Δευτέρα 8 Σεπτεμβρίου 2014

Υδροσίφωνες στο Αιγαίο!


Εννέα εντυπωσιακοί υδροσίφωνες έκαναν το πρωί του Σαββάτου την εμφάνισή τους στο βόρειο Αιγαίο. Τρεις σχηματίστηκαν μεταξύ Σκιάθου και Σκοπέλου, τρεις στην περιοχή της Λήμνου και τρεις στο Άγιον Όρος, κοντά στη Ιερά Μονή Μεγίστης Λαύρας.Πρόκειται για άκρως επικίνδυνα φαινόμενα, τα οποία μπορεί να διαρκέσουν από τρία έως 15 λεπτά. Η διάμετρός τους είναι δυνατόν να φθάσει έως τα 100 μέτρα και συνοδεύονται από ανέμους έντασης 200 χιλιομέτρων την ώρα.
Ο υδροσίφωνας είναι μία έντονα περιστρεφόμενη στήλη αέρα, που περιέχει αρκετές ποσότητες νερού μαζί με το περιεχόμενό του, που μπορεί να είναι ακόμη και ψάρια, βατράχια κ.λπ.



Όπως εξηγεί στην εφημερίδα «Ελεύθερος Τύπος» ο διδάκτορας Μετεωρολογίας από το Κέντρο Μετεωρολογικών Εφαρμογών του ΕΛΓΑ στο αεροδρόμιο «Μακεδονία» της Θεσσαλονίκης Μιχάλης Σιούτας, «ο Σεπτέμβριος είναι ο μήνας με τη μεγαλύτερη συχνότητα των υδροσιφώνων, γεγονός που οφείλεται κυρίως στη μεγάλη θερμοκρασία της επιφάνειας της θάλασσας, η οποία σε αρκετές περιοχές αυτόν τον μήνα είναι η υψηλότερη του έτους».
«Οι ανεμοστρόβιλοι στην πλειονότητά τους εμφανίζονται το καλοκαίρι και κατά δεύτερο λόγο τον χειμώνα, ενώ οι σίφωνες θάλασσας στο μεγαλύτερο ποσοστό τους εκδηλώνονται το φθινόπωρο και ακολουθεί το καλοκαίρι. Στο πλαίσιο της παγκόσμιας θέρμανσης και των ενδεχόμενων κλιματικών αλλαγών είναι πιθανό να εμφανίζονται σίφωνες όλο και πιο συχνά, σφοδρότεροι, σε ολοένα και περισσότερες περιοχές» προσθέτει.


Σύμφωνα με τον κ. Σιούτα, θαλάσσιοι σίφωνες μπορεί να σχηματιστούν και σε σχεδόν αίθριο καιρό χωρίς καταιγίδα, σε ημέρες αυξημένης υγρασίας και αστάθειας των χαμηλότερων ατμοσφαιρικών στρωμάτων ή ισχυρότερης θέρμανσης της επιφάνειας της θάλασσας.
Συχνά βγαίνουν στην ξηρά και κατά κανόνα διαλύονται. Ωστόσο, μπορούν να ισχυροποιηθούν και να προκαλέσουν μεγάλες καταστροφές, ακόμη και τον θάνατο ανθρώπων.



«Τον Φεβρουάριο του 2004 υδροσίφωνας σκότωσε ένα δεκάχρονο αγόρι την ώρα που έπαιζε σε παραλία της Πιερίας. Το 1934 υδροσίφωνας βγήκε από τη θαλάσσια περιοχή της Ιθάκης, στη Δ. Ελλάδα, και εισέβαλε στην περιοχή του Αστακού Αιτωλοακαρνανίας προκαλώντας τον θάνατο τριών ανθρώπων, τον τραυματισμό άλλων 40 και μεγάλες υλικές ζημιές» επισημαίνει o κ. Σιούτας.


Αξίζει, πάντως, να σημειωθεί ότι στην Ελλάδα η μεγαλύτερη συχνότητα υδροσιφώνων έχει εντοπιστεί στα βόρεια της Κρήτης, στη θαλάσσια περιοχή βόρεια του Λασιθίου και του Ηρακλείου.
Στις περιοχές αυτές, μάλιστα, εμφανίζονται και οικογένειες υδροσιφώνων, όπως ήταν η περίπτωση το πρωί της 5ης Σεπτεμβρίου 2002, οπότε καταγράφηκαν 14 υδροσίφωνες σε διάστημα 90 λεπτών. Στη θαλάσσια περιοχή μεταξύ του μικρού νησιού Δία και Ηρακλείου εμφανίστηκαν περίπου 30 υδροσίφωνες στις 21 Σεπτεμβρίου 2006 σε διάστημα περίπου δυόμισι ωρών (8.30 π.μ. - 11 π.μ.).
 

Το Ισλαμικό Κράτος βγάζει εκατομμύρια διακινώντας αρχαιότητες μέσω Τουρκίας!


Το Ισλαμικό Κράτος (ΙΚ), χρηματοδοτείται από χορηγίες των υποστηρικτών του, από την επιβολή «φόρων» στις κατακτημένες περιοχές, αλλά και άλλες εγκληματικές δραστηριότητες όπως η καταβολή λίτρων από απαγωγές δυτικών πολιτών, αλλά και το σύγχρονο δουλεμπόριο γυναικών που ανήκουν σε αλλόθρησκες μειονότητες της Συρίας και του Ιράκ.

Τώρα, μια νέα εγκληματική δραστηριότητα του Ισλαμικού Κράτους βλέπει το φως της δημοσιότητας, καθώς υπάρχουν σημαντικά στοιχεία πως το Ισλαμικό Κράτος έχει πωλήσει αρχαιότητες αξίας εκατομμυρίων δολαρίων μέσω Τουρκίας. Μάλιστα, η λεηλασία των ιστορικών μνημείων ενδέχεται να έχει αναχθεί στην κύρια πηγή εσόδων των τζιχαντιστών! Σύμφωνα δε με εκτιμήσεις ενός σύριου αρχαιολόγου, η Τουρκία και Τούρκοι υπήκοοι έχουν διαδραματίσει βασικό ρόλο σε αυτήν την επονείδιστη υπόθεση.

Σε δημοσίευμα του ειδησεογραφικού ιστότοπου αλ Μόνιτορ το ΙΚ έχει κερδίσει σημαντικά ποσά από τη λεηλασία αρχαιοτήτων στη Συρία και το Ιράκ. Η οργάνωση ενθαρρύνει παράνομες ανασκαφές σε αρχαιολογικούς χώρους και λαμβάνει ένα ποσοστό επί των πωλήσεων των αρχαιοκάπηλων. Οι αρχαιότητες μεταφέρονται μέσω Τουρκίας και πωλούνται σε συλλέκτες σε όλον τον κόσμο.

Η λεηλασία της ιστορικής κληρονομιάς έχει φθάσει σε απίστευτο βαθμό, καθώς τα αντιμαχόμενα μέρη αδιαφορούν για την αρχαιολογική κληρονομιά και οι διεθνείς διακινητές βρήκαν τη μοναδική ευκαιρία να δράσουν ανενόχλητοι, σε ένα πλαίσιο απουσίας έννομης τάξης στην περιοχή. Ιστορικά μνημεία χιλιάδων ετών, σήμερα λεηλατούνται συστηματικά. Την ώρα που οι κρατικές αρχές και οι δυνάμεις της αντιπολίτευσης ανταλλάσουν κατηγορίες για το ποιος φέρει την ευθύνη της ανυπολόγιστης καταστροφής και τη λεηλασίας αρχαιοτήτων, το ΙΚ, η σκοτεινή δύναμη της περιοχής, συμπεριφέρεται ακόμη πιο απερίσκεπτα πάνω στο ευαίσθητο αυτό ζήτημα.

Πλέον το Ισλαμικό Κράτος προχωράει συστηματικά στην λεηλασία αρχαιοτήτων της Συρίας, μετατρέποντας την αρχαιοκαπηλία σε πηγή εσόδων για την οργάνωση.

Πλέον το ΙΚ προχωράει συστηματικά στην λεηλασία αρχαιοτήτων της Συρίας, μετατρέποντας την αρχαιοκαπηλία σε πηγή εσόδων για την οργάνωση. Η δράση αυτή στη Συρία παράγει εύλογες ανησυχίες πως η τζιχαντιστική αρχαιοκαπηλία θα επεκταθεί και σε εδάφη του Ιράκ που ελέγχονται από εξτρεμιστές ισλαμιστές. Είναι άλλωστε σαφές πως το ΙΚ δεν σέβεται τίποτα πέρα από τις πεποιθήσεις του και ότι δεν έχει ενδοιασμούς σχετικά με το αν θα βομβαρδίσει και καταστρέψει μνημεία όπως είναι αρχαιολογικοί χώροι, τάφοι και τζαμιά Σιιτών, χριστιανικές εκκλησίες. Μάλιστα, θεωρούν ότι η καταστροφή των μνημείων των «άπιστων» αποτελεί βασικό καθήκον τους. Έτσι, η εξτρεμιστική οργάνωση δεν έχει οποιανδήποτε ενδοιασμό να ισοπεδώσει τα κτίρια πολιτιστικής κληρονομιάς και να πωλήσει τα ακίνητα μέρη σε διακινητές στη Δύση.

Ανατριχιαστικές εκθέσεις έχουν εμφανιστεί στα διεθνή μέσα ενημέρωσης. Κάποιοι μάλιστα ισχυρίζονται ότι η λεηλασία των ιστορικών μνημείων έχει αναχθεί στην κύρια πηγή εσόδων της οργάνωσης, εκτιμώντας ότι τα χρήματα που μπαίνουν στο ταμείο της οργάνωσης είναι περισσότερα από τα χρήματα που συλλέγει μέσω χορηγιών και από τους εκβιαστικούς «φόρους» που επιβάλλει στους κατοίκους των περιοχών που βρίσκονται υπό έλεγχο.

Το ΙΚ ενθαρρύνει τις λαθραίες ανασκαφές στις περιοχές που ελέγχει. Όλα τα αντικείμενα που έρχονται στο φως αποστέλλονται προς τις δυτικές αγορές με τη βοήθεια διεθνών διακινητών. Οι μαχητές του ΙΚ αρχικά ενεπλάκησαν σε αυτήν την λεηλασία. Όμως μετά την διακήρυξη ίδρυσης του ισλαμικού «κράτους», το ΙΚ υιοθέτησε μια πιο συστηματική διαδικασία. Οι μαχητές πλέον περιορίζονται μόνο στο να επιβλέπουν τις ανασκαφές και να εισπράττουν 20% «φόρο» επί των πωλήσεων. Σύμφωνα δε με την εφημερίδα Guardian, μόνο στην περιοχή αλ- Ναμπούκ, το IK «τσέπωσε» $36 εκατομμ. Δολάρια από αρχαιότητες, έως και 8.000 ετών, που προήλθαν από λαθραίες ανασκαφές.

Οι μαχητές του ΙΚ αρχικά ενεπλάκησαν σε αυτήν την λεηλασία.Πλέον περιορίζονται μόνο στο να επιβλέπουν τις ανασκαφές και να εισπράττουν 20% «φόρο» επί των πωλήσεων.

Η εξάπλωση της οργάνωσης στο Ιράκ και ο έλεγχος εκτεταμένων εδαφών, έχει εγείρει ένα νέο κύμα ανησυχιών για την ιστορική κληρονομιά μιας χώρας που δεν έχει ανακάμψει ακόμη από την πολιτιστική καταστροφή που ακολούθησε της εισβολής των ΗΠΑ το 2003. Το ιρακινό υπουργείο Τουρισμού, ανακοίνωσε τον περασμένο μήνα, ότι 4.500 περίπου ιστορικά μνημεία είχαν ήδη καταστραφεί ή λεηλατηθεί, προτρέποντας τις τοπικές φυλές αλλά και την UNESCO να προστατέψουν τις πόλεις Ασούρ, Χαντάρ και Νεμρούντ.

Στη Συρία, όπου βρίσκονται έξι πόλεις που εντάσσονται στον Κατάλογο Μνημείων Παγκόσμιας Πολιτιστικής Κληρονομιάς, το 90% των ιστορικών μνημείων της χώρας είναι εντός των πεδίων πολεμικών συγκρούσεων. Η αυξανόμενη σοβαρότητα της κατάστασης οδήγησε το Διεθνές Συμβούλιο Μουσείων (ICOM) να εκδώσει μια έκθεση έκτακτης ανάγκης, που παρέθετε μια λίστα με συριακούς θησαυρούς που βρίσκονται σε κίνδυνο και παροτρύνοντας τα μουσεία , τους συλλέκτες και τους οίκους δημοπρασιών σε όλον τον κόσμο να μην αποκτούν και να πωλούν αντίστοιχα αντικείμενα. Η έκθεση του ICOM αντικατοπτρίζει την σοβαρότητα της κατάστασης για τον κίνδυνο καταστροφής της πολυπολιτισμικής κληρονομιάς της Συρίας , καθώς το παράνομο εμπόριο αρχαιοτήτων και ιστορικών αντικειμένων τροφοδοτείται από την ακόρεστη όρεξη των συλλεκτών της Δύσης.

Οι εικόνες της Google αποτυπώνουν το μέγεθος της καταστροφής

Οι εικόνες της Google, εύκολα προσβάσιμες στο διαδίκτυο, αποτυπώνουν πως σημαντικοί αρχαιολογικοί χώροι έχουν ρημάξει και σήμερα μοιάζουν με μικρούς λόφους σε διάστημα ενός χρόνου. Οι εικόνες, που δημοσιεύθηκαν από το National Geographic τον Ιούλιο, δείχνουν την άθλια κατάσταση της αρχαίας πόλης της Απάμειας στη Συρία, η οποία περιλαμβάνεται στον Κατάλογο Παγκόσμιας Κληρονομιάς. Ο δικτυακός ιστότοπος Trafficking Culture τεκμηριώνει την καταστροφή με ακόμη πιο λεπτομερείς εικόνες. Η αρχαία ρωμαϊκή πόλη Απάμεια έχει λεηλατηθεί σε μια κλίμακα που πιθανότατα ποτέ δεν γνώρισε στα 2.000 χρόνια ιστορίας της. Στο Google Earth του 2011, η περιοχή φαίνεται να είναι άθικτη. Λιγότερο από ένα χρόνο αργότερα, τον Απρίλιο του 2012, οι τρύπες άφησαν πίσω οι τυμβωρύχοι με τις παράνομες ανασκαφές, κάνουν το χώρο να μοιάζει με διάστικτο πεδίο. Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι οι κλέφτες που λεηλάτησαν την αρχαία πόλη μετέφεραν τις αρχαιότητες που εντόπισαν σε δυτικούς συλλέκτες.

Η αρχαία ρωμαϊκή πόλη Απάμεια έχει λεηλατηθεί σε μια κλίμακα που πιθανότατα ποτέ δεν γνώρισε στα 2.000 χρόνια ιστορίας της.

Αυτό το είδος λεηλασίας, η οποία διευκολύνεται από το κενό εξουσίας, λέγεται ότι διεξάγεται από το Ισλαμικό Κράτος, ανάγει την εξτρεμιστική οργάνωση σε μια από τις πλουσιότερες τρομοκρατικές ομάδες παγκοσμίως. Η διακίνηση αρχαιοτήτων στις περιοχές που ελέγχει το ΙΚ εκτιμάται ότι είναι αξίας $ 1 δισεκατομμυρίου δολαρίων. UNESCO εκτιμά ότι «πολεμικές αρχαιότητες " – αντικείμενα που εξάγονται λαθραία από εμπόλεμες ζώνες – ανέρχονται στα $2,2 δισεκατομμύρια δολάρια ετησίως. Ακόμη χειρότερα, όσο οι αντιμαχόμενες ομάδες οικειοποιούνται με τη μαύρη συλλεκτική αγορά, τόσο περισσότερο αυξάνεται το μέγεθος της καταστροφής. Το παράνομο εμπόριο αρχαιοτήτων έχει γίνει η τρίτη μεγαλύτερη εγκληματική αγορά μετά το λαθρεμπόριο όπλων και ναρκωτικών!

Η διαδρομή από το Ισλαμικό Κράτος στην Τουρκία

Ένας αρχαιολόγος εξοικειωμένος με την περιοχή, ο Αμρ αλ-Αζμ, κάποτε επικεφαλής του κέντρου αποκατάστασης της Δαμασκού, ο οποίος τώρα διαμένει στις Ηνωμένες Πολιτείες, έδωσε συνέντευξη στον Τζέισον Φελτς, συγγραφέα του βιβλίου "Chasing Aphrodite." Στη συνέντευξη, τ ην οποία ο Felch δημοσιεύει στην ιστοσελίδα του, ο αλ-Αζμ εξηγεί πως το συριακό κράτος κλείνει τα μάτια στις λεηλασίες, ενώ το ΙΚ προτρέπει του κατοίκους λέγοντας ότι είναι ελεύθεροι να αναζητήσουν και να πωλήσουν ιστορικά αντικείμενα, υπό την προϋπόθεση να αποδώσουν φόρο στην οργάνωση. Το αποτέλεσμα είναι πως αρκετοί αρχαιοκάπηλοι, ντόπιοι αλλά μεταξύ του και Τούρκοι, μπήκαν στους αρχαιολογικούς χώρους στην κυριολεξία «με μπουλντόζες».

Σύμφωνα με εκτιμήσεις του αλ-Αζμ, η Τουρκία και οι Τούρκοι υπήκοοι έχουν διαδραματίσει βασικό ρόλο σε αυτήν την επονείδιστη υπόθεση. Η διαδρομή των λαθρεμπόρων περνά μέσα από την Τουρκία. Όλα τα αντικείμενα διοχετεύονται στον κόσμο μέσω Τουρκίας.
το ΙΚ προτρέπει του κατοίκους να αναζητήσουν ελεύθερα και να πωλήσουν ιστορικά αντικείμενα, υπό την προϋπόθεση να αποδώσουν φόρο στην οργάνωση

"Κάποιοι διεθνείς ντίλερς ... άρχισαν να έρχονται στη Συρία, αλλά γρήγορα η κατάσταση εξελίχθηκε πολύ επικίνδυνη γι 'αυτούς. Τώρα, όλοι οι έμποροι παραμένουν έξω από τα σύνορα της Συρίας, στη γειτονική Τουρκία. Μόνο οι τούρκοι έμποροι εισέρχονται στη Συρία για να συναντηθούν με τους ντόπιους. (Σημείωση: τόσο οι Τούρκοι όσο και τα μέλη του Ισλαμικού Κράτους ανήκουν στον ίδιο μουσουλμανικό κλάδο, δηλαδή είναι Σουνίτες Μουσουλμάνοι, επομένως δεν αντιμετωπίζονται ως άπιστοι όπως οι Σιίτες.
Περισσότερα ΕΔΩ )

Σύμφωνα πάντα με τον σύριο αρχαιολόγο αλ-Αζμ, οι Τούρκοι διακινητές « αγοράζουν αρχαιότητες και τις παίρνουν πίσω στην Τουρκία. Ένα από τα κύρια κέντρα για το παράνομο εμπόριο είναι η πόλη Tell Abiad, στη συριακή πλευρά, η οποία βρίσκεται κοντά στηνΟύρφα της Τουρκίας.Παρατηρείται επίσης έξαρση του λαθρεμπορίου στη διασυνοριακή πόλη Κιλίς της Τουρκίας. Από εκεί και πέρα, δεν γνωρίζουμε πού και πως μεταφέρονται οι αρχαιότητες.

Μάλιστα, μερικά διάσημα αξιοθέατα, σύμφωνα με τον αρχαιολόγο αλ-Αζμ, λεηλατήθηκαν"κατόπιν παραγγελίας" των συλλεκτών, όπως για παράδειγμα ο Τάφος των Τριών Αδελφών στην Παλμύρα, η οποία βρίσκεται υπό τον έλεγχο του Ισλαμικού Κράτους.

Οι πόλεμοι στην περιοχή της Μέσης Ανατολής έχουν οδηγήσει σε τέτοιας κλίμακας αιματοχυσία, μετακίνηση πληθυσμών και ερήμωση, που η πολιτιστική πτυχή για μια ακόμη φορά παραβλέπεται ως δευτερεύον θέμα που θα πρέπει να ασχοληθούμε αργότερα. Όμως οι λεηλασίες και το λαθρεμπόριο είναι μια στυγνή πράξη που εξαλείφει την ίδια την ταυτότητα των ανθρώπων που ζουν σε αυτά τα εδάφη. Οι μακροπρόθεσμες επιπτώσεις της τζιχαντιστικής αρχαιοκαπηλίας κινδυνεύει να πάρει διαστάσεις μη ανακτήσιμης καταστροφής. Οι ισχυρισμοί ότι η Τουρκία κάνει τα στραβά μάτια, όχι μόνο για τους μαχητές, αλλά και για τους λαθρεμπόρους αρχαιοτήτων είναι τρομεροί. Μακάρι να μπορούσαμε να πούμε ότι είναι αβάσιμοι οι ισχυρισμοί, αλλά για την ώρα όλα τα στοιχεία αποδεικνύουν το αντίθετο.

Μετάφραση Επιμέλεια OnAlert
Πηγή αλ Μόνιτορ

http://www.logiosermis.net/2014/09/blog-post_807.html#.VA4TAKMrHpd 

ΑΝΤΩΝΗΣ ΒΑΛΣΑΜΑΚΗΣ στην END ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ 8/9/2014

 



http://alfeiospotamos.blogspot.gr/2014/09/end-892014.html

1ος Ελλάνιος Υπερμαραθώνιος Εφέδρων 'Εχετλαίος', Ρεπορτάζ και Συνεντεύξεις



 




http://end-artemi-sorra-cyprus.blogspot.gr/2014/09/1_8.html

ΑΥΤΗ είναι η ΟΔΟΝΤΟΚΡΕΜΑ που περιέχει ΦΘΟΡΙΟ 500.000% πάνω από το επιτρεπόμενο- Υπεύθυνη για ΚΑΡΚΙΝΟ και Χαμηλό IQ (ΒΙΝΤΕΟ)



Δημοφιλή φθοριούχος οδοντόκρεμα περιέχει 5.000 PPM φθοριδίου νατρίου – σχεδόν 500.000% πέρα από το επίπεδο που είναι γνωστό ότι βλάπτει το σώμα σας. Αυτές τις μέρες είμαι πραγματικά σοκαρισμένος από ένα πρόσφατο εύρημα.
Σοκαρίστηκα, όμως, όταν έμαθα ότι κάποιος ήξερε ότι χρησιμοποιούσε πραγματικά μια απο τον γιατρό συνιστώμενη οδοντόπαστα που περιέχει ένα επιβλητικό 5.000 φθόριο PPM. Αυτό είναι 5.000 φορές, ή 5.000% υψηλότερο από το ποσό του φθορίου που έχει συνδεθεί με τους κορυφαίους ιατρικούς επαγγελματίες με 25% αυξημένο ρυθμό ανάπτυξης των όγκων, την καλλιέργεια των κυττάρων του καρκίνου, καθώς και τη μείωση του ΔΕΙΚΤΗ ΝΟΗΜΟΣΎΝΗΣ.
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ



http://wwwaporrito.blogspot.gr/2014/09/500000-iq.html

Κόβουν KAI τα τεστ ΠΑΠ- ΠΡΟΣΤΑΤΗ !! Τρελάθηκαν εντελώς; OXI Βέβαια, ΒΑΛΤΟΙ Εθνοκτόνοι είναι

γιατροι
Ποικίλες αντιδράσεις και σχόλια προκαλεί η επιβολή πλαφόν στις διαγνωστικές εξετάσεις, προκειμένου να περιοριστούν οι δαπάνες του ΕΟΠΥΥ.
Συγκεκριμένα, και σύμφωνα με τις νέες συνταγογραφικές οδηγίες, το τεστ Παπανικολάου δεν δικαιολογείται σε γυναίκες μικρότερες των 21 ετών και σε γυναίκες άνω των 65 ετών, ενώ ενδείκνυται έλεγχος κάθε τριετία.
Έως σήμερα, όλες οι γυναίκες, από την έναρξη της σεξουαλικής τους ζωής, μπορούσαν να κάνουν τεστ και να αποζημιωθούν από τον ΕΟΠΥΥ. Η δε εξέταση για καρκίνο του προστάτη δεν θα δικαιολογείται πλέον σε άνδρες κάτω των 40 ετών και άνω των 75 και σε όσους έχουν βαριές συνυπάχουσες νόσους. Θα δικαιολογείται σε άνδρες άνω των 50 ετών, σε άνδρες μεταξύ 45 και 50 ετών, εφόσον....
έχουν πατέρα ή αδελφό που έχει προσβληθεί από καρκίνο του προστάτη σε ηλικία κάτω των 65 ετών και σε άνδρες 40 με 45 ετών, εφόσον έχουν πολλαπλούς συγγενείς που έχουν προσβληθεί από καρκίνο του προστάτη σε ηλικία κάτω των 65 ετών.
Οι ασφαλισμένοι θα πρέπει να ρωτούν τα διαγνωστικά κέντρα εάν έχουν το περιθώριο να διενεργήσουν τις εξετάσεις.
Εάν το πλαφόν συμπληρωθεί, πριν από το τέλος του μήνα, το διαγνωστικό κέντρο θα μπορεί να ζητά την πληρωμή των εξετάσεων από τον ασφαλισμένο ή να τον παραπέμπει σε άλλο διαθέσιμο διαγνωστικό κέντρο.
Οι ασφαλισμένοι θα μπορούν ωστόσο να εκτελούν την εξέταση δωρεάν στα δημόσια νοσοκομεία και τις άλλες δημόσιες δομές υγείας
 
http://skeftomasteellhnika.blogspot.gr/2014/09/kai-oxi.html

Αποκαλυπτική ομιλία που ξεσκεπάζει όσους κρύβονται πίσω από την οργανωμένη εφαρμογή του ελέγχου μας μέσω της τροφής (βίντεο)

 
Οι κίνδυνοι των ΓΤΟ στην υγεία, στο περιβάλλον και στη βιοποικιλότητα έχουν τεκμηριωθεί καλά και επανειλημμένα σε ανεξάρτητες έρευνες. Η μυθολογία επίσης που διαχέει το λόμπι της βιοτεχνολογίας (εξάλειψη της πείνας, μεγαλύτερες αποδόσεις, συνύπαρξη ΓΤΟ και βιολογικών, κλπ) έχει ευρέως και αποτελεσματικά καταρριφθεί.
Όμως υπάρχει μία πτυχή του ζητήματος που δεν έχει τύχει αντίστοιχης προβολής ενώ είναι ίσως η πιο βασική στο να κατανοήσουμε τι τελικά συμβαίνει: είναι η κρυφή γεωπολιτική ατζέντα πίσω από την επιθετική προώθηση των ΓΤΟ, η οποία προδιαγράφει τι τελικά επιδιώκεται και ποιος είναι ο πραγματικός σκοπός.
Στην ομιλία που έδωσε ο William Engdahl, συγγραφέας του βιβλίου «Οι σπόροι της καταστροφής» (Seeds of Destruction), τον Σεπτέμβριο του 2013 στη Δανία αποκαλύπτει με ντοκουμέντα (επίσημα, απόρρητα ντοκουμέντα που είτε έχουν διαρρεύσει ή αποχαρακτηριστεί) το κακόβουλο σχέδιο πίσω από την βιοτεχνολογία και την γενετική τροποποίηση που δεν είναι άλλο παρά ο απόλυτος έλεγχος των ανθρώπων μέσω των ΓΤΟ.



http://www.pentapostagma.gr/2014/09/αποκαλυπτική-ομιλία-που-ξεσκεπάζει-ό.html

«Κύριε πρωθυπουργέ μην μας παραμυθιάζετε» – Κείμενο βόμβα από τον ναύαρχο Γκορτζή

 
Μ΄ ένα κείμενο “φωτιά” ο ναύαρχος Κωστής Γκορζής απευθυνόμενος στον πρωθυπουργό του ζητά ένα πράγμα: “Σταματήστε να μας παραμυθιάζετε”. Ο ναύαρχος Γκορτζής ,που συμμετείχε στην μεγάλη στιγμή του ΒΕΛΟΥΣ πλάϊ στον Νίκο Κουρή, δεν φοβάται να πει αλήθειες.
Το κείμενό του όπως το δημοσίευσε στην προσωπική του σελίδα klafsigelos.blogspot
Κύριε Πρωθυπουργέ,
γνωρίζω καλά τα αποστάγματα της λαϊκής σοφίας ως αυτό «στου κουφού την πόρτα όσο θέλεις βρόντα» επομένως και την τύχη της ανοικτής αυτής επιστολής εάν και όποτε οι παρατρεχάμενοί σας θέσουν το περιεχόμενό της υπ’ όψη σας…
Οφείλω όμως να καταθέσω δημόσια τις σκέψεις μου μήπως και αυτοί οι παρατρεχάμενοί σας έχουν καταφέρει να σας πείσουν ότι όλοι οι Έλληνες πολίτες τρώμε κουτόχορτο ή καπνίζουμε άλλου είδους χόρτο ώστε να παρακολουθούμε αυτά που γίνονται σιωπηροί και αποχαυνωμένοι.
Και «αυτά που γίνονται» δεν είναι άλλο παρά η συνέχιση του παραμυθιάσματος της κοινωνίας με συνθήματα και παραμύθια που κρύβουν κάτω από το χαλί τις βρωμιές ενός πολιτικού συστήματος επί δεκαετίες.
Παραμυθιάζετε την κοινωνία όταν ισχυρίζεστε ότι έχετε την εξουσιοδότηση –μέσω των εκλογών- να κυβερνάτε. Το ίδιο και η δήθεν αντιπολίτευση… Στρογγυλοκάθεστε εναλλασσόμενοι στην εξουσία ψηφιζόμενοι από τη μειονότητα των εγγεγραμμένων εκλογέων, με καλομαγειρεμένους εκλογικούς Νόμους με τη διαχρονική πρόφαση «ανάγκης για σταθερότητα λόγω των κρίσιμων στιγμών που διανύει η Πατρίδα μας». Σταθερότητα ως προς τη διατήρηση της εξουσίας, βεβαίως, του υποταγμένου πολιτικού συστήματος σε αλλότριους πάτρωνες από καταβολής του νεοελληνικού κράτους.
Παραμυθιάζετε την κοινωνία ότι το «μεγάλο Δημόσιο» και η αναποτελεσματικότητά του επέφερε την πτώχευση του κράτους. Προσπαθείτε να συνενοχοποιήσετε τους πολίτες για να αποενοχοποιηθείτε των εγκλημάτων σας. Νομίζετε ότι μας πείσατε ότι οι μισθοί και οι συντάξεις –μαζί ακόμα και με αυτές τις «μαϊμούδες»- έριξαν έξω τα Ταμεία.
Ούτε λέξη ψελλίζετε για τις ευθύνες των Τραπεζών στη διαχείριση των αποταμιεύσεων των πολιτών, ούτε λέξη για το αμαρτωλό Χρηματιστήριο που ξεπάτωσε τις οικονομίες των Ελλήνων, τσιμουδιά για τα εκατομμύρια που με παγκόσμιας πρωτοτυπίας Συμβάσεις χαρίζετε στους μεγαλοεργολάβους, τον σκασμό για τα εκατομμύρια που χαρίζετε στους «επιχειρηματίες» των ΠΑΕ, άκρα του τάφου σιωπή για το κόστος των έργων υποδομής των τελευταίων σαράντα χρόνων που δόθηκαν σε μειοδότες του 50% και κόστισαν 150%, ούτε λέξη για τα θαλασσοδάνεια των κομμάτων σας, για τα αφορολόγητα υπουργοβουλευτικά εισοδήματά σας, μούγκα για το εκατομμύριο του Τσουκάτου με τα όποια παρελκόμενά του…, ούτε λέξη για τις «επιδοτήσεις» του 30% των πολιτών ψηφοφόρων σας.
Όλα αυτά χρήματα των πολιτών ήταν… Και αφού εσείς και το οικονομικοπολιτικό κατεστημένο φάγατε του σκασμού από αυτά, μας «κουρεύετε» μισθούς, συντάξεις, αποθεματικά των ταμείων μας, ομόλογα, και στέλνετε στον καιάδα της ανεργίας και της μετανάστευσης μικρούς και μεγάλους.
Παραμυθιάζετε την κοινωνία με την «αγάπη» σας για τους «ένστολους» και τις υποσχέσεις σας για ιδιαίτερη φροντίδα (εκπηγάζουσας από το Σύνταγμα) ενώ τους βρήκατε εύκολα θύματα ληστείας εκ μέρους σας με τις άδικες και άνισες καταληστεύσεις των εισοδημάτων τους σε σχέση με άλλους Κλάδους που τους έχετε ανάγκη τόσο για να νομιμοποιούν τα εγκλήματά σας όσο και για να σας προστατεύουν από τις επιπτώσεις τους.
Εμείς οι στρατιωτικοί από τα μικράτα μας μάθαμε ότι δεν μπορούμε να απεργούμε, ούτε να «απέχουμε» από τα καθήκοντά μας για να εκβιάζουμε προνόμια ή βελτίωση του βιοτικού μας επιπέδου. Συναισθανόμαστε τις ευθύνες μας και υπακούουμε υπομένοντας.
Αυτό παρεξηγείται βεβαίως από αστράτευτους, παχύδερμους στο νου, στενούς συνεργάτες σας που αποδίδουν την υπομονή σε συγγενή «αυτισμό» των στρατιωτικών και φαίνεται ότι κι εσείς έχετε πεισθεί γι αυτό. Δεν δικαιολογείται αλλιώς η πολιτικάντικη προσπάθειά σας στην ΔΕΘ να «περιτυλίξετε» την παρανομία σας –τη μη συμμόρφωση με την απόφαση του ΣΤΕ- με …φύκια αγάπης και …μεταξωτές κορδέλες φτιασιδώματος του νέου κουρέματος που μας επιφυλάσσετε. Οι δικαιολογίες σας δεν μας ακουμπούν πλέον. Φορολογείστε τα δικά σας εισοδήματα, βρέστε το …εκατομμύριο του Τσουκάτου και τα άλλα που «ψάχνετε» επί διετία στα σκοτάδια του πολιτικοοικονομικού σας συστήματος με φακούς χωρίς μπαταρίες… και θα βρείτε λεφτά για να μας επιστρέψετε τα παραπάνω κλεμμένα από αυτά που κλέψατε από τους άλλους πολίτες….
Η υπομονή των «αυτιστικών» έχει εξαντληθεί μαζί με την αξιοπρέπειά τους. Και πριν βιαστείτε να χαρακτηρίσετε τυχόν «αποχή» τους στο εγγύς μέλλον ως εθνική προδοσία, κοιταχθείτε στον καθρέφτη.

onalert.gr
http://www.pentapostagma.gr/2014/09/κύριε-πρωθυπουργέ-μην-μας-παραμυθιάζ.html

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ-ΣΟΚ: Το Υπουργείο Εσωτερικών μεθοδεύει την αντικατάσταση του πληθυσμού των Ελλήνων με ξένους!

 
Διαβάσαμε το υπ. αριθ. 318/11-4-2011 έγγραφο της Γενικής Γραμματείας Πληθυσμού και Κοινωνικής Συνοχής του Υπουργείου Εσωτερικών προς το Υπουργείο Εξωτερικών, με θέμα «Εθνική Στρατηγική για την κοινωνική ένταξη των υπηκόων τρίτων χωρών από 2011 έως 2015» και φρίξαμε! Σας μεταφέρουμε αυτολεξεί:
«Η χώρα θα χρειασθεί και νέους μετανάστες προκειμένου να αντιμετωπισθεί το επερχόμενο φαινόμενο γήρανσης του πληθυσμού. Tο εθνικό συμφέρον επιτάσσει να συνεχισθεί η νόμιμη μετανάστευση!!!» (σελ.8)
Και όμως δεν πρόκειται για κάποια καλοστημένη φάρσα, ούτε για σενάριο επιστημονικής φαντασίας. Καλά διαβάσατε. Την ώρα που το κράτος καταργεί τις φοροαπαλλαγές και αυξάνει συνεχώς τη φορολογία, καθιστώντας απαγορευτικό πλέον για τον Έλληνα να μπορέσει να μεγαλώσει ακόμα και ένα παιδί, το Υπουργείο Εσωτερικών φαίνεται πως βρήκε τη λύση. Και αντί αυτή να αφορά, όπως θα περίμενε κάθε λογικός και εχέφρων άνθρωπος, ελαφρύνσεις στους Έλληνες για να κάνουν περισσότερα παιδιά και να αποφευχθεί η γήρανση του πληθυσμού, αντίθετα ως μόνη διέξοδος για το «εθνικό συμφέρον» προτάσσονται οι περισσότεροι… λαθρομετανάστες!
Αναρωτιόμαστε στο pentapostagma.gr ποιο «μεγάλο μυαλό» είναι ο εμπνευστής αυτού του «μεγαλόπνοου» σχεδίου, το οποίο εφαρμόζεται καιρό τώρα στη χώρα μας μεθοδικά και μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και βέβαια χωρίς να μπορεί κανείς πλέον να διαμαρτυρηθεί για να μη χαρακτηριστεί, σύμφωνα με το νέο αντιρατσιστικό νόμο, «ρατσιστής»…
Διαβάζουμε ακόμη: «Η δημογραφική σύνθεση της χώρας καθιστά αναγκαιότητα την προσέλκυση μεταναστών πάντα μέσω των νομίμων οδών» (σελ 7 και 8), η διαχείριση των μεταναστευτικών ροών πρέπει να στηρίζεται σε σχέσεις αμοιβαίας εμπιστοσύνης αλληλεγγύης και στενής συνεργασίας μεταξύ των χωρών προέλευσης (σ.σ. εννοεί βεβαίως κυρίως αφροασιατικές χώρες), διέλευσης (σ.σ. Τουρκία δηλαδή) και προορισμού (σ.σ. Ελλάδα δηλαδή)» (σελ.6)
Εμείς αυτό που καταλαβαίνουμε είναι ότι κάποιοι εργάζονται συστηματικά για τον αφελληνισμό της χώρας μας. Για ποιο λόγο και ποια συμφέροντα εξυπηρετούν, μάλλον θα είναι πολύ αργά πια όταν πια το μάθουμε. Μιλάμε, όμως, πλέον καθαρά για ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ του πληθυσμού των Ελλήνων με ξένους!!! Όσο για τις «νόμιμες οδούς» είναι ένα θέμα που σηκώνει πολύ μεγάλη συζήτηση… Κάτι πραγματικά σάπιο συμβαίνει στο Βασίλειο της Δανιμαρκίας!

http://www.pentapostagma.gr/2014/09/αποκαλυψη-σοκ-το-υπουργείο-εσωτερικώ.html

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ: ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟΣ ΝΟΜΟΣ, Κ.Ι.Σ.Ε. & ΤΑΧΥΤΑΤΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ


ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ: ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟΣ ΝΟΜΟΣ, Κ.Ι.Σ.Ε. & ΤΑΧΥΤΑΤΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣΑρτέμης Σώρρας: Αγαπητοί μου συν-Έλληνες τιμή μου που είμαι εδώ σήμερα και είστε όλοι παρευρισκόμενοι. Και μεγάλη τιμή στα παιδιά και στους εφέδρους που τελείωσαν τον υπέρ-μαραθώνιο και που τόσο καλά οργανώθηκε.Θα σας πω δύο λόγια αν και είμαι από πολύωρο ταξίδι και έχω να κοιμηθώ τουλάχιστον δύο μέρες συνεχόμενες και τις υπόλοιπες κοιμόμουνα μία ώρα την ημέρα.

ΧΑΙΡΕΤΙΖΩ ΤΗΝ ΚΙΝΗΣΗ ΤΩΝ ΕΦΕΔΡΩΝ

Οι έφεδροι που είδατε εδώ, αλλά και όλοι μας, υπηρετήσαμε την στρατιωτική μας θητεία. Όλοι οι Έλληνες και αυτοί που αγάπησαν την πατρίδα πήγαμε στρατιώτες!! Εκτός από κείνους που δεν αγαπούσαν την πατρίδα και που δεν ήταν Έλληνες και δυστυχώς είναι πολλοί πολιτικοί, μην το ξεχνάμε αυτό! Τι υπηρετήσαμε στην πατρίδα; τι; Σε τι ορκιστήκαμε; Ήμασταν νέα παιδιά 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24. Τι ορκιστήκαμε αγαπητοί μου; Ποιοί το ξέχασαν αυτό; Οι μανάδες μας δεν ήταν στους όρκους; Οι αδερφάδες μας δεν ήταν; μετά τα παιδιά των αδερφών μας δεν ήταν; Γιατί μωρέ τα ξεχάσαμε αυτά; Σε τι ορκιστήκαμε; Τι θέλαμε όλοι; Το μέλλον, τα σύνορά μας, την πατρίδα μας, την ιστορία μας, σε αυτά δεν ορκιστήκαμε; Τώρα γιατί κάποιοι λοιπόν δεν ξέρουν τι ακριβώς ορκίστηκαν; Εγώ θέλω να πω και χαιρετίζω την κίνηση των εφέδρων όπου θυμούνται και ξέρουν καλά τι ορκίστηκαν και ήταν μία κίνηση έξω από λέσχες, έξω από συνδικάτα, από σωματεία. Μου είπαν τα παιδιά ότι πολεμήθηκαν, γιατί να πολεμηθούν; Εγώ θα σας καταθέσω μία προσωπική μου άποψη. Στην Αμερική, στην Αυστραλία, παντού σε όλο τον κόσμο, στην Γερμανία, σε όλα τα σωματεία, οι προέδροι τους εντελώς τυχαία είναι ή υποτακτικοί σε κάποια κόμματα ή δογματισμένοι με κάποια κόμματα. Γιατί; δεν είδα κανένα σωματείο ούτε στην Αμερική, δεν είδα ούτε στην Αυστραλία, ούτε στην Γερμανία, ούτε πουθενά, ενώ είναι παντού Έλληνες. Η Αμερική έχει 3 εκατομμύρια. Όλα τα σωματεία είναι δογματισμένα, στοχευμένα και πολεμούν κάθε κίνηση. Χαιρετίζουμε την ελεύθερη κίνηση των ελευθέρων πολιτών των εφέδρων και κάθε κίνηση ελεύθερων πολιτών σε όλη την Ελλάδα!! Είπα και πάλι ότι δεν έχω οπαδούς έχω αδερφούς, ναι έχω αδερφούς!! Είστε όλοι αδέρφια μου και πρέπει να το καταλάβετε όλοι!!

ΠΕΡΙ ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟΥ ΝΟΜΟΥ

Είπε κάποιος αξιότιμος έφεδρος: “έβγαλαν αντιρατσιστικό νόμο!” Αν διαβάσετε τον αντιρατσιστικό νόμο δίπλα έχει την φωτογραφία μου! Τόσα χρόνια δεν είχε βγει, τώρα βγήκε ο αντιρατσιστικός; Έχει εννέα άρθρα, τι τα χρειάζονται; Όμως αγαπητοί συν-Έλληνες εκβίασαν τον Σαμαρά οι λέσχες της Αμερικής, να βγάλει οπωσδήποτε αντιρατσιστικό. Δεν φαντάζεστε πόσο μ’ αρέσει ο αντιρατσιστικός. Όμως μια και είμαι εδώ θα σας αναγγείλω μερικά πράγματα.

ΤΟ Κ.Ι.Σ.Ε. ΕΙΝΑΙ ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ

Αυτοί κάνουν ρατσισμό και θα σας δώσουμε στοιχεία στις επόμενες μέρες. Δημιούργησαν το 1890 το Κ.Ι.Σ. δηλαδή το Κεντρικό Ισραηλινό Συμβούλιο. Δηλαδή συγνώμη, γιατί το είπατε Κεντρικό Ισραηλινό Συμβούλιο;; αφού το Ισραήλ έγινε το 1947 !!! Που το ξέρατε ότι θα φτιαχτεί Ισραήλ; Φτιάχνετε πρώτα το Κεντρικό Ισραηλινό Συμβούλιο στην Ελλάδα όπου είναι κράτος εν κράτει; Αυτό είναι ρατσισμός! Κατά τον νόμο τον Ελληνικό. Και τις επόμενες μέρες θεωρώ και θα ζητήσω από το λαό μας και μέσα από το διαδίκτυο να έρθουν δικηγόροι να καταθέσουν μήνυση στο Κεντρικό Ισραηλινό Συμβούλιο που είναι αφορολόγητο μέσα στην Ελλάδα μου, δεν έχει πληρώσει ποτέ εφορία και κάνει ρατσισμό στους Έλληνες. Αυτός είναι ρατσισμός!Δεν είμαι εγώ ρατσιστής, εγώ είμαι Έλληνας!!!

Ρατσισμό κάνουν όλοι αυτοί στην κυβέρνηση, οι οποίοι για κάποιο λόγο βάλανε και ότι μαζί με την μήνυση που θα φας, την φυλακή, θα σου στερήσουν και τα πολιτικά δικαιώματα. Γιατί; τώρα έχω;; Πούντα;

ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ ΕΝΑΝΤΙΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Αγαπητοί συν-Έλληνες ρατσισμός είναι όταν ο Έλληνας πεθαίνει και δεν έχει σύνταξη. Ρατσισμός είναι όταν δεν έχει δουλειά, αλλά τελικά 4 εκατομμύρια ή 3 εκατομμύρια συντάξεις δίνονται σε αλλοδαπούς, που δεν θα κρίνω αν καλώς ή κακώς δίδονται, παίρνουν συντάξεις και επιδόματα. Αυτό είναι ρατσισμός κύριοι. Είναι ρατσισμός όταν μου δίνουν φάρμακα και μου δηλητηριάζουν τα παιδιά μου με εμβόλια, είναι ρατσισμός στην χώρα μου, αυτό είναι ρατσισμός!! Ο Έλληνας διώκεται με το μεγαλύτερο ρατσισμό των αιώνων και θέλουνε να μου βγάλουνε αντιρατσιστικό στην Ελλάδα; Δηλαδή είναι ρατσισμός που μαζευόμαστε και ενωνόμαστε; Είναι ρατσισμός η ένωση των Ελλήνων; Η αποψινή μας σύναξη είναι ο ρατσισμός; Ο Έλληνας δεν ήταν ποτέ ρατσιστής! Αυτοί είναι ρατσιστές και τις επόμενες μέρες θα το αποδείξουμε και θα υπάρξουν μηνύσεις. Μας δώσανε αφορμή με αυτό το νόμο, να αρχίσουμε να ανοίγουμε το κεφάλαιο... ποιοι είναι, τι κάνουν εδώ, και για ποιο λόγο μας σκοτώνουν!

Να θυμάστε αγαπητοί μου συν-Έλληνες ότι είμαστε μόνοι μας. Οι ιδέες φουντώνουν, ο Έλληνας όπως είπε και ο Λαμπράκης, καλή του ώρα, είμαστε δημιουργοί. Ούτε τρελλοί, ούτε βλαμμένοι. Έχουμε λογική και κάθε λογικός άνθρωπος έχει Θεό στο κεφάλι του! Όποιος δεν έχει λογική, δεν έχει Θεό! Εμείς έχουμε πολύ και μέσα στους αιώνες το έχουμε αποδείξει!! Σήμερα λοιπόν η λογική επικρατεί!!

Είδαμε τι έγινε, σας το αποδείξαμε! Τα οικονομικά εργαλεία, δεν ήρθαν μόνο για τα χρήματα, για τα οικονομικά! Ήρθαν για να δείτε για ποιο λόγο το έκαναν, πως το έκαναν, πως έγινε όλη αυτή η διαδικασία όλα αυτά τα χρόνια, πως σας έκλεβαν!! Πως ήρθανε να μου πούνε ότι η Ελλάδα μου κάνει 500 δις, 400 δις, αλλά τελικά δεν χρωστάω τίποτα!! Πως σε σκοτώνει σιγά σιγά, πως σου αλλάζει την ιστορία, πως σου αλλάζει την γλώσσα! Για ποιο λόγο; Δεν είναι ρατσισμός να μου πειράζεις τα λαογραφικά μου στοιχεία; Δεν είναι ρατσισμός να μου αλλάζεις την ιστορία; Δεν είναι ρατσισμός να μου κόβεις την αλφάβητά μου; Δεν είναι ρατσισμός να έρχεσαι να μου μαθαίνεις πώς να φτιάξω; Δεν είναι ρατσισμός όλα αυτά; Τι είναι ρε συν-Έλληνες όλα αυτά;; Ε λοιπόν δεν το ανέχομαι άλλο!!!

ΕΝΩΤΙΚΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ & ΤΑΧΥΤΑΤΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ

Η συνένωση των Ελλήνων είναι γεγονός, ακόμα και με την σημερινή κίνηση που λέγεται υπέρ-μαραθώνιος. Ήτανε μια ενωτική κίνηση, που έδειξαν την δύναμή τους και οι έφεδροι. Και οι μόνιμοι θα δείξουν και όλος ο λαός!! Και θα καταλάβουν ότι η Ελλάδα ανήκει στους Έλληνες!! Το μέλλον είναι δικό μου!! Κανένας προφήτης δεν θα μου πει πώς να ζήσω!! Εμείς θα το χαράξουμε! με τα δικά μας χέρια, την δική μας λογική! Και όποιος είναι απέναντί μας είναι απέναντι στην Ελλάδα!!

Η Ελλάδα, ναι κύριοι, πρέπει να κυβερνηθεί από Έλληνες. Κοιτάξτε τι έγινε!! δεν είναι τυχαίο και δεν το λέω τυχαία...!! Δεν προκαλούμε μίσος για κανέναν, δεν κυνηγάμε φαντάσματα. Κυνηγάμε όλα αυτά τα κακά παιδιά, που έκαναν τα άσχημα πράγματα, τα οποία εμφανίζονται κάθε μέρα μπροστά μας, με όλες τις αποδείξεις . Οι αποδείξεις είναι κάθε μέρα σε ιστοσελίδες, σε εφημερίδες! Όχι στα μεγάλα κανάλια, γιατί δεν είναι δικά μας! Όλα αυτά λοιπόν τι έχουνε γίνει θα πρέπει να το κατανοήσετε. Και έχουμε και τα οικονομικά εργαλεία τα οποία σας τα έχουμε δώσει. Εκτός τούτου είναι και τα παγκόσμια ταμεία που είναι δικά σας τα χρήματα, είναι αποδεδειγμένα με χιλιάδες σελίδες, χιλιάδες να διαβάζετε για να καταλάβετε ποιοι είστε και τι κάνετε. Πρέπει λοιπόν η ένωση την Ελλήνων να είναι τις επόμενες μέρες γεγονός. Ετοιμάζονται μεγάλα πράγματα, ταξιδεύουμε σε όλο τον πλανήτη. Σιγά σιγά οι εξελίξεις θα πρέπει να μην σας προλάβουν! Να προλάβετε εσείς τις εξελίξεις. Η ένωσή σας θα πρέπει να δυναμώσει πάρα πολύ.Επικροτούμε τέτοιες κινήσεις και τιμή μου που είναι τέτοιοι άνθρωποι που οργανώνουν υπερμαραθώνιους και κάθε ενωτική κίνηση στην Ελλάδα. Η Ελλάδα θα ενωθεί, η Ελλάδα θα απελευθερωθεί και θα μείνει στους Έλληνες!!! Μπορούμε να το κάνουμε όλοι μαζί!!!Αγωνιστικούς χαιρετισμούς

ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΥΠΕΡΜΑΡΑΘΩΝΙΟ
ΕΛΕΥΣΙΝΑ 7 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2014
https://www.facebook.com/video.php?v=620655164718541

ΑΠΟΜΑΓΝΗΤΟΦΩΝΗΣΗ: ΒΙΚΥ ΔΡΟΣΟΥ
ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΚΕΙΜΕΝΟΥ & ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΔΡΙΑΝΟΣ ΜΠΕΖΟΥΓΛΩΦ
ΟΡΘΟΓΡΑΦΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ: ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΔΙΟΤΙΜΑ ΣΠΑΝΟΥ
ΜΙΑ ΕΡΓΑΣΙΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΟΣ EI-END ΜΝΗΜΟΣΥΝΗ
http://alfeiospotamos.blogspot.gr/2014/09/blog-post_40.html

Η φώτο με τη Μέρκελ ... Χίτλερ, που κάνει το γύρο του διαδικτύου

merkel_karnavali
Πολλά σχόλια και συζητήσεις προκαλεί η παραπάνω φωτογραφία που κάνει τον γύρο του διαδικτύου, από καρναβάλι σε πόλη της Γερμανίας. Πρόκειται για ένα άρμα καρναβαλιού που δείχνει έναν Έλληνα να κοροϊδεύει την Άγκελα Μέρκελ που του λέει «πρέπει να κάνεις οικονομία»! Μάλιστα ο Έλληνας με ένα μολύβι ζωγραφίζει το μουστάκι του Χίτλερ στη γερμανίδα καγκελάριο.
 
http://skeftomasteellhnika.blogspot.gr/2014/09/blog-post_914.html

Διπλοί πράκτορες κυκλοφορούν ελεύθεροι σε όλη την Ελλάδα...

Το να κυκλοφορούν σε μία χώρα πράκτορες ξένων χωρών, είναι κάτι που θεωρείται φυσιολογικό, αν και αποτελεί πρώτη προτεραιότητα των υπηρεσιών αντικατασκοπείας η εύρεσή τους και η διακοπή της δράσης τους. Ο εντοπισμός ενός πράκτορα ή διπλού πράκτορα σημαίνει αυτόματα την σύλληψη και την φυλάκισή του. Αυτό συμβαίνει σε φυσιολογικές χώρες, που σέβονται την υπόσταση, την δομή και την ασφάλειά τους, που λειτουργούν με βάση τους νόμους και προς το συμφέρον των πολιτών τους. Δυστυχώς, η Ελλάδα φαίνεται πως δεν βρίσκεται στον κατάλογο των σοβαρών κρατών, που διατηρούν τα ελάχιστα και τα απολύτως τυπικά κριτήρια λειτουργίας μίας χώρας…

Γράφει ο Κωνσταντίνος Τερζής

Σύμφωνα με τα περίφημα WikiLeaks, ο πρώην πρέσβης των ΗΠΑ στην Ελλάδα, κ. Ρις, είχε ευθαρσώς αναφερθεί σε ομάδα δυσαρεστημένων ΠΑΣΟΚων υπαλλήλων του ΥΔΤ οι οποίοι, όπως ανέφερε ο κ. πρέσβης, ήταν επιρρεπείς στις διαρροές και η οποία προφανώς διέθετε τα «προσόντα» για συνεργασία με την αμερικανική πρεσβεία στην Αθήνα και, φυσικά, με τις αρμόδιες αμερικανικές υπηρεσίες.

Σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής αποτελέσματα της έρευνας του 3ου Τακτικού Ανακριτή κ. Φούκα, στην Ελλάδα λειτουργούσε ομάδα πολιτικών (τουλάχιστον ενός, αν και η «προθυμία» κάποιων πολιτικών προσωπικοτήτων όπως ο κ. Χρυσοχοΐδης, στο να ισοπεδώσουν τις ελληνικές μυστικές υπηρεσίες επειδή δεν «ταίριαζαν» με τον τρόπο λειτουργίας των αντίστοιχων των ΗΠΑ, αποδεικνύει πως η «ταύτιση» ήταν αποδεκτή και σε άλλους πολιτικούς) και υπαλλήλων της ΕΥΠ που υπέκλεπτε την απόρρητη πρωθυπουργική ενημέρωση (επί πρωθυπουργίας Κ. Καραμανλή) και την «προωθούσε» σε τρίτα πρόσωπα… Προφανώς, αυτή η ομάδα συνεχίζει να λειτουργεί, αφού ΚΑΝΕΝΑ από τα μέλη της δεν έχει φυλακιστεί, παρά μόνο έχουν εκδοθεί αποφάσεις παρουσίασης κάποιων από αυτούς στο Τμήμα της περιοχής κατοικίας τους, καθώς και απαγόρευση εξόδου τους από την Ελλάδα.

Όμως, πώς ονομάζεται η υποκλοπή άκρως απόρρητων κρατικών εγγράφων; Μήπως, σύμφωνα με τον Ποινικό μας Κώδικα, χαρακτηρίζεται ως κατασκοπεία και μάλιστα στον ύψιστο βαθμό, αφού τα υποκλαπέντα έγγραφα ήταν «για τα μάτια του πρωθυπουργού» και μόνο; Και γιατί, αφού η συγκεκριμένη πράξη τιμωρείται διεθνώς με άμεση φυλάκιση, στην Ελλάδα τα εμπλεκόμενα πρόσωπα συνεχίζουν να κυκλοφορούν ελεύθερα, να παραμένουν στους χώρους εργασίας τους (όντας κρατικοί υπάλληλοι) και να δημιουργούνται υπόνοιες τόσο για πιθανή συνέχιση του «έργου» τους, όσο και για την πιθανή δημιουργία κωλυμάτων στο ανακριτικό έργο του κ. Φούκα;

Εμπλεκόμενος, μάλιστα, υπάλληλος της ΕΥΠ (σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας "Κυριακάτικη KontraNews"), έχει παραπεμφθεί και για ψευδορκία σε Ελληνικό Δικαστήριο, ενώ έχει προβεί και σε (αυτο)αποκάλυψή του, όταν συνελήφθη για παραβίαση του κώδικα οδικής κυκλοφορίας (υπερβολική ταχύτητα) από όργανα της Τροχαίας Λάρισας , τα οποία -σύμφωνα με δημοσιεύματα- και «απείλησε»!!!

Σε άλλες περιπτώσεις, ο ίδιος, φέρεται, μέσω σχολίων του στο διαδίκτυο, να κατασυκοφαντεί, να λασπολογεί και να επιχειρεί να τρομοκρατήσει πρόσωπα που θεωρεί ότι συνέβαλαν στην αποκάλυψη των «ιδιαίτερων δραστηριοτήτων» του (μη σύννομων σύμφωνα με τον κ. Φούκα), ενώ (σύμφωνα με δημοσίευμα της "Κυριακάτικης KontraNews") φέρεται να είναι το πρόσωπο που ασκεί το «χόμπι» της διαρροής πληροφοριών από την ΕΥΠ προς τον Τύπο.

Εμείς, λοιπόν, αναρωτιόμαστε: Πώς είναι δυνατόν, «προσωπικότητες» αυτού του είδους, κρατικοί υπάλληλοι, να συνεχίζουν να μένουν εκτός φυλακής; Αντιλαμβάνονται οι αρμόδιες αρχές, οι πολιτικοί τους προϊστάμενοι (εσείς κύριε Κικίλια), πως δεν παραβιάζεται μόνο η λογική, αλλά και ο νόμος του κράτους, που απαιτεί την άμεση και με τυπικές διαδικασίες «παύση» της εργασίας των συγκεκριμένων «κρατικών υπαλλήλων»; Και, τι θα συμβεί αύριο, εάν επιβεβαιωθεί ο ρόλος των συγκεκριμένων «κρατικών υπαλλήλων» (και δη της ΕΥΠ) σχετικά με κατασκοπεία εις βάρος της χώρας; Ποιος θα καταμετρήσει το ύψος της πραγματικής ζημίας που πιθανόν να επιφέρει η παράταση της παραμονής τους σε χώρους ιδιαίτερα ευαίσθητους και με πρόσβαση σε απόρρητες πληροφορίες;

Ποιά είναι, άραγε, η δικαιολογία τόσο του κ. Δραβίλλα, όσο και των πολιτικών προϊσταμένων του (και του ίδιου του πρωθυπουργού) εάν συμβεί κάτι τέτοιο; Ή μήπως τότε θα επιλεγεί η οδός της παρασιώπησης της κατασκοπευτικής δραστηριότητας εις βάρος της Ελλάδας για λόγους προσωπικού πολιτικού κόστους που δεν θα επιθυμεί να «φορτωθεί» κανένας από τους «υπεύθυνους» πολιτικούς;

Σε περίπτωση, πάντως, που κάποιοι δεν το γνωρίζουν ή το ξεχνούν, εμείς θα τους το θυμίσουμε: Οι υπάλληλοι της ΕΥΠ και οι πράκτορές της πρέπει να είναι «μουγγοί» και όχι «λαλίστατοι τραγουδιστές». Πρέπει να συλλέγουν και όχι να διαρρέουν πληροφορίες. Και φυσικά, να παραμένουν μακριά από πολιτικές δραστηριότητες παντός τύπου. Δυστυχώς, μέχρι στιγμής, κάποιοι «κρατικοί υπάλληλοι» φαίνεται πως είναι κάτι περισσότερο από λαλίστατοι. Και αυτή τους η «συνήθεια» τους καθιστά επικίνδυνους τόσο για την ίδια την κυβέρνηση (και το έργο της) όσο και για τα συμφέροντα της χώρας και τους πολίτες της…

Και όμως, συνεχίζουν να κυκλοφορούν ελεύθεροι, ανάμεσά μας…, μεταφέροντας αυτόματα την οποιαδήποτε παραβατικότητά τους στους προϊσταμένους τους, που δεν έχουν φροντίσει για την απομάκρυνση αλλά και τον περαιτέρω «περιορισμό» τους…

 
http://kostasxan.blogspot.gr/2014/09/blog-post_760.html


Τι φανερώνουν οι ρόδακες που βρέθηκαν στον τάφο της Αμφίπολης [Εικόνες]

Αξιοσημείωτες είναι οι δηλώσεις του αιγυπτιολόγου και συγγραφέα του βιβλίου «Ο χαμένος τάφος του Μεγάλου Αλεξάνδρου» Andrew Chugg στο Discovery που σημειώνει:
«Οι ρόδακες που βλέπουμε στην Αμφίπολη είναι παρόμοιες με εκείνες στο χρυσό φέρετρο του Φιλίππου Β', του πατέρα του Μεγάλου Αλεξάνδρου. Μοιάζει να είναι ένα σήμα κατατεθέν».
Σημειώνεται ότι όπως αναφέρεται στη χθεσινή ανακοίνωση του Υπουργείου Πολιτισμού, στον τάφο της Αμφίπολης βρέθηκαν «σε απόσταση 2 περίπου μέτρων από τη θόλο και 4,5 μέτρων, περίπου, από το δάπεδο, μαρμάρινη ορθογώνια πλάκα, μήκους 4.2μ, πλάτους 1μ. και πάχους 0.21μ, σε άριστη κατάσταση.
Εδράζεται οριακά σε πώρινο λίθο του τρίτου διαφραγματικού τοίχου και στο ανώτερο τμήμα ορθομαρμάρωσης, το οποίο φέρει κυμάτιο. Στο κάτω μέρος της πλάκας υπάρχει γραπτός διάκοσμος σε γαλάζιο, κόκκινο και κίτρινο χρώμα, όπου παριστάνονται φατνώματα με ρόδακα στο κέντρο. Πρόκειται για τμήμα της οροφής του συγκεκριμένου χώρου».
Τι είναι οι ρόδακες
Οι ρόδακες είναι βασιλικό σύμβολο της Μακεδονικής Δυναστείας. Υπενθυμίζεται πως ο Ήλιος της Βεργίνας έχει στο κέντρο του ρόδακα, η δε λάρνακα που βρέθηκε στον τάφο του Φιλίππου με τα οστά του, κοσμείται από ρόδακες, δεκάφυλλους σε οριζόντια γραμμή και οκτάφυλλους καθέτως.
Η λάρνακα του Φιλίππου με τους δεκάφυλλους ρόδακες
Ο αρχαιο-ελληνικός ρόδακας ήταν αρχικά στολίδι στα διαδήματα των βασιλισσών των Μυκηναίων. Στην κλασσική περίοδο, οι ρόδακες κοσμούσαν τις οροφές των ιερών της Αφροδίτης, των Ασκληπιείων, τις τοιχογραφίες σπιτιών αρχόντων και ήταν διάδημα της Άρτεμης και της Αφροδίτης. Ρόδακας ήταν και η βάση του «Ήλιου της Βεργίνας» των Μακεδόνων Βασιλέων.
Ο αρχαίος-ελληνικός ρόδακας είχε σχήμα μικρού ρόδου (τριαντάφυλλου), με ανοιγμένα και στρογγυλά στις άκρες τα φύλλα του, περιβάλλονταν από κύκλο και ήταν χαραγμένος πάνω σε πέτρα ή μάρμαρο ή από χρυσό. Τα φύλλα του στην αρχή ήταν τέσσερα και στη συνέχεια επτά, δώδεκα και δέκα έξι στην Μακεδονική περίοδο.
Ο αριθμός των φύλλων του είχε διαχρονικό συμβολικό χαρακτήρα. Συμβόλιζαν τα τέσσερα στοιχεία της φύσης (αέρας, γη, φωτιά, νερό), τα επτά θαύματα του αρχαίου κόσμου ή τους δώδεκα θεούς των αρχαίων Ελλήνων και την παγκόσμια κυριαρχία και ακτινοβολία των Βασιλέων της Μακεδονίας. Ήταν σημεία ομορφιάς, αγνότητας, ευγονίας, λατρείας και ισχύος.
Ευρήματα αρχαίου-ελληνικού ρόδακα υπάρχουν σε χρυσό διάδημα βασίλισσας στις Μυκήνες, στο Θόλο της Επιδαύρου, σε διάδημα προτομής της Θεάς Άρτεμης που βρέθηκε στο Καρπενήσι, σε διάδημα χρυσελεφάντινης γυναικείας κεφαλής στους Δελφούς, σε τοιχογραφίες αρχοντικών στο Ακρωτήρι της Σαντορίνης, σε κιονόκρανα του Ιερού της Ελευσίνας, κ.α.
Πηγή: iefimerida.gr

ΣΟΚ!! Ο Βουλευτής !! του Κ.Κ.Ε Νίκος Καραθανασόπουλος: "Λίγους σφάξαμε ! Έρχεται ο επόμενος γύρος και θα σας φάμε λάχανο " !!! Ένας ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ παρακαλώ;;

Τα ΚΚΕδια, ονειρεύονται νέο ΚΑΤΙΝ!(ΦΩΤΟ)
Με το όνειρο θα μείνουν.... Οι Έλληνες ξύπνησαν και δεν τρώνε κουτόχορτο. Τα εμφυλοπολεμικα ένστικτα του αποκάλυψε στην διάρκεια της συνεδρίασης του περιφερειακου συμβουλίου, ο βουλευτής του Κ.Κ.Ε Νίκος Καραθανασοπουλος. Απευθυνόμενος στο σώμα δήλωσε ότι δεν θα συμμετάσχει στην διαδικασία της ψηφοφορίας διότι.. ενοχλείται από την παρουσία της Χρυσης Αυγής, την οποία χαρακτήρισε "εγκληματική οργάνωση" Η αντίδραση του επικεφαλής της Ελληνικής Αύγης Χρίστου Ρήγα ήταν ακαριαία:..


"Προσβάλλετε το 10% του ελληνικού λάου και τον δημοκρατικό τρόπο της προτίμησης που έδειξε στης πρόσφατες εκλογές στην Χρυσή Αυγή. Άλλα δεν περιμέναμε δημοκρατική ευαισθησία από ένα κόμμα που έχει ξεχάσει τι έκανε στο Μελιγαλά.

"Ομολογουμένως το θράσος που επέδειξε στην συνεχεία ο Κυρ. Καραθανασοπουλος προκάλεσε ανατριχίλα στους παριστάμενους ειπε με απιστευτη κυνικότητα "Λίγους σφάξαμε ! Έρχεται ο επόμενος γύρος και θα σας φάμε λάχανο ".

Ώστε έτσι κ. Καραθανασοπουλε ; Για σας οι εθνικιστές και οι πατριώτες είναι ζαρζαβατικά και τα τρώτε αμάσητα ; Προσέξτε μην πνιγεί. Όμως δεν μας εκπλήσσει η πολιτική σας αναίδεια. Ο ελληνικός λαός έχει κατατάξει το Κ.Κ.Ε επί δεκαετίες στη θέση του ουραγού και της απομόνωσης .

Ως επαγγελματίες δωσίλογοι που είστε έχετε απορριφθεί απο την συντριπτική πλειοψηφία της ελληνικής κοινωνίας.

Η Χρυσή Αυγή και η Ελληνική Αύγη τρέφονται και δυναμώνουν καθημερινά, όσο εσείς αναδεικνύεται τα κόμπλεξ και την μισαλλοδοξία σας. Αν μη τι άλλο σας ευχαριστούμε , άλλα και σας λυπόμαστε ...

Ελληνική Αυγή Δυτικής Ελλάδος
 
makeleio.gr
http://skeftomasteellhnika.blogspot.gr/2014/09/blog-post_118.html

Ο Τσίπρας στον βωμό της Μασωνίας και του διεθνούς Σιωνισμού .ΦΩΤΟ


Όχι βρε παιδί μου.... δεν είσαι εσύ συνωμοσιολόγος...Αφελείς είναι αυτοί που νομίζουν πως ο Τσίπρας, θα σώσει την Ελλάδα!

Ξέρεις από πιόνι Σιωνιστικό; (κατά το... "ξέρεις από βέσπα;")...
Πολλα τριγωνα βρε Αλέξη μου. ΠΟΛΛΑ !! Και για κάλαντα ή έστω ... Πανοράματος εντάξει, αλλά ήταν ΜΑΣΩΝΙΚΑ Αλέξηηηηη.
Ειμαι εγω τώρα συνομωσιολογος ;
 
Δημητρης Καμμενος
ΠΠ

«Ο χρυσός πολιτισμός της Μακεδονίας θα ξεδιπλωθεί με θράσος σε δύση και ανατολή.»


ΕΚΤΑΚΤΟ
Αγαπητοί μας φίλοι και φίλες, πλέον, το ποτάμι δεν γυρίζει πίσω. Η απακατάσταση της ιστορίας της Αμφίπολης και του Παγγαίου είναι θέμα ημερών.
Χωρίς επιφύλαξη ανακοινώνουμε οτι:
Ο τύμβος Καστά είναι ασύλητος στο σύνολό του και είναι ΓΕΜΑΤΟΣ με οτι οι εξαιρετικοί πρόγονοί μας αποφάσισαν να τοποθετήσουν για να τιμήσουν τον νεκρό. Οτι θα δούμε είναι οτι ακριβώς υπήρχε πριν 2200 χρόνια. Η έξυπνη σφράγιση του τάφου είναι ο μεγάλος νικητής όλων των κατακτητών της περιοχής. Καταφέρνοντας, να κρυφτεί απο Ρωμαίους, Σλάβους, Τούρκους, βαρβάρους, τυμβωρύχους και να δώσει τη χάρη να ανοιχτεί απο Ελληνικά χέρια πάλι.
Μακεδόνες τον σφράγισαν, Μακεδόνες τον αποκαλύπουν.
Ο χρυσός πολιτισμός της Μακεδονίας θα ξεδιπλωθεί με θράσος σε δύση και ανατολή.
Αμφίπολις Παγγαίον
Amphipolis tomb is not looted and full. Further news, today evening
Amphipolis Pangaion

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ

amfipolis

Η «δυτική» καρυάτις πριν το ράγισμα, με εμφανή τα αρχέγονα χρώματα. πηγή

http://alfeiospotamos.gr/?p=9319

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ: ΜΗΝΥΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΟΣΧΑ

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΤΗ ΜΟΣΧΑ
ΑΠΟΜΑΓΝΗΤΟΦΩΝΗΣΗ: ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΤΣΙΚΟΥ
ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΚΕΙΜΕΝΟΥ & ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΩΝ: ΑΔΡΙΑΝΟΣ ΜΠΕΖΟΥΓΛΩΦ
ΜΙΑ ΕΡΓΑΣΙΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΟΣ: EI-END ΜΝΗΜΟΣΥΝΗ
ΜΗΝΥΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΟΣΧΑ

Καλησπέρα σε όλους τους συνέλληνες απανταχού της γης, γιατί πράγματι όπως είπαμε ο Έλληνας είναι απανταχού της γης και όταν το λέω το εννοώ. Εμείς είμαστε σε όλο τον πλανήτη, είμαστε σε πολύ μεγάλες αποστολές και εκείνο που πρέπει να σημειώσουμε είναι ότι εάν θυμάστε τον Καραμανλή τον είπανε «εθνάρχη», πως μπορεί να είναι εθνάρχης όταν φέρεται έτσι στους Έλληνες. Δεν είναι έτσι οι εθνάρχες και τουλάχιστον εγώ προσωπικά δεν τον βλέπω για εθνάρχη, ιδιαίτερα για το έθνος των Ελλήνων. 

Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ
Αυτό όμως που έχω να πω είναι ότι η Ελλάδα δεν ανήκει στην Δύση και δεν ανήκει και στην Ανατολή. Η Ελλάδα είναι Ελλάδα, είναι το κέντρο του κόσμου και όταν κάθεσαι στην Ελλάδα βλέπει την Δύση, βλέπεις και την Ανατολή. Αυτοί όμως και οι δύο βλέπουν εμάς που είμαστε η Ελλάδα. Αυτό είναι ένα πολύ μεγάλο μήνυμα που θέλω να δώσω ότι δεν ανήκουμε πουθενά, γεωγραφικά τουλάχιστον, εμείς βλέπουμε την Ευρώπη, βλέπουμε την Αφρική, βλέπουμε την Δύση, βλέπουμε τον Νότο, τον Βορρά, δεν είναι τυχαίο ότι η Ελλάδα είναι το κέντρο του κόσμου και δεν είναι εγωιστικό αυτό που λέω. Είναι μια πραγματικότητα, άρα ας τελειώσει η διαδικασία ότι η Ελλάδα ανήκει στην Δύση ή ανήκει στην Ανατολή, δεν μπορεί η Ελλάδα να ανήκει κάπου. Ο Έλληνας δεν μπορεί να ανήκει κάπου, είναι μόνο Έλληνας, γεννήθηκε Έλληνας, πρέπει να ξεκαθαρίσουμε ότι πρώτα γεννηθήκαμε Έλληνες και ας καταλάβουμε λοιπόν την ενότητα που πάμε να κάνουμε τώρα.
Ο ΥΠΕΡΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ
Και επί τη ευκαιρία θα μιλήσω για τον «ΥΠΕΡΜΑΡΑΘΩΝΙΟ» – γιατί πολλοί ξέρετε ότι στην Ελλάδα το καλύτερο άθλημα είναι το τάβλι άρα λοιπόν κάποιος που τρέχει 70-80 χιλιόμετρα είναι ένας πολύ μεγάλος αριθμός χιλιομέτρων, θέλει πάρα πολύ ψυχή. Σίγουρα αυτός ο υπερμαραθώνιος είναι ενωτικός, τον επικροτώ και επικροτούμε όλες τις κινήσεις τις ενωτικές από όπου και αν αυτές έρχονται. Έχουμε την ανάγκη όλες οι προσπάθειες των συνελλήνων μας να γίνονται οργανωμένες, να δίνουν το μήνυμα της ένωσης και αν το θέλετε αυτός ο υπερμαραθώνιος είναι ο τεράστιος αγώνας που κάνουμε εμείς – ΥΠΕΡ-μαραθώνιος – και πρέπει να τα καταφέρουμε και μάλιστα αυτή την σημασία έχει και ο μαραθώνιος. Πρέπει να τα καταφέρουμε όλοι μαζί.
Αυτό το μήνυμα που θέλω να δώσω είναι ότι δεν είναι τυχαίο που εγώ και ο Λαμπράκης είμαστε στην Μόσχα. Υπάρχουν πάρα πολλά θέματα για το οποία έπρεπε να είμαστε εδώ και τουλάχιστον και οι δυο μας. Δεν θα πω την λέξη ελπίδα γιατί δεν ελπίζω, πιστεύω ότι μέχρι το τέλος οι Έλληνες θα συνενωθούν, εμείς παλεύουμε στην παγκόσμια σκηνή, σε πάρα πολλά ταξίδια, με κράτη, με ανθρώπους, με μη ανθρώπους, με συντάγματα, με δικαιοσύνες, με συστήματα, με καθεστώτα. Είμαι σίγουρος ότι εμείς θα τα καταφέρουμε, το μόνο που ζητάω από όλους τους συνέλληνες είναι να καταφέρουν με οποιονδήποτε τρόπο να συνενωθούν. Είναι πολύ μεγάλη ανάγκη στις επόμενες ημέρες να συνενωθούν όλοι οι Έλληνες. Όλες οι προσπάθειες σε όλα τα μήκη και τα πλάτη, έμαθα ότι πηγαίνουν στις εφορίες, στις λαϊκές, σε πολυσύχναστα σημεία όλοι οι συνέλληνες να φέρουν το μήνυμα της συνένωσης και όλων των οικονομικών εργαλείων που πραγματικά είναι των Ελλήνων και όχι του Σώρρα. Ο Σώρρας είπα είναι ένας μηχανισμός και πιστέψτε το είναι. Και εσείς είστε ένας μηχανισμός. Όλοι μαζί θα μπορούμε να καταφέρουμε αυτό το σπουδαίο «νενικήκαμεν» και ζητάω από όλους τους συνέλληνες την συνένωσή τους.
Εμείς έχουμε ένα πολύ βαρύ πρόγραμμα, μπορεί να μην βγαίνουμε και σε εκπομπές γι αυτό και είδατε ένα έκτακτο μέσα σε λίγες ώρες γιατί πραγματικά θέλαμε να πούμε και να επικροτήσουμε τον «ΥΠΕΡΜΑΡΑΘΩΝΙΟ» και όλους τους Έλληνες που συνενώνονται.
Αυτά από την Μόσχα. Αγωνιστικούς χαιρετισμούς, ο αυριανός τερματισμός του υπερμαραθώνιου θέλω να πιστεύω ότι θα΄ναι πολύ επιτυχής και θα υπάρχει αρκετός κόσμος, να παραβρεθούν και παράγοντες και εμείς εάν μπορέσουμε γιατί είμαστε ήδη μιάμιση βδομάδα στην Μόσχα.
Αγωνιστικούς χαιρετισμούς και συνένωση Ελλήνων απανταχού της γης, είναι διαταγή, είναι εντολή, είναι καθήκον, πάρτε το όπως θέλετε, πρέπει να γίνει!


ΑΠΟΜΑΓΝΗΤΟΦΩΝΗΣΗ: ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΤΣΙΚΟΥ
ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΚΕΙΜΕΝΟΥ & ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΩΝ: ΑΔΡΙΑΝΟΣ ΜΠΕΖΟΥΓΛΩΦ
ΜΙΑ ΕΡΓΑΣΙΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΟΣ: EI-END ΜΝΗΜΟΣΥΝΗ
EI-END ΜΝΗΜΟΣΥΝΗ ΣΤΟ facebookEI-END MNEMOSYNE INTERNATIONAL
Tag:Mνημοσύνη
 
 
 
 
 
artmos

http://alfeiospotamos.gr/?p=9313

Η ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΡΑ ΚΑΙ ΤΟΥ Ε. ΛΑΜΠΡΑΚΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΟΣΧΑ! 6/9/2898

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΤΗ ΜΟΣΧΑ
ΛΑΜΠΡΑΚΗΣ ΣΤΗ ΜΟΣΧΑ

 

http://alfeiospotamos.gr/?p=9305

ΣΗΜΕΡΑ 8-09-2014 ΣΤΙΣ 8.30 Μ.Μ ΘΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΕΙ ΟΜΙΛΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ Ο ΕΛΛΗΝ ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΚΑΙ Ο ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΕΙ-ΕΝD




ΣΗΜΕΡΑ 8-09-2014 ΣΤΙΣ 8.30 Μ.Μ
ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ ΤΗΣ ΓΙΑΝΝΟΥΛΗ ΠΑΝΑΓΟΥΛΑΣ ΣΤΟ ΑΡΓΟΣ ΚΑΛΛΕΡΓΗ 11 (ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ) 
ΘΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΕΙ ΟΜΙΛΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ Ο ΕΛΛΗΝ ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΚΑΙ Ο ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΕΙ-ΕΝD
ΣΕ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΜΕΤΑΔΟΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΟ ΣΤΑΘΜΟ radionewfm.com
. OΜΙΛΗΤΕΣ ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ ΔΑΡΑΣ.
ΤΟ ΡΑΔΙΟ http://radionewfm.com/ 
ΤΟ ΡΑΔΙΟ ΑΕΤΟΣwww.radioaetos.com 
ΤΟ ΠΕΙΡΑΣΜΟΣΦΜ http://www.peirasmosfm.com/ 
ΤΟ ΡΑΔΙΟ ΖΕΥΣ http://azeus6.webnode.gr/ 
ΤΟ ΡΑΔΙΟ ΛΕΙΖΕΡ http://laseradio1008.listen2myradio.com/ 
ΤΑ ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ 
ΤΟ ΡΑΔΙΟ ΓΑΛΑΞΙΑΣ ΑΠΟ ΣΙΔΝΕΥ ΑΥΣΤΡΑΛΙΑΣ 
ΚΑΙ 5 ΠΕΙΡΑΤΙΚΟΙ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΟΙ ΣΤΑΘΜΟΙ 
ΕΠΙΣΕΙΣ ΚΑΙ 4 ΤΣΑΤ ΓΚΡΟΥΠ

ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΙ Η Ε.Κ.Τ. ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΘΑ ΔΑΝΕΙΟΔΟΤΗΣΕΙ ΤΙΣ ΤΡAΠΕΖΕΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΖΩΝΗΣ;

ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΙ Η Ε.Κ.Τ. ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΘΑ ΔΑΝΕΙΟΔΟΤΗΣΕΙ ΤΙΣ ΤΡAΠΕΖΕΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΖΩΝΗΣ;

Vasilis Theodoropoulos ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΙ Η Ε.Κ.Τ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΘΑ ΔΑΝΕΙΟΔΟΤΗΣΕΙ ΤΙΣ ΤΡAΠΕΖΕΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΖΩΝΗΣ;;;;;;;

ΟΙ ΜΕΤΟΧΟΙ ΤΗΣ Ε.Κ.Τ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΚΕΝΤΡΙΚΕΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΤΩΝ ΚΡΑΤΩΝ ΤΗΣ ΕΥΡΩΖΩΝΗΣ………
ΕΦ΄ΟΣΟΝ ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΑΤΗ ΤΗΣ ΕΥΡΩΖΩΝΗΣ ΕΙΝΑΙ ΧΡΕΟΚΟΠΗΜΕΝΑ ΑΠΟ ΠΟΥ ΑΝΤΛΕΙΤΑΙ ΟΛΗ ΑΥΤΗ Η ΡΕΥΣΤΟΤΗΤΑ;;;;;;;;;;;;;;;
ΜΗΠΩΣ ΑΠΟ ΤA ΠΑΓΚΟΣΜΙA ΤΑΜΕΙA ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑΤΩΝ;;;;;;;
Η΄ ΜΗΠΩΣ ΘΑ ΒΑΛΟΥΝ ΟΙ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΤΗΣ Ε.Κ.Τ ΟΙ ROTHSCHILDS ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΚΕΦΑΛΑΙΑ;;;;;;;
ΕΛΛΗΝΑ ΣΚΕΨΟΥ !!!!!!!! ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΑΦΥΠΝΙΣΗΣ.!!!!!!!!!!

Η ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΘΑ ΔΙΑΘΕΣΕΙ συνολικά τα 400 δισ. ευρώ για τις τράπεζες της Ευρωζώνης, προβλέπεται να είναι εξαιρετικά χαμηλό (ίσο με το βασικό επιτόκιο αναφοράς που πλέον ανέρχεται στο 0,15% συν ένα 0,10% ως περιθώριο) και σταθερό για όλη τη διάρκεια του δανείου.
………………………………

Bloomberg: Τι σημαίνουν οι αποφάσεις της ΕΚΤ για τα δάνεια

draghi_507_355Το πρόγραμμα στοχευμένης παροχής ρευστότητας (TLTRO) με 4ετή δάνεια που ανακοίνωσε χθες η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα (ΕΚΤ), επιτρέπει στις τράπεζες να διασφαλισθούν από την πιθανότητα να αυξηθούν τα επιτόκια την επόμενη 4ετία,, γράφει το πρακτορείο Bloomberg.

Σε αντάλλαγμα, προσθέτει το δημοσίευμα, οι τράπεζες πρέπει να αυξήσουν τον δανεισμό τους σε εταιρείες και έτσι να αναλάβουν τον κίνδυνο μη αποπληρωμής των δανείων από επιχειρήσεις σε χώρες με εξασθενημένη ζήτηση.
Ο Πρόεδρος της ΕΚΤ Μάριο Ντράγκι επιχειρεί την επανεκκίνηση του δανεισμού, που παραμένει υποτονικός ένα χρόνο μετά την έξοδο της Ευρωζώνης από τη μακρύτερη περίοδο ύφεσης.
Το επιτόκιο των δανείων της ΕΚΤ, που μπορεί να φθάσουν φέτος συνολικά τα 400 δισ. ευρώ για τις τράπεζες της Ευρωζώνης, προβλέπεται να είναι εξαιρετικά χαμηλό (ίσο με το βασικό επιτόκιο αναφοράς που πλέον ανέρχεται στο 0,15% συν ένα 0,10% ως περιθώριο) και σταθερό για όλη τη διάρκεια του δανείου.
Το πρόγραμμα της ΕΚΤ έχει ομοιότητες με το πρόγραμμα «Χρηματοδότηση για Δανεισμό» (Funding for Lending) που υιοθέτησε από το 2012 η Τράπεζα της Αγγλίας. 
Οι τράπεζες θα μπορούν να δανείζονται κεφάλαια που αντιστοιχούν έως το 7% των ανεξόφλητων δανείων τους σε εταιρείες και νοικοκυριά, με εξαίρεση τα στεγαστικά δάνεια. Από τον Μάρτιο του 2015 έως τον Ιούνιο του 2016, οι τράπεζες θα είναι σε θέση να δανείζονται έως και το τριπλάσιο του ποσού του καθαρού δανεισμού τους σε εταιρείες της Ευρωζώνης, πάνω από ένα όριο που θα καθοριστεί από την ΕΚΤ.
Το TLTRO αποτελεί «φθηνή χρηματοδότηση, έτσι οι τράπεζες θα το χρησιμοποιήσουν», δήλωσε ο επικεφαλής οικονομολόγος για την Ευρωζώνης της εταιρείας Jefferies International, προσθέτοντας: «Εάν οι τράπεζες θέλουν τη χρηματοδότηση για να προχωρήσουν σε δανεισμό, οι οιωνοί δεν είναι πολύ καλοί, καθώς στην περίπτωση της Βρετανίας τα δάνεια προς τις επιχειρήσεις εξακολουθούν να μειώνονται, παρά τη φθηνότερη χρηματοδότηση». 
Τα στοιχεία της Τράπεζας της Αγγλίας δείχνουν ότι τα δάνεια στις μη χρηματοπιστωτικές εταιρείες μειώθηκαν κατά 4,1% τον Απρίλιο σε σχέση με ένα χρόνο πριν και οι πιστώσεις στις μικρομεσαίες επιχειρήσεις υποχώρησαν 3%. 
Με το επιτόκιο αναφοράς της ΕΚΤ σήμερα να είναι μόλις στο 0,15% και την οικονομία της Ευρωζώνης να ανακάμπτει με αργό ρυθμό, το πρόγραμμα TLTRO σημαίνει ότι οι τράπεζες μπορούν να προωθήσουν την κερδοφορία τους, εξασφαλίζοντας χαμηλό κόστος χρηματοδότησης καθώς επεκτείνουν τον δανεισμό τους. «Υπάρχουν τα κίνητρα. Το γεγονός ότι μπορείς να τριπλασιάσεις τον καθαρό δανεισμό σου, εάν δανείζεις σε εταιρείες αποτελεί ένα κίνητρο, συνεπώς αναμένεται να έχει κάποια επίδραση», δήλωσε η επικεφαλής έρευνας της Standard Chartered στο Λονδίνο.
Ο κ. Ντράγκι δήλωσε ότι η ΕΚΤ θα αυξήσει την παρακολούθηση των τραπεζών για να διασφαλίσει ότι αυτές θα δανείζουν τα χρήματα που θα πάρουν, αντί να αγοράσουν κρατικό χρέος, που έχει χαμηλότερο κίνδυνο μη αποπληρωμής. Οι τράπεζες που δεν δανείζουν τα κεφάλαια, θα πρέπει να τα επιστρέψουν στην ΕΚΤ μετά από δύο χρόνια.
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters