Παρασκευή 17 Οκτωβρίου 2014

Ο διαχειριστής της NASA Τσαρλς Μπόλντεν, δήλωσε: «Ο Άρης είχε κατοικηθεί από εξωγήινες μορφές ζωής"!!!!!!!!!!!!!!!!!!


Τσαρλς Μπόλντεν
O Διαχειριστής της NASA Charles Μπόλντεν, σε συνέντευξη με τη βρετανική τηλεόραση ITV, είπε: « Ο Άρης ήταν κάποτε ένας πλανήτης, από ορισμένες απόψεις, παρόμοιος με τη Γη. Κατοικήθηκε από εξωγήινες μορφές ζωής ... Επαναλαμβάνω .. μια φορά ... Τώρα μπορεί ακόμα να υπάρχουν. "
Αυτή είναι η πρώτη επίσημη ανακοίνωση που έγινε από τη NASA, μέσω του διαχειριστή της, που η δηλώσεις του προκάλεσαν αίσθηση στους επιστημονικούς κύκλους και τους λάτρεις των UFO.

Ο Μπόλντεν είπε ότι κάποτε στο παρελθόν στον Άρη υπήρχε μορφή εξωγήινης ζωής! Αυτό είναι μια τεράστια νίκη για τους αστροβιολόγους και ufologists σε όλο τον κόσμο. Ο Μπόλντεν παραδέχεται ότι η NASA γνωρίζει ότι ο Άρης κάποτε κατοικούντα
Ο Μπόλντεν, στη συνέντευξη, πήγε να πει ότι ο Άρης μπορεί να εξακολουθεί να έχει μορφές ζωής, αλλά αν κοιτάξετε το βίντεο της καταγραφής, θα παρατηρήσετε το δισταγμό του, την στιγμή της δήλωσης του. Ο Μπόλντεν δίστασε, όταν άρχισε να μιλάει για »τη ζωή που υπάρχει σήμερα στον κόκκινο πλανήτη ...». Κατέβασε το κεφάλι του και έκανε μια γκριμάτσα (δεξιά) σαν να τον πείραζε να το πεί. Όμως στα βάθη του ασυνειδήτου του .. πέθαινε για να κάνει την ανακοίνωση σε ολόκληρο τον κόσμο .


Αυτή είναι μια ανακοίνωση της εν λόγω ιστορικής σημασίας, που θα πρέπει να τοποθετήσουν στα βιβλία της ιστορίας σε όλο τον κόσμο. Υπάρχει η εξωγήινη ζωή στον Άρη και ανακοινώθηκε από τη NASA στις 9 Οκτ, 2014.






anekshghta-fainomena

Αποκαλύφθηκαν τα μυστηριώδη γλυπτά στο Νησί του Πάσχα. Δεν έχουν μόνο τεράστια κεφάλια, αλλά και σώμα μέσα στη γη!

Η ανακάλυψη της Νήσου του Πάσχα έγινε το 1722 από τον Ολλανδό θαλασσοπόρο Γιάκομπ Ρόγκεβεν.Ήταν το πλησιέστερο κατοικημένο νησί μετά από ένα ταξίδι περίπου δύο χιλιάδων μιλίων μέσα στον ωκεανό και το πλοίο του αγκυροβόλησε για να αναπληρώσει τα αποθέματά του. Η προσοχή του πλοιάρχου έπεσε στα μεγάλα ανθρώπινα κεφάλια που ήταν σκαλισμένα από πέτρα και ήταν τοποθετημένα στα υψώματα του νησιού.
Έτσι ανακαλύφθηκε το Νησί του Πάσχα και έλαβε την ονομασία αυτή γιατί όταν η ολλανδική ομάδα έφθασε στο νησί, στην Ευρώπη γιορτάζανε το Πάσχα. Οι ντόπιοι αποκαλούν το νησί «Ράπα Νούι».



Η ύπαρξη αυτών των αγαλμάτων σε ένα μικρό απομονωμένο νησί στη μέση του ωκεανού προκάλεσε και συνεχίζει να προκαλεί μεγάλη έκπληξη. Συνολικά έχουν βρεθεί 887 μοάι στο νησί


Οι αποκαλούμενες «κεφαλές της Νήσου Πάσχα», στην πραγματικότητα έχουν και πλήρη κορμό

Ιδιαίτερο χαρακτηριστικό του νησιού είναι τα τεράστια ανθρωπόμορφα γλυπτά από πέτρα που οι Ράπα Νούι τα αποκαλούν Μοάι-πέτρινα αγάλματα, τα οποία είναι σκαλισμένα από ηφαιστειακά πετρώματα. Το ύψος τους είναι από 3 έως 5 μέτρα.

Υπάρχουν αγάλματα τα οποία είναι 10-12 μέτρων με πλάτος 1,6 μέτρα. Έχουν καταγραφεί 887 γλυπτά τα οποία κατασκευάστηκαν μεταξύ του 1250 και του 1500.

Στα γλυπτά υπάρχουν επιγραφές στη γραφή και γλώσσα Ραπανούισκομ- rapanuyskom-, η οποία δεν έχει ακόμη αποκρυπτογραφηθεί.

Η αρχαιολογική ομάδα με επικεφαλής την Αμερικανίδα αρχαιολόγο, Jo Anne Van Tilburg, μετά από ανασκαφές 12 ετών, διαπίστωσε ότι τα αγάλματα της Νήσου του Πάσχα δεν είναι μόνο τα τεράστια κεφάλια, αλλά υπάρχει και το σώμα τους μέσα στη γη. Το σώμα τους έχει αρμονικό μέγεθος με το αυτό του κεφαλιού, περίπου 7 μέτρα. Οι αρχαιολόγοι βρήκαν και τα εργαλεία που χρησιμοποιήθηκαν για τη μεταφορά των Μοάι, καθώς και ανθρώπινους τάφους της εποχής.




Τα Μοάϊ, ύψους τουλάχιστον 10 μέτρων και βάρους 80 τόνων, χρονολογούνται
ανάμεσα στο 1250 και 1500 και αποτελούν ένα άκρως εντυπωσιακό θέαμα

Διαπιστώθηκε ακόμη ότι τα Μοάι δεν κοιτούν προς τη θάλασσα, όπως πιστεύεται, αλλά προς την ενδοχώρα. Μερικά από τα Μοάι είναι πράγματι τεράστια αφού το μήκος τους είναι μεγαλύτερο από 20 μέτρα. Και αυτό αποτελεί ένα εντυπωσιακό στοιχείο της κατασκευής και της μετακίνησής τους από τους ντόπιους.

Ρώσοι επιστήμονες ισχυρίζονται ότι ο άξονας περιστροφής της Γης μπορεί να «αλλάξει ανά πάσα στιγμή»!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Όπως αναφέρθηκε από την εφημερίδα Centrometeoitaliano, μια ομάδα Ρώσων επιστημόνων, κατά τη διάρκεια μιας συνέντευξης με τη ρωσική εφημερίδα KP, είπαν ότι θα αρχίσουν να εξετάζουν σοβαρά την υπόθεση ότι ο άξονας περιστροφής του πλανήτη Γη, μπορεί να αλλάξει ανά πάσα στιγμή .




Η κύρια αιτία, σύμφωνα με την έρευνα που διεξάγεται, βρίσκεται στην αναδιανομή της τήξης των πολικών πάγων. Σύμφωνα με τις εικόνες που απελευθερώνεται από τη NASA, η ποσότητα του πάγου στην Ανταρκτική από το 1970 έχει αυξηθεί δραματικά από τότε, λόγω της διάλυσης, ο όγκος αυξήθηκε στα 18.900 χιλιόμετρα ετησίως, φθάνοντας σήμερα, τα 2.014.0000  τετραγωνικών χιλιομέτρων.
Σύμφωνα με την Κλερ Πάρκινσον, επιστήμονας στο Κέντρο Διαστημικών Πτήσεων Goddard της NASA: "Η συγχώνευση της Ανταρκτικής, λόγω της υπερθέρμανσης του πλανήτη είναι κάτι που σήμερα δεν μπορούμε« πλέον να το αρνηθούμε. " Σύμφωνα με την ίδια, σήμερα ο πλανήτης, μας δείχνει τις συνέπειες αυτής της διαδικασίας, και σημείωσε ότι το θέμα της υπερθέρμανσης του πλανήτη, και της κλιματικής αλλαγής, θα υπάρξει αύξηση του πάγου στα νότια και θα απειλήσει το βορρά, όλα συνδέονται μεταξύ τους. Η Λογική υπαγορεύει ότι εάν ένας άξονας της Γης συσσωρεύσει πάγο, το βάρος θα κατανέμεται στη μία πλευρά και μπορεί να «έχει ένα αποτέλεσμα αστάθειας με την αναστροφή της περιστροφής του πλανήτη.
Σύμφωνα με μια άλλη εκδοχή, αυτό το "φαινόμενο» δεν επηρεάζει το σύνολο της Γης, αλλά μόνο τον λιθοσφαιρικό μανδύα. Σύμφωνα με αυτά, το φαινόμενο αυτό μπορεί να αντέξει μόνο στην Ανταρκτική.

anekshghta-fainomena
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters