Κυριακή 5 Οκτωβρίου 2014

ΒΙΝΤΕΟ-ΜΥΣΤΗΡΙΩΔΗΣ ΙΟΣ ΕΞΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΗΠΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΝΑΔΑ ΚΑΙ ΕΠΗΡΕΑΖΕΙ ΚΥΡΙΩΣ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΑ ΠΑΙΔΙΑ


ΜΥΣΤΗΡΙΩΔΗΣ ΙΟΣ ΕΞΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΗΠΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΝΑΔΑ ΚΑΙ ΕΠΗΡΕΑΖΕΙ ΚΥΡΙΩΣ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΑ ΠΑΙΔΙΑ


Τα εμβόλια προκαλούν μια άνευ προηγουμένου αριθμό μεταλλάξεων.
Εξετάζεται ένας σοβαρός αναπνευστικός ιός γνωστός ως EV-D68.
Χτυπά σκληρά και γρήγορα και έχει ήδη δημιουργήσει ένα ξέσπασμα στο Κολοράντο, Μισούρι, Utah, Κάνσας, Ιλινόις, Οχάιο, και σ άλλα τέσσερα κράτη στις μεσοδυτικές πολιτείες.
Έχει, επίσης, περάσει από τον Καναδά με τα επιβεβαιωμένα κρούσματα στην Αλμπέρτα, Βρετανική Κολούμπια και το Οντάριο. Αν και δεν υπάρχει κανένα γνωστό εμβόλιο για τον ιό, κατά ειρωνεία της τύχης ένα κοινό θέμα έχει ανακαλυφθεί σε όσους έχουν μολυνθεί ... όλοι έχουν εμβολιαστεί.
 
 

Τα συμπτώματα μπορεί να μιμούνται εκείνα του ιού της γρίπης, αλλά μπορεί να έχει μια πολύ πιο τρομερή επίδραση σε εκείνους που αρρωσταίνουν. Ο Δρ Mary Anne Jackson, διευθυντής τμήματος του νοσοκομείου για μολυσματική ασθένεια συμμερίζεται τις ανησυχίες του με το CNN.
«Είναι χειρότερο από την άποψη του πεδίου εφαρμογής του σε κρίσιμη κατάσταση τα παιδιά που χρειάζονται εντατική φροντίδα. Θα έλεγα ότι είναι άνευ προηγουμένου. Έχω ασκηθεί για 30 χρόνια στην παιδιατρική, και δεν έχω δει ποτέ τίποτα αρκετά όπως αυτό. "
Ο Enterovirus D68 (EV-D68) έχει μολύνει περισσότερα από 150 παιδιά στις ΗΠΑ, και έχει προσφάτως εξαπλωθεί στον Καναδά με 18 επιβεβαιωμένα κρούσματα σε τρεις επαρχίες.
Μέχρι στιγμής, κανείς δεν έχει πεθάνει από τον ιό, αλλά δεκάδες παιδιά έπρεπε να αντιμετωπιστούν σε μονάδες εντατικής θεραπείας.
Εντεροϊοί, όπως EV-D68, σχετίζονται με το κοινό κρυολόγημα ιό και μπορεί να μεταδοθεί από άτομο σε άτομο με το βήχα και το φτάρνισμα, με τη στενή επαφή με μολυσμένα άτομα ή αγγίζοντας μια μολυσμένη επιφάνεια.
Σε γενικές γραμμές, εντεροϊοί έχουν περίοδο αιχμής το καλοκαίρι και το φθινόπωρο , έτσι δεν είναι ασυνήθιστο να δούμε αύξηση των ασθενειών που προκαλούνται από εντεροϊοί αυτή τη φορά του έτους, ωστόσο, η ένταση με την οποία ο ιός επιτίθεται παιδιά είναι σπάνια.
Υπάρχουν περισσότερα από 100 είδη των εντεροϊών προκαλούν περίπου 10 έως 15 εκατομμύρια κρούσματα στις Ηνωμένες Πολιτείες κάθε χρόνο, σύμφωνα με το CDC. Αυτά μεταφέρονται στον εντερικό σωλήνα και συχνά εξαπλώνονται σε άλλα μέρη του σώματος.
Αν και δεν υπάρχει κανένα γνωστό εμβόλιο για τον ιό, καθώς και το πεδίο που θα φτάσει είναι επίσης άγνωστο, εκείνοι που έχουν μολυνθεί είναι μετά από ένα κοινό θέμα. Έχουν όλοι έχουν εμβολιαστεί με το εμβόλιο MMR, εμβόλια γρίπης και τα εμβόλια πολιομυελίτιδας. Φυσικά, πολλά παιδιά στις Ηνωμένες Πολιτείες έχουν εμβολιαστεί, και οι περισσότεροι χρειάζεται να εμβολιαστούν, ώστε να πανε στο σχολείο.Ωστόσο, είναι ενδιαφέρον να σημειωθεί ότι η ασθένεια δεν συμβαίνει, ακόμα, σε παιδιά που δεν έχουν εμβολιαστεί.
«Μέχρι στιγμής όλες οι εκθέσεις που βλέπουμε προέρχονται από παιδιά που έχουν εν μέρει ή πλήρως εμβολιαστεί," είπε μολυσματική ασθένεια ειδικός Δρ Heather Ashton. «Οι εκθέσεις που διαχειρίζεται το Εθνικό Σύστημα Επιτήρησης Enterovirus και οι περιλήψεις μέχρι στιγμής όλες έρχονται από εμβολιασμένους παιδιατρικούς πληθυσμούς στις ΗΠΑ και τον Καναδά."
Ο Δρ Pritish Tosh, για λοιμώδη νοσήματα ιατρός-ερευνητής στην Κλινική Mayo, πρόσθεσε: «Όταν έχουμε να κάνουμε με ασθένειες του αναπνευστικού συστήματος σε νέους ανθρώπους, που μπορεί να είναι σοβαρή και να οδηγήσει σε εισαγωγές στο νοσοκομείο και την απαίτηση της εντατικής θεραπείας. Και φαίνεται ότι μέσα από αυτό το στέλεχος του ιού που προκαλεί λοιμώξεις σε παιδιά είναι αρκετά σοβαρά με αποτέλεσμα να εισαχθούν στο νοσοκομείο. "
Γιατί τα εμβολιασμένα παιδιά είναι πιο ευαίσθητα στην ασθένεια
Εκτός από τις περιβαλλοντικές τοξίνες και εφοδιασμό μας σε τρόφιμα, εμβόλια παραμένουν ως μια από τις μεγαλύτερες απειλές για την υγεία των παιδιών μας .
Σε μια μελέτη του 2011 στην Εφημερίδα της Ιολογίας ερευνητές στο Ιατρικό Κέντρο Erasmus στην Ολλανδία απέδειξαν ότι η τακτική εμβόλιο της γρίπης στα παιδιά επιδεινώνεται πραγματικά μια βασική πτυχή της γρίπης καταπολεμώντας το ανοσοποιητικό τους σύστημα. Αυτή η έρευνα δεν διεξήχθη από επιστήμονες που αντιπαθούν το εμβόλιο . Μάλλον, διεξήχθη από ερευνητές pro-εμβόλιο που αφιέρωσαν την καριέρα τους προσπαθώντας να αναπτύξουν καλύτερα εμβόλια. Επικεφαλής συγγραφέας Rogier Bodewes παραδοσε το απογοητευτικό μήνυμα, όπως ο ίδιος εξήγησε ότι τα εμβόλια της γρίπης "έχουν πιθανά μειονεκτήματα που έχουν προηγουμένως υποστεί εκτιμηθεί και ότι είναι επίσης ένα θέμα της συζήτησης."
Περιέλαβε εξαιρετικά προηγμένη επιστημονική αξιολόγηση του ανοσοποιητικού συστήματος. Οι ερευνητές συνέλεξαν δείγμα αίματος από 27 υγιείς, μη εμβολιασμένα παιδιά με μέση ηλικία των 6 ετών, και 14 παιδιά με κυστική ίνωση οι οποίοι έλαβαν ένα ετήσιο εμβόλιο της γρίπης. Τα μη εμβολιασμένα παιδιά βρέθηκαν να έχουν μια ανώτερη ανοσολογική απόκριση, δίνοντας τους ευρύτερη προστασία από ό, τι θα μπορούσαν να αντιμετωπίσουν σε μια πραγματική εποχή γρίπης, συμπεριλαμβανομένων των στελεχών της πανδημίας.
Σύμφωνα με [2011 Aug] μέλος της υγείας των μη εμβολιασμένων παιδιών: Ασθένειες σε μη εμβολιασμένα παιδιά , τα αποτελέσματα δείχνουν ότι τα μη εμβολιασμένα παιδιά επηρεάζονται λιγότερο από κοινές ασθένειες.
Το άσθμα, η αλλεργική ρινίτιδα και νευροδερματίτιδα. Μια γερμανική μελέτη με 17461 παιδιά ηλικίας 0-17 ετών (KIGGS) έδειξε ότι το 4,7% των παιδιών πάσχουν από άσθμα, 10,7% των παιδιών αυτών από αλλεργικό συνάχι και το 13,2% από νευροδερματίτιδα. Οι αριθμοί αυτοί διαφέρουν σε δυτικές χώρες, δηλαδή την επικράτηση του άσθματος μεταξύ των παιδιών στις ΗΠΑ είναι 6%, ενώ είναι 14-16% στην Αυστραλία (Australia Υγείας 2004, AIHW). Ο επιπολασμός του άσθματος μεταξύ των μη εμβολιασμένα παιδιά στη μελέτη ήταν 0,2%, 1,5% αλλεργική ρινίτιδα και νευροδερματίτιδα 2%.
Σύμφωνα με τη μελέτη KIGGS περισσότερο από το 40% των παιδιών ηλικίας μεταξύ 3 και 17 ετών είχαν ευαισθητοποιηθεί κατά ένα τουλάχιστον αλλεργιογόνο που είχαν δοκιμαστεί (20 κοινά αλλεργιογόνα ελέγχθηκαν) και το 22,9% είχε μια αλλεργική νόσο.
KIGGS έδειξε ότι το 12,8% των παιδιών στη Γερμανία είχε έρπητα και το 11% υποφέρει από ωτίτιδα (φλεγμονή του μέσου ωτός). Αν συγκρίνουμε αυτό με τα μη εμβολιασμένα παιδιά ο έρπητας μεταξύ του είναι πολύ σπάνιος (λιγότερο από 0,5%).
Σε μικρά παιδιά κάτω από την ηλικία των 3 τα ​​κονδυλωμάτα είναι πολύ σπάνια. Μετά τα 3 έτη της ηλικίας τους, ωστόσο, ο επιπολασμός αυξάνεται. Στις ηλικίες μεταξύ 4 και 6 ετών, 5-10% των παιδιών έχουν κονδυλώματα, στην ηλικιακή ομάδα 16-18, 15-20% έχουν κονδυλώματα. (Πηγή: netdoktor.at). Μόνο το 3% των μη εμβολιασμένων παιδιών στην έρευνα είχαν κονδυλώματα.
Μη εμβολιασμένα παιδιά είναι πέντε φορές λιγότερο πιθανό να έχουν άσθμα από τα εμβολιασμένα, 2,5 φορές λιγότερο πιθανό να έχουν δερματικά προβλήματα και 8 φορές λιγότερο πιθανό να είναι υπερκινητικά.
ΝαηοΒασίβήα και Mycoplasma
Υπάρχουν ομοιότητες με το μυκόπλασμα και ανακαλύφθηκαν πρόσφατα νανοβακτήρια, σήμερα θεωρείται ότι είναι οι μικρότερες μορφές της ζωής και είναι γνωστό ότι μολύνουν τα εμπορικά εμβόλια.Nanobacteria είναι πανταχού παρούσα και μπορεί να εμπλέκεται στην παθολογία πολλών ασθενειών επί του παρόντος θεωρούνται από άγνωστη αιτία.
Ο Donald W. Scott, ο συντάκτης του The Journal of Εκφυλιστικές Παθήσεις και ο συν-ιδρυτής της Common Cause Ιατρικό Ίδρυμα Ερευνών, συνδέει τα εμβόλια για το AIDS (όπως έκανε ο Hillerman) και στις ΗΠΑ βίο-όπλα της έρευνας, και λέει ότι έχουν μολυνθεί με μυκόπλασμα , ένα πρωτόγονο βακτήριο που παίρνουν μέσα από τα κυτταρικά τοιχώματα.
Τον Μάιο του 2005, ο Δρ Olavi Kajander παραδοθεί ένα απογοητευτικό μήνυμα σε μια κοινή συνεδρίαση του FDA των ΗΠΑ και του Ευρωπαϊκού Οργανισμού Φαρμάκων για την ασφάλεια από ιούς, όταν παρουσίασε νέα στοιχεία για να υποστηρίξει κάτι που δημοσιεύτηκε για πρώτη φορά το 1997: ότι τα εμβόλια έχουν μολυνθεί με νανοβακτήρια. Από το 1999, οι κρατικές υπηρεσίες δεν έχουν κάνει σχεδόν τίποτα για να διερευνήσουν την καταγγελία, οφείλεται σε μεγάλο βαθμό σε αυτό το πείραμα NIH που απέτυχαν να χρησιμοποιήσουν τα σωματίδια ανακαλύφθηκαν από Kajander ως δείγματα ελέγχου? τώρα που η μόλυνση του εμβολίου έχει αναφερθεί επίσημα στις αρχές, το ερώτημα είναι: τι θα γίνει;
Ίσως η μεγαλύτερη επιστημονική αρχή για εμβόλια λέει ότι έχουν μολυνθεί είναι ο Garth Nicolson.
Αυτός είναι ένας βιολόγος κυττάρων και εκδότης του Journal of Clinical and Experimental μετάσταση, και στην Εφημερίδα της Κυτταρικής Βιοχημείας. Αυτός είναι ένας από τους πιο γνωστούς επιστήμονες στον κόσμο, έχοντας δημοσιεύσει πάνω από 600 ιατρικές και επιστημονικές κριτές χαρτιά, επεξεργασία πάνω από 14 βιβλία, και υπηρέτησε στη συντακτική επιτροπή των 28 ιατρικών και επιστημονικών περιοδικών. Δεν είναι απλά λέγοντας ότι τα εμβόλια έχουν μολυνθεί από μυκόπλασμα αλλά προειδοποιεί τις ΗΠΑ . Ο Nicolson προχωρεί περισσότερο και λέει ότι όλοι θα καταστραφουμαι από αυτούς και τις αναθέτουσες χρόνιες εκφυλιστικές ασθένειες που δημιουργούν. Η ζημία μεταφράζεται σε δια βίου ασθενείς (και ως εκ τούτου βίου κέρδος) για την φαρμακευτική βιομηχανία που κάνει τα εμβόλια και λέει δεν φαίνεται να είναι τυχαία.
 
 
 
Nanobacteria είναι νέοι μικροοργανισμοί που δεν είναι ανιχνεύσιμα με τις σημερινές μεθόδους δοκιμής στειρότητας, αλλά είναι ανιχνεύσιμη με νέα κουλτούρα και Immunomethods.
Αυτά είναι συνήθως παρόντες σε βοοειδή και τα προϊόντα αίματος και επομένως σε καλλιέργειες κυττάρων και αντιγόνων, συμπεριλαμβανομένων των εμβολίων που προέρχονται από αυτά, και μπορεί να είναι παρόν σε προϊόντα αντισώματος και γάμμα σφαιρίνη. Nanobacteria είναι ένας πιθανός κίνδυνος, λόγω των κυτταροτοξικών ιδιοτήτων και την ικανότητα να μολύνει τα έμβρυα τους, και κατά συνέπεια την παθογένεια τους πρέπει να ελέγχονται.
Το πρόβλημα με τα μυκοπλάσματα είναι ότι δυνητικά κάθε εμβόλιο θα μπορούσε να έχει κάποιο επίπεδο της μόλυνσης. Myco υποδεικνύει μύκητες, αλλά ακόμη μυκοπλάσματος δεν είναι πραγματικά ένας μύκητας, βακτήρια, ή ένας ιός. Είναι το είδος του σαν ένα ψευδό όλα αυτά. Δεν έχει κυτταρικό τοίχωμα, πηγαίνει βαθιά μέσα στους πυρήνες των κυττάρων, καθιστώντας έτσι πολύ δύσκολο να εγείρουν μία ανοσολογική απάντηση έναντι.
Ο Δρ Larry Palevsky, μια σκάφους επικυρωμένο NY παιδίατρος , ο οποίος εδώ και δέκα χρόνια έδωσε συστηματικά εμβόλια στους ασθενείς του, μέχρι που παρατήρησε ότι έχασαν την όραση τους και στη συνέχεια άρχισε να ψάχνει μέσα στα εμβόλια που είχε εμπιστευθεί τυφλά. Βρήκε ότι ΟΛΑ ειναι μολυσμένα με ιούς που είναι τόσο μικρά που δεν μπορούν να αφαιρεθούν. Αυτός δεν δίνει οποιαδήποτε εμβόλια. Ο ίδιος αντιμετωπίζει σήμερα νέους ασθενείς του για τον αυτισμό και άλλες νευρολογικές κακώσεις από τα εμβόλια.
Τα εμβόλια προκαλούν μεταλλάξεις που ενδέχεται να βλάψει την υγεία των μελλοντικών γενεών
Τα εμβόλια προκαλούν μια άνευ προηγουμένου αριθμό μεταλλάξεων που δημιουργούν μικρόβια και ισχυρά ιοί και τα βακτήρια που μπορεί τελικά να απειλήσει τις μελλοντικές γενιές και την ίδια την ανθρωπότητα. Τα στοιχεία συνεχίζουν να συσσωρεύονται από την επιστημονική κοινότητα, που τώρα παραδέχονται ότι ορισμένα εμβόλια είναι-γεγονός που προκαλεί τόσο ιογενείς και βακτηριακές μεταλλάξεις.
Απειλητικές για τη ζωή παθογόνα είναι ικανά να εξελίσσονται με γοργούς ρυθμούς και την ανάπτυξη γενετικών κράχτες που χρησιμεύουν για να τα συγκαλύψει, ακόμα και από τα πιο ισχυρά φάρμακα.
Στο Πανεπιστήμιο της Οξφόρδης ερευνητής Rory Bowden διαπίστωσε ότι παθογόνα διακόπτη γενετικό υλικό με άλλα βακτήρια, αλλά κατά κύριο λόγο για το τμήμα του γονιδιώματος αρμόδιος για την πραγματοποίηση της επικάλυψης των κυττάρων, η οποία είναι η έκταση στοχευμένη από τα εμβόλια.
Ο πρώην μεταδιδακτορικός ερευνητής του Κέντρου Λοιμωδών Νόσων Dynamics, Grainne Longδιαπίστωσε ότι ο εμβολιασμός οδήγησε σε μια 40-πλάσια αύξηση της B. parapertussis αποικισμού στους πνεύμονες.Δεδομένα του πρότειναν ότι το εμβόλιο μπορεί να συμβάλλουν στην παρατηρούμενη αύξηση σε whooping συχνότητα βήχα κατά την τελευταία δεκαετία με την προώθηση B. parapertussis μόλυνση.
Μικροβιολόγοι από το Πανεπιστήμιο της Νέας Νότιας Ουαλίας έχουν βρεθεί παραλλαγές των βακτηρίων του κοκκύτη με μια συγκεκριμένη γενετική υπογραφή έχουν αυξηθεί στο 86 τοις εκατό του συνόλου των δειγμάτων που λήφθηκαν από τα μολυσμένα άτομα μετά από μια συνεχή επιδημία κοκκύτη βήχα ξεκίνησε το 2008.
Παρά το γεγονός ότι τα στελέχη που ήταν παρόντες στην Αυστραλία από το 2000, που αντιπροσώπευαν μόνο το 31 τοις εκατό του συνόλου των δειγμάτων που συλλέχθηκαν μεταξύ 2000 και 2007 - γεγονός που υποδηλώνει ότι έχουν άκμασε παράλληλα με το τρέχον εμβόλιο.
Προειδοποίησε ότι οι άλλες χώρες που χρησιμοποιούν παρόμοια εμβόλια θα πρέπει να είναι σε εγρήγορση για αλλαγές σε γενετικά χαρακτηριστικά ανιχνεύονται στο κοκκύτη bug.
Στη νότια Ιταλία, 44 επαφές από φορείς του ιού της ηπατίτιδας Β, συμπεριλαμβανομένων των βρεφών από μητέρες φορείς, έγινε HBsAg θετικές παρά παθητική και ενεργητική εμβολιασμού, σύμφωνα με τυποποιημένα πρωτόκολλα. Σε 32 από τα εν λόγω λοίμωξη εμβολιασθέντες επιβεβαιώθηκε από την παρουσία πρόσθετων δεικτών του ιικου αναδιπλασιασμου. Στελέχη HBV που περιέχει πρότυπα μετάλλαξης διαφυγής εμβόλιο είναι ικανό για αντιγραφή και εμφανίζονται να είναι μεταδοτική και των παθογόνων.
Πηγές:
gc.ca
inquisitr.com
myfox8.com
vox.com
salem-news.com
netdoktor.at
whale.to
ctvnews.ca
thestar.com
smh.com.au
psu.edu
ncbi.nlm.nih.gov
Ο Dave Mihalovic είναι ένα Naturopathic γιατρός που ειδικεύεται στην έρευνα για το εμβόλιο, την πρόληψη του καρκίνου και μια φυσική προσέγγιση στη θεραπεία.
Η ΑΝΆΡΤΗΣΗ ΕΊΝΑΙ ΜΕΤΆΦΡΑΣΗ ΑΠΌ ΤΟ http://www.infowars.com ΠΡΟΣΠΑΘΉΣΑΜΕ ΝΑ ΣΑΣ ΜΕΤΑΦΡΑΣΟΥΜΕ ΟΣΟ ΚΑΛΎΤΕΡΑ ΜΠΟΡΟΎΣΑΜΕ ΜΗΝ ΜΑΣ ΚΡΊΝΕΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΤΆΦΡΑΣΗ(ΕΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΠΡΩΤΟΤΥΠΟ) ΚΡΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΟΥΣΙΑ
ΠΗΓΗ ΕΡΕΥΝΑΣ: erevnw.blogspot.gr
πηγή

Η Δημιουργία του Κόσμου, όπως την φαντάζονταν οι Μάγια!!


"ΠΟΠΟΛ ΒΟΥΧ

Προοίμιο - Αυτή είναι η αρχή των αρχαίων παραδόσεων αυτού του μέρους που ονομάζεται Κιτσέ. Εδώ θα γράψουμε. Θα ξεκινήσουμε να λέμε τις ιστορίες της Δημιουργίας, την προέλευση όλων όσων έγιναν στην ακρόπολη των Κιτσέ, ανάμεσα στους ανθρώπους του έθνους Κιτσέ.

Εδώ θα μιλήσουμε για την σπορά και την αυγή του κόσμου από τον Δημιουργό και τον Πλάστη, Εκείνην που Γέννησε Παιδιά και Εκείνον που Χάρισε Γιούς, όπως ονομάζονται, μαζί με τον Χουναχπού Πόσουμ και τον Χουναχπού Κογιότ, τον Μεγάλο Λευκό Χοίρο και το Κοατί, την Τεπεού και το Φτερωτό Ερπετό, την Καρδιά της Λίμνης και την Καρδιά της Θάλασσας, τον Δημιουργό της Πράσινης Γης και τον Δημιουργό του Γαλάζιου Ουρανού, όπως αποκαλούνται.

Αυτοί συνολικά μνημονεύονται και αποκαλούνται Μαία και Πατριάρχης, που τα ονόματά τους είναι Ξιπιγιακόκ και Ξιμουκάνε, η Προστάτιδα και Εκείνος που Προσφέρει Καταφύγιο, Διπλά Μαία και Διπλά Πατριάρχης όπως αποκαλούνται στις παραδόσεις των Κιτσέ. Έδωσαν φωνή σε όλα τα πλάσματα και επιτέλεσαν τον σκοπό τους με αγνότητα και αλήθεια.

Αυτή την διήγηση θα γράψουμε σύμφωνα με τους νόμους των Θεών και του Χριστιανισμού. Θα αποκαλύψουμε τα πάντα γιατί δεν υπάρχει πλέον τρόπος ώστε το Πόπολ Βουχ να είναι ορατό, ο τρόπος να βλέπουμε τα πράγματα καθαρά ήρθε από την θάλασσα. Το αρχικό βιβλίο υπάρχει και γράφτηκε στην αρχαιότητα, αλλά οι μάρτυρές του και εκείνοι που το μελέτησαν κρύβουν τα πρόσωπά τους. Σπουδαία είναι η διήγηση της δημιουργίας και της βλάστησης όλου του ουρανού και της γης, στα τέσσερα σημεία του ορίζοντα. Όλα μετρήθηκαν τότε και χωρίστηκαν σε τέσσερα μέρη, διπλασιάζοντας και τραβώντας τα σχοινιά της μήτρας του ουρανού και της μήτρας της γης. Έτσι δημιουργήθηκαν οι τέσσερεις γωνίες, οι τέσσερεις πλευρές όπως λέγεται από τον Δημιουργό και τον Πλάστη, την Μητέρα και τον Πατέρα της ζωής και όλης της δημιουργίας, εκείνη που έδωσε πνοή και εκείνον που έδωσε καρδιά, εκείνους που έδωσαν ζωή και έδωσαν καρδιά στο ατέρμονο φως, το παιδί του φωτός που γεννήθηκε από γυναίκα και ο γιός του φωτός που γεννήθηκε από άνδρα, εκείνοι που ήταν σπλαχνικοί και σοφοί σε όλα, σε όλα όσα υπάρχουν στον ουρανό και την γη, στις λίμνες και στην θάλασσα.

Ο Αρχέγονος Κόσμος




Τα πάντα βρίσκονταν σε εκκρεμότητα• αρχέγονη ενέργεια σε σιγή, δόνηση και ζύμωση. Τα πάντα ήταν ακίνητα και κενά, όπως κενή εμφανιζόταν και η ουράνια έκταση.

Δεν υπήρχαν ακόμη άνθρωποι, ούτ’ ένα ζώο, ούτε πουλιά, ψάρια, καβούρια, δέντρα, πέτρες, ούτε σπήλαια ή βάραθρα και κοιλάδες στη Γη, ούτε βλάστηση, ούτε δάση. Μόνο ο ουρανός υπήρχε.

Δε φαινόταν ακόμη καθαρά το πρόσωπο της Γης• μόνο ύδατα λιμνάζοντα• η θάλασσα σε ηρεμία και ο ουρανός ακίνητος σε όλη την έκταση• τίποτ’ άλλο που να είχε το χάρισμα της συμπυκνωμένης ύπαρξης. Ακινησία και σιγή μες το σκοτάδι της νύχτας. Τίποτα δεν εξέπεμπε κανέναν ήχο• τίποτα δεν ήταν όρθιο.

Μόνο ο Δημιουργός και ο Πλάστης, ήταν εκεί, μες το πράσινο νερό, και γύρω τους φως. Τα σπέρματα των πραγμάτων είχαν τεθεί από Εκείνους, με όλη την αγνότητα ανάμεσα στα ύδατα. Σπέρματα πρωταρχικά που εμφανίζονταν, σαν το κετσάλ, καλυμμένα με φτερά πράσινα και μπλε Γι’ αυτό ονομάζονται Γκ'ουκουμάτς (Κρυμμένο Φίδι καλυμμένο από φτερά κετζάλ) και Τεπέου (Εκείνη που έχει έρθει από μακριά) οι Προγεννήτορες. Ήταν μεγάλοι σοφοί, μεγάλοι στοχαστές. Γι’ αυτό, το Σπέρμα των όσων υπήρχαν στον ουρανό λέγεται «Καρδιά του Ουρανού», που είναι το όνομα του Θεού.

Ο Λόγος του Πλάστη και Δημιουργού έφτασε ως την Τεπέου, την Απόκρυφη Μεγαλοπρέπεια, που προσέτρεξε με τον Γκουκουμάτς, στη σκοτεινιά της νύχτας. Μίλησαν η Τεπέου και ο Γκ'ουκουμάτς μεταξύ τους, και αλληλοσυμβουλεύτηκαν. Κι όταν με διαλογισμό ήρθαν σε συμφωνία, ένωσαν το Λόγο τους και τη Σκέψη τους.

Αγάπη υπήρξε μεταξύ τους μες το φως που τους περιέβαλλε. Τότε άρχισαν να γεννιούνται τα πλάσματα. Όταν συμβούλεψε ο ένας τον άλλον γύρω από τη δημιουργία των δέντρων και των λοιπών φυτών, άρχισαν να δημιουργούνται τα δέντρα, τα φυτά, όπως κι όλα τα υπόλοιπα χόρτα και οι θάμνοι.

Ξαναμίλησαν μεταξύ τους και δημιουργήθηκε η ζωή. Και άρχισε η δημιουργία των πραγμάτων. Τα πάντα έγιναν στην καταχνιά της νύχτας κατ’ εντολήν της Καρδιάς του Ουρανού, που λέγεται Χουρακάν (Τυφώνας).

Τρία ήταν τα πνεύματα του Ουρανού: η πρώτη εντολή ήταν η επονομαζόμενη Κακουλχά Χουρακάν (Κεραυνός). Η δεύτερη, Τσι’ιπί Κακουλχα (Μικρός ή Τελευταίος Κεραυνός). Και η τρίτη Ράσα Κακουλχά( Αληθινός Κεραυνός). Αυτές οι τρεις εντολές είναι ο τρόπος πνευματικής επικοινωνίας της Καρδιάς του Ουρανού με την Τεπέου και τον Γκ'ουκουμάτς.

Η Τεπέου κι ο Γκ'ουκουμάτς αλληλοσυμβουλεύτηκαν και πάλι γύρω απ’ τη ζωή και τη δημιουργία, γιατί έπρεπε ν’ ανατείλει και να σπείρουν για να φυτρώσει έτσι η ζωή κι έπρεπε να ορίσουν αυτά που θα χρησίμευαν ως τροφή και θρέψη. Εξέφρασαν έτσι τη βούλησή τους:
- Να έλθει το πλήρωμα του κενού! Ν’ αποτραβηχτούν γοργά τα ύδατα και ν’ απελευθερώσουν το χώρο! Να εγερθεί η Γη και να ενοποιηθεί!


Και μόλις είπαν αυτά τα λόγια, δημιουργήθηκε ο Κόσμος. Από τα ύδατα ανέβλυσε στάλα-στάλα η ομίχλη και, όταν το επίπεδο των υδάτων χαμήλωσε, εμφανίστηκαν τα βουνά, που την ίδια στιγμή μεγάλωσαν.

Μόνο μέσω αυτής της θαυμαστής φυσικής ορμής, γεννήθηκε η Γη.
Και σε μια στιγμή άρχισαν χωρίζονται τα ποτάμια, να φυτρώνουν και ν’ αναπτύσσονται τα βουνά και πάνω τους πεύκα του λιβανιού κοπάλ και κυπαρίσσια στις κοιλάδες και στις πλαγιές.

Βλέποντας ότι τα πάντα είχαν γεννηθεί και μεγαλώσει, χάρηκε ο Γκ'ουκουμάτς και είπε:
- Είναι καλή η εντολή σου, Χουρακάν. Και η δική σου, Τσι’ιπί Κακουλχά. Και η δική σου, Ράσα Κακουλχά.

Όλοι απάντησαν:
- Τα πλάσματά μας θα τελειοποιηθούν και θα ολοκληρωθεί το έργο τους.

Κι έτσι δημιουργήθηκε, ως πρώτο βήμα, η Γη, με τα βουνά και τις κοιλάδες της. Ξεχώρισαν μεταξύ τους τα ρεύματα του νερού κι έγιναν ποτάμια και πολλά ρυάκια που κατέβηκαν απ’ τα ψηλά βουνά προς τις κοιλάδες.

Και η Γη σχηματίστηκε, όταν δημιουργήθηκε από την Καρδιά του Ουρανού και την Καρδιά της Γης, όπως ονομάζονται αυτοί που αρχικά τη γονιμοποίησαν όταν ο ουρανός ήταν ακόμη σε εκκρεμότητα και η Γη βρισκόταν βυθισμένη μες τα νερά.

Με αυτόν τον τρόπο τελειοποίησαν το έργο τους, που είχαν εκτελέσει μετά από πολλή σκέψη και διαλογισμό γύρω από την ευτυχή του ολοκλήρωση..."

Έτσι δημιουργήθηκε ο Κόσμος σύμφωνα με τους Κιτσέ Μάγια, αγαπημένοι Μυθολόγοι. Την άλλη βδομάδα θα μιλήσουμε για την δημιουργία, την ακμή και την πτώση των ζώων, αλλά και των πρώτων ανθρώπων. Έως τότε καλά να περνάτε!!

Πηγές: «Πόπολ Βουχ» ( Ελληνική μετάφραση Ηλίας Ταμπουράκης για το ispania.gr / Αγγλική μετάφραση Allen J. Christenson), Wikipedia


The Mythologists
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

ΟΙ ΣΑΜΑΡΟΒΕΝΙΖΕΛΟΙ ΞΕΠΟΥΛΗΣΑΝ ΚΑΙ ΤΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΜΑΣ-ΕΥΓΕ ΣΤΡΑΤΗΓΕ ΛΕΟΝΤΑΡΗ-ΟΝΟΜΑ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑ!!!

Του Ανάργυρου Σαρήπαπα  
    Την περασμένη Κυριακή 28 Σεπτεμβρίου 2014επρόκειτο να εορτασθεί στο Συμμαχικό  Νεκροταφείο της Δοϊράνης Κιλκίς, με κάθε επισημότητα, η επέτειος του εορτασμού της Μάχης της Δοϊράνης, παρουσία στρατιωτικών και πολιτικών αρχών της περιοχής.
    Όταν ο Στρατηγός Διοικητής του Γ΄ΣΣ, ο οποίος ευρίσκετο καθ’ οδόν για την Δοϊράνη , πληροφορήθηκε την ύπαρξη προσβλητικής για την Ελληνική Ιστορία στήλης που κατασκευάσθηκε πρόσφατα, όπου μνημονευόταν η προσφορά μεταξύ άλλων και «Μακεδόνων πολιτών» προς τις συμμαχικές δυνάμεις δεν δίστασε ούτε στιγμή. Διέταξε την αντιπροσωπεία, την μουσική και το άγημα να αποχωρήσουν πριν την έναρξη της τελετής και διαμαρτυρήθηκε έντονα στους υπεύθυνους της διοργάνωσης.
     Κανονικά το θέμα θα έπρεπε να απασχολήσει όλα τα ΜΜΕ, όμως αυτά προτίμησαν να ασχολούνται με καταυλισμούς Ρομά, καμένους σκύλους, αλλά και να εκθειάζουν τα προσόντα κάποιου Χαρδούβελη, την ώρα που υπάρχουν φήμες ότι το όνομα Μακεδονίαήδη ξεπουλήθηκε από κάποιον Βενιζέλοπου παριστάνει τον Αντιπρόεδρο της κυβέρνησης και τον ΥΠΕΞ της Ελλάδος. Δεν απασχόλησε όμως δυστυχώς κανέναν και τούτο ως γεγονός είναι ανησυχητικό και ύποπτο.
    Σε μία περίοδο που τα Εθνικά μας θέματα δεν απασχολούν κανένα, σε μια περίοδο που οι θεσμοί έχουν απαξιωθεί πλήρως, σε μια περίοδο που η χώρα ξεπουλιέται, οι υγιώς σκεπτόμενοι Έλληνες οφείλουμε να δώσουμε θερμά συγχαρητήριαστον Στρατηγό Ηλία Λεοντάρη, για την άμεση, έγκαιρη και αποφασιστική ενέργειά του, σε μία ευαίσθητη περιοχή σε απόσταση 500 μέτρων από την Ελληνοσκοπιανή μεθόριο.  Έστειλε το μήνυμα προς εχθρούς και φίλους ότι η γη της Μακεδονίας ήταν, είναι και θα παραμείνει Ελληνική.   Σ’   αυτή την χώρα με την τρισχιλιετή ιστορία, όσο και αν προσπαθούν να εξαφανίσουν αρχές και αξίες υπάρχουν ακόμη Στρατηγοί , υπάρχουν ακόμη Έλληνες που βάζουν την ΕΛΛΑΔΑπάνω από το προσωπικό τους συμφέρον.
    Περιμένουμε από την Ελληνική Πολιτεία να συγχαρεί τον Στρατηγό και όλους τους εμπλεκομένους στρατιωτικούς για την άριστη αντιμετώπιση της προβοκάτσιας, εσκεμμένης ή μη, δεν έχει σημασία που κατέδειξαν με την ενέργεια τους ότι, οι φύλακες είναι παρόντεςκαι δεν επιτρέπουν σε κανένα να σφετεριστεί την Ιστορία, αλλά κυρίως να αμφισβητήσει εμμέσως ή αμέσως την Ελληνικότητα αυτής της γης, που μας παρέδωσαν οι πρόγονοί μας, που την πότισαν με το αίμα τους και οφείλουμε οι νεότεροι να παραδώσουμε ακεραία στα παιδιά μας και τα εγγόνια μας.
    Συγχαρητήρια Στρατηγέ, συγχαρητήρια στους Έλληνες Αξιωματικούς, όσο υπάρχετε θα κοιμόμαστε λιγότερο ανήσυχοι τα βράδια «ΦΥΛΑΚΕΣ ΓΡΗΓΟΡΕΙΤΕ».
Υποστράτηγος ε.α. Ανάργυρος Σαρήπαπας.

Αντιπρόεδρος ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ.
http://amphiktyon.blogspot.gr/2014/10/blog-post_10.html

Μια αληθινή ιστορία -Ο Πόλεμος Ελλήνων και Ατλάντων (γ) Τα «ελληνικά» Βιμάνας -Η ελληνική εκδοχή

Ένας από τους τομείς της ανθρώπινης ύπαρξης και των ανθρωπίνων επιτευγμάτων, είναι η τεχνολογία, που σήμερα έχει φτάσει, κατά κοινή ομολογία, σε αρκετά υψηλό επίπεδο εξέλιξης.
Τί ίσχυε όμως παλαιότερα;
Τι συνέβαινε στον εν λόγω κλάδο κατά τα πανάρχαια χρόνια;
Κάποιοι υποστηρίζουν ότι η εξέλιξη της τεχνολογίας είναι γραμμική. Ξεκίνησε δηλαδή από την «ανυπαρξία» και αναπτύσσεται σταδιακά μέχρι την σύγχρονη εποχή. Άλλοι πάλι υποστηρίζουν πως χιλιάδες χρόνια πριν η τεχνολογία είχε φτάσει σε μεγάλο απόγειο, έπειτα συνέβη κάτι συνταρακτικό που προκάλεσε μία ολική καταστροφή και ένα συνακόλουθο νέο ξεκίνημα στον συγκεκριμένο τομέα.
Όσον αφορά την δεύτερη άποψη, υπάρχουν ενδείξεις, ικανές να μας οδηγήσουν στο συμπέρασμα ότι πιθανόν οι Έλληνες διέθεταν μεγάλο μέρος της εξελιγμένης εκείνης τεχνολογίας, αν λάβουμε επιπλέον υπ” όψιν μας την ιστορία μας, που φτάνει σε βάθος χιλιετιών, τα ταξίδια σε όλον τον πλανήτη από τα πανάρχαια κιόλας χρόνια, τα καλλιτεχνικά και πομπώδη οικοδομήματα, κλπ. Αλλά ας αφήσουμε τα στοιχεία να «μιλήσουν» από μόνα τους, ώστε να εξάγει ο καθένας τα συμπεράσματά του.
Στοιχείο 1ο: Περί το 9.500 π.Χ., σύμφωνα με επιστήμονες ωκεανολογίας, παλαιοντολογίας, γεωλογίας, κ.α., ξέσπασε Ελληνο-Ατλαντικός Πόλεμος, τον οποίο ο Πλάτων στα έργα του Πλάτωνα «Τίμαιος» και «Κριτίας», τον χαρακτηρίζει «σφοδρό». Οι Έλληνες βγήκαν νικητές και η Ατλαντίδα βυθίστηκε ξαφνικά. Ερευνητές λένε πως η βύθισή της προήλθε από ισχυρή έκρηξη, που αν δεχτούμε την άποψη περί υψηλής τεχνολογίας, πιθανόν προήλθε από εξελιγμένα οπλικά συστήματα. Έπειτα από τον σφοδρό εκείνο πόλεμο τα πάντα γύρισαν λογικά στην λίθινη εποχή και ο πολιτισμός ξαναγεννήθηκε αργότερα στην παραδοσιακή κοιτίδα του!
Ο Πλάτων αναφερόμενος στον μεγάλο νομοθέτη της Αθήνας, Σόλωνα, ο οποίος είχε επισκεφθεί την Αίγυπτο και οι ιερείς εκεί του αποκάλυψαν τα χειρόγραφά τους, όπου ήταν καταγεγραμμένες πληροφορίες που πιστοποιούσαν την ύπαρξη του νησιού και την προηγμένη τεχνολογία των Ελλήνων.
Συγκεκριμένα ο Πλάτων δια στόματος Κριτία αναφέρει στο έργο «Τίμαιος»:


«Ένας εκ των ιερέων ανέφερε στον Σόλωνα: Εσείς οι Έλληνες είστε αιώνια παιδιά· Έλλην γέρος δεν υπάρχει.
Όταν το άκουσε αυτό ο Σόλων, ρώτησε: Πώς; Τι εννοείς μ’ αυτό;
Ο ιερέας απάντησε: Όλοι είστε νέοι στην ψυχή, γιατί δεν έχετε μέσα σ’ αυτήν καμία παλιά αντίληψη, που να προέρχεται από αρχαία παράδοση ούτε καμία γνώση που να γέρασε με τον καιρό. Και η αιτία είναι η εξής· πολλές και με διάφορους τρόπους καταστροφές στους ανθρώπους έχουν συμβεί και θα συμβούν, οι μεγαλύτερες εξαιτίας της φωτιάς και του νερού, οι μικρότερες δε από μύρια άλλα αίτια (…)Τα επιτεύγματα της πόλης σας ήταν πολλά και μεγάλα·(σ.σ. αναφέρεται στους Αθηναίους) είναι γραμμένα εδώ κι εμείς συνεχίζουμε να τα θαυμάζουμε. Υπάρχει όμως ένα που τα ξεπερνά όλα σε μεγαλείο και αρετή.
Τα αρχεία μας αναφέρουν ότι η πόλη σας αναχαίτισε κάποτε μια μεγάλη δύναμη που είχε επιτεθεί με αλαζονεία εναντίον όλης της Ευρώπης και της Ασίας ξεκινώντας απ” έξω, από τον Ατλαντικό ωκεανό.
Οι άνθρωποι μπορούσαν να ταξιδεύουν εκείνη την εποχή στον ωκεανό, γιατί αμέσως μετά το στόμιό του ―που, όπως μαθαίνω, εσείς το ονομάζετε Ηράκλειες Στήλες― υπήρχε ένα νησί μεγαλύτερο από την Ασία και τη Λιβύη μαζί. Οι ταξιδιώτες της εποχής περνούσαν από αυτό στα άλλα νησιά και από εκεί σε όλη την απέναντι ήπειρο που περιβάλλει αυτήν την πραγματικά αχανή θάλασσα. Όλα τα μέρη που βρίσκονται μέσα από το στόμιο που λέγαμε φαίνονται σαν λιμάνι με στενή είσοδο· το πέλαγος όμως που εκτείνεται έξω από το στόμιο είναι πραγματικό πέλαγος· και η στεριά που το περικλείει θα έλεγε κανείς ότι αξίζει να ονομαστεί «ήπειρος», στην κυριολεξία του όρου. Σ” αυτό το νησί, την Ατλαντίδα, δημιουργήθηκε κάτω από βασιλική εξουσία μια μεγάλη και θαυμαστή δύναμη που κυριάρχησε σε όλο το νησί καθώς και σε πολλά άλλα νησιά και μέρη της απέναντι ηπείρου. Επιπλέον, προς την πλευρά μας, επικράτησε στη Λιβύη ως την Αίγυπτο και στην Ευρώπη ως την Τυρρηνία. Αυτή λοιπόν η μεγάλη δύναμη συγκέντρωσε κάποτε όλα της τα στρατεύματα και επιχείρησε, με μία μόνο επίθεση, να υποδουλώσει την πόλη σας και τη δική μας και όλες όσες βρίσκονται μέσα από τις Στήλες. Τότε ακριβώς, Σόλων, αποκαλύφθηκε σε όλη την ανθρωπότητα η αρετή και η δύναμη της πόλης σας, γιατί στάθηκε πρώτη στο φρόνημα και στην τεχνική του πολέμου. Επικεφαλής των Ελλήνων, και στη συνέχεια αναγκασμένη να πολεμήσει μόνη όταν οι άλλοι την εγκατέλειψαν, έφθασε στον έσχατο κίνδυνο αλλά τελικά απέκρουσε τους εισβολείς και θριάμβευσε. Δεν άφησε έτσι να γνωρίσουν τη σκλαβιά αυτοί που δεν είχαν υποδουλωθεί ποτέ και απελευθέρωσε με μεγαλοψυχία όλους εμάς τους άλλους που κατοικούσαμε μέσα από τις Ηράκλειες Στήλες. Πολύ αργότερα όμως ήρθαν τρομεροί σεισμοί και κατακλυσμοί και, μέσα σε μία μέρα και μία νύχτα φρίκης, όλο το γένος των πολεμιστών σας χάθηκε μέσα στη γη, και το νησί της Ατλαντίδας βυθίστηκε στη θάλασσα και αφανίστηκε. Ο ωκεανός σ” εκείνα τα μέρη έγινε απροσπέλαστος και ανεξερεύνητος από την πολύ βαθιά λάσπη που άφησε πίσω της η Ατλαντίδα καθώς καταποντιζόταν».


Συνοψίζοντας, ο Πλάτων μιλά ξεκάθαρα για σφοδρό πόλεμο μεταξύ Ατλάντων και Ελλήνων, το τέλος του οποίου συμπίπτει χρονικά με το τέλος της Ατλαντίδας.Πρόσφατα οι επιστήμονες Paul Weinzweig και Pauline Zalitzki ισχυρίζονται εντόπισαν το εν λόγω νησί. Ανακάλυψαν τα βυθισμένα ερείπια μιας αρχαίας πόλης στις δυτικές ακτές της Κούβας.
Επιπλέον στις Μπαχάμες βρέθηκε κρυστάλλινη πυραμίδα. Η τοποθεσία περιλαμβάνει αρκετές σφίγγες και τουλάχιστον τέσσερις γιγάντιες πυραμίδες (μεγαλύτερες από την αντίστοιχη του Χέοπος της Αιγύπτου, που θεωρείται η μεγαλύτερη του κόσμου!) μαζί με άλλες κατασκευές.
Αξιοσημείωτο είναι επίσης το γεγονός ότι πάνω στις κατασκευές υπάρχουν αρχαία σύμβολα και πικτογράμματα, μεταξύ των οποίων και ο χρυσός αριθμός «Φ» του Πυθαγόρα !
Επομένως βρισκόμαστε πιθανόν μπροστά σε μία πολύ εξελιγμένη τεχνολογία, την οποία δεν μπορεί παρά να διέθεταν και οι Έλληνες, αφού εν τέλει βύθισαν ολόκληρη ήπειρο!


Στοιχείο 2ο: Τα λεγόμενα «Vimana» (=αστέρια), που αποτελούσαν ιπτάμενες μηχανές! Ένα από τα μεγάλα ινδικά έπη, το «Ραμαγιάνα», περιγράφει λεπτομερώς την ιστορία ενός ταξιδιού στο φεγγάρι μέσω ενός Βιμανα. Επρόκειτο για ιπτάμενα αντικείμενα που έβλεπαν οι Ινδοί στον ουρανό. Στα σανσκτρικικά οι Ινδοί μας αποκαλούν “Σαβαρτζνάνας Γιαβάνας”, που σημαίνει “Πάνσοφοι Έλληνες”.Να σημειωθεί ακόμη πως στην Ινδία υπάρχουν δύο αρχαιότατες ελληνικές πόλεις με μεγάλη έκταση· η Μοχέντζο-ντάρο και η Χαράππα, καθώς και ότι στην ίδια περιοχή έχει ανακαλυφθεί επιγραφή στα ελληνικά, που χρονολογείται το 9.000 π.Χ, σύμφωνα με στοιχεία του BBC.



Στοιχείο 3ο: Στην πόλη Nazca κοντά στο Περού, αλλά και σε άλλες περιοχές, έχουν ανακαλυφθεί αρχαία κοσμοδρόμια και βάσεις, τα οποία χρονολογούνται πριν το 3.000 π.Χ.Μελετητές υποστηρίζουν ότι κοσμοδρόμιο υπήρχε και σε περιοχή κοντά στην Θεσσαλονίκη, η οποία όμως βυθίστηκε κατά τον Ελληνο-Ατλαντικό Πόλεμο.
Γνωστό είναι άλλωστε πως η κυρίως Ελλάδα στα πολύ αρχαία χρόνια αποτελούνταν μόνο από στεριά, την περίφημη Αιγιίδα και μετά την βύθισή της, προέκυψαν τα πολυάριθμα νησιά του Αιγαίου, όπως τα γνωρίζουμε σήμερα.



Στοιχείο 4ο: Ο Αμερικανός καθηγητής Charles Hapgood αναλαμβάνει να μελετήσει πανάρχαιους χάρτες, μεταξύ των οποίων και αυτός του Τούρκου Ναυάρχου Piri Reis, ο οποίος είχε ισχυριστεί πως βασίστηκε σε αρχαιότερους χάρτες. Ο χάρτης απεικονίζει την Ανταρκτική και κάποιες περιοχές της Αμερικής. Το παράδοξο όμως είναι, πως όχι μόνο απεικονίζει την Ανταρκτική που προηγείται χρονικώς της ανακάλυψης της ηπείρου το 1820, αλλά επιπλέον, το ότι φαίνεται το έδαφος της Ανταρκτικής κάτω από τον πάγο!


Η ακρίβεια του εν λόγω χάρτη προϋποθέτει γνώσεις σφαιρικής τριγωνομετρίας και γνώση της μεθόδου της αζιμουθιακής προβολής των ίσων αποστάσεων, σύμφωνα με πρόσφατες μελέτες.Υπάρχει επομένως το σενάριο να υπήρχε τεχνολογία τέτοια, ώστε να ήταν δυνατή η σφαιρική μελέτη της γης από το διάστημα.
Αλλά και ο χάρτης Oronteus Finaeus που απεικονίζει την γη στρογγυλή σε μια εποχή που επικρατούσε η άποψη ότι είναι επίπεδη.
Στοιχείο 5ο: Βάσει ερευνών και αρχαιολογικών ευρημάτων πολλοί μελετητές πιστεύουν πως οι Έλληνες διέθεταν αυτή την υψηλή τεχνολογία, εξ” ου και τα υπερατλαντικά ταξίδια και τα μεγαλοπρεπή οικοδομήματα, μερικά εκ των οποίων χρειάζονται οπωσδήποτε υψηλή τεχνολογική υποστήριξη. Επομένως υπάρχει πολύ μεγάλη πιθανότητα να κατείχαν οι Έλληνες υψηλή τεχνολογία και να την μετέδωσαν μέσω των κατασκευών και των ταξιδιών τους σε όλον τον κόσμο.
Εμείς σας παραθέσαμε κάποια από τα στοιχεία, που έχουν έρθει στο φως. Το μόνο που έχετε εσείς να κάνετε είναι να έχετε το μυαλό σας ανοιχτό και να ερευνάτε όσο μπορείτε, εξάγοντας τα δικά σας προσωπικά συμπεράσματα. Γιατί μόνο έτσι προσεγγίζει κανείς την αλήθεια.
Αόρατα Γεγονότα
Αναφορές: - See more at: http://www.xorisoria.gr/%ce%bc%ce%b9%ce%b1-%ce%b1%ce%bb%ce%b7%ce%b8%ce%b9%ce%bd%ce%ae-%ce%b9%cf%83%cf%84%ce%bf%cf%81%ce%af%ce%b1-%ce%bf-%cf%80%cf%8c%ce%bb%ce%b5%ce%bc%ce%bf%cf%82-%ce%b5%ce%bb%ce%bb%ce%ae%ce%bd%cf%89%ce%bd/#more-18802

Νέους θησαυρούς φέρνει στο φως η κατάδυση στο ναυάγιο των Αντικυθήρων

Νέους θησαυρούς φέρνει στο φως η κατάδυση στο ναυάγιο των Αντικυθήρων
Φωτογραφία από τις υποβρύχιες έρευνες στο ναυάγιο των Αντικυθήρων 
Κύθηρα
Πολύ σημαντικά χαρακτηρίζονται μεν, μυστικά παραμένουν δε τα ευρήματα της ενάλιας ανασκαφικής έρευνας στο ναυάγιο των Αντικυθήρων.

Πλήθος επιστημόνων και εκπροσώπων του Τύπου είχαν κληθεί σε ειδική εκδήλωση χθες στα Κύθηρα για την παρουσίαση της ανασκαφικής σοδειάς από τις υποθαλάσσιες έρευνες που ξεκίνησαν στις 15 Σεπτεμβρίου.

Τελικά αρχαιολόγοι δύτες τόσο από την Εφορεία Ενάλιων Αρχαιοτήτων, όσο και από το ωκεανογραφικό Ινστιτούτο Μασαχουσέτης, συμμετέχοντες φορείς, χορηγοί και τοπικοί άρχοντες κράτησαν το στόμα τους κλειστό. Ο λόγος, όπως χαρακτηριστικά τόνισε ο πρόεδρος του Ιδρύματος «Αικατερίνη Λασκαρίδη», Πάνος Λασκαρίδης, - εκ των χορηγών της αρχαιολογικής αποστολής– η ηγεσία του υπουργείου Πολιτισμού απαγόρευσε την προγραμματισμένη ανακοίνωση, ώστε η παρουσίαση των ευρημάτων να γίνει στην Αθήνα τις προσεχείς ημέρες, από τον ίδιο τον υπουργό Κώστα Τασούλα.

Σύμφωνα με άλλες εκτιμήσεις οι ανακοινώσεις θα μετατεθούν για τις 9 Οκτωβρίου, ημερομηνία που πιθανότατα ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς θα επισκεφθεί το νησί για να ενημερωθεί σχετικά με την πρόοδο των ανασκαφικών εργασιών – επίσκεψη που αρχικά επρόκειτο να γίνει σήμερα, Σάββατο αλλά αναβλήθηκε εν όψει της διαδικασίας ψήφου εμπιστοσύνης που ξεκινάει τη Δευτέρα στη Βουλή.

Τα ευρήματα, πάντως, χαρακτηρίζονται από τους ειδικούς σημαντικά και τα συμπεράσματα ακόμη σημαντικότερα.

Οι ενδείξεις δείχνουν ότι το ρωμαϊκής εποχής ναυάγιο από το οποίο προέρχονται τόσο ο διάσημος και αινιγματικός μηχανισμός των Αντικυθήρων, όσο και ο εντυπωσιακός χάλκινος Έφηβος έχουν να δώσουν πολλές πολύτιμες πληροφορίες, ενώ οι αρχαιολόγοι κάνουν λόγο και για εντοπισμό μεγάλου μεγέθους χάλκινων αγαλμάτων.

Στη σύγχρονη έρευνα χρησιμοποιήθηκαν και σύγχρονα μέσα –οι ισχυρότεροι σύμμαχοι των δυτών και των αρχαιολόγων που επιχειρούν τη νέα εξερεύνηση είναι το ρομπότ χαρτογράφησης Sirius και η επαναστατική στολή Exosuit -ουσιαστικά ένας εξωσκελετός από αλουμίνιο, η οποία τους επιτρέπει να παραμείνουν για πολύ περισσότερη ώρα και να κινηθούν πιο άνετα σε πολύ μεγάλα βάθη.
 
Newsroom ΔΟΛ
http://amphiktyon.blogspot.gr/2014/10/blog-post_46.html?zx=fd32d10b3ffc06d7

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: 100% Ελληνικό αυτοκίνητο υδρογόνου - Με ένα λίτρο κάνεις 500 χιλιόμετρα!

 
Τι να πει κανείς για το λαό του, όταν εκείνος βάζει τα χέρια του και βγάζει τα μάτια του; Μια ομάδα προπτυχιακών και μεταπτυχιακών φοιτητών του Πολυτεχνείου Κρήτης κατασκεύασε αυτοκίνητο υδρογόνου που είναι μάλιστα έτοιμο να βγει στην αγορά, ενώ έχει ήδη λάβει διεθνείς διακρίσεις και αναγνώριση. Ωστόσο η ελληνική νομοθεσία (ΤΩΝ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑΔΩΝ;) εμποδίζει την εμπορική αξιοποίηση του εντός συνόρων....
Σύμφωνα με ρεπορτάζ, το Εco Racer, αυτοκίνητο 100% ελληνικής σύλληψης, σχεδίασης και κατασκευής, που "γεννήθηκε" στα εργαστήρια του Πολυτεχνείου Κρήτης, κινείται με υδρογόνο και με εξαιρετικές επιδόσεις στην εξοικονόμηση ενέργειας, αφού καταναλώνει ένα λίτρο καύσιμου για 434 χιλιόμετρα. "Πρόκειται για ένα όχημα που θα μπορούσε κάλλιστα να περάσει στη μαζική παραγωγή με κάποιες τροποποιήσεις, ακόμη και με κόστος κάτω των 10.000 ευρώ, ώστε να κατασκευάζεται πλήρως στη χώρα μας και να εξάγεται όχι να εισάγεται!". Το αμάξωμα του οχήματος είναι κατασκευασμένο από ανθρακονήματα για να έχει χαμηλό βάρος, διαθέτει σασί αλουμινίου από ειδικά κράματα και κινείται από κυψέλες υδρογόνου, είναι αθόρυβο, και αυτό που παράγει ως αποτέλεσμα της κίνησης του είναι απλώς νερό, δηλαδή εκπέμπει μηδενικούς ρύπους.
Το Eco Racer επιβραβεύθηκε σε διεθνείς διαγωνισμούς με το 1ο βραβείο ασφάλειας και το 4ο εξοικονόμησης καύσιμου.
Όμως, αυτή τη στιγμή λείπει το θεσμικό πλαίσιο ώστε να επιτρέπεται η μαζική παραγωγή αυτού του οχήματος. Ακόμη και αν εμφανιστεί δηλαδή ενδιαφερόμενος επενδύτης δεν μπορεί να χρηματοδοτήσει την κατασκευή του Εco Racer στην Ελλάδα γιατί ο νόμος δεν το επιτρέπει. "Ελπίζω η Ελλάδα να αλλάξει, να αλλάξουν οι νομοθεσίες να γίνει πιο ευέλικτη. Ιδέες όπως βλέπετε υπάρχουν και ελπίζουμε να υπάρξουν πρωτοβουλίες για να συνδεθεί η επιχειρηματικότητα με το Πολυτεχνείο", σχολίασε στο Eco News ο φοιτητής Παναγιώτης Μπάζιος.

 
 
 
http://skeftomasteellhnika.blogspot.gr/2014/10/100-500.html

Η "αόρατη" αυτοκρατορία - Οι τρεις πόλεις κράτη που κυβερνούν τον πλανήτη


Λίγοι έχουν γνώση για τις τρεις μυστικές πόλεις-κράτη που κυβερνουν τις τύχες του πλανήτη.

Πρόκειται για το City του Λονδίνου που είναι το οικονομικό κέντρο, το Βατικανό που είναι το θρησκευτικό κέντρο, και το Κολουμπια που βρίσκεται στην Ουάσιγκτον και θεωρέιται το στρατιωτικό κέντρο του κόσμου (το Πεντάγωνο είναι εκεί). Και οι τρεις πόλεις έχουν δικούς τους νόους δικιά τους αστυνομία, και δικό τους σύνταγμα! Περιττό να πούμε ότι το City αποτελεί την εδρα των πανίσχυρων Rothchild



http://ksipnistere.blogspot.gr/2014/10/blog-post_563.html

Ξέρετε, σε μια κανονική (αστική) Δημοκρατία, που προφανώς και δεν είναι σοβιετική, τέτοια πράγματα συνηθίζονται. Είμαστε μια (κανονικότατη) Δημοκρατία…

Σε συνέντευξη της στον «Real FM» η κυβερνητική εκπρόσωπος κυρία Βούλτεψη δήλωσε ότι στην Ελλάδα επικρατεί κανονική Δημοκρατία και όχι σοβιετική, όπως τόνισε…Συμφωνούμε απόλυτα με τη κυρία Βούλτεψη. Ορισμένες – πρόχειρες – αποδείξεις για την ορθότητα της διαπίστωσης της κυρίας Βούλτεψη είναι και οι εξής:
   Πρώτο: Αν δεν υπήρχε κανονική Δημοκρατία στην Ελλάδα δεν θα ήταν δυνατόν να ψηφιστεί ένα Μνημόνιο με μόλις 151 ψήφους στη Βουλή. Το Μάη του 2010 η κυβέρνηση έφερε στη Βουλή προς κύρωση το Μνηµόνιο. Ουδείς αμφισβήτησε ποτέ ότι το Μνηµόνιο συνιστά συν τοις άλλοις µια σύµβαση διεθνούς χαρακτήρα της Ελλάδας µε διεθνείς οργανισµούς. Αλλά γι’ αυτού του τύπου τις συµβάσεις το Σύνταγµα περιλαµβάνει ειδική διάταξη όσον αφορά την κύρωσή τους. Το άρθρο 28 του Συντάγµατος προβλέπει αυξηµένη πλειοψηφία 180 ψήφων για την κύρωσή τους από τη Βουλή. Η κανονική Δημοκρατία, όμως, τσαλαπάτησε ακόµα και το Σύνταγµά της. Ετσι δια χειλέων του (και συνταγµατολόγου) Ε. Βενιζέλου, κατοπινού διαδόχου του Γ.Παπακωνσταντίνου στη θέση του υπουργού Οικονοµικών και σημερινού αντιπροέδρου της κυβέρνησης Σαμαρά, ακούσαμε ότι αρκούσε η εφαρμογή της «τυπικής» (!) διάστασης της δηµοκρατίας»και ότι για την κύρωση του Μνηµονίου αρκούσαν οι 151 ψήφοι.
   Θα μπορούσε, άραγε, να συμβεί κάτι τέτοιο αν η Δημοκρατία στην Ελλάδα δεν ήταν κανονική;….

    Δεύτερο: Αν δεν υπήρχε κανονική Δημοκρατία στην Ελλάδα δεν θα ήταν δυνατόν, σε εντελώς άσχετο νοµοσχέδιο του Υπουργείου Εσωτερικών, να έχει κατατεθεί από τον Μάρτη του 2010 µια πολύ «περίεργη» τροπολογία. Με τη συγκεκριµένη τροπολογία και«κατά παρέκκλιση κάθε γενικής ή ειδικής διάταξης», όπως σαφώς τονίζεται, ο εκάστοτε πρωθυπουργός παρέχει στον... εαυτό του το δικαίωµα να αναθέτει µελέτες και έργα, να συγκροτεί επιτροπές και οµάδες εργασίας, να καθορίζει τις αµοιβές των µελών τους και κυρίως: µε την τροπολογία παραχωρείται στον πρωθυπουργό το αποκλειστικό δικαίωµα να αποφασίζει την παράδοση σε αυτές τις επιτροπές κάθε πληροφορίας και κάθε εγγράφου του κράτους, ακόµα κι αν –όπως αναφέρεται στην τροπολογία– αυτό το στοιχείο «χαρακτηρίζεται κρατικό απόρρητο ή εµπιστευτικό»... 
    Θα γίνονταν  τέτοια πράγματα σε μια Δημοκρατία που δεν είναι κανονική;…
   Τρίτο: Αν δεν υπήρχε κανονική Δημοκρατία στην Ελλάδα δεν θα ήταν δυνατόν με άλλη πραξικοπηματική τροπολογία να «νοµιµοποιείται» ο εκάστοτε υπουργός επί της Οικονοµίας να προχωρά σε όποια συµφωνία θέλει µε το ∆ΝΤ, την ΕΚΤ και τα ξένα κράτη της ΕΕ, για την οποία συµφωνία το κοινοβούλιο απλώς και µόνο θα... «ενηµερώνεται» (!), αφού αφαιρέθηκε από τη Βουλή ακόµα και η στοιχειώδης αστικοδηµοκρατική αρµοδιότητα να την επικυρώνει ή να την απορρίπτει! Η τροπολογία αναφέρει: «Τα µνηµόνια, οι συµφωνίες και οι συµβάσεις εισάγονται στη Βουλή για συζήτηση και ενηµέρωση. Ισχύουν και εκτελούνται από της υπογραφής τους». Στις κανονικές Δημοκρατίες, απ΄ότι φαίνεται, η κύρωση µιας συνθήκης και µιας συµφωνίας µε ξένα κέντρα ανήκει στη δικαιοδοσία της «ενός ανδρός Αρχής» (!), της Αυτού Εξοχότητος του εκάστοτε υπουργού της εκάστοτε κυβερνήσεως των «Λουδοβίκων» και των «σωτήρων».
   Έτσι, μάλλον, θα λειτουργούν οι κανονικές Δημοκρατίες…

    Τέταρτο: Αν δεν υπήρχε κανονική Δημοκρατία στην Ελλάδα πώς θα ήταν δυνατόν να κατατεθεί τον Ιούνη του 2010 στη Βουλή η δανειακή σύµβαση µε την τρόικα για το θεαθήναι και μόνο; Αυτή η κατάπτυστη συµφωνία µε την οποία η Ελλάδα αμετάκλητα και άνευ όρων παραιτείται από κάθε ασυλία που έχει ή που πρόκειται να αποκτήσει όσον αφορά τα περιουσιακά της στοιχεία, δεν κυρώθηκε ποτέ! Ναι! Κατέθεσαν στο κοινοβούλιο μια δανειακή σύμβαση που έθετε την Ελλάδα υπό το αγγλικό δίκαιο, αλλά µόνο... προς «ενηµέρωση». Όχι µόνο απαγορεύτηκε, τότε, στη Βουλή ακόμα και η διαδικασία της τυπικής επικύρωσής της, αλλά απαγορεύτηκε µέχρι και η συζήτηση για τη σύµβαση!

    Έτσι θα λειτουργούν, πιθανώς, οι κανονικές Δημοκρατίες. Οι συμβάσεις που υπαγορεύουν ότι «ούτε η Ελλάδα ούτε τα περιουσιακά της στοιχεία έχουν ασυλία λόγω εθνικής κυριαρχίας…» (!),  στις κανονικές Δημοκρατίες δεν ψηφίζονται και δεν συζητούνται καν. Απλώς εφαρμόζονται…
***
     Όπως γίνεται αντιληπτό και σε σχέση με τα προηγούμενα, μπροστά δηλαδή στην τόση… κανονικότητα της Δημοκρατίας για την οποία επαίρεται η κυρία Βούλτεψη, θέματα όπως
-οι 462 (!) εφαρμοστικοί νόμοι των Μνημονίων που ψηφίζονται στο άψε σβήσε σε θερινά τμήματα και με (ν)τροπολογίες της νύχτας,
-τα 22.000 (!) άρθρα των νόμων των Μνημονίων που ψηφίζονται από υπουργούς χωρίς να τα έχουν διαβάσει,  
-οι 25 Πράξεις Νομοθετικού Περιεχομένου που επιβλήθηκαν εν είδει «αποφασίζομεν και διατάσσομεν»  για να πίνεται «νόμιμα» το αίμα του λαού,
-οι δικαστικές αποφάσεις που καταργούν το χαράτσι αλλά δεν εφαρμόζονται και ανατρέπονται,
-οι δικαστικές αποφάσεις που δικαιώνουν τις καθαρίστριες αλλά δεν εφαρμόζονται,
-οι δικαστικές αποφάσεις που απαιτούν από τη «Χόχτιφ» την καταβολή του ΦΠΑ που έχει υπεξαιρέσει ύψους 600 εκατομμυρίων αλλά δεν εφαρμόζονται, 
-οι Μπαλτάκοι που είναι γραμματείς των υπουργικών συμβουλίων και εν τούτοις σαλιαρίζουν με τους ναζιστές,
    και μερικά (χιλιάδες) ακόμα παρόμοια… μικροζητήματα, θα πρέπει να θεωρούνται πταίσματα.  Ξέρετε, σε μια κανονική (αστική) Δημοκρατία, που προφανώς και δεν είναι σοβιετική, τέτοια πράγματα συνηθίζονται.  
 
http://skeftomasteellhnika.blogspot.gr/2014/10/blog-post_910.html 

Οι απόλυτοι φραγμοί γύρω από πρεσβείες -Φορτηγό με (80 χλμ/ώρα) χτυπάει ένα ανθεκτικό φραγμό χάλυβα [Βίντεο]

Έχετε αναρωτηθεί ποτέ ακριβώς πόσο αποτελεσματικοί είναι οι φραγμοί γύρω από πρεσβείες και τα άλλα ομοσπονδιακά κτίρια, αν όχι οι ερευνητές έχουν ακριβώς το παρακάτω βίντεο για σας.
Η Texas A & M Transportation Institute έχει κυκλοφορήσει πλάνα από ένα φορτηγό που ταξιδεύει σε 50 μίλια/ώρα (80 χλμ/ώρα) χτυπώντας ένα ανθεκτικό φραγμό χάλυβα.
Το φράγμα είναι κατασκευασμένο από χάλυβα και σκυρόδεμα και ζυγίζει 22,760 kg
Το πείραμα καταγράφηκε σε αργή κίνηση από πέντε διαφορετικές γωνίες.




Αποκάλυψη
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters