Πέμπτη 17 Ιουλίου 2014

ΑΝ ΔΕΝ ΠΕΣΟΥΝ ΘΑ ΧΑΣΟΥΜΕ ΕΘΝΙΚΑ ΕΔΑΦΗ


https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhvgwCq_wk_6sgxHacwhUCVSSwl3xXEWsSazBNGw7x0wFfHaT3BRtxzZIr8hgYWJE45u02AQsqqVj2BIvwo4GD5ILmZjbaXE_okfIN6XB6TB9SLvaYe3VLDya7G03c7AwKdJzf-dBwg5CIS/s1600/exinos.jpg

Ο Τούρκος αντιπρόεδρος “προελαύνει” στον Εχίνο της Ξάνθης με οθωμανικά εμβατήρια (βιντεο)

Γράφει η Σοφία

Απόδειξη ότι όλοι τους είναι μια διαπλεκόμενη εθνοπροδοτική  συμμορία, είναι η ρήση του Παπανδρέου ως υπ. εξ.  το 1999 από τον  Καναδά:

«Προσωπικά πιστεύω ότι είναι καλύτερα να έχουμε μερικά στρέμματα γης λιγότερα από εκείνα που μας ανήκουν, και να κοιμόμαστε τα βράδυα ήσυχοι και ασφαλείς, παρά να έχουμε ό,τι μας ανήκει και να μην μπορούμε να κλείσουμε μάτι από τον κίνδυνο κάποιας ξαφνικής επίθεσης κακόβουλων γειτόνων εναντίον μας»

Εφημερίδα “Πατρίδες” του Καναδά. Η δήλωση έγινε από τον κ. Παπανδρέου απευθυνόμενος στον εκδότη της εφημερίδας κ. Θωμά Σάρα, σε δημόσια εκδήλωση, παρουσία πλήθους κόσμου και μαρτύρων, όπως για παράδειγμα ο Έλληνας πρέσβης στον Καναδά Γιάννης Θωμόγλου.

 Οι υπόλοιποι σκυταλοδρόμοι της εθνοπροδοσίας συνεχίζουν την τακτική του κάνοντας ότι κοιμούνται, ενώ ο κακόβουλος γείτονας αλωνίζει ανενόχλητος για να αρπάξει άπληστα ό,τι διαλέξει.


Η Εθνική Κατρακύλα δεν έχει τελειωμό…Εθνική ντροπή.

Κύριοι Βουλευτές.
Δείτε το  βίντεο Εθνικής κατρακύλας των ΣαμαροΒενιζέλων.
Ο Τούρκος αντιπρόεδρος “προελαύνει” στον Εχίνο της Ξάνθης με οθωμανικά εμβατήρια
 
 
«Απελευθερωτής» ο τούρκος Έμρουλαχχ-Ίσλερ, αντιπρόεδρος της κυβέρνησης της μητέρας-τουρκίας υπό τον ήχο οθωμανικών εμβατηρίων της Άλωσης 1453, μαζί με τον τούρκο πρόξενο και όλη την κουστωδία των τουρκοπρακτόρων, με τις ευχές και τις ευλογίες των ΣαμαροΒενιζέλων και την σιωπηρή απόλυτη αποδοχή των υπολοίπων συνιστωσών κομμάτων …Συριζα, Δημαρ, ΚΚΕ, αποκομμάτων Ποτάμια, Ρυάκια κλπ…καθώς βέβαια και του συνόλου των ΜΜΑ (αποβλάκωσης).
Αποτελεί Εθνική επιταγή η άμεση πτώση τους. Πριν είναι πολύ αργά.
 

«Τώρα δεν είναι η ώρα για ουδετερότητα. Δεν φεύγω από εδώ μέχρι να νικήσουμε!»

«Τώρα δεν είναι η ώρα για ουδετερότητα. Δεν φεύγω από εδώ μέχρι να νικήσουμε!»
«Μας καίνε το στάρι και χτυπούν αμάχους. Τα δυτικά ΜΜΕ σωπαίνουν. Κρίμα για την Ευρώπη».
«Με λένε Θανάση, οι φίλοι με φωνάζουν Φάνια, κατάγομαι από την Κριμαία, είμαι Ρωμιός της Αζοφικής και γεννήθηκα στο Ραζντόλνιε, έξω από το Ντονιέτσκ. Έζησα είκοσι χρόνια στην Ελλάδα κι άφησα πίσω μου τη γυναίκα μου την Ελένη, το γιο μου τον Πέτρο και την κόρη μου την Αφροδίτη. Είμαι 49 ετών, ορίστε η ταυτότητά μου. Δεν πρόκειται να γυρίσω στην Ελλάδα μέχρι να νικήσουμε. Σας περιμένω όλους εδώ για να γιορτάσουμε τη νίκη. Οι δικοί μου διαμαρτυρήθηκαν, γκρίνιαξαν, αλλά ήξεραν ότι δεν μπορώ να αλλάξω την απόφασή μου».
Μιλάμε με τον Θανάση Κοσσέ, έναν από τους 90 χιλιάδες ομογενείς της Ανατολικής Ουκρανίας. Έχει αφιερωθεί στη νίκη της Λαϊκής Δημοκρατίας του Ντονιέτσκ και της Νοβορωσίας. Είναι χειμαρρώδης και συνεχώς κάνει «άλματα» στην ιστορία, που έχει σπουδάσει κι ας ασχολήθηκε στην Ελλάδα μόνο με αγροτικές εργασίες. Προς το παρόν απασχολείται στην άτυπη υπηρεσία Τύπου και Προπαγάνδας της Διεθνούς Μπριγάδας, στην οποία συμμετέχουν εθελοντές από τη Γαλλία, τη Γερμανία, την Αυστρία και φυσικά τη Ρωσία.
«Θέλουμε να σταματήσουμε το φασισμό και τα καθάρματα, που κυβερνούν τώρα το Κίεβο και σκοτώνουν πρώτα απ’ όλους τους αμάχους. Είναι πολλά τα θύματα μεταξύ των αθώων πολιτών, που δεν στήριξαν την πολιτική αλλαγή στο Κίεβο και δεν συμμετείχαν στις προεδρικές εκλογές-φαρσοκωμωδία του Μαΐου, αλλά επέλεξαν έναν άλλο δρόμο για τις πόλεις και τα χωριά τους, για τις περιοχές του Ντονμπάς, την ανεξαρτησία από το Κίεβο και την ελευθερία μας. Μας εκδικούνται τώρα κλέβοντας το σιτάρι μας ή καίγοντάς το, για να μας καταδικάσουν στην πείνα. Εδώ το στάρι καίγεται, αλλά κανείς στα δυτικά ΜΜΕ δεν τολμά να πει στ’ αλήθεια τί συμβαίνει. Πώς είναι δυνατόν να χτυπούν με πυροβολικό και αεροπλάνα σπίτια σε χωριά και πόλεις. Στο Ντονιέτσκ ζουν ένα εκατομμύριο άνθρωποι. Μέχρι προχθές έφυγαν μόνο 70 χιλιάδες προς την κατεύθυνση της Ρωσίας και ειδικά το Ροστόφ, όπου υπάρχει ο μόνος ανοιχτός διάδρομος διαφυγής. Αν σε πιάσουν οι πιστοί στο Κίεβο Ουκρανοί, σε αναγκάζουν να πας φαντάρος, όποια ηλικία κι αν έχεις».
Ο Θανάσης σε κερδίζει λέξη με τη λέξη. Ακόμη κι αν είχες απορίες πώς ένας άνθρωπος αφήνει το σπίτι και την ησυχία του για να μπει στη φωτιά ενός εμφυλίου πολέμου, για τον οποίον αναγκαστικά ακούγονται τα πιο αντιφατικά πράγματα.
«Ήρθα στην Ουκρανία το καλοκαίρι του 2013 για να δω τη μητέρα μου. Πέρασαν οι μήνες και μετά δεν μπορούσα να φύγω. Δεν το σήκωνε η καρδιά μου. Φούντωσε η πολιτική κρίση και κατέλαβαν την εξουσία αυτοί, που είχαν κυνηγηθεί από τους πατεράδες και τους παππούδες μας. Δεν ζητάμε τίποτα, παρά μόνο να ακουστεί η αλήθεια. Αυτό πίστεψα ότι θα γινόταν, γι’ αυτό και έγραψα στη ρωσόφωνη εφημερίδα της Αθήνας «Ομόνοια». Έπεσα από τα σύννεφα όταν η αρχισυντάκτριά της, μου απάντησε ότι η εφημερίδα είναι κυρίως πολιτιστική και δεν μπορεί να εμπλακεί σε πολιτικά και ιδεολογικά ζητήματα. Αν είναι δυνατόν! Είναι μια εφημερίδα, που διάβαζα. Σκοτώνονται άδικα άνθρωποι και δεν δέχθηκαν ούτε καν να δημοσιεύσουν την άποψή μου. Ας έλεγαν ό,τι άλλο ήθελαν. Ας προσκαλούσαν να γράψει οποιοσδήποτε. Εγώ όμως ειμαι εδώ και βλέπω την ιστορία να εξελίσσεται μπροστά στα μάτια μου. Το ίδιο κάνει και η Μαργαρίτα από την Γερμανία, που ήρθε με σκοπό να συμφιλιώσει τους ορθόδοξους αδελφούς της. Ο πόλεμος και η εθνοκάθαρση δεν μπορεί ποτέ να είναι η λύση και μάλιστα να ονομάζουν αυτό το πράγμα δημοκρατία και ευρωπαϊκή πρόοδο. Είναι άδικο αυτό, πρώτα απ’ όλα για τους ίδιους τους Ευρωπαίους».
Οι στιγμές, που περνούν οι αντάρτες της Ανατολικής Ουκρανίας είναι δραματικές. Οι ουκρανικές δυνάμεις έχουν περικυκλώσει το Ντονιέτσκ και το Λουγκάνσκ και σφίγγουν διαρκώς τον κλοιό γύρω τους. Γυναικόπαιδα και ηλικιωμένοι, όσοι προλαβαίνουν, τρέχουν να σωθούν. Πολλοί από αυτούς προς την ιστορική πατρίδα του Θ.Κοσσέ, την Κριμαία.
«Δεν έχω αυταπάτες. Καταλαβαίνω ότι στο κύμα της εξέγερσης ανεβαίνουν και ανθρωπάκια, που θέλουν να καταλάβουν θέσεις κι αξιώματα. Αλλά αυτό δεν είναι επαρκής λόγος για να τηρήσεις ουδέτερη στάση. Γι’ αυτό και τις επόμενες μέρες μπορεί να αφήσω λίγο στην άκρη τη «δημοσιογραφική» δουλειά και να πιάσω το όπλο. Ζήτησα και με πήραν στις στρατιωτικές μονάδες της Δημοκρατίας μας, που είναι υπό διαμόρφωση. Τώρα δεν είναι η ώρα για ουδετερότητα. Τώρα πρέπει να χτυπηθούν οι φασίστες κι οι εγκληματίες κατακέφαλα!»

Read more: http://www.newsbomb.gr/bloggers/edo-mosha/story/472780/tora-den-einai-i-ora-gia-oydeterotita-den-feygo-apo-edo-mehri-na-nikisoyme#ixzz37lGMJDsJ

Ο ΙΣΤΟΡΙΚΟΣ ΛΟΓΟΣ ΤΗΣ ΟΡΚΩΜΟΣΙΑΣ ΤΟΥ ΜΠΑΣΑΡ ΑΛ ΑΣΣΑΝΤ. ΒΙΝΤΕΟ

asias
Δ Πορφύρης/Π Σταφυλά.
 “Όλες οι αυτοκρατορίες  του χρήματος,  των ΜΜΕ και των πετρελαίων είναι αδύναμες μπροστά στον πατριωτισμό των Συρίων.” Οι νόμοι δεν μπορούν  να εμφυσήσουν την ηθική αν αυτή δεν έχει προηγουμένως καλλιεργηθεί από την οικογένεια και άλλους κοινωνικούς θεσμούς. Η απουσία ηθικών αξιών, καταστρέφει Νόμους και πουλάει πατρίδες. Το μέλλον ανήκει στους Σύριους και σε κανέναν άλλον. Η Συρία είναι πάντοτε σε θέση να αντιστέκεται και να ανοικοδομεί. Οι τρομοκράτες....

χτύπησαν τις θεμελιώδεις βάσεις του έθνους μας που είναι η μοναδική ειρηνική συνύπαρξη του πραγματικού Ισλάμ με τον ορθό Χριστιανισμό εδώ και δεκαετίες.

10559813_1505000346380491_1165189877864592006_n
Ο πόλεμος ενάντια στη Συρία είναι ένας βρώμικος πόλεμος. Δεν είναι εμφύλιος όπως ηθελημένα τον χαρακτηρίζουν για να νομιμοποιήσουν την τρομοκρατία. Ο διαμελισμός της Συρίας είναι ένα δυτικό σχέδιο που εκτελείται από τα κράτη του δεσποτισμού και της τυραννίας.
asaddddd
Ο Πρόεδρος Άσσαντ έκανε εκτενή αναφορά στα τεκταινόμενα στη Γάζα,  συγκρίνοντας το Παλαιστινικό ζήτημα με τo συριακό: Η Αραβική άνοιξη οργανώθηκε από τη Δύση και το Ισραήλ. Απόδειξη το τι συμβαίνει σήμερα στη Γάζα. Γιατί δεν τη στηρίζουν στέλνοντας χρήματα και όπλα όπως έκαναν με τη Συρία; Που είναι οι Μουτζαχεντίν τους για να πολεμήσουν; Το Παλαιστινιακό θα παραμείνει για εμάς ένας πρωταρχικός αγώνας. Ξέρουμε να διακρίνουμε ποιός είναι ο αντιστεκόμενος παλαιστινιακός λαός και ποιοί φοράνε τη μάσκα της αντίστασης για να εξυπηρετήσουν τα δικά τους συμφέροντα ή αυτά των ισραηλινών.Στη Γάζα τους πολεμάει η ισραηλινή τρομοκρατία και εδώ μας πολεμάει η τρομοκρατία 83 χωρών.
10527838_582455505204288_3861201536381998941_n
Σε αυτό το ύφος κινήθηκε η ομιλία του Προέδρου Bashar al Assad στο Προεδρικό Μέγαρο μετά την ορκωμοσία του μπροστά στους περίπου χίλιους προσκεκλημένους του, μεταξύ των οποίων βουλευτές, υπουργοί και θρησκευτικοί ηγέτες μουσουλμάνων και χριστιανών, χθες στις 16/07/14.
Σύμφωνα με τον Μπασάρ, η συριακή κρίση ξεκίνησε με το πρόσχημα της Αραβικής άνοιξης που διεκδικούσε μεταρρυθμίσεις αλλά στην πραγματικότητα ήταν ένα στρατιωτικό κίνημα που υποστηριζόμενο από τις δυτικές υπερδυνάμεις και τις αραβικές μοναρχίες ξεκίνησε να χρησιμοποιεί τη βία ως απάντηση στην αστυνομική καταστολή .
10406659_582456221870883_6178783687473038135_n
Οι δυτικές δυνάμεις που παραμένουν αποικιοκρατικές θέλουν να σέρνουν από το λουρί τα κράτη της περιοχής και συμμαχούν με τους πιο οπισθοδρομικούς , τους πιο διεφθαρμένους και τους μεγαλύτερους καταπιεστές των λαών τους. Τους συμφέρει αυτή η αρνητική εκδοχή των υπανάπτυκτων αράβων γιατί εύκολα υποτάσσονται
Ξεσκεπάστηκε ο ρόλος ορισμένων αραβικών κρατών που κρύβονταν πίσω από την καταστροφή του έθνους μας και εξυπηρετούν τα δυτικά και ισραηλινά προστάγματα.Αν η Αραβική άνοιξη ήταν αυθεντική θα είχε ξεκινήσει πρώτα από αυτά τα οπισθοδρομικά  καθεστώτα.
gid
bas
Αφού ευχαρίστησε την Κίνα, τη Ρωσία , το Ιράν και το Λίβανο δεν παρέλειψε να καταδείξει τον ρόλο του Ερντογάν που έχει δηλώσει ότι ονειρεύεται να προσευχηθεί στο τζαμί των Ομμαγιαδών στη Συρία αλλά δεν τολμάει να πεί κάτι παρόμοιο για το τζαμί του Αλ Ακσά στην Παλαιστίνη. Ο Άσσαντ δεσμεύθηκε ότι δεν θα  ησυχάσει ποτέ αν δεν ελευθερωθεί το Χαλέπι και η Ράκκα από την τρομοκρατία. Αναφέρθηκε επίσης στη μεγάλη συμμετοχή των προεδρικών εκλογών που λειτούργησε  σαν σφαίρα στην καρδιά της τρομοκρατίας και σαν ένα δημοψήφισμα υπέρ της εθνικής κυριαρχίας.
10487352_971310509561673_4427435968566037848_n
Απευθυνόμενος στο συριακό λαό:
Άξιοι Σύριοι, εσείς είστε ο ελεύθερος και επαναστατικός λαός …Τρία χρόνια πέρασαν από τότε που κάποιοι που φώναζαν για ελευθερία αποδείχθηκαν ποιοί είναι…Εσείς είστε οι Ελεύθεροι σε αυτούς τους καιρούς της υποταγής, σε αυτούς τους καιρούς των συνεργατών…Τα αποτρόπαια πρόσωπά τους ξεπρόβαλαν, έπεσαν οι μάσκες της ελευθερίας και της επανάστασης και επέδειξαν τα ζωώδη ένστικτά τους, τρώγοντας καρδιές, αποκεφαλίζοντας, σφαγιάζοντας, σκοτώνοντας, διαμελίζοντας, καταστρέφοντας …Χρησιμοποίησαν τα πιο βρωμερά μέσα , τις πιο άθλιες και διεστραμμένες μεθόδους… και όμως απέτυχαν…
assssadddd
Μπορούν να μας βλάψουν αλλά  όχι να μας κερδίσουν. Μπορούν  να μας απειλούν αλλά όχι να μας φοβίσουν… Όσο για μένα θα παραμείνω ένας από εσάς, ένας που σας αφουγκράζεται , σας συμβουλεύεται και εμπνέεται από τη δική σας ευσυνειδησία. Μαζί θα συνεχίσουμε χέρι-χέρι ώστε η Συρία να παραμείνει για πάντα περήφανη. Δυνατή. Αντιστεκόμενη και απροσπέλαστη στις ξένες δυνάμεις. Εμείς οι Σύριοι πάντα θα είμαστε η αόρατη προστασία της , η αξιοπρέπειά της. Με τη θέλησή μας θα μετατρέψουμε αυτήν τη σκληρή δοκιμασία σε χάρισμα.    




http://skeftomasteellhnika.blogspot.gr/2014/07/blog-post_96.html

ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΗ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ > Στόχος ήταν ο Β.Πούτιν: Πήγαν να προκαλέσουν Γ' ΠΠ!

Τρομακτική αποκάλυψη: Νέες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο στόχος των δραστών ήταν το αεροσκάφος του Βλαντιμίρ Πούτιν, καθώς κάποιοι στην άλλη άκρη του Ατλαντικού απεργάζονται σχέδια Γ' ΠΠ, διότι στην Ουκρανία ουδείς πράττει τίποτα χωρίς να ρωτήσει τα κέντρα εξουσίας της Ανατολικής Ακτής των ΗΠΑ.
Σύμφωνα με το Russia Today, το αεροσκάφος του Ρώσου προέδρου είχε ακολουθήσει σχεδόν την ίδια διαδρομή με το Boeing 777, λίγη μόνο ώρα πριν από τη φονική συντριβή.
 
Πηγή η οποία μίλησε στο ειδησεογραφικό πρακτορείο Interfax και θέλησε να διατηρήσει την ανωνυμία της, ανέφερε ότι το αεροπλάνο του Πούτιν και το αεροπλάνο των Μαλαισιανών Αερογραμμών ταξίδευαν στον ίδιο αεροδιάδρομο και τα στίγματά τους βρέθηκαν στο ίδιο σημείο, αλλά με διαφορά μικρής ώρας.
 
«Βρέθηκαν κοντά στη Βαρσοβία, στα 10.000 πόδια. Το προεδρικό αεροπλάνο ήταν εκεί στις 16:21 (ώρα Μόσχας) και το Μαλαισιανό αεροσκάφος στις 15:44 (ώρα Μόσχας)», ανέφερε η πηγή, προσθέτοντας ότι τα δύο αεροπλάνα μοιάζουν στην όψη, αφού έχουν παρόμοιο περίγραμμα, διαστάσεις αλλά και χρώματα.
 
Σύμφωνα με την αποκάλυψη αυτή, γίνεται πλέον φανερό ότι πίσω από το τραγικό δυστύχημα κρύβονται οι ουκρανικές δυνάμεις, οι οποίες, κατά τον άνθρωπο που μίλησε στο Interfax, μπέρδεψαν το Boeing 777 με το αεροσκάφος του Βλαντιμίρ Πούτιν.
 
Σημειώνεται ότι σύμφωνα με αξιωματούχο της ρωσικής αεροπορίας, ο οποίος μίλησε στο Reuters, το επιβατικό αεροπλάνο επρόκειτο να εισέλθει στον ρωσικό εναέριο χώρο στις 5:20 (τοπική ώρα), αλλά δεν τα κατάφερε ποτέ.
 
«Το αεροπλάνο συνετρίβη 60 χιλιόμετρα μακριά από τα σύνορα», είπε ο άντρας.
 
Σήμερα ο πλανήτης γλύτωσε από έναν θερμοπυρηνικό πόλεμο, τον οποίο αεπεγνωσμένα ζητούν κάποιοι στην Ουάσιγκτον για να διατηρήσουν την καταρρέουσα αμερικανική δύναμη.
 
Tμήμα ειδήσεων defencenet.gr

ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΤΩΝ ΗΠΑ ΔΕΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΜΙΑ ΠΟΛΙΤΕΙΑ…

N.E.S.A.R.A. NOW! District of Columbia? Reporter stopped by TSA agent who didn’t know District of Columbia is in US
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΗΠΑ
ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΤΩΝ ΗΠΑ ΔΕΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΜΙΑ ΠΟΛΙΤΕΙΑ… District of Columbia
Ή ΑΛΛΙΩΣ… Washington, DC !!!
N.E.S.A.R.A. (National Economic Stabilization And Reformation Act)
ΟΙ ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ N.E.S.A.R.A. (National Economic Stabilization And Reformation Act)
«Washington, D.C.» Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ «ΗΠΑ»!! ΜΕ ΕΔΡΑ…ΤΗΝ ΣΚΩΤΙΑ! ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΡΕΙΣ ΠΟΛΕΙΣ-ΚΡΑΤΗ…
ΔΟΚΤΩΡ Ε. ΛΑΜΠΡΑΚΗΣ: ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ 2847 ΣΤΙΣ ΗΠΑ
DC Capitol Overtaken by Patriots, Police and Military (vid). The United States of America, στασίασαν απέναντι στο UNITED STATES CORPORATION
ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΣΤΕ ΟΤΙ ΗΔΗ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΑΛΛΑΞΑΝ!!! ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΤΕ ΘΑ ΤΟ ΠΑΡΟΥΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΟΙ ΣΦΟΓΓΟΚΟΛΛΑΡΙΟΙ ΤΩΝ ΠΡΩΗΝ ΕΠΙΚΥΡΙΑΡΧΩΝ, ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ… ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ, ΟΙ ΑΛΛΟΓΕΝΕΙΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ, ΠΟΥ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΝΑ ΨΕΛΛΙΖΟΥΝ ΣΑΝ ΧΑΛΑΣΜΕΝΑ ΜΑΓΝΗΤΟΦΩΝΑ… ΤΕΛΕΙΩΣΑΤΕ ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΧΑΜΠΑΡΙ !!!
Screenshot1 
Reporter stopped by TSA agent who didn’t know District of Columbia is in US
ORLANDO, Fla. —
It’s something most students learn in elementary school — the United States is made up of 50 states and the District of Columbia. But Channel 9′s Justin Gray found out it’s a lesson that an Orlando agent with the Transportation Safety Administration seems to have missed.

Gray, who lives in Washington, D.C., was flying out of Orlando International Airport when a TSA agent said Gray’s District of Columbia driver’s license wasn’t a valid form of identification. Gray said his license is legal and up-to-date, but the TSA agent didn’t seem to know what the District of Columbia was when Gray arrived at the security checkpoint over the weekend.

When Gray handed the man his driver’s license the agent demanded to see Gray’s passport.
Gray told the agent he wasn’t carrying his passport and asked why he needed it.

The agent said he didn’t recognize the license.

Gray said he asked the agent if he knew what the District of Columbia is, and after a brief conversation Gray realized the man did not know.

Gray was able to get through security and then stopped to complain to a TSA supervisor.

Critics of the TSA said that what happened to Gray is a sign that the problems at TSA are bigger than just not knowing geography.

«They simply have not been either applying or maintaining standards for good personnel,» said Douglas Kidd, with the National Association of Airline Passengers.

A TSA spokesman contacted Gray just minutes after he tweeted about the problem. He confirmed that a District of Columbia license is an acceptable form ID.

The spokesman said, «Officers are trained to identify fraudulent documents, which can potentially deter and detect individuals attempting to circumvent this layer of security.»

«It makes you wonder what’s going on with their training and their policies,» said Kidd.
A TSA spokesman told Gray that all of the TSA agents in Orlando are being shown copies of District of Columbia driver’s license.
http://www.wftv.com/news/news/local/orlando-tsa-agents-getting-geography-refresher/ngfmH/
…………………………………
TSA agent stops man from boarding plane, questions existence of the District of Columbia
It’s easy to forget the limited voting rights afforded to District of Columbia residents. One TSA agent however has gone a step further, questioning the existence of the US capital.
Justin Gray, a resident of Washington, DC, was flying out of Orlando International Airport over the weekend when a Transportation Security Administration agent claimed his up-to-date District of Columbia driver’s license was not a valid form of identification.
The TSA agent, Gray said, asked to see his passport upon inspection of the DC license. Gray said he did not have a passport with him because he didn’t need it in this case.
ΝΕΣΑΡΑ 1
Gray soon realized the agent did not seem to know just what the District of Columbia was, refusing him passage at the airport’s security checkpoint.
Gray, a reporter for Cox Media Group, was eventually let through the checkpoint after he was contacted by a TSA spokesman just minutes after he tweeted about the ordeal.
ΝΕΣΑΡΑ 2
The spokesman explained the incident, saying, «Officers are trained to identify fraudulent documents, which can potentially deter and detect individuals attempting to circumvent this layer of security.»
A TSA spokesman told Gray that all TSA agents in Orlando are being shown copies of a District of Columbia driver’s license.
ΝΕΣΑΡΑ 3
Another DC resident was reportedly held up by a Phoenix TSA agent in February.
“I don’t know if we can accept these,” DC resident Ashley Brandt recalled the agent saying, given DC is not a US state. “Do you have a US passport?’
Brandt’s license was quickly approved by a TSA supervisor, she said.
http://rt.com/usa/173312-tsa-district-columbia-identification/
District of Columbia
Η άγνωστη Ιστορία: Η δημιουργία της FED έχει και κάτι πολύ Ρωσικό μέσα της.
Είναι η FED αντισυνταγματική; Is the Fed Unconstitutional?
Milton Friedman: END THE FED ( ΝΕΜΕΣΙΣ )
Combined International Collateral Accounts (5 video’s)
ΜΙΑ ΙΕΡΕΙΑ ΤΗΣ «ΣΙΩΠΗΣ ΤΩΝ ΑΜΝΩΝ»: ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ
Ιστορίες μιας Cabal Σκιώδους κυβέρνησης κλεφτών, παγκόσμιοι εγκληματίες και ιστορία της προδοσίας
ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΕΝΤΑΛΜΑΤΟΣ ΣΤΟΝ Barack Husein Obama aka Soetoro aka Soebarkah! ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟΣ!

http://alfeiospotamos.gr/?p=8199

Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΧΤΥΠΑ ΤΗ ΦΩΛΙΑ ΤΗΣ ΑΡΑΧΝΗΣ! ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΒΟΜΒΑ! Η Ε.Ε., ΤΟ Δ.Ν.Τ., Η Ε.Κ.Τ. ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΟΥΣ ΔΕΧΟΝΤΑΙ ΕΞΩΔΙΚΟ!

1620868_681104581939835_730511860_n
ΕΞΩΔΙΚΟ ΑΡΤΕΜΗ ΤΡΟΪΚΑ 1
Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΧΤΥΠΑ ΤΗ ΦΩΛΙΑ ΤΗΣ ΑΡΑΧΝΗΣ!!! ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΒΟΜΒΑ! ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΤΑ ΧΡΟΝΙΚΑ Η Ε.Ε., ΤΟ Δ.Ν.Τ., Η Ε.Κ.Τ. ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΟΥΣ ΔΕΧΟΝΤΑΙ ΕΞΩΔΙΚΟ!!!
ΣΤΗ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ ΤΑ ΕΞΩΔΙΚΑ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΩΝ 100δις ΓΙΑ ΤΟ Τ.Χ.Σ.
ΜΕΤΑ ΤΑ ΕΞΩΔΙΚΑ ΣΤΟ Τ.Χ.Σ., ΣΤΟΝ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ, ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ, ΣΤΑ Μ.Μ.ΕΞΑΠΑΤΗΣΗΣ, ΤΩΡΑ ΠΗΡΑΝ ΣΕΙΡΑ Ο ΤΟΜΣΕΝ, Ο ΚΟΣΤΕΛΟ ΚΑΙ Ο ΜΑΖΟΥΧ !!! 
ΕΞΩΔΙΚΟ ΑΡΤΕΜΗ ΤΡΟΪΚΑ 2
ΕΞΩΔΙΚΟ ΑΡΤΕΜΗ ΤΡΟΪΚΑ 3
ΕΞΩΔΙΚΟ ΑΡΤΕΜΗ ΤΡΟΪΚΑ 4
ΕΞΩΔΙΚΟ ΑΡΤΕΜΗ ΤΡΟΪΚΑ 5
ΕΞΩΔΙΚΟ ΑΡΤΕΜΗ ΤΡΟΪΚΑ 6
ΠΟΙΟΥΣ ΠΟΛΕΜΑΕΙ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ; ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΚΤΗΤΕΣ ΣΟΥ ΕΛΛΗΝΑ! Τ.Χ.Σ. ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ ΤΩΝ Rothschild ΟΠΩΣ ΚΑΙ Η ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΙ Η ΤΡΑΠΕΖΑ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ: ΤΧΣ – ΕΝΑ ΠΟΛΥ ΙΣΧΥΡΟ ΟΠΛΟ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ
ΕΤΕ: Στο 84,376% το ποσοστό του ΤΧΣ. ΩΡΑΙΑ! ΤΑ ΑΓΟΡΑΖΕΙ ΟΛΑ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ!
ΔΟΚΤΩΡ Ε. ΛΑΜΠΡΑΚΗΣ: ΤΧΣ – ΤΟ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ
ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ: Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΚΑΤΕΘΕΣΕ 100 ΔΙΣ ΣΤΟ ΤΧΣ ΣΤΙΣ 15 ΜΑΪΟΥ 2014. ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΙ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΟΥΝ.
ΜΑΡΙΝΑ ΛΑΤΣΗ: Η ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΤΩΝ 100 ΔΙΣ ΕΥΡΩ ΣΤΟ ΤΧΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ
ΕΧΕΙ ΣΧΕΣΗ Ο Jamie Dimon ΤΗΣ JP Morgan ΜΕ ΤΟ Τ.Χ.Σ.; ΑΝΑΒΛΗΘΗΚΕ ΤΑΞΙΔΙ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΓΙΑ ΛΟΓΟΥΣ ΥΓΕΙΑΣ
ΒΑΣΙΛΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΣ: ΡΑΓΔΑΙΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ & ΟΙ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ
ΤΡΟΜΟΣ ΣΤΟ Τ.Χ.Σ.! ΤΡΕΧΟΥΝ ΝΑ ΑΣΦΑΛΙΣΟΥΝ ΤΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΟΥ ΓΙΑ ΖΗΜΙΕΣ ΕΝΑΝΤΙ ΤΡΙΤΩΝ, ΜΕΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΕΞΩΔΙΚΑ!
ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΤΡΟΪΚΑ ΨΑΧΝΟΥΝ ΤΡΟΠΟΥΣ ΝΑ ΞΕΦΥΓΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΔΟΚΑΝΟ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΣΤΟ Τ.Χ.Σ.
Η ΚΑΖΑΡΙΚΗ ΜΑΦΙΑ ΔΙΑΛΥΕΙ ΤΟ Τ.Χ.Σ. ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΔΩΣΕΙ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΣΤΟΝ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ!!!
ΓΙΑΤΙ ΤΟ Τ.Χ.Σ. ΑΝΤΙ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΩΝ 100δις ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΣΠΕΥΔΕΙ ΝΑ…ΑΥΤΟΚΑΤΑΡΓΗΘΕΙ;
ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΣΤΟ Τ.Χ.Σ. ΦΕΥΓΟΥΝ ΟΛΟΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ!!! ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΑΛΥΣΗ!!!
ΔΟΚΤΩΡ Ε. ΛΑΜΠΡΑΚΗΣ ΔΙΚΑΣΤΕ ΤΟΥΣ ΔΙΚΑΣΤΕΣ
ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΣΩΣΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΤΗΝ ΤΑΛΑΙΠΩΡΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΗΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ

http://alfeiospotamos.gr/?p=8206

Ζωή Γεωργαντά: Αισθάνομαι αηδία για τα παπαγαλάκια που με έβριζαν

08b0a2118e53e05374f9851bc5e8646e_XL 
Η γυναίκα που αποκάλυψε την υπόθεση με τα «μαγειρέματα» του ελλείμματος δηλώνει στο Newsbomb απολύτως δικαιωμένη και πιστεύει ότι το μαχαίρι θα φτάσει στο κόκαλο
Σε μια συνέντευξη- ποταμό, το πρώην στέλεχος της ΕΛΣΤΑΤ Ζωή Γεωργαντά, μετά την απόφαση του ΣτΕ να αναψηλαφήσει την υπόθεση, «ξεσπαθώνει» κατά όλων όσοι εκτόξευσαν λάσπη εναντίον της επιχειρώντας να υποβαθμίσουν τους ισχυρισμούς της για την αλλοίωση των στοιχείων του ελλείμματος.
Μιλώντας αποκλειστικά στο Newsbomb η κυρία Γεωργαντά, η γυναίκα που πρώτη από όλους αποκάλυψε τη θολή περίοδο με τα μαγειρέματα των στοιχείων του ελλείμματος, δηλώνει δικαιωμένη και αηδιασμένη ταυτόχρονα: «Με αφορμή την τελευταία εξέλιξη μετά το βούλευμα του Συμβουλίου της Επικρατείας αισθάνομαι πρωτίστως αηδιασμένοι με όλα αυτά τα «παπαγαλάκια» της δημοσιογραφίας που εκτόξευαν λάσπη εναντίον μου προσπαθώντας να ρίξουν το επίπεδο και κάποιοι από αυτούς έφταναν στο σημείο να με αποκαλούν »χαζή». Επί σειρά ετών έβγαιναν στα κανάλια και έλεγαν αρλούμπες και ασυναρτησίες για πράγματα που δεν γνωρίζουν αποπροσανατολίζοντας την κοινή γνώμη. Τώρα με την τελευταία εξέλιξη αισθάνομαι απολύτως δικαιωμένη».
Ταυτόχρονα εξαπολύει σφοδρότατη επίθεση για συγκεκριμένα κανάλια και εφημερίδες που όπως λέει «έγραφαν και έλεγαν αθλιότητες με δόλο. Ήθελαν να υποβαθμίσουν την υπόθεση στα δικά τους επίπεδα ανηθικότητας»
Μιλώντας για την απόφαση της δικαιοσύνης η κυρία Γεωργαντά σημειώνει:
«Ευτυχώς υπάρχουν ακόμα σοβαροί δικαστές όπου παρά τις πιέσεις και την »τρομοκρατία» που ασκείται, στάθηκαν στο ύψος των περιστάσεων και πιστεύω ότι τώρα το μαχαίρι θα φτάσει στο κόκαλο».
Μάλιστα η πρώην υπάλληλος της ΕΛΣΤΑΤ υπενθυμίζει ότι τόσο ο κ. Γεωργίου όσο και οι υπόλοιποι εμπλεκόμενοι στην υπόθεση όλα αυτά τα χρόνια απέφευγαν να εμφανιστούν στην δικαιοσύνη και έβρισκαν συνεχώς δικαιολογίες και προφάσεις προκειμένου να καθυστερούν το έργο της δικαιοσύνης: «Σας θυμίζω ότι όλοι αυτοί απολογήθηκαν μόνο στους οικονομικούς εισαγγελείς Μουζακίτη και Πεπόνη και έκτοτε δεν ξαναπήγαν στην δικαιοσύνη. Και σας λέω ότι οι πιέσεις προς τους συγκεκριμένους εισαγγελείς ήταν σφοδρότατες προκειμένου να οδηγηθούν στην έξοδο… Τώρα αυτοί οι κύριοι θα βρεθούν πάλι »ενώπιον της δικαιοσύνης» για να δώσουν επαρκείς απαντήσεις για μια περίπτωση που η ίδια η δικαιοσύνη χαρακτηρίζει εκρηκτικής σοβαρότητας».
Όπως εκτιμά η κυρία Γεωργαντά η τελευταία εξέλιξη με το βούλευμα του Συμβουλίου της Επικρατείας έχει θορυβήσει εξόχως τις Βρυξέλλες: «Οι Βρυξέλλες έχουν παγώσει με την πρωτοβουλία της ελληνικής δικαιοσύνης και είμαι βεβαία ότι θα ασκηθούν ισχυρότατες πιέσεις προς τον πρωθυπουργό για να μην προχωρήσει η διερεύνηση. Είμαι σίγουροι ότι έχουν πιάσει το Σαμαρά από το λαιμό» λέει χαρακτηριστικά και συμπληρώνει ότι όλα αυτά τα χρόνια «Οι Βρυξέλλες έχουν εκτοξεύσει απίστευτες συκοφαντίες κατά των ελλήνων δικαστών που προσπαθούν να κάνουν τη δουλειά τους στο όνομα του δημοσίου συμφέροντος».
Αξίζει πάντως να σημειώσουμε πως παρά τις όποιες πιέσεις η κυρία Γεωργαντά είναι αισιόδοξη ότι από εδώ και πέρα θα χυθεί άπλετο φως στην υπόθεση και ο ελληνικός λαός θα μάθει επιτέλους την αλήθεια.
http://www.newsbomb.gr/apokalypseis/story/472223/zoi-georganta-aisthanomai-aidia-gia-ta-papagalakia-poy-me-evrizan#ixzz37Vhd1TRx
…………………………………………………………
ΣΧΕΤΙΚΑ…
ΖΩΗ ΓΕΩΡΓΑΝΤΑ: «ΣΑΤΑΝΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΟ ΠΩΣ ΜΠΗΚΑΜΕ ΣΤΟ ΔΝΤ»! ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ή απλά ΠΡΟΔΟΣΙΑ… ΕΙΝΑΙ ΕΘΝΟΚΑΘΑΡΣΗ
Γεωργαντά: «Ο Γεωργίου συνεχίζει να αλλοιώνει τα στοιχεία»
ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΜΕΤΑΞΥ ΕΛ.ΣΤΑΤ ΚΑΙ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ. ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΟΓΟ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΜΕΤΑΞΥ ΔΥΟ ΚΡΑΤΙΚΩΝ ΦΟΡΕΩΝ;
ΕΞΕΛΙΞΗ ΒΟΜΒΑ ! ΣΤΟ ΓΟΥΔΙ Η ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ ! ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ, ΘΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕΙ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ;

http://alfeiospotamos.gr/?p=8193

Θράσος από την ΕΕ-Μας ζητάνε πίσω 388 εκ. ευρώ για αθέμιτη ενίσχυση στους αγρότες!

αγροτεσ

Μας έχουν περάσει για της πλάκας στις Βρυξέλλες και μας τρελαίνουν στην καρπαζιά. Είναι τόσο ανύπαρκτα τα ελληνικά λόμπι που κατάφεραν να χάσουν μια ακόμη υπόθεση. Την Τετάρτη το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο έκρινε , ασύμβατες με την εσωτερική αγορά τις αγροτικές ενισχύσεις ύψους 387,4 εκατ. ευρώ που δόθηκαν το 2009 επί
κυβερνήσεως Κ. Καραμανλή και υπουργίας Σωτήρη Χατζηγάκη στους αγρότες που είχαν πληγεί από την  κακοκαιρία.
Το δικαστήριο ζητά να ανακτηθούν όλες οι επιδοτήσεις κάτι που δημιουργεί επιπρόσθετο πονοκέφαλο στο οικονομικό επιτελείο της κυβέρνησης.

Η υπόθεση αυτή ξεκίνησε τον Ιανουάριο του 2009, όταν υπουργός Γεωργίας ήταν ο Σωτήρης Χατζηγάκης. Σύμφωνα με την ανακοίνωση, η Ευρωπαϊκή Επιτροπή πληροφορήθηκε «σχετικά με τις αντισταθμιστικές πληρωμές τις οποίες επρόκειτο να καταβάλει ο ΕΛΓΑ, κατόπιν διαμαρτυριών μεγάλου αριθμού Ελλήνων παραγωγών γεωργικών προϊόντων, λόγω των ζημιών που είχαν υποστεί κατά το έτος 2008, εξαιτίας των δυσμενών καιρικών συνθηκών».
Στις 7 Δεκεμβρίου 2011, η Επιτροπή εξέδωσε απόφαση με την οποία έκρινε ότι οι αποζημιώσεις που δόθηκαν πριν από τις 28 Οκτωβρίου 2009 «ενδέχεται να νοθεύουν τον ανταγωνισμό… παρέχοντας επιλεκτικό οικονομικό πλεονέκτημα στους Έλληνες παραγωγούς, σε σχέση με άλλους παραγωγούς της Ευρωπαϊκής Ένωσης».
Στις 8 Φεβρουαρίου 2012, η Ελλάδα ζήτησε ενώπιον του Γενικού Δικαστηρίου της Ε.Ε. την ακύρωση της απόφασης. Με ξεχωριστό δικόγραφο, κατέθεσε αίτηση ασφαλιστικών μέτρων ζητώντας την αναστολή εκτέλεσης της απόφασης. Με τη διάταξή του, στις 19 Σεπτεμβρίου 2012, ο πρόεδρος του Γενικού Δικαστηρίου δέχθηκε την αίτηση ασφαλιστικών μέτρων.
Την Τετάρτη το δικαστήριο απέρριψε όλες τις αιτιάσεις της Ελλάδας κι έκρινε ότι οι ενισχύσεις που είχαν δοθεί μέσω ΕΛΓΑ ως αποζημιώσεις, πριν από την 28η Οκτωβρίου 2009, ύψους 387,4 εκατ. ευρώ είναι ασύμβατες με την εσωτερική αγορά.
 

olympia.gr
http://lithosfotos.blogspot.gr/2014/07/388.html

ΕΚΤΑΚΤΟ ΤΩΡΑ:Σοβαρότατη κρίση με την Ρωσία-Απαγόρευσαν στο "νο 3" της Ρωσίας την Β.Ματβιένκο να έρθει στην Ελλάδα!

ΠΩΣ ΘΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙ Η ΜΟΣΧΑ;
Σοβαρή κρίση στις σχέσεις Ελλάδος-Ρωσίας έχει ξεσπάσει μετά την απαγόρευση εισόδου στην χώρα της προέδρου της ρωσικής Άνω Βουλής και θεσμικά νο 3 της ρωσικής πολιτικής σκηνής, Βαλεντίνας Ματβιένκο.
Το υπουργείο Εξωτερικών παραδέχθηκε επίσημα ότι η συγκεκριμένη είναι "ανεπιθύμητο πρόσωπο" και δεν μπορεί να γίνει δεκτή η είσοδός της στην Ελλάδα βάσει των κυρώσεων που έχει επιβάλλει το ΝΑΤΟ και η ΕΕ στην Ρωσία.
Σε σχετική απάντηση του υφυπουργού Εξωτερικών Δημήτρη Κούρκουλα σε ερώτημα των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ Νάντιας Βαλαβάνη και Μαρίας Τριανταφύλλου, αποκαλύπτεται ότι "τα ελληνικά σύνορα έχουν κλείσει για την ανώτατη Ρωσίδα αξιωματούχο, η οποία ήταν και πρών πρεσβευτής της Ρωσίας στην Ελλάδα". Η κίνηση δείχνει ότι πλέον ο ΣΥΡΙΖΑ παίζει πλέον δυνατά το ρωσικό "χαρτί" δημιουργώντας ένα επιπλέον πρόβλημα στην κυβέρνηση, η οποία "τα έχει δώσει όλα" στις ΗΠΑ και στην Γερμανία επιβάλλοντας τις πιο σκληρές κυρώσεις στην Ρωσία και κινητοποιώντας απόλυτα τις Ενοπλες Δυνάμεις στο πλευρό των λοιπών χωρών-εξτρεμιστών του ΝΑΤΟ που ζητούν μέχρι και πόλεμο με την Ρωσία.
Οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, Νάντια Βαλαβάνη και Μαρία Τριανταφύλλου έθεσαν ερώτημα προς τον Έλληνα υπουργό Εξωτερικών, με θέμα την «άρση απαγόρευσης επίσκεψης Ρωσίδας αξιωματούχου στην Ελλάδα».
Το θέμα αφορούσε την πρόεδρο της Άνω Βουλής της Ρωσίας, Βαλεντίνα Ματβιένκο. Η απάντηση δόθηκε στις 2 Ιουλίου από το διπλωματικό γραφείο του υφυπουργού, Δημήτρη Κούρκουλα, και στην οποία απλώς περιορίσθηκε να επιβεβαιώσει ότι η Ρωσίδα πολιτικός δεν μπορεί να έρθει στην χώρα μας δηλαδή είναι "ανεπιθύμητη"! Η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Νάντια Βαλαβάνη, χαρακτηρίζει την Βαλεντίνα Ματβιένκο, «πολύτιμη και διαχρονική φίλη της Ελλάδας» και αναρωτιέται: Δεν είναι ντροπή να μη μπορεί να επισκεφθεί ξανά τη χώρα μας;
«Η Ελλάδα είναι από τους σημαντικότερους εταίρους της Ρωσίας στην Ευρώπη. Σε ποιοτικά νέο επίπεδο περνούν οι ελληνορωσικές σχέσεις», είχε δηλώσει η Βαλεντίνα Ματβιένκο, μετά από σειρά συναντήσεων και εποικοδομητικών συνομιλιών που είχε με την ελληνική πολιτική ηγεσία, κατά την επίσκεψή της στην Αθήνα τον Σεπτέμβριο του 2013.
Στο κείμενο της ερώτησης αναφέρεται ότι:
«Το ελληνικό ΥΠΕΞ, όχι απλώς δε δίνει οποιαδήποτε απάντηση στην ερώτηση των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ για το τι μέτρα θα λάβει, ώστε να μπορέσει να έρθει ξανά στη χώρα μας η πρόεδρος της Ρωσικής Άνω Βουλής και γνωστή και πολύτιμη φίλη της Ελλάδας κα Βαλεντίνα Ματβιένκο, αλλά σε μια άκρως γραφειοκρατική «απάντηση» μέσω του Διπλωματικού Γραφείου του υφυπουργού κ. Δημήτρη Κούρκουλα, απλώς επιβεβαιώνει τα μέτρα που απαγορεύουν την είσοδό της στη χώρα: «Η Πρόεδρος της Ρωσικής Άνω Βουλής κα Βαλεντίνα Ματβιένκο έχει συμπεριληφθεί σε κατάλογο περιοριστικών μέτρων της Ε.Ε». και έχει προστεθεί στον κατάλογο των κυρώσεων «λόγω δημόσιας υποστήριξης στην Άνω Βουλή για την ανάπτυξη ρωσικών στρατευμάτων στην Ουκρανία».
"Δεν είναι ντροπή, κύριε υπουργέ, που η ελληνομαθής κα Ματβιένκο, τρίτο πολιτειακά πρόσωπο στην ιεραρχία της Ρωσικής Ομοσπονδίας, πρώην πρέσβης στην Ελλάδα και με επανειλημμένες τιμητικές διακρίσεις στο πρόσωπο της από μεριάς των ελληνικών πολιτειακών αρχών για την εξαιρετική προσωπική συμβολή της στη προώθηση των ελληνορωσικών σχέσεων τότε και σήμερα από τη θέση της στην Άνω Βουλή, δεν μπορεί να επισκεφτεί τη χώρα μας; Σε τι ενέργειες έχει προβεί το ελληνικό ΥΠΕΞ για να αρθούν τα μέτρα αυτά απέναντι στο πρόσωπο της; Και τι σκοπεύει να κάνει παραπέρα; Έχει άραγε τη πολυτέλεια η χώρα μας τέτοιες στιγμές να χάνει διαχρονικούς φίλους της;».
Οποιαδήποτε δήλωση περί "παραδοσιακών δεσμών" με την Ρωσία αποδεικνύονται "κενό γράμμα" και βέβαια οι ζημιές είναι τεράστιες για την εθνική οικονομία. Μετά το φιάσκο της απικρατικοποίησης της ΔΕΠΑ, τώρα έρχεται νέο φιάσκο με την αποκρατικοποίηση του ΟΛΘ και του ΟΣΕ όπου οι Ρωσικοί Σιδηρόδρομοι έχουν καταθέσει εξαιρετικά συμφέρουσα πρόταση.
Και το πρόβλημα της φιλορωσικής πολιτικής θα είναι σοβαρό για την κυβέρνηση όσο πλησιάζουμε στις εκλογές καθώς η συντριπτική πλειοψηφία των Ελλήνων (το 63%) είναι φιλορωσικών αισθημάτων, ενώ στον αντίποδα σύμφωνα με έρευνα που πραγματοποίησε το Pew Research Center και δημοσιεύτηκε στην εφημερίδα New York Daily News, η Ελλάδα είναι μεταξύ των δέκα χωρών που δεν βλέπουν θετικά τις ΗΠΑ, ευρισκόμενη για την ακρίβεια στην 6η θέση με ποσοστό 63%.
Οι πιο αντιαμερικανοί, σύμφωνα με την έρευνα, είναι οι Αιγύπτιοι και οι Ιορδανοί με 85% και ακολουθούν η Τουρκία με 73%, η Ρωσία με 71% και τα Παλαιστινιακά Εδάφη με 66% ενώ μετά την Ελλάδα βρίσκονται το Πακιστάν με 59%, ο Λίβανος με 57%, η Τυνησία και η Γερμανία με 47%.
Αρα από την στιγμή που ένα κόμμα εξουσίας, όπως έχει μετεξελιχθεί ο ΣΥΡΙΖΑ, παίζει το "ρωσικό χαρτί" είναι κάτι παραπάνω ότι θα βρει ευήκοο ακροατήριο.
Το πλέον σημαντικό ζήτημα είναι πώς θα απαντηθεί η στάση της κυβέρνησης από την Ρωσία και πόσο θα κοστίσει στην χώρα η στάση αυτή.
Κάποτε, το 1919 η εκστρατεία στην Ουκρανία που αποφάσισε ο Ε.Βενιζέλος, στοίχησε το τέλος της ύπαρξης του μικρασιατικού Ελληνισμού μετά από μια πορεία αιώνων.Τώρα;
hellaspress-angel

Αποκάλυψη ΣΟΚ! Ανακαλύφθηκαν στην αρχαία Πελλάνα ανθρώπινα οστά γιγαντιαίων διαστάσεων! (Βίντεο)


«Αποκαλύφθηκαν στην αρχαία Πελλάνα ανθρώπινα οστά γιγαντιαίων διαστάσεων και μαζί με αυτά μπαζώθηκε ο μοναδικός στο είδος του βαθμιδωτός λαξευτός Βασιλικός Τάφος στον κόσμο» ”

Γράφει ο Νίκος Μπακής
Τα παιδιά της Πελλάνας μαζί με την Proud To Be A Spartan Pictures παρουσιάζουν για μια ακόμη φορά ένα νέο μουσικό ντοκιμαντέρ με τίτλο: «ΓΚΡΕΜΙΣΤΕ ΤΑ ΤΕΙΧΗ – Η ΠΕΛΛΑΝΑ ΕΙΝΑΙ ΛΑΚΕΔΑΙΜΩΝ», αφιερωμένο στον Μεγάλο Δάσκαλο και Κορυφαίο Έλληνα Αρχαιολόγο του 21ου αιώνα Θεόδωρο Σπυρόπουλο και στο ανασκαφικό του έργο.
Το αποκαλυπτικό αυτό ντοκιμαντέρ προβάλλει φωτογραφίες που βλέπουν για πρώτη φορά το φως της δημοσιότητας, όπου περιέχει και το γνωστό πλέον βιντεάκι με το μοναδικό στο είδος του
βαθμιδωτό λαξευτό Βασιλικό Τάφο στον κόσμο, όπου μπαζώθηκε με τον πιο απάνθρωπο και βάρβαρο τρόπο κάτω από 250 τόνους ακατέργαστου υλικού και μπάζα και το οποίο χαρακτηρίστηκε από τον Ελληνικό Τύπο και τις ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης ως «η μεγαλύτερη αρχαιολογική ανακάλυψη του αιώνα, η οποία καταστράφηκε εν μία νυκτί». Καθώς επίσης μοναδικά ευρήματα από μια σειρά ανθρώπινων σκελετών γιγαντιαίων διαστάσεων, όπου κυμαίνονταν από 2 έως 2.50 μ. ύψος ο καθένας και βρέθηκαν στο Μυκηναϊκό Νεκροταφείο της αρχαίας Πελλάνας.

Επίσης δεν θα μπορούσε να περάσει απαρατήρητο και οι σπουδαίες ανακαλύψεις της εξαίρετης Αρχαιολόγου κ. Αδαμαντίας Βασιλογάμβρου, όπου εν έτη 2008 έγινε ανεύρεση για πρώτη φορά στη Λακωνία ενεπίγραφης πήλινης πινακίδας σε Γραμμική Γραφή Β΄ και έστρεψε το ενδιαφέρον των αρχαιολόγων στον αρχαιολογικό χώρο του Αγίου Βασιλείου Ξηροκαμπίου, μια χαμηλή λοφοσειρά στο νοτιοδυτικό τμήμα της πεδιάδας της Σπάρτης, σε απόσταση περίπου 12 χλμ. από την πόλη. Πολύ γρήγορα η αρχαιολογική σκαπάνη φέρνει στο φως άλλες 4 πινακίδες Γραμμικής Β΄, καθώς κι ένα οικοδόμημα του 14ου αιώνα π. Χ. με 7 δωμάτια, όπου ανακαλύφθηκαν πάνω από 17 ξίφη μέσα σε κιβώτιο κολλημένα μεταξύ τους εξαιτίας μεγάλων θερμοκρασιών (προφανώς από πυρκαγιά) κ.ά.

Ενώ τα επίσημα χείλη της επιστημονικής κοινότητας δεν έχουν αποφανθεί ακόμα ή καταλήξει αν τα ευρήματα αυτά ανήκουν σε ανάκτορο αν και τα πρώτα στοιχεία δημιουργούν αυτή την αισιοδοξία, κάποιοι ενθουσιώδεις αρχαιολόγοι από την άλλη πλευρά, παρέα με κάτι αδαείς δημοσιογράφους βιάστηκαν να το βαφτίσουν «Σπάρτη του Μενελάου» (!), χωρίς βέβαια να έχουν εντοπιστεί γύρω από το λόφο του Ξηροκαμπίου Βασιλικοί Τάφοι, Κυκλώπεια τείχη ή ανάκτορα, αδιάσειστες αποδείξεις που να καταδεικνύουν την μεγαλοπρέπεια ενός ανακτορικού κέντρου, κάτι ανάλογα με εκείνα που είχαν βρεθεί στην Τροία, στις Μυκήνες, στην Τίρυνθα, στην Πύλο και στην Πελλάνα, θέτοντας σοβαρά σε αμφισβήτηση ακόμη και την ύπαρξη του Ομηρικού Βασιλείου της ΦΑΡΙΔΟΣ.

Ο ποιητής Όμηρος αναφέρει σαφέστατα στην ΙΛΙΑΔΑ πως την εποχή εκείνη υπήρχαν 10 Πόλεις «…οι δε είχον κοίλην Λακεδαίμονα κητώεσσαν, Φαρίν τε Σπάρτην τε πολυτρήρωνά τε Μέσσην, Βρυσειάς τα ενέμοντο και Βρυσειάς τ᾽ ἐνέμοντο καὶ Αὐγειὰς ἐρατεινάς, οἵ τ᾽ αρ᾽ Ἀμύκλας εἶχον Ἕλος τ᾽ ἔφαλον πτολίεθρον, οἵ τε Λάαν εἶχον ἠδ᾽ Οἴτυλον ἀμφενέμοντο …» (Ομήρου Ιλιάδα, Ραψωδία Β΄, στίχοι 581 – 585). Τις πόλεις αυτές τις συναντάμε ακόμα και στις μέρες μας είτε ως μικρά χωριά, είτε απλά ως τοπωνύμια.

Η μοναδική Πόλη που δεν είχε ανακαλυφθεί ακόμη και αποτελούσε πονοκέφαλο όχι μόνο στους ιστορικούς και περιηγητές, αλλά και στους ίδιους τους αρχαιολόγους ήταν η Λακεδαίμων. Ο Όμηρος δίνει στην Λακεδαίμονα δύο επίθετα «κοίλην» και «κητώεσσαν». Το κοίλην είναι εύκολο να εξηγηθεί, πρόκειται για μια περιοχή που μοιάζει με γούβα. Το κητώεσσαν όμως σημαίνει γεμάτη με κήτη δηλαδή θαλάσσια θηλαστικά (δελφίνια, φώκιες κ.ά.), οι γεωτρήσεις τα τελευταία χρόνια απέδειξαν ότι το υπόστρωμα στην Λακεδαίμονα είναι πλούσια σε λιγνίτη. Πλην του λιγνιτικού στρώματος υπήρχαν και τα απολιθώματα των κητών.

Σύμφωνα με τον κ. Σπυρόπουλο προς το τέλος της εποχής των Παγετώνων και αφού ξεκίνησε η σταδιακή τήξη των πάγων κατά τη διάρκεια του Πλειστόκαινου, ο Ελληνικός χώρος άρχισε να αναδύεται σιγά σιγά από τη θάλασσα της Μεσογείου και να σχηματίζονται τμήματα ξηράς. Από το φαινόμενο αυτό δημιουργήθηκαν τεράστιες λιμνοθάλασσες. Μία από αυτές παρέμεινε έως το 1750 π. Χ. και ήταν η Λίμνη της Λακεδαίμονος «Η ΙΕΡΗ ΠΟΛΗ ΤΗΣ ΛΙΜΝΗΣ», η οποία έφθανε από την Πελλάνα έως το Γύθειο, ενώ ο Ποταμός Ευρώτας (ευ + ρότα = καλή πλοήγηση) ήταν πλωτός μέχρι τη θάλασσα.

Ο χρόνος θα δείξει τελικά αν ο κ. Σπυρόπουλος είχε δίκιο ή όχι και όσοι τον αμφισβητούν ας βγουν με το ονοματεπώνυμό τους και όχι να κρύβονται μέσα στα καφενεία όπως συνηθίζεται άλλωστε στην Ελλάδα και να τον διαψεύσουν δημόσια, γιατί ο μόνος που μπορεί να τον διαψεύσει ή καλύτερα να τον κρίνει είναι η ίδια η Ιστορία και κανένας άλλος. Εκτός από αντίζηλους που είχε αποκτήσει όλα αυτά τα χρόνια και δεν ήταν λίγοι εκείνοι που τον συκοφαντούσαν και καταπολεμήθηκε βάναυσα από το σύστημα, έχει αποκτήσει και φανατικό κοινό, ένας από αυτούς τους ένθερμους υποστηρικτές είναι και ο πρώην Υπουργός και πρόεδρος του Ινστιτούτου Δημοκρατίας «Κωνσταντίνος Καραμανλής» κ. Ιωάννης Μ. Βαρβιτσιώτης, ο οποίος σ’ ένα απόσπασμα από το άρθρο του στο Βήμα της Κυριακής με τον τίτλο: «Το Ανάκτορο του Μενελάου διχάζει» στις 23/2/2003, μας παραθέτει πως είναι πλέον πεπεισμένος ότι η Ομηρική Λακεδαίμων ευρέθη: «Ανεξάρτητα όμως από αυτό που ανάγεται στη σφαίρα της επιστημονικής ανάλυσης είναι γεγονός ότι η Αγγλική Αρχαιολογική Σχολή από το 1830 αναζητούσε το ανάκτορο του Μενελάου στη μυκηναϊκή Σπάρτη, δηλαδή στο ύψωμα της Κοκκινόραχης, όπου υπήρχε ιερό του Μενελάου και της Ελένης, ιδρυμένο περί το 700 π. Χ.

Ανάκτορο όμως δεν ευρέθη εκεί που να ταιριάζει σ' έναν Μενέλαο! Ούτε βασιλικοί τάφοι βρέθηκαν εκεί ή αλλού στη Λακωνία, ούτε Κυκλώπεια τείχη, ούτε μέγαρο με ιερά και αποθήκες, τίποτα από αυτά που χαρακτηρίζουν ένα μυκηναϊκό κέντρο και μάλιστα ένα ανάκτορο ανάλογο του Ατρείδη Μενελάου. Όλα όμως αυτά βρέθηκαν κοντά στη σημερινή Πελλάνα, που κατά τον Σπυρόπουλο, που επικαλείται τον Όμηρο, είναι η Ομηρική Λακεδαίμων - που υπήρξε η πρωτεύουσα του Μενελάου».

Όλες αυτές οι κυκλώπειες και μυστηριώδεις κατασκευές μας βάζουν σε σκέψεις, η κατασκευή λαξευτού τάφου προϋποθέτει μεγάλες τεχνικές γνώσεις, κατασκευαστική εμπειρία και μακροχρόνια εργασία και οικοδομικά μέσα υψηλά. Παρότι η σύγχρονη τεχνολογία έχει φθάσει σε απίστευτα ύψη κι όμως εξακολουθούν να προβληματίζουν τους ειδικούς για το αν οι πολιτισμοί εκείνοι κατοικήθηκαν από εξωγήινους ή γίγαντες, με αποτέλεσμα να υποπίπτουν συνεχώς σε λανθασμένα και ανυπόστατα συμπεράσματα. Γι’ αυτό ο Δάσκαλος μάς δίδαξε να ερευνούμε και να ετυμολογούμε τα πανάρχαια τοπωνύμια που μας προσφέρει μέσα από τα σπλάχνα της η Ελληνική Γη και όχι να κολλάμε σε εγκαταλειμμένες, εδώ και εκατοντάδων ετών, θεωρίες όπως είναι της απαρχαιωμένης Αγγλικής Αρχαιολογικής Σχολής, οι οποίοι Άγγλοι Αρχαιολόγοι ισχυρίζονται, με το έτσι θέλω, ότι το Ανάκτορο του Μενελάου και της Ελένης βρίσκεται στην σημερινή Σπάρτη δίχως να υπάρχουν χειροπιαστά στοιχεία για να καταδείξουν την ορθότητα των επιχειρημάτων τους, κατά συνέπεια όλες αυτές οι θεωρίες χαρακτηρίστηκαν αβάσιμες και έχουν απορριφθεί από την επιστημονική κοινότητα.

Η Χώρα μας η Ελλάς εκτός από Γεωγραφικός είναι και ένας απέραντος «Μυθολογικός» Χάρτης, όπου οι αρχαίοι ημών πρόγονοι φρόντισαν να κρυπτογραφήσουν όλη την Ιστορία του πολιτισμού τους χρησιμοποιώντας τα στοιχεία της φύσεως ως σημείο αναφοράς όπως ήταν για παράδειγμα ο Ήλιος, η Σελήνη, πλανήτες, αστρικά νεφελώματα, βουνά, ποτάμια, λίμνες, πελάγη, νησιά, δάση, το ζωικό βασίλειο ακόμα και ανθρώπινα συναισθήματα όπως ήταν ο εγκέφαλος, η ψυχή κτλ, μετατρέποντας το καθένα σε ξεχωριστές οντότητες ή αλλιώς θεότητες. Η όλη διαδικασία είχε ως σκοπό την διαφύλαξη των αρχείων ενός Κράτους ή στοιχεία για την προέλευση μιας φυλής από τυχόν λεηλασία ή τον αφανισμό του πολιτισμού τους, ούτως ώστε οι μεταγενέστερες γενεές να έχουν άμεση πρόσβαση στις χαμένες γνώσεις σπάζοντας τους κώδικες που ήταν καλά κρυμμένες μέσα από την παράδοση, τα ήθη και τα έθιμα.

Για την Ιστορία είπαμε πολλά για τον σπουδαίο αυτόν άνδρα δεν είπαμε το παραμικρό. Τον κ. Θεόδωρο Σπυρόπουλο έχουμε ακουστά μονάχα το όνομά του, αλλά κανείς ή τουλάχιστον ελάχιστοι γνωρίζουν τι ακριβώς έχει πετύχει στην μακρόχρονη και πλούσια καριέρα του ως Αρχαιολόγος και πόσα ακόμα μπορεί να μας διδάξει. Είναι Δρ. Αρχαιολογίας με πολλές διακρίσεις στο ενεργητικό του, οι οποίες περγαμηνές ξεπερνάνε ακόμα και το λαμπρό ανασκαφικό του έργο. Είναι:
- Ανασκαφέας Αρχαιολόγος
- Επίκουρος Καθηγητής Προϊστορικής Αρχαιολογίας Πανεπιστημίου Αθηνών
- Μέλος της Ελληνικής Αρχαιολογικής Εταιρίας
- Μέλος του Γερμανικού Αρχαιολογικού Ινστιτούτου
- Επίτιμο Μέλος στην Εταιρία Γραμμάτων και Τεχνών Πειραιά
- Επίτιμος Δημότης Πελλάνας (πρώην Δήμος Πελλάνας) και
- Συγγραφέας βιβλίων και μελετών που έχουν δημοσιευτεί σε διάφορα Ελληνικά και ξένα περιοδικά όπως είναι: Το Αρχαιολογικό Δελτίου, Το Τρίτο Μάτι, ΑΕΡΩΠΟΣ, Δαυλός, Sparta in Laconia, CORPUS κ.ά.

Υπήρξε μαθητής του Μεγάλου Αρχαιολόγου Σπύρου Μαρινάτου, όπου μαζί με τον Δάσκαλό του το 1967 έκαναν την μεγαλύτερη, μέχρι τότε, αρχαιολογική ανακάλυψη στην Ελλάδα στο Ακρωτήρι της Σαντορίνης. Εκεί ήρθε στο φως μια ολόκληρη προϊστορική πόλη της Υστεροκυκλαδικής Α΄ περιόδου (1600 – 1400 π. Χ.), θαμμένη κάτω από τα ηφαιστειακά υλικά. Χάρη σ’ αυτό το ελαφρύ υλικό (τέφρα) τα σπουδαία αυτά οικοδομήματα διατηρήθηκαν επί αιώνες ακέραια και σε άριστη κατάσταση, όπου η δόμηση ήταν πυκνή και διέθετε πολυώροφα κτίρια με πλούσιες τοιχογραφίες, οργανωμένες αποθήκες, βιοτεχνικούς χώρους, άριστη πολεοδομική οργάνωση με δρόμους, πλατείες και είχε ένα πλήρως αναπτυγμένο αποχετευτικό σύστημα, το οποίο περνούσε κάτω από το λιθόστρωτο και συνδεόταν απευθείας με τα σπίτια, όπως συμβαίνει και στις σύγχρονες πόλεις.

Από το έτος 1968 έως και το έτος 1984 η Αρχαιολογική Εταιρία της Αθήνας διενεργεί συστηματική ανασκαφή στην Τανάγρα υπό την διεύθυνση του Δρ. Σπυρόπουλου σε δύο θέσεις, 500 και 800 μ. Ανατολικά του σημερινού χωριού της Τανάγρας, Νοτίως του Στρατιωτικού Αεροδρομίου, σε δύο Νεκροταφεία των μυκηναϊκών χρόνων. Κατά την ανασκαφή ήλθαν στο φως γραπτές λάρνακες και τα άλλα αρχαία της Τανάγρας των μυκηναϊκών χρόνων περίπου 1350 – 1180 π. Χ.
Αργότερα ως Έφορος αρχαιοτήτων στην πόλη της Θήβας ανακαλύπτει κατά την χρονική περίοδο 1971 και 1973 στο χώρο του Αμφείου την μεγαλύτερη βαθμιδωτή πυραμίδα της τρίτης χιλιετίας π. Χ, η οποία έχει όλες τις προϋποθέσεις να αναδειχθεί σ’ ένα από τα μεγαλύτερα μνημεία του Ευρωπαϊκού χώρου. Καθώς επίσης και τους τάφους των μυθικών αδερφών Ζήθου και Αμφίωνα, όπου σύμφωνα με τα Ομηρικά Έπη ήταν υιοί του Δία και της Αντιόπης και ήταν εκείνοι που πρώτοι έκτισαν την έδρα και τα τείχη της «εφτάπυλης» Θήβας (Οδύσσεια λ 260 – 289). Θα περίμενε κανείς να επαινεθεί από το Υπουργείο Πολιτισμού ο καθηγητής για τις σπουδαίες αυτές ανακαλύψεις, παραταύτα εκδιώχθηκε βιαίως από τις ανασκαφές και «μετατέθηκε» άρον άρον στη Σπάρτη, όπου και παρέμεινε μέχρι την συνταξιοδότησή του το 2002.

Η έπαυλη του Ηρώδη Αττικού στην Εύα/Λουκού Κυνουρίας είναι το σημαντικότερο μνημείο των ρωμαϊκών αυτοκρατορικών χρόνων στον ελληνικό χώρο, όπως καταδεικνύουν η μεγάλη της έκταση και κυρίως ο εξαιρετικός πλούτος των αρχιτεκτονικών λειψάνων και των πολυσχιδών γλυπτών και ψηφιδωτών ευρημάτων της. Το μνημείο ήρθε στο φως έπειτα από είκοσι ένα χρόνια συστηματικής ανασκαφής από τους καθηγητές Δρ. Θεόδωρο Σπυρόπουλο (1980 - 2001) και τον γιό του Δρ. Γεώργιο Σπυρόπουλο (1990 - 2001).
Θα πρέπει να δοθεί ένα τέλος σ’ αυτό το παιχνίδι της γάτας με το ποντίκι που παίζει με τόση επιδεξιότητα το Υπουργείο Πολιτισμού και να αποδοθεί δικαιοσύνη για τις καταστροφές στην αρχαία Πελλάνα. Γιατί όμως κρύβονται; Γιατί δεν μιλάει κανείς; Γιατί τα Μ.Μ.Ε. και ειδικά η δημόσια τηλεόραση Ε.Ρ.Τ. μαζί με τα υπόλοιπα «τουρκοκάναλα» δεν βγάζουν αυτό το μείζον θέμα στην επικαιρότητα;

Οι απαντήσεις είναι απλούστατες και δεν χρειάζεται ιδιαίτερη σκέψη για να αντιληφθεί κανείς πως στην ιδέα και μόνο αν ανατρεπόταν η Ελληνική Ιστορία από τις ανακαλύψεις του κ. Σπυρόπουλου, τότε ολόκληρη η διδακτική ύλη της Ιστορίας θα διαγραφόταν από όλα τα σχολικά βιβλία, αυτομάτως το γεγονός αυτό θα προκαλούσε τριγμούς τόσο στο Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων όσο και στους κύκλους της Αρχαιολογίας. Επίσης θα τάραζε τα λιμνάζοντα νερά μιας μερίδας «βολεμένων» της συντηρητικής κοινωνίας της πόλης μας γνωστοί κι ως «τζάκια της Σπάρτης», οι οποίοι με το έμμονο οικονομικό συμφέρον ως πρόσχημα δεν θα δίσταζαν να σαμποτάρουν αρχαιολογικούς χώρους, έργα υποδομής, την κατασκευή υπερσύγχρονων αυτοκινητόδρομων ή ακόμα και να παρεμποδίσουν τη δημιουργία μουσείου στην Σπάρτη πλήττοντας έτσι ανεπανόρθωτα τον τουρισμό και την ανάπτυξη της Λακωνίας, για να ικανοποιήσουν το αρρωστημένο τους προσωπικό όφελος.

Γεγονός είναι πως ο Θεόδωρος Σπυρόπουλος έχει χτυπήσει φλέβα χρυσού και η ανακάλυψή του δεν είναι καθόλου τυχαία. Πρώτη φορά στα χρονικά της Αρχαιολογίας συναντάμε ασύλητο (σφραγισμένο) βαθμιδωτό λαξευτό Βασιλικό Τάφο τέτοιας υψίστης σπουδαιότητας, δηλαδή από την αρχή του διαδρόμου μέχρι την είσοδο της Πύλης κλείνει προς τα μέσα σχηματίζοντας στα τοιχώματα βαθμιδωτή πυραμίδα και αυτό φαίνεται ξεκάθαρα στο αποκαλυπτικό βίντεο, ο οποίος εμπεριέχει στο εσωτερικό του κι άλλους δυο καλά φυλαγμένους τάφους (τρείς τάφους μέσα σε ένα μεγάλο). Και ένας Θεός ξέρει τι αμύθητους θησαυρούς και γνώσεις θα κρύβουν μέσα τους, προσθέτοντας επιπλέον άλλα 1.000 χρόνια Ιστορίας στην αρχαία Σπάρτη. Έτσι άλλωστε δεν συνέβη με τον Μανόλη Ανδρόνικο με την ανακάλυψή του για τον τάφο του Φιλίππου;

Είναι προφανές πως το σάπιο «Ελληνικό» καθεστώς που κυβερνάει τη Χώρα μας εδώ και 40 χρόνια ενοχλείται από την παρουσία λαμπρών προσωπικοτήτων και δεν επιτρέπει στην Ελλάδα να ορθώσει το ανάστημά της εκεί που δικαιωματικά της αξίζει. Δυστυχώς θύματα αυτού του οργανωμένου σχεδίου εξόντωσης, το οποίο τείνει να γίνει παγκόσμιο φαινόμενο είναι η νεολαία μας και τώρα εξαπλώνεται σαν πανώλη και στον πολιτισμό μας. Συνήθως χτυπάει σε δυο μέτωπα πρώτα με το χρήμα στοχεύοντας στην υπερκατανάλωση και στην οκνηρία και μετά στην παιδεία αφανίζοντας γλώσσα και οικογένεια.

Τέλος εμείς οι κάτοικοι της Πελλάνας δεν θα εγκαταλείψουμε έτσι εύκολα τα όπλα, ο αγώνας μας συνεχίζεται μέχρι το τέλος και όπως έχει ειπωθεί επανειλημμένως κατά το παρελθόν: «παίρνοντας την γενναία απόφαση παραδίδουμε τις περιουσίες και τα χωράφια μας στα χέρια του κ. Σπυρόπουλου για το καλό της Ιστορίας και του τόπου μας και αν δεν αλλάξει το πολιτικό σκηνικό θα πάρουμε το νόμο στα χέρια μας και σύντομα θα μας βρείτε μπροστά σας».

Για σένα, μαλάκα Έλληνα πολίτη, κατασχέσεις και φυλακή!

 

Σκανδαλο ΜΕΓΑΤΟΝΩΝ με ΔΟΛ – Πήγασο προ των πυλών! Μεθοδεύουν κούρεμα δανείων 250 εκατομμυρίων Ευρώ!!!

Πλιάτσικο πάνω στο δημόσιο χρήμα που “έσωσε” τους διεφθαρμένους τραπεζίτες, για να διασώζουν διαπλεκομενους εκδότες!


Ειναι πρωτοφανές αυτο που παει να γίνει, στο ημίφως και μεσα στα μπάνια του λαού, ενώ η αντιπολίτευση μάλλον δεν εχει πάρει είδηση τι εξυφαινεται! Με τη νομιμοφάνεια της συγχώνευσης…


ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΚΟΚΚΙΝΑ ΔΑΝΕΙΑ ΠΟΥ ΟΔΗΓΗΣΑΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΣΤΗΝ ΧΡΕΟΚΟΠΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΗ!


Ένας Πεπόνης δεν υπάρχει;

 Η αρχική συμφωνία ΔΟΛ – Πήγασου, υπό την επίβλεψη της AlphaBank, προβλέπει τα εξής:

- Το Mega μετακομίζει στις εγκαταστάσεις του Πήγασου στη Μεταμόρφωση Χαλανδρίου.
- Τα έντυπα του Πήγασου μεταφέρονται στην οδό Μιχαλακοπούλου στον ΔΟΛ. Ήδη, ο Σταύρος Ψυχάρης έδωσε εντολή να βρεθούν δύο επιπλέον όροφοι.
- Η νέα εταιρεία που θα προκύψει από τη συγχώνευση θα ελέγχει το 52% του Mega.

- Στόχος είναι o συνολικός δανεισμός των 405 εκατ. ευρώ (ΔΟΛ – Πήγασος – Mega) να μειωθεί μετά το «κούρεμα» στα 130-160 εκατ. ευρώ.
Με πληροφορίες απο τις Τυπολογιες.


Πηγή


kerberos-hellas

Οι Ρώσοι παρουσιάζουν τη δική τους εγκατάσταση τύπου HAARP


Όχι δεν είναι ακριβώς σαν το χααρπ...
είναι λίγο... μπορεί και να μην είναι ακριβώς...Μήπως τελικά είναι;;;



Το άρθρο του RT με τίτλο: "Electrifying: Giant futuristic 'Tesla Tower" in abandoned woods near Moscow" ξεκινάει με αρνήσεις:

«Όχι δεν είναι εξωγήινη αποικία, μια μηχανή του χρόνου, ή ακόμη και μια ρωσική εκδοχή του ιονοσφαιρικού προγράμματος HAARP της Αμερικής. Αλλά σε ένα δάσος κοντά στη Μόσχα, αυτή η "μηχανή αλεξικέραυνο" από την σοβιετική εποχή, έχει μια δυνατότητα αναμφισβήτητα ίση με το σύνολο όλης της παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας της Ρωσίας.

Οι Bloggers συρρέουν για να δουν αυτό το τεχνικό θαύμα, το οποίο έχει ονομαστεί το “High Voltage Marx and Tesla Generators Research Facility.” Η περιοχή δοκιμών, ένα παράρτημα του Ρώσικου Ινστιτούτου Ηλεκτρολόγων Μηχανικών, βρίσκεται στην ήσυχη πόλη της Istra, 40 χιλιόμετρα δυτικά της Μόσχας».

Μέχρι στιγμής, μου γεννάται μια απορία:
Όχι δεν είναι σαν το χααρπ, αλλά είναι μια εγκατάσταση για έρευνα. Τι εννοούν 'όχι σαν το χααρπ'; Το χααρπ όπως το εννοούμε εμείς ή όπως το παρουσιάζουν οι ίδιοι η Αμερικάνοι; Γιατί ΚΑΙ ΑΥΤΟΊ, ως εγκατάσταση για έρευνα το παρουσιάζουν, άρα... γιατί λένε δεν είναι σαν το χααρπ; Δηλαδή, δεν κάνουν την... ίδια έρευνα; ΟΚ... πάμε παρακάτω. Δείτε τις φωτογραφίες με την περιγραφή και μετά το βίντεο.



Βρίσκεται σε ένα σχετικά μικρό δάσος δίπλα στη Μονή Νέα Ιερουσαλήμ, στην άκρη της πόλης.

Η εγκατάσταση είναι μοναδική δεν υπάρχει παρόμοια σε όλο τον κόσμο, κυρίως λόγω της εξαιρετικής χωρητικότητά της. Στην αιχμή της δυναμικής λειτουργίας της, όταν ένας κεραυνός αποφορτίζεται σε μια απομονωμένη πλατφόρμα, η γιγαντιαία γεννήτρια Marx έχει ισχύ ίση με όλες τις εγκαταστάσεις παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας στη Ρωσία - συμπεριλαμβανομένων θερμοηλεκτρικών, υδροηλεκτρικών, πυρηνικών, ηλιακών και αιολικής ενέργειας σε συνδυασμό. Αλλά μόνο για περίπου 100 μικροδευτερόλεπτα.
Η "μηχανή αλεξικέρευνο,” του Istra απαράμιλλης παροχετευτικότητας, αποτελείται από μετασχηματιστή ικανότητας 3 Megawatt, μια παλμική γεννήτρια τάσης 9 Megawatt, έχει 39,3 μέτρα ύψος, ικανά να δημιουργήσουν τεχνητό κεραυνό 150 μέτρων, που πιστεύεται ότι είναι ο μεγαλύτερος στον κόσμο.

Όταν η εγκατάσταση βρίσκεται σε λειτουργία, το στατικό φορτίο στην "καυτή ζώνη" είναι τόσο μεγάλο, ώστε σηκώνονται οι τρίχες από τα μαλλιά. Ένας Θεός ξέρει πως γλύτωσε αυτός και έμεινε ζωντανός, σχολιάζουν....

Το ερευνητικό κέντρο Istra έχει πραγματοποιήσει πολλές δοκιμές από τη σοβιετική εποχή. Ανάμεσα στις τελευταίες που διεξάγονται είναι οι δοκιμές αντικεραυνικής προστασίας για τα αεροσκάφη της Ρωσίας
 
Σε αντίθεση με το διάσημο (HAARP) στις ΗΠΑ, η γεννήτρια Μαρξ στο Istra δεν είχε ποτέ ως στόχο να τροποποιήσει τον καιρό, όμως, όπως το HAARP ‘είχε’ εμπλακεί στο σχεδιασμό των μελλοντικών όπλων.
 
Η μυστική, υπαίθρια, συσκευή υψηλής τάσης κατασκευάστηκε στα τέλη της δεκαετίας του 1970 για την προστασία των μηχανοκινήτων οχημάτων, αεροσκαφών και ηλεκτρονικού εξοπλισμού από τους κεραυνούς.
 
Η γεννήτρια Marx πήρε το όνομά της από τον Γερμανό ηλεκτρολόγος - μηχανικό Erwin Otto Marx, ο οποίος την περιέγραψε παλιά, το 1924. Στη Ρωσία είναι γνωστή ως γεννήτρια Arkadyev-Marx, καθώς ο Ρώσος φυσικός Vladimir Arkadye και ο συνάδελφός του, Nikolay Baklin, κατασκευάσαν τη λεγόμενη «αστραπή μηχανή» 10 χρόνια νωρίτερα, το 1914.
Εκκενώνεται αστραπή όποιας επιθυμητής χωρητικότητας σε μια ειδική απομονωμένη πλατφόρμα, επί της οποίας τοποθετείται μια συσκευή ή ένα υλικό που δοκιμάζεται. Η πλατφόρμα είναι γεμάτη από αισθητήρες που δείχνουν πώς ακριβώς η ηλεκτρική εκκένωση επηρέασε το αντικείμενο.
 
Άλλοι λένε ότι η αστραπή είναι ακόμα ένα θέμα για βαθιά εξερεύνηση, και ότι αρκετά δέντρα που καίγονται στη γύρω περιοχή δοκιμής χρησιμεύουν ως υπενθύμιση ότι η αστραπή είναι πολύ δύσκολο να ελεγχθεί.
 
Δεδομένου ότι η εγκατάσταση κοστίζει για να λειτουργήσει, ενεργοποιείται ΜΟΝΟ σε 'ειδικές περιπτώσεις'.

 
Το συγκρότημα Allure, που βρίσκεται κοντά, σχεδιάστηκε για να γίνει μέρος ενός μεγαλειώδους επιστημονικού κτιρίου, με τρούλο 118,4 μέτρα ύψος και 236,5 μέτρα πλάτος, αλλά όταν η κατασκευή ήταν σχεδόν έτοιμη, το οικοδόμημα - μεγαθήριο κατέρρευσε νωρίς το πρωί της 25, Ιαν. 1985 . Το κτίριο δεν ανακατασκευάστηκε ποτέ, αν και η κυκλική βάση του φαίνεται από το διάστημα (συντεταγμένες 55 ° 55 '8 "Ν, +36 ° 49' 7" Ε).



Τώρα.. Ρώσικα δεν ξέρω, αλλά η περιγραφή του βίντεο, «Универсальный комплекс для испытания и исследования объектов техники на стойкость к воздействию импульсных электромагнитных полей естественного и искусственного происхождения», η οποία με τη google μεταφράζεται:
«Παγκόσμιο σύστημα για τις δοκιμές και τις ερευνητικές εγκαταστάσεις εξοπλισμού για αντίσταση σε παλμικά ηλεκτρομαγνητικά πεδία φυσικής και τεχνητής προελεύσεως» ....

Λέτε η μετάφραση να μην είναι καλή;

Το άρθρο του RT έχει και μια ακόμα φωτογραφία που την αφήσαμε για το τέλος.

«Ένας EMP (ηλεκτρομαγνητικός παλμός) που δημιουργείται από μια πυρηνική έκρηξη είναι ικανός να καταστρέφει τον ηλεκτρονικό εξοπλισμό, έτσι η δυνατότητα δημιουργίας ενός τεχνητού EMP, ιδιαίτερα χωρίς την πυρηνική ενέργεια, είναι κάτι πολύτιμο, με την στρατιωτική έννοια. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο ένα όπλο EMP είναι το όνειρο ενός στρατηγού σε οποιαδήποτε χώρα».

Τώρα φίλε αναγνώστη, αφού διάβασες όλα αυτά, απάντησε εσύ στην απορία μου: είναι ή δεν είναι σαν το χααρπ; Γιατί, θέλω να σου εξομολογηθώ κάτι: όση ώρα μεταφράζω και γράφω, θέλω... να βρίσω άσκημα. Και είναι μεγάλη η λίστα όσων θέλω να μνημονεύσω:

Αυτούς που νομίζουν ότι οι Ρώσοι θα μας σώσουν, γιατί το έχω πει... οι Ρώσοι ξεκίνησαν το όλο κόλπο από πολύ παλιά και οι άλλοι μετά έτρεξαν και τους πρόλαβαν και με το παραπάνω.
Αυτούς που δεν πιστεύουν ότι μας ψεκάζουν, και μάλιστα ΟΛΟΙ, γιατί έχουν σχεδόν όλοι τέτοια συστήματα που για να λειτουργήσουν χρειάζονται μέταλλα στην ατμόσφαιρα
Αυτούς που βρίσκονται ψηλά και γνωρίζουν τι γίνεται και σωπαίνουν, ξεπουλώντας έτσι την εθνική μας κυριαρχία
Αυτούς που προσπαθούν να μας πουλήσουν φούμαρα περί κλιματικής αλλαγής, τι στιγμή που δουλεύουν ολόγυρα τέτοια μαραφέτια και διαλύουν το σύμπαν
Αυτούς που προσπαθούν να περάσουν την ιδέα ότι οι χημικοί αεροψεκασμοί είναι μέρος της Γεωμηχανικής για να σωθεί ο πλανήτης από το σκάσιμο
Αυτούς που βάζουν προτεραιότητες άλλες, τη στιγμή που ΑΥΤΟ είναι το Α και το Ω
Και τέλος αυτούς που κραυγάζουν για προφητείες και να έρχεται ο γ΄ΠΠ κι αλίμονο μας, ενώ ο πόλεμος είναι ήδη σε εξέλιξη μέσα στη μούρη τους, αλλά δεν τον βλέπουν, είναι απασχολημένοι με τα 'προφητικά' κείμενα.
Ξέχασα κανέναν;

Από τους αγώνες στο Σόσι. Ουδέν σχόλιον....


allnewz


ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

ΟΙ ΠΙΛΟΤΟΙ ΜΑΣ, ΞΕΦΤΙΛΙΣΑΝ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΑΙΓΑΙΟ...

ΜΙΣΗ ΝΤΟΥΖΙΝΑ ΕΣΤΕΙΛΑΝ ΟΙ ΤΟΥΡΚΑΛΑΔΕΣ ΑΕΡΟΠΛΑΝΑ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΟΠΛΙΣΜΕΝΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΗΓΑΜΕ ΓΑΜ... ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗ ΜΙΚΡΑ ΑΣΙΑ...
Μάλλον αρχίζουν σφίγγουν τα πράγματα στο Αιγαίο …Μισή ντουζίνα έστειλαν οι Τούρκοι αν και γιορτάζουν Ιφτάρ και Ραμαζάνια και μάλιστα το ένα ζεύγος οπλισμένο ,αλλά η ετοιμότητα της ΠΑ έκοψε τον βήχα των Τουρκαλάδων ,στη Περιοχή έσπευσαν Ελληνικά μαχητικά που απογειώθηκαν από τρία αεροδρόμια ,ενώ στο ΑΤΑ σήμανε συναγερμό !

Αν και η εξάδα των Τούρκικων Μαχητικών προσπάθησε να ακολουθήσει την οριογραμμή κάνοντας τα γνωστά …

Η Ελληνική ετοιμότητα όμως με τον ταυτόχρονο συντονισμό τους πήρε στο κατόπι και οι Τούρκοι αφού έριξαν μια παραβίαση για την τιμή των μαχητικών τους την έκαναν με ελαφρές αναταράξεις από το Κεντρικό Αιγαίο !
 
 
http://ksipnistere.blogspot.gr/2014/07/blog-post_5518.html

WSJ: "Οι δανειστές ζητούν υποθήκευση της Ελλάδας για την ελάφρυνση του χρέους". "ΠΑΙΖΕΤΑΙ" ΑΝ ΔΕΝ ΘΑ ΞΕΠΟΥΛΗΘΕΙ ΚΑΙ Ο ΠΑΡΘΕΝΩΝΑΣ



Εδώ, οι καριόλες της Α-Δικαιοσύνης, δεν βλέπουν την ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ, που ΞΕΠΟΥΛΑΕΙ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ, ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ;
ΜΕ ΚΑΘΕ ΤΡΟΠΟ, ΕΧΟΥΜΕ ΧΡΕΟΣ ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΟΥΜΕ ΤΑ ΙΕΡΑ ΚΑΙ ΤΑ ΟΣΙΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ!
ΜΕ ΚΑΘΕ ΤΡΟΠΟ!
Πόπη Σουφλή

Βρυξέλλες και ΔΝΤ εξετάζουν τρόπους προκειμένου να «αλυσοδέσουν» την Ελλάδα και μετά την υλοποίηση του προγράμματος διάσωσης που εφαρμόζεται τώρα. Αυτό αποκαλύπτει δημοσίευμα της Wall Street Journal και συνδέει την «υποθήκευση» της χώρας με την… ελάφρυνση του χρέους την οποία επιχειρεί να παρουσιάσει η κυβέρνηση ως «σωτήρια λύση».

«Οι διεθνείς δανειστές της Ελλάδας εξετάζουν το πώς θα συνδέσουν μια ελάφρυνση του χρέους για την Αθήνα με τις μεταρρυθμίσεις, σε μια προσπάθεια να συνεχίσουν να ελέγχουν τις οικονομικές πολιτικές της χώρας μετά τη λήξη του προγράμματος διάσωσης», επισημαίνει η Wall Street Journal.
Πρόκειται για μία ακόμη απόδειξη πώς
η ελάφρυνση του χρέους με παράταση στην αποπληρωμή και με χαμηλότερα επιτόκια αποτελεί μία πολιτική απάτη. Οι δανειστές με την κυβέρνηση του μνημονίου θα δεσμεύσουν μερικές γενιές ακόμη και θα υποθηκεύσουν ότι έχει μείνει χωρίς υποθήκη.
Τη στιγμή που όλοι παραδέχονται πώς το χρέος είναι «βουνό» και δεν μπορεί εκ των πραγμάτων να αποπληρωθεί από την Ελλάδα που λόγω των μέτρων έχει χάσει ένα τεράστιο ποσοστό από το ΑΕΠ της, ενώ οι Έλληνες είναι σε 30% άνεργοι και με πάνω από 50% απώλειες εισοδήματος όσοι είναι τυχεροί και εργάζονται, ο κλήρος πέφτει στη Δημόσια περιουσία.
Θα ξεπουλήσουν τα πάντα, μαζί και τα κοιτάσματα υδρογονανθράκων. Αυτός είναι άλλωστε και ο λόγος που η τρόικα επιμένει το ΤΑΙΠΕΔ να ελέγχεται από ξένους και να μεταφερθεί η έδρα του στο εξωτερικό. Προκειμένου να κάνουν ότι θέλουν. Η κυβέρνηση Σαμαρά φαίνεται πώς παραδίδει τα κλειδιά της χώρας στους δανειστές.
Η εφημερίδα επικαλείται διάφορους αξιωματούχους που εμπλέκονται στις συζητήσεις και στο δημοσίευμα επισημαίνεται ότι «η ελάφρυνση του χρέους της Ελλάδας -το οποίο υπολογίζεται στο ογκώδες ποσό των 320 δισ. ευρώ ή περίπου στο 174% του ελληνικού ΑΕΠ- απασχολεί τις χώρες της Ευρωζώνης, το ΔΝΤ, την Ευρωπαϊκή Επιτροπή και την ΕΚΤ από τον Νοέμβριο του 2012».
Στη συνέχεια, τονίζεται ότι «ενώ μέχρι τώρα οι δανειστές της Ελλάδας ασκούσαν πίεση στις διαδοχικές ελληνικές κυβερνήσεις για την υλοποίηση μεταρρυθμίσεων με το να καθυστερούν την εκταμίευση των επόμενων δόσεων των δανείων, με τη λήξη του προγράμματος χρηματοδότησης της Ελλάδας -στο τέλος του έτους από την πλευρά της Ευρωζώνης και τον Μάρτιο του 2016 από την πλευρά του ΔΝΤ- είναι αναμενόμενο να χαλαρώσει η εποπτεία των δανειστών στις οικονομικές μεταρρυθμίσεις της Ελλάδας».
Αυτός είναι και ο λόγος που οι Ευρωπαίοι δανειστές επιθυμούν να εξαρτήσουν τα βήματα για την ελάφρυνση του χρέους και ειδικά την επιμήκυνση του χρονοδιαγράμματος για την εξόφληση των δανείων, από την υλοποίηση ορισμένων "ορόσημων" από την πλευρά της Ελλάδας.
Ποια είναι αυτά; Οι παραλίες, ιστορικοί και αρχαιολογικοί χώροι, τα «οικόπεδα» με τα ενεργειακά κοιτάσματα στο Αιγαίο και το Ιόνιο κ.α.
 «Παίζεται» αν θα ξεπουλήσουν και τον Παρθενώνα.
Πηγή
attikanea.blogspot.gr
http://lithosfotos.blogspot.gr/2014/07/wsj.html
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters