Δευτέρα 23 Ιουνίου 2014

Ξεσκεπάζουμε ! Πως προετοιμάζουν την επικείμενη σύγκρουση με το Ισλάμ στην Ελλάδα.

 Γράφει ο Γιώργος Παπαγεωργίου 

 Η προετοιμασία για την επικείμενη αιματηρή σύγκρουση με Ισλαμιστές εντός της Ελλάδος είναι σε πλήρη εξέλιξη και σε τελικό στάδιο. 
 Η φωτογραφία του θέματος με κάποιο "πράκτορα" και όχι μυθομανή να εξηγεί στον τηλεοπτικό σταθμό Aplha πως του επιτέθηκαν μέλη της Χρυσής Αυγής με.....
σκυλιά ! παρακαλώ, στην Πλατεία Αττικής κάτω από τα γραφεία της, που σημειωτέων δεν υπάρχουν εκεί γραφεία του Λαϊκού συνδέσμου Χρυσή Αυγή, είναι μόνο η αρχή ! Θα μπορούσε να είναι βγαλμένη μόνο από Αμερικανική ταινία του Χόλιγουντ  !  
 Δείτε το εν λόγο βίντεο εδώ  είναι το 2ο βίντεο.
 Ακριβός αυτή την σκηνή έχουμε περιγράψει στις 20 Σεπτεμβρίου στο θέμα μας που μπορείτε να διαβάστε ΕΔΩ και ένα μήνα σχεδόν μετά δικαιωνόμαστε. 
 Όλα λειτουργούν βάση σχεδίου και μέχρι τώρα δουλεύουν ρολόι ! 
 Μόλις την Δευτέρα και μετά από επείγων σήμα που έστειλε η Γαλλία στις αρμόδιες Ελληνικές αρχές, η ΕΛΑΣ έθεσε σε στενή παρακολούθηση χώρους μαζικής συνάθροισης Μουσουλμάνων φοβούμενη εκτεταμένα επεισόδια σε αστικά κέντρα. Αφορμή για το επείγων Γαλλικό σήμα προς την Ελλάδα στάθηκε η εξάρθρωση Ισλαμικής ομάδας που διατηρούσε οπλοστάσιο και αποθήκη υλικών για την παραγωγή εκρηκτικών  στα προάστια του Παρισιού. Διαβάστε σχετικό ΕΔΩ.  
 Όλα είναι πολύ απλά και χειραγωγημένα, ένα χαζό φιλμ που προβλήθηκε μόνο μία φορά το 2011 στην Αμερική, ήταν ικανό να προκαλέσει αντιδράσεις και εκτείνει επεισόδια σε όλο και να φτάσουμε μέχρι και την επικήρυξη του δημιουργού του. Η Ελευθερία της έκφρασης όπου διαρρήγνυαν τα ιμάτια τους οι δήθεν αριστεροί, της "τέχνης" και των "γραμμάτων" εδώ που πήγε ? 
 Δείτε λοιπόν το φιλμάκι ΕΔΩ μια και είμαστε αν όχι το μοναδικό, ένα από τα λίγα blogs και site, που τόλμησαν να ανεβάσουν την Πέμπτη 13 Σεπτεμβρίου.   
 Οι πιο διαβασμένοι ίσος γνωρίζουν πως στην Σχολή Ευελπίδων υπάρχει εγχειρίδιο ψυχολογικού πολέμου το οποίο περιγράφει ψυχολογικά μέτρα για την προετοιμασία επίθεσης σε κάποια χώρα.
1ο Στρατηγικές επιτυχίες του εχθρού "δηλαδή ο εχθρός διαφημίζει τις επιτυχίες του στην χώρα στόχο, ας πούμε εμείς τώρα μέσο ταινιών π.χ" 
2ο Πρόκληση ελλείψεων σε τροφή, στέγη, ιματισμό και γενικά ειδών πρώτης ανάγκης. 
3ο Καταχρήσεις και διαφθορά ηγετικών στελεχών. 
4ο Ελλείψεις σε στρατιωτικό προσωπικό και μέσα "βλέπε ZURB και άλλα πολλά που συμβαίνουν στις ένοπλες δυνάμεις μας"
5ο Πληθωρισμός, άνιση και υπέρμετρη φορολογία.
6ο Φυλετικές και θρησκευτικές διακρίσεις. 
7ο Πολιτικές διαφορές και έλλειψη εμπιστοσύνης προς τους ηγέτες. 
και 8ο Έλλειψη πόρων για υποστήριξη οικονομικών και πολεμικών προγραμμάτων.
 Πάει το μυαλό σας με όλα αυτά κάπου ? 

Αφού διαβάσατε τους 8ο κανόνες του ψυχολογικού πολέμου όπως τους περιγράφει το εγχειρίδιο της Σχολής Ευελπίδων ας δούμε στην πράξη τι έχει γίνει μέχρι σήμερα στην Ελλάδα.

Οι ΜΚΟ "υποκατέστησαν" τους θεσμούς και τα επίσημα όργανα.
Τρομοκράτες εμφανίζονται όταν όλα...
κυλούν ήρεμα και όταν προβλήματα απασχολούν το σύνολο του λαού και θα "δικαιολογούσε" την πράξη τους, εξαφανίζονται.
Πλήρη απαξίωση της πολιτικής και συνδικαλιστικής ηγεσίας.
Απαξίωση της εκπαίδευσης.
Απαξίωση θεσμών και εκκλησιαστικών αρχών.
Επεισόδια με την παραμικρή αφορμή από συγκεκριμένη μερίδα "λαθρομεταναστών" πάντα υποκινούμενη από αριστερά κόμματα!
Πολλαπλές εγκληματικές πράξεις με θύματα ηλικιωμένους, νεαρά άτομα η όργανα της τάξης με υπερβολική και ανεξήγητη μερικές φορές, χρήση βίας, όπως στην υπόθεση του μικρού Αλέξη, η στην περίπτωση των ληστών που έκλεψαν 150! ευρώ από περίπτερο και σε καταδίωξη που ακολούθησε εκτέλεσαν αστυνομικούς της ομάδας ΔΙΑΣ με Καλάσνικοφ.
Εγκατάσταση τουλάχιστον 1.500.000 Μουσουλμάνων με την ανοχή και την υποστήριξη "Ελληνικών" κομμάτων που βοηθάνε με την στάση τους στην αλλοίωση του πληθυσμού της χώρας και του εκλογικού σώματος αφού γίνεται αλόγιστη ελληνοποίηση ακαθόριστου ποσοστού μεταναστών σε ποσοστό πρωτόγνωρο για τα ευρωπαϊκά δεδομένα που ξεπερνάει το 30% ! Χαρακτηριστικό είναι πως στην απογραφή του 2011 υπάρχουν 10.787.690. Άρρενες: 5.303.690 (49,2%) Θήλεις: 5.484.000 (50,8%) Κατά ηλικία: 0-14 ετών: 1.666.888 (15,20%) 15-64 ετών: 7.423.889 (67,71%) 65 ετών και άνω: 1.873.243 (17,08%). Την ίδια ώρα στους εκλογικούς καταλόγους είναι σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία του Υπουργείου Εσωτερικών 9.949.401. Οπότε με απλούς υπολογισμούς έχουμε 9.949.401 που είναι οι Έλληνες από 18 ετών και άνω (γεννηθέντες δηλαδή από το 1994) και ηλικίες από 0-14 άλλοι 1.666.888 μας κάνει 11.616.289, λείπουν οι ηλικίες από 14 έως 17 ετών που αν υποθέσουμε ότι είναι περίπου 80.000 η κάθε γενιά τότε έχουμε ακόμα 240.000. Φτάνουμε στα 11.856.289. Αν αφαιρέσουμε από τους εκλογικούς καταλόγους και κάποιους που πέθαναν και δεν πρόλαβαν να δηλωθούν που κάθε φορά είναι μερικές δεκάδες χιλιάδες, όχι πάντως πάνω από 10 με 20 χιλιάδες. Επίσης να συνυπολογίσουμε ότι περίπου 200.000 Έλληνες ομογενείς του εξωτερικού έχουν και την Ελληνική υπηκοότητα και είναι εγγεγραμμένοι στους εκλογικούς καταλόγους. Άρα οι κάτοικοι της Ελλάδας ανέρχονται σε πάνω από 11,5 εκατομμύρια!?
Και μετά από όλα αυτά .... !
Ο πρόεδρος της Πακιστανικής κοινότητας στην Ελλάδα Τζαβέντ Ασλάμ να απειλεί ευθέως με πόλεμο ! Όπως και ο πρόεδρος της Μουσουλμανικής κοινότητας, Ναΐμ Ελγαντούρ που αποκάλεσε τον Πρωθυπουργό της χώρας που τον φιλοξενεί, ρατσιστή, συμπληρώνοντας μάλιστα, "Ο Μουσουλμάνος είναι απελπισμένος, πεινασμένος, μην τον πιέζουμε παραπάνω, είναι έτοιμος να σκάσει. Γι' αυτό πρέπει να προσέχουμε όλοι ότι η πολύ πίεση που γίνεται αυτή τη στιγμή εναντίον των μεταναστών είναι πάρα πολύ επικίνδυνο. Η πολύ μεγάλη καταπίεση και οι ρατσιστικές επιθέσεις εναντίον των μεταναστών, δεν θα φέρουν καλό αποτέλεσμα".
Η ενορχηστρωμένη λάσπη που ρίχνουν, όλα τα Δυτικά ΜΜΕ σε όλα τα Εθνικιστικά κινήματα τα οποία είναι η φυσική αντίδραση κατά της παγκοσμιοποίησης των λαών, μέχρι τώρα φέρνει ακριβός τα αντίθετα αποτελέσματα απ' ότι αναζητούν οι λάτρης της Νέας Τάξης. Η φυσική αυτή αντίδραση έχει ως αποτέλεσμα όλο και πιο μεγάλες μάζες πολιτών να αντιλαμβάνονται πιο παιχνίδι παίζουν οι εκάστοτε Κυβερνήσεις πίσω από την πλάτη τους και να υποστηρίζουν τα Εθνικιστικά κόμματα ως αντίδραση στην κιμαδοποίηση των λαών στο όνομα της Παγκοσμιοποίησης.
Χώρες όπως η Ελλάδα με βαθιές ρίζες είναι δύσκολα να πέσουν στην παγίδα της Παγκοσμιοποίησης γιαυτό και ο Χένρυ Κίσινγκερ 18 χρόνια πριν είχε πει...δείτε ΕΔΩ
Δείτε το προκλητικό βίντεο που ακολουθεί και στο επόμενο και τελευταίο μέρος θα σας αναλύσουμε, πως προετοίμασαν την καταστροφική πορεία της Ελλάδας και τι πρέπει να γίνει για να αποφευχθεί το μοιραίο, δηλαδή το δόγμα της Νέας Τάξης πραγμάτων που μαζί με το "διαίρε και βασίλευε" είναι ... διάβασε ΕΔΩ




Αναρτήθηκε από Nyxtobaths Nyxtobaths 
http://nyxtobaths.blogspot.com

Η ΕΚΠΟΜΠΗ HEROPAIDES ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΟΠΟΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΣΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΤΗΣ ΕΙ END ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΜΕ ΚΑΛΕΣΜΕΝΟΥΣ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ E.N.D. ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ ΠΑΤΡΑΣ!

ΠΑΤΡΑ 
ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕ ΚΑΙ ΣΤΟ YOUTUBE Η ΕΚΠΟΜΠΗ HEROPAIDES ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΟΠΟΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΣΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΤΗΣ ΕΙ END ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΜΕ ΚΑΛΕΣΜΕΝΟΥΣ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ E.N.D. ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ ΠΑΤΡΑΣ!
Η ΕΚΠΟΜΠΗ ΘΑ ΠΑΙΖΕΙ ΓΙΑ ΟΛΟ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΣΕ ΠΟΛΛΑ ΤΟΠΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ! ΔΕΙΤΕ ΠΟΙΑ:
https://www.facebook.com/HeroPaides ..Η εκπομπή hero-paides αναμεταδίδεται από τα εξής τοπικά κανάλια: High TV (Αττική) TvThessaloniki (Θεσσαλονίκη, Κατερίνη, Νάουσσα, Κιλκίς, Γιαννιτσά) XTV (Χαλκιδική) TRM (Γρεβενά, Κοζάνη) ΕΝΑ Channel (Καβάλα, Δράμα) TV Ροδόπη (Ξάνθη, Κομοτηνή, Αλεξανδρούπολη) Νtv (Σέρρες) Art-TV (Γιάννενα-Ηγουμενίτσα-Αρτα-Πρέβεζα) ORT Channel (Πύργος, Αμαλιάδα, Ολυμπία) NTV (Ναύπακτος, Μεσολόγγι, Αγρίνιο, Ιτέα, Άμφισσα) Achaia Channel (Πάτρα, Αίγιο) ΑιγαίοTV (Δωδεκάνησα) ΣύροςTV (Κυκλάδες) ΙΟΝΙΑΝ TV ( Ν.Ιονίου) Best TV ( Καλαμάτα) DR Channel(Σπάρτη, Καλαμάτα, Άργος, Ναύπλιο, Τρίπολη, Κόρινθος) HBCHANNEL (internet) http://www.hbchannel.tv/ New Greek Tv (Νέα Υόρκη καλωδιακή Αμερικής)

http://alfeiospotamos.gr/?p=7477

ΜΗΝΥΜΑ ΤΗΣ ΓΑΛΑΞΙΑΚΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ & ΤΩΝ ΑΝΑΛΗΦΘΕΝΤΩΝ ΔΙΔΑΣΚΑΛΩΝ 17/6/2014



  ΓΑΛΑΞΙΑΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ


   Selamat Jalwa! (Να είστε σε αιώνια χαρά) Ερχόμαστε με πολλά καλά πράγματα να σας πούμε!

Οι αρχαίες οικογένειες και οι συμμαχίες τους έχουν φθάσει σε ένα σημείο, όπου καθίσταται δυνατό να δούμε, πως ο μακρύς δρόμος της απελπισίας και της απογοήτευσης, που για καιρό σας έχει ταλαιπωρήσει, φτάνει στο προβλεπόμενο τέλος του. Η σκοτεινή συμμορία το γνωρίζει καλά. Ωστόσο, αυτοί οι απατεώνες της καταστροφής εξακολουθούν να βρίσκουν τρόπους για να καθυστερήσουν λίγο τις ευλογίες σας.




   Οι υπεύθυνοι του αναπτυσσόμενου δικτύου του εθιμικού δικαίου, μαζί με τους νομικούς συνεργάτες τους, κατανοούν τι ακριβώς απομένει να ολοκληρωθεί, πριν από την έναρξη των μεγάλων συλλήψεων. Οι σύνδεσμοί μας αναφέρουν πόσο κοντά είναι στο ξεκίνημα της τελικής επιχείρησης των συλλήψεων. Ο NESARA απαιτεί να γίνουν αυτά τα τελικά γεγονότα με ένα σωστό και γρήγορο τρόπο. Βλέπουμε πόσο καλά αυτές οι νομικές ομάδες έχουν εκπαιδεύσει και τοποθετήσει τους εαυτούς τους για την τελική νίκη τους. Σε όλον τον πλανήτη σας, άλλοι, που έχουν ενωθεί με αυτές τις συμμαχίες, είναι επίσης έτοιμοι να εκπληρώσουν τις ιερές υποχρεώσεις τους.




   Οι σκοτεινοί αποδέχονται το αναπόφευκτο και όμως με κάποιο τρόπο επιθυμούν να αποφύγουν όλη αυτή την κατάσταση. Η ώρα πλησιάζει για το φινάλε του σκότους, για μαζικές συλλήψεις και την άνοδο της νέας διακυβέρνησης.



   Η εκδίωξη του σκότους και των πολυάριθμων υποτακτικών του από την εξουσία θα σας ελευθερώσει και θα επιτρέψει να εκδηλωθεί μια μεγάλη ευημερία. Επίσης θα οδηγήσει στο τέλος της λεγόμενης «συγκάλυψης των ΑΤΙΑ». Αυτά τα μεγάλα γεγονότα θα μας επιτρέψουν τελικά να εμφανιστούμε στους ουρανούς σας σε μεγάλους αριθμούς και να λύσουμε άμεσα μια σειρά εξελισσόμενων περιβαλλοντικών καταστροφών. Η πιο σημαντική από αυτές είναι το πυρηνικό νέφος από την κατάρρευση των αντιδραστήρων της Φουκουσίμα. Θα απαλλάξουμε τους ουρανούς σας, τις θάλασσες και τις στεριές σας από μια πυρηνική καταστροφή. Επί πλέον, έχουμε την πρόθεση να διαμορφώσουμε τους όρους, με τους οποίους θα μπορεί να αρχίσει η αντιστροφή μιας αυξανόμενης πανδημίας πυρηνικής ασθένειας. Αυτή μπορεί να εξαπλωθεί σε όλον τον κόσμο και να προκαλέσει ανεπανόρθωτη βλάβη στους ωκεανούς σας.




   Υπάρχει ακόμα μια άλλη καταστροφή, που προκαλείται από τις τεράστιες ποσότητες πλαστικών απορριμμάτων στους ωκεανούς σας. Εμείς αυτά μπορούμε να τα μετατρέψουμε σε ένα οργανικό λίπασμα, που θα μπορεί, αντίθετα, να θρέψει τους ωκεανούς και να επιδιορθώσει μεγάλο μέρος της ζημιάς, που προκαλείται από την μαζική υπεραλίευση των θαλασσών σας. Αυτή η διαδικασία μπορεί επίσης να οδηγήσει σε μείωση των σεισμικών ανωμαλιών, που δημιουργούνται από τις πολλές περιπέτειες του σκότους, που διαταράσσουν τη Γη.




   Ήταν κυριολεκτικά πρόθυμοι να καταστρέψουν τα ίδια τους τα έθνη, με σκοπό την δραστική μείωση των πληθυσμών και την επακόλουθη κήρυξη στρατιωτικού νόμου. Αυτό δεν θα επιτραπεί. Το Θείο Σχέδιο τοποθετεί την κοινωνία σας στο Φως και διακηρύσσει την επικείμενη επιστροφή σας στην πλήρη συνείδηση. Σας παρακολουθούμε επί δεκατρείς χιλιετίες, καθώς οι Ανουννάκι και οι κακόβουλοι υποτακτικοί τους ενορχήστρωναν μια σειρά από «Χρυσές Εποχές», η καθεμιά από τις οποίες ακολουθήθηκε από κατακλυσμό, κατασκευασμένον από το σκότος.




   Αυτοί οι κακούργοι επιθυμούσαν βαθιά να σας μετατρέψουν σε μια προηγμένη φυλή σκλάβων, των οποίων μοναδικός σκοπός θα ήταν να τους υπηρετούν. Επιθυμούσαν, επίσης, να προκαλέσουν την αποσύνδεση ή την εσφαλμένη αλληλουχία του DNA, που θα μπορούσε να αποτρέψει την επιστροφή σας στην πλήρη συνείδηση. Αυτό είναι πλέον αδύνατο.




   Βοηθάμε τους γήινους συμμάχους μας για να τελειώσουν ό,τι απομένει το ταχύτερο δυνατόν. Ως εκ τούτου, αυτό θα συμβεί πολύ γρήγορα. Αρκετά στοιχεία είναι ήδη στη θέση τους, προκειμένου να επιτευχθούν αυτοί οι απαιτούμενοι στόχοι. Εκείνο που απομένει πραγματικά, είναι η σωστή θεία στιγμή για την εκδήλωση αυτών των γεγονότων. Ο Ουρανός έντονα επιθυμεί να μεταμορφώσει αυτή την πραγματικότητα και να διαμορφώσει μια νέα εποχή για τον καθέναν από εσάς!




   Ο παρών χρόνος θα μετατραπεί τώρα σε μια ευεργετική, ειρηνική μετάβαση. Εμείς θα επιβλέψουμε αυτό το τελευταίο στάδιο και θα σας μεταφέρουμε εκεί που βρίσκονται οι ιεροί Φωτοθάλαμοί σας. Σε αυτό το μέρος θα ολοκληρώσετε την μεταμόρφωσή σας, θα πάρτε τις θαυμαστές πληροφορίες που θα σας δοθούν από τους Αναληφθέντες Διδασκάλους σας και θα τις χρησιμοποιήσετε για να δημιουργήσετε μια νέα πραγματικότητα. Οι Φυσικοί και οι επιστήμονες στον κόσμο σας μόλις τώρα αρχίζουν να αντιλαμβάνονται πώς θα πραγματοποιηθεί αυτό το νέο πεδίο. Κάποιοι από αυτούς έχουν δει πώς μεγάλα διαστημόπλοια μπορούν να διασχίσουν γρήγορα αυτόν τον Γαλαξία. Αυτά τα Σκάφη Φωτός έχουν τη δυνατότητα να ταξιδεύουν μέσα από τον χρόνο και να πηγαίνουν σε οποιαδήποτε διάσταση.




   Πρόκειται να μάθετε πολλά. Αυτή η νέα σοφία θα σας διαμορφώσει και με αυτήν θα χτίσετε με ευγένεια ένα νέο Αστρικό Έθνος. Αυτή η Νέα Γη θα είναι η βάση για τα ταξίδια σας και τις μεγάλες πράξεις σας που έρχονται. Θα γεννηθούν θρύλοι και πολλές μεγάλες ιστορίες θα ειπωθούν γι’ αυτά που πρόκειται να κάνετε, για να μεταμορφώσετε όχι μόνο αυτόν τον Γαλαξία, αλλά και όλη τη φυσική Δημιουργία. Είμαστε έτοιμοι να σας καλωσορίσουμε και πάλι στους κόλπους μας, σαν συντρόφους Γαλαξιακούς Ανθρώπους σε Θεία Υπηρεσία προς το Φως και το ξεδίπλωμα του Θείου Σχεδίου!

Το παρόν Σύμβολο είναι αποτέλεσμα Γήινης καλλιτεχνικής συνθέσεως εμπνευσμένο από αγρογλυφικό αποτύπωμα.
                                                                                                                                  
                                                  ΑΝΑΛΗΦΘΕΝΤΕΣ ΔΙΔΑΣΚΑΛΟΙ

    
  Namaste! Είμαστε οι Αναληφθέντες Διδάσκαλοί σας!

Φτάνουμε με ειδήσεις σχετικά με το τι κάνει το Φως για να εκδηλωθεί μια νέα, ελεύθερη και ευημερούσα πραγματικότητα για εσάς.



   Οι διάφοροι συνεργάτες μας τελειώνουν τώρα με δραστήριο τρόπο μια σειρά από προκαταρκτικές εργασίες, οι οποίες θα οδηγήσουν σε μια μεγάλη νίκη για το Φως. Το πρώτο σημείο είναι η παραγωγή ενός νέου οικονομικού συστήματος γι’ αυτόν τον κόσμο. Αυτό το έργο είναι έτοιμο να ξεκινήσει και έχει συνδεθεί με την ανάδειξη μιας διακυβέρνησης με βάση τον NESARA στη Βόρεια Αμερική. Αυτοί που έχουν εμπλακεί στην αντικατάσταση της σημερινής de facto αμερικανικής κυβέρνησης είναι σχεδόν έτοιμοι να υλοποιήσουν αυτό το πρόγραμμα.




   Επομένως, βρίσκεστε στο κατώφλι μιας νέας εποχής για την ανθρωπότητα. Έχουμε, επίσης, αφιερώσει μεγάλο μέρος των πνευματικών πόρων μας για τη δημιουργία των ενεργειών, που θα μπορέσουν να φέρουν με ασφάλεια όλα αυτά σε μια γρήγορη καρποφορία. Οι σκοτεινοί αισθάνονται αυτήν την ασπίδα Φωτός να υψώνεται γύρω από αυτόν τον πλανήτη και αυτό είναι ανίκανοι να το εμποδίσουν να συμβεί. Αναζητήστε υπέροχα γεγονότα να αρχίζουν να εμφανίζονται παντού.




   Προς το παρόν, είμαστε πολύ χαρούμενοι, που πολλοί από εσάς δημιουργούν ενέργειες σε ομαδικούς διαλογισμούς, οι οποίες μας έχουν βοηθήσει στη διαμόρφωση αυτών των ισχυρών ασπίδων Φωτός γύρω από αυτό το πεδίο. Ευλογίες χαράς και καλωσόρισμα σε κάθε έναν από εσάς, που, με τον δικό σας τρόπο, μας βοήθησε σε αυτή την προσπάθεια. Είναι πραγματικά υπέροχο να έχουμε μοιραστεί μαζί σας την ισχυροποίηση αυτών των ενεργειών. Και είναι φανερό το πώς ο κάθε ένας από εσάς επιθυμεί να είναι ελεύθερος από τα δεσμά που επιβλήθηκαν για πρώτη φορά από το σκότος στους προγόνους σας, πριν από σχεδόν δεκατρείς χιλιετίες.




   Αυτή η σκοτεινή ενέργεια τώρα διαλύεται γρήγορα. Αυτό είναι ένας πνευματικός προάγγελος όσων πρόκειται τώρα να συμβούν παγκοσμίως. Να είστε ευλογημένοι για τη βοήθειά σας και την μεγάλη αφοσίωσή σας στην ελευθερία, στη Γαία και στην πλήρη συνείδηση. Καθένας από εμάς είναι ευγνώμων και αληθινά χαρούμενος. Μας έχετε δείξει πραγματικά πώς η χάρη του Δημιουργού παρήγαγε μια πραγματικότητα, φτιαγμένη για να είναι ελεύθερη. Αυτή η πραγματικότητα μπορεί αληθινά να καλωσορίσει τους πνευματικούς προγόνους της από όλον αυτόν τον Γαλαξία.




    Είστε στο κατώφλι του επόμενου βήματός σας στη συνείδηση. Έχετε αφήσει το Φως να μπει και έχετε ευλογηθεί με αυτό από τον Ουρανό. Έχετε προετοιμαστεί να αναλάβετε τη δράση που σας έχουμε αναθέσει. Υπάρχουν οι πόροι για την δημιουργία της τελικής μεταβατικής πραγματικότητας, η οποία μπορεί να καλύψει το κενό μεταξύ του παλαιού σκοτεινού βασιλείου σας και του νέου, που βρίσκεται στην άκρη της πλήρους συνείδησης. Αυτή η αύξηση της ικανότητας συμβαίνει καθώς σας αγγίζουν οι ενέργειες, που συνεχώς σας κατακλύζουν από τα πλήθη του Ουρανού.




    Χαιρόμαστε που οι ευθύνες που μας δόθηκαν από τον Ουρανό, κάνουν τόσο καλή εργασία. Απωθείτε το σκότος από το βάθρο του και βάζετε στη θέση του μια διαδικασία, που σας φέρνει τον τρόπο να εκδηλώσετε το θαυμαστό πλήρες δυναμικό σας. Ευλογούμε αυτές τις εξελίξεις και ζητάμε σταθερή θεραπεία και έλεος από το Θείον. Αυτά είχαν παρασχεθεί. Η ώρα του εορτασμού τώρα πλησιάζει.




   Σήμερα, συνεχίσαμε μπροστά με το μήνυμά μας. Σας ευχαριστούμε για τη βοήθειά σας και την υποστήριξή σας προς τις αλλαγές του Ουρανού. Αυτές θα σας φέρουν μια νέα εποχή χαράς, ελευθερίας και ευημερίας. Ερχόμαστε να καλωσορίσουμε την επιστροφή εκείνων που έχουν υποστεί τα θλιπτικά αποτελέσματα της περιορισμένης συνείδησης. Τώρα θα διαμορφώσετε μια εκπληκτική Γαλαξιακή Ειρήνη!


Να ξέρετε, αγαπητοί, ότι ο άπειρος πλούτος και η διηνεκής ευημερία του Ουρανού είναι όντως δικά σας! Έτσι είναι! Selamat Gajun! Selamat Ja! (Σειριανές φράσεις, που σημαίνουν «να είστε ένα» και «να είστε μέσα στη χαρά»).



ΚΑΝΑΛΙ ΕΠΑΦΗΣ:  Sheldan Nidle

ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ:  Νίκος Τσαουσάκης

http://universalblessing.blogspot.gr/2014/06/1762014.html?spref=fb

Περί Πνευματικών Δικαιωμάτων ΜΑΣ-Αν αφαιρέσουμε κάθε τι Ελληνικό από τον πλανήτη θα πέσει ΣΚΟΤΑΔΙ.



Πόσα δισεκατομμύρια εισέπραξε το χόλυγουντ από το κινηματογραφικό εξάμβλωμα του Τρωικού Πολέμου; Πολλά! Πάρα πολλά! Πόσα εισέπραξε ο σεναριογράφος, και ελλείψει αυτού, οι απόγονοί του; Πόσα εισέπραξε ο Όμηρος, και ελλείψει αυτού, οι Έλληνες; Τίποτε! Απολύτως Τίποτε! 


Πόσα τρισεκατομμύρια εισπράττει το χόλυγουντ από κάθε υπερπαραγωγή αλλά και από κάθε ταινία της κακιάς ώρας την οποία κάθε φορά που προβάλλουν τα τηλεοπτικά κανάλια, είναι υποχρεωμένα να αποδίδουν το ανάλογο τίμημα τού πνευματικού δικαιώματος; Πάρα πολλά! Πόσα εισέπραξε ο Αισχύλος, ο Ευριπίδης, ο Σοφοκλής, ο Αριστοφάνης, και ελλείψει αυτών οι απόγονοί τους, για κάθε παράσταση που παίζεται όλους αυτούς τους αιώνες; Απολύτως Τίποτε!

Πόσα εισέπραξε η ηλίθια βρεταννίδα που συνέγραψε την αηδία του Χάρυ Πότερ;Πόσα θα εισπράξουν οι απόγονοί της όταν αυτή πεθάνει; Πάρα πολλά! Πόσα εισέπραξαν οι δημιουργοί, και ελλείψει αυτών, οι απόγονοί τους από την Ελληνική Γραμματεία που είναι ψωμοτύρι στα χέρια όλων των “μεγάλων” πανεπιστημίων; Πόσα εισέπραξαν ο Αριστοτέλης, ο Σωκράτης, ο Πλάτωνας, ο Όμηρος, ο Θουκυδίδης, ο Ηρόδοτος και όλοι αυτοί που δεν χωράνε σε 10 σελίδες; Ελλείψει αυτών, πόσα εισέπραξαν οι φυσικοί απόγονοί τους, δηλαδή οι Έλληνες; Απολύτως Τίποτε!

Πόσα εισπράττει το κωθώνι ο Bill Gates για κάθε αντίτυπο των windows; Πολλά, μα πάρα πολλά δισεκατομμύρια! Τι είναι τα windows; Ένα λειτουργικό σύστημα υπολογιστών και μάλιστα κακής ποιότητας. Εάν αυτός κερδίζει τα μαλλιοκέφαλά του, πόσα πρέπει να κερδίσουν αυτοί που εφηύραν τα μαθηματικά; Αυτοί που εφηύραν τους ηλεκτρονικούς υπολογιστές, πόσα πρέπει να πληρώσουν στον Θαλή που εφηύρε τον ηλεκτρισμό;

Πόσα εισπράττουν όλα τα διάσημα νοσοκομεία που εμπορεύονται την γιατρειά; Πάρα πολλά! Πόσα κέρδισε ο Ιπποκράτης, και ελλείψει αυτού οι απόγονοί του, δηλαδή οι Έλληνες; Απολύτως Τίποτε!

Επειδή είναι σίγουρο ότι πολλοί φίλοι θα αναρωτηθούν σχετικά με τη νομιμότητα των σκέψεών μας, χρήσιμο είναι εδώ να πούμε το εξής:

Ο νόμος περί πνευματικής ιδιοκτησίας θεμελιώθηκε – πού αλλού; – στην Αμερική. Το σκεπτικό της ύπαρξης αυτού του νόμου είναι ότι η ανθρώπινη σκέψη και ο δημιουργός της πρέπει να προστατεύονται από την αντιγραφή για 75 χρόνια με την αιτιολογία ότι οι άνθρωποι πρέπει να εξαναγκάζονται σε παραγωγή νέας και ποιοτικότερης γνώσης, ώστε η ανθρωπότητα να εξωθείται διαρκώς στην αυτοβελτίωσή της. Μέχρι εδώ καλά!

Αυτό όμως που δεν μας είπαν, είναι το εξής:

Τα τελευταία 2500 χρόνια, γιατί δεν διατυπώθηκε καμιά νέα θεωρία περί θεάτρου, περί πολιτικής, περί των αρχών της διοίκησης της πόλης, περί δημοκρατίας, περί ιατρικής ηθικής και περί ιατρικών πρακτικών, περί της καταγραφής και τεκμηριωμένης ιστορικής ανάλυσης, περί της πολεμικής αρετής, περί της φιλοσοφίας, περί της ποίησης , περί όλων εκείνων όπως αυτά πρωτοδιατυπώθηκαν από τους Αρχαίους Έλληνες;

Μα τι διάολο; Τόσο ανίκανοι είναι όλοι τους; Φτιάχνουν ένα νόμο που προβλέπει χρονικό περιορισμό 75 ετών στην αντιγραφή της γνώσης, αλλά δεν μπορούν να φτιάξουν ένα νόμο που να προβλέπει κάτι ανάλογο όταν η γνώση αυτή έχει ισχύ για πάνω από 2500 χρόνια;

Μα καλά… τόσο ανίκανοι είναι και δεν μπορούν να εφεύρουν καμιά νέα γεωμετρία; Ας πούμε… κάποια γεωμετρία που να ισχυρίζεται ότι από 2 σημεία μπορούν να διέλθουν 2 ευθείες και όχι ΜΙΑ όπως απέδειξε ο Ευκλείδης. Μα καλά… πέρασαν 2500 χρόνια και ακόμα τον Θουκυδίδη διδάσκονται στην Αμερικάνικη σχολή πολέμου; Μα καλά… πέρασαν 2500 χρόνια και ακόμα μελετούν τον Ικτίνο; Ακόμα μελετούν τον Ευπάλινο και το πώς απέκτησε η Σάμος δίκτυο ύδρευσης; Ακόμα μελετούν τον Πτολεμαίο και την ρυμοτομία του; Ακόμα μελετούν τον Κλεισθένη και την οργάνωση της πόλεως; Μα καλά… ακόμα πιστεύουν ότι η ύλη αποτελείται από άτομα όπως διέδιδε ο Δημόκριτος; Μα καλά… πόσο καραγκιόζηδες μπορεί να είναι που ακόμα ορκίζονται στον Ιπποκράτη;

Κανονικά πρέπει να γίνουν τα εξής:

Κάθε φορά που πωλείται ένα cd των windows, θα πρέπει ο βλάκας ο Gates να πληρώνει όλους τους κατασκευαστές των ηλεκτρονικών υπολογιστών που δίνουν αξία στο προϊόν του και όλοι αυτοί μαζί θα πρέπει να πληρώνουν τους Έλληνες που ανακάλυψαν τον ηλεκτρισμό ή έθεσαν τις βάσεις της επιστημονικής παρατήρησης και κατανόησαν πρώτοι την αξία της πειραματικής επαλήθευσης, μέσω της οποίας προήχθησαν η φυσική και τα μαθηματικά. Όποιος νομίζει ότι θίγεται, είναι ελεύθερος να εφαρμόσει μαθηματικά και φυσική που εφηύρε ή ανακάλυψε ο ΙΔΙΟΣ.

Κάθε φορά που κινηματογραφείται μια ταινία, οι Έλληνες πρέπει να εισπράττουν πνευματικά δικαιώματα διότι αυτοί πρώτοι εφηύραν το θέατρο και την προσχεδιασμένη κίνηση των πρωταγωνιστών. Όποιος νομίζει ότι θίγεται, μπορεί να μαζέψει το κοινό του σε ευθεία – και όχι αμφιθεατρική διάταξη – και να εκτελέσει παντομίμα.

Για κάθε πανεπιστημιακή ή σχολική διδακτική ώρα όπου παρουσιάζεται και αναλύεται η φιλοσοφία, το θέατρο, η πολιτική, οι αρχές διοίκησης, η πολιτική, η ιατρική, η βοτανολογία, η φυσική και η πυρηνική φυσική, τα μαθηματικά, η αστρονομία, η πολεοδομία, θα πρέπει να εισπράττουν οι Έλληνες. Κάθε φορά που κάποιος επίδοξος συγραφέας – αναλυτής – καθηγητής - στοχαστής θα καταπιάνεται με κάποιο εκ των ανωτέρω αντικειμένων, θα πρέπει να καταβάλλει στους Έλληνες το αντίστοιχο τίμημα.

Όποιος νομίζει ότι αδικείται, ας παρουσιάσει την δική του εκδοχή περί ενός δημοκρατικού πολιτεύματος όπου δεν θα υπάρχει η ψήφος. Ας βρει τέτοια δημοκρατία και αν θέλει ας την πατεντάρει. Ας βρει μια δική του εκδοχή περί της ιατρικής με ξόρκια και μαγικές ευχές και ας τα πατεντάρει. Κάθε φορά που διεξάγεται ένας ποδοσφαιρικός αγώνας, θα πρέπει να εισπράττουν οι Έλληνες, διότι έχει πλέον καταρρεύσει ο μύθος ότι το ποδόσφαιρο ξεκίνησε από την Βρεττανία.

Έχουν τόσο μεγάλο περιθώριο κέρδους οι Έλληνες, ώστε κανονικά πρέπει….

Κάθε φορά που κάθε γυναίκα ξυρίζει το “μπικίνι” της, θα πρέπει οι Έλληνες να εισπράττουν πνευματικά δικαιώματα ή αλλιώς το “μουνικό τέλος”, για 2 λόγους: Άφενός, ως πρακτική πρωτοεφαρμόστηκε στην Αρχαία Ελλάδα από τις εύπορες και ευηπόληπτες κυρίες, αφετέτου αν δεν υπήρχαν οι Αρχαίοι Έλληνες το πιο πιθανό είναι ότι αν επιχειρούσαν σήμερα οι γυναίκες να το εφαρμόσουν, θα τις κρεμούσαν στις πλατείες της Τεχεράνης.

Τα πράγματα είναι απλά! Ή υπάρχει πνευματική ιδιοκτησία στο σύνολο της ανθρώπινης γνώσης ή είναι ανύπαρκτη. Ή ο νόμος περί πνευματικής ιδιοκτησίας θα εφαρμοστεί επί της πανανθρώπινης γνώσης και όχι μόνο επί της αμερικάνικης γνώσης ή θα καταργηθεί πλήρως. Ή θα ισχύει για 75 χρόνια εφόσον η εν λόγω γνώση μπορεί να ξεπεραστεί, ή θα ισχύει για περισσότερο από 2500 χρόνια εφόσον κάποιες γνώσεις δεν αντικαθίστανται.

Ή θα είμαστε όλοι μάγκες και κονομημένοι βάρβαροι, ή θα είμαστε ομοεπίπεδοι στην ευημερία και τον πολιτισμό.

Ένα έχουμε να πούμε:

Πολύ σύντομα, θα τεθεί στον κόσμο το ζήτημα της πνευματικής ιδιοκτησίας.Αυτή η κουβέντα είναι γραφτό να ξεκινήσει από εδώ. Το θέμα έχει τόσες προεκτάσεις που ούτε καν φαντάζονται οι άνθρωποι. Ούτε καν φαντάζονται οι άνθρωποι πόσο μακριά πάει η βαλίτσα και ποιον ακουμπάει η άκρη του νήματος.

Οι άνθρωποι βέβαια δεν το φαντάζονται, αλλά οι “άμεσα ενδιαφερόμενοι”όχι μόνο το φαντάζονται αλλά έχουν και την βεβαιότητα. Είναι γραφτό να κλάψουν. Αυτό που δεν φαντάζονται είναι το πόσο θα κλάψουν. Είναι γραφτό να μπουν στο κέντρο της κόλασης, μιας κόλασης απείρως χειρότερη από αυτήν στην οποία έχουν βυθίσει την ανθρωπότητα για αιώνες.

Η τιμωρία τους είναι δεδομένη και για την εφαρμογή της δεν προβλέπονται πνευματικά δικαιώματα…. για το λόγο ότι… θα είναι εντελώς πρωτόγνωρη.

Φρικτά πρωτόγνωρη και πρωτόγνωρα φρικτή…

πηγή...

Υ.Γ. Η Πνευματική μας Κληρονομιά ΔΕΝ είναι παγκόσμια κληρονομιά,
*δεν μπορεί η NIKE να μας πουλάει το brand name την στιγμή που το όνομα της το έχει κλέψει από την Νίκη της Σαμοθράκης.
*Δεν είναι δυνατόν η ASICS να μας πουλάει το brand name από την στιγμή που τα αρχικά σημαίνουν Νους Υγιής εν Σώματι Υγιή.
*Δεν μπορεί να πληρώνουμε πνευματικά δικαιώματα στα windows όταν ο προγραμματισμός προήλθε από τα Πλατωνικά Κείμενα και τον Αριστοτέλη (σχετικό άρθρο ΕΔΩ), που να κοιτάξουμε και δεν θα δούμε Ελλάδα; Αν αφαιρέσουμε κάθε τι Ελληνικό από τον πλανήτη θα πέσει ΣΚΟΤΑΔΙ.


₪₪₪₪₪ ΟΥΔΕΝ ΚΡΥΠΤΟΝ ΥΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟN ₪₪₪₪₪

. http://thesecretrealtruth.blogspot.com/2014/06/blog-post_4808.html#ixzz35OkTkqnr

Οι αμοιβές των μελών του Συμβουλίου και της Επιτροπής του Ταμείου Χρηματοπιστωτικής σταθερότητος

Οι αμοιβές των μελών του Συμβουλίου και της Επιτροπής του Ταμείου Χρηματοπιστωτικής σταθερότητος


Σας μεταφέρω αυτούσια την απόφαση του Υπουργείου Οικονομικών που δημοσιεύθηκε στο ΦΕΚ 35 ΤΕΥΧΟΣ 

ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΕΙΔΙΚΩΝ ΘΕΣΕΩΝ..... με ημερομηνία 30/01/2013
................


1. Διορίζουμε τα μέλη του Γενικού Συμβουλίου και της Εκτελεστικής Επιτροπής του Ταμείου Χρηματοπιστωτικής 
    Σταθερότητας, ως ακολούθως:

α. ΜΕΛΗ ΓΕΝΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

αα. Paul Koster του Robert (Α.Δ: NNFJ89B79), Πρόεδρος

ββ. Αντρέας Μπερούτσος του Χαραλάμπους (Α.Δ.: ΑΗ3359334), μέλος

γγ. Pierre Mariani του Antoine Dominique (Α.Δ.:11ΑΙ80293), μέλος

δδ. Γεώργιος Μέργος του Ιωάννη (Α.Δ.Τ.: Τ 066369), εκπρόσωπος του Υπουργείου Οικονομικών, μέλος

εε. Ευθύμιος Γκατζώνας του Κωνσταντίνου (Α.Δ.Τ.: ΑΙ115454), εκπρόσωπος της Τράπεζας της Ελλάδος, μέλος
β. ΜΕΛΗ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ

αα. Αναστασία Σακελλαρίου του Χρήστου (Α.Δ.: ΑΗ2693055), Διευθύνουσα Σύμβουλος

ββ. Μάριος Κολλιόπουλος του Νικολάου (Α.Δ. ΑΗ4162251), αναπληρωτής Διευθύνων Σύμβουλος

γγ. Αναστάσιος Γάγαλης του Μιχαήλ (Α.Δ.Τ. Ξ162625), μέλος

2. Η θητεία των μελών των ανωτέρω οργάνων αρχίζει την 1/2/2013 και λήγει στις 30 Ιουνίου 2017.

3. α. Οι συνολικές ετήσιες μεικτές αποδοχές των μελών Διοίκησης του Ταμείου, ορίζονται ως ακολούθως

αα. Πρόεδρος Γενικού Συμβουλίου: εκατό χιλιάδες (100.000) ευρώ

ββ. Μέλη Γενικού Συμβουλίου: τριάντα χιλιάδες (30.000) ευρώ

γγ. Διευθύνουσα Σύμβουλος Εκτελεστικής Επιτροπής: διακόσιες δεκαπέντε χιλιάδες (215.000) ευρώ

ββ. Αναπληρωτής Διευθύνων Σύμβουλος Εκτελεστικής Επιτροπής: εκατόν ογδόντα πέντε χιλιάδες (185.000) ευρώ

γγ. Μέλος Εκτελεστικής Επιτροπής: εκατόν εξήντα πέντε χιλιάδες (165.000) ευρώ

β. Οι ανωτέρω αποδοχές δεν συνοδεύονται από επιπλέον παροχές ή άλλα προνόμια και καταβάλλονται σε 12μηνη βάση

4. Κατά τα λοιπά εφαρμόζονται οι διατάξεις του ν. 3864/2010 όπως ισχύει
5. Τα ανωτέρω μέλη υπόκεινται στις διατάξεις του ν. 3213/2003

Η απόφαση αυτή να δημοσιευθεί στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως

Αθήνα, 30 Ιανουαρίου 2013

Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ
ΙΩΑΝΝΗΣ ΣΤΟΥΡΝΑΡΑΣ
....................................................................
Αν δεν έκανα λάθος στην άθροιση, όλοι οι μαζί αυτοί οι....... σκληρά εγαζόμενοι θα τσιμπάνε περίπου 1εκατομ και 150 χιλιαρικακια το χρόνο .... για να ελέγχουν την σταθερότητα....
....ερώτηση και μετά τον έλεγχο ... θα έχουμε σταθερότητα.....?

Διαβάστε τα ονόματα των διοικούντων το ΤΧΣ που τρώνε με "χρυσά κουτάλια"

 
http://alfeiospotamos.blogspot.gr/2014/06/blog-post_6010.html

Ellada, agapi mou»: Γάλλος καθηγητής εξυμνεί την Ελλάδα

Σε άρθρο του στη γαλλική εφημερίδα «Le Monde» με τίτλο «Ellada, agapi mou», ο Etienne Roland, πρώην διευθυντής της Γαλλικής Σχολής στην Αθήνα και καθηγητής της ελληνικής αρχαιολογίας στο πανεπιστήμιο Paris I Panthéon, καυτηριάζει την εικόνα που παρουσιάζουν για τη χώρα μας τα ξένα ΜΜΕ και όχι μόνο.

O καθηγητής εκφράζει τη δυσαρέσκειά του για τις επιθέσεις που δέχεται η χώρα μας, την οποία χαρακτηρίζει «κοιτίδα του πολιτισμού».
«Αισθάνομαι βαθιά ταπεινωμένος, όταν μία εφημερίδα τολμά να ισχυρίζεται, ότι η Ελλάδα είναι μία» χώρα ίσως λιγότερο «ευρωπαϊκή» απ” ό,τι φαίνεται», σημειώνει και προσθέτει:
«Νιώθω ταπεινωμένος, όταν οι Γάλλοι συμπατριώτες μου κάνουν αυτό το κακό στην Ιστορία και παρουσιάζουν τον μύθο του Έλληνα ψεύτη και πονηρού».
Στη συνέχεια ο κ. Roland, εξηγεί γιατί η Ελλάδα είναι μια ευρωπαϊκή χώρα και σίγουρα είναι περισσότερο ευρωπαϊκή από χώρες όπως η Μεγάλη Βρετανία.
«Δεν θα σταθώ παρά σε μερικά σημεία. Αν η Ελλάδα δεν είναι μία ευρωπαϊκή χώρα, ποιος αξίζει αυτόν τον τίτλο; Οι Γερμανοί ή η δόλια Αλβιώνα, της οποίας ο πιο μεγάλος της ποιητής, Byron, έχει ήδη κατηγορηθεί για τη λεηλασία της χώρας του Ομήρου;
Πιο ευρωπαϊκή είναι η Αγγλία που δεν θέλει καμία ευρωπαϊκή αλληλεγγύη και κυρίως σε εκείνες τις χώρες που της στοιχίζουν χρήματα; Δεν είναι αυτή που έφερε στην Ελλάδα τον στρατό και τον βασιλιά στο τέλος του Β” Παγκοσμίου Πολέμου προκαλώντας έναν κατακλυσμό, τον οποίο η χώρα επρόκειτο να πληρώσει πολύ ακριβά; Και αυτό έγινε στη χώρα που μπορεί μάλιστα να καυχηθεί για την αντίστασή της κατά της ναζιστικής κατοχής», αναφέρει ο κ. Rolland.
Ο καθηγητής εξηγεί τους λόγους ο Βαλερί Ζισκάρ Ντ” Εστέν ήθελε την επιστροφή της Ελλάδας στην Ευρώπη και πάλεψε γι” αυτό.
«Ο Ντ” Εστέν ήθελε να επιστρέψει την Ελλάδα στην Ευρώπη επειδή, λέει, η δημοκρατία και η κουλτούρα προέρχονταν από αυτή τη χώρα. Ίσως, να υπήρχαν περισσότερα να πούμε γι” αυτή την αθηναϊκή δημοκρατία, τη δουλεία και τον ιμπεριαλισμό.
Αλλά η έμφαση είναι σε λάθος σημείο, γιατί το πρόβλημα δεν είναι να γνωρίσουμε πού γεννήθηκε η δημοκρατία, το πρόβλημα είναι να αναγνωρίσουμε ότι η ελληνική κουλτούρα, ας την πούμε ελληνορωμαϊκή, είναι το μοναδικό θεμέλιο μέσα σε μία Iστορία που δημιουργήθηκε μέσα σε αντιπαλότητες και παγκόσμιους πολέμους.
Αυτή η διάσημη ελληνική κουλτούρα έθρεψε την Αναγέννηση, τα γράμματα όπως και τις τέχνες, τους κλασικούς μας του 17ου αιώνα και εμπότισε τις ελίτ του 18ου αιώνα ανά τον κόσμο. Ο 19ος αιώνας έπαιξε έναν ουσιαστικό ρόλο στην εξάπλωση των ελληνικών τεχνών και γραμμάτων δημιουργώντας ένα ρεύμα «νεο-κλασικό» που το ξαναβρίσκουμε στο Εδιμβούργο – το οποίο ήταν ένα από τα κέντρα και όπου ήθελαν να χτίσουν έναν Παρθενώνα», σημειώνει.
Στη συνέχεια, αφού αναφέρεται στις επιδόσεις της Ελλάδας στις τέχνες και τον πολιτισμό, αλλά και στους μεγάλους Έλληνες του 20ού αιώνα, καλεί τους επικριτές της χώρας μας να αναρωτηθούν αν υπάρχει κράτος χωρίς χρέη.
«Όσο για τις κατηγορίες για απάτη και σπατάλη, ποια χώρα δεν σπατάλησε δεκάδες δισεκατομμύρια πρόσφατα;» αναρωτιέται, και καταλήγει ζητώντας «να μην αφήνουμε τους τεχνοκράτες να γονατίζουν τους φίλους μας».
«Δεν σημαίνει κάτι αν η Ελλάδα είναι περισσότερο ή λιγότερο ευρωπαϊκή, δεδομένου ότι τα θεμέλια της Ευρώπης δεν υπάρχουν χωρίς τον Ελληνισμό. Ανακαλούμε ότι η Ευρώπη είναι μία φοινικική πριγκίπισσα που την απήγαγαν οι Κρήτες, δημιουργώντας συγκρούσεις ανάμεσα στη Δύση και στην Ανατολή. Η Ευρώπη έχει επίσης ανατολίτικες ρίζες. Η Ευρώπη δεν υπάρχει για να θεμελιώσει τράπεζες και τραπεζίτες, υπάρχει για να θεμελιώσει μία κουλτούρα και μία κουλτούρα ελληνική είναι ένα από τα στοιχεία που μας ενώνουν. Δυστυχώς, υπάρχουν πια πολύ λίγα!
Ζήτω η Ελλάδα! Ας μην αφήνουμε τους τεχνοκράτες να γονατίζουν τους φίλους και αδερφούς μας και ακόμα λιγότερο να τους εξευτελίζουν και να μας εξευτελίζουν».
 
http://ksipnistere.blogspot.gr/2014/06/ellada-agapi-mou.html

Χειρότερη και από αποικία η Ελλάδα. Τρεις μήνες πριν ήξερε ο Χαρδούβελης ότι θα γινόταν υπουργός Οικονομικών!

Η γυναίκα του παραιτήθηκε τον Μάρτιο από την εταιρεία Kantor, που έκανε μελέτες για τα Μνημόνια και για έργα της κυβέρνησης, για να μην υπάρχει ασυμβίβαστο! Δεν φαντάζομαι να έχει παράπονα από το ελληνικό κράτος το ζεύγος Χαρδούβελη. Από τη μέρα που βγήκαν στην αγορά να δουλέψουν, πάντα υπήρχε μια θέση για αυτούς. Μια μικρή ματιά να ρίξει κανείς στο βιογραφικό τους, το διαπιστώνει αμέσως. Και μάλιστα σε θέσεις top.
Πανεπιστήμιο Αθηνών και στη συνέχεια οικονομικός σύμβουλος στην Τράπεζα της Ελλάδος, επί διοικητή Λουκά Παπαδήμου, και αναπληρωτής του στην ΕΚΤ, σύμβουλος ερευνών στην Ομοσπονδιακή Τράπεζα της Νέας Υόρκης, οικονομικός σύμβουλος στον Όμιλο της Εθνικής Τράπεζας, διευθυντής του οικονομικού γραφείου του πρωθυπουργού Κ. Σημίτη, οικονομικός σύμβουλος και επικεφαλής Οικονομικών Μελετών της Eurobank και παράλληλα καθηγητής στο Τμήμα Χρηματοοικονομικής και Τραπεζικής Διοικητικής του Πανεπιστημίου Πειραιά και διευθυντής του οικονομικού γραφείου του Παπαδήμου το εξάμηνο που ήταν πρωθυπουργός. Και τώρα ξαφνικά, διά της... επιφοιτήσεως Σόιμπλε, ανέλαβε υπουργός Οικονομικών, τη στιγμή που δεν ήταν στη λίστα των υποψηφίων.
Ειλικρινά, μπορεί να μου πει κανείς πόσοι άλλοι Έλληνες είχαν την... τύχη του κ. Χαρδούβελη, ο οποίος, όπως βλέπω από το βιογραφικό του, ούτε μία ώρα δεν έχει μείνει άνεργος;
Ζηλευτή είναι η πορεία και της συζύγου του υπουργού Οικονομικών Σούζαν Μπετζιάν, αρμενικής καταγωγής. Από τη στιγμή που επέστρεψαν από την Αμερική στην Ελλάδα, πέρασε από κολοσσούς ξένων εταιρειών με έδρα την Αθήνα, όπως η ΤΟΥΟΤΑ, ενώ από τον περασμένο Γενάρη ήταν αναπληρώτρια διευθύντρια της εταιρείας συμβούλων Kantor, η οποία μεταξύ άλλων αναλάμβανε την εκπόνηση αρκετών μελετών για έργα της κυβέρνησης Σαμαρά αλλά και για μνημονιακές υποχρεώσεις της χώρας. Μία παράγραφος στη συνέχεια του προφίλ του ζεύγους Χαρδούβελη στο σάιτ iefimerida με βάζει σε... πονηρές σκέψεις. Διαβάζω συγκεκριμένα: «Ωστόσο η ίδια αποχώρησε τον Μάρτιο, πολύ πριν ο κ. Χαρδούβελης ενταχθεί στο κυβερνητικό σχήμα, αποφεύγοντας έτσι τα αρνητικά σχόλια περί ασυμβίβαστου μεταξύ των δραστηριοτήτων της ίδιας και του συζύγου της».
Αυτόματα προκύπτει η αυτονόητη διαπίστωση και το ερώτημα: Ήξερε η κυρία Χαρδούβελη ΤΡΕΙΣ ΜΗΝΕΣ ΠΡΙΝ ότι ο άνδρας της θα πήγαινε υπουργός Οικονομικών στη θέση του Στουρνάρα. Προφανέστατα, θα της το είχε πει ο σύζυγός της, τον οποίο όμως ποιος είχε ειδοποιήσει; Ποιος άλλος από τον Στουρνάρα; Χωρίς να αποκλείεται και ο ίδιος ο Σόιμπλε. Και όλα τα άλλα που κυκλοφορούσαν για Χρύσανθο Λαζαρίδη, Παπασταύρου, Σταϊκούρα κ.λπ. ήταν κουτόχορτο για τον λαουτζίκο...
Για όλα φροντίζουν οι απέξω. Και οι μέσα, ως καλοί υπάλληλοι, εκτελούν... Υπάρχει κανείς που να έχει ακόμη την ψευδαίσθηση ότι η Ελλάδα είναι... ανεξάρτητη χώρα; Αποικία έχει γίνει, όπου τον πρώτο λόγο τον έχουν οι Γερμανοί... Και σφάζουν και κρεμάνε, με μαχαίρι και σχοινί το ευρώ...
paron.gr
freepen.gr

Η ΕΠΑΝΕΚΙΝΝΗΣΗ ΤΟΥ ΗΛΙΑΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΡΥΘΜΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΕΙΜΑΡΜΕΝΗΣ

Η ΕΠΑΝΕΚΙΝΝΗΣΗ ΤΟΥ ΗΛΙΑΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΡΥΘΜΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΕΙΜΑΡΜΕΝΗΣ
Στον κόσμο που ζούμε υπάρχουν σε εξέλιξη περιοδικά δηλαδή φαινόμενα που επαναλαμβάνονται που όμως για να ολοκληρωθούν και να επαναληφθούν πρέπει να περάσουν και χιλιάδες χρόνια.
Το απόσπασμα που ακολουθεί είναι από τον Τόμο 22 του Δημοσθένη Λιακόπουλου , με τίτλο Οι Πολεμιστές της Ειμαρμένης και τα μυστικά των Δελφών, και η επιμέλεια του άρθρου έγινε από τον συνεργάτη της Αθέατης γνώσης Δημήτρη Παπαδούδη.
Αυτό έχει σαν συνέπεια το ότι δεν έχουμε καταγεγραμμένα δεδομένα για τα φαινόμενα αυτά.
Η παραποιημένη ιστορία μας είναι ηλικίας 2.500 ετών.
Πως θα μπορούσαμε λοιπόν να ξέρουμε για ένα φαινόμενο που συμβαίνει κάθε 5.000 χρόνια ;
Φυσικό είναι να μην μπορούμε να ξέρουμε.
Αν δηλαδή δεν ξέρουμε κάτι ούτε για τα προγραμματισμένα γεγονότα που έρχονται , πως θα μπορούσαμε να ξέρουμε για γεγονότα απρογραμμάτιστα , με παρέμβαση τρίτων που δεν γνωρίζουμε καν ;
Προφανώς και δεν θα μπορούσαμε να ξέρουμε.
Εδώ δεν ξέρουμε τι έγινε στην πρόσφατη ιστορία μας , αφού παρεμβάσεις τρίτων ανάγκασαν τον Τοπικό Ρυθμιστή , τον L.R ( Local Regulator ) να παρέμβει και να επαναφέρει τα γεγονότα στην σωστή ιστορικά πορεία.
Επειδή όμως έχω να πω πολλά , καλά θα είναι να πάρουμε τα πράγματα λίγο με την σειρά.
Όταν ξεκίνησε ο κόσμος σύμφωνα με τα κείμενα του Ερμή του Τρισμέγιστου και επικαλούμαι αυτά , γιατί η Παλαιά Διαθήκη ελάχιστα λέει για την Δημιουργία , ο Θεός δημιούργησε έναν Δημιουργό Νου , που σύμφωνα με τα χάλκινα βιβλία είναι ο Πρώτος Ελοχίμ που ονομάζεται από τον Ενώχ ως ο Παλαιός Όλων των Ημερών απλούστατα γιατί , είναι το αρχαίοτερο και πιο παλιό δημιούργημα του Θεού.
Για τον Πρώτο Ελοχίμ κάποιοι ισχυρίζονται ότι πρόκειται για τον Χριστό αλλά ο Ενώχ με σαφήνεια περιγράφει ότι ο Υιός του Θεού και ο Παλαιός των Ημερών προχωρούσαν δίπλα δίπλα.
Άρα πρόκειται για δύο διαφορετικά πρόσωπα.
Αυτός ο Δημιουργός Νους λοιπόν , δημιούργησε και κατά περίπτωση επέβλεψε την δημιουργία των πάντων.
Το σύμπαν στήθηκε σε επτά επίπεδα δημιουργίας ή αν θέλετε σε επτά σφαίρες.
Όσοι βρίσκονται στο 7ο επίπεδο , αντιλαμβάνονται όσα γίνονται στα επτά επίπεδα , όσοι βρίσκονται στο 6ο αντιλαμβάνονται όσο γίνονται στο έκτο , όσοι στο 5ο στα πέντε και ούτω καθεξής.
Για κάθε επίπεδο δημιούργησε κι έναν διοικητή , έναν τοπικό επιτηρητή ( LOCAL REGULATOR ) που επέβλεπε τα γεγονότα και την ροή τους.
Επτά λοιπόν οι τοπικοί ρυθμιστές και επιτηρητές των πάντων.
Το σύνολο των γεγονότων μπροστά στον Θεό έλαβε χώρα ταυτόχρονα με αποτέλεσμα ο Θεός να προγνωρίζει και όχι να προβλέπει τα πάντα.
Το σύνολο των γεγονότων λοιπόν που προγνωρίζει ο Θεός , πρέπει να συμβούν με ακρίβεια και αποτελούν το σχέδιο του Θεού.
Παρότι ο Θεός προγνωρίζει τα γεγονότα , τα πλάσματα που συμμετείχαν σε αυτά , επέλεξαν , επιλέγουν και θα συνεχίσουν να επιλέγουν ελεύθερα στο μέλλον σε κάθε τους βήμα και τα φυσικά φαινόμενα που τυχαία εξελίσσονται ανεπηρέαστα , θα συνεχίσουν να εξελίσσονται.
Μόνο που το σύνολο των γεγονότων αυτών είναι γνωστό στον Θεό , αφού μπροστά του συμβαίνουν όλα ταυτόχρονα.
Ο μηχανισμός εξασφάλισης των γεγονότων , όπως είναι γνωστά στον Θεό , ονομάστηκε Ειμαρμένη κι έτσι ονομάζεται ακόμη.
Στο δικό μας ηλιακό σύστημα δημιουργήθηκε ένας τοπικός ρυθμιστής-διοικητής που επιβλέπει τα πάντα με την βοήθεια 888.888 ελεγκτών που κατασκευάστηκαν γι αυτόν τον λόγο.
Είδαμε σε παλαιότερους τόμους ότι οι ελεγκτές ονομάστηκαν <<γούνες>> και ο τοπικός ρυθμιστής ονομάστηκε ΛΕΡΑΣ.
Έτσι ο τοπικός άρχων επιβλέπει την Ειμαρμένη που πολλοί ονόμασαν μοίρα και πεπρωμένο.
Ειπώθηκε μάλιστα , πεπρωμένο φυγείν αδύνατον , αλλά ενώ αυτό είναι σωστό , ταυτόχρονα δεν αποδίδει και την αλήθεια , αφού έχουμε ελευθερία επιλογών , απλά ο Θεός προγνωρίζει τις επιλογές μας.
Το γιατί δεν τις αλλάζει όταν είναι λανθασμένες έχει απλή απάντηση , αφού έτσι θα επενέβαινε στην ελεύθερη απόφασή μας.
Νομίζω τώρα έχουμε μια αρκετά κατανοητή εικόνα , με τα δικά μας περιορισμένα γεγονότα για το τι σημαίνει σχέδιο του Θεού και πως αυτό μπορεί να συνδυαστεί με το σύνολο των ελεύθερων επιλογών μας αλλά και των τυχαίων γεγονότων που λαμβάνουν χώρα στο σύμπαν.
Ένα ακόμα θέμα το οποίο πρέπει να διευκρινιστεί είναι το ότι , οι ελεύθερες επιλογές μας , επηρεάζονται με πολλούς και διαφορετικούς τρόπους από το περιβάλλον που το δαιμονικό κατεστημένο ελέγχει και εκείνο που τελικά κάνουμε θα μπορούσε να μεταφραστεί από ελεύθερη επιλογή σε τελική επιλογή σε κάθε μας πράξη.
Υπάρχουν περιπτώσεις που για ένα σύνολο αστάθμητων παραγόντων , οι τελικές επιλογές όλων μας αλλάζουν , καθώς ο ένας επηρεάζει τις κινήσεις και τις επιλογές των άλλων.
Έτσι ο τοπικός άρχων παρεμβαίνει στον ψεύτικο κόσμο στον οποίο ζούμε και ακυρώνει το σύνολο των ενεργειών όλων μας , αφού οι τελικές ενέργειες δεν θα ήταν εκείνες που θα επιλέγαμε , αλλάζοντας τελικώς , αυτό που η Ειμαρμένη , η διοίκηση των επτά διοικητών επιβλέπει πρός εκτέλεση.
Μόλις ακυρωθούν οι πράξεις μας και καταργηθούν οι συνέπειες που είχαν στον κόσμο και αποκατασταθούν όλα όπως ήταν , σβήνει και η μνήμη όλων αυτών των συμβάντων και ο κόσμος ξαναβρίσκεται ακριβώς την στιγμή πρίν γίνει η λάθος πρώτη επιλογή.
Από εκεί και πέρα η ζωή συνεχίζεται σαν να μην έγινε τίποτε , εκτός του σχεδίου.
Σαν να κάνουμε δηλαδή σε έναν υπολογιστή επανεκκίνηση.
Όλοι οι άνθρωποι στήνονται στην κυριολεξία στην θέση που βρισκότανε και στην τάση που βρισκότανε , την στιγμή από την οποία και μετά γίνεται η διαγραφή και με σβησμένη από εκείνη την στιγμή και μετά την μνήμη , συνεχίζουν τις ζωές τους , χωρίς τις παράτυπες δαιμονικές επεμβάσεις.
Και στις δύο περιπτώσεις ,δηλαδή παίρνουμε ελεύθερες αποφάσεις , αλλά στην μια περίπτωση με λάθος δεδομένα και κίνητρα τα οποία εισήχθησαν μέσα στον εικονικό κόσμο που ζούμε από τους κοσμοκράτορές του , τους δαίμονες.
Αν δηλαδή το δαιμονικό κατεστημένο αποκτήσει πληροφόρηση για συγκεκριμένες ενέργειες που αφορούν την προώθηση του σχεδίου του Θεού , όπως ονομάζουμε την Ειμαρμένη , τότε προσπαθεί με παρεμβάσεις σε πρόσωπα-κλειδιά , να αλλάξει την ροή της ιστορίας.
Αν συμβεί κάτι τέτοιο και δεν διορθωθεί , έρχεται η στιγμή που όλοι βρίσκονται σε διαφορετικά σταυροδρόμια στην ζωή τους , σε σχέση με αυτά που επρόκειτο να βρεθούν.
Σκοπός του δαιμονικού κατεστημένου είναι να μην προωθηθεί το σχέδιο του Θεού.
Οι προσπάθειες αυτές είναι διαρκείς και συνήθως ανεπιτυχείς , αφού το σχέδιο τους αφορά τον αφανισμό του ανθρωπίνου γένους.
Ο Τοπικός Ρυθμιστής λοιπόν του ηλιακού μας συστήματος , μπορεί μέσα στο μυαλό μας να αλλάξει τον κόσμο που αντιλαμβανόμαστε και να μας στήσει τόσο εμάς όσο και το περιβάλλον και την φύση και τις πόλεις όπως ήταν την κατάλληλη και επιθυμητή στιγμή , ώστε να μην αλλάξει δηλαδή το σχέδιο του Θεού , το σύνολο δηλαδή των γεγονότων , όπως αυτά διαμορφώνονται από την ελεύθερη επιλογή μας σε κάθε στιγμή της ζωής μας.
Τέτοιες επανεκκινήσεις RESTART έχουν γίνει αρκετές και μάλιστα μπορεί να συμβεί και προσωπικό RESTART όταν ένας άνθρωπος δει κάτι ή μάθει κάτι που δεν επιτρέπεται να μάθει με τον ένα ή με τον άλλο τρόπο.
Η αποστολή του ΛΕΡΑ , είναι η εφαρμογή των κανόνων της Ειμαρμένης.

Τράπεζα της Ελλάδος:"Δεν παλεύεται" το χρέος πλέον-Τώρα το παραδέχονται και οι ίδιοι!

Σε μια συγκλονιστική παραδοχή η Τράπεζα της Ελλάδας λίγο πριν από τις κρίσιμες διαπραγματεύσεις για το Χρέος, αποκαλύπτει ότι τα σενάρια που εκπόνησε η τρόικα για τη δυναμική του ΑΕΠ έως το 2030, και συνεπώς για την πορεία του χρέους είναι "μπουρδολογίες"!
Με απλά λόγια η περίφημη Μελέτη Βιωσιμότητας που συνέταξε η Τρόικα και βάσει της οποίας έχουν ληφθεί όλα τα επαχθή μέτρα σε βάρων των πολιτών (ή καλύτερα "έχουν δικαιολογηθεί τα επαχθή μέτρα") είναι αέρας κοπανιστός και απλά δεν οδηγούν πουθενα - πέρα σπό την εξαθλίωση των πολιτών - αφού ακόμα και για το πιθανό νέο "κούρεμα" σηκώνεται ο πήχης ακόμα περισσότερο.
Έτσι αν και από το αρμόδιο τμήμα μελετών της ΤτΕ διαβεβαιώνουν - εκ των υστέρων - ότι δεν είχαν καμία απολύτως πρόθεση να δείξουν ότι ο σχεδιασμός της Τρόικα για το Χρέος είναι στον... αέρα, η αλήθεια είναι ότι λαμβάνοντας υπόψιν την ελληνική πραγματικότητα εκτίμησαν ότι οι ρυθμοί ανάπτυξης θα είναι πολύ χαμηλότεροι, με ό,τι μπορεί να συνεπάγεται αυτό.
Στην τελευταία Έκθεση που υπογράφει ο Γιώργος Προβόπουλος, σύμφωνα με το απαισιόδοξο σενάριο το ΑΕΠ θα "τρέχει" με ρυθμούς μόλις 1,4%, σύμφωνα με το αισιόδοξο με ρυθμούς 2,9% και σύμφωνα με το κεντρικό σενάριο με 2,1%.
Αυτό ενώ η τελευταία μελέτη Βιωσιμότητας του Χρέους από το ΔΝΤ; Ρυθμούς 2,9% το 2016, 3,7% το 2016, 3,5% το 2017, 3,3% το 2018, 3,6% το 2019, 2,6% το 2020, δηλαδή σαφώς υψηλότερους ρυθμούς ακόμα και από το αισιόδοξο σενάριο της ΤτΕ!
Τι σημαίνει, όμως, μικρότερο ΑΕΠ από αυτό που έχει προβλέψει η Τρόικα; Σύμφωνα με τις τελευταίες εκτιμήσεις του ΔΝΤ θα μπορούσε να έχει ως αποτέλεσμα την αύξηση του Χρέους έως και 10 μονάδες το 2020, δηλαδή στο 137% του ΑΕΠ, ανατρέποντας πλήρως τους σχεδιασμούς και της Αθήνας και των δανειστών...
Και βέβαια, αυτό θα ισχύει αν ΟΛΑ πάνε όπως τα έχει προβλέψει η τρόικα. Η οποία όμως είχε προβλέψει αποκλιμακωση του χρέους από πέρσι. Και τώρα έχει φτάσει το 175% κια καλπάζει - και όλα αυτά μετά από του "κούρεμα" γιατί αν περιλάβουμε και τα 106 δισ. του "κουρέματος" το χρέος φτάνει το... 260%!
Υπάρχει περίπτωση να γίνει ποτέ βιώσιμο το χρέος αν δεν διαγραφεί κατά 50% τουλάχιστον; Ποτέ! Και αυτό σημαίνει ότι η Ελλάδα δεν θα βγει ποτέ στις αγορές. Το ΑΕΠ τα τελευταία τέσσερα χρόνια έχει υποχωρήσει κατά 53 δισ. ευρώ, έχουμε χάσει δηλαδή περίπου το ¼.
Το 2013 το ΑΕΠ κατρακύλησε στα 182 δισ. ευρώ και το χρέος έφτασε στο 177%, ήτοι 322 δισ. ευρώ και τραβά την ανηφόρα. Εκτιμάται πώς θα αγγίξει το 180% μέσα στο 2014. Για ποια αποκλιμάκωση ακριβώς μιλάμε;
Ακόμα και αν γίνει επέκταση του χρόνου αποπληρωμής για άλλα 100 χρόνια. Αυτό για να γνωρίζουν οι Ελληνες σε τι είδους παγίδα έχει πέσει όχι απλά η χώρα, αλλά και το έθνος χάριν των πολιτικών του ταγών.
Και βέβαια αυτό βγαίνει τώρα γιατί πρέπει να αρχίσουν να προετοιμάζουν έξοδο από την ευρωζώνη, προκειμένου να επιστρέψουν βιώσιμοι ρυθμοί ανάπτυξης...
ΠΗΓΗ

EI-END ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ 22/06/2014

http://alfeiospotamos.blogspot.gr/2014/06/22062014_23.html
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters