Δευτέρα 7 Απριλίου 2014

Ο Μωυσής, οι 10 Εντολές και οι υπόλοιπες 140

Με κλίμα θρησκευτικής κατάνυξης και χριστιανικού δέους  σας παρουσιάζουμε την επίσημη λίστα αμαρτιών που συνέταξαν πριν από πολλά πολλά πολλά χρόνια.
Η λίστα αποτελεί την ολοκληρωμένη έκδοση των “10 ΟΥ” (ου κλέψεις, ου φονεύσεις κ.ο.κ.), η οποία ήταν κάτι σαν demo των πραγμάτων που ΔΕΝ έπρεπε να κάνεις εάν ήθελες να πας στον Παράδεισο και να χαζεύεις λουλουδάκια, πουλάκια και ποταμάκια και όχι στην Κόλαση και να ψήνεσαι εσαεί.
Σύμφωνα με την επίσημη Εκκλησία, ο λόγος που ο Θεούλης δεν έδωσε στον Μωυσή εξ΄ αρχής την φουλ βέρζιον ήταν πρακτικός. Με 10 Εντολές σε 2 πλάκες και του βγήκε η πίστη (sic) να κατέβει από το Όρος Σινά. Αν είχε 150 εντολές και συνεπώς 30 πλάκες, τότε… άστα βράστα!
Η δεύτερη θεωρία η οποία θεωρείται αιρετική και βλάσφημη και πλήθος ανθρώπων κάηκε στην πυρά και βασανίστηκε στην Ιερά Εξέταση προκειμένου να μην διαδοθεί, λέει πως ο Θεούλης πράγματι έδωσε και τις 30 πλάκες με τις 150 Εντολές στον Μωυσή, αλλά αυτός κατά κάποιους στα μισά της διαδρομής κουράστηκε, κατέστρεψε τις 28 και κράτησε τις 2, και κατά άλλους θεώρησε υπερβολικές τις απαιτήσεις του Θεούλη και για να γλιτώσει από τις διαμαρτυρίες και την αγανάκτιση του λαού του, τις παράτησε και κράτησε τις γνωστές 2.
Σημειώστε πως η συγχώρεση για μέχρι ένα λάθος που ισχύει στις εξετάσεις για δίπλωμα οδήγησης, εδώ δεν ισχύει. Με ένα λάθος κόβεστε από τον Παράδεισο και πάτε καρφί για Κόλαση. Δικαίωμα ένστασης και αναβαθμολόγησης δεν υφίσταται. Καλή χριστιανική ζωή να έχετε…
 


Πανικός στην Ευρώπη από τον κινέζικο χορό του Πούτιν!

20140406-220345.jpg
Μιχάλης Ψύλος - “Ενα φάντασμα πλανιέται πάνω από την Ευρώπη. Η ρωσο- κινεζική συμμαχία σε βάρος της Ευρώπης”. Ο πανικός έκδηλος στις ιστοσελίδες των διεθνών πρακτορείων Μπλούμπεργκ και του Ρόιτερς. “Η κρίση της Κριμαίας σπρώχνει τη Ρωσία να στρέψει το ενεργειακό της ενδιαφέρον προς την Κίνα και την Ασία” γράφει το Μπλούμπεργκ. ¨Ο Πούτιν κοιτάζει προς την Ασία καθώς η Δύση προσπαθεί να απομονώσει τη Ρωσία” σημειώνει το Ρόιτερς. Η εξήγηση του πανικού απλή: “Η κρίση της Κριμαίας αλλάζει την
ενεργειακή πολιτική της Ρωσίας που αναμένεται τώρα να στείλει περισσότερο πετρέλαιο και φυσικό αέριο στην Κίνα, αφήνοντας την Ευρώπη με λιγότερες και πιο δαπανηρές εισαγωγές και αυξάνοντας την εξάρτηση των Ηνωμένων Πολιτειών από το πετρέλαιο της Μέσης Ανατολής” γράφει το Μπλούμπεργκ.
Η Ρωσία είναι ο μεγαλύτερος παραγωγός πετρελαίου στον κόσμο και μόνο το 2012 εξήγαγε στην Ευρώπη και τις ΗΠΑ πετρέλαιο και φυσικό αέριο αξίας 160 δισεκατομμυρίων δολαρίων.
Οταν λοιπόν η Ευρώπη καλύπτει από τη Ρωσία το 32% των αναγκών της σε φυσικό αέριο και δεν έχει ουσιαστικά άμεσες και βιώσιμες εναλλκτικές λύσεις, τα πράγματα είναι σκούρα. Αν μειωθούν οι ρωσικές εξαγωγές στην Ευρώπη οι τιμές θα αυξηθούν δραματικά με ότι συνεπάγεται αυτό για την ευρωπαική οικονομία. Οπως λέει ο αμερικανός οικονομολόγος Φίλιπ Βιρλέγκερ ,που ειδικεύεται σε ενεργειακά θέματα, “οι ευρωπαικές χώρες θα έχουν τεράστια προβλήματα από την στροφή της Μόσχας προς την Κίνα καθώς θα έχουν να αντιμετωπίσουν πολύ υψηλότερες τιμές για την εισαγωγή φυσικού αερίου από άλλες χώρες” Ακόμη και η Αμερική που εισάγει το 40% των αναγκών της σε πετρέλαιο-10,6 εκατομμύρια βαρέλια την ημέρα-με τη στροφή της Ρωσίας γίνεται πολύ πιό ευάλωτη στις διεθνείς αγορές. Το 2013 οι Ηνωμένες Πολιτείες εισήγαγαν 167.5 εκατομμύρια βαρέλια πετρελαίου από τη Ρωσία.
Ο ενεργειακός φόβος είναι η αιτία που η Δύση διστάζει να επιβάλει ουσιαστικές κυρώσεις στη Ρωσία για την προσάρτηση της Κριμαίας. Η Ρωσία καλύπτει το 91 % της ενέργειας της Πολωνίας και το 86% της Ουγγαρίας . Εκτός των άλλων ,το 20 % των δανείων που έχουν χορηγήσει στο εξωτερικό οι γαλλικές τράπεζες αφορούν ρωσικές εταιρείες και 70 ρωσικές εταιρείες διαπραγματεύονται στο Χρηματιστήριο του Λονδίνου . Μπορεί να το αγνοήσει αυτό κανείς;
Το τελικό χτύπημα αναμένεται να το δώσει ο ίδιος ο Πούτιν κατά την επίσκεψή του στο Πεκίνο τον ερχόμενο μήνα,όπου θα επικυρώσει πανηγυρικά τη συμφωνία αγοράς από την Κίνα ρωσικού φυσικού αεριου αξίας ενός τρισεκατομμυρίου δολαρίων. Το σχέδιο προβλέπει την κατασκευή ενός νέου ρωσικού αγωγού προς την Κίνα ώστε από το 2018 η Gazprom να αρχίσει να προμηθεύει για τα επόμενα 30 χρόνια την Κίνα με 3,75 δισ. κυβικά πόδια αερίου την ημέρα. Ηδη η Κίνα έχει τριπλασιάσει την τελευταία δεκαετία τις εισαγωγές ρωσικού πετρελαίου, καλύπτοντας το 12% των ενεργειακών της αναγκών. “Η Κίνα έχει επενδύσει επίσης τεράστια ποσά στις ρωσικές πετρελαικές εταιρίες ,έχει χορηγήσει δάνεια για την κατασκευή των υποδομών μεταφοράς και αυτό είναι το μεγάλο θέμα” σημειώνει ο αναλυτής Νίκολας Ρέντμαν του Διεθνούς Ινστιτούτου Στρατηγικών Μελετών.
Η Gazprom χρησιμοποιεί ήδη αυτή τη μεγάλη συμφωνία για να επεκτείνει τις επενδύσεις της στην ανατολική Σιβηρία – η οποία πολύ γρήγορα θα διαμορφωθεί σε κέντρο για τη μεταφορά φυσικού αερίου στην Ιαπωνία, την Ινδία και τη Νότια Κορέα .Η Gazprom είναι μάλιστα πολύ κοντά σε συμφωνία με την κινεζική κρατική πετρελαική εταιρία CNPC για την πληρωμή των ρωσικών εξαγωγών σε γουάν ή ρούβλια . Αυτό θα είναι το πρελούδιο για ένα νέο διεθνές αποθεματικό νόμισμα – κάτι που αποτελεί το τελευταίο διάστημα βασικό στόχο και των υπολοίπων χωρών της ομάδας BRICS.
 
http://greeknation.blogspot.gr/2014/04/blog-post_7.html

Όσμουντ Μποπεράτσι: Ο αληθινός «Ιντιάνα Τζόουνς» ανακαλύπτει χαμένα Eλληνικά βασίλεια στη Βακτρία και την Ινδία


Ο δρ Όσμουντ Μποπεράτσι είναι καθηγητής των Πανεπιστημίων Σορβόννης και Μπέρκλεϊ, διευθυντής του Τμήματος Αρχαιολογίας «Ελληνισμός και Πολιτισμοί της Ανατολής» του Γαλλικού Εθνικού Ιδρύματος Ερευνών (CNRS-ENS).
Εδώ και δεκαετίες ερευνά τον ευρύτερο χώρο Ινδίας-Πακιστάν-Αφγανιστάν και οι ανακαλύψεις του για τον πραγματικά απέραντο και άγνωστο κόσμο των αρχαίων Ελληνιστικών βασιλείων της περιοχής, διαδόχων του Μεγάλου Αλεξάνδρου είναι πραγματικά συγκλονιστικές.

Γιατί ο αληθινός «Ιντιάνα Τζόουνς» δεν πήγε τελικά στην Αίγυπτο και στην Συρία να ανακαλύψει… ανύπαρκτους «θησαυρούς των Σταυροφόρων», αλλά στην αρχαία Βακτρία και Ινδία όπου ανακάλυψε έναν απέραντο χαμένο Ελληνικό κόσμο.
Ένας ολόκληρος χαμένος και άγνωστος Ελληνικός κόσμος. Μία «άλλη αρχαία Ελλάδα», μία χερσαία «Ατλαντίδα», την οποία ανακαλύπτει ένας ξένος και με δέος και θαυμασμό αναγνωρίζει το μεγαλείο του ελληνισμού.
Ένα ανεκτίμητης αξίας χρυσό νόμισμα που «φωτογραφίζει» τη μάχη του μεγάλου στρατηλάτη με τον Πώρο και αποτελεί το πρώτο «πορτρέτο» του, βρέθηκε από τον δρα Όσμουντ Μποπεράτσι, που ερευνά περιοχές όπως το Αφγανιστάν και το Πακιστάν, φέρνοντας στο φως ολόκληρα βασίλεια.
Οι αρχαίοι δεν είχαν φωτογραφίες, είχαν όμως τους δικούς τους τρόπους «απεικόνισης» σημαντικών ιστορικών γεγονότων. Ένα τέτοιο «ενσταντανέ σε μέταλλο», ίσως αποτελεί χρυσό νόμισμα με τη μάχη ανάμεσα στον Μέγα Αλέξανδρο και τον Πώρο, στις όχθες του ποταμού Υδάσπη.
Ανεκτίμητο από πολλές απόψεις είναι αυτό το μοναδικό σωζόμενο χρυσό νόμισμα με το «πορτρέτο» του Αλεξάνδρου, που κυκλοφόρησε κατά τη διάρκεια της ζωής του μεγάλου στρατηλάτη. Το έχει εντοπίσει ο δρ Οσμουντ Μποπεράτσι (Osmund Bopearachchi).
Γεννημένος στη Σρι Λάνκα, με ακαδημαϊκές σπουδές στη Γαλλία και με πολύχρονες έρευνες σε βασίλεια της Βακτριανής και της Ινδίας, όπου κάποτε βασίλευσαν απόγονοι ή απόγονοι συμμάχων του Μεγάλου Αλεξάνδρου, ο «Ιντιάνα Τζόουνς» δρ Μποπεράτσι είναι καθηγητής των Πανεπιστημίων Σορβόννης και Μπέρκλεϊ, διευθυντής του Τμήματος Αρχαιολογίας «Ελληνισμός και Πολιτισμοί της Ανατολής» του Γαλλικού Εθνικού Ιδρύματος Ερευνών (CNRS-ENS).
Εννιά βιβλία, πολλά άρθρα και πολλές ομιλίες είναι το αποτέλεσμα της επιστημονικής δουλειάς του. Όμως, ταυτοχρόνως, αναζητά αρχαιολογικούς θησαυρούς και μάλιστα εν μέσω τεράστιων δυσκολιών.
Η παρουσία του σε ταραχώδεις περιοχές του Αφγανιστάν και του Πακιστάν τον συνδέει με την ανακάλυψη νομισμάτων, που φέρουν ονόματα άγνωστων έως πρότινος Ελληνο-ινδών βασιλιάδων, με τον εντοπισμό αρχαίων Ελληνικών πόλεων, με τη μελέτη της ελληνικής επιρροής στα βασίλεια αυτά, καθώς και με την εξερεύνηση ενός θησαυρού νομισμάτων 4 τόνων και κοσμημάτων 250 κιλών, από τους μεγαλύτερους που έχουν βρεθεί ποτέ.
Ο δρ Μποπεράτσι ήρθε πρόσφατα στην Ελλάδα για να εγκαινιάσει την έκθεση «Τα ελληνικά βασίλεια της Βακτρίας και της Ινδίας» στο Νομισματικό Μουσείο, που θα διαρκέσει έως τις 16 Ιουνίου 2014.
Όπως επισημαίνει στο ΑΠΕ-ΜΠΕ για το χρυσό αναμνηστικό μετάλλιο, είναι σίγουρος ότι κόπηκε μετά τη Μάχη του Υδάσπη Ποταμού και την ήττα του Ινδού βασιλιά Πώρου.
Θα πρέπει να υπήρχαν κι άλλα τέτοια μετάλλια με το ίδιο πορτρέτο, που διανεμήθηκαν μεταξύ των στρατηγών του. Λέει πως είναι το πρώτο πορτρέτο του Μεγάλου Αλεξάνδρου που απεικονίζει τον Μακεδόνα βασιλιά να φέρει στην κεφαλή τη δορά ενός ελέφαντα (σύμβολο της Ινδίας), ενώ διακρίνονται η αιγίδα της Γοργόνας και το κέρατο του Διός Άμμωνος.
Ωστόσο, η γνησιότητά του έχει αμφισβητηθεί από ορισμένους ερευνητές, τέσσερις για την ακρίβεια, όπως αναφέρει ο ίδιος ο δρ Μποπεράτσι. Εκείνος, όμως, έχει στο πλευρό του σημαντικότατους ιστορικούς, όπως ο Αντριου Στιούαρτ και ο Φρανκ Χολτ, τα αποτελέσματα από όλες τις αναλύσεις του μετάλλου, φυσικά και τις γνώσεις του επί της νομισματικής.
«Στη Μάχη του Υδάσπη το 326 π.Χ., ο Αλέξανδρος είχε να αντιμετωπίσει έναν στρατό από 250.000 ελέφαντες, οι οποίοι έρχονταν κατά μέτωπο», εξηγεί. «Ο ίδιος δεν είχε ελέφαντες, παρά μόνο ιππικό.
Έκανε λοιπόν κάτι πολύ ευφυές: Ένα τμήμα του ιππικού επιτέθηκε στη μέση και άλλα δύο από τα πλάγια. Οι ελέφαντες μέσα στη σύγχυσή τους άρχισαν να κάνουν σαν τρελοί, πετώντας και ποδοπατώντας τους Ινδούς στρατιώτες. Δεν μπορείς να αντιμετωπίσεις ελέφαντες αν δεν είσαι ιδιοφυΐα και ο Αλέξανδρος ήταν».
Και αυτή είναι μία πολύ σημαντική δήλωση από έναν αρχαιολόγο-ιστορικό τέτοιου βεληνεκούς, διότι στις μέρες μας, δυστυχώς, έφθασε να ακουστεί ακόμα και το... ανήκουστο ότι ο Μ. Αλέξανδρος δεν σχεδίαζε ο ίδιος τις μάχες του...
Το νόμισμα εντοπίσθηκε το 1992 σε έναν σωρό νομισμάτων 4 τόνων, που αποτελούνταν από 550.000 νομίσματα (από τον 5ο αι. π.Χ. έως και τον 2ο αι. μ.Χ.), καθώς και από άλλα αντικείμενα, χρυσά, επίχρυσα, ασημένια.
Αυτός ο θησαυρός αναδύθηκε μέσα από ένα μεγάλο πηγάδι στο χωριό Mir Zakah του ανατολικού Αφγανιστάν. Αλλά 30.000 νομίσματα από το ίδιο πηγάδι είχαν ανελκυσθεί το 1947.
Κατέληξαν στο Εθνικό Μουσείο της Καμπούλ, από όπου εκλάπησαν το 1993 με την καταστροφή του. Αρκετά «παράλληλα» νομίσματα βρίσκονται στο γιαπωνέζικο μουσείο «Μίχο» το οποίο δεν έχει πάντοτε ξεκάθαρη προέλευση των αποκτημάτων του.
Ο ερευνητής πήγε το 1944 στο παζάρι του Πεσαβάρ, στο Πακιστάν, όταν οι πρώτοι σάκοι με τα νομίσματα και τα άλλα αντικείμενα του θησαυρού θα κατέφθαναν. Βρέθηκε μπροστά σε μια «βροχή» από νομίσματα.
Υπό κατάσταση εξαιρετικής πίεσης, άρχισε να τα ταξινομεί σε ομάδες, ανάλογα με τις κοπές τους: ινδικά, ελληνικά, ινδο-ελληνικά, ινδό-σκυθικά, της δυναστείας των Κουσάν. Το χρυσό μετάλλιο βρέθηκε σε αυτόν τον θησαυρό και το δημοσίευσε. Σήμερα ανήκει σε συλλέκτη, ο οποίος σκοπεύει κάποια στιγμή να το δωρίσει σε μουσείο.
Ο δρ Μποπεράτσι έχει κι άλλα εκπληκτικά πράγματα να διηγηθεί. Μεταξύ αυτών, η ανακάλυψη αρχαίων ελληνικών πόλεων σε περιοχές του Πακιστάν, όπως εκείνη που εντοπίστηκε συμπτωματικά από τον ίδιο στο χωριό Σαράι Σαλέχ του Χαριπούρ.
«Βρισκόμουν στο παζάρι του Πεσαβάρ όταν έμαθα ότι βρέθηκε ένας θησαυρός στο Σαράι Σαλέχ.
Είχαν αρχίσει οι εκσκαφές για το χτίσιμο του τάφου ενός μουλά, όταν η μπουλντόζα χτύπησε κάτι μεταλλικό, ένα δοχείο μέσα στο οποίο βρίσκονταν 2.500 νομίσματα - τα περισσότερα από τα οποία κατάφερα να δημοσιεύσω. Μόλις πήγα στην περιοχή κατάλαβα ότι πρόκειται για Ελληνο-ινδική πόλη.
Απευθύνθηκα άμεσα στους συναδέλφους μου στο πανεπιστήμιο του Πεσαβάρ και τους πρότεινα να ξεκινήσουν ανασκαφές, κάτι που έγινε.
Και πράγματι, βρέθηκε μια Ελληνο-ινδική πόλη, που χρονολογείται μεταξύ 2ου αι. π.Χ. και 1ου αι. μ.Χ., με κεραμική και κτίρια παρόμοια με εκείνα που υπάρχουν στην πόλη Τάξιλα, η οποία ανασκάφτηκε τη δεκαετία του '30 από τον Σερ Τζον Μάρσαλ», αναφέρει.
Οι έρευνες μέσω νομισμάτων του δρ Μποπεράτσι τον έχουν οδηγήσει στην αποκάλυψη ονομάτων δεκάδων Ελλήνων βασιλιάδων, άγνωστων μέχρι πρόσφατα, που κυβέρνησαν έως τα τέλη του 1ου αι. π.Χ. στη Βακτρία και στην Ινδία, δηλαδή βόρεια και νότια του Ινδικού Καυκάσου (Αφγανιστάν και Πακιστάν).
Όπως εξήγησε ο ίδιος στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, «ερευνώντας τα νομίσματα, ανακύπτουν συνολικά 45 ηγεμόνες, όπως ο Λυσίας, ο Στράτων, ο Απολλόδωτος, ο Ιππόστρατος και ο Ηλιόδοτος, καθώς τα ονόματά τους είναι γραμμένα σε αυτά».
Οι βασιλιάδες της Βακτρίας «έκοβαν» νομίσματα στην ελληνική γραφή, καθώς οι λαοί της περιοχής γνώριζαν και μιλούσαν ελληνικά.
Τα νομίσματα που κυκλοφόρησαν νότια του Ινδικού Καυκάσου έφεραν δίγλωσσες επιγραφές: Ελληνικά στην εμπρόσθια όψη και Πράκριτ, δηλαδή αρχαία ινδικά, στην οπίσθια, καθώς οι λαοί της περιοχής δεν μιλούσαν ελληνικά.
Ο Ελληνικός πολιτισμός είχε τεράστια επίδραση στους λαούς της περιοχής (σημερινό Αφγανιστάν, Πακιστάν, Ουζμπεκιστάν, Τατζικιστάν κλπ.).
«Ακόμα και όταν η ελληνική ισχύς στην Ινδία ήρθε στο τέλος της (περίπου το 20 μ.Χ.), το ελληνικό αλφάβητο χρησιμοποιήθηκε για ακόμα δύο αιώνες. Επιπλέον, από την ελληνική μυθολογία ο βουδισμός δανείστηκε θεούς, όπως ο Ηρακλής και ο Διόνυσος.
Οι Έλληνες είχαν τεράστια επίδραση στους λαού αυτούς, τόση που δεν μπορούμε να φανταστούμε», καταλήγει.
Για τη συγκεκριμένη μάχη υπάρχει και μια άλλη επετειακή κοπή, που έγινε στη Βαβυλώνα. Πρόκειται για τη σειρά «δεκάδραχμα του Πώρου» σε άργυρο.
Από αυτά τα δεκάδραχμα, ένα πωλήθηκε πριν από τρία χρόνια σε πλειστηριασμό.
«Θα πρέπει να παρήχθησαν σε μικρές οπωσδήποτε ποσότητες μεταξύ 326 και 324 π.Χ. - από τη μάχη στον Υδάσπη ποταμό έως την επιστροφή του εκστρατευτικού σώματος στη Βαβυλώνα», τονίζει ο κορυφαίος Έλληνας νομισματολόγος δρ Ιωάννης Τουράτσογλου στη μελέτη του «Συμβολή στην οικονομική ιστορία του βασιλείου της αρχαίας Μακεδονίας (6ος; 3ος αι. π.Χ.)».
Θεωρεί πως τα συγκεκριμένα νομίσματα συνιστούσαν «ειδικές αναμνηστικές εκδόσεις για τους παλαιοστρατιώτες της ινδικής εκστρατείας -αριστεία, τρόπον τινά- προς επιβράβευση εξαιρετικών υπηρεσιών στο πεδίο των μαχών».
Στη μία όψη του αργυρού τετράδραχμου παρουσιάζεται ο Αλέξανδρος έφιππος να κυνηγά εχθρούς στην πλάτη ενός ελέφαντα. Στην πίσω όψη, ο Αλέξανδρος απεικονίζεται και ως θεός και ως θνητός.
Φορά περικεφαλαία με φτερά, είναι ζωσμένος το σπαθί του και στο ένα χέρι κρατά δόρυ, ενώ στο άλλο τον κεραυνό του Δία. Είναι σαν να παρουσιάζεται σε δίπτυχο το πριν και το μετά τη μάχη.
 


defencenet
http://lithosfotos.blogspot.gr/2014/04/e.html

Έκτακτο(Βίντεο):Κυματίζει η ρωσική σημαία στη δεύτερη μεγαλύτερη πόλη της Ουκρανίας! Κατέλαβαν το κυβερνείο του Χάρκοβο-Ακούγονται παντού εκρήξεις

Πριν από λίγη ώρα στο Χάρκοβο της Ουκρανίας, περισσότεροι από 2.000 διαδηλωτές που κρατούσαν ρωσικές σημαίες μπήκαν-ορισμένοι απ’αυτούς-στο κυβερνητικό κτίριο και αφού κατέβασαν τις ουκρανικές σημαίες ύψωσαν μια ρωσική!
Χιλιάδες ακτιβιστές με τις σημαίες της Ρωσίας και του Αγίου Γεωργίου έσπρωξαν τις αστυνομικές δυνάμεις και εισήλθαν στο κτίριο Hoag . Μετά από λίγα λεπτά στο δεύτερο όροφο του κτιρίου βγήκαν διαδηλωτές κουνώντας την τρίχρωμη ρωσική σημαία . Οι ρωσόφιλοι διαδηλωτές φώναζαν:” Οι Αστυνομικοί με τον λαό! ”
Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες , στο οικοδομικό τετράγωνο του κυβερνητικού κτιρίου ακούστηκαν αρκετές εκρήξεις , αλλά τι εξερράγη , είναι ακόμα άγνωστο . Λίγα λεπτά πριν από το περιστατικό στην επίσημη ιστοσελίδα του Χάρκοβο(Περιφερειακή Δημόσια Διοίκηση) είχε αναρτηθεί δήλωση του τοπικού κυβερνήτη Igor Balut , στην οποία προέτρεψε τους κατοίκους να μην υποκύψουν στις προκλήσεις : “Μην ανησυχείτε , οι υπηρεσίες επιβολής του νόμου έχουν αρκετή δύναμη για να κρατήσουν την κατάσταση υπό έλεγχο”.
Δείτε το σχετικό βίντεο:



makeleio
http://www.katohika.gr/2014/04/ektakto-kimatizi-i-rosiki-simaia-sti-deuteri-megaliteri-poli-tis-oukranias.html

12/4/2898/Ω:19.00 ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΕΙ END ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ

vesophoto9
ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΑΚΑΘΕΚΤΟΙ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΝΙΚΗ!
…………………………………………………..
!!!ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ!!!
ΜΕΓΑΛΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ
12 ΑΠΡΙΛΙΟΥ ΣΤΟ VESO MARE- CENTRAL MARE, ΩΡΑ 19:00
ME ΘΕΜΑ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗΣ ΤΩΝ ΔΗΜΩΝ
ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΟΤΕΡΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΑΤΡΕΩΝ
ΜΕ ΤΙΣ ΕΓΓΥΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ.
ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ!!!!

507236-1459331_10202596741064725_699745502_n
http://alfeiospotamos.gr/?p=2283

ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΝ ΤΗΝ C.I.A. ΝΑ ΠΡΑΤΤΕΙ ….

ΑΠΑΤΕΣ, ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΚΑΤΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΔΙΑΔΟΣΗ ΠΥΡΗΝΙΚΩΝ ΟΠΛΩΝ ΣΕ ΠΟΛΛΑ ΜΕΡΗ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ
1511243_10152351980407792_1619128684_n
970910_10152351980397792_288196162_n
10156110_10152351980417792_771735406_n



http://alfeiospotamos.gr/?p=2203

ΤΡΟΜΑΖΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΕΑ ΟΤΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΡΟΤΑΣΣΟΥΝ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΡΗΣΤΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ.

516159-newego_LARGE_t_1101_53789592
Βασίλειος Σωτήρας
ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΔΙΕΥΚΡΙΝΗΣΩ ΟΤΙ ΑΝ ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΗΝ. ΕΘΝΗ ΠΟΥ ΜΙΛΟΥΝ ΓΙΑ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΕΘΝΩΝ ΟΙ ΠΛΕΙΣΤΟΙ ΖΗΤΟΥΝ ΑΝΤΑΛΛΑΓΜΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ Η ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝ ΤΑΜΕΙΩΝ.
ΟΣΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΘΕΟΛΟΓΙΚΕΣ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ ΚΑΙ ΕΝΑΝΤΙΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΛΑΟΥΣ: ΑΝΑΖΗΤΟΥΝ ΤΗΝ ΕΠΙΒΟΛΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΘΕΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΜΟΝΑΡΧΙΑΣ ΚΑΙ Η ΛΕΞΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΞΕΝΕΙ ΝΑ ΒΓΑΖΟΥΝ ΣΠΥΡΙΑ.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΠΟ ΜΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΘΕΟΚΡΑΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ.
Ο ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΤΟΧΟΣ ΚΑΘΕ ΔΟΓΜΑΤΟΣ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΧΡΩΜΑΤΟΣ. ΤΡΟΜΑΖΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΕΑ ΟΤΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΡΟΤΑΣΣΟΥΝ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΡΗΣΤΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ.
H-world Unmpg By virtue of world law and Value Police Power Authority you are hereby instructed to produce action as following to with:
1/ Democracy is by the people for the people the Temporary law or doctrine men and nations .
2/ Democracy-Temporary law or doctrine is amendable or subject to be revised,the condition until
In the day of Dominie of lord God.
3/ Republic meaning Revised the-The Republic of the Philippines and the constitution with the people who barrowed Unmovable and movable Ruled by law ofmen Democracy.
4/ Democracy is not law of CHRIST,the king JHS, so DEMOCRACY is anti-christ
5/ Christ the lord (HK-JHS) is the legal Owner and proprietor of Movable and And Unmovable
Properties the (HK-JHS) GOVERNOR GENERALOVER ALL COMMANDER OF THE WORLD United NATIONS MILITARY GOVERNMENT,the LEGAL PERSON OF AUTHORITY 13th. ,DIIS PA,ARMED FORCES POLICE that have the legal seal HK-JHS in his hand palms, ARMED FORCES POLICE POWER
6/ The law of Christ the supreme King (HK-JHS) is Purely Christ for Christianity Government .
7/ Therefore ,Democracy is-Anti-Democracyagainst the law of Christ thesupreme King (HK-JHS)
So,Anti-LEGISLATIVE ,Anti-Executive, Anti-judicial National.Republic in FAR EAST ISLAND ,ILEGAL possesion movable and unmovable properties.
16 Νοεμβρίου 2013 στις 1:13 π.μ. · 1




ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Breaking News! ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΗΚΕ ΟΤΙ ΣΤΙΣ 11/3/2014 ΥΠΕΓΡΑΦΗ ΕΠΙΣΗΜΩΣ Η ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ!!! ΕΙΔΩΜΕΝ…

ΥΠΑΡΧΟΥΝ Ή ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΜΕ ΠΛΟΥΤΟ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 600δις;;

Indonesian Gold Treasure «The GreenHilton Memorial Agreement» at the Geneva. ΞΕΤΥΛΙΓΟΝΤΑΣ ΤΟ ΚΟΥΒΑΡΙ…

Green Hilton Memorial Agreement… Η ΑΙΤΙΑ ΤΗΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑΣ ΤΟΥ ΤΖΩΝ ΚΕΝΝΕΝΤΥ

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ! «Indonesian Gold Treasure» <> ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΙΝΑΣ 6 ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΙΝ ΤΩΝ ΗΠΑ!

Μυστική έκθεση του ΔΝΤ : Απόκρυψη δανείων χρυσού και swaps για τη χειραγώγηση της αγοράς

1 ΠΕΝΤΑΚΙΣ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΚΑΘΕ ΕΘΝΟΥΣ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΜΑΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ ΜΕΣΩ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ. ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΚΟΜΑ; ΜΑ ΤΟ ΞΕΡΕΤΕ…

Η ΛΗΣΤΕΙΑ ΤΟΥ ΧΡΥΣΟΥ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ… «ΦΙΛΙΚΕΣ» ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ ΚΑΙ ΣΥΜΜΑΧΙΚΕΣ ΚΛΟΠΕΣ…

ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΤΟΝΟΙ ΧΡΥΣΟΣ, ΑΣΗΜΙ, ΔΙΑΜΑΝΤΙΑ ΚΑΙ ΠΛΑΤΙΝΑ ΣΤΑ ΠΟΔΙΑ ΜΑΣ! ΑΜΦΙΣΒΗΤΕΙΣΤΕ ΟΣΟ ΘΕΛΕΤΕ…

Κοσμικά μυστήρια;…Τέκτονες, ΝΑSA, αστροναύτες και 250.000 ονόματα κατοίκων της γης στον Άρη!

1979-moon-masonic-medallion




(μετάφραση Google) Δημοσιεύθηκε στις 31 Μαΐ 2013
Παράξενο πράγμα . Τέκτονες . Σε επιφυλακή κοσμικά μυστήρια .
Air Ημερομηνία : 05/31/2013
Πρόσφατα έγινε γνωστό ότι Αμερικανοί αστροναύτες και οι ηγέτες της NASA είναι στην Τεκτονική Στοά . Μπορούμε ακόμη και να πούμε ότι στο φεγγάρι Αμερικανοί πραγματοποίησαν μια τεκτονική τελετουργία , και το μηχάνημα Kyuriositi που σκάβει στο αρειανό έδαφος δεν είναι λόγω του επιστημονικού ενδιαφέροντος …
Κάθε τεύχος του « παράξενο » – ένα ξεχωριστό ντοκιμαντέρ αφιερωμένο σε ένα από τα πιο ανησυχητικά προβλήματα της ανθρωπότητας . Όλα στον κόσμο μας προκαθορισμένα και φυσικά. Υπάρχει ένα καθολικό σενάριο στο οποίο υπάρχει μια συγκεκριμένη ενέργεια . Υπάρχει κάποια θεωρία ότι έχουν τα πάντα σε αυτόν τον κόσμο, τα πάντα σε αυτόν τον κόσμο είναι, είναι …
……………………………………………….
Το παραπάνω απόσπασμα είναι από το περιοδικό ΒΗΜagazino, 3 Αυγούστου 2008, τ.407. Η…απορία μας είναι ποιανών είναι τα ονόματα αυτών των 250.000 «κατοίκων» της γης!!!!! Και για ποιό λόγο άραγε να τα έστειλαν στον Άρη;;;; Μήπως για να «δηλωθούν» ως οι μελλοντικοί «ιδιοκτήτες» του;;;;
 
To Phoenix γυρίζει στη Γη 
http://cosmo.gr/Epikairotita/Technologia/Eidiseis/to-phoenix-gyrizei-sth-gh.1271115.html
Αφού συμπλήρωσε πέντε μήνες έρευνας στον πλανήτη Άρη, το ρομπότ Phoenix τερμάτισε την αποστολή του έχοντας καταγράψει εξαιρετικά σημαντικά στοιχεία για τον «κόκκινο πλανήτη».
Τώρα το ρομπότ φαίνεται ότι έχει σιγήσει για τα καλά, χωρίς να υπάρχει περιθώριο επανάκαμψής του. Αιτία όπως όλα δείχνουν, οι καιρικές συνθήκες…
Το Phoenix είχε αποσταλεί από τη NASA κι έχει μεταδώσει χιλιάδες δεδομένων από τον πλανήτη που φαίνεται ότι θα απασχολήσουν τους επιστήμονες για αρκετό καιρό ακόμη. Η αποστολή του έφτασε στον Άρη στις 25 Μαΐου 2008 και κράτησε δύο μήνες περισσότερο από την διάρκεια που του έδινε αρχικά η NASA. Το σκάφος σταμάτησε τη μετάδοση δεδομένων στις 2 Νοεμβρίου και λίγες ημέρες αργότερα οι ελπίδες των επιστημόνων έχουν χαθεί.
Σύμφωνα με αναφορές η αιτία της παύσης λειτουργίας του είναι το φθινόπωρο, στο οποίο μπαίνει το βόρειο ημισφαίριο, με τα νέφη και τη σκόνη από τις αμμοθύελλες να εμποδίζουν τους ηλιακούς συλλέκτες να φορτίσουν τις μπαταρίες του Phoenix.
«Ουσιαστικά τερματίζουμε τις επιχειρήσεις, κηρύσσοντας το τέλος της αποστολής σε αυτή τη φάση» δήλωσε τη Δευτέρα (10/11) ο Μπάρι Γκόλντσταϊν, επικεφαλής της αποστολής στο Εργαστήριο Αεριώθησης στην Καλιφόρνια.
Το Phoenix ήταν το πρώτο σκάφος που εντόπισε πάγο από νερό να κρύβεται λίγα εκατοστά κάτω από την επιφάνεια του Άρη κοντά στον βόρειο πόλο. Στα δεδομένα που μετέδωσε το ρομπότ διαπιστώθηκε ότι το ελαφρώς αλκαλικό έδαφος θα ήταν κατάλληλο για να καλλιεργήσει κανείς φυτά, και περιέχει άλατα που υποδηλώνουν ότι στην επιφάνεια έρευσε κάποτε υγρό νερό. Ακόμα και χιόνι ανιχνεύθηκε να πέφτει ψηλά στον ουρανό.
Πάντως, στον Άρη εξακολουθούν να λειτουργούν τα δίδυμα ρομπότ της NASA, Spirit και Opportunity, που εδώ και τέσσερα χρόνια εξερευνούν το τοπίο στη ζώνη του ισημερινού.

http://alfeiospotamos.gr/?p=2187
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters