Τρίτη 22 Ιουλίου 2014

Το χαμένο έδαφος της Παλαιστίνης από το 1946



Η αιώνια διαμάχη δύο κρατών για το ίδιο κομμάτι γης - Δείτε το γράφημα
Ισραήλ και Παλαιστίνη μάχονται για πολλά χρόνια για το ίδιο κομμάτι γης. Ένα κομμάτι γης για το οποίο έχουν χάσει τη ζωή τους χιλιάδες άνθρωποι και έχουν εγκαταλείψει τον τόπο τους ακόμα περισσότεροι.
Στο πέρασμα των χρόνων οι αναζωπυρώσεις ήταν συχνές και οι αιματοχυσίες μια θλιβερή πραγματικότητα, την ίδια στιγμή που παίζεται ένα σκληρό διπλωματικό πόκερ στις πλάτες των ανθρώπων που χάνουν τη ζωή τους σε αυτή την αρχαία ισραηλινοπαλαιστινιακή διένεξη.
Άλυτα παραμένουν μέχρι και σήμερα ζητήματα όπως η κατανομή των φυσικών πόρων, οι Παλαιστίνιοι πρόσφυγες και οι οικισμοί των Ισραηλινών.
Σε διάστημα σχεδόν 60 ετών (από το 1946 έως το 2010) το Ισραήλ έχει καταλάβει το μεγαλύτερο μέρος της παλαιστινιακής γης, όπως φαίνεται πολύ χαρακτηριστικά στον παρακάτω χάρτη.
http://www.apocalypsejohn.com/2014/07/to-xameno-edafos-ths-palaistinhs-apo-to-1946.html

Η Ευτυχία είναι μια κατάσταση του Μυαλού


Αν θέλαμε απλώς να ήμασταν ευτυχισμένοι θα ήταν εύκολο. Αλλά θέλουμε να είμαστε πιο ευτυχισμένοι από τους άλλους. Και αυτό σχεδόν πάντα είναι δύσκολο, μιας και τους νομίζουμε πιο ευτυχισμένους απ ότι είναι. Montesquieu 1689-1755
Ανοίγουμε ένα βιβλίο και αρχίζουμε να διαβάζουμε ένα διήγημα στο οποίο ένας διψασμένος άνθρωπος περιπλανιέται στην έρημο αναζητώντας απεγνωσμένα νερό, και ξαφνικά βλέπει μία όαση μπροστά του. Μία τεράστια ευτυχία τον κατακλύζει. Ανοιγοκλείνοντας τα μάτια του όμως για να το πιστέψει, η όαση δεν είναι πια εκεί.
Είναι απλά ότι δεν βλέπουν με τα μάτια σκέφτεται, αλλά η εικόνα «συντίθεται» στο μυαλό μου. Η ανάγκη της δίψας μπόρεσε να κάνει το μυαλό μου να «δει» αυτό που ήθελε να δει. Απογοήτευση και φόβος κυριεύουν τον ήρωα και μαζί με εμάς ως αναγνώστες για την τύχη του. Έχει δύο επιλογές, ή θα αφεθεί εκεί που είναι ή θα συνεχίσει το περπάτημά του στον καυτό ήλιο, μέχρι να βρει μια πραγματική όαση.
Εξαντλημένος ανεβαίνει έναν καυτό αμμόλοφο και ξαφνικά βλέπει μια πραγματική όαση. Το χαμόγελό του φωτίζει το πρόσωπό του και το γέλιο του ακούγεται τρανταχτά σε όλη την αχανή ερημιά. Είναι πιο ευτυχισμένος από ποτέ. Και η εμπειρία αυτή μετά του αλλάζει την ζωή και την συμπεριφορά.
Κλείνουμε το βιβλίο με χαμόγελο και αισιοδοξία για την δοκιμασία του ήρωα, για την ευτυχία του. Φανταστήκαμε έναν άνθρωπο να περνά μια δοκιμασία που απειλούσε άμεσα την ζωή του και πόσα εκτίμησε διαφορετικά μετά από αυτή την εμπειρία. Για λίγο το διάβασμα μας «άνοιξε» ένα παράθυρο στην σκέψη να δούμε τα προβλήματα μας πιο μικρά, να αισθανθούμε πιο δυνατοί. Να πάρουμε μία δόση ελπίδας και έτσι να «ενεργοποιήσουμε» λίγη από την τεράστια ψυχική δύναμη που διαθέτει ο κάθε άνθρωπος, χωρίς να το γνωρίζει, και να δούμε ότι είμαστε πιο ισχυροί απέναντι στο περιβάλλον μας.
Δεν είναι όμως το βιβλίο που δημιούργησε την ψυχική δύναμη που νιώσαμε. Είναι οι σκέψεις που το βιβλίο μας δημιούργησε και οι οποίες άλλαξαν την συναισθηματική μας διάθεση.
Ποιος είναι ο λόγος όμως που οι επιδράσεις μιας όμορφης ιστορίας, της μουσικής, στα συναισθήματά μας, διαρκούν για σύντομο χρονικό διάστημα;
Ο άνθρωπος διαθέτει ένα εκπληκτικό μυαλό, που σαν εικόνα, μοιάζει πολύ με το σύμπαν και τους γαλαξίες που βλέπουμε σε φωτογραφίες.
Ακόμη και όταν διαβάζουμε ένα βιβλίο, οι νευρώνες στο μυαλό μας, ενωμένοι μεταξύ τους σε ένα σχήμα σαν δισεκατομμύρια δέντρα με τα κλαδιά τους, “πυροδοτούν” αλλεπάλληλα ηλεκτρικά σήματα, ολόκληρες ηλεκτροχημικές «καταιγίδες» θα λέγαμε. Αποφασίζοντας τι φορούν οι χαρακτήρες της υπόθεσης, πως στέκονται, πως νιώθουν την πρώτη φορά που φιλιούνται. Κανένας δεν μας δείχνει αυτή την εικόνα. Οι λέξεις δημιουργούν εικόνες, σκέψεις, συναισθήματα, ακόμη και αλλαγές «μέσα μας». Το μυαλό μας ζωγραφίζει τις εικόνες. Διαβάζουμε ότι οι ήρωες είναι «ευτυχισμένοι» και «επιτυχημένοι» και το μυαλό μας τους φαντάζεται όπως μάθαμε από μικροί από τους γονείς μας, τι σημαίνει επιτυχία και ευτυχία.
Είναι σημαντικό να κατανοήσουμε δηλαδή, ότι το μυαλό μας έχει από πολύ παλιά σχηματισμένους ορισμούς για το τι σημαίνει επιτυχία, ευτυχία, και κάνει συγκρίσεις του παρόντος που ζούμε, με αυτούς τους ορισμούς. Κάποιες φορές μπορεί να βλέπει ότι είμαστε «μακριά» από αυτό που πιστεύαμε ότι είναι ευτυχία και τότε μπορεί να κάνουμε αρνητικές σκέψεις υποτίμησης του εαυτού μας οι οποίες φέρνουν και αρνητική συναισθηματική διάθεση.
Για να είμαστε σταθερά ευτυχισμένοι όμως, πρέπει να εκτιμήσουμε αν αυτοί οι ορισμοί που έχουμε στο μυαλό μας για το τι είναι ευτυχία, είναι επιφανειακοί ή ουσιώδεις μέσα από την ψυχική ικανοποίηση που μας προσφέρουν. Μπορεί συζητώντας τους, να δούμε ότι πρέπει να τους αλλάξουμε. Έστω λίγο αρχικά, για να μπορέσουμε να ξεκινήσουμε να χαμογελάμε και να αρχίσουμε να σκεφτόμαστε δυναμικά και όχι ως καθοδηγούμενοι από την τύχη.
Ειδάλλως, ακόμη κι αν φταίει το περιβάλλον γύρω μας που άλλαξε, το μυαλό μας μπορεί άδικα να «κατηγορήσει» τον εαυτό μας ότι φέρει την ευθύνη. «Έπρεπε να το είχα προβλέψει, μπορεί να σκεφτεί κάποιος, ότι αυτός δεν ήταν ο άνθρωπος για μένα, σαν να οφείλει να έχει επίγνωση του τι ασυνείδητες ανάγκες, παλιά σχηματισμένες, καλύπτονταν ελλιπώς με αυτόν τον λάθος άνθρωπο». Σπάνια οι επιλογές μας είναι απόλυτα συνειδητές και αυτή είναι η μαγεία του ανθρώπινου μυαλού.
Είναι λοιπόν θεμελιώδες συστατικό της ευτυχίας να γνωρίζουμε τα βαθύτερα αίτια της συμπεριφοράς μας, για να μην κατηγορούμε άδικα τον εαυτό μας. Και αυτή είναι η αρχή για να νιώσουμε ότι κάθε καλή σκέψη η πράξη μας, επηρεάζει ή και αλλάζει θετικά εμάς το περιβάλλον μας. Κι όταν το περιβάλλον γύρω μας αλλάζει, αυτός που θέλει να είναι σταθερά ευτυχισμένος, πρέπει «να αλλάξει» και αυτός. Να νιώθει ότι ακόμη κι αν πιστεύει στην μοίρα, πιο σημαντικό είναι πως θα διαχειριστείς την «μοίρα» σου, παρά το τι θα φέρει αυτή.
Ο Νικόλαος Βακόνδιος είναι ψυχολόγος – πτυχιούχος Α.Π.Θ.
http://www.apocalypsejohn.com/2014/07/i-eytyxia-einai-mia-katastasi-toou-myalou.html

ΠΡΑΣΙΝΟ ΦΩΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΣΕ ΠΕΙΡΑΜΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΔΙΑΝΝΟΕΙΤΟ ΟΥΤΕ Ο ΜΕΝΓΚΕΛΕ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ, ΜΕ ΕΠΙΔΟΤΗΣΗ ΕΣΠΑ !


djj7dk
ΤΟ ΜΑΚΕΛΕΙΟ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΤΟ ΕΦΙΑΛΤΙΚΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ ΤΗΣ  ΕΛΛΗΝΙΚΗΣΒΙΟΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ

 “ΠΑΙΔΙΚΗ ΧΑΡΑ” Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΗ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟΝ ΖΟΦΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ

ΚΑΤΑΧΩΡΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ ΓΚΡΙΜΑΤΣΕΣ ΚΑΙ ΒΑΔΙΣΜΑ, ΜΕΧΡΙ ΨΥΧΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΟ ΥΠΟΒΑΘΡΟ


Ακόμη και η λέξη εφιάλτης θα ήταν πραγματικά πολύ λίγη για να αποδώσει το μέγεθος της κόλασης που περιμένει τον Έλληνα πολίτη με τη νέα “Βιοταυτότητα”, ενώ οι ημίτρελοι θρησκόληπτοι που επί χρόνια παραληρούν μιλώντας για την Αποκάλυψη του Ιωάννη και για το “χάραγμα”, τελικά αποδεικνύονται απλώς χωρίς… αρκετή φαντασία.
Διότι, το νέο “περιβάλλον” που μας ετοιμάζουν είναι πέρα ακόμη και από την πιο διεστραμμένη φαντασία, καθώς, και η πλέον ιδιωτική πτυχή της ζωής μας δεν θα αποτελεί τίποτε περισσότερο από ένα απλό data, ιδιοκτησίας του εκάστοτε μηχανισμού εξουσίας και με ό,τι φυσικά μπορεί να συνεπάγεται αυτό για την υπόσταση του ανθρώπου, την ελευθερία του πολίτη και φυσικά για την ίδια την ιδιοσυστασία της δημοκρατίας.
Wireframe Human Heads Face Faces with Binary Code digital data talking 
Το “MAΚΕΛΕΙΟ” αποκαλύπτει το έγγραφο με το οποίο, στις 05 Φεβρουαρίου του 2014, η “Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα” , δίνει το πράσινο φως σε ένα “πείραμα” που διενήργησε το Υπουργείο Δημόσιας Τάξης & Προστασίας του Πολίτη σε συνεργασία με την ιδιωτική εταιρεία “G4S TELEMATIX AE”, και αφορά την ταυτοποίηση του πολίτη μέσω φρικωδώς εξελιγμένων λογισμικών που μπορούν πλέον να προχωρούν μέχρι και σε ψυχογραφικές ή πολιτισμικές κατατάξεις, μετατρέποντας τον υποκείμενο πολίτη σε αντικείμενο προϊόν και δίνοντας τροφή στους επαγγελματίες εσχατολόγους…

Με τα δακτυλικά αποτυπώματα να ανήκουν πλέον στην… προϊστορία της ταυτοποίησης και την αναγνώριση μέσω της ίριδας να είναι απλά ξεπερασμένη, η λέξη multimodal (πολυπαραγοντική) βιομετρία μπαίνει πλέον στη ζωή μας, για να θέσει από το γέλιο μας και τις γκριμάτσες μας μέχρι τον τρόπο που περπατάμε ή αντιδρούμε σε καταστάσεις, στην υπηρεσία μιας Αρχής, που έχοντας τέτοια στοιχεία ανά χείρας, μπορεί ανά πάσα στιγμή, να ελέγχει και να χειραγωγεί εύκολα το σύνολο του πληθυσμού, γνωρίζοντας εκ των προτέρων πώς θα αντιδράσει το “δείγμα” κάτω από οποιαδήποτε συνθήκη.
198465_b2 
Έτσι λοιπόν, μπορεί ο Αδόλφος Χίτλερ να πέθανε, αλλά οι απανταχού άρρωστες εξουσίες, όχι μόνο κράτησαν ολοζώντανο το… “όνειρό” του για μετατροπή της κοινωνίας σε ελέγξιμη μάζα, αλλά και το εξέλιξαν σε επίπεδα που, ακόμη και πριν από ελάχιστα χρόνια, θα έμοιαζαν πως ανήκουν στην (πλέον διεστραμμένη) επιστημονική φαντασία.
Και καθώς ένα τέτοιο εγχείρημα δεν θα μπορούσε να μη ζητήσει νομιμοποίηση, το Υ.Δ.Τ αλλά και η ”G4S TELEMATIX AE” κατέφυγαν στην Α.Π.Δ.Π.Χ. ώστε να πάρουν την έγκρισή της ώστε να μην μπορεί κάποιος να τους κατηγορήσει για το “μη σύννομον” του εφιαλτικού εγχειρήματος, για το οποίο μάλιστα, η  ”G4S TELEMATIX AE” χρηματοδοτήθηκε και με κοινοτικά κονδύλια μέσω ΕΣΠΑ !
Ωστόσο η γνωστή υπουργική ρήση που ταύτιζε το “ηθικό” με το “νόμιμο” γνώρισε τη μέγιστη χλεύη της κοινωνίας, και ως εκ τούτου, δεν θα ήταν και ιδιαίτερα σοφό να την επικαλείτο σήμερα το υπουργείο Δημόσιας Τάξης που, ειρήσθω εν παρόδω, -τι ειρωνία- συμπληρώνει τον βαρύγδουπο τίτλο του με το ψευδεπίγραφο “Προστασίας του Πολίτη” (…)
A1 a2
Όπως αναφέρεται και στο έγγραφο, δεν θα αναφερόμαστε από εδώ και στο εξής σε μια απλή ταυτότητα αλλά σε μια ΣΥΝΟΛΙΚΗ ΒΙΟΜΕΤΡΙΚΗ ΥΠΟΓΡΑΦΗ, η οποία θα περιλαμβάνει, όχι μόνο τα γνωστά μέχρι σήμερα ως “στατικά” χαρακτηριστικά, δηλαδή ύψος, χρώμα μαλλιών και ματιών, εθνικότητα, υπηκοότητα κλπ αλλά και τα λεγόμενα “δυναμικά” χαρακτηριστικά όπως, ο τρόπος που περπατάμε, γελάμε, μορφάζουμε, εκφραζόμαστε λεκτικά, και κυρίως ο τρόπος με τον οποίο ΑΝΤΙΔΡΟΥΜΕ ΣΕ ΕΞΩΤΕΡΙΚΑ ΕΡΕΘΙΣΜΑΤΑ, δηλαδή τον πυρήνα της προσωπικότητας αλλά και της ίδιας μας της ψυχοσύνθεσης ! 

a3 
Σύμφωνα με το έγγραφο, πειραματόζωα θα αναλάβουν να γίνουν “εθελοντικά” τόσο κάποιοι εκ των ίδιων των εργαζόμενων στο ΥΔΤ όσο και εκείνων της ιδιωτικής  ”G4S TELEMATIX AE”, και κάτι τέτοιο ίσως να αποτελεί ένα ακόμη σκάνδαλο, καθώς είναι γνωστό και στους πλέον αφελείς, το κατά πόσο θα μπορούσε να αρνηθεί κάποιος εργαζόμενος να μην συμμετάσχει σε ένα “εθελοντικό” πείραμα, και μάλιστα τέτοιας μορφής, που ευτελίζει την ατομικότητα του εργαζόμενου.
 a4 
Το τονισμένο με πράσινο χρώμα απόσπασμα της παραπάνω σελίδας, δεν αφήνει το παραμικρό περιθώριο για την φασιστική και κτηνώδη φύση του τελικού “ζητουμένου” : Να μπορεί η “Αρχή” να προβαίνει σε ταξινομήσεις και κωδικοποιήσεις “από άποψη φυσική, βιολογική, ψυχική, οικονομική πολιτιστική, πολιτική ή κοινωνική” (!!!)
 a5
Στο ίδιο έγγραφο της Α.Π.Δ.Π.Χ. διευκρινίζεται πως, η συγκεκριμένη έγκριση που αφορά στην πιλοτική αυτή “έρευνα” δεν καλύπτει μια κανονική της εφαρμογή και πως σε μια τέτοια θα απαιτούσε νέα έγκριση, ωστόσο λίγο παρακάτω, η ίδια “ανεξάρτητη” Αρχή ομολογεί πως έχει ήδη προβεί σε ανάλογες εγκρίσεις πραγματικού και όχι “πειραματικού” περιβάλλοντος, για τον έλεγχο πρόσβασης εργαζομένων σε εγκαταστάσεις (;;;)a6 a7
Και αν όλη αυτή η ελεεινή ιστορία προκαλεί ρίγη ανατριχίλας για το άμεσα επερχόμενο των νέων ΒΙΟΤΑΥΤΟΤΗΤΩΝ, η επιπέδου βουδιστή μοναχού νιρβάνα όλων των κομμάτων της Αντιπολίτευσης προκαλεί οργή, καθώς, όλα τούτα λαμβάνουν χώρα κάτω από την ίδια τους τη μύτη.
Μέγα θέμα οι μικροί μας μισθοί, μείζον η μικρή μας ΔΕΗ, όλων μέγιστο όμως η μικρή μας ζωή. Που ακριβώς επειδή είναι μικρή, έχουμε δικαίωμα να τη ζήσουμε πραγματικά ελεύθεροι και χωρίς κάποια “Αρχή Προστασίας”  να παρερμηνεύει την έννοια του προστάτη, ταυτίζοντάς την με εκείνη του προαγωγού…
Π.Κ.

 http://www.makeleio.gr/?p=128278
http://eleftheriskepsii.blogspot.gr/2014/07/blog-post_16.html

Νέες, σοβαρότατες αποκαλύψεις για τον υπουργό δικαιοσύνης απο το Hot Doc.


O Χαράλαμπος Αθανασίου δεν απάντησε επίσημα για καμία από τις αποκαλύψεις του Hot Doc περί ψευδούς «πόθεν έσχες», χαρακτήρισε όμως «αθλιότητες» όσα το περιοδικό αποκάλυψε, χωρίς ποτέ να διευκρινίσει ποιες είναι αυτές. Παράλληλα καμιά από τις αρμόδιες υπηρεσίες, όπως
Άρειος Πάγος και η επιτροπή «πόθεν έσχες» της Βουλής δεν κινήθηκαν προκειμένου να διερευνήσουν όσα την περασμένη εβδομάδα δημοσιοποιήσαμε.

Απέναντι σε αυτή την προκλητική αδιαφορία, συνεχίσαμε την έρευνα, για να αποκαλύψουμε νέα συγκλονιστικά στοιχεία που ξεπερνούν την ψευδή δήλωση «πόθεν έσχες», όπως για παράδειγμα ότι ο υπουργός δεν πληρώνει χαράτσι, δημοτικούς φόρους και εισφορές για ακίνητο που νοικιάζει στο δήμο Πεντέλης, ενώ η οικογένειά του είναι κάτοχος και άλλων ακινήτων τα οποία φαίνονται ως περιουσιακό στοιχείο των παιδιών του.

Εξαιρετικό ενδιαφέρον παρουσιάζει ακόμη το νομικό έργο του Αθανασίου το οποίο έχει καταγγελθεί ακόμη και από στελέχη της ΝΔ ως τερατούργημα υπέρ συμφερόντων και ολοκληρώνεται απ’ ό,τι φαίνεται με την απονομή χάριτος σε εμπόρους ναρκωτικών, καταδικασμένους υπαλλήλους, παραβάτες του κοινού ποινικού δικαίου, οι οποίοι παίρνουν χάρη με πρόταση του υπουργού και υπηρετούν σε θέσεις για τις οποίες κρίθηκαν από τη Δικαιοσύνη, επικίνδυνοι.

Hot Doc 
 
http://eleftheriskepsii.blogspot.gr/2014/07/hot-doc.html

Είναι απίστευτοι αυτοί οι "πολιτισμένοι Δυτικοί"... των Rothschild τα γιουσουφάκια.


Αφού σκοτώσουν μερικά εκατομμύρια αμάχων για να τους "εκδημοκρατίσουν" ,δηλαδή για να τους ληστέψουν και να τους σκλαβώσουν με δάνεια ... ,μετά μας παραδίδουν μαθήματα ανοχής και πολιτισμού.

Έτσι με τους νέους όρους που θέτει το Βρετανικό Ιστιτούτο κινηματογράφου ... για να μπορέσει μία παραγωγή να τύχει χρηματοδότησης οφείλει να συμπεριλάβει στην παραγωγή , μπρος και πίσω από τις κάμερες ... gay, ανάπηρους και μειονοτικές ομάδες.

Αυτοί που χρηματοδότησαν τον Ρωσικό εμφύλιο μέσω του Λένιν και του Τρότσκι , προκαλώντας δεκάδες εκατομμυρίων νεκρών , αυτοί που έριξαν 2 ατομικές βόμβες σε άμαχο πληθυσμό στην Ιαπωνία προκαλώντας τερατογενέσεις μέχρι σήμερα , αυτοί που έκαιγαν ζωντανούς τους κατοίκους του Βιετνάμ με τις "δημοκρατικές" Ναπάλμ, αυτοί που άδειασαν εκατοντάδες τόνους απεμπλουτισμένου ουρανίου σε Γιουγκοσλαβία και Ιράκ, που ευθύνονται για τον θάνατο πολλών εκατοντάδων χιλιάδων μωρών , που επιτέθηκαν και ισοπέδωσαν πολιτισμένες χώρες αφήνοντας πίσω τους το χάος του εμφυλίου που διατηρούν ζωντανό οι τρομοκράτες που εκπαίδευσαν κι εξόπλισαν η CIA και η Mossad... θέλουν να διδάξουν σ' εμάς (!) ... τον ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ και την ΑΝΟΧΗ στη ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΤΗΤΑ.



 
http://eleftheriskepsii.blogspot.gr/2014/07/rothschild.html

Οι κυρώσεις σε βάρος της Ρωσίας, οι εκβιασμοί και η ... Αθήνα!


Μια μέρα μετά την ανακοίνωση πολύ σκληρών μέτρων κατά της Ρωσίας από την Ευρωπαϊκή Σύνοδο Κορυφής, έρχεται η συντριβή του αεροπλάνου των Mαλαισιανών Αερογραμμών να ξαναστριμώξει τη Ρωσία.
 

Μιλάμε για χτύπημα-προβοκάτσια που "παίζει" με την ψυχραιμία της Ρωσίας.
Ενα επικίνδυνο γεωπολιτικό παιγνίδι βρίσκεται σε εξέλιξη.
 

Κάποιοι κάνουν λόγο για την υλοποίηση ενός σκοτεινού σχεδίου που θέλει την Ευρώπη να εμπλέκεται σε πόλεμο ("τοπικό" ή ¨παγκόσμιο") ώστε να βγεί στην συνέχεια από την κρίση.
 

Η καταστροφή που θα προκαλέσει ο πόλεμος είναι ένα πολύ ενδιαφέρον asset για τα σκοτεινά σχέδια των εγκεφάλων που προτείνουν την λύση του πολέμου ως έξοδο από την κρίση.
 

Ως εκεί έχει φθάσει η ανθρώπινη(;) παράνοια των παγκόσμιων κέντρων εξουσίας.
 

Το ρεπορτάζ του Δημήτρη Λιάτσου για το στρίμωγμα της Ρωσίας είναι πολύ ενδιαφέρον.
Ως "πρωτόγνωρη προσπάθεια εκδίκησης, γιατί τα γεγονότα στην Ουκρανία δεν εξελίσσονται με βάση το σενάριο της Ουάσιγκτον," χαρακτηρίζει το ρωσικό ΥΠΕΞ τις νέες κυρώσεις κατά της Ρωσίας, που ανακοίνωσε ο Μπαράκ Ομπάμα. Ταυτόχρονα, εκφράζει την απογοήτευση της Μόσχας "διότι η Ε.Ε., σε αντίθεση με τα συμφέροντά της, υποτάχθηκε στον εκβιασμό της αμερικανικής κυβέρνησης και τράβηξε το δρόμο κυρωτικών μέτρων κατά της Ρωσίας". Το πιο σημαντικό στην ανακοίνωση είναι η φράση που ακολουθεί και που ξεκαθαρίζει ότι "εκβιασμούς δεν πρόκειται να ανεχτούμε, και διατηρούμε το δικαίωμα να λάβουμε απαντητικά μέτρα".
 

Εχει ενδιαφέρον να δει κανείς τις εξελίξεις στην παγκόσμια σκηνή το τελευταίο διάστημα ώστε να φανεί ποιος και ποια συμφέροντα υποστηρίζει.
-Στο εσωτερικό της Ουκρανίας, οι ένοπλες δυνάμεις του Κιέβου, χάνουν συνεχώς έδαφος στο μέτωπο της Ανατολής, και το μόνο που "καταφέρνουν" είναι οι βομβαρδισμοί κατοικημένων περιοχών και η εξόντωση αμάχων. Συνέπεια αυτού, δεκάδες χιλιάδες πρόσφυγες να καταφεύγουν προς τη Ρωσία για να σωθούν από τη μανία των "εκδικητών του Κιέβου".

-Ο ρώσος ηγέτης Πούτιν, επί μια εβδομάδα "αλωνίζει" τη Λατινική Αμερική, κηρύσσοντας την επιστροφή της Μόσχας στην ευαίσθητη -για τα αμερικανικά συμφέροντα- και πολλά υποσχόμενη αυτή περιοχή. Στη Βραζιλία συνέρχεται η σύνοδος κορυφής της ομάδας των χωρών-μελών της BRICS (Βραζιλία, Ρωσία, Ινδία, Κίνα, Νότια Αφρική), ανακοινώνεται η δημιουργία Τράπεζας ανάπτυξης με αρχικό κεφάλαιο 100 δισ. δολάρια, και όλα δείχνουν ότι ο Οργανισμός μορφοποιείται πλέον ως εναλλακτική οικονομική δύναμη.

-Το Μάιο στο Καζαχστάν είχε συγκροτηθεί η Ευρωασιατική Οικονομική Ενωση, για την οποία η Χίλαρι Κλίντον, ως πρώην ΥΠΕΞ των ΗΠΑ, είχε πει ότι η Ουάσιγκτον θα κάνει ότι περνά από το χέρι της για να αποτρέψει τη σύστασή της.

-Μόλις η Ουάσιγκτον και οι Βρυξέλλες ανακοίνωσαν τις πρώτες κυρώσεις κατά της Ρωσίας, λίγο μετά το Πάσχα, ο Βλαντίμιρ Πούτιν με το... μισό υπουργικό συμβούλιο βρισκόταν στο Πεκίνο υπογράφοντας ... 36 (!) εμπορικές συμφωνίες στους τομείς της ενέργειας, της αεροναυπηγικής, της κατασκευής δικτύων, οδοποιίας και σιδηροδρόμων, εμπορικών ανταλλαγών κ.α., με πιο εντυπωσιακή αυτή για το φυσικό αέριο ύψους... 400 δισ. Δολαρίων!

Η "απομόνωση" της Ρωσίας, την οποία "προώθησαν οι ΗΠΑ και οι συμμαχοί μας", κατά τον Ομπάμα, αντιμετωπίζει προβλήματα. Οι γραφειοκράτες των Βρυξελλών, κυρίως οι απερχόμενοι, δεν φείδονται εκφράσεων κατά της Μόσχας, πλην όμως το “ευρωπαϊκό μπίζνες” (οι επιχειρηματίες) αρνείται να κατανοήσει τα πολιτικά παιγνίδια που περικλείουν τον κίνδυνο να μετατραπούν σε "μπουμεράνγκ" για την ευρωπαϊκή οικονομία. Ετσι, η Ανγκέλα Μέρκελ βαδίζει πάνω σε τεντωμένο σκοινί, αφού από τη μια δεν θέλει να χάσει την επωνυμία της "μητερούλας" των Γερμανών, αλλά από την άλλη δεν δείχνει σημεία αντίστασης στο "πρέσιγκ" του αμερικανού προέδρου!

Μόλις στην αρχή της βδομάδας είχε κυκλοφορήσει η είδηση ότι εννέα χώρες της Ε.Ε.( αναμεσά τους η Γερμανία, Γαλλία, Ιταλία, Αυστρία, Ελλάδα, Κύπρος κ.α.) προτίθενται να αντιταχθούν στις αμερικανικές πιέσεις για από κοινού κυρώσεις κατά της Ρωσίας. Την Τετάρτη, μετά από τηλεφωνική συνομιλία, Ομπάμα - Μέρκελ, η 60χρονη πλέον καγκελάριος (ανήμερα των γενεθλίων της) απέδειξε την "συνέπεια" που την διέπει!
 

Προβληματική η ελληνική στάση
Στο ελληνορωσικό επίπεδο έχουμε ανάλογο παράδειγμα "συνέπειας". Στον Ελληνα πρωθυπουργό, Αντώνη Σαμαρά, τηλεφώνησε ο αμερικανός αντιπρόεδρος, Τζών Μπάιντεν. Οι δύο, σύμφωνα με ανακοίνωση της Ουάσιγκτον, συμφώνησαν ότι "η συνεχιζόμενη παροχή βαρέως οπλισμού και εφοδίων από τη Ρωσία σε αποσχιστικές δυνάμεις στην Ανατολική Ουκρανία απαιτούσε σταθερή και ενοποιημένη ανταπόδοση από την Ε.Ε. και τις ΗΠΑ". Αναρωτιέται κανείς αν ανάμεσα στις "αποσχιστικές δυνάμεις" ο πρωθυπουργός Σαμαράς περιλαμβάνει και τις 200 χιλιάδες ομογενείς μας στην περιοχή αυτή!!!
 

Σύμφωνα με τα ρωσικά ΜΜΕ, που κάλυψαν τη σύνοδο κορυφής της Ε.Ε. στις Βρυξέλλες, "πέρα από προθέσεις, αποφάσεις για εδώ και τώρα κυρώσεις κατά της Μόσχας δεν ελήφθησαν", αφού όπως τονίζουν "την αντίθεσή τους εξέφρασαν τέσσερις χώρες, όπως η προεδρεύουσα Ιταλία, η Γαλλία, η Αυστρία, η Φιλανδία". Οπως γίνεται φανερό απουσιάζουν από την αναφορά, εκτός της Γερμανίας, η Ελλάδα και η Κύπρος! Οποία συνέπεια! Ανάλογη με της "μητερούλας".
 

“Ερωτάται η ελληνική κυβέρνηση αν πρόκειται να υποστηρίξει τη διεύρυνση των αντιποίνων κατά της Ρωσίας και αν αντιλαμβάνεται τις οικονομικές και πολιτικές επιπτώσεις ανάμεσα στις δύο χώρες, ιδιαίτερα σε κρίσιμους τομείς, όπως ο τουρισμός. Ή για τη στήριξη των θέσεων της χώρας στα διεθνή fora”. Αυτό αναφέρει σε δήλωσή της η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Νάντια Βαλαβάνη. Ενα εύλογο ερώτημα που παραλήπτη μπορεί κάλλιστα να έχει και τον Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας.


 http://www.epixirimatias.gr/2014/07/blog-post_18.html?spref=fb
http://eleftheriskepsii.blogspot.gr/2014/07/blog-post_19.html 

Μυστήρια κάστα κι αυτή των περισπούδαστων καθηγητών με τους περίεργους τίτλους GUH, DES, BKP, CDS, BRR οικονομολόγων, ψυχολόγων, κοινωνιολόγων, παπαρολόγων και δε συμμαζεύεται…


Που τους βρήκαμε όλους αυτούς, παραγωγή καθηγητών-αναλυτών και μυαλοπώληδων κάνουμε; Καθηγητάδες φιλοσκοπιανοί, φιλότουρκοι, λομπίστες, αριστεροί του κώλου, τακτοποιημένοι, συντηρητικούρες οι περισσότεροι, μια από τις βασικές αιτίες της σαπίλας, της παρακμής και της θολούρας της εποχής μας… 

Τρυπολόγοι, αρπαχτολόγοι, σημειολόγοι, μεσασολαλόγοι και κονομολόγοι και υπηρεσιολόγοι σοποιονπληρωνειλόγοι…

Βρε αειστοδιαλόγοι ξεπουληματολόγοι!

Αυτός ο Χαριτάκης, Επίκουρος Καθηγητής στο Οικονομικό Τμήμα του Πανεπιστημίου Αθηνών για παράδειγμα (που καταντήσατε κατακαημένα Πανεπιστήμια) φανατικός οπαδός του δόγματος «Μπαίνουμε σε άλλη εποχή και πρέπει να ματώσουμε» ….Τι στο διάολο καθηγητής είναι; Τί είδους ΟΥΦΟ είναι αυτό πάλι; Τον ακούς και λες, ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ!!!

Οικονομία είναι οι άνθρωποι ρεεε… Τα παιδιά που πεινάνε και οι στρατιές των ανέργων… Οι αυτόχειρες και οι καταθλιπτικοί, τα 2/3 των Ελλήνων που ζούνε κάτω από το το της φτώχειας!

Ρε άνθρωπέ μου, τι το θες να παριστάνεις τον οικονομολόγο, δεν πας καλύτερα σε κανένα βουνό να κόβεις ξύλα ή να μαζεύεις σαλιγκάρια και μανιτάρια; Αλλά απ” ότι βλέπω ούτε γι αυτό είσαι άξιος… Δυστυχώς, οι μερκελάνθρωποι τραγουδάνε ακόμη…

Χάρρυ Κλυνν 
 
http://eleftheriskepsii.blogspot.gr/2014/07/guh-des-bkp-cds-brr.html

Δήμαρχος, Πρόεδρος και κάτοικοι της Νάξου «πέταξαν» στη θάλασσα Μηχανικό του ΤΑΙΠΕΔ!


Γράφει ο Γιάννης Σπ. Παργινός

Δεν δέχτηκε ιδιώτη Τοπογράφο – Μηχανικό, ο δήμαρχος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων, να χαρτογραφήσει δημόσια κοινόχρηστη έκταση, στην ευρύτερη περιοχή του Αγίου Προκοπίου. Ο εν λόγω τοπογράφος εκτελούσε εντολή της Εταιρίας Ακινήτων του Δημοσίου (ΕΤΑΔ Α.Ε.) σε αγαστή συνεργασία με το ΤΑΙΠΕΔ.

Η αντίδραση του δημάρχου, Μανώλη Μαργαρίτη, ήταν τόσο σφοδρή με αποτέλεσμα ο Μηχανικός να αποχωρήσει «κακήν κακώς» κι ο Πρόεδρος του ΤΑΙΠΕΔ, Κωνσταντίνος Μανιατόπουλος να ακυρώσει όλο τον προγραμματισμό.

Σημειώνεται πως ο Τοπογράφος – Μηχανικός κλήθηκε στο γραφείο του Δημάρχου και απαιτήθηκε να σταματήσει κάθε ενέργεια και να αποχωρήσει άμεσα από την περιοχή. Εντονότατη ήταν και η αντίδραση του Προέδρου της Κοινότητας Αγίου Αρσενίου, αλλά και κατοίκων της περιοχής., Όταν αντιλήφθηκαν την παρουσία του, του Τοπογράφου – Μηχανικού. εμποδίζοντας την διαδικασία.

Σε ανακοίνωση, δε, του Δήμιου επισημαίνονται τα εξής: «Κατόπιν της εξέλιξης αυτής, η Δημοτική Αρχή και ο Δήμαρχος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων, Μανώλης Μαργαρίτης, δρομολογούν τις επόμενες ενέργειές τους, εμμένοντας στην αρχική τους τοποθέτηση ότι ο τόπος μας ανήκει και θα τον προστατεύσουμε με κάθε τρόπο» αναφέρεται στην ανακοίνωση του Δήμου Νάξου & Μικρών Κυκλάδων».

Γ. Σπ. Π

 πηγή
http://eleftheriskepsii.blogspot.gr/2014/07/blog-post_20.html

ΝΑ ΓΙΑΤΙ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΤΗΝ ΑΠΑΓΓΕΛΙΑ ΤΗΣ ΘΑΝΑΤΙΚΗΣ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΔΙΚΗΣ


ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΔΟΣΗ ΤΗΣ ΕΣΧΑΤΗΣ ΤΩΝ ΠΟΙΝΩΝ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ

Πως είναι λοιπόν δυνατόν να μιλάμε για πολιτική σωτηρίας ενός λαού 10 εκατομμυρίων ανθρώπων που τον έχουν φεσώσει οι πολιτικοί του διαχειριστές με ένα ποσόν 627 δις ευρώ. Πράγμα που σημαίνει πως ο καθένας από μας χρωστά – γιατί κάποιοι έτσι αποφάσισαν 62.700 ευρώ στα ταμεία της Γκεστάπο…

του Κ. ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΥ

Ελάτε λοιπόν να δούμε τη φρίκη που προκύπτει από την πρόσθεση της ντροπής. Μια χούφτα άνθρωποι, πέντε στον αριθμό, είναι οι υπεύθυνοι της μεγαλύτερης τραγωδίας όλων των Ελλήνων…
— Δηλαδή της συσσώρευσης και της αδυναμίας εξυπηρέτησης ληξιπρόθεσμων οφειλών προς την Εφορία και τα ασφαλιστικά ταμεία, που σε αξία προσεγγίζουν τα 83 δισεκατομμύρια ευρώ, ενώ, εάν προστεθούν και τα «κόκκινα» δάνεια (οφειλές προς τράπεζες 77 δισ. ευρώ), η αξία τους φτάνει τα 160 δισεκατομμύρια ευρώ, δηλαδή περίπου στα επίπεδα του ΑΕΠ της χώρας. Τα παραπάνω διαβάζουμε στην κυριακάτικη ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ και τα ερωτήματα που ανακύπτουν είναι σαφή όσο και αμείλικτα.

Γιατί οι εισαγγελείς της χώρας προσπερνούν σφυρίζοντας αδιάφορα, αυτή την επικίνδυνη «παρέα» ανθρώπων που έχουν ονοματεπώνυμο και που ο απολογισμός του έργου τους έχει τον τίτλο «Καταστροφή της χώρας»????

Πως είναι δυνατόν μια αδίστακτη χούφτα ανθρώπων να έχει προκαλέσει σε μια χώρα τόσο μεγάλο κακό, και οι «τρεις πολιτισμοί» (πολιτικός, νομικός και μιντιακός) αυτού του τόπου, να… εμφανίζουν και να αντιμετωπίζουν αυτή την επικίνδυνη ομάδα ως σωτήρες μας????

Πως είναι δυνατόν οι σκύλες – κόμματα που γέννησαν αυτά τα τέρατα τα οποία υπηρέτησαν συγκεκριμένες πολιτικές, αντί να έχουν τεθεί σε καθολική συνταγματική απαγόρευση και σε ανελέητο διωγμό, αυτά να συνεχίζουν να αντιμετωπίζονται ως παράγοντες και συνιστώσες του «συνταγματικού τόξου»????

Πως είναι δυνατόν να γίνεται λόγος για πολιτική σωτηρίας μιας χώρας όταν μετράμε ήδη 6.000 δολοφονημένους πολίτες αυτής της χώρας, και όταν αυτοί που έμειναν ζωντανοί δε φορτώθηκαν μονάχα στην πλάτη τους τα περίπου 400 δις του αποκαλούμενου ως «δημόσιο χρέος», αλλά εκτός από αυτό φορτώθηκαν μέσα στα πέντε πέτρινα χρόνια του αίσχους που μεσολάβησαν με άλλα 83 δις ληξιπρόθεσμες οφειλές στην κατοχική εφορία οι οποίες μαζί με τις μη ληξιπρόθεσμες ξεπερνούν τα 150 δις, και με επίσης 77 δις από «κόκκινα δάνεια», δηλαδή με ένα έξτρα ποσό που ανέρχεται σήμερα σε πάνω από 227 δις ευρώ.

Αυτή η πρόσθεση της ντροπής, αποτιμά το τίμημα της «σωτηρίας» σε 627 δις και η κατάσταση βαίνει διαρκώς επιδεινούμενη.

Πως είναι λοιπόν δυνατόν να μιλάμε για πολιτική σωτηρίας ενός λαού 10 εκατομμυρίων ανθρώπων που τον έχουν φεσώσει οι πολιτικοί του διαχειριστές με ένα ποσόν 627 δις ευρώ. Πράγμα που σημαίνει πως ο καθένας από μας χρωστά – γιατί κάποιοι έτσι αποφάσισαν 62.700 ευρώ στα ταμεία της Γκεστάπο.

Πως είναι δυνατόν αυτό το τέρας να ονομάζεται «δημόσιο χρέος»????

Ποιος πολίτης από όλους εμάς δανείστηκε και από ποιόν πούστη το ποσόν των 62.700 ευρώ, για να του λένε σήμερα πως το χρωστά και πως οφείλει να το πληρώσει????

Πως είναι δυνατόν να μας φυλακίζουν μέσα σ αυτό το πρωτοφανές κολαστήριο και τα ρεμάλια που πρόδωσαν πατρίδα και λαό, αντί να περιμένουν την απαγγελία της θανατικής τους καταδίκης (κι αυτό δε συνιστά απειλή αλλά τήρηση των προβλεπομένων περί εσχάτης προδοσίας), να συνεχίζουν να γελούν, και να κάνουν παρέλαση στα τηλεοπτικά στασίδια υποκρινόμενοι τους σωτήρες του έθνους????

Ποια λογική επιβάλει πως η αποδοχή αυτού του δολοφονικού παραλογισμού, συνιστά πολιτικό πολιτισμό και οφειλόμενη στάση νομιμοφροσύνης????

Νομιμοφροσύνη απέναντι σε ποιους???? Απέναντι στους δολοφόνους της χώρας???? Μα η αυτονόητη υποχρέωση όλων μας, δεν είναι η υποταγή και ο σεβασμός σ αυτούς αλλά η ανατροπή τους και η παραδειγματική τους τιμωρία.

ΝΕΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΦΟΡΟΥΜ
http://eleftheriskepsii.blogspot.gr/2014/07/blog-post_448.html

Ο ορισμός της ΑΓΑΜΗΤΗΣ ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΑΣ

Το λυσσαλέο μίσος της Μέρκελ για τους Ελληνες! “Τους Έλληνες πρέπει να τους αρπάζεις από τα μαλλιά, να τους βουτάς το κεφάλι στο νερό!”

Τι είχε πει σε γεύμα στο Λονδίνο με τον Σαρκοζί και τον πρώην πρωθυπουργό του Κατάρ….
«Τους Έλληνες πρέπει να τους αρπάζεις από τα μαλλιά, να τους βουτάς το κεφάλι στο νερό και λίγο πριν σκάσουν, να τους αφήνεις να πάρουν μια ανάσα. Και μετά ξανά το ίδιο…» – Αντίγραφο του Χίτλερ η γερμανίδα καγκελάριος

merkel222

Όπως διαβάζουμε στο “Παρόν της Κυριακής” , η αποκάλυψη, από πολύ καλή πηγή, μιας συζήτησης που είχε γίνει σε φιλικό γεύμα πριν από δύο χρόνια στο Λονδίνο, με συνδαιτυμόνες τη γερμανίδα καγκελάριο Άνγκελα Μέρκελ, τον τότε γάλλο Πρόεδρο Νικολά Σαρκοζί και τον πρώην πρωθυπουργό του Κατάρ, δίνει την εξήγηση του μαρτυρίου της σταγόνας που ζει πέντε χρόνια τώρα ο ελληνικός λαός.

Είναι έργο απόλυτης σκηνοθεσίας της Μέρκελ, που πιστοποιεί ότι ο Χίτλερ είναι ξανά εδώ, ζει μέσα από τη νοοτροπία της γερμανίδας καγκελαρίου.

Μόνο που, αντί για Στούκας, πολυβόλα, Άουσβιτς και Νταχάου, χρησιμοποιεί το σύγχρονο όπλο, τον εκβιασμό με το χρήμα, που εκτελεί ψυχρά όποιον λαό δεν υποταχθεί στα κελεύσματα της Γερμανίας, η οποία παραμένει, δυστυχώς, στα ίδια μονοπάτια που προκάλεσαν τους δύο Παγκοσμίους Πολέμους και έσπειραν ερείπια και ποταμούς αίματος.

Σε εκείνο το γεύμα, μεταξύ τυρού, αχλαδίου και καλού κρασιού, η κυρία Άνγκελα Μέρκελ ξεδίπλωσε όλο το μίσος της για τον ελληνικό λαό, λέγοντας:

«Τους Έλληνες πρέπει να τους αρπάζεις από τα μαλλιά, να τους βουτάς το κεφάλι στο νερό και λίγο πριν σκάσουν, να τους αφήνεις να πάρουν μια ανάσα. Και μετά ξανά το κεφάλι μέσα μέχρι να καταλάβουν».

Αυτό ακριβώς κάνει πέντε χρόνια τώρα. Είναι η συνταγή της… Βιάζει τους Έλληνες, δυστυχώς με την ανοχή, που δεν διαφέρει καθόλου από τη συνενοχή, της κυβέρνησης Σαμαρά. Βγάζει τα απωθημένα της για την ηρωική αντίσταση της Ελλάδας το ’40 και μετά.

Δίνει με το σταγονόμετρο μικρές ανάσες, και μόλις πας να σταθείς όρθιος, ξανά στο νερό, μέχρι να πεις «παραδίνομαι»… Μέθοδοι Γκεστάπο αλλά και Χόνεκερ…

Και το μαρτύριο συνεχίζεται… Θα βουτάει το κεφάλι των Ελλήνων στο νερό όσο η κυβέρνηση και όλα τα κόμματα δεν λένε: «Ως εδώ, τράβα στις ρίζες σου, κυρία Μέρκελ. Εδώ δεν φυτρώνουν Άουσβιτς και Νταχάου».

Ελπίζουμε, ύστερα από αυτήν την… εξομολόγηση της… φίλης σου, Αντώνη Σαμαρά, να καταλαβαίνεις πού το πάει ο… Γερμαναράς. Στο μαρτύριο στο οποίο σε υπέβαλλε η Γκεστάπο μέχρι να σηκώσεις τα χέρια ψηλά, να παραδοθείς. Αυτό κάνει, και δεν το κρύβει.

Μετά την αποκάλυψη της απάνθρωπης στρατηγικής της, σε πιο εξελιγμένη μορφή από εκείνη του Χίτλερ, κανείς από αυτούς που κυβερνούν σήμερα την Ελλάδα μας, συμπεριλαμβανομένου του Προέδρου της Δημοκρατίας, δεν μπορεί να πει ότι δεν ήξερε…

 http://www.makeleio.gr/?p=132225
http://eleftheriskepsii.blogspot.gr/2014/07/blog-post_1184.html

Τι σχέση έχουν η Ελλάδα, το ΔΝΤ και η Μασονία; Οι απαντήσεις στο παρακάτω βίντεο, το οποίο πρέπει να δει όλος ο κόσμος:




http://eleftheriskepsii.blogspot.gr/2014/07/blog-post_8588.html


Οι προδότες Παπανδρέου, Σαμαράς, Βενιζέλος και όσοι έχουν ψηφίσει τα μνημόνια του θανάτου θα καθίσουν κάποια στιγμή στο σκαμνί. Θες να κάτσεις κι εσύ; Θα συνεχίσεις την ίδια υποτελεή πολιτική;

ΟΤσίπρας στις ομιλίες του λέει ότι "οι δανειστές θα πάρουν τα λεφτά τους". Βέβαια λέει ότι δεν θα πάρουν την Πατρίδα μας! Μας δουλεύει; Λες και δεν ξέρει ότι οι προηγούμενοι υπέγραψαν και την παράδοση της Πατρίδας μας στους δανειστές!

Αντί να τους στείλει στο διάολο και να πει ότι θα τους καθίσει στο σκαμνί διότι παραβίασαν το ευρωπαϊκό δίκαιο που καθορίζει τη θεμελιώδη αρχή της κυριαρχίας ενός κράτους, επαναλαμβάνει ότι...θα πληρώσει τους δανειστές!


ΓΙΑ ΔΕΣ ΤΙ ΥΠΟΓΡΑΨΑΝΕ
 

http://indobserver.blogspot.gr/

Χαρδούβελης…ο καλύτερος εκτελεστής εντολών της τρόϊκας. Προσπάθεια φίμωσης της δικαιοσύνης..

 Aπόσπασμα της ομιλίας του υπουργού Οικονομικών στο γενικό συμβούλιο του ΣΕΒ…
«Οι αρχαίοι ημών πρόγονοι έλεγαν «χαλεπώτερον το φυλάττειν του κτήσασθαι». Είναι δυσκολότερο να διατηρήσεις ένα επίτευγμα απ΄ ό,τι να το κατακτήσεις. Δεν σας κρύβω ότι οι πιέσεις είναι έντονες και αναφέρω ως παράδειγμα τις πρόσφατες δικαστικές αποφάσεις.
Η κυβέρνηση θα δώσει μια συνολική λύση για το θέμα.
Οι πολιτικοί αποφασίζουν τη δημοσιονομική πολιτική και όχι η δικαστική εξουσία.
Έχει λόγο η Δικαιοσύνη για το τι είναι δίκαιο και τι είναι άδικο, αλλά δεν μπορεί να κάνει δημοσιονομική πολιτική.
χαρδούβελης-ο-καλύτερος-εκτελεστής-εντολών-της-τρόικας-προσπάθεια-φίμωσης-της-δικαιοσύνης-1
 Όπως αντιλαμβάνεσθε ο Χαρδούβελης σπεύδει να υλοποιήσει τις επιταγές της τρόϊκας..άμεσα και δεν αφήνει κανένα περιθώριο παρερμηνείας…
χαρδούβελης-ο-καλύτερος-εκτελεστής-εντολών-της-τρόικας-προσπάθεια-φίμωσης-της-δικαιοσύνης-2
Η δικαιοσύνη πρέπει απαραιτήτηως να φιμωθεί…. Άξιος ο μισθός σας κ. Χαρδούβελη..
Ο καλύτερος μαθητής…. ο καλύτερος εκτελεστής των εντολών της τρόϊκας..
hellasforce.com
https://www.blogger.com/home?pli=1

ΝΕΟ ΚΑΤΟΡΘΩΜΑ ΤΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ: ΚΑΤΗΡΓΗΣΕ ΤΗΝ ΔΙΑΤΑΞΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΡΑΝΟΜΟ ΠΛΟΥΤΙΣΜΟ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΠΑΝΗΓΥΡΙΖΟΥΝ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ!..


Με διάταξη που έφερε στη Βουλή με τη διαδικασία του κατεπείγοντος, ο υπουργός Δικαιοσύνης, Χαράλαμπος Αθανασίου, απαλλάσσονται όσοι βουλευτές, νομάρχες, δήμαρχοι, εκδότες κ.λ.π. έχουν κατηγορηθεί για παράνομο πλουτισμό, με βάση το νόμο για το πόθεν έσχες! 
Η πρωτοφανής αυτή ενέργεια του υπουργού Δικαιοσύνης, όπως αποκαλύπτει σήμερα το directnews.gr, σημειώθηκε κατά την ψήφιση του περίφημου νόμου 4524/2014 που έχει τίτλο «Μέτρα στήριξης και ανάπτυξης της ελληνικής οικονομίας»,ψηφίστηκε από τους βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας και του ΠΑΣΟΚ και δημοσιεύθηκε στο ΦΕΚ στις 7 Απριλίου. Συγκεκριμένα, στη σελίδα 82 του νόμου, με επικεφαλίδα «ΙΕ20: ΚΑΤΑΡΓΟΥΜΕΝΕΣ ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ» και στο εδάφιο 10 περιέχονται οι εξής εννέα λέξεις «Τα άρθρα 4 και 5 του ν.3213/2003 (Α΄ 309) καταργούνται»!!!...
Τι προέβλεπε όμως το άρθρο 4 το ν.3213\2003, όπως αυτό τροποποιήθηκε με το ν.3849/2010 και επιγράφεται «Δήλωση και έλεγχος περιουσιακής κατάστασης βουλευτών, δημοσίων λειτουργών και υπαλλήλων, ιδιοκτητών μέσων μαζικής ενημέρωσης και άλλων κατηγοριών προσώπων», δηλαδή το πόθεν έσχες;
Το άρθρο 4 όριζε σαφώς και κατηγορηματικώς ότι:
«1. Υπόχρεος σε δήλωση, ο οποίος επωφελούμενος από την ιδιότητά του αποκτά ή προσπορίζει σε τρίτον αθέμιτο περιουσιακό όφελος, τιμωρείται με φυλάκιση τουλάχιστον τριών (3) ετών και με χρηματική ποινή από είκοσι χιλιάδες (20.000) ευρώ έως ένα εκατομμύριο (1.000.000) ευρώ.
2. Ο υπαίτιος των παραπάνω πράξεων τιμωρείται με κάθειρξη μέχρι δέκα (10) ετών και με χρηματική ποινή από τριάντα χιλιάδες (30.000) ευρώ έως ένα εκατομμύριο πεντακόσιες χιλιάδες (1.500.000) ευρώ:
(α) αν το αποκτηθέν ή προσπορισθέν αθέμιτο περιουσιακό όφελος υπερβαίνει συνολικά το ποσό των εβδομήντα τριών χιλιάδων (73.000) ευρώ, ή
(β) αν ενεργεί κατ' επάγγελμα ή είναι υπότροπος.
3. Με τις ποινές των παραγράφων 1 και 2 τιμωρούνται και οι τρίτοι που πορίζονται το αθέμιτο όφελος που προκύπτει από τα αδικήματα των παραγράφων 1 και 2 εν γνώσει της τέλεσης αυτών από τον υπόχρεο σε δήλωση.
4. Οι παραπάνω διατάξεις εφαρμόζονται, εφόσον η πράξη του υπόχρεου σε δήλωση ή του τρίτου δεν τιμωρείται βαρύτερα με άλλη διάταξη».
Με άλλα λόγια, οι υπόχρεοι σε δήλωση πόθεν έσχες για τους οποίους προέκυπτε ότι αύξησαν με αθέμιτα μέσα την κινητή ή ακίνητη περιουσία τους, χωρίς όμως να μπορεί να στοιχειοθετηθεί ποινικά το αδίκημα της δωροληψίας, τιμωρούνταν με βάση αυτή την παραπάνω διάταξη.
Θα πρέπει εξάλλου να σημειωθεί ότι το αναθεωρημένο άρθρο 4 που κατάργησε ο κ. Αθανασίου, ψηφίστηκε και συμπεριλήφθηκε στο νόμο για το πόθεν έσχες, μόλις τον Απρίλιο του 2010.
Μάλιστα στην εισηγητική έκθεση του τότε υπουργού Δικαιοσύνης Χ. Καστανίδη αναφερόταν χαρακτηριστικά: «Στην καταπολέμηση φαινομένων διαφθοράς στο δημόσιο τομέα και αντίστοιχα στην τιμώρηση συναφών συμπεριφορών εμπλεκομένων κρατικών λειτουργών στοχεύουν βέβαια πολλές από τις διατάξεις του Ποινικού Κώδικα (ΠΚ), μεταξύ των οποίων ξεχωρίζουν αυτές του 12ου κεφαλαίου του ΠΚ, σε συνδυασμό και με τις διατάξεις του ν.1608/50.Ωστόσο, λείπει από τον Ποινικό Κώδικα μια διάταξη που να καλύπτει σφαιρικά το φαινόμενο του αθέμιτου πλουτισμού κρατικών λειτουργών, μέσω πρακτικών που συνιστούν κατάχρηση της ιδιότητάς τους.
Οι σχετικές καταχρηστικές συμπεριφορές, οι οποίες δεν συνδέονται αναγκαστικά με μία (ορατή ή ευχερώς αποδείξιμη) περιουσιακή βλάβη της δημόσιας περιουσίας ή της περιουσίας τρίτου, μπορεί να συνίστανται κατά περίπτωση όχι μόνο σε μια αντικανονική άσκηση των θεσμικών αρμοδιοτήτων που έχουν εκχωρηθεί στον κρατικό λειτουργό, αλλά και σε μια αθέμιτη εκμετάλλευση των πραγματικών δυνατοτήτων που διανοίγονται σ' αυτόν λόγω της θέσης του για παρεμβάσεις και χειραγωγήσεις διαδικασιών ακόμη και σε τομείς που δεν ανήκουν στον κύκλο των αρμοδιοτήτων του. Όσο πιο νευραλγική είναι η θέση του κρατικού λειτουργού τόσο περισσότερες είναι μάλιστα οι παραπάνω πραγματικές δυνατότητες.
Στην αντιμετώπιση κυρίως τέτοιων περιπτώσεων αποβλέπει ήδη η διάταξη του άρθρου 4 του ν.3213/2003. Με το παρόν νομοσχέδιο επιχειρείται η αναδιατύπωση της εν λόγω διάταξης και η αναμόρφωση των απειλουμένων πλαισίων ποινής, με εισαγωγή και διακεκριμένων παραλλαγών σε βαθμό κακουργήματος όταν συντρέχουν ορισμένες επιβαρυντικές περιστάσεις. Η διαμόρφωση των επιβαρυντικών αυτών περιπτώσεων είναι απολύτως επιβεβλημένη για την αποκατάσταση της αρχής της αναλογικότητας, η οποία προσβάλλεται όταν τιμωρείται με κάθειρξη ο πολίτης που τελεί μια απλή κλοπή ή απάτη με αντικείμενο μεγαλύτερο των 73.000 ευρώ, παραμένει όμως πλημμέλημα ο αθέμιτος πλουτισμός, κατά το ίδιο ποσό, εκείνου που υποχρεούται σε δήλωση "πόθεν έσχες"».
Περιμένουμε απαντήσεις
Τα ερωτήματα τα οποία προκύπτουν μετά την αποκάλυψη του directnews.gr και πρέπει να απαντηθούν από τον υπουργό Δικαιοσύνης Χαράλαμπο Αθανασίου είναι εύλογα:
α) Γνωρίζει ποιοι και πόσοι κρατικοί λειτουργοί εμπλέκονταν σε ποινικές διαδικασίες με βάση αυτό το άρθρο και επομένως η κατάργηση του οδήγησε στην απαλλαγή τους;
β) Έχει σχέση η κατάργηση, μέσα σε μια νύχτα, του άρθρου 4 του ν.3213/2003 με τη δικογραφία για διαφθορά την οποία έχει σχηματίσει η Δικαιοσύνη σε βάρος βουλευτή και πρώην υπουργού Εσωτερικών της Νέας ΔημοκρατίαςΓιάννη Μιχελάκη; Ο εισαγγελέας Χαρ. Λακαφώσης στη διαβιβαστική αναφορά του επικαλείται εναντίον του κ. Μιχελάκη και το συγκεκριμένο άρθρο. Είναι τυχαίο άραγε ότι ο ν.4524 που κατάργησε το εν λόγω άρθρο, δημοσιεύθηκε στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως (ΦΕΚ) στις 7 Απριλίου 2014; Δηλαδή, την ίδια ακριβώς ημέρα που - μετά από καθυστέρηση 4 μηνών όπως αποκάλυψε το περιοδικό HOT DOC - αποστείλατε στη Βουλή τη δικογραφία για τον κ. Μιχελάκη;
Αναμένοντας τις απαντήσεις του κ. Χαράλαμπου Αθανασίου, εκ περισσού σημειώνουμε ότι στο ν.4524/2014 είχε... εμφιλοχωρήσει και η περιβόητη διάταξη του υπουργείου Δικαιοσύνης (τροποποίηση άρθρου 263α περ.δ΄ παρ1) με την οποία παραγράφηκαν τα αδικήματα καταχραστών του δημοσίου χρήματος.
Μετά τη δημόσια κατακραυγή αναγκάστηκε να την καταργήσει ισχυριζόμενος πως «εκ παραδρομής» είχε συμπεριληφθεί στο νόμο. Ωστόσο, επώνυμοι κατηγορούμενοι κατάφεραν με αυτόν τον τρόπο να απαλλαγούν από τα κακουργήματα διαφθοράς για τα οποία διώκονταν.
Ελπίζουμε αυτή τη φορά ο κ. Αθανασίου να δώσει πιο πειστικές εξηγήσεις...


---------------------------------------------

Οι εννέα λέξεις του κ. Αθανασίου που κατάργησαν το άρθρο 4



http://skeftomasteellhnika.blogspot.gr

Μια ενδιαφέρουσα ιστορική αναδρομή - Τι υπέγραψε στις 27 Δεκεμβρίου 1945 η Ελλάδα για τη σύσταση του ΔΝΤ και της Παγκόσμιας Τράπεζας

Μια ενδιαφέρουσα ιστορική αναδρομή - Τι υπέγραψε στις 27 Δεκεμβρίου 1945 η Ελλάδα για τη σύσταση του ΔΝΤ και της Παγκόσμιας Τράπεζας
Η συνεισφορά της Ελλάδας στο ΔΝΤ ανήλθε στα 40 εκατ. δολ και στην Παγκόσμια Τράπεζα στα 25 εκατ. δολάρια
Ένα ενδιαφέρον ταξίδι στο χρόνο θα κάνει όποιος διαβάσει την απόφαση που υπέγραψε η Ελλάδα στις 27 Δεκεμβρίου του 1945 για τη σύσταση του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου και της Παγκόσμιας Τράπεζας (τότε Διεθνής Τράπεζα Ανασυγκρότησης και Ανάπτυξης - IBRD). 
Την άκρως αποκαλυπτική απόφαση, η οποία ενσωματώνεται στις συμφωνίες που ακολούθησαν τη Νομισματική και Χρηματοοικονομική Διάσκεψη στο Μπρέτον Γούντς (Bretton Woods), υπογράφει σύσσωμο το ελληνικό υπουργικό συμβούλιο, υπό την προεδρία του Θεμιστολή Σοφούλη.
Η απόφαση των 72 σελίδων αποκαλύπτει τα όσα συμφωνήθηκαν και υπογράφηκαν το 1945 για τη δημιουργία του ΔΝΤ και της Παγκόσμιας Τράπεζας καθώς και τις υποχρεώσεις κάθε χώρας, συμπεριλαμβανομένης και της Ελλάδας. 
Η απόφαση περιλαμβάνει βήμα προς βήμα όλα τα στάδια δημιουργίας των δύο θεσμών, από τις συνδρομές των κρατών μελών (σε χρυσό και αμερικανικά δολάρια) μέχρι τους όρους χρήσης των κεφαλαίων του Ταμείου και της Τράπεζας.

Τρόπος εισφοράς των μελών του ΔΝΤ

 

Όπως προκύπτει από την απόφαση, η συμμετοχή της Ελλάδας στην ίδρυση του ΔΝΤ ανερχόταν στα 40 εκατ. δολάρια.



Σε ό,τι αφορά την ίδρυση της Παγκόσμιας Τράπεζας, αποφασίστηκε το εγκεκριμένο κεφάλαιο να ανέρχεται σε 10 δισ. δολάρια ΗΠΑ και να διαιρεθεί σε 100.000 μετοχές, εκάστη με ονομαστική αξία 100.000 δολαρίων.

Οι εγγυήσεις



Η συμμετοχή της Ελλάδας στην ίδρυση της Παγκόσμιας Τράπεζας ανήλθε στα 25 εκατ. δολάρια.


(Συμμετοχή σε εκατ. δολάρια)

Διαβάστε εδώ την ιστορική απόφαση που υπέγραψε η Ελλάδα το 1945 για τη σύσταση του ΔΝΤ και της Παγκόσμιας Τράπεζας 

www.bankingnews.gr
http://end-artemi-sorra-cyprus.blogspot.gr/2014/07/27-1945.html

Αντώνης Βαλσαμάκης. Όλα τα σημάδια δείχνουν ότι είμαστε στους τελευταίους βηματισμούς προς την απελευθέρωση.

Βασιλειάδης Δημήτριος
21/07/2014 Ε4 ΕΝD ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΑΝΤ.ΒΑΛΣΑΜΑΚΗΣ ΕΜ.ΛΑΜΠΡΑΚΗΣ
Αντώνης Βαλσαμάκης.
Όλα τα σημάδια δείχνουν ότι είμαστε στους τελευταίους βηματισμούς προς την απελευθέρωση.
Η τρόικα στην επόμενη επίσκεψή της χρειάζεται 600 προαπαιτούμενα.
Όλες οι ενέργειες της EI END έχουν στεφθεί με απόλυτη επιτυχία.
Οι επικυρίαρχοι επιθυμούν διακαώς την μείωση του πληθυσμού επί της γης.
Στην Κίνα ετοιμάζουν ρομπότ που θα ανακοινώνει τις ειδήσεις στο δελτίο ειδήσεων.
Χθες στη Λωρίδα της Γάζας, σκοτώθηκαν 13 στρατιώτες , εκ των οποίων οι 2 ήταν 2 Αμερικανοί πολίτες. Ο ένας 21 ετών από την Καλιφόρνια και ο άλλος 24 από το Τέξας.
Δεν πρόκειται να πετύχει το σχέδιο των επικυριάρχων, Το ανθρώπινο γένος θα μεγαλουργήσει. Προσπαθούν να εμπλέξουν τους Ρώσους επειδή όλα είναι Ρωσικής προέλευσης. Η Ρωσία ζητάει να γίνει μία επιτροπή η οποία θα εξετάσει τις συνθήκες. Μιλάμε για την πτώση του αεροσκάφους πάνω από την εμπόλεμη ζώνη, που έφυγε από Άμστερνταμ με προορισμό την Κουάλα Λουμπούρ, την πρωτεύουσα της Μαλαισίας.
Φορτώθηκαν 600 από τους 1300 τόνους χημικών από την Συρία .
Η Ελλάδα θα απελευθερωθεί, ούτως ή άλλως........ Είναι σαφές. Η ελευθερία είναι προ των πυλών............... Πολλοί δεν έχουν αντιληφθεί τι γίνεται, λόγω των ΜΜΕ (Μέσων μαζικής εξαπάτησης) Η αλήθεια είναι ότι δεν χρωστάμε τίποτα.
Προσπαθούν να μας κάνουν δούλους. Όμως θα απελευθερωθούμε συντομότατα.
Μανώλης Λαμπράκης
1. Η ύλη είναι ενέργεια και η ενέργεια δεν χάνεται ποτέ.
2. Στο συνέδριο του Μονακό τον 8ο του 2011, υπέγραψαν 147 από τα 192 κράτη, να επαναφέρουν τα αξιόγραφα, αντί των χρεωγράφων.
3. Ο Αρτέμης Σώρρας κατέθεσε 100 δις στο ΤΧΣ , χωρίς να λάβει επίσημη απάντηση. Έχει στείλει εξώδικα παντού. Ακόμα και στο ΔΝΤ. Η 3μελής επιτροπή των 3 οργανισμών συνθέτουν την λεγόμενη Τρόικα.
4. Η τεχνολογική κατάρτηση του Ρωσικού στρατού είναι 300 χρόνια μπροστά από τα αντίστοιχα του ΝΑΤΟ
5. Η Ελλάδα έχει σε όλα τα Κυβερνητικά και διοικητικά πόστα Εβραίους.
6. Τα Εβραικά είναι Ελληνικά. Δημοσιεύθηκε σε βιβλίο μετά από 40ετή έρευνα. Αρχισε με συγκριτική μελέτη 30 ετών ο Γιαχούντα. Μετά την μετάφραση των εβδομήκοντα, τις περιγραφές του Ομήρου και Ησίοδου και μέσω εξισώσεων, αντελήφθη ότι η Ελληνική με την Εβραική γλώσσα είναι σε ένα είδος εμφυλίου πολέμου. Οι Εβραίοι είναι απόγονοι των Ελλήνων. Η Εβραική και Αραβική είναι απόρροια της Ελληνικής. Τελικό συμπέρασμα: Μία γλώσσα υπάρχει στον πλανήτη: Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ Όλες οι άλλες είναι διάλεκτοι αυτής. Ένα μέλος του ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΎ ΠΛΉΡΩΣΕ 390.000 ΔΟΛΆΡΙΑ ΓΙΑ ΈΝΑ ΑΝΤΊΓΡΑΦΟ ΤΟΥ ΒΙΒΛΊΟΥ ΤΟΥ ΓΙΑΧΟΥΝΤΑ.
Αντώνης Βαλσαμάκης για 20 λεπτά.
Τα πάντα υλικά και πνευματικά, ανήκουν στον Ελληνισμό. Μινωικός πολιτισμός.
Στον Δυτικό προηγμένο κόσμο, μας χρωστούν, τα πάντα, την ίδια τους την ύπαρξη.
Απορούν πως οι Έλληνες κατάφεραν και με τι τεχνολογικά μέσα τον Μηχανισμό των Κυθήρων.
Μια Ελβετίδα επιστήμων λέει: Μισώ τους Έλληνες. Μέχρι και το τελευταίο μου κύτταρο, έχει εμποτισθεί μόνο με Ελληνικά. Έλληνες φιλόσοφοι, ρήτορες, εφευρέτες, τα πάντα. Τους θαυμάζω και θα συνεχίσω να τους μελετώ.
Έχουμε ιερά υποχρέωση να διαφυλάξουμε τον Ελληνισμό. Εμείς πάντα έχουμε τις λύσεις για τα οποιαδήποτε προβλήματα.
Στους μεγάλους κινδύνους οι Έλληνες ενώνονται. Σε μια τέτοια καμπή βρισκόμαστε τώρα. Πρέπει να ενωθούμε για να βγούμε νικητές.Να παραλείψουμε αυτά που μας χωρίζουν και να βρούμε αυτά που μας ενώνουν.
Είμαστε εμείς ο Ελληνισμός και οι άλλοι, δηλ. το αντίπαλο δέος με τις 13 οικογένειες, οι αποστάτες.
Οι παλμοί της ψυχής μας, πρέπει να είναι απόλυτα συντονισμένοι.
Οι μέρες αυτές που διανύομε θα αναδείξουν τον τελικό νικητή.
Ο μεγαλύτερος συνταγματολόγος Κασσιμάτης, είπε ότι ενεργοποιήθηκε το 120 αρθρο του συντάγματος, παρ, 2-3. Στα χέρια μας επαφίεται το μέλλον της πατρίδας μας, στις 2.6.2014
Προσπαθούν να διαιρέσουν την Ελλάδα σε 4-5 κομμάτια.
Πρέπει να συνειδητοποιήσουμε ότι έχουμε κατατεθημένα 600 δις, τα οποία είναι μπλοκαρισμένα.
Μανώλης Λαμπράκης
7. Όποιος ξεχνάει το παρελθόν του δεν έχει μέλλον.
8. Η Ελληνική γλώσσα έχει καθαρά μαθηματική δομή. Δύο ισότιμες έννοιες, εκφράζονται με 2 ίδιους λεξαρίθμους.
9. Η Βαβυλωνία χτίστηκε περίπου 2000 χρόνια π.Χ.
10. Ο μύθος της Ευρώπης μας λεει ότι γεννήθηκε μεταξύ Τύρου και Σιδώνος. Την ερωτεύθηκε ο Δίας. Από την ΄΄ενωση ήλθαν ο Μίνως, ο Σαρπηδών και ο .Ροδάμανθυς.. στην Γόρτυνα.
11. Η έξοδος του Hommo Sapiens από την Αφρική έγινε πριν από 79000 χρόνια πριν,
12. Μέσω των Ελλήνων κατήλθε ο πολιτισμός στον πλανήτη.
13. Η διαμάχη που άρχισε στην Βαβυλώνα πριν 2500 χρόνια, εξακολουθεί να υφίσταται.
14. Με την επικράτηση των Ολυμπίων σταμάτησε η επικράτηση των υβριδίων.
15. Ινδία και Κίνα με ίδιο πληθυσμό, μετά την απαγόρευση των γεννήσεων από τον Μάο μειώθηκε της Κίνας.
16. Υπάρχουν 2 βασιλικοί οίκοι στην Ευρώπη. Μεροβίγγιοι και Καρολίνιοι. Με αποστατικό DNA
17. Eίμαστε πράγματι πολύ κοντά στην απελευθέρωση.
============================
 




https://www.youtube.com/watch?v=xbG8cQmsHjE


 
 
http://end-artemi-sorra-cyprus.blogspot.gr/2014/07/21072014-4-d.html
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters