Παρασκευή 27 Ιουνίου 2014

Η σοφία του Ερμή του Τρισμέγιστου

Το πνεύμα είναι ίσως η πιο παρεξηγημένη λέξη στην εποχή μας. Αν και οι περισσότεροι πιστεύουν ότι κατανοούν τη λέξη “πνεύμα”, εντούτοις της αποδίδουν νοήματα που ελάχιστα την αντιπροσωπεύουν.

ΣΗΜΕΡΑ χαρακτηρίζουμε το έργο ενός συγγραφέα ή καλλιτέχνη με τη φράση “πνευματική δημιουργία”. Αυτό δεν θα ήταν ίσως υπερβολή αν εντρυφώντας κάποιος στο έργο αυτών των ανθρώπων διαπίστωνε ότι δεν αποτελεί προϊόν του ενστίκτου ή του συναισθήματος και ότι πράγματι έχει πνευματικές διαστάσεις.
Μια από τις έννοιες που αποδίδεται σύμφωνα με τη λαϊκή δοξασία στον όρο “πνεύμα” –ίσως όχι τυχαία– αφορά την άυλη υπόσταση ενός ανθρώπου που έχει πεθάνει. Μιλάμε δηλαδή πολλές φορές για τα “πνεύματα”, ή άλλως πως για τα φαντάσματα, με τα οποία ασχολούνται οι σαμάνοι και οι πνευματιστές. Λέγεται πως κάποιοι άνθρωποι, προσκολλημένοι υπερβολικά στα γήινα πράγματα, τριγυρνάνε μετά το θάνατο στα μέρη όπου σύχναζαν όταν ζούσαν και ότι μεταβάλλονται έτσι σε πρόσγεια πνεύματα.
Αν πράγματι συμβαίνει αυτό, φαίνεται ότι αυτός είναι ο πιο εύκολος δρόμος, γιατί αντί να ανέλθουν σε υψηλότερους τόπους, παραμένουν στα χαμηλά· ακολουθούν το καθοδικό τόξο και όχι το ανοδικό. Όμως αυτός δεν είναι ο φυσικός τρόπος, ούτε ο δρόμος ενός αληθινά πνευματικού ανθρώπου, δηλαδή ενός στοχαστή ή φιλοσόφου.
O Θεμίστιος, ένας φιλόσοφος του 4ου μ.X. αιώνα, παρατηρεί: «Πρώτα απ’ όλα, το όνομα του θανάτου φαίνεται να δηλώνει ότι καθετί που παθαίνει μετάλλαξη δεν πηγαίνει κάτω από τη γη και χαμηλά, αλλά πηγαίνει και τρέχει προς τα πάνω· γι’ αυτό λέγεται ότι, σαν να είναι κάποια πεταλούδα, η ψυχή αναπηδά και ορμάει προς τα πάνω, όταν το σώμα παύσει να αναπνέει, αναπνέοντας και αναζωογονούμενη η ίδια.
Πρόσεξε τώρα: το αντίθετο του θανάτου, η γέννηση, δηλώνει ακριβώς το αντίθετο, δηλαδή κάποια ροπή προς τα κάτω και κλίση προς τη γη, ενώ η ψυχή κατά το θάνατο, ορμάει προς τα πάνω».
Μια διαρκής αναγέννηση
Βλέπουμε πως αν και ο όρος “πνεύμα” σχετίζεται κατά μία έννοια με το αναπότρεπτο, για τους σημερινούς ανθρώπους το θέμα του θανάτου είναι κάτι σαν ταμπού. Οι περισσότεροι δεν θέλουν να σκέφτονται ότι κάποια μέρα θα πεθάνουν, ενώ άλλοι αρκούνται σε μια απλοϊκή αντίληψη για τη μεταθανάτια ζωή, πιστεύοντας ότι υπάρχει “παράδεισος” και “κόλαση”.
Έτσι ένα τόσο σοβαρό θέμα για την ανθρωπότητα παραμένει ανεξερεύνητο και όσοι αποτολμούν να το μελετήσουν χρησιμοποιούν διάφορες αθώες ή αποτρόπαιες λέξεις και φράσεις για να μας ανακοινώνουν τα συμπεράσματά τους: “Αγκαλιασμένοι από Φως”, “Ταξίδι στο Χρόνο”, “Κοντά στο Φως”, είναι τίτλοι βιβλίων που κυκλοφορούν και πραγματεύονται το θέμα του θανάτου.
Γιατί, πράγματι, αν το καλοσκεφτεί κανείς, ποιος θα αγόραζε το βιβλίο της γνωστής θανατηφόρου Eλίζαμπεθ Kύμπλερ-Pος με τίτλο “Θάνατος: το τελικό στάδιο ανάπτυξης”, ή ακόμη το πιο προκλητικό έργο του Σέργουιν Nιούλαντ, “Με ποιο τρόπο πεθαίνουμε”;
Όμως γιατί αυτός ο φόβος και η αποστροφή;
«Tους ανθρώπους» γράφει ο Επίκτητος «δεν τους ταράζουν τα ίδια τα πράγματα, αλλά οι ιδέες που έχουν για τα πράγματα».
Και συνεχίζει: «O θάνατος δεν είναι κάτι το φοβερό, επειδή τότε θα ήταν και για τον Σωκράτη. Αυτό που φοβίζει, είναι η ιδέα ότι είναι φοβερός».
Αλλά και ο Ερμής ο Τρισμέγιστος έχει παρόμοια γνώμη: «Ας μιλήσουμε τώρα για το θάνατο· γιατί ο θάνατος φοβίζει τους περισσότερους με την ιδέα ότι είναι πολύ μεγάλο κακό, επειδή αγνοούν την αλήθεια».
Αλλά, θα πει κάποιος, ο θάνατος μας τρομάζει επειδή σχετίζεται με το άγνωστο. Είναι λοιπόν πιο γλυκό να δεχτούμε την ιδέα του παραδείσου, ακόμη και αυτή της κόλασης.
Από φιλοσοφική άποψη η ιδέα του “παραδείσου” και της “κόλασης”, ως στατικών καταστάσεων, είναι κάπως παιδιάστικη. H ίδια η φύση μας δείχνει ότι το καθετί βρίσκεται σε διαρκή κίνηση και αλλαγή. Ορισμένες μάλιστα φορές σε βίαιη αλλαγή.
H μεταβολή είναι η ουσία της ζωής. «Όλα κυλούν και τίποτε δεν μένει σταθερό», έλεγε ο Ηράκλειτος. Στον πλατωνικό Φαίδωνα ο Σωκράτης μας λέει ότι παντού στη φύση μπορεί να παρατηρήσει κανείς το παιχνίδι των αντιθέσεων: μέρα και νύχτα, ύπνος και εγρήγορση, ζωή και θάνατος κτλ.
Όλα τα ζεύγη των αντιθέτων έχουν παροδική και μεταβαλλόμενη μορφή· το καλό και το κακό μπορούν να μεταβληθούν σε καλύτερο και χειρότερο αντίστοιχα· η νύχτα προβάλλει από τη μέρα μέσω του λυκόφωτος και η μέρα από τη νύχτα μέσω του λυκαυγούς. Παντού στο σύμπαν διακρίνουμε το παιχνίδι του γιν και του γιανγκ.
Τίποτε δεν χάνεται
Οι αρχαίοι φιλόσοφοι έβλεπαν έναν κύκλο ζωής και θανάτου: γέννηση, βίος, θάνατος, μεταθανάτια κατάσταση και επαναγέννηση. Όμως αν και η βασικότερη διχογνωμία όσων ασχολούνται σήμερα με αυτά τα θέματα εστιάζεται στο αν υπάρχει μετενσάρκωση ή όχι, οι αρχαίοι Έλληνες προχωρούσαν πιο πέρα, δηλαδή στο ξεπέρασμα του κύκλου αυτού μέσω αναγνώρισης της φύσης του ίδιου του θανάτου.
Έτσι ο Σωκράτης βεβαιώνει: «Δεν υπάρχει θάνατος ούτε για τους ζωντανούς, ούτε για εκείνους που έχουν φύγει», υπονοώντας ότι είναι μόνο ένα γεγονός στη συνείδηση. Και ο Ερμής ο Τρισμέγιστος αποφαίνεται: «Ούτε γεννήθηκε, ούτε υπάρχει κάτι νεκρό στο κόσμο, ούτε θα υπάρξει ποτέ». Και για να μας διαλύσει κάθε πιθανή παρανόηση, διευκρινίζει: «Τίποτε από όσα υπάρχουν στον κόσμο, δεν θα χαθεί ποτέ».
Από την άλλη μεριά, ο Ευριπίδης, πιο ανθρώπινος, αναρωτιέται: «Ποιος ξέρει αν είναι ζωή αυτό που λέμε θάνατος κι αν ο θάνατος είναι η ζωή;»
Και ο Πίνδαρος έρχεται να δώσει τη θριαμβική απάντηση: «O ήλιος λάμπει για τους νεκρούς, ενώ οι ζώντες περιβάλλονται από τη σκιά της νύχτας!»
Όμως ο Πίνδαρος, αν και ποιητής, ήταν ταυτόχρονα φιλόσοφος και σοφός. Τα όσα λέει δεν απευθύνονται βέβαια στους κοινούς ανθρώπους, αλλά σ’ εκείνους που γνώριζαν το μυστικό των Ελευσίνιων Μυστηρίων.
Το μυστηριακό τυπικό
Για τους Έλληνες σοφούς η γέννηση, ο θάνατος και η επαναγέννηση θα μπορούσαν –και από μια σκοπιά έπρεπε– να συμβούν κάποια στιγμή στη ζωή του μύστη, όχι πραγματικά, αλλά μέσα στη συνείδησή του. O κύκλος αυτός έπρεπε να βιωθεί συνειδησιακά.
Παρ’ όλα αυτά, δεν ήταν λίγες οι φορές που θαβόταν κάποιος πραγματικά, για σύντομο χρονικό διάστημα, ώστε να αποκτήσει την εμπειρία τέτοιων σημαντικών ζητημάτων. H επακόλουθη στέψη του μύστη και η ανακήρυξή του σε “βασιλιά” (άνακτα) συμβόλιζε την πνευματική απελευθέρωση και τη θέωσή του. Αυτά τουλάχιστον επέβαλε το μυστηριακό τυπικό.
Με άλλα λόγια, ο νεόφυτος βίωνε την εμπειρία και θανάτου και κατόπιν επανερχόταν στη ζωή. Με αυτό τον τρόπο έβλεπε αφενός ότι ο θάνατος είναι ψευδαίσθηση, αφετέρου ότι ο άνθρωπος συνεχίζει να υπάρχει. Είναι η υπερβολική προσκόλλησή σας στο σώμα και στα γήινα πράγματα που δεν επιτρέπει στην αντίληψή μας να κατανοήσει το θέμα αυτό.
Από αυτό λοιπόν το σημείο ξεκινάει η ιδέα του λεγόμενου “φιλοσοφικού θανάτου”. Αυτό το είδος θανάτου υπονοεί και ο Δημόκριτος με την παράδοξη φράση: «Οι περισσότεροι άνθρωποι βαδίζουν ολοταχώς προς τον τάφο, επειδή φοβούνται το θάνατο».
Ένας φιλοσοφικός γρίφος
Όμως τι ακριβώς είναι ο φιλοσοφικός θάνατος; Αυτό μας το διδάσκει το ζώδιο του Σκορπιού. Πρόκειται για ένα μυστήριο –και με τις δυο έννοιες, αυτής της απόρρητης τελεστικής πράξης, αλλά και της αλήθειας που αποκαλύπτεται σε λίγους– γιατί όπως γράφει ο Θεμίστιος: «Κρυμμένη κρατούν τη ζωή οι θεοί από τους ανθρώπους», εννοώντας την αληθινή ζωή, πέραν του καθημερινού βίου, της παύσης του βιολογικού κύκλου και της επαναγέννησης.
Αφού λοιπόν ήταν ένα μυστικό που αποκαλυπτόταν μόνο κατά τη μύηση, αυτά που διασώθηκαν και έφτασαν έως εμάς είναι απλοί φιλοσοφικοί γρίφοι.
Έναν τέτοιο γρίφο μας διασώζει ο νεοπλατωνικός Πορφύριος: «O θάνατος έχει διπλή μορφή· τη μια όψη του την ξέρουν οι άνθρωποι, όταν δηλαδή το σώμα αποδεσμεύεται από την ψυχή, ενώ την άλλη, όταν η ψυχή αποδεσμεύεται από το σώμα, τη γνωρίζουν μόνο οι φιλόσοφοι».
Δηλαδή στη μια περίπτωση ο άνθρωπος γίνεται “πρόσγειο πνεύμα” –μια φασματική παρουσία– όχι μόνο μετά το θάνατό του αλλά και ενόσω ζει, ενώ στην άλλη περίπτωση η αιώνια ψυχή ενώνεται με το Πνεύμα κατά τη διάρκεια της ζωής και συνεχίζει το ίδιο και μετά το θάνατο του σώματος.
Ένας από τους μύστες της αρχαιότητας, ο ελεγειακός ποιητής Φιλιτάς, γράφει: «Πέρασα από το μονοπάτι του Άδη, από αυτό απ’ όπου δεν γύρισε με αντίστροφη διαδρομή κανένας ταξιδιώτης».
Αυτό άλλωστε ήταν και το νόημα της καθόδου στον Άδη του Ορφέα, του Ηρακλή, αλλά και όσων κατέβηκαν στον Κάτω Κόσμο και γύρισαν ζωντανοί.
Συμπερασματικά, λοιπόν, οι αρχαίοι Έλληνες στοχαστές έβλεπαν το θάνατο σαν ένα γεγονός που συμβαίνει στη συνείδηση· και αφού η συνείδηση και η ψυχή ζουν και μετά το θάνατο, η αποχώρηση από το σώμα ήταν γι’ αυτούς ένα απλό συμβάν. Απλό και εύκολο να επιτευχθεί, πολύ σημαντικό όμως για τον μυημένο.
Γιατί τι είναι τελικά ο θάνατος; Για τον Ηράκλειτο, «πραγματικός θάνατος είναι όλα όσα βλέπουμε ξύπνιοι». Όσο για τον άλλο θάνατο, εκείνον της μύησης, ο ίδιος ο σοφός της Εφέσου μας λέει: «Όταν τα μάτια του σβήνουν, (ο μύστης) ανάβει ένα φως στον εαυτό του μέσα στη νύχτα».
ΣHMEIΩΣEIΣ
– Ερμής Τρισμέγιστος. Το όνομα που χρησιμοποιούσαν οι αρχαίοι Έλληνες για τον σεληνιακό θεό των Αιγυπτίων Θωθ, προστάτη και εμπνευστή της αστρολογίας και της αλχημείας που ταυτίσθηκε με τον Ερμή της ελληνικής μυθολογίας. Ονομάσθηκε έτσι από το πλήθος των ανακαλύψεων που αποδίδονταν σ’ αυτόν. Σύμφωνα με τον Πλάτωνα, «ανακάλυψε τους αριθμούς, τη γεωμετρία και τα γράμματα».
Είναι το σύμβολο της φωτεινής πλευράς της Σελήνης, που υποτίθεται ότι περιέχει την ουσία της δημιουργικής Σοφίας, το “ελιξίριο του Ερμή”. Με κεφάλι ίβιδας είναι ο ιερός γραφέας των θεών, αλλά ακόμη και τότε έχει ως στέμμα το σεληνιακό δίσκο. Είναι ο πιο μυστηριώδης από τους θεούς.
Στον Τρισμέγιστο Ερμή αποδίδονται και πολλά ελληνικά συγγράμματα περί των οποίων εικάζεται ότι μεταφράσθηκαν από την αιγυπτιακή στην ελληνική επί εποχής Πτολεμαίων. Μερικά από αυτά που έχουν σωθεί με τ’ όνομα του είναι μεταγενέστερα του 3ου μ.Χ. αιώνα και γράφηκαν από τους Νεοπλατωνικούς. Γνωστότερο γραπτό που αποδίδεται στον Ερμή τον Τρισμέγιστο είναι ο Σμαράγδινος Πίνακας.
Σύμφωνα με τον Ελιφάς Λεβί, «είναι το σύνολο της μαγείας σε μια σελίδα». Αυτό οδήγησε στην επαναγέννηση των απόκρυφων επιστημών που είχαν ξεχαστεί και παραμεληθεί σε ολόκληρο τον κόσμο κατά το μεσαίωνα.
– Θεμίστιος. Σοφιστής και ρήτορας από την Παφλαγονία, που απέκτησε μεγάλη δύναμη στην Αντιόχεια και στην Κωνσταντινούπολη (320-390). Νέος ακόμη έκανε παραφράσεις των αριστοτελικών συγγραμμάτων. Την εποχή που βρισκόταν στην Άγκυρα της Γαλατίας, προσφώνησε τον αυτοκράτορα Κωνστάντιο, ο οποίος ετοιμαζόταν να εκστρατεύσει εναντίον των Περσών. O λόγος του αυτός, με τίτλο Περί φιλανθρωπίας, σώζεται μέχρι σήμερα.
Κλήθηκε στην Κωνσταντινούπολη, όπου δίδαξε ρητορική και φιλοσοφία, έχοντας περιβληθεί με την αυτοκρατορική εύνοια. Για σαράντα χρόνια υπηρέτησε την πατρίδα και πέντε αλληλοδιαδόχους αυτοκράτορες. O Θεοδόσιος, πλην των άλλων αξιωμάτων, έστησε και δυο χάλκινους ανδριάντες προς τιμή του.
– Πορφύριος από την Τύρο. Νεοπλατωνικός φιλόσοφος (233-304), μαθητής και διάδοχος του Πλωτίνου. Σπούδασε αρχικά στην Αθήνα κοντά στον Κάσιο Λογγίνο. Περίφημα είναι τα ερμηνευτικά σχόλιά του στον Όμηρο (Ομηρικά ζητήματα). Υπήρξε πολυγραφότατος. Από αυτόν σώζεται η βιογραφία του Πυθαγόρα, η οποία πρέπει να ήταν μέρος μιας ιστορίας φιλοσόφων (Φιλόσοφος ιστορία) σε 4 βιβλία που έφτανε έως τον Πλάτωνα.
H μεγάλη συνεισφορά του είναι ότι επιμελήθηκε με υποδειγματικό τρόπο την έκδοση των έργων του Πλωτίνου, τις περίφημες Εννεάδες. Οι χριστιανοί συγγραφείς χρησιμοποίησαν τις σκέψεις του σε μεγάλο βαθμό.
– Φιλιτάς από την Κω. Γραμματικός και ποιητής του 4ου/3ου αι. π.X. O Πτολεμαίος A΄ τον είχε καλέσει να αναλάβει την αγωγή του γιου του στην Αλεξάνδρεια και εκεί είχε επίσης μαθητές τον Eρμησιάνακτα και τον Θεόκριτο, καθώς και τον Ζηνόδοτο από την Έφεσο. (Ο Ζηνόδοτος ήταν ο πρώτος βιβλιοθηκάριος της Αλεξανδρινής βιβλιοθήκης). O Φιλιτάς πέθανε στην ιδιαίτερη πατρίδα του, όπου του έστησαν ανδριάντα.
Με γνήσια αλεξανδρινό τρόπο ήταν ένας λόγιος με πλατιά μόρφωση και συγχρόνως ποιητής (ποιητής άμα και κριτικός). Έγραψε επιγράμματα και ελεγείες. O Φιλιτάς θεωρείται ιδρυτής της υποκειμενικής ερωτικής ελεγείας, που την παραπέρα εξέλιξή της μπορούμε να την παρακολουθήσουμε στους Ρωμαίους ελεγειακούς ποιητές. (Ελεγεία: μικρό λυρικό ποίημα με τρυφερό ή μελαγχολικό χαρακτήρα) 
 
youmagazine.
 http://ksipnistere.blogspot.gr/2014/06/blog-post_2489.html

Απίστευτο….Η τρόικα ζητούσε κατάργηση της υποχρεωτικής στρατιωτικής θητείας για οικονομία !!!!

Διαβάστε προσεκτικά τι αναγράφεται σε  δυο (2) σχέδια (draft) αναφορών του προγράμματος της τρόικας για την χώρα μας, με τίτλο:
«The Second Economic Adjustment Programme for Greece – First Review, November 2012, DRAFT»
Η μια με ημερομηνία 10/11/2012 και η δεύτερη με ημερομηνία 27/11/2012. Και οι δυο αναφορές έχουν διαρρεύσει και δημοσιευθεί..
Προσέξτε τώρα τι έχει συμβεί οι δυο αυτές αναφορές έχουν αρκετές διαφορές…
Δείτε τι διαφορές εντοπίσαμε στις δαπάνες και περικοπές της Εθνικής Άμυνας και τι απίστευτο προτείνει η τρόικα…
Η 1η αναφορά της Τρόικας 10/11/2012 γράφει:

δαπανεςαμυνας4
Reducing and re-profiling operational defence-related expenditure. The cuts in 2013-2014 and 2016 in military procurement come in addition to reductions in military equipment procurement (deliveries) of € 216 million from 2013 to 2016, and the reduction in operational expenditures through closure of military camps and a reduction of the intake into military
academies. Savings for about €404 (0.2% of GDP) are expected over 2013-2014.
The contribution of defence expenditure in fiscal consolidation
The geo-strategic peculiarities of Greece traditionally led to very high expenditure in defence. According to Eurostat data, military spending had even reached 5.4% of GDP in 1994, before easing down in the next years till the end of the ’90s. In 2000 it increased again to 4.0%, while in 2009, just before the Economic Adjustment Programme, it reached 3.9%. From 2000 till 2009 Greece steadily had the highest defence expenditure in terms of GDP between the 27 member states.
As part of the implementation of the economic adjustment programme, significant cuts were made in military spending (without affecting the defence capability), as in all other categories of expenditure. Defence expenditure already in 2010 was reduced by 1.2% of GDP, to a level of 2.2% of GDP, thereby placing in 2012 Greece third among the 27 member states in terms of overall defence expenditure. Further cuts of 0.5% of GDP in military spending were adopted in 2011 and more is being implemented in the context of the MTFS 2013-16.
Δείτε σε εικόνες τώρα τι αναφέρει η 2η αναφορά της 27/11/2012 (Δεν ήταν δυνατή η αντιγραφή και μεταφορά του κειμένου)
δαπανεςαμυνας2
δαπανεςαμυνας1
Προσέξτε τι γράφει…
“Εχει αφαιρεθεί η πρόταση που υπήρχε στο 1ο σχέδιο για την μείωση των δαπανών χωρίς να επηρεάζεται η αμυντική ικανότητα {As part of the implementation of the economic adjustment programme, significant cuts were made in military spending (without affecting the defence capability)}
Έχει προστεθεί νέα παράγραφος που αναφέρει ότι στο διάστημα 2009-2016 θα μειωθούν τα λειτουργικά έξοδα και οι μισθοί-συντάξεις κατά 62 και 41 % αντίστοιχα !!!!
Το απίστευτο-ασύλληπτο που δεν αντέχει σε καμία λογική και αδειάζει, παρακάμπτει υποκαθιστά πλήρως το υπουργείο εθνικής Άμυνας είναι στην τελευταία παράγραφο:
Αυτό δεν σημαίνει ότι περαιτέρω εξορθολογισμός των δαπανών δεν μπορεί ακόμα να επιτευχθεί, αλλά απαιτεί μια αύξηση της χρήσης των ηλεκτρονικών προμηθειών ( e procurement ) και την «κατάργηση της υποχρεωτικής στρατιωτικής θητείας»


Έτσι ήταν η ακρόπολη των Μυκηνών την αρχαιότητα (Βίντεο 3D animation)

Παρακολουθήστε παρακάτω ένα καταπληκτικό ντοκιμαντέρ για τη ακρόπολη των Μυκηνών με 3D αναπαράσταση.


Έτσι έχουμε την ευκαιρία να δούμε τις Μυκήνες όπως πραγματικά ήταν στην αρχαιότητα.


Δείτε το Βίντεο:






sahiel.gr

Το δημαρχείο της αρχαίας Ελληνικής πόλης των Στύβερρων ανακαλύφθηκε στα Σκόπια


Μνημειακό κτήριο με κοσμημένο δάπεδο, βρέθηκε στον αρχαιολογικό χώρο, Στύβερρα, στην περιοχή του Πρίλαπου, των Σκοπίων.
Σύμφωνα με τον επιμελητή και υπεύθυνο των ανασκαφών, Ντούσκο Τεμελκόσκι, προς το παρόν έχει αποκαλυφθεί ο ένας τοίχος σε όλο του το βάθος και η περαιτέρω έρευνα, που πιθανόν θα γίνει το επόμενο έτος, θα αποκαλύψει όλη την αρχαία δομή, εικάζεται, μάλιστα, ότι ήταν το δημαρχείο της αρχαίας πόλης Στύβερρα.
Είναι ένα σημαντικό αρχαιολογικό εύρημα, σύμφωνα με τον αρχαιολόγο, γιατί είναι το πρώτο δημαρχείο που ανακαλύπτεται  σε πόλη  της αρχαιότητας,  που βρίσκονται στο νοτιοσλαβικό κράτος.
«Σύμφωνα με τα ευρήματα πιθανολογείται ότι είναι το Δημαρχείο της αρχαίας πόλης Στύβερρα που ανήκε στη αρχαία περιοχή της Δευριόπου ( Δευρίοπος κατά τον Στράβωνα, πόλη της Παιονίας ή Δερρίοπος οι κάτοικοι Δερρίοπες).
Ανακαλύφθηκαν, επίσης, κίονες με επιγραφές και σε μία από αυτές αναφέρεται «Δήμου Στύβερρα», που είναι αφιέρωμα ενός πολίτη προς τον Δήμο.
«Επιγραφές με "Δήμους" δεν έχουν βρεθεί ούτε στην Ηράκλεια, ούτε στους Στόβους», θα σημειώσει ο επιμελητής Ντούσκο Τεμελκόσκι.
Όπως σημειώνεται, κατά τα δύο τελευταία χρόνια οι ανασκαφές έχουν ανασταλεί  και από παλαιότερα ευρήματα μας είναι γνωστό ότι προστάτιδα της πόλης Στύβερρα ήταν η Θεά Τύχη.
Ένα σημαντικό, επίσης, αρχαιολογικό εύρημα είναι το άγαλμα της θεάς Νίκης. Μελλοντικά θα γίνουν περαιτέρω ανασκαφές, αφού ο αρχαιολογικός χώρος έχει ενταχθεί στα επενδυτικά σχέδια του σλαβικού υπουργείου Πολιτισμού.
[Σημ. Τα Στύβερρα βρίσκονται στην περιοχή της Πελαγονίας, στο χωριό Τσεπίγκοβο, 15 χλμ από τον Πρίλαπο- Πρίλεπ. Η πόλη αναφέρεται από τον 3ο αιώνα π.Χ. και φαίνεται να λεηλατήθηκε και να καταστράφηκε από τους Γότθους τον 3ο αιώνα μ.Χ.. Έχουν βρεθεί μαρμάρινα αγάλματα, χρυσά κοσμήματα και επιγραφές. Υπολογίζεται ότι η πόλη Στύβερρα είχε 20 χιλιάδες κατοίκους.]




http://www.apocalypsejohn.com/2014/06/to-dhmarxeio-arxaias-ellhnikhs-polhs-styberrwn-anakalyf8hke-skopia.html

Η ΑΘΗΝΑ ΕΑΛΩ! ΜΑΘΑΝΕ ΟΤΙ ΠΕΣΑΜΕ “ΣΤΑ ΤΕΣΣΕΡΑ” , ΠΛΑΚΩΣΑΝ ΚΙ ΟΙ ΜΑΣΟΝΟΙ > ΔΙΕΘΝΕΣ ΤΕΚΤΟΝΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΣΤΗΝ ΑΝΑΒΥΣΣΟ

MASONOI3
Η παράφραση της γνωστής λαϊκής ρήσης που έχει ως ήρωες τους “γύφτους” φαίνεται ότι ισχύει και στην περίπτωση της πρώτης προαναγγελθείσης και επίσημης διεθνούς μάζωξης των απανταχού μασονικών αποβρασμάτων, γραφικών ή μη, ενεργών ή όχι στην Αθήνα εν μέσω των σοβαρών πολιτικών και κοινωνικών εξελίξεων στις οποίες κινείται η χώρα. Είναι πια ξεκάθαρο ότι η Ελλάδα και η Αθήνα προσφέρεται για όλα με την υπάρχουσα κυβέρνηση των δουλόφρονων νεοφιλελεύθερων που ξεπουλάνε κάθε στρέμμα και κάθε πέτρα της μέρα με τη μέρα. Οι Μασόνοι θα μας χαλάσουν; Σε περιόδους ντροπής που η κατοχική συγκυβέρνηση των Τσολάκογλου-Τούρκογλου σκύβουν το κεφάλι και λυγίζουν τη μέση σε Τούρκους, Γερμανούς, Σλάβους και Εβραίους, δεν θα κάνουν τα χατήρια και στο ιδεολογικό “σκλαβοπάζαρο” της Διεθνούς Τεκτονικής Στοάς που επιθυμεί να σουλατσάρει στην Νότια Παραλία της Ελληνικής Ριβιέρας, όπως την αποκαλεί;
Μέσα από την επίσημη ιστοσελίδα masonic-events έχει ήδη ανακοινωθεί διαλαλώντας την πραμάτεια της και η οριστική λίστα ομιλητών και εργασιών του Παγκόσμιου Συνεδρίου Μασονίας που πρόκειται για πρώτη φορά να λάβει μέρος στην Ελλάδα. Το Summer International Masonic Workshop θα πραγματοποιηθεί από τις 27 έως τις 31 Αυγούστου σε ξενοδοχείο στην Ανάβυσσο(Αλεξάντερ hotel)και αναμένεται να φιλοξενήσει Ελευθεροτέκτονες από Στοές όλου του κόσμου, αλλά και να προσελκύσει επισκέπτες από δεκάδες χώρες. Η επίσημη ανακοίνωση των διοργανωτών κάνει λόγο για μια συνάντηση σε χαλαρό περιβάλλον με θέα τη θάλασσα της Αναβύσσου την οποία αναφέρει ως ελληνική Ριβιέρα. Συγκεκριμένα η προναγγελία αναφέρει: “Oι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία, σε χαλαρό, καλοκαιρινό περιβάλλον, να επικοινωνήσουν, να ανταλλάξουν ιδέες και σκέψεις, να δουν παλιούς φίλους και να κάνουν νέους. Η συνάντηση είναι μια μοναδική ευκαιρία για Τέκτονες από όλο τον κόσμο, καθώς και για όσους ενδιαφέρονται για την Ελευθεροτεκτονική, να συναντηθούν, να γνωρισθούν και να συζητήσουν τις απόψεις τους, απολαμβάνοντας ταυτόχρονα μια καλοκαιρινή ανάπαυλα, με την οικογένεια ή τους φίλους τους, σε μία παραλία της Αττικής. ” Σύμφωνα με την ίδια ανακοίνωση το Συνέδριο θα περιλαμβάνει διαλέξεις και ανοιχτές ομιλίες με θέματα που αφορούν το ρόλο και το μέλλον της Μασονίας στον 21ο αιώνα. Παράλληλα και σύμφωνα με το πρόγραμμα, τα μέλη των Αδελφοτήτων θα ξεναγηθούν και σε αρχαιολογικούς χώρους ώστε να γνωρίσουν την ιστορία της αρχαίας Αθήνας και εαν βέβαια βρούν και καμία ευκαιρία να βουτήξουν κανένα αρχαίο μάρμαρο ή κανένα αρχαίο κεραμίδι από το ξέφραγο αμπέλι των αρχαιολογικών ανασκαφών. Το Συνέδριο θα είναι ανοιχτό και η συμμετοχή στις προγραμματισμένες εκδηλώσεις και εργασίες δεν θα απευθύνεται αυστηρά στα μέλη των Αδελφοτήτων. Οι ομιλητές που είναι προσκεκλημένοι είναι υψηλόβαθμοι των Αδελφοτήτων από χώρες όπως η Ιρλανδία, η Φινλανδία, η Νέα Ζηλανδία ενώ συμμετοχή θα έχουν και Έλληνες. Το κόστος θα ξεκινάει από τα 175 δολάρια μαζί με τη διαμονή και θα αυξάνεται ανάλογα με τις ημέρες που ο κάθε ενδιαφερόμενος θα θελήσει να παρευρεθεί. Υπάρχουν διαθέσιμα πακέτα που περιλαμβάνουν όλες τις υπηρεσίες και ξεπερνούν τα 700 δολάρια. Σύμφωνα με τον φορέα που διοργανώνει τη Διεθνή Θερινή Τεκτονική Συνάντηση η διοργάνωση δήθεν δεν είναι συνδεδεμένη με Τεκτονικό ή Ακαδημαϊκό φορέα ή οργανισμό και δεν θα διεξαχθούν Τεκτονικές συνεδριάσεις.
Η ακριβής ανάρτηση που “κρέμεται” εδώ και καιρό στο masonic-events αναγγέλλεται με τιμές και δόξες και βέβαια καλό είναι να καλέσουν και την υπουργό Τουρισμού Όλγα Κεφαλογιάννη που από όσα έχουμε καταλάβει διακαώς επιθυμεί κατ’ εντολήν του πολιτικού της ευεργέτη Αντώνη Σαμαρά, να γεμίσει η Ελλάδα τουρίστες. Είτε για να την αλώσουν είτε για να την επισκεφτούν.

makeleio
http://greeknation.blogspot.gr/2014/06/blog-post_1045.html

Πρώην πεζοναύτης λέει ότι ήταν στον Άρη και πολεμούσε… εξωγήινους (Βίντεο)

17 
Ένας πρώην πεζοναύτης από τις ΗΠΑ ισχυρίζεται ότι πέρασε 17 χρόνια στον Άρη, προκειμένου να προστατεύσει τις ανθρώπινες αποικίες από Αρειανούς… Ο άνδρας, που χρησιμοποιεί το ψευδώνυμο Captain Kaye, υποστηρίζει ότι υπάρχει ένας μυστικός, πολυεθνικός οργανισμός που ονομάζεται Earth Defense Force, ο οποίος χρησιμοποιεί στρατιωτικό προσωπικό απο διάφορες χώρες, όπως η Ρωσία, η Κίνα και οι ΗΠΑ. Σε μαρτυρία του στο ExoNews TV ο Captain Kaye δίνει λεπτομέρειες για την εκπαίδευσή του σε αεροσκάφα προηγμένης τεχνολογίας, ενώ λέει πως η εκπαίδευσή του πραγματοποιήθηκε σε μια κρυφή βάση με το όνομα Lunar Operations Command στο διάστημα. Όσον αφορά την αποστραύτευή του, υποστηρίζει πως στην τελετή παραβρέθηκαν διάφοροι VIP, ανάμεσά τους και ο πρώην Υπουργός Εθνικής Άμυνας των ΗΠΑ, Donal Rumsfeld. - See more at: http://www.xorisoria.gr/

2 εκ. Πρόσφυγες έτοιμοι να εισβάλουν στην Ελλάδα

2 εκ. Πρόσφυγες έτοιμοι να εισβάλουν στην  Ελλάδα


Πού θα τους βάλουμε, πώς θα τους ελέγχουμε, και πώς θα τους ταΐζουμε, όταν σε λίγο δεν θα έχουμε εμείς οι ίδιοι να τρώμε...
ΕΙΣΒΟΛΗ δύο εκατομμυρίων προσφύγων στην Ελλάδα για τους επόμενους μήνες, προβλέπουν οι αμερικανικές υπηρεσίες πληροφοριών και ήδη η ελληνική κυβέρνηση ετοιμάζεται να αντιμετωπίσει το πολυσύνθετο αυτό πρόβλημα.

Η εξέλιξη του εμφυλίου στο Ιράκ και η διαφαινόμενη επικράτηση των λεγόμενων Τζιχαντιστών σε ένα μεγάλο μέρος της χώρας, θα πυροδοτήσει νέο κύμα φυγής, πλημμυρίζοντας την Τουρκία ως πρώτο σταθμό υποδοχής, με τουλάχιστον δύο εκατομμύρια Ιρακινούς.
Με δεδομένο ότι στην Τουρκία βρίσκονται ήδη ένα εκατομμύριο Σύριοι και Ιρακινοί, η κατάσταση θα εκτονωθεί με μαζική εισβολή προσφύγων και μεταναστών στην Ελλάδα.
Το πρόβλημα είναι ότι τόσο οι Ιρακινοί όσο και οι Σύριοι δεν αντιμετωπίζονται ως λαθρομετανάστες, αλλά ως πρόσφυγες εξαιτίας των πολέμων που διεξάγονται στις χώρες τους με αποτέλεσμα να είναι σχεδόν αδύνατο να αποτραπεί η είσοδος και η προσωρινή εγκατάστασή τους στην Ελλάδα.
Στο μεταξύ οι ευρωπαϊκές χώρες και κυρίως οι Βρετανοί, αρχίζουν να λαμβάνουν σκληρά μέτρα γιατί τρέμουν στην κυριολεξία το ενδεχόμενο μαζί με τους πρόσφυγες να μετακομίσουν σε ευρωπαϊκές χώρες και οι «πυρήνες» της Αλ Κάιντα.
Γι αυτό επιδιώκουν να μετατρέψουν την Ελλάδα σε μια απέραντη χωματερή μεταναστών, με ό,τι συνεπάγεται μια τέτοια εξέλιξη για την ασφάλεια της χώρας μας.
Γιατί ήδη η Ελλάδα έχει δεχθεί πολλαπλά κύματα μεταναστών και δεν έχει υποδομές και αντοχές, προκειμένου να υποδεχθεί, να φιλοξενήσει και να ταΐσει τα εκατομμύρια των προσφύγων από Συρία και Ιράκ, αλλά και άλλες χώρες που αντιμετωπίζουν προβλήματα, όπως η Λιβύη και η Αίγυπτος.
Στο μεταξύ η Τουρκία, επιχειρεί να βρει τρόπους προκειμένου να απαλλαγεί από τα εκατομμύρια των Σύρων προσφύγων, οι οποίοι βέβαια σε καμιά περίπτωση δεν πρόκειται να επιστρέψουν στη χώρα τους.
Ο Ταγίπ Ερντογάν ετοιμάζεται ήδη για πολεμική σύρραξη με τους Κούρδους, οι οποίοι έχουν καταλάβει τις πλούσιες σε πετρέλαιο περιοχές του Ιράκ το οποίο άρχισαν ήδη να εμπορεύονται αποκομίζοντας εκατομμύρια δολάρια με τα οποία σκοπεύουν να αγοράσουν υπερσύγχρονο οπλισμό.
Η διαφαινόμενη νέα πολεμική σύρραξη στο Ιράκ με εμπλοκή και της Τουρκίας βάζει φωτιά σε ολόκληρη την περιοχή, με ό,τι συνεπάγεται μια τέτοια εξέλιξη για τον αριθμό των προσφύγων και των μεταναστών.
Το πρόβλημα που θα αντιμετωπίσει η Ελλάδα, έχει αποτελέσει αντικείμενο μυστικών συζητήσεων τόσο σε επίπεδο των αρμόδιων υπουργών, όσο και στη διαπραγμάτευση με τους Ευρωπαίους εταίρους και τους Αμερικάνους.
Η Ελλάδα δηλώνει απόλυτη αδυναμία να φιλοξενήσει νέο κύμα προσφύγων ή μεταναστών, τόσο για τεχνικούς λόγους όσο και για ζητήματα που έχει σχέση με την ασφάλεια του κράτους.
Καλά πληροφορημένη κυβερνητική πηγή αποκάλυψε στην Kontranews, ότι η χώρα μας δεν διαθέτει τις απαιτούμενες υλικοτεχνικές υποδομές για να ανταποκριθεί σε ένα μεγάλο κύμα προσφύγων.
Δεν διαθέτει επίσης τους οικονομικούς πόρους που απαιτούνται.
Αλλά και στην περίπτωση που οι Ευρωπαίοι εταίροι και οι Αμερικάνοι αποφάσιζαν να αναλάβουν το οικονομικό σκέλος του προβλήματος και πάλι θα ήταν αδύνατο να ενταχθούν στην ελληνική κοινωνία δύο επιπλέον εκατομμύρια πρόσφυγες.
 

kontranews.gr
http://lithosfotos.blogspot.gr/2014/06/2.html

ΣΗΜΕΡΑ 27/6/2898 Η ΕΚΠΟΜΠΗ «ΑΓΩΓΗ ΕΛΛΗΝΩΝ» ΜΕ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΛΑΜΠΡΑΚΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΒΑΛΣΑΜΑΚΗ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΔΙΟΤΙ ΘΑ ΠΑΡΑΣΤΟΥΝ ΣΤΗΝ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΤΗΝ ΣΤΟΥΓΚΑΡΔΗ

ΑΝΤ” ΑΥΤΟΥ… ΣΤΟ 

494422-1000848_518782714871635_888436682_n
ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΙΣ 22.00 ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΕΚΠΟΜΠΗ

ΣΤΟ ΠΑΝΕΛ ΝΙΚΟΣ ΑΜΑΡΑΝΤΟΣ, ΓΕΩΡΓΙΑ ΒΑΓΕΝΑ, ΒΑΣΙΛΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΣ, ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ ΣΠΥΡΙΔΑΚΗΣ & ΑΔΡΙΑΝΟΣ ΜΠΕΖΟΥΓΛΩΦ 

…………………………………………………………….

28/6/2898/Ω:16.30 Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΣΤΗΝ ΣΤΟΥΤΓΚΑΡΔΗ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ,

ΣΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΩΝ ΣΥΝΕΛΛΗΝΩΝ ΜΑΣ ΕΚΕΙ!

eegermania
ΑΚΟΥΣΤΕ ΕΔΩ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΕς ΕΚΠΟΜΠΕΣ:

http://alfeiospotamos.gr/?p=7651

ΚΥΠΡΟΣ. Στα κρατητήρια των Βρετανικών Βάσεων Ε/Κ γιατί αρνήθηκε να αφαιρέσει τις Ελληνικές Σημαίες

vaseis
Στα κελιά των Βρετανικών Βάσεων βρίσκεται από χθες ο Χαράλαμπος Χειμώνας αφού η πρωτοβουλία να ανεγείρει   Πάρκο στη μνήμη των απαγχονισθέντων από τους Βρετανούς αποικιοκράτες, σε περιοχή στην Ξυλοφάγου δεν βρήκε σύμφωνους τους Βρετανούς .
Σε δηλώσεις της στο TITLOI.com η κόρη του κ. Χειμώνα, Αντωνία Χειμώνα ανέφερε ότι  ο πατέρας είχε ενοικιαστήρια έγραφα από τον πατέρα του για τον συγκεκριμένο χώρο.  Κάποια στιγμή οι Βρετανοί του ακύρωσαν τα ενοικιαστήρια και μετέτρεψαν τον χώρο σε πεδίο βολής. Ωστόσο όπως επισήμανε του είχαν δώσει το δικαίωμα να φυτέψει δέντρα στον εν λόγω χώρο.
Ο κ. Χειμώνας  την 1η Απρηλίου προχώρησε και έκανε τα εγκαίνια του πάρκου για να  τιμήσει την μνήμη  των απαγχονισθέντων ,φυτεύοντας μια δάφνη για τον καθένα. Παράλληλα τοποθέτησε εκεί και Ελληνικές σημαίες οι οποίες φαίνεται να ενόχλησαν.
Όπως πρόσθεσε η κ. Χειμώνα από την πρώτη στιγμή οι Βρετανοί ζήτησαν την μετακίνηση των σημαίων, κάτι που ο πατέρας της δεν έπραξε. Ξημερώματα Τρίτης, η αστυνομία των Βάσεων  ξήλωσε το πάρκο και νωρίς  το πρωί ειδοποίησαν  τον κ. Χειμώνα να μεταβεί στο χώρο του πάρκου. Εκεί τον συνέλαβαν βάση δικαστικού εντάλματος και τον οδήγησαν στο δικαστήριο. Ο ίδιος αρνήθηκε να πληρώσει εγγύηση 500 Ευρώ και έτσι θα παραμείνει στα κρατητήρια μέχρι τις 29 Ιουλίου  οπότε και θα δικαστεί εκ νέου. Σύμφωνα με την νομοθεσία η ποινή φυλάκισης μπορεί να ανέλθει μέχρι και τα δύο χρόνια.
Της Ξένιας Σεργίου

ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΗΣ ΕΙ END ΧΑΝΙΩΝ ΓΙΑ ΕΞΩΔΙΚΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΣΤΙΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΕΣ, ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΑ 100δις ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ ΤΟΥ Α. ΣΩΡΡΑ ΣΤΟ Τ.Χ.Σ.

ENDCHAN
ΠΡΟΣΟΧΗ!!!! ΕΚΤΑΚΤΟ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΕΝ!!!

ΕΠΙΣΗΜΗ ΠΡΟΤΑΣΗ – ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ END ΧΑΝΙΩΝ ΠΡΟΣ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΤΟΠΙΚΕΣ END ΑΝΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!!!
ΠΑΡΑΚΑΛΕΙΣΤΕ ΟΠΩΣ ΣΥΖΗΤΗΣΕΤΕ ΜΕ ΤΙΣ ΟΜΑΔΕΣ ΣΑΣ ΤΗΝ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΕΞΩΔΙΚΟΥ ΣΤΙΣ ΕΠΙΜΕΡΟΥΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΘΕΜΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΓΓΙΖΟΥΝ ΟΙ ΕΘΝΟΠΡΟΔΟΤΕΣ ΣΑΝ ΜΙΑ ΚΙΝΗΣΗ ΠΙΕΣΗΣ!!…
ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΙΔΑΝΙΚΟ ΑΝ Η ΚΙΝΗΣΗ ΑΥΤΗ ΓΙΝΕΙ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΑ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ 250 ΠΕΡΙΠΟΥ ΤΟΠΙΚΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ END ANA ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!!
ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΕΙΞΟΥΜΕ ΟΤΙ ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΛΕΟΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΠΑΙΡΝΕΙ ΑΛΛΟ!!….
ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΛΗΘΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΤΟΠΙΚΑ ΜΜΕ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙ ΚΑΙ Ο ΤΟΠΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗΣ ΣΤΗΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΔΟΘΕΙ ΕΚΤΑΣΗ ΣΤΟ ΘΕΜΑ… Η ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΗ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΤΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΙΚΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΘΗΣΤΕΡΗΣΕΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΜΙΑ ΒΔΟΜΑΔΑ ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ… ΤΟ ΑΡΓΟΤΕΡΟ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ ΤΟΥ ΙΟΥΛΙΟΥ ΚΑΙ ΙΔΑΝΙΚΑ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ.
ΔΕΝ ΑΠΑΙΤΗΤΑΙ ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΚΑΙ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΣ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΣ ΔΙΟΤΙ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΕΞΩΔΙΚΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ!!
ΓΙΑ ΔΙΕΥΚΟΛΥΝΣΗ ΚΑΙ ΕΠΙΤΑΧΥΝΣΗ ΤΗΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑΣ ΠΡΟΤΟΥ ΚΡΥΩΣΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΕ ΤΟ ΤΧΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΡΤΕΜΗ, ( ΔΕΙΤΕ ΣΥΝΝΗΜΕΝΟ ΑΡΧΕΙΟ ) ΠΡΟΤΥΠΟ ΤΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΟΥ ΕΞΩΔΙΚΟΥ ΚΑΙ ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΓΓΡΑΦΑ -ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟ ΣΥΝΟΔΕΥΟΥΝ.
ΜΕ ΤΙΜΗ,
ΤΑΣΟΣ ΑΝΤΙΓΑΠΙΔΗΣ
END ΧΑΝΙΩΝ
10356154_676424229117773_6062553726683034353_n
10487364_676424225784440_4508555549762782680_n

http://alfeiospotamos.gr/?p=7630

ΟΜΙΛΙΑ Ε.ΛΑΜΠΡΑΚΗ ΚΑΙ Α. ΒΑΛΣΑΜΑΚΗ ΣΤΗΝ EI-END ΧΑΝΙΩΝ 25-06-2014




Φον Αντωνάκης : Ο άνθρωπος των Εβραίων Πρώτο θέμα στην ιστοσελίδα του Εβραϊκού Συμβουλίου (AJC) είναι ο φον Αντωνάκης.

Στο κείμενο-ανακοίνωση του Εβραϊκού Συμβουλίου γίνονται αναφορές στα όσα έχει δεσμευτεί ο Αντώνης Σαμαράς προς την Εβραϊκή Κοινότητα. Ι
διαίτερη αίσθηση προκαλεί τα όσα αναφέρονται στην επίσκεψή του στη Νέα Υόρκη, τον περασμένο Σεπτέμβριο...
Όταν ο Έλληνας πρωθυπουργός, Αντώνης Σαμαράς, μίλησε στην Αμερικανοεβραϊκή Επιτροπή (AJC) στη Νέα Υόρκη, τον περασμένο Σεπτέμβριο, «ορκίστηκε ότι θα ξεριζώσει» το «νεοναζιστικό κόμμα» Χρυσή Αυγή (he vowed to «deracinate» the neo-Nazi Golden Dawn party) και «δεσμεύτηκε να ενισχύσει τη νομοθεσία» στην Ελλάδα κατά του αντισημιτισμού και της άρνησης του Ολοκαυτώματος, τονίζεται σε σημερινή ανακοίνωση της AJC, με αφορμή την ομιλία του κ. Σαμαρά στην Εβραϊκή Επιτροπή στις Βρυξέλλες (AJC Transatlantic Institute), με θέμα το μέλλον της Ευρώπης.

Ο εκτελεστικός διευθυντής της AJC, Ντέιβιντ Χάρις, «εξέφρασε το θαυμασμό» του για τον κ. Σαμαρά, όπως υπογραμμίζεται, ως «αγαπημένο και για πολύ καιρό φίλο, που ενσαρκώνει τις (έννοιες) των ελληνικών λέξεων: θάρρος, συμπόνια και φιλότιμο», προσθέτοντας ότι πρόκειται για «τα βασικά στοιχεία της αξιοπρέπειας και της τιμής».

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, o φον Αντωνάκης τόνισε ότι «ο εξτρεμισμός κάθε μορφής έχει αρχίσει να υποχωρεί» και «η οικονομία βελτιώνεται, η ανοδική τάση της ανεργίας ανακόπηκε και αντιστράφηκε και η ανάπτυξη ενισχύεται, που με τη σειρά της θα ενισχύσει τον δημοκρατικό πυρήνα της χώρας».
Στη συνέχεια, επισημαίνεται ότι ο κ. Σαμαράς υποστήριξε, κατά την ομιλία του στο δείπνο, ότι «πριν από δυο χρόνια, ορισμένοι προεξοφλούσαν την οικονομική κατάρρευση της Ελλάδας και αποδείξαμε ότι έκαναν λάθος».
 Επίσης, ο πρωθυπουργός τόνισε ότι «πολλές χώρες και όχι μόνο η Ελλάδα, αντιμετωπίζουν κρίσιμες προκλήσεις για τις δημοκρατικές κοινωνίες τους που πρέπει να αντιμετωπιστούν κατά μέτωπο», προσθέτοντας ότι «οι αγώνες κατά του εξτρεμισμού, του ρατσισμού, της τρομοκρατίας και της ύφεσης είναι απαραίτητοι για τη διασφάλιση της ζωτικότητας των ευρωπαϊκών δημοκρατιών».
Σύμφωνα με την ανακοίνωση, ο κ. Σαμαράς μίλησε σε ακροατήριο άνω των 100 πρεσβευτών, μελών του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, αξιωματούχων της Ευρωπαϊκής Ένωσης, ηγετών εβραϊκών κοινοτήτων, συμπεριλαμβανομένου του Βενιαμίν Αλμπάλας της Ελλάδας και των στελεχών της AJC Στάνλεϊ Μπέργκμαν (πρόεδρος του εκτελεστικού συμβουλίου) και Κιμ Πίμπλεϊ (μέλος του εκτελεστικού συμβουλίου).

Επίσης, υπογραμμίζεται ότι ο κ. Σαμαράς αναφέρθηκε στον πρωθυπουργό του Ισραήλ, Βενιαμίν Νετανιάχου, στον «καλό φίλο» του, διαβεβαιώνοντας το ακροατήριο ότι «συνεχίζονται οι προσπάθειες στην Ελλάδα για να ενισχυθεί η νομοθεσία μας κατά του ρατσισμού, με αυστηρές αναφορές στη γενοκτονία και το Ολοκαύτωμα. Δεν είναι μόνο υποχρέωσή μας απέναντι στους αθώους που χάθηκαν τότε, αλλά και για τις σημερινές και τις μελλοντικές γενιές, που πρέπει να θυμούνται και να μην επιτρέψουν ποτέ την επανάληψη τέτοιου είδους φρικαλεοτήτων».
Στην ανακοίνωση επισημαίνεται ότι την επομένη εβδομάδα λήγει η προεδρία της Ελλάδας στην ΕΕ και «οι αναφορές του κ. Σαμαρά αντικατοπτρίζουν τις προκλήσεις που πρέπει να αντιμετωπιστούν από κοινού από τα 28 κράτη-μέλη της Ευρωπαϊκής Ένωσης», σημειώνοντας τη σχετική αναφορά του πρωθυπουργού ότι «είναι ένας αγώνας των νέων μας στην ενωμένη Ευρώπη κατά των φαντασμάτων του παρελθόντος μας» και ότι «οι δημοκρατίες δεν έχουν καμία ανοχή για το ρατσισμό και τον εξτρεμισμό»

http://deltio11.blogspot.gr/2014/06/blog-post_27.html

ΕΤΕ: Στο 84,376% το ποσοστό του ΤΧΣ. ΩΡΑΙΑ! ΤΑ ΑΓΟΡΑΖΕΙ ΟΛΑ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ!

Vasilis Theodoropoulos
ΕΝΩ ΤΟ Τ.Χ.Σ. ΕΧΕΙ ΤΟ 84,376% ΤΩΝ ΜΕΤΟΧΩΝ ΤΗΣ ΕΤΕ ( ΕΘΝΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ……εδώ γελάμε.!!! ) ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΙΔΙΑ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΟΥΣ ΟΙ ΑΞΙΕΣ ΤΩΝ ΜΕΤΟΧΩΝ ΜΕΙΩΝΟΝΤΑΙ.!!!
ΚΑΝΟΥΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΤΗΝ ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΩΝ ΜΕΤΟΧΩΝ ΣΤΗΝ Δ Ι Π Λ Α Σ Ι Α Τ Ι Μ Η.!!! ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΤΟΥ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟΥ.!!!
ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΥ ΘΑ ΚΡΥΦΘΟΥΝ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΣΕ ΛΙΓΟ……….
ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΚΑΙ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟ ΣΠΟΤ ΠΟΥ ΔΗΛΩΝΕΙ ΤΗΝ ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ Ε.Τ.Ε ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΕΦΑΛΑΙΑΚΗ ΤΗΣ ΕΠΑΡΚΕΙΑ……. ΑΠΥΘΜΕΝΟ ΘΡΑΣΟΣ.!!!!!!!!!!
…………………………………………………………
5a8951d6faedba0483511116bad04463_XL
ΕΤΕ: Στο 84,376% το ποσοστό του ΤΧΣ
Συνολικά 2.022.323.827 ονομαστικές μετοχές της Εθνικής Τράπεζας μετά δικαιώματος ψήφου, κατείχε στις 30/4 το Ταμείο Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας.
Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση στο ΧΑ το ποσοστό του ΤΧΣ επί του συνόλου του μετοχικού κεφαλαίου της τράπεζας διαμορφώνεται στο 84,376%.
…………………………………………………

Γιάννης Καλογερόπουλος ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΤΙΣ ΣΕΛΙΔΕΣ 11,12,13 ΚΑΙ 14 !!! Ταμείο Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας Προταση Εξαγοράς από Αρτέμη Σώρρα!!!!

Ποιοί δεν θέλουν να τα λέμε με το ν και με το ς;

Σπύρος Μάρκου 
Διευθυντής 3ου Δημ. Σχολείου Λαρίσης

Εξαιρετικά ενδιαφέρον: Ποιοί δεν θέλουν να τα λέμε με το ν και με το ς;
Γιατί “ακρωτηριάζουν” το ν και το ς;

Η επίδραση του Ελληνικού αλφαβήτου σε ψυχολογία και νόηση

-Κάθε γράμμα του Ελληνικού Αλφαβήτου εκπέμπει ήχο και εικόνα.
Κάθε λέξη τέθηκε από τους «Ονοματοθέτες», νομοθέτες θα...
τους λέγαμε σήμερα,
με ακρίβεια και όχι τυχαία και έχει άμεση σχέση Αιτίας και Αιτιατού, μεταξύ Σημαίνοντος
και Σημαινομένου.
Εάν πάμε δε στις Επιστήμες, τα παραδείγματα είναι ατελείωτα και άκρως διαφωτιστικά, αλλά και διδακτικά για τις επόμενες γενεές.
Το “Ν” συντονίζει τον εγκέφαλο.
Σχετικά πρόσφατα (1996) στο Ιατρικό Περιοδικό MEDIZIN-JURNAL στην Γερμανία, δημοσιεύτηκε μία επιστημονική εργασία, σύμφωνα με την οποίαν:
«Η εκφορά του γράμματος «Ν» μεταφέρει οξυγόνο στον εγκέφαλο και ότι δεν ήταν τυχαίο το γεγονός της τοποθέτησης του «Ν» στο μέσον ακριβώς του Αλφαβήτου – στο πρώτο Ελληνικό Αλφάβητο με τα 27 γράμματα». (Εκτός αυτού στο Χάρβαρντ, από ιατρικές έρευνες διαπιστώθηκε ότι η απαγγελία των Ομηρικών Επών στο πρωτότυπο, εκτός των άλλων, κάνει καλό στην καρδιά, ως αναπνευστική άσκηση).
Και δικαιούμαι να ερωτήσω: Γιατί εμείς γίναμε διώκτες του «Ν»;
Γιατί θέλομε να φτωχύνομε τον εγκέφαλο των επομένων γενεών στην χώρα μας;
Ως μάχιμος Εκπαιδευτικός και συγγραφέας επιστημονικού συγγράμματος (ΔΥΣΛΕΞΙΑ, Αθήνα 1994, Εκδόσεις ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ, 6η Έκδοση σήμερα), νομιμοποιούμαι να ερωτήσω, αλλά και να προτείνω στο τέλος:
Η Ελληνική Γλώσσα έχει πάρει πλέον μία μορφή τέτοια που δεν έχει ανάγκη από άλλες ακρότητες.
Όμως αναρωτιέμαι: Είναι τυχαίο άραγε που καταργήσαμε το γράμμα «Ν» στο τέλος των λέξεων και τα σχολικά μας βιβλία γράφουν το «εμβαδό » (!), αντί το εμβαδόν!!
(Στα σχολικά βοηθήματα όμως διαβάζομε « το εμβαδόΝ », δηλ. εκεί διατηρείται το Ν, ενώ το επίσημο Κράτος στα βιβλία (ΥΠΕΠΘ, Παιδαγωγικό Ινστιτούτο) το έχουν καταργήσει!!
Για ποιον λόγο αυτή η ακρότητα: Για ποιον λόγο επίσημα διδάσκομε στα σχολεία μας κανόνες που κατασκευάστηκαν αυθαίρετα, π.χ. χθες συνάντησα το Δήμαρχο (το φίλο, το Σύμβουλο κλπ. κλπ.).
Το γράμμα Ν είναι οργανικό και όταν το κόβομε πονάει. Είναι σαν να κόβομε το δακτυλάκι μας..
Εάν κάποιος αντιτείνει ότι αυτό είναι μία ασήμαντη λεπτομέρεια, θα πρέπει να του πούμε ότι             «η λεπτομέρεια κρατάει τον Παρθενώνα»!
Να θυμίσω όμως εδώ και το ωραίο, ειρωνικό κείμενο του Οδ. Ελύτη τότε  «ΓΙΑ ΜΙΑΝ ΟΠΤΙΚΗ ΤΟΥ ΗΧΟΥ», όπου καταλήγει:
«Κανένας Ηρώδης δεν θα τολμούσε να διατάξει τέτοια γενοκτονία, όπως αυτή του
τελικού -Ν-, εκτός κι αν του ’λειπε η οπτική του ήχου».
Ο Γ. Ρίτσος έγραψε επίσης: «Και οι λέξεις φλέβες είναι. Μέσα τους αίμα κυλάει».
Δυστυχώς, όμως, διαπιστώνομε σήμερα ότι μετά το Νι, έρχεται και η σειρά του τελικού Σίγμα (Σ). Κάποιοι δημοσιογράφοι στα κανάλια λένε κιόλας: «η μέθοδο», η «οδό», «η πλήρη! ένταξη» (!) κ.τ.ο.
Καλλιεργούν έτσι αυθαίρετα ένα αρνητικό γλωσσικό πρότυπο στους νέους μας με την τεράστια δύναμη των ΜΜΕ και το σχολείο ανήμπορο να αντιδράσει, αλλά και την κοινωνία παθητικά να δέχεται ως περίπου μοιραία την εξέλιξη αυτή.

Μετά από όλα αυτά διατυπώνω την εξής άποψη και καταθέτω στο Συνέδριό σας την δική μου «Θεωρία» για το εν λόγω ζήτημα: Διεθνώς μελετάται η μοναδική μουσικότητα της Ελληνικής Γλώσσας και ο αντίκτυπός της στην πνευματική διαύγεια του ανθρώπου.
Το γράμμα «Ν» διεγείρει τον εγκέφαλο θετικά και ενεργοποιεί τον άνθρωπο να σκέφτεται σωστά.
Το τελικό Σίγμα ηρεμεί τον άνθρωπο. Αυτό το δέχεται και η σύγχρονη Ψυχιατρική.
Οι Αρχαίοι Έλληνες τα εγνώριζαν όλα αυτά και δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι μόνον εμείς οι Έλληνες λέμε «Τα είπα με το Νι και με το Σίγμα» και δεν λέμε με άλλα γράμματα, (παρ΄όλο που έχομε στις καταλήξεις των λέξεων και άλλα γράμματα), διότι το Νι ενεργοποιεί το μυαλό μας να σκεφθούμε σωστά και το Σίγμα ηρεμεί την ψυχή μας, αφού μιλήσουμε δημόσια ή ιδιωτικά.
Η σύγχρονη Ψυχογλωσσολογία δέχεται ότι η Γλώσσα και η Σκέψη γεννιούνται ταυτόχρονα και εξελίσσονται παράλληλα και συνιστούν ανά πάσα στιγμή μία αξεχώριστη ενότητα.
Η Γλώσσα ενσαρκώνει την Σκέψη και η Σκέψη ουσιώνεται σε Γλώσσα. Είναι ένα νόμισμα με τις δύο όψεις του.

Δεν μπορεί να υπάρχει η μία πλευρά, χωρίς την άλλη.
Δεν μπορούσε να υπάρξει Ελληνική Σκέψη χωρίς την Ελληνική Γλώσσα.
Είναι γεγονός ότι η ποιότητα και ποσότητα «καταγραφών» στην Σκέψη προσδιορίζει και το νοητικό επίπεδο κάθε λαού.
Επομένως και το νοητικό επίπεδο καθορίζει και την ικανότητα της δημιουργίας Πολιτισμού.
Το Ελληνικόν Αλφάβητον, στην πορεία των χιλιάδων ετών του ήταν αρχικά:
Ιδεογραφικό, στη συνέχεια επινοήθηκε το Εικονογραφικό, έπειτα φθάσαμε στο Γραμμογραφικό, κατόπιν στο Συλλαβογραφικό  (Γραμμική Α και Β) και τέλος καθιερώθηκε το ισχύον σήμερα Φθογγογραφικό, που είναι αξεπέραστο και στο οποίο οφείλεται η δημιουργία της Ελληνικής Γλώσσας και του Ελληνικού Οικουμενικού Πολιτισμού.
Έχουμε χρέος να διαφυλάξουμε, ως κόρη οφθαλμού, την Ελληνική Γλώσσα και να αντισταθούμε στην κακοποίησή της.
 
http://ksipnistere.blogspot.gr/2014/06/blog-post_4340.html

Του νου τού αρέσει να δουλεύει μέσα σε αυλάκια, σε συνήθειες· κι αυτή η δραστηριότητα ονομάζεται, «ζωή».


Ταράζεται κανείς, ανησυχεί και μερικές φορές φοβάται. Αυτά, πράγματι συμβαίνουν. Είναι ατυχίες της ζωής. Σήμερα η ζωή είναι σαν μια συννεφιασμένη μέρα. Χτες ήταν ηλιόλουστη, αλλά τώρα βρέχει, συννεφιά και κρύο· αυτή η αλλαγή είναι αναπόφευκτη διαδικασία της ζωής. Ξαφνικά, γεμίζει κανείς από ανησυχία και φόβο· υπάρχουν αιτίες γι' αυτό, κρυμμένες ή αρκετά φανερές και μπορεί κανείς με λίγη επίγνωση να τις βρει αυτές τις αιτίες.

Εκείνο που έχει σημασία είναι να έχει κανείς επίγνωση των γεγονότων και των ατυχημάτων και να μην τους δίνει το χρόνο να ριζώσουν, μόνιμα ή πρόσκαιρα. Και δίνει κανείς σημασία σ' αυτές τις αντιδράσεις όταν ο νους συγκρίνει· δικαιολογεί, καταδικάζει ή αποδέχεται. Πρέπει -ξέρεις- να βρίσκεται κανείς εσωτερικά, όλη την ώρα, σε ετοιμότητα χωρίς ένταση. Η ένταση εμφανίζεται όταν θέλεις κάποιο αποτέλεσμα, κι εκείνο που εμφανίζεται δημιουργεί κι άλλη ένταση που πρέπει να κοπεί. Άσε τη ζωή να κυλάει.


Είναι τόσο ολέθρια εύκολο να συνηθίσει κανείς σ' οτιδήποτε, σ' οποιαδήποτε ταλαιπωρία, σ' οποιαδήποτε απογοήτευση, σε οποιαδήποτε συνεχιζόμενη ευχαρίστηση. Μπορεί να προσαρμόσει κανείς τον εαυτό του σ' οποιεσδήποτε συνθήκες: σε μια τρελή ζωή όλο διασκέδαση ή σε μία ασκητική ζωή.

Του νου τού αρέσει να δουλεύει μέσα σε αυλάκια, σε συνήθειες· κι αυτή η δραστηριότητα ονομάζεται, «ζωή».

Όταν το δει κανείς αυτό ξεκόβει και δοκιμάζει να ζήσει μια ζωή που δεν χρειάζεται νόημα, αγκυροβόλια, ενδιαφέροντα. Τα ενδιαφέροντα, αν κανείς δεν είναι σε τρομερή εγρήγορση, μας ρίχνουν πίσω, σε κάποιο καλούπι ζωής. Μέσα σε όλα, μπορείς να δεις ότι η επιθυμία, το κίνητρο, είναι σε δράση· η επιθυμία να είσαι κάτι, να φτάσεις, να γίνεις κάποιος κ.λπ.

Η επιθυμία είναι το κέντρο ακριβώς εκείνου μέσα μας που διαλέγει και όσο θα υπάρχει η επιθυμία ο νους θα μπορεί να λειτουργεί μόνο μέσα σε συνήθειες που είτε τις έχει φτιάξει μόνος του είτε του έχουν επιβληθεί.

Το πραγματικό πρόβλημα είναι η απελευθέρωση από την επιθυμία. Μπορεί κανείς να παίξει διάφορα παιχνίδια στον εαυτό του, όπως ότι έχει ελευθερωθεί από την επιθυμία, από το κέντρο του εγώ, από τις επιλογές, αλλά να συνεχίζει τα ίδια κάτω από διαφορετικά ονόματα, κάτω από διαφορετικά ρούχα.

Όταν κανείς δει την πραγματική σημασία της συνήθειας, του να συνηθίζει πράγματα, να διαλέγει, να δίνει ονόματα, να τρέχει πίσω από κάποιο ενδιαφέρον και τα παρόμοια, τότε, όταν υπάρχει επίγνωση όλων αυτών, τότε γίνεται το αληθινό θαύμα: το σταμάτημα της επιθυμίας.

Πειραματίσου μ' αυτό, έχε επίγνωση όλων αυτών, από στιγμή σε στιγμή, χωρίς να έχεις καμιά επιθυμία να φτάσεις κάπου.

Ο ουρανός στο νότο κι ο ουρανός στο βορρά είναι τόσο εκπληκτικά διαφορετικός. Εδώ στο Λονδίνο, έτσι για αλλαγή, δεν υπάρχει ούτε ένα σύννεφο στον ντελικάτο γαλάζιο ουρανό και τα πανύψηλα δέντρα μόλις άρχισαν να πρασινίζουν. Έχουμε άνοιξη· πάνω που πάει ν' αρχίσει. Όλα εδώ είναι βλοσυρά, δεν υπάρχει χαρά στα πρόσωπα των ανθρώπων όπως στο Νότο.

Ένας ήσυχος νους, αλλά τρομερά ξύπνιος, προσεκτικός, είναι ευλογία· μοιάζει με τη γη: πλούσια, με άπειρες δυνατότητες. Όταν υπάρχει ένας τέτοιος νους που δεν συγκρίνει, που δεν καταδικάζει, τότε μόνο είναι δυνατόν να υπάρξει ο άμετρος πλούτος.

Μην αφήσεις τον καπνό της μικροψυχίας να σε πνίξει, κι άσε τη φωτιά να ξεσπάσει. Πρέπει να συνεχίσεις να ξεγαντζώνεσαι, να καταστρέφεις, να μη ριζώνεις. Μην αφήνεις κανένα πρόβλημα να ριζώσει, τέλειωνε μαζί του αμέσως και ξύπνα κάθε πρωί φρέσκια, νέα και αθώα...

Η συμπεριφορά σου απέναντι στην υγεία σου να έχει περίσκεψη και να είναι σταθερή· μην αφήνεις ν' ανακατεύονται συναισθήματα και συγκινήσεις με την υγεία σου ούτε να μειώνουν τη δραστηριότητά σου. Υπάρχουν πάρα πολλές επιρροές και πιέσεις που πλάθουν το νου και την καρδιά, να έχεις επίγνωσή τους, να ξεκόβεις απ' αυτές και να μην γίνεσαι σκλάβος τους. Το να είσαι σκλάβος είναι το να είσαι μετριότητα. Να 'σαι ξύπνια, γεμάτη φλόγα.

Αντιμετώπισε το φόβο, προσκάλεσέ τον, μην τον αφήνεις να σε πλημμυρίσει ξαφνικά, απρόσμενα, αλλά να τον αντιμετωπίζεις συνέχεια· κυνήγα τον επίμονα και σκόπιμα.

Ελπίζω να είσαι καλά και να μην έχεις τρομάξει από «εκείνο»· πιθανόν να μπορεί να θεραπευτεί και να το φροντίσουμε. Μην το αφήνεις να σε τρομοκρατήσει.
Βαθιά, μέσα σου, μπορεί να υπάρχει ένα αργό σβήσιμο· μπορεί να μην έχεις συνείδηση αυτού του πράγματος ή να έχεις συνείδηση και να το παραμελείς.

Κύματα χειροτέρευσης κρέμονται πάντα από πάνω μας και δεν έχει σημασία ποιοι είμαστε. Για να βγαίνεις μπροστά τους και να τα συναντάς χωρίς καμία αντίδραση και να βγαίνεις έξω απ' αυτά, απαιτεί μεγάλη ενέργεια. Αυτή η ενέργεια έρχεται μόνο όταν δεν υπάρχει κανενός είδους σύγκρουση, συνειδητή ή ασυνείδητη. Να είσαι τρομερά άγρυπνη.

Μην αφήσεις τα προβλήματα να ριζώνουν. Πέρνα τα γρήγορα, όπως περνάς το μαχαίρι στο βούτυρο. Μην τους επιτρέπεις ν' αφήνουν σημάδι, τέλειωνε μαζί τους μόλις εμφανίζονται. Δεν έχεις καιρό για προβλήματα γι' αυτό τέλειωνε μαζί τους αμέσως.

Έχει γίνει μια αισθητή αλλαγή μέσα σου ‑υπάρχει βαθιά εσωτερική ζωντάνια, δύναμη και καθαρότητα- διατήρησέ την, άσ' την να λειτουργήσει, δώσ' της την ευκαιρία να πλατύνει και να βαθύνει. Οτιδήποτε κι αν συμβεί μην πνιγείς από τις καταστάσεις, από την οικογένεια, από τη δική σου σωματική κατάσταση. Να τρως κανονικά, να ασκείσαι και να μη γίνεσαι νωθρή.

Έχοντας φτάσει σε κάποιο σημείο, συνέχισε να προχωράς, μη σταματάς εκεί -ή θα πας μπροστά ή θα κυλήσεις πίσω, δεν μπορεί να μείνεις στατική. Έχεις κολυμπήσει μέσα σου τόσα πολλά χρόνια, έχεις αποτραβηχτεί μέσα σου, αλλά τώρα πρέπει να βγεις απ' αυτή την κίνηση προς τα μέσα και να συναντάς περισσότερους ανθρώπους, να ανοιχτείς.

Διαλογίστηκα για πάρα πολύ κι ήταν καλά. Ελπίζω να κάνεις το ίδιο κι εσύ· αρχίζοντας με το να έχεις επίγνωση της κάθε σκέψης και συναισθήματος -όλη τη μέρα- των νεύρων και του μυαλού, κι ύστερα να είσαι ήσυχη κι ακίνητη (αυτό δεν μπορεί να γίνει με πειθάρχηση)· τότε αρχίζει πραγματικά ο διαλογισμός. Κάν’ το με επιμέλεια.

Οτιδήποτε κι αν συμβαίνει μην αφήνεις το σώμα να επεμβαίνει στο νου· να έχεις επίγνωση του σώματος, να τρως σωστά και στη διάρκεια της μέρας να μένεις μόνη σου με τον εαυτό σου για μερικές ώρες· μη γλιστράς προς τα πίσω και μη γίνεσαι σκλάβα των καταστάσεων. Να είσαι ακλόνητη, να είσαι άγρυπνη.



Από το βιβλίο "«Γράμματα σε Μία Νεαρή Φίλη»Αποσπάσματα"



klibrary

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Παράταση έως τις 14 Ιουλίου στις φορολογικές δηλώσεις

Κατά δύο εβδομάδες παρατείνεται η διαδικασία υποβολής των φορολογικών δηλώσεων.

Ο υπουργός Οικονομικών κ. Γκίκας Χαρδούβελης και ο υφυπουργός Οικονομικών κ. Γ. Μαυραγάνης αποφάσισαν να παρατείνουν την υποβολή των δηλώσεων έως και τη Δευτέρα 14 Ιουλίου.

Μέχρι και χθες είχαν υποβληθεί περίπου 3,8 εκατομμύρια φορολογικές δηλώσεις και...
παρέμεναν σε εκκρεμότητα 1,9 εκατομμύρια δηλώσεις.
Προκειμένου να μην μπλοκάρει το Taxis από τις μαζικές υποβολές δηλώσεων το υπουργείο Οικονομικών αποφάσισε να επεκτείνει την καταληκτική προθεσμία της 30ης Ιουνίου για τα μεσάνυχτα της Δευτέρας 14 Ιουλίου.
http://greki-gr.blogspot.gr/2014/06/14_27.html

τελικά το έθαψαν το θέμα με της υποβρύχιες πυραμίδες φτιαγμένες από γυαλί! στο Τρίγωνο των βερμούδων.

Το 1987 είχαν την υποψία ότι πρόκειται για πυραμίδα, μα τώρα, με τα σύγχρονα εργαλεία που διαθέτουν οι επιστήμονες έχουν πειστεί ότι...πρόκειται για μια αλλά ίσως και δεύτερη πυραμίδα κατασκευασμένη εξολοκλήρου από γυαλί!

Οι παράξενες δομές από μια υποβρύχια και ίσως άλλη μια πυραμίδα όπου βρίσκονται σε βάθος δύο χιλιάδων μέτρων εντοπίστηκε με την βοήθεια ενός σόναρ, σύμφωνα με τον ωκεανογράφο Δρ Meyer Verlag ( Μέγιερ Βέγκλαρ ). Οι μελέτες που έγινα για άλλες δομές, όπως...
στο Yonaguni ( Γιοναγκάνι ) στη σύγχρονη Ιαπωνία, επέτρεψαν στους επιστήμονες να καθορίσουν ότι οι δύο γιγαντιαίες πυραμίδες, προφανώς είναι φτιαγμένες από γυαλί χοντρού πάχους, κατασκευή που είναι πραγματικά εντυπωσιακή!
Κάθε μία από αυτές είναι μεγαλύτερες από την πυραμίδα του Χέοπα στην Αίγυπτο! Πρόσφατα Αμερικανοί και Γάλλοι επιστήμονες καθώς και άλλες χώρες που διεξάγουν έρευνες σε περιοχές του βυθού του Τριγώνου των Βερμούδων, ισχυρίζονται πως έχουν βρει μια πυραμίδα όρθια στο βυθό της θάλασσας που δεν ήταν ποτέ γνωστή. Το μήκος της βάσης της πυραμίδας φτάνει τα 300 μέτρα, 200 μέτρα ύψος και απόσταση από την κορυφή της πυραμίδας είναι περίπου 100 μέτρα πάνω από την επιφάνεια της θάλασσας!
Τα προκαταρκτικά αποτελέσματα δείχνουν ότι η δομή αυτή πρέπει να είναι κατασκευασμένη από γυαλί όπως (κρύσταλλο; ), καθώς είναι εντελώς λεία και μερικώς διάφανη. Όταν μιλάμε για το μέγεθος αυτό, πρόσφατα ανακαλύφθηκε η εκ νέου πυραμίδα και είναι μεγαλύτερη σε μέγεθος από τις πυραμίδες της αρχαίας Αιγύπτου. Στην κορυφή της πυραμίδας υπάρχουν δύο πολύ μεγάλες τρύπες, το θαλασσινό νερό μπαίνει με υψηλή ταχύτητα κίνησης μέσω της δεύτερης τρύπας, και ως εκ τούτου τα μανιασμένα κύματα κυλούν σχηματίζοντας μια γιγαντιαία δίνη που κάνει τα νερά γύρω από αυτή να δημιουργούν ένα τεράστιο κύμα ή κύματα και ομίχλη στην θαλάσσια επιφάνεια……(!).
Αυτή η νέα ανακάλυψη καθιστά τους επιστήμονες να αναρωτιούνται αν αυτή η ανακάλυψη έχει κάποια επιρροή στα διερχόμενα σκάφη και αεροπλάνα και αν θα μπορούσε να είναι η αιτία για όλα το μυστήρια που περιβάλλει την περιοχή.
Υπάρχουν πολλές δυτικές μελέτες που υποστηρίζουν ότι η πυραμίδα στο βυθό της θάλασσας μπορεί να είχε γίνει αρχικά στην ηπειρωτική χώρα, μετά την οποία ένας καταστροφικός σεισμός χτύπησε και άλλαξε εντελώς το τοπίο ή με την αντιστροφή των Πόλων όπου έγινε στο παρελθόν. Άλλοι επιστήμονες υποστηρίζουν ότι μερικές εκατοντάδες χιλιάδες χρόνια πριν, τα νερά της περιοχής στο Τρίγωνο των Βερμούδων μπορεί να ήταν ως μία από τις δραστηριότητες του ακρογωνιαίου λίθου του λαού της Ατλαντίδας, και οι πυραμίδες στο βυθό της θάλασσας μπορεί να είναι μια αποθήκη του εφοδιασμού τους ή μια πηγή ενέργειας τους….!
Ίσως σχετίζεται με την υποβρύχια ανθρωποειδή φυλή που ανακαλύφθηκε στην πολιτεία της Ουάσιγκτον το 2004 τους λεγόμενους « υδάτινους πίθηκους » θαλάσσια όντα; Θα γίνει ειδικό άρθρο για αυτό το ζήτημα στο μέλλον….. βρίσκεται ακόμα υπό έρευνα!

Μια πιο λεπτομερής μελέτη στην πάροδο του χρόνου θα δώσει αποτελέσματα που είναι δύσκολο να φανταστεί κανείς. Οι επιστήμονες έχουν μεταποιήσει όλα τα δεδομένα και κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι η επιφάνεια είναι απόλυτα ομαλή γι ‘αυτό να μοιάζει με γυαλί ή πάγο. Το μέγεθος των πυραμίδων είναι σχεδόν τρεις φορές το μέγεθος από τις πυραμίδες του Χέοπα. Αυτή η είδηση ήταν εντυπωσιακή, και συζητήθηκε σε μια διάσκεψη στη Φλόριντα, ακόμα και εφημερίδες της Φλόριντα ….! Οι δημοσιογράφοι που ήταν παρόντες σε αυτό, έχουν πάρα πολλές φωτογραφίες και υψηλής ανάλυσης ηλεκτρονικά δεδομένα, τα οποία δείχνουν τρισδιάστατες πυραμίδες απολύτως ομαλής κατασκευής, χωρίς να καλύπτεται η επιφάνεια με υπολείμματα ή φύκια ή ρωγμές.
Υπάρχει επίσης η υποψία ότι το τρίγωνο των Βερμούδων και η περιοχή όπου αυτή η πυραμίδα υποτίθεται ότι βρίσκεται μπορεί να είναι κάποιο είδος « Αγίων Τόπων » που προστατεύεται από τους περίφημους Άτλαντες πως ότι περνάει πάνω από την τοποθεσία αυτή θεωρείται μια προσφορά …
Άλλοι υποθέτουν ότι η πυραμίδα μπορεί να προσελκύσει και να συλλέξει τις κοσμικές ακτίνες , από το λεγόμενο « ενεργειακό πεδίο » ή « κβαντικό κενό » και ότι αυτό μπορεί να χρησιμοποιείται ως μονάδα παραγωγής ενέργειας των Αντλάντιων ή οποιαδήποτε άλλου λαού όπου την είχε φτιάξει….
Με το μυστήριο να εξακολουθεί να περιβάλλει πίσω τις Αιγυπτιακές πυραμίδες και το γεγονός ότι οι δομές των πυραμίδων φαίνεται να βρίσκονται σε όλους σχεδόν τους αρχαίους πολιτισμούς πρόκειται να είναι δύσκολο να ειπωθεί για την προέλευση ορισμένων αυτής της δομής ή εάν υπάρχει πραγματικά, που δεν ήταν αλλά και τόσο …
« Δεν έχει ήχο, είναι πολύ πραγματική για μένα », δήλωσε ο Calvin Jones ( Κάλβιν Τζόουνς ) του τμήματος Φλόριντα των ιστορικών πόρων.« Έχω πάντα ανοιχτό μυαλό γιατί πάντα θα υπάρχουν δεδομένα εκμάθησης νέων πραγμάτων. Αλλά η ιδέα μιας πυραμιδικής δομής, πόσο μάλλον από γυαλί, οι πιθανότητες να το πίστευα είναι περίπου μία στο εκατομμύριο ».
Η αρχαιολογική αυτή ανακάλυψη, της πυραμίδας θα πρέπει να έχει κατασκευαστεί μεταξύ στο 10.000 π.χ. και 6.000 π.χ., όταν η υφαλοκρηπίδα δεν καλυπτόταν από νερό, είπε Chisholm ( Τσίσολμ).Οι αρχαιολόγοι στην Φλόριντα συμφωνούν μαζί του για το χρονικό διάστημα, αλλά διαφωνούν με πολλούς άλλους της ομάδας του………
Ο ανθρωπολόγος Glen Doran professor ( Γκλεν Ντόραν καθηγητής ) είπε ότι η πρώτες εγγύς Ανατολικές πυραμίδες χρονολογούνται περίπου στο 4.000 π.χ. και όλες οι νέες πυραμίδες στον κόσμο έγιναν(;) μετά από το 1 μ.Χ. Έτσι, κάθε τέτοια δομή ανοικτά των ακτών της Φλόριντα θα είναι τουλάχιστον 2.000 ετών πιο παλιές από όλες τις άλλες γνωστές πυραμίδες!

Άλλες Υποβρύχιες Πυραμίδες;
Το 1977, μια μυστηριώδης ανακάλυψη έγινε στο βυθό του Ατλαντικού, σχετικά με μια άγνωστη τεχνολογία. Μια πυραμίδα στα 650 πόδια βάθος μυστηριωδώς φωτίστηκε, με άσπρα νερά γύρω από αυτή όπου έγινε βαθύ πράσινο, μια συγκλονιστική αντίθεση με τα μαύρα νερά σε αυτό το βάθος Η ανακάλυψη φωτογραφήθηκε από την εκστρατεία Αρλ Mάραχαλ του από το Cay Sal ( Σέει Σόλτ ).
Μια άλλη τεράστια πυραμίδα, στα 10.000 πόδια του νερού του Ατλαντικού, έχει αναφερθεί ότι έχουν βρεθεί με ένα παλλόμενο κρύσταλλο πάνω του, από την αποστολή του Τόνι Μπένικ. Η ομάδα βρήκε επίσης ένα αδιαφανές δισκίο κρύσταλλο εκεί, και ανέφεραν, για ένα φως που έβγαινε μέσα από την πυραμίδα όπου βρέθηκαν και καταγράφηκαν μυστηριώδεις επιγραφές που έγιναν ορατές.
Περισσότερες υποβρύχιες πυραμίδες βρέθηκαν από την Κεντρική Αμερική, στο Γιουκατάν, και τη Λουιζιάνα, θόλοι βρέθηκαν στα Στενά της Φλόριντα. Ένα μαρμάρινο κτίριο σε στιλ Αρχαίου Ελληνικού ναού βρέθηκε μεταξύ της Φλόριντας και της Κούβας…..! Και τι γίνεται με τη στήλη που έχει ακτινοβολούμενη ενέργεια ;
Άλλες πυραμίδες έχουν εξερευνηθεί από τον Δρ. Ray Brown ( Ρέει Μπράουν ) στο βυθό της θάλασσα στα ανοικτά των Νήσων Μπαχάμες το 1970. Ο Μπράουν με 4 δύτες, οι οποίοι βρήκαν επίσης δρόμους, θόλους, ορθογώνια κτίσματα, αγνώστων μεταλλικών εργαλείων, και ένα άγαλμα από « μυστηριώδη » κρύσταλλο όπου περιέχει μικροσκοπικές πυραμίδες….! Οι συσκευές μετάλλων και των κρυστάλλων ελήφθησαν στη Φλόριντα για ανάλυση σε ένα πανεπιστήμιο εκεί. Αυτό που ανακάλυψαν ήταν ότι οι κρύσταλλοι ενισχύονται με ένα είδος ενέργειας που πέρασαν μέσα από αυτό. Ίσως αυτός είναι ο λόγος που είναι από γυαλί η πυραμίδα που βρέθηκε στο Τρίγωνο των Βερμούδων

Κατά τη διάρκεια μιας από τις καταδύσεις του, ο Μπράουν χώρισε από τους φίλους του και ψάχνοντας τους ήταν τρομαγμένος όταν συνάντησε τυχαία μια παράξενη μορφή από σιλουέτες πυραμίδων κόντρα στο φως. Μετά τη διεξαγωγή περαιτέρω ερευνών, εξεπλάγην από το πόσο ομαλή και σαν ένας καθρέφτης ήταν η πέτρινη επιφάνεια της όλης δομής, με τις αρθρώσεις μεταξύ των επιμέρους τμημάτων σχεδόν δυσδιάκριτη!
Κολύμπησε γύρω από το επιστέγασμα, το οποίο Μπράουν ανακάλυψε μια είσοδο και αποφάσισε να εξερευνήσει μέσα. Περνώντας κατά μήκος ενός στενού διαδρόμου, ο Μπράουν τελικά μπήκε σε ένα μικρό ορθογώνιο δωμάτιο το οποίο είχε σχήμα σχήμα πυραμίδας η οροφή. Έμεινε εντελώς έκπληκτος όταν ανακάλυψε ότι αυτό το δωμάτιο δεν περιείχε φύκια ή κοράλλια να αναπτύσσονται στα εσωτερικά τοιχώματα. Ήταν εντελώς πεντακάθαρα!
Επιπλέον, αν και Μπράουν δεν έφερε μαζί του φακό, μπορούσε να δει, τα πάντα στο δωμάτιο με την κανονική όραση του. Το δωμάτιο ήταν καλά φωτισμένο, αλλά καμία άμεση πηγή φωτός δεν ήταν ορατή!!!. Προσοχή του Μπράουν συντάχθηκε σε μια μπρούτζινη μεταλλική ράβδο τρεις ίντσες σε διάμετρο που κρεμόταν από την κορυφή στο κέντρο του δωματίου και στο τέλος της είχε επισυναφθεί με ένα πολύπλευρο κόκκινο διαμάντι, το οποίο ήταν κωνικό σε ένα σημείο.
Ακριβώς κάτω από αυτήν την ράβδο, στη μέση του δωματίου, ήταν μια πέτρα επάνω μέρος από μια πλάκα τυλιγμένη από πέτρινα άκρα. Απεικόνιζε ένα ζευγάρι από χέρια σκαλισμένα από μέταλλο, χάλκινο χρώμα, η οποία ήταν μαυρισμένη, σαν έχει υποστεί τεράστια θερμότητα. Ανάμεσα στα χέρια και τέσσερα πόδια που βρίσκεται ακριβώς κάτω από τη ράβδο, ήταν μια σφαίρα κρυστάλλου με τέσσερα εκατοστά σε διάμετρο.
Ο Μπράουν προσπάθησε να χαλαρώσει τη ράβδο από την οροφή χωρίς να τα καταφέρει!!! Επιστρέφοντας στη σφαίρα του κρυστάλλου, βρήκε, προς έκπληξή του, ότι διαχωρίζεται εύκολα από τα χάλκινα χέρια που διακόσμησαν την πέτρα. Με την κρυστάλλινη σφαίρα στο δεξί του χέρι, στη συνέχεια, έκανε την έξοδό του από την πυραμίδα. Όταν ο ίδιος αναχώρησε, αισθάνθηκε μια απαρατήρητη παρουσία και άκουσε μια φωνή να του λέει να μην επιστρέψουν ποτέ!
Οι αρχαίοι Κινέζοι λέγεται ότι διαθέτουν κάποια από τα παλαιότερα έγγραφα και στοιχεία που γνωρίζει ο άνθρωπος. Ο Δάσκαλος Λι Χονγκτζί στο Τζούαν Φάλουν λέγεται ότι έχουν μια εξήγηση για την ανακάλυψη ενός προϊστορικού πολιτισμού ως εξής:

Στη γη υπάρχουν ήπειροι της Ασίας, Ευρώπης, Νότια Αμερικής, Βόρεια Αμερικής, την Αυστραλία, την Αφρική και την ήπειρο της Ανταρκτικής, η οποία σε γενικές γραμμές οι επιστήμονες γεωλόγοι ονομάζουν « ηπειρωτικές πλάκες ». Από το σχηματισμό των λιθοσφαιρικών πλακών υπάρχουν ήδη δεκάδες εκατομμύρια χρόνια ιστορίας. Μπορεί επίσης να ειπωθεί ότι πολλοί από τους ηπείρους στον πυθμένα του ωκεανού, υψώνεται στην κορυφή, υπάρχουν επίσης πολλά σημεία γης που βυθίστηκαν στο βυθό της θάλασσας , δεδομένου ότι αυτή η κατάσταση είναι σταθερή η κατάσταση μέχρι τώρα, έχουν ήδη ιστορικό δεκάδων εκατομμύριων χρόνων! Αλλά σε πολλούς πυθμένες της θάλασσας, έχει βρεθεί μια σειρά από μεγάλα κτίρια με υψηλή και εξαίσια αρχιτεκτονική και γλυπτά, και όχι από την πολιτιστική κληρονομιά της σύγχρονης ανθρωπότητας, οπότε ήταν σίγουρα ότι το κτίριο που δημιουργήθηκε βυθίστηκε κάποτε στο παρελθόν στο βυθό της θάλασσας Υπό το πρίσμα αυτό, το μυστήριο της πυραμίδας που βρίσκεται στο βυθό της θάλασσας έχει επιλυθεί. Βλέπουμε μόνο τα αποτελέσματα της γης από ένα κατακλυσμικό γεγονός που αλλάζει ως αποτέλεσμα αυξημένα τα επίπεδα της θάλασσας και των παράκτιων πολλών χαμένων πολιτισμών. Οι επιστήμονες γνωρίζουν περισσότερα για την επιφάνεια της Σελήνης, παρά για τα βάθη των ωκεανών της Γης. Άραγε πόσα πράγματα έχουν να δουν τα μάτια μας ακόμα που δεν θα τα πιστεύουμε…….;

και μετά σου λένε συνωμοσίες! καλά ειναι στα σχολειά! που μας έμαθαν ψέμματα!

http://ksipnistere.blogspot.gr/2014/06/blog-post_2761.html
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters