Κυριακή 6 Απριλίου 2014

ΚΙ’ ΟΜΩΣ !! ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΣΤΗΝ ΤΑΪΛΑΝΔΗ ΕΙΧΕ ΓΙΝΕΙ ΕΝΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ



Κι όμως!.. Πρωθυπουργός στην Ταϊλάνδη είχε γίνει ένας Έλληνας!
Πρόκειται για έναν δαιμόνιο Κεφαλλονίτη, τον Κωνσταντίνο Γεράκη, που κατάφερε να αναρριχηθεί στον πρωθυπουργικό θώκο και να γίνει –τότε- Αντιβασιλεύς του Σιάμ, δηλαδή της σημερινής Ταϊλάνδης!.. Αυτός και ο λόγος που τον είχαν χαρακτηρίσει «πρωθυπουργό των μουσώνων»!..

Η εντυπωσιακής ομορφιάς Πρωθυπουργός της Ταϊλάνδης, Γινγκλουκ. Στον ίδιο θρόνο είχε καθίσει στο παρελθόν ο ελληνικής καταγωγής, Κωνσταντίνος Γεράκης!
ΓΥΝΑΙΚΑ –λέει- έγινε για πρώτη φορά πρωθυπουργός στην Ταϊλάνδη!.. Σύμφωνα με τα μέχρις στιγμής δημοσιεύματα η Εκλογική Επιτροπή ανακοίνωσε ότι το Πουέα Τάι καταλαμβάνει 249 από τις 500 έδρες, με καταμετρημένο σχεδόν το 50% των ψήφων, ενώ το Δημοκρατικό Κόμμα κερδίζει 168 έδρες. Του Πουέα Τάι ηγείται η αδελφή του εξόριστου πρωθυπουργού Σιναουάρτα, Γινγκλουκ. Πρόκειται για την πρώτη γυναίκα πρωθυπουργό στη χώρα και σίγουρα για μία ευχάριστη εμφανισιακά παρουσία!
Κι όμως!.. Αν γυρίσουμε το χρόνο πίσω, θα δούμε ότι στον ίδιο πρωθυπουργικό θώκο είχε καθίσει ένας Έλληνας, που άκουγε στο όνομα Κωνσταντίνος Γεράκης!
Ποιος ήταν όμως αυτός ο άνθρωπος;
Ο Γιάννης Καιροφύλλας, τον οποίον ο γράφων είχε προσκεκλημένο σε ειδική τηλεοπτική εκπομπή («Το Ντοκουμέντο της Εβδομάδος» 2 Φεβρουαρίου 1994), μέσα στο βιβλίο του: «Η Μικρή Ιστορία Μεγάλων Ελλήνων» (Εκδόσεις Φιλιππότη, Αθήνα 1995), γράφει για τον Κωνσταντίνο Γεράκη, τον δαιμόνιο Κεφαλονίτη, που έγινε Αντιβασιλιάς στο Σιάμ!
Γράφει, λοιπόν, ο Γιάννης Καιροφύλλας:
«Ο ΚΕΦΑΛΟΝΙΤΗΣ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΑΝΤΙΒΑΣΙΛΙΑΣ - ή κατ' άλλους Πρωθυπουργός — του Σιάμ, της ση­μερινής Ταϊλάνδης, υπήρξε τόσο διάσημο πρόσωπο, ώστε τα κατορθώματα του, που χρονολογούνται από τον 17ο αιώνα, εξακολουθούν να συζητούνται και σή­μερα. Στις 4 Σεπτεμβρίου του 1995 έφτασε στο Αργο­στόλι ο Έλληνας καθηγητής της φιλοσοφίας στο Πα­νεπιστήμιο του Τόκιο Ιάσων Ρούσσος, προσκεκλημένος της Εταιρείας Κεφαληνιακών ιστορικών ερευνών, για να μιλήσει στη μεγάλη αίθουσα της βιβλιοθήκης του Αργοστολίου περί του Κωνσταντίνου Γεράκη. Και δεν ήταν αυτή η πρώτη διάλεξη του καθηγητή Ρούσσου περί Γεράκη. Πριν από τέσσερα χρόνια είχε μιλήσει για τον δαιμόνιο αυτόν Έλληνα στο μουσείο Κυκλαδι­κής Τέχνης Γουλανδρή, ενώ αμέτρητες είναι οι δια­λέξεις που έχει δώσει με το ίδιο θέμα στην Ιαπωνία στην βέβαια στην Ταϊλάνδη, όπου ο Γεράκης ανέβηκε στα ανώτατα αξιώματα της πολιτείας.
Η ζωή του Κωνσταντίνου Γεράκη υπήρξε πράγματι αληθινό μυθιστόρημα και μάλιστα από τα πολύ πε­ριπετειώδη. Γράφτηκαν χιλιάδες σελίδες γι' αυτόν τον δαιμόνιο Κεφαλλονίτη και κυκλοφόρησαν με τη ζωή του βιβλία, ένα των οποίων γράφτηκε πριν απ' τον δεύτερο παγκόσμιο πόλεμο βάσει ιστορικών πηγών από τον ιστοριοδίφη Κώστα Καιροφύλλα. Κυκλοφόρησε το 1932 στις εκδόσεις της εφημερίδας «Φωνή του Λαού», που έδινε στους αναγνώστες της με κουπόνια διάφορα βιβλία, όπως γίνεται και σήμερα με πολλές ημερήσιες εφημερίδες που θέλουν ν' αυξήσουν την κυ­κλοφορία τους.
Ο Κωνσταντίνος Γεράκης γεννημένος το 1647 ή­ταν γιος ενός Κεφαλλονίτη άρχοντα του Γεωργίου Γεράκη, γραμμένου στη «Χρυσή βίβλο». Ο πατέρας είχε φιλοδοξίες για τον γιο του και γι' αυτό προσπάθησε να του δώσει ανατροφή αντάξια της αρχοντικής οικογε­νείας του. Ο μικρός Γεράκης όμως αντιδρούσε. Δεν τον ενδιέφερε το αρχοντηλίκι που είχε επηρεάσει λόγω Ε­νετικής κατοχής ολόκληρη σχεδόν την Επτάνησο. Αυ­τός ήθελε από μικρός να βρίσκεται κοντά στο λαό, να μετέχει στις εκδηλώσεις του κι έδειχνε κάποιες τάσεις που σήμερα πολύ πιθανό να τον χαρακτήριζαν ένα εί­δος αναρχικού.
Όπως συνέβαινε με τα περισσότερα ατίθασα παι­διά των «καλών» οικογενειών, έτσι κι ο Κωνσταντί­νος Γεράκης με τη φροντίδα του πατέρα του μπήκε μια μέρα, σε ηλικία 11 ετών, σ' ένα καράβι εγγλέζικο για να ταξιδέψει μέχρι την Αγγλία και βάλει μυαλό. Αυτό είναι η μια εκδοχή της αρχής των περιπετειών του. Η άλλη είναι, ότι μόνος του έφυγε με το καράβι αυτό, αναζητώντας να γλιτώσει απ' το σφίξιμο της οικογε­νειακής αυστηρότητας που του επέβαλε έναν τρόπο ζωής τον οποίον δεν υιοθετούσε.
Όπως κι αν έχει το πράγμα ο Άγγλος καπετά­νιος κατά τη διάρκεια του ταξιδιού τον συμπάθησε για την εξυπνάδα του και την εργατικότητα του και τον βοήθησε όχι μόνο να μάθει καλά αγγλικά, αλλά και να γνωρίσει τα μυστικά της ναυτικής τέχνης. Κάποια ημέρα όμως
ο Γεράκης κουράστηκε με την κάπως με­τρημένη ζωή που έκανε και θέλησε να φύγει απ' την Αγγλία. Μπήκε τότε σ' ένα καράβι της Αγγλικής ε­ταιρείας των ανατολικών Ινδιών κι' έφυγε για τη μα­κρινή χώρα της Ασίας, αναζητώντας καλύτερη τύχη. Όταν έφτασε το πλοίο στο λιμάνι του προορισμού του, ο διευθυντής της εταιρείας που τον γνώρισε, είδε ότι είναι έξυπνος και πολύ ικανός και θέλησε να τον χρη­σιμοποιήσει σε μια αποστολή στις νότιες επαρχίες. Έτσι ο Γεράκης βρέθηκε στο Σιάμ, τη σημερινή Ταϊ­λάνδη …» (σελ. 89 - 91)
Αντιβασιλάς, λοιπόν, ο Κωνσταντίνος Γεράκης στο Σιάμ και ο Γιάννης Καιροφύλλας σχολιάζει:

«Το μεγάλο αυτό αξίωμα ήταν όμως εκείνο που έ­κανε τους ξένους και κυρίως τους Άγγλους, να πολε­μήσουν ακόμα περισσότερο τον Γεράκη. Άρχισε μάλι­στα τότε μια εκστρατεία κατασυκοφάντησης του, αλ­λά γρήγορα έπεσε στο κενό, γιατί ο βασιλιάς ήξερε πολύ καλά τον φίλο του, πίστευε σ' αυτόν κι έφτασε μάλιστα στο σημείο ν' αλλάξει και να τιμωρήσει υ­πουργούς κι άλλους πολιτικούς παράγοντες, που θέλη­σαν να συμμαχήσουν με ξένους πράκτορες, οι οποίοι α­πέβλεπαν στην εξόντωση του Κεφαλλονίτη συμβούλου του.

Ο Γεράκης υπήρξε ο βασικός θεμελιωτής της δια­δόσεως του χριστιανισμού στο Σιάμ, τη σημερινή Ταϊλάνδη και βοήθησε αποτελεσματικά το κράτος να οργανωθεί με τη βοήθεια των Γάλλων. Ο Γεράκης γνώρισε κατά τη διαμονή του στην Ευρώπη τη δύναμη του Λουδοβίκου 14ου, που κυριαρχούσε τότε όχι μόνο στη Γαλλία αλλά και σε πολλές άλλες χώρες των ο­ποίων τους ηγεμόνες είχε καθυποτάξει και γι' αυτό πίστευε πως αν ο Λουδοβίκος αναλάβει υπό την προσ­τασία του το Σιάμ θα μπορούσε να κυριαρχήσει και στο χώρο αυτόν της Ασίας. Τις σκέψεις του αυτές μετέφε­ρε στον βασιλιά του Σιάμ κι' εκείνος πείστηκε να στα­λεί στον Λουδοβίκο 14ο αντιπροσωπεία πρέσβεων που θα του ζητούσαν βοήθεια.

Το σχέδιο του Γεράκη ήταν πράγματι μεγαλο­φυές, διότι το Σιάμ θα αποκτούσε έναν ισχυρότατο σύμμαχο, ικανό να το βοηθήσει στις αποικιοκρατικές επιθέσεις των Άγγλων, Πορτογάλων και Ολλανδών που είχαν εκείνα τα χρόνια βλέψεις στο χώρο της νοτιοανατολικής Ασίας, όπου και το Σιάμ.
Η αποστολή, μετά από πολλές περιπέτειες, έφτασε κάποτε στο Πα­ρίσι κι ο Λουδοβίκος αποφάσισε ν' ανταποδώσει την ε­πίσκεψη αυτή με δικούς του πρέσβεις, οι οποίοι θα πήγαιναν στο Σιάμ για να εξετάσουν επί τόπου την κατάσταση και δώσουν λύση στο πρόβλημα.
Η γαλλι­κή αποστολή ανεχώρησε από το λιμάνι της Βρέστης την 1η Μαρτίου του 1685 κι έφτασε στο Σιάμ στις 27 Σεπτεμβρίου του ίδιου έτους. Ο πρώτος που τους είδε ήταν ο Γεράκης. Μίλησε μαζί τους και συμφώνησαν στις 18 Οκτωβρίου να επισκεφτούν τον βασιλιά στα α­νάκτορα, προκειμένου να του επιδώσουν τα πολλά και βαρύτιμα δώρα που του έστελνε ο Λουδοβίκος.

Με τις οριζόμενες απ' το πρωτόκολλο των ανα­κτόρων διαδικασίες και με επισημότητα μεγάλη οι Γάλλοι πήγαν στα ανάκτορα.
Έγινε η επίδοση της ε­πιστολής του Λουδοβίκου προς τον βασιλιά του Σιάμ κι ακολούθησε συζήτηση του Γεράκη με τους Γάλλους αντιπροσώπους. Τις επόμενες μέρες έγιναν και πολλές άλλες συναντήσεις και τελικά στις 10 Δεκεμβρίου του 1685 υπεγράφη η συνθήκη μεταξύ των δυο κρατών, μια συνθήκη βέβαια που παραχωρούσε πολλά προνόμια στους Γάλλους…» (σελ. 96-97).
sakketosaggelos
lidoriki
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΤΟΝΟΙ ΧΡΥΣΟΣ, ΑΣΗΜΙ, ΔΙΑΜΑΝΤΙΑ ΚΑΙ ΠΛΑΤΙΝΑ ΣΤΑ ΠΟΔΙΑ ΜΑΣ! ΑΜΦΙΣΒΗΤΕΙΣΤΕ ΟΣΟ ΘΕΛΕΤΕ…

516159-newego_LARGE_t_1101_53789592
ΚΑΤΑΠΙΣΤ. 2012 ΑΡΧΙΚΗ ΤΩΝ 300ων
ΕΔΩ Η ΔΙΕΘΝΗΣ ΑΝΑΦΟΡΑ ΤΩΝ 300 ΓΙΑ ΤΟ 2012…

ΚΑΤΑΠΙΣΤ. 2012 ΑΡΧΙΚΗ 1 ΤΩΝ 300ων
ΚΑΤΑΠΙΣΤ. 2012 ΑΡΧΙΚΗ 2 ΤΩΝ 300ων
ΚΑΤΑΠΙΣΤ. 2012 ΑΡΧΙΚΗ 3 ΤΩΝ 300ων
ΕΔΩ ΟΙ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΙ ΣΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ…
ΚΑΤΑΠΙΣΤ. 2012 ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΤΡΑΠ. 1
ΚΑΤΑΠΙΣΤ. 2012 ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΤΡΑΠ. 2
ΚΑΤΑΠΙΣΤ. 2012 ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΤΡΑΠ. 3
……………………………………………..
ΚΑΤΑΠΙΣΤ. 2012 ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟ 300ων
ΚΑΤΑΠΙΣΤ. 2012 ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ
ΚΑΤΑΠΙΣΤ. 2012 ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ 1
ΚΑΤΑΠΙΣΤ. 2012 ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ 3
ΔΕΙΤΕ ΤΩΡΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΤΟ ΣΗΜΑ ΔΕΞΙΑ…!!! ΕΔΩ ΤΟΥ 2012…
ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΤΟ ΣΗΜΑ 2012
ΚΙ ΕΔΩ ΤΟΥ 2010…!!! 
ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΤΟ ΣΗΜΑ 2010
ΔΕΙΤΕ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ Η ΜΟΙΡΑΣΙΑ…
517060-516248-Pandora's Suitcase 2
517061-516247-Pandora's Suitcase 3
ΕΔΩ ΔΕΙΤΕ ΤΟΥΣ 20.000 ΤΟΝΟΥΣ ΧΡΥΣΟΥ ΣΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΕΛΛΑΔΟΣ ΤΟ 1966 ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΟΜΗ ΤΩΝ ΔΙΣ ΚΑΙ ΤΡΙΣ ΣΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΤΟ… 1967 !!! 
517056-516380-1017421_1397614640502517_337380362_n
ΚΙ ΕΔΩ ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΤΟΝΟΥΣ ΧΡΥΣΑΦΙ, ΑΣΗΜΙ, ΔΙΑΜΑΝΤΙΑ ΚΑΙ ΠΛΑΤΙΝΑ… 
517050-1797613_1398159547114693_518340636_n
ΕΔΩ Η ΑΝΑΦΟΡΑ ΤΟΥ 2007 ΜΕ ΤΙΣ ΥΠΟΓΡΑΦΟΥΛΕΣ ΤΟΥ ΠΑΠΟΥΛΙΑ, ΤΟΥ ΑΛΟΓΟΣΚΟΥΦΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΣΤΟΝ ΟΗΕ, ΠΡΕΣΒΗ ΒΑΣΙΛΑΚΗ…

Καταπ. Παπούλιας
καταπ. Αλογοσκούφης
Καταπ. Βασιλάκης Ελλάδα
ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΥΠΡΙΟΥ ΔΙΚΑΣΤΗ ΠΟΥ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ ΩΣ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ…!!!
Καταπ. Παγκοσμια επιτροπή Πίκης Κύπρος
…………………………………………………………………………………………….
Βασίλειος ΣωτήραςΟ Γεώργιος Πίκης (γεννημένος το 1939) είναι Κύπριος δικαστής και προηγούμενο μέλος του διεθνούς Ποινικού Δικαστηρίου. 
Ήταν Πρόεδρος του ανώτατου δικαστηρίου της Κύπρου από το 1995 ως το 2004, και σαν ειδικός δικαστής του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων και ως μέλος της Επιτροπής Ηνωμένων Εθνών ενάντια στα βασανιστήρια.
Εκλέχτηκε στο διεθνές Ποινικό Δικαστήριο το 2003 για μία εξαετή περίοδο, και διορίστηκε στο τμήμα εφέσεων.
http://en.wikipedia.org/wiki/Georghios_Pikis
Georghios Pikis (born 1939) is a Cypriot judge and a former member of the International Criminal Court. He was President of the Supreme Court of Cyprus from 1995 to 2004, and he has also served as an ad hoc judge of the European Court of Human Rights and as a member of the United Nations Committee against Torture.
He was elected to the International Criminal Court in 2003 for a six-year term, and he was assigned to the Appeals Division.
Με δική του υπογραφή και στα Παγκόσμια Καταπιστεύματα.
Δεν μπορεί να αποδώσει δικαιοσύνη για την Κύπρο;
……………………………………………………………………………………..
ΕΡΡΩΣΘΕ ΚΑΙ ΕΥΔΑΙΜΟΝΕΙΤΕ… ΚΑΙ…ΑΜΦΙΣΒΗΤΕΙΣΤΕ ΟΣΟ ΘΕΛΕΤΕ !!! ΑΥΤΟ ΘΕΛΟΥΝ ΚΙ ΑΥΤΟΙ !!!
ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ !!!…
…………………………………………………………………….
ΣΧΕΤΙΚΟ ΘΕΜΑ:

ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑΤΑ,ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ! ΜΑΣ ΚΡΥΒΟΥΝ ΚΑΙ ΜΑΣ ΚΛΕΒΟΥΝ ΤΟΝ ΠΛΟΥΤΟ

http://alfeiospotamos.gr/?p=2228

"Κόλαση φωτιάς" στη Γάζα: Πέντε σφοδρές ισραηλινές αεροπορικές επιδρομές [Βίντεο]

Πέντε σφοδρές αεροπορικές επιδρομές πραγματοποίησε η ισραηλινή Αεροπορία τα ξημερώματα του Σαββάτου εναντίον στόχων της Χαμάς, ως αντίποινα για τις πέντε ρουκέτες που εκτοξεύθηκαν από την Λωρίδα της Γάζας το τελευταίο 48άωρο.
To ισραηλινό Κανάλι 2 αναφέρει ότι η ισραηλινή Αεροπορία "προχώρησε σε αντίποινα για τις συνεχιζόμενες επιθέσεις με ρουκέτες από την Λωρίδα της Γάζας". Καταστράφηκαν τέσσερις στόχοι εντός της πόλης της Γάζας και ένας παράκτιος νοτίως της πόλης. Χρησιμοποιήθηκαν συνολικά 15000 λίβρες βομβών, και η κατατροφή των στρατοπέδων της Χαμάς θεωρείται ολοκληρωτική.
"Τα αντίποινα ήταν ακριβείας και βασισμένα σε πληροφόρηση" είπε ο εκρπόσωπος της IDF συνταγματάχης Peter Lerner."Είναι υποχρέωσή μας να αναζητήσουμε όσους θέλουν να μας επιτεθούν και να εξουδετερώσουμε την ικανότητά τους να προκαλούν κακό, όπως και να τους εντοπίζουμε οπουδήποτε και αν κρύβονται. Η τρομοκρατία της ρουκέτας είναι κάτι που το Ισραήλ δεν δέχεται."
Παλαιστινιακές πηγές ασφαλείας είπαν ότι χτυπήθηκαν ανηλεώς πέντε στόχοι στην Βόρεια και στην Νότια Γάζα, περιλαμβανομένου στρατοπέδων εκπαίδευσης για την "Ισλαμική Τζιχάντ" και τις "Ezzedine al-Qassam Brigades", που αποτελούν την στρατιωτική πτέρυγα της Χαμάς. Το χτύπημα των Ισραηλινών ήταν ιδιαιτέρως σφοδρό, στέλνοντας μήνυμα στην Χαμάς ότι δεν θα υπάρξει πλέον καμμια ανοχή.
Μόλις το βράδι του Σαββάτου μια ρουκέτα "κατιούσα" έπεσε κοντά στην υπαιθρο της Άσκαλον χωρίς να προκαλέσει ζημιές.
Σύμφωνα με τον ισραηλινό Στρατό, περίπου 131 ρουκέτες εκτοξεύθηκαν από την Γάζα στο Ισραήλ, από τις οποίες οι 82 χτύπησαν το νότιο Ισραήλ, από τις αρχές Μαρτίου
Νωρίτερα την Πέμπτη είχαν εκτοξευθεί άλλες τέσσερις ρουκέτες μόλις έγινε γνωστό ότι ακυρώθηκε η απελευθέρωση 26 Παλαιστίνιων κρατουμένων. Και τότε η απάντηση των
Ισραηλινών ήταν άμεσα αμέσως σηκώθηκαν F-16 και επιθετικά ελικόπτερα Apache τα οποία έριξαν περισσότερους από 16 πυράυλους στην Λωρίδα της Γάζας.
Μεταξύ των στόχων που χτυπήθηκαν: Στρατόπεδα εκπαίδευση που ανήκαν στην Χαμάς, αγροτικές περιοχές, ένας αστυνομικός σταθμός, και ένα εργοστάσιο στην Jabaliya το οποίο προκάλεσε μεγάλη πυρκαγιά στην περιοχή.





 
http://www.apocalypsejohn.com/2014/04/kolash-fwtias-sth-gaza-pente-sfodres-israhlines-aeroporikes-epidromes-video.html

Συμφωνία με το Ισραήλ κατά των ελληνικών συμφερόντων θα υπογράψει ο Ερντογάν



Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης, Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος
Την πολύ ενδιαφέρουσα αποκάλυψη σχετιζόμενη άμεσα με τα ελληνικά συμφέροντα για τα ενεργειακά κοιτάσματα της ανατολικής Μεσογείου,  ότι ο Τούρκος πρωθυπουργός, Ταΐπ Ερντογάν, έχει ετοιμάσει συμφωνία με το Ισραήλ για να προωθηθεί η κατασκευή ενός ενεργειακού αγωγού που θα μεταφέρει το ισραηλινό αλλά και το κυπριακό φυσικό αέριο από την ΑΟΖ του Ισραήλ και της Κύπρου στην Τουρκία, κάνει η τουρκική εφημερίδα, Aydınlık, (κυριακάτικο φύλο).

Σύμφωνα με την τουρκική εφημερίδα, η συμφωνία έμελλε να υπογραφεί λίγο πριν από τις δημοτικές εκλογές στην Τουρκία, δηλαδή μέχρι τις 30 Μαρτίου, έτσι ώστε ο Ερντογάν να είχε την μεγάλη αβάντα αυτής της συμφωνίας που θα ενίσχυε σε μεγάλο βαθμό την επικράτηση του κόμματος του στις εκλογές σαρώνοντας την τουρκική αντιπολίτευση. Η συμφωνία όμως  την τελευταία στιγμή ναυάγησε, όχι όμως οριστικά, καθώς συνεχίζονται οι διαβουλεύσεις και η υπογραφή της τώρα μετατίθεται για τις 24 Απριλίου.
Όπως αναφέρει το αποκαλυπτικό αυτό δημοσίευμα της τουρκικής εφημερίδας, προβλέπονταν παράλληλα η σύναψη οριστικής συμφωνίας σχετικά με την αποζημίωση από το Ισραήλ των θυμάτων της τραγωδίας του Mavi Marmara στο πόσο των 23 εκατομμυρίων δολαρίων, κάτι που το επιδίωξε με κάθε μέσο ο Ερντογάν και η κυβέρνηση του, αν και το ποσό αυτό δεν έγινε τελείως αποδεκτό από τους συγγενείς των θυμάτων καθώς το βρήκαν κατώτερο των προσδοκιών τους. Ανεξάρτητα όμως από την γνώμη των οικογενειών των θυμάτων του Mavi Marmara, η Τουρκία μετά την υπογραφή της συμφωνίας σαν πρώτη κίνηση θα έπαυε την αντίισραηλινή της ρητορεία και θα σταματούσε όλα τα βέτο που έθετε κατά του Ισραήλ σε διάφορους διεθνείς οργανισμούς όπως το ΝΑΤΟ. Η βασική επιδίωξη του Ερντογάν και της κυβέρνησης του ήταν η οριστικοποίηση της αποδοχής από την πλευρά του Ισραήλ της ενεργειακής του σύνδεσης με την Τουρκία και συγκεκριμένα με τον αγωγό TANAP. Το γεγονός αυτό θα αναβαθμίσει ακόμα περισσότερο την Τουρκία στο ζήτημα των ενεργειακών αγωγών, ενώ θα καταστήσει το τουρκικό λιμάνι του Ceyhun, απέναντι από τη Κύπρο, μεγάλο ενεργειακό κόμβο καθώς εκεί καταλήγει και ο ενεργειακός αγωγός από το Μπακού.
Παρά όμως τις έντονες πιέσεις από την πλευρά της Τουρκίας, το Ισραήλ δεν φάνηκε διατεθειμένο να επιταχύνει τις συνομιλίες για την σύναψη της οριστικής συμφωνίας, κυρίως γιατί στο θέμα της αποζημίωσης ήθελε να γίνουν και άλλες διαπραγματεύσεις μήπως και καταφέρει να μειώσει το αρχικό ποσό. Τώρα, όπως αποκαλύπτεται, γίνονται εντατικές διαβουλεύσεις για να υπογραφτεί η τελική συμφωνία μέχρι στις 24 Απριλίου. Ο λόγος που οι Τούρκοι πιέζουν για αυτή την ημερομηνία, είναι γιατί εκείνη την μέρα θα παρουσιαστεί στο αμερικανικό κογκρέσο το νομοσχέδιο που ετοίμασαν οι Αμερικανοί δημοκρατικοί γερουσιαστές, Robert Menendez, του New Jersey, και  Mark Kirk, του Illinois, για την αρμενική γενοκτονία. Η Τουρκία προσπαθεί να ακυρώσει την ψήφιση του υπολογίζοντας στην στήριξη του Ισραήλ καθώς θα έχουν λυθεί όλες οι διαφορές μεταξύ των δυο χωρών.
Όλα αυτά σίγουρα μαρτυρούν ένα τεράστιο παρασκήνιο που άπτεται άμεσα των ελληνικών και κυπριακών συμφερόντων. Όπως είναι γνωστό  εκείνο που εξυπηρετεί την Ελλάδα είναι να κατασκευαστεί ένας ενεργειακός αγωγός που θα ξεκινά από την κυπριακή και ισραηλινή ΑΟΖ και μέσω Κρήτης και κυρίως Ελλάδας θα μεταφέρει το φυσικό αέριο της ανατολικής Μεσογείου  στην Ευρώπη. Δυστυχώς όμως η ελληνική πλευρά παρά του ότι διακυβεύονται τεράστια γεωπολιτικά και γεωοικονομικά συμφέροντα μας, απουσιάζει πλήρως από όλες αυτές τις εντατικές διαβουλεύσεις. Ούτε καν επαφή με την ρωσική πλευρά υπάρχει, η οποία επίσης ενδιαφέρεται άμεσα για τι εξελίξεις και θα μπορούσε να στηρίξει ενεργά τα ελληνικά και κυπριακά συμφέροντα. Αλλά τι να περιμένει κανείς από μια κατοχική κυβέρνηση που το μόνο που «καίγετε» είναι να κατασκευάζει εικονικές ευτυχίες με…πλεονάσματα φοβερής φαντασίας για τους Έλληνες, και φυσικά να εξυπηρετήσει τα συμφέροντα των ξένων αφεντάδων της ;


http://lithosfotos.blogspot.gr/2014/04/blog-post_9666.html

3 ημέρες μετά.

3 ημέρες μετά την απίστευτη ομολογία του Γενικού Γραμματέα (!) της Κυβέρνησης της Ελλάδος ότι ο πρωθυπουργός και δυο υπουργοί ΠΑΡΕΜΒΑΙΝΟΥΝ ΑΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ, κι ακόμη κανείς δεν έχει παραιτηθεί, κι ακόμη δεν έχει ασκηθεί καμία δίωξη!

3 ημέρες μετά την ομολογία στενότατου συνεργάτη του ίδιου του πρωθυπουργού, ότι ο Σαμαράς ΠΑΡΑΒΙΑΖΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ καθώς η δικαστική εξουσία είναι βάσει συντάγματος ανεξάρτητη από την εκτελεστική, και δεν έχει ασκηθεί καμιά δίωξη!

3 ημέρες μετά, και το «ελληνικό» κράτος αποδεικνύει περίτρανα πόσο προτεκτοράτο και πόσο μπανανία είναι!

Γιατί παρόμοιες καταστάσεις συναντώνται μόνον σε χώρες της Υποσαχάριας Αφρικής ή της Λατινικής Αμερικής και όχι στην Ευρώπη.

3 ημέρες μετά την ομολογία του Γενικού Γραμματέα (!) της Κυβέρνησης της Ελλάδος ότι ο πρωθυπουργός δρα ως κοινός πράκτορας παίρνοντας εντολές από την Αμερικανο-Εβραϊκή Επιτροπή και κανείς δεν έχει ασχοληθεί!

3 ημέρες μετά, και η μόνη δίωξη είναι γι' αυτόν που τόλμησε να αποκαλύψει την αλήθεια έστω και με ανορθόδοξο τρόπο.

3 ημέρες μετά, και τα «ανεξάρτητα» ΜΜΕ απέδειξαν περίτρανα πόσο ελεγχόμενα είναι από τους ίδιους που ελέγχουν και την παράνομη κυβέρνηση.

3 ημέρες μετά, και η αντιπολίτευση (πλην εξαιρέσεων) αποδεικνύει ότι είναι εξίσου παράνομη και εξίσου συνένοχη με την κυβέρνηση.

3 ημέρες μετά και αποδεικνύεται περίτρανα η βρώμικη διαπλοκή Κυβέρνησης - Δικαιοσύνης - Βουλής - Αντιπολίτευσης - ΜΜΕ.

3 ΗΜΕΡΕΣ ΜΕΤΑ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΟΥΝ ΤΟΝ ΒΡΩΜΙΚΟ ΡΟΛΟ ΠΟΥ ΠΑΙΖΟΥΝ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΚΑΙ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΘΝΟΣ!

Μια ημέρα (σύντομα) όλοι θα λογοδοτήσουν για τα εγκλήματα τους.

Για καταπάτηση του Συντάγματος και των νόμων.

Για κατάλυση του πολιτεύματος και εσχάτη προδοσία.



Η.Θ.
http://eleftheriskepsii.blogspot.gr/2014/04/3.html

Ο "ΠΟΥΣΤΗΣ" ΣΑΜΑΡΑΣ ΦΤΥΝΕΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ! ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΚΑΝΕΙ...



γράφει ο γέρο-σοφός

Με προεξάρχοντα τον “πούστη” Πρωθυπουργό κατά τη ρήση του αξιότιμου κ. Μπαλτάκου, συνεχίζονται οι αθλιότητες. 

Ο κ. Πρωθυπουργός αποκαλεί τη Χ.Α. “ εγκληματική οργάνωση”. 

Καταστρατηγεί φαύλα πάγιες αρχές του Δικαίου. Δεν υπάρχει καμιά δικαστική απόφαση ακόμη, ώστε ελαφρά τη καρδία να μιλάμε τόσο σίγουρα για εγκληματική οργάνωση!..
 

Αλλά ο κ. Σαμαράς, που έδωσε και την εντολή εξόντωσης της Χ.Α. εις εκπλήρωση των εντολών που έλαβε από το Εβραϊκό Συμβούλιο των ΗΠΑ, είναι σίγουρος για την αναπόδεικτη κατηγορία, μια και το δικαστικό σώμα είναι ελεγχόμενο υπ' αυτού. 
 

Δεν πρόκειται για απλά θλιβερότητες ..Είναι κατάντια του ανθρώπινου είδους και τρανταχτή απόδειξη της φαυλότητας εκείνων που ετάχθησαν να υπηρετούν τους Νόμους και τη δημοκρατία.
 

Μη αισχυνόμενος για ουδέν ο Καλαματιανός πρωθυπουργός κατευθύνει μέσα από το πλέγμα των τσανακιών του στα ΜΜΕ ( ειδικά το φασιστικό-κατευθυνόμενο ΣΚΑΙ …δίνει ρέστα) να άδουν το ίδιο τροπάρι: "εγκληματική οργάνωση η Χρυσή Αυγή"!  Τα σαϊνια των βρώμικων γνωστών καναλιών πειθήνια και ορντινάτσες αναπαράγουν το πρωτοφανές ανήκουστο:

Δεν φταίει ο…εγκληματίας… αλλά αυτός που αποκάλυψε. το έγκλημα.! (παράνομη υποκλοπή συνομιλίας)..δηλαδή …υποκλέπτω εαυτόν …διότι συνομιλώ με έναν …"μαλάκα"!..( τον Μπαλτάκο …κατά την ανεκδιήγητη ρήση του …”πούστη” Σαμαρά)...κι αυτό είναι το έγκλημα!
Αει ΡΕ πνιγείτε με τη δικαιοσύνη που πρεσβεύετε! ΑΝΘΡΩΠΑΚΙΑ!
ΣΑΣ ΑΝΑΜΕΝΕΙ ΑΠΕΡΑΝΤΗ ΞΕΦΤΙΛΑ...Το Χάρβαρντ θα ισοπεδωθεί!

Ο κ. Μπαλτάκος, αποκάλυψε όλη τη φάρσα εν απολύτω ειλικρίνεια.
Λοιδωρείται όμως από μίσθαρνους δημοσιογραφίσκους και δυστυχώς κι από κόμματα- ο Κασιδιάρης, που λειτουργώντας ως δεινός ρεπόρτερ, έβγαλε στη φόρα τον κόπρο του Αυγείου.
 

ΟΛΟΙ οι τσόγλανοι αυτοί, εν ενί στόματι προβάλλουν …”την παράνομη υποκλοπή" (βιντεροσκόπηση) του Κασιδιάρη -κίνησαν μάλιστα και τη δικαιοσύνη- και αδιαφορούν για την ουσία του συνεχιζόμενου εγκλήματος. ΚΙΧ δεν βγάζουν οι κοινοί αλήτες!
 

Τι λές ρε  Σαμαρά… ότι δεν θα επιτρέψεις σε καμιά εγκληματική οργάνωση… να σταματήσει τις βρωμιές σου; 
 

Ο Κασιδιάρης σας έπιασε τον ...κώλο. Ευχόμαστε ΟΛΟΙ οι έλληνες να ακολουθήσουν το παράδειγμά του, να μάθουν να βιντεοσκοπούν και μαγνητοσκοπούν ΟΛΑ τα εξουσιαστικά λαμόγια, γράφοντας στα παλιά τους παπούτσια τους φτιαχτούς, ιδιώνυμους ηλιθίους νόμους …για υποκλοπές και προσωπικά δεδομένα. ΟΙ ΚΑΘΑΡΟΙ, ΟΙ ΕΝΤΙΜΟΙ δεν σκιάζονται. Οι βρώμικοι της πολιτικής  σκιάζονται! 
 

Εμείς, ως έχοντες πολλά γαλόνια στον Τύπο, και μαγνητοφωνούμε και βιντεοσκοπούμε όταν μυριζόμαστε ότι ο συνομιλητής μας δεν θα είναι ειλικρινής. Δυστυχώς για σας κύριε Πρωθυπουργέ της Ελλάδας ο κ. Μπαλτάκος, υπήρξε ΑΠΟΛΥΤΑ ΕΙΛΙΚΡΙΝΗΣ –ΑΛΗΘΗΣ και ανεξάρτητα από τη βαβούρα που έγινε, νομίζω ότι πρόσφερε ΥΨΙΣΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΕΡΓΟ. Η μεγάλη πλάκα της σοβαρότητας των θεατρίνων πολιτικών μας είναι ότι -λένε- δεν έπρεπε να έχουν επαφές με τους Χρυσαυγίτες συναδέλφους τους βουλευτές! ΤΕΤΟΙΑ Η ΠΑΡΑΚΡΟΥΣΗ,  ΤΕΤΟΙΟΣ Ο ΦΑΣΙΣΜΟΣ των αυτοπροσδιοριζόμενων δημοκρατών-προοδευτικών βουλευτών! ΤΕΤΟΙΑ Η ΤΣΙΡΛΑ ΤΟΥΣ. 

Ο ΓΕΡΟ-ΣΟΦΟΣ… 

Υ.Γ. Σύσταση: Παρακολουθείτε ΣΚΑΙ, ραδιόφωνο και τηλεόραση και το MEGA κ.λ.π. λαμόγια κανάλια… για να απολαύσετε και τον εξευτελισμό της δημοσιογραφίας!


Hellasnews-agency.blogspot.gr
http://eleftheriskepsii.blogspot.gr/2014/04/blog-post_356.html

ΟΛΑ ΤΥΧΑΙΑ ΚΑΙ ΣΥΜΠΤΩΣΕΙΣ ΕΤΣΙ;;;!!!


ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΗΜΑ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ!!! 

ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΣΩΜΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΗΡΗΣΗ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΩΝ ΝΟΜΩΝ ΣΤΗ ΧΩΡΑ..!!!!



ΑΦΑΙΡΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ΤΗ ΘΕΜΙΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΛΟΓΟΤΥΠΟ… ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΤΡΕΦΟΥΜΕ 90 o  ΜΟΙΡΕΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ… ΤΙ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΩΡΑ;
 ΜΠΑ…!!! ΤΙ ΒΛΕΠΟΥΜΕ; ΜΙΑ ΙΕΡΗ ΕΠΤΑΦΩΤΟ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΗ ΛΥΧΝΙΑ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ!!!! 
ΟΛΑ ΤΥΧΑΙΑ ΚΑΙ ΣΥΜΠΤΩΣΕΙΣ ΕΤΣΙ;;;!!!!

πηγή 
http://eleftheriskepsii.blogspot.gr/2014/04/blog-post_723.html

ΣΑΣ ΓΑΜΩ ΤΟ ΠΡΩΤΟΚΛΕΠΤΙΚΟ ΠΛΕΟΝΑΣΜΑ ΑΛΗΤΑΡΑΔΕΣ...

ΝΑ ΠΩΣ ΒΓΑΙΝΕΙ ΠΡΩΤΟΓΕΝΕΣ ΠΛΕΟΝΑΣΜΑ (VΙ)…Εσβησε καταδικασμενη χωρις φαρμακα 40χρονη μητερα δυο παιδιων

Εσβησε καταδικασμενη χωρις φαρμακα 40χρονη μητερα δυο παιδιων

Συγκλονίζει την κοινωνία της Μυτιλήνης ο χαμός μίας νεαρής γυναίκας που ανήμπορη να πληρώνει τα φάρμακα για την υπέρταση απο την οποία έπασχε, «έσβησε» την Τρίτη στο Νοσοκομείο Μυτιλήνης μετά από βαρύ ισχαιμικό επεισόδιο. Η 40χρονη μητέρα δυο παιδιών μπήκε στο νοσοκομείο στις 27 Μαρτίου μετά από κλήση της μικρής της κόρης στο ΕΚΑΒ. Η κατάσταση, ωστόσο της υγείας της επιδεινώθηκε τις επόμενες μέρες με αποτέλεσμα να καταλήξει. Σύμφωνα με τους γιατρούς του νοσοκομείου η υγεία της είχε επιβαρυνθεί σε μεγάλο βαθμό, αφού όπως αποδείχθηκε για ένα μεγάλο διάστημα δεν λάμβανε τα απαραίτητα φάρμακα για την υπέρταση.
Η γυναίκα, φρόντιζε μόνη της τα δυο της παιδιά.
Σύμφωνα με το emprosnet.gr ήταν σε άσχημη οικονομική κατάσταση και το βιβλιάριο της είχε λήξει εδώ και καιρό. Νοσηλεύτριες που μίλησαν στην εφημερίδα, δήλωσαν ότι δεν είχαν καταλάβει το οικονομικό πρόβλημα που είχε αλλά ούτε ότι ήταν ανασφάλιστή
«Δεν μπορούμε να το χωνέψουμε ότι για μερικά φάρμακα τόσο νέα γυναίκα έχασε τη ζωή της», ανέφεραν στο emprosnet.gr εργαζόμενοι.
Σύμφωνα με τον γιατρό που ανέλαβε την περίπτωσή της αν η γυναίκα έπαιρνε τα φάρμακά της, δε θα έχανε τη μάχη με τη ζωή.
 
Πηγή: emprosnet.gr
 
http://harryklynn.blogspot.gr/2014/04/blog-post_6.html

Αντωνάκηηηηη, έμαθες να μιλάς σε ηλίθιους; Επειδή ο Σαμαράς μας προέτρεψε στο διάγγελμά του να θυμηθούμε που ήμασταν πριν τρία χρόνια να του πούμε εμείς που θυμόμαστε


2011 το χρέος στα 280 δις

2014 το χρέος στα 354 δις.

2011 η ανεργία στο 13%

2014 η ανεργία στο 28%

2011 ο κατώτατος μισθός στα 750 ευρώ

2014 ο κατώτατος μισθός στα 540 ευρώ.....

2011 οι συντάξεις ήταν εναρμονισμένες κατά 70% με το μέσο όρο της ΕΕ

2014 οι συντάξεις είναι από τις χαμηλότερες της ΕΕ

2011 η φορολογία περίπου στο 13% κατά μέσο όρο

2014 η φορολογία περίπου στο 27% κατά μέσο όρο

2011 το κατά κεφαλή εισόδημα στα 22.000 ευρώ

2014 το κατά κεφαλή εισόδημα στα 14.000 ευρώ

2011 ο έλληνας νοσηλευόταν σε νοσοκομεία

2014 ο έλληνας νοσηλεύεται στο σπίτι του.

2011 η πρωτογενής παραγωγή είχε θετικό δείκτη

2014 η πρωτογενής παραγωγή έχει αρνητικό δείκτη.

2011 η συμμετοχή του έλληνα για φάρμακα ήταν στο 25% και αυτό για πρωτότυπα

2014 η συμμετοχή του έλληνα στο 70% και μάλιστα για γεννόσημα και αν τα βρει.

2011 η χώρα ήταν ελεύθερη

2014 η χώρα είναι προτεκτοράτο.

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ :
1) Απευθύνεται σε αυτούς που δεν θυμούνται

2) Τους θεωρεί και όλους ηλίθιους διότι ακόμα και να μην θυμάσαι τα νούμερα το ότι πάμε σταθερά κατα διαόλου το ζεις 

http://skeftomasteellhnika.blogspot.gr/2014/04/blog-post_2277.html

Η δικαιοσύνη ξύπνησε από τον μνημονιακό λάθαργο! Και μετά ξυπνήσαμε από το όνειρο...

EKTAKTO! Η εισαγγελέας του Αρείου Πάγου, παρότι την έκανε ρόμπα ο Γενικός Γραμματέας της Κυβέρνησης, ζητάει την άρση ασυλίας του κ. Γεωργιάδη, του πρωθυπουργού κι αντιπροέδρου της κυβέρνησης! Η δικαιοσύνη ξύπνησε από τον μνημονιακό λάθαργο! 
ΣΥΝΤΑΓΜΑ, άρθρο 21, παράγραφος 3 
Μετά το χθεσινό τραγικό κι εγκληματικό γεγονός του θανάτου 40χρονης μητέρας δύο ανήλικων παιδιών, που "έσβησε" στο νοσοκομείο της Μυτιλήνης χωρίς φάρμακα, αλλά και τις εκατοντάδες αντίστοιχες εγκληματικές ενέργειες σε βάρος της Υγείας των Ελλήνων πολιτών και τις χιλιάδες αυτοκτονίες, η Εισαγγελέας του Αρείου Πάγου κα. Ευτέρπη Κουτζαμάνη, με βάση το Σύνταγμα άσκησε διώξεις και ζητεί την άρση ασυλίας των κυβερνητικών υπευθύνων.
  
Δικαστικοί κύκλοι εκτιμούν ότι οι προσβολές που δέχθηκαν ανώτατοι δικαστικοί λειτουργοί από το δεξί χέρι του πρωθυπουργού κι ανώτατο ΘΕΣΜΙΚΟ παράγοντα, τον Γενικό Γραμματέα της Κυβέρνησης κ. Μπαλτάκο, ξεχείλισε το ποτήρι της ανοχής απέναντι στη γενοκτονία και λιμοκτονία του Ελληνικού λαού.
  
Οι εξελίξεις είναι ραγδαίες και μετά από συνάντηση Σαμαρά-Βενιζέλου, που θα πραγματοποιηθεί εκτάκτως το απόγευμα, θα συγκληθεί το Υπουργικό Συμβούλιο για να...
λάβει τις αποφάσεις του.
 
Και μετά ξυπνήσαμε από το όνειρο... Τα μνημόνια είναι Συνταγματικά, η ερμηνεία του Συντάγματος στο θέμα της Υγείας μπορεί να παρακαμθεί με τις χιλιάδες διαφημίσεις των "επενδυτών" που προσφέρουν σε καλές τιμές "κάρτες υγείας" κι οι τραγικοί θάνατοι συμπολιτών μας είναι παράπλευρες απώλειες στη μάχη για έξοδο στις αγορές!
 
Από τη Σίβυλλα
http://greki-gr.blogspot.gr/2014/04/blog-post_4618.html

5 ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ 1 ΕΡΓΟΛΑΒΟΣ ΚΑΙ 4 ΕΦΟΠΛΙΣΤΕΣ! Αυτοί χρηματοδοτουν το ΠΟΤΑΜΙ..



Αυτοί που χρηματοδοτούν το "παιντί", αυτοί και θα το ψηφίσουν... γιατί άλλους ψήφους, παρά τις στημένες δημοσκοπήσεις, δεν υπάρχει περίπτωση να πάρει το... ποταμάκι του Σταύρου, με τόση σαβούρα που έχει...

Πόπη Σουφλή
Με χρηματοδότες πέντε επιχειρηματίες -έναν εργολάβο και τέσσερις εφοπλιστές, ένας εκ των οποίων έχει ανοικτές φορολογικές εκκρεμότητες- πορεύεται το «Ποτάμι» του κ. Σταύρου Θεοδωράκη.
Όπως γράφει ο Νίκος Σίμος στην εφημερίδα "Παραπολιτικά", τα ονόματα των χρηματοδοτών (σ.σ.: για χρηματοδότες του νέου κόμματος μίλησε ανοικτά και ο κ. Νίκος Δήμου) κρατούνται ως επτασφράγιστο μυστικό, παρά το γεγονός ότι σε πολιτικούς κύκλους είναι ήδη γνωστό ότι πρόκειται για ομάδα που συνθέτουν εκπρόσωποι του παλαιού και του νέου επιχειρηματικού κατεστημένου.

Οι γνωρίζοντες τα ονόματα των χρηματοδοτών έχουν κάθε λόγο να μιλούν για παρωδία αναγέννησης του πολιτικού σκηνικού, καθώς πίσω από τη σκοπιμότητα του νέου πολιτικού εγχειρήματος κρύβονται συγκεκριμένοι στόχοι «αναπαλαιωτικού σκοπού» και ελέγχου των πολιτικών εξελίξεων.

ΣΚΥΤΑΛΟΔΡΟΜΙΑ


Ειδικότερα, η απόπειρα συγκρότησης ενός νέου φορέα συνιστά μία πολιτική σκυταλοδρομία, καθώς το «Ποτάμι» έπεται, αφ' ενός, της Κίνησης των «58» και, αφ' ετέρου, της μετεξέλιξής της σε «Ελιά». Δεδομένου ότι αυτός ο στόχος φαίνεται να μην επιτυγχάνεται, θεωρήθηκε σκόπιμο να συγκροτηθεί ένας νέος φορέας, ο οποίος θα προκαλεί στο ευρύ κοινό λιγότερες υποψίες για το ποιοι κρύβονται πίσω από τον νέο πολιτικό σχηματισμό. Κι αυτό διότι η Κίνηση των «58», την οποία αγκάλιασε ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Σημίτης και έσπευσε να επωφεληθεί από αυτήν και ο Ευάγγελος Βενιζέλος, δικαιολογημένα θεωρήθηκε μία απόπειρα των εκσυγχρονιστών να ανασυστήσουν με άλλο μανδύα το θνήσκον ΠΑΣΟΚ.
Ομως, επειδή και ο απώτατος σκοπός ήταν ορατός και δεν ήταν δυνατόν να καλυφθεί πίσω από οποιονδήποτε μανδύα, κρίθηκε σκόπιμη η συγκρότηση ενός άλλου «πολιτικού οχήματος», που θα εξυπηρετούσε και έναν άλλο στόχο: Τη διάσωση του ΠΑΣΟΚ μέσω της αποτροπής μιας πρόωρης προσφυγής στις κάλπες!

Αυτή η προοπτική, που συνδέεται και με την επιδιωκόμενη κυβερνητική σταθερότητα, έχει δελεάσει ακόμη και τη Νέα Δημοκρατία!
Πώς θα επιτευχθεί όμως η δημιουργία συνθηκών αποτροπής πρόωρων εκλογών; Μα ήδη φαίνεται δημοσκοπικώς. Αυτό που επιδιωκόταν με την ίδρυση του «Ποταμιού» ήταν να κόψει ψηφοφόρους από τον ΣΥΡΙΖΑ, έτσι ώστε στις ευρωεκλογές το ποσοστό που θα πιάσει το κόμμα του Αλέξη Τσίπρα και η διαφορά που θα έχει από τη Ν.Δ. -αν είναι πρώτο κόμμα ο ΣΥΡΙΖΑ- να μη δημιουργούν τέτοιες αλλαγές στον συσχετισμό των πολιτικών δυνάμεων, ώστε να νομιμοποιείται ο κ. Τσίπρας να ζητάει εκλογές.
Πράγματι, αυτό που δείχνουν οι πρώτες δημοσκοπήσεις, στις οποίες ερευνάται και η απήχηση του «Ποταμιού», είναι ότι τη μεγαλύτερη διαρροή ψηφοφόρων προς το «Ποτάμι» την έχει ο ΣΥΡΙΖΑ. Υπάρχουν και κάποιες ελάχιστες «παράπλευρες απώλειες» από την πλευρά της Ν.Δ., πλην όμως τη βασική ζημιά την παθαίνει ο ΣΥΡΙΖΑ. Και αυτό είναι μάλλον φυσικό, καθώς προς το κόμμα του κ. Τσίπρα κατευθύνθηκαν ψηφοφόροι, κυρίως του ΠΑΣΟΚ και πολύ λιγότεροι της Ν.Δ., που ήθελαν να εκφράσουν τη διαμαρτυρία τους στη μνημονιακή πολιτική που εφαρμόστηκε. 
Ο ΣΥΡΙΖΑ, όμως, ήταν μία ακραία επιλογή, ελλείψει άλλης. Τώρα, δε, που για ορισμένους από τους αυτομολήσαντες ψηφοφόρους από το ΠΑΣΟΚ εμφανίζεται στον ορίζοντα μία πιο «συγγενής» λύση -μια και το «Ποτάμι» θεωρείται ότι έχει καταβολές από το εκσυγχρονιστικό ΠΑΣΟΚ-, είναι εύκολο να επιλέξουν το μόρφωμα του κ. Θεοδωράκη.

ΜΕΧΡΙ 7%


Στο «Ποτάμι», σε μία πιο ρεαλιστική προσέγγιση, δεν πιστεύουν ότι τα ποσοστά που θα πιάσουν στις ευρωεκλογές θα είναι αντίστοιχα με αυτά που δίνουν οι δημοσκοπήσεις. Ετσι, θεωρούν ότι ένα προσιτό ποσοστό θα είναι γύρω στο 7%, που θα αποτελέσει, κατ' αυτούς, μαγιά για να διεκδικήσουν κάτι ανάλογο στις γενικές εκλογές, όποτε γίνουν. Παρά το γεγονός ότι απώτερος στόχος, όπως προαναφέρθηκε, είναι να αποφευχθεί ένα «εκλογικό απρόοπτο», εν τούτοις στο τραπέζι των προοπτικών μπαίνουν αρκετά δεδομένα.
Εικάζεται, με άλλα λόγια, ότι μετά τις ευρωεκλογές και τα οδυνηρά αποτελέσματα για το ΠΑΣΟΚ το κόμμα της Χαριλάου Τρικούπη θα αρχίσει να φυλλορροεί. Πολλοί είναι αυτοί που υποστηρίζουν ότι και ο κ. Βενιζέλος θα είναι ο πρώτος εσωκομματικός στόχος, αλλά και ότι είναι δυνατόν ορισμένοι από τους σημερινούς βουλευτές του ΠΑΣΟΚ να επιλέξουν άλλους πολιτικούς σχηματισμούς για να ενταχθούν.
ΣΤΗΡΙΓΜΑΤΑ

Από μία άποψη, αυτό δημιουργεί στην κυβέρνηση Σαμαρά μία ανησυχία για τη διατήρηση της κυβέρνησης στην εξουσία. Από την άλλη πλευρά, επισημαίνονται τα εξής: Πρώτον, ότι είτε αυτό που θα έχει απομείνει από το ΠΑΣΟΚ είτε και τα άλλα κόμματα στα οποία κάποιοι ΠΑΣΟΚικοί βουλευτές θα έχουν καταλήξει, δεν έχουν συμφέρον -για λόγους που πλειστάκις έχουν αναλυθεί- για μία πρόωρη προσφυγή στην κάλπη, που είναι βέβαιο ότι θα βγάλει αποτελέσματα που σε πολλούς θα απαρέσκουν, καθώς παραμένει ακόμη πολύ υψηλό το ποσοστό των αναποφάσιστων.
Δεύτερον, η κυβέρνηση εξασφαλίζει μάλλον τη στήριξη των βουλευτών που ελέγχονται από τον Γιώργο Παπανδρέου, καθώς και ο ίδιος γνωρίζει ότι: (α) Δεν είναι εύκολη μία επάνοδος στην εξουσία, (β) Με τους βουλευτές του μπορεί να επηρεάζει κάπως τα πράγματα, (γ) Εχει αποφύγει ο κ. Σαμαράς να εκθέσει σε μεγάλη έκταση τη διακυβέρνηση Παπανδρέου, αν και θα μπορούσε.
Κυβερνητική συνεργασία

Από την πλευρά του Μαξίμου έχουν αρχίσει να αξιολογούνται όλες οι δυνατότητες ενδεχόμενων κυβερνητικών συνεργασιών, ειδικώς μάλιστα μετά τη διαφαινόμενη αποσύνθεση του ΠΑΣΟΚ και το γεγονός, βεβαίως, ότι δεν πρόκειται να υπάρξει για αρκετό καιρό αυτοδύναμη κυβέρνηση. 
Μέσα από το πρίσμα των αξιολογήσεων αυτών έχουν αρχίσει στο Μαξίμου να συζητούν ακόμη και το ενδεχόμενο συνεργασίας με το... «Ποτάμι», εφ' όσον αυτό κατορθώσει να επιζήσει μέχρι και τις γενικές εκλογές! Γι' αυτό άλλωστε οι μέχρι τώρα τοποθετήσεις απέναντι στο νέο μόρφωμα δεν διακρίνονται από οξύτητα, αλλά αδιαφορία, μέχρις ότου διαπιστωθεί αν έχει μέλλον, τελικώς, και αν είναι και εκμεταλλεύσιμο, στη βάση της παραπάνω συλλογιστικής.
 
http://lithosfotos.blogspot.gr/2014/04/5-1-4.html

Τους έκανε "τα μούτρα κρέας". "Απάνθρωπη" καταδίκη του MEGA απο το ΕΣΡ. Επέβαλε την ΕΞΟΝΤΩΤΙΚΗ ποινή της απλής ... "σύστασης"!! ΟΥΑΟΥ


Την ποινή της απλής «σύστασης» (ΟΧΙ συμμορίας - αν και θάπρεπε-) επέβαλε το Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης στο Mega για παραβίαση «αντικειμενικής παρουσίασης πληροφοριών και ειδήσεων» που εντοπίστηκε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων, το οποίο συνέδεσε έμμεσα τον ΣΥΡΙΖΑ με την επίθεση στη Marfin προ τριετίας....

Το δελτίο ειδήσεων προβλήθηκε στις 12 Οκτωβρίου 2013, λίγο καιρό μετά τη σύλληψη των μελών της Χ.Α., όταν η «θεωρία των δύο άκρων» που προωθούσε η κυβέρνηση βρισκόταν στο απόγειο της μιντιακής προπαγάνδας και ο ΣΥΡΙΖΑ καλούνταν να δηλώσει εάν… «καταδικάζει τη βία απ’ όπου κι αν προέρχεται». Το δελτίο του Mega παρουσίασε δηλώσεις κυβερνητικών στελεχών και στελεχών της αντιπολίτευσης, με την εικόνα χωρισμένη στα δύο:
Αριστερά βρίσκεται φωτογραφία από το στέλεχος που κάνει τις δηλώσεις και δεξιά βίντεο με εκδηλώσεις της Χρυσής Αυγής. Ενώ το μοτίβο αυτό ακολουθείται για όλα τα στελέχη, κατά τη διάρκεια της δήλωσης Δένδια η εικόνα αρχείου στο δεξί μέρος της οθόνης αλλάζει. Όσο ο υπουργός Δημόσιας Τάξης αναφέρεται στον ΣΥΡΙΖΑ και στη βία των «δύο άκρων», το Mega προβάλλει σκηνές από την επίθεση στη Marfin, συσχετίζοντας εμμέσως τον ΣΥΡΙΖΑ με την επίθεση στην τράπεζα.
«Θεωρούμε απαράδεκτες τέτοιου είδους τακτικές χειραγώγησης και παρακαλούμε να εξετάσετε κατά πόσο συνάδουν με τη σωστή πρακτική της αντικειμενικής πληροφόρησης» σημειώνουν προς το ΕΣΡ οι καταγγέλλοντες ιδιώτες.
Το ΕΣΡ κάλεσε σε απολογία τους υπεύθυνους του Mega για παραβιάσεις του Συντάγματος περί «αντικειμενικής παρουσίασης πληροφοριών και ειδήσεων» και της ραδιοτηλεοπτικής νομοθεσίας για την «υποχρέωση των ραδιοτηλεοπτικών σταθμών αληθούς, ακριβούς και όσο το δυνατόν πλήρους μετάδοσης γεγονότων» και την «υποχρέωση παρουσίασης των γεγονότων με προσοχή και αίσθημα ευθύνης».
Σύμφωνα με πληροφορίες, το Mega υποστήριξε ότι η καταγγελία στερείται βασιμότητας, καθώς τα βίντεο αρχείου δεν σχετίζονται με τα πρόσωπα. Η απόφαση της ολομέλειας του ΕΣΡ για την ποινή της «σύστασης» αναμένεται να καθαρογραφεί τις επόμενες μέρες.
 
http://skeftomasteellhnika.blogspot.gr/2014/04/mega_6.html

Ο Πρετεντέρης έπαθε αμνησία! Ξέχασε ότι παρουσίασε το βιβλίο του Μπαλτάκου...

Ο Πρετεντέρης έπαθε αμνησία! Ξέχασε ότι παρουσίασε το βιβλίο του Μπαλτάκου
Οι παπαγάλοι της παραπληροφόρησης έχουν πάθει μεγάλη πλάκα με την υπόθεση της ομολογίας Μπαλτάκου.


Για παράδειγμα, αν διαβάσει κάποιος το άρθρο του Πρετεντέρη στα «ΝΕΑ» υποκλίνεται.
Ακροδεξιό, χαφιέ, αντικομμουνιστή και παράγκα της Χρυσής Αυγής αποκαλεί ο καλός αρθρογράφος τον παραιτηθέντα γενικό γραμματέα της κυβέρνησης Σαμαρά.

Αναρωτιέται μάλιστα, ο Πρετεντέρης, πως τον επέλεξε και τον διατήρησε ο πρωθυπουργός σ' αυτή τη θέση όταν οι απόψεις, του Μπαλτάκου, ήταν γνωστές και προκαλούσαν.

Προφανώς ο Πρετεντέρης έχει πάθει αμνησία.

Δεν μπορεί να λέει όλα αυτά, όταν παρουσίασε ο ίδιος το βιβλίο του Μπαλτάκου «Ερμοκοπίδες».
 
Τουλάχιστον η Λιάνα Κανέλλη και ο Νάσος Αλευράς που επίσης παρουσίασαν το βιβλίο του Μπαλτάκου δεν έκαναν τέτοιες δηλώσεις...


http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/o-pretenterhs-epathe-amnhsia-jechase-oti-parousiaze-to-biblio-tou-mpaltakou
 
http://kolotoubes.blogspot.gr/2014/04/blog-post_101.html

Έχετε γειά βρυσούλες..

Κι εδώ δεν πρόκειται βέβαια για τον ηρωϊκό ''χορό του Ζαλόγγου''.

     Καμία σχέση!
     Εδώ πρόκειται για τον ξεφτιλισμένο χορό του δωσιλόγ(γ)ου!
     Για τον χορό ανάγκης που κρατάει σφιχταγκαλιασμένους τους δύο άσπονδους ''εχθρούς'',
     ..ο ένας για να μην πάει φυλακή, ή τουλάχιστον στον ανακριτή,
     ..κι ο άλλος μπας και ξεκλέψει λίγες ακόμα μέρες στην καρεκλίτσα της εξουσίας.

     Γνωρίζουν πολύ καλά ότι αν κάποιος απ' τους δυό αφήσει τον άλλον, θα βρεθούνε...
και οι δύο στον γκρεμό!
     Και κάνουν πως δεν βλέπουν πως ο γκρεμός έρχεται μόνος του κατά πάνω τους, και θα τους καταπιεί έτσι κι αλλιώς!

     Κι έτσι, η μοίρα (δηλαδή η ανηθικότητα και ο αριβισμός τους) θα οδηγήσει στην κάθαρση αυτού τουλάχιστον του σκέλους της τραγωδίας,
     ..αφού ο λαός θα έχει την χαρά να τους δεί να γκρεμοτσακίζονται εξαναγκαστικά ενωμένοι,
     ..τυφλωμένοι από εμπάθειες και συμφέροντα,
     ..και χωρίς καμία ελπίδα σωτηρίας ή επιστροφής.
     Μ' αυτές τις ευχάριστες σκέψεις, ας έχουμε όλοι μας μιά..
     Καλή Κυριακή!..
 
 
http://greki-gr.blogspot.gr/2014/04/blog-post_9296.html

Άγνωστοι Έλληνες ήρωες: Λοχίας Χριστόφορος και η θρυλική μάχη του 1922

aeroporia

Συνεχίζοντας την έρευνά μας πάνω στους αγνώστους, στο ευρύ κοινό, Έλληνες ήρωες, οι οποίοι ξεπροβάλλουν από κάθε σελίδα της μακραίωνης ιστορίας μας θυμίζοντάς μας πως ακόμα κι αν οι πιθανότητες σε κάθε περίσταση της ζωής μας δείχνουν να είναι εναντίον μας, πάντα θα υπάρχει κάποια μικρή δίοδος που θα φέρει την ανατροπή… Ή ακόμα κι αν δεν την φέρει, αξίζει σίγουρα η προσπάθεια…

«Νοιώθω σαν να χτυπάμε τα κεφάλια μας στα σίδερα. Πολλά κεφάλια θα σπάσουν. Μα κάποια στιγμή, θα σπάσουν και τα σίδερα…» Νίκος Καζαντζάκης
Στο παρόν άρθρο θα επικεντρωθούμε σε μία ακόμη μεγάλη προσωπικότητα, έναν «ατσαλένιο» μαχητή που έδρασε κατά την περίοδο της Μικρασιατικής Καταστροφής το 1922. Το όνομά του Χριστόφορος Σταυρόπουλος. Η ειδικότητά του Αεροπόρος Λοχίας, Β’ Μοίρα Στρατιωτικής Αεροπορίας. Κόντρα στα προγνωστικά και στον -εκτός των άλλων- ψυχολογικό πόλεμο που τους έκαναν οι Τούρκοι έκανε το καθήκον του…
 
Ο ελληνικός στρατός κατακρεουργήθηκε στο μικρασιατικό μέτωπο από τις ορδές του Κεμάλ Ατατούρκ, ο οποίος στην συγκεκριμένη ιστορική συγκυρία είχε και τις Μεγάλες Δυνάμεις στο πλευρό τους, καθώς συνέκλιναν τα συμφέροντά τους.
Οι Έλληνες, όμως, πρώτα τους έδωσαν ένα καλό μάθημα, αποδεικνύοντας για ακόμη μία φορά ότι κανείς δεν μπορεί να κάμψει το φρόνημα, το πείσμα, την τρέλλα και την αγάπη τους για την Ελλάδα.
Συγκεκριμένα, την στιγμή που τα τελεσίγραφα έπεφταν βροχή από τα τουρκικά αεροσκάφη με στόχο να λυγίσουν τους Έλληνες στρατιώτες και να τους τρέψουν σε φυγή, εκείνοι πείσμωναν ακόμα περισσότερο κι έμεναν αμετακίνητοι στις θέσεις τους.

  
Τα τελεσίγραφα περιείχαν μηνύματα τύπου: «Έλληνες μην πολεμάτε σ’ έναν πόλεμο που δεν είναι δικό σας. Είστε μακριά από τα σπίτια σας. Μόνο ο θάνατος σας περιμένει. Φύγετε!»
Ξαφνικά εμφανίζεται πάνω από τα ελληνικά στρατεύματα ένα τουρκικό μαχητικό αεροσκάφος (breguet), το οποίο εκτός από την ρίψη προκηρύξεων εντόπιζε μία προς μία τις θέσεις τους και ετοιμαζόταν για επίθεση.
Βλέποντας αυτό ο Λοχίας Χριστόφορος Σταυρόπουλος σε συνεργασία με τον Ανθυπασπιστή Ευάγγελο Παπαδάκο πετούν εσπευσμένα προς αναζήτηση του.
Όταν το εντοπίζουν ξεκινά μία από τις σημαντικότερες αερομαχίες στην ιστορία του Μικρασιατικού Πολέμου.
Ενώ ανταλλάσσονταν πυρά για περίπου 20 λεπτά και σε ύψος 2.800μ. από το έδαφος, το τουρκικό αεροσκάφος αναγκάζεται να υποχωρήσει. Οι Έλληνες αεροπόροι, όμως, δεν εγκαταλείπουν… Συνεχίζουν να  το καταδιώκουν, ώσπου το κατέρριψαν φλεγόμενο μέσα στις ελληνικές γραμμές.


Το παράδοξο, όμως, και άξιο θαυμασμού είναι αυτό που έκανε οι Λοχίας Σταυρόπουλος μετά την εξολόθρευση του εχθρού…
Όπως προαναφέραμε, το αεροσκάφος των Τούρκων έπεσε στην περιοχή, στην οποία έδραζαν τα ελληνικά στρατεύματα. Έτσι, ο Χριστόφορος αποφάσισε χωρίς δεύτερη σκέψη να κηδεύσει τους δύο πεσόντες αντιπάλους σύμφωνα με τα μουσουλμανικά έθιμα και όλες τις στρατιωτικές τιμές! Εκτοξεύοντας φωτοβολίδες γνωστοποίησαν στους Τούρκους μια μικρή προσωρινή ανακωχή, ώστε να κηδεύσουν τους πεσόντες του αντίπαλου στρατοπέδου και έπειτα έριξαν έναν φάκελο, μέσα στον οποίον είχαν τοποθετήσει τα ατομικά είδη των φονευθέντων στην αερομαχία της 12ης Ιουλίου 1922 και μια επιστολή, με την οποία πληροφορούσαν τις τουρκικές αρχές για το θάνατό τους και την ταφή τους στον ελληνικό τομέα.
«Σας γνωστοποιούμε ότι οι δύο πιλότοι σας ο Κεμάλ Μπεη και ο Αχμετη Μπαχατιν έπεσαν τιμημένα πάνω στην μάχη με Έλληνες πιλότους. Επιστρέψτε τα είδη τους στις οικογένειες τους και πείτε ότι ετάφησαν με όλες τις στρατιωτικές τιμές και με σύμφωνα με την θρησκεία σας».
Γι αυτήν του την ενέργεια ο Χριστόφορος έλαβε το αξίωμα του Ανθυπολοχαγού! Έπραξε όπως κάθε Έλληνας πρόγονός του, ο οποίος σε αντίθεση με τις βαρβαρότητες κάποιων λαών, αντιμετώπιζε στο πεδίο της μάχης τον αντίπαλό του, στεκόμενος πάντοτε με σεβασμό απέναντι σε αυτόν.
Ο Ανθυπολοχαγός, πλέον, Σταυρόπουλος βρήκε τραγικό θάνατο πάνω στο καθήκον και συγκεκριμένα το 1923…
«Ἀεὶ ὑψικρατεῖν»! Πάντα έχοντας το βλέμμα στραμμένο προς τον ουρανό οι Έλληνες στρατιώτες δεν υπολογίζουν τίποτα μπρος στον κίνδυνο και βάζουν πάνω και πέρα απ’ όλα την πατρίδα μας σεβόμενοι πάντα τον άνθρωπο…
 

ΠΥΓΜΗ.gr
http://lithosfotos.blogspot.gr/2014/04/1922.html
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters