Δευτέρα 14 Απριλίου 2014

Ο Δίας «χάρισε» τη ζωή στη Γη

Μια νέα μελέτη δείχνει ότι ο Δίας έπαιξε καθοριστικό ρόλο στο να γίνει η Γη φιλική στην παρουσία της ζωής.
Προστάτης και καταλύτης
Το ότι η Γη είναι φιλόξενη για τη ζωή είναι αποτέλεσμα μιας πολυσύνθετης διεργασίας που σχετίζεται με μια σειρά γεγονότων που συνέβησαν τόσο στον πλανήτη μας όσο και μακριά από αυτόν.
Οι επιστήμονες πριν από λίγα χρόνια κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι ο Δίας από ένα σημείο και μετά λειτούργησε ως ασπίδα της Γης όσον αφορά τους επικίνδυνους αστεροειδείς. Η Γη στα πρώιμα στάδια της αποτέλεσε πόλο έλξης για αστεροειδείς, κομήτες και άλλα διαστημικά σώματα.
Σύμφωνα με τους ειδικούς κάποια στιγμή ο Δίας ανέλαβε δράση και προστάτευσε τη Γη χρησιμοποιώντας τις πανίσχυρες βαρυτικές του δυνάμεις είτε για «συλλαμβάνει» τα απειλητικά διαστημικά σώματα και να τα υποχρεώνει να πέφτουν πάνω του είτε εκτρέποντας την πορεία τους προς τον πλανήτη μας.
Αυτό όπως είναι ευνόητο έκανε πιο εύκολη την προσπάθεια της ζωής να αναπτυχθεί και να εξελιχθεί στη Γη. Όπως φαίνεται όμως ο Δίας συνέβαλε και με άλλους τρόπους στο να μπορέσει η Γη να στηρίξει τη ζωή.
Το κλίμα
Ομάδα ερευνητών από το Πανεπιστήμιο της Νέας Νότιας Ουαλίας στην Αυστραλία και το Πανεπιστήμιο Royal Holloway στο Λονδίνο πραγματοποίησε μια νέα μελέτη. Οι ερευνητές πραγματοποίησαν σειρά προσομοιώσεων οι οποίες έδειξαν ότι ο Δίας έπαιξε κομβικό ρόλο στη διαμόρφωση των ευνοϊκών για τη ζωή κλιματικών συνθηκών στη Γη.
Οι ερευνητές μελέτησαν την «κλιματική σχέση» της Γης και του Δία με βάση την απόσταση που έχουν μεταξύ τους αλλά και την τροχιακή τους κίνηση. Μελέτησαν επίσης την κλιματική σχέση που θα υπήρχε ανάμεσα στους δύο πλανήτες αν βρίσκονταν σε διαφορετικές αποστάσεις και τροχιές.
Κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι η απόσταση και η τροχιά που έχουν οι δύο πλανήτες επηρέασαν το κλίμα της Γης με τρόπο τέτοιο ώστε οι κλιματικές συνθήκες να είναι φιλικές για την παρουσία της ζωής.
Τα οφέλη
Τα ευρήματα της νέας μελέτης παρουσιάζονται στο περιοδικό «Astrobiology Magazine» και αναμένεται να βοηθήσουν τους επιστήμονες στην καλύτερη κατανόηση των αλληλεπιδράσεων που υπάρχουν ανάμεσα στους πλανήτες έτσι ώστε να προχωρούν σε καλύτερες εκτιμήσεις για πλανητικά συστήματα μακριά από το ηλιακό μας σύστημα και ειδικότερα για το αν κάποιος εξωηλιακός πλανήτης συγκεντρώνει πιθανότητες να είναι φιλόξενος για την παρουσία της ζωής.
http://www.apocalypsejohn.com/2014/04/o-dias-xarise-th-zwh-sth-gh.html

Η Μόσχα έστειλε μηνύματα με εκτόξευση διηπειρωτικού πυραύλου

Εκτόξευση από το κοσμοδρόμιο του Plesetsk ρωσικού βαλλιστικού πυραύλου RS - 24 «Yars»

Μετάφραση - Απόδοση Γ. Μοτσάκος
Ειδικός σε Θέματα Άμυνας και Ασφάλειας Πληροφοριών

Και μέσα σε όλα αυτά που διαδραματίζονται τις τελευταίες ώρες στην ανατολική Ουκρανία, με την Ευρώπη να παρακολουθεί με «κομμένη την ανάσα», η Μόσχα εκτόξευσε σήμερα το πρωί, έναν διηπειρωτικό πύραυλο.

Σύμφωνα με τις ρωσικές διοικήσεις, στρατηγικών Δυνάμεων( RVSN ) και Αεροδιαστημικής Άμυνας (VVKO), «σήμερα το πρωί πραγματοποιήθηκε δοκιμαστική εκτόξευση διηπειρωτικού βαλλιστικού πυραύλου ( ICBM ) RS - 24 «Yars», εξοπλισμένου με κεφαλή».

Συγκεκριμένα η ανακοίνωση της στρατιωτικής διοίκησης αναφέρει ότι «σήμερα το πρωί στις 10:40 ώρα MSK από το κοσμοδρόμιο του Plesetsk, εκτοξεύτηκε βαλλιστικός πύραυλος RS - 24 «Yars», ανέφερε το πρακτορείο ITAR-TASS, επικαλούμενο τον εκπρόσωπο της υπηρεσίας Τύπου του Υπουργείου Άμυνας, συνταγματάρχη Ιγκόρ Yegorov.

«Ο κύριος στόχος της εκτόξευσης ήταν η επιβεβαίωση της αξιοπιστίας των πυραύλων αυτού του τύπου, που κατασκευάζεται από την εταιρεία Воткинский завод" (Удмуртия»), δήλωσε ο ρώσος ανώτερος αξιωματικός σε μια λιτή δήλωση.

Η εκτόξευση σύμφωνα με πληροφορίες, πραγματοποιήθηκε από κινητή μονάδα εκτόξευσης. Ο πύραυλος «προσγειώθηκε» στην χερσόνησο Καμτσάτκα στο ειδικό πεδίο βολής Кура και θεωρήθηκε από την ρωσική στρατιωτική ηγεσία, ως επιτυχής, κατέληξε ο Yegorov.

Σχόλιο: Η πραγματοποίηση εκτόξευσης, αυτήν ακριβώς την δεδομένη στιγμή, με εντολή του Κρεμλίνου, ενός διηπειρωτικού πυραύλου RS - 24 «Yars», αποτελεί σαφέστατο «μήνυμα» προς το Κίεβο αρχικά και κατόπιν προς την δύση γενικότερα. Η Ρωσία θεωρεί την ανατολική Ουκρανία ως ζωτικό της χώρο και πιθανόν επιθυμεί να πράξει ότι είναι αναγκαίο για να «τελειώνει» με το όλο θέμα, μη θέλοντας να το αφήσει να «σέρνεται» επί μακρόν. Επιθυμεί δηλαδή την ομοσπονδοποίηση της Ουκρανίας για να μπορεί να «ελέγχει» τις ανατολικές επαρχίες της χώρας αυτής «καλύτερα» για τα δικά της συμφέροντα. Υπενθυμίζουμε ότι στην Μαύρη θάλασσα βρίσκεται ομάδα μάχης του ΝΑΤΟ που αποτελείται από τρεις μονάδες, το USS «Donald Cook» το γαλλικό πλοίο υποκλοπών «Dupuy de Lom» και γαλλικό σκάφος διάσωσης «Alize Duplex».
Η δύση οφείλει να αναλάβει πρωτοβουλίες διότι η όλη αυτή διαδικασία πραγματοποιείται σε μια « danger zone» από όπου δύναται να ξεκινήσει «μεγάλος πόλεμος» πράγμα απευκταίο για όλους. 
 
http://kostasxan.blogspot.gr/2014/04/blog-post_8363.html

ΟΙ ΚΟΡΕΣ ΣΑΣ ΠΟΡΝΕΣ , ΟΙ ΓΙΟΙ ΣΑΣ ΣΚΛΑΒΟΙ , ΕΣΕΙΣ ΛΙΠΟΤΑΧΤΕΣ;;


Υπάρχει επίσημη  δικογραφία  εσχάτης προδοσίας  που ισχύει υπέρ των παιδιών σας  και σεις την αποσιωπάτε και την υποθάλπτετε . 
Ντροπή σας!!! 
 Όταν καταλύεται το σύνταγμα, ο νομοθέτης επιβάλει την εφαρμογή του Άρθρου120 ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΠΙΒΑΛΕΙ  ούτε Εκλογές ούτε Διαδηλώσεις , ούτε Δημοψηφίσματα, ούτε συλλογές Υπογραφών (οι εκλογές ή τα δημοψηφίσματα ή οι συλλογές υπογραφών,... είναι εσχάτη προδοσία όταν το σύνταγμα είναι καταπατημένο). ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΤΕ λοιπόν άμεσα το Άρθο120 έτσι όπως επιβάλει το σύνταγμα και ο νόμος .
ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΤΕ τα ΟΠΛΑ  έτσι όπως το σύνταγμα επιβάλει καί όπως ο νόμος ορίζει...

Καθώς στο άρθρο 120 παράγραφος 2, το ιδιο το σύνταγμά μας, επιβάλει σε όλους τους πολίτες την ανυπακοή των νόμων που δεν είναι σύμφωνοι με αυτό. Και ειδικότερα , μας επιβάλει να καταδικάσουμε και να πολεμήσουμε ως #εχθρό ( και με οποιοδήποτε μέσο), αυτούς απορριπτέους νόμους, μαζι και τον όποιον φυσικό αυτουργό που θα επιχειρήσει να επιβάλει την εφαρμογή των .

Παραγραφος 2.

  O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

ενώ Στις 24-11-2011(είναι καταγεγραμμένο στα πρακτικά της Βουλής στη σελ.1985),ανακοίνωσε απ την έδρα της βουλής ο τότε Αντιπρόεδρος κ Αποστολάτος ότι:“

Κυρίες και Κύριοι συνάδελφοι, έχω την τιμή να ανακοινώσω στο Σώµα ότι ο Υπουργός Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων διαβίβασε στη Βουλή σύµφωνα µε το άρθρο 86 του Συντάγματος και του Ν.3126/2003 για ποινική ευθύνη των Υπουργών, όπως ισχύει, δικογραφία κατά µελών της Κυβέρνησης.Η άνω δικογραφία αυτη ,αφορά εσχάτη προδοσία και γιαυτο , δέν ειναι ασήμαντη όπως ειναι εκεινη των ομολόγων η του χρηματιστηρίου ή των υποβρυχίων , αλλα ειναι μειζονος σημασίας καθως αφενός οι ποινες κάθειρξής της, ειναι τουλαχιστο ισόβια δεσμά και και αφετέρου ,η κακουργηματική αποσιώπησή της, νομιμοποιεί την προδοσία ,και την κατοχη της ελλαδος από ξενες δυναμεις , Ενώ, ποινικές διώξεις ακόμη μέχρι και σήμερα , δεν έχουν ξεκινήσει . Και αυτά, όλοι όσοι έχουμε εκλογικά δικαιώματα , όχι μόνον οφείλουμε να τα γνωρίζουμε αλλά οφείλουμε επιπλέον και να αντιδράσουμε . Καθώς η εσχάτη προδοσία, θέτει σε αμεσο κίνδυνο την ασφάλεια της χώρας και συνεπώς , την ασφάλεια του κάθε πολίτη και της οικογένειάς του .

ΝΑ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΕΠΕΡΧΌΜΕΝΕς ΕΚΛΟΓΕς ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΟΧΙΚΕς , ΠΑΡΑΝΟΜΕς ΚΑΙ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ

προσοχή.... διοτι είναι λεπτο το θέμα...... Καθώς αν ψηφιστούν (και μπουν μεσα στη βουλή) κόμματα που εχουν (ΕΠΩΆΣΕΙ ΤΟ ΑΥΓΌ ΤΟΥ ΦΙΔΙΟΎ) , δηλαδή κόμματα που  ηδη έχουνσυγκαλυψει αποσιωπησει και υποθάλψει  την εν λογω δικογραφία εσχατης προδοσίας (που σας δειχνω εδω) ,  ΤΟΤΕ ΑΥΤΟΜΑΤΩς ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΤΑΙ Η ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΡΓΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΠΟΙΝΙΚΕς ΔΙΩΞΕΙς ΓΙΑ ΤΟ ΕΝ ΛΟΓΩ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ ( ενώ όλα τα κόμματα< και τα εντός και τα εκτός βουλής> εχουν αποσιωπήσει υποθάλψει και συγκαλυψει τη δικογραφία εκεινη ) .. (κανενας των δεν κατήγγειλε ως κακούργημα την εγκληματική ...παράληψη ποινικών διώξεων επι της εν λογω δικογραφίας οπου της οποιας μάλιστα ,οι ποινες κάθειρξης είναι τρις ισόβια) .
Ενώ  ο  πραγματικός λόγος που η εσχατη προδοσια  ανακοινώθηκε  στις 24\11\2011 απ την εδρα της βουλής, ήταν, προκειμένου αυτή , (η προδοσία)  , ΝΑ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΘΕΙ  δια της  σιωπής  (εκ μερους ΟΛΩΝ των υποψηφίων  ) και να καταργηθουν έτσι , νομιμα και δια της συντριπτικης (της ταξεως 100%)πλειοψηφιας  ), οι ποινικές διωξεις για το εν λόγω  ειδεχθεστατο  κακουργημα  .
****τι δέν καταλαβαίνεις???
δειτε το
καθως εσχατη προδοσια εχει απ την εδρα της βουλης ανακοινωθεί , και την έχουν καταπιεί όλοι (και οι πολιτες στο 99%  και οι πολιτικοι στο 100%) . που σημαινει ότι ** ΕΙΤΕ** η δόλια κωλυσιεργία της προόδου της αυτεπάγγελτης εκεινης δικογραφίας , συνιστά και αληθή σωρευτική συνέργεια αυτών και σε ΔΙΑΡΚΗ διάπραξη κι εγκαθίδρυση κατάστασης Εσχάτης Προδοσίας της Ελλάδας (ΠΚ 45,46, 134), δεδομένου ότι η Εσχάτη Προδοσία είναι Διαρκές Κακούργημα (Συντ. 97, 120, 684/1975 ΟλΑΠ), **ΕΙΤΕ** ΟΤΙ Η ΔΙΑ ΤΗς ΣΙΩΠΗς *ΕΚ ΜΕΡΟΥς ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ) (αλλα και των ψηφοφόρων) ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ ΣΕ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ , ΘΑ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΘΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΙΚΗ ΣΥΜΕΤΟΧΗ ΤΩΝ σάπιων πολιτών στις επερχόμενες εκλογες .Ενώ η αδικαιολόγητα μακρά μέχρι τούδε καθυστέρηση της προόδου της υπόθεσης αυτής στην Βουλή, υποδηλώνει, από μέρος των όποιων υπεύθυνων και (πολιτικών αλλά και πολιτών) , δόλο κωλυσιεργίας της, η οποία μπορεί να δώσει την δυνατότητα στους κατηγορούμενους να διαφύγουν στο εξωτερικό και το σημαντικότερο,******************* επιτρέπει την συνεχιζόμενη διάπραξή της (ως διαρκούς κακουργήματος) και καταδικάζει την Ελλάδα σε μια κατάσταση νομιμοποιημένης δια της ενόχου σιωπής΅ των ΔΙΑΡΚΟΥΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΚΑΙ ΚΑΤΟΧΗΣ ΤΗΣ από ξένες δυνάμεις..

γιαυτο , η ένορκη και παρουσία ανακριτικού υπαλλήλου ενεργοποίηση της εφαρμογής του αρθρου 120 , είναι ιερή υποχρέωση όλων μας (και όχι μόνον)  . . Ενώ  κάθε πολίτης είτε εκείνος είναι φουκαράς , είτε εφοπλιστής, είτε είναι αμεσοδημοκράτης ή άνεργος ή εργαζόμενος, ή συνταξιούχος , επιχειρηματίας, καλλιτέχνης δημόσιος υπάλληλος , Στρατιωτικός ή ή ή , για να διατηρήσει την ** αξιοπρέπειά** και τη νο...μιμότητά του ως Ελλην πολίτης αλλα και κυρίως την υπόστασή του ως άνθρωπος , τούτη ...την περίοδο κατοχής και βίαιης κατάλυσης του συντάγματος , οφείλει και υποχρεούται πριν καν προβεί σε οποιαδήποτε πληρωμή (ή άρνηση πληρωμής)φόρων ή άλλης οφειλής του προς το δημόσιο , ή σε ενέργεια διαμαρτυρίας ή άλλη ενέργεια ή νομική πράξη ή πράξη αντίστασης ,), οφείλει να ΄έχει προηγουμένως με επίσημο δικόγραφο , ενόρκως και παρουσία ανακριτικού υπαλλήλου αντιδράσει στην κατάλυση του συντάγματος , να την εχει καταδικάσει καταγγείλει και να έχει ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΕΙ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ 120 ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΔΙΚΟΓΡΑΦΟ να εχει εν παρουσία ανακριτικού υπάλληλου ζητήσει το εθνόσημο και τα όπλα απο τις προδοτικές ένοπλες δυνάμεις( καθως η τήρηση του συντάγματος(και η αντίσταση κατα του εχθρου) επαφίεται πρώτα στις ένοπλες δυνάμεις.
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10201134238417988&set=pb.1230303395.-2207520000.1397473192.&type=3&theater
 
http://skeftomasteellhnika.blogspot.gr/2014/04/blog-post_2086.html

ΟΙ 8 ΠΙΟ ΕΞΥΠΝΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ Ο κ. ΣΩΡΡΑΣ ΚΑΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΕΝD Κ. ΛΑΜΠΡΑΚΗΣ !!!

 

Γιάννης Καλογερόπουλος

1ον .  ΘΩΡΑΚΙΣΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ 600 ΔΙΣ ΔΟΛ. ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΛΟΓΙΣΤΙΚΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΤΗΝ ΠΤΩΧΕΥΣΟΥΝ ΚΑΙ ΥΛΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΟΙ ΟΡΟΙ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ [ ΠΕΡΙ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΧΕΣΗΣ ΤΗΣ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΙΤΟΥΝΤΕΣ ΤΗΝ ΠΤΩΧΕΥΣΗ ΜΕ ΑΠΑΙΤΗΤΟ ΧΡΕΟΣ ΕΙΣ ΤΑΣ ΧΕΙΡΑΣ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΓΝΟΟΥΝ !!! ] !!!!! .

2ον .  ΥΛΟΠΟΙΟΥΝ ΤΟΝ ΠΑΜΠΟΝΗΡΟ ΚΑΙ ΔΟΛΙΟΤΑΤΟ ΟΡΟ ΠΟΥ .... ΜΟΝΟ ΕΛΛΗΝΑΣ ... Ι Θ Α Γ Ε Ν Η Σ !!!! ΜΟΝΟ Ι Θ Α Γ Ε Ν Η Σ . Ε Λ Λ Η Ν Α Σ . ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΠΟΠΛΗΡΩΣΕΙ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ !!! . ΟΡΟΣ ΠΟΥ ΚΑΙ ΤΑ 300 ΠΡΟΔΟΤΟΣΚΥΛΑ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΑΠΕΔΕΧΘΗΣΑΝ !!!!! .

3ον .  ΤΟΝ ΜΑΡΤΗ ΤΟΥ 2010 ΕΧΟΥΝ ΦΕΡΕΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗΣ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗΣ... 514 ΔΙΣ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΧΕΙ ΑΠΟΡΡΙΨΗ Ο ΤΟΤΕ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΠΑΝΤΡΕΜΕΝΟΣ ΜΕ ΓΕΡΜΑΝΟΕΒΡΑΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ Γ. ΠΑΠΑΚΩΣΤΑΝΤΙΝΟΥ !!!!!!

4ον . ΤΟΝ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟ ΤΟΥ 2011 ΚΑΝΕΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΝΟΜΙΜΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΚΑΙ ΑΝΑΔΕΙΚΝΥΕΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΚΛΟΠΗ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΡΟΘΤΣΑΙΛ 7.000 ΤΟΝΩΝ ΧΡΥΣΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΦΑΓΗ 4.500.000 ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΗΣ ΜΙΚΡΑΣ ΑΣΙΑΣ !!!!!. . ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ [ ΠΟΥ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΑ ΠΡΑΚΤΟΡΙΑ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ... ΚΛΕΙΣΕΙ ] ΚΑΝΕΙ ΔΩΡΕΑ 8 ΜΕΤΟΧΕΣ ΣΕ 2 ΜΗ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟΥΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΧΡΕΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΞΙΑΣ 5.5 ΤΡΙΣ ΕΥΡΩ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ !!!!! . . ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΜΙΑ ΔΩΡΕΑ ΣΤΟΝ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΣΤΕΝΟ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗ ΤΟΥ ΡΟΤΣΑΙΛNT ΚΑΙ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ... ΔΩΡΕΑ ΑΞΙΑΣ 675 ΔΙΣ ΕΥΡΩ !!! . ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ Ο ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΣ ΚΑΙ Η ΙΕΡΑ ; ΣΥΝΟΔΟΣ [ ΜΠΙΖΝΕΣΜΕΝ ] ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΥΝ ΠΙΣΩ ΜΕ ΨΕΥΤΙΚΟ ΑΙΤΙΟΛΟΓΙΚΟ !!!. .

5ον . ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΤΟΥ 2013 ΕΜΦΑΝΙΖΕΙ ΕΠΙΣΗΜΑ ΤΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΤΑΜΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑΤΟΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΤΡΙΣΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΣΕ ΜΕΤΡΗΤΑ ΚΑΙ ΜΕ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΤΟΝΟΥΣ ΣΕ ΧΡΥΣΟ !!!!!!  
6ον . ΚΕΡΔΙΖΕΙ ΑΝΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΣΤΙΣ 28/6/13 ΚΑΙ ΦΕΡΝΕΙ ΜΕΣΩ ΑΥΤΗΣ ΤΙΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΤΗΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗΣ ΤΩΝ 600 ΔΙΣ ΚΑΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΩΝ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΣΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΝΟΜΙΜΑ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΤΟΥΣ !!!! .

7ον . ΠΡΟΧΩΡΑΕΙ ΣΤΗΝ ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΝΟΜΙΜΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΤΩΝ ΔΗΜΑΡΧΩΝ ΣΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΤΑΜΕΙΟ ΤΟΥ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΕΓΓΥΗΣΕΙΣ ΤΟΥ κ. ΣΩΡΡΑ ΔΩΡΕΑΝ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗΣ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΕΝΤΟΣ ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΩΡΕΑΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΡΓΩΝ ΥΠΟΔΟΜΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ !!!!!!!!!!!!!!! .

8ον . ΞΕΜΠΡΟΣΤΙΑΖΕΙ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ... ΔΗΜΑΡΧΟΥΣ ΠΟΥ ΛΙΓΟΨΥΧΟΥΝ ΚΑΙ ΠΡΟΔΙΔΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΗΜΟΤΕΣ ΤΟΥΣ !!!!!!!!!!!. . . .

ΤΙ ΓΝΩΜΗ ΕΧΕΤΕ ΤΩΡΑ ;;;; ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΚΑΝΕΙ Ο κ. ΣΩΡΡΑΣ ΚΑΙ Ο κ. ΛΑΜΠΡΑΚΗΣ ;;;; .
ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΤΟΣΟ ΕΞΥΠΝΟΙ ΚΑΙ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΙ ΚΑΙ ΓΝΩΣΤΕΣ ΤΩΝ ΔΙΕΘΝΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ;;;; . .
ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΙ ΓΝΩΣΤΕΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΟΦΩΝΩΝ . . Π Ρ Ο Δ Ο Τ Ω Ν ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;



http://alfeiospotamos.blogspot.gr/2014/04/d_14.html

ΑΠΟΓΟΝΟΙ ΤΗΣ ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ ΓΙΟΥΝΑΝ

George Kinikos 

http://en.wikipedia.org/wiki/Sukarno

ΑΠΟΓΟΝΟΙ : ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΕΛΘΕΙ ΑΠΟ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ MEΣΩ ΤΗΣ ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ ΓΙΟΥΝΑΝ.
ΕΔΩ Ο ΜΟΝΟΣ ΑΠΟΔΕΚΤΗΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ MR. SOEWARNO ΜΕ ΚΕΡΔΗ ΠΟΥ ΦΤΑΝΟΥΝ ΤΑ 7,000,000,000.00 ΣΕ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΑΠΟ 3 ΧΡΟΝΙΑ ΤΟ 1960 ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡAΦΗ YUNNAN AGREEMENT..

<<ΑΠΟΓΟΝΟΙ>>ΤΗΣ ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ GREEN HILTON MEMORIAL
  ΑΠΟΓΌΝΟΥ:ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΕΛΘΕΙ ΑΠΟ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ MEΣΩ ΤΗΣ ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ GREEN HILTON MEMORIAL

http://thrillerauthor.blogspot.com/2013/05/the-green-hilton-memorial-agreement.html

http://www.bibliotecapleyades.net/sociopolitica/sociopol_globalbanking167.htm


ΣΕ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΕΔΩ ΣΤΟΥΣ ΑΠΟΓΟΝΟΥΣ ΤΗΣ GREEN HILTON AGREEMENT O ΠΡΟΕΔΡΟΣ MR.SOEWARNO ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΣΧΕΔΟΝ 40 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΘΑΝΑΤΟ TOY O SOEWARNO ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΠΛΗΡΕΞΟΥΣΙΑ ΚΑΙ OΡΙΖΕΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΣ ΚΑΝΕΙ ΜΕΤΑΒΙΒΑΣEIΣ ΚΑΙ ΑΠΟΔΟΧEΣ ΣΤΟΝ ΜR.ROBERT GREEN jr.ΣΕ ΣΥΝΟΛΙΚΑ € 4,000,000,000.00 ΚΑΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΠΙ ΤΟΝ ΗΜΕΡΩΝ ΜΑΣ ΤΟΝ ΝΟΕΜΒΡΙΟ ΤΟΥ 2007 TΟΝ ΜΑΙΟ ΤΟΥ 2007 10,000,000,000.00 ΚΑΙ 980,000 ΤΟΝΟΥΣ ΧΡΥΣΟΥ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ MR.NIKOLAUS GEORG NAGEL.
ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΡΓΟΤΕΡΑ . TON ΙΟΥΛΙΟ ΤΟΥ 2009 ΕΝΑΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΌ ΝΑ ΕΧΕΙ 320,000 ΤΟΝΟΥΣ ΧΡΥΣΟΥ ΚΑΙ ΜΕ €5,000,000,000.00 ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ PR0F.IR.DJATINURSUHUD,MS,ME.
ΝΑ ΜΗΝ ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΔΙΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΗΘΕΣ ΟΙ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΨΕΥΤΙΚΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΠΟΤΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΠΟΥ ΚΑΙ ΠΟΙΟΙ ΕΧΟΥΝ ΣΤΗΝ ΚΑΤΟΧΗ ΤΟΥΣ ΤΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΣΚΟΠΟ -ΑΓΟΡΑ ΟΠΛΩΝ -ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΩΝ-ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΠΑΕΙ ΛΕΓΟΝΤΑΣ.
ΦΥΣΙΚΑ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΜΕΡΙΚΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΧΡΟΝΩΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΕΑΝ ΟΧΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΤΕΤΟΙΑ ΕΓΡΑΦΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΧΡΗΣΗΜΟΠΟΙΟΙΘΕΙ ΣΤΑ ΤΕΛΕΤΑΙΑ 40 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΑΠΟΔΕΚΤΕΣ ΣΤΙΣ ΣΥΝΑΛΑΓΕΣ ΟΛΕΣ ΤΙΣ
ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΚΕΦΑΛΑΙΟΠΟΙΗΣΗΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΤΙΣ 3 ΠΟΥ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΣΤΑ
ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΕΓΓΡΑΦΑ.



http://alfeiospotamos.blogspot.gr/2014/04/httpen.html

ΈΝΑ ΒΗΜΑ ΠΡΙΝ ΤΟ ΒΑΡΑΘΡΟ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ

 

Του Σάββα Καλεντερίδη
Τα τέλη του 1913, με τους αναγκαστικούς εκτοπισμούς των Ελλήνων της Θράκης από το οθωμανικό κράτος, το οποίο ήδη ήλεγχαν οι Νεότουρκοι, άρχισε η Γενοκτονία του Ελληνισμού της Ανατολής. Συνεχίστηκε με τον Μεγάλο Διωγμό, όπως ονόμασαν οι πρόγονοί μας τους εκτοπισμούς και τους διωγμούς των Ελλήνων από τα παράλια του Αιγαίου και της θάλασσας του Μαρμαρά, που άρχισαν το 1914 και συνεχίστηκαν μέχρι την ανακωχή του Μούδρου, τον Οκτώβριο του 1918.
Την ίδια περίοδο άρχισαν και οι διωγμοί στον Πόντο, που επιτάθηκαν με την παρουσία των ρωσικών στρατευμάτων στις περιοχές της Τραπεζούντας και της Χαλδίας. Το 1919, με την αποβίβαση του Κεμάλ στην Αμισό, οι διωγμοί πήραν το χαρακτήρα ανοικτής γενοκτονίας, που ολοκληρώθηκε το 1924, τότε που ο Κεμάλ ξεστόμισε το «Επιτέλους τους ξεριζώσαμε», όταν του ανακοίνωσαν ότι εγκατέλειψε τα χώματα της Ανατολής και ο τελευταίος Έλληνας, με βάση τη συμφωνία περί Ανταλλαγής των πληθυσμών.
Για όσους έχουν οποιαδήποτε αμφιβολία για το αν ήταν γενοκτονία ή όχι, γιατί υπάρχουν και τέτοιοι πολιτικοί και επιστήμονες, τους καλούμε να ανατρέξουν στον ελληνικό και ξένο τύπο, στα έγγραφα των διπλωματικών αποστολών αλλά και στους ιστορικούς της εποχής, που χαρακτηρίζουν τα γεγονότα ξεκάθαρα ως γενοκτονία, ασχέτως αν ο όρος με τη νομική του έννοια ως όρος του διεθνούς δικαίου καθιερώθηκε τριάντα χρόνια αργότερα,.
Όλα εκείνα τα χρόνια, μια ολόκληρη δεκαετία δηλαδή, που οι Τούρκοι ξεκλήριζαν 1,5 εκατομμύριο Έλληνες, στην τότε επικράτεια του ελληνικού κράτους κατοικούσαν περίπου τετρακόσιες χιλιάδες μουσουλμάνοι.
Εκείνα τα χρόνια, λοιπόν, που οι εφημερίδες έγραφαν πρωτοσέλιδα για τις σφαγές και οι ίδιοι οι Πόντιοι και οι Μικρασιάτες αλλά και οι διανοούμενοι της Ελλάδας απηύθηναν αγωνιώδεις εκκλήσεις προς την ελληνική κυβέρνηση και τη διεθνή κοινή γνώμη για να σταματήσουν οι σφαγές των Ελλήνων της Ανατολής, δεν πειράχτηκε ούτε μια τρίχα της κεφαλής των μουσουλμάνων που κατοικούσαν στη χώρα μας. Ούτε το ελληνικό κράτος, ούτε η κοινωνία έκανε αντίποινα και αντεκδικήσεις εναντίον των μουσουλμάνων, γιατί οι πραγματικοί Έλληνες πρέπει να διδάσκουν ότι δεν υπάρχει αμοιβαιότητα στην βαρβαρότητα. Όμως, παρ’ όλα αυτά, δεν μπορεί κανείς να μην καταλογίσει ευθύνες στην αδυναμία ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ αντιμετώπισης της τουρκικής βαρβαρότητας. Δεν μπορεί να μην καταλογίσει ευθύνες στις κυβερνήσεις της Αθήνας για τον άγριο θάνατο 1,5 εκατομμυρίου Ελλήνων της Ανατολής.
Και ακριβώς επειδή το ελληνικό κράτος δεν κατόρθωσε να διαχειριστεί και να αντιμετωπίσει με επιτυχία πολιτικά την τουρκική βαρβαρότητα, αυτή συνεχίστηκε μεθοδικά και χωρίς εκπτώσεις και τις επόμενες δεκαετίες, με την εθνοκάθαρση των Ελλήνων της Πόλης, της Ίμβρου, της Τενέδου και των κατεχομένων της Κύπρου, και συνεχίζεται μέχρι σήμερα με τις γνωστές ρατσιστικές πολιτικές της Άγκυρας στη Θράκη και τις επεκτατικές βλέψεις στο Αιγαίο και τη Μεσόγειο.
Η οικονομική και ηθική καταστροφή της Ελλάδας, αυτής της πανέμορφης χώρας το κάλλος και την αξία της οποίας δεν μπορούν να διαχειριστούν οι πολιτικοί μας, οφείλεται κατά κύριον λόγο στις προσπάθειες που γίνονται -με λανθασμένο τρόπο- τις τελευταίες πέντε δεκαετίες για να αντιμετωπιστεί η τουρκική επιθετικότητα. Τα εκατοντάδες δισεκατομμύρια δολάρια που έχουν σπαταληθεί για εξοπλισμούς που -υποτίθεται ότι- γίνονται για να αντιμετωπιστεί η τουρκική απειλή, θα μπορούσαν να έχουν επενδυθεί στην ανάπτυξη της βιομηχανίας, για να είναι σήμερα η Ελλάδα μια από τις πιο αναπτυγμένες χώρες της Ευρώπης. Επί πλέον, θα είχε αποφευχθεί η διαφθορά των πολιτικών, αφού είναι γνωστόν ότι οι πολιτικοί διαφθείρονται κυρίως από τα κονδύλια της Άμυνας και της Υγείας. Αυτό το ξέρουν και οι πέτρες!
Μέρος των βαριών ευθυνών που έχουν οι πολιτικοί και το κράτος για την κατάσταση αυτή, ξεπλύθηκε με την ομόφωνη αναγνώριση από όλα τα κόμματα της Βουλής των Ελλήνων της γενοκτονίας των Ελλήνων του Πόντου και της Μικράς Ασίας τη δεκαετία του ’90. Επίσης, η πράξη αυτή ήταν δείγμα ότι η χώρα αυτή θέλει να αλλάξει και να αποκτήσει ένα πιο ηθικό πρόσωπο.
Τώρα, ο πολιτικός κόσμος, αφού κατέστρεψε οικονομικά την Ελλάδα, είναι έτοιμος να εισέλθει και πάλι σε ένα σκοτεινό τούνελ βαρύτατης ανηθικότητας, ακυρώνοντας στην πράξη τους νόμους με τους οποίους αναγνωρίστηκε η γενοκτονία των Ελλήνων του Πόντου και της Ανατολής. Κι αυτό θα γίνει με την ψήφιση το λεγόμενου αντιρατσιστικού νομοσχεδίου, το οποίο στην ουσία είναι ρατσιστικό, αφού ξεχωρίζει ως εκλεκτό λαό τους Εβραίους, που υπέστησαν γενοκτονία από τους Ναζί και αγνοεί ως υποδεέστερο λαό τους ίδιους τους Έλληνες.
Δεν ξέρει κανείς τι να γράψει και τι να πει, απευθυνόμενος στους βουλευτές, που είναι έτοιμοι να διαπράξουν ένα εθνικό, ρατσιστικό και ανθρωπιστικό έγκλημα.
Να τους υπενθυμίσει ότι υπάρχουν ξένα κοινοβούλια και ξένοι βουλευτές που με προσωπικό κόστος αναγνώρισαν τη γενοκτονία των Ελλήνων, τη στιγμή που οι ίδιοι έρχονται να την ακυρώσουν;
Να τους υπενθυμίσει ότι η πιο «φθηνή», χωρίς τον κίνδυνο της μίζας και της διαφθοράς πολιτικών και χωρίς τον κίνδυνο θερμού πολέμου άμυνα της Κύπρου, του Αιγαίου και της Θράκης είναι αυτή που περνά μέσα από τη διεθνοποίηση του ζητήματος των γενοκτονιών των χριστιανικών πληθυσμών της Ανατολής;
Πόσο μυαλό θέλει για να αντιληφθεί κανείς ότι ο Ελληνισμός θα είναι πιο ασφαλής, όταν ο κλοιός των αναγνωρίσεων από τις χώρες του πολιτισμένου κόσμου θα σφίγγει γύρω από την Τουρκία;
Πόσο μυαλό θέλει για να αντιληφθεί κανείς ότι μια Τουρκία που θα αναγκαστεί εκ των πραγμάτων να αναγνωρίσει τη γενοκτονία, δεν είναι δυνατόν να συνεχίσει τις απαράδεκτες επιθετικές και επεκτατικές της πολιτικές εις βάρος του Ελληνισμού;
Είστε ένα βήμα πριν το βάραθρο κύριοι βουλευτές. Αντιληφθείτε το πριν είναι αργά!
Δημοσιεύθηκε στην «κυριακάτικη δημοκρατία»

http://www.pentapostagma.gr

Γιατί η NASA δεν μπορεί να διακόψει τη συνεργασία της με τη Ρωσία;

H εφαρμογή κυρώσεων εναντίον της Μόσχας στο διαστημικό τομέα θα φέρει δεκαετίες πίσω την διεθνή διαστημική έρευνα την ώρα που οι Αμερικανοί δεν μπορούν να «απογειωθούν» χωρίς τη βοήθεια των Ρώσων
Όταν ο Λευκός Οίκος διέταξε τις ομοσπονδιακές του υπηρεσίες να σταματήσουν τις επαφές με τη Ρωσία στις αρχές Απριλίου μία από αυτές μάλλον δεν είδε με καλό μάτι αυτήν την απόφαση. Η NASA.
Ναι,και η NASA θα σταματήσει τις απευθείας επαφές με τη Ρωσία. Ρώσοι αξιωματούχοι δεν θα είναι σε θέση να επισκεφθούν τις Ηνωμένες Πολιτείες και πολλές συναντήσεις και τηλεδιασκέψεις θα ακυρωθούν.
Οι ρωσικές εταιρείες έχουν πολλά κοινά προγράμματα με αμερικανικές και ευρωπαϊκές εταιρείες.  Έτσι, η εφαρμογή των κυρώσεων στο διαστημικό τομέα θα φέρει δεκαετίες πίσω τον τομέα της διεθνούς διαστημικής έρευνας. Η επιβολή τους, θα επιφέρει ανεπανόρθωτη ζημία στον πολιτισμό ολόκληρης της γης.
Η αλληλοεξάρτηση της NASA με την διαστημική υπηρεσία της Ρωσίας είναι τεράστια και αυτήν η ανταγωνιστική - συνεργατική σχέση μεταξύ των χωρών υπολογίζεται από την περίοδο του Ψυχρού Πολέμου . Πως όμως δημιουργήθηκε αυτή η «διαστημική σχέση» μεταξύ ων δύο άσπονδων φίλων; H «The Washington Post» αναλύει τους λόγους.
1) Πότε άρχισε η Ρωσία να συμμετέχει στο διαστημικό πρόγραμμα των ΗΠΑ ;
Ο Πρόεδρος Ρόναλντ Ρίγκαν σε διάγγελμά του το 1984, έκανε έκκληση για τη δημιουργία διεθνούς διαστημικού σταθμού, με τη συμμετοχή αρκετών κρατών.
Το επόμενο έτος, οι Ηνωμένες Πολιτείες υπέγραψαν ένα υπόμνημα που περιελάμβανε σε αυτά τα σχέδια την Ιαπωνία, τον Καναδά και την Ευρωπαϊκή Υπηρεσία Διαστήματος.
Η Ρωσία άρχισε να ασχολείται το 1992, όταν ο πρόεδρος Τζορτζ HW Μπους και ο Ρώσος Πρόεδρος Μπόρις Γέλτσιν συμφώνησαν στην συνεργασία των διαστημικών προγραμμάτων των δύο χωρών. Ήταν μέρος μιας ευρύτερης συμφωνίας η οποία επαναπροσδιόρισε τη σχέση ασφάλειας και απευθείας επαφών για διάφορα ζητήματα μεταξύ των δύο χωρών..
Οι Ηνωμένες Πολιτείες άρχισαν σύντομα την αγορά των ρωσικών οχημάτων Soyuz, οι οποίοι και μετέφεραν τους αστροναύτες στο Διεθνή Διαστημικό Σταθμό. Επίσης, ένας Ρώσος κοσμοναύτης θα έκανε βόλτα με αμερικανικό διαστημικό λεωφορείο , και ένας Αμερικανός αστροναύτης θα ζούσε στο ρωσικό διαστημικό σταθμό.
Η NASA παράλληλα άρχισε επίσης την αγορά κινητήρων πυραύλων «Atlas V» από τη Ρωσία. Αυτήν ήταν και η αρχή μιας υπέροχης φιλίας - ή κάτι τέτοιο τελοσπάντων..
2) Ποια είναι τα βασικά πράγματα στα οποία η Ρωσία είναι υπεύθυνη για τη βοήθεια του διαστημικού προγράμματος των ΗΠΑ;
Μεταφορά από και προς το Διεθνή Διαστημικό Σταθμό και οι κινητήρες Atlas V. Αυτό θα σπάσει
Α.) Ο Διεθνής Διαστημικός Σταθμός
Ο καθένας ξέρει πόσο ενοχλητικό είναι να εξαρτάται από κάποιον άλλο για μια απλή βόλτα. Τα λεωφορεία περνούν αργά, λεφτά για αμάξι δεν υπάρχουν και για να σας μεταφέρουν οι φίλοι σας, συνήθως σας ζητάνε χρήματα για τη βενζίνη κτλ. Λοιπόν, φανταστείτε ότι θα έπρεπε να πάτε κάπου που είναι 240 μίλια πάνω από τη Γη και να υπάρχει μόνο μία υπηρεσία ταξί που μπορεί να σας πάει εκεί και να σας φέρει πίσω. Και με εισητήριο των 10.000 δολαρίων.
Αυτήν ακριβώς είναι η σχέση που έχουν οι Ηνωμένες Πολιτείες με τη Ρωσία. Με τη διαφορά ότι το ταξί σε αυτή τη περίπτωση είναι τα ρωσικά οχήματα ρωσική Soyuz .
Δεδομένου ότι η NASA αποσύρθηκε από το πρόγραμμα των διαστημικών λεωφορείων το 2011, ο μόνος δρόμος για το Διεθνή Διαστημικό Σταθμό περνά μέσα από τη Ρωσία , παρόλο που οι Ηνωμένες Πολιτείες εκμεταλλεύεται τον σταθμό.
Όλοι οι αστροναύτες των ΗΠΑ «αναχωρούν» από τη Γη μέσα  από μια ρωσική βάση!Πιο πρόσφατο παράδειγμα ο Στιβ Σγουόνσον ο οποίος απογειώθηκε για τον διαστημικό σταθμό στα τέλη του προηγούμενου μήνα, από μια μυστική ρωσική διαστημική βάση στο Καζακστάν!
Όπως και τα περισσότερα πράγματα, έτσι και εδώ, αυτό που απασχολεί την Ουάσινγκτον είναι τα χρήματα που ξοδεύονται για αυτές τις δραστηριότητες. Η Αμερικανική κυβέρνηση έχει ξεκινήσει ήδη επαφές με τις εταιρείες «Orbital Sciences» και «Space X», ώστε να μπορέσουν να σχεδιάσουν πυραύλους που θα στέλνουν τους αστροναύτες της στο διάστημα, χωρίς την εξάρτηση της Ρωσίας. Αυτό όμως δε θα είναι σε θέση να πραγματοποιήθει, πρίν από το 2017.
Ο διοικητής της NASA, Τσαρλς Μπόλντεν, «καταράστηκε» το Κογκρέσο τον περασμένο μήνα, γράφοντας σε ένα blog post ότι είναι "απαράδεκτο" ότι οι Ηνωμένες Πολιτείες να βασίζονται στη Ρωσία για το ταξίδι των αστροναυτών της στον διαστημικό σταθμό.
Β) Κινητήρες πυραύλων Atlas V
Στη δεκαετία του 1990, οι Ηνωμένες Πολιτείες άρχισαν να αγοράζουν ρωσικής κατασκευής κινητήρες τύπου Atlas V.
Οι «ρουκέτες» αυτές βοηθούν τα διαστημόπλοια και τους δορυφόρους να επιταχύνουν τη στιγμή της εκτόξευσης. Τότε, αυτή η συνεργασία ήταν θετική. Σύσφιξη των σχέσεων μεταξύ των δύο κρατών και με φθηνό κόστος. Δεν είναι όμως πλέον έτσι τα πράγματα.
Η Ρωσία έχει στριμώξει ουσιαστικά την αγορά για τις μηχανές και δημιούργησε ένα μίγμα κραμάτων για το οποίο οι Ηνωμένες Πολιτείες δεν ξέρουν τι να κάνουν και πως να αντιδράσουν, από τη στιγμή που αποφάσισαν περικοπές προυπολογισμών για το διαστημικό τους πρόγραμμα.
Ο γερουσιαστής της Φλόριντα, Μπιλ Νέλσον είπε κατά τη διάρκεια ακρόασης στη Γερουσία την Τετάρτη(11/4) ότι οι Ρώσοι είναι «πολύ, πολύ καλοί στη δημιουργία κραμάτων που επιτρέπει στον κινητήρα να αντέχει σε μεγάλες θερμοκρασίες και τρομερή πίεση.
Είναι μια εξαιρετική μηχανή», είπε ο Νέλσον κατά τη διάρκεια ακρόασης της Γερουσίας Επιτροπής Εμπορίου , Επιστημών και Μεταφορών. «Δεν γνωρίζουμε όλες τις τεχνικές για το πώς θα συνδυάσουν όλα αυτά τα μέταλλα για να έχουν αυτό το είδος της ώθησης», συμπλήρωσε.
3) Η πολιτική της NASA στην Ουάσινγκτον
Τα τελευταία χρόνια, η NASA και το Κογκρέσο έχουν δώσει μεγάλες μάχες για το ζήτημα των προυπολογισμών, με τη NASA να υποστηρίζει κάθε χρόνο ότι δεν της διατίθενται πολλά χρήματα για τα ερευνητικά της προγράμματα και τον πρόεδρο Ομπάμα να απαιτεί τα τελευταία πέντε χρόνια, υποστηρίζοντας κάθε χρόνο ότι δεν είχαν διατεθεί αρκετά χρήματα.
Για πέντε συνεχόμενα χρόνια ο Ομπάμα ζήτησε 800 εκατομμύρια δολάρια από τον προϋπολογισμό της NASA να πηγαίνει προς όφελος της αεροδιαστημικής μηχανικής με σύμπραξη δημόσιου-ιδιωτικού τομέα που θα κατασκευάσει τον εξοπλισμό εκείνον που θα μπορούσε να στείλει τους Αμερικανούς στο διάστημα από τις Ηνωμένες Πολιτείες και όχι από μια έρημη παγωμένη περιοχή της Ρωσίας.
Η NASA όμως καταγγείλει πως αυτά τα χρόνια το Κογκρέσο δεν χρηματοδοτήσει πλήρως με όλα αυτά τα εκατομμύρια δολάρια, παρεμποδίζοντας την έρευνα και την ανάπτυξη της.
Η NASA δημοσίευσε τον προϋπολογισμό της για το 2015 νωρίτερα αυτό το χρόνο. Ζητά 17.460.000.000 δολάρια περίπου 1 τοις εκατό λιγότερο από ό, τι πήρε το προηγούμενο έτος.
4) Πώς προσάρτηση της Κριμαίας στη Ρωσία, αλλάζει τα πράγματα
Τα τελευταία χρόνια, η συνεργασία Ρώσων και Αμερικανών παρέμενε αλώβητη στις διακυμάνσεις των γεωπολιτικών σχέσεων ανάμεσα στην Ουάσιγκτον και τη Μόσχα. Πριν από μερικές εβδομάδες, μάλιστα, είχε εκφραστεί η ελπίδα ότι και τώρα θα ίσχυε το ίδιο.
Όμως, καθώς η αντιπαράθεση για την Ουκρανία εντείνεται, καθίσταται σαφές πως η κυβέρνηση Ομπάμα δεν ήταν δυνατόν να εξακολουθήσει να στέλνει αξιωματούχους της ΝΑSA στη Ρωσία ή να φιλοξενεί τους Ρώσους αξιωματούχους στις ΗΠΑ σαν όλα να έβαιναν καλώς.
Ο υπουργός Αμυνας των ΗΠΑ, Τσακ Χέιγκελ, ζήτησε από την αμερικανική πολεμική αεροπορία να αξιολογήσει εκ νέου τη χρήση ρωσικών κινητήρων στους πυραύλους με τους οποίους μεταφέρονται οι στρατιωτικοί δορυφόροι σε τροχιά.
Οι πύραυλοι Atlas 5, που σήμερα κατασκευάζονται από κοινοπραξία της Boeing και της Lockheed Martin, επί χρόνια διέθεταν κινητήρες ρωσικής κατασκευής. Τώρα οι Αμερικανοί αξιωματούχοι προσπαθούν να αξιολογήσουν τι πρόκειται να συμβεί σε περίπτωση περιορισμών στην παροχή τους.
Βέβαια, η NΑSA δεν θέλησε να διακόψει ολοκληρωτικά τη συνεργασία της με τη Ρωσική Υπηρεσία Διαστήματος, ιδιαίτερα μάλιστα μόλις λίγες εβδομάδες αφότου έστειλε στον Διεθνή Διαστημικό Σταθμό έναν Αμερικανό αστροναύτη μαζί με δύο Ρώσους κοσμοναύτες με ρωσικό θαλαμίσκο. Στην πραγματικότητα, η λήψη περαιτέρω μέτρων θα θέσει σε κίνδυνο ολόκληρο το αμερικανικό διαστημικό πρόγραμμα.
Εν τω μεταξύ, ο αντιπρόσωπος της αμερικανικής διαστημικής υπηρεσίας στο Κέντρο Ελέγχου Αποστολών (ΚΕΑ) στο Κορολιόφ κοντά στη Μόσχα, Αλεξάντρ Κόπτεφ, πιστεύει ότι η μονομερής διακοπή της συνεργασίας με τη Ρωσία, θα βλάψει περισσότερο τη NASA. Μαζί του συμφωνεί και ο ρώσος Ακαδημαϊκός, Ρόαλντ Σαγκντέγιεφ, ο οποίος ήταν επικεφαλής του Ινστιτούτου Διαστημικών Ερευνών της Ακαδημίας Επιστημών της ΕΣΣΔ. Σαν αποτέλεσμα των κυρώσεων, θα υποφέρουν οι ερευνητές που ασχολούνται με τη διαστημική επιστήμη και είναι ειλικρινά αφοσιωμένοι σε αυτήν» είπε ο εμπειρογνώμονας.
Ο Σαγκντέγιεφ έφερε ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα σε σχέση με αυτό, που συνδέεται άμεσα με την Κριμαία. Δεκαοκτώ μήνες πριν, τέθηκε με επιτυχία σε τροχιά ο ρωσικός επιστημονικός δορυφόρος «Radioastron», που αποτελεί ένα μοναδικό ραδιοτηλεσκόπιο με εξελιγμένες οπτικές ικανότητες που ξεπερνούν τις αντίστοιχες του αμερικανικού Hubble.
«Τα κοινά διεθνή προγράμματα για το συγκεκριμένο έργο αφορούν σε μια συγχρονισμένη αλληλεπίδραση μεταξύ ραδιοτηλεσκόπιων σε διαφορετικές ηπείρους που εργάζονται για την υποστήριξη του «Radioastron». Και ένα από αυτά τα τηλεσκόπια, το βασικότερο στην Ευρώπη, βρίσκεται στην Ευπατόρια στην Κριμαία. Και δεν ξέρω τι θα συμβεί τώρα», δήλωσε.
Ο Ακαδημαϊκός πιστεύει ότι «οι αμερικανοί επιστήμονες ασφαλώς και θα στραφούν προς τους γερουσιαστές και τα μέλη του Κογκρέσου, για να πιέσουν ώστε τα συγκεκριμένα έργα στα οποία συμμετέχουν από κοινού με τη Ρωσία, να εξαιρεθούν από τις κυρώσεις».
http://www.apocalypsejohn.com/2014/04/giati-i-nasa-den-borei-na-diakopsei-ti-sunergasia-tis-me-ti-rosia.html

Έλληνας μάγος καθήλωσε όλο τον πλανήτη με αυτό που έκανε! (ΒΙΝΤΕΟ)

magos


Ο ελληνικής καταγωγής «θαυματοποιός» Κρις Έιντζελ, έχει καταφέρει να κάνει μερικά από τα πιο εντυπωσιακά και ανεξήγητα μαγικά μέχρι σήμερα.
Πιο συγκεκριμένα ο Έιντζελ κατάφερε να περάσει μέσα από μια σιδερένια πόρτα μπροστά στα μάτια των έκπληκτων περαστικών.
Αυτό το κόλπο του, δύο χρόνια μετά την εκτέλεσή του, παραμένει ένα μεγάλο μυστήριο, καθώς κανείς δεν μπορεί να καταλάβει πως κάτι τέτοιο είναι δυνατόν.




Πηγή: gkourou.com

TO ΑΓΑΛΜΑ ΚΟΙΜΟΤΑΝ ΣΤΑ ΘΕΜΕΛΙΑ ΤΟΥ ΣΠΙΤΙΟΥ ΤΟΥΣ

TO ΑΓΑΛΜΑ ΚΟΙΜΟΤΑΝ ΣΤΑ ΘΕΜΕΛΙΑ ΤΟΥ ΣΠΙΤΙΟΥ ΤΟΥΣ

Να μια ιστορία που ακόμα και ο πιο ευφάνταστος σεναριογράφος δεν θα έγραφε ποτέ. Συνέβη στην Κολωνία στα μέσα της δεκαετίας του '60. Ενας φοιτητής στη Σχολή Πολιτικών Μηχανικών, ο Ζόζεφ Γκενς, κατέβηκε στο υπόγειο του σπιτιού του κρατώντας μια αξίνα. Οι γονείς του, του είχαν ζητήσει να ερευνήσει αν τα θεμέλια του διπλανού σπιτιού θα άντεχαν ένα νέο κτήριο αφού το προϋπάρχον είχε καταστραφεί στους βομβαρδισμούς στη διάρκεια του πολέμου.

Σε οποιαδήποτε άλλη περίπτωση θα έπρεπε να γίνει εκσκαφή και αυτοψία από ειδικούς, αλλά τα χρήματα δεν περίσσευαν κι έτσι η οικογένεια αποφάσισε να εμπιστευθεί την κρίση του νεοσσού της, ο οποίος με το που άρχισε να σκάβει έπεσε πάνω στο πρώτο εμπόδιο: ένα πηγάδι. Σε μια στιγμή απροσεξίας ο κασμάς ξέφυγε από τα χέρια του και κατέληξε στο πηγάδι. Οπου αίφνης στ' αυτιά του Ζόζεφ μπήκαν ψύλλοι: ποτέ κανείς στην οικογένεια δεν του είχε αναφέρει την ύπαρξη αυτού του πηγαδιού. Ξανάπιασε έτσι το σκάψιμο μαζί με τον αδελφό του, Χανς, προκειμένου πριν απ' όλα να καταλάβει αν όντως ο βυθός του ήταν μόλις τρία μέτρα κάτω από την επιφάνεια του εδάφους. Αποδείχθηκε πως όχι.


Συγκλονιστική περιπέτεια
Στους αδελφούς Γκενς προστέθηκαν στη συνέχεια πέντε ακόμα φίλοι, οι τρεις αδελφοί Χέρμαν, ο Γκούντερ Γκόλντενμπεργκ και ο Μπέρνχαρντ Στράσερ, κι όλοι μαζί πήραν μέρος στη συγκλονιστική περιπέτεια της ανακάλυψης ενός από τα πλέον σημαντικά αρχαιολογικά ευρήματα βόρεια των Αλπεων. Με το που άρχισαν να σκάβουν οι αποκαλύψεις ακολουθούσαν η μία την άλλη: κομμάτια από αγγεία, οστά, κιονόκρανα, καταφανώς όλα από την εποχή που η περιοχή αποτελούσε ρωμαϊκή κτήση. Δεν χρειάστηκε πολύ για να καταλάβουν πως εκείνο το πηγάδι τούς είχε ανοίξει το δρόμο για ένα σύμπαν που είχε θαφτεί πριν από δύο χιλιάδες χρόνια. Είχε φτάσει Δεκαπενταύγουστος όταν βρέθηκαν μπροστά σε μια πέτρα, την οποία αδυνατούσαν να μετακινήσουν. Εμειναν άναυδοι και συνέχισαν να σκάβουν επί δύο ώρες γύρω της, δίχως ν' ανταλλάσσουν κουβέντα, με την αδρεναλίνη τους να έχει ανέβει στα ύψη. Βρήκαν έναν κορμό, τα χέρια, έναν αυλό, εν ολίγοις ένα άγαλμα του Πάνα. Δεν το γνώριζαν ακόμα, αλλά είχαν ανακαλύψει το μαυσωλείο του Λούκιου Πουμπλίκιου, ενός λεγεωνάριου που είχε πεθάνει στη διάρκεια του πρώτου αιώνα μ.Χ.
Πριν συνεχίσουν την ανασκαφή οι επτά φίλοι απευθύνθηκαν στο τμήμα ρωμαϊκών αρχαιοτήτων του μουσείου της πόλης. Ο διευθυντής του, Οτο Ντόπελφελντ, έσπευσε στο υπόγειο και μένοντας άναυδος μπόρεσε μόνο να ψιθυρίσει «απίστευτο». Η ανασκαφή συνεχίστηκε για λίγο ακόμα με ενθουσιασμένους όλους τους συμμετέχοντες, είτε ήταν φοιτητές στο τμήμα των πολιτικών μηχανικών, είτε επαγγελματίες αρχαιολόγοι. Μέχρι που οι τελευταίοι αποφάσισαν πως έπρεπε να σταματήσουν, αφού έβαζαν σε κίνδυνο τη στατικότητα της από πάνω οικείας και τη ζωή των επτά φίλων.

Το αίτημα των αρχαιολόγων έγινε αποδεκτό, αν και οι νεαροί υποπτεύτηκαν αμέσως ότι οι επαγγελματίες του χώρου ήθελαν να συνεχίσουν μόνοι τους τη δουλειά. Παρά ταύτα παθιασμένοι όντες με την ανακάλυψή τους δεν έπαψαν να καταβροχθίζουν βιβλία με συναφή θέματα, αρχαιολογίας και ιστορίας. Οι μήνες ωστόσο περνούσαν και δεν εμφανιζόταν ψυχή. Οι άνθρωποι του μουσείου είχαν κυριολεκτικά εξαφανιστεί. Πιθανότατα δεν ήθελαν να επωμισθούν την ευθύνη να φέρουν στο φως τα ευρήματα με κίνδυνο να πέσει πάνω στο κεφάλι όλων ένα σπίτι.
Στο τέλος -αφηγείται ο Ζόζεφ Γκενς σ' ένα βιβλίο-χρονικό της ανακάλυψης που με τίτλο «Πυρετός της ανασκαφής» εκδόθηκε μόλις στη Γερμανία από τον οίκο Κιπενχάουερ και Σουίτς- οι νεαροί πήραν μια παρακινδυνευμένη απόφαση. Σκέφτηκαν πως ισχυροποιώντας τα θεμέλια και αντιστυλώνοντας το υπόγειο στα σωστά σημεία, θα μπορούσαν να συνεχίσουν το σκάψιμο, ελαχιστοποιώντας τον κίνδυνο. Στους γονείς απλώς είπαν πως ήθελαν να ξαναφέρουν το χώρο στην προηγούμενη μορφή του έτσι ώστε να μπορούν να οργανώνουν πάρτι σ' αυτόν. Συνυπολογίστε ότι η οικογένεια Γκενς είχε υποχρεωθεί να υπογράψει ένα έγγραφο σχετικό με τη στάση των εργασιών στο υπόγειο από τους επτά νέους.
Με τις οικονομίες τους και με κάποια χρήματα που είχαν κληρονομήσει από τους παππούδες τους, έβαλαν μπροστά τη δουλειά. Αγόρασαν 35 μέτρα ατσάλινων δοκών, επτά κυβικά οπλισμένο τσιμέντο, 10.000 τούβλα και 90 σακιά άμμο. Σιγά σιγά, μέρα με την ημέρα, δουλεύοντας κρυφά, οι επτά κατάφεραν να ισχυροποιήσουν το υπόγειο, μετατρέποντας το υπέδαφός του σ' ένα είδος σπηλιάς που τη διαπερνούσαν δεκάδες τούνελ. Εμπαιναν σ' αυτό από μια είσοδο στο έδαφος που κρυβόταν από ένα ντουλάπι. Φυσικά μαζί με τις μυστικές τους δραστηριότητες συνέχιζαν να διαμορφώνουν στην επιφάνεια το χώρο για τα πάρτι που τάχα θα οργάνωναν.
Πλήθος ευρημάτων
Οι επτά ερασιτέχνες αρχαιολόγοι αποκάλυψαν πλήθος ακόμα ευρημάτων, ανάμεσά τους και το άγαλμα του Λούκιου Πουμπλίκιου, του βετεράνου της Πέμπτης λεγεώνας που είχε γεννηθεί στη Ρώμη και πεθάνει στην Κολωνία τον καιρό του αυτοκράτορα Κλαύδιου. Δύο χρόνια αργότερα, το 1967, ήταν έτοιμοι να επιδείξουν σ' όλο τον κόσμο το θαύμα το οποίο είχαν επιτελέσει. Οργάνωσαν μια συνέντευξη Τύπου και μια έκθεση. Κατά τον πρωσικό νόμο, τα ευρήματα αποτελούσαν ιδιοκτησία τους. Ολες οι εφημερίδες, ώς και οι «Τάιμς», αναφέρθηκαν στην ανακάλυψη. Ενας Αμερικανός εμφανίστηκε από το πουθενά και πρόσφερε το αστρονομικό ποσό του ενός εκατομμυρίου μάρκων μόνο και μόνο για το άγαλμα του Λούκιου. Ομως οι επτά αρνήθηκαν και παρέδωσαν τους θησαυρούς στην πόλη της Κολωνίας.
«Το κάναμε γιατί το θέλαμε κι όχι για τα χρήματα», εξηγεί ο Ζόζεφ Γκενς. «Και θέλαμε να είμαστε σίγουροι πως τα πάντα θα έμεναν στην πόλη μας», συνεχίζει. Πράγματι οι επισκέπτες μπορούν να θαυμάσουν σήμερα τα ευρήματά τους στο τμήμα ρωμαϊκών αρχαιοτήτων του μουσείου της Κολωνίας.
Υπεύθυνος: ΧΡΗΣΤΟΣ ΣΙΑΦΚΟΣ

Πηγή...

Πως "τρως" πύραυλο χωρίς να το περιμένεις - Περιστατικά ανάλογα με αυτό της ΣΑΛΑΜΙΣ

Image
Το σοβαρό περιστατικό με την φρεγάτα ΣΑΛΑΜΙΣ και τον ισραηλινό πύραυλο που λίγο έλειψε να την χτυπήσει δεν είναι το πρώτο . Έχουν προηγηθεί πολύ πιο τραγικά παραδείγματα πολεμικών πλοίων που δεν μπόρεσαν να αντιδράσουν είτε σε “φιλικά πυρά”, είτε σε μια αιφνιδιαστική επίθεση από εκεί που κανείς δεν περίμενε.

Και είναι αυτός ο λόγος που τα πολεμικά πλοία πάντα πρέπει να βρίσκονται σε κατάσταση “πολεμικής ετοιμότητας”. Στην περίπτωση της φρεγάτας μας είναι ενθαρρυντικό το γεγονός ότι παρά την “χαλαρότητα” που είχε διαδεχτεί την ένταση της συμμετοχής σε μια μεγάλη άσκηση, υπήρξαν αντανακλαστικά και αντιδράσεις από το ανθρώπινο δυναμικό για μια ύστατη προσπάθεια αποφυγής του πυραύλου.

Ποια είναι τα δύο περιστατικά που φέρνει στο νου η περίτπωση της ελληνικής φρεγάτας:

1. Στο Αιγαίο πριν από αρκετά χρόνια, όπου το Τουρκικό αντιτορπιλικό TCG Muavenet το οποίο κατά τη διάρκεια της νατοϊκής άσκησης «Display Determination 1992» είχε πληγεί κατά λάθος από δύο κατευθυνόμενα βλήματα επιφανείας – αέρος RIM-7 Sea Sparrow που εκτοξεύθηκαν από το αμερικανικό αεροπλανοφόρο USS Saratoga CV 60.Τα βλήματα προσέκρουσαν στη γέφυρα του τουρκικού πλοίου και κατέστρεψαν το Κέντρο Πληροφοριών Μάχης. Το αποτέλεσμα ήταν πέντε νεκροί (συμπεριλαμβανομένου και του κυβερνήτη του τουρκικού πλοίου) και πολλοί τραυματίες (μεταξύ των οποίων το σύνολο σχεδόν των αξιωματικών).







2. Η προσβολή από δύο πυραύλους Exocet  κατά  της αμερικανικής φρεγάτας USS Stark από Ιρακινά μαχητικά (F-1EQ/AM-39) στον Περσικό Κόλπο τo 1987. Η επίθεση των Ιρακινών στοίχισε στους Αμερικανούς 37 νεκρούς και σημαντικές βλάβες στην 4.200 τόνων Oliver Hazard Perry λόγω της αδράνειας του κέντρου επιχειρήσεων του πλοίου, αφού άφησαν να προσεγγίσει το Ιρακινό αεροσκάφος στα 20 μίλια και να εξαπολύσει τους πυραύλους του.




Πηγή
http://infognomonpolitics.blogspot.gr/2014/04/blog-post_8083.html

Η ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΣΤΟ ena tv 12-13-14/4/2898

ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΜΕΡΟΣ… ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΔΕΝ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕ…ΑΚΟΜΑ!!!

 



http://alfeiospotamos.gr/?p=2840

«ΤΡΑΠΕΖΑ της ΕΛΛΑΔΟΣ» Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ-ΥΠΕΡΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ ΤΗΣ «ΕΘΝΙΚΗΣ»

ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ… ΕΛΛΑΔΟΣ! ΕΙΝΑΙ; ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΣ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΗΡΟΥΜΕ ΟΤΙ ΚΑΘΕ ΑΛΛΟ ΠΑΡΑ ΤΗΣ… ΕΛΛΑΔΟΣ ΕΙΝΑΙ! ΜΙΑ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΟΥ ΟΠΩΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΖΟΥΜΕ, ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ, ΑΝΕΞΕΛΕΓΚΤΗ ΕΝΤΕΛΩΣ ΠΟΥ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ ΚΑΙ ΚΑΤΕΥΘΥΝΕΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ…
ΤΡΑΠΕΖΑ ΕΛΛΑΔΟΣ (ΙΔΡΥΣΗ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝ.ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ)
Ω! ΝΑΙ! ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΤΟ ΔΙΑΒΑΖΟΥΜΕ! ΑΝΗΚΕΙ 100% ΣΤΗΝ…»ΕΘΝΙΚΗ» ΤΡΑΠΕΖΑ…
TRAPEZA ELLADOS (EΘΝΙΚΗΣ)
ΜΙΑ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΟΥ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΚΑΝΕΙ ΚΟΥΜΑΝΤΟ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΙ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΣΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΗΣ…
ΤΡΑΠΕΖΑ ΕΛΛΑΔΟΣ (ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΚΡΑΤΙΚΩΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΩΝ)
ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΔΕΧΕΤΑΙ ΚΑΜΙΑ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ. Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΟΜΩΣ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΔΙΚΟΣ ΜΑΣ ΘΕΣΜΟΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ. ΔΗΛΑΔΗ, ΚΑΝΕΙ ΚΟΥΜΑΝΤΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΗ ΔΙΚΗ ΜΑΣ, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΜΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΕΙ…
ΤΡΑΠΕΖΑ ΕΛΛΑΔΟΣ (ΚΡΑΤΟΣ ΕΝ ΚΡΑΤΕΙ)
Ε, ΚΑΛΑ ΤΩΡΑ! ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΜΕΤΟΧΩΝ, ΜΟΝΟ ΟΣΟΙ ΕΧΟΥΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ…ΥΠΗΚΟΟΤΗΤΑ…
ΤΡΑΠΕΖΑ ΕΛΛΑΔΟΣ (ΥΠΗΚΟΟΤΗΤΑ)
ΑΥΣΤΗΡΩΣ ΜΟΝΟ ΜΕΧΡΙ ΤΟ 35% ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ, ΜΗ ΧΑΘΕΙ ΠΟΤΕ Η ΤΡΑΠΕΖΑ ΑΠΟ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ…
ΤΡΑΠΕΖΑ ΕΛΛΑΔΟΣ (ΜΕΤ.ΔΗΜΟΣΙΟ)
ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟΣ… ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΣ ΔΑΝΕΙΣΤΗΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΕ ΣΥΝΘΗΚΕΣ…»ΑΓΟΡΑΣ»… ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΔΙΕΥΚΟΛΥΝΣΕΙΣ, ΟΥΤΕ ΛΟΓΟΣ…
ΤΡΑΠΕΖΑ ΕΛΛΑΔΟΣ (ΜΗ ΕΥΘΥΝΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΥΚΟΛΙΕΣ)
ΚΑΙ ΝΑΤΑ!!! ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΛΙΓΟΙ ΗΞΕΡΑΝ ΤΗΝ B.I.S., ΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΔΙΕΘΝΩΝ ΔΙΑΚΑΝΟΝΙΣΜΩΝ! ΕΔΩ ΑΞΙΖΕΙ ΤΟΝ ΚΟΠΟ ΝΑ ΠΑΡΑΘΕΣΟΥΜΕ ΑΥΤΟ… BRETTON WOODS, B.I.S., ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟΙ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΙ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑΤΩΝ! 
ΤΡΑΠΕΖΑ ΕΛΛΑΔΟΣ (ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ Β.I.S.)
ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΗΣ B.I.S. Ο ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ…»ΕΛΛΑΔΟΣ»… Ο ΠΡΟΒΟΠΟΥΛΟΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΩΝ ΤΩΝ ΣΠΙΤΙΩΝ ΜΑΣ, Ε;… ΠΑΡ” ΟΛΟ ΠΟΥ ΞΕΡΕΙ ΓΙΑ ΤΑ ΤΟΣΑ ΤΡΙΣ ΠΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΛΕΦΤΑ…
ΤΡΑΠΕΖΑ ΕΛΛΑΔΟΣ (B.I.S)
ΝΑ ΚΑΙ Η ΕΓΓΡΑΦΗ ΤΗΣ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΤΗΣ B.I.S.
ΤΡΑΠΕΖΑ ΕΛΛΑΔΟΣ (ΙΔΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΗΝ B.I.S)
ΔΕΙΤΕ! ΤΕΛΕΙΩΣ ΑΦΟΡΟΛΟΓΗΤΗ…
ΤΡΑΠΕΖΑ ΕΛΛΑΔΟΣ(ΠΛΡΩΣ ΑΦΟΡΟΛΟΓΗΤΗ)
ΚΑΙ ΜΕ ΑΠΟΛΥΤΗ ΜΥΣΤΙΚΟΤΗΤΑ…
ΤΡΑΠΕΖΑ ΕΛΛΑΔΟΣ (ΜΥΣΤΙΚΑ)
ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟ ΦΕΚ ΤΗΣ ΙΔΡΥΣΗΣ ΤΗΣ «ΤΡΑΠΕΖΑΣ της ΕΛΛΑΔΟΣ» ΚΑΙ ΕΔΩ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ, ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΤΟΥ ΟΠΟΙΟΥ ΕΙΔΑΤΕ ΠΙΟ ΠΑΝΩ…

ΑΠΟ ΠΟΥ ΚΑΙ ΩΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΔΑΝΕΙΣΑΝ ΧΡΗΜΑΤΑ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ; ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ΑΦΡΑΓΚΟΙ…

10155509_240028729536632_8517335375109671120_n
1932421_805906339436191_452184726_nVasilis Theodoropoulos ΗΡΘΕ Ο ΚΛΩΝΟΣ ΤΗΣ ΝΑΖΙΣΤΙΚΗΣ ΠΡΑΚΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΜΕΘΟΔΟΥ Η ΜΕΡΚΕΛ ΝΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΕΙ ΤΟΝ ΣΑΜΑΡΑ ΛΟΓΩ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ ΓΙΑΤΙ ΗΤΑΝ ΑΨΟΓΟΣ ΣΤΗΝ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΤΩΝ ΣΧΕΔΙΩΝ ΤΩΝ ΕΠΙΚΥΡΙΑΡΧΩΝ ΤΟΚΟΓΛΥΦΩΝ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΑ ΜΜΕ ΕΓΚΩΜΙΑΣΑΝ ΤΗΝ ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΗΣ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΛΑ;; ΤΗΣ ΛΟΓΙΑ… Η ΠΛΗΡΗΣ ΑΝΤΙΝΟΗΣΗ…
ΑΠΟ ΠΟΥ ΚΑΙ ΩΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΔΑΝΕΙΣΑΝ ΧΡΗΜΑΤΑ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ; ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ΑΦΡΑΓΚΟΙ ΚΑΙ ΧΡΩΣΤΑΝΕ ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΜΑΣ ΔΑΝΕΙΖΟΥΝ ;
ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΕΙ ΤΟΝ ΣΑΜΑΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ ΓΙΑΤΙ ΥΠΟΘΗΚΕΥΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΣΤΑ ΝΕΟΤΑΞΙΚΑ ΜΙΑΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΦΗΣΕ ΚΕΡΔΗ ΣΤΟΥΣ ΧΑΖΑΡΟΥΣ ΤΗΣ 7ης ΟΡΔΗΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 80 ΔΙΣ ΜΕ ΤΗΝ » ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΗ ΠΤΩΧΕΥΣΗ » ΜΑΣ. ΕΙΝΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ Η ΚΟΡΟΪΔΙΑ, Η ΑΠΑΤΗ, Η ΛΕΗΛΑΣΙΑ ΚΑΙ Η ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΓΕΝΟΣ…
ΕΛΛΗΝΑ!!!!!! ΕΦΤΑΣΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΟΤΙ ΜΑΣ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ… ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΛΛΟΣ ΧΡΟΝΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕΙ Η ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΚΑΙ Η ΑΠΑΞΙΩΣΗ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΑ ΜΙΑΣΜΑΤΑ. ΔΩΣΑΜΕ ΑΠΛΟΧΕΡΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ, ΤΗΝ ΓΝΩΣΗ, ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΗΜΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΛΟΥΤΟ ΚΑΙ ΕΙΣΠΡΑΞΑΜΕ ΜΟΝΟ ΜΙΣΟΣ, ΔΟΛΙΟΦΘΟΡΕΣ, ΛΕΗΛΑΣΙΕΣ ΚΑΙ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΕΣ…
ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΜΑΣ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΝΕΝΩΣΗ ΜΑΣ ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΔΕΙΧΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΒΟΥΛΗΣΗ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΜΑΣ… ΑΠΟΚΤΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ.
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ – ΑΦΥΠΝΙΣΗ – ΣΥΝΕΝΩΣΗ… ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΟΛΗ.

http://alfeiospotamos.gr/?p=2799
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters