Τετάρτη 20 Αυγούστου 2014

WORLD BANK(Bretton Woods) ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑΤΑ(trusts): ΟΛΕΣ ΟΙ ΧΩΡΕΣ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΜΕ ΕΞΑΙΡΕΣΗ ΤΙΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΕΣ ΧΩΡΕΣ ΕΙΔΙΚΑ ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ Ε.Ε. ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ!

http://alfeiospotamos.gr/wp-content/uploads/2014/08/1560775_10203518234190066_1638793509519269620_n.jpg

Βασιλειάδης Δημήτριος  ΟΛΕΣ ΟΙ ΧΩΡΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΜΕ ΕΞΑΙΡΕΣΗ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΤΙΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΕΣ ΧΩΡΕΣ ΕΙΔΙΚΑ ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΝΩΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ
ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΚΥΡΙΟΙ ΤΗΣ Ε.Ε ;
ΠΑΙΡΝΕΤΕ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΧΡΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΜΑΣ ΤΑ ΔΙΝΕΤΕ ΜΕ ΤΟΚΟ ;
Η ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΔΙΑΝΟΗΣΗ ΑΥΤΟ ΜΟΥ ΛΕΕΙ OTI ΠΑΕΙ Η ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ Ε.Κ.Τ. ΚΑΙ ΑΝΤΛΕΙ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΑΤΟΚΑ ΚΑΙ ΜΑΣ ΤΑ ΔΑΝΕΙΖΕΙ
( ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΧΩΡΕΣ ΤΗΣ Ε.Ε ΕΚΤΟΣ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΔΙΚΑΙΟΥΤΑΙ ) ΜΕ ΤΟΚΟ ΚΑΙ ΚΕΡΔΙΖΕΙ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΩΝ ΛΑΩΝ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ .
ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ Η ΕΥΡΩΠΗ ΤΩΝ ΛΑΩΝ !!
ΔΕΙΤΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΑΠΟ ΠΟΤΕ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΟΙ ΕΥΡΩΠΑΪΚΕΣ ΧΩΡΕΣ ΧΡΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΕΡΓΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΤΡΑΠΕΖΑ ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΠΟΣΑ ΕΡΓΑ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ Η ΓΕΙΤΟΝΑ ΧΩΡΑ ΤΟΥΡΚΙΑ ΚΑΙ Η ( ΠΑΡΑΚΑΛΩ ) »ΠΤΩΧΕΥΜΕΝΗ» ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ !!
Η ΟΥΚΡΑΝΙΑ ΠΟΥ ΕΝΩ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΕΜΠΟΛΕΜΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΙΣ 3 ΙΟΥΛΙΟΥ ΤΟΥ 2014 ΕΧΕΙ ΕΡΓΟ ΕΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ
ΚΑΙ ΑΝ ΠΡΟΣΕΞΕΤΕ ΚΑΛΑ ΣΤΟ SITE ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΘΑ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕΤΕ ΟΤΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΚΕΣ ΧΩΡΕΣ ΕΧΟΥΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΡΓΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ
ΟΛΕΣ ΟΙ ΧΩΡΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΠΡΟΣΒΑΣΗΣ ΣΤΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΤΑΜΕΙΑ (ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑΤΑ ) ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ
http://www.worldbank.org/projects/country?lang=en&page=
=====ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ====
=ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ ΕΥΡΩΠΑΙΕ ΠΟΛΙΤΗ=
ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΠΙΚΥΡΙΑΡΧΟΥΣ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ !!
===.Δ..Υ..Ν..Α..Μ…Η ……..Φ..Ω..Σ..===
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10203518234190066&set=a.10203518185588851.1073741852.1640542322&type=1&theater
…………………………………………………..
ΠΑΓΚ.ΤΡΑΠ. ΤΟΥΡΚΙΑ
ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ: Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΚΥΠΡΙΑΚΑ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΑ! ΞΥΠΝΑ ΕΛΛΗΝΑ!!!
WORLD BANK(Bretton Woods). ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑΤΑ: ΕΡΓΟ: ΟΔΟΣ ΠΑΤΡΑ-ΠΥΡΓΟΣ-ΟΛΥΜΠΙΑ(100 χιλιόμετρα). ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ 1976.
ΦΕΚ 315/27-12-1945 ΕΠΙΚΥΡΩΣΗ BRETTON WOODS (ΙΔΡΥΣΗ Δ.Ν.Τ. – ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ), B.I.S. ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΦΕΚ 315/27/12/1945 BRETTON WOODS, ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΤΡΑΠΕΖΑ, ΧΡΥΣΟΣ ΚΑΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ
10178126_1401573393458344_3790378312298621186_n1-300x133
ΠΑΠΟΥΛΙΑ, ΑΛΟΓΟΣΚΟΥΦΗ… ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΕΣ ΣΑΣ ΟΙ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ; ΕΜΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΑΜΕ;
934798_10204806654032772_4130005970336321924_n

http://alfeiospotamos.gr/?p=8895

Στα Σκόπια… «σβήνουν όλα τα χρέη»… ΜΕ ΧΡΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑΤΑ…

ΞΥΠΝΑ ΕΛΛΗΝΑ!!! ΣΕ ΦΑΓΑΝΕ ΛΑΧΑΝΟ ΟΛΟΙ ΓΥΡΩ-ΓΥΡΩ… ΒΟΥΤΗΞΑΝ ΣΤΑ ΔΙΚΑ ΣΟΥ ΛΕΦΤΑ!!!! ΔΕΣ ΜΕ ΤΙ ΟΝΟΜΑ ΣΤΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ!!! ΑΠΟΚΤΗΣΑΝΕ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΠΑΝΩ ΣΤΑ ΔΙΚΑ ΣΟΥ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑΤΑ ΚΟΡΟΪΔΟΟΟΟ!!! ΚΑΤΣΕ ΕΣΥ ΚΑΝΑΠΕΔΑΤΟΣ ΚΑΙ ΦΡΑΠΕΔΑΤΟΣ… ΒΑΥΚΑΛΙΣΟΥ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΙΑΣΤΗΚΕΣ ΚΟΡΟΪΔΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙΣ ΤΙΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΕΙ END ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ…
ΣΚΟΠΙΑ ΠΑΓΚ. ΤΡΑΠ.
 
Ο στόχος της δεύτερης Προγραμματική Ανταγωνιστικότητας Ανάπτυξης Πολιτικής Επιχειρησιακού Προγράμματος είναι η ενίσχυση της ανταγωνιστικότητας της οικονομίας της ΠΓΔΜ κατά παροχή κινήτρων για παραγωγικές επενδύσεις και αναβάθμιση της τεχνολογίας στους τομείς της μεταποίησης, αγροτικών επιχειρήσεων και του εμπορίου logistics, και τη θέσπιση των απαραίτητων συνθηκών για να αυξήσει σταδιακά την ευελιξία της αγοράς εργασίας και της ικανότητας καινοτομίας . Η Δεύτερη Προγραμματική Ανταγωνιστικότητας Δάνειο Αναπτυξιακής Πολιτικής (DPL2) στην Πρώην Γιουγκοσλαβική Δημοκρατία της Μακεδονίας (ΠΓΔΜ) υποστηρίζει την ατζέντα για την ανάπτυξη της ανταγωνιστικότητας της κυβέρνησης. Θα είναι το δεύτερο από τα δύο DPLs στην ΠΓΔ της Μακεδονίας με στόχο την ενίσχυση των βασικών τομέων της οικονομίας με εξαγωγικό προσανατολισμό, με μεγάλες δυνατότητες για την ανάπτυξη και την απασχόληση. Με βάση τις μεταρρυθμίσεις που υποστηρίζονται από την πρώτη Προγραμματική Ανταγωνιστικότητα DPL (DPL1), η επιχείρηση προωθεί την ατζέντα της ανταγωνιστικότητας και εντείνει τις επιπτώσεις της στη μείωση της φτώχειας και την κοινή ευημερία με πολλούς σημαντικούς τρόπους. Δίνει έμφαση στις μεταρρυθμίσεις για να δοθούν κίνητρα αυξηθούν οι επενδύσεις στον τομέα της μεταποίησης, η οποία μπορεί να ενισχύσει τη ζήτηση για τόσο χαμηλό επίπεδο ειδίκευσης και εργαζόμενοι υψηλής ειδίκευσης. Προωθεί την ανάπτυξη αγροτικών επιχειρήσεων μέσω της βελτίωσης της διαχείρισης των κρατικών γεωργικών γαιών. Υποστηρίζει την εισαγωγή μιας προσέγγισης με βάση τον κίνδυνο οι τελωνειακοί έλεγχοι να μειώσει σημαντικά το χρόνο και το κόστος του διεθνούς εμπορίου. Υποστηρίζει, επίσης, τις μεταρρυθμίσεις στην αγορά εργασίας που βελτιώνουν τα κίνητρα για εργασία. Τέλος, υποστηρίζει περισσότερες νέες πολιτικές για την τόνωση της ανάπτυξης της Έρευνας και Ανάπτυξης (R & D) εντατικό μάθημα βιομηχανίες
………………………………………………………………………………………………..
Στα Σκόπια… «σβήνουν όλα τα χρέη»
 
skopia111 
Το κρατικό τουρκικό πρακτορείο ειδήσεων TRT, μεταδίδει από τα Σκόπια ότι «χαμογελούν οι χρεωμένοι πολίτες της «Μακεδονίας»».
Ο λόγος που κάνει χαρούμενους τους Σκοπιανούς είναι ότι από σήμερα θα μπορούν να καταθέτουν τις αιτήσεις τους στο Κέντρο Κοινωνικών Υποθέσεων για το «σβήσιμο όλων των χρεών τους από τις αποδείξεις μέχρι και τα χρέη στα κρατικά δάνεια και τις πιστωτικές κάρτες».
Οι αιτήσεις των καταθετών θα αξιολογηθούν από μία ειδική επιτροπή, που θα συσταθεί για την περίσταση αυτή και θα σβήσουν όλα τα χρέη των πολιτών -για μία και μόνο φορά- από το κράτος.
Το σχέδιο αυτό καλύπτει μία ομάδα πολιτών, στην οποία συγκαταλέγονται όσοι δέχονται κρατική μέριμνα, οι άνεργοι, αυτοί που έχουν χάσει την εργασία τους στα τελευταία πέντε χρόνια και οι πολίτες με ειδικές ανάγκες. Ο αριθμός αυτών των κατηγοριών πολιτών, που το κράτος θα σβήσει τα χρέη τους, ανέρχεται στους 100 χιλιάδες, σύμφωνα με τις αρχές.
Ο υπουργός Οικονομίας των Σκοπίων, κ. Ζόραν Σταβρέσκι, στις δηλώσεις του αναφορικά με την εξέλιξη αυτή, τόνισε ότι η κυβέρνηση προσπαθεί να εκπληρώσει όλες τις υποσχέσεις που έχει δώσει στους πολίτες προεκλογικώς, και με το σχέδιο αυτό θα βοηθήσει τους πολίτες που «πνίγονται» στα χρέη λόγω της παγκόσμιας οικονομικής κρίσης.
Ο Μακεδών
http://www.voria.gr/index.php?module=news&func=display&sid=190242
……………………………………………………………………..
WORLD BANK(Bretton Woods) ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑΤΑ(trusts): ΟΛΕΣ ΟΙ ΧΩΡΕΣ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΜΕ ΕΞΑΙΡΕΣΗ ΤΙΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΕΣ ΧΩΡΕΣ ΕΙΔΙΚΑ ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ Ε.Ε. ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ!
WORLD BANK(Bretton Woods). ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑΤΑ: ΕΡΓΟ: ΟΔΟΣ ΠΑΤΡΑ-ΠΥΡΓΟΣ-ΟΛΥΜΠΙΑ(100 χιλιόμετρα). ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ 1976.
ΤΑ ΝΠΔΔ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΦΟΡΟ, ΑΡΑ ΟΥΤΕ ΕΝ.Φ.Ι.Α. ΤΕΛΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΥΛΑ! ΚΑΙ ΤΟ Κ.Ι.Σ. ΕΙΝΑΙ ΝΠΔΔ…ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 27 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΦΟΡΙΕΣ-ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΜΑΣΤΕ.
………………………………………………………………………………
Νικητας Καραγιαννης ΟΠΟΙΟΣ ΠΡΟΛΑΒΕΙ ΠΑΙΡΝΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΤΑΜΕΙΑ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑΤΟΣ ΤΩΝ ΛΑΩΝ…
ΜΟΝΟ ΟΙ ΛΑΟΙ ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΑΛΛΑ ΟΙ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΟΙ ΤΑΓΟΙ…
ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΟΙ »ΕΚΛΕΚΤΟΙ» ΚΑΙ ΟΙ ΚΟΙΝΟΙ ΘΝΗΤΟΙ…
ΕΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΚΙ ΕΣΥ ΕΚΛΕΚΤΟΣ ΣΟΥ ΛΕΝΕ,Η ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΥΒΡΙΔΙΑΚΗ ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΣ ΠΡΩΤΗΣ ΦΟΥΡΝΙΑΣ ΤΩΝ ΛΕΠΡΩΝ Η ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΤΑ ΑΝΑΛΟΓΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΛΗΡΗ ΥΠΟΤΑΓΗ ΕΝΤΑΣΣΟΜΕΝΟΣ ΣΤΗΝ ΜΑΣΟΝΙΑ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΑΡΕΜΦΕΡΕΙΣ ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΛΑΤΡΕΥΕΙΣ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΥΒΡΙΔΙΟ ΤΟΝ ΒΑΑΛ Η ΜΠΑΦΟΜΕΤ Η ΜΙΝΩΤΑΥΡΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΡΧΙΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑ ΓΙΑΧΒΕ=ΑΛΛΗΛΟΥΙΑΧΒΕ!!
ΕΙΔΕΣ ΤΙ ΩΡΑΙΑ ΤΟΝ ΥΜΝΟΥΝ ΣΤΑ ΜΟΥΛΩΧΤΑ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΠΑΠΑΔΑΡΙΑ???
ΜΑΓΚΙΑ ΕΤΣΙ?
ΣΟΥ ΜΙΛΑΝΕ ΓΙΑ ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ ΣΕ ΒΛΕΠΟΥΝ ΣΑΝ ΑΡΑΠΗ…
ΣΟΥ ΣΠΕΡΝΟΥΝ ΤΟΝ ΦΟΒΟ ΤΗΣ ΚΟΛΑΣΕΩΣ ΕΑΝ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙΣ ΕΝΑΡΕΤΗ ΖΩΗ ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΙ ΚΑΝΟΥΝ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΙΣΧΗ,ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΑΚΡΙΑ ΓΑΙΔΟΥΡΑ ΠΑΙΖΟΥΝ ΜΕ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΠΑΙΔΙ…
ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ…
ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ???
ΜΗΠΩΣ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΚΑΤΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΠΟ ΕΣΕΝΑ Η ΜΗΠΩΣ ΚΑΤΑ ΒΑΘΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΠΛΑΝΕΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΕΣΕΝΑ?
ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΠΛΑΝΕΜΕΝΟΙ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ…
ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΦΤΑΣΕΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΑΘΗΜΑ ΟΥΤΕ ΘΑ ΦΤΑΣΟΥΝ ΠΟΤΕ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΟ ΠΟΣΟ Η-ΛΙΘΙΟΙ ΕΙΝΑΙ,ΠΟΣΟ Α-ΝΟΗΤΟΙ,ΑΥΤΟ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΜΟΝΟ ΟΙ ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΩΝ ΒΑΘΜΩΝ ΜΑΣΟΝΙΚΗΣ ΜΥΗΣΗΣ…
ΘΕΩΡΟΥΝ ΛΟΙΠΟΝ ΕΜΑΣ ΚΟΠΑΔΙ ΤΑ ΜΕΣΑΙΟΥ ΚΑΙ ΧΑΜΗΛΟΥ ΒΑΘΜΟΥ ΜΥΗΣΗΣ ΤΑ ΠΡΑΚΤΟΡΑΚΙΑ ΜΑΣΟΝΑΚΙΑ ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΑΡΧΙΠΡΟΒΑΤΑΚΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΣΤΗΝ ΛΙΣΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΤΟΥ ΜΙΝΩΤΑΥΡΟΥ ΤΑ ΜΕΖΕΔΑΚΙΑ…
ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ……
ΕΡΡΩΣΘΕ ΚΑΙ ΕΥΔΑΙΜΟΝΕΙΤΕ…
Υ.Γ. ΜΑΣΟΝΑΚΙΑ ΠΕΣΤΕ ΑΛΕΥΡΙ: Ο ΜΙΝΩΤΑΥΡΟΣ ΣΑΣ ΓΥΡΕΥΕΙ!!!
ΚΑΙ ΕΑΝ ΤΗΝ ΣΚΑΠΟΥΛΑΡΕΤΕ ΑΠΟ ΕΚΕΙ,Η ΝΕΜΕΣΙΣ ΚΑΡΑΔΟΚΕΙ…
ΛΑΧΤΑΡΑ ΣΑΣ!!!!!!!!!!!!!
934798_10204806654032772_4130005970336321924_n

http://alfeiospotamos.gr/?p=8900

Πριν ανοίξει ο Τάφος της Αμφίπολης «ανοίγουν» τάφοι στην Αμερική και αλλού.

 
Τρέχεις  σήμερα τις γωνιές του διαδικτύου και τα μάτια σου ¨ματώνουν¨.
Αίμα – παντού Αίμα , ποτάμια Αίματος  στην Συρία, στο Ιράκ, στο Κουρδιστάν , στην Αν.  Ουκρανία …..
και λες ας πάω λίγο πιο Δυτικά να ξεκουραστώ στην Θέα της ¨αυτοκρατορίας των ημερών¨ μας και να θαυμάσω το έμβλημα της το Άγαλμα της Ελευθερίας.
Και όμως και εκεί ¨ματώνει¨ ο οφθαλμός της ψυχής σου.

¨Νεκρός από πυρά δύο αστυνομικών έπεσε ακόμη ένας άνδρας στην περιοχή του Φέργκιουσον, στο Μιζούρι, περίπου 6 χιλιόμετρα από το σημείο όπου το προηγούμενο Σάββατο σκοτώθηκε ο 18χρονος αφροαμερικανός Μάικλ Μπράουν, χτυπημένος από τις σφαίρες ενός λευκού αστυνομικού υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες.
Το τελευταίο θύμα φαίνεται πως ήταν οπλισμένο με μαχαίρι και φερόταν “αλλοπρόσαλλα”, όπως δήλωσε μέσω Twitter ο διοικητής της Μητροπολιτικής Αστυνομίας του Σεϊντ Λιούις.
Άγνωστο παραμένει αν το όλο περιστατικό συνδέεται με τις πολύκροτες ταραχές που συγκλονίζουν κατά τις τελευταίες ημέρες το Φέργκιουσον.
Κανένας αστυνομικός δεν τραυματίστηκε στο περιστατικό. Στην περιοχή υπάρχει ισχυρή αστυνομική παρουσία, ενώ γρήγορα συγκεντρώθηκε πλήθος άνω των 100 ατόμων.
Να σημειωθεί ότι το εν λόγω συμβάν έλαβε χώρα μετά από μία νύχτα μεγάλης έντασης στο Φέργκιουσον, κατά την οποία συνελήφθησαν 31 άνθρωποι, συμπεριλαμβανομένων ατόμων που προέρχονται από τις πολιτείες της Καλιφόρνια και της Νέας Υόρκης.¨ Τετάρτη, 20 Αυγούστου 2014 http://www.epixirimatias.gr/

Τι τα θες όμως ¨ματαιότης ματαιοτήτω , τα πάντα ματαιότης¨ .
Οι αυτοκρατορίες πέφτουν σαν τα φύλλα του φθινοπώρου που έρχεται , έστω και αν έχουν επιβλητικά σύμβολα.
Το Άγαλμα της Ελευθερίας, του οποίου η επίσημη ονομασία είναι «Η Ελευθερία φωτίζοντας τον κόσμο» (αγγλιστί «Liberty enlightening the World» γαλλιστί «la Liberte eclairant le monde»), είναι ένα κολοσσιαίο άγαλμα πάνω στην ομώνυμη νησίδα και μέσα στο άνω τμήμα του Κόλπου της Νέας Υόρκης.
Το άγαλμα αυτό στήθηκε σε ανάμνηση της φιλίας των λαών των ΗΠΑ και της Γαλλίας.
Το συνολικό του ύψος είναι 93 μέτρα (302 πόδια) μαζί με το βάθρο, και κατά την εκδοχή της εγκυκλοπαίδειας Μπριτάννικα παρουσιάζει μια γυναίκα να κηρύττει την ελευθερία. Η γυναίκα αυτή κρατάει έναν πυρσό στο υψωμένο δεξί της χέρι και μια ενεπίγραφη πλάκα στο αριστερό όπου αναγράφεται η ημερομηνία 4 Ιουλίου 1776.
Το θέμα δεν είναι αν πέφτουν ή πως καταρρέουν οι αυτοκρατορίες;
Το ουσιαστικό σημείο είναι τι αφήνουν πίσω τους;
Δίνουν στίγμα πολιτισμού, δίνουν στίγμα ανθρωπιάς;
Ή γκρεμίζουν στα τάρταρα του Άδη ψυχές και εκμαυλίζουν συνειδήσεις;
Ποτίζουν την γη του πλανήτη μας με αίμα και τον αέρα με βία;
Ή προάγουν τα ήθη και τα έθιμα συνεργώντας στην συναλληλία των Εθνών και των Φυλών με δεσμούς αδιατάρακτης οικουμενικής Ειρήνης;
Ακριβώς έτσι κρίνονται οι αυτοκρατορίες στην ανθρώπινη ιστορία και στο Βιβλίο Ζωής που θα Ανοίξει στον Ουρανό .
« Σας εύχομαι τώρα που θα τελειώσουν οι πόλεμοι να είστε ευτυχισμένοι μέσα σε ειρήνη. Όλοι οι θνητοί από εδώ και πέρα να ζήσουν σαν ένας λαός μονιασμένος για την κοινή προκοπή, να έχετε την οικουμένη για πατρίδα σας, με νόμους κοινούς, όταν θα κυβερνούν οι άριστοι ανεξάρτητα απ τη φυλή.

Δε χωρίζω τους ανθρώπους, όπως κάνουν οι στενόμυαλοι, σε Έλληνες και βάρβαρους.

Δεν μ΄ ενδιαφέρει η καταγωγή των πολιτών, ούτε η ράτσα που γεννήθηκαν, τους καταμερίζω με μοναδικό κριτήριο την αρετή. Για μένα κάθε καλός ξένος είναι Έλληνας και κάθε κακός Έλληνας είναι χειρότερος από βάρβαρο.

Αν ποτέ σας παρουσιαστούν διαφορές, δεν θα καταφύγετε στα όπλα, Παρά θα τις λύσετε ειρηνικά. Στην ανάγκη θα σταθώ διαιτητής σας.

Το θεό δεν πρέπει να τον έχετε σαν αυταρχικό κυβερνήτη, αλλά σαν κοινό Πατέρα όλων, ώστε η διαγωγή σας να μοιάζει με τη ζωή που κάνουν τ΄ αδέλφια μέσα στην οικογένεια.

Απ τη μεριά μου όλους σας θεωρώ ίσους, λευκούς και μελαψούς και θα θελα να μην αισθάνεστε μόνο σαν υπήκοοι της κοινοπολιτείας μου, αλλά να νοιώθετε όλοι σαν μέτοχοι και συνέταιροι.

Όσο περνά απ το χέρι μου, θα προσπαθήσω να γίνουν πραγματικότητα αυτά που υπόσχομαι. Αυτό τον όρκο που δώσαμε απόψε με σπονδές κρατήστε τον σαν σύμβολο αγάπη» Ο όρκος του Μεγάλου Αλεξάνδρου national-pride.org

324 π.Χ. Ώπη Ασσυρίας (σημερινό Ιράκ)

Ο Χρήστος Ζαλοκώστας  σε ιστορική μελέτη, γραμμένη όμως με μυθιστορηματικό τρόπο, αναφέρεται στον Όρκο αυτόν. Ο Ζαλοκώστας «ποιητική αδεία» και εμπνευσμένος από τις διηγήσεις του Αρριανού και του Πλούταρχου, συνέθεσε ένα κείμενο, που, σύμφωνα με όσα γνωρίζουμε, δεν απέχει πολύ από την πραγματικότητα.

Σήμερα- αύριο ανοίγουμε στην Αμφίπολη  ένα επιβλητικό  και μοναδικό τάφο της Μακεδονικής Δυναστείας που την ¨φύσηξε¨ και αυτήν ο αμείλικτος αγέρας της ιστορίας.

Όμως μέσα σε αυτόν τον Τάφο δεν προσδοκούμε να βρούμε μόνο χρυσάφια και αρχαιολογικούς θησαυρούς αλλά την μνήμη ενός Μεγάλου Πολιτισμού που σημαδεύτηκε από την ιστορική διαδρομή ενός Μεγάλου της Ιστορίας.

Και αυτό μετά από 2300 χρόνια…

Άραγε μετά από 100 χρόνια αν ανοίξουμε τους Τάφους που γιόμισε  και γεμίζει τον πλανήτη μας ο Δυτικός πολιτισμός στον οποίο συμμετέχουμε όλοι μας εκουσίως ή ακουσίως  , τι θα βρούμε;;;;;;;;

ΦΡΙΚΗ και Πολιτισμικό Έρεβος!!
Είναι άραγε τυχαίο και συμπτωματικό …
σήμερα που κάποιοι ανοίγουν τον τάφο της ανθρωπότητας διαφημίζοντας με τις πράξεις και τις ενέργειες τους ένα παγκόσμιο μακελειό, έρχεται η ΓΗ της ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ και προσφέρει στην ¨σαστισμένη¨ ανθρωπότητα το πνευματικό περιεχόμενο ενός ¨Τάφου ¨ απαύγασμα Πραγματικού Διαχρονικού Πολιτισμού;;;
Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας

http://www.pentapostagma.gr/2014/08/

Πάγωσαν στα Σκόπια με τον τάφο στην Αμφίπολη! Τι γράφουν ΣΟΚΑΡΙΣΜΕΝΟΙ οι Σκοπιανοί;

«Αυτό, το οποίο θα βρεθεί στην Αμφίπολη, θα επιβεβαιώσει για πάντα τον ελληνικό χαρακτήρα της Μακεδονίας. Αυτή είναι η άποψη των Ελλήνων επιστημόνων, οι οποίοι δεν παύουν να συνδέουν τον τάφο της Αμφίπολης με τις ελληνο-σκοπιανές σχέσεις», σημειώνει χαρακτηριστικά η σκοπιανή Sitel και συνεχίζει:
Η ελληνική εφημερίδα Καθημερινή, γράφει ότι τα ευρήματα θα επιβεβαιώσουν την επίσημη θέση της Ελλάδας, που αντιτίθεται στην υπερβολή του πρωθυπουργού Νίκολα Γκρούεφσκι και στις προσπάθειες που κάνει για μια τεχνητή μακεδονική συνείδηση.
Η εφημερίδα, μάλιστα, προβαίνει σε σχόλια μιας φανταστικής ομιλίας του Αντώνη Σαμαρά, κατά την προσεχή σύνοδο κορυφής του NATO.
«Θα ήθελα να μοιραστώ μαζί σας την προσωπική χαρά και ευχαρίστησή μου, που δημιουργείται από την σημαντική πρόσφατη ανακάλυψη του τάφου του Μεγάλου Αλεξάνδρου στην Αμφίπολη, μια ξεχωριστή ανακάλυψη στον τομέα της διεθνούς αρχαιολογίας», θα πει στην φανταστική ομιλία του ο Αντώνης Σαμαράς, όπως σημειώνει το σλαβικό κείμενο των Σκοπίων. Μάλιστα – συνεχίζει το δημοσίευμα- η ελληνική εφημερίδα με αντι-σκοπιανό ύφος προσθέτει ότι οι σλαβικές αρχές «έχουν χτίσει ολόκληρο πολιτικό επιχείρημα πάνω σε ένα μύθο ότι η χώρα τους, τα Σκόπια, είναι η χώρα του Μεγάλου Αλεξάνδρου».
Το ελληνικό άρθρο αναφέρει ότι τα σλαβικά μέσα ενημέρωσης των Σκοπίων, εκθειάζουν, σκόπιμα, τη βελτίωση της υποδομής του αυτοκινητόδρομου «που φέρει το όνομα του Μεγάλου Αλεξάνδρου» σε μια προσπάθεια για την αντιμετώπιση των πρόσφατων ευρημάτων στην Αμφίπολη, σημειώνει η τηλεόραση Sitel σε σχόλιο της.
 
athensmagazine
http://www.pentapostagma.gr/2014/08/

Το Google earth δείχνει και δεύτερο τύμβο στην Αμφίπολη!!! [Φωτογραφίες]

 
Κάτι παίζει στην Αμφίπολη…. Υπάρχουν περισσότερα από 3 σημεία εξαιρετικού αρχαιολογικού ενδιαφέροντος και μας μιλούν μόνο για ένα….. !!!
Mε μια προσεκτική ματιά στο goοgle earth βλέπουμε… και έναν δεύτερο τύμβο εξίσου μεγάλο δίπλα σε ανασκαφή που έχει εγκαταλειφθεί σε απόσταση 2.300 μ..


  


thesecretrealtruth.blogspot.com

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ: Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΚΥΠΡΙΑΚΑ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΑ! ΞΥΠΝΑ ΕΛΛΗΝΑ!!!

Αρτεμης Σωρρας ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΤΡΑΠΕΖΑ ΚΑΙ Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑΤΑ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΦΕΤΟΣ ΚΑΙ ΠΑΙΡΝΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΑ ΑΠ” ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΑΚΟΥΣΟΝ ΑΚΟΥΣΟΝ ΑΠ” ΤΑ ΚΥΠΡΙΑΚΑ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑΤΑ
Κ..Α..Τ..Α..Λ..Α..Β..Α..Τ…Ε… ;;;;;;;;;
ΞΥΠΝΑ ΕΛΛΗΝΑΑΑΑΑΑ
====================================
ΠΑΓΚ.ΤΡΑΠ. ΤΟΥΡΚΙΑ

http://www.worldbank.org/projects/search?lang=en&searchTerm&countrycode_exact=TR
………………………………………………………………………………
Η ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑΤΙ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ ΣΤΟ…1979;;;;; 
9p0Vf9O

WORLD BANK(Bretton Woods). ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑΤΑ: ΕΡΓΟ: ΟΔΟΣ ΠΑΤΡΑ-ΠΥΡΓΟΣ-ΟΛΥΜΠΙΑ(100 χιλιόμετρα). ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ 1976.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ: ΑΥΤΟΣ Ο ΑΡΙΘΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΩΝ ΜΕΛΛΟΘΑΝΑΤΩΝ ΠΡΑΚΤΟΡΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΥΝΑΦΙΟΥ ΤΟΥΣ…!!! ΤΟΥΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ…!!!
934798_10204806654032772_4130005970336321924_n

http://alfeiospotamos.gr/?p=8884

ΔΕΙΤΕ ΔΥΟ ΠΕΡΥΣΙΝΕΣ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ (29/6 κ” 13/7/2897) ΜΕ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΕ ΠΟΛΛΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ

509001-505251-ENOSI EYERGETON ALL(2-2)





ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΩΘΕΙΤΕ ΟΤΙ ΤΑ 600δις ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑ ΣΑΣ! Η ΚΑΘΑΡΟΓΡΑΜΜΕΝΗ ΑΠΟΦΑΣΗ 67650/13 ΣΤΟ ΦΩΣ! ΤΩΡΑ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ;
ΘΑ ΒΕΒΑΙΩΝΕ ΠΟΤΕ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΟΥ ΚΑΝΑΔΑ ΨΕΥΤΙΚΑ ΕΓΓΡΑΦΑ; ΚΑΙ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΡΟΞΕΝΕΙΟ ΤΟΥ ΟΝΤΑΡΙΟ;
Γιάννης Καλογερόπουλος ΑΥΤΟΣ Ο ΑΡΙΘΜΟΣ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΕΙΝΑΙ ΤΩΝ ΜΕΛΛΟΘΑΝΑΤΩΝ ΠΡΑΚΤΟΡΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΥΝΑΦΙΟΥ ΤΟΥΣ……….!!!!!!!……………. ΤΟΥΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ…….!!!!!!!!!………………..
[ International Bill of Exchange [ IBOE ] No 2012 – 1000 – SLW – 0010 -0524 / UCC DOCUMENT, Nos  2000422643063 ]
ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ: ΑΥΤΟΣ Ο ΑΡΙΘΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΩΝ ΜΕΛΛΟΘΑΝΑΤΩΝ ΠΡΑΚΤΟΡΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΥΝΑΦΙΟΥ ΤΟΥΣ…!!! ΤΟΥΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ…!!!
934798_10204806654032772_4130005970336321924_n

http://alfeiospotamos.gr/?p=8881

ΤΑ ΝΠΔΔ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΦΟΡΟ, ΑΡΑ ΟΥΤΕ ΕΝ.Φ.Ι.Α. ΤΕΛΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΥΛΑ! ΚΑΙ ΤΟ Κ.Ι.Σ. ΕΙΝΑΙ ΝΠΔΔ…ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 27 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΦΟΡΙΕΣ-ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΜΑΣΤΕ.

NOA 

Γιάννης Καλογερόπουλος ΠΡΟΣΕΧΤΕ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ …….
ΝΟΜΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΟ … ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ !!!!
ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΥΤΟ ;;;;
Kαι ξαφνικά είδαν όλα τα άστρα και μάλιστα χωρίς… τηλεσκόπιο:…. Ζητούν 6 εκατ. ευρώ για ΕΝΦΙΑ από το Εθνικό Αστεροσκοπείο
καταλογίστηκε ΟΜΩΣ παράνομα………………Π Α Ρ Α Ν Ο Μ Α !!!!!
- ΓΙΑΤΙ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΚΑΤΑΛΟΓΙΣΜΕΝΟΣ Ο ΦΟΡΟΣ ;;;;;;;;
ΓΙΑΤΙ…… Όπως ανέφερε ο πρόεδρος του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών, Κανάρης Τσίγγανος, μιλώντας στην τηλεόραση του Ant1,
και……
Όπως εξήγησε ο ίδιος, βάσει του νόμου , τα Νομικά Πρόσωπα Δημοσίου Δικαίου, όπως είναι ΚΑΙ το Αστεροσκοπείο, δεν υπόκεινται σε φόρο……… ΤΕΛΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΥΛΑ !!!
ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΜΕ ….. ΠΩΣ ΕΙΠΑΤΕ ;;;;;;
- ΣΑΣ ΕΙΠΑ ΟΤΙ ….. τα Νομικά Πρόσωπα Δημοσίου Δικαίου, όπως είναι ΚΑΙ το Αστεροσκοπείο, δεν υπόκεινται σε φόρο……… ΤΕΛΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΥΛΑ !!!
ΓΙΑΤΙ ;;;;
- ΕΙΠΑΜΕ …., τα Νομικά Πρόσωπα Δημοσίου Δικαίου, δεν υπόκεινται σε φόρο……… .. ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΦΟΡΟΟΟΟΟ……..!!!!!..ΤΕΛΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΥΛΑ
ΝΑ ΤΑ ΜΑΣ…!!!!
5,8 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ ΦΟΡΟ ΕΝ.Φ.Ι.Α. ΚΑΤΑΛΟΓΙΣΑΝ ΣΤΟ ΑΣΤΕΡΟΣΚΟΠΕΙΟ!!!
ΑΡΑΓΕ ΝΑ ΦΤΑΙΝΕ ΟΙ ΜΕΤΟΧΕΣ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ της ΑΝΑΤΟΛΗΣ ΠΟΥ ΚΑΤΕΧΕΙ;?!!! ….. ……… ΛΕΣ ;;;;;;
ΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΕΔΩ;;;;
… ΜΠΕΡΔΕΥΤΗΚΕ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΜΕΤΟΧΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΟΓΙΣΕ 5,8 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ ΦΟΡΟ; !!!
Σχολιάζοντας ομως την καταγγελία του προέδρου του Αστεροσκοπείου, ο βουλευτής της ΝΔ … ΚΑΙ ΕΠΙ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΥΠΟΥΡΓΟΣ .. Προκόπης Παυλόπουλος σημείωσε ότι προφανώς πρόκειται για λάθος.που καταλογιστηκε ΦΟΡΟΣ σε Νομικο Πρόσωπο Δημοσίου Δικαίου, !!!!!!!…… ΔΙΟΤΙ ΟΠΩΣ ΕΙΠΕ ΚΑΙ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ …. ΕΠΙΜΕΝΟΝΤΑΣ ……, τα Νομικά Πρόσωπα Δημοσίου Δικαίου, δεν υπόκεινται σε φόρο……… .. ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΦΟΡΟΟΟΟΟ….
ΕΡΩΤΗΣΗ ….
……. ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΛΛΑ ΤΕΤΟΙΑ ; … ., Νομικά Πρόσωπα Δημοσίου Δικαίου, ΠΟΥ δεν υπόκεινται σε φόρο………ΠΟΥ .. ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΦΟΡΟΟΟΟΟ….;;;;;
ΟΥΥΥΥΥΥΥ …… ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΔΥΟ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
Μετά τη χοντροκομένη γκάφα
.. Προκόπης Παυλόπουλος…..ΓΙΑΤΙ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΟ ΚΟΛΠΟ ;;;
Όπως ανέφερε ΚΑΙ ο πρόεδρος του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών, Κανάρης Τσίγγανος, μιλώντας στην τηλεόραση του Ant1……
ΠΗΓΉ: http://alfeiospotamos.gr/?p=8879 — με τον Βασιλειάδη Δημήτριο και 80 ακόμη.
……………………………………………………………………………………
ΚΑΤΑΛΑΒΑΜΕ ΤΩΡΑ, ΟΤΙ ΟΙ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ…
ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΦΟΡΟΥΣ !!!
Κ.Ι.Σ. ΝΠΔΔ

ΤΟΥΣ ΕΠΙΑΣΕ ΠΑΝΙΚΟΣ! ΟΙ ΜΙΣΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΕΚΑΝΑΝ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΗ ΔΗΛΩΣΗ! ΑΦΟΥ ΤΟ Κ.Ι.Σ. ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ;
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΤΟ Κ.Ι.Σ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ …
ΠΛΑΣΤΑ ΦΕΚ και Κ.Ι.Σ.
ΕΝ.ΦΙ.ΑΛΩΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ!!! ΟΠΟΙΟΣ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΕΝΟΧΟΣ…
………………………………………………………………………………..
ΜΗΝΥΜΑ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ. ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΤΑΡΓΗΘΕΙ Ο ΠΑΡΑΝΟΜΟΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΦΟΡΟΣ ΕΝ.Φ.Ι.Α. ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 27 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΕΠ” ΑΟΡΙΣΤΟΥ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΦΟΡΙΕΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ
Χρήστος Μπαλαντίνας ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΣΕ ΑΠΟΓΝΩΣΗ…
Όπως μας πληροφόρησαν τα δικά μας καθαρά παλικάρια που δουλεύουν δίπλα στους εθνοπροδότες και συλλέγουν πληροφορίες…τα προδοτάκια τα έχουν παίξει!!!! και ψάχνουν τρόπο και λόγο για να μας σταματήσουν!
Ακούστε από ποια λέξη πιάστηκαν από την ανακοίνωσή μας για να μας βγάλουν παράνομους-φασίστες-αντισυνταγματικούς και όλες τις γνωστές ταμπέλες και έχουν ετοιμάσει και τα μμε για να ρίξουν την ανάλογη λάσπη και να σπείρουν αντινόηση και προπαγάνδα τα ζώα!!!!
«ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 27 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΕΠ ΑΟΡΙΣΤΟΥ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΦΟΡΙΕΣ»
προσπαθούν να πιαστούν από το «ΚΛΕΙΝΟΥΝ» τα ζώα και να μας χρεώσουν όλες τις γνωστές ταμπέλες…λοιπόν ζώα η αντινόηση σας δεν θα περάσει στους Έλληνες!
Εμείς όλοι οι ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ που έχουμε γνώση του ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ γνωρίζουμε τα ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΜΑΣ και ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΜΑΣΤΕ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 27 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΦΟΡΙΕΣ-ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΜΑΣΤΕ ακούτε ρε ζώα της καθεστωτικής κυβέρνησης ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΜΑΣΤΕ!!!!! και θα έχουμε καλέσει και τον ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ της κάθε πόλης για να προασπίσουμε το νόμιμο ΔΙΚΑΙΩΜΑ της ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ!!!!!
ΤΩΡΑ ΒΕΒΑΙΑ ΟΤΑΝ ΜΠΟΥΝΕ 2000 ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΕΦΟΡΙΑ ΛΟΓΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΠΛΟΚΑΡΕΙ!!!!! ΚΑΙ ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΓΚΙΣΕ ΚΑΙ ΤΑ ΤΑΜΕΙΑ…ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΣ ΦΤΙΑΧΝΑΤΕ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΕΣ ΕΦΟΡΙΕΣ…ΕΜΕΙΣ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΚΗ ΑΡΧΗ ΤΗΣ ΚΑΘΕ ΠΟΛΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΝΟΜΙΜΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΗΣ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ!!!!
ΤΟ ΑΚΟΥΣΑΤΕ ΡΕ ΖΩΑ ΠΟΥ ΣΠΕΡΝΕΤΕ ΑΝΤΙ-ΝΟΗΣΗ;;;;ΕΔΩ ΕΧΕΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΜΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΔΙΑΘΕΤΟΥΝ ΔΙΑ-ΝΟΗΣΗ ΚΑΙ Η ΔΙΑ-ΝΟΗΣΗ ΜΑΣ ΘΑ ΜΠΕΙ ΣΤΟΝ ΑΧΥΡΩΝΑ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΣΑΣ ΘΑ ΣΑΣ ΚΑΨΕΙ ΖΩΝΤΑΝΟΥΣ ΡΕ ΖΩΑ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΑ ΜΙΑΣΜΑΤΑ!!!!
ΠΑΜΕ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ 27 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΜΑΣΤΕ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΦΟΡΙΕΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΡΑΝΟΜΟ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟ ΦΟΡΟ ΕΝΦΙΑ!!!! ΚΑΙ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΥΠΩΜΕΝΟΥΣ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΟ ΜΕΡΟΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΛΕΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΚΗ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ!!!!ΑΝΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΜΕΤΑ ΤΑ ΖΩΑ!!!!ΠΑΜΕ ΔΥΝΑΤΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΩΣΟΥΜΕ ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΔΕΙΓΜΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΨΥΧΗΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΝΩΣΗΣ!!!!
«ΜΗΝΥΜΑ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ.
ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΤΑΡΓΗΘΕΙ Ο ΠΑΡΑΝΟΜΟΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΦΟΡΟΣ ΕΝΦΙΑ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 27 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΕΠ ΑΟΡΙΣΤΟΥ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΦΟΡΙΕΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΚΑΙ ΖΗΤΑΝΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ!
ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΠΟΣΗ ΔΥΝΑΜΗ ΕΧΟΥΜΕ ΕΝΩΝΕΝΟΙ; ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΠΑΝΤΟΥ ΣΕ ΚΑΘΕ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΦΕΙΣ ΣΕ ΜΠΛΟΚ ΣΕ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ ΠΑΝΤΟΥ!!!!
ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΟΙ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΘΑ ΦΤΑΣΕΙ ΑΜΕΣΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟΝ ΠΑΝΙΚΟ ΤΟΥΣ!
ΟΛΟΙ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΜΕ ΑΔΕΛΦΙΑ! «
934798_10204806654032772_4130005970336321924_n

http://alfeiospotamos.gr/?p=8887

ΤΟ ΜΑΡΟΚΟ ΣHΜΑΙΝΕΙ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟ ΓΙΑ 3000 ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘ΄ΟΔΟΝ ΠΡΟΣ ΙΣΠΑΝΙΑ > ΑΚΟΥΕΙ Η ΑΘΗΝΑ;;;

ceb7cebeceb3cf84cf83ceb3cf84

Πορφύρης Δ Σταφυλά Π > Οι υπηρεσίες ασφάλειας του Μαρόκου σήμαναν συναγερμό στις ισπανικές αρχές για την επιστροφή περισσότερων από 3000 μαροκινών που επέστρεψαν από τη Συρία και το Ιράκ. Oι ύποπτοι μαχητές είναι ικανοί να διαπράξουν επιθέσεις στο Μαρόκο ή στην Ισπανία. Οι τζιχαντιστές οι οποίοι κατάγονται κατά πλειοψηφίαν από τις πόλεις του Βορρά (Tαγγέρη,Τετουάν,Ναμπόρ), είναι ομοίως δικαιούχοι διέλευσης (ή έχουν στην κατοχή τους κάρτες παραμονής) που τους δίνουν την δυνατότητα να μεταβούν πιο εύκολα σε αυτόνομες πόλεις όπως Sebta και την Melilla. Αυτές οι άδειες δόθηκαν σε εμπόρους ή άτομα που κατοικούν σε περιοχές του Tétouan και της Nador.

Αυτή η έκδηλη ανησυχία επιβεβαιώθηκε πριν λίγες ημέρες από την εξάρθρωση ενός τρομοκρατικού δικτύου που είχε διακλαδώσεις στις πόλεις Fès, Tétouan και Fnideq μια πόλη που βρίσκεται μόλις ένα χιλιόμετρο από την πόλη Sebta. Επιπλέον για την οικονομική τους υποστήριξη αυτοί οι ύποπτοι τρομοκράτες οφείλουν να στρατολογήσουν Μαροκινούς και ξένους για να πάνε να πολεμήσουν ως τζιχαντιστές στη Συρία και στο Ιράκ. Από την πλευρά των μαροκινών υπάρχει ανησυχία γιατί βλέπουν τον βορρά της χώρας να γίνεται κρησφύγετο τζιχαντιστών. Τα μέλη των τρομοκρατικών δικτύων που εξαρθρώθηκαν αυτούς τους τελευταίους μήνες προέρχονταν από αυτήν την περιοχή. Επίσης βίντεο που δημοσιεύθηκαν από τους μαροκινούς τρομοκράτες επιβεβαιώνουν ότι η πλειοψηφία των μαχητών προέρχονται από την περιοχή της Tétouan και Fnideq.Στην φωτογραφία ο Mohamed Hamdouch με το ψευδώνυμο Kokito. Κατάγεται από την Fnideq και η ειδικότητά του είναι η ανάρτηση φωτογραφιών και βίντεο στο YouTube όπου ο ίδιος αρέσκεται να ποζάρει με κομμένα κεφάλια των αντιπάλων του.

(Les observateurs.ch 18/08/14, awdnews)

dimpenews

http://greeknation.blogspot.gr/2014/08/h-3000.html

ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΜΕΝΟΙ ΣΤΗΝ ΛΗΘΗ; ΟΙ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΕΣ ΑΝΤΙΛΗΨΕΙΣ ΠΕΡΙ ΜΥΘΟΛΟΓΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑΙΩΝΙΚΕΣ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΡΧΙΣΕΙ ΜΙΑ ΝΕΑ ΑΝΤΙΛΗΨΗ Η ΟΠΟΙΑ ΗΔΗ ΚΑΤΟΧΥΡΩΝΕΤΑΙ ΜΕ ΚΑΙΝΟΥΡΙΕΣ ΕΡΕΥΝΕΣ ΚΑΙ ΑΝΑΚΑΛΥΨΕΙΣ.

Τα τελευταία χρόνια στις περισσότερες έδρες σπουδών του εξωτερικού, δυστυχώς όμως όχι και στις ελληνικές πανεπιστημιακές έδρες, υπάρχει μια αλλαγή στάσης απέναντι στα Αρχαία Ελληνικά συγγράμματα. Μετά την ανακάλυψη του αστρολάβου των Αντικυθήρων και των λειτουργιών που εκτελούσε, πολλοί ειδήμονες αντιλήφθηκαν ότι αυτά που γνώριζαν για την Αρχαία Ελλάδα είναι ελλιπέστατα.
Ο υπολογιστής των Αντικυθήρων υπολογίζει τις κινήσεις των αστεριών και είναι για την Αρχαιότητα υψηλής τεχνολογίας και από πλευράς ακρίβειας κατασκευής και από πλευράς μαθηματικής δομής (οι Αμερικανοί έχουν φέρει ειδικό τομογράφο για να «δουν» στο εσωτερικό του και ίσως πλέον ότι έχει μέσα «διαφορικά» γρανάζια). Αντιλήφθηκαν, λοιπόν, ότι αυτό που ονομάζουμε Μυθολογία είναι ουσιαστικά και σε μεγάλο βαθμό κωδικοποιημένη, κρυφή Ιστορία η οποία αποκρύπτεται εσκεμμένα από αφανή κέντρα, που προωθούν την «Παγκοσμιοποίηση».
Για να κατασκευαστεί ένα τέτοιο μηχάνημα πρέπει να γνωρίζουν άψογα μεταλλουργία (φαντάζεστε τι χρειάζεται για να φτιαχτεί ένα γρανάζι, ενός εκατοστού;
Πόσο καθαρό πρέπει να είναι το μέταλλο;
Πώς φτιάχτηκε τόσο λεπτό έλασμα;
Πώς κόπηκαν όλα τα δόντια ίσα;
Φυσικά, αυτός που έφτιαξε το μηχάνημα γνώριζε το ηλιοκεντρικό σύστημα γιατί αλλιώς δεν θα μπορούσε το μηχάνημα τις κινήσεις των πλανητών.
Το τραγικό για την Ελλάδα και κάποιες άλλες χώρες του εξωτερικού είναι ότι διδάσκεται ακόμα στα σχολεία όλων των βαθμίδων ότι οι Έλληνες πίστευαν ότι η Γή είναι επίπεδη και επιπλέει στα νερά!
Οι κατεστημένες λοιπόν αντιλήψεις περί Μυθολογίας είναι μεσαιωνικές και πρέπει να αρχίσει μια νέα αντίληψη η οποία ήδη κατοχυρώνεται με καινούριες έρευνες και ανακαλύψεις.
Πώς φτάσαμε να διδασκόμαστε για την Ινδοευρωπαϊκή καταγωγή των Ελλήνων από το κέντρο της Ασίας και για την καταγωγή του ελληνικού αλφαβήτου από το φοινικικό όταν δεν έχουν βρεθεί πινακίδες ή άλλα αρχαιολογικά ευρήματα που να πιστοποιούν την ύπαρξη Ινδοευρωπαϊκού πολιτισμού όπως αναφέρεται στην κεντρική Ασία;
Όλοι ξέρουμε ότι από το σύνολο της ελληνικής βιβλιογραφίας έχει σωθεί μόνο το 2% και αυτό το 2% είναι χιλιάδες βιβλία.
Πώς γίνεται εμείς, πήραμε το αλφάβητο από τους Φοίνικες, φτιάξαμε τεράστιο πολιτισμό και αφήσαμε χιλιάδες συγγράμματα, ενώ οι Φοίνικες, οι υποτιθέμενοι του αλφαβήτου δεν έχουν αφήσει ούτε βιβλία, ούτε μαρμάρινες πλάκες σε ελληνική αλφάβητο και φυσικά ούτε αστρονόμους ούτε φιλόσοφους. Ούτε έναν για δείγμα.
Η απάντηση για αυτά τα παράδοξα βρίσκεται αν εξετάσει κανείς ποια κέντρα προωθούν την Ινδοευρωπαϊκή θεωρία και ποιοι τους χρηματοδοτούν.
Τον τελευταίο χρόνο ένα επιπλέον στοιχείο και περίεργο γεγονός δημιουργεί περισσότερα ερωτηματικά:
Η ιστορία ξεκινάει όταν ο Μ. Ναπολέων κατέλαβε το Βατικανό και έστειλε ανθρώπους του να ερευνήσουν τις απέραντες στοές με τις βιβλιοθήκες του.
(Είναι γνωστό στους ερευνητές ότι υπάρχουν χιλιάδες παμπάλαια συγγράμματα στις στοές του Βατικανού, κυρίως στην Αρχαία Ελληνική και λατινική γλώσσα, τα οποία δεν είναι καν αρχειοθετημένα. Τελευταία έχει αρχίσει η αρχειοθέτησή τους).
Κάποια από τα βιβλία τα κατάσχεσε, τα πήρε στο Παρίσι για να τα μελετήσουν οι Γάλλοι καθηγητές ανάμεσα στους οποίους ήταν και ο Έλληνας Αθανάσιος Σταγειρίτης (Τότε ο μόνος τρόπος μελέτης ήταν η ανάγνωση και η κράτηση σημειώσεων καθώς δεν ήταν εύκολη η αντιγραφή).
Μετά την ήττα του Ναπολέοντα το Βατικανό τα διεκδίκησε δικαστικά και τα ξαναέκλεισε στα υπόγειά του και δεν επιτρέπεται η μελέτη τους από τους ερευνητές!
Ο Σταγειρίτης με τις σημειώσεις του μετά από χρόνια εξέδωσε πέντε τόμους οι οποίοι εκδόθηκαν λίγο πριν το θάνατό του. Το περίεργο είναι ότι το Βατικανό ενοχλήθηκε και προφασιζόμενο πνευματικά δικαιώματα ζήτησε και πέτυχε την απόσυρση των βιβλίων από την αγορά εκείνης της εποχής.
Ξαφνικά…
… ένας εκδότης παραλαμβάνει άγνωστο πώς, μικροφίλμ με τα βιβλία του Σταγειρίτη και επανεξέδωσε τα βιβλία. Κυκλοφόρησαν σε κάποια αντίτυπα και είναι δύσκολο να βρεθούν, εκτός από κάποια βιβλιοπωλεία της Αθήνας κυρίως, με τον τίτλο ΩΓΥΓΙΑ.
Όταν οι Αρχαίοι ήθελαν να μιλήσουν για την Αρχαία Ιστορία τους τότε έλεγαν: «Την εποχή του Ωγύγου, έγινε το τάδε γεγονός….». Ο Ωγυγος ήταν πανάρχαιος πρόγονος για τους Αρχαίους μας προγόνους. Τότε έγινε ο κατακλυσμός του Ωγύγου (η Αρχαία Ελληνική Μυθιστορία αναφέρει τρείς κατακλυσμούς, σε αντίθεση με τη Παλαιά Διαθήκη που περιγράφει μόνο έναν). Ωγυγία λοιπόν είναι η Ιστορία των Αρχαίων μας προγόνων , οι Τιτάνες, οι Θεοί, οι ήρωες, οι άθλοι τους, πρέπει να θεωρούνται πια πραγματικά γεγονότα και πολλά πανεπιστήμια του εξωτερικού πραγματοποιούν τις έρευνές τους με βάση αυτή τη παραδοχή (ψάξτε τις έρευνες στην Λατινική Αμερική, στην Ινδονησία, την αποστολή της Μυθωδίας με ραδιοτηλεσκόπιο στο Διάστημα-θα να φερθούμε σε άλλο άρθρο).
Το γεγονός ότι κι εμείς τους ονομάζουμε μύθους και όχι παραμύθια δείχνει ότι έχουν κάποιο μακρινό συμβολισμό;
Γιατί δεν κυκλοφορούν αυτά τα βιβλία; Όποιος μπορέσει να βρει αντίτυπο και να το μελετήσει πραγματικά αξίζει…
Είναι φανερό ότι ζούμε σε πολύ σκοτεινές εποχές.
 
 
http://enneaetifotos.blogspot.gr/2014/08/blog-post_43.html

Greece Debt Free...ο Αντίνοος ξανακτυπά!

Kάποιος καλός φίλος, με παρατηρητικότητα, μας έστειλε τις παρακάτω φωτογραφίες.


Είδατε τι γράφει το μπουκάλι;
 

Γράφει: "grand supporter Greece Debt Free.οrg"....
Xμμμ...μπήκαμε λοιπόν στην ιστοσελίδα της εν λόγω ΜΚΟ... 

...διαβάσαμε τα εξής:

" 
Τί είναι το GREECE DEBT FREE;
Το GREECE DEBT FREE είναι δύο οργανισμοί, αλλά ένα κίνημα. (!?)
Το GREECE DEBT FREE Inc. (ΗΠΑ) είναι ένας 501(c)(3) μη-κερδοσκοπικός οργανισμός και το GREECE DEBT FREE – ΕΛΛΑΔΑ ΧΩΡΙΣ ΧΡΕΟΣ είναι ένας ελληνικός μη-κερδοσκοπικός φορέας.
Κάθε οργανισμός έχει παρόμοιους στόχους και κώδικα ηθικής και εργάζεται αποκλειστικά και μόνο προς όφελος του ελληνικού λαού.
Και οι δύο φορείς του GDF είναι μη-πολιτικοί, μη-κυβερνητικοί και μη-κερδοσκοπικοί οργανισμοί,
οι οποίοι προτρέπουν πολίτες και εταιρείες να αναλάβουν δράση με σκοπό τη μείωση του Ελληνικού εθνικού χρέους σε βιώσιμα επίπεδα.

Τί κάνει το GREECE DEBT FREE;
Το GREECE DEBT FREE δέχεται δωρεές με σκοπό την αγορά ελληνικών κρατικών ομολόγων στις διεθνείς αγορές,
σε τιμές πολύ χαμηλότερες από το ποσό που οφείλεται από το ελληνικό κράτος.
Στη συνέχεια, το GDF βοηθά στη μείωση του χρέους μέσω της ακύρωσης των εν λόγω ομολόγων,
βοηθώντας κατά αυτό τον τρόπο να μειωθεί το Ελληνικό εθνικό χρέος σε βιώσιμα επίπεδα.
Επίσης, εκδίδονται GDF Value Banners (αυτοκόλλητα με την ειδική σήμανση του GDF)
σε άτομα και επιχειρήσεις ως αναγνώριση των δωρεών που έχουν ήδη γίνει.

Διαφάνεια
Οι ιδρυτικές αρχές του GREECE DEBT FREE κωδικοποιούνται στα καταστατικά των δύο φορέων,
που αποκλείουν την πολιτική επιρροή, καθώς και την εμπλοκή πολιτικών προσώπων σε οποιαδήποτε θέση εντός των οργανισμών.
Το GDF δεν έχει υπαλλήλους, λειτουργεί από εθελοντές και ενδιαφερόμενους πατριώτες και τα έξοδα λειτουργίας του είναι αμελητέα.
Αυτό που κάνει το GDF είναι απλό, αυτοματοποιημένο και αναφέρεται στο καταστατικό μας.
Το GREECE DEBT FREE προτρέπει πολίτες και εταιρείες να αναλάβουν δράση με σκοπό τη μείωση του Ελληνικού εθνικού χρέους σε βιώσιμα επίπεδα.
Το GDF καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια για να είναι μια διαφανής πλατφόρμα, η οποία δίνει τη δυνατότητα εξαγοράς και ακύρωσης του Ελληνικού εθνικού χρέους
από τους πολίτες. Το GDF δίνει δύναμη στους πολίτες, επιτρέποντας σε όλους να συμμετάσχουν σε μια δημοκρατική και συλλογική λύση απέναντι την κρίση.
Το GDF aποτελεί μια πλατφόρμα πολιτών, που συμβάλλουν σε μία θετική οικονομική αλλαγή με πολύ έξυπνο τρόπο.... "

Το καλύτερο, εκτός από το βιντεάκι που ακολουθεί και που ως μεγάλοι υποστηρικτές φιγουράρουν: οι: 
Vangelis Marinakis Olympiakos football club (το γράφουμε όπως είναι γραμμένο) και... η μπύρα Volkan, είναι πως το υπουργείο οικονομικών δημοσίευσε και Δελτίο Τύπου σχετικά με τα 3.120.000 ευρώ που γράφει πως έχει μαζέψει μέχρι στιγμής η ΜΚΟ... 



Φυσικά η πρωτοβουλία Σώρρα (τον οποίο τον βράβευσαν μαζί με μέλη του οργανισμού ΕΙ ΕΝD πριν τους γνωστοποιήσουν τους όρους για να πάρουν τα 600$ δις) δεν τους κάνει.... 
....μια και έχει ως όρους τον ενδελεχή έλεγχο του χρέους και τις ποινικές ευθύνες και διώξεις κατά των υπευθύνων όπως θα προκύψουν από την έρευνα....Σιγή ιχθύος! Λάσπη και πόλεμος όπως πιστεύουμε πως είναι και αυτή η κίνηση. Μια κίνηση σύγχυσις και απόσπασης της προσοχής μας από την γνήσια λύση.

ΔΕΙΤΕ ΣΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟ (ΠΑΠΑΤΖΙΔΙΚΟ-ΥΠΕΡΑΠΛΟΥΣΤΕΥΜΕΝΟ) ΒΙΝΤΕΟ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΤΟ GDF!...



Το ωραίο είναι πως οι τύποι παρουσιάζουν την μπύρα VOLKAN Σαντορίνης, ως: "..το πρώτο πιστοποιημένο προϊόν του GREECE DEBT FREE..." 
Δηλαδή παίρνουν τα λεφτά και φτιάχνουν...μπύρες;

Και βέβαια: 
"... φέρει τη σημαία GDF και αποτελεί παράδειγμα για να ακολουθήσουν και άλλες μάρκες προϊόντων με το σήμα GDF.."

Δείτε και γελάστε (κλάψτε γιατί μας έχουν κάνει εντελώς ηλίθιους και ανοήτους μια και συνεχίζουμε και πιστεύουμε ότι δήθεν, για το καλό μας, κομπίνα για αποπροσανατολισμό μας στήνουν).
 ΔΕΙΤΕ:  http://www.greecedebtfree.org/grand-supporters


ΓΡΑΦΟΥΝ ΜΕΤΑΞΥ ΑΛΛΩΝ:

Δεν θα ήταν ευκολότερο αν όλοι οι Έλληνες άρχιζαν να πληρώνουν τους φόρους τους;


Οι πολίτες θα πρέπει πάντοτε να πληρώνουν τους φόρους τους – είναι μέρος της Σωκρατικής συμφωνίας μας με την κοινωνία. Ωστόσο, οι φόροι δεν πηγαίνουν πάντοτε εξολοκλήρου στην αποπληρωμή του χρέους. Το GDF χρησιμοποιεί όλες τις δωρεές από τον Ιούνιο του 2012 για να αγοράσει ομόλογα σε πολύ χαμηλές τιμές και να τα ακυρώσει.


Πολλοί Έλληνες πιστεύουν ότι το χρέος της Ελλάδας δεν είναι δικό τους σφάλμα, αλλά σφάλμα της κυβέρνησης. Θέλω να πω, δεν φοβάστε ότι οι απλοί άνθρωποι θα αισθανθούν δυσαρέσκεια για την πρωτοβουλία αυτή;

Τα σφάλματα είναι θέματα που ο κόσμος πρέπει να συζητήσει εκτενώς αργότερα, σήμερα έχουμε να αντιμετωπίσουμε μια κρίση. Έχουμε κατανοήσει ότι το χρέος είναι κάτι με το οποίο ζούμε και για το οποίο πληρώνουμε, ανεξάρτητα από το ποιος έφταιξε. Το να αναζητήσουμε ποιος φταίει δεν είναι θέμα που αφορά το κίνημα του GDF ή τις αρχές μας. Οι Έλληνες πληρώνουν για το χρέος ούτως ή άλλως μέσω της πολιτικής λιτότητας, των περικοπών και της ανεργίας. Δεν είναι αυτό που θέλουν, αλλά αυτό με το οποίο είναι αναγκασμένοι να ζουν. Ωστόσο, το βάρος της κρίσης δεν κατανέμεται ομοιόμορφα μεταξύ των Ελλήνων. Πολλοί Έλληνες δεν έχουν νιώσει τις επιπτώσεις της κρίσης, ενώ άλλοι υποφέρουν πολύ. Για πολλούς Έλληνες, είναι ανυπόφορο να βλέπουν τους συμπολίτες τους να υποφέρουν και θέλουν να κάνουν κάτι γι 'αυτό. Και εμείς, στο GDF, πιστεύουμε ότι μπορούν. Δίνουμε δύναμη στους εαυτούς μας όταν επιλέγουμε να αναλάβουμε δράση και να αντιμετωπίσουμε οι ίδιοι τα προβλήματά μας. Το GDF είναι ένα εργαλείο για τους ανθρώπους να αναλάβουν δράση, εάν το επιλέξουν. Το GDF προσφέρει στους πολίτες ένα ασφαλές μέσο για να αντιμετωπίσουν το χρέος μέσω μιας επαναγοράς που πρόερχεται από τους πολίτες. Το GDF επιτρέπει στους ανθρώπους να συμμετέχουν σε μια επαναγορά που πρόερχεται από τους πολίτες σε όποιο βαθμό μπορούν, οικονομικά, εάν το επιθυμούν. Το GDF επιτρέπει τη μείωση του χρέους, χωρίς να ασχολείται με την κυβέρνηση ή με την απόδοση σφαλμάτων.


Τι μπορώ να κάνω για να βοηθήσω το GREECE DEBT FREE – ΕΛΛΑΔΑ ΧΩΡΙΣ ΧΡΕΟΣ;


Μπορείς να κάνεις δωρεά απευθείας online. Μπορείς να διαδώσεις το μήνυμα του GDF μέσω των Social Media: Facebook, Twitter και Youtube. Μπορείς να επιλέξεις προϊόντα που υποστηρίζουν το GDF και βοηθούν να μειωθεί το Ελληνικό χρέος. Το GDF value banner πάνω σε ένα προϊόν δείχνει ότι αυτό το προϊόν βοηθά στη μείωση του χρέους με την τιμή που αναγράφεται στο αυτοκόλλητο. Με αυτό τον τρόπο, μπορείτε να είστε καταναλωτής και δωρητής την ίδια στιγμή, χωρίς κανένα επιπλέον κόστος για εσάς. Μπορείτε να γίνετε εθελοντής - δείτε το Ambassador Manual.

ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΜΟΓΕΝΕΙΣ ΜΙΑ ΚΑΙ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΕ ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ:

Μπορώ εγώ, ως φορολογούμενος στις ΗΠΑ, να έχω φοροαπαλλαγή;


Το Greece Debt Free είναι μια οργάνωση κατοχυρωμένη στην πολιτεία Delaware, η οποία έχει κάνει αίτηση στη Φορολογική Υπηρεσία των ΗΠΑ για απαλλαγή από φόρους σύμφωνα με το άρθρο 501 (c) (3) του κώδικα εσωτερικού εισοδήματος των ΗΠΑ. Οι συνεισφορές στο Greece Debt Free θα εκπίπτουν από τη φορολογία για τον δότη, όσον αφορά τον ομοσπονδιακό φόρο εισοδήματος των ΗΠΑ (στο βαθμό που επιτρέπεται, σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία) σε περίπτωση που η Φορολογική Υπηρεσία των ΗΠΑ καθορίσει ότι το Greece Debt Free πληροί τις προϋποθέσεις ως 501 (c) (3) αφορολόγητη οργάνωση. Οι δωρητές προς το Greece Debt Free ενθαρρύνονται να συζητήσουν τη δυνατότητα εκπτώσεως των εισφορών τους με δικούς τους φορολογικούς συμβούλους.


Μπορώ εγώ, ως φορολογούμενος στον Καναδά, να έχω φοροαπαλλαγή;


Το Greece Debt Free είναι μια οργάνωση κατοχυρωμένη στην πολιτεία Delaware, η οποία έχει κάνει αίτηση στη Φορολογική Υπηρεσία των ΗΠΑ για απαλλαγή από φόρους σύμφωνα με το άρθρο 501 (c) (3) του κώδικα εσωτερικού εισοδήματος των ΗΠΑ. Σε περίπτωση που η Φορολογική Υπηρεσία των ΗΠΑ καθορίσει ότι το Greece Debt Free πληροί τις προϋποθέσεις ως 501 (c) (3) αφορολόγητη οργάνωση, τότε στο βαθμό που επιτρέπει η ισχύουσα νομοθεσία του Καναδά, οι εισφορές στο GDF θα πρέπει να φοροεκπίπτουν από τον δωρητή για φορολογικούς σκοπούς εισοδήματος στον Καναδά. Οι δωρητές προς το Greece Debt Free από τον Καναδά ενθαρρύνονται να συζητήσουν τη δυνατότητα φοροαπαλλαγής των εισφορών τους με τους φορολογικούς συμβούλους τους.


ΜΕ ΑΛΛΑ ΛΟΓΙΑ...
...ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΤΡΥΠΑ ΣΤΟ ΝΕΡΟ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΣΤΗΜΕΝΑ...
ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΜΕΘΟΔΟΣ ΧΕΙΡΑΓΩΓΗΣΗΣ ΤΟΥ ΜΥΑΛΟΥ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΩΣ:
"ΝΑΙ ΑΠΟΔΕΧΟΜΑΣΤΕ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΩΣ ΕΧΕΙ"
(ΞΕΧΝΑΜΕ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΟΥ ΤΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΝ ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΦΕΡΑΝ ΩΣ ΕΔΩ...)
ΑΛΛΑ ΟΜΩΣ, ΒΟΗΘΑΜΕ ΣΤΗΝ ΜΕΙΩΣΗ ΑΥΤΟΥ ΜΕ "ΕΞΥΠΝΟ ΤΡΟΠΟ"...
...ΚΑΤΑΝΑΛΩΝΟΝΤΑΣ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΜΕ ΤΟ ΣΗΜΑΤΑΚΙ...Ή ΔΙΝΟΝΤΑΣ ΧΡΗΜΑΤΑ...

ΠΟΣΟ ΦΑΙΔΡΟΙ ΚΑΙ ΓΕΛΙΟΙ ΕΙΣΤΕ!!!
ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΠΩΣ ΜΕ ΤΑ ΚΑΚΕΚΤΥΠΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΑΛΙΕΣ ΜΕΘΟΔΟΥΣ ΣΑΣ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΤΕ ΝΑ ΞΕΓΕΛΑΤΕ ΕΣΑΕΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ;;;



ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΦΥΠΝΙΣΘΗΤΕ 
ΕΝΗΜΕΡΩΘΗΤΕ 
ΜΗΝ ΑΦΗΝΕΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΟΝΤΑΙ 
ΦΤΑΝΕΙ Η ΚΟΡΟΪΔΙΑ
ΠΑΡΤΕ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΣΑΣ!
ΕΝΩΣΙΣ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΕΛΛΗΝΩΝ!

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ ΚΑΙ ΥΠΟΓΡΑΨΤΕ ΤΟ - ΚΑΝΤΕ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΣΑΣ: https://app.box.com/s/531gab2y6sc24ujopvcc


Ο Λύχνος καταγράφει ως χρονολογία την από Ανανέωση των Ολυμπιακών Αγώνων από τον Ίφιτο.
Οι Παλαιοί μας Πρόγονοι, μετά την Ανανέωση μετρούσαν... "από πρώτης Ολυμπιάδος"... εννοώντας βέβαια την υπό του Ιφίτου πρώτη!
Ο θεσμός των Ολυμπιάδων χάνεται στα βάθη του χρόνου.
Σεβόμενοι λοιπόν τον Δελφικό χρησμό που έδωσε ο Πύθιος Απόλλων,
το πως δηλαδή,
θα σταματήσουν οι Έλληνες τις εμφύλιες διαμάχες,
το κατ' ελάχιστον θα χρησιμοποιούμε αυτήν την χρονολογία,
τιμώντας τον και ελπίζοντας στην
ΕΝΩΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ!
Κάτι που επιζητεί και επαναλαμβάνει συνεχώς και ο Συνέλληνας Αρτέμης Σώρρας.
ΕΥΟΙ ΕΥΑΝ    ΕΣΣΕΤΑΙ ΗΜΑΡ


 
 
http://olixnos.blogspot.gr/2014/08/greece-debt-free.html

Αυτοί είναι οι αξιωματούχοι του Μ. Αλεξάνδρου που σχετίζονται με την Αμφίπολη


Amphipolis Lion Αυτοί είναι οι αξιωματούχοι του Μ. Αλεξάνδρου που σχετίζονται με την Αμφίπολη

ΑΝΔΡΟΣΘΕΝΗΣ – Ήταν γιος του Καλλίστρατου και καταγόταν από την Θάσο. (Στραβ. 16.3.2) Στην συνέχεια εγκαταστάθηκε στην Αμφίπολη. To 326 π.Χ. αναφέρεται ως ένας από τους τριηράρχους του Μεγάλου Αλεξάνδρου. Αργότερα συνόδεψε τον Νέαρχο στο ταξίδι του προς τον ωκεανό (Στραβ. 16.3.2). Το 324 π.Χ. στάλθηκε από τον Αλέξανδρο να εξερευνήσει την Αραβική ακτή.
ΑΝΤΙΓΟΝΟΣ –  Μακεδόνας, γιος του Κάλλα με καταγωγή από την Αμφίπολη. Ηταν νικητής σε αθλητικούς αγώνες στην Τύρο το 332 π.Χ. Η νίκη του αναφέρεται σε επιγραφή που βρίσκεται τώρα στο Μουσείο Αμφιπόλεως.

AΠΟΛΛΟΔΩΡΟΣ –  Ήταν Μακεδόνας από την Αμφίπολη και ένας από τους εταίρους του Μ. Αλεξάνδρου. Στις γραμματειακές πηγές αναφέρεται να έχει τον βαθμό του στρατηγού. Φέρεται να ήταν διοικητής των στρατιωτών στην Βαβυλώνα (Αρ. 3.16.4) Παρέμεινε εκεί ως τον θάνατο του Μ. Αλεξάνδρου (Αρ. 7.18.1)
ΑΡΙΣΤΟΝΟΥΣ –  Ήταν γιος του Πεισαίου. Είχε καταγωγή από την Εορδαία (Αρ. Ινδ. 18.5), ενώ αναφέρεται και ως Πελλαίος (Αρ. 6.8.24).  Ήταν  ένας από τους Σωματοφύλακες του Μ. Αλεξάνδρου. Το 326 π.Χ. τον βρίσκουμε στον Υδάσπη ποταμό ως έναν από τους τριηράρχους. Μετά τον θάνατο του Αλεξάνδρου ταχθηκε με το μέρος του Περδίκκα. Τον υπηρέτησε ως γενικός διοικητής στην εκστρατεία στην Κύπρο, όπου οι Κύπριοι βασιλείς είχαν πάρει το μέρος του Πτολεμαίου. Νικήθηκε και αναγκάστηκε να παραδοθεί στον Αντίγονο. Στην συνέχεια ο Αντίπατρος τον συγχώρεσε, με την προϋπόθεση να αποτραβηχτεί στην Μακεδονία. Μετά το θάνατο του Αντιπάτρου, ο Αριστόνους πήρε το μέρος του Πολυπέρχονα. Ανέλαβε να κρατήσει την Αμφίπολη και μάλιστα κατάφερε να νικήσει τον στρατηγό του Κάσσανδρου, Κρατεύα. Ο Κάσσανδρος τελικά κατάφερε και τον ξεγέλασε. Αφού τον έπεισε να παραδόσει την Αμφίπολη, τον παρέδωσε σε συγγενείς του Κρατεύα, οι οποίοι τον δολοφόνησαν.
ΛΑΟΜΕΔΩΝ  – Γιός του Λάρυχου και αδερφός του Ερίγυιου. (Αρ. 3.6.5) Είχε γεννηθεί στην Μυτιλήνη. Αργότερα του δόθηκε περιουσία στην Αμφίπολη όπου και εγκαταστάθηκε. Ήταν ένας από τους Εταίρους. Πήρε μέρος στην εκστρατεία στην Ασία. Στην Ισσό, μαθαίνουμε πως τον διόρισε ο Αλέξανδρος, υπεύθυνο για τους Πέρσες αιχμαλώτους. Πιθανότατα επειδή ήταν δίγλωσσος. Υπήρξε ένας από τους τριηράρχους στον Υδάσπη ποταμό (Αρ. Ινδ. 18.4). Μετά τον θάνατο του Αλέξανδρου ανέλαβε την σατραπεία της Κοίλης Συρίας. Τα ίχνη του χάνονται στην Ασία όταν κυνηγημένος από τον Πτολεμαίο, απέδρασε με τον Αλκέτα στην Καρία. Πιθανότατα να σκοτώθηκε, όπως οι υπόλοιποι οπαδοί του Αλκέτα στην Κρητόπολη.
ΕΡΙΓΥΙΟΣ  - Γιός του Λάρυχου και αδερφός του Λαομέδοντα. Είχε γεννηθεί στην Μυτιλήνη και εγκαταστάθηκε αργότερα με την οικογένεια του στην Αμφίπολη. Ήταν και αυτός ένας από τους Εταίρους. Στην εκστρατεία της Ασίας φέρεται να ήταν επικεφαλής των Πελοποννήσιων συμμάχων (Αρ. 3.6.6). Στην μάχη της Ισσού είχε κάτω από τις διαταγές του το ιππικό των συμμαχικών δυνάμεων. (Α 2.8.9 – Κουρτ. 3.9.8.) Του ανατέθηκε η καταδίωξη του Σατιβαρζάνη, τον οποίο σκότωσε σε μονομαχία (Κουρτ. 7.4.32-8). Το 328 π.Χ ο Ερίγυιος πέθανε στην Σογδιανή – πιθανότατα από κάποια αρρώστια – όπου και τάφηκε με τιμές (Κουρ. 8.2.40)
ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ – Ήταν γιος του Δράκοντα και καταγόταν από Κω. Ήταν ο προσωπικός γιατρός της Ρωξάνης. Σκοτώθηκε μαζί με την Ρωξάνη το 310 π.Χ. στην Αμφίπολη. Είχε γράψει το βιβλίο «Ιατρικά» (Σούδα Ι567)
ΝΕΑΡΧΟΣ –  Είχε καταγωγή από την Κρήτη και ήταν γιος του Ανδροτίμου, πιθανότατα από την Λατώ (Α 3.6.5). Ο Βασιλιάς Φίλιππος Β’ τον εξόρισε στην Αμφίπολη, καθώς λόγω των γεγονότων με τον Πυξόδαρο, ο ίδιος είχε πέσει στη δυσμένεια του Βασιλιά. Αργότερα αποκαταστάθηκε από τον Αλέξανδρο και ανέλαβε διοικητής της Λυκίας στην Μ. Ασία. (Α 3.6.6.). Το 326 π.Χ. του δόθηκε η αρχηγία του στόλου. Ξεκίνησε με τον στόλο από τον Υδάσπη ποταμό, έπλευσε στις ακτές του Περσικού κόλπου και έφτασε στις εκβολές του Ευφράτη ποταμού. Σύντομα ακολούθησαν η εξερεύνηση των ακτών της Αραβίας και της Κασπίας. Αργότερα τον βρίσκουμε στα Σούσα, όπου παντρεύτηκε την κόρη της Βαρσίνης. (Α. 7.4.6 ) Μετά τον θάνατο του Αλέξανδρου, υποστήριξε τον Αντίγονο τον μονόφθαλμο. Ο τελευταίος τον εμπιστεύθηκε ως έναν από τους συμβούλους του γιου του, Δημήτριου του Πολιορκητή, στην Συρία ( 313 π.Χ.) Τα ίχνη του από εκεί και πέρα χάνονται.
ΠΥΘΑΓΟΡΑΣ  (ή ΠΕΙΘΑΓΟΡΑΣ) – Μακεδόνας μάντης από την Αμφίπολη. Πήρε μέρος στην εκστρατεία της Ασίας μαζί με τον αδερφό του, Απολλόδωρο. Φέρεται να προφήτευσε τον θάνατο του Μ. Αλεξάνδρου και του Ηφαιστίωνα.
History-of-Macedonia.com
 
http://lithosfotos.blogspot.gr/2014/08/blog-post_806.html
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters