Παρασκευή 5 Σεπτεμβρίου 2014

ΔΡΑΧΜΗ, Η ΕΠΟΜΕΝΗ HΜΕΡΑ ΤΗΣ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΕΩΣ


Η Ελλάδα σήμερα αποτελεί την Ιφιγένεια που θυσιάστηκε στον βωμό της παγκοσμίου τοκογλυφίας ( ευρωζώνη) ,δια την παραδειγματική υποταγή των ευρωπαικών κρατών, στα κελεύσματα, της παγκοσμιοποιήσεως και νέας τάξεως πραγμάτων, δηλαδή της παγκόσμιας κυβερνήσεως των ολίγων.

Μετά την θυσία, κατά παράβασιν του μύθου, στην Ελλάδα παίχτηκε ένα μοναδικό σενάριο λεηλασίας στα παγκόσμια χρονικά, με πακτωλό δις δολλαρίων και ευρώ, σε τζόγο, CDS,επονείδιστου χρέους ,ξέπλυμα χρήματος,επιλεκτικά κουρέματα PSI ,μίζες,οπλικά συστήματα, ανακεφαλαιοποίησεις τραπεζών,θαλασσοδάνεια,με αποκορύφωμα την παραποίησιν των εθνικών μας λογαριασμών, δια την έλευσιν του ΔΝΤ,στην ευρωπαική ένωση μέσω Ελλάδος.

Η λέξις νόμισμα προέρχεται από το ρήμα νομίζω ,που σημαίνει θεωρώ κάτι ως αληθές,την νενομισμένη χρηματική μονάδα μιας πολιτείας, που έχει καθιερωθεί από την μακρά χρήση ,συνήθεια ,θεσμός (Λεξικό LIDDEL & SCOTT)

Το νόμισμα μιας χώρας, αποτελεί το οικονομικό σύμβολο αυτής. Δηλώνει την κρατική ισχύ ,εθνική κυριαρχία,αντανακλά την ευρωστεία της οικονομίας και αποτελεί τον βασικό μοχλό αναπτύξεως και ευημερίας.

Την επόμενη ημέρα του επαναπατρισμού της δραχμής θα υπάρξουν σειρά από οφέλη τα οποία απουσιάζουν από το ευρώ.

Α. Πληρωμή μισθών και συντάξεων ,ρευστότητα στην αγορά ,προσφορά χρήματος μέσω της κεντρικής τραπέζης ,επαναλειτουργία των επιχειρήσεων ,μείωσις της ανεργίας,αναζωογόνησις των ασφαλιστικών ταμείων και τραπεζών χωρίς εξωτερικό δανεισμό, παραμένοντας το χρήμα εντός της οικονομίας. Έτσι επιτυγχάνεται ο μηδενισμός τουεσωτερικού χρέους και διακοπή αυτοτροφοδοσίας του εξωτερικού χρεόυς.Άντ αυτών στο κατοχικό ευρώ ,υπάρχει ο αέναος εξωτερικός δανεισμός άνευ λόγου ,με συνέπεια την χρεωκοπεία και την υποδούλωσιν.

Β. Έλεγχος συνόρων ,εισαγωγών και εκροής συναλλάγματος.

Γ. Λειτουργία της εκδοτικής τραπέζης (τράπεζα Ελλάδος)δια την συγκέντρωσιν,διαχείρισιν και έκδοσιν δημοσίων χρημάτων προς όφελος της εθνικής οικονομίας διαθέτουσα μηχανισμούς όπως διατραπεζικό επιτόκιο,υποτίμησις,εσωτερικό δανεισμό.

Κατά την μεταβατικήν περίοδον μέχρις αποκαταστάσεως της οικονομίας θα εμφανισθούν βραχυχρονίως πληθωριστικές τάσεις ,πιθανή έλλειψις καταναλωτικών αγαθών αλλά το σπουδαιότερο όλων θα είναι οι αντιδράσεις από τις ξένες δυνάμεις κατοχής με τους ντόπιους επίορκους συνεργάτες τους.


Δια να αντιμετωπισθούν τα διάφορα προβλήματα και να αξιοποιηθούν τα πλεονεκτήματα του εθνικού νομίσματος θα πρέπει να τύχουν των κατάλληλων χειρισμών από μια εμπνευσμένη ηγεσία, που θα εξασφαλίσει την εθνική ομοψυχία και συμπαράταξιν του ελληνικού λαού πχ:


1) Μεικτό οικονομικό σύστημα που θα συνυπάρχει ο ιδιωτικός με το δημόσιο τομέα σε θέματα εθνικής ασφαλείας και δημοσίου συμφέροντος.

2) Αποκατάστασις του αξιομάχου των ενόπλων δυνάμεων και σωμάτων ασφαλείας,στρατιωτική θητεία 24 μήνες.

3) Καταγγελία μνημονίων ,επονείδιστου επαχθούς χρέους ,συμβάσεων, συνθηκών που προσβάλουν την εθνική κυριαρχία και το δημόσιο συμφέρον.Προσδιορισμός πραγματικού χρέους και διακανονισμός συμφώνως προς το ελληνικό δίκαιο.

4) Πάγωμα πλειστηριασμών ,διαγραφή χρέους νοικοκυριών και μικρομεσαίων επιχειρήσεων .

5) Απλό , δίκαιο ,σταθερό ,φορολογικό σύστημα.

6) Ενεργοποίησις των πρωτογενών συντελεστών παραγωγής(Γεωργία,Κτηνοτροφία,

Αλιεία) δια τη διατροφή του πληθυσμού.

7) Δημιουργία κινήτρων δια προσέλκυσιν επενδύσεων ,επαναπατρισμό ελληνικής ναυτιλίας και επιχειρήσεων,προώθησις τουρισμού, εξαγωγών.


Δια να υλοποιηθούν τα ανωτέρω, θα απαιτηθούν αγώνες και θυσίες .Με τη βοήθεια του Θεού, τον σωστό σχεδιασμό και το πατριωτισμό των ελλήνων ,μπορούμε να αποκτήσουμε ξανά Ελευθερία , Ανάπτυξιν, Αξιοπρέπεια και Ευημερία .



Ιδομενέας Σαρρής



Πηγή ηλεκτρικό ταχυδρομείο
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters