Δευτέρα 30 Ιουνίου 2014

Τι μας μαθαίνουν οι Γνωστικοί για τους Άρχοντες. Ποιες οντότητες πολεμούν την ανθρωπότητα και γιατί το κάνουν; Ποιος κατέστρεψε τη Βιβλιοθήκη της Αλεξάνδρειας; Πρώτο Μέρος.


Τι μας μαθαίνουν οι Γνωστικοί για τους Άρχοντες. Ποιες οντότητες πολεμούν την ανθρωπότητα και γιατί το κάνουν; Ποιος κατέστρεψε τη Βιβλιοθήκη της Αλεξάνδρειας; Πρώτο Μέρος.
Τι μας μαθαίνουν οι Γνωστικοί για τους Άρχοντες. Ποιες οντότητες πολεμούν την ανθρωπότητα και γιατί το κάνουν; Ποιος κατέστρεψε τη Βιβλιοθήκη της Αλεξάνδρειας; Πρώτο Μέρος.
Σύμφωνα με τους Γνωστικούς και την βαθύτερη γνώση τους στη Γη, μελετώντας μας αναφέρουν οτι η γη για χιλιάδες χρόνια βρίσκεται "στα χέρια" μιας εξωγήινης φυλής. Και δεδομένου ότι αυτό δεν είναι ενα θέμα που μπορείτε να μιλήσετε με κάποιον, ξεχάστηκε ή ίσως δεν βόλευε την ανθρωπότητα.
Εξάλου πώς θα οριζόταν η έννοια της «εξωγήινης κατοχής» σύμφωνα με την ανθρώπινη πραγματικότητα; Μεγάλο μέρος από αυτές τις γνωσεις θεωρήθηκαν δύσκολο να μοιραστούν, επειδή ήταν τόσο απίστευτο το γεγονός που αναφέρουμε σε αυτό το άρθρο. Ας ξεκινήσουμε όμως με αυτά που μας είναι γνωστά.. ..

Όπως τα γραπτά του Nag Hamadi. Το 1945 στην αιγυπτιακή πόλη του Nag Hammadi, ακριβώς πάνω από το Λούξορ, σε ένα σπήλαιο βρέθηκαν κάποια βάζα που περιείχαν 13 (κάποια μιλούν για 12) δερματόδετα βιβλία. Τα βιβλία ήταν από πάπυρο και το κείμενο γραμμένο στα ελληνικά. Πολλοί πιστεύουν ότι, υπάρχουν πολλές ομοιότητες με τις πληροφορίες από την Καινή Διαθήκη, και ότι πρόκειται για χριστιανικά γραπτά.
Εδώ γίνεται ένα λάθος, επειδή η αλήθεια είναι ότι πρόκειται για Γνωστικά κείμενα. Και παρόλο που τα βιβλία της Καινής Διαθήκης ήταν αρχικά Γνωστικά κείμενα, η χριστιανική εκκλησία τα "άλλαξε" θεμελιωδώς.
Ο Γνωστικισμός είναι ένα φιλοσοφικό και θρησκευτικό κίνημα, που είχε τις ρίζες του στην ελληνιστική περίοδο, αλλά δεν υπάρχει κάποια σύνδεση με τον Χριστιανισμό. Ο γνωστικισμός αποτελούσε ένα σωτηριολογικό θρησκευτικό σύστημα, βασισμένο στην ημιδιαισθητικήμυστικιστική έννοια της Γνώσης, το οποίο στις περισσότερες περιπτώσεις αποδεχόταν ως λυτρωτική θεότητα τον Ιησού Χριστό, προσδίδοντάς του όμως διαφορετικές ιδιότητες απ' ότι ο χριστιανισμός (Βικιπαιδια).
Η ελληνική λέξη «γνώση» (gnosis) σημαίνει «κατανόηση» και ως εκ τούτου ο Γνωστικισμός μας δείχνει ότι η υψηλότερη γνώση είναι η πόρτα για την πραγματική ελευθερία.
Οι Γνωστικοί αποκαλούν τους εαυτούς τους, Tελεστές («αυτος που έχει ένα σκοπό »). Οι άνθρωποι που γνώριζαν την αλήθεια του Γνωστικισμού ήταν οι άνθρωποι με έναν διαχρονικό σκοπό. Οι Τελεστές είχαν μια διαχρονική εστίαση του σκοπού. Επειδή είχαν ένα σκοπό στη ζωή τους που ήταν ένα εσωτερικό μήνυμα, τη θεϊκή σπίθα μέσα στους ανθρώπους.
Οι Τελεστές διατήρησαν την ανωνυμία τους στο πλαίσιο του ρόλου τους ως μυστικιστές και κηδεμόνες των Μυστηρίων, αν και οι εκπαιδευτικοί που εργάζονται ανοιχτά στην κοινωνία, είχαν φυσικά ονόματα και κοινωνικές ταυτότητες. Με άλλα λόγια, δεν έκαναν «παρέλαση» ή μίλαγαν για τον ρόλο τους με τα Μυστήρια, την κοινωνική θέση ή το κύρος τους. Τα ονόματα που αποδίδονται για τους Γνωστικούς και τους μυημένους ήταν στην πραγματικότητα τίτλοι παρά κύρια ονόματα: του Ασκληπιού για παράδειγμα. Τα ονόματα κάποιων Γνωστικών που γνωρίζουμε είναι - ο Σίμων ο Μάγος, ο Βαλεντίνος, ο Βασιλίδης, η Υπατία.

"Ο καλός ηλικιωμένος κύριος με την σοφία του και το γενναιόδωρο φίδι» είναι ένα αρχέτυπο ή το εικονίδιο ενός Tελεστή , όχι ένα πορτραίτο της πραγματικής ζωής. «Αγάλματα του Χριστού μοιαζουν μερικές φορές σε αγάλματα του Ασκληπιού. Η σύζυγος του γιατρού, Ασκληπιού, ήταν η Υγεία ... Όσο για το φίδι, που είναι το πιο σημαντικό πρόσωπο στο ιερό." (Άγαλμα από την Επίδαυρο, Ρωμαϊκή περίοδο. Άτλας του Ελληνικού Κόσμου , σ.. 162)
Οι Γνωστικοί και οι «Άρχοντες»....
Τα γνήσια Γνωστικά κείμενα μας μαθαίνουν οτι πλάσματα-οντότητες, οι «Άρχοντες» ('Archons') συζουν με τους ανθρώπους. Πρόκειται για όντα που δεν ζουν στον ενεργητικό κόσμο, τον φυσικό κόσμο, τον κόσμο των ζωντανών πηγών ενέργειας. Είναι επομένως, όπως και αλλα όντα, όντα χωρίς φυσικό σώμα, όπως δεν τα γνωρίζουμε εδώ στη Γη, στην τρισδιάστατη (3D) πραγματικότητα μας. Αυτήν που μπορούν να δουν τα μάτια μας και να αποκωδικοποιει ο εγκεφαλος μας.

Οι άρχοντες είναι στην πραγματικότητα παράσιτα και ζουν στις χαμηλες ενέργεις ζωής, ή όπως χαρακτηρίζονται, σε "αρνητικές" ενέργειες της ζωής του ανθρώπου. Ο Wilhelm Reich (1897 - 1957) μελέτησε επιστημονικά τις διαφορετικές ενέργειες της ζωής στη Γη και βρήκε τις θετικές και αρνητικές ενέργειες της ζωής. Ετσι οι Άρχοντες ζουν απο τις αρνητικές ενέργειες της ζωής, ιδίως την αρνητική ενέργεια που εκπέμπουν διαφορετικές μορφές συνείδησης, όπως των ανθρώπων ... Ετσι με την φυσική μας υπόσταση-ικανότητα, ανήκουμαι μέσα στις ενεργειακές φυλακές τους.
Συγκρίνετε το για παράδειγμα, όπως εμείς οι άνθρωποι χρησιμοποιούμε τα ζώα, για το δικό μας φαγητό, έτσι μας χρησιμοποιούν οι Άρχοντες για το δικό τους φαγητό.
Είναι ενα αυτοτροφοδοτούμενο κτηνοτροφείο. Και ίσως, ποιος ξέρει, η ανθρωπότητα μπορει να έχει "μάθει" αυτήν την «θηριωδία» απο τους Αρχόντες. Οπως και είναι τα πράγματα, φαίνεται οτι οι Άρχοντες έχουν συστηματοποιήσει την παραγωγή της αρνητικής ενέργειας ζωής των ανθρώπων κατά τη διάρκεια του χρόνου και την έχουν βελτιωσει. Όπως είναι για εμάς η εντατική γεωργία και η κτηνοτροφεία.
Ήταν οι Άρχοντες που κατάστρεψαν επανειλημμένα, τη Βιβλιοθήκη της Αλεξάνδρειας η οποία χτίστηκε από τους Γνωστικούς Ελληνες. Μετά από αυτή την καταστροφή, οι Γνωστικοί άρχισαν όλο και περισσότερο να γράφουν για τους Άρχοντες. Αυτά τα κείμενα, ή κώδικες, με περισσότερα από 50 κείμενα ήταν τα γραπτά που ανακαλύφθηκαν στο Nag Hammadi. Τα γραπτά είναι εντελώς άθικτα και έτσι μας είναι πολύτιμα. Έχουν επιβιώσει 1.300 χρόνια από την Ιερά Εξέταση των Αρχόντων.
Η «αλήθεια» ή «πραγματικότητα» είναι στην πραγματικότητα κατασκευασμένη .... Σχεδόν ολα οσα πιστεύουμε, στον τομέα των τραπεζών, την πολιτική, την ιατρική, τα μέσα ενημέρωσης και ακόμη και η ιστορία μας είναι παραποιημένες έννοιες, έτσι ώστε η ανθρωπότητα να ζει μέσα στο Matrix, σκλαβωμένη.
Συνεχίζεται...


ΤΟ ΚΟΡΑΚΙ
katohika.gr
http://pisoapothnkoyrtina.blogspot.gr/2014/06/blog-post_8913.html 

Για να ξεφύγετε από εμάς πρέπει να γίνετε άνθρωποι !


Για να ξεφύγετε από εμάς πρέπει να γίνετε άνθρωποι !
… είμαι ο επικεφαλής μιας δυναστείας που εδώ και αιώνες σταθερά και με απόλυτη μυστικότητα σχεδιάζει να αποκτήσει απόλυτη κυριαρχία πάνω στην ανθρωπότητα …
… είμαι αρχηγός της λέσχης Μπίλντεμπεργκ που μαζί με έξι μεγιστάνες Τραπεζίτες και πέντε βασιλικές οικογένειες το 1953 σχεδιάσαμε την δημιουργία της Ευρωπαικής Ένωσης για να ελέγχουμε τα έθνη της Ευρώπης και στο τέλος να τα καταργήσουμε με το να κατασκευάζουμε και να ελέγχουμε τους πολιτικούς σας σε κάθε πολιτικό κόμμα άσχετα από ιδεολογίες.
… κάποιοι μας συνδέουν με τους Μασώνους, τους Ιλουμινάτι και άλλες μυστικές και πανίσχυρες οργανώσεις … δεν ξέρουν πως όλες αυτές οι οργανώσεις αποτέλεσαν εξελικτικούς κρίκους στην διαδρομή μας για κυριαρχία επί της ανθρωπότητας.
… ελέγχουμε το χρήμα έχοντας βάλει τις κυβερνήσεις να περάσουν νόμους που δίνουν σε εμάς αποκλειστικά το δικαίωμα να τυπώνουμε χρήμα … σχεδόν κάθε κεντρική Τράπεζα στον πλανήτη είναι ιδιοκτησία μας ενώ έχουμε καταφέρει να πιστεύετε πως αυτές ελέγχονται από τις κυβερνήσεις σας … τυπώνουμε χαρτιά χρήμα δηλαδή αέρα κοπανιστό και μετά το δανείζουμε σε εσάς, τις επιχειρήσεις σας και τις κυβερνήσεις σας και παίρνουμε τόκους από το τίποτα ενώ εσείς δουλεύετε για σας φορολογούν οι κυβερνήσεις σας και να τα παίρνουμε εμείς …
… βάζουμε τις κυβερνήσεις σας να κάνουν πολέμους και μετά δανείζουμε με αέρα κοπανιστό και τις δύο πλευρές σε κάθε πόλεμο από την εποχή του Ναπολέοντα … με αυτό τον τρόπο μαζέψαμε όλο τον χρυσό του πλανήτη …
… χρηματοδοτούμε κάθε πολιτική οργάνωση και ιδεολογία αρκεί να μας υπηρετεί διχάζοντας τους λαούς σας, τρέφοντας τον φόβο, την αντιπαλότητα, τον φανατισμό … μας αρκεί να στρέφουμε την προσοχή των ανθρώπων στα προβλήματα και στα συμπτώματα της δράσης μας, μας αρκεί να μην αποκαλύπτεται το σχέδιο υποδούλωσης και κυριαρχίας που εφαρμόζουμε … ο Χίτλερ και ο Μουσολίνι, ο Μάρξ και ο Λένιν δέχθηκαν χρήματα από εμάς για να προωθήσουν το έργο τους …
Ελέγχουμε τις αγορές και έτσι αποφασίζουμε που πάει ο πλούτος …
Ελέγχουμε τις Τράπεζες και έτσι σας υποδουλώνουμε τυπώνοντας αέρα …
Ελέγχουμε τους οίκους αξιολόγησης και έτσι καταστρέφουμε τις χώρες σας και τις επιχειρήσεις σας ενώ δίνουμε αξία στις δικές μας πολυεθνικές …
Ελέγχουμε όλες τις πολυεθνικές του πλανήτη …
Ελέγχουμε τις περισσότερες κυβερνήσεις του πλανήτη …
Ελέγχουμε όλα σχεδόν τα ΜΜΕ του πλανήτη και εσείς πιστεύετε ότι σας λέμε και μας αφήνετε ήσυχους να ολοκληρώσουμε τα σχέδια μας …
Ελέγχουμε τους διεθνής οργανισμούς από την Παγκόσμια Τράπεζα και το ΔΝΤ ως τον ΟΗΕ και την UNICEF …
Εξαγοράζουμε ή καταστρέφουμε όποιον σταθεί στον δρόμο μας …
Καταστρέφουμε τον πλανήτη αφού είναι αναγκαίο για να κυριαρχήσουμε … άλλωστε εμείς θα επιβιώσουμε σε βάρος των δισεκατομμυρίων ανθρώπων που θα χαθούν …
… είμαστε σχεδόν έτοιμοι να πετύχουμε τον στόχο μας και να ανακηρύξουμε το Παγκόσμιο Νόμισμα και την Παγκόσμια Κυβέρνηση και τότε θα είμαστε και φανερά οι αυτοκράτορες του πλανήτη …
… το μόνο που μένει είναι να ξεχάσετε τα περί δημοκρατίας, ελευθερίας και ανθρωπίνων δικαιωμάτων … να συνηθίσετε να είσαστε και φανερά οι σκλάβοι μας …
… θα το πετύχουμε αφού καταφέραμε να σας κάνουμε μέχρι τώρα να πιστεύετε πως είχατε δημοκρατία και πως είσασταν ελεύθεροι …
… θα το πετύχουμε αφού εθιστήκατε και γίνατε δέσμιοι της ύλης και του πλούτου που εμείς πλέον ελέγχουμε …
… θα το πετύχουμε αφού ο πλούτος του λαού σας, της χώρας σας περνά στα δικά μας χέρια, αφού μας “χρωστάτε” και δεν θα μπορέσετε να “ξεχρεώσετε” ποτέ …
… θα το πετύχουμε αφού εσείς πληρώνετε για να σας εξοντώνουμε με νόμους που εμείς περνάμε και με στρατούς και ένοπλες δυνάμεις καταστολής που δεν θα σας αφήσουν να σηκώσετε κεφάλι …
… θα το πετύχουμε αφού η τροφή σας και το νερό σας σε λίγο καιρό θα βρίσκεται υπό τον δικό μας απόλυτο έλεγχο …
… θα το πετύχουμε αφού δίχως εμάς δεν θα μπορείτε να επιβιώσετε !!!!!!
Ήρθε η ώρα να συστηθούμε ! Γεια σας ! Είμαι ο λόρδος Ιάκωβος Ρόθτσαιλντ.

Υ.Γ. Το μόνο που μας φοβίζει είναι μήπως και ξυπνήσετε, μήπως παρατήσετε το παιχνίδι που σας βάλαμε να παίξετε, μη τυχόν και αποφασίσετε να πάψετε να αναγνωρίζετε το χρήμα μας, τις κυβερνήσεις μας, τα κόμματα και τις ιδεολογίες που σας πλασάραμε … μη τυχόν και πάρετε τις ζωές σας στα δικά σας χέρια …
… αυτό όμως είναι σχεδόν αδύνατο … έχουμε κατορθώσει να μετατρέψει τους περισσότερους από εσάς σε ανθρωπόμορφα δίχως συνείδηση, δίχως γνώση, δίχως σκέψη, δίχως αξιοπρέπεια, δίχως πίστη, δίχως θάρρος … είστε ήδη νεκροί και μας ανήκετε …
… είναι σχεδόν αδύνατο αφού για να ξεφύγετε από εμάς πρέπει να γίνετε άνθρωποι!
http://pisoapothnkoyrtina.blogspot.gr/2014/06/blog-post_1554.html

Εμβόλια να φάν' κι οι κότες

ΣΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΨΑΧΝΟΥΝ ΟΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΦΑΡΜΑΚΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΓΡΙΠΗΣ ΤΩΝ ΠΤΗΝΩΝ 
το μικροσκόπιο η προμήθεια επιπλέον 8.000.000 δόσεων εμβολίων, επί υπουργίας Αβραμόπουλου, για να αντιμετωπιστεί η «πανδημία» του 2009. Σε έναν εξονυχιστικό έλεγχο γύρω από τα εμβόλια για τον περιβόητο ιό Η1Ν1, γνωστό και ως γρίπη των πτηνών, που χαρακτηρίστηκε ως πανδημία, προχωρά η ελληνική Δικαιοσύνη, με την Εισαγγελία Διαφθοράς να ερευνά τις επίμαχες αποφάσεις αλλά και τις σχετικές διαδικασίες που σχετίζονται με την προμήθεια των εν λόγω φαρμάκων...
στη χώρα μας κατά το φθινόπωρο του 2009.
Κάτω από άκρα μυστικότητα, οι εισαγγελείς Διαφθοράς διενεργούν προκαταρκτική εξέταση για αυτεπαγγέλτως αξιόποινες πράξεις κακουργηματικής φύσεως γύρω από τις δόσεις εμβολίων και αντι-ιικών φαρμάκων, που είχαν παραγγελθεί. Στο μικροσκόπιό τους βρίσκονται ανάμεσα σε άλλα και δύο αποφάσεις του υπουργείου Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, που ελήφθησαν στις 16.9.2009 και την 1η.10.2009 αντίστοιχα, επί υπουργίας του Δημ. Αβραμόπουλου, ο οποίος παρέμεινε στη θέση του έως τις αρχές Οκτωβρίου της ίδιας χρονιάς, οπότε και τον διαδέχθηκε η Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου.
Οπως αποκαλύπτει σήμερα η «Κ.Ε.», ήδη από τις 19 Μαΐου του 2014, δηλαδή την εβδομάδα μεταξύ των δημοτικών εκλογών και των ευρωεκλογών, ο αντεισαγγελέας Πρωτοδικών, Ιω. Σέβης, απέστειλε σχετική παραγγελία προς το Κέντρο Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων, η οποία μάλιστα φέρει το χαρακτήρα του κατεπείγοντος. Με αυτή ζητούσε να λάβει «άμεσα -εντός 48 ωρών», όπως αναφέρεται, σειρά εγγράφων, που έχουν άμεσα να κάνουν με την υπόθεση, προκειμένου να προχωρήσει στην περαιτέρω διερεύνησή της.  
Οπως προκύπτει από το έγγραφο, που φέρνει σήμερα στη δημοσιότητα η «Κ.Ε.», η ελληνική Δικαιοσύνη μελετά μεταξύ άλλων, τα οικονομικά στοιχεία σχετικά με την αγορά των συγκεκριμένων εμβολίων και φαρμάκων, προχωρώντας σε σύγκριση και με τα αντίστοιχα δεδομένα από τις υπόλοιπες χώρες της Ευρωπαϊκής Ενωσης που επίσης προμηθεύτηκαν τα σκευάσματα.

Επίσης, πάντα σύμφωνα με την εισαγγελική παραγγελία, δεν αποκλείεται να κληθεί προκειμένου να καταθέσει και ο πρώην πρόεδρος του διοικητικού συμβουλίου του ΚΕΕΛΠΝΟ, Ιω. Πιερρουτσάκος, ο οποίος είχε παραιτηθεί από τη θέση του, επικαλούμενος λόγους υγείας, τον Νοέμβριο του έτους που ερευνάται.

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες, η δικογραφία που έχει σχηματιστεί βρίσκεται ακόμη σε πρώιμο στάδιο, χωρίς μέχρι τώρα οι εισαγγελικοί λειτουργοί να έχουν καταλήξει σε κάποιο συμπέρασμα, με βάση τα στοιχεία και τις ενδείξεις που έχουν στη διάθεσή τους. Πάντως, τα πολυσέλιδα έγγραφα που ζητήθηκαν μέσω της παραγγελίας έχουν διαβιβαστεί στην Εισαγγελία Διαφθοράς εντός του χρονικού διαστήματος που είχε τεθεί.

Πλέον ο επίκουρος εισαγγελέας Διαφθοράς, Ιω. Σέβης, που χειρίζεται την υπόθεση, καλείται να τα μελετήσει, προκειμένου να προχωρήσει στις επόμενες ενέργειές του, μεταξύ των οποίων είναι και η κλήτευση των πρώτων μαρτύρων.

Συγκεκριμένα, ο εισαγγελικός λειτουργός είχε παραγγείλει από τον οργανισμό να του αποσταλούν άμεσα τα εξής:

**Αντίγραφο της από 16.9.2009 απόφασης του υπουργού Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης σχετικά με την έγκριση σκοπιμότητας της προμήθειας επιπλέον 8.000.000 δόσεων εμβολίων, αλλά και να γνωστοποιηθούν οι λόγοι για τους οποίους κρίθηκε αναγκαία η έκδοση και δεύτερης για το ίδιο ζήτημα απόφασης την 1η.10.2009, και πάλι του υπουργού Υγείας.

* Αντίγραφο της απόφασης ή άλλου εγγράφου, με το οποίο εξουσιοδοτήθηκε το ΚΕΕΛΠΝΟ να προβεί στη διαπραγμάτευση και υπογραφή των συμβάσεων για την προμήθεια των δόσεων πανδημικών εμβολίων και αντι-ικών φαρμάκων (έτος 2009).

* Αντίγραφα των συστάσεων του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας, ή οποιουδήποτε άλλου εγγράφου, από το οποίο προκύπτει αναμφίβολα ότι ο απαιτούμενος αριθμός δόσεων εμβολίων για τη δημιουργία αντισωματικής επάρκειας ήταν 2, καθώς και αντίγραφα των συστάσεων ή εγγράφων από τα οποία προκύπτει αναμφίβολα η αλλαγή των παραπάνω δεδομένων, από δύο σε μία δόση.

* Στοιχεία για τον αριθμό αντίστοιχων εμβολίων που παρήγγειλαν και προμηθεύθηκαν την ίδια χρονική περίοδο (β' εξάμηνο 2009) οι υπόλοιπες χώρες της Ε.Ε., την τιμή μονάδας που προσφέρθηκε και συμφωνήθηκε από κάθε εταιρεία, αλλά και τις συμφωνίες που τελικά έγιναν μεταξύ των συμβαλλομένων για κάθε δόση πανδημικού εμβολίου.

* Τα πλήρη στοιχεία του προέδρου του διοικητικού συμβουλίου του ΚΕΕΛΠΝΟ κατά την επίμαχη χρονική περίοδο (Ιούνιος έως Οκτώβριος 2009), Ιω. Πιερρουτσάκου.

Της ΑΝΤΩΝΙΑΣ ΞΥΝΟΥ από enet
http://greki-gr.blogspot.gr/2014/06/blog-post_6375.html

Ο Ράιχενμπαχ εκβίασε για αμοιβή 50 εκατ. ευρώ μέσω ΜΚΟ

-Ο ρόλος των πρεσβειών και η αντίσταση των Βολουδάκη, Στουρνάρα και Μπαλτάκου -Απειλούν υπουργούς για να βάζουν "χέρι" στα χρήματα του δημοσίου;

Στο "φως" της δημοσιότητας έρχονται η μία μετά την άλλη υποθέσεις που αφορούν την ύποπτη δράση των δανειστών στην Ελλάδα και τα ύποπτα σχέδιά τους.

Μείζον πολιτικό ζήτημα προκαλεί η παρουσία της περίφημης Task Force (Ομάδα δράσης) στην Ελλάδα υπό τον κ. Χορστ Ράιχενμπαχ.

Όπως αποκαλύπτει η εφημερίδα "Παραπολιτικά", δεν υπάρχει καμία συμβατική νομιμοποίηση αυτής της ομάδας που στην πλειονότητά της αποτελείται από Γερμανούς και Γάλλους που ήρθαν υποτίθεται να μας δώσουν τα "φώτα" τους και να βάλουν σε τάξη την ελληνική οικονομία.

Οι άνθρωποι αυτοί λοιπόν, που με τόσο ζήλο ήρθαν να μας σώσουν, μπαινοβγαίνουν στα υπουργεία και τη Δημόσια Διοίκηση ασκώντας έλεγχο και προσπαθώντας, σύμφωνα με δημοσιεύματα να χειραγωγήσουν δεκάδες εκατομμύρια ευρώ του ΕΣΠΑ που προορίζεται για τη χώρα μας.

Σε αντίθεση με την τρόικα, η οποία είναι "νόμιμη" λόγω της ψήφισης των Μνημονίων, η πολυπληθής Task Force δεν εμφανίζεται σε καμία νομική συμφωνία με το ελληνικό δημόσιο καθώς ουδέποτε έχει υπογραφεί σχετική διεθνής τριμερής σύμβαση (Memorantum of Understanding).

Υπενθυμίζεται ότι η ομάδα αυτή δημιουργήθηκε το 2011 έπειτα από συμφωνία του τότε Έλληνα πρωθυπουργού κ. Γιώργου Παπανδρέου με τον Ζοζέ Μπαρόζο. Η συμφωνία έλεγε ότι θα παρέχονταν τεχνική βοήθεια στην Ελλάδα μέσω τριμηνιαίων εκθέσεων προόδου στις ελληνικές Αρχές και στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή.

Το εντυπωσιακό για την περίφημη Task Force είναι το γεγονός ότι φέρεται να επιχείρησε επανειλημμένα να βάλει χέρι στο... μέλι των κοινοτικών προγραμμάτων του ΕΣΠΑ.

Σύμφωνα με τα "Παραπολιτικά", η Task Force και ο Χορστ Ράιχενμπαχ διεκδίκησαν κονδύλι 50 εκατομμυρίων ευρώ από τα 600 εκατομμύρια του ΕΣΠΑ που είχε ως προϋπολογισμό το υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης το 2012 για την αναμόρφωση του δημοσίου, προκειμένου να τα διοχετεύσει σε "μελετητικές εταιρείες" του εξωτερικού, κατά το δοκούν φυσικά.

Η "Ομάδα Δράσης για την Ελλάδα" λοιπόν, επί έναν ολόκληρο χρόνο προσπαθούσε να πείσει την ελληνική κυβέρνηση να της διαθέσει το κονδύλι το 50 εκατομμυρίων ευρώ ως αμοιβές, σε σημείο που, μαζί με τους εγχώριους συμμάχους της, επιστράτευσε ακόμα και τους πρέσβεις της Γερμανίας, της Γαλλίας και της Ολλανδίας, ώστε όλοι μαζί να πιέσουν το υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης να τους δώσει το τεράστιο ποσό... προς το κοινό συμφέρον βέβαια!

Οι προσπάθειές τους τελικά έπεσαν στο κενό χάρη στη σθεναρή αντίσταση του τότε υφυπουργού Διοικητικής Μεταρρύθμισης Μανούσου Βολουδάκη, του πρώην υπουργού Οικονομικών Γιάννη Στουρνάρα και του πρώην ΓΓ της κυβέρνησης Τάκη Μπαλτάκου ο οποίος, σύμφωνα με πληροφορίες, είχε ενημερώσει και τον ίδιο τον πρωθυπουργό για το θέμα.

Μάλιστα, σε σύσκεψη που είχε πραγματοποιηθεί μεταξύ Μπαλτάκου, Στουρνάρα και Βολουδάκη, ο ΓΓ της κυβέρνησης είχε πει πως "όποιος υπογράψει αυτή τη σύμβαση με την Task Force θα βρεθεί στη φυλακή".

Ο Φούχτελ, η Λάλη και το "όχι" του Μητσοτάκη
Οι πιέσεις που δέχονταν ο κ. Βολουδάκης για να υπογράψει τη σύμβαση για τη διεκδίκηση 50 εκατ. του ΕΣΠΑ από την Task Force ήταν ασφυκτικές.

Σε τακτά χρονικά διαστήματα στελέχη της της "Ομάδας Δράσης" επισκέπτονταν το υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης παρουσιάζοντας σχέδια για το όλο έργο της τεχνικής βοήθειας. Μέχρι και ο Φούχτελ είχε πάει στον κ. Βολουδάκη ρωτώντας τον απειλητικά "γιατί δεν προχωρούν τα έργα αναμόρφωσης του δημοσίου;"

Αξίζει να σημειωθεί πως και στην αλληλογραφία που αντάλλασσαν ο κ. Βολουδάκης με τα στελέχη της Task Force, κανένα από τα έγγραφα δεν έφερε κάποια υπογραφή. Όλα ανυπόγραφα!

Από τους εγχώριους υποστηριχτές φέρεται να ήταν η κ. Ζωρζέτα Λάλη, διευθύντρια της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Ελλάδα και επικεφαλής της Task Force στη χώρα μας, η οποία ασκούσε πιέσεις στον πρώην υφυπουργό.

Μάλιστα, ασφαλείς πληροφορίες αναφέρουν ότι η κ. Λάλη, όταν άλλαξε η ηγεσία στο υπουργείο Διοικητικής Ματαρρύθμισης και τοποθετήθηκε ο κ. Κυρ. Μητσοτάκης, τον επισκέφθηκε και του μίλησε για το όλο θέμα, πιστεύοντας ότι θα βρει υποστήριξη.

Ο κ. Βολουδάκης όμως είχε ενημερώσει τηλεφωνικώς τον κ. Μητσοτάκη και τότε η Task force εισέπραξε ένα ακόμα "όχι" από τον κ. Μητσοτάκη και πλέον όπως όλα δείχνουν το θέμα έχει μπει στο... αρχείο.

Παρά το γεγονός ότι ο Ράιχενμπαχ και η παρέα του δεν κατάφεραν να βάλουν χέρι στα 50 εκατομμύρια τους ΕΣΠΑ, έχουν βρει τρόπο για να απομυζούν το ελληνικό δημόσιο.

Όπως γίνεται αντιληπτό, από μια απλή περιήγηση στη "Διαύγεια", η Task Force συνάπτει δεκάδες συμβάσεις με υπουργεία ως δήθεν... σύμβουλος για αμφιλεγόμενες μελέτες, εισπράττοντας δεκάδες ή και εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ από πόρους του δημοσίου.

Ως πότε θα ανεχόμαστε τα "τσιμπούρια" που πίνουν το αίμα της Ελλάδος;

Θα παρέμβει κάποιος για να πετάξει έξω αυτά τα ξένα συμφέροντα, που χωρίς καμία νομιμοποίηση αντλούν πόρους που θα μπορούσαν να δοθούν στον ελληνικό λαό;

newsbomb

Ουδέν καινόν υπό τον ήλιον..*

*..τίποτα καινούργιο δεν συμβαίνει. Όλα τα έχουμε ξαναδεί!

     Ο καθένας μόνος του και ένας-ένας δεν θα καταφέρουμε τίποτα.
     Τώρα που η επίθεση τους θα ενταθεί,
     ..τώρα που οι απάτριδες κυβερνήτες σκοπεύουν να δώσουν το αίμα, το δικό μας αίμα που έχουν τάξει ότι θα δώσουν στους τοκογλύφους,
     ..τώρα είναι η ανάγκη να βρεθούμε όλοι μαζί!

     Δεν χρειάζεται να συμφωνούμε με τον διπλανό μας σε όλα. Ούτε καν σε πολλά ή λίγα. Σε δυό-τρία βασικά αν συμφωνούμε, αρκεί!
     Δεν χρειάζεται σχεδόν ούτε καν να συμπαθούμε ο ένας τον άλλον! Ας αγαπάμε την πατρίδα και τα παιδιά μας, κι αυτό φτάνει.

     Όλα αυτά έχουν συμβεί δεκάδες φορές. Με άλλο τρόπο, με άλλο πρόσωπο. Και κάθε φορά η λύση ήταν μία:...
γενικός ξεσηκωμός.
     Πάντα υπήρξε η απογοήτευση πως τίποτα δεν κινείται, κανείς δεν αντιδρά,
     ..κι όμως πάντα βρισκόταν ο ''τρελός'', ή η  ''κακιά στιγμή''  που θα ξεσήκωνε, ή μάλλον θα έβαζε την φωτιά στο φυτίλι της εξέγερσης.
     Ας μη μας φοβίζουν οι λέξεις. Ούτε οι έννοιες που αυτές φέρνουν.
     Πόσο πιό κακό υπάρχει στην λέξη ''εξέγερση'', απ' όσο στην λέξη ''προδοσία'', ''τυραννία'', ''λεηλασία'';
     Ποιός πρέπει να ντρέπεται και να φοβάται; Αυτοί ή εμείς;
      Ποιός όμως κινδυνεύει να χάσει την ζωή του, το μέλλον των παιδιών του, κόπους και θυσίες και εργασία και βιός και υγεία;
     Εμείς, που στο χέρι μας είναι να διώξουμε τους προδότες, να ξανακερδίσουμε την ζωή που θέλουν να μας στερήσουν.
     Τώρα όμως! Πριν ματώσουμε περισσότερο!..
     Άλλη μιά επανάσταση δεν θάναι κάτι καινούργιο.
     Θάναι όμως μιά λύση..
     Ίσως όχι η ιδανική, αλλά αυτή που αυτοί μας έχουν αφήσει!.. 
 
http://greki-gr.blogspot.gr/2014/06/blog-post_9646.html

Τά 'πε όλα ο Εβραίος: Σού δημιουργώ το πρόβλημα ηλίθιε->Έλα να στο «λύσω» Σ.Πέρες: «"Κοινός εχθρός" και "απειλή" που πρέπει να ενώσει Άραβες και Ισραήλ οι φανατικοί τζιχαντιστές»



 
Εδώ βρίσκεται όλη η ουσία, τά 'πε όλα ο Εβραίος: Σού δημιουργώ το πρόβλημα ηλίθιε -> Έλα να στο... «λύσω» -> Ευχαρίστησέ με κι από 'πάνω ! Η ΠΑΣΙΓΝΩΣΤΗ ΕΒΡΑΪΚΗ ΤΑΚΤΙΚΗ ΑΙΩΝΩΝ ΚΑΙ ΑΙΩΝΩΝ...


Σ.Πέρες: «"Κοινός εχθρός" και "απειλή" που πρέπει να ενώσει Άραβες και Ισραήλ οι φανατικοί τζιχαντιστές»
 
 
Τους φανατικούς τζιχαντιστές, που καταλαμβάνουν την μία μετά την άλλη τις πόλεις του βορείου Ιράκ, αποκάλεσε «κοινό εχθρό» και «απειλή» για τους Άραβες και το κράτος του Ισραήλ, που θα πρέπει να ενώσουν τις δυνάμεις τους για να αντιμετωπίσουν την επερχόμενη διάλυση των κρατών της Μέσης Ανατολής.

Ο Σιμόν Πέρες βρέθηκε στην Ουάσιγκτον το Σαββατοκύριακο για να παραλάβει το Χρυσό Μετάλλιο του Κογκρέσου και με την ευκαιρία έδωσε συνέντευξη Τύπου στην οποία μίλησε για τον κοινό εχθρό των Αράβων και του Ισραήλ, αλλά και για την ανάγκη να κατασκευαστεί μια διαφορετική Μέση Ανατολή, που αντί ο στρατός του κάθε κράτους να αγωνίζεται εναντίον του στρατού  των άλλων κρατών, να ενώσουν τις δυνάμεις τους και να αγωνιστούν εναντίον του δικτύου των τρομοκρατών, που απειλούν να διαλύσουν την Μέση Ανατολή.
Ο Πέρες τόνισε ότι το ISIS, (το Ισλαμικό κράτος στο Ιράκ και στο al-Sham) απειλεί να καταλάβει το Τελ Αβίβ, την Ιερουσαλήμ και να απελευθερώσει την Παλαιστίνη, ανάμεσα στα άλλα σχέδια εκστρατείας που έχει.
«Η Μέση Ανατολή πρέπει να αλλάξει μορφή, επειδή ο κόσμος έχει αλλάξει», τόνισε ο Σιμόν Πέρες.
Ο προέδρος Πέρες που έχει βραβευθεί στο παρελθόν με το Νόμπελ Ειρήνης και υπηρέτησε την ισραηλινή κυβέρνηση για 67 χρόνια ως πρωθυπουργός και υπουργός Άμυνας, εγκαταλείπει την προεδρία τον προσεχή Ιούλιο.
Ο Πέρες συναντήθηκε με τον Αμερικανό πρόεδρο Ομπάμα στο οβάλ γραφείο την περασμένη Τετάρτη και μετά το τέλος της συνάντησης επαίνεσε τον Αμερικανό πρόεδρο και χαρακτήρισε «κουτσομπολιά» όσα λέγονται για το ό,τι ο Ομπάμα δεν υπήρξε φίλος του Ισραήλ.
Ο 90χρονος Πέρες είναι γνωστός για την αισιοδοξία του στην επίτευξη ειρήνης στη Μέση Ανατολή και από την συνέντευξή του διαφάνηκε ότι θα πείσει τον Ισραηλινό πρωθυπουργό Νετανιάχου για να αρχίσει ειρηνευτικές συνομιλίες για ακόμα μία αφορά με τους Παλαιστίνιους.
defencenet.gr
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters