Τρίτη 12 Αυγούστου 2014

Ποιον «θησαυρό» κρύβουν οι ελληνικές θάλασσες;

galazios xrysos

Γράφει ο Κασσιανός Τζέλης
Τεράστια αποθέματα γλυκού νερού βρίσκονται κάτω απο τις ελληνικές… θάλασσες. Για «γαλάζιο χρυσό» κάνουν λόγο οι επιστήμονες του ΕΛΚΕΘΕ που θεωρούν οτι τα αποθέματα μπορούν να εξαλείψουν το ενδεχόμενο της λειψυδρίας για πάρα πολλές δεκαετίες, ίσως και αιώνες άλλα και να λύσουν ακόμα και το οικονομικό πρόβλημα της χώρας, από την αξιοποίηση τους.
Τα αποθέματα του «γαλάζιου χρυσού» βρίσκονται στις περιοχές που ήταν ξηρά πριν απο δεκάδες χιλιάδες χρόνια, κατά την τελευταία εποχή των παγετώνων. Τότε ο χάρτης της Ελλάδας ήταν διαφορετικός καθώς η στάθμη της θάλασσας ήταν έως και 120 μέτρα κάτω απο την σημερινή ακτογραμμή κι είχε ως αποτέλεσμα την δημιουργία μεγάλων πεδιάδων που διέρρεαν μεγάλοι ποταμοί. Σε αυτές τις λεκάνες υπάρχουν σήμερα τα αποθέματα του «γαλάζιου χρυσού» και τα οποία μπορούν σχετικώς εύκολα να εξορυχτούν καθώς τα βάθη θεωρούνται μικρά, με κόστος μικρότερο των εξορύξεων πετρελαίου.
Αυτές οι λεκάνες είναι:
- ο Θερμαικός Κόλπος, τον οποίο διέρρεε ένα μεγάλο ποτάμι που συγκέντρωνε τα νερά των σημερινών ποταμών της Κεντρικής Μακεδονίας, του Αξιού, του Αλιάκμονα, του Λουδία και του Γαλλικού. Ο αρχαίος κάμπος έφτανε μέχρι το ύψος του Ποσειδίου της Κασσάνδρας, δυτικά του οποίου υπήρχε ένα τεράστιο δέλτα.
- ο Στρυμονικός κόλπος τον οποίο διέρρεε η αρχαία, υποθαλάσσια σήμερα, κοίτη του Στρυμόνα.
- το Θρακικό πέλαγος, το οποίο «ποτιζόταν» απο τα νερά του Νέστου και του Έβρου που ενωνόταν σε ένα μεγάλο δέλτα με την αρχαία πεδιάδα να φτάνει έως την Σαμοθράκη.
Αυτές ειναι και οι περιοχές όπου οι επιστήμονες εκτιμούν ότι βρίσκονται τα σημαντικότερα αποθέματα.
Μικρότερα αποθέματα ενδεχομένως να βρίσκονται στον Παγασητικό, στον Μαλιακό Κόλπο, στον βόρειο και νότιο Ευβοιικό, στον Σαρωνικό κόλπο, στον Πατραικό, στον Αμβρακικό άλλα και στις κεντρικές Κυκλάδες που κάποτε ήταν μια ενιαία μεγάλη νήσος.
Επιπλέον, αποθέματα βρίσκονται και στην ανατολική υφαλοκρηπίδα της Μικράς Ασίας στην οποία τα νησιά Λέσβος, Λήμνος, Χίος, Σάμος, Ικαρία και όλα τα Δωδεκάνησα δεν ήταν παρά κορυφές βουνών.

 http://www.rizopoulospost.com/ποιον-θησαυρό-κρύβουν-οι-ελληνικές/

ΕΚΤΑΚΤΟ: Εμπλοκή ΝΑΤΟ με βομβαρδισμό ρωσόφωνων από ρουμανικά μαχητικά αεροσκάφη-Η ΚΛΙΜΑΚΩΣΗ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ


Η ΚΛΙΜΑΚΩΣΗ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΠΟΦΕΥΚΤΗ . ΜΟΝΟΝ ΟΤΑΝ Ο ΑΝΤΙΠΑΛΟΣ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙ ΟΤΙ Ο ΠΟΛΕΜΟΣ   ΕΞΕΛΙΣΣΕΤΑΙ  ΔΥΣΜΕΝΩΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟΝ ΚΑΙ  ΘΑ ΚΑΤΑΛΗΞΕΙ ΣΤΗΝ ΗΤΤΑ ΤΟΥ Ή ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΑΚΡΟΧΡΟΝΙΟΣ ΚΑΙ ΑΡΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΑΣΥΜΦΟΡΟΣ ΤΟΤΕ ΑΠΟΚΛΙΜΑΚΩΝΕΤΑΙ Η ΚΡΙΣΗ ΚΑΙ ΥΠΟΧΩΡΕΙ. ΟΣΟ ΤΟ ΝΑΤΟ ΒΛΕΠΕΙ ΟΤΙ Η ΡΩΣΙΑ ΔΕΝ ΕΜΠΛΕΚΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ ΔΗΛΑΔΗ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΕΙΣΒΟΛΗ,  ΤΟΣΟ ΑΥΤΟ  ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΓΙΑΤΙ ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΕΜΠΛΟΚΗ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ ΣΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΚΗ ΚΡΙΣΗ. ΟΜΩΣ Ο ΠΟΥΤΙΝ ΕΙΝΑΙ ΗΓΕΤΗΣ ΠΟΥ ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΣΚΕΨΗ ΚΑΙ ΟΙ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΕΤΡΗΜΕΝΕΣ. ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΕΝΙΣΧΥΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΡΩΣΟΦΩΝΟΥΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΤΗΝ ΣΤΑΘΕΡΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΟΥΚΡΑΝΙΚΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΦΘΟΡΑ ΤΟΥ ΑΝΤΙΠΑΛΟΥ.

ΑΜΦΙΚΤΥΩΝ 
http://amphiktyon.blogspot.gr/2014/08/blog-post_669.html
 
Μαχητικά αεροσκάφη κρούσης, πιθανότατα MiG-21 Lancer της ρουμανικής Αεροπορόας, σύμφωνα με ανακοίνωση των δυνάμεων αυτοάμυνας των ρωσόφωνων απογειώθηκαν από ΝΑΤΟϊκή βάση στη Ρουμανία, αλλά και από έτερη αεροπορική βάση της Μολδαβίας και έπληξαν "μη στρατιωτικούς" στόχους στις επαναστατημένςς περιοχές της Ανατολικής Ουρανίας.
Σύμφωνα με την ανακοίνωση των επαναστατών πρόκειται για αεροσκάφη τα οποία είχαν δεν έφεραν τα σήματα της Αεροπορίας της Ουκρανίας, αλλά οι πτήσεις τους έχουν αποτυπωθεί από ραντάρ ερεύνης βάσεων της ουκρανικής Αεροπορίας που έχει καταληφθεί από τους επαναστάτες να απογειώνονται από αυτές τις δύο χώρες.
Η ίδια ανακοίνωση που μεταδίδεται από το ειδησεογραφικό πρακτορείο ειδήσεων Νovarussia, αναφέρει ότι τα μαχητικά αυτά τα χειρίζονταν Ρουμάνοι, Πολωνοί και ... Ισραηλινοί πιλότοι.
Το MiG-21 Lancer έχει εκσυγχρονιστεί από τους Ισραηλινούς στις αρχές της δεκαετίας του '90 και παραμένει μέχρι σήμερα το βασικό αεροσκάφος της ρουμανικής Αεροπορίας.
Τις καταγγελίες αυτές των ρωσόφωνων επιβεβαιώνει ο Καναδός δημοσιογράφος Geoffrey West, ο οποίος δήλωσε ότι έχει παρατηρηθεί πως «πολλά στρατιωτικά αεροσκάφη» πετούν πάνω από τον εναέριο χώρο της Ουκρανίας, έχοντας απογειωθεί από βάσεις του NATO στη Ρουμανία και τη Μολδαβία».
Αναφέρει συγκεκριμένα:
«Είχα πληροφορίες από πολύ συγκεκριμένες πηγές την Πέμπτη το βράδυ ότι μια σειρά αεροπλάνων χωρίς διακριτικά, εισήλθε στον εναέριο χώρο της Ουκρανίας στη Μαύρη Θάλασσα.  Ο συνεργάτης μου παρατήρησε ότι η πρωτοεμφανίστηκαν [άρα και απογειώθηκαν] κοντά στο Βουκουρέστι. Παρατήρησα ότι ήταν κοντά στην τοποθεσία Κισινιόφ της Μολδαβίας».
Τα αεροσκάφη αυτά επιχείρησαν ελιγμούς και πραγματοποίησαν χαμηλή πτήση για να αποφύγουν τα ραντάρ της ρωσικής αεράμυνας στην Κριμαία.
Αν οι πληροφορίες ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα, τότε έχουμε άμεση εμπλοκή του ΝΑΤΟ στην σύγκρουση και συνακόλουθα παραβίαση του Διεθνούς Δικαίου και της εθνικής κυριαρχίας κράτους, καθώς και μη εξουσιοδοτημένη χρήση των στρατιωτικών δυνατοτήτων του NATO. 
Εξάλλου επισημαίνεται ότι αυτήν την εβδομάδα, δύο ακόμα βομβαρδιστικά Su-25 καταρρίφθηκαν, αφού είχαν προχωρήσει σε ρίψη βομβών λευκού φωσφόρου, σε μια μικρή πόλη ρωσόφωνων στην ανατολική Ουκρανία.
Εν τω μεταξύ, το αμερικανικό καταδρομικό USS Vella Gulf (CG 72) κατέπλευσε, χθες 11 Αυγούστου, στο λιμάνι της Κωστάντζας στη Ρουμανία, σε μια προγραμματισμένη επίσκεψη, όπως σημείωσε το δελτίο τύπου του 6ου Στόλου.
Σύμφωνα με την ανακοίνωση, «Η παρουσία του USS Vella Gulf (CG 72)στη Ρουμανία και τη Μαύρη Θάλασσα, επιβεβαιώνει τη δέσμευση των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής για την ενίσχυση των δεσμών με τους συμμάχους και τους εταίρους του NATO, ενώ εργάζεται προς την κατεύθυνση κοινών στόχων για την προώθηση της ειρήνης και της σταθερότητας στην περιοχή».
Οι Αμερικανοί ναύτες θα συμμετάσχουν σε μπάρμπεκιου με τους ναύτες του ρουμανικού Στόλου, λόγω της σύμπτωσης της άφιξης του αμερικανικού πολεμικού πλοίου με  την Ημέρα του Ρουμανικού Ναυτικού.
Ο κυβερνήτης του καταδρομικού, Robert Katz, επεσήμανε ότι είναι η δεύτερη φορά σε σύντομο χρονικό διάστημα που το σκάφος επισκέπτεται το λιμάνι της Κωστάντζας και αυτό επιβεβαιώνει τη δέσμευση των ΗΠΑ για την συλλογική ασφάλεια των συμμάχων του NATO.
Ας ελπίσουμε ότι δεν θα γίνουν και οι ίδιοι ... "μπάρμπεκιου" από τους Σοβιετικούς, όπως έγιναν 1 εκατ. συμπατριώτες τους στον Β'ΠΠ, όταν είχαν την ατυχή έμπνευση να συνταχθούν με τη ναζιστική Γερμανία και να εισβάλλουν στη Σοβιετική Ένωση.
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΩΣ ΕΠΙΤΡΕΠΤΗ Η ΕΙΣΒΟΛΗ ΕΦΟΡΙΑΚΩΝ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ, ΛΕΕΙ ΤΟ ΝΟΜΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ… Τι είδους κράτος είναι αυτό;;;

http://olympiada.files.wordpress.com/2014/08/wpid-20140811075845.jpg

Απο την Σοφία

ΠΩΣ ΟΝΟΜΑΖΕΤΑΙ ΤΟ “ΠΟΛΙΤΕΥΜΑ” ΤΟ ΟΠΟΙΟΥ ΟΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΙ ΚΑΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΣ, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΡΩΤΗΣΟΥΝ ΚΑΝΕΝΑΝ, ΠΑΡΑΙΤΟΥΝΤΑΙ ΑΜΕΤΑΚΛΗΤΑ, ΜΕ ΝΟΜΟ, ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΚΑΙ ΘΕΩΡΟΥΝ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΗ ΤΗΝ ΠΑΡΑΒΙΑΣΗ ΤΟΥ ΑΣΥΛΟΥ ΤΗΣ ΟΙΚΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΛΙΑΤΣΙΚΟ;;;;
Πήραν την ψήφο με την απάτη του “λεφτά υπάρχουν”, άρχισαν την Εσχάτη προδοσία με την απάτη της διόγκωσης του ελλείμματος του 2009, προκειμένου να στρώσουν νομιμοφανώς τον δρόμο για την αμετάκλητη παραίτηση από την εθνική κυριαρχία, για “οικονομικούς λόγους” λες και είχαν τέτοιο δικαίωμα.
(Το “αμετάκλητα” δηλώνει τον δόλο τους για την ομηρεία μας και στο μέλλον)

Κι αφού το συνδικάτο του εγκλήματος της Εσχάτης προδοσίας, που δουλεύει απροσχημάτιστα για ξένους ληστοσυμμορίτες, κανόνισε να κάνει “νόμο του κράτους” την κατάλυση του ιδίου του κράτους δια του μπάτε σκύλοι αλέστε και λεηλατήστε, τα παραφερνάλια του παρασυνταγματικού τόξου που έχει κάνει το Σύνταγμα και τα δικαιώματα των Ελλήνων χαρτί τουαλέτας των υπουργείων, τώρα προχωρούν ένα βήμα παραπέρα!
Το “Νομικό Συμβούλιο του Κράτους” (που δεν είναι ελληνικό) ενέκρινε την εισβολή εφοριακών στα σπίτια των πολιτών για φορολογικούς ελέγχους και μάλιστα χωρίς την παρουσία εισαγγελέα.
Γιατί να τους κουράζουν τους ανθρώπους;; θα είναι απασχολημένοι να ασκούν διώξεις “για εκβιασμό πρωθυπουργού” σε όσους αποκαλύπτουν τις βρωμιές της διακομματικής παρασυνταγματικής συμμορίας.

Θα μπαίνουν στα σπίτια του κόσμου εφοριακοί ή “εφοριακοί”, που πιθανόν να μην έχουν και καμμία διαφορά μεταξύ τους, και θα τα κάνουν λαμπόγυαλο με το “έτσι γουστάρουμε” ψάχνοντας για χρήματα ή κοσμήματα για να τα “φορολογήσουν”, να τα “κουρέψουν” δηλαδή να τα ΛΕΗΛΑΤΗΣΟΥΝ για λογαριασμό κυβερνητικού παραρτήματος των διεθνών τοκογλύφων.
Θα πάνε ποτέ σε βιλάρες στην Κηφισιά που ανήκουν σε off shore εταιρείες;;;;; Δεν νομίζω καθόλου…
Σύμφωνα με άρθρο του “Εθνους” η πλειοψηφία της Ολομέλειας του ΝΣΚ, ερμηνεύοντας το Σύνταγμα όπως βολεύει το καθεστώς, θεωρεί ότι είναι συνταγματικά επιτρεπτή η είσοδος φορολογικών οργάνων στην κατοικία “για φορολογικούς ελέγχους και έρευνες που αποσκοπούν ευθέως ή εμμέσως στην είσπραξη φόρων και λοιπών εσόδων” και ότι για αυτό το “ντου” και την λεηλασία αρκεί η εισαγγελική εντολή “χωρίς να απαιτείται και η παρουσία εκπροσώπου της δικαστικής εξουσίας”, όπως προβλέπεται από τον “νέο” μεσαιωνικής εμπνεύσεως και κτηνωδίας “κώδικα φορολογικής διαδικασίας” που επινόησε το τοπικό παράρτημα των τοκογλύφων που ονομάζεται υπουργείο οικονομικών, και αφορά τα δικά τους οικονομικά και για αυτό έπαψε και επισήμως να είναι “υπουργείο Εθνικής Οικονομίας”.
Μ’ αυτόν τον τρόπο ΚΑΤΑΡΓΕΙΤΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΑΣΥΛΟ ΤΗΣ ΟΙΚΙΑΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.
Πρώτα σκοπεύουν να μπουν μέσα και να λεηλατήσουν ό,τι υπάρχει και μετά μέσω φόρων να “απαλλοτριώσουν” τα σπίτια και να τα μοιραστούν με το διεθνές εγκληματικό τόξο του οποίου είναι μέλη.

Κι όλο αυτό το αποκαλούν “Πολίτευμα” κι αυτοί επαγγέλονται υπερασπιστές του!!!
Όλοι όσοι ήθελαν να ζουν και να παπαγαλίζουν την παραμύθα του “νοικοκυρέματος” που κακαρίζαν όλα τα επίσημα φρόκαλα, τώρα θα ξυπνήσουν στην πραγματικότητα.
Γιατί όπως το ΣΔΟΕ δεν πήγε και δεν θα πάει ποτέ στα γραφεία του ΠΑΣΟΚ από τα οποία εξαφανίστηκαν 140.000.000 ευρώ , όπως η ΔΕΗ δεν θα κόψει ποτέ το ρεύμα από τα γραφεία της ΝΔ που χρωστά πάνω από μισό εκατομμύριο ευρώ, όπως δεν ξανανοίγει ούτε με βούλευμα η υπόθεση του εγκλήματος της ΕΛΑΣΤΑΤ, όπως οι δικαστικοί θα αθωώσουν τον δημόσιο λειτουργό που πλούτισε εκμεταλλευόμενος την θέση του και την εξουσία του γιατί “οι συνθήκες” -πάντα θα- “το επιτρέπουν” όπως προβλέπεται στον 3932/2011, για το ψευδές πόθεν έσχες, έτσι όπως η βουλή δεν αίρει με καμμία δύναμη την ασυλία κανενός από τους έσχατους προδότες, έτσι κι οι εφοριακοί ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΝΕ ΠΟΤΕ στα σπίτια αυτών που πλουτίζουν υπογράφοντας παραχώρηση της ζωής της χώρας μας και της περιουσίας μας στον πελάτη τους! Οι εισαγγελείς δεν θα δώσουν εντολή για πολιτικό ή για τον αδελφό, ξάδελφο, μπατζανάκη ή κουνιάδο του… Σ’ αυτούς που δεν έχουν να πληρώσουν τα λύτρα που ζητούν οι “προστάτες του πολιτεύματος” θα εξαντλήσουν την αυστηρότητά τους.
Όλοι αυτοί που τα αποφασίζουν αυτά δεν ήρθαν χθες με διαστημόπλοια από άλλον πλανήτη!
Ήταν πάντα εδώ.
Είναι αυτοί που τους εμπιστευόμαστε, τους ψηφίζουμε και τους κρατάμε στην βουλή τα τελευταία 40 χρόνια.
Δεν είναι άλλοι.
Είναι τα όργανα που διορίστηκαν και πήραν θεσάρες από την “παράταξη”, το “κόμμα”, το “κίνημα” που το ακολουθούσαμε και το πιστεύαμε και του αναθέταμε με λευκή επιταγή να μας λέει ποια είναι η πραγματικότητα! Τι να καταλάβουμε, τι να σκεφτόμαστε, τι να λέμε, τι να κάνουμε, τι είναι καλό, τι είναι κακό, τι μας αρέσει, τι απορρίπτουμε, ποιοι είμαστε. Είναι οι πρόεδροι, οι αρχηγοί, οι κομματάρχηδες, οι τοπικές, αυτοί που νανουρίζουν τους εθελοτυφλούντες με ιδεολογική κατήχηση.
Είναι αυτοί στους οποίους αναθέταμε εναλλάξ να μας “σώσουν” από την προηγούμενη επιλογή μας και μετά αλλάζαμε πλευρό και συνεχίζαμε τον ύπνο, ενώ αυτοί έκαναν την δουλίτσα τους.
Είναι οι ίδιοι που μας έλεγαν “κυρίαρχο λαό” και “περήφανα νειάτα” την ώρα που άφηναν την “τρομοκρατία” να καίει τις μεγάλες ελληνικές επιχειρήσεις για να ανοίξει ο δρόμος στα ξένα brands.
Είναι αυτοί που έστηναν κομματικό φαγοπότι στις ΔΕΚΟ, μειώνοντας την παρεχόμενη υπηρεσία, εξοργίζοντας τους πολίτες και κάνοντάς τις ελλειμματικές για να τις οδηγήσουν μετά στην “μόνη λύση” του ξεπουλήματος, με την συναίνεση του κοινού!!!
Είναι αυτοί που άφηναν τις τράπεζες να πουλάνε πιστωτικές κάρτες ασύδοτα, και να δημιουργούν κλίμα τεχνητής ευημερίας χωρίς να ενημερώνουν τον κόσμο για το τι σήμαιναν όλα αυτά. Είναι αυτοί που έφερναν επιδοτήσεις από την ΕΕ για να μην παράγουμε.
Είναι αυτοί που δεν έδωσαν ποτέ άδεια για την κατασκευή αυτοκινήτων στην Ελλάδα γιατί η ελληνική παραγωγικότητα δεν τους έδινε μίζες!
Είναι αυτοί που φρόντισαν να γίνουν τα πανεπιστήμια στάβλοι και στρατολογία κομματικής πελατείας.
Είναι αυτοί που την παπαρολογία με κρατική χορηγία την αποκαλούσαν “παραγωγή πολιτικής”!!!
Είναι αυτοί που φρόντιζαν να προβάλλεται επί χρόνια από την τηλεόραση, ό,τι εξαχρειώνει τα ήθη, ό,τι μειώνει την συνειδητότητα, μέσα από έναν διαρκή βομβαρδισμό τηλεοπτικών σειρών που πρόβαλλαν τύπους, αγενείς, ανερμάτιστους, που άγονται και φέρονται από γελοία μικροσυμφέροντα, τομαριστές, κοντόφθαλμους, αδιάφορους για τα πάντα, ομφαλοσκόπους, κλαψιάρηδες, γκρινιάρηδες, ψεύτες, καβγατζήδες, ανήθικους, φαιδρούς, κουτοπόνηρους, βλάκες, μίζερους, τρόμπες, εξαρτημένους, μικροαπατεώνες, άχρηστους, κι ηλίθιους! Ένα τσίρκο που καλούσε τον λαό να ταυτιστεί με ό,τι είναι ανάξιο, μίζερο, αποκομμένο, ανερμάτιστο, νοσηρό, και λίγο.
Είκοσι, τριάντα χρόνια ακατάπαυστης σχεδόν τηλεκατήχησης στην αχρειότητα, στην μετριότητα και στην μείωση…
Είναι αυτοί που μας έλεγαν “κυρίαρχο λαό” και “τιμημένα γηρατειά” την ώρα που υπέγραφαν την υποθήκευση των σπιτιών μας για να παίρνουν δανεικά να τα ξεκοκκαλίσουν και να ρίξουν κάποια ψίχουλα ως επιδόματα για να τους είμαστε κι υποχρεωμένοι και να κουνάμε ακόμα την ουρά μας, ενώ οι εφοριακοί θα ψάχνουν τις ντουλάπες μας μήπως έχουμε καμμιά δεκάρα να την αρπάξουν.

Είναι αυτοί που απευθύνονταν και προωθούσαν κάθε χαμηλό ένστικτο προκειμένου να εξασφαλίσουν αποδοχή κι εξουσία.
Είναι αυτοί που όλα αυτά τα χρόνια μας επαναλάμβαναν ασταμάτητα το πολύ μεγάλο και πολύ Κακό Ψέμμα ότι η Ελλάδα έχει μόνο ήλιο και θάλασσα, και μόνο τουρισμό μπορούμε να έχουμε, για να ξεπουλήσουν ανενόχλητοι ό,τι υπάρχει και να πιστέψουμε ότι το μόνο για το οποίο είμαστε κατάλληλοι είναι να είμαστε γκαρσονάκια κι υπηρέτες.

Αυτοί που μεθόδευαν την φούσκα του χρηματιστηρίου είναι οι ίδιοι μ’ αυτούς που νομιμοποιούν κι αποκαλούν “φορολογική διαδικασία” το πλιάτσικο μέσα στα σπίτια του κόσμου και “κούρεμα” την κλοπή των καταθέσεών του. Είναι ακριβώς οι ίδιοι!!!!
Μην περιμένετε να ξυπνήσετε σε χαρτόκουτο στο δρόμο. Ξυπνήστε τώρα!!!



olympia

Κανείς δε σας παίρνει τη περιουσία... απο φόρους ή πρόστιμα !!! Αααννν..... κάνουν αυτά που πρέπει οι Δικηγόροι .... και σας εκπροσωπούν όπως πρέπει...!!!!

Στρασβούργο, στις 13 Μαΐου 2004

Ακριβές αντίγραφο του μόνου πρωτοτύπου στην αγγλική και την γαλλική, που έχει κατατε-θεί στα Αρχεία του Συμβουλίου της Ευρώπης.

Στρασβούργο, 20 Ιουλίου 2004
Ο Γενικός Γραμματέας Νομικών Υποθέσεων του Συμβουλίου της Ευρώπης


 
 
http://eleftheriskepsii.blogspot.gr/2014/08/blog-post_12.html

Σαμαράς από Αμφίπολη: «Είμαστε μπροστά σε ένα εξαιρετικά σημαντικό εύρημα» [Εικόνες]


Σε ποιον ανήκει ο τάφος που ανακαλύφθηκε; «Κάντε υπομονή λίγες ημέρες» είπε ο πρωθυπουργός - Δήμαρχος: «Σε λίγες μέρες η Αμφίπολη θα γίνει γνωστή σε όλο τον κόσμο» - Όλα τα στοιχεία για τη μεγάλη ανακάλυψη
«Είναι βέβαιο ότι βρισκόμαστε μπροστά σε ένα εξαιρετικά σημαντικό εύρημα» δήλωσε ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς μετά την επίσκεψή του στον χώρο της αρχαιολογικής ανασκαφής στην Αμφίπολη.
Ο πρωθυπουργός είπε ότι «η γη της Μακεδονίας μας εξακολουθεί να μας συγκινεί και να μας εκπλήσσει αποκαλύπτοντας από τα σπλάχνα της μοναδικούς θησαυρούς, που συνθέτουν, υφαίνουν όλοι μαζί αυτό το μοναδικό μωσαϊκό της Ελληνικής μας Ιστορίας, για το οποίο όλοι οι Έλληνες είναι πολύ υπερήφανοι».
Χαρακτήρισε αυτό που είδε ως «ένα μνημείο με μοναδικά χαρακτηριστικά» και έδωσε αναλυτική περιγραφή των όσων είδε:
«Ένας περίβολος γύρω-γύρω 497 μέτρα, σχεδόν ένας τέλειος κύκλος σμιλεμένος σε μάρμαρο Θάσου. Το λιοντάρι της Αμφίπολης πάνω από 5 μέτρα, 5,20 μέτρα, ας το σκεφτούμε στην κορυφή του τύμβου. Δυο ολόγλυφες Σφίγγες που βλέπετε, που είναι εκεί σαν να φυλάσσουν- και πράγματι είναι εκεί για να προφυλάξουν την είσοδο του τάφου. Ένας δρόμος πλατύς, με πλάτος 4,5 μέτρα, που οδηγεί στην είσοδο με τοίχους που μιμούνται σε φρέσκο τον τρόπο δόμησης του περίβολου».
Στο σημείο που βρίσκεται ο κόκκινος δείκτης είναι η τοποθεσία της Αμφίπολης
Όπως υπογράμμισε «όλα αυτά τα στοιχεία έχουν επιτρέψει στην κ. Περιστέρη, την ανασκαφέα, την αρχαιολόγο, να είναι αισιόδοξη ότι πρόκειται για ένα μοναδικό ταφικό μνημείο, που- όπως μας είπε- χρονολογείται μεταξύ του 325 και του 300 π.Χ.. Βέβαια, στο καίριο ερώτημα η ανασκαφή είναι αυτή η οποία θα αποκαλύψει την ταυτότητα του νεκρού. Η ανασκαφή θα συνεχιστεί με ρυθμούς που υπαγορεύει τόσο το εύρημα όσο, βέβαια, και η επιστημονική δεοντολογία. Για άλλη μια φορά συγχαρητήρια στην κ. Περιστέρη και τους συνεργάτες της».
Νωρίτερα, πριν μπει στον χώρο, είπε στους κατοίκους που είχαν συγκεντρωθεί εκεί και ρώταγαν τι έχει βρεθεί: «Κάντε υπομονή λίγες μέρες».
Ο πρωθυπουργός, ιδιαίτερα ευδιάθετος, συνομίλησε με τους κατοίκους και στη συνέχεια μετέβη στον Τύμβο Καστά, όπου ξεναγήθηκε στον χώρο της ανασκαφής από την υπεύθυνη αρχαιολόγο Κατερίνα Περιστέρη και ενημερώθηκε για τα ευρήματα.
Σημειώνεται ότι στους δημοσιογράφους δεν επιτράπηκε η είσοδος στην ανασκαφή και ο χώρος φρουρείται από αστυνομία.
Ο πρωθυπουργός, συνοδευόμενος από τη σύζυγό του Γεωργία και τον υπουργό Πολιτισμού Κώστα Τασούλα, έφτασε στην Αρχαία Αμφίπολη γύρω στις 10 παρά 15 το πρωί.
Σε δηλώσεις του στο Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων ο νεοεκλεγείς δήμαρχος Αμφίπολης Κωνσταντίνος Μελίτος σημείωσε ότι "η επίσκεψη του πρωθυπουργού της χώρας σημαίνει πως κάτι πολύ μεγάλο και σημαντικό έχει δώσει η ανασκαφή" και πρόσθεσε ότι "η περιοχή και όλη η Ελλάδα πρόκειται να γίνει γνωστή σε όλο τον κόσμο".
Οι ανασκαφές που διεξάγονται στον μοναδικό μνημειακό περίβολο του Τύμβου Καστά, στην Αρχαία Αμφίπολη, εικάζεται ότι βρίσκονται κοντά στην αποκάλυψη ενός σημαντικού τάφου.
Τα ερωτήματα που γεννιούνται είναι πολλά. Πρόκειται άραγε για έναν μεγάλο βασιλικό τάφο; Από τη μεριά της η προϊσταμένη της ΚΗ’ Εφορίας Προϊστορικών και Κλασικών Αρχαιοτήτων, Κατερίνα Περιστέρη, τηρεί σιγή ιχθύος για το όλο ζήτημα, ενώ ενημερώνει καθημερινά για όλες τις αρχαιολογικές ανακαλύψεις της το υπουργείο Πολιτισμού.
Σύμφωνα με τα μέχρι τώρα στοιχεία που παρουσιάστηκαν από την Κατερίνα Περιστέρη, τον περασμένο Μάρτιο -στην 27η αρχαιολογική επιστημονική συνάντηση, που διεξήχθη στη Φιλοσοφική Σχολή του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου- τα δύο τελευταία έτη, κατά τη διεξαγωγή των ανασκαφών στον λόφο Καστά, αποκαλύπτεται ένας μοναδικός ταφικός περίβολος στον κόσμο, όπως υποστηρίζει η κ. Περιστέρη, λόγω του μεγέθους του που αγγίζει τα πεντακόσια περίπου μέτρα, με ακριβείς αναλογίες ύψους τριών μέτρων και συνολικού μήκους 497 μέτρων.
Τον Ιούνιο, μετά τη χρηματοδότηση των 100.000 ευρώ από το Υπουργείο Πολιτισμού, οι ανασκαφές που είχαν σταματήσει λόγω χειμερινής περιόδου συνεχίστηκαν, με την προϊσταμένη της ΚΗ’ Εφορίας Προϊστορικών και Κλασικών Αρχαιοτήτων Κατερίνα Περιστέρη, να απομακρύνει αρχικά τους τόνους χώματος που σκέπαζαν τον λόφο Καστά, και στη συνέχεια να ολοκληρώνει την ανασκαφή του μεγαλοπρεπούς ταφικού περιβόλου που χρονολογείται στο τελευταίο τέταρτο του 4ου αι. π.Χ.
Όπως είχε επισημάνει στο Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων, στην 27η αρχαιολογική επιστημονική συνάντηση, η κ. Περιστέρη, «κατά την περίοδο που χρονολογείται ο ταφικός περίβολος, μετά τον θάνατο του Μ. Αλεξάνδρου μέχρι το τέλος του 4ου π.Χ. αιώνα, διαδραματίζονται σπουδαία ιστορικά γεγονότα στην περιοχή της Αμφίπολης. Σημαντικοί στρατηγοί και ναύαρχοι του Μ. Αλεξάνδρου σχετίζονται με την περιοχή. Εδώ ο Κάσσανδρος εξορίζει και θανατώνει το 311 π.Χ. τη νόμιμη σύζυγο του Μ. Αλεξάνδρου Ρωξάνη και το γιό του Αλέξανδρο Δ’».
Ο ταφικός περίβολος χρονολογείται γύρω στο 325 – 300 π.Χ. και φέρεται να έχει την υπογραφή του φημισμένου της εποχής εκείνης, αρχιτέκτονα, Δεινοκράτη, που σύμφωνα με ιστορικά στοιχεία ήταν και στενός φίλος του Μ. Αλεξάνδρου.
Οικοδομήθηκε από θασίτικο μάρμαρο που μεταφέρθηκε στη περιοχή με ειδικά πλοιάρια, ενώ οι μαρμάρινοι δόμοι από την Αλική της θάσου, τοποθετήθηκαν με ειδικούς γερανούς, κατασκευασμένους από ξύλο, σίδηρο και μολύβι, ίχνη των οποίων βρέθηκαν κατά την αρχαιολογική ανασκαφή.
Σύμφωνα με τις αρχαιολογικές έρευνες, ένα μεγάλο μέρος του περιβόλου έχει αποξηλωθεί κατά τους ρωμαϊκούς χρόνους με αποτέλεσμα αρκετά μαρμάρινα αρχιτεκτονικά μέλη του να μη βρίσκονται στη θέση τους. Μια ευρύτερη έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην περιοχή της Αμφίπολης στην προσπάθεια να εντοπιστούν τα χαμένα αρχιτεκτονικά μέλη, οδήγησε την Κατερίνα Περιστέρη και τους συνεργάτες της, στην περιοχή του χώρου του μνημείου του Λέοντα της Αμφίπολης όπου τα χαμένα μέλη του περιβόλου, βρέθηκαν είτε διάσπαρτα, είτε εντοιχισμένα στη βάση του Λέοντος. Η χρονολόγηση τόσο του ταφικού περιβόλου όσο και του Λέοντα συμπίπτει και ανήκει στο τελευταίο τέταρτο του 4π.Χ. αιώνα.
«Μετά την ανακάλυψη του ταφικού περιβόλου του τύμβου Καστά, όπως απέδειξε η έρευνα μας, το ταφικό μνημείο του Λεόντα συνδέεται με το ταφικό σήμα του τύμβου που στην πραγματικότητα είναι το θεμέλιο του και τοποθετείται στην κορυφή του τύμβου βάσει και της γεωμετρίας που μας δίνει ο ταφικός περίβολος» είπε κατά την παρουσίαση των ανασκαφών της η προϊσταμένη της ΚΗ’ Εφορίας Προϊστορικών και Κλασικών Αρχαιοτήτων.
Παρουσιάζοντας τα νέα ανασκαφικά δεδομένα, με αρχιτεκτονική τεκμηρίωση, για τον τρόπο και τον τόπο κατασκευής του μνημείο του Λέοντα της Αμφίπολης, ο διεθνώς αναγνωρισμένος αρχιτέκτονας Μιχάλης Λεφαντζής, τόνισε ότι τα χαμένα μέλη του ταφικού περιβόλου αποτελούν σήμερα τη βάση του Λέοντα της Αμφίπολης, ενώ η κλήση των μαρμάρινων δόμων αποδεικνύουν την κυκλική τους φορά και ότι είναι ένα αναπόσπαστο κομμάτι του μεγάλου ταφικού περιβόλου.
Την ίδια ώρα, σύμφωνα με τον αρχιτέκτονα Μιχάλη Λεφαντζή, ο περήφανος Λέοντας της Αμφίπολης, με ύψος 5,20 μέτρων αποδεικνύεται πως ήταν στην κορυφή του ταφικού μνημείου του Καστά, πάνω σε ένα μαρμάρινο βάθρο που τα κομμάτια του μεταφέρθηκαν από τα λατομεία της Θάσου, με ειδικές σχεδίες και ξύλινα κάρα που τραβούσαν βόδια εργασίας. Ο Λέοντας της Αμφίπολης, σύμφωνα πάντα με τον ίδιο, φέρεται ότι φιλοτεχνήθηκε στο συγκεκριμένο σημείο, χωρίς να είναι γνωστό, ακόμη το όνομα του μεγάλου γλύπτη της εποχής.

Επιστολή Καθηγήτριας σε Harvard: Ο Παπανδρέου είναι προδότης-Απολύστε τον

Επιστολή Καθηγήτριας σε Harvard: Ο Παπανδρέου είναι προδότης-Απολύστε τον 
Με μια επιστολή της προς προς τον διευθυντή του Harvard, μια Ελληνίδα καθηγήτρια ζητά να σταματήσει άμεσα τα «μαθήματα» ο πρώην πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου γράφοντας χαρακτηριστικά ότι η παρουσία του προσβάλλει τη φήμη του Πανεπιστημίου.
Η Βασιλική Αρονιάδου, Ελληνίδα καθηγήτρια στο F. Edward Hébert School of Medicine USUHS / HJF, στην επιστολή της χαρακτηρίζει τον Γιώργο Παπανδρέου «καταζητούμενο» , «προδότη» και ακατάλληλο για να διδάξει οικονομικά.

Ολόκληρη η επιστολή της Ελληνίδας καθηγήτριας
«Αγαπητέ κ. Trey Grayson,
διευθυντή του Ινστιτούτου Harvard School of Politics,
Από την ιστοσελίδα του Ινστιτούτου, έχω πληροφορηθεί ότι οι υπότροφοι και η ομάδα Σπουδών του Προγράμματος έχει οργανώσει μια σειρά από σεμινάρια / συζητήσεις, με τίτλο «Επανασχεδιασμός της Ευρώπης», όπου θα παρουσιαστεί και υπό την ηγεσία του Γιώργου Παπανδρέου (http://www.iop.harvard .edu / επανασχεδιασμό-europe-led-george-Παπανδρέου).
Παρακαλούμε να κατανοήσετε ότι για την πλειοψηφία των Ελλήνων που ζουν στην Ελλάδα και αντιμετωπίζουν τις δυσκολίες, καθώς και για τους ελληνοαμερικανούς οι οποίοι, με απελπισία και αγανάκτηση παρακολουθούν την Ελλάδα να πνίγεται και δεν ξέρουν πώς να βοηθήσουν, ο Γιώργος Παπανδρέου είναι καταζητούμενος. Ένας άνθρωπος που θα πρέπει να διερευνηθεί για προδοσία, ένας άνθρωπος που, ηθελημένα ή αθέλητα (δυστυχώς υπάρχουν πολλά αποδεικτικά στοιχεία για το πρώτο) φέρει τη μεγαλύτερη ευθύνη για την πτώση της Ελλάδας και για τις συνέπειες για τον ελληνικό λαό, που κυμαίνονται από το κλείσιμο των επιχειρήσεών, να χάνουν τις δουλειές τους να καταλήγουν άστεγοι ή να αυτοκτονούν. Είναι ακατάλληλο για διάσημο ινστιτούτο σαν το δικό σας, αυτές τις κρίσιμες στιγμές, να καλέσετε τον Γιώργο Παπανδρέου να προσφέρει τις ιδέες του σχετικά με την «κρίση χρέους», «λύσεις σε παγκόσμια προβλήματα", "η λιτότητα θα κάνει τις οικονομίες μας ανταγωνιστικές;" κλπ. Είναι αυτός, αρμόδιος να μιλήσει για λιτότητα και τις επιπτώσεις στην ανταγωνιστικότητα μιας χώρας; Παρουσιάζοντας τον εαυτό του ως "σοσιαλιστή", αμφιβάλλω ότι θα υποστηρίξει τα μέτρα λιτότητας ως μέσο για την αύξηση της ανταγωνιστικότητας μιας χώρας. Ωστόσο, αυτό είναι ακριβώς αυτό που έσυρε την Ελλάδα σε. Βλέπετε την υποκρισία εδώ; Λαμβάνοντας υπόψη τα τελευταία «επιτεύγματα» του, είναι ο Γιώργος Παπανδρέου ένα κατάλληλο πρόσωπο "για να εμπνεύσει τους μαθητές να εξετάσουν τη σταδιοδρομία στην πολιτική και δημόσια υπηρεσία», η οποία είναι η αποστολή του Ινστιτούτου σας;
Καταλαβαίνετε ότι αυτό το άτομο καλείται να οδηγήσει μια ομάδα μελέτης στο ίδρυμά σας (μια πρόσκληση που τιμά τον Γ. Παπανδρέου και δηλώνει ότι έχετε μεγάλο σεβασμό γι' αυτόν και τις απόψεις του), είναι ένα χαστούκι στο πρόσωπο για τον ελληνικό λαό;
Παρακαλώ μην επιτρέψετε σε αυτά τα σεμινάρια για να συνεχιστούν. Ακυρώστε αυτά τα σεμινάρια με βάση το ότι θα λάβετε πολλές καταγγελίες από Έλληνες, και το αναγνωρισμένου κύρους Ινστιτούτο σας δεν μπορεί να αντέξει οικονομικά να οργανώσει και να χρηματοδοτήσει προγράμματα υπό αμφισβητήσιμη.
Σας ευχαριστώ,
Βασιλική Aroniadou-Anderjaska, Ph.D.
Έρευνα Αναπληρωτής Καθηγητής
Τμήμα Ανατομίας, Φυσιολογίας και Γενετικής και Τμήμα Ψυχιατρικής»

ΦΕΚ 315/27-12-1945 ΕΠΙΚΥΡΩΣΗ BRETTON WOODS (ΙΔΡΥΣΗ Δ.Ν.Τ. – ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ), B.I.S. ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ

Η Ελλάδα έγινε μέλος των πέντε θεσμικών οργάνων που αποτελούν τον Όμιλο της Παγκόσμιας Τράπεζας το Δεκέμβριο του 1945. Ήταν από τις πρώτες χώρες για να πάρει ένα δάνειο για να βοηθήσει στην ανοικοδόμηση της οικονομίας μετά το Β “Παγκόσμιο Πόλεμο. Σήμερα, η Ελλάδα είναι μέλος των πέντε θεσμικών οργάνων που αποτελούν τον Όμιλο της Παγκόσμιας Τράπεζας. Ο Όμιλος της Παγκόσμιας Τράπεζας χρηματοδοτεί έργα, σχεδιάζει πολιτικές, και παραδίδει προγράμματα για την εξάλειψη της φτώχειας στον αναπτυσσόμενο κόσμο.

ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΤΡΑΠΕΖΑ
………………………………………………
ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΛΙΓΟΙ ΗΞΕΡΑΝ ΤΗΝ B.I.S., ΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΔΙΕΘΝΩΝ ΔΙΑΚΑΝΟΝΙΣΜΩΝ! 
ΤΡΑΠΕΖΑ ΕΛΛΑΔΟΣ (ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ Β.I.S.)
ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΗΣ B.I.S. Ο ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ…»ΕΛΛΑΔΟΣ»… Ο ΠΡΟΒΟΠΟΥΛΟΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΩΝ ΤΩΝ ΣΠΙΤΙΩΝ ΜΑΣ, Ε;… ΠΑΡ” ΟΛΟ ΠΟΥ ΞΕΡΕΙ ΓΙΑ ΤΑ ΤΟΣΑ ΤΡΙΣ ΠΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΛΕΦΤΑ…
ΤΡΑΠΕΖΑ ΕΛΛΑΔΟΣ (B.I.S)
ΝΑ ΚΑΙ Η ΕΓΓΡΑΦΗ ΤΗΣ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΤΗΣ B.I.S.
ΤΡΑΠΕΖΑ ΕΛΛΑΔΟΣ (ΙΔΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΗΝ B.I.S)
……………………………………………
10178105_10202805024840278_5054439837435534083_n
10264436_10202805023360241_4031647195089909584_n
ΜΠΡΕΤΟΝ ΓΟΥΝΤΣ ΔΝΤ Κ' Π.Τ.
ΙΔΡΥΣΗ ΤΟΥ Δ.Ν.Τ.  
ΜΠΡΕΤΟΝ ΓΟΥΝΤΣ ΔΝΤ 1
ΜΠΡΕΤΟΝ ΓΟΥΝΤΣ ΔΝΤ 2
ΙΔΡΥΣΗ ΤΗΣ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΤΡΑΠΕΖΗΣ ΑΝΑΣΥΓΚΡΟΤΗΣΕΩΣ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΕΩΣ ΤΗΣ ΑΠΟΚΑΛΟΥΜΕΝΗΣ ΣΗΜΕΡΑ  «ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ»
ΜΠΡΕΤΟΝ ΓΟΥΝΤΣ ΠΑΓΚ.ΤΡΑΠ.1
…………………………………………………………
Μέλη είναι οι κεντρικές τράπεζες ή νομισματικές αρχές:
Αλγερία, Αργεντινή, Αυστραλία, Αυστρία, Βέλγιο, Βοσνία και Ερζεγοβίνη, Βραζιλία, Βουλγαρία, Καναδάς, Χιλή, Κίνα, Κολομβία, Κροατία, Τσεχία, Δανία, Εσθονία, Φινλανδία, Γαλλία, Γερμανία, Ελλάδα, Χονγκ Κονγκ, Ουγγαρία, Ισλανδία, Ινδία, Ινδονησία, Ιρλανδία, Ισραήλ, Ιταλία, Ιαπωνία, Κορέα, Λετονία, Λιθουανία, Λουξεμβούργο, Μακεδονίας (ΠΓΔΜ), Μαλαισία, Μεξικό, Ολλανδία, Νέα Ζηλανδία, Νορβηγία, Περού, Φιλιππίνες, Πολωνία, Πορτογαλία, Ρουμανία, Ρωσία, Σαουδική Αραβία, Σερβία, Σιγκαπούρη, Σλοβακία, Σλοβενία, Νότια Αφρική, Ισπανία, Σουηδία, Ελβετία, Ταϊλάνδη, Τουρκία, τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, το Ηνωμένο Βασίλειο και τις Ηνωμένες Πολιτείες, καθώς και η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα.

BRETTON WOODS, HENRY MORGENTHAU, ΓΗ ΤΗΣ ΙΩΝΙΑΣ, ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ, ROTHSCHILD, Κ.Ι.Σ. ΚΑΙ Η ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ BADEN ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ

Artemis Sorras
ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ Η ΓΝΩΣΗ ΕΙΝΑΙ ΟΠΛΟ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΟΛΟΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΜΟΙΡΑΣΤΕ ΤΗ ΑΦΥΠΝΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΑΔΕΡΦΟΥΣ ΜΑΣ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ Η ΜΗΤΕΡΑ ΤΩΝ ΜΗΤΕΡΩΝ ΜΑΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ ΕΝΩΣΗ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΗΚΟΝ ΚΑΙ ΕΝΤΟΛΗ ΟΛΩΝ ΜΑΣ Η ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΜΑΣ ΔΥΝΑΜΗ ΦΩΣ


Γιάννης Καλογερόπουλος ΑΥΤΑ ΕΠΙΜΕΛΩΣ ΤΑ ΚΡΥΒΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ
… ΝΟΜΙΚΟΙ … ΣΥΜΒΟΛΑΙΟΓΡΑΦΟΙ …ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ… ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ… ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΙ … ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ
ΑΚΟΜΑ ΕΩΣ ΣΗΜΕΡΑ . . Η ΓΗ ΤΗΣ ΙΩΝΙΑΣ , ΜΙΚΡΑΣ ΑΣΙΑΣ, ΚΡΑΤΟΥΣ ΤΩΝ ΡΩΜΑΝΩΝ, ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟ ΚΑΤΑΛΗΨΗ…….
….. ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΥΣ ΕΚΠΑΤΡΙΣΘΕΝΤΕΣ ΙΘΑΓΕΝΕΙΣ !!!!!!!!!!!………..
ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΒΑΣΕΙ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΚΑΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ ..!!!! ΑΔΙΑΦΟΡΟ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟ ΚΑΤΑΛΗΨΗ ..
……….. ΓΙΑΥΤΟ ΚΑΙ Η ΒΟΡΕΙΟΣ ΚΑΙ ΝΟΤΙΟΣ ΑΜΕΡΙΚΗ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΥΣ ΙΘΑΓΕΝΕΙΣ ΜΟΥΡ
ΚΑΙ ΓΙΑΥΤΟ ΕΚΑΝΑΝ ΣΥΝΘΗΚΗ ΕΝΟΙΚΙΑΣΗΣ ΟΙ ΕΠΗΛΥΔΕΣ ΕΞ ΕΥΡΩΠΗΣ ΧΑΖΑΡΟΜΟΓΓΟΛΟΙ … ΕΝΟΙΚΙΑΖΟΝΤΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΟΥΡ …. ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ ΤΟΥ ΜΑΡΟΚΟΥ .. ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΗΠΕΙΡΟ
………Σύμφωνα με το άρθρο 27 του Αστικού Κώδικα, «Η νομή και τα εμπράγματα δικαιώματα σε κινητά ή ακίνητα πράγματα, ρυθμίζονται από το δίκαιο της Πολιτείας όπου βρίσκονται». Κατά συνέπεια και από το εθιμικό δίκαιο των Ελλήνων, ειδικά σε τούτη την περίπτωση, πρέπει να υπερισχύει έναντι του Ευρωπαϊκού και του Αγγλικού Δικαίου. Επειδή, το μεγαλύτερο μέρος της ιδιωτικής…… ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ της Εθνικής μας ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ περιήλθε στην κατοχή μας ως προϊόν μιας κληρονομικής σχέσης με τους προγόνους μας, οι οποίοι μας το κληροδότησαν ως ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑ, με τη ΔΕΣΜΕΥΣΗ δηλαδή να το παραδώσουμε ΑΚΕΡΑΙΟ στους απογόνους μας, πρέπει να γνωρίζουμε ότι σύμφωνα με το άρθρο 28 του Αστικού Κώδικα, το είδος αυτό της περιουσίας μας «διέπεται από το ΔΙΚΑΙΟ ΤΗΣ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑΣ που είχε ο κληροδότης όταν πέθανε.» Κατά συνέπεια ακόμη και αν εμείς δηλώσουμε μη Έλληνες, το είδος της περιουσίας μας, ιδιωτικής και εθνικής που αποκτήσαμε ως ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑ διέπεται από το ΔΙΚΑΙΟ των προγόνων μας …ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΑΜΦΙΣΒΗΤΕΙΤΑΙ ………………. και αν εμείς δηλώσουμε μη Έλληνες, το είδος της περιουσίας μας, ιδιωτικής και ΕΘΝΙΚΗΣ ΣΕ ΟΠΟΙΑ ΜΟΡΦΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΥΤΗ …. ΧΡΥΣΟ … ΑΚΙΝΗΤΑ ….. ΜΕΤΡΗΤΑ .. ΒΟΥΝΑ .. ΠΕΔΙΑΔΕΣ … ΠΑΡΑΛΙΕΣ …. ΥΠΕΔΑΦΟΣ …. ΘΑΛΑΣΣΙΟΣ ΚΑΙ ΥΠΟΘΑΛΑΣΣΙΟΣ ΧΩΡΟΣ . ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ ΤΙΤΛΩΝ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ ΚΛΠ που αποκτήσαμε ως ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑ διέπεται από το ΔΙΚΑΙΟ των προγόνων μας .
ΔΗΛΑΔΗ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ ΤΗΣ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑΣ
ΑΡΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΥΠΟΧΡΕΟΙ ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΑΔΟΣΟΥΜΕ … ΑΚΕΡΑΙΑ ΣΤΟΥΣ ΑΠΟΓΟΝΟΥΣ ΜΑΣ !!!!!!!!!!!


ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΤΡΑΠΕΖΑ ΑΝΟΙΚΟΔΟΜΗΣΕΩΣ ΚΑΙ ΑΝΑΣΥΓΚΡΟΤΗΣΕΩΣ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝΕΙ – ΕΚΤΑΜΙΕΥΕΙ ΧΡΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΠΟΥ ΚΗΔΕΜΟΝΕΥΕΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ ΤΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΩΝ ΙΔΙΟΚΤΗΤΩΝ [ ΠΟΥ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ . ΑΡΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΘΕΣΜΙΚΑ ΝΟΜΙΜΟ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟ ΜΑΣ ΔΛΔ ΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΜΑΣ ...ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΤΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΜΑΣ .. ΤΟΝ ΒΑΣΙΛΙΑ ΜΑΣ ... ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ,ΜΑΣ ] ΖΗΤΑΕΙ ΕΓΓΥΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΗ ΩΣ ΚΗΔΕΜΩΝ ΤΩΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΩΝ ΟΤΙ ΘΑ ΕΠΙΣΤΡΑΦΟΥΝ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΔΟΣΕΙ ΑΚΕΡΑΙΟΥΣ [ ΩΣ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ] ΣΤΟΥΣ ΑΠΟΓΟΝΟΥΣ ΤΩΝ ΙΔΙΟΚΤΗΤΩΝ….. ΠΟΥ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ …..

Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΣΦΑΓΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΤΟΝ 20o ΑΙΩΝΑ ΜΕ 4.000.000 ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΗΣ ΜΙΚΡΑΣ ΑΣΙΑΣ ΘΥΜΑΤΑ.

……………………………………………
ΘΑ ΠΕΙΤΕ ΤΩΡΑ, ΤΙ ΣΧΕΣΗ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ… ΕΧΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΞΑΦΝΙΚΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΟΝ Henry Morgenthau τον νεώτερο ΝΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΗΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑΣ ΤΩΝ ΗΠΑ ΣΤΟ BRETTON WOODS !!! ΕΚΕΙ ΣΥΜΦΩΝΗΘΗΚΕ ΚΑΙ ΙΔΡΥΘΗΚΑΝ ΤΟ «ΔΙΕΘΝΕΣ ΝΟΜΙΣΜΑΤΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ» ΚΑΙ Η «ΔΙΕΘΝΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑ ΑΝΑΣΥΓΚΡΟΤΗΣΕΩΣ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΕΩΣ», Η ΓΝΩΣΤΗ ΜΑΣ… «ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΤΡΑΠΕΖΑ». 


[ Ο Henry Morgenthau ο νεώτερος, επικεφαλής της αντιπροσωπείας των ΗΠΑ ανοίγει τη Νομισματική και Οικονομική Διάσκεψη των Ηνωμένων Εθνών στο Bretton Woods του New Hampshire. Τοποθεσία: Bretton Woods New Hampshire. Ημερομηνία: 1944. ]
ΣΤΟ ΦΕΚ 315/27-12-1945 ΠΟΥ ΕΠΙΚΥΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΣΥΝΘΗΚΗ ΤΟΥ BRETTON WOODS ΚΑΙ ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ 1587 ΠΑΡΑΤΗΡΟΥΜΕ ΟΤΙ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΕΧΕΙ ΔΙΑΣΤΡΕΒΛΩΘΕΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΧΕΝΡΥ ΜΟΡΓΚΕΝΘΑΟΥ ΣΕ… ΕΡΡΙΚΟ ΜΟΡΓΚΕΝΤΑΟΥ Υιόν !!!
BRETTON WOODS MORGENTHAU σελ 1587
ΕΝΩ ΣΤΟ ΑΓΓΛΙΚΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΚΑΙ ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ 1621 ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΑΝΑΓΡΑΦΕΤΑΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ… HENRY MORGENTHAU Jr. 
BRETTON WOOUDS MORGENTHAU σελ 1621
…………………………………………………
ΜΟΡΓΚΕΝΤΑΟΥ


ΕΔΩ… Ο «ΑΡΜΕΝΗΣ» ΤΗΣ ΑΡΓΕΝΤΙΝΗΣ ΠΟΥ «ΑΓΟΡΑΖΕΙ» ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΤΗΣ… ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΙΔΡΥΜΑΤΟΣ Raoul Wallenberg ΛΕΕΙ «ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ» ΣΤΟΝ Robert Morgenthau, γιο του Henry Morgenthau του νεώτερου και εγγονού του Henry Morgenthau του πρεσβύτερου, που ήταν πρέσβης των ΗΠΑ στην Οθωμανική Αυτοκρατορία κατά τον Α” Παγκόσμιο Πόλεμο… ΟΜΩΣ Ο ΧΕΝΡΥ ΜΟΡΓΚΕΝΘΑΟΥ Ο πρεσβύτερος ΤΟ 1923 ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ, ΔΙΟΡΙΣΤΗΚΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΩΝ ΕΘΝΩΝ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΠΡΟΣΦΥΓΩΝ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ !!! ΚΑΙ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΑΝΑΚΗΡΥΧΘΗΚΕ  ΕΠΙΤΙΜΟΣ ΔΙΔΑΚΤΩΡ ΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΤΩΝ ΑΘΗΝΩΝ !!!…….
ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΟΤΙ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΩΝ ΜΟΡΓΚΕΝΘΑΟΥ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΕ ΤΟ 1866 ΑΠΟ ΤΟ… Baden ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ !!! ΑΛΛΑ ΚΑΙ Ο ΡΑΟΥΛ ΒΑΛΛΕΝΜΠΕΡΓΚ ΕΙΧΕ ΤΗΝ ΡΙΖΑ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ Benedikt family … ΠΟΥ ΚΙ ΑΥΤΟΙ ΕΦΥΓΑΝ ΑΠΟ ΤΟ Baden ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΧΡΟΝΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟ !!! 
RAOUL WALLENBERG 1
ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΟΜΩΣ ΟΤΙ ΤΟ Baden ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ ΤΕΛΙΚΑ ΕΙΝΑΙ Η ΜΕΓΑΛΗ ΦΩΛΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΞΕΠΗΔΗΣΑΝ, ΠΕΡΙΠΟΥ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ, ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΑ ΤΑ ΒΑΜΠΙΡ ΠΟΥ ΚΑΤΑΚΛΥΣΑΝ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΚΑΙ ΕΠΙΑΣΑΝ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΩΣΑΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΚΤΗΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΘΝΩΝ… Morgenthau family… Benedikt family… Rothschild family… Baruch family…  
ΕΚΕΙ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΟΝΟΜΑΤΑ… ΟΛΑ ΑΠΟ ΤΟ Baden ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ…
ΜΕΡΙΚΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΕΦΤΑΣΑΝ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΙΔΡΥΣΑΝ ΤΟ… Κ.Ι.Σ. !!!
charlesrothschild
ΚΑΤΑΛΑΒΑΜΕ ΤΩΡΑ;…
ΚΑΤΑΛΑΒΑΜΕ ΤΩΡΑ ΟΤΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ; 

Viky Charalambous ΜΗΤΡΩΟ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΚΑΙ ΦΟΡΕΩΝ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ (Για να ξέρουμε, ποιες Υπηρεσίες είναι Νομικά Πρόσωπα Δημοσίου Δικαίου).

 Viky Charalambous 
ΜΗΤΡΩΟ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΚΑΙ ΦΟΡΕΩΝ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ (Για να ξέρουμε, ποιες Υπηρεσίες είναι Νομικά Πρόσωπα Δημοσίου Δικαίου).

Τα νομικά πρόσωπα που διέπονται από το Δημόσιο Δίκαιο και που ορίζονται όπως διατυπώνεται στη σύστασή και λειτουργία τους, έχουν ως αποστολή και λόγο ίδρυσης την άσκηση δημόσιας εξουσίας και την επιδίωξη και επίτευξη κάποιου δημόσιου σκοπού.

Στην κατηγορία αυτή ανήκουν κυρίως οι Δημόσιες Υπηρεσίες Κοινής Ωφελείας (όπως η Δ.Ε.Η. και ο Ο.Τ.Ε.), διότι ασκούν δημόσια υπηρεσία, αλλά και άλλοι φορείς, όπως η Τράπεζα της Ελλάδος, στους οποίους ανατίθεται η άσκηση διοίκησης παράλληλα με την ιδιωτική τους δραστηριότητα.

http://www.ydmed.gov.gr/wp-content/uploads/20130423_mhtrwo_forewn_2013.pdf

http://doc.texnikoi.gr/mitroo/mitroo.htm


http://www.ydmed.gov.gr/wp-content/uploads/20130423_mhtrwo_forewn_2013.pdf
http://doc.texnikoi.gr/mitroo/mitroo.htm

Viky Charalambous N 3864/ Αρ. Φύλλου 119, 21 Ιουλίου 2010 (Νομικό πρόσωπο ιδιωτικού δικαίου) Νόμος Ίδρυσης ΤΧΣ & οι Τροποποιήσεις αυτού:

Viky Charalambous
N 3864/ Αρ. Φύλλου 119, 21 Ιουλίου 2010 (Νομικό πρόσωπο ιδιωτικού δικαίου)
Νόμος Ίδρυσης ΤΧΣ & οι Τροποποιήσεις αυτού:

1. N. 3864/2010 ΦΕΚ Α 21.7.2010 – περί ιδρύσεως Ταμείου Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας,

2. Ν. 3870/2010 ΦΕΚ Α 138/9.8.2010 – άρθρο 20 παρ. 2: 1η τροποποίηση του ιδρυτικού νόμου του Ταμείου – αντικατάσταση του άρθρου 5 του Ν. 3864/2010 σχετικά με το προσωπικό του Ταμείου,
3. Ν. 3899/2010 ΦΕΚ Α 212/17.12.2010 – άρθρα 1 και παρ. 1 α και 9 παρ. 2: 2η τροποποίηση του ιδρυτικού νόμου του Ταμείου – εξαίρεση υπαγωγής του Ταμείου στο πεδίο εφαρμογής του Ν. 3429/2005 σχετικά με τις δημόσιες επιχειρήσεις και τροποποίηση της διάρκειας των συμβάσεων εργασίας ιδιωτικού δικαίου που συνάπτει το Ταμείο σύμφωνα με το άρθρο 5 του Ν. 3864/2010,
4. Ν. 4021/2011 ΦΕΚ Α 218/3.10.2011 – άρθρο 50: 3η τροποποίηση του ιδρυτικού νόμου του Ταμείου – προσθήκη όρων, αντικαταστάσεις και καταργήσεις των άρθρων 2, 3, 5, 6, 7 8, 9, 10 και 16 του Ν. 3864/2010,
5. Ν. 4031/2011 ΦΕΚ Α 256/9.12.2011 – άρθρο 3: 4η τροποποίηση του ιδρυτικού νόμου του Ταμείου – προσθήκη στο άρθρο 4 του Ν. 3864/2010 σχετικά με τα όργανα διοίκησης,
6. Ν. 4051/2012 ΦΕΚ Α 40/29.2.2012 – άρθρο 9: 5η τροποποίηση του ιδρυτικού νόμου του Ταμείου – προσθήκη όρων και άρθρων και αντικαταστάσεις των άρθρων 2, 3, 4, 5, 6, 7α, 8, 10, 13, 14, 16, 16Α, 16Β του Ν. 3864/2010,
7. Ν. 4056/2012 ΦΕΚ Α 52/12.3.2012 – άρθρο 21 παρ. 3, 4, 5, 6, 7 και 9: 6η τροποποίηση του ιδρυτικού νόμου του Ταμείου – προσθήκη όρων στο άρθρο 4 του Ν. 3864/2010 σχετικά με τα όργανα διοίκησης του Ταμείου,
8. Ν. 4063/2012 ΦΕΚ Α 71/30.3.2012 – άρθρο 4 παρ. 3: 7η τροποποίηση του ιδρυτικού νόμου του Ταμείου – αντικατάσταση των αποφάσεων του Υπουργού Οικονομικών με πράξη του Υπουργικού Συμβουλίου στο άρθρο 7 του Ν. 3864/2010,

9. Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου της 19.4.2012 ΦΕΚ Α 94/19.4.2012 – άρθρο 1: 8η τροποποίηση του ιδρυτικού νόμου του Ταμείου – προσθήκη και αντικατάσταση όρων των άρθρων 3, 6, 7, 10, 13 και 16 Γ του Ν. 3864/2010, η οποία κυρώθηκε με το Ν. 4079/2012 ΦΕΚ Α 180/20.9.2012,
10. Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου της 30.4.2012 ΦΕΚ Α 103/30.4.2012 – άρθρο 2: 9η τροποποίηση του ιδρυτικού νόμου του Ταμείου – προσθήκη παραγράφου 10 στο άρθρο 6 του Ν. 3864/2010 σχετικά με την προκαταβολή εισφοράς σε αύξηση μετοχικού κεφαλαίου πιστωτικού ιδρύματος και τη σύναψη σύμβασης προεγγραφής, αντικατάσταση όρων στο άρθρο 3 και 7 του Ν. 3864/2010, η οποία κυρώθηκε με το Ν. 4079/2012 ΦΕΚ Α 180/20.9.2012,
11. Πράξη Υπουργικού Συμβουλίου της 3.5.2010 ΦΕΚ Α 117/4.5.2012 σχετικά με το περιεχόμενο της σύμβασης προεγγραφής,
12. Ν. 4092/2012 ΦΕΚ Α 220/8.11.2012 – άρθρο 6: 10η τροποποίηση του ιδρυτικού νόμου του Ταμείου – κατάργηση διάταξης του άρθρου 4 του Ν. 3864/2010,
13. Ν. 4093/2012 ΦΕΚ Α 222/12.11.2012 – Υποπαράγραφος Δ1: 11η τροποποίηση του ιδρυτικού νόμου του Ταμείου- προσθήκη, αντικατάσταση και κατάργηση διατάξεων των άρθρων 4, 6, 7, 16Β, 16Γ του Ν. 3864/2010,
14. Ν. 4099/2012 ΦΕΚ Α 250/20.12.2012 – άρθρα 164 και 165 παρ. 8α (β): 12η τροποποίηση του ιδρυτικού νόμου του Ταμείου - προσθήκη όρων, αντικαταστάσεις και καταργήσεις των άρθρων 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8,, 11, 14, 16Β του Ν. 3864/2010 και τροποποίηση της παρ. 15 του άρθρου 9 του Ν. 4051/2012 σχετικά με την υποχρέωση του Ταμείου να καταβάλει αντί του ΤΕΚΕ μέχρι την 31.12.2013,
15. Ν. 4111/2012 ΦΕΚ Α 18/25.1.2013 – άρθρο 13: 13η τροποποίηση του ιδρυτικού νόμου του Ταμείου - προσθήκη, αντικατάσταση και κατάργηση διατάξεων των άρθρων 4, 7 του Ν. 3864/2010,
16. Πράξη Υπουργικού Συμβουλίου υπ΄αριθ. 38 της 9.11.2012 ΦΕΚ Α 223/12.11.2012 αναφορικά με τη ρύθμιση θεμάτων κατ΄ εφαρμογή των παραγράφων 1 και 4 του άρθρου 7 του Ν. 3864/2010,
17. N. 4138/2013 ΦΕΚ Α 72/19.3.2013 – άρθρο 12: 14η τροποποίηση του ιδρυτικού νόμου του Ταμείου – τροποποίηση άρθρου 7 του Ν. 3864/2010,
18. Ν. 4144/2013 ΦΕΚ Α 88/18.4.2013 – άρθρο 78: 15η τροποποίηση του ιδρυτικού νόμου του Ταμείου – τροποποίηση άρθρου 7 του Ν. 3864/2010,
19. Ν. 4152/2013 ΦΕΚ Α 107/9.5.2013 – Υποπαράγραφος Δ.3: 16η τροποποίηση του ιδρυτικού νόμου του Ταμείου – τροποποιήσεις των άρθρων 1, 4,
20. N. 4172/2013 ΦΕΚ Α 167/23.7.2013 – άρθρο 74: 17η τροποποίηση του ιδρυτικού νόμου του Ταμείου – τροποποιήσεις των άρθρων 2 και 16 Γ,
21. N. 4254/2014 ΦΕΚ Α 85/7.4.2014 – άρθρο 2: 18η τροποποίηση του ιδρυτικού νόμου του Ταμείου – τροποποιήσεις των άρθρων 2, 4, 5, 6, 7, 7α, 8, 10, 13, 14, 16Α, 16Β, 16Γ

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΞΑΝΑ ΤΙΣ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΤΟΥ Κου ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΚΑΙ ΤΗΣ Κας ΒΙΚΥΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ ΣΤΟ ENA TV ΤΗΣ ΛΑΜΙΑΣ ΠΟΥ ΠΡΟΒΛΗΘΗΚΑΝ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΟΥ ΚΑΝΑΛΙΟΥ

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΞΑΝΑ ΤΙΣ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΤΟΥ Κου ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΚΑΙ ΤΗΣ Κας ΒΙΚΥΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ ΣΤΟ ENA TV ΤΗΣ ΛΑΜΙΑΣ ΠΟΥ ΠΡΟΒΛΗΘΗΚΑΝ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΟΥ ΚΑΝΑΛΙΟΥ


ΣΧΕΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΜΗΝΥΤΗΡΙΟΣ ΑΝΑΦΟΡΑ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΠΡΟΣ ΤΟ ΤΧΣ ΚΑΙ ΟΙ ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ

ΣΧΕΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ
ΜΗΝΥΤΗΡΙΟΣ ΑΝΑΦΟΡΑ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΠΡΟΣ ΤΟ ΤΧΣ ΚΑΙ ΟΙ ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ

ΣΧΕΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ
ΜΗΝΥΤΗΡΙΟΣ ΑΝΑΦΟΡΑ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΠΡΟΣ ΤΟ ΤΧΣ ΚΑΙ ΟΙ ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters