οποίο οι Ρώσοι διέλυσαν τα συστήματα της Ουκρανίας [εικόνες]


Σχόλιο Αφύπνισης: Μετά τη δήλωση του Ρώσου προέδρου για την εξασφάλιση μιας 
Νέας Παγκόσμιας Τάξης (NWO), μετά την κατασκευή του μεγαλύτερου ραντάρ με το όνομα το «μάτι που βλέπει τα πάντα» (Παντεπόπτης οφθαλμός) ,  έρχεται και το κυβερνο-όπλο τους με το σήμα του ουροβόρου όφη! Ακόμα και τα χαρτονομίσματα της Ουκρανίας έχουν πάνω τον Παντεπόπτη στο τρίγωνο. Τα λόγια είναι περιττά. Η πολιτική είναι το κουκλοθέατρο των λαών και ο νοών νοείτω. Άντε μπας και ξυπνήσουμε κάποια στιγμή και δούμε την αλήθεια... 


Ο Αλεκ Ρος, ερευνητής της Σχολής Διεθνούς και Δημοσίου Δικαίου στο Κολούμπια, σύμβουλος της Χίλαρι Κλίντον, όταν ήταν υπουργός Εξωτερικών του Ομπάμα, εξηγεί ποιο είναι το κυβερνο-όπλο που εξαπέλυσαν οι Ρώσοι εναντίον της Ουκρανίας.

«Οι τσακωμοί όταν ήμασταν παιδιά είχαν ακριβώς τους ίδιους κανόνες: μπορείτε να κλωτσήσετε ή να πνίξετε τον αντίπαλό σας, αλλά δεν μπορείτε να χρησιμοποιήσετε όπλο. Αν πάρετε μια πέτρα ή ένα ξύλο για να επιτεθείτε τότε όλη η παρέα θα σας κορόιδευε και ίσως σας έδερνε πρώτο.

Ακριβώς με τον ίδιο τρόπο, κατά την διάρκεια του Ψυχρού Πολέμου είχε ανομολόγητους, σοβαρούς κανόνες για την αντιπαράθεση. Δεν είχαν παρατηρηθεί προβλήματα ότι μεταξύ Ρωσίας και ΗΠΑ τον λόγο είχε η απειλή όπλων.

Σήμερα το να χρησιμοποιεί κανείς κυβερνο-επιθέσεις συγκαταλέγεται δυστυχώς στα αποδεκτά μέσα και επιτρέπει σε ορισμένες χώρες να χρησιμοποιούν τα όπλα τους χωρίς να περνούν το όριο που επιβάλλουν οι κανόνες.

Το τελευταίο παράδειγμα κυβερνο-επίθεσης προέρχεται από τη Ρωσία και το κυβερνο-όπλο της ονομάζεται «Φίδι» ή αλλιώς «Ουροβόρος», ένα φίδι της ελληνικής μυθολογίας. Ο Ουροβόρος έχει διαλύσει τα συστήματα της ουκρανικής κυβέρνησης.

Το Φίδι έχει τα χαρακτηριστικά ενός προϊόντος υπηρεσιών πληροφοριών (δυνατότητα ελέγχου) αλλά και χαρακτηριστικά στρατού (δυνατότητα να καταστρέφει κυριολεκτικά τα πληροφορικά συστήματα). Επιτιθέμενοι στην ουκρανική κυβέρνηση με τον Ουροβόρο, οι Ρώσοι μπορούν πράγματι να εξαπολύσουν βίαιη επίθεση χωρίς να κηρύξουν πόλεμο, ή, σε κάθε περίπτωση, χωρίς οι άλλες χώρες να αντιδράσουν όπως θα έκαναν σε περίπτωση πολέμου.
Αυτό δεν θα συνεχιστεί επ'άπειρον.

 Ορισμένες δυνατότητες του Ουροβόρου λειτουργούν στην Ουκρανία και θα δούμε αν οι Ρώσοι εξαπολύσουν κυβερνο-όπλα εναντίον άλλων χωρών για να καταστρέψουν συστήματα. Οι άλλες χώρες θα κρίνουν τότε ότι το να βγάζεις ένα κυβερνο-όπλο είναι σαν να εξαπολύεις ένα φονικό βλήμα». Από την Huffingtonpost
 www.iefimerida.gr/node/146641#ixzz2vfxThRea

19 τρόποι δολοφονίας μας με… καρκίνο!



Η επιδημία των καρκίνων είναι μια δολοφονική λειτουργία και μια κίνηση από τον λεγόμενο κόσμο της ελίτ για να θανατώσουν τον ανθρώπινο πληθυσμό.

Είναι καλά τεκμηριωμένο ότι η Λέσχη της Ρώμης, ο Bill Gates, Τεντ Τέρνερ, οι Ροκφέλερ, ο Warren Buffet και πολλοί άλλοι παγκοσμιοποίητες σχεδιάζουν να κυριαρχήσουν και να αποδεκατίσουν την ανθρωπότητα με τη μείωση του πληθυσμού.

Όπως βλέπετε οι παγκοσμιοποίητες πρώτα μας προκαλούν τονκαρκίνο και στη συνέχεια μας παρέχουν τις αναποτελεσματικές θεραπείες τους με σκοπό το κέρδος.

Σύμφωνα με την Αμερικανική Αντικαρκινική Εταιρεία , 1.638.910 νέα κρούσματα καρκίνου προέκυψαν στις Ηνωμένες Πολιτείες κατά τη διάρκεια του 2012. Περίπου 577.190 ασθενείς με καρκίνο αναμένεται να πεθάνουν αυτό το έτος.

Ένας στους δύο άντρες πάσχουν από καρκίνο (ένας στους τέσσερις θα πεθάνει), όπως και μια στις τρεις γυναίκες (μία στις πέντε θα πεθάνει). Σύμφωνα με τα Κέντρα Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων, ο καρκίνος είναι η δεύτερη συχνότερη αιτία θανάτου, που ακολουθείται από την καρδιοπάθεια.

Το 1971, ο Πρόεδρος Νίξον και το Κογκρέσο δήλωσαν πόλεμο κατά του καρκίνου. Από τότε, η ομοσπονδιακή κυβέρνηση έχει ξοδεψει πάνω από $ 105 δισεκατομμύρια για την καταπολέμησης του καρκίνου. Το 2010 μόνο, το Εθνικό Ινστιτούτο Καρκίνου είχε προϋπολογισμό της τάξης του 6,4 δισ. δολαρίων.

Από τον Μάρτιο του 2011, η Susan Komen του Ιδρύματος Β. , φέρεται να ηγείται του αγώνα κατά του καρκίνου του μαστού, και είχε 439.451.449 δολάρια «των συνολικά δημόσια εσόδων.» ο φαρμακευτικός κολοσσός Merck είχε μόνο στον προϋπολογισμό του 2010 ανάπτυξη των 8.120.000.000.

Γιατί ακόμα ο κόσμος βασανίζεται μέχρι θανάτου παρά τα δισεκατομμύρια, αν όχι τρισεκατομμύρια, σε κρατικές και ιδιωτικές έρευνες για τον καρκίνο; Γιατί οι θεραπείες για τον καρκίνο παρέμειναν σχεδόν αμετάβλητες από το 1950: με τοξική ακτινοβολία, χημειοθεραπεία, και χειρουργική επέμβαση;

Η απάντηση είναι απλή:


η θεραπεία του καρκίνου είναι επικερδής. Ο Καρκίνος προωθεί επίσης τον στόχο της παγκοσμιοποίησης και την μαζική εξόντωση του πληθυσμού.
Οι περιπτώσεις καρκίνου παγκοσμίως είναι πιθανόν να αυξηθούν κατά σχεδόν 75% μέχρι το 2030 , σύμφωνα με μελέτη που δημοσιεύεται στο Lancet Oncology.

Μια ομάδα με επικεφαλής τον Φρέντι Μπρέι του Διεθνούς Οργανισμού Ερευνών για τον Καρκίνο (IARC) στη Λυών, στη Γαλλία, ανέφερε ότι το 2008 υπήρχαν 12,7 εκατομμύρια νέα κρούσματα καρκίνου, τα οποία θα ανέλθουν σε 22,2 εκατομμύρια το 2030, με 90% σε άνοδο στις φτωχότερες χώρες.

Είναι γνωστό από διατροφολόγους και θεραπευτές ότι ο καλύτερος τρόπος για να νικήσουμε τον καρκίνο, είναι να μην τον δεχτούμε . Δηλαδή, θα πρέπει να έχουμε τη σωστή διατροφή και άσκηση για να κρατηθεί το ανοσοποιητικό μας σύστημα και να λειτουργεί σωστά. Πρέπει επίσης να εξαλείψουμε όλες τις μορφές των τοξινών από το καθημερινό περιβάλλον μας.

1. Η BPA.


Δισφαινόλη Α (BPA) είναι μια ευρέως χρησιμοποιούμενη χημική ουσία που μπορεί να συμπεριφέρεται όπως τα οιστρογόνα. Χρησιμοποιείται στην παρασκευή των πολυκαρβονικών πλαστικών και στις εποξικές ρητίνες. Η BPA είναι σε πολλά καταναλωτικά προϊόντα, συμπεριλαμβανομένης της συσκευασίας τροφίμων ποτών, και δοχείων, σε πλαστικές συσκευασίες τροφίμων, στεγανωτικά υλικά οδοντιατρικής. Η έκθεση σε ανθρώπους είναι πολύ διαδεδομένη και εμφανίζεται κυρίως σε μολυσμένα τρόφιμα και ποτά.

Μελέτες σε ζώα και ανθρώπους έχουν συνδέσει την ορμόνη BPA- ευαίσθητων καρκίνων, όπως του μαστού και του προστάτη. Μια πρόσφατη μελέτη στην Κίνα διαπίστωσαν ότι η έκθεση σε BPA μπορεί να αποτελέσει παράγοντα κινδύνου για έναν κοινό τύπο όγκου του εγκεφάλου που ονομάζεται μηνιγγίωμα. Οι συμμετέχοντες στη μελέτη με τα υψηλότερα επίπεδα της BPA στα ούρα ήταν περίπου 1,6 φορές (160%) με περισσότερες πιθανότητες να διαγνωστούν με μηνιγγίωμα σε σύγκριση με εκείνους με τις χαμηλότερες συγκεντρώσεις.

Η BPA βρίσκεται στα ούρα του 95% των ενηλίκων. Έρευνα από το Πανεπιστήμιο του Χάρβαρντ διαπίστωσε ότι η κατανάλωση κονσερβοποιημένης σούπας, μπορεί να καρφώσει τα ουρικά επίπεδα του (BPA σας) κατά 1.200% έναντι της φρέσκιας σούπας

Ως εκ τούτου, είναι καλύτερο να αποφεύγονται τα πλαστικά προϊόντα και να χρησιμοποιείτε ποτήρι. Δυστυχώς, σχεδόν από όλους το εμφιαλωμένο νερό πωλείται σε πλαστικές φιάλες.

2. Φθόριο.


Μιλώντας για το νερό, σχεδόν σε κάθε περιοχή του νερού στις Ηνωμένες Πολιτείες υπάρχει τοξικά φθοριούχο νάτριο στο νερό της βρύσης. Μετά από χρόνια άρνησης, το ΚΠΑ / Ροκφέλερ της ελεγχόμενης ομοσπονδιακής κυβέρνησης παραδέχθηκε ότι το φθόριο βλάπτει τα παιδιά. Παρά την αφαίρεση των τοξινών, η ομοσπονδιακή κυβέρνηση απαίτησε μια μείωση του ποσού φθοριδίου που προστέθηκε στις δημόσιες παροχές νερού, αναφέροντας το αρνητικό αποτέλεσμα της στα δόντια (οδοντική φθορίωση).

Φυσικά, εδώ και πολύ καιρό γνωστή από τους ερευνητές, σε αντίθεση με την American Dental Association, ότι το φθόριο βλάπτει τα δόντια .
Θα πρέπει επίσης να σημειωθεί ότι αρκετές ανήθικες εταιρείες εμφιάλωσης νερού προσθέτουν φθόριο στο νερό τους, και διαφημίζουν ότι το φθόριο είναι καλό για τα παιδιά και το προωθούν δήθεν για γερά δόντια παρά τα συντριπτικά στοιχεία για το αντίθετο.

3. Φυτοφάρμακα.


Συνεχίζουν σε κοινή θέα, όταν οι νομοθέτες στην Καλιφόρνια ενέκριναν τη χρήση του ιωδιούχου μεθυλίου στην Καλιφόρνια σε καλλιέργειες φράουλας, με τη γνώση ότι συνδέεται με τον καρκίνο, τη νόσο του θυρεοειδούς και σε νευρολογικές βλάβες στον άνθρωπο. Το 2007, η κυβέρνηση Μπους ενέκρινε το ιώδιο μεθυλίου σε εθνικό επίπεδο σε 47 κράτη που καταχωρούν τη χημική ουσία για χρήση.

Οι εργαζόμενοι που εφαρμόζουν ορισμένα φυτοφάρμακα για να καλλιεργήσουν, είναι δύο φορές πιο πιθανό να συμβληθούν από μελάνωμα, μια θανατηφόρα μορφή καρκίνου του δέρματος. Ωστόσο, μας λένε ότι τα μη βιολογικά τρόφιμα είναι ασφαλή για κατανάλωση.

Ομοίως, οι ερευνητές βρίσκουν υψηλότερα επίπεδα των κοινών φυτοφαρμάκων σε νοικοκυριών στα ούρα των παιδιών με οξεία λεμφοβλαστική λευχαιμία, μια μορφή καρκίνου που αναπτύσσεται συνήθως μεταξύ τριών και επτά ετών.

Οι παρατεταμένες επιδράσεις των φυτοφαρμάκων και η χρήση του DDT έχει αυξημένα ποσοστά καρκίνου .

4. Paraben.


Οι καρκινογόνες χημικές ουσίες έχουν προστεθεί και σε προϊόντα προσωπικής υγιεινής. Τα Parabens είναι μια χημική ένωση που βρέθηκε σε προϊόντα καθημερινής υγιεινής όπως κρέμες, make-up, αφρός ξυρίσματος, λοσιόν μαυρίσματος και οδοντόκρεμα. Βρίσκονται επίσης σε πολλές μάρκες αποσμητικού μασχάλης.

Μια μελέτη 160 γυναικών με καρκίνο του μαστού έδειξε ότι τα parabens ήταν παρόντα στους όγκους όλων των γυναικών. «Συνολικά, 160 δείγματα συλλέχθηκαν, τέσσερα από κάθε γυναίκα. και βρήκαν 99 τοις εκατό των δειγμάτων ιστού που περιέχονται τουλάχιστον ένα paraben και 60 τοις εκατό των δειγμάτων είχε πέντε. «

5. Αλουμίνιο.

Τα περισσότερα αποσμητικά περιέχουν αλουμίνιο,. Το αλουμίνιο μπορεί να απορροφηθεί από τον ιστό του μαστού των γυναικών, όπου θα μπορούσε ενδεχομένως να αυξήσει τον κίνδυνο καρκίνου του μαστού ή άλλα προβλήματα υγείας.

Οι γυναίκες με καρκίνο του μαστού έχουν υψηλότερα επίπεδα αλουμινίου στην θηλή τους (NAF) Μελέτες έχουν δείξει ότι σε προϊόντα ανθιδρωτικά αλουμινίου, επικάθονται στον ιστό του μαστού, καθώς και μελέτες σε ζώα έχουν επίσης βρεθεί ότι το αλουμίνιο μπορεί να προκαλέσει καρκίνο. Μελέτες επίσης να ταξινομούν το Αλουμινίο ως νευροτοξίνη που σχετίζεται με τη νόσο του Αλτσχάιμερ.

6. Chemtrails / γεωμηχανικής.


Τα Chemtrails περιέχουν τοξίνες, όπως αλουμινίου και βαρίου τα οποία ψεκάζονται στην ατμόσφαιρα καθημερινά, και είναι ένα από τα πιο κραυγαλέα εργαλεία του προγράμματος μείωσης του πληθυσμού . Ως εκ τούτου, ο αέρας που αναπνέουμε όλοι μας τώρα περιέχει σωματίδια αλουμινίου και βαρίου που δεν θα έπρεπε να είναι εκεί.

Η ρύπανση σωματιδίων μπορεί να αυξήσουν τον κίνδυνο των καρδιακών παθήσεων, του καρκίνου του πνεύμονα και κρίσεις άσθματος και μπορεί να επηρεάσουν την ανάπτυξη και την αποτελεσματικότητα των πνευμόνων.

Τα Chemtrails δηλητηριάζουν κάθε μορφή ζωής στον πλανήτη και οι περισσότεροι άνθρωποι αποτυγχάνουν ακόμη και να το παρατηρήσουν. Παρακαλώ πάρτε λίγο χρόνο και κάντε τη δική σας έρευνα σχετικά με τα chemtrails / γεωμηχανικής.

7. Τα αντηλιακά.


Πολλά δημοφιλή αντιηλιακά περιέχουν συστατικά που είναι γνωστό ότι συμβάλλουν στην ανάπτυξη και εξάπλωση των καρκινικών κυττάρων του δέρματος , τα οποία δεδηλωμένος στόχος τους, είναι για την πρόληψη του καρκίνου του δέρματος.

Ακόμα χειρότερα, η FDA φέρεται να έχει λάβει γνώση αυτών των κρίσιμων πληροφοριών τα τελευταία δέκα χρόνια, αλλά δεν έχει κάνει απολύτως τίποτα για να προειδοποιήσει τους ανθρώπους για αυτό.

Μόνο το 7,8% των εξετασθέντων αντηλιακών έχουν κριθεί «ασφαλές και αποτελεσματικά.» Το άλλο 92,2%, που αντιπροσωπεύουν εκατοντάδες των αντηλιακών προϊόντων στην αγορά σήμερα, περιέχουν ένα ή περισσότερα συστατικά που είναι γνωστό ότι είναι επιβλαβή για την υγεία.

8. Ζάχαρη.

Από καιρό ήταν γνωστό ότι τα καρκινικά κύτταρα τρέφονται με ζάχαρη και ότι τα άτομα με καρκίνο θα πρέπει να μειώσουν την ζάχαρη. Σήμερα, οι Αμερικανοί καταναλώνουν 22 κουταλάκια του γλυκού ζάχαρης την ημέρα. (Σχόλιο «τροφής»: Ε, με 22 κουταλάκια την ημέρα, δεν φταίει η ζάχαρη που κάποιοι αποφάσισαν να είναι η αυτοκτονία τους… γλυκιά!!)

9. Κοινή και Ιατρική Ακτινοβολία.


Οι αξονικές τομογραφίες σχετίζονται με αυξημένο κίνδυνο καρκίνου , αλλά οι ασθενείς δεν έχουν προειδοποιηθεί για τον κίνδυνο. Εκθέτοντας ένα παιδί με την πυρηνική ακτινοβολία από δύο ή τρεις αξονικές τομογραφίες (CT), το κεφάλι μπορεί να τριπλασιάσει τον κίνδυνο εμφάνισης καρκίνου του εγκεφάλου μετέπειτα στη ζωή τους, σύμφωνα με μια 20ετή μελέτη.

Η μελέτη διαπίστωσε επίσης ότι ένα παιδί που εκτίθεται στην ακτινοβολία σε μεταξύ πέντε και 10 αξονικές τομογραφίες, έχει τρεις φορές περισσότερες πιθανότητες από ό, τι ένα παιδί που δεν έχει εκτεθεί να αναπτύξει λευχαιμία.

Ομοίως, οι οδοντιατρικές ακτινογραφίες αυξάνουν τον κίνδυνο εμφάνισης καρκίνου του εγκεφάλου . Μια μελέτη στην οποία συμμετείχαν 1.400 ασθενείς με καρκίνο βρήκε ότι οι ασθενείς που δήλωσαν ότι έχουν ετήσιες εξετάσεις σε (οδοντιατρικές ακτίνες Χ) είχαν έως και δύο φορές περισσότερες πιθανότητες να αναπτύξουν μηνιγγίωμα. (Σχόλιο «τροφής»: Τεράστιο επίσης θέμα οι μαστογραφίες, για τις οποίες θα ακολουθήσει ξεχωριστό άρθρο.)

10. Τα κινητά τηλέφωνα.


Η ακτινοβολία από τα κινητά τηλέφωνα μπορεί να προκαλέσει καρκίνο, ενδεχομένως, σύμφωνα με τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας. Ο οργανισμός τώρα απαριθμεί τη χρήση του κινητού με την ίδια «καρκινογόνο επικινδυνότητα» της κατηγορίας, όπως ο μόλυβδος, η εξάτμιση του κινητήρα, και το χλωροφόρμιο.

Η Ακτινοβολία έχει επίσης συνδεθεί με βλάβες στο DNA και καρκίνο. Η Εθνική Στατιστική Υπηρεσία στο Ηνωμένο Βασίλειο ανακάλυψε μια 50% αύξηση στο μετωπιαίο και τον κροταφικό λοβό όγκων σε παιδιά κατά την διάρκεια δέκα χρόνων στα έτη 1999 και 2009, που κατά πάσα πιθανότητα προκλήθηκε από τα κινητά τηλέφωνα.

Ένα στα τρία παιδιά ηλικίας κάτω των δέκα διαθέτουν σήμερα ένα κινητό τηλέφωνο στην κατοχή τους. Οι ερευνητές προειδοποιούν: «Τα παιδιά πρέπει να χρησιμοποιούν τα κινητά τηλέφωνα μόνο για βασικές ανάγκες και να κάνουν κλήσεις μικρής διάρκειας.» Ωστόσο, παρά τον προφανή κίνδυνο , η κυβέρνηση δεν απαιτεί καμία προειδοποίηση ακτινοβολίας ή καρκίνου σε κινητά τηλέφωνα.

Ομοίως, οι φορητοί υπολογιστές έχουν συνδεθεί με καρκίνο από την ηλεκτρομαγνητική ακτινοβολία .

11. Υδράργυρος.

Ο Υδράργυρος σε οποιαδήποτε μορφή είναι δηλητηριώδες, Ο υδράργυρος συνήθως επηρεάζει τη νευρολογική, γαστρεντερική (GI) και τα νεφρικα συστήματα οργάνων. Δηλητηρίαση μπορεί να προκύψει από την εισπνοή ατμών υδραργύρου, κατάποση υδράργυρου, υδράργυρο σε ένεση, και η απορρόφηση του υδραργύρου μέσω του δέρματος.

Οι πρότυποι λαμπτήρες πυρακτώσεως ήταν να αντικατασταθούν με λαμπτήρες CFL, οι οποίες είναι επιβλαβείς για τον άνθρωπο και το περιβάλλον, επειδή είναι γεμάτες με τοξικό υδράργυρο. «Μια έκθεση που δημοσιεύθηκε το 2008 από το Maine Τμήμα Προστασίας Περιβάλλοντος αποκάλυψε ότι, όταν μια λάμπα CFL σπάσει, μπορεί να απελευθερώσει επικίνδυνα υψηλά επίπεδα υδραργύρου στον αέρα.
Ευτυχώς η σχεδιαζόμενη απαγόρευση καταργήθηκε και εσείς δεν χρειάζεται να μολύνετε το σπίτι σας με λαμπτήρες CFL.

Έχει αποδειχθεί ότι ο υδράργυρος εξαντλεί γρήγορα το ανοσοποιητικό σύστημα. Ο υδράργυρος έχει αποδειχθεί επίσης ότι προκαλεί αυτοάνοσα νοσήματα. Οτιδήποτε μειώνει και διαταράσσει το ανοσοποιητικό σύστημα θα αυξήσει τις πιθανότητες ενός ατόμου να προσβληθεί από καρκίνο .

12. Τα εμβόλια.


Τα εμβόλια είναι ίσως η τελευταίο όπλο που χρησιμοποιεί η παγκόσμια ελίτ για χρήση κατά της ανθρωπότητας.

Κορυφαία επιστήμονας εμβολίου της Merck, Το Ίδρυμα Καρκίνου SV40 παρέχει πρόσθετες πληροφορίες και έρευνα.

Εν τω μεταξύ, το εμβόλιο της πολιομυελίτιδας εξακολουθεί να χρησιμοποιείται εναντία σε ανυποψίαστους πολίτες των εθνών του τρίτου κόσμου. Πρόσφατα ένα ιταλικό δικαστήριο έκρινε τους κατασκευαστές εμβολίων ότι ευθύνονται για την καταστροφή των παιδιών.

Όμως, στις Ηνωμένες Πολιτείες, οι κατασκευαστές εμβολίων είχαν σχεδόν σβηστεί από αγωγές που ασκούνται από τους γονείς των τραυματισμένων παιδιών, το Κογκρέσο τους χορήγησε νομική ασυλία. Το Ανώτατο Δικαστήριο επικύρωσε την ασυλία δηλώνοντας ότι τα εμβόλια είναι «αναπόφευκτα επισφαλή».

Ο Μπιλ Γκέιτς ευγονιστής παγκοσμιοποίησης και άλλοι, όπως το Ίδρυμα Ροκφέλερ, χρηματοδότούν τις έρευνες εμβολίων, προκειμένου να μειώσουν τον ανθρώπινο πληθυσμό. Αυτός είναι ο πραγματικός λόγος που πολλές κυβερνήσεις πιέζουν να κάνουν εμβόλια υποχρεωτικά, ακόμα και με ενημέρωση στους γονείς από πόρτα σε πόρτα.

(Σχόλιο «τροφής»: Είναι να αναρωτιέται κανείς, σε μία δύσκολη εποχή «κρίσης» σαν την τωρινή και ενώ όλες οι διαγνωστικές, νοσηλευτικές υπηρεσίες και όλα τα φάρμακα έχουν ή τείνουν να γίνουν απλησίαστα οικονομικά και τα ταμεία καταρρέουν, πως παρόλα αυτά βρίσκουν τρόπο να μας προσφέρουν εμβόλια… δωρεάν;)

13. Ψήγματα Οδοντιατρική.


Τα οδοντιατρικά αμαλγάματα είναι η κύρια πηγή έκθεσης στον υδράργυρο για τους Αμερικανούς. Το μέσο άτομο έχει οκτώ σφραγίσματα αμαλγάματος και θα μπορούσε να απορροφήσει έως 120 μικρογραμμάρια υδραργύρου ανά ημέρα. Για λόγους σύγκρισης, η κατανάλωση από μολυσμένα με υδράργυρο θαλασσινά θα σας εκθέσει σε περίπου 2,3 μικρογραμμάρια ανά ημέρα.

Το Εθνικό Ινστιτούτο Καρκίνου συσχέτισε την περιοδοντική πάθηση με τον καρκίνο του παγκρέατος . «Η μελέτη μας παρέχει τις πρώτες ισχυρές ενδείξεις ότι η περιοδοντική νόσος μπορεί να αυξήσει τον κίνδυνο καρκίνου του παγκρέατος», δήλωσε ο δρ Ντομινίκ, της Σχολής Δημόσιας Υγείας του Χάρβαρντ στη Βοστόνη, ο οποίος ηγήθηκε της έρευνας. Οι άνδρες με ιστορικό περιοδοντικής νόσου, είχαν 64% αύξηση του κινδύνου καρκίνου του παγκρέατος σε σύγκριση με όσους δεν διαθέτουν τέτοιο ιστορικό.

14. Σιρόπι καλαμποκιού φρουκτόζης.


υψηλής φρουκτόζης σιρόπι καλαμποκιού (HFCS) χρησιμοποιείται ως γλυκαντική ουσία σε χιλιάδες συσκευασμένα τρόφιμα που πωλούνται σε όλο τον κόσμο, από το ψωμί για πρωινό με δημητριακά, ακόμη και τη σόδα. Ερευνητές από το Πανεπιστήμιο της Καλιφόρνια, Λος Άντζελες (UCLA) διαπίστωσαν ότι τα καρκινικά κύτταρα έχουν μια ιδιαίτερη συμπάθεια για την εκλεπτυσμένη φρουκτόζη. Στις δοκιμές, τα καρκινικά κύτταρα του παγκρέατος τρέφονται με εκλεπτυσμένη φρουκτόζη και πολλαπλασιάζονται ταχύτατα μέσα στο σώμα.

Δημοσίευση στο περιοδικό Cancer Research, τα ευρήματα αποκαλύπτουν επίσης ότι δεν είναι όλα τα σάκχαρα ίδια, μια ευρέως διαδεδομένη πεποίθηση στην επικρατούσα ιατρική. Τα καρκινικά κύτταρα αγαπούν τόσο τη ζάχαρη γλυκόζης και τη φρουκτόζη της ζάχαρης, αλλά η φρουκτόζη προκαλεί άμεσα τα καρκινικά κύτταρα να αναπαραχθούν και να εξαπλωθούν.

Ο μέσος Αμερικανός καταναλώνει 12 κουταλάκια του γλυκού HFCS κάθε μέρα ! Έτσι, απλά με την κατανάλωση της τυπικής αμερικανικής διατροφής των επεξεργασμένων τροφίμων, οι καταναλωτές είναι σε θέση να εκτεθούν από υπερβολικά υψηλά επίπεδα υδραργύρου (;) που ξεπερνούν κατά πολύ τα όρια ασφαλείας που καθορίζονται από την EPA.

Το Σιρόπι καλαμποκιού υψηλής φρουκτόζης, επίσης, συμβάλλει στην παχυσαρκία. Ένα πανεπιστήμιο του Princeton από μια ερευνητική ομάδα έδειξε ότι ποντίκια που έχουν πρόσβαση σε φρουκτόζης σιρόπι καλαμποκιού παρουσίασαν σημαντικά περισσότερο βάρος από εκείνα που έχουν πρόσβαση σε επιτραπέζια ζάχαρη, ακόμα και όταν η συνολική θερμιδική πρόσληψη τους ήταν η ίδια.

Η παχυσαρκία συνδέεται με υψηλότερα ποσοστά καρκίνου . Σύμφωνα με το Αμερικανικό Ινστιτούτο Έρευνας για τον Καρκίνο, περισσότερες από 100.000 περιπτώσεις καρκίνου στις ΗΠΑ συνδέονται με το υπερβολικό σωματικό λίπος – τα περισσότερα από αυτά μπορούν να προληφθούν.

15. Φούρνοι μικροκυμάτων.


Σχεδόν κάθε σπίτι έχει ένα φούρνο μικροκυμάτων για να ζεσταίνετε γρήγορα ή να μαγειρέψετε τα τρόφιμα. Ωστόσο, πολλές μελέτες που πραγματοποιούνται σε ολόκληρο τον κόσμο έχουν επανειλημμένως επισημάνει τις καταστροφικές συνέπειες των φούρνων μικροκυμάτων στην ανθρώπινη υγεία.Στην πραγματικότητα οι φούρνοι μικροκυμάτων είναι τόσο επικίνδυνοι που είχαν απαγορευτεί στη Ρωσία 1976 – 1987. («Τροφή»: Έπεται ξεχωριστό θέμα και για τους φούρνους μικροκυμάτων.)

Η παστερίωση ανακαλύφθηκε από τον Louis Pasteur στα μέσα του 1800 και γίνεται στο γάλα, τους χυμούς. Η παστερίωση καταστρέφει τις βιταμίνες, και τα ένζυμα και παρεμποδίζει την απορρόφηση. Όταν βράσει το υγρό, μπορεί να σκοτώσει τα βακτήρια και να κάνει τα τρόφιμα αποστειρωμένα. Κατά τη διαδικασία, δεν μπορείτε να βοηθήσετε, αλλά επηρεάζουν τη γεύση και τη θρεπτική αξία των τροφίμων αυτών. Η παστερίωση είναι η διαδικασία της θέρμανσης ενός υγρού σε μια αρκετά υψηλή θερμοκρασία για να σκοτωθούν ορισμένα βακτήρια και να απενεργοποιηθούν ορισμένα ένζυμα.

16. Ακτινοβολία τροφίμων.


Η FDA ενέκρινε την ακτινοβόληση των τροφίμων Η Βιομηχανία και το FDA επιμένει ότι τα ακτινοβολημένα τρόφιμα, έχουν δοκιμαστεί εκτενώς και είναι απολύτως ασφαλής. Ωστόσο, στη Νέα Υόρκη, και το Νιου Τζέρσεϊ, έχουν απαγορεύσει την πώληση και διανομή των ακτινοβολημένων τροφίμων, και οι ξένες κυβερνήσεις, όπως η Γερμανία, η Δανία, η Σουηδία, Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία. Οι μελέτες έχουν συνδέσει την ακτινοβόληση των τροφίμων με αυξημένο κίνδυνο καρκίνου.

Η Πυρηνική ακτινοβολία είναι επίσης ένα θανατηφόρο εργαλείο, και οι θάνατοι από ακτινοβολία είναι πολύ πιο δύσκολο να αποδειχθούν, όπως οι θάνατοι από το κάπνισμα, γιατί η πηγή είναι άγνωστη σχεδόν πάντα στην ποσότητα του.

Σε αντίθεση με την κυβερνητική προπαγάνδα που διανέμεται από τα κύρια μέσα μαζικής ενημέρωσης , δεν υπάρχει καμία δόση ακτινοβολίας.
Μια γαλλική μελέτη που δημοσιεύεται στο Journal of Cancer βρήκε ποσοστό λευχαιμίας διπλάσιο μεταξύ των παιδιών κάτω των 15 ετών που ζουν κοντά σε 3,1 μίλια ακτίνα από 19 πυρηνικά εργοστάσια ενέργειας της Γαλλίας.

Η μελέτη προστίθεται στα πορίσματα μιας γερμανικής μελέτης που δημοσιεύθηκε στο τέλος του 2007 μελετώντας γερμανικά παιδιά κάτω των 5 ετών, η οποία διαπίστωσε ότι τα παιδιά αυτής της ηλικίας στην περιοχή των γερμανικών πυρηνικών σταθμών είχε υποστεί μια αύξηση στη συχνότητα εμφάνισης της παιδικής λευχαιμίας.

Το 2003, μια Ευρωπαϊκή Επιτροπή Κινδύνου Ακτινοβολίας, έχει αναφερθεί σε 61.600.000 θανάτους από καρκίνο σε όλο τον κόσμο από το νέφος της δοκιμής ατομικής βόμβας κατά τη διάρκεια της δεκαετίας του 1950 και του 1960. Η Βροχή έφερε το νέφος στην αγορά των τροφίμων.

Αυτό το ραδιενεργό νέφος που, όπως λέγεται, μεταφέρει κάτι που ονομάζεται στρόντιο-90, το οποίο είναι το πιο φοβερό δηλητήριο στον κόσμο. Και μία μόνο κουταλιά να μοιραστούν όλα τα μέλη της ανθρώπινης φυλής θα μπορούσε να παράγει ένα επικίνδυνο επίπεδο ραδιενέργειας στα οστά του κάθε ατόμου.

17. Η ασπαρτάμη.


Ο μέσος άνθρωπος καταναλώνει περίπου 2 ή 3 mg / kg κάθε ημέρα ασπαρτάμης με σόδα διαίτης και τεχνητών γλυκαντικών ουσιών.

«Η μελέτη μας έχει δείξει ότι η ασπαρτάμη είναι μια καρκινογόνος ένωση των οποίων οι καρκινογόνες επιδράσεις είναι επίσης εμφανείς σε μία ημερήσια δόση των 20 mg ανά κιλό σωματικού βάρους (mg / kg), και ιδίως λιγότερο από την τρέχουσα αποδεκτή ημερήσια δόση για τους ανθρώπους.

18. Χλώριο.


Το χλώριο έχει χρησιμοποιηθεί για την απολύμανση των ΗΠΑ και της Βρετανίας σε αποθέματα νερού της βρύσης για 100 χρόνια. Τα χαμηλά επίπεδα χλωρίου στο νερό της βρύσης που χρησιμοποιούνται για την κολύμβηση μπορεί να διπλασιάσουν σχεδόν τον κίνδυνο καρκίνου της ουροδόχου κύστης. Η κολύμβηση σε δημόσιες πισίνες, μπορούν επίσης να παρουσιάσουν κίνδυνο γιατί τα επίπεδα χλωρίου είναι πολύ υψηλότερα .

Οι ερευνητές διαπίστωσαν ότι εκείνοι που ζουν σε περιοχές με υψηλή περιεκτικότητα σε χλώριο του νερού, και που λούζονται τακτικά, είχαν 83%περισσότερες πιθανότητες να έχουν έναν όγκο από ό, τι τα άτομα με χαμηλά ποσοστά σε χλώριο περιοχές.

Εκείνοι που έπιναν από το νερό βρύσης με υψηλό-χλώριο είχαν 35% πιθανότητα να πάθουν καρκίνο της ουροδόχου κύστης. Η κανονική κολύμβηση στις πισίνες, έχει αυξήσει τον κίνδυνο σε 57%.

Απορροφώντας χλώριο μέσω του δέρματος είναι ότι πιο επικίνδυνο επειδή παρακάμπτει το ήπαρ, το οποίο φιλτράρει πολλές βλαβερές χημικές ουσίες, όταν το νερό έχει καταποθεί.
Θα πρέπει να σημειωθεί ότι πολλές παιδικές πάνες και γυναικεία προϊόντα όπως (σερβιέτες/ταμπόν) περιέχουν χλώριο.

19. Γενετικά τροποποιημένες καλλιέργειες μπορούν να προκαλέσουν καρκίνο.

Ο Δρ Στάνλεϊ Ewen, ένας παθολογος σύμβουλος στο Βασιλικό Νοσοκομείο του Αμπερντίν, λέει ότι ένα κουνουπίδι που χρησιμοποιείται σε γενετικά τροποποιημένα τρόφιμα θα μπορούσε να αυξήσει τον κίνδυνο του στομάχου και του παχέος εντέρου.

Τα ΓΤ παράγωγα της Monsanto rBGH (η οποία είναι μια γενετικά τροποποιημένη-αυξητική ορμόνη, έχει δοθεί στις αγελάδες γαλακτοπαραγωγής, ώστε να καταστούν περισσότερο γάλα) και έχει αποδειχθεί ότι αυξάνει την παραγωγή του IGF-1 70 – 1000%.

Ο IGF-1 είναι μια πολύ ισχυρή ορμόνη που έχει σχετιστεί με 2,5 έως 4 φορές υψηλότερη συχνότητα εμφάνισης καρκίνου του ανθρώπινου παχέος εντέρου, του μαστού και του προστάτη.

Το νιτρικό άλας και άλλα συντηρητικά προστίθενται συνήθως στο επεξεργασμένο κρέας (αλλαντικά) και συνδέονται με αυξημένα ποσοστά καρκίνου. Είναι καλύτερα να αγοράζετε κρέας χωρίς συντηρητικά..

Συμπέρασμα


Η παγκοσμιοποιητές έχουν εφαρμόσει σαφώς την ατζέντα τους και δηλητηριάζουν το φαγητό μας, τον αέρα, το νερό και τους οργανισμούς με τις τοξίνες για να μας δώσουν τον καρκίνο. Αυτές οι ελίτ ωφελούνται πάρα πολύ από την πώληση των φαρμάκων, μέσα από τις φαρμακευτικές εταιρείες που τα ελέγχουν . Αυτά τα φάρμακα συνήθως παρέχουν προσωρινή ανακούφιση από τον καρκίνο, ενώ παράλληλα ψευδώς στην αγορά προωθούνται ως μια θεραπεία με ψεύτικες μελέτες και διεστραμμένα στατιστικά στοιχεία.

Η Καταπολέμηση λοιπόν του καρκίνου, είναι να μην δεχτούμε τον καρκίνο.
 
Από το proionta-tis-fisis.info

Πηγή: http://www.awakengr.com/2014/03/19.html#ixzz2wG4oNItB

ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΚΑΙ ΨΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΝΟΧΛΟΥΝ 17.03.2014



ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΣΤΙΣ 12-3-2014 ΣΤΟΝ ΙΣΤΙΟΠΛΟΙΚΟ ΟΜΙΛΟ ΠΕΙΡΑΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ



ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ enatv deltio 15 03 2014 part 8,9


ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ





http://ei-end.blogspot.gr/2014/03/enatv-15-03-2014-deltio-part8.html

Αντίδραση Μόσχας στα δύο μέτρα και σταθμά του Ο.Η.Ε.-Γιατί πονάει τόσο πολύ η απόσχιση της Κριμαίας;-Ντ. Ρογκόζιν σε Μ. Ομπάμα για τις «κυρώσεις»: «Δεν μπορείτε να μας αγγίξετε»!


Αντίδραση Μόσχας στα δύο μέτρα και σταθμά του Ο.Η.Ε.

Κατά του δικαιώματος ανεξαρτησίας της Κριμαίας ο Ο.Η.Ε. Στο Κόσοβο όμως όλα ήταν νόμιμα!
Η Ρωσία κατήγγειλε ως προκατειλημμένη την δήλωση ενός στελέχους του Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών, ο οποίος αμφισβήτησε το γεγονός ότι οι ρωσόφωνοι στην Ουκρανία αντιμετωπίζουν συστηματικές παραβιάσεις των ανθρωπίνων δικαιωμάτων από η νέα παράνομη κυβέρνηση του Κιέβου.

Με ανακοίνωσή του το ρωσικό υπουργείο Εξωτερικών επικρίνει τον αναπληρωτή Γενικό Γραμματέα του ΟΗΕ αρμόδιο για τα ανθρώπινα δικαιώματα Ιβάν Σιμόνοβιτς, ο οποίος δήλωσε την περασμένη εβδομάδα πως δεν υπάρχουν στοιχεία πως οι παραβιάσεις των δικαιωμάτων ρωσόφωνων Ουκρανών είναι «εκτεταμένες ή συστηματικές».
Η ανακοίνωση του ρωσικού ΥΠΕΞ επικρίνει επίσης τον Σιμόνοβιτς διότι στην ίδια δήλωσή του εξέφρασε την ανησυχία του για την κατάσταση όσον αφορά τα ανθρώπινα δικαιώματα της μειονότητας των Τατάρων στην Κριμαία.
Για την κατάργηση της ρωσικής γλώσσας ως επίσημης από την κυβέρνηση του Κίεβου αλλά και τις εξτρεμιστικές πράξεις με θύματα των νεοναζιστών, ουδείς λόγος.
Αντίθετα ο γενικός γραμματέας του ΟΗΕ Μπαν Κι Μουν δήλωσε με περισσή υποκρισία ότι είναι «πολύ απογοητευμένος και ανήσυχος» μια ημέρα μετά το δημοψήφισμα της προσάρτησης της Κριμαίας στη Ρωσία κι εξέφρασε την ελπίδα για την επίτευξη μιας πολιτικής λύσης που θα περιλαμβάνει «το σεβασμό στην ενότητα και την κυριαρχία της Ουκρανίας».
Τα δύο μέτρα και σταθμά των παγκοσμιοποιητών είναι πλέον γνωστά.
pygmi.gr

Γιατί πονάει τόσο πολύ η απόσχιση της Κριμαίας;

 
Μετά την θριαμβευτική νίκη του Πούτιν στο ζήτημα της Κριμαίας, το μπαλάκι έχει περάσει στις ΗΠΑ και την Δύση. Καλούνται να πείσουν εαυτούς και αλλήλους ότι γνωρίζουν τι πράττουν.

Αν επιβάλλουν κυρώσεις, θα προκαλέσουν πολλά ερωτηματικά στους σκεπτόμενους Πολίτες της Παγκόσμιας Κοινότητας και θα ενθαρρύνουν τα σενάρια που μιλούν για Νεοταξικές Λογικές. Επίσης θα αφαιρέσουν από την φαρέτρα τους τον σεβασμό στο δικαίωμα των Λαών να αποφασίζουν για την αυτοδιάθεση και αυτοπροσδιορισμό τους.
Αν δεν επιβάλλουν κυρώσεις, θα προκαλέσουν δεδικασμένα για παρόμοιες αντιδράσεις σε άλλες περιοχές του Πλανήτη όπως για παράδειγμα στην Σκωτία, στην Βόρεια και Ανατολική Ισπανία, στην
Βόρεια Ιταλία, στην Κύπρο, στην Τουρκία...
Εν κατακλείδι ο Ομπάμα και οι Ευρωπαίοι σύμμαχοι του, άνοιξαν τον ασκό του Αιόλου από λάθος πλευρά. Και αντί να ανεμίσουν τα πανιά προς τα συμφέροντα τους, θα δουν σενάρια που δεν τα είχαν υπολογίσει.
Την ίδια στιγμή, βλέπουμε ότι ο Ομπάμα δέχεται πολύ σκληρή επίθεση από τους φιλοπόλεμους Πολιτικούς των ΗΠΑ. Να δούμε πως θα βγάλει άκρη...Αν ακούσει τις πολεμικές ιαχές, θα πάρει πληρωμένη απάντηση από τον Πούτιν...Θα μπορέσει να αντιμετωπίσει τον Πούτιν στην σκακιέρα της Στρατηγικής; Πολύ αμφιβάλλουμε!!!
drachmoula
Ντ. Ρογκόζιν σε Μ. Ομπάμα για τις «κυρώσεις»: «Δεν μπορείτε να μας αγγίξετε»!

Με ειρωνικό τρόπο απάντησε στον πρόεδρο Μπαράκ Ομπάμα,
ο συμπεριλαμβανόμενος στους έντεκα της λίστας των ΗΠΑ για επιβολή κυρώσεων, αντιπρόεδρος της κυβέρνησης της Ρωσίας Ντμίτρι Ρογκόζιν, επισημαίνοντας ότι τα μέτρα προφανώς δεν επηρεάζουν όσους δεν διαθέτουν πόρους στο εξωτερικό.

«Σύντροφε Ομπάμα, και τι θα κάνετε με εκείνους οι οποίοι δεν έχουν ούτε λογαριασμούς ούτε περιουσιακά στοιχεία στο εξωτερικό; Ή δεν το σκεφτήκατε αυτό;», έγραψε στον λογαριασμό του στον ιστότοπο κοινωνικής δικτύωσης Twitter ο Ντμίτρι Ρογκόζιν, διαμηνύοντας ουσιαστικά στον Αμερικανό πρόεδρο ότι δεν μπορεί να "αγγίξει" καν, τη Ρωσία ούτε τους Ρώσους.
Εξάλλου, το απολύτως λογικό και προφανές, ότι οι κυρώσεις κατά συνολικά 11 ατόμων που επέβαλαν οι ΗΠΑ δεν θα αποτελέσουν εμπόδιο στις διαδικασίες ένωσης της Κριμαίας με τη Ρωσία διατύπωσε και ο πρώτος αντιπρόεδρος της Αυτόνομης Δημοκρατίας της Κριμαίας, Ρουστάμ Τεμιργκάλιεφ.
«Οι κυρώσεις αυτές δεν θα επηρεάσουν το έργο του Σεργκέι Αξιόνοφ και του Βλαντίμιρ Κονσταντίνοφ, ούτε θα επηρεάσουν την διαδικασία για την εισδοχή της Κριμαίας στη Ρωσία», δήλωσε ο Ρουστάμ Τεμιργκάλιεφ.
Σημειώνεται ότι οι Σ. Αξιόνοφ και Β. Κονσταντίνοφ είναι οι δύο από τους τρεις Ουκρανούς - ο τρίτος είναι ο πρώην πρόεδρος της χώρας, Βίκτορ Γιανουκόβιτς - που περιλαμβάνονται στη λίστα της Ουάσινγκτον.
 defencenet.gr

http://lithosfotos.blogspot.gr/2014/03/blog-post_5538.html

Λευκός Οίκος: Στο στόχαστρο και ο Πούτιν;

Η κυβέρνηση του προέδρου Μπαράκ Ομπάμα δεν αποκλείει το ενδεχόμενο να επιβληθούν μελλοντικά περαιτέρω κυρώσεις από τις ΗΠΑ σε Ρώσους αξιωματούχους λόγω της κρίσης στην Ουκρανία και της «εισβολής της Ρωσίας στην Κριμαία», δήλωσε σήμερα ο εκπρόσωπος του Λευκού Οίκου ερωτηθείς εάν ο Ρώσος πρόεδρος, Βλαντίμιρ Πούτιν, μπορεί να στοχοθετηθεί από τις κυρώσεις μελλοντικά.

«Μπορούν να επιβληθούν κυρώσεις σε διάφορα πρόσωπα και σε διάφορες οντότητες», δήλωσε στους δημοσιογράφους ο εκπρόσωπος του Λευκού Οίκου, Τζέι Κάρνεϊ. «Δεν πρόκειται να αποκλείσουμε (την επιβολή κυρώσεων σε) πρόσωπα, ή να αποκλείσουμε ενέργειες» εκ των προτέρων, τόνισε.

Το όνομα του Πούτιν δεν συμπεριλαμβανόταν στην ομάδα των 11 Ρώσων και Ουκρανών αξιωματούχων, μεταξύ των οποίων και πολλοί σύμβουλοι του Ρώσου προέδρου, σε βάρος των οποίων ανακοινώθηκε σήμερα η επιβολή κυρώσεων. Ένας ανώτερος κυβερνητικός αξιωματούχος των ΗΠΑ που δεν κατονομάστηκε δήλωσε ότι θα αποτελούσε ένα ασυνήθιστο μέτρο η επιβολή κυρώσεων σε έναν αρχηγό κράτους. «Οι άνθρωποι γύρω του. . . ασκούν μεγάλη επιρροή στη Ρωσία και τις ενέργειες της ρωσικής κυβέρνησης», δήλωσε ο Κάρνεϊ.

Ακόμη ο Κάρνεϊ ανακοίνωσε ότι οι ΗΠΑ εξετάζουν το αίτημα της Ουκρανίας για τη χορήγηση στρατιωτικής βοήθειας, ωστόσο επέμεινε ότι προς το παρόν η Ουάσιγκτον θα περιοριστεί στη χορήγηση οικονομικής στήριξης, καθώς επιδιώκει να εξευρεθεί μία διπλωματική οδός με τη Ρωσία.

«Εξετάζουμε τα αιτήματα της κυβέρνησης και του στρατού της Ουκρανίας», σημείωσε ο Κάρνεϊ. Όμως «η προσοχή μας είναι στραμμένη στα βήματα που μπορεί να κάνει η Ρωσία για την αποκλιμάκωση», πρόσθεσε ο ίδιος.

Από την πλευρά του, ο πρόεδρος της Ρωσικής Ομοσπονδίας Βλαντίμιρ Πούτιν υπέγραψε σήμερα ένα διάταγμα με το οποίο αναγνωρίζει την περιοχή της Κριμαίας ως ανεξάρτητο κράτος, μετά τη διεξαγωγή του δημοψηφίσματος που πραγματοποιήθηκε το Σαββατοκύριακο στην Αυτόνομη Δημοκρατία. Η περιοχή της Ουκρανίας ανακήρυξε την ανεξαρτησία της κι υπέβαλε αίτηση για την εισδοχή της στη Ρωσία.

Το διάταγμα, το οποίο αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα της κυβέρνησης, φαίνεται πως αποτελεί το πρώτο βήμα στη διαδικασία ένταξης της Κριμαίας στη Ρωσική Ομοσπονδία. Το διάταγμα, που τέθηκε σε ισχύ άμεσα, αναφέρει ότι η Μόσχα αναγνωρίζει τη χερσόνησο ως ανεξάρτητο κράτος βάσει της «βούλησης του λαού της Κριμαίας».

Το κοινοβούλιο της Κριμαίας πρότεινε και επίσημα η Ρωσία να «κάνει δεκτή την Δημοκρατία της Κριμαίας ως νέο μέλος (της Ρωσικής Ομοσπονδίας) με το καθεστώς της δημοκρατίας». Ο Πούτιν αναμένεται να αναφερθεί στο θέμα αύριο, κατά τη διάρκεια ειδικής κοινής συνεδρίασης των δύο σωμάτων του ρωσικού κοινοβουλίου.

Πηγή REUTERS, ANA-MPA


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου 
http://kostasxan.blogspot.gr/2014/03/blog-post_8340.html

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Αυτός ήταν ο «στόχος» του Boeing των Μαλαισιανών αερογραμμών!

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Αυτός ήταν ο «στόχος» του Boeing των Μαλαισιανών αερογραμμών!
Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες που συγκέντρωσαν οι Κινεζικες μυστικές υπηρεσίες, το εξαφανισμένο αεροσκάφος των Μαλαισιανών αερογραμμών όχι μόνο έπεσε θύμα τρομοκρατικής ενέργειας αλλά είχε στόχο ένα ηχηρό χτύπημα στα πρότυπα της 11ης Σεπτεμβρίου. Το κλιμάκιο της κινέζικης αντιτρομοκρατικής που μετέβη στην Κουάλα Λουμπούρ για να διερευνήσει την εξαφάνιση, κατάφερε να αποκρυπτογραφήσει τις συνθήκες και την αρχική κατεύθυνση του αεροσκάφους μετά την κατάληψη του από τους ισλαμιστές τρομοκράτες που πιθανότατα είχαν συνεργό τον φανατικό ισλαμιστή συγκυβερνήτη.

Στόχος ήταν οι ουρανοξύστες – σήμα κατατεθέν της Μαλαισίας, οι πύργοι «Petrona». Οι δίδυμοι πύργοι της Κουάλα Λουμπούρ που συμβολίζουν για την Ασία ότι οι δίδυμοι πύργοι του Μανχάταν οι οποίοι έγιναν στόχος της Αλ Κάιντα τις αρχές της περασμένης δεκαετίας και σηματοδότησαν πολλές από τις σύγχρονες εξελίξεις.

Σύμφωνα με το πόρισμα των Κινέζων, το αεροσκάφος κατελήφθη λίγο μετά την απογείωση του και επιχείρησε να πάρει ρότα επιστροφής στην πρωτεύουσα της Μαλαισίας ώστε να χτυπήσει τους εκεί δίδυμους πύργους. Αυτό που ακόμα δεν έχει αποκαλυφθεί είναι το πως απετράπη αυτή η προσπάθεια και που ακριβώς βρισκεται τώρα το αεροσκάφος. Οι Κινέζοι δεν αποκλείουν την κατάληψη του και την καθήλωση του για διαπραγματεύσεις.

http://www.hellasforce.com/

http://greeknation.blogspot.gr/2014/03/boeing_8801.html

Οδυνηρή ήττα ΗΠΑ και ΕΕ από Πούτιν

obama-putin
Όταν Αμερικανοί και Ευρωπαίοι έστηναν το πραξικόπημα στην Ουκρανία για την ανατροπή του νόμιμα εκλεγμένου πρόεδρου Β. Γιανουκόβιτς και την πρόσδεση της Ουκρανίας στο δυτικό στρατόπεδο, δεν είχαν (εκ του αποτελέσματος) εκτιμήσει σωστά το πώς θα αντιδρούσε ο Πούτιν. Ποτέ δεν φαντάστηκαν αυτά που ακολούθησαν. Τελικά το μόνο που κατάφεραν είναι να πυροδοτήσουν στα καλά καθούμενα τη διάλυση μιας ολόκληρης χώρας.
Σύμφωνα με άρθρο του δημοσιογράφου Μιχάλη Ιγνατίου (πολύ καλό γνώστη των αμερικανικών πραγμάτων) στο περιοδικό «Επίκαιρα», η CIA διαβεβαίωνε τον Ομπάμα ότι η Ρωσία δεν θα αντιδρούσε στην «επανάσταση» εναντίον του Γιανουκόβιτς. Όμως ο Πούτιν αντέδρασε εντελώς απρόσμενα (και απ΄ ότι φαίνεται θα συνεχίσει) και έτσι οι ΗΠΑ, μαζί με τους ανθρώπους τους στην ΕΕ, υπέστησαν οδυνηρή ήττα.
Τώρα οι Ρεπουμπλικάνοι κατηγορούν τον Ομπάμα ότι μετέτρεψε την Αμερική σε υπερδύναμη β΄ κατηγορίας. Και ακόμα προφανώς δεν έχουν δει τα χειρότερα για το μέλλον των ΗΠΑ. Πολλά έθνη πάνω στη γη δεν είναι ιδιαίτερα ευτυχισμένα από την πολιτική των ΗΠΑ εναντίον τους. Αυτή η ήττα, η οποία καταρράκωσε το κύρος των ΗΠΑ και προοιωνίζει χειρότερες μέρες για τις ίδιες, μπορεί να απαντηθεί μόνο με στρατιωτική επέμβαση, που θα αποκαθιστούσε το τρωθέν κύρος. Ήδη ακούγονται φωνές στην Ουάσιγκτον για «οφθαλμόν αντί οφθαλμού».  Όμως, σύμφωνα και πάλι με τον ίδιο δημοσιογράφο, οι αμερικανοί δεν θα είχαν την παραμικρή πιθανότητα επιτυχίας απέναντι στις ρωσικές Ένοπλες Δυνάμεις. Οπότε, αντιλαμβάνεται κάποιος τι θα συνεπάγονταν για την παγκόσμια αυτοκρατορία των ΗΠΑ μια στρατιωτική ήττα από τη Ρωσία!!!
Έτσι οι Ομπάμα, Μέρκελ και λοιποί ηγήτορες της παγκοσμιοποίησης, μαζί με τους ελεγχόμενους υποτελείς τους, περιορίζονται στο να απειλούν τη Ρωσία με σκληρά οικονομικά αντίποινα. Όμως τόσο η στρατιωτική αδυναμία των δυτικών να πλήξουν μια αποφασισμένη για όλα τα ενδεχόμενα Ρωσία, όσο και η τυχόν λήψη οικονομικών μέτρων που θα πλήξουν και άλλα κράτη, με ευρύτερες επιπτώσεις και θα θέσουν σε κίνδυνο την παγκόσμια οικονομία, θα ενδυναμώσουν τα σχέδια της Ρωσίας για την δημιουργία της Ευρασιατικής Ένωσης ως αντίπαλου δέους της παγκοσμιοποίησης και κυρίως της ΕΕ.
Πέτρος  Χασάπης
 http://greeknation.blogspot.gr/2014/03/blog-post_988.html

Mar 17 ΘΑ ΠΑΡΕΛΑΣΟΥΝ ΠΥΡΑΥΛΟΙ S-300 ΣΤΗΝ ΕΟΡΤΗ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΜΑΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑΣ;;

 
"Κόκκινη πλατεία" θα θυμίζει η πλατεία Συντάγματος στην παρέλαση της 25ης Μαρτίου, καθώς το ΓΕΕΘΑ με προσωπικό εντολή του Δ.Αβαμόπουλου και την συνηγορία του Α/ΓΕΕΘΑ στρατηγού Μιχάλη Κωσταράκου, αποφάσισε "κόντρα στον άνεμο" των ημερών που φυσά σε κάποιες πολεμοχαρείς χώρες της ΕΕ και την Ουάσιγκτον να βγάλει όλα τα ρωσικά οπλικά συστήματα στην παρέλαση με κορυφαίο όλων το κορυφαίο αντιαεροπορικό σύστημα του ΝΑΤΟ το σύστημα των αντιαεροπορικών πυραύλων S-300PMU1!
Eίναι η πρώτη φορά που μιας τέτοιας επιχειρησιακής αξίας σύστημα θα παρελάζει στην πλατεία Συντάγματος και μαζί του όλα τα προηγμένα, αλλά και τα παλαιότερα ρωσικά οπλικά συστήματα με τα οποία εξοπλίζονται οι ΕΔ: Τor-M1, OSA/AKM, Kornet-E, Fagot, ΒΜP-1, συστήματα διοίκησης κι ελέγχου κλπ.
Είναι η πρώτη φορά που όλα τα ρωσικά οπλικά συστήματα θα παραταχθούν και θα παρελάσουν στέλνοντας μηνύματα σε κάθε ενδιαφερόμενο.
Αλλά η παρέλαση της 25ης Μαρτίου δεν θα περιοριστεί μόνο στην παράταξη όλων των ρωσικών οπλικών συστημάτων που αποτελούν μια "χρυσή εγγύηση" ότι την κατάλληλη ώρα, τουλάχιστον κάποια συστήματα θα δουλέψουν (για κάποια αμερικανικά υπάρχει αμφιβολία ότι θα ... επιτραπεί να δουλέψουν...) , αλλά θα έχουμε και μία τεράστια αεροπορική αρμάδα που θα παραταχθεί και στην οποία περιλαμβάνονται μαχητικά F-16, Mirage 2000-5, F-4E Peace Icarus, A-7E, όλα σε τριάδες, επιθετικά ελικόπτερα ΑΗ-64D, μεταφορικά ελικόπτερα NH-90 και CH-47D Chinook κλπ.
Μάλιστα η παρουσία πριν λίγο επάνω από το κέντρο της Αθήνας και πιο συγκεκριμένα επάνω από τα κεφάλια των αξιωματούχνω της τρόικα στο υπουργείο Οικονομικών, επιθετικών ελικοπτέρων ΑΗ-64D Αpache, εικόνες ανάλογες με εκείνες των πτήσεων των ρωσικών επιθετικών ελικοπτέρων Mil Mi-24 Hind στην Κριμαία, έδωσε κάποιες ... "κρυφές ελπίδες" για την ύπαρξη "ομάδας αποχαιρετισμού" της τρόικα, αλλά εν τέλει ήταν μόνο για τις δοκιμές της παρέλασης.
Ελπίζουμε την επόμενη φορά να είναι η ομάδα συνοδείας τους στο αεροδρόμιο για την παντοτινή αποχώρησή τους...
Δείτε την φωτό από την πτήση επάνω από το ΥΠΟΙΚ.
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Διάγγελμα Πούτιν την Τρίτη για την προσάρτηση της Κριμαίας

Αύριο στις 13:00 ώρα Ελλάδος, ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν θα απευθύνει διάγγελμα προς την Ομοσπονδιακή Συνέλευση της χώρας, που αποτελείται από τα δύο Σώματα της ρωσικής Βουλής, καλώντας τους βουλευτές να επιταχύνουν τις διαδικασίες προσχώρησης στη Ρωσική Ομοσπονδία του νέου, 84ου μέλους της.Οι βουλευτές των δύο Σωμάτων θα προσέλθουν στην αίθουσα του Αγίου Γεωργίου στο Κρεμλίνο, για ν' ακούσουν το διάγγελμα, «που είναι ήδη έτοιμο», σύμφωνα με πηγές της προεδρικής διοίκησης.


Παρόντες στην όλη διαδικασία θα είναι οι επικεφαλής της αντιπροσωπείας της Κριμαίας, ο πρόεδρος της τοπικής Βουλής, Βλαντίμιρ Κονσταντίνοφ και ο πρωθυπουργός της, Σεργκέι Αξιόνοφ, οι οποίοι ήδη μεταβαίνουν στη Μόσχα, εξουσιοδοτημένοι από το Κοινοβούλιο της χερσονήσου να υπογράψουν τη διακρατική συμφωνία με τη Ρωσία για την ένταξη σε αυτήν της Κριμαίας και της «ειδικού καθεστώτος» πόλης της Σεβαστούπολης.

Κατά τη σημερινή του συνεδρίαση, το Κοινοβούλιο -ή Ανώτατο Σοβιέτ, όπως αυτοαποκαλείται- της Κριμαίας μετονομάστηκε σε Κρατικό Συμβούλιο της Δημοκρατίας με 85 ψήφους παρόντων βουλευτών του και θα αποτελεί το νομοθετικό - αντιπροσωπευτικό όργανο της Δημοκρατίας της Κριμαίας, όπως είναι το όνομα του νέου κράτους, την ανεξαρτησία του οποίου δεν αναγνωρίζουν η ΕΕ, οι ΗΠΑ και πολλά ακόμη κράτη-μέλη του ΟΗΕ. 

Η Αυτόνομη Δημοκρατία της Κριμαίας επίσης μετονομάστηκε σε Δημοκρατία της Κριμαίας και το Κοινοβούλιό της θα είναι το ανώτατο όργανο εξουσίας έως το Σεπτέμβριο του 2015. 

Σύμφωνα με τις ίδιες αποφάσεις, υιοθετείται η ώρα Μόσχας και το ρωσικό ρούβλι ως νόμισμα της χερσονήσου, παράλληλα με το οποίο θα κυκλοφορεί έως την 1η Ιανουαρίου του 2016 και η ουκρανική γρίβνα.

protothema.gr

geopolitics
http://greeknation.blogspot.gr/2014/03/blog-post_7276.html

Τι άφησαν πίσω τους οι Γερμανοί της Βέρμαχτ και των SS...


Διαβάστε λοιπόν τι άφησαν πίσω τους οι Γερμανοί της Βέρμαχτ και των SS:
“Τον Οκτώβριο του 1944 οι Γερμανοί εγκαταλείπουν την Αθήνα
, σπεύδουν να ξαναχωθούν τρομαγμένοι, ματωμένοι ως το λαιμό με αίμα ελληνικό, να ξανακρυφτούν στις μαύρες φωλιές τους 
Να δούμε τι αφήνουν πίσω τους..

Στην διάρκεια της γερμανικής κατοχής, που κράτησε σαράντα δύο μήνες, πέρασαν από τα γερμανικά εκτελεστικά αποσπάσματα και τουφεκίσθηκαν τριάντα οκτώ χιλιάδες εννιακόσιοι εξήντα Έλληνες (38.960)!

Σκοτώθηκαν από σφαίρες «αδέσποτες» και άλλα στρατιωτικής φύσεως «ατυχήματα» δώδεκα χιλιάδες εκατόν τρεις (12.103).

Σκοτώθηκαν σε μάχες εβδομήντα χιλιάδες (70.000).

Πέθαναν από πείνα σ’ ολόκληρη την Ελλάδα περίπου εξακόσιες χιλιάδες, ιδίως νέοι! (600.000).

Πέθαναν προτού γεννηθούν, κατά τη γέννα ή αμέσως μετά τριακόσιες χιλιάδες παιδιά από την ασιτία και τις κακουχίες των μανάδων τους, δηλαδή μία ολόκληρη γενιά (300.000).

Θανατώθηκαν με τρόπο οικτρό σαράντα πέντε χιλιάδες Έλληνες στα γερμανικά στρατόπεδα συγκέντρωσης .
Σαράντα πέντε χιλιάδες άνθρωποι, για τους οποίους δεν μίλησε κανείς ποτέ, αφού ήταν Έλληνες, δηλαδή όντα δευτέρας επιλογής (45.000).

Πέθαναν με τρόπο οικτρό επίσης εξήντα χιλιάδες Έλληνες, Εβραίοι το θρήσκευμα, για τους οποίους μίλησαν οι πάντες (60.000).

Φυλακίστηκαν στους σαράντα δύο μήνες κατοχής διακόσιες χιλιάδες Έλληνες, εκ των οποίων οι περισσότεροι πέθαναν στην φυλακή ή αμέσως μετά την απελευθέρωσή τους (200.000).

Προσβλήθηκαν από βαριές ασθένειες , έμειναν δια βίου ανίκανοι πάνω από ένα εκατομμύριο Έλληνες (1.000.000)!

Τα γερμανικά στρατεύματα κατοχής άδειασαν όλες τις αποθήκες και στην τελευταία γωνιά της χώρας.

Άρπαξαν όλα τα δημητριακά, καπνό, σταφίδα, μπαμπάκι, λάδι, κάθε λογής τρόφιμα και αγαθά.

Κατέστρεψαν αγροτικά μηχανήματα και καλλιέργειες.

Άρπαξαν το 50% των μεγάλων ζώων, βόδια, γελάδια, άλογα, το 30% των μικρών, διέλυσαν την ελληνική κτηνοτροφία.

Κατέστρεψαν τις μεταλλευτικές εγκαταστάσεις, ανατίναξαν ορυχεία, αφάνισαν την βιομηχανία.

Κατέστρεψαν το 80% των σιδηροτροχιών.

Γκρέμισαν γέφυρες, ανατίναξαν σταθμούς και σήραγγες.
Από τις 220 ατμομηχανές των ελληνικών σιδηροδρόμων άφησαν πίσω τους φεύγοντας μόνο τις τριάντα τρεις (33).

Από τα τριακόσια δώδεκα (312) επιβατηγά βαγόνια “βούτηξαν” τα τριακόσια έξι! Άφησαν μόνο έξι (6)!

Από τα 4.544 φορτηγά βαγόνια των ελληνικών σιδηροδρόμων,  άφησαν πίσω τους εξήντα τρία (63)!

Οι Γερμανοί κατακτητές πήραν τα 70% των ελληνικών παντός είδους αυτοκινήτων και κατέστρεψαν το οδικό δίκτυο της χώρας.

Οι Γερμανοί κατακτητές ισοπέδωσαν τελείως εκατό χιλιάδες σπίτια (100.000) και μισογκρέμισαν άλλες πενήντα χιλιάδες (50.000).

Κατέστρεψαν οι βάρβαροι Γερμαναράδες τις μεγαλύτερες λιμενικές εγκαταστάσεις της Ελλάδος, ακόμη και τη διώρυγα της Κορίνθου.

Άρπαξαν οι βάνδαλοι του Βερολίνου το 73% των πλοίων της εμπορικής και επιβατικής ναυτιλίας της χώρας.
Σύμφωνα με τις στατιστικές του ΟΗΕ, η Γερμανία είχε υποστεί σε σχέση με το ετήσιο εισόδημά της ζημιές από τον πόλεμο της τάξεως του 135% και η Ελλάδα της τάξεως του 170%.

Η κατεστραμμένη, δηλαδή, Γερμανία ήταν σε πολύ καλύτερη κατάσταση από την Ελλάδα μόλις τελείωσε ο πόλεμος.

Στην διάσκεψη των Παρισίων, που πραγματοποιήθηκε αμέσως μετά το τέλος του πολέμου, οι εκπρόσωποι των «νικητριών» χωρών υπολόγισαν και καθόρισαν το ύψος των ζημιών που προκάλεσαν τα χιτλερικά στρατεύματα κατοχής στην Ελλάδα σε δεκατέσσερα δισεκατομμύρια δολάρια, με αγοραστική αξία του 1938!

Αυτά δεν τα απεφάσισε κάποιο πρωτοδικείο Χαλκίδος, κάποιο κακουργοδικείο Λαρίσης, κάποιο λαϊκό δικαστήριο Γρεβενών, αλλά το ανώτατο διεθνές νομικό όργανο του κόσμου, η διάσκεψη των Παρισίων, ό,τι δηλαδή επισημότερο μπορούσε να υπάρξει.

Με βάση, άλλωστε τις αποφάσεις της διεθνούς διάσκεψης Παρισίων η Γερμανία εξόφλησε τις υποχρεώσεις της προς όλες τις χώρες που κατέστρεψε, πλην της Ελλάδος!!!  


πηγη: kopanakinews.wordpress.com/

Μεγάλα Διονύσια 2790 - Great Dionysia 2790

 
Ο Οίκος του Θύρσου, την Κυριακή 16 Μαρτίου, εόρτασε τα Μεγάλα Διονύσια, όπως κάθε χρόνο, τελώντας Ιεροπραξία στον Ιερό Βωμό του Χλοοσκέπαστου Θεού μας στην περιοχή του Διονύσου Αττικής.
Ευχόμαστε, Σοφία και Υγεία σε όλους τους Αδελφούς και τις Αδελφές του Οίκου μας σε όλη την Ελλάδα και ολόκληρο τον κόσμου όπου μένουν, ευχόμενοι σύντομα να έλθει η μέρα που θα συνεορτάσουμε σύσσωμα, όλα τα Μέλη και οι Φίλοι του Οίκου μας.
Ο Μέγας Διόνυσος Εγείρει τη Γαία!
(Μερικές φωτογραφίες επιπλέον, θα αναρτηθούν λίγες ώρες αργότερα στην ιστοσελίδα του Οίκου μας)



The House of Thyrsos, on Sunday the 16th of March, celebrated by Sacred Rites the Great Dionysia as every year does, on the Sacred Altar of the grass-covered God in the region of Dionisos in Attica region.
We wish for Wisdom and Health to all our Sisters and Brothers of our House in Hellas and wherever else they may reside all over the world. Our Wishes have been sent that the day may come when all the Members of our House will make it happen to celebrate all together in Unity.
God Dionysus Raises Gaia!
(Some extra photos will be uploaded later tonight on our Official webpage)
 
http://hellenesthyrsos.blogspot.gr/2014/03/2790-great-dionysia-2790.html

Γιατί η Τουρκία φοβάται τις εξελίξεις στην Κριμαία;

Χρήστος Ιακώβου - Διευθυντής του Κυπριακού Κέντρου Μελετών > Η Ρωσική στρατιωτική παρουσία την Κριμαία καθώς επίσης και η ευδιάκριτη προοπτική προσάρτησή της από τη Μόσχα προκαλεί γεωστρατηγική αναταραχή και αμηχανία στην Τουρκία σε σχέση με την προσαρμογή της στα νέα δεδομένα.
Θέματα όπως ο βαθύς και ιστορικώς ριζωμένος φόβος έναντι της στρατιωτικώς υπέρτερης Ρωσίας, η ενεργειακή εξάρτηση και η πολιτική για τις οδούς ναυσιπλοϊας στην Μαύρη Θάλασσα άρχισαν να έρχονται στην επιφάνεια και να αποτελούν κεντρικά σημεία της επανεξέτασης της τουρκικής εξωτερικής πολιτικής.
Συνεπώς, οι εξελίξεις στην Κριμαία αποτελούν σημαντική στρατηγική πρόκληση για την Τουρκία.
Η Ρωσία από τα τέλη του 18ου αιώνα έβλεπε την Κριμαία ως το ζωτικό χώρο που της εξασφάλιζε πρόσβαση στα θερμά ύδατα της Μεσογείου. Εκεί άρχισε να δημιουργεί το στόλο της Μαύρης Θάλασσας και στην πορεία εγκατέστησε μεγάλο αριθμό ρωσικού πληθυσμού για να σταθεροποιήσει την έλεγχο επί της περιοχής.

Η Τουρκία καλύπτει σε ποσοστό περίπου το 55% των αναγκών της σε φυσικό αέριο και το 12% σε πετρέλαιο μέσω εισαγωγών από την Ρωσία. Επιπλέον, η Ρωσία αποτελεί τον πιο στενό συνεργάτη της Τουρκίας για το πυρηνικό της πρόγραμμα. Η ενεργειακή εξάρτηση, καθώς επίσης και η αύξηση επιρροής της Μόσχας στη συριακή κρίση, η οποία λειτουργεί ανταγωνιστικώς προς την Τουρκία, κάνει τον Ερντογάν πολύ συγκρατημένο έναντι της Ρωσίας. Ο Τούρκος πρωθυπουργός γνωρίζει πολύ καλά ότι η ενεργειακή εξάρτηση από τη Ρωσία είναι κομβικής σημασίας για την οικονομική ανάπτυξη της χώρας, ιδιαίτερα σε μία περίοδο κατά την οποία η τουρκική οικονομία πλήττεται λόγω της εν εξελίξει εσωτερικής κρίσης.
Πέραν του ενεργειακού παράγοντα, θα πρέπει να προστεθεί και η ιστορικώς ριζωμένη απροθυμία των Τούρκων να εισέρχονται σε σύγκρουση με την Ρωσία. Από τον 16ο αιώνα μέχρι και τον Αʼ Παγκόσμιο Πόλεμο, υπήρξαν δεκαεπτά ρωσο-τουρκικοί πόλεμοι, εκ των οποίων όλοι τελείωσαν με νίκες των Ρώσων. Αυτός υπήρξε και ένας από τους βασικούς λόγους που η Τουρκία επέλεξε την ένταξη στο ΝΑΤΟ μετά τον Βʼ Παγκόσμιο Πόλεμο. Κατά συνέπεια η αποφυγή έντασής με τη Ρωσία αποτελεί σημαντικό στόχο τακτικής για την Τουρκική κυβέρνηση.
Παρόμοιες προκλήσεις είχε να αντιμετωπίσει η Τουρκία και κατά την κρίση στη Γεωργία το 2008. Παρά το ότι η Άγκυρα ανεγνώριζε τότε ότι η ρωσική εισβολή στη Γεωργία έπληττε την πολιτική μεταφοράς ενέργειας από τον Καύκασο προς τη Δύση μέσω Τουρκίας, αντιλαμβανόμενη την ικανότητα και αποφασιστικότητα της Ρωσίας για αποτελεσματική αντίδραση σε περίπτωση υπόσκαψής της, ιδιαίτερα σε ό,τι αφορά τις ενεργειακές προμήθειες, η κυβέρνηση Ερντογάν αναγκάστηκε να υιοθετήσει μία πιο ισορροπημένη πολιτική. Ακόμη και όταν παρεχώρησε εναέριες και ναυτικές διευκολύνσεις στους αμερικανούς, το έκανε με την προϋπόθεση ότι εκείνη η κίνηση δεν θα την έσπρωχνε σε στρατιωτική ανάμειξη στα δρώμενα της Γεωργίας, καθιστώντας την μέρος της κρίσης και ούτε θα της προκαλούσε οποιοδήποτε άλλο κόστος έναντι της Ρωσίας.
Όλα αυτά κάνουν την Τουρκία να μην μπορεί να υψώσει τους τόνους στο ζήτημα της Κριμαίας, αλλά να επιδιώξει πολιτική κατευνασμού της Μόσχας. Μετά το τέλος του Ψυχρού Πολέμου, η Τουρκία έβλεπε την Ουκρανία ως μία ασφαλή ενδιάμεση ζώνη μεταξύ της και της Ρωσίας. Εάν η Ρωσία προσαρτήσει τελικώς την Κριμαία, η Τουρκία θα βρεθεί κάτω από ασφυκτική γεωστρατηγική πίεση και θα βλέπει πάλι τη Ρωσία όπως την τσαρική αυτοκρατορία του παρελθόντος. Αυτό σημαίνει ηγεμονικές αξιώσεις του Κρεμλίνου επί της Μαύρης Θάλασσας και περισσότερη πίεση για ναυτική έξοδο προς τη Μεσόγειο. Τα πλεονεκτήματα που παρέχει στην Τουρκία η Σύμβαση του Μοντρέ του 1936 σχετικά με τον έλεγχο των στρατιωτικών ναυτικών δυνάμεων που διέρχονται των στενών του Βοσπόρου και των Δαρδανελλίων μπορούν να βρεθούν κάτω από ισχυρή πίεση, ιδιαίτερα αν οι ΗΠΑ επιδιώξουν να στείλουν ναυτικό στη Μαύρη Θάλασσα για να επιτηρούν τις κινήσεις των Ρώσων. Αυτό θα αποτελέσει σημείο έντονης αντίδρασης της Ρωσίας. Η εξέλιξη αυτή, σε συνδυασμό με την ρευστότητα στη Νοτιοανατολική Τουρκία και την αστάθεια νοτίως της Τουρκίας, θα καταστήσει την Τουρκία εξαιρετικώς ευάλωτη έναντι της Ρωσίας. Τέτοιο πιθανό σενάριο θα φέρει την τουρκική κυβέρνηση ενώπιον ενός σκληρού διλήμματος: Ή θα πρέπει η Τουρκία να γίνει πιο εξαρτημένη από την πολιτική των ΗΠΑ, συνεπώς βραχίονας της αμερικανικής πολιτικής στην περιοχή, ή να επιδιώξει περισσότερη σύγκλιση με τη Ρωσία, στο πλαίσιο κατευνασμού του Κρεμλίνου, κάτι που θα σημαίνει περισσότερη απομάκρυνση της Τουρκίας από τη Δύση, σενάριο καθόλου απίθανο με τους τούρκους ισλαμιστές στην εξουσία.

http://infognomonpolitics.blogspot.gr/2014/03/blog-post_7256.html#more
http://greeknation.blogspot.gr/2014/03/blog-post_6208.html

Ζ. Μ. Λεπέν: Η Μέρκελ πραγματοποιεί το όνειρο του Χίτλερ

A1598AEA7FDF5B925C3D834BBE61
Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο Στρασβούργο και στη διαδικτυακή τηλεόραση του ΑΠΕ-ΜΠΕ, ο ιδρυτής του ακροδεξιού Εθνικού Μετώπου Ζαν Μαρί Λεπέν, αφήνει άφωνους όλους τους ευρωπαίους, γι’ αυτά που λέει για την Μέρκελ και τη Γερμανία.
Συγκεκριμένα είπε:
«Ό,τι ο Χίτλερ είχε ονειρευτεί, η κυρία Μέρκελ το πραγματοποιεί. Ξέρετε, το όραμα της Μεγάλης Ευρώπης υπήρχε ήδη στον Χίτλερ και είναι βέβαιον πως το ειδικό βάρος του γερμανικού πληθυσμού, που αριθμεί 80 εκατ. κατοίκους, διαδραματίζει έναν πρωτεύοντα ρόλο, αν και αυτό είναι φαινομενικό.

Ξέρετε, εγώ τονίζω στο ακροατήριό μου τη σοβαρότητα της σημασίας του παγκόσμιου δημογραφικού φαινομένου από τη μία ως μία δυσθεώρητη έκρηξη κι από την άλλη ως προς την ύφεση. Ιδίως για το κομμάτι που εγώ το ορίζω ως «βορεινή Ευρώπη», εκτείνεται από τη Βρέστη έως το Βλαδιβοστόκ, και υπακούει στην αρχή των συγκοινωνούντων δοχείων.
Εάν δεν υπάρξει σε κάποιο δεδομένο σημείο ένας έλεγχος, το ένα θα «αδειάσει» στο άλλο αναπόφευκτα και με βάση τον ίδιο νόμο η Δημοκρατία θα ελαττωθεί και θα υπάρξει δουλεία του ενός λαού στον άλλον…».
Πέτρος Χασάπης
http://greeknation.blogspot.gr/2014/03/blog-post_3732.html

ΠΟΓΚΡΟΜ ΣΤΟΥΣ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ – ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΧΑΡΙΖΟΥΝ ΔΙΣ ΣΤΙΣ ΓΕΡΜΑΝΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ!

20140310-195346.jpg
Με καταιγιστικούς ρυθμούς συνεχίζονται οι επεμβάσεις του υπουργείου Οικονομικών στους λογαριασμούς εκατοντάδων χιλιάδων ΟΦΕΙΛΕΤΩΝ του Δημοσίου. Από τα στοιχεία για τα μέτρα αναγκαστικής είσπραξης προκύπτει ότι η Εφορία έχει φτάσει να πραγματοποιεί 160 κατασχέσεις την ώρα, κατά μέσο όρο, από τραπεζικούς λογαριασμούς φορολογούμενων, ενώ μόνο τον Ιανουάριο δεσμεύτηκαν 1.392 κατοικίες και οικόπεδα (περίπου 56 δημεύσεις ανά εργάσιμη). Από τα ίδια στοιχεία προκύπτει πως οι Εφορίες σε ολόκληρη τη χώρα προχωρούν σε 700 κατασχέσεις κάθε εργάσιμη μέρα, αξιοποιώντας τις ηλεκτρονικές δυνατότητες που έχουν.
Από το «μπαράζ» κατασχέσεων δεν γλίτωσαν ούτε όσοι προχώρησαν σε ρύθμιση των χρεών τους και στη συνέχεια… έχασαν κάποιες δόσεις.

Η οικτρή φορολογική πολιτική του υπουργείου Οικονομικών, σε συνδυασμό με την ύφεση και την ανεργία, οδηγούν μαθηματικά την ιδιωτική περιουσία των Ελλήνων στα χέρια των δανειστών. Είναι ξεκάθαρο πια, ότι στόχος των Μνημονίων δεν ήταν τόσο η δημοσιονομική εξυγίανση και η ελάφρυνση του δημοσίου χρέους, αλλά η διάσωση των τραπεζών, η δήμευση της δημόσιας και ιδιωτικής περιουσίας, καθώς και οι αλλαγές στα εργασιακά κεκτημένα δεκαετιών, με την υιοθέτηση των ευέλικτων μορφών εργασίας που οδηγούν  σε πλήρη αβεβαιότητα.

olympia
http://greeknation.blogspot.gr/2014/03/blog-post_2425.html

Πώς μία εταιρεία γενετικά μεταλλαγμένων προϊόντων «σπέρνει» τον καρκίνο στον κόσμο!

Κάτι έχει αλλάξει ριζικά στην ανθρωπότητα, όπως την γνωρίζουμε, οδηγώντας την σταθερά στον αφανισμό, στο βωμό του κέρδους. Ένα «τέρας» ρίχνει βαριά τη σκιά του πάνω στον πλανήτη, ένας εταιρικός κολοσσός, η περιώνυμη Monsanto, η οποία - καθώς λένε οι πολέμιοί της - μετατρέπει σιγά-σιγά τον κόσμο σε ένα τεραστίων διαστάσεων γενετικό πείραμα, με αντίκρισμα έναν πακτωλό χρημάτων.

Μετερχόμενη κάθε θεμιτό και αθέμιτο μέσο, η εταιρεία γενετικά μεταλλαγμένων προϊόντων Monsanto αυξάνει το φάσμα επιρροής της στην παγκόσμια επιστημονική κοινότητα και αγορά, αναπτύσσεται ολοένα και περισσότερο, εξαπλώνοντας τις καλλιέργειές της σε όλα τα μήκη και τα πλάτη του πλανήτη.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του tvxs.gr, σε επιμέλεια της Νικολέττας Ρούσσου:

Το Νοέμβριο του 2012, η εφημερίδα The Journal of Food and Chemical Toxicology, δημοσίευσε έρευνα με τίτλο «Η μακροπρόθεσμη τοξικότητα του ζιζανιοκτόνου Roundup και του γενετικώς τροποποιημένου αραβόσιτου, ανεκτικό στο Roundup», η οποία πραγματοποιήθηκε από τον Ζιλ Έρικ Σεραλίνι και την επιστημονική ομάδα του Πανεπιστημίου Cean της Γαλλίας. Πρόκειται για μια ιδιαίτερα σημαντική έρευνα, καθώς είναι η μοναδική μέχρι στιγμής, που μελέτησε τον αντίκτυπο που έχει στην υγεία η διατροφή που βασίζεται στο γενετικώς τροποποιημένο σιτάρι, το οποίο έχει ψεκαστεί με το ζιζανιοκτόνο Roundup της Μονσάντο.

Ο Σεραλίνι δημοσιοποίησε τα αποτελέσματα της έρευνας του, ενώ ακολούθησε τετράμηνος ενδελεχής έλεγχος από επιστήμονες αναφορικά με την εγκυρότητα της.

Η ομάδα του Σεραλίνι εξέτασε πάνω από 200 αρουραίους, οι οποίοι είχαν τραφεί με γενετικώς τροποποιημένο σιτάρι σε μια περίοδο 2 χρόνων, δηλαδή πολύ περισσότερο από την αντίστοιχη τρίμηνη έρευνα που πραγματοποίησε η Μονσάντο, προκειμένου να λάβει την έγκριση της Ευρωπαϊκής Αρχής για την Ασφάλεια των Τροφίμων (EFSA). Η έρευνα η οποία κόστισε 3 εκατομμύρια ευρώ, έγινε κάτω από συνθήκες άκρας μυστικότητας για την αποφυγή της πίεσης των βιομηχανιών.

Τι έδειξε όμως η μελέτη; Σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα:

Η εν λόγω μελέτη ανέδειξε τις σοβαρές επιπτώσεις των μεταλλαγμένων τροφίμων καθώς και του συγκεκριμένου ζιζανιοκτόνου στην υγεία. Ειδικότερα τα πειραματόζωα εμφάνισαν καρκίνο στο μαστό, νεφροπάθειες, ορμονολογικές ανωμαλίες καθώς και ψηλαφητούς όγκους. Οι πρώτοι όγκοι εμφανίστηκαν στα πειραματόζωα 4 με 7 μήνες μετά την έναρξη της έρευνας, οι φωτογραφίες των οποίων έκαναν τον γύρο του κόσμου. Μολονότι στην έρευνα της Μονσάντο είχαν σημειωθεί επίσης ποσοστά τοξικότητας, παραβλέφθηκαν ως βιολογικώς ασήμαντα, τόσο από την ομάδα της εταιρείας όσο και από την EFSA.

Η δημοσίευση της έρευνας πυροδότησε αντιδράσεις, προκαλώντας πανικό στους ιθύνοντες της Ε.Ε, που είχαν αρχικά εγκρίνει τα προϊόντα της Μονσάντο. Η EFSA παραδέχθηκε ότι έδωσε την έγκρισή της βασιζόμενη σε στοιχεία της Μονσάντο, χωρίς να προβεί σε περαιτέρω διερεύνηση. «Οι κλινικές δοκιμές των μεταλλαγμένων προϊόντων στα ζώα δεν αποτελούν απαραίτητη προϋπόθεση για την έγκριση τους. Παλαιότερα έρευνες που είχαν πραγματοποιηθεί και περιελάμβαναν τη χρήση πειραματόζωων κατά διάρκεια 90 ημερών, δεν είχαν φανερώσει τις βλαβερές συνέπειες των μεταλλαγμένων τροφίμων στην υγεία», δήλωσαν οι υπεύθυνοι της Ε.Ε. Ωστόσο η φράση 90 μέρες είναι και το κλειδί στην υπόθεση. Όλες οι παθογένειες εμφανίστηκαν στα ζώα μετά τους 4 μήνες.

Η αντίδραση της Μονσάντο για τον περιορισμό της ζημιάς που προκλήθηκε από την έκταση που πήρε το θέμα ήταν σπασμωδική, καθώς τόνισε ότι έδωσε την έρευνα του Σεραλίνι για αξιολόγηση στο επιστημονικό τμήμα της EFSA.

Παρακολουθήστε, επίσης, το διαφωτιστικό ντοκιμαντέρ που ακολουθεί, με θέμα τις επιχειρηματικές δραστηριότητες της Monsanto και τις επιπτώσεις τους στην παγκόσμια υγεία:


Πηγή: http://www.logiosermis.net/2014/03/blog-post_6978.html#ixzz2wFsRhIlZ
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters