Τρίτη 13 Μαΐου 2014

ΔΟΚΤΩΡ Ε. ΛΑΜΠΡΑΚΗΣ: Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ. ΕΙ Ε.Ν.D. ΠΕΙΡΑΙΑΣ

ΟΜΙΛΙΑ ΤΩΝ ΔΟΚΤΩΡΟΣ Ε. ΛΑΜΠΡΑΚΗ & ΑΝΤΩΝΗ ΒΑΛΣΑΜΑΚΗ
ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ EI-END ΠΕΙΡΑΙΑΣ 9 ΜΑΪΟΥ 2014. 

ΑΠΟΜΑΓΝΗΤΟΦΩΝΗΣΗ: ΒΙΚΥ ΔΡΟΣΟΥ
ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΚΕΙΜΕΝΟΥ & ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΩΝ: ΑΔΡΙΑΝΟΣ ΜΠΕΖΟΥΓΛΩΦ
ΜΙΑ ΕΡΓΑΣΙΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΟΣ EI-END ΜΝΗΜΟΣΥΝΗ

Screenshot 2014-05-12 at 13.04.26
«Έρχεται λοιπόν ο Σώρρας με αποστολή και το τονίζω αυτό και λέει αφού η Ελλάδα δεν έχει φερεγγυότητα εγώ θα σας φέρω ομόλογα άλλης χώρας που έχει μεγάλη φερεγγυότητα της Αμερικής ΑΑΑ. Κατέθεσε λοιπόν υπέρ της Ελλάδος 600 δις με το γνωστό τρόπο που ξέρετε όλοι σας τα οποία αρνείται τόσον ο Σαμαράς όσο και ο Στουρνάρας να πιστώσουν τον Ελληνικό λογαριασμό. Έγινε δίκη, η πρόεδρος του δικαστηρίου δεν έβγαλε την απόφαση χωρίς να έχει ελέγξει, τι σας λέω ; τα παρασκήνια τώρα δεν ήλεγξε αυτά που της είπαν οι μάρτυρες την ημέρα εκείνη, η πρόεδρος του δικαστηρίου είχε απόλυτη πρόσβαση στα παγκόσμια στοιχεία γιατί επρόκειτο για μια παγκόσμια ανατροπή.
Εκείνη η απόφαση της 28ης Ιουνίου αφορούσε μια παγκόσμια ανατροπή. Έπρεπε λοιπόν η απόφαση του δικαστηρίου απόλυτα εμπεριστατωμένη και ήτανε απόλυτα εμπεριστατωμένη. Επομένως η άρνηση του Στουρνάρα και του Σαμαρά να πιστώσουν τον Ελληνικό λογαριασμό μας οδήγησε να απευθυνθούμε στους δήμους. Οι δήμοι τώρα πρέπει να παρουσιάσουνε ένα πρόγραμμα. Με άλλα λόγια επειδή η Ελλάδα έχει 750 τρις κατατεθημένα δεν σημαίνει ότι μπορεί να τα πάρει, για να τα πάρει πρέπει να χρησιμοποιηθούν υπέρ του Ελληνικού λαού, μόνον για έργα τα οποία θα έχουν ευεργεσία επάνω στον λαό π.χ. σύμφωνα με την συμφωνία αυτή του Bretton Woods, αυτό είναι το φύλλο της Κυβερνήσεως, το βλέπετε ; αυτό είναι το ΦΕΚ το οποίο περιγράφει, είναι 88 σελίδες, είναι 72 οι πρώτες 36 είναι στην Ελληνική γλώσσα και οι 36 στο τέλος είναι στην Αγγλική το πρωτότυπο κείμενο της συμφωνίας του Bretton Woods.
Λέει λοιπόν ότι για να πάρει κάποιος χρήματα πρέπει να παρουσιάσει ένα πρόγραμμα. Θα φτιάξω ένα αεροδρόμιο, ένα πανεπιστήμιο, ένα ερευνητικό κέντρο, θα πληρώσω τα δάνεια , θα στεγάσω τους πολίτες μου, θα φτιάξω κάτι, είναι μερικά πράγματα που δεν επιτρέπεται να γίνουν, δηλαδή δεν μπορεί να φτιάξει κάποιος ένα καζίνο, τζόγο, απαγορεύεται, ούτε κάτι το οποίο δεν είναι προς όφελος όλου του λαού.
Ο κάθε δήμος λοιπόν έχει μία συγκεκριμένη έκταση, ένα συγκεκριμένο πληθυσμό και μέσα σε αυτή την έκταση μπορεί να δημιουργήσει έργα για την βελτίωση ζωής των πολιτών και αυτά τα έργα στοιχίζουν ένα συγκεκριμένο ποσό, δηλαδή δεν μπορεί ο δήμος Καβάλας με 100.000 άτομα να ζητήσει 100 δις γιατί δεν μπορεί να τα απορροφήσει, πρέπει να υπάρχουν τα ανάλογα έργα άρα αυτό είναι το πρώτο. Ο δικός μας ο οργανισμός για δύο χρόνια μελέτησε όλους τους δήμους της Ελλάδος και για κάθε δήμο ξεχωριστά έχουμε συνολικά προγραμματίσει 49.000 έργα. Δεν σημαίνει ότι ο δήμαρχός τάδε ή η δήμαρχος τάδε δεν έχει το δικαίωμα να προγραμματίσει κάτι επιπλέον εφόσον δεν απαγορεύεται από την συνθήκη, αυτό είναι λοιπόν το πρώτο, το δεύτερο είναι να έχεις την δικαιοδοσία.
Η δικαιοδοσία δίδεται στον δήμαρχο από τους δημοτικούς συμβούλους, δηλαδή το δημοτικό συμβούλιο σε επίσημη συνεδρία δίνει εξουσιοδότηση στον δήμαρχο να βρει επενδυτές, δεν είναι απαραίτητο ότι επενδυτής θα είναι μόνο ο Σώρρας, αν θέλει μπορεί να έρθει και η Μέρκελ να γίνει επενδυτής, μπορεί να έρθει και το ΤΑΥΔΕΠ να γίνει επενδυτής.
Το πρώτο λοιπόν στοιχείο είναι ότι το δημοτικό συμβούλιο εξουσιοδοτεί τον δήμαρχο να βρει επενδυτές, ένας από τους επενδυτές και ο Σώρρας είναι και η END. Ο Σώρρας και η END τι κάνουν βάζουν δική τους εγγυοδοσία ούτως ώστε να μην αναγκαστεί ο δήμος να βάλει έστω και ένα το παραμικρό ενέχυρο. Ο Σώρρας και η END λοιπόν καταθέτουν τα ενέχυρα, δηλαδή την εγγύηση που χρειάζονται τα ταμεία για να εκταμιεύσει ο δήμος Νικαίας για παράδειγμα. Ο δήμος Νικαίας δεν βάζει υποθήκη τίποτα, δεν υποχρεούτε να κάνει τίποτα κι αν όλα πάνε στραβά αυτός που θα χάσει την εγγύηση είναι ο Σώρρας.
Ο δήμος Νικαίας θα μείνει μόνον με τα έργα τα οποία ήδη έχουν τελειώσει, χωρίς να έχει υποχρέωση. Τι υποχρέωση έχει ο δήμος σύμφωνα με το Bretton Woods, υποχρέωση έχει να γυρίσει πίσω το 2% του κεφαλαίου κάθε χρόνο χωρίς επιτόκιο για 50 χρόνια.
Ξέρετε ότι οι δήμοι είναι υπερχρεωμένοι σήμερα με επιτόκια 6,7,8,10% , για 100.000 ευρώ μόνον τόκο το χρόνο πληρώνει ο δήμος 10.000. Εδώ σας λέω για 100.000 ευρώ θα πληρώνει μόνο 2.000 και κεφάλαιο, όχι τόκο, τόσο απλό. Επομένως εμείς τώρα είμαστε σε ανταγωνισμό με τους άλλους επενδυτές, εμάς όμως δεν μπορεί κανένας να έχει καλύτερη προσφορά από εμάς διότι δεν ζητούμε εγγύηση όπως σας ζητάει η κυβέρνηση μέσω του ταμείου παρακαταθηκών και δανείων, σας ζητάει να βάλετε όλη την περιουσία του δήμου ενέχυρο για να πάρετε χρήμα από κει και 13% τόκο.
Εμείς δεν θέλουμε τόκο και δεν θέλουμε εγγύηση γιατί τα χρήματα είναι δικά σας γιατί είναι των δημοτών, γιατί είναι των Ελλήνων, γιατί είναι του ανθρώπινου γένους. Καταλάβετε λοιπόν ότι αυτή η επανάσταση της οποίας εσείς είστε μπροστάρηδες είναι μία ηρωική επανάσταση όλων των Ελλήνων και όλου του ανθρώπινου γένους. Θέλω να σταματήσω εδώ γιατί σας κούρασα. Πιστεύω όμως ότι σας έδωσα όλα τα εναύσματα για να ελέγξετε περαιτέρω και να αντιληφθείτε εντέλει ότι η ελευθερία είναι στην Ελλάδα, δεν είναι έξω, δεν θα έρθει κάποιος να σας φέρει χρήματα με νταλίκες, τα χρήματα είναι ήδη κρεμασμένα στους Ελληνικούς λογαριασμούς.
Ο Σώρρας ήδη έχει καταθέσει τις εγγυήσεις του ήδη έχουν ξεχωρίσει τα 2,3 για την Ελληνική δημοκρατία από δω και πέρα είναι θέμα το πώς θα διαχειριστούν οι τραπεζίτες αυτήν την μεγάλη ανάσταση και αυτήν την μεγάλη επανάσταση. Θέλω να συστήσω απόλυτη νηφαλιότητα. Τα πάντα πρέπει να γίνουν με συντεταγμένο τρόπο, ουδέποτε πρέπει να σκεφτείτε βίαια αντιπαράθεση να έχετε την σιγουριά ότι είστε άρχοντες του τόπου σας. Ο οργανισμός END έχει δύο αρχές η ελευθερία σε πρακτικό επίπεδο μεταφράζεται σε δύο πράγματα αφορολόγητη ιδιοκτησία και αφορολόγητη εργασία αυτό σημαίνει ελεύθερος άνθρωπος.
Δεν θα υπάρχει στην Ελλάδα και σας το υπογράφω αυτό, δεν θα υπάρχει φόρος ακινήτου περιουσίας είναι η απόλυτη υποδούλωση, είναι ο φόρος ακινήτου περιουσίας, δεν θα υπάρχει στην Ελλάδα φόρος από προσωπική εργασία διότι όλες οι ανάγκες του κράτους εξασφαλίζονται από φόρο συναλλαγών. Όταν εγώ βάλω στο χέρι της κυρίας Δέσποινας 50.000 ευρώ το χρόνο τι θα τα κάνει θα τα βάλει στο στρώμα ; όχι, θα πάει να αγοράσει αυτοκίνητο, θα πάει να αγοράσει φουσκωτό, θα πάει διακοπές, κάθε συναλλαγή που γίνεται φορολογείται η ελευθερία της ψυχής όμως δεν δεσμεύεται. Δεσμεύεται η ελεύθερη βούληση. Είναι δική σου εάν θέλεις να ξοδέψεις για το αυτοκίνητο 100.000 ή 10.000. Εδώ πλέον έρχεται η αρχή του Ελληνισμού, η απαραβίαστη αρχή της ελεύθερης βούλησης. Με τις δύο αυτές αρχές λοιπόν σας αφήνω και να σας πω ακόμα το τελευταίο η φράση όχι κόμμα, χρώμα και δόγμα δεν είναι φράσης κατ΄ ευφημισμόν, είναι ουσία. Σας δίνω ένα σενάριο, δεν σας λέω ότι έτσι είναι τα πράγματα, σκεφτείτε όμως ο δήμος σας να έχει την υποχρέωση να στέλνει στην κεντρική βουλή 2 αντιπροσώπους κατ΄ επιλογήν του δήμου. Εάν οι δύο αντιπρόσωποί σας δεν ψηφίσουν στην κεντρική κυβέρνηση όπως εσείς το δημοτικό συμβούλιο, οι πολίτες ορίζετε, τους ανακαλείτε και στέλνετε άλλους δύο, οπότε υπάρχει πάντα ένα δημοβούλιο 300 ατόμων κεντρικής κυβερνήσεως αλλά η δύναμις είναι στο λαό και ποτέ δεν χρειάζεται να υπάρξει κόμμα, χρώμα, δόγμα.
Εάν στέλνετε κάποιον για 4 χρόνια χωρίς να έχετε τον έλεγχο αυτών που κάνει γίνεται δούλος άλλων κυρίων όχι του λαού. Αυτή λοιπό είναι η τελευταία σκέψης με την οποία σας αφήνω. Να θυμάστε τις δύο αρχές της ελευθερίας και την Τρίτη αρχή της πραγματικής δημοκρατίας. Είμαστε στην διάθεσή σας άν έχετε κάποια ερώτηση.»
ΟΜΙΛΙΑ ΤΩΝ ΔΟΚΤΩΡΟΣ Ε. ΛΑΜΠΡΑΚΗ & ΑΝΤΩΝΗ ΒΑΛΣΑΜΑΚΗ
ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ EI-END ΠΕΙΡΑΙΑΣ 9 ΜΑΪΟΥ 2014. 

ΑΠΟΜΑΓΝΗΤΟΦΩΝΗΣΗ: ΒΙΚΥ ΔΡΟΣΟΥ
ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΚΕΙΜΕΝΟΥ & ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΩΝ: ΑΔΡΙΑΝΟΣ ΜΠΕΖΟΥΓΛΩΦ
ΜΙΑ ΕΡΓΑΣΙΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΟΣ EI-END ΜΝΗΜΟΣΥΝΗ

mnymosini

ΔΟΚΤΩΡ Ε. ΛΑΜΠΡΑΚΗΣ: ΠΕΡΙ ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ BRETTON WOODS. ΕΙ Ε.Ν.D. ΠΕΙΡΑΙΑΣ


MNHMAPO

ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΣΥΝΕΛΛΗΝΩΝ ΜΕ ΤΟΝ ΝΙΚΟ ΑΜΑΡΑΝΤΟ ΣΤΟ artfm 12/5/2898





http://alfeiospotamos.gr/?p=5281

ΔΕΙΤΕ!!! ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΤΟ ΠΙΟ ΙΣΧΥΡΟ ΟΠΛΟ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΞΕΝΟΥΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ!!!!

http://www.tastv.gr/sites/default/files/styles/large/public/field/image/deathstar.jpg?itok=7MaeKwEC
Επιστήμονες στην Ελλάδα κατάφεραν να δημιουργήσουν ένα λέιζερ ατόμων, που είναι επτά φορές πιο ισχυρό από ό,τι είχε επιτευχθεί μέχρι σήμερα. Παγκοσμίως, περίπου δέκα ερευνητικές ομάδες ασχολούνται με τα λέιζερ ατόμων και μία από αυτές βρίσκεται στην Κρήτη, με εντυπωσιακές μάλιστα επιδόσεις σε διεθνές επίπεδο.
Οι επιστήμονες, με επικεφαλής τον, γερμανικής καταγωγής, φυσικό Βολφ φον Κλίτσινγκ και τη μεταδιδακτορική ερευνήτρια Βασιλική Μπόλπαση, του Ινστιτούτου Ηλεκτρονικής Δομής & Λέιζερ του Ιδρύματος Τεχνολογίας και Έρευνας (ΙΤΕ) στην Κρήτη, έκαναν τη σχετική δημοσίευση στο διεθνές επιστημονικό περιοδικό «New Journal of Physics».
Συμμετείχαν επίσης ο επίκουρος καθηγητής Νίκος Ευφραιμίδης του Τμήματος Εφαρμοσμένων Μαθηματικών του Πανεπιστημίου Κρήτης και ο Παύλος Κονδύλης του Κέντρου Κβαντικών Τεχνολογιών του Εθνικού Πανεπιστημίου της Σιγκαπούρης, καθώς επίσης οι Μάικλ Μορισέι και Μαρκ Μπέικερ από το ΙΤΕ και Ντάνιελ Σαχαγκούν από τη Σιγκαπούρη.
Τα λέιζερ ατόμων (ή ατομικά λέιζερ) εκπέμπουν δέσμες ύλης αντί για δέσμες φωτός. Όπως σε ένα συμβατικό οπτικό λέιζερ, η δέσμη του περιέχει φωτόνια (σωματίδια φωτός) που κινούνται με συνεκτικό τρόπο στον χώρο, με ανάλογο τρόπο σε ένα λέιζερ ατόμων η δέσμη του περιλαμβάνει εκατομμύρια άτομα. Τα λέιζερ ατόμων βρίσκονται στο αρχικό στάδιο των ερευνών και πρέπει να γίνουν ακόμη πολλά προτού βρουν πρακτικές εφαρμογές, όπως η ατομική συμβολομετρία, η ατομική λιθογραφία, η ακριβέστερη μέτρηση μαγνητικών πεδίων κ.α.
Κρίσιμος παράγων και για τους δύο τύπους λέιζερ είναι η ροή, δηλαδή ο ρυθμός εκπομπής φωτονίων ή ατόμων. Μέχρι σήμερα, η ροή των ατόμων στα λέιζερ ήταν περιορισμένη, αλλά η νέα έρευνα ξεπέρασε τα έως τώρα εμπόδια, επιτυγχάνοντας ροή επτά φορές μεγαλύτερη από ό,τι είχε επιτευχθεί μέχρι σήμερα.
Τα ισχυρότερα μέχρι σήμερα λέιζερ ατόμων συνίστανται σε νέφη ατόμων που έχουν παγιδευτεί με μαγνητικό τρόπο και έχουν ψυχθεί σε θερμοκρασίες κοντά στο απόλυτο μηδέν (πρόκειται για τα λεγόμενα «συμπυκνώματα Μπόουζ- Αϊνστάιν»). Αυτά τα συμπυκνώματα είναι τόσο κρύα, που πολλά άτομά τους βρίσκονται στη χαμηλότερη δυνατή ενεργειακή κατάσταση, με συνέπεια να χάνουν την ατομική τους ταυτότητα και να σχηματίζουν μία ενιαία κβαντική οντότητα. Με τη βοήθεια πεδίων ραδιοσυχνοτήτων, τα εν λόγω κρύα συμπυκνώματα τελικά εκπέμπουν μια συνεκτική δέσμη ατόμων, μετατρεπόμενα έτσι σε λέιζερ.
Οι ερευνητές στο ΙΤΕ, χρησιμοποιώντας ισχυρότερα πεδία ραδιοσυχνοτήτων, πέτυχαν μια ροή 4 Χ 10^7 (εις την εβδόμη δύναμη) ατόμων/δευτερόλεπτο και προβλέπουν ότι στο μέλλον, εφαρμόζοντας συμπυκνώματα Μπόουζ- Αϊνστάιν με περισσότερα άτομα, θα καταφέρουν -μέσα στις επόμενες εβδομάδες- να αυξήσουν περαιτέρω την ισχύ του ατομικού λέιζερ.
Επίσης, χρησιμοποιώντας την ίδια τεχνική, για πρώτη φορά οι ερευνητές δημιούργησαν μια ισχυρή δέσμη ατόμων, που περιείχε ταυτόχρονα μια δέσμη λέιζερ ατόμων και μια πολύ κρύα δέσμη θερμικών ατόμων. Είναι η πρώτη φορά που επιτυγχάνεται μια τέτοια υβριδική δέσμη ατόμων. Η δέσμη θερμικών ατόμων, με θερμοκρασία μόλις 200 νανοκέλβιν, είναι δύο τάξεις μεγέθους πιο κρύα από οποιαδήποτε ανάλογη δέσμη ατόμων έχει επιτευχθεί μέχρι σήμερα.
koutipandoras.gr 
 

Δημαρχιακές αυτοκρατορίες

 
http://ksipnistere.blogspot.gr/2014/05/blog-post_9390.html





.

ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ GIGAFM -105,4 ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ-12/ 05/ 2014

 
 
 
 
http://end-artemi-sorra-cyprus.blogspot.gr/2014/05/gigafm-1054-12-05-2014_13.html
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters