Παρασκευή 11 Ιουλίου 2014

Τρεις λαλούν και δυό χορεύουν!..

Kυριολεκτικά όμως!
     Γιατί, ενώ η πολυδιασπασμένη, και γι αυτό αδύναμη αντιπολίτευση λαλεί η κάθε της πλευρά τον δικό της χαβά μέσα (κι έξω) από την Βουλή,
     ..οι δυό συνεταίροι της κυβέρνησης του αίσχους, χορεύουν τον τσάμικο της προδοσίας, στον σκοπό που τους παίζουν Σόϊμπλε, Γιούνκερ, Λαγκάρντ, και λοιποί τοκογλύφοι!

     Τρείς προτάσεις για δημοψήφισμα για την σαλαμοποίηση και εκποίηση της ΔΕΗ, η κάθε μία να διαφέρει σε κάποια σημεία από τις άλλες, δεν είναι πολλές;
     Η ουσία δεν είναι να σταματήσετε τους δωσίλογους από την ολέθρια...
για τον τόπο πορεία τους;
     Γιατί δεν ενώνεστε λοιπόν σε ένα κοινό μέτωπο με κοινές προτάσεις;
     Σας ζητάει πολλά πιά αυτός ο ρημάδης λαός;
     Θα δείξετε τέλος πάντων κάποια υπευθυνότητα;
     Το καταλαβαίνετε ή όχι πως έτσι με την αδυναμία συνεννόησης μεταξύ σας γινόσαστε και σεις συνυπεύθυνοι της καταστροφής;
     Όποιος δεν δέχεται να συμπτυχθεί σε μία αντιπολιτευτική ενότητα με ένα μίνιμουμ στόχο το γκρέμισμα αυτής της ξενόδουλης κυβέρνησης, και επανεξέτασης των πάντων (δανείων, μνημονίων, κλπ),
     ..είναι εξ ίσου προδότης με τους χορευταράδες προδότες!
     Τόσο απλά και τόσο ξεκάθαρα!
     ΟΛΑ, ΜΑ ΟΛΑ Τ' ΑΛΛΑ,
     ..επιφυλάξεις, διευκρινήσεις, κόκκινες γραμμές, ροζ άλογα, ΚΑΙ ΛΟΙΠΕΣ ΥΠΕΚΦΥΓΕΣ, είναι για ''τα μάτια του κόσμου'':
     Για να διατηρούμε αυτά τα όποια μικρά ή μεσαία εκλογικά ποσοστά που έχουμε ''καβατζώσει'' εδώ και δεκαετίες,
     ..ούτως ώστε να κρατάμε τις καρεκλίτσες μας στην Βουλή και το ''ονόρε'' στην κοινωνία (πρόεδροι, αντιπρόεδροι, κεντρικές επιτροπές, πολιτικές γραμματείες, και άλλα εμπριμέ), και να ''πέφτει'' και η κρατική επιχορήγηση προς τα κόμματα, στα ταμεία του ''ημετέρου'' κόμματος-αποκόμματος!
     Αμάν πιά! Σας πήραμε είδηση!
     Συγκεντρωθείτε και αλλάξτε πορεία,
     ..γιατί κανείς πιά δεν μπορεί να εγγυηθεί ότι δεν θα φύγετε όλοι μαζί,
     ..προδότες και αντιπολίτευση,
     ..με το ίδιο ελικόπτερο!.. 
http://greki-gr.blogspot.gr/2014/07/blog-post_321.html

ΤΟ ΓΕΡΜΑΝΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΠΑΙΡΝΕΙ ΠΙΣΩ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕΙΣ ΤΗΝ ΠΟΥΛΑΜΕ

   
Ήδη από τα μέσα της δεκαετίας του 2000 παρατηρείται μαζική στροφή για την επιστροφή της ενέργειας, δικτύων και ηλεκτρισμού, στα χέρια των τοπικών κυβερνήσεων και τους δήμους.
Ανάμεσα στο 2007 και 2012 έχουν συσταθεί
πάνω από 60 καινούργιες τοπικές μονάδες παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας και πάνω από 190 δίκτυα έχουν επιστρέψει σε δημόσια χέρια.

Επιπλέον, όλες οι υπάρχουσες παραχωρήσεις στους ιδιώτες πρόκειται να αναθεωρηθούν μέχρι το 2016, οπότε και λήγουν οι περισσότερες άδειες, με τα 2/3 των τοπικών κοινοτήτων να έχουν εκφραστεί υπέρ της επαναγοράς των μονάδων και των δικτύων, καθώς και των μετοχών των ιδιωτών σε περισσότερες από 850 απ' αυτές.

Εκστρατείες διεξάγονται στις περισσότερες μεγάλες πόλεις της Γερμανίας. Το Αμβούργο, κατόπιν δημοψηφίσματος επαναγόρασε πρόσφατα τη μονάδα παραγωγής. Στο Βερολίνοτο αντίστοιχο δημοψήφισμα απέτυχε παρά τρίχα να τελεσφορήσει μιας και παρουσιάστηκε το 24%, αντί του προβλεπόμενου από το νόμο 25% του εκλογικού σώματος. Πάντως από αυτό το 24%, πάνω από 80% εκφράστηκε υπέρ της επαναγοράς. 
Ο επόμενος πίνακας δείχνει ανά κρατίδιο και για την 5-ετία 2007-2012, τον αριθμό των νέων δημόσιων μονάδων ηλεκτροπαραγωγής (1η στήλη),  τον αριθμό των δικτύων που αγοράστηκαν από το δημόσιο και τους δήμους (2η στήλη), και τον αριθμό των υπόλοιπων επαναδημοτικοποιήσεων στον τομέα της ενέργειας (3η στήλη).
Εδώ βλέπουμε τις χρονιές  και  τις χώρες, (πλην Γερμανίας) που επαναγόρασαν ιδιωτικές μονάδες παραγωγής.
Η κίνηση του ΣΥΡΙΖΑ να ζητήσει δημοψήφισμα ήταν κατά την άποψή μου καλή, άσχετο αν θα μαζέψει τις 120 ψήφους ή όχι. Αυτό όμως που μου κάνει εντύπωση, είναι ότι της έκκλησης για δημοψήφισμα ΔΕΝ προηγήθηκε ούτε μια δημοσκόπηση, όπως θα ήταν το λογικό, που να δείχνει τον μπούσουλα στα κόμματα για το πού πάει η κοινή γνώμη.  Αστοχία, παράλειψη, κομματική τακτική; Περίεργο, πάντως...
 INFO
by David Hall, Sandra van Niekerk, Jenny Nguyen, Steve Thomas 
PSIRU, University of Greenwich, UK
 Από Cinical

ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ...ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ,ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ
 
http://kayteri-piperia.blogspot.gr/2014/07/blog-post_9961.html

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ που τα ΑΡΙΣΤΕΡΑ/ΑΛΛΟΔΑΠΑ ΧΤΗΝΗ καταστρέφουν μνημεία μας !

Από την ομάδα ΕΥ-ΠΡΑΤΤΕΙΝ, μια ομάδα που προάγει τον Ελληνισμό και την επιστροφή στη Μητέρα-ΓΗ:

«Η ΟΜΑΣ ΕΥ-ΠΡΑΤΤΕΙΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΜΕΤΕΒΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΙΣ 9.30 ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΤΟΥ ΔΑΦΝΙΟΥ ΚΑΙ ΕΚΑΘΑΡΙΣΕ ΤΗΝ ΠΡΟΤΟΜΗ ΤΟΥ Μ.ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΠΟΥ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ ΠΡΙΝ ΔΥΟ ΗΜΕΡΕΣ

 Η ΠΡΟΤΟΜΗ ΒΡΙΣΚΕΤΕ ΣΤΗΝ...
Λ.ΑΘΗΝΩΝ ΣΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ ΤΗΣ ΠΟΛΕΩΣ ΤΩΝ ΑΘΗΝΩΝ
ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΟΣ Ο ΠΑΝΤΕΛΑΙΗΜΩΝ , Ο ΣΠΥΡΙΔΩΝ , Ο ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΙ Ο ΓΕΩΡΓΙΟΣ
ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΚΑΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΟΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΜΙΧΑΚΗΣ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΚΑΘΑΡΙΣΑΜΕ ΤΟ ΜΝΗΜΕΙΟ ΚΑΙ ΕΨΑΛΑΜΕ ΤΟΝ ΕΘΝΙΚΟ ΜΑΣ ΥΜΝΟ.

ΗΤΑΝ ΗΘΙΚΟ ΧΡΕΟΣ ΜΑΣ»

Δυστυχώς ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ που τα ΑΡΙΣΤΕΡΑ/ΑΛΛΟΔΑΠΑ ΧΤΗΝΗ καταστρέφουν μνημεία μας (να θυμίσω απλά την πυρπόληση των νεοκλασσικών αριστουργημάτων το 2012, τη συνεχή βεβήλωση της «Αθηναϊκής Τριλογίας», την πυρπόληση του Πολυτεχνείου, τις καταλήψεις/βανδαλισμούς ιστορικών κτηρίων και την εξαφάνιση αναρίθμητων προτομών ηρώων μας). Θεωρήστε με απόλυτο, αλλά πιστεύω πολύ απλά ότι οι νεο-βάνδαλοι πρέπει πολύ απλά να ΕΚΤΕΛΟΥΝΤΑΙ ΕΠΙΤΟΠΟΥ, τελεία και παύλα! 
 
http://ksipnistere.blogspot.gr/2014/07/blog-post_729.html

ΟΙ ΜΕΡΕΣ ΕΙΝΑΙ ΓΚΑΣΤΡΩΜΕΝΕΣ! ΣΕ ΕΝ-ΔΙΑ-ΦΕΡΟΥΣΑ Η ΕΛΛΑΣ!

10380907_663488817079266_410308570113722253_n
ΑΝΤΩΝΗΣ ΒΑΛΣΑΜΑΚΗΣ: ΦΕΥΓΟΝΤΑΣ Ο ΖΕΥΣ ΑΦΗΣΕ ΤΡΕΙΣ ΜΥΡΙΑΔΕΣ ΝΑ ΕΠΙΤΗΡΟΥΝ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ…
ΚΙ ΕΠΕΙΔΗ «ΜΕΤΡΟΝ ΕΛΑΘΕ…..ΕΛΕΥΣΙΣ»  … «ΔΙΕΣΧΕΤΩΣΑΝ ΟΙ ΘΕΟΙ» ΚΑΙ ΗΡΘΕ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΞΑΝΑΓΙΝΕΙ Ο ΦΟΒΕΡΟΣ Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΜΕΤΑΞΥ ΔΙΑ ΚΑΙ ΤΥΦΩΕΑ…
ta-ellinika-telonia

http://alfeiospotamos.gr/?p=8051

«ΜΕΤΡΟΝ ΕΛΑΘΕ…..ΕΛΕΥΣΙΣ»

10422334_1507183222844146_2801650711634089140_n 
«ΜΕΤΡΟΝ ΕΛΑΘΕ…..ΕΛΕΥΣΙΣ»
Η απώλεια του Μέτρου στην Χθόνα θα επιφέρει την επέμβασιν των εχόντων την επιστασίαν της αρμονικής εξελίξεως του πλανήτου, διά την αποκατάστασίν του!!
Ευχαριστώ όλους τους αδελφούς Συνέλληνες και Συνελληνίδες, με τους οποίους μοιραστήκαμε αξέχαστες στιγμές και εμπειρίες κατά το διήμερον του Θερινού Ηλιοστασίου στον Ιερόν των Δελφών χώρον.
Έρρωσθε άπαντες και ευδαιμονείτε!!
ΒΑΣΙΛΗΣ ΔΡΟΣΟΣ
(ΜΕΓΙΣΤΙΑΣ)
……………………………………………………………………………..
ΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΣΥΝΔΕΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ ΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΤΟΥ ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ ΚΑΙ ΦΙΛΟΥ ΑΣΤΕΡΙΩΝΑ (ΚΒ) ΣΤΟ ΜΠΛΟΓΚ ΤΟΥ… http://diaelefsis.pblogs.gr/

Τα προμηνύματα πληθαίνουν

Την 17 Οκτωβρίου 2012 υπήρξε η ανάρτηση «Η δύση του Ζωδιακού των Ιχθύων και η αναμενομένη ανάσταση του Ελληνισμού»
Υπήρχε στην ανάρτηση η παρακάτω παράγραφος:
Πιστεύοντας ότι τα πάντα έχουν πάρει την τελική κατιούσα για την Φυλή μας, δεν είναι δυνατόν να πεισθούμε σε κάτι παρόμοιο ιστορικά απαράδεκτο. Την ελπίδα στο άστρο της Φυλής μας ή άν θέλετε στον από μηχανής Θεό, αυτή την στιγμή που γράφω, η αιτία υπήρξε. Όταν υπάρχει αιτία οι αφορμές πάντοτε βρίσκονται. Κάτι έχει αρχίσει να δείχνει ένα φώς στο βάθος του παλιού και γνωστού μας περιβόητου τούνελ …;. Σήραγξ ελληνιστί. Κάποια στιγμή τον μήνα Αύγουστο μεταξύ ύπνου και εγρήγορσης άκουσα μια φράση να ακούγεται 2-3 φορές απρόσωπη, και στην συνέχεια να γράφεται στο πουθενά. «Διεσχέτωσαν οι Θεοί». Η κατά έννοιαν ερμηνεία ήταν ότι «προστάχθηκαν να εκδηλώσουν τον εν δυνάμει Θεό σε ενεργό Θεό» κάτι επίκειται να πραγματοποιηθεί, κάποια μεταβολή από ενέργεια σε υλική.
Σήμερα 12 -12-2012 κάποιιος φίλος γνώστης της τότε ανάρτησης Ξύπνησε με την έμμονη σκέψη της φράσης αυτής την οποία επαναλάμβανε διαρκώς για να μην την ξεχάσει. ΄Όταν επέλυσε τα τρέχοντα επαγγελματικά του ζητήματα ασχολήθηκε με την έμμονη σκέψη του και στις 12.00 το μεσημέρι παρέθεσε το αποτέλεσμα της λεξαρίθμησης όπως το δίνω παρακάτω χωρίς σχολιασμό … …. Εξαιτίας της συμπτωματολογίας 
«ΔΙΕΣΧΕΤΩΣΑΝ ΟΙ ΘΕΟΙ»
Η ΦΡΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΙΣΗ ΜΕΤΑ ΤΑ ΑΚΟΛΟΥΘΑ:
Η ΔΡΑΣΗ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΙΣΤΗ ΕΣΤΙ
Ω ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΗΛΙΕ ΒΑΣΙΛΕΥ
ΑΕΤΩΜΑΤΑ ΝΑΩΝ
ΑΚΡΟΤΕΛΕΥΤΙΟΙ ΧΡΗΣΜΟΙ
ΑΛΑΛΑ θΥΓΑΤΗΡ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ
ΑΠΟΔΟΣΙΣ ΕΥθΥΝΩΝ
ΑΣΤΕΡΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΠΑΡθΕΝΟΥ
ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΣΩΣΑΝΔΡΑ
ΒΙΒΛΙΟΝ ΤΩΝ ΝΕΚΡΩΝ
ΕΠΩΔΥΝΟΣ ΚΥΚΛΟΣ
ΕΡΧΕΤΑΙ ΠΟΛΕΜΟΣ ΒΙΑΣΤΕΙΤΕ
ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΓΙΓΑΝΤΙΑΙΑ ΔΙΑΣΤΗΜΟΠΛΟΙΑ
ΕΥΤΥΧΗΣ ΕΚΒΑΣΗΣ
Η ΑΝΤΙΒΑΡΥΤΙΚΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
Η ΑΣΕΛΓΕΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΟΛΑΖΕΤΑΙ θΑΝΑΣΙΜΩΣ
θΑΝΑΤΟΣ θΕΛΕΙ ΠΟΙΜΑΝΕΙ ΤΟΥΣ ΑΣΕΒΕΙΣ
ΚΑθΑΡΜΟΣ ΨΥΧΗΣ
ΚΑΙ ΟΤΕ ΗΝΟΙΞΕ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗΝ ΣΦΡΑΓΙΔΑ
ΠΛΗΡΩΜΑ ΧΡΟΝΟΥ
ΤΟ ΒΑΣΙΛΕΙΟΝ ΤΟΥ θΑΝΑΤΟΥ
ΤΟ ΓΥΜΝΟΝ ΚΑΙ ΤΟ ΝΤΥΜΕΝΟΝ
ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ
……………………………………………………………..

Η Δύση του Ζωδιακού των Ιχθύων και η αναμενομένη ανάσταση του Ελληνισμού

Δεν ξέρω αν έχουμε σκεφθεί ή μάλλον συνειδητοποιήσει, αυτά που θα σας εκθέσω πάρα κάτω επειδή ζούμε σε μια ονειρική κατάσταση:
Πιστεύεται όλοι προφανώς πως του ΄Ελληνα ο τράχηλος ζυγό δεν υποφέρει. Μεγάλο λάθος. Δεν είμαστε ΄Ελληνες όλοι, και τον ζυγό τον σέρνουμε κανονικότατα σαν απαραίτητο εξάρτημα. Έχουμε υποστεί την πανωλεθρία και την θεωρούμε αναγκαία ή φυσιολογική. Μας αραδιάζουν ψέματα και μας κατακλέβουν. Εμείς κουβαλάμε εικόνες και παρακαλάμε για την σωτηρία μας. Γεμάτοι θρασύτητα από την έλλειψη αντίδρασης, μας κολλάνε την ρετσινιά της συνυπευθυνότητας, που είναι πολύ φυσικό, αφού εμείς τους ψηφίζουμε τυφλωμένοι από το κομματικό πάθος. Επειδή συνδυάζουν τα δύο προηγούμενα (κλοπή και συνυπευθυνότητα) μας φορτώνουν δυσβάστακτα οικονομικά φορτία και φόρους δυσανάλογους με τα έσοδα μας, γνωρίζοντας ότι δεν πρόκειται να αντιδράσουμε. Προετοιμάζουν μια στυγνή δικτατορία των Τραπεζών, οι οποίες είναι οι ολετήρες της ανθρωπότητας και κόπτονται για την Δημοκρατία, διατεινόμενοι ότι με αυτά τα μέτρα, θα μπορέσουμε να ξεπληρώσουμε ένα χρέος απροσδιόριστο, και εντελώς αιφνιδιαστικά προκύψαν, χάρις στον γιό της Μαργαρίτας. Γιγαντωθέν και αυγατισθέν από κάποιους μαμελούκους τάχα μου υπουργούς και υπευθύνους, ανίδεουςκαι ξένους ως πρός την οικονομική αλυσίδα, με ρίζες Εφιαλτικές, ξενόδουλους εν πολλοίς. Κρυπτοεβραιίζοντες και ξενοκίνητους, τοις ξένων ρήμασι πειθόμενους.
 Είναι δυνατόν να πιστεύουμε τις αηδίες που μας αραδιάζουν με παχιά λόγια ότι κόβοντας κάποιο τμήμα των ισχνών συντάξεων ή των μισθών πείνας των υπαλλήλων θα ξεπληρώσουμε ένα επαχθέστατο χρέος χωρίς να κάνουμε την παραμικρή κίνηση για ανάπτυξη; Δηλαδή από εδώ και πέρα θα ζούμε με δανεικά …;. Ως πότε άραγε;; Μάλλον μέχρι την βιολογική μας εξόντωση!!!! Αυτός είναι ο κύριος και πραγματικός τους σκοπός.
Διασυρόμαστε παγκοσμίως χάριτι και ευλογία του γιού της Μαργαρίτας, όχι του Φάουστ, αλλά της Εβραίας …; έτσι που πιάσαμε σόϊ. Δεν θέλω να σας ξύνω πληγές αλλά είσαστε και είμαστε όλοι μας σκουπίδια …;.. Εντελώς άβουλοι και άνθρωποι της χειρότερης υποστάθμης  έχοντας εκχωρήσει απαράγραπτα δικαιώματα μας. Ααντί για εγκέφαλο έχουμε μέσα μας έναν κομματικό μηχανισμό και πιστεύουμε ανεπιφύλακτα τα ηλεκτρονικά μηχανήματα της παραπληροφόρησης, προσκυνάμε τις προβαλλόμενες κομματικές θεότητες και περεπιπτόντως βρισκόμαστε κάτω από  μια αδιαφιλονίκητη Θεοκρατία «greek Orthodox».  Για όσους τυχόν διατηρούν κάποια ίχνη ορθής σκέψης και μπορούν να σκεφθούν, θα τους βάλω μπροστά σε κάποια ζητήματα που απαιτούν κρίση μαθητών 6ης Δημοτικού.
΄Όπως είναι γνωστό υπάρχει, ο μεγάλος ενιαυτός που αναφέρει ο Πλάτωνας και έχει διάρκεια 25.920 έτη Αυτό δεν το λέει καμιά τηλεόραση αλλά η αστρονομία. Τόσο χρόνο κάνουμε για να έχουμε μια πλήρη περιφορά του ζωδιακού κύκλου σαν Ηλιακό σύστημα . Τα ζώδια είναι δώδεκα. ΄Αρα το κάθε ζωδιακό έτος διαρκεί 25.920:12 = 2160 έτη και φέρει την ονομασία του ζωδίου που διασχίζει. Έχει παρατηρηθεί ότι κάθε ζωδιακό έτος χαρακτηρίζεται από μια επικρατούσα θρησκεία που έχει κάποιο είδος σχέσης με το Ζώδιο. Αν ψάξετε λίγο ίσως αντιληφθείτε του λόγου το αληθές. Εσείς βέβαια τα θέλετε όλα στο στόμα καθαρισμένα και έτοιμα. Αυτούς τους τελευταίους μήνες μέχρι την 21/12/2012 αποχαιρετάμε με μεγάλη ανακούφιση το χαλεπό και σκοτεινό ζώδιο των Ιχθύων. Ποιός το λέει;  Η αστρονομία πάντοτε. Δεν υπάρχει περίπτωση αμφισβήτησης.  Τερματίζεται λοιπόν το ζωδιακό έτος των Ιχθύων …; Πότε άρχισε; Τι έγινε κατά την διάρκειά του;  2012-2160 = -148 π.χ. στεγνά-στεγνά και μαθηματικά χωρίς να παίρνουμε καθόλου υπόψη μας τις ματσαραγγιές στον μηδενισμό του κοντέρ του χρόνου και την αλλαγή της αρίθμισης των χρονολογιών (έτος μηδέν δεν υπήρξε). Τι έγινε σε όλα αυτά τα χρόνια; Για τους άλλους δεν με απασχολεί (πιθανόν μόνον να ξεστραβώθηκαν και μας εμίσησαν για αυτό). Για την πατρίδα μου εν-Δια-φέρομαι. Διότι ναι είμαι Εθνικιστής και όχι να ντρέπομαι επειδή είμαι και αισθάνομαι Έλληνας. Το 148π.χ. στην Πύδνα της Πιερίας εδόθη η ομώνυμος μάχη μεταξύ Μακεδόνων και Ρωμαίων. Οι Μακεδόνες  υπέστησαν  μια επώδυνη ήττα και οι ΄Ελληνες σκλαβώθηκαν από τους Ρωμαίους και εξακολουθούν να ζούν σκλαβωμένοι μέχρι σήμερα. ΄Ηταν το θανάσιμο ζώδιο των Ιχθύων για τον Ελληνισμό.Εντελώς συμπτωματικά εκπροσωπούσε την επικρατέστερη θεότητα του Ζωδιακού έτους(Ι.Χ.Θ.Υ.Σ.) Από την αρχή του σχεδόν. Η σκλαβιά μας στους Δυτικούς Ρωμαίους μεταβιβάσθηκε κληρονομικά στην Ανατολική Ρωμαϊκή Θεοκρατία και  με την κατάλυσή της, στους Τούρκους. Μετά από μια μικρή αναλαμπή της επανάστασης του 1821 και μια μικρή πολύ μικρή ,περίοδο της φωτεινής διακυβέρνησης από τον Καπποδίστρια (που τον πολέμησαν εκκλησία και κατεστημένο, κοτζαμπάσηδες). Πέσαμε στα νύχια των πολιτικάντηδων που μας πουλούσαν και μας αγόραζαν κατά τα γούστα τους …; χορταίνοντάς μας ψέματα. Είμαστε το παιχνιδάκι στα χέρια τους και έσπαζαν πλάκα μαζί μας ονομάζοντάς μας «κυρίαρχο λαό» …;.. Κυρίαρχος του παιχνιδιού ο κομματισμός που ήταν ο δεσμώτης και καταλύτης πάσης εννοίας αξιοκρατίας τιμιότητας και ελευθερίας. Αυτό το κράτος της ρεμούλας  της σαπίλας και της απάτης, επιβίωσε έως ότου επεκράτησαν τα σχέδια των εξουσιαστών του πλανήτη και υποταχθήκαμε τουλάχιστον φαινομενικά  και εντελώς προσωρινά, με την σκούφια της επιβληθείσας θρησκείας της αγάπης διά πυρός και σιδήρου, η οποία φρόντισε για τον πνευματικό μας θάνατο, με τα δόγματά της και τους περιορισμούς της και τα ανεκδιήγητα πιστεύω της σε κάτι το αόριστο και εφευρεθέν από τους προαιώνιους εχθρούς μας τους Εβραίους, όταν διαπίστωσαν ότι δεν μπορούσαν με τις ίντριγκες και την δολιότητα να υπερισχύσουν επί των Ελλήνων, όταν αντίκρυσαν  το λαμπερό  μετέωρο του  Μέγιστου Αλέξανδρου και υπέστησαν όσα υπέστησαν από τους Επιγόνους του.
Πιστεύοντας ότι τα πάντα έχουν πάρει την τελική κατιούσα για την Φυλή μας, δεν είναι δυνατόν να πεισθούμε σε κάτι παρόμοιο ιστορικά απαράδεκτο. Την ελπίδα στο άστρο της Φυλής μας ή άν θέλετε στον από μηχανής Θεό, αυτή την στιγμή που γράφω, η αιτία υπήρξε. Όταν υπάρχει αιτία οι αφορμές πάντοτε βρίσκονται.   Κάτι έχει αρχίσει να δείχνει ένα φώς στο βάθος του παλιού και γνωστού μας περιβόητου τούνελ …;. Σήραγξ ελληνιστί. Κάποια στιγμή τον μήνα Αύγουστο μεταξύ ύπνου και εγρήγορσης άκουσα μια φράση να ακούγεται 2-3 φορές απρόσωπη, και στην συνέχεια να γράφεται στο πουθενά. «Διεσχέτωσαν οι Θεοί». Η κατά έννοιαν ερμηνεία ήταν ότι «προστάχθηκαν να εκδηλώσουν τον εν δυνάμει Θεό σε ενεργό Θεό» κάτι επίκειται να πραγματοποιηθεί, κάποια μεταβολή από ενέργεια σε υλική.
 Έχουμε προπονηθεί ιδιαιτέρως από το σύστημα να περιμένουμε την πραγματοποίηση των οραμάτων των αρχηγών τα οποία συμπτωματικότατα δεν πραγματοποιούνται. Τώρα όμως εντελώς τυχαία από το πουθενά όταν πιά είχε αρχίσει να εκλείπει η ελπίδα του κουτιού της Πανδώρας, εκεί περί τα τα τέλη του Αυγούστου ακούστηκε η φωνή των Ελλήνων και άναψε η φλόγα των ΕΛΛΗΝΩΝ οι οποίοι ενστικτωδώς μπορούν να ξεχωρίσουν κάποιον «Όμαιμον» και να τον περιβάλλουν με την πρέπουσα στοργή και συμπάθεια και να συνταχθούν με αυτόν …;. Οι υπόλοιποι μαζάνθρωποι ενεργούν εντελώς αντιφατικά, εριστικά και εναντιώνονται (παριστάνοντας τον έξυπνο) άλλοι από προσωπικό συμφέρον και άλλοι από βλακεία. Σε αυτή την λεπτή φάση βρισκόμαστε τώρα. Η θα αποχαιρετίσουμε το επαχθές ζωδιακό έτος των Ιχθύων ανασταίνοντας την χώρα μας, ή θα υποταχθούμε στους προαιώνιους εχθρούς μας που επιδιώκουν τον βιολογικό μας αφανισμό – εξόντωση και …;. Εξάλειψη μας, δια παντός. Λέτε να γίνουμε κυρίαρχοι του παιχνιδιού αφού αποφασίσουμε να ξυπνήσουμε;;;;; Στο χέρι μας είναι!!!!!
Αστερίων (ΚΒ)
………………………………………………………………………………..
ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΣΥΝΔΕΟΝΤΑΙ ΑΡΡΗΚΤΑ ΜΕ ΑΥΤΟ…
ΗΡΘΕ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΞΑΝΑΓΙΝΕΙ Ο ΦΟΒΕΡΟΣ Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΔΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΥΦΩΕΑ!
alt
Ήρθε ο καιρός να ξαναγίνει,ο φοβερός ο πόλεμος ανάμεσα στον Δία και τον Τυφωέα…
Σαν τότε,εκεί στο απώτατο παρελθόν,που είχε καταφέρει ο Τυφωεύς να κλέψει του Διός τα όπλα!
Δόλο σκαρφίστηκε ο Ζεύς,να του τα ξαναπάρει,ζητώντας τη βοήθεια του αδελφού της Κάδμου,εκείνης της πανέμορφης,της κάλλιστης Ευρώπης.Του τραγοπόδη Πάνα είχε την αρωγή και του αρχέγονου του Έρωτα.
Για την Ελλάδα φοβόταν πιο πολύ…
«Φοβάμαι πιο πολύ για την Ελλάδα,που γεννά μύθους,μήπως κάποιος
από τους Αχαιούς αποκαλέσει τον Τυφωέα βροχοποιό και βασιλιά του ουρανού
ή υπέρτατο χρησιμοποιώντας το δικό μου όνομα.»
Τον νίκησε τον Τυφωέα,τότε χιλιάδες χρόνια πριν και πέρασαν αιώνες,μέχρι που πάλι κατάφερε ο τρομερός Τυφώνας,να κλέψει ξανά τις αστραπές και τις βροντές,του Δία τους πανίσχυρους κεραυνούς!Κι ο φόβος του Δία,για την Ελλάδα,έγινε αληθινός.Τον Τυφωέα,οι Έλληνες,βροχοποιό και βασιλιά και υπέρτατο του ουρανού αποκάλεσαν…Αυτόν τον ψευτοΔία…
Κύλισε ο χρόνος κι ο πόλος ο περιστρεφόμενος έφτασε ξανά στο ίδιο σημείο,να ξαναγίνει ο πόλεμος…Τα όπλα του ζητά και θέλει να ξαναπάρει ο Ζεύς,απ” τον πανούργο και παμπόνηρο,τον δόλιο Τυφωέα…
Πλάτων Πισατίδης
…………………………………………………………………………

Δ ι ο ν υ σ ι α κ ῶ ν   Α
http://www.hs-augsburg.de/~harsch/graeca/Chronologia/S_post05/Nonnos/non_di01.html
Πρῶτον ἔχει Κρονίωνα,
φαεσφόρον ἅρπαγα νύμφης,
καὶ παλάμαις Τυφῶνος
ἀρασσόμενον πόλον ἄστρων.
……….


- οὐδὲ Τυφωεὺς
μέλλεν ἔτι κρατέειν Διὸς ἔντεα· τοξοφόρωι γὰρ
Ζεὺς Κρονίδης σὺν Ἔρωτι πόλον δινωτὸν ἐάσσας
365
φοιταλέωι μαστῆρι δι᾽ οὔρεος ἤντετο Κάδμωι
πλαζομένωι, ξυνὴν δὲ πολύτροπον ἤρτυε βουλὴν
ῥαψάμενος Τυφῶνι δυσηλακάτου λίνα Μοίρης.
καὶ Διὶ παμμεδέοντι συνέμπορος αἰγίβοτος Πὰν
δῶκε βόας καὶ μῆλα καὶ εὐκεράων στίχας αἰγῶν·
370
πλέξας δ᾽ ἐκ καλάμων καλύβην ἑλικώδεϊ δεσμῶι
πῆξεν ὑπὲρ δαπέδοιο, καὶ ἀγνώστωι τινὶ μορφῆι
ποιμενίην ἐσθῆτα καθαψάμενος χροῒ Κάδμου
εἵμασι μιμηλοῖσι νόθον χλαίνωσε νομῆα·
καὶ δολίην σύριγγα φέρων εἰδήμονι Κάδμωι
375
δῶκε Τυφαονίοιο κυβερνήτειραν ὀλέθρου.
ψευδαλέον δὲ βοτῆρα καὶ ἡνιοχῆα γενέθλης
Ζεὺς καλέσας πτερόεντα μίαν ξυνώσατο βουλήν· «Κάδμε πέπον, σύριζε, καὶ οὐρανὸς εὔδιος ἔσται·
δηθύνεις, καὶ Ὄλυμπος ἱμάσσεται· ἡμετέροις γὰρ
380
τεύχεσιν οὐρανίοις κεκορυθμένος ἐστὶ Τυφωεύς.
αἰγὶς ἐμοὶ μούνη περιλείπεται· ἀλλὰ τί ῥέξει
αἰγὶς ἐμὴ Τυφῶνος ἐριδμαίνουσα κεραυνῶι; -
δείδια, μὴ γελάσειε γέρων Κρόνος, ἀντιβίου δὲ
ἅζομαι αὐχένα γαῦρον ἀγήνορος Ἰαπετοῖο·
385
δείδια μυθοτόκον πλέον Ἑλλάδα, μή τις Ἀχαιῶν
ὑέτιον Τυφῶνα καὶ ὑψιμέδοντα καλέσσηι
ἢ ὕπατον, χραίνων ἐμὸν οὔνομα. – γίνεο βούτης
ἐς μίαν ἠριγένειαν, ἀμερσινόωι δὲ λιγαίνων
ῥύεο ποιμενίηι σέο πηκτίδι ποιμένα κόσμου,

390

μὴ νεφεληγερέταο Τυφωέος ἦχον ἀκούσω,
μὴ βροντὴν ἑτέροιο νόθου Διός, ἀλλά ἑ παύσω
μαρνάμενον στεροπῆισι καὶ αἰχμάζοντα κεραυνῶι. -
εἰ δὲ Διὸς λάχες αἷμα καὶ Ἰναχίης γένος Ἰοῦς,
κερδαλέης σύριγγος ἀλεξικάκωι σέο μολπῆι

395

θέλγε νόον Τυφῶνος· ἐγὼ δέ σοι ἄξια μόχθων
δώσω διπλόα δῶρα· σὲ γὰρ ῥυτῆρα τελέσσω
ἁρμονίης κόσμοιο καὶ Ἁρμονίης παρακοίτην. καὶ σύ, τελεσσιγόνοιο γάμου πρωτόσπορος ἀρχή,
τεῖνον, Ἔρως, σέο τόξα, καὶ οὐκέτι κόσμος ἀλήτης. -

400

εἰ πέλεν ἐκ σέο πάντα, βίου φιλοτήσιε ποιμήν,
ἓν βέλος ἄλλο τάνυσσον, ἵνα ξύμπαντα σαώσηις. -
ὡς πυρόεις, Τυφῶνι κορύσσεο, πυρσοφόροι δὲ
ἐκ σέο νοστήσωσιν ἐμὴν ἐπὶ χεῖρα κεραυνοί. -
πανδαμάτωρ, ἕνα βάλλε τεῶι πυρί, θελγόμενον δὲ

405

σὸν βέλος ἀγρεύσειε, τὸν οὐ νίκησε Κρονίων· -
Καδμείης δ᾽ ἐχέτω φρενοθελγέος οἶστρον ἀοιδῆς,
ὅσσον ἐγὼ πόθον ἔσχον ἐς Εὐρώπης ὑμεναίους.» ὣς εἰπὼν κερόεντι πανείκελος ἔσσυτο ταύρωι,
ἔνθεν ὄρος πέλε Ταῦρος ἐπώνυμον. -
………….

Γιατί…
(…Δεν έμελλε ο Τυφωεύς να κατέχει τα όπλα του Δία.
Αφού εισήλθε ο Κρονίδης Ζεύς μαζί με τον τοξοφόρο Έρωτα
στον περιστρεφόμενο πόλο έφτασε και συνάντησε 
τον περιπλανώμενο Κάδμο,που ανήσυχα έψαχνε στο βουνό
και μηχανεύτηκε μια κοινή πανουργία,για να κόψει
το νήμα της μαύρης Μοίρας του Τυφωέα.
 
Τότε ο συνοδοιπόρος του παντοκράτορα Δία,ο αιγοβοσκός Πάνας
του έδωσε βόδια και πρόβατα και κοπάδια αιγών με ωραία κέρατα.
Έκτισε πάνω στο δάπεδο μία καλύβα από καλάμια πλέκοντάς τα
σε ελικοειδείς δεσμούς και με κάποια άγνωστη μορφή έντυσε
το σώμα του Κάδμου με ποιμενικό μανδύα και κάλυψε τον ψεύτικο βοσκό
με απατηλό ένδυμα.
 
Φέρνοντας στον έμπειρο Κάδμο μία δολερή φλογέρα
την έδωσε ως καθοδηγήτρια στην εξολόθρευση του Τυφωέα.
Κι αφού κάλεσε ο Ζεύς τον ψεύτικο βοσκό και τον φτερωτό ηνίοχο
του ανθρώπινου γένους,τους ανακοίνωσε από κοινού την επιθυμία του’
«Κάδμε,φίλε μου,παίξε με τη φλογέρα και ο ουρανός θα γίνει καθαρός.
Αν καθυστερήσεις,ο Όλυμπος θα μαστιγώνεται.Γιατί ο Τυφωεύς
έχει οπλιστεί με τα δικά μου ουράνια όπλα.Μόνο η αιγίδα μου έχει απομείνει.
 
Αλλά τι μπορεί να κάνει η αιγίδα μου συναγωνιζόμενη τον κεραυνό του Τυφωέα;
Φοβάμαι μήπως γελάσει ο γέροντας Κρόνος,θαυμάζω τον γενναίο Ιαπετό
που αντιστέκεται στη βία που κρατά ψηλά το κεφάλι’
Φοβάμαι πιο πολύ για την Ελλάδα,που γεννά μύθους,μήπως κάποιος
από τους Αχαιούς αποκαλέσει τον Τυφωέα βροχοποιό και βασιλιά του ουρανού
ή υπέρτατο χρησιμοποιώντας το δικό μου όνομα.
 
Γίνε αγελαδάρης για μία μόνο ημέρα,σώσε τον ποιμένα του Κόσμου παίζοντας παράφρονα
με την ποιμενική φλογέρα σου,για να μην ακούσω τον ήχο του Τυφωέα,
που συγκεντρώνει τα σύννεφα μήτε τη βροντή του ψευτοΔία,αλλά 
για να τον σταματήσω να μάχεται με την αστραπή και να ρίχνει τον κεραυνό.
Κι αν σου έλαχε το αίμα του Διός και της Ιούς από το γένος του Ινάχου,
γοήτευσε με την αλεξίκακη μελωδία της πανούργας φλογέρας σου
τον νου του Τυφωέα.
 
Τότε εγώ σε σένα θα δώσω διπλά δώρα άξια του κόπου σου.
Εσένα,δηλαδή,θα κάνω σωτήρα της αρμονίας του Κόσμου και σύζυγο της Αρμονίας.
Και συ,πρωτόσπορη αιτία του γάμου,που φέρνει τέλειους απογόνους,
τείνε,Έρωτα με τα τόξα σου και ο Κόσμος δεν θα περιπλανιέται πιά.
Αν εξαρτώνται όλα από σένα,ποιμένα που προάγεις την αγάπη για τη ζωή,
ρίχνε το ένα βέλος μετά το άλλο,για να σώσεις τα πάντα.
 
Γεμάτος φλόγα,να αγωνιστείς ενάντια στον Τυφωέα και οι φλογεροί κεραυνοί
από το δικό σου στο δικό μου χέρι θα επιστρέψουν.
Πανδαμάτορα,ένα βέλος σου ρίξε από τη φωτιά σου και θα εξαπατήσει με τη γοητεία του,
αυτόν που δε νίκησε ο Κρονίδης.
Και ας αποκτήσει τέτοια μανία από τη μεθυστική μελωδία του Κάδμου,
όσο πόθο είχα εγώ για το ερωτικό σμίξιμο με την Ευρώπη.»
 
Αφού είπε αυτά,όρμησε όμοιος με ταύρο με κέρατα
εκεί στο όρος που ονομάστηκε από αυτόν Ταύρος…)

http://alfeiospotamos.gr/?p=7498

ΕΛΛΗΝΑ! ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΓΙΑ ΤΗ ΜΙΚΡΗ ΔΕΗ Ε; ΣΕ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΔΟΥΛΟΠΑΡΟΙΚΕ!!!


ΔΙΑΒΑΣΕ ΜΕ ΠΡΟΣΟΧΗ ΤΟ ΤΙ ΕΙΠΕ ΚΙ ΕΚΑΝΕ ΤΟ ΚΑΘΕ ΚΟΜΜΑ ΚΑΙ ΠΑΡΕ ΧΑΜΠΑΡΙ ΤΕΛΙΚΑ ΟΤΙ ΠΑΙΖΟΥΝ ΟΛΟΙ ΤΗΝ ΚΟΛΟΚΥΘΙΑ ΣΤΟΝ ΣΚΕΛΕΤΟ ΣΟΥ ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ!!! ΣΕ ΚΟΡΟΪΔΕΥΟΥΝ ΑΝΕΡΥΘΡΙΑΣΤΑ ΚΑΙ ΓΕΛΑΝΕ ΜΑΖΙ ΣΟΥ!!! ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ!!! ΚΑΤΣΕ ΕΣΥ ΚΑΙ ΠΙΕΣ ΤΟΝ ΦΡΑΠΕ ΣΟΥ, ΚΑΝΕ ΤΑ ΜΠΑΝΑΚΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΤΗΝ ΩΡΑ ΝΑ ΠΑΣ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΙΣ ΕΝΑ ΑΠ” ΟΛΑ… ΑΛΛΑ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΙΣ,… ΕΣΥ ΘΑ ΨΟΦΗΣΕΙΣ…
vouleutes-siriza-660
Τέλος το δημοψήφισμα για τη ΔΕΗ -Εφυγε η αντιπολίτευση από την αίθουσα
Μόνο η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ έμειναν στο Κοινοβούλιο και όπως αναμενόταν καταψήφισαν ομοφώνως το αίτημα για το αν είναι παραδεκτό το αίτημα για τη διεξαγωγή δημοψηφίσματος για τη μικρή ΔΕΗ. Από τη Βουλή αποχώρησαν οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, οι οποίοι βγήκαν από την αίθουσα και πήγαν στο προαύλιο. Από την αίθουσα απουσίαζαν ακόμα οι ΑΝΕΛ και το ΚΚΕ. Η ΔΗΜΑΡ και η Χρυσή Αυγή παρέμειναν αλλά δεν συμμετείχαν στην ψηφοφορία.
Η συζήτηση ξεκίνησε με αιχμές από τον Ανδρέα Ψυχάρη για το γεγονός ότι το νομοσχέδιο για τη μικρή ΔΕΗ ήρθε για ψήφιση στο τμήμα ενώ θα μπορούσε άνετα να συζητηθεί και να ψηφιστεί στην ολομέλεια της Βουλής.
Επίθεση στον ΣΥΡΙΖΑ εξαπέλυσε ο Παναγιώτης Ρήγας του ΠΑΣΟΚ λέγοντας ότι το θέμα είναι καθαρά πολιτικό και εντάσσεται στην προσπάθεια του ΣΥΡΙΖΑ να εμποδίσει με κάθε τρόπο την εκλογή του προέδρου της Δημοκρατίας. «Δεν φοβόμαστε καμιά συζήτηση στην ολομέλεια άλλα δεν ανεχόμαστε ούτε μια στιγμή να παίζει ο ΣΥΡΙΖΑ με τους θεσμούς. Δεν είναι δυνατόν να ακολουθούμε τα καπρίτσια του κ.Τσιπρα».
Από την πλευρά της ΔΗΜΑΡ η Μαρία Γιαννακάκη δικαιολόγησε την παρουσία της Δημοκρατικής Αριστεράς στη σημερινή συζήτηση λέγοντας ότι το κόμμα βρίσκεται εδώ γιατί σέβεται τον θεσμό του Κοινοβουλίου και θέλει να αποσαφηνίσει τη θέση του αλλά δεν θα παραμείνει στην ψηφοφορία.
Όσον αφορά το θέμα της άθροισης των υπογραφών η κ.Γιαννακάκη ζήτησε να αθροιστούν οι υπογραφές των βουλευτών μόνο των δημοκρατικών κομμάτων.
Επίθεση σε ΣΥΡΙΖΑ από Σταμάτη
Επίθεση στον ΣΥΡΙΖΑ εξαπέλυσε και ο υπουργός επικράτειας Δημήτρης Σταμάτης καλώντας τον ΣΥΡΙΖΑ να κάνει αντίστοιχη δήλωση με της ΔΗΜΑΡ ότι δεν θέλει να αθροιστούν οι ψήφοι του με αυτούς της Χρήσης Αυγης. «Ο ΣΥΡΙΖΑ όμως δεν κάνει μια τέτοια δήλωση γιατί θέλει τον μουτζούρη αλλά όχι τη μουτζούρα».
Από την πλευρά του ο Αδωνις Γεωργιαδης είπε πως από τη στιγμή που η ΔΗΜΑΡ ζήτησε να μην αθροιστούν οι ψήφοι της με τη Χρυσή Αυγή το θέμα έχει λυθεί αυτομάτως αφού δεν συγκεντρώνεται ο αριθμός των 120 βουλευτών μια και η πρόταση του ΚΚΕ είναι διαφορετική κάτι που παραδέχθηκε και το ίδιο το κόμμα με χθεσινή ανακοίνωση του.
iefimerida
http://www.alexiptoto.com/

http://alfeiospotamos.gr/?p=8046

Απάντηση στον Σαμαρά για το "Όποιος δεν προσαρμόζεται πεθαινει"

Κώστας Λιανίδης

Με αφορμή τις ανεκδιήγητες μπαρούφες που είπε πάλι ο Σαμαράς, να πω κατ αρχήν οτι τον κοινωνικό δαρβινισμό, την αντίληψη δηλαδή οτι σε μια κοινωνία ο ισχυρός οργανισμός προσαρμόζεται και ο αδύναμος πεθαίνει (και οτι αυτό είναι “φυσικό”) την ασπάζονται μονάχα δύο κατηγορίες ανθρώπων: οι φασίστες και οι νεοφιλελεύθεροι. Βέβαια, επειδή ο βιολογικός φασισμός απο τον οικονομικό δε βρίσκονται και πολύ μακριά όσον αφορά...
την ουσία, υπάρχουν πολλές περιπτώσεις που κάνουν overlap και δε μπορείς να τους ξεχωρίσεις όπως συμβαίνει στην περίπτωση του πρωθυπουργού και αρκετών φίλων του, πρώην και νυν υπουργών.
Τέλοσπάντων, παρά τα όσα λέει ο Σαμαράς, οι υπόλοιποι, οι κανονικοί άνθρωποι θεωρούν υποχρέωση μιας κοινωνίας το να μπορεί να εξασφαλίσει τις στοιχειώδεις συνθήκες για να αναπτυχθεί, να μορφωθεί και να ζήσει ένας άνθρωπος διότι ακόμα κι αν δούμε την κοινωνία ανταγωνιστικά όπως οι φιλελέδες, προτού βάλεις 10 δρομείς να τρέξουν για να μετρήσεις τις δυνάμεις τους πρέπει πρώτα να φτιάξεις δρομείς (όχι να βάλεις ένα παιδάκι με το Γιουσέιν Μπολτ και να το βαφτίσεις ανταγωνισμό) και επίσης να εξασφαλίσεις οτι θα τρέχουν όλοι στο ίδιο ταρτάν (όχι ο ένας στο ΟΑΚΑ κι ο άλλος ανηφόρα στο βουνό). Αν ο Σαμαράς και οι φιλελέδες δεν το καταλαβαίνουν αυτό και νομίζουν οτι επιβιώνουν απλά επειδή είναι τρομερά ικανοί οργανισμοί, κι ότι όλα αυτά είναι κατάλοιπα του κομμουνισμού (!!!) τους προτείνω να δοκιμάσουν να πάνε σε ένα χωριό και να ζήσουν με 300 ευρώ σύνταξη ή να χρειαστεί να εγχειριστούν επειγόντως και να τους πουν ελάτε μετά απο 8 μήνες.
Τέλος, για όσους δεν έχουν καταλάβει ακόμα τι μεγέθους καταστροφή συντελείται να πω οτι το κοινωνικό κεφάλαιο που δημιουργήθηκε απο το -όποιο- κράτος πρόνοιας και τις δομές των προηγούμενων ετών δεν έχει ακόμα εξανεμιστεί, και το κοινωνικό κόστος που προκαλείται απο την παρακμή δεν το έχουμε συνειδητοποιήσει ακόμα γιατί βρισκόμαστε σε μεταβατική περίοδο. Αυτό που πάνε να δημιουργήσουν οι Σαμαράδες θα το καταλάβουμε καλύτερα σε μερικά χρονάκια όταν δε θα χουμε να ζηλέψουμε τίποτα απο κάποια φεουδαρχικά καθεστώτα της υποσαχάριας Αφρικής
Από netakias 
http://greki-gr.blogspot.gr/2014/07/blog-post_9500.html

Ορθόδοξα αναθέματα κατά Ελλήνων


IMG_3153S
Διαβάζουμε συχνά τις ψευδεπίγραφες αναφορές των χριστιανών περί της «αγάπης» που τρέφουνε για τον Έλληνα και τον Ελληνικό πολιτισμό, ενώ είναι πασίγνωστο το διαχρονικό μένος τους για τον Ελληνικό τρόπο σκέψης και η ασέβεια τους για τα Ελληνικά ήθη και έθιμα. Ένα ΖΩΝΤΑΝΟ τέτοιο παράδειγμα είναι οι περίφημοι ΑΝΑΘΕΜΑΤΙΣΜΟΙ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ που ψέλνονται με μεγάλη “ιεροπρέπεια” κάθε έτος την Κυριακή της Ορθοδοξίας. Ψέλνονται ΚΑΤΑ των Ελλήνων, παρουσία ΕΛΛΗΝΩΝ !!
Κάθε έτος λοιπόν κατά την Α’ Κυριακή της Σαρακοστής, και από την κατάπτυστη εκείνη Ζ’ Σύνοδο της Νίκαιας του 787 και υπό την Προεδρία του «ευσεβέστατου» Πατριάρχη Ταρασίου, ψέλνονται οι ΕΠΤΑ ΑΝΑΘΕΜΑΤΙΣΜΟΙ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.
Μα τόοση «αγάπη» πια; Γιατί εδώ και 1216 χρόνια μας «ευλογεί» ο άρχοντας Γιαχβέ δια των εκπροσώπων του; Γιατί άραγε; Η αηδιαστική αυτή πρακτική των εβραιοχριστιανών προκάλεσε μάλιστα και την παρέμβαση του πρώην Προέδρου της Δημοκρατίας κ. Στεφανόπουλου που δήλωσε χαρακτηριστικά ότι «πρέπει να παραλείπονται»
Ποιος ο λόγος γι΄ αυτή τους την ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ; Ποιος ο λόγος για αυτό τους το ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΟ μένος; Ποιος ο λόγος του αναθέματος, επί επτά; Ευλόγησε άραγε ο «Θεός» αυτά τα αηδιαστικά τους λόγια;
Ας μας απαντήσουνε οι λαλίστατοι και αδίστακτοι οπαδοί του εβραιοχριστιανισμού. Ας μας εξηγήσουνε πως ανέχονται αυτόν τον ηθικό εξευτελισμό από τους εκπροσώπους μίας ξένης κοσμοθεώρησης μέσα στο σπίτι τους. Πάρτε μια ιδέα για να καταλάβετε σε τι ακριβώς αναφέρομαι, που αν δεν είναι στην νεοελληνική γλώσσα κανείς δεν πρόκειται να τα καταλάβει και θα συνεχίσουμε να σταυροκοπιόμαστε κάθε  φορά που τους ακούμε να μας σέρνουν τα εξ αμάξης και όχι μόνο εκείνη την μέρα.
Φωτογραφίες Eos Aurora


1ος Αναθεματισμός:  Υπάρχουν κάποιοι που υποστηρίζουν ότι η δύναμη και η ενέργεια της τρισυπόστατης θεότητας είναι κατασκευασμένη. Το ίδιο υποστηρίζουν ότι είναι η θεία ουσία που δοξάζουμε, η ενέργεια των αγίων και όλη η φύση. Αυτοί κινδυνεύουν να γίνουν τελείως άθεοι, να πιστέψουν την Ελληνική μυθολογία και να περιπέσουν στην λατρεία των κτισμάτων. Αυτό δυσκολεύει την καθαρή και άψογη χριστιανική πίστη. Αφού δεν πιστεύουν στη θεοπνευστία των αγίων και το ευσεβές φρόνημα της εκκλησίας που διδάσκει ότι η τρισυπόστατη δύναμη δεν έχει κατασκευασθεί. ΑΝΑΘΕΜΑ-ΑΝΑΘΕΜΑ-ΑΝΑΘΕΜΑ
2ος Αναθεματισμός: Αυτοί που ασπάζονται τις Ελληνικές γνώσεις και όχι αυτοί που τις διδάσκονται σαν εκπαίδευση, και ακολουθούν τις μάταιες θεωρίες και τις πιστεύουν σαν αληθινές, μας δημιουργούν κινδύνους και παρασύρουν σ’ αυτές και άλλους κρυφά ή φανερά και τις διδάσκουν χωρίς δισταγμό. ΑΝΑΘΕΜΑ-ΑΝΑΘΕΜΑ-ΑΝΑΘΕΜΑ
3ος Αναθεματισμός: Σε όσους πιστεύουν στην μυθολογία (Ελληνική) και αποδέχονται και άλλα μυθικά πλάσματα και τις δικές μας πεποιθήσεις επηρεάζουν και μεταβάλλουν και τις ιδέες του Πλάτωνα δέχονται σαν αληθινές και την ύλη θεωρούν αυθύπαρκτη και υποστηρίζουν ότι έγινε μόνη της και προσβάλλουν το αυτεξούσιο του δημιουργού που έφτιαξε τα πάντα από το τίποτα και τα εξουσιάζει δεσποτικά. ΑΝΑΘΕΜΑ-ΑΝΑΘΕΜΑ-ΑΝΑΘΕΜΑ.
4ος Αναθεματισμός: Αυτοί που δέχονται και παραδίδουν στις επερχόμενες γενεές τα μάταια Ελληνικά λόγια και δεν πιστεύουν ότι οι ψυχές προϋπήρχαν και τα πάντα έγιναν από το τίποτε και ότι η κόλαση δεν είναι αιώνια και έτσι καταργούν την βασιλεία των ουρανών (παράδεισο) που είναι αιώνια και ακατάλυτη. Ο ίδιος ο Χριστός και θεός μας δίδαξε με παλαιά και νέα γραφή που εμείς την παραλάβαμε και μας λέει ότι, η κόλαση είναι ατελείωτη και η βασιλεία αιώνια. Με αυτά τα λόγια καταδικάζουν τους εαυτούς τους και γίνονται υπαίτιοι και για άλλες αιώνιες καταδίκες. ΑΝΑΘΕΜΑ-ΑΝΑΘΕΜΑ- ΑΝΑΘΕΜΑ.
5ος Αναθεματισμός: Σ’ αυτούς που παρουσιάζουν σαν ευσεβή τα δόγματα των Ελλήνων τα ανίερα αποτελούν ασέβεια και αδιαντροπιά για την ορθόδοξη και καθολική εκκλησία καθώς και για τις ψυχές του ουρανού και της γής και τα άλλα κτίσματα. ΑΝΑΘΕΜΑ-ΑΝΘΕΜΑ-ΑΝΑΘΕΜΑ.
6ος Αναθεματισμός: Σ’ αυτούς που προτιμούν την «ανόητη» !! σοφία των Ελλήνων φιλοσόφων και σ’ αυτούς που τους διδάσκουν και πιστεύουν στην μετεμψύχωση των ανθρωπίνων ψυχών και έτσι χάνονται όπως των αλόγων ζώων αφού προχωρούν στο μηδέν και δεν περιμένουν ανάσταση και δεύτερη παρουσία αμφισβητώντας την τελική τιμωρία. ΑΝΑΘΕΜΑ-ΑΝΑΘΕΜΑ-ΑΝΑΘΕΜΑ.
7ος Αναθεματισμός: Σ’ όσους χαρακτηρίζουν των Ελλήνων τα λόγια σοφά και τους αιρεσιάρχες που αναθεματίσθηκαν από τις επτά άγιες καθολικές συνόδους και όλους τους ορθόδοξους επιφανείς πατέρες, αυτά είναι ξένα προς την εκκλησία είναι ψεύτικα λόγια και βρώμικη περιουσία και ισχυρίζονται ότι καλύτερη κατά πολύ και τώρα και στην μέλλουσα κρίση και των ευσεβών και ορθοδόξων ανδρών κατά τα άλλα πάθος ανθρώπινο και παντελής άγνοια. ΑΝΑΘΕΜΑ-ΑΝΑΘΕΜΑ-ΑΝΑΘΕΜΑ.
ΑΝΑΘΕΜΑ της Ζ΄ Οικουμενικής συνόδου της Νίκαιας το 787 μ.κ.ε εντολή του αυτοκράτορα Κων/νου του ΣΤ΄ και της μητέρας του Ειρήνης της Αθηναίας.
Αυτά είναι τα ωραία της Θρησκείας της αγάπης, η οποία εμεταλλεύομενη παλιά την αμάθεια του χριστεπώνυμου πληρώματος και σήμερα την μη ύπαρξη προσοχής για τα μουρμουρητά των ιερέων, μας καθυβρίζει σαν τον ποιο ιταμό κατακτητή! Τελευταία πάλι η κεφαλή της εκκλησίας σας Ιουδαιοχριστιανοί, ο πολύς Βαρθολομαίος (τέως Αξ/κος της Τουρκικής ΜΙΤ) επανήλθε στην ίδρυση Χριστιανικού ναού στον σεπτό και πανίερο βράχο της Ακροπόλεως Αθηνών. (έχει ήδη ξωκλήσια) Μήπως μπορεί να φαντασθεί κανείς από που παίρνει εντολές;
Μ. Καλόπουλος
***

ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΥΠΕΓΡΑΨΑΝ ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ-ΣΑΜΑΡΑΣ:

Στο πόδι η Λακωνία και η Νότια Πελοπόννησος… 570 τόνοι θάνατος στα νοτια παράλια
Αποκάλυψη-κλειστή-τηλεδιάσκεψη-για-τα-χημικά-ηχητικό
Ανάστατες είναι οι νότιες περιοχές της Πελοποννήσου, από τη στιγμή που έγινε γνωστό ότι το… αμερικανικό πλοίο Cape Ray με 570 τόνους υγροποιημένων τοξικών αερίων απέπλευσε από το λιμάνι Τζόια Τάουρο της Καλαβρίας και πλέει τώρα στα διεθνή ύδατα της Μεσογείου.

Από πολλές πλευρές υπήρχαν αντιδράσεις στην Πελοπόννησο το προηγούμενο διάστημα, για την καταστροφή των χημικών στη Μεσόγειο: Έντονη ήταν η αντίδραση του ΤΕΕ Πελοποννήσου, στην επιχειρούμενη “εξουδετέρωση” των χημικών όπλων της Συρίας στα διεθνή ύδατα της Μεσογείου και ειδικότερα στη θαλάσσια περιοχή δυτικά της Κρήτης και της Νότιας Πελοποννήσου. Οι μηχανικοί με ψήφισμα που εξέδωσαν ζητούν από την ελληνική κυβέρνηση να αντιδράσει άμεσα για την προστασία του φυσικού περιβάλλοντος και του ελληνικού λαού, να αναλάβει πρωτοβουλίες και να προβεί σε όλες τις ενέργειες για να αποτραπεί αυτό το επιχειρούμενο περιβαλλοντικό έγκλημα.
Επίσης την έντονη αντίθεσή τους στο πρωτοφανές πείραμα καταστροφής των χημικών όπλων της Συρίας που συντελείται εν πλω στην κλειστή Μεσογειακή θάλασσα, ανοικτά των Κρητικών αλλά και των Λακωνικών ακτών έχουν δηλώσει οι συλλογικοί φορείς και πολίτες της Σπάρτης.
Μάλιστα είχε πραγματοποιηθεί διαδήλωση στο Γύθειο κατά της Εξουδετέρωσης των Χημικών Όπλων της Συρίας στην Κλειστή Θάλασσα της Μεσογείου.
Περιβαλλοντική καταστροφή απειλεί τη νότια Πελοπόννησο από τα χημικά της Συρίας, σύμφωνα με τον επικεφαλής της αντιπολίτευσης του περιφερειακού συμβουλίου Οδυσσέα Βουδούρη. Πριν λίγες ημέρες δήλωνε: «Καλούμε όλους τους αυτοδιοικητικούς θεσμούς, τα κόμματα και τους συλλογικούς και επαγγελματικούς φορείς της περιοχής μας, να εκφράσουν την αντίθεσή τους σε αυτή την περιβαλλοντική καταστροφή. Η Περιφέρεια Πελοποννήσου και οι παραλιακοί Δήμοι πρέπει να πρωταγωνιστήσουν σ’ αυτή την προσπάθεια, οργανώνοντας συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας και άλλες δράσεις».

2η εκδήλωση ενημέρωσης για τα χημικά της Συρίας

Η Ανοιχτή Πρωτοβουλία Σπάρτης Κατά των Χημικών Όπλων οργανώνει την Πέμπτη 10 Ιουλίου στις 8.45′ μμ στην Κεντρική Πλατεία Σπάρτης τη δεύτερη εκδήλωση ενημέρωσης και διαμαρτυρίας κατά της καταστροφής των συριακών χημικών όπλων στη θάλασσα της Μεσογείου και καλεί τους ευαισθητοποιημένους πολίτες ή συλλογικότητες να ενώσουν τη φωνή τους με τη δική της.
Ομιλητής στην εκδήλωση θα είναι ο καθηγητής του τμήματος Μηχανικών Περιβάλλοντος Πολυτεχνείου Κρήτης και διευθυντής του Εργαστηρίου Διαχείρισης Τοξικών και Επικίνδυνων Αποβλήτων, κ. Ευάγγελος Γιδαράκος.
Στην πρωτοβουλία συμμετέχουν οι συλλογικότητες:
ΕΛΜΕ Λακωνίας
Οικολογικός Σύνδεσμος Λακωνίας
Ελληνικός Ορειβατικός Σύλλογος Σπάρτης
Κινηματογραφική Λέσχη Σπάρτης “ΡΟΔΟΝ”
Ομάδα “ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΡΑ”
Εμπροεπαγγελματικός Σύλλογος Καστορείου
Πολιτιστικός Σύλλογος Ξηροκαμπίου
Σύλλογος Εκπαιδευτικών Α/θμιας Εκπ/σης Λακωνίας «ΠΛΗΘΩΝ»
Ερασιτεχνική Θεατρική Ομάδα Λακωνίας (ΕΘΟΛ)
Σύλλογος Φίλων Ταϋγέτου «Η ΛΟΥΣΙΝΑ»
Εμπορικός Σύλλογος Σπάρτης
Φαρμακευτικός Σύλλογος Λακωνίας
Τεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδας /ΝΕ Λακωνίας
Σύλλογος Φίλων Αρχαιολογικού Μουσείου Σπάρτης “ΠΑΝ. ΣΤΑΜΑΤΑΚΗΣ”
Ομάδα Φίλων Ποδηλάτου 3π
Σύλλογος Γεωπόνων Λακωνίας
Σύλλογος Μηχανικών Ελεύθερων Επαγγελματιών Νομού Λακωνίας
Ολυμπιακό Κέντρο Σπάρτης
Λέσχη Ανάγνωσης Σπάρτης
Ιατρικός Σύλλογος Σπάρτης
Τις δράσεις ενημέρωσης και διαμαρτυρίας της Ανοιχτής Πρωτοβουλίας στηρίζει, με ομόφωνο ψήφισμά του, το Δημοτικό Συμβούλιο Σπάρτης.

Τα μνημόνια δεν απέτυχαν, αντιθέτως πετυχαίνουν το στόχο τους Πηγή: diadrastiko: Τα μνημόνια δεν απέτυχαν, αντιθέτως πετυχαίνουν το στόχο τους http://diadrastiko.blogspot.com/2014/07/blog-post_9676.html#ixzz37Ahd8R2VΤα μνημόνια δεν απέτυχαν, αντιθέτως πετυχαίνουν το στόχο τους

τα-μνημόνια-δεν-απέτυχαν-αντιθέτως-πετυχαίνον-το-στόχο-τουςΟι τροϊκανοί δεν είναι αφελείς κουτόφραγκοι. Γνωρίζουν ότι τα δάνεια που δίνουν στην Ελλάδα, πολύ δύσκολα θα επιστραφούν. Στην πραγματικότητα δεν θέλουν κάν να μπορέσει η Ελλάδα να τα επιστρέψει. Τα εξοντωτικά μνημόνια τα οποία επιβάλλουν στο εθελόδουλο πολιτικό σύστημα να υπογράφει, έχουν συγκεκριμένο στόχο. Την αρπαγή του όμορφου ευρωπαϊκού οικοπέδου που λέγεται Ελλάδα.

Αν οι τροϊκανοί ήθελαν να μπορέσει η Ελλάδα να ορθοποδήσει και να είναι σε θέση να επιστρέψει αυτοδύναμα τα δάνεια, θα εφάρμοζαν άλλο μείγμα οικονομικής πολιτικής, προκειμένου να γίνουν αληθινές επενδύσεις και να έρθει ανάπτυξη. Δεν θα μείωναν μόνο το εργασιακό κόστος.
Θα μείωναν ταυτόχρονα τους εξοντωτικούς φόρους, θα καταργούσαν την γραφειοκρατία και την διαφθορά στο δημόσιο και θα τόνιζαν τη ρευστότητα στην ελληνική αγορά. Αντί γι’ αυτό, επέβαλαν ένα εξοντωτικό πρόγραμμα το οποίο έχει στόχο (όπως αποδεικνύεται εκ του αποτελέσματος) την πλήρη χρεοκοπία, όχι μόνο του ελληνικού κράτους αλλά και ολόκληρου του λαού. Στη χώρα μας διεξάγεται ένα γιγαντιαίο πείραμα μετάλλαξης της ελληνικής κοινωνίας. Ένα πείραμα βίαιου κοινωνικού μετασχηματισμού σε μια μεταβιομηχανική αποικία.
Η έκθεση του ίδιου του Ευρωκοινοβουλίου, την οποία οι πάντες περιέργως αποσιωπούν, το λέει ξεκάθαρα και περιγραφικά. Η τρόϊκα δεν συμπεριφέρθηκε στην Ελλάδα ως χειρουργός, αλλά ως χασάπης.
Δυστυχώς, σύμμαχος στα σχέδια των τροϊκανών είναι το υπερσυγκεντρωτικό πολίτευμα που ελέγχεται εύκολα από την ντόπια παρασιτική ολιγαρχία, η οποία προσχώρησε στη λογική των μνημονίων για να κερδοσκοπήσει και η ίδια σε βάρος της ελληνικής κοινωνίας. Προσπαθούν λοιπόν να πείσουν τον ελληνικό λαό ότι οι αλλαγές είναι για το καλό του, ενώ η αλήθεια είναι τελείως διαφορετική.

Η ασυνήθιστη «ραγισμένη» κόκκινη λίμνη! [Εικόνες]

Στο βόρειο τμήμα της Τανζανίας, κοντά στα σύνορα με την Κένυα, το τοπίο μοιάζει εξωγήινο, καθώς στην περιοχή δεσπόζει η παράδοξη «ραγισμένη» λίμνη Natron.

Ανάμεσα σε ηφαιστειακούς λόφους και μεγάλους κρατήρες, 600 μέτρα πάνω από την επιφάνεια της θάλασσας απλώνεται σε μεγάλη έκταση ίσως το πιο… καυστικό σώμα νερού στον κόσμο.
Η λίμνη τροφοδοτείται από θερμές πηγές πλούσιες σε μεταλλικά άλατα, κυρίως ανθρακικό νάτριο (natron), ενώ τα κυανοβακτήρια που εμπεριέχονται στο νερό είναι υπεύθυνα για το κόκκινο χρώμα της.
Λόγω της εκτεταμένης ξηρασίας που επικρατεί στην περιοχή, το νερό εξατμίζεται με αποτέλεσμα το αλάτι να μένει στην επιφάνεια, σχηματίζοντας περίεργες «ραβδώσεις» και σχηματισμούς που θυμίζουν έντονα ράγισμα.
Για το λόγω αυτό οι ντόπιοι συνηθίζουν να αποκαλούν τη λίμνη Netron ως «ραγισμένη λίμνη». Το σημείο δεν αποτελεί πόλο έλξης για τους επισκέπτες, αν και όσοι επιλέξουν να βρεθούν εκεί θα ανταμειφτούν με ορισμένα από τα ωραιότερα τοπία που έχουν δει ποτέ στην Τανζανία.
Η θερμοκρασία της φτάνει μέχρι 41 °C, ενώ η υψηλή και πολύ μεταβλητή περιεκτικότητα άλατος της λίμνης δεν υποστηρίζει την άγρια ​​ζωή.
Ωστόσο, αποτελεί έναν από τους σημαντικότερους βιοτόπους για φλαμίνγκο, καθώς 2,5 εκατομμύρια πτηνά που τρέφονται με σπιρουλίνα (είδος φυκιών) ενδημούν εδώ εξαιτίας του ιδιαίτερα καυστικού περιβάλλοντος που εμποδίζουν τα αρπακτικά πτηνά να προσεγγίσουν και κατ’ επέκταση τα φλαμίνγκο προστατεύονται από τους εχθρούς τους.

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters