alexander_the_great.jpg" Οι δικοί σας πρόγονοι έφτασαν και στη Μακεδονία και στην υπόλοιπη Ελλάδακαι κακοπάθαμε από αυτούς, παρόλο που δεν είχε προηγηθεί καμιά πρόκληση. 
Εγώ, τώρα που έγινα βασιλιάς των Ελλήνων, έφτασα στην Ασία για να πάρω εκδίκηση για τα αδικαιολόγητα δεινά που μας προκαλέσατε. 
Πέρα από αυτό όμως, εσείς συνδράματε τους Περίνθιους, οι οποίοι έβλαπταν τον πατέρα μου'  ο Ώχος έστειλε στρατό στη Θράκη που ήταν υπό τη δική μας κυριαρχία. Ο πατέρας μου δολοφονήθηκε ύστερα από δική σας επιβουλή, πράγμα για το οποίο κομπάσατε με επιστολές που στείλατε παντού. 
Επιπλέον, εσύ ο ίδιος, με τη βοήθεια του Βαγώα, σκότωσες τον Αρσή'  έτσι πέρασε η εξουσία στα δικά σου χέρια, παράτυπα, ενάντια στην περσική εθιμοτυπία και αδικώντας τους Πέρσες. Και έστειλες στους Έλληνες επιστολές στις οποίες εκτόξευες κατηγορίες για μένα, με σκοπό να τους κάνεις να στραφούν εναντίον μου. 
Δωροδόκησες, μάλιστα, τους Λακεδαιμόνιους και κάποιους άλλους από τους Έλληνες - αν και οι μόνοι που πήραν τελικά τα χρήματα ήταν οι Λακεδαιμόνιοι - και οι άνθρωποί σου προκάλεσαν κακό στους φίλους μου, στην προσπάθειά τους να αποσταθεροποιήσουν την ΕΙΡΗΝΗ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. 
Ήρθα λοιπόν να σε πολεμήσω αφού πρώτα εσύ ξεκίνησες την έχθρα. Και αφού κέρδισα τις μάχες πρώτα απέναντι στους στρατηγούς και τους σατράπες σου και έπειτα απέναντι σε σένα τον ίδιο, και αφού οι ΙΔΙΟΙ ΟΙ ΘΕΟΙ μου παραχώρησαν αυτές τις περιοχές, όσοι δικοί σου κατάφεραν να ξεφύγουν ήρθαν σε μένα'  αυτοί απολαμβάνουν τις φροντίδες μου, στέκονται στο πλάι μου εκούσια, και εκούσια πολεμούν με το μέρος μου. 
Οφείλεις λοιπόν να με θεωρείς απόλυτο κύριο ολόκληρης της Ασίας. Και αν φοβάσαι πως στην περίπτωση που έρθεις να με βρεις θα κακοπάθεις από μένα, τότε στείλε κάποιους δικούς σου να μεταφέρουν την υποταγή σου. Αφού έρθεις λοιπόν σε μένα, ζήτησέ μου τη μητέρα, τη σύζυγο και τα παιδιά σου, αλλά και ό,τι άλλο μπορεί να επιθυμείς'  αν είσαι πειστικός, θα πάρεις ό,τι ζητήσεις. 
Και στο εξής, όταν θα αλληλογραφείς μαζί μου, θα μου απευθύνεσαι με το χαρακτηρισμό "Βασιλιάς της Ασίας". Δεν στέλνεις γράμμα σε κάποιον ίσο σου, αλλά παρακαλείς να σου δοθεί ό,τι θέλεις από αυτόν που ορίζει την περιουσία σου. 
Αν δεν συμμορφωθείς σε αυτές τις υποδείξεις, η συμπεριφορά σου θα θεωρηθεί προκλητική. Αν όμως έχεις ενστάσεις για το ποιός είναι τελικά ο βασιλιάς, μείνε και αγωνίσου'  μη φύγεις γιατί, όπου κα να πας, θα έρθω στο κατόπι σου".
ΑΡΡΙΑΝΟΣ Αλεξάνδρου Ανάβασις

Ο ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ,σε απαντητική επιστολή που έστειλε στο Δαρείο μετά τη μάχη της Ισσού,κατά την οποία οι Πέρσες ηττήθηκαν ολοσχερώς και ως λάφυρα ο ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ κρατούσε την οικογένεια του Δαρείου...

Πάμε να δούμε λίγο τι μας λένε οι ιστορικές αναφορές,έστω και μέσω της http://el.wikipedia.org

Ξέρξης Α΄ της Περσίας

Ο πατέρας του Ξέρξη του άφησε πριν πεθάνει μια διαταγή: να τιμωρήσει τους Αθηναίους και τους υπόλοιπους Έλληνες για τη ντροπή που προξένησαν στην μεγάλη τους αυτοκρατορία. Ο Ξέρξης βέβαια δεν χρειαζόταν να δεσμευτεί από αυτή την υπόσχεση για να επιτεθεί στην Ελλάδα. Στο τρίτο έτος της βασιλείας του, λοιπόν, συγκάλεσε συνέδριο με τη συμμετοχή των αρχόντων και των ευγενών όλων των επαρχιών της χώρας αλλά και των ξένων ευγενών, που είχαν δηλώσει υποταγή στη Περσία. Στο συνέδριο ακούστηκαν διαφορετικές απόψεις. Ο θείος του αυτοκράτορα, αδερφός του Δαρείου, Αρτάβανος, δεν επιθυμούσε την επίθεση στην Ελλάδα και εκπροσωπούσε τους ευγενείς που δεν επιθυμούσαν άλλη ήττα μετά τον Μαραθώνα. Από την άλλη πλευρά, τη μερίδα των στρατηγών, εκπρόσωπος ήταν ο στρατηγός Μαρδόνιος, ξάδερφος και γαμπρός του αυτοκράτορα. Ακόμα στην αυτοκρατορική αυλή του Ξέρξη υπήρχαν και ορισμένοι ευγενείς από την Ελλάδα που έχασαν τους θρόνους τους και έλπιζαν ότι αν βοηθούσαν τον Πέρση αυτοκράτορα στην εισβολή του, θα κέρδιζαν το θρόνο τους πάλι. Μερικοί από αυτούς ήταν: ο Δημάρατος έκπτωτος βασιλιάς της Σπάρτης, ο Αιαντίδης, γαμπρός του έκπτωτου τυράννου της Αθήνας Ιππία, η οικογένεια των Αλευαδών, έκπτωτη δυναστεία που ηγούνταν του Κοινού των Θεσσαλών, και ο μάντης Ονομάκριτος, ο οποίος είχε πληρωθεί από οικογένειες έκπτωτων ευγενών για να δίνει ευνοϊκούς χρησμούς στο Ξέρξη ώστε να πειστεί να εκστρατεύσει στην Ελλάδα. Το συνέδριο κράτησε έξι μήνες και αποφασίστηκε τελικά η επίθεση κατά της Ελλάδας ενώ στο τέλος του συνεδρίου παρατέθηκε συμπόσιο επτά ημερών. Ο Ξέρξης διέταξε την τότε σύζυγό του Αστίν να εμφανιστεί στο συμπόσιο για επίδειξη σύμφωνα με τα έθιμά τους. Η Αστίν όμως αρνήθηκε και ο Ξέρξης την έδιωξε από το παλάτι. Μετά παντρεύτηκε την Εσθήρ, μια από τις ομορφότερες κοπέλες του χαρεμιού του, ανεψιά τού Ιουδαίου Μαρδοχαίου.

Να δούμε λίγο ποιά ήταν η...ΕΣΘΗΡ ; Χμ,...σαν να ξεκαθαρίζει το τοπίο,έτσι;...
.........................................................................................................

Σχέσεις του Αρταξέρξη Α' με τους Ιουδαίους

Ο Αρταξέρξης Α' έστειλε στα Ιεροσόλυμα τον 7ο χρόνο της βασιλεία του το 458 π.χ. έναν Ιουδαίο ιερέα τον Εσδρά να αναλάβει πρωτοβουλίες ώστε να οργανώσει την θρησκεία του Ιουδαϊκού λαού ο οποίος περιελάμβανε ιερείς και Λευίτες. Η δημιουργία της Ιουδαικής κοινότητας των Ιεροσολύμων είχε ξεκινήσει το 538 π.χ. από τον προπάππου του ΑρταξέρξηΚύρο τον μέγα ο οποίος είχε επιτρέψει σε μεγάλο αριθμό Ιουδαίων να επιστρέψει στην πατρίδα τους και να οικοδομήσει τον ναό του Σολομώντα. Τον 20ο χρόνο της βασιλείας του το 444 π.χ. ο Αρταξέρξης έστειλε στα Ιεροσόλυμα τον ίδιο τον οινοχόο του Νεεμία να βοηθήσει τον Εσδρά και να οργανώσει την Ιουδαϊκή κοινότητα.

Ο Δαρείος Β΄ της Περσίας γεννήθηκε το 445 π.Χ. και ήταν γιος του Αρταξέρξη Α΄ του Μακρόχειρα και μιας παλλακίδας με το όνομα Στατείρα.
.....................................................................................................................................
Ο Αρταξέρξης Β΄ (γνωστός και ως Μνήμων ή Αρσάκης) ήταν βασιλιάς της Περσίας από την δυναστεία των Αχαιμενιδώνκαι βασίλεψε στην Περσική Αυτοκρατορία από το 404 π.Χ. μέχρι το θάνατο του το 358 π.Χ. Διαδέχθηκε τον πατέρα τουΔαρείο Β΄ και κυριάρχησε στη μάχη για το θρόνο εναντίον του αδελφού του, Κύρου του νεότερου το 401 π.Χ. σταΚούναξα. 
.....................................................................................................................................
Ο Αρταξέρξης Γ' της Περσίας ήταν μέγας βασιλιάς της Περσίας από την δυναστεία των Αχαιμενιδών μεταξύ 359 και 338 π.χ. και ο 3ος Φαραώ της 31ης δυναστείας της Αιγύπτου, γιος και διάδοχος του μεγάλου βασιλιά της Περσίας Αρταξέρξη Β' του Μνήμονος. Γεννήθηκε το 425 π.χ. ανέβηκε στον θρόνο της Περσίας σε ηλικία 66 ετών και παρέμεινε στον θρόνο ως τον θάνατο του υπέργηρος το 338 π.χ. σε ηλικία 87 ετών πιθανώς δηλητηριασθείς, γνωστός για την μεγάλη του βιαιότητα. Την ίδια εποχή που ο ίδιος ήταν μέγας βασιλιάς της Περσίας βασιλιάς της Μακεδονίας ήταν ο Φίλιππος Β' πατέρας του Μεγάλου Αλεξάνδρου και Φαραώ της Αιγύπτου πριν καταλάβει ο ίδιος την χώρα ήταν ο Νεκτανεβώ Β'.
....................................................................................................................................
Ο Δαρείος Γ΄ της Περσίας ή Δαρείος ο Κοδομανός ήταν ο τελευταίος βασιλιάς της Περσικής αυτοκρατορίας των Αχαιμενιδών, πριν την κατάκτηση της από τους Έλληνες Μακεδόνες του Αλέξανδρου του Μέγα. Ο Δαρείος ο Κοδομανός ήταν γιος του Αρσάμη του Οστάνη, εγγονός του Οστάνη της Περσίας τρίτου γιου του Δαρείου Β' και της Παρυσάτιδος, τρίτου αδελφού του Αρταξέρξη Β' και τουΚύρου του νεώτερου. Ο ευνούχος Βαγώας, που έχει δολοφονήσει τον Αρταξέρξη Γ΄ το 338 π.Χ. και το γιο του Άρση το 336 π.Χ., ανάρτησε στο θρόνο τον Δαρείο Γ' δεύτερο ξάδελφο του Άρση απόμακρο συγγενή του βασιλικού οίκου ,το όνομα του ήταν Κοδομανός[1], και είχε διέπρεψε σε έναν πόλεμο ενάντια στους Καδουσιανούς [2]. Ο νέος βασιλιάς, που υιοθέτησε το όνομα Δαρείος, ακολούθησε την προειδοποίηση από τη μοίρα των προκατόχων του, και σώθηκε από αυτήν με τον καταναγκασμό του Βαγώα να πιει ο ίδιος το ποτήρι με το δηλητήριο που του πρόσφερε. Ήδη το 336 π.Χ. ο Φίλιππος Β΄ ο Μακεδόνας είχε στείλει στρατό στη Μικρά Ασία, και την άνοιξη 334 π.Χ. άρχισε η εκστρατεία του Αλεξάνδρου. Το επόμενο έτος ο Δαρείος ο ίδιος ανέλαβε δράση ενάντια στον Μακεδόνα βασιλιά, αλλά ηττήθηκε στην μάχη της Ισσού και το 331 π.Χ. στην μάχη των Γαυγαμήλων. Κατά την φυγή του στην ανατολή καθαιρέθηκε και σκοτώθηκε από τον σατράπη Βήσσο (Ιούλιος 330 π.Χ.).
....................................................................................................................................
Παρατηρήσαμε ότι οι...Ιουδαίοι έχουν άμεση σχέση με την επιθετικότητα των..."Περσών" κατά της Ελλάδος!!!

ΕΤΣΙ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ Ο ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΓΝΩΡΙΖΕ ΣΕ ΠΟΙΟΥΣ ΑΠΕΥΘΥΝΟΤΑΝ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΕΠΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ, ΓΙ' ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ...
1.jpg

Αρτέμης Σώρρας 

ΜΥΝΗΜΑ ΣΤΟΥΣ ΡΟΘΤΣΑΪΛΝΤ...... 

ΠΕΙΣΑΤΕ ΚΑΙ ΕΚΒΙΑΣΑΤΕ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΝΑ ΣΑΣ ΒΑΛΟΥΜΕ ΝΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΖΕΣΤΕ ΤΟΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΛΟΥΤΟ 

ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΟΥ ΣΥΜΦΩΝΗΣΑΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΟΛΩΝ 

ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ .
 
ΤΑ ΚΡΑΤΗ ΚΡΑΤΗΣΑΝ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΚΑΤΑΦΕΡΑΤΕ ΝΑ ΑΛΛΟΙΩΣΕΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ 

ΑΥΤΩΝ ΚΑΙ ΚΑΝΑΤΕ ΑΝΟΜΟΥΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΣΥΜΦΩΝΗΘΕΙ, ΚΛΕΨΑΤΕ ΚΑΙ ΥΠΕΞΑΙΡΕΣΑΤΕ ΚΑΙ 

ΠΛΟΥΤΙΣΑΤΕ ΜΕ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ.
 
ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΑΤΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΘΑΝΑΣΙΜΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΞΟΝΤΩΣΗ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΜΕ ΔΙΚΑ ΜΑΣ 

ΧΡΗΜΑΤΑ, ΦΑΡΜΑΚΑ, ΤΡΟΦΗ, ΘΑΛΛΑΣΕΣ, ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟΥΣ ΙΟΥΣ, ΠΟΛΕΜΟΥΣ, ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΧΑΑΡΠ, ΣΥΧΝΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ 

ΙΔΙΟΣΥΧΝΟΤΗΤΕΣ, ΔΟΓΜΑΤΑ ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΑ Κ.Α.
 
ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ GREEN PEACE,WWF,UNICEF,OIKOΛΟΓΙΚΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ,ΑΚΟΜΑ 

ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΑΤΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΩΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΩΝ,ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΑΤΕ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ,ΜΟΥΣΙΚΑ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑΤΑ ΠΟΥ 

ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΗΧΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΙΑΛΥΟΥΝ ΤΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ DNA,ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ GAY ΑΝΑ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ,ΚΑΙ 

ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΝΩΜΑΛΙΕΣ ΜΕ ΖΩΑ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ,ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΑΤΕ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΔΗΘΕΝ 

ΠΡΟΦΗΤΙΚΑ ΧΤΥΠΗΜΑΤΑ ΣΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΙΣΑΣΤΑΝ ΥΠΟΚΙΝΗΤΕΣ.

ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΑΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΑΛΛΟΙΩΘΕΙ Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ,ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ 

ΓΛΩΣΣΑΣ,ΑΡΠΑΞΑΤΕ ΚΑΙ ΚΡΥΨΑΤΕ ΤΗ ''ΓΝΩΣΗ''ΓΙΑ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΕΤΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ. 

ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΑΤΗ ΟΠΟΥ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ ΚΑΙ ΔΙΑΛΥΟΥΝ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ. 

ΠΗΡΑΤΕ ΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΧΡΗΜΑΤΑ ΚΛΕΦΤΕΣ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΗΓΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΝΕΡΟΥ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΛΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ 

ΦΕΡΑΤΕ ΣΤΗ ΓΗ ΕΣΕΙΣ ΑΠΟ ΚΑΠΟΥ ΑΛΛΟΥ. 

ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΜΕ ΑΠΥΘΜΕΝΟ ΘΡΑΣΟΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΕΠΙΦΕΡΕΙ Σ'ΟΛΟ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑ 

ΤΟΥΣ ΗΛΙΘΙΟΥΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥΣ ΤΗΣ ΑΝΟΗΤΗΣ ΝΟΗΣΗΣ ΠΟΥ ΔΙΑΘΕΤΕΤΕ ΠΟΥ ΣΧΕΔΙΑΣΑΤΕ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ 

ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΕΣΕΙΣ ΤΟ ΣΚΕΦΤΗΚΑΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΘΕΙΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕΙ Η ΑΝΟΗΤΗ ΥΠΑΡΞΗ ΣΑΣ, ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ 

ΚΑΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΝΟΜΙΣΜΑ ΣΕ ΜΙΑ ΑΝΙΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΩΝ ΕΘΝΩΝ, ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ 

ΚΡΥΨΕΤΕ ΠΟΥΘΕΝΑ ΤΙΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΕΣ ΑΠΑΤΕΣ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΤΙΣ ΚΡΥΨΕΤΕ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΕΝΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ 

ΝΟΜΙΣΜΑ ΚΥΡΙΟΙ ΡΟΘΤΣΑΙΛΝΤ. 

ΞΕΧΑΣΑΤΕ ΟΤΙ ΕΙΣΑΣΤΑΝ ΓΕΛΑΔΑΡΗΔΕΣ ΜΠΑΟΥΕΡ,Ε ΜΠΑΟΥΕΡ ΚΑΙ ΓΙΑ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΣΑΣ ΠΗΡΑΤΕ ΒΟΣΚΟΥΣ ΚΑΙ 

ΠΑΝΤΑ ΕΙΣΑΣΤΑΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΛΟΓΙΣΤΕΣ(ΟΙ ΛΟΓΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΟΥΝ ΚΛΕΒΟΝΤΑΣ 

ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΕΙΝΑΙ Η ΠΙΟ ΕΠΙΚΥΝΔΥΝΗ ΚΑΣΤΑ). 

ΧΡΩΣΤΑΤΕ ΠΑΝΤΟΥ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ, ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΕΤΕ ΟΣΑ ΧΡΩΣΤΑΤΕ, ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΕΤΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΛΟ ΤΟ 

ΚΑΚΟ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΕΠΙΦΕΡΕΙ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ, ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΕΤΕ ΚΙ 

ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΧΑΣΑΜΕ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΜΑΣ ΤΑ ΔΩΣΑΤΕ.

ΩΣΤΟΣΟ Η ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΠΙ ΤΡΕΙΣ ΑΙΩΝΕΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ ΣΑΣ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΔΕΙΞΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΞΑΝΑΚΟΥΜΠΗΣΕΤΕ ΣΕ 

ΚΑΝΕΝΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΚΟΜΜΑΤΙ,ΟΧΙ ΝΑ ΜΙΛΑΤΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΝΟΜΙΣΜΑ.

ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΑΦΥΠΝΙΖΟΝΤΑΙ ΟΛΟ ΚΑΙ ΜΕ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΟΥΣ ΡΥΘΜΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΙΟΙ ΕΙΣΑΣΤΕ,ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ 

ΕΙΝΑΙ Ο ΡΟΛΟΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΟΙΟΥΣ ΔΟΥΛΕΥΕΤΕ.

ΕΝΑΣ ΡΟΘΤΣΑΙΛΝΤ ΕΙΧΕ ΠΕΙ ΟΤΙ ΣΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΤΟΥ ΕΦΙΑΛΤΗ,ΠΗΓΑΙΝΕ Ο ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ ΣΤΟΝ ΥΠΝΟ ΤΟΥ. 


ΕΓΩ,Ο ΑΡΤΕΜΗΣ Ο ΣΩΡΡΑΣ ΕΙΜΑΙ ΣΤΟΝ ΞΥΠΝΙΟ ΣΑΣ.


1234239_713074138718143_563468754_n.jpg
ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΑΚΑΘΕΚΤΟΙ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΝΙΚΗ!
ΕΚΤΥΠΩΝΟΥΜΕ ΤΟ ΕΝΤΥΠΟ ΤΟ ΣΥΜΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΣΤΕΛΝΟΥΜΕ ΣΤΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΟΥ ΑΝΑΓΡΑΦΕΙ!
548378_10201371014229586_848710369_n.jpg