Τρίτη 14 Οκτωβρίου 2014

Αν είναι αλήθεια,αυτοί δεν θα ταράξουν τα νερά.....θα φέρουν Τρικυμία !!!! Αναδημοσιεύουμε

99 Ημέρες...Μέσα σε τόσες ημέρες υπόσχονται με όρκο ζωής ότι θα χρειαστούν για να αλλάξουν την Ελλάδα και κατά συνέπεια....όλον τον κόσμο!!!
 99 ημέρες και ούτε μια παραπάνω!
3 είναι οι πρώτες άμεσες κινήσεις τους.
1ον - Την επόμενη ημέρα των εκλογών θα στήσουν λαϊκό δικαστήριο έξω από την βουλή των Ελλήνων με δικαστές όλα τα μέλη των οικογενειών που έχασαν κάποιον δικο τους άνθρωπο από αυτοκτονία στις ημέρες των μνημονίων και κατηγορουμένους όλους μηδενός ΕΞΕΡΟΥΜΕΝΟΥ όσων πολιτικών είναι εν ζωή και κυβέρνησαν τα τελευταία 40 χρόνια!
2ον - διορία 1 εβδομάδα στην κυβέρνηση της Γερμανίας ώστε να ΠΛΗΡΩΣΕΙ άμεσα και χωρίς διαπραγμάτευση ΟΛΑ τα χρέη της προς την Ελλάδα!
3ον - διορία 1 εβδομάδα στην Αγγλική κυβέρνηση ώστε να ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙ άμεσα και χωρίς διαπραγματευση τα ΜΑΡΜΑΡΑ ΤΟΥ ΠΑΡΘΕΝΩΝΑ ώστε να ξεπλυθεί η ντροπή όλων των ΕΛΛΗΝΩΝ που άφησαν τόσα χρόνια τα ιερά και τα όσια των προγόνων μας να τα λοιδορούν και να τα καπηλεύονται οι ΞΕΝΟΙ!

Δηλωνουν ότι δεν έχουν καμία σχέση με εθνικοναζιστες , Αναρχοκομμουνιστές και τετοιου είδους παπαριες (έτσι ακριβώς το γράφουν) .. Είναι απλά Ελληνες πατριώτες  χωρίς κομματική γραμμή πέραν του η Ελλάδα και οι Ελληνες πάνω απ όλα!

Στην ερωτηση μας τι θα κανουν δλδ εαν οι οροι τους δεν γινουν αποδεκτοι απο την Γερμανία και την Αγγλία,η απάντησή τους ήταν αφοπλιστική...Εμείς οι Ελληνες ήρθε η ώρα επιτέλους να κερδίσουμε το υπέρτατο αγαθό που μπορεί ένας Ελληνας να έχει....Αυτό που γεννήθηκε για να έχει από όταν γεννιέται...Την ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΟΥ!

Εμείς οι Ελληνες λένε ΔΕΝ Ελευθερωθήκαμε μετά την επανάσταση του 1821 στην πραγματικότητα!
Εμεις οι Ελληνες χάσαμε τα ΠΑΝΤΑ ΜΑΣ...ΤΗΝ ΥΠΕΡΗΦΑΝΕΙΑ ΜΑΣ  ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΜΑΣ ...Την αποφράδα ημέρα που έπεσε η ΠΟΛΗ!

Μιας και δεν μας έχει απομείνει και τίποτα...Ήρθε η ώρα να πάρουμε πίσω ΟΛΑ όσα μας ανήκουν !

ΕΙΤΕ με χαρτί και καλαμάρι...ΕΙΤΕ με την δύναμη ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ και των ΙΕΡΩΝ ΜΑΣ ΟΠΛΩΝ!

ΕΛΛΗΝΕΣ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ...ΕΣΥ ΘΑ ΛΕΙΠΕΙΣ; ΕΣΥ ΘΑ ΧΑΣΕΙΣ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΘΑ ΓΡΑΨΟΥΜΕ ΠΑΛΙ ΙΣΤΟΡΙΑ;

ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΝΙΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ !


ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ !


Η ΤΑΝ Η ΕΠΙ ΤΑΣ



(Τα συμπεράσματα δικά σας) ... Εμάς πάντως για να λέμε την αλήθεια διαβάζοντας αυτό το κείμενο μας έκανε να αισθανθούμε ένα ρίγος να διαπερνά το κορμί μας...ένα ρίγος υπερηφάνειας που μας λείπει πολύ αυτήν την εποχή.

ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΟΥΜΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΚΑΘΩΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΘΗΚΑΜΕ ΟΤΙ ΑΝΟΙΞΑΝ ΣΕΛΙΔΑ ΣΤΟ FACEBOOK ... ΔΙΝΟΥΜΕ ΤΟ ΛΙΝΚ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ ΤΟΥΣ ΣΤΟ FACEBOOK ΕΔΩ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΜΕΛΟΙ 
 
http://ksipnistere.blogspot.gr/2014/10/blog-post_1198.html

Αρχαία Ελληνικά αντικείμενα βρέθηκαν σε τάφο του τρίτου αιώνα π.Χ στην Βουλγαρία


Οι αρχαιολόγοι έχουν αποκαλύψει μια σειρά από αρχαία αντικείμενα σε τάφο στο Σβεστάρι της Βουλγαρίας.
Χρυσά σκουλαρίκια, λεπτές χάντρες, κοσμήματα και αγγεία είναι πολλά από τα αρχαία που ανακαλύφθηκαν σε τάφο στη Βουλγαρία, εμπνευσμένα σε μεγάλο βαθμό από τους αρχαίους Έλληνες την περίοδο μεταξύ του θανάτου του Μεγάλου Αλεξάνδρου το 323 π.Χ. και 146 π.Χ..
Ο Θρακικός τύμβος του Σβεστάρι (βουλγαρικά: Свещарска гробница), έργο του 3ου π.Χ. αιώνα, βρίσκεται στη βόρεια Βουλγαρία, 2.5 χλμ νοτιοδυτικά του χωριού Σβεστάρι και 42 χλμ βορειοδυτικά του Ράζγκραντ. Από το 1985 η UNESCO τον έχει ανακηρύξει μνημείο παγκόσμιας κληρονομιάς.
Ο τύμβος ανακαλύφθηκε το 1982 κατά τη διάρκεια ανασκαφών σε ένα ανάχωμα κοντά στο Σβεστάρι. Χρονολογείται από το πρώτο μισό του 3ου αιώνα π.Χ και είναι ένα σπάνιο δείγμα του πολιτισμού των Γετών, ενός ιστορικού θρακικού φύλου που είχε επαφές τόσο με τον ελληνιστικό κόσμο όσο και την Υπερβορεία. Είναι ένας βασιλικός τάφος, πιθανόν του Γέτη ηγεμόνα Δρομιχαίτη.
Δείτε τις φωτογραφίες από τα νέα ευρήματα:
Αποκάλυψη

Εδώ είναι Αστραλία δεν είναι παίξε γέλασε

«Σε καμία περίπτωση δεν θα κάνετε την Αυστραλία σπίτι σας!»
Αυτό είναι το μήνυμα της κυβέρνησης της Αυστραλίας προς τους λαθραίους. Η αφίσα παρουσιάστηκε την περασμένη Παρασκευή και κυκλοφορεί σε πέντε διαφορετικές εκδόσεις με το σύνθημα και τις οδηγίες να αναγράφονται στα αγγλικά και σε μερικές ακόμη πακιστανικές και ινδικές διαλέκτους.

http://deltio11.blogspot.gr/2014/10/blog-post_57.html

ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ! ΣΕ ΕΠΙΦΥΛΑΚΉ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΌΣ ΣΤΡΑΤΟΣ,ΤΟΥΡΚΟΙ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΘΕΡΜΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ, ΚΑΙ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΟ ΧΤΥΠΗΜΑ!

Δεν εχει περασει ουτε ενας μηνας, οταν στα δυο Αρθρα μου, με τιτλο - Η Ελλάδα στο στόχαστρο τον ξένων Μυστικών Υπηρεσιών!Έρχονται καταιγιστικές εξελίξεις στην Χώρα μας !
και το δευτερο Αρθρο με τιτλο- Συνεχίζεται η παρακολούθηση στο Πρωθυπουργικο γραφειο,πονοκεφαλος στην ΕΥΠ με τους Διπλους Πρακτορες!
Ειχα προειδοποιησει για ολες αυτες τις εξελιξεις , και σαν αποδειξη και δικαιωση τον λεγόμενων μου, υπαρχουν δημοσιευματα προσφατα ,που αναφερουν οτι σημανε συναγερμος στην ΕΥΠ, οταν εντοπιστηκε τηλεκατευθυνόμενο ελικοπτεράκι, να παρακολουθεί και να καταγραφη, τις εγκαταστάσεις του Πενταγώνου!
Το περιστατικό κρίνεται ως πολύ σοβαρό τόσο από την ΕΥΠ, όσο και από την ασφάλεια του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες είναι η δεύτερη φορά μέσα σε λίγες μέρες, που γίνεται παρακολούθηση των εγκαταστάσεων του Πενταγώνου από τηλεκατευθυνόμενο ελικοπτεράκι.
Για αυτο το περιεργο συμβαν μαζι με την ΕΥΠ συνεργαζεται και η Αντιτρομοκρατικη, γιατι υπαρχει η υποψια οτι εμπλέκονται καποιες τρομοκρατικες οργανωσεις. Τον ισχυρισμο αυτον, τον ενισχύουν παλιοτερα περιστατικα παρακολουθησεις, διαφορων Κυβερνητικών Αξιωματούχων από τηλεκατευθυνόμενο ελικοπτεράκι,οπως το περιστατικο σχετικά με το μικρό ελικόπτερο (μοντέλο) που έπεσε κοντά στο σπίτι του προέδρου των ΑΝ. ΕΛ. Πάνου Καμμένου .
Στην Αντιτρομοκρατικη τους εχει πιασει κρυος ιδρωτας, γιατι υποπτεύονται οτι καποια εγχωρια Τρομοκρατικη οργανωση, κανει δοκιμες σε καλα φρουρουμενες περιοχες οπως π χ ειναι το Πενταγωνο,η καποιο Υπουργειο, για να δουν κατα ποσο μπορουν να περασουν μη αντιληπτη απο τις Αρχες Ασφαλειας τον κτιριον, και δευτερον να ερευνήσουν τον χωρο που θελουν να στοχοποιήσουν ευκολα, χωρις τον κίνδυνο να τους εντοπισουν η αποκαλύψουν.
Ο προβληματισμος της Αντιτρομοκρατικης ειναι οτι τα ελικοπτερα (μοντελα), μπορουν να κατασκευαστουν ευκολα και απο ενα ατομο που εχει τη γνωση να κατασκευαζει αεροθουμενα μοντελα, χωρις να χρειαζεται να τα αγορασουν απο καποιο καταστημα, (το επικινδυνο ειναι οτι ευκολα αυτα τα αθωα ελικοπτερα μπορουν να μετατραπουν σε ιπταμενες βομβες) Εντωμεταξύ η ΕΥΠ εστιάζει την προσοχη της, στο αν πισω απο αυτο το περιεργο περιστατικο κρυβεται ΤΟΥΡΚΙΚΟΣ δακτυλος, γιατι πρωτον δεν εχουν εντοπισει το ελικοπτερο μοντελο, πραγμα που σημαινει οτι ειναι κατι παραπανω απο ενα απλο ελικοπτερο μοτελο,αλλα ειναι ενα εξελιγμενο Drone με εξελιγμενο οπτικοακουστικο εξοπλισμο, ολα αυτα τα στοιχεια συνηγορούν οτι δυσκολα ενα τετοιο εξελιγμενο Drone μπορούν να κατεχουν Τρομοκρατες.
Η υποψια πεφτη σε δαχτυλο τουρκικο λογω της προσφατης διμερής συμφωνία Ελλάδας και Κύπρου στην Έρευνα και Διάσωση. Αυτο εχει σαν αποτελεσμα η Τουρκία να κορυφώνει την ένταση στην περιοχή της Κύπρου με την έκδοση οδηγίας προς ναυτιλομένους στις νότιες θαλάσσιες περιοχές. Η υπογραφή της ενοποίησης των χώρων έρευνας και διάσωσης Κύπρου Ελλάδας ειναι ένα πολύ σημαντικό βήμα αφού με τον τρόπο αυτό η Αθήνα για πρώτη φορά αγνοεί στην πράξη της παράνομες διεκδικήσεις της Άγκυρας στην μέση γραμμή μεταξύ Κύπρου και Ελλάδας στο ύψος του Καστελόριζου.
Με την ενοποίηση του FIR έρευνας και διάσωσης Λευκωσίας-Αθηνών τα Κέντρα Συντονισμού Έρευνας και Διάσωσης Λάρνακας και Πειραιά θα μπορούν σε ελάχιστο χρόνο να «επεμβαίνουν» χωρίς χρονοβόρες διαδικασίες σε περιοχές όπου υπάρχουν περιστατικά και εφόσον υπάρξει αίτημα από την χώρα δικαιοδοσίας. Το μεγαλο ερωτημα ειναι οτι δυστυχως υπαρχουν ΔΙΑΡΡΟΕΣ απο μεσα στο Πενταγωνο,αλλα και στο Υπουργειο εξωτερικων,γιατι η Τουρκοι ειναι ενημεροι εδω και καποιες μερες για την Συμφωνία κλειδί Κύπρου-Ελλάδας, και ετοιμαζουν μια δυναμικη απαντηση που ισως θα ειναι χειροτερη απο την κριση στα ιμια! Γι Αυτο χρειαζεται αμεσα να εντοπιστουν η εσωτερικη πληροφοριοδοτες διπλοι πρακτορες, απο την ΕΥΠ!
Σπυρος Πριφτης email:sp.barber@hotmail.gr Τηλ-6946146193


http://www.katohika.gr/2014/10/oi-tourkoi-etoimazoun-thermo-epeisodio.html

Γιατί ο ΣΥΡΙΖΑ δεν λέει ξεκάθαρα πως τα δάνεια και τα μνημόνια είναι προιόν παράνομων συναλλαγών;

«Είναι λογικό να μην καταλαβαίνετε από λεφτά, γιατί είστε κομμουνιστές.».
Άδωνις Γεωργιάδης, κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος ΝΔ.
______________________________________________________

Μετά το Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο, όλα τα χρέη των εμπόλεμων χωρών-συμπεριλαμβανομένης και της Ελλάδας-διεγράφησαν. Σημειωτέον, ότι η διαγραφή των προπολεμικών χρεών των χωρών, ήταν απ’ τα κυριότερα αιτήματατων αντιφασιστικών εθνικοαπελευθερωτικών κινημάτων αντίστασης, όπως του ΕΑΜ.

Η χώρα μας όμως, ήταν... ιδιάζουσα περίπτωση. Μετά τη λήξη του εμφυλίου, οι ΗΠΑ φρόντισαν να μετατρέψουν την Ελλάδα σε επίσημη αποικία τους, μέσω της πιο αλάνθαστης και δοκιμασμένης μεθόδου: Της -μέσω του χρέους-εξάρτησης. Ποιου χρέους όμως, αφού τα προπολεμικά χρέη είχαν διαγραφεί; Όταν έχεις να κάνεις, ίσως με το πιοεθελόδουλο, ξευτιλισμένο και διεφραρμένο πολιτικό προσωπικό, τέτοιου είδους εμπλοκές ξεπερνώνται εύκολα.

Έβαλαν την κυβέρνηση της ΕΚ του Γεωργίου Παπανδρέου (παππού ΓΑΠ), με Υπ. Οικονομικών το Κων/νο Μητσοτάκη (ή «Δράκουλα», ή «μαιμούνι των αντρώς» στην κρητική διάλεκτο) να αναγνωρίσει και να επαναδιαπραγματεί ταδιαγραμμένα χρέη, ως εξής:

Πρώτο: Αναγνωρίστηκε, αφενός ότι η Ελλάδα θα αποπλήρωνε τα δάνειά της από το 1881 με ποσά διπλάσια από την αξία τους (!), αφετέρου ότι θα έπρεπε να καταβληθεί στους δανειστές, ως ασφάλιστρο κινδύνου, ποσό ίσο με το 60-70% του κεφαλαίου!

Δεύτερο: Βάσει του διακανονισμού, η περίοδος αποπληρωμής των (επ)αναγνωρισθέντων δανείων ορίστηκε για 42 με 45 χρόνια, δηλαδή μέχρι το 2009, οπότε κι χρεοκοπήσαμε για 5η φορά στην ιστορία μας, με ηγέτη τον εγγονό του «Γέρου της Δημοκρατίας».

Άλλωστε, το τι συμφωνήθηκε τότε, μας το περιγράφει η προσκείμενη στον Κ. Μητσοτάκη, εφημερίδα «Ελευθερία», στο φύλλο της 16ης Ιουλίου 1964: «Η ονομαστική αξία των χορηγηθεισών νέων ομολόγων εις τους κομιστάς προπολεμικών εσωτερικών δανείων διαπλασιάζεται, ο τόκος αυξάνεται και θεσπίζεται λαχείον. Εν συγκρίσει προς την ρύθμισιν, υπό της κυβερνήσεως της ΕΡΕ, δίνονται ήδη 160% επί πλέον». Δεν είναι τυχαίο, βέβαια, ότι μεγάλο μέρος των νέων ομολόγων, (βάσει των οποίων το διεγραμμένο χρέος αντικαταστάθηκε με το καινούργιο), πήγε τότε στα χέρια μεγάλων πολιτικών, επιχειρηματικών και άλλων οικογενειών, στο Παλάτι κλπ, με αποτέλεσμα πολλοί απόγονοί τους, να είναι σήμερα κάτοχοι ομολόγων και δανειστές της Ελλάδας...

Εδώ υπάρχει μια λεπτομέρεια, η οποία δεν αναφέρεται καθόλου στα...politicaly corect πάνελς, στα οποία συμμετέχει κι η Αριστερά. Τη δεκαετία 1999-2009, η Ελλάδα δανείστηκε –αποτιμώμενο σε ευρώ -το συνολικό ποσό των 490 δις €. Βάσει των επίσημων στοιχείων (Γενικό Λογιστήριο του Κράτους ΤτΕ κλπ), εκ των 490 δις €, το ποσό των 20 δις € πήγε στα πραγματικά ελλείμματα , διότι τα (πραγματικά) ελλείμματα της Ελλάδας είναι το πολύ 20-22 δις. Το ποσό των 450 δις € πήγε σε τοκοχρεολύσια προηγούμενων δανείων!

Περισσεύει το ποσό των 20 δις, το οποίο-βάσει των ιδίων παραπάνω στοιχείων-ΑΓΝΟΕΙΤΑΙ! Όπως το διαβάζετε: Αγνοείται, δηλαδή δεν ξέρουν που πήγε, γεγονός το οποίο είχε παραδεχθεί σε συνέντευξή του κι ο τέως Υπ. Οικονομικών της ΝΔ, Πέτρος Δούκας.




Αυτά τα ολίγα, για τους οικονομολογούντες της υπεύθυνης κι ευρωπαίζουσας Αριστεράς, οι οποίοι μας τσαμπουνάνε ότι το απεχθές (κι όχι επαχθές κ Στρατάκη) χρέος είναι μόνο... 5%, αποφεύγοντας να πουν τη μια και μοναδική αλήθεια στο λαό: Ότι τα δάνεια, τα μνημόνια κλπ, είναι προιόν παράνομων συναλλαγών, από πρόσωπα που πρέπει να οδηγηθούν και να λογοδοτήσουν στα (εγχώρια και διεθνή) δικαστήρια, τα σχετικά ποσά δεν αξιοποιήθηκαν για δημόσιο σκοπό κι ως εκ τούτου πρέπει να διαγραφούν ολοκληρωτικά και μονομερώς.
Γιατί δεν το λένε άραγε;

Και μην ξεχνάμε: Να κρατήσουμε ψηλά, το πνεύμα του μετώπου! 
 
http://ksipnistere.blogspot.gr/2014/10/blog-post_4236.html

Εκεχειρία τέλος! Οι Τούρκοι βομβαρδίζουν το PKK στα τουρκοσυριακά σύνορα


Τουρκικά F-16 και F-4 έπληξαν στόχους των Κούρδων του ΡΚΚ στην επαρχία Χακάρι, βάζοντας τέλος στην εκεχειρία και αποκαλύπτοντας με τον πιο απροκάλυπτο τρόπο την υποστήριξη των Τούρκων προς τους ισλαμιστές του ΙSIL.
Tουρκικά μαχητικά απογειώθηκαν πριν από λίγο από τις βάσεις στη Malatya και το Ντιαγιάρμπακιρ και βομβάρδισαν στόχους του Τουρκικού Εργατικού Κόμματος, PKK, στη νοτιοανατολική Τουρκία, στα εδάφη του Κουρδιστάν, "μετά τις συνεχιζόμενες επιθέσεις σε τουρκικά φυλάκια" και συγκεκριμένα στην επαρχία Χακάρι.
«Μαχητικά F-16 και F-4 έπληξαν στόχους των Κούρδων που εδώ και ημέρες επιτίθενται με ρουκέτες στα τουρκικά φυλάκια» αναφέρει η Χουριέτ
Υπενθυμίζεται ότι ο φυλακισμένος ηγέτης του PKK, Αμπντουλάχ Οτσαλάν την περασμένη εβδομάδα είχε απευθύνει τελεσίγραφο στον Ερντογάν, ότι εάν δεν στηρίξουν τους Κούρδους της Κομπάνι έναντι του Ισλαμικού Κράτους, αυτό θα σημάνει αυτομάτως τον τερματισμό των ειρηνευτικών συνομιλιών, και την αρχή νέων συγκρούσεων.
Ο βομβαρδισμός έλαβε χώρα κατόπιν της επίθεσης των Κούρδων διαδηλωτών στο φυλάκιο του Dağlıca στην νοτιοανατλική περιφέρεια του Diyarbakır. Oι Κούρδοι ήθελαν το άνοιγμα των συνόρων για να μπορέσουν να προστρέξουν προς βοήθεια των μαχητών της Κομπάνι. Οι Τούρκοι το αρνούνταν κατηγοηματικά βοηθώντας έτσι τους ισλαμιστές να πάρουν την πόλη.
Με την ενέργειά τους αυτή οι Τούρκοι δεν περίμεναν την λήξη του τελεσίγραφου και πέρασαν πρώτοι στην επίθεση κατά των Κούρδων. Είναι εμφανές ότι οι ισλαμιστές εγκληματίες του ISIL που αποκεφαλίζουν, ακρωτηριάζουν και σκοτώνουν αμάχους, γυναίκες και παιδιά, θεωρούνται για την Τουρκία "έντιμοι" πολεμιστές του Ισλάμ.
Η Δύση εξέθρεψε αυτούς τους εγκληματίες όπως και αυτές τις συμπεριφορές της Άγκυρας. Το ISIL χρηματοδοτήθηκε και εξοπλίστηκε από τις ΗΠΑ, Σαουδική Αραβία,Κατάρ, και Τουρκία, οι προηγούμενοι όμως βγήκαν έξυπνα από το "κάδρο" και άφησαν μόνο τον Ρ.Τ.Ερντογάν να φαίνεται, άλλωστε και αυτός δεν έκανε καμιά προσπάθεια να κρυφτεί.
 
http://www.apocalypsejohn.com/2014/10/ekexeiria-telos-tourkoi-bombardizoun-pkk.html

ΕΚΤΑΚΤΟ: Η Τουρκία κήρυξε τον πόλεμο στους Κούρδους

Νέα τροπή στην Τουρκία, αφού πριν από λίγο έγινε γνωστό ότι τουρκικά βομβαρδιστικά ξεκίνησαν πόλεμο με το PKK στην Νταγκλίτσα (Dağlıca) της επαρχίας Χακαρί στην ανατολική Τουρκία.


Όπως σημειώνουν τα τουρκικά μέσα ενημέρωσης με έκτακτη ενημέρωση πρόκειται για την πρώτη επιχείρηση του τουρκικού στρατού κατά των Κούρδων τα τελευταία δύο χρόνια.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του Γενικού Επιτελείου του τουρκικού στρατού οι «τρομοκράτες (το όνομα PKK δεν το λένε ποτέ στις επίσημες ανακοινώσεις) σε συνεργασία με αυτονομιστές (Κούρδους πολίτες) άνοιξαν πυρ κατά του στρατού και η απάντηση (αεροπορικοί βομβαρδισμοί) ήταν άμεση».

Με την κίνηση αυτή η τουρκική κυβέρνηση ρίχνει λάδι στην φωτιά της εξέγερσης των Κούρδων που εδώ και ημέρες έχουν βγει στους δρόμους και διαδηλώνουν κατά του Ερντογάν και την βρώμικη στάση της Τουρκίας στο ζήτημα του Ισλαμικού Κράτους.

Ουσιαστικά η Τουρκία με την κίνηση αυτή κήρυξε τον πόλεμο στους Κούρδους, μία ημέρα πριν λήξει το τελεσίγραφο που είχαν στείλει οι Κούρδοι ηγέτες.

Όμως αυτό που γίνεται πιο ξεκάθαρο είναι το μήνυμα που στέλνει ο Ταγίπ Ερντογάν στην διεθνή κοινότητα, ότι όχι μόνο δεν πρόκειται να πολεμήσει ενάντια στο Ισλαμικό Κράτος αλλά ότι Τουρκία και Ισλαμικό Κράτος ενώνουν τις δυνάμεις τους στον κοινό σκοπό.

Την εξαφάνιση των Κούρδων.

Το Ισλαμικό Κράτος θα τους αφανίσει μέσα στην Συρία και στο Ιράκ και η Τουρκία στις επαρχίες τους που έχει καταλάβει και ακόμη τις έχει στην επικράτειά της.

Αν μας επιτρέπεται να κάνουμε μία πρόβλεψη, το μόνο που θα καταφέρει η Τουρκία, όσο προχωρά σε αυτό το μονοπάτι, είναι να δημιουργηθεί μια ώρα γρηγορότερο το πρώτο ανεξάρτητο κράτος των Κούρδων.


http://www.tribune.gr/
http://ksipnistere.blogspot.gr/2014/10/blog-post_7891.html

Παρέμβαση εισαγγελέα για τις καταγγελίες Σκουρλέτη, σχετικά με την εξαγορά βουλευτών για την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας!



Η κίνηση της εισαγγελέως του Αρείου Πάγου, να διατάξει προκαταρκτική εξέταση, για τις καταγγελίες του κυρίου Σκουρλέτη, σχετικά με εξαγορά βουλευτών ενόψει της εκλογικής διαδικασίας για την ανάδειξη Προέδρου της Δημοκρατίας, είναι μια λυτρωτική κίνηση για την ίδια τη δημοκρατία.
Ο Πάνος Σκουρλέτης έκανε λόγο για συγκέντρωση χρημάτων από επιχειρηματίες, προκειμένου να εξασφαλιστούν οι ψήφοι 180 βουλευτών για την εκλογή Πρόεδρου της Δημοκρατίας από την παρούσα Βουλή επικαλούμενος το δημοσίευμα της Κυριακάτικης “KONTRANEWS”, η οποία είχε αποκαλύψει το θέμα την Κυριακή 14 Σεπτεμβρίου

Η εισαγγελέας του Άρειου Πάγου, Ευτέρπη Κουτζαμάνη έδωσε εντολή για τη διενέργεια επείγουσας προκαταρκτικής έρευνας, μετά τις δηλώσεις του εκπρόσωπου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, ώστε να διαπιστωθεί εάν έχει τελεστεί η αξιόποινη πράξη της δωροδοκίας βουλευτή.

Η εντολή της προκαταρκτικής έρευνας δόθηκε στον προϊστάμενο του Εφετείου Αθηνών, Παναγιώτη Καραγιάννη, ο οποίος με τη σειρά του θα την αναθέσει σε αντεισαγγελέα Εφετών.

Η αντίδραση του Σαμαρά

Μετά από αυτή την εξέλιξη ο πρωθυπουργός, Αντώνης Σαμαράς εξέδωσε ανακοίνωση.
Σε αυτή ο πρωθυπουργός αναφέρει τα εξής: «Χαιρετίζω την παρέμβαση των Δικαστικών Αρχών για τα άθλια υπονοούμενα του ΣΥΡΙΖΑ περί χρηματισμού Βουλευτών.

Μόλις προχθές, είχα καταγγείλει τον κ. Τσίπρα στη Βουλή, για πρωτοφανή απόπειρα τρομοκράτησης του φρονήματος και σπίλωσης της συνείδησης όσων βουλευτών θα ψηφίσουν τον επόμενο Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας.
Καλώ τον κ. Τσίπρα να τεκμηριώσει αμέσως τις καταγγελίες του με ονόματα και στοιχεία.
Διαφορετικά, αποκαλύπτεται ως παράγοντας αποσταθεροποίησης και υποκινητής πολιτικής ανωμαλίας, σε κρίσιμες για τον τόπο στιγμές».

Ο ΣΥΡΙΖΑ για την παρέμβαση εισαγγελέα

Στη συνέχεια ο ΣΥΡΙΖΑ εξέδωσε ανακοίνωση για την εντολή της εισαγγελέως του Αρείου Πάγου, Ευτέρπης Κουτζαμάνης, που ζητά να γίνει επείγουσα προκαταρκτική εξέταση για τις δηλώσεις του Πάνου Σκουρλέτη.

Η Κουμουνδούρου κάνει λόγο για «ετεροχρονισμένη εισαγγελική παρέμβαση».

«Ευελπιστούμε πως η ετεροχρονισμένη εισαγγελική έρευνα θα ρίξει άπλετο φως στην υπόθεση. Θεωρούμε πως ο πρωθυπουργός θα γίνει αρωγός της ανεξάρτητης δικαιοσύνης, έτσι ώστε να διαλευκανθεί πλήρως η υπόθεση», αναφέρει η ανακοίνωση του ο ΣΥΡΙΖΑ.

H απάντηση της Βούλτεψη στον ΣΥΡΙΖΑ

Στο σχόλιο του ΣΥΡΙΖΑ για την παρέμβαση της δικαιοσύνης απάντησε η κυβερνητική εκπρόσωπος, Σοφία Βούλτεψη.

«Πρώτα βυσσοδομούν εκτοξεύοντας απίστευτες συκοφαντίες κατά βουλευτών και μετά εύχονται η δικαιοσύνη να... διαλευκάνει τα ψεύδη τους», δήλωσε η κυβερνητική εκπρόσωπος.

«Κάνουν ότι δεν καταλαβαίνουν ότι το βάρος της απόδειξης έχει ο καταγγέλλων. Και βέβαια, η διαλεύκανση των αστήρικτων καταγγελιών τους θα δείξει και τους συκοφάντες», πρόσθεσε η Σ. Βούλτεψη.

Βενιζέλος: «Η παρέμβαση του Αρείου Πάγου θα αποκαλύψει το μέγεθος της θεσμικής αθλιότητας»

Για το εν λόγω θέμα εξέδωσε ανακοίνωση και ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και αντιπρόεδρος της κυβέρνησης, Ευάγγελος Βενιζέλος.

«Η δικονομικά και θεσμικά επιβεβλημένη προκαταρκτική εξέταση που διέταξε η κυρία Εισαγγελέας του Αρείου Πάγου θα αποκαλύψει το μέγεθος της θεσμικής αθλιότητας εκείνων που δεν διστάζουν μπροστά σε τίποτα προκειμένου να κρατήσουν ζωντανή τη στρατηγική της εφόδου για την ποθητή κατάληψη της εξουσίας», δήλωσε ο Ευάγγελος Βενιζέλος, σχολιάζοντας την επείγουσα προκαταρκτική εξέταση που παρήγγειλε η Εισαγγελέας του Αρείου Πάγου.

«Τώρα όποιος έχει να πει οτιδήποτε ας το πει. Αλλιώς ας πάψει να δηλητηριάζει τον δημόσιο βίο και κυρίως ας πάψει να εκδηλώνει την πρόωρη αλαζονεία του με εκβιασμούς, απειλές και συκοφαντίες.

Ισχύουν δυστυχώς απολύτως όσα είπα στη παρέμβασή μου, στη τελευταία φάση της συζήτησης, στη Βουλή, την περασμένη Παρασκευή το βράδυ», ανέφερε ακόμα ο Ευ. Βενιζέλος.

Και ο Καμμένος για χρηματισμό βουλευτών

Προσπάθεια εξαγοράς βουλευτών των Ανεξάρτητων Ελλήνων από επιχειρηματίες που έχουν στενές σχέσεις με την κυβέρνηση είχε καταγγέλλει και ο Πάνος Καμμένος πριν δέκα μέρες, ενώ ισχυρίστηκε πως κομβικό ρόλο στις πιέσεις προκειμένου να αντλήσουν 180 βουλευτές για την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας έπαιξε και το ΣΔΟΕ. 

«Η κυβέρνηση και οι οικονομικοί πάτρωνές της χρησιμοποίησαν όλα τα μέσα, για να βρουν τους 180. Προσπάθειες εκβιασμού των βουλευτών έγιναν με το ΣΔΟΕ. Δεν είναι τυχαίο πως επτά βουλευτές μας τους επισκέφθηκε το ΣΔΟΕ και έκανε έλεγχο για διάφορες υποθέσεις, προκειμένου να εκβιάσει. Υπήρχαν πιέσεις, πιθανόν με οικονομικά ανταλλάγματα, τα οποία δεν μπορώ να γνωρίζω» αποκάλυψε σε συνέντευξή του στην εφημερίδα Παραπολιτικά.

Σε ερώτηση αν έχει κάτι στα χέρια του, ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων επισήμανε:

«Εάν είχα συγκεκριμένα στοιχεία για χρηματισμό, θα το κατέθετα. Για απόπειρα χρηματισμού μου έχουν μιλήσει αρκετοί βουλευτές, ότι τους πλησίασαν, όμως αυτό δεν μπορώ να το αποδείξω νομικά, ώστε να τους οδηγήσω στη Δικαιοσύνη.  Δεν είναι τυχαίο ότι κανείς από τους τέσσερις βουλευτές που έφυγαν από τους Ανεξάρτητους Έλληνες δεν είχε ένα πολιτικό επιχείρημα, κάποια πολιτική δικαιολογία. Θα υποστούμε και απόπειρες αποστασίας και απόπειρες εκβιασμών και το κυνήγι από τον κρατικό μηχανισμό. Ακολουθούμε το δύσκολο δρόμο και όσοι μείνουμε. Όσοι αντέξουμε. Εγώ αντέχω μέχρι τέλους»

Πέντε χρονια τωρα όλο το πολιτικο σύστημα κινείται στον αστερισμό φημών και διαδόσεων. 

Κινείται γύρω απο ανύπαρκτα σενάρια. 

Τα τερατώδη ψέμματα κυριαρχούν και λαθροβιοι εκδότες εκδίδουν πιστοποιητικά ηθικής. 

Επιτέλους θα μάθουμε. 

Και επιτέλους θα δοθεί η δυνατότητα στο ΣΥΡΙΖΑ όσα καταγγέλει και για την υποθεση αυτη αλλά και για τα όσα περί κυβέρνησης διευθετήσεων ισχυρίζονται, τα στελέχη του . 

Η λάσπη άλλο δεν μπορει να ειναι στον ανεμιστήρα. 

Αν υπάρχει απόπειρα εξαγοράς βουλευτών πρεπει να το μάθει ο Λαός και να τιμωρηθούν οι ένοχοι παραδειγματικά!

Αν παλι όλα αυτά είναι αθεμελίωτα θα πρέπει να στιγματιστούν οι συκοφάντες. 

Η δημοκρατία απαιτεί πρωτίστως διαφάνεια και όλη την αλήθεια στο φώς!

http://www.logiosermis.net/2014/10/blog-post_175.html#.VD0FKlcrHpc

ΜΑΘΕΤΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΜΠΟΛΑ ΚΑΙ ΑΠΟΒΑΛΛΕΤΕ ΤΟ ΑΙΣΘΗΜΑ ΤΟΥ ΤΡΟΜΟΥ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΣΑΣ ΠΡΟΚΑΛΕΣΟΥΝ ΤΑ ΜΜΕ

Η παγκόσμια τρομοκρατία καλά κρατεί. Ολα τα κράτη έχουν τεθεί σε επιφυλακή για τον ιό Εμπολα και τα διεθνή ειδησεογραφικά πρακτορεία στέλνουν καθοδηγούμενες ειδήσεις σε όλα τα ΜΜΕ τρομοκρατώντας τον κόσμο ότι ο ιός Εμπολα είναι πολύ πιθανόν να μεταδοθεί ανα πάσα στιγμή σε όλο τον πλανήτη.


Επιμέλεια άρθρου: Vagedim
Φωτογραφία: Vagedim
Πηγή: Αθέατη γνώση
13 Οκτωβρίου 2014



Αυτό που θέλουν λοιπόν τα παγκόσμια λαμόγια είναι να βρεθούν κάποια ελάχιστα θύματα τα οποία εκ των πραγμάτων θα υπάρξουν σε κάθε κράτος, όπου θα είναι μολυσμένα με τον ιό Εμπολα, και αφού πεθάνουν θα χρησιμοποιηθούν ως κράχτες για μια παγκόσμια εκστρατεία εμβολιασμών σε μια πανδημία απάτη.

Ο Εμπολα όσο υπήρχε μόνο στην Αφρική ήταν μια μη κερδοφόρα ασθένεια η οποία δημιουργήθηκε ως βιολογικό όπλο για να αφανίσει τον αυξανόμενο Αφρικανικό πληθυσμό. Η Λευκή Αδελφότητα έχει αποφασίσει να ξεκάνει πολλούς Αφρικανούς στους οποίους θα προσφέρει και τα ανάλογα θανατηφόρα πειραματικά εμβόλια κατά του Εμπολα. 

Ποιός θα ενδιαφερθεί από τι πέθανε ο όποιος Αφρικανός από την όποια παρενέργεια των εμβολίων ; Κανένας! Ολοι οι αρμόδιοι θα έχουν κάνει το καλύτερο δυνατόν για να τους σώσουν εμβολιάζοντας τους (όπως κάνουν άλλωστε με άλλες αρρώστιες ήδη) μειώνοντας έτσι τον ανθρώπινο πληθυσμό κατά πολύ όπως αναφέρουν και οι ταφόπλακες της ανθρωπότητας στην Γεωργία.

Από που προέρχεται ο ιός Εμπολα;

Το Αμερικανικό Κέντρο Ελέγχου Ασθενειών, μας λέει ότι ο ιός εξαπλώνεται λόγω των ανθυγιεινών πρακτικών στα νοσοκομεία των χωρών της Αφρικής. 

Η γένεση του Έμπολα, σύμφωνα με δημοσιεύσεις εδω και δύο χρόνια από την Αθέατη γνώση, προέρχεται από ένα πυρήνα που έχει, ως κέντρο, ένα εργαστήριο βιολογικών όπλων που ανήκει στους πολυ-δισεκατομμυριούχους Τζορτζ Σόρος και τους Μπίλ και Μελίντα Γκέιτς.  Γι 'αυτό δεν μπορεί να είναι σύμπτωση ότι υπάρχει ένα εργαστήριο βιο-πολέμου σε νοσοκομείο της Σιέρα Λεόνε, με έναν κατάλογο επενδυτών που γράφει ποιος είναι ποιος της Νέας Παγκόσμιας Τάξης, συμπεριλαμβανομένων των γνωστών ευγονιστών- Τζορτζ Σόρος και Μπίλ Γκέιτς, που βρίσκονται στο επίκεντρο της επιδημίας του Έμπολα στην Αφρική. Αυτοί είναι οι πλουσιότεροι άνθρωποι στον κόσμο και κατέχουν τις κυβερνήσεις μας.

Το κυβερνητικό νοσοκομείο Κένεμα στη Σιέρα Λεόνε, το οποίο ήταν στο μάτι του κυκλώνα για τον Έμπολα, στεγάζει ένα ερευνητικό εργαστήριο βιολογικών όπλων με συνδέσεις προς το Ιδρυμα Μπίλ και Μελίντα Γκέιτς και το Ίδρυμα Σόρος. Εκεί, οι επιστήμονες των ΗΠΑ εργάζονται στους ιογενείς πυρετούς, όπως ο ιός Έμπολα για δεκαετίες.

Οι ντόπιοι σίγουρα πιστεύουν ότι το νοσοκομείο Κένεμα στη Σιέρα Λεόνε είναι η αιτία της επιδημίας του ιού Έμπολα εκεί. Το Μπλούμπεργκ αναφέρει πώς οι ντόπιοι πέταξαν πέτρες στο νοσοκομείο και στο αστυνομικό τμήμα, εν μέσω φόβων ότι οι εργαζόμενοι του τομέα της υγείας χρησιμοποιούν τον Έμπολα ως τέχνασμα για να σκοτώνουν ανθρώπους και να συλλέγουν μέρη του σώματος.

Οι φόβοι αυτοί πυροδοτήθηκαν από μια «φήμη», που προφανώς ξεκίνησε από μια νοσοκόμα που εργαζόταν εκεί, που το εργαστήριο επέμενε ότι ήταν ψυχικά άρρωστη. Αυτό είναι μια κοινή και κλασική τακτική, για να δυσφημίσουν τον καταγγέλλοντα. Θα πρέπει να αναρωτηθούμε πώς ένα ψυχικά άρρωστο άτομο θεωρήθηκε ικανό προς εργασία σε μια τόσο ευαίσθητη και επικίνδυνη εγκατάσταση. Αλλά φυσικά, μάλλον ήταν εντελώς υγιής, και για να το πω ειλικρινά, ατρόμητη.

Αυτό το εργαστήριο βιολογικού πολέμου έχει εργαστεί για την ανάπτυξη διαφόρων στελεχών του ιού Έμπολα για περισσότερα από 40 χρόνια.

Αυτό το εργαστήριο του Σόρος/Γκέιτς, μέχρι στιγμής, δεν μπόρεσε να αναπτύξει ένα στέλεχος του ιού Έμπολα, που θα είναι αρκετά παθογόνο, και σίγουρα όχι ένα που θα εξαπλωθεί σε ψυχρότερα κλίματα που βρίσκονται στην Αφρική.


Έχουν προσπαθήσει να δημιουργήσουν τον Έμπολα για πάνω από 40 χρόνια. Δεν μπόρεσαν να το κάνουν, επειδή το στέλεχος Μαγίνκα του Έμπολα (το μόνο γνωστό στέλεχος που είναι μεταδοτικό μέσω της μετάδοσης με αεροζόλ) σκοτώνει τους ανθρώπους πάρα πολύ γρήγορα για να λειτουργήσει ως ευρεία εξάπλωση ενός βιολογικού όπλου.

Ποιοι έχουν την ανάγκη να κερδίσουν από μια παγκόσμια επιδημία του ιού Έμπολα; Αυτοί που θα μπορέσουν να πουλήσουν την λύση στο πρόβλημα, σωστά; Και ποιοί θα μπορούσε να είναι αυτοί; Οι Παγκόσμιες φαρμακευτικές εταιρείες για να μας σώσουν!

Τον Μάιο του 2014, ο Νεοταξίτης φασίστας Ζαν-Μαρί Λε Πεν, ιδρυτής του ακροδεξιού Εθνικού Μετώπου της Γαλλίας, είχε προτείνει ότι ο θανατηφόρος ιός Έμπολα θα μπορούσε να λύσει την έκρηξη του παγκόσμιου πληθυσμού »

Η ΝΑΣΑ επίσης, κατά την διάρκεια ενός σεμιναρίου, πρόβαλλε κάποια σλάιντς που αφορούσαν τις αναμενόμενες και προσδωκώμενες εξελίξεις της τεχνολογίας στο αμέσως προσεχές μέλλον. 

Στην κάρτα με αριθμό 52 που δημοσίευσε το 2001 η ΝΑΣΑ, η Αθέατη γνώση σας αποκάλυψε -ότι υπήρχε στα σχέδια τους μέσα από επίσημη παρουσίαση ότι ετοιμάζονταν να διεξάγουν μια "μακροπρόθεσμη εκστρατεία που δεν θα άφηνε ίχνη (κάτι σαν «σιωπηλό όπλο για ήσυχους πολέμους;"), η οποία εκστρατεία θα περιλαμβάνει διάφορα πράγματα όπως ο αερομεταφερόμενος ιός Έμπολα, (δηλαδή με ψεκασμούς από αεροπλάνα).

Ο θείος Σαμ κατέχει το δίπλωμα ευρεσιτεχνίας για τον Έμπολα, αλλά κατέχει επίσης και τα δικαιώματα σε όλες τις παραλλαγές του ιού Έμπολα, με τα δικαιώματα σε όλες τις έρευνες για τον Έμπολα. Ο επίσημος κάτοχος του διπλώματος Έμπολα είναι: Η κυβέρνηση των ΗΠΑ όπως αντιπροσωπεύεται από το γραμματέα του τμήματος της υγείας. Ουσιαστικά, είναι ένα δίπλωμα ευρεσιτεχνίας που διανέμεται από τη κυβέρνηση των Η. Π. Α. για την κυβέρνηση των Η. Π. Α.

Παρακαλούμε, κοιτάξτε τον αριθμό των διπλωμάτων ευρεσιτεχνίας των ΗΠΑ 20120251502. ΕΔΩ

... Τώρα ξέρετε αυτό που πολύ λίγοι άνθρωποι γνωρίζουν-ότι ο Έμπολα δεν είναι μόνο σε θέση να κατοχυρωθεί με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας, αλλά ότι το δίπλωμα ευρεσιτεχνίας ανήκει στην κυβέρνηση των ΗΠΑ!

Θυμάστε τη γρίπη των χοίρων; Τον επίφοβο ιό H1N1; Ήταν ο αντίστοιχος «Έμπολα» του 2009 όπου όλος ο κόσμος επρόκειτο να μολυνθεί. Ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας κήρυξε «επίπεδο πανδημίας-6 ," δηλαδή το πιο επικίνδυνο στην κατηγορία.

Τα Αμερικανικά Κέντρα για τον Έλεγχο των Ασθενειών έβγαζαν τα δελτία τύπου σαν ζεστά κέικ, αναδεύοντας το φόβο, και την προώθηση του ανώφελου εμβολίου της γρίπης των χοίρων. 

Αυτό που έχουν τα λαμόγια κατά νού, είναι να μεταδώσουν  τον κατασκευασμένο τους ιό σε όλο τον κόσμο, να υπάρξουν κάποιοι νεκροί ώστε να αναγκαστεί το υπουργείο Υγείας να αγοράσει το πειραματικό εμβόλιο από την φαρμακευτική εταιρεία που θα το προωθήσει ως λύση να μην μολυνθούν άλλα άτομα με τον θανατηφόρο ιό. 

Θέλουν να δούν πως θα πάει το πράγμα γενικά και πόσο δυνατός είναι ο ιός για να σκοτώσει ανθρώπινο πληθυσμό εκτός των συνόρων της Αφρικής. Ουσιαστικά είναι ενα πείραμα για να διαπιστώσουν τα ποσοστά θνησιμότητας του Εμπολα και να προωθήσουν τα ανώφελα εμβόλια τους. Το έχουν επαναλάβει δύο με τρείς φορές τα τελευταία χρόνια χωρίς επιτυχία να τον εξαπλώσουν εκτός Αφρικής, σε Αμερική και Ευρώπη, κάτι που φαίνεται να πετυχαίνουν σήμερα.

atheatignosi

Τα Wikileaks "καρφώνουν" την Ελληνική δημοσιογραφία

Δημοσιογράφοι πράκτορες και εξυπηρετητές οικονομικών και πολιτικών συμφερόντων!
Τις δύο τελευταίες ημέρες ο κόσμος της διεθνούς δημοσιογραφίας έχει «συνταραχθεί» από δημοσίευμα, στο οποίο γίνονται σαφέστατες αναφορές για τις έμμισθες σχέσεις της δημοσιογραφίας με μυστικές υπηρεσίες.

Αυτή την υπόθεση των πληρωμένων δημοσιογράφων που εργάζονται σε μυστικές υπηρεσίες και εξυπηρετούν σκοτεινά συμφέροντα την έφερε στο φως της δημοσιότητας ο γερμανός συγγραφέας (του μπεστ σέλλερ «Αγορασμένοι Δημοσιογράφοι») και πρώην αρχισυντάκτης της εγκυρότατης Φρανκφούρτερ Αλγκεμάϊνε, Ούντο Λουφτκότε.

Στις καταγγελίες του, ο γνωστός δημοσιογράφος και συγγραφέας αναφέρεται στον βαθμό διάβρωσης των Δυτικών ΜΜΕ και του δημοσιογραφικού επαγγέλματος από τις μυστικές υπηρεσίες, στην μέθοδο προσέγγισης και στρατολόγησης δημοσιογράφων ως «ανεπίσημων μυστικών» πρακτόρων καθώς και στην μεταβολή μεγάλων και έγκυρων ΜΜΕ σε όργανα εξαπάτησης του κοινού, με προπαγανδιστικές προ-κατασκευές, επιτελείων μυστικού πολέμου...

Σοκάρει όταν αναφέρεται σε άρθρα εφημερίδων παγκόσμιου κύρους, που έχουν γραφτεί σε γραφεία μυστικής υπηρεσίας και δημοσιεύονται με την υπογραφή έγκυρου και διάσημου δημοσιογράφου. Για άλλα, που συντάσσονται κατά τις υποδείξεις δισεκατομμυριούχων ή της C.I.A. Για την αυτολογοκρισία εφημερίδων, που θεωρούνται οι εγκυρότερες. Και για δικαστικές αποφάσεις πού δικαιώνουν την απόλυση εργαζομένου, ο οποίος αρνήθηκε πρόταση της γερμανικής κατασκοπείας να γίνει ανεπίσημος πράκτορας της.

Είναι, μάλιστα, χαρακτηριστική η έκφραση του Ούντο Λουφτόκε για την Γερμανία, την οποία αποκαλεί «αμερικανική αποικία» και «Μπανανία»…!

Σύμφωνα με εκτενές κείμενο από το grcitizen.blogspot.gr, «ο λόγος που έγραψα αυτό το βιβλίο είναι ότι φοβάμαι πολύ ένα νέο πόλεμο στην Ευρώπη και δεν θέλω να ξαναζήσουμε αυτή την εμπειρία. Επειδή ο πόλεμος δεν έρχεται ποτέ μόνος του. Υπάρχουν πάντοτε άνθρωποι που σπρώχνουν προς τον πόλεμο. Και δεν είναι μόνο οι πολιτικοί. Είναι και οι δημοσιογράφοι. Και έχω περιγράψει στο βιβλίο μου πως έχουμε εξαπατήσει τους αναγνώστες μας, σπρώχνοντας προς τον πόλεμο και δεν το θέλω πια. Έχω σιχαθεί πια αυτή την προπαγάνδα. Ζούμε σε μια Μπανανία, όχι σε μια δημοκρατική χώρα, με ελεύθερο Τύπο και ανθρώπινα δικαιώματα.

Κοιτάξτε τα γερμανικά ΜΜΕ, ιδιαίτερα αυτούς τους συναδέλφους μου που κάθε μέρα γράφουν για του Ρώσους, που ανήκουν σε οργανώσεις ατλαντικής συνεργασίας, και που «στηρίζονται» (ή και «συντηρούνται») από τις ΗΠΑ για να το κάνουν, όπως στη δική μου περίπτωση.

Έγινα και επίτιμος πολίτης της Οκλαχόμα, στις ΗΠΑ, γιατί; Απλά γιατί έγραφα ευνοϊκά για τις ΗΠΑ. Με «στήριζε» η CIA, γιατί; Μα για να γράφω υπέρ των Αμερικανών. Αηδίασα, δεν θέλω να το κάνω πια. Και έτσι έγραψα ένα βιβλίο. Όχι για να βγάλω χρήματα. Αντίθετα, αυτό θα μου κοστίσει πολλούς μπελάδες. Το έκανα απλά για να δώσω στον κόσμο, εδώ σ’ αυτή τη χώρα, αλλά και στην Ευρώπη και σε όλο τον κόσμο, να τους δώσω μια μικρή ιδέα μόνο του τι συμβαίνει πίσω από τις κλειστές πόρτες».

Τα Wikileaks «καρφώνουν» την ελληνική δημοσιογραφία

Όμως, φαίνεται πως οι κλειστές πόρτες επεκτείνονται και φτάνουν μέχρι την Ελλάδα. Έτσι τουλάχιστον, αποκαλύπτεται από τα Wikileaks, τα οποία φέρνουν στην επιφάνεια δημοσιογραφικές δραστηριότητες που, εκθέτουν τον δημοσιογραφικό χώρο (εξαιτίας κάποιων που παριστάνουν τους δημοσιογράφους δυσφημούν τον συγκεκριμένο επάγγελμα – λειτούργημα, το οποίο έχει καταστεί μέρος της εξουσίας στην Ελλάδα εδώ και μερικές δεκαετίες) και κατηγορούνται ευθέως από μεγάλη μερίδα των Ελλήνων πολιτών.

Τα Wikileaks που έκαναν πάταγο παγκοσμίως όταν το περιεχόμενό τους είχε δει για πρώτη φορά το φως της δημοσιότητας, δεν ασχολούνται μόνο με την πολιτική ή με τις συνωμοσίες της CIA.

Έχουν ασχοληθεί και με τα ελληνικά Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης, αν και κάποιες εκτιμήσεις τους εμπεριέχουν και στοιχεία της συνήθους αμερικανικής αφέλειας στην ερμηνεία διεθνών γεγονότων.

Σε όσα ενημερωτικά αποστέλλονταν από την αμερικανική πρεσβεία –ενδεχομένως συμπληρωματικά με το περιεχόμενο των υποκλοπών που έκαναν σε βάρος της κυβέρνησης Καραμανλή- ασφαλώς ενυπάρχουν και ορισμένες αλήθειες. Άλλωστε, είναι γνωστό ότι πηγές των πρεσβειών αποτελούν εφημερίδες, δημοσιογράφοι, πολιτικοί κ.α.

Στους αμερικανούς είχε κάνει εντύπωση ότι προ κρίσης, σε μία μικρή χώρα, όπως η Ελλάδα, υπήρχαν 160 εφημερίδες, 180 τηλεοπτικοί σταθμοί, 800 ραδιοφωνικοί και 3.500 περιοδικά. Οι κάτοικοι ήσαν μόλις 11 εκατομμύρια. Σωστά, βεβαίως, διερωτώνται «πως είναι δυνατόν όλες αυτές οι επιχειρήσεις να είναι κερδοφόρες¨.

Στις αναφορές της αμερικανικής πρεσβείας για τον Ελληνικό Τύπο γινόταν και αναφορά στον… ‘Ομηρο, για να τονισθεί η καλπάζουσα φαντασία των ελληνικών Μέσων. Προφανώς, δεν γνωρίζουν οι αμερικανοί συντάκτες των τηλεγραφημάτων το εξαιρετικό βιβλίο του συμπατριώτη τους, Στέφεν Μπέιτς, με τίτλο «Αν δεν έχεις νέα, στείλε φήμες», στο οποίο περιγράφονται οι διαχρονικές αθλιότητες του αμερικανικού Τύπου.

Άλλες επισημάνσεις των αμερικανικών τηλεγραφημάτων αφορούσαν τους συναισθηματικούς τίτλους και ιστορίες που χρησιμοποιούν για να προσελκύσουν αναγνώστες, αλλά και τη χρησιμοποίηση των προσφορών των DVD.

«Οι Έλληνες λαμβάνουν ενημέρωση κυρίως από την τηλεόραση, αλλά οι εφημερίδες είναι η κύρια πηγή αναλύσεων. Οι πρωινές εκπομπές «ειδήσεων» (sic) αποτελούν μία προφορική επανάληψη των επίτηδες συναισθηματικών επικεφαλίδων των εφημερίδων».

Όσον αφορά εμάς, τους δημοσιογράφους, είμαστε, κατά την άποψη των αμερικανών «ένα μάτσο κακοπληρωμένων, που συνήθως έχουν πολλές δουλειές, προκειμένου να πληρώνουν τους λογαριασμούς τους. Δεν είναι ασύνηθες ένας δημοσιογράφος να εργάζεται στο Γραφείο Τύπου που καλύπτει. Γνωρίζουν πολύ καλά για τους διαφορετικούς αφέντες (που υπηρετούν). Μία έμπειρη δημοσιογράφος του Mega λέει πως μόνο μία φορά ασκήθηκε κριτική από τον σταθμό σε κάποιον από τους 5 ιδιοκτήτες του. Είναι επίσης αποδεκτό για τους δημοσιογράφους να λαμβάνουν δώρα ή ακόμα και χρήματα. Η οργανωτική επιτροπή των Ολυμπιακών Αγώνων του 2004 ήταν διαβόητη για την πληρωμή δημοσιογράφων, προκειμένου αυτοί να γράφουν αρεστές ιστορίες».

Τις τελευταίες αυτές εκτιμήσεις –ή διαπιστώσεις- ας τις διέψευδε το επαγγελματικό μας σωματείο! Οφείλει να προασπίζει τα μέλη του από τέτοιου είδους ισοπεδωτικές εκτιμήσεις. Πώς αντέδρασε αλήθεια;

Αυτά γράφει ο «Λινοτύπης» στο φύλλο του Σαββάτου της εφημερίδας “Παραπολιτικά” (σελ. 12 του Ένθετου “Secret”) και μας θύμισε εκείνον τον περίφημνο κατάλογο των δημοσιογράφων που δούλευαν σε υπουργεία (ο οποίος ποτέ δεν δημοσιεύθηκε, παρά τις επανειλημμένες αναφορές γνωστότατου έγκριτου Δημοσιογράφου). Όμως, η διαμαρτυρία του «Λινοτύπη» μας θύμισε και την καταγγελία του πολύ καλού δημοσιογράφου (μέλος του Δ.Σ. της ΕΣΗΕΑ πλέον) κ. Φιλιππάκη, ο οποίος είχε αναφερθεί σε κάποιες χρηματικές αποδείξεις που όλως περιέργως καταστράφηκαν από τους παραλήπτες τους…!!!

Έχουν δίκιο όσοι λένε πως η καταρράκωση της Ελληνικής πολιτικής αλλά και της Δικαιοσύνης είναι οι κύριοι λόγοι της κρίσης που περνά η χώρα. Όμως, το ίδιο ποσοστό ευθύνης έχει και η δημοσιογραφία στην Ελλάδα, η οποία αντί να ελέγχει, δυστυχώς στηρίζει κυβερνήσεις και αντί να πληροφορεί, λειτουργεί ως μηχανισμός παραπληροφόρησης και προπαγάνδας… συντελώντας στον μέγιστο βαθμό στον έλεγχο του συνόλου σχεδόν των πολιτών. Μήπως κάποιοι στην ΕΣΗΕΑ θα έπρεπε να ξεκινήσουν τις διαδικασίες «κάθαρσης» και ολικής επαναφοράς του δημοσιογραφικού χώρου στις αυτονόητες λειτουργίας του;

ΥΓ: Ο χώρος της δημοσιογραφίας έχει και ανθρώπους “διαμάντια” που προσπαθούν να καταγράφουν τα γεγονότα και δεν είναι λίγες οι φορές που οι δημοσιογράφοι πληρώνουν με τη ζωή τους την προσωπική τους προσπάθεια για να μεταφέρουν την είδηση ή για να ολοκληρώσουν ρεπορτάζ που τους φέρνουν αντιμέτωπους με πανίσχυρα συμφέροντα. Αυτοί οι, συνήθως άγνωστοι σε τηλεοπτικά παράθυρα, άνθρωποι είναι και ο λόγος που η δημοσιογραφία διασώζεται ηθικά ακόμη και σήμερα…

Από την άλλη, αρκεί κάποιος να αναρωτηθεί: Για ποιόν λόγο, για ποιό ταλέντο, κάποιοι δημοσιογράφοι πληρώνονται με υπέργοκα ποσά; Η απάντηση που δίνεται είναι αναντικατάστατοι σε αυτό που κάνουν και πως για τόσα τους αξιολογεί ο εργοδότης τους… Αλλά, κανένας δεν μας λέει σε τι είναι αναντικατάστατοι και τι ακριβώς κάνουν οι χρυσοπληρωμένοι δημοσιογράφοι… Εκτός και εάν ισχύει η “απολογία” του γερμανού δημοσιογράφου…!

http://www.logiosermis.net/2014/10/wikileaks_14.html#.VDz0nlcrHpc

Η μεγάλη έκρηξη πλησιάζει επικίνδυνα...

Ισλαμικό Χαλιφάτο, Κομπάνι, Τουρκία

Οι ραγδαίες εξελίξεις του 2014 οδηγούν στο συμπέρασμα πως το Κομπάνι αποτελεί το «κόκκινο κουμπί» μιας μεγάλης έκρηξης που θα πατηθεί όταν λυγίσουν και οι τελευταίοι, ηρωικοί Κούρδοι υπερασπιστές της.

Γράφει ο Λεωνίδας Κουμάκης

Το Κομπάνι, η Κουρδική περιοχή της Συρίας δίπλα στα σύνορα με την Τουρκία και τους Κούρδους του Βόρειου Ιράκ, αυτονομήθηκε στις 27 Ιανουαρίου 2014 πριν την αυτονόμηση του Εφρίν στις 29 Ιανουαρίου και μετά την αυτονόμηση του Τζίζρε (22 Ιανουαρίου 2014). Όλα αυτά με βάση την απόφαση της Βουλής του Δυτικού Κουρδιστάν που ελήφθη στις 6 και 7 Ιανουαρίου 2014 για την αυτονομία του Συριακού Κουρδιστάν με τρία διαφορετικά καντόνια.

Η Τουρκία, αντιμέτωπη πλέον με τα μεγάλα σφάλματα στα οποία την οδήγησε η μεγαλομανία των ηγετών της, άρχισε να ενισχύει απροκάλυπτα τους τζιχαντιστές με την ελπίδα να πνίξουν στο αίμα την Κουρδική αυτονομία στην Συρία. Παράλληλα, άρχισε να προετοιμάζεται για «ακίνδυνη» εισβολή, με το πρόσχημα της δημιουργίας «ζώνης ασφαλείας» πάνω στα ερείπια που ελπίζει να αφήσει το Ισλαμικό Χαλιφάτο των τζιχαντιστών στο Συριακό Κουρδιστάν.

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα με την σειρά:

Οι εξελίξεις στο Συριακό Κουρδιστάν δρομολογήθηκαν μετά την εξασφάλιση από το Ισλαμικό Χαλιφάτο μεγάλων εκτάσεων γης στο Βόρειο και Δυτικό Ιράκ τον Ιούλιο του 2014 και την παράδοση από τον Ιρακινό στρατό στους τζιχαντιστές της πλούσιας σε πετρέλαια περιοχής της Μοσούλης (7 Αυγούστου 2014) μετά από «σκληρές μάχες» που δεν κράτησαν παραπάνω από 48 ώρες.

Αποτελεί κοινό μυστικό πως οι Τούρκοι «εξαργυρώνουν» τα λάφυρα του πετρελαίου σε πολύ φτηνές τιμές από το Ισλαμικό Χαλιφάτο το οποίο, σύμφωνα με τον γιατρό Μουσλέμ Ιεμπραχέμ, εκπρόσωπο του Κουρδικού Δημοκρατικού Κινήματος στην Ελλάδα «λειτουργεί σαν παρακλάδι του τουρκικού στρατού. Η Τουρκία τους υποστηρίζει, πολλές φορές και απροκάλυπτα, χρηματικά, με όπλα, με νοσηλεία, με εκπαίδευση, ενώ εμποδίζει τη μετακίνηση των δικών μας στο πεδίο της μάχης, αλλά και την ανθρωπιστική βοήθεια στους εκατοντάδες τραυματίες μας. Στις διαδηλώσεις στην Τουρκία, τζιχαντιστές με την πλήρη υποστήριξη της αστυνομίας σκοτώνουν τους Κούρδους που διαμαρτύρονται. Δεν είναι κρυφό. Η Τουρκία παρέχει στο Ισλαμικό Χαλιφάτο αυτό που δεν έχει από αλλού -πολιτική κάλυψη. Προτιμάει να έχει στα σύνορά της το Χαλιφάτο, παρά ένα δημοκρατικό κουρδικό καντόνι» (Συνέντευξη στο zougla.gr, 6 Οκτωβρίου 2014).

Ο Κούρδος γιατρός δεν είναι ο μόνος που έχει αυτή τη γνώμη. Ο αρθρογράφος και αναλυτής της Μιλλιέτ Τζενγκίζ Τσαντάρ, στις αρχές Οκτωβρίου 2014 έγραφε: «Είναι απαράδεκτο, αλλά η Άγκυρα θέλει να πέσει το Κομπάνι, να το πούμε ξεκάθαρα. Η παραδοσιακή άποψη του τουρκικού κράτους είναι να βλέπει τους Κούρδους ως τη συνέχεια του «ισλαμικού τουρκικού κράτους». Η Άγκυρα δεν μπορεί να δεχτεί μια κουρδική αυτοδιάθεση, διότι αυτή η μορφή θα μπορούσε να είναι ένα «κακό παράδειγμα» για τους Κούρδους της Τουρκίας».

Είχαν προηγηθεί σοβαρές επισημάνσεις από την έγκυρη Αμερικανική εφημερίδα New York Times (17 Σεπτεμβρίου 2014) η οποία κατηγόρησε –μεταξύ άλλων- την Τουρκία ότι αγοράζει πετρέλαιο από τους τζιχαντιστές του Ισλαμικού Κράτους, προκαλώντας την συνηθισμένη, έξαλλη αντίδραση του Ρ.Τ. Ερντογάν «Αυτό, με τις πιο ελαφριές εκφράσεις, είναι αναίδεια, είναι αθλιότητα, είναι προστυχιά!».

Αθλιότητα, προστυχιά ή αναίδεια, γεγονός είναι πως στις 21 Σεπτεμβρίου 2014 οι 49 Τούρκοι διπλωμάτες που συνελήφθησαν σαν «όμηροι» των τζιχαντιστών κατά την κατάληψη της Μοσούλης αφέθηκαν ελεύθεροι από το Ισλαμικό Χαλιφάτο, ατσαλάκωτοι, με τις γραβάτες τους και χωρίς να ανοίξει μύτη!

Μπορεί με την απελευθέρωση των ομήρων η Τουρκία να έχασε την δικαιολογία «μη ανάμειξης» στο πλευρό της Δύσης εναντίον του Ισλαμικού Χαλιφάτου, αλλά η στάση της δεν άλλαξε καθόλου: Παραμένει «κάθετα αρνητική» σε κάθε στρατιωτική ανάμειξη της Τουρκίας στη συμμαχία εναντίον του Ισλαμικού Κράτους, ενώ δεν δέχεται να χρησιμοποιηθεί ούτε η πολύ σημαντική για τους Αμερικανούς βάση του Ινσιρλίκ.

Στις 2 Οκτωβρίου 2014 ο φυλακισμένος Κούρδος ηγέτης Αμπντουλάχ Οτσαλάν προειδοποίησε ότι οι ειρηνευτικές συνομιλίες μεταξύ του ΡΚΚ και του τουρκικού κράτους θα τερματιστούν, αν επιτραπεί στους τζιχαντιστές του Ισλαμικού Κράτους να διαπράξουν σφαγή στην κουρδική πόλη Κομπάνι, στα σύνορα με τη Συρία.

Λίγες μέρες αργότερα (9 Οκτωβρίου 2014) ο ιμάμης Φετουλάχ Γκιουλέν, απεύθυνε από τις ΗΠΑ αυστηρή προειδοποίηση προς τους νέο-οθωμανούς ηγέτες της σημερινής Τουρκίας: «Αυτοί που μετέτρεψαν την Τουρκία σε ‘έξυπνο’ κράτος δεν πρέπει να ξεπεράσουν τις φιλοδοξίες τους και να την εμπλέξουν σε πόλεμο γιατί θα οδηγήσουν τον λαό σε μια συμφορά παρόμοια με αυτή του Α’ Παγκοσμίου Πολέμου. Όπως οι Νεότουρκοι τελείωσαν τη μεγάλη Οθωμανική Αυτοκρατορία, ελπίζω αυτοί να μην κάνουν το ίδιο με το διάδοχο της αυτοκρατορίας κράτος, θυσιάζοντας τις επόμενες γενιές. Διαφορετικά το τουρκικό έθνος δεν θα ανακάμψει».

Ήδη από το 2013 οι μισθοφόροι του Ισλαμικού Χαλιφάτου άρχισαν να καταλαμβάνουν δεκάδες Κουρδικά χωριά και να αποκλείουν σταδιακά το τεράστιας στρατηγικής σημασίας Κομπάνι – η πόλη βρίσκεται στην μέση των δρόμων που οδηγούν στα άλλα δύο Κουρδικά καντόνια της Συρίας και η πτώση του θα συμπαρασύρει και τα άλλα δύο. Από τις 15 Σεπτεμβρίου 2014 η πόλη που έχει εκκενωθεί από το μεγαλύτερο μέρος του πληθυσμού της, πολιορκείται από πάνοπλους τζιχαντιστές με άρματα μάχης, πυραύλους, πολύ βαρύ οπλισμό και απαγορευμένα χημικά όπλα, αλλά οι λιγοστοί Κούρδοι υπερασπιστές της, με ατσάλινη θέληση που υποκαθιστά την έλλειψη σοβαρού εξοπλισμού, πολεμούν (μέχρι στιγμής) με μεγάλη επιτυχία κρατώντας την μισή πόλη εκτός ελέγχου των τζιχαντιστών.

Η κυνική στάση της Τουρκίας, η αποκοπή κάθε τροφοδοσίας ή υποστήριξης προς τους ηρωικούς υπερασπιστές της πόλης μέσω της μοναδικής διόδου από τα Τουρκικά σύνορα, επτά μέρες μετά την προειδοποίηση του ηγέτη των Κούρδων Α. Οτσαλάν προς την Τουρκική ηγεσία, πυροδότησε τεράστιας έκτασης επεισόδια στις μεγαλύτερες πόλεις της Τουρκίας και στην Κουρδοκρατούμενη νοτιοανατολική Τουρκία, από την Πέμπτη 9 Οκτωβρίου 2014. Οι φιλοκουρδικές διαδηλώσεις σε ολόκληρη την Τουρκία απαιτούν άμεση βοήθεια στους πολιορκημένους Κούρδους της Συρίας και επεκτείνονται με αμείωτη ένταση έχοντας στοιχίσει (μέχρι τώρα) την ζωή 40 ανθρώπων.

Στις 15 Οκτωβρίου 2014 Κούρδοι κατέλαβαν Τουρκικά φυλάκια της συνοριακής πόλης Νίσιβη δείχνοντας στην πράξη τι θα επακολουθήσει μέσα στην Τουρκία σε περίπτωση τελικής πτώσης της πόλης Κομπάνι. Την ίδια μέρα, Αμερικανός αξιωματούχος «διέρρευσε» την πληροφορία ότι η Τουρκία συζητά την παραχώρηση των βάσεων του Ινσιρλίκ στις συμμαχικές επιχειρήσεις εναντίον του Ισλαμικού Χαλιφάτου αλλά η Τουρκική κυβέρνηση έσπευσε να διαψεύσει την πληροφορία μέσα σε λίγες ώρες.

 
ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ:
Η Τουρκία ισορροπεί σε ένα επικίνδυνο, τεντωμένο σκοινί. Προσπαθεί απεγνωσμένα να κερδίσει χρόνο με την βεβαιότητα ότι η Συριακή πόλη Κομπάνι θα πέσει, αλλά τώρα ίσως ήδη να είναι πολύ αργά.
Οι Κούρδοι, με την απίστευτη αντίστασή τους απέναντι σε αδίστακτους μισθοφόρους τζιχαντιστές, έχουν ήδη καταφέρει να στρέψουν την προσοχή της παγκόσμιας κοινής γνώμης επάνω τους και μάλιστα με μεγάλη συμπάθεια.

Οι Κούρδοι του ΡΚΚ που αγωνίζονται μέσα στην Τουρκία για να τους βοηθήσουν δεν είναι πλέον «τρομοκράτες» στην συνείδηση της παγκόσμιας κοινής γνώμης ενώ τα τερατώδη πεπραγμένα των Τούρκων νέο-οθωμανών δεν καλύπτονται όπως κατά το παρελθόν – ούτε καν με την τεράστια γεοστρατηγική σημασία της Τουρκίας αφού και αυτή ακόμα, εμφανίζει στις μέρες μας έντονα σημάδια κατάρρευσης!

Πηγή Analyst
 
 
http://kostasxan.blogspot.gr/2014/10/blog-post_988.html

ΒΙΝΤΕΟ-ΣΟΚ: Η «σύμμαχος» Τουρκία φροντίζει ώστε οι Κούρδοι να μην ξεφύγουν από τη …σφαγή!

Η Τουρκία, η οποία επισήμως έχει δηλώσει ότι πολεμά τους τζιχαντιστές της ISIS, ανεπίσημα κάνει ό,τι περνά από το χέρι της, ώστε οι Κούρδοι να μην ξεφύγουν από το σπαθί των ισλαμιστών δολοφόνων.

Το βίντεο, το οποίο τραβήχτηκε πριν από μερικές μόλις ημέρες στα σύνορα μεταξύ Τουρκίας και Συρίας, αποδεικνύει το πόσο… φιλάνθρωποι και ειλικρινείς είναι οι Τούρκοι.

Ο τουρκικός στρατός, όπως φαίνεται και στα πλάνα, πυροβολεί εναντίον Κούρδων και Σύρων αμάχων, οι οποίοι προσπαθούν να περάσουν τα σύνορα, προκειμένου να γλιτώσουν από την Κόλαση των τζιχαντιστών.

Την ίδια ώρα, όπως αποκάλυψε Αιγύπτιος αξιωματούχος, οι μυστικές υπηρεσίες της χώρας του έχουν στοιχεία που δείχνουν ότι η Τουρκία παρέχει στους τζιχαντιστές δορυφορικές εικόνες και άλλα δεδομένα σχετικά με τις θέσεις των Κούρδων μαχητών και τα σημεία που βρίσκονται οι αποθήκες των πυρομαχικών τους…
 
 
http://ksipnistere.blogspot.gr/2014/10/blog-post_5070.html

Βιολογική ασπιρίνη Κρήτης…Η επανάσταση ήρθε από τα νότια!

 
Η νέα βιολογική ασπιρίνη φέρει την Κρητική υπογραφή. Ήρθε για να αλλάξει άρδην όλα όσα μέχρι σήμερα γνωρίζαμε για την προστασία της υγείας μας από τα κρυολογήματα και την κοινή γρίπη.

Πρόκειται για μία μαγική κάψουλα που αποτελείται αποκλειστικά από τρία είδη κρητικών βοτάνων διαλυμένων σε ελαιόλαδο!!!!
Η μαγική αυτή κάψουλα παρασκευάσθηκε από ομάδα καθηγητών του Πανεπιστημίου Κρήτης, αποτελεί παγκόσμια πατέντα με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας και συνδυάζει την απόλυτη αξιοποίηση των κρητικών βοτάνων με τις αυστηρές προδιαγραφές που θέτει η σύγχρονη φαρμακευτική επιστήμη. Εμπνευστές αυτής της ιδέας είναι οι καθηγητές Ιατρικής Ηλίας Καστανάς και Χρήστος Λιόνης και ο καθηγητής Βιολογίας Στέργιος Πυρίντσος ενώ για την παρασκευή της κάψουλας συμμετείχαν η Ένωση Αγροτικού Συναιτερισμού Ρεθύμνου και η ελληνική φαρμακοβιομηχανία Gallenica. Αναμένεται ακόμα η πιστοποίησή της από τον ΕΟΦ καθώς και από τις ευρωπαϊκές αρχές και την αμερικανική FDA. Το πλέον σίγουρο είναι ότι η κρητική ασπιρίνη θα ξεπεράσει τα σύνορα της χώρας μας, αφού όπως υποστηρίζουν οι επιστήμονες παρόλο που τα συστατικά της είναι εντελώς φυσικά το νέο αυτό σκεύασμα αποτελεί φάρμακο και όχι συμπλήρωμα διατροφής!!!! Όπως είχε εσφαλμένα χαρακτηρισθεί!!! Στόχος των επιστημόνων δεν είναι να αντικαταστήσουν ή να αχρηστεύσουν την παραδοσιακή ασπιρίνη αλλά να εισάγουν στην αγορά ένα φυσικό φάρμακο, βγαλμένο από την κρητική γη. Οι θεραπευτικές διότητες του φυσικού αυτού φαρμάκου προέρχονται από τα τρία κρητικά βότανα που θεωρούνται ευεργετικά για τον οργανισμό μας, διαλυμένα σε ελαιόλαδο, οι φαρμακευτικές ιδιότητες του οποίου είναι γνωστές από την αρχαιότητα.
Η ιδέα της έρευνας βασίστηκε σε λαϊκές παραδόσεις που μαρτυρούσαν πως το συγκεκριμένο αφέψημα ήταν παλιά κρητικό γιατρικό κατά της γρίπης. Η 12χρονη έρευνα ήρθε να επιβεβαιώσει τις λαϊκές παραδόσεις. Οι επιστήμονες απέδειξαν ότι οι Κρητικοί που κατανάλωναν το κοκταίηλ βοτάνων παρουσίαζε ισχυρή αντίσταση στα κρυολογήματα και στις λοιμώξεις. Παρόλα αυτά ο καθηγητής Ηλίας Καστανάς αρνείται να αποκαλύψει την φόρμουλα του νέου φαρμάκου: «Το φάρμακο θα αποτελέσει παγκόσμια πατέντα. Αν αποκαλύπταμε κάποιο από τα τρία βότανα, πολύ φοβάμαι ότι θα είχαμε το φαινόμενο της τηλεοπτικής “φραπελιάς”, όταν όλοι πήγαιναν και κούρευαν τα φύλλα της ελιάς και τα χτυπούσαν στο μίξερ». «Τα υλικά από τα οποία αποτελείται η κάψουλα δεν παρουσιάζουν, μέχρι στιγμής, επιπτώσεις στην υγεία. Η δοσολογία που θα συστήνεται θα είναι παρόμοια με την κατανάλωση 2 με 3 ροφημάτων την ημέρα» «Η πολιτεία δεν μας παρείχε καμία απολύτως βοήθεια για την παρασκευή του φαρμάκου. Τα κονδύλια για την έρευνα και την παραγωγή του τα αντλήσαμε από το Πανεπιστήμιο της Κρήτης, τον Αγροτικό Συνεταιρισμό Ρεθύμνου και τη φαρμακευτική εταιρεία» Η βιολογική ασπιρίνη της Κρήτης αποτελεί ένα από τα πιο λαμπρά επιτεύγματα του Πανεπιστημίου Κρήτης, στον τομέα της φαρμακολογίας. Η έγκριση του αναμένεται στα μέσα του 2013 από τον ΕΟΦ, ενώ η τιμή πώλησής του δεν πρόκειται να ξεπεράσει το 1 ευρώ. Το φυσικό αυτό φάρμακο:•Προστατεύει από τις λοιμώξεις του αναπνευστικού •Ανακουφίζει από το κρυολόγημα •Καταπολεμά την κοινή γρίπη •Είναι αντιπυρετικό •Έχει αναλγητικές ιδιότητες
 
http://www.pentapostagma.gr/2014/10/βιολογική-ασπιρίνη-κρήτηςη-επανάστ.html

Ρεζίλι κάνει τις ΗΠΑ η Τουρκία, αρνείται πως έδωσε Ιντσιρλίκ!

Στο απόλυτο «άδειασμα» των Αμερικανών προχώρησαν οι Τούρκοι, διαψεύδοντας, πριν από λίγο, δήλωση του αμερικανικού υπουργείο Άμυνας, βάσει της οποίας είχαν συμφωνήσει να παραχωρήσουν τη βάση του Ιντσιρλίκ, προς χρήση των συμμαχικών δυνάμεων που μάχονται κατά του Ισλαμικού Κράτους. Όπως μεταδίδουν τα τουρκικά ΜΜΕ, κυβερνητικοί αξιωματούχου αρνήθηκαν την ύπαρξη οποιασδήποτε συμφωνίας για το Ιντσιρλίκ, τονίζοντας πως υπήρξε συμφωνία μόνο σχετικά με την εκπαίδευση των μαχητών της συριακής αντιπολίτευσης. Αν οι πληροφορίες των τουρκικών ΜΜΕ επιβεβαιωθούν, τότε προφανώς θα πρόκειται για τη μεγαλύτερη ταπείνωση που συμμαχικό κράτος έχει επιφυλάξει στις ΗΠΑ. Αφού τους ανέχονται…
Την ίδια ώρα, καθώς οι συγκρούσεις στο εσωτερικό της Τουρκίας δεν λένε να σταματήσουν, ο πρωθυπουργός Νταβούτογλου δήλωσε πως η τουρκική κυβέρνηση θα σκληρύνει την στάση της έναντι των διαδηλωτών. Μέχρι στιγμής οι νεκροί από τις συγκρούσεις που έχουν ξεσπάσει, με αφορμή την πολιορκία του Κομπάνι και την τουρκική αδράνεια έναντι της επικείμενης σφαγής των Κούρδων, αγγίζουν, σύμφωνα με ορισμένες πηγές, τους 40. Οι Τούρκοι παραδέχονται τον θάνατο 33 ατόμων. Φανταστείτε να σκληρύνει και τη στάση της η δημοκρατική χώρα…
Στην περιοχή του Γκαζιάντεπε, στο μεταξύ, οι τουρκικές αρχές ανακάλυψαν γιάφκα, εντός της οποίας υπήρχαν 150 κιλά εκρηκτικών και 20 γιλέκα, επί των οποίων βομβιστές αυτοκτονίας θα προσάρμοζαν τα εκρηκτικά. Σύμφωνα με πληροφορίες, η γιάφκα ανήκε σε ισλαμιστές μαχητές του ΙΚ, οι οποίοι σκόπευσαν να πλήξουν κουρδικούς στόχους, εντός της Τουρκίας. Είναι άλλωστε γνωστό ότι το ΙΚ έχει δημιουργήσει, με την ανοχή της ισλαμικής τουρκικής κυβέρνησης, ενεργούς πυρήνες εντός του τουρκικού εδάφους.

defence-point.gr
http://www.pentapostagma.gr/2014/10/ρεζίλι-κάνει-τις-ηπα-η-τουρκία-αρνείτα.html

ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΩΡΑ 21,00 ΘΑ ΣΥΝΔΕΘΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΧΑΛΚΙΔΑ ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΛΟΥΣΙ ΚΑΙ ΤΗΝ evripostv

http://new.livestream.com/accounts/595079/events/3487819 Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ END ΚΥΡΙΟΣ ΜΑΝΩΛΗΣ ΛΑΜΠΡΑΚΗΣ ΜΙΛΑ ΣΤΟΥΣ ΧΑΛΚΙΔΕΙΣ ΔΙΑΜΕΣΟΥ ΣΚΑΙΠ ΣΤΟ www.artfmradio.com

LAMBRAK-VALSAMAK
ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΩΡΑ 21,00 ΘΑ ΣΥΝΔΕΘΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΧΑΛΚΙΔΑ ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΛΟΥΣΙ ΚΑΙ ΤΗΝ evripostv  
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ END ΚΥΡΙΟΣ ΜΑΝΩΛΗΣ ΛΑΜΠΡΑΚΗΣ ΜΙΛΑ ΣΤΟΥΣ ΧΑΛΚΙΔΕΙΣ ΔΙΑΜΕΣΟΥ ΣΚΑΙΠ 
ΣΤΟ www.artfmradio.com
ΤΟ ΡΑΔΙΟ ΑΕΤΟΣwww.radioaetos.com 
ΤΟ ΡΑΔΙΟ ΑΚΟΥΣΜΑΤΑhttp://radioakousmata.blogspot.com/ 
ΤΟ ΠΕΙΡΑΣΜΟΣΦΜ http://www.peirasmosfm.com/
ΤΟΡΑΔΙΟ ΖΕΥΣ http://azeus6.webnode.gr/ 
ΤΟ ΡΑΔΙΟΝΙΟ http://dionios.listen2myradio.com/ 
Η ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΑ ΚΟΖΑΝΗΣ ΣΤΟΥΣ 102 ΣΤΑΦΜ, ΤΑ ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ΤΟ ΡΑΔΙΟ ΓΑΛΑΞΙΑΣ ΑΠΟ ΣΙΔΝΕΥ ΑΥΣΤΡΑΛΙΑΣ 
ΚΑΙ 5 ΠΕΙΡΑΤΙΚΟΙ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΟΙ ΣΤΑΘΜΟΙ 
http://alfeiospotamos.blogspot.gr/2014/10/2100-evripostv-httpnewlivestreamcomacco_14.html
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters