Δευτέρα 21 Απριλίου 2014

Ένας ακόμη λόγος ότι η Αργώ πετούσε

Εκεινο ομως που δειχνει τη σπουδαιοτητα του πλοιου οπως φαινετε και σε ολη την αφηγηση των Ορφικων ειναι οτι δεν παθαινε τιποτα στις τρικυμιες.Οσοι ασχοληθηκαν με τα αργοναυτικα δεν παραλειπουν σε πολλα σημεια οτι η Αργω μιλουσε,μια ομιλια που προερχοταν απο την ομιλουσα φηγό(βελανιδια)την οποια ειχε προσαρμοσει στην μεση της τροπιδας η ιδια η Αθηνα. Η βελανιδια απο το ορος Τομαρο ανεδιδε ηχο και καθοριζε το δρομολογιο και τα εμποδια που θα συναντουσε μπροστα της(ορφ.246,1163).(οπωσ τα σημερινα ρανταρ,σοναρ) Ολα αυτα ειναι λιγο πολυ γνωστα . Αρκετοι ( και εγω) υποστηριζουν οτι η αργω ηταν ενα πραγμα που πετουσε. Ενα διαστημοπλοιο .Που βασιζομαστε περισσοτερο; 

Βασιζομαστε οτι ενας ανδρας του πληρωματος, ο Κάνθος ο Αβαντιάδης πεθανε οταν η Αργω πετουσε πανω απο την Λιβυη"(ορφ.145). Η Λιβυη ειναι εδαφος και οχι θαλασσα. 

Φωτο: Αρχαιο ελληνικο νομισμα με UFO
toagnosto

Επιστρέφουν οι εξωγήινοι στο σπίτι τους και... το σπίτι τους είναι η Γη;

Η είδηση μας έρχεται από το ΚΑΙΜΠΡΙΤΖ από έναν κορυφαίο γενετησιολόγο τον Δρ Bernard Dunforth. Οι αποκαλούμενοι "διαστημικοί αλλοδαποί" είναι πραγματικά στενοί συγγενείς της ανθρωπότητας που εξελίχθηκαν στη γη ένα εκατομμύριο έτη πριν και έφυγαν για τα αστέρια -- και τώρα αυτοί θέλουν να έρθουν στο σπίτι τους ! αυτά λέει ο Δρ Bernard Dunforth και συνεχίζει:
"Πραγματοποιήσαμε τις μελέτες για το μιτοχονδριακό DNA που λήφθηκε από απανθρακωμένο ιστό που βρέθηκε στις συντριβές των UFO στη δεκαετία του '50, και έχουμε καταλήξει στο συμπέρασμα που δεν χωράει καμιά αμφιβολία ότι οι διάσημοι" γκρίζοι "αλλοδαποί συσχετίζονται με Homo sapiens, το σύγχρονο άτομο," δήλωσε το Δρ Bernard Dunforth. Οι υποδοχές ματιών και οι ρινικές κοιλότητες των αλλοδαπών κρανίων μοιάζουν με εκείνοι Homo erectus, έναν προϊστορικό ξάδελφο των ανθρώπων, είπε. 

"Τα στοιχεία δείχνουν ότι αντί να έχει εξαφανισθεί το είδος αυτό όπως θεωρείτο , ο Homo erectus ανέπτυξε έναν ιδιαίτερα προηγμένο πολιτισμό που επέτυχε τελικά να πραγματοποιήσει διαστημική πτήση," είπε το Δρ Dunforth. "Σχεδόν σε κάθε πολιτισμό σε όλο τον κόσμο υπάρχουν μύθοι μιας αρχαίας φυλής που ήταν οι κυρίαρχοι της γης σε έναν μακρύ ξεχασμένο χρόνο αποκαλούμενο μερικές φορές χρυσή ηλικία, λέει ο εν λόγω επιστήμονας. 

"Σε μερικούς πολιτισμούς είναι γνωστοί ως οι παλαιοί , σε άλλους καλούνται οι κύριοι, στη Βίβλο αναφέρονται ως Νεφελίμ . Στους προϊστορικούς χρόνους, οι μύθοι λένε, ότι αυτοί οι υπεράνθρωποι που κυβερνούσαν όλη την ανθρωπότητα, είχαν τους ανθρώπους σκλάβους και συχνά έρχονταν σε σεξουαλική επαφή με τις γυναίκες των ανθρώπων. Η Βίβλος λέει ότι οι γιοι των θεών είδαν τις θυγατέρες των ανθρώπων και ενώθηκαν με αυτές. Ο Δρ Dunforth θεωρεί ότι αυτοί οι υπεράνθρωποι που έφυγαν μακριά από τη γη τουλάχιστον 30.000 χρόνια πριν, άρχισαν να επιστρέφουν. 

Η θεωρία του στηρίζεται και στις απαγωγές των γυναικών από τα UFO. "Συχνά οι αλλοδαποί όταν αναφέρονται σε μας, μας προσφωνούν “ αδέλφια " και σε μερικές περιπτώσεις έχουν αναφέρει ρητά ότι γύρισαν στο μεγάλο σπίτι τους. Αυτές οι φράσεις έχουν μπερδέψει τους ερευνητές . 

Μερικοί εμπειρογνώμονες λένε ότι εάν όλα αυτά είναι αληθινά, η ανθρώπινη φυλή πρέπει να προετοιμαστεί για έναν παγκόσμιο πόλεμο με σκοπό να μην επιτρέψει τους εξωγήινους, τους παλιούς ιδιοκτήτες, να πάρουν την γη. 

Αλλά μην ξεχνάμε ότι , αυτοί οι μακρινοί χαμένοι ξάδελφοι μας είναι εκατομμύρια έτη μπροστά από μας στην εξέλιξη, είναι σοφότεροι και ισχυρότεροι , είναι γενικά τόσοι ανώτεροι από εμάς όσο εμείς είμαστε ανώτεροι από τους χιμπατζήδες. Η καλύτερη λοιπόν λύση είναι να βρούμε ένα τρόπο να συγκατοικήσουμε με αυτούς που οι πρόγονοί μας τους λάτρεψαν σαν θεούς.
toagnosto

Οι έλληνες Θεοί ταξίδεψαν σε όλη την γη με μεταλλικά άρματα και βιμανας

 Γράφει ο Έλληνας γεωγράφος Στράβων για το απώτατο ελληνικό παρελθόν της Ινδίας: «...παρ΄ Ἰνδῶν ...κρατῆσαι τῆς μεθ΄ Ἡρακλέους καὶ Διονύσου»(Στράβων 15.1.6) δηλαδή, “την Ινδία κατέκτησε ο Ηρακλής και μετά ο Διόνυσος’’. Ο Όμηρος, στα έπη του, περιγράφει τις αστραπιαίες μετακινήσεις των ολύμπιων θεών στον αιθέρα με μεταλλικά άρματα. Λέει ο Όμηρος στην Ιλιάδα του, για παράδειγμα, πως η Ήρα πέταξε από τον

Όλυμπο πάνω από τα Πιέρια όρη, την Ημαθία, τα βουνά της Θράκης χωρίς να πατάνε οι φτέρνες της στις κορυφές των βουνών και από τον Άθω κατηφόρησε και ‘προσγειώθηκε’ στη Λήμνο: Το ίδιο όμως λένε και τα κείμενα των ινδών στις Βέδες. Στις Βέδες ο Ήλιος και η Ίνδρα, αλλά και άλλοι βεδικοί θεοί μετακινούνταν πετώντας με ιπτάμενα άρματα τις λεγόμενες Βιμάνες. Με την ακρίβεια "agnihotra-vimana", και επειδή στα σανσκριτικά ‘agni’ σημαίνει φωτιά, θεωρούνται ιπτάμενα οχήματα που ωθούνταν από τη φωτιά. Η βεδική λέξη Βι-Μάνα είναι σύνθετη: Βι-Μάνα, την επεξηγούν ως χώρο, κατοικία των αρχαίων θεών. Κατασκευαστές αυτών των ιπτάμενων μηχανών γράφουν οι Βεδες ότι ήταν οι Έλληνες. Οι ίδιοι οι Ινδοί, παραδέχονται πως ο Ινδός θεός Σκάνδρα, προέρχεται από την ελληνική μυθολογία. Ιπτάμενα άρματα ή αντικείμενα υπάρχουν σε σχετικές τοιχογραφίες σε πολλά σημεία της Γης. Έχουν εντοπιστεί στην Ευρώπη, στην Αφρική, στην Αυστραλία, στην Κεντρική Αμερική. Χρονολογούνται κυρίως από το 10.000 έως 3.000 π.Χ. Πολλά νεότερης περιόδου (1η χιλιετία μ.Χ.) υπάρχουν στην Κεντρική Αμερική. Ήταν δημιουργήματα ανθρώπινης φαντασίας ή αναπαράσταση πραγματικών εικόνων;
toagnosto

ΑΝΑΛΥΣΗ. Γιατί οι τράπεζες δεν θέλουν να εξοφλούνται τα δάνεια; ΒΙΝΤΕΟ

ΟΙ ΚΕΝΤΡΙΚΕΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΜΕ ΔΟΛΟ ΑΠΕΣΠΑΣΑΝ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΤΟΥ ΝΟΜΙΣΜΑΤΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΚΡΑΤΗ, ΕΤΣΙ ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΑΝΤΙ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΤΟΥΣ ΤΑ ΔΑΝΕΙΖΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ. ΑΥΤΕΣ ΜΕ ΜΟΧΛΟ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΠΟΥ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΞΟΦΛΗΘΕΙ, ΛΟΓΩ ΤΟΚΩΝ, ΒΑΖΟΥΝ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΟΥΣ ΝΑ ΔΙΑΦΕΝΤΕΥΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΘΕ ΧΩΡΑ, ΟΠΟΥ ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ, ΟΜΟΙΡΕΣ ΤΟΥ ΥΠΟΤΙΘΕΜΕΝΟΥ ΧΡΕΟΥΣ ΚΑΝΟΥΝ ΟΤΙ  ΘΕΛΟΥΝ ΟΙ ΥΠΟΤΙΘΕΜΕΝΟΙ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ ΤΟΥΣ. ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΛΟΙΠΟΝ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΧΡΗΜΑΤΑ, ΑΦΟΥ ΠΛΕΟΝ, ΠΑΡΑΝΟΜΑ, ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΛΛΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΟΣΑ ΘΕΛΟΥΝ. ΤΗΝ ΑΤΟΜΙΚΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΣΑΣ ΘΕΛΟΥΝ (ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ, ΣΠΙΤΙΑ, ΑΓΡΟΚΤΗΜΑΤΑ Κ.Α.)....
ΔΗΛΑΔΗ ΟΤΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΤΕ ΜΕ ΤΑ "ΧΡΗΜΑΤΑ" ΠΟΥ ΣΑΣ ΔΑΝΕΙΣΑΝ
ΚΑΙ ΚΑΤ ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΣΑΣ, ΕΝΩ ΕΣΕΙΣ ΑΠΟΔΥΝΑΜΩΜΕΝΟΙ ΕΙΣΑΣΤΕ ΑΝΙΚΑΝΟΙ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΤΕ ΣΕ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ. ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ,
ΚΕΡΔΟΦΟΡΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ, ΟΡΥΚΤΟ ΠΛΟΥΤΟ
ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΑΞΙΑ, ΑΦΗΝΟΝΤΑΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
ΜΟΝΟ ΤΑ ΜΕΘΟΔΕΥΜΕΝΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΑΙ ΙΔΙΩΤΙΚΑ ΧΡΕΗ.
Το παρακάτω βίντεο εξηγεί πως γίνεται
το κόλπο αυτό εδώ και πολλά χρόνια
στις περισσότερες χώρες του κόσμου
με τον ίδιο ακριβώς τρόπο.
Την δικαιολογία της οικονομικής κρίσης
την οποία οι ίδιες οι τράπεζες δημιουργούν
ΚΑΙ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΙ, ΜΜΕ, ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΣΥΓΚΑΛΥΠΤΟΥΝ
κάτω από τις ίδιες πάντα δικαιολογίες.
Δείτε το βίντεο στο youtube: http://www.youtube.com/watch?v=cOyxM2Z9U98
Για να καταλάβουμε καλύτερα τι συμβαίνει, πρώτα από όλα πρέπει να χωρίσουμε τις τράπεζες σε δυο κατηγορίες.
Από την μια είναι οι τράπεζες που βρίσκονται στο παρασκήνιο και κρύβονται πίσω από εθνικά ονόματα π.χ. Κεντρική τράπεζα Ελλάδος (ΚτΕ), Ομοσπονιδακή τράπεζα Αμερικής (FED), Κεντρική τράπεζα Αγγλίας (BoE), Ευρωπαική Κεντρική Τράπεζα (ΕΚΤ) κτλ, για να παραπλανήσουν τον κόσμο ότι είναι δημόσιες και να νομίζει ο κάθε "νανουρισμένος" από τα ΜΜΕ, και την δικτατορική ψευτοδημοκρατία, ότι λειτουργούν για το κοινό συμφέρον, ενώ στην πράξη είναι ιδιωτικές και λειτουργούν για τα συμφέροντα των ιδιοκτητών τους, από την σύσταση τους εδώ και περίπου 200 χρόνια.
Αυτές έχουν αποσπάσει το καταστροφικό αποκλειστικό προνόμιο από κυβερνήσεις του παρελθόντος -την οποία κομπίνα συνεχίζουν οι σημερινές κυβερνήσεις- από την μια να τυπώνουν σε λευκά χαρτιά, χωρίς κανένα αντίκρισμα σε δικά τους περιουσιακά στοιχεία και μάλιστα μονοπωλιακά και αποκλειστικά, τα χρήματα που κυκλοφορούν στην χώρα (αν δηλαδή κάνετε και εσείς το ίδιο θα φυλακιστείτε ενώ δεν διαφέρετε σε τίποτα από αυτούς) και από την άλλη να ελέγχουν τις τράπεζες που γνωρίζει ο κόσμος και να θεσμοθετούν τους όρους λειτουργίας του τραπεζικού συστήματος και μέσω αυτών των δυο μηχανισμών να ελέγχουν την οικονομία της χώρας αντίστοιχα.

Πράγμα που δίνει με την σειρά του τον έλεγχο στις επιχειρήσεις (ποιες θέλουν να κλείσουν και ποιες να επιβιώσουν), στο εμπόριο και στους δείκτες (τιμάριθμο, πληθωρισμό, χρηματιστήρια, ισοτιμίες νομισμάτων κ.τ.λ.), ουσιαστικά στην ζωή των πολιτών και σε κάθε τους δραστηριότητα.
Αυτές οι επονομαζόμενες συνήθως "κεντρικές τράπεζες" τυπώνουν χαρτιά τα οποία ονομάζουν χρήματα, ομόλογα κ.τ.λ. και με αυτά δανείζουν επίσης τις κυβερνήσεις (δανείζονται δηλαδή από αυτές οι κυβερνήσεις τα χρήματα που όφειλαν να τυπώνουν ίδιες οι κυβερνήσεις για να εξυπηρετούν τις ανάγκες τους με αποτέλεσμα να είναι καταχρεωμένες σ αυτές και ασφαλώς εκεί που δανείζεσαι υποδουλώνεσαι και από εκεί τελικά κυβερνιέσαι)
Από την άλλη είναι οι τράπεζες τις οποίες γνωρίζει ο κόσμος οι οποίες επίσης δανείζονται αλλά και ελέγχονται από τις παραπάνω κεντρικές τράπεζες και με τον ίδιο τρόπο υποδουλώνονται στις επιθυμίες των προαναφερόμενων κεντρικών τραπεζών όπως οι κυβερνήσεις που προαναφέρθηκε.
Τα χρήματα λοιπόν που δανείζεστε από τις τράπεζες που γνωρίζετε ανήκουν -όπως θα διαβάσετε αν προσέξετε καλά τι γράφουν επάνω- στις πρώτες τράπεζες που προαναφέρθηκαν.
Τι λοιπόν να το κάνουν αυτές αν τους γυρίζατε πίσω τα χρήματα που σας δάνεισαν μέσω των τραπεζών που γνωρίζετε;;;

Αφού είναι λευκά χαρτάκια τυπωμένα με την φίρμα τους;;;
ΔΑΝΕΙΖΟΥΝ -ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ, ΤΡΑΠΕΖΕΣ, ΠΟΛΙΤΕΣ- ΕΝΤΟΚΑ ΓΙΑΤΙ ΜΟΝΟ ΕΤΣΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΤΟ ΚΟΛΠΟ ΤΟΥΣ, ΑΦΟΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΥΝ ΑΦΟΥ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΝΕΙΣ ΑΛΛΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΤΥΠΩΣΕΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΧΡΗΜΑΤΑ, ΘΑ ΤΟΥΣ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΤΕ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΔΑΝΕΙΣΑΝ ΚΑΙ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΑΝ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΘΑ ΕΚΚΡΕΜΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΧΡΩΣΤΑΤΕ ΤΑ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΑ ΣΑΣ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΛΟΓΟ ΕΠΙΤΟΚΙΟΥ.

ΤΟ ΕΠΙΤΟΚΙΟ ΛΟΙΠΟΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ Ο ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΗΣ ΣΑΣ ΔΗΛΑΔΗ Η ΚΙΝΗΣΗ ΜΑΤ ΤΩΝ ΚΕΝΤΡΙΚΩΝ ΤΡΑΠΕΖΙΤΩΝ.
ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΔΗΛΑΔΗ ΠΟΥ ΔΑΝΕΙΖΕΣΑΙ ΕΝΤΟΚΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΟ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΤΥΠΩΝΕΙ ΑΥΤΑ ΤΑ «ΧΑΡΤΙΑ» ΠΩΣ ΕΣΥ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΟΥ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙΣ ΠΙΣΩ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΥΠΩΣΕΙ;
Αυτή την απλή μαθηματική σκέψη δεν έκαναν τον κόπο να την συλλάβουν τόσα δισεκατομμύρια μυαλά στον κόσμο (και οποίοι την συνέλαβαν και προσπάθησαν να ξυπνήσουν τον κόσμο και να βάλουν τα πράγματα στην θέση τους. ΤΟΥΣ ΣΚΟΤΩΣΑΝ.
(Βλέπε: Δολοφονίες προέδρων)
Δεν θέλουν χρήματα. αφού είναι οι μόνες που έχουν την άδεια να τυπώνουν όσα θέλουν και χαρτί υπάρχει άφθονο.την περιουσία σας θέλουν (δηλαδή ότι δημιουργήσατε με τα "χαρτιά" που σας δάνεισαν) και τον έλεγχο στην καθημερινή σας ζωή, την υγεία σας  και γενικά κάθε σας δραστηριότητα.
(βλέπε προσεκτικά: πρωτόκολλα της Σιών)
"Χρήματα" λοιπόν τυπώνουν όσα θέλουν, όπως θα δούμε παρακάτω, ο μηχανισμός αυτός που έχουν καθιερώσει με τον δανεισμό και τους κύκλους της οικονομίας με φούσκες, υφέσεις και πολέμους -όπως βλέπουμε στα σχετικά βίντεο παρακάτω- τους έδωσε τον έλεγχο αρχικά των μεγάλων χωρών όπως Αγγλία και Γαλλία και στην συνέχεια Αμερική, Αφρική, Ευρώπη κ.τ.λ.
(βλέπε όλα τα σχετικά μικρά βίντεο με τα στοιχεία εδώ)
ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΛΕΜΕ ΓΙΑ ΕΥΡΩΠΗ
ΞΕΚΟΛΛΗΣΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΡΑΜΕΛΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΠΙΠΙΛΙΣΑΝΕ ΤΑ ΜΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ.
Η ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΟΥΤΕ ΤΟΝ ΔΑΝΕΙΣΜΟ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΓΙΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ- ΕΓΚΡΙΝΕΙ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΥΚΛΟΥΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΠΟΥ ΟΔΗΓΕΙ ΣΕ ΦΟΥΣΚΕΣ ΚΑΙ ΥΦΕΣΕΙΣ.
Η ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΙΔΙΟ ΘΥΜΑ ΜΕ ΕΜΑΣ ΣΤΟ ΣΤΗΜΕΝΟ ΚΟΛΠΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ. ΔΟΥΛΕΨΕ ΣΚΛΗΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΤΑΘΕΡΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΜΕ ΣΕΒΑΣΜΟ ΣΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ. ΕΤΣΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΕ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΔΙΑΛΥΕΤΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΚΑΙ ΥΠΟΔΟΥΛΩΝΕΤΑΙ ΟΠΩΣ ΟΛΕΣ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΕΣ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΧΩΡΕΣ
Γιατί οι τράπεζες δεν θέλουν να εξωφλούνται τα δάνεια;
Ουσιαστικά το μάζεμα του κυκλοφορούν χρήματος, που πρίν έριχναν απερίσκεπτα οι τράπεζες στην αγορά, όπως θα δείτε στα ακόλουθα βίντεο, γίνεται κατ επανάληψη εδώ και πολλά χρόνια και είναιη βασική μεθόδευση κάθε οικονομικής κρίσης.
1)

Δεν γίνεται σήμερα ακριβώς το ίδιο με αυτά που είδατε να επαναλαμβάνονται το 1894, 1929, στα παραπάνω βίντεο;

και μάλιστα με στοιχεία και οχι υποθέσεις η θεωρίες συνομοσίας οπως θέλουν τα αποκαλούν αυτοί που θέλουν να τα υποβιβάζουν και να τα θάβουν.
Ετσι και στις μέρες μας, ολοι ζήσαμε το προηγούμενο διάστημα όπου οι τράπεζες πλημμυρήσανε την αγορά με χρήμα, για άσκοπη κατανάλωση, φουσκώνοντας παράλληλα τις τιμές σε δυσθεώρητα ύψη και τώρα το μαζεύουν ρίχνοντας την αγορά σε βαθιά ύφεση.
Με τις όποιες δικαιολογίες την μεθόδευση αυτή που περιγράφεται στα βίντεο την βοηθά πάντα το κράτος, που αν παρακολουθίσετε προσεκτικά ολα τα μέτρα που πέρνονται, τελικά εχουν σαν αποτέλεσμα αυτό που περιγράφεται στα βιντεο αυτά, δηλαδή το μάζεμα του χρήματος που κυκλοφορεί. (αύξηση φόρων, για να πληρώνει τους τραπεζίτες δανειστές του -που σημειωτέων όλα δείχνουν ότι δημιούργησαν και αυτή την οικονομική κρίση- και περικοπή των μισθών, άρα και τα χρήματα που κυκλοφορούν στην αγορά και θα μπορούσαν να κινήσουν το εμπόριο και την παραγωγή, στραγγαλίζοντας έτσι μαζικά όλες τις επιχειρήσεις).

Όλα μοιάζουν με μια καλοστημένη παγίδα στον Έλληνα πολίτη ο οποίος οδηγείται σ αυτό το συμπέρασμα αν συνυπολογίσει το πόσο προσεκτικά αποφεύγουν να κάνουν πράξη οποιεσδήποτε εξαγγελίες τους περι ανάπτυξης. Με απλά λόγια, το να με φορολογείς όταν εργάζομαι είναι θεμιτό, αλλά όταν με φορολογείς για να μου κλείσεις την επιχείρηση, το σπίτι, την οικογένεια είναι το λιγότερο εγκληματικό. Και αυτά που συμβαίνουν σήμερα όπως φαίνεται καθαρά από τα παραπάνω βίντεο συμβαίνουν κατ εξακολούθηση και τα καταστροφικά αποτελέσματα για τους πολίτες είναι γνωστά σ αυτούς που χαράζουν την πολιτική και παίρνουν τις αποφάσεις.

Τίποτα δεν είναι τυχαίο.
Τα χαμηλά επιτόκια 3 & 4% που του διαφημίζανε μαζί με όλη την ειδεισιογραφία του προηγούμενου διαστήματος ήταν μέρος του στημένου κόλπου για να πέσουν οι Έλληνες στην παγίδα και να δανειστούν για ν αγοράσουν αυτά που αύριο ίσως χάσουν στον πλειστηριασμό.  ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ ΟΤΑΝ ΤΟ ΠΑΡΤΥ ΗΤΑΝ ΣΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΟΥ, ΕΓΡΑΦΑΝ ΟΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΕΧΑΣΕ ΑΠΟ Τ ΑΚΙΝΗΤΑ.!
Τα τότε δημοσιεύματα των ξένων «οικων» περί σταθερότητας και ανάπτυξης δεν καλλιεργήσανε την άποψη στον Έλληνα πολίτη που τώρα του ρίχνουν και την ευθύνη ότι φταίει αυτός που έφαγε το δόλωμα.
ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΙΣΗ ΤΗΣ ΚτΕ (ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΕΛΛΑΔΟΣ)ΠΟΥ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙ και ΕΠΟΠΤΕΥΕΙ ΤΙΣ ΕΜΠΟΡΙΚΕΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΡΥΘΜΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥΣ, ΑΚΡΙΒΩΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΟΝΤΑΙ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΟΥΝ ΑΥΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ -ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΘΕΡΙΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΚΑΡΠΟΥΣ ΤΟΥ, ΟΠΩΣ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΣΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΒΙΝΤΕΟ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΠΑΝΤΑ, ΣΕ ΚΑΘΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΡΙΣΗ ΠΟΥ ΟΙ ΙΔΙΕΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ-.
Το αποτέλεσμα της μεθόδευσης αυτής, πάντα είναι το ίδιο.
Λιγοστεύει το κυκλοφορούν χρήμα στην αγορά, αυτή πέφτει σε βαθιά ύφεση, δεν υπάρχει χρήμα να καλύψουν οι άνθρωποι τις υποχρεώσεις τους, με αποτέλεσμα να περνάνε τα περιουσιακά στοιχεία των επιχειρήσεων και των πολιτών στις τράπεζες.
Και τα γνωρίζουν οι κυβερνήσεις εδω και πολλά χρόνια, αλλά δεν έχουν την δύναμη ν αντιδράσουν. Για τον πολύ απλό λόγο του ότι τα ΜΜΕ (τα μέσα ενημέρωσης) τα οποία είναι συνυπεύθυνα σ αυτούς τους οικονομικούς κύκλους ρίχνουν το φταίξιμο στους πολιτικούς και το κόλπο συνεχίζεται με την αλλαγή προσώπων, μια και ο κόσμος δεν καταλαβαίνει ότι πρωτίστως τα ΜΜΕ τον σπρώξανε να πέσει θύμα του οικονομικού κύκλου και τα ιδια ΜΜΕ θα τον οδηγήσουν στην άνοδο και την πτώση του επόμενου οικονομικού κύκλου .
http://www.youtube.com/user/kataggelies?feature=mhum#p/u/16/CNOLZM8bpFU
Οι ποσότητες του χρήματος που ρίχνουν στην αγορά, στην πραγματικότητα κοστίζει στην πραγματικότητα ελάχιστα, αφού όπως βλέπουμε καθαρά στα βίντεο το δημιοιοργούν από το τίποτα. π.χ. Εκδίδουν ομόλογα (δηλαδή χαρτιά μελλοντικής εκπλήρωσης, κάτι σαν επιταγές που γνωρίζουν οι περισσότεροι από εμάς, τις οποίες στην συνέχεια ανανεώνουν με νεότερες επιταγές κ.τ.λ.). Δημιουργούν έτσι χρήμα ζεστό το οποίο δανείζουν, ρίχνοντας το στην αγορά.
ΕΔΩ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΕΠΙΣΗΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ Ο ΠΟΛΥΣ ΚΟΣΜΟΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΟΝΤΑΙ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΟΥΣ
Το χρήμα που κυκλοφορεί είναι δημόσια περιουσία και έπρεπε να μοιράζεται από το κράτος κατευθείαν στους πολίτες για την εξυπηρέτηση των αναγκών τους και όχι να το δημιουργούν οι ιδιωτικές τράπεζες και να το αρμέγουν (επιτόκια) πριν καν αυτό βγει στην αγορά.
Έπρεπε δηλαδή να μοιράζεται από το κράτος άτοκα κατευθείαν στον κόσμο, μέσω διαφόρων ενισχύσεων, επιδοτήσεων, πληρωμών των αναγκών του  κ.τ.λ. να κάνει τον κύκλο τους στην αγορά (παράγοντας πλούτο και ανάπτυξη, δίνοντας δουλειές στον κόσμο) και να καταλήγει μέσω των φόρων ξανά στο κράτος, όπου θα το μοίραζε ξανά εκεί που πρέπει.
Αυτός είναι ο υγιείς κύκλος του χρήματος.
Έτσι γινόταν παλιά όταν οι κοινωνίες ευημερούσαν και υπήρχε ειρήνη και ανάπτυξη.
ΕΩΣ ΟΤΟΥ ΜΕΣΟΛΑΒΗΣΑΝ ΟΙ ΙΔΙΩΤΙΚΕΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ.
Ας υποθέσουμε τώρα ότι εμείς είμαστε στην θέση της τράπεζας.
Αν πληρωνόμαστε τα δάνεια που χορηγήσαμε θα έπρεπε να πληρώσουμε φόρους. Μας αρέσει; Ασφαλώς όχι. Σε κανένα δεν αρρέσει να πληρώνει φόρους πόσο μαλλον στις τράπεζες.
Αν μπορούσαμε να συνεννοηθούμε με τις άλλες τράπεζες να προκαλέσουμε όλοι μαζί μια ύφεση στην αγορά με την έλλειψη χρήματος ώστε να μην μπορέσουν να μας πληρώσουν τα δάνεια οι δανειολήπτες γιατί δεν θα το κάναμε;

Στην περίπτωση αυτή θα αναγκάζονται να πουλάνε για ασήμαντα ποσά ότι αγοράσανε πανάκριβο πριν που είχαμε διοχετεύσει άφθονο χρήμα στην αγορά. Μάλιστα τώρα θα πουλάνε και ενδεχομένως τα φιλέτα που σε άλλη περίπτωση δεν θα πουλάγανε ποτέ. Κληρονομήσανε από πάππου προς πάππου οι οποίοι νομίζανε ότι εξασφαλίσανε τις επόμενες γενιές τους. Αν τώρα το χρήμα που υπάρχει στην αγορά δεν φτάνει για να εξοφληθούν τα δάνεια που δώσαμε τι θα κάνουν. Ασφαλώς δεν θα βρίσκουν χρήματα και έτσι θα κατασχέτουμε την περιουσία τους.
Αν τους δώσουμε χαρτιά να γράφουν επάνω ποσά ότι θέλουν θα δημιουργήσουμε πλασματικό χρήμα που δεν θα υπάρχει σε υπαρκτό για να πληρωθεί όταν θα λιγοστέψουμε να τους δίνουμε χαρτιά και χρήματα. Σ εκείνη την περίοδο του θερισμού που θα μαζεύουμε τους καρπούς μας, όταν θα δίνουν αυτοί χαρτιά λογικά κανείς δεν θα τα παίρνει. Ωραία, να το κάνουμε και αυτό καλό μου φαίνεται. Πώς να τα ονομάσουμε αυτά τα χαρτιά; Εγώ λέω να τα ονομάσουμε γραμμάτια, επιταγές κ.τ.λ.

Πώς το είπες, δεν θα υπάρχει το χρήμα στην πραγματικότητα για να πληρωθούν οι επιταγές που κυκλοφορούν;

Ωραία αυτό μας χρειάζεται. Ότι ώρα θα λιγοστεύουμε και τις επιταγές θα πέφτουν σαν τα κοτόπουλα που περνάνε όταν έρθει η ώρα ένα - ένα από την σφαγή.
Αν μάλιστα μπορούσαμε να τους βάλουμε να φέρουν, τους φίλους και τους συγγενείς για να υπογράψουν και αυτοί σαν εγγυητές για τους αρχικούς δανειολήπτες θα το κάναμε; Αν υπογράψουν και οι φίλοι τους σαν εγγυητές, όταν θα έχουμε προκαλέσει ασφυξία στην αγορά από την έλλειψη χρήματος τότε θα παίρνουμε και την περιουσία των τριτεγγυτών μόλις τελειώσουμε με τους αρχικούς δανειολήπτες.
Μας αρέσουν τα ακίνητα ειδικά όταν τα παίρνουμε σαν αντάλλαγμα ενός μόνο μέρους τους χρέους που φορτώσαμε τους δανειολήπτες.

Έτσι θα γράφουμε και ζημιές στα λογιστικά μας και δεν θα πληρώνουμε φόρους αλλά επιπλέον τις χρονιές που θα έρθουν και θα φέρουμε ξανά την αφθονία του χρήματος που θα βγάζουμε κέρδη θα τα μειώνουμε αποσβένοντας τις σημερινές ζημιές, έτσι θα έχουμε μειωμένη φορολογία ακόμα και στις εποχές που θα δείχνουμε κέρδη.

Αργότερα που θα ξαναδίνουμε άφθονο χρήμα θα τα πουλάμε -όσα δεν κρατήσουμε και θέλουμε να πουλήσουμε- σε πολύ ακριβότερες τιμές, η θα τα εκμεταλλευόμαστε εμείς. Αν μπορούσαμε να ενοικιάσουμε τα ακίνητα και τις επιχειρήσεις που κατασχέσαμε στους ιδιοκτήτες τους θα το κάναμε;
Αν μπορούσαμε να δώσουμε και σε φίλους που μας κάνανε διάφορες εξυπηρετήσεις και έχουμε υποχρέωση κάποια φθηνά ακίνητα, θα το κάναμε;
Αν μάλιστα μπορούσαμε να φροντίζαμε οι ανώτερες αρχές να μας αναγκάσουν να περιορίσουμε τα δάνεια και το κυκλοφορούν χρήμα γιατί να μην το κάναμε; Να έχουμε και ένα ακόμα άλλοθι.
(το χρήμα που κυκλοφορεί παράγει πλούτο και εμείς δεν θέλουμε να παράγεται πλούτος, άρα πρέπει να σταματήσει η κυκλοφορία του χρήματος. Όταν ο ψαράς τραβά τα δίχτυα του ταΐζει ταυτόχρονα και τα ψάρια; Ασφαλώς όχι).
Απλά χρειαζόμαστε μια δικαιολογία για το κράτος και είμαστε έτοιμοι.

Το κράτος θα πει ότι έχει αυξημένα χρέη, και πρέπει να συμμαζέψει τα οικονομικά του οπότε είμαστε έτοιμοι και από εκεί. Ασφαλώς τα χρέη δεν τα δημοιούργησαν οι τωρινοί πολιτικοί αλλά οι προηγούμενοι. Αν τώρα εμείς και οι συνεργάτες μας έχουμε δανείσει και το κράτος δεν θα ήταν ακόμα πιο εύκολά όλα τα παραπάνω;

(Το απόφθευγμα του Γ. Παπανδρέου που θα μήνει στην σύγχρονη ιστορία : ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ. Δηλαδή να τους κοροιδεύουμε και απο πάνω.)
Μόνο που το κράτος πρέπει να κακοδιαχειρίζεται τα χρήματα που του δίνουμε για να μην υπάρχει περίπτωση να επενδύονται δημιουργικά και να παράγουν πλούτο. Αν τους τρέχαμε όλους από γραφείο σε γραφείο να ανταλλάζουν χαρτιά και να μην έχουν χρόνο να δουλέψουν δημιουργικά δεν θα ήταν καλύτερο. Ωραία ας ονομάσουμε αυτή την μέθοδο γραφειοκρατία. Εμείς το συμφέρον μας είναι να μην τακτοποιηθεί ποτέ το κράτος και να μην συμμαζευτεί. Μόνο λόγια να λένε και πρόχειρα συμμαζέματα να κάνουν αυτό δεν θα μας συμφέρει; Αν βάζανε μόνιμες βάσεις και τα πράγματα στην θέση τους θα μας συμφέρει; Ασφαλώς όχι γιατί την επόμενη φορά θα θέλουμε να επαναλάβουμε το ίδιο κόλπο και δεν θα μπορούμε.
Ωραία, τώρα αν μπορούσαμε να βάλουμε το κράτος να μας δίνει τα χρήματα που εισπράττει από φόρους από αυτούς τους ίδιους εμείς έχουμε στριμώξει οικονομικά γιατί δεν θα το κάναμε;
Αν μπορούσαμε να βάλουμε τώρα και το κράτος στο χρέος γιατί δεν θα το κάναμε; Π.Χ. Να του δανείσουμε χρήματα τα οποία να σπαταλήσει σε διάφορες δαπάνες;
Στο κάτωθι βίντεο από το λεπτό 1,39,11 εως 1,40,28 έχει όλες τις απαντίσεις στα παραπάνωερωτίματα, εξηγεί πως λειτουργούν οι τράπεζες ανα τον κόσμο από την αρχαιότητα εως σήμερα:
ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ ΕΩΣ ΤΟ 1915
(ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΔΑΝΕΙΣΜΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ - ΟΙ ΠΡΩΤΕΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ - ΟΙ ΜΕΘΟΔΕΥΣΕΙΣ, ΟΙ ΣΚΟΠΟΙ ΚΑΙ Η ΦΑΝΕΡΗ ΚΑΙ ΚΡΥΦΗ ΔΡΑΣΗ ΤΟΥΣ)

Από το λεπτό 1,39,11 εως 1,40,28 λέει για τις οικονομικές κρίσεις που προκαλούν αυτοί που ελέγχουν το χρήμα για ν παίρνουν σε εξευτελιστικές τιμές τεράστια περιουσιακά.
πηγή: http://antipliroforisi.blogspot.com/2009/03/money-masters_15.html
Επίσης θα βρείτε πολύ συμαντικά στοιχειά όπως ποιά ειναι η FED, ποιές είναι οι κεντρικές τράπεζες πολλών χωρών και για ποιων τα συμφέροντα δουλεύουν.
Αν τώρα πιστεύετε ότι χρειάζονται επειγόντως μόνιμες και με σεβασμό στον άνθρωπο λύσεις:

Έχουμε την γνώμη ότι όσο η αγορά θα στηρίζεται σε δανεικό χρήμα από ιδιώτες δεν πρόκειται να λείψουν αυτές οι καταστροφικές για την κοινωνία πρακτικές.
Στην αρχαία Ελλάδα που τα είχαν δει όλα αυτά, ήξεραν τι κάνανε όταν την διαχείριση του νομίσματος, την ισοτιμία των νομισμάτων, τις τράπεζες τις είχε το δημόσιο 100%.
Έτσι το κράτος έδινε όσα χρήματα χρειαζόντουσαν για την ανάπτυξη στον κόσμο για να κρατά μια μόνιμη ισορροπία στην αγορά και από την άλλη έβαζε φόρους σ αυτούς που καταφέρνανε να συγκεντρώνουν τον πλούτο ώστε να τα δίνει στους φτωχούς και να συνεχίζει ο κύκλος ομαλά και απρόσκοπτα.

Έκανε ωφέλημα έργα και δεν φρέναρε με την γραφειοκρατία τους πολίτες από τις δουλειές τους.

Απλά στην αρχαία Ελλάδα έβλεπαν αυτό που σήμερα δεν βλέπουμε γιατί κάποιοι μας ρίξανε στάχτη στα μάτια. Έβλεπαν που οδηγούν όλα αυτά που κάνανε και τα εφαρμόζανε με ανθρωπιά.
Πως επαληθεύονται λοιπόν τα εβραικά προτόκολα (οδηγίες για την παγκόσμια διακυβέρνηση)
Πρωτόκολλο Έκτο

Η αριστοκρατία των Χριστιανών σαν πολιτική δύναμη εξαφανίσθηκε. Δε χρειάζεται να την λάβουμε υπόψη. Αλλά επειδή είναι ιδιοκτήτρια εδαφικών περιουσιών, και μπορεί ως εκ τούτου να μας βλάψει λόγω των ανεξάρτητων πόρων της, είναι απόλυτα αναγκαίο να αφαιρέσουμε την κατοχή των γαιών της.


http://kataggelies.com/kataggelies/?page_id=343
 
http://skeftomasteellhnika.blogspot.gr/2014/04/blog-post_3061.html

25 απίστευτα στοιχεία για τον πλανήτη Γη που πρέπει να γνωρίζετε! [Βίντεο]

Τα πιο απίστευτα και τρελά στοιχεία που δεν γνωρίζετε για τον πλανήτη στον οποίο ζούμε και θα θέλατε να γνωρίζετε...
25 στοιχεία που μπορεί να αλλάξουν ακόμη και την άποψη που έχετε για τον πλανήτη μας...
Δείτε το βίντεο που ακολουθεί και δεν θα πιστεύετε όσα βλέπετε...




http://www.apocalypsejohn.com/2014/04/25-apisteuta-stoixeia-gia-ton-planhth-gh-pou-prepei-na-gnwrizete-video.html

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΜΑΝΩΛΗ ΛΑΜΠΡΑΚΗ ΣΤΗΝ ΕΡΑ ΧΑΝΙΩΝ ΣΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΛΥΖΟΥ 13/06/2897

ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ Η ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΔΩΣΕΙ Ο ΜΑΝΩΛΗΣ ΛΑΜΠΡΑΚΗΣ ΣΤΗΝ ΕΡΑ ΧΑΝΙΩΝ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΛΥΖΟΥ !!!



http://alfeiospotamos.gr/?p=3378

Ενας άλλος Πανάγιος Τάφος

DSCN0092
Ο Τάφος του Λεωνίδα στη Σπάρτη

Μετά την  μάχη των Θερμοπυλών: (Τα γεγονότα σύμφωνα με τον Ηρόδοτο, Πολύμνια)

238.1:

ταῦτα εἴπας Ξέρξης διεξήιε διὰ τῶν νεκρῶν, καὶ Λεωνίδεω, ἀκηκοὼς ὅτι βασιλεύς τε ἦν καὶ στρατηγὸς Λακεδαιμονίων, ἐκέλευσε ἀποταμόντας τὴν κεφαλὴν ἀνασταυρῶσαι.

Λεωνίδας, ο εσταυρωμένος των Ελλήνων

Leonidas
Μια τελευταία λεπτομέρεια έμενε να ολοκληρώσει, ο Ξέρξης τον θρίαμβο του. Διέταξε να βρουν το σώμα του Λεωνίδα και να του το φέρουν μπροστά του. Εστειλε απεσταλμένους μαζί με τον Δημάρατο για το αναγνωρίσουν. Οταν είδε ο Δημάρατος το πτώμα του νεκρού του φίλου, λύγισε από τον αβάσταχτο του ψυχικό πόνο. Οι άλλοι το πρόσεξαν…έπρεπε να τον αναγνωρίσει…Οταν έκανε ο Δημάρατος την αναγνώριση, πήγαν το νεκρό κορμί του Λεωνίδα στον Ξέρξη και εκείνος διέταξε να το αποκεφαλίσουν και να τον σταυρώσουν. Τα οστά του μεταφέρθηκαν μετά την αποκαθήλωση στην Περσία.
Σύμφωνα με μαρτυρία του Παυσανία*, ο στρατηγός Παυσανίας σαράντα χρόνια μετά την ιστορική μάχη μετέφερε τα οστά του Λεωνίδα στην Σπάρτη όπου και υπάρχει μέχρι σήμερα ένας λιτός τάφος, το Λεωνιδαίο, ένα ναόμορφο οικοδόμημα όπου, σύμφωνα με την παράδοση, μεταφέρθηκαν και ετάφησαν τα οστά του ένδοξου βασιλιά που έχει χρονολογηθεί ότι κτίστηκε την εποχή της μάχης των Θερμοπυλών, και έχει συνδεθεί επί χιλιετηρίδες στην λαϊκή συνείδηση με τον Λεωνίδα.
Στην πόλη της Σπάρτης βρίσκονται, το άγαλμα του βασιλιά Λεωνίδα και το Λεωνιδαίο, ένα ναόμορφο οικοδόμημα όπου, σύμφωνα με την παράδοση, μεταφέρθηκαν και ετάφησαν τα οστά του ένδοξου βασιλιά.
DSCN0090
Ο  τάφος του λέγεται ότι βρισκόταν κοντά στην ακρόπολη της Σπάρτης,δηλαδή εκεί, μερικά βήματα πιο δίπλα, απέναντι από το θέατρο. Στη νότια πύλη του τείχους σώζονται ερείπια στοάς των ρωμαϊκών χρόνων, ενώ προς τα Δ ερείπια βυζαντινού τείχους. Από την ίδια την ακρόπολη ελάχιστα ίχνη σώζονται, γιατί οι πέτρες της χρησιμοποιήθηκαν για το χτίσιμο του τείχους.
Για να γίνω πιο κατανοητός, οι πέτρες της ακροπόλεως και του τάφου του Λεωνίδα χρησιμοποιήθηκαν για το κτίσιμο του βυζαντινού τείχους.
Δεν έχει σημασία εάν ο τάφος του Λεωνίδα ήταν ακριβώς κάτω από τις πέτρες ή πιο δίπλα, ο τάφος του Χριστού είναι εκεί που είναι;;
Το διάταγμα του Όθωνα το 1834 καθόρισε τα σχετικά με την ίδρυση της νέας πόλης της Σπάρτης πάνω στα αρχαία ερείπιά της. Δίνονταν 600 στρέμματα στους κατοίκους του Μυστρά που θα συνοικιστούν στη νέα πόλη και όποιος δεν έκτιζε σύμφωνα με το σχέδιο έχανε το δικαίωμά του επί του οικοπέδου που του είχε παραχωρηθεί.
Οι άνθρωποι εκείνης της εποχής χρησιμοποίησαν και τα εμφανή αρχαία μέλη για την οικοδόμηση των κτιρίων.
Ο Παναγιώτης Σταματάκης, γεννημένος στη Βαρβίτσα, απεσταλμένος από την Αρχαιολογική Υπηρεσία των Αθηνών στην Σπάρτη γράφει προς τον πρόεδρό της στις 6 Μαρτίου 1875:
Ο φρούραρχος Σπάρτης κ. Ν. Ζαχαρόπουλος έχων αγρόν παρά το Θέατρον Σπάρτης ενεργεί προ 15 ημερών παρά των αρχαιοτήτων νόμο ανασκαφές προς εξαγωγή λίθων καταστρέφων αρχαία θεμέλια οικοδομών…
Η αποστολή του Σταματάκη στη Σπάρτη είχε ως κύρια επιδίωξη την σύσταση μουσείου και όμως τον περισσότερο χρόνο του τον κατανάλωσε στο να εξασφαλίσει τους αρχαιολογικούς χώρους της Σπάρτης.
Τον λεγόμενο ναόμορφο οικοδόμημα του Τάφου του Λεωνίδα" και το θέατρο, το κύριο μνημείο της πόλης το οποίο ήτο καταπατημένο από ιδιώτες που το καλλιέργησαν ή μίσθωναν το χώρο για πορισμό λίθων. Στις 10 Αυγούστου 1875 γράφει στον Π. Γιαννόπουλο, ταμία της Αρχαιολογικής Εταιρίας ότι έφτασε στη Σπάρτη διαταγή του Υπουργείου Οικονομικών για την αποβολή των ιδιωτών από το χώρο του θεάτρου.
  Η υπόθεση είναι λίαν σπουδαία και περίπλοκος και θέλει εξεγείρει πολλών την αγανάκτηση και οργήν κατ” εμού. Αλλ” άπαντα ταύτα χάριν της απαλλαγής του θεάτρου και της ακροπόλεως εκ της ιδιωτικής κατοχής, ήτις εξαφάνισε παν ότι διεσόζετο αρχαίον εν τη επιφανεία και ήρξατο τα υπό την γην να καταστρέφει, θέλει υπομένει αγογγύστως… .
 
ΑΓΙΟ ΦΩΣ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΤΟ ΦΩΣ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ
με το ελληνικό νόημα της. Αυτή υπερασπίστηκε ο Λεωνίδας. DSCN0095
Πόσα χρήματα θα δώσει το ελληνικό κράτος για το άγιο φως της Ιερουσαλήμ, την μεταφορά του, για τους αγιοταφίτες, και πόσα για τον τάφο του Λεωνίδα;
Κείμενο και φωτογραφίες: Νίκος Σάμιος
 

http://alfeiospotamos.gr/?p=3322

ΑΛΗΘΩΣ ΑΝΕΣΤΗ Ο ΓΛΑΥΚΟΣ!



Ο Ασκληπιός ανάσταινε τόσο πολλούς νεκρούς , που το βασίλειο του Άδη άδειασε , αφού κανείς δεν πέθαινε.Ο ΄Άδης, που δεν είχε πια υπηκόους , διαμαρτυρήθηκε στον αδερφό του το Δία και ο Δίας έριξε έναν κεραυνό και σκότωσε τον Ασκληπιό..Έτσι λέει η Μυθολογία και δύο εκδοχές υπάρχουν; Ή η Μυθολογία λέει παραμύθια, ή ο Ασκληπιός ανάσταινε νεκρούς πραγματικά. Η λογική μου λέει ότι , αν ο Ασκληπιός , γιατί δεν ανασταίνουν και οι γιατροί νεκρούς σήμερα; Που πήγε αυτή η γνώση της αρχαιότητας; Οι μυθολογικές πηγές όμως επιμένουν. Η Μυθολογία αναφέρει και ονόματα, και λέει ότι από τον Ασκληπιό είχε αναστηθεί ο Λυκούργος, ο Καπανεύς ,ο Τυνδάρεως ,ο Ιππόλυτος και άλλοι. Ο Μύθος, σε παραλλαγές , μας λέει ότι ο Ασκληπιός ανάστησε και τον Γλαύκο το γιο του βασιλιά της Κρήτης . Ένας Μύθος για τη νεκρανάσταση του Γλαύκου, ήταν γραφτό να ικανοποιήσει τη λογική μου και να δώσει απάντηση στο ερώτημά μου: Ανάσταινε στ' αλήθεια νεκρούς ο Ασκληπιός; Το κουβάρι άρχισε να ξετυλίγεται. Η Μυθολογία λέει ότι ο Γλαύκος ήταν γιος του βασιλιά της Κνωσσού Μίνωα και της Πασσιφάης. Ζούσε με τους γονείς του στα πολυτελή και δαιδαλώδη ανάκτορα της Κνωσού, στην Κρήτη. Κάποια μέρα που έπαιζε στις αίθουσες του παλατιού, κυνήγησε ένα ποντίκι και χάθηκε. Ο πατέρας του και η μάνα του τον αναζήτησαν και δεν τον βρήκαν πουθενά. Τελικά το παιδί βρέθηκε πνιγμένο μέσα σε ένα πιθάρι γεμάτο με μέλι. Οι Κρήτες, έλεγαν, ότι το παιδί το ανάστησε ο Ασκληπιός χρησιμοποιώντας « ορισμένο» βότανο που του έδειξε ένα φίδι πάνω σε έναν τάφο.
Διαβάζοντας το Μύθο ,στην αρχή άρχισα να αναζητώ το « ορισμένο» βότανο που χρησιμοποίησε ο Ασκληπιός για να αναστήσει τον Γλαύκο και η αναζήτηση αυτή είχε ως αποτέλεσμα να γνωρίσω σπουδαία φυτά ως φάρμακα , αλλά είχε και ως αποτέλεσμα να στραφεί η σκέψη μου στο φίδι, αφού στις περισσότερες παραλλαγές του Μύθου, το φίδι ήταν αυτό που έφερε το βότανο που νεκρανάσταινε. Το φίδι ήταν σύμβολο του Ασκληπιού, από την εποχή που ανάστησε τον Γλαύκο με το βότανο το οποίο του υπέδειξε το φίδι. Μια άλλη εκδοχή της ανάστασης του Γλαύκου, και της καθιέρωσης του φιδιού ως σύμβολο του Ασκληπιού, μας δίνει ο συγγραφέας-λαογράφος Γιώργος Λεκάκης , ο οποίος μας λέει: «Το φίδι δεν καθιερώθηκε τυχαίως ως σύμβολο της Ιατρικής, και βοηθός του Ασκληπιού, στην Επίδαυρο.
 alt alt  Υπάρχει μια ιστορία πίσω από κάθε γεγονός. Όταν ο Μίνωας από την Κρήτη έστειλε τον αγαπημένο νεαρό γιο του, Γλαύκο, νεκρό στο ασκληπιείο της Επιδαύρου, όταν ακόμη αρχιεράτευε ο ίδιος ο Ασκληπιός, ο ισόθεος κλείσθηκε με τον νεαρό νεκρό πρίγκιπα στο άβατον για να τον αναστήσει. Παρατήρησε, ότι στην βακτηρία (ή κατ' άλλους ρόπαλο) στο οποίο στηριζόταν, άρχισε να τυλίγεται ένα φίδι και να ανέρχεται. Ο Ασκληπιός κτύπησε και σκότωσε το ερπετό. Τότε έκπληκτος είδε την εξής σκηνή: Ένα άλλο φίδι πλησίασε τον σκοτωμένο όφι, τον δάγκωσε και τον ανέστησε! Ο Ασκληπιός σκέφτηκε τότε πως η Φύση του έδωσε τη λύση: Ήταν το δηλητήριο του φιδιού! Ο Ασκληπιός αμέσως πήρε το φαρμάκι και το έκαμε φάρμακο. Παρασκεύασε με το δηλητήριο μια ουσία, την οποία έδωσε μετά στον νεκρό Γλαύκο και τον ανέστησε!.. Έκτοτε το φίδι έγινε σύντροφος του Ασκληπιού ... Ο Γλαύκος επέστρεψε ζωντανός στην Κρήτη κι εμφανίσθηκε στον έκπληκτο πατέρα του προς δόξαν του Ασκληπιού ...» 
Tα διάβαζα αυτά και η λογική μου επέμενε: Είναι δυνατόν να νεκρανάσταινε ο Ασκληπιός πραγματικά ή η Μυθολογία λέει παραμύθια; Δεν ξέρω αν πιστεύετε ότι ο Ασκληπιός μπόρεσε να νεκραναστήσει τον Γλαύκο που είχε πνιγεί στο μέλι, όπως λέει η Μυθολογία, αλλά εγώ σήμερα ,πιστεύω πως, ναι! Μην παραξενεύεστε, και μην νομίζετε ότι έχω παρανοήσει από την πολλή αγάπη μου στη Μυθολογία και την πίστη μου στη σοφία που κρύβει! Ναι, το πιστεύω ότι ο Ασκληπιός ανάστησε το παιδί που είχε πνιγεί, και με βοήθησε , να το πιστεύω αυτό, η άλλη μεγάλη αγάπη μου, η Ομοιοπαθητική! Σκέφτηκα ότι το φίδι σε διάφορες Μύθους νεκρανάστασης έχει πρωταγωνιστικό ρόλο. Σκέφτηκα επίσης, ότι έχασε πολύ χρόνο ο Μίνωας ώσπου να βρει το παιδί , σύμφωνα με το Μύθο. Έψαχνε μαζί με την Πασιφάη, να βρει το Γλαύκο σε ένα τεράστιο παλάτι με δαιδαλώδη κατασκευή και ασφαλώς αυτό τους πήρε πολύ χρόνο. Και μετά, μέχρι να πάρουν τη συμβολή του μαντείου των Δελφών, μέχρι να το πάνε στην Επίδαυρο στον Ασκληπιό, πέρασε αρκετός χρόνος. Πως να αντέξει τόσες μέρες ένα πτώμα; Σκέφτηκα λοιπόν: μήπως το παιδί δεν είχε πεθάνει ; Μήπως το παιδί είχε αυτό που λέμε: νεκροφάνεια; Θυμήθηκα ότι στο REPERTORY SYΝTHESIS της Ομοιοπαθητικής ,υπάρχει το σύμπτωμα : φαινομενικός θάνατος. Ανέτρεξα στη σχετική σελίδα και ανάμεσα στα φάρμακα που έχει εκεί για το σύμπτωμα του φαινομενικού θανάτου βρήκα και ένα φάρμακο που παρασκευάζεται από φίδι, τον Κρoταλία (Crotalus horridus)!
Χαμογέλασα. Αυτό το φίδι, σκέφτηκα γιατρεύει φαινομενικό θάνατο! Λες να εννοεί αυτό ο Μύθος; Σκεπτόμενη ότι ο Γλαύκος υποτίθεται ότι πνίγηκε σε ένα υγρό, το μέλι, χάρηκα που είδα ότι παρακάτω, είχε στο REPERTORY και το σύμπτωμα : «φαινομενικός θάνατος από πνιγμό σε υγρό». Φανταστείτε πως αισθάνθηκα όταν είδα ότι το σύμπτωμα : «φαινομενικός θάνατος από πνιγμό σε υγρό», το θεραπεύει μόνο ένα φάρμακο και το φάρμακο αυτό, παρασκευάζεται από το δηλητήριο ενός άλλου φιδιού που είναι πολύ γνωστό στους Ομοιοπαθητικούς!!! Το φίδι αυτό είναι η Λάχεσις. (LACHESIS MUTA).
Ενθουσιάστηκα με την ανακάλυψή μου! Όμως, ο ενθουσιασμός μου κόπασε όταν σκέφτηκα ότι στην Ελλάδα δεν έχουμε ούτε το φίδι Λάχεσις , ούτε τον Κροταλία! Πού βρήκε άραγε αυτά τα φίδια ο Ασκληπιός στην αρχαία Ελλάδα για να θεραπεύσει φαινομενικό θάνατο; Και τότε πρόσεξα ότι είχε μια παραπομπή στο Repertory , που έλεγε ότι σε άλλο κεφάλαιο υπήρχαν τα φάρμακα που έχουν θεραπεύσει: «φαινομενικό θάνατο από ασφυξία». Σκέφτηκα ότι ο πνιγμός προέρχεται από ασφυξία, και πήγα στη σελίδα που μας παραπέμπει! Περιττό να σας πω πως αισθάνθηκα όταν ανάμεσα στα άλλα φάρμακα, βρήκα και το φάρμακο :VIPERA !
Ο ενθουσιασμός μου επανήλθε , αυξημένος, γιατί η Vipera , είναι φίδι που το βρίσκουμε σε πολλές περιοχές της χώρας μας και μάλιστα το μόνο δηλητηριώδες φίδι στην Ελλάδα ! Είναι η οχιά! Vipera berus λέγεται το φάρμακο που θεραπεύει αυτό το σύμπτωμα και παρασκευάζεται από το δηλητηριώδες φίδι που βρίσκουμε στη χώρα μας, με είναι το όνομα: Αστρίτης. Εκεί που ο ενθουσιασμός μου έγινε έκπληξη, ήταν είδα ότι όταν πιο κάτω στο Repertory γράφει ότι το φάρμακο VIPERA BERUS. Θεραπεύει φαινομενικό θάνατο από ασφυξία, σε παιδιά!!!!!
Να λοιπόν, που ο Μύθος λέει αλήθεια! Ο Ασκληπιός μπορούσε να αναστήσει νεκρούς από φαινομενικό θάνατο! Μπορούσε, αν χρησιμοποιούσε το δηλητήριο του φιδιού που υπάρχει στην Ελλάδα, το δηλητήριο της Οχιάς ως ομοιοπαθητικό φάρμακο.
Έτσι η λογική μου ικανοποιήθηκε. Η Μυθολογία δεν λέει παραμύθια! Ο Ασκληπιός ανάσταινε «νεκρούς» με φάρμακο από Οχιά.
Ανάστησε τόσο πολλούς νεκρούς ο Ασκληπιός, λέει η Μυθολογία, ώστε ο Άδης διαμαρτυρήθηκε στον Δία και ο Δίας έριξε έναν κεραυνό και σκότωσε τον θεό της Ιατρικής ! Έτσι πέθανε ο Ασκληπιός , που ο Όμηρος τον αναφέρει ως σπουδαίο Ιατρό και όχι ως θεό. Θεό τον έκαναν αυτοί που θεράπευαν στα ασκληπιεία οι οποίοι θεράπευαν μεν, θησαύριζαν δε, αφού για να θεραπεύσουν πληρώνονταν αδρά από τους ασθενείς. Όποιος δεν πλήρωνε , θεραπεία δεν έβλεπε. Φανταστείτε, όπως γράφει σε μια αναθηματική στήλη που βρέθηκε στο ασκληπιείο της Επιδαύρου, ένας ασθενής που δεν έβλεπε, πήγε εκεί για να θεραπευτεί, ο Ασκληπιός τον θεράπευσε , αλλά δεν πλήρωσε όσα τους είχαν ζητήσει και αυτοί οι ιατροί που τον θεράπευσαν , τον ξανατύφλωσαν προς τιμωρία δική του και παραδειγματισμό των άλλων , για να αναλογιστούν πως δεν θα τους κάνουν καλά οι ιατροί , αν δεν πληρώσουν . Η Μυθολογία μας δίνει και μια άλλη εκδοχή του θανάτου του Ασκληπιού: μας λέει ότι ο Ασκληπιός ανάσταινε νεκρούς, αλλά επειδή το είχε μονοπώλιο , εκμεταλλεύτηκε την ικανότητά του αυτή και θησαύριζε . Ο Δίας τον τιμώρησε . Τον σκότωσε με έναν κεραυνό! Λέτε η Μυθολογία να λέει παραμύθια; Είναι δυνατόν να θησαυρίζει ένας γιατρός από τον πόνο των ανθρώπων; Αν ο Δίας ερχόταν σήμερα στη Γη ή έβλεπε από ψηλά τους σημερινούς γιατρούς ... ... ....Η απάντηση δική σας. Εγώ απλά ήθελα να απαντήσω στο ερώτημα: Ανάσταινε νεκρούς ο Ασκληπιός ή η Μυθολογία λέει παραμύθια;



Read more: http://vickytoxotis.blogspot.com/2013/03/blog-post_7.html#ixzz2SU9DkdvR


http://http---ellinon-anava.pblogs.gr/2013/05/alhthws-anesth-o-glaykos.html

ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ ΠΡΟΣ ΝΥΝ ΔΗΜΑΡΧΟΥΣ ΚΑΙ ΔΗΜ. ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ…

512443-dhmarxoi

(ΤΟΥΣ ΒΛΕΠΕΤΕ; ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΤΟΥΣ… ΤΟΥΣ ΘΕΛΕΤΕ ΠΑΛΙ;…ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΕ…)

Η Τραγωδία που βιώνουμε συλλογικά

ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ ΑΠΕΥΘΥΝΟΜΕΝΟ ΣΤΟΥΣ ΝΥΝ ΔΗΜΑΡΧΟΥΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΧΘΡΙΚΑ ΔΙΑΚΕΙΜΕΝΟΥΣ ΣΕ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ-ΔΗΜΟΤΕΣ ΤΩΝ ΔΗΜΩΝ, ΑΦΟΥ ΕΝΩ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΜΕ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙ ΟΛΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ (ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΕΣ ΟΛΟΙ ΑΝΕΞΑΙΡΕΤΩΣ ΚΑΙ ΜΗΝ ΕΜΦΑΝΙΣΤΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΠΕΙ…»ΔΕΝ ΗΞΕΡΑ») ΚΑΙ ΒΑΥΚΑΛΙΖΟΜΕΝΟΥΣ ΟΤΙ ΑΝ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΕΚΛΕΓΟΥΝ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ Ο,ΤΙ ΘΕΛΟΥΝ…

Δήμαρχοι που συνεργάζονται με τον γερμανό Φούχτελ

ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η Ύβρις και η Άτη ΕΧΟΥΝ ΩΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΗΝ Νέμεσιν ΚΑΙ ΤΗΝ Τίσιν

ΔΗΜΑΡΧΟΙ ΚΑΙ ΔΗΜΑΡΧΟΠΟΥΛΑ ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟ ΚΑΚΟ ΣΥΝΑΠΑΝΤΗΜΑ ΠΟΥ ΚΟΡΟΪΔΕΥΕΤΕ, ΕΙΡΩΝΕΥΕΣΤΕ, ΑΠΑΞΙΕΙΤΕ ΚΑΙ ΛΑΣΠΟΛΟΓΕΙΤΕ ΕΠΙ ΜΗΝΕΣ ΤΩΡΑ ΤΟΝ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΠΟΥ ΠΑΡ” ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΣ ΖΗΤΑΤΕ ΤΟΝ ΨΗΦΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΚΛΕΓΕΙΤΕ ΠΑΛΙ… «ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΜΑΣ» ΑΝ… ΒΑΡΙΕΣΤΕ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΟΛΟ ΤΟ ΕΙΚΟΣΑΛΕΠΤΟ ΒΑΛΤΕ ΚΑΙ ΑΚΟΥΣΤΕ ΑΠΟ ΤΟ 15ο ΛΕΠΤΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ… ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΑΜΕΣΑ !!! ΕΤΣΙ ΚΙ ΑΛΛΙΩΣ ΕΙΣΤΕ ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΟΙ…


 

ΧΜ! ΤΟ ΑΚΟΥΣΑΤΕ ΤΟ ΠΡΩΤΟ;… ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΩΡΑ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ… 


 

……………………………………………………………………

ΣΥΝΕΛΛΗΝΙΔΕΣ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ! ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΕ ΣΤΟ ΩΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΜΗ ΠΑΡΕΚΕΙ! ΠΑΜΕ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ!

1491747_244258282444444_6857464080053494550_n

http://alfeiospotamos.gr/?p=3360

ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ Η ΔΥΤΙΚΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΘΥΓΑΤΡΙΚΗ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ KfW;

Αρτεμης Σωρρας ΑΝΑΡΩΤΙΕΣΤΕ ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ ΜΙΑ ΤΡΑΠΕΖΑ KfW;

ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ Η KfW ΙΔΡΥΘΗΚΕ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΙΔΡΥΣΗ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ;
ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ Η ΔΥΤΙΚΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΘΥΓΑΤΡΙΚΗ ΤΗΣ KfW;
ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΜΕ KfW ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΚΡΑΤΗ 2012
http://www.irishstatutebook.ie/pdf/2012/en.act.2012.0006.pdf
ΙΔΡΥΣΗ KfW 1948
http://en.wikipedia.org/wiki/KfW
ΙΔΡΥΣΗ ΔΥΤΙΚΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ 1949
http://en.wikipedia.org/wiki/West_Germany
…………………………………………………………………………………….

Η Γερμανία, η Ελλάδα και η Συμφωνία «2+4»

Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ…ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΕΠΕ…ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΡΑΤΟΣ!

ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ: Το Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων, η KfW και η Βασιλεία ΙΙ

Η KfW , πρώην KfW Bankengruppe (τραπεζικού ομίλου), είναι μια γερμανική κρατική τράπεζα ανάπτυξης, που εδρεύει στη Φρανκφούρτη . Το όνομά του προέρχεται αρχικά από Kreditanstalt für Wiederaufbau , που σημαίνει Ανασυγκρότησης Πιστωτικό Ίδρυμα . Ιδρύθηκε το 1948 μετά το Β “Παγκόσμιο Πόλεμο ως μέρος του Σχεδίου Μάρσαλ . Είναι ιδιοκτησία της Ομοσπονδιακής Δημοκρατίας της Γερμανίας (80%) και την Πολιτειών της Γερμανίας (20%). [ 2 ] Είναι οδηγείται από ένα πενταμελές Διοικητικό Συμβούλιο με επικεφαλής τον Ulrich Schröder, η οποία με τη σειρά της τις εκθέσεις σε 37 χώρες Εποπτικό Συμβούλιο. Το εποπτικό συμβούλιο σήμερα υπό την προεδρία του κ. Wolfgang Schäuble , ο Γερμανός Ομοσπονδιακός Υπουργός Οικονομικών . [ 3 ] http://en.wikipedia.org/wiki/KfW Δυτική Γερμανία ( γερμανικά : Westdeutschland ) είναι η κοινή αγγλική ονομασία για την Ομοσπονδιακή Δημοκρατία της Γερμανίας ή ΟΔΓ ( Γερμανικά : Bundesrepublik Deutschland ή BRD ) κατά την περίοδο μεταξύ της δημιουργίας του το Μάιο του 1949 έως την επανένωση της Γερμανίας . στις 3 Οκτωβρίου 1990, η περίοδος αυτή συχνά αναφέρεται ως Βόννης Δημοκρατίας από την ακαδημαϊκή ιστορικοί. [ 3 ] Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου ΝΑΤΟ -ευθυγραμμισμένο Δυτικής Γερμανίας και του Συμφώνου της Βαρσοβίας -ευθυγραμμισμένο Ανατολική Γερμανία χωρίστηκαν από τον Εσωτερικό γερμανικά σύνορα . Μετά το 1961, το Δυτικό Βερολίνο ήταν φυσικά διαχωρισμένη από το Ανατολικό Βερολίνο , καθώς και από την Ανατολική Γερμανία από το Τείχος του Βερολίνου . Η κατάσταση αυτή τελείωσε όταν Ανατολική Γερμανία διαλύθηκε και πέντε κράτη μέλη της εντάχθηκαν τα δέκα κράτη της Ομοσπονδιακής Δημοκρατίας της Γερμανίας μαζί με την επανενωμένη πόλη-κράτος του Βερολίνου . Με την επανένωση της Δυτικής και Ανατολικής Γερμανίας στην Ομοσπονδιακή Δημοκρατία της Γερμανίας, διευρυμένη πλέον σε δεκαέξι κράτη, έγινε γνωστή απλά ως «Γερμανία». Η Ομοσπονδιακή Δημοκρατία της Γερμανίας ιδρύθηκε από έντεκα κράτη που σχηματίζονται στα τρία Allied ζώνες κατοχής που κατέχονται από τον Ηνωμένες Πολιτείες , το Ηνωμένο Βασίλειο και τη Γαλλία (οι «Δυτικές Ζώνες»). Ο πληθυσμός του αυξήθηκε από περίπου 51 εκατομμύρια το 1950 σε περισσότερα από 63 εκατομμύρια το 1990. Η πόλη της Βόννης ήταν της de facto πρωτεύουσα ( Βερολίνο συμβολικά το όνομα της de jure πρωτεύουσα της Δυτικής γερμανικού Θεμελιώδους Νόμου). Η τέταρτη ζώνη κατοχής Allied (η Ανατολική Ζώνη, ή Ostzone ) πραγματοποιήθηκε από την Σοβιετική Ένωση . Τα τμήματα αυτής της ζώνης που βρίσκεται ανατολικά του Όντερ – Neisse ήταν στην πραγματικότητα προσαρτήθηκαν από τη Σοβιετική Ένωση και την κομμουνιστική Πολωνία? το υπόλοιπο κεντρικό τμήμα γύρω από το Βερολίνο έγινε η κομμουνιστική Λαϊκή Δημοκρατία της Γερμανίας (ΛΔΓ συντομογραφία? στη γερμανική Deutsche Demokratische Republik ή DDR ) με τους de facto πρωτεύουσα στο Ανατολικό Βερολίνο . Ως αποτέλεσμα, η Δυτική Γερμανία είχε μια περιοχή περίπου το μισό μέγεθος του μεσοπολέμου δημοκρατική Δημοκρατία της Βαϊμάρης . Κατά την έναρξη του Ψυχρού Πολέμου , η Γερμανία (και, μάλιστα, Ευρώπη) διαιρέθηκε μεταξύ της Δυτικής και της Ανατολικής συνασπισμών. Η Γερμανία ήταν de facto διαιρεμένη σε δύο χώρες και δύο ειδικές περιοχές, το Saarland και διαιρείται Βερολίνο. Η Ομοσπονδιακή Δημοκρατία της Γερμανίας ζήτησε αποκλειστική εντολή για όλη τη Γερμανία, θεωρώντας τον εαυτό για να είναι η δημοκρατικά αναδιοργάνωσε τη συνέχιση του γερμανικού Ράιχ . Πήρε τη γραμμή που η ΛΔΓ ήταν παράνομα συνιστούν κρατική. Αν και η Λαϊκή Δημοκρατία της Γερμανίας έκανε πραγματοποιούν τακτικές εκλογές, αυτές δεν ήταν ελεύθερες και δίκαιες. Για πρακτικούς λόγους η ΛΔΓ ήταν ένα κράτος-μαριονέτα των Σοβιετικών. [ 4 ] Από τη Δύση γερμανική σκοπιά, συνεπώς, η ΛΔΓ ήταν παράνομη. Τρεις νοτιοδυτική κράτη της Δυτικής Γερμανίας συγχωνεύτηκαν για να σχηματίσουν Baden-Württemberg το 1952, και το Σάαρ προσχώρησαν στην Ομοσπονδιακή Δημοκρατία της Γερμανίας το 1957. Εκτός από τις δέκα χώρες που προκύπτουν, το Δυτικό Βερολίνο θεωρήθηκε μια ανεπίσημη de facto 11ο κράτος. Αν και νομικά δεν αποτελεί μέρος της Ομοσπονδιακής Δημοκρατίας της Γερμανίας, το Βερολίνο ήταν υπό τον έλεγχο του Συμβουλίου Ελέγχου Allied , το Δυτικό Βερολίνο ευθυγραμμίστηκε πολιτικά με τη Δυτική Γερμανία και εκπροσωπείται άμεσα ή έμμεσα σε ομοσπονδιακούς θεσμούς της. Σχέσεις με το σοβιετικό μπλοκ έχει βελτιωθεί κατά την εποχή της «Neue Ostpolitik »γύρω στο 1970, και η Δυτική Γερμανία άρχισε να παίρνει τη γραμμή των» δύο γερμανικών κρατών μέσα σε ένα γερμανικό έθνος «, αλλά διατήρησε επίσημα την αποκλειστική εντολή. Αναγνώρισε τη ΛΔΓ ως de facto κυβέρνησης εντός ενός ενιαίου γερμανικού έθνους που με τη σειρά εκπροσωπήθηκε de jure από τη Δύση γερμανικό κράτος και μόνο. Ανατολική Γερμανία, όπως και πριν, αναγνώρισε την ύπαρξη δύο γερμανικών χωρών de jure , και τη Δύση και ως de facto και de jure ξένη χώρα. Η Ομοσπονδιακή Δημοκρατία και η Λαϊκή Δημοκρατία της Γερμανίας συμφώνησαν ότι κανένας από αυτούς δεν θα μπορούσε να μιλήσει στο όνομα του άλλου. Τα θεμέλια για την ισχυρή θέση που κατέχει η Γερμανία σήμερα που ήταν κατά τη διάρκεια της Wirtschaftswunder (οικονομικό θαύμα) της δεκαετίας του 1950, όταν η Δυτική Γερμανία αυξήθηκε από την τεράστια καταστροφή που προκλήθηκε από τον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο για να γίνει η τρίτη μεγαλύτερη οικονομία στον κόσμο. Ο πρώτος καγκελάριος Konrad Adenauer , ο οποίος παρέμεινε στο αξίωμα μέχρι το 1963, είχε εργαστεί για μια πλήρη ευθυγράμμιση με τη Δύση και όχι ουδετερότητα. Αυτός όχι μόνο εξασφάλισε την ένταξη στο ΝΑΤΟ , αλλά ήταν επίσης υποστηρικτής των συμφωνιών που αναπτύχθηκαν στη σημερινή Ευρωπαϊκή Ένωση . Όταν η G6/G8 ιδρύθηκε το 1975, δεν υπήρχε ζήτημα αν η Ομοσπονδιακή Δημοκρατία της Γερμανίας θα είναι μέλος, καθώς και. Με την κατάρρευση του κομμουνισμού στην Κεντρική και Ανατολική Ευρώπη το 1989, που συμβολίζεται από το άνοιγμα του Τείχους του Βερολίνου , υπήρξε μια ραγδαία κίνηση προς την επανένωση της Γερμανίας . Ανατολική Γερμανία ψήφισαν για να διαλυθεί και να προσχωρήσει στην Ομοσπονδιακή Δημοκρατία το 1990. Πέντε μεταπολεμικές καταστάσεις του ( Länder ) είχαν ανασυσταθεί μαζί με την επανένωση του Βερολίνου, η οποία έληξε το ειδικό καθεστώς της και σχημάτισε επιπλέον Γη . Οι εντάχθηκε επίσημα την Ομοσπονδιακή Δημοκρατία στις 3 Οκτωβρίου 1990, αυξάνοντας τον αριθμό των κρατών 10-16, τερματίζοντας τη διαίρεση της Γερμανίας. Η διευρυμένη Ομοσπονδιακή Δημοκρατία διατήρησε την πολιτική κουλτούρα της Δυτικής Γερμανίας και συνέχισε τις υπάρχουσες συνδρομές του σε διεθνείς οργανισμούς, καθώς και τη Δυτική ευθυγράμμιση της εξωτερικής πολιτικής της και την υπαγωγή στις δυτικές συμμαχίες, όπως το ΝΑΤΟ και την Ευρωπαϊκή Ένωση . http://en.wikipedia.org/wiki/West_Germany
…………………………………………………………………………………….

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ: ΕΞΗΓΗΣΤΕ ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΟΓΟ Η ΜΕΡΚΕΛ ΑΠΟΚΑΛΕΙΤΑΙ ΚΑΓΚΕΛΑΡΙΟΣ ΤΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ ΣΕ ΕΓΓΡΑΦΑ ΤΩΝ ΗΝΩΜΕΝΩΝ ΕΘΝΩΝ

Α. ΣΩΡΡΑΣ: ΔΕΙΤΕ ΤΟΝ ΧΟΝΕΚΕΡ ΟΤΑΝ ΚΑΤΕΘΕΤΕ 620 ΤΟΝΟΥΣ ΧΡΥΣΟΥ ΣΤΗ ΓΑΛΛΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ:»ΑΣ ΒΑΛΟΥΝ ΚΑΙ ΣΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΤΑ ΧΡΕΗ ΤΡΑΠΕΖΩΝ ΩΣ ΔΗΜΟΣΙΟ ΒΑΡΟΣ…»

ΝΑ ΠΩΣ ΤΟ Γ΄ ΡΑΙΧ ΑΠΟ ΚΥΡΙΑΡΧΟ ΚΡΑΤΟΣ ΕΓΙΝΕ ΜΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ ( Ε.Π.Ε)

Vasilis Theodoropoulos
Επειδή από τους ίδιους τραπεζίτες πληρώνονταν τόσο οι Γερμανοί, για να κατακτήσουν τον κόσμο, όσο και οι Βρετανοί, για να τους σταματήσουν. Από τους ίδιους τραπεζίτες πληρωνόταν τόσο ο Στάλιν, για να επεκτείνει τον «σοσιαλισμό», όσο και ο Ρούζβελτ, για να τον περιορίσουν στο όνομα της «δημοκρατίας» …Οι τραπεζίτες τοκογλύφοι έβαζαν τα χρήματα και οι λαοί το αίμα τους και βεβαίως τις «υποθήκες» …Το θέμα είναι πώς «ξεμπλέκει» ένα κράτος από τους τοκογλύφους;
Ας δούμε τι πώς το έκαναν στην Γερμανία και πως μετατράπηκαν όπως και οι Εβραίοι της Διαθήκης απόλυτα θύματα των Χαζαρομογγόλων τρπεζιτών επικυριάρχων.
Με την αφείδωλη χρηματοδότηση των τραπεζιτών το 1933, ο Χίτλερ κερδίζει τις εκλογές και συντάσει αμέσως την 24 Μαρτίου 1933 αντισυνταγματικό νόμο που του επέτρεπε πλέον να επιβάλλει κατάσταση εκτάκτου ανάγκης (das Ermachtigungsgesetz – Gesetz zur Behebung der Not von Volk und Reich) είναι ο νόµος ο οποίος του ανοίγει το δρόµο της επιβολής δικτατορίας – του γνωστού 3ου Ράιχ – µε την απίστευτη τραγωδία ( η οποία ονομάστηκε 2ος Παγκόσμιος Πόλεμος) που σκόρπισε στη χώρα του και σε δεκάδες άλλες χώρες με εκατοµµύρια αθώα θύματα . Στο τέλος ο 2ου Π. Π. το 1945, βρίσκει την Γερµανία να εξέρχεται και αυτή τη φορά ηττηµένη, ντροπιασµένη και κατεστραµµένη. Ο Χίτλερ, μάλλον έχει ήδη εγκαταλείψει τη χώρα, έτσι η παράδοση της ηττηµένης χώρας, πραγµατοποιήθηκε αναγκαστικά από τους αρχηγούς των τριών Σωµάτων: Στρατού, Αεροπορίας και Ναυτικού (Friedburg, Keitel και Stumpf), οι οποίοι υπέγραψαν την άνευ όρων παράδοση του στρατού και όχι του νόµιµα υπάρχοντος κράτους, το οποίο θα έπρεπε είχε επανέλθει σε ισχύ μετά την παράδοση του στρατού. Σύμφωνα με το Διεθνές Δίκαιο ήταν παράνομο να διαλυθεί ή να παραδοθεί το κράτος της Γερµανίας, ( Deutsches Reich) µε ολόκληρη την εδαφική του επικράτεια.
Παρ΄αυτά με τον νόμο (SHAEF – Gesetz Nr.52, Art.1), (Deutschlandvertrag, BGBL, 1955 II S.301) τίθεται παράνομα υπό την κατοχή των συµµαχικών – νικητριών στρατιωτικών Δυνάµεων, µε κύρια νικήτρια τις Η.Π.Α.
Έτσι, την 1η Σεπτεµβρίου 1948, οι τέσσερις νικήτριες Δυνάµεις προέβησαν στη δηµιουργία ex nihilo ( από το τίποτα) «παράνοµων προσωρινών διοικητικών οντοτήτων» ως εξής:
1. από τις τρεις Δυτικές συµµαχικές δυνάµεις, αυτή της Οµοσπονδιακής Δηµοκρατίας της Γερµανίας, BRD Bundesrepublik Deutschland (ή Δυτική Γερµανία), µε πρωτεύουσα τη Βόννη, 
2. από τη Σοβιετική Ένωση, στη ζώνη η οποία είχε περιέλθει στη δικαιοδοσία της, αυτή της Λαϊκής Δηµοκρατίας της Γερµανίας, DDR Deutsche Demokratische Republik (ή Ανατολική Γερµανία), µε πρωτεύουσα το Ανατολικό Βερολίνο, 
3. το υπόλοιπο της πόλης του Βερολίνου, υπό κατοχή και αυτό, ορίστηκε ως έδρα των συµµαχικών στρατιωτικών δυνάµεων µε ειδικό νοµικό καθεστώς, 
4. η περιοχή της Ανατολικής Πρωσίας, η οποία τέθηκε υπό τη διαχείριση της Πολωνίας και 
5. η περιοχή του Καλίνιγκραντ, η οποία ανατέθηκε στη Σοβιετική Ένωση.
 
Στη Δυτική Γερµανία, προϊόν και δηµιούργηµα των Η.Π.Α., της Μ. Βρετανίας και της Γαλλίας, παραχωρήθηκε στις 23.5.1949 το «δικαίωµα» σε επιλεγµένη οµάδα πολιτικών και νοµικών προσώπων να δηµιουργήσουν ένα προσωρινό Βασικό Νόµο (das Grundgesetz) ο οποίος σε καμμία περίπτωση δεν είναι σύνταγμα, µε βάση το άρθρο 43 της Συνθήκης της Χάγης του 1907, ώστε να µπορεί να λειτουργήσει η γραφειοκρατία και η ασφάλεια του Γερµανού πολίτη. 
Οι δύο «προσωρινές οντότητες» που δηµιούργησαν οι κατακτητές – σύµµαχοι δεν ήταν «κράτη», ως συνέχεια του Deutsches Reich, αλλά Παραγωγικές Εταιρείες, η µία κατά το καπιταλιστικό σύστηµα και η άλλη κατά το κοµµουνιστικό σύστημα.
Με τη Συµφωνία 2+4 στις 17/18.7.1990 οι δύο κατακτητές, Η.Π.Α. και Σοβιετική Ένωση, διέλυσαν τις δύο προσωρινές οντότητες και με την κατάργηση του άρθρου 23 του Βασικού Νόµου εξαλείφθηκε κάθε κρατική κυριαρχική εξουσία και αντί να δηµιουργηθεί κράτος, ιδρύθηκε μία οικονοµική εταιρεία Ε.Π.Ε. η οποία και υιοθέτησε (προς παραπλάνηση;) το όνοµα της διαλυθείσας Οµοσπονδιακής Δηµοκρατίας της Γερµανίας.
BUNDESREPUBLIK DEUTSCHLAND FINANZAGENTUR GmbH
LURGIALLEE 5 D – 60439 FRANKFURT/MAIN
TEL.: + 4969 – 25616 – 0 FAX : + 4969 – 25616 – 1476
E-Mail: info@deutsche-finanzagentur.de Αρ.Εγκρίσεως: HRB 51411 AMTSGERICHT/FRANKFURT/MAIN VERTRETUNGSBERECHTIGTE: – Dr. Tammo Diemer – Προϊστάμενος – Dr. Carsten Lehr – Προϊστάμενος UMSATZSTEUER – IDENTIFIKATIONS- NR: DE 137223325
Δηλαδή οι Γερµανοί πολίτες πληρώνουν φόρους σε µια ιδιωτική εταιρεία η οποία απέναντί τους δεν έχει καµία απολύτως υποχρέωση;;; Και η κυρία Μέρκελ, είναι η υψηλή επόπτρια – διαχειρίστρια αυτής της ιδιωτικής εταιρείας (!….,) µε το Υπουργείο των Οικονοµικών και την ίδια να είναι υπεύθυνοι και υπόλογοι στους κατακτητές και ιδιοκτήτες της χώρας για τα δικά τους συµφέροντα!!
Η ιδιωτικοποίηση του γερµανικού «κράτους» είναι παντού εµφανής, το Γραφείο Εργασίας (Arbeitsamt) έχει γίνει Πρακτορείο ευρέσεως εργασίας (Agentur fur Arbeit) και ή η µετονοµασία του «αιτούντος» σε «πελάτη» (απο Antragssteller σε Kunde αντίστοιχα). 
Η ταυτότητα του Γερµανού πολίτη,“Personalausweis”, είναι κάτι σαν «πάσο» εισόδου προσωπικού σε µια εταιρεία εδώ στην Bundesrepublik Deutschland GmbH (!!!) παρά κρατικό έγγραφο ταυτότητας προσώπου γιατί οι πολίτες θεωρούνται πλέον «προσωπικό» της Εταιρείας… Ή αναγραφή της υπηκοότητας γερµανός / deutsch δεν διευκρυνίζει ποιάς χώρας πολίτης είναι αφού η χώρα του είναι ακόμα υπό κατοχή;
Ετσι υπάρχει ένα τεράστιο Νομικό κενό και Αµφισβητείται νομικά ότιδήποτε έχει υπογραφεί τουλάχιστον από το 1990 απο την Bundesrepublik Deutschland GmbH και σε εθνικό και σε διεθνές επίπεδο.!!!!!!!!!!
Αυτή η κατάσταση με την Γερμανία είναι κατάφωρη παράβαση του και Καταστατικού Χάρτη των Ηνωµένων Εθνών και των αποφάσεων του Διεθνούς Δικαστηρίου της Χάγης γιατί σε καμμία περίπτωση δεν επιτρέπεται η στρατιωτική κατοχή µιας χώρας πάνω από 60 χρόνια. 
Αλλά οι ψυχοπαθείς τραπεζίτες τοκογλύφοι επικυρίαρχοι δεν έχουν καμμία σχέση με την ανθρώπινη Νομιμότητα τουναντίον την εχθρεύονται τόσο πολύ που επιδεικτικά την καταπατούν κατάφωρα…
Το θέμα είναι οτι τα εκτελεστικά όργανα των τραπεζιτών – αφεντικών τους, δηλαδή το πολιτικό και δογματικό κατεστημένο εφαρμόζουν τα σχέδια τους που είναι η µεταµόρφωση τών κυριάρχων κρατών σε Ε.Π.Ε και τις ενώσεις αυτών (όπως αποδεικνύεται η Ε.Ε.) σε µετοχικές εταιρείες μετά το “επιτυχηµένο” πείραμα , κατά την γνώμη τους της Γερµανίας ,.
Η τροµοκρατία, το οικονοµικό στραγγάλισµα και η πάσης φύσεως βία που εφαρμόζεται στην χώρα μας είναι για να µας καθυποτάξει στα σχέδια τους.
ΕΛΛΗΝΑ σκέψου αν υπάρχουν, αν έχουν τον ελάχιστο πολιτικό πολιτισμό , αν έχουν μια κάποια συγκροτημένη σκέψη, αν μπορούν να επικοινωνούν λεκτικά και γραπτά το ωφείλουν σε εμάς.!!!!!!!!!
ΕΛΛΗΝΑ σκέψου ο,τι υπάρχει στον πλανήτη Γαία ακόμα και ο πλούτος είναι δικός μας κληρονομικά!!!!!!!!.
ΕΛΛΗΝΑ σκέψου την ευθύνη που έχεις και στούς προγόνους σου και και στους απογόνους σου!!!!!!!!
ΕΛΛΗΝΑ σκέψου είσαι στοχοποιημένος απο τα υβρίδια.!!!!!!!!
ΕΛΛΗΝΑ σκέψου δεν έχεις τίποτα να φοβάσαι γιατί είσαι απο θεϊκό σπέρμα.!!!!!!
Εχουμε την δύναμη και τα όπλα για να πάρουμε την κατάσταση στα χέρια μας.!!!!
Η ΕΝΤΟΛΗ ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΝΕΝΩΣΗ ΜΑΣ!!!!!
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ – ΑΦΥΠΝΙΣΗ – ΣΥΝΕΝΩΣΗ…ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΟΛΗ……..



http://alfeiospotamos.gr/?p=3364
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters