Δευτέρα 17 Νοεμβρίου 2014

ΕΠΙΚΑΙΡΟ: Δείτε τι είπε ο Αριστοτέλης πολλά χρόνια πριν! Σας θυμίζει κάτι;

aristotelis


“Επιδίωξη της τυραννίας είναι να πτωχεύσουν οι πολίτες, αφ’ ενός για να συντηρείται με τα χρήματα τους η φρουρά του καθεστώτος, και αφ’ ετέρου για να είναι απασχολημένοι… οι πολίτες και να μην τους μένει χρόνος για επιβουλές. Σε αυτό το αποτέλεσμα αποβλέπει τόσο η επιβολή μεγάλων φόρων, η απορρόφηση των περιουσιών των πολιτών, όσο και η κατασκευή μεγάλων έργων που εξαντλούν τα δημόσια οικονομικά..”
Αριστοτέλης

http://www.makeleio.gr/?p=209178

ΜΥΘΩΔΙΑ ΜΥΘΟΙ & ΑΛΗΘΕΙΕΣ. Η ΑΠΟΚΡΥΦΗ ΕΚΔΟΧΗ

 
 
       Γιατί η συναυλία ¨Μυθωδία¨ πραγματοποιήθηκε στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στο Ναό Ολυμπίου Διός – κάτι που δε συνέβη ποτέ στο παρελθόν και σε κανένα παρόμοιο αρχαιολογικό χώρο;
Γιατί επιλέχτηκε ελληνική σύνθεση και όχι κάποια σύνθεση από άλλη χώρα;
Ένα είναι βέβαιο. Πως η NASA, για πρώτη φορά, μας αποκαλύπτει τις καλλιτεχνικές της ευαισθησίες!
Τα πιο σημαντικά ερωτήματα, ωστόσο, προέκυψαν αμέσως μετά το τέλος της συναυλίας. Πολλοί μίλησαν για τελετή, κι όχι απλώς για μια απλή μουσική παράσταση. Στα ερωτήματα που γέννησε η «Μυθωδία» προστέθηκαν απορίες σχετικά με το περιεχόμενο των λόγων τόσο των δυο σοπράνο, όσο και του Χορού. Υπήρχαν στίχοι; Και αν όντως υπήρχαν, γιατί εμφανίζονται φράσεις και λέξεις στα αρχαία Ελληνικά; Γιατί επαναλαμβάνονται ακούσματα όπως ΔΙΑ ΕΛΑ;
Για ποιό λόγο οι εικόνες που επιλέχθηκαν να σταλθούν στον Άρη, εικόνες όπως (1) η προτομή του Δία, (2) της Ίσιδος, (3) του Ομήρου, (4) του Απόλλωνα, (5) εικόνες τις μινωικής Κρήτης, (6) του Αγαμέμνονα, (7) της αρχέγονης θεάς Εκάτης, (8) παραστάσεις από αγγεία με τον Οδυσσέα και τις Σειρήνες, (9) φτερωτά άρματα και αγάλματα με τα χέρια τους σε στάση ικεσίας ήταν αποκλειστικά ελλάνια δημιουργήματα;
Μια ακόμη παράσταση πραγματοποιήθηκε για 2η φορά για τις ανάγκες παραγωγής του DVD, μια μέρα μετά την κανονική παράσταση, χωρίς ιδιαίτερο κοινό. Την μέρα της κανονικής συναυλίας, την 28η Ιουνίου του 2001 συνέβαινε παράλληλα με την εκτέλεση της μουσικής συμφωνίας και ένα επίσης σημαντικό συμπαντικό φαινόμενο. Ο πλανήτης Άρης ευθυγραμμιζόταν με τον επίγειο ναό Ολυμπίου Διός στην Αθήνα κι ερχόταν όπως χαρακτηριστικά λένε οι αστροφυσικοί σε σύνοδο.

Δύο χρόνια μετά εμφανίζονται στο διαδίκτυο σε διάφορα φόρουμ οι πρώτες αναφορές για την ύπαρξη στίχων και αρχίζουν προσπάθειες εύρεσης των. Ένας Έλληνας χρήστης με ψευδώνυμο ΕΧΕΤΛΑΙΟΣ (ο ίδιος ο Παπαθανασίου ;;;)  πραγματοποιεί την 1η παγκοσμίως προσέγγιση των στίχων και παρουσιάζει το 1ο Movement μαζί με στίχους. Λίγους μήνες μετά, και μετά από αρκετό προσωπικό κόπο και ώρες εργασίας και ανάλυσης της συναυλίας με επαγγελματικά προγράμματα επεξεργασίας ήχου μέσα από Η/Υ ο ΕΧΕΤΛΑΙΟΣ παρουσιάζει σε προσωπική του ιστοσελίδα τη Μυθωδία ΜΕ ΣΤΙΧΟΥΣ. Διάφοροι «ειδήμονες» ξεκινούν τραγελαφικές προσπάθειες ερμηνείας των στίχων, και εμφανώς επηρεασμένοι από συνομωσιολογικές θεωρίες συνδέουν την συμφωνία με πιθανές εξωγήινες υπάρξεις, γιαχβιστικές καταβολές και μεταφυσικές δραστηριότητες. Εκπομπές στην τηλεόραση, και αφιερώματα τόσο στην Ελλάδα, όσο και στο εξωτερικό, προσπαθούν να αποκαλύψουν τι κρύβεται από πίσω. Αλλά πίσω από το φάσμα των θεωριών συνομωσίας ή εξωγήινης ζωής, η ουσία του έργου ποτέ δεν προσεγγίζεται.
Το 2007 πραγματοποιείται η 1η παγκοσμίως προσπάθεια σοβαρής και επιστημονικώς τεκμηριωμένης ερμηνευτικής ανάλυσης των στίχων από έναν χρήστη του διαδικτύου, που υπογράφει την προσπάθειά του ως Πελασγός, και την αναρτά στην ιστοσελίδα του Εχετλαίου.
Το αν η θεωρία ύπαρξης στίχων στη Μυθωδία αληθεύει ή όχι δεν μπορεί κανείς να το πιστοποιήσει, ίσως μόνο ο ίδιος ο συνθέτης, αν και αρνείται να πάρει ξεκάθαρα θέση. Από τη στιγμή που ο Εχετλαίος έβγαλε τους στίχους, εμφανίστηκαν διάφοροι «ερμηνευτές» προσπαθώντας να ερμηνεύσουν την στιχομυθία της ΜΥΘΩΔΙΑΣ, βασιζόμενοι στους στίχους του, αλλά συχνά επηρεασμένοι από φανταστικές θεωρίες συνομωσίας, ή θεωρίες εξωγήινων υπάρξεων, έπεσαν αρκετά συχνά σε τραγελαφικά λάθη, μπερδεύοντας αρχαία με νέα ελληνική γλώσσα, βγάζοντας αυθαίρετα συμπεράσματα, χωρίς στοιχεία, απλά βασιζόμενοι στα πιστεύω τους και στις επιρροές τους από τις διάφορες συνομωσιολογικές θεωρίες.
Η «Μυθωδία», βασιζόμενη στους στίχους που αποκωδικοποίησε ο Εχετλαίος φαινόταν να κρύβει μέσα στις λέξεις της ένα νόημα, το οποίο ωστόσο κανείς δε θα μπορούσε απλά ακούγοντάς τη μια δυο φορές να το κατανοήσει, πόσο μάλλον αν στους στίχους της υπάρχουν λέξεις τόσο αρχαίας, όσο και νεότερης ελληνικής γλώσσας. Έτσι, ο χρήστης Πελασγός βασιζόμενος στο αποκωδικοποιημένο κείμενο του Εχετλαίου, προέβη σε ποικίλες αλλαγές καταλήγοντας σε ένα νέο κείμενο στίχων, το οποίο αιτιολόγησε μέσα από μια ανάλυση τόσο από συντακτική, όσο κι από καλολογική σκοπιά, και η προσπάθειά του αυτή αποτέλεσε την πρώτη σοβαρή ανάλυση των στίχων με σκοπό την αποκάλυψη της βαθύτερης ερμηνεία της «Μυθωδίας», αλλά και μια πιο πλήρη εκδοχή των πιθανών στίχων.
Είναι χρήσιμο να τονίσουμε, πως από τη στιγμή που ο Εχετλαίος έβγαλε τους στίχους σε γνωστό φόρουμ ανταλλαγής απόψεων «εσωτερικού» χαρακτήρα, εμφανίστηκαν διάφοροι ερμηνευτές, που είτε οικειοποιήθηκαν την προσπάθεια για κερδοσκοπικές πρακτικές, είτε βασιζόμενοι στους στίχους του, αλλά εμφανώς επηρεασμένοι από φανταστικές θεωρίες, άρχισαν προσπάθειες ερμηνείας των στίχων, πέφτοντας αναγκαστικά σε τραγελαφικά λάθη, μπερδεύοντας αρχαία με νέα ελληνική γλώσσα, βγάζοντας αυθαίρετα συμπεράσματα, προσθέτοντας στοιχεία εκεί που δεν υπήρχαν, απλά βασιζόμενοι στα πιστεύω και στις επιρροές τους από τις διάφορες θεωρίες, και κατέληξαν να αποδώσουν νοήματα στην Μυθωδία, εκεί που δεν υπήρχαν…Χαρακτηριστικά στο Movement 7, δεν είναι δυνατόν να μεταφράζεται το ΔΕΙ μια ως «πρέπει» και λίγες λέξεις παρακάτω ως «βλέπει», χωρίς αιτιολογία, μόνο και μόνο για να αποδοθεί μια νότα συνομωσίας με γιαχβιστικό υπόβαθρο!
Ένα ακόμη σημαντικό πρόβλημα που παρουσιάστηκε κατά την αποκωδικοποίηση της Μυθωδίας, ήταν το γεγονός πως κατά την προφορά των φθόγγων οι δυο σοπράνο συχνά πυκνά ξεκινούν την απαγγελία σχεδόν ταυτόχρονα με διαφορετικό περιεχόμενο η καθεμία, ενώ η παρουσία μουσικής σε αρκετά μεγάλη ένταση λειτουργεί ως επιπλέον κάλυψη στην προφορά τους. Αυτό ήταν ένα γενικό πρόβλημα στην προσπάθεια εύρεσης των στίχων, γι’ αυτό και κρίθηκε αναγκαία η χρήση επαγγελματικών προγραμμάτων επεξεργασίας ήχου μέσω Η/Υ, καθώς και η χρήση πολλών φίλτρων, και δεκάδων επαναλήψεων σε ακούσματα, για την καλύτερη δυνατή προσέγγιση.

Αμέσως μετά την συναυλία της Μυθωδίας, ακολούθησε δεξίωση προς τιμήν του συνθέτη στο Ζάππειο, όπου εκτός των επαίνων για το έργο του, δέχτηκε και πλήθος ερωτήσεων. Πολλοί από τους τυχερούς εκείνης της βραδιάς έθεσαν ερωτήσεις σχετικά με το περιεχόμενο των λόγων του Χορού και των δυο σοπράνο, ενώ έκτοτε διάφορες εκπομπές τόσο στην Ελλάδα, όσο και στο εξωτερικό έθεσαν ερωτήματα σχετικά με το περιεχόμενο της Μυθωδίας. Ο ίδιος ο συνθέτης απέφυγε να απαντήσει σε ερωτήσεις σχετικά με την πιθανή ύπαρξη στίχων. Το ίδιο συνέβη και με άλλους συντελεστές της μουσικής συναυλίας, όπως το προσωπικό της Nasa. Σε σχετική ερώτηση για την ύπαρξη στίχων ο μαέστρος Blake Neely (Μπλέϊκ Νίλι) απάντησε:«Εμμ, δεν είναι κατ’ ανάγκη στίχοι με την έννοια πως δεν αποτελούν γλώσσα». Ο δημοσιογράφος συνέχισε ρωτώντας: Υπάρχουν πολλοί που νομίζουν πως ακούνε λέξεις στα γαλλικά, ενώ ουσιαστικά ακούνε ελληνικά. Ακούνε μέχρι και τη λέξη Μυθωδία να επαναλαμβάνεται παντού. Κι ο Neely απάντησε χαρακτηριστικά..αφήνοντας πολλά υπονοούμενα!:
«Ναι, υπάρχουν πολλά στοιχεία που ακούγονται ως λέξεις, αλλά μπορώ να σας πω, πως δε θα μπορούσατε να τα μεταφράσετε. Τόσο ο Βαγγέλης, όσο και εγώ πιστεύουμε πως θα είναι αστείο στα χρόνια που θα έρθουν, πως κάποιος θα εμφανιστεί και θα πει πως «Α ναι, ξέρω τι σημαίνουν!» και θα προσπαθήσει να τα μεταφράσει… Ο Βαγγέλης ξέρει τη σημασία τους, αφού ο ίδιος τους δημιούργησε. Σίγουρα δεν είναι τυχαίοι! Υπάρχουν πολλά σημεία, που ο καλλιτέχνης ζητά από τους τραγουδιστές να δημιουργήσουν τους δικούς τους ήχους, αλλά πολύ συγκεκριμένα. Υπήρξαν στιγμές που ο Βαγγέλης είπε πχ «όχι όχι δεν είναι ‘Cah May’ αλλά ‘Vah Meh’», είναι επομένως πολύ συγκεκριμένος. Αλλά ταυτόχρονα χωρίς να σημαίνουν κάτι… Είμαι σίγουρος πως σημαίνουν κάτι για αυτόν. Κι όταν ακούς την Kathleen Battle και τη Jessye Norman να το τραγουδούν, φαίνεται όντως να σημαίνει κάτι. Υπάρχουν σίγουρα σημεία που ξέρω πως έχουν κάποια ερμηνεία, αφού εργάστηκα πάνω σε αυτά για μήνες, σε σημείο μετά από λίγο καιρό να νομίζω «μάλλον αυτό θα εννοεί»! Όλοι όσοι συμμετείχαν, από ακροατές ως συντελεστές έφτιαξαν μια ιστορία για τη Μυθωδία. Είναι ένα διαδραστικό μουσικό κομμάτι. Αυτό νομίζω ήταν κι ο στόχος,…να δημιουργήσουμε ένα είδος ιστορίας. Άλλωστε, χρησιμοποίησε τη λέξη ΜΥΘΟΣ…»
Ο ίδιος ο Βαγγέλης Παπαθανασίου, ωστόσο, ποτέ δε πήρε καθαρή αρνητική θέση απέναντι στο θέμα της ύπαρξης ή όχι στίχων. Υπάρχουν, ωστόσο, κάποιες εμφανείς αντιφάσεις στο όλο σκηνικό. Ας δεχτούμε, πως δεν υπάρχουν στίχοι, και κατ’ επέκταση λόγια. Πώς είναι, όμως, δυνατόν δεκάδες άτομα να ισχυρίζονται την ύπαρξη στίχων με στοιχεία; Το ότι οι συντελεστές αρνούνται την ύπαρξη, δεν αποτελεί στοιχείο απόδειξης! Από την άλλη πλευρά, είναι τόσο προφανής η χρήση συγκεκριμένων εκφράσεων από την ελληνική γλώσσα, που όλοι μας καταλαβαίνουμε πως κάτι λέγεται. Ακόμη κι αν θεωρήσουμε πως τελικά ο Βαγγέλης Παπαθανασσίου έφτιαξε μια μουσική παράσταση με τυχαίους ήχους τότε είναι προφανώς εξαιρετικό θαύμα, το γεγονός πως το αποτέλεσμα φαίνεται παρά τον παράγοντα της τύχης να είναι τόσο συγκεκριμένο, με πλήρες νόημα και ερμηνεία.
Η φράση πχ «ΔΙΑ ΕΛΑ», ακούγεται τόσες φορές μέσα στη συμφωνία, που είναι αδύνατον να δεχτούμε πως δε λέγεται αυτό που όλοι μας ακούμε. Το να προφέρουν οι σοπράνο τυχαίους ήχους όπως «αααα», «οοο», «εεεε», δεν αρκεί. Φωνητικά τουλάχιστον αυτό είναι αδύνατο. Ο ίδιος ο Neely μας λέει ξεκάθαρα, πως υπάρχουν σίγουρα στοιχεία που έχουν μια κάποια ερμηνεία, άρα παραδέχεται την ύπαρξη στίχων. Αν οι στίχοι ήταν μόνο ένα σύνολο ήχων χωρίς λογικό νόημα, τότε δε θα μπορούσαν να έχουν ερμηνεία. Ακόμη κι αν μόνο ένα μέρος της ωδής βγάζει νόημα, και όλη η υπόλοιπη συμφωνία να είναι απλά κορώνες και διάφοροι άλλοι ήχοι, υπάρχουν στίχοι, έστω για ένα μικρό κομμάτι της.




Ας μην ξεχνάμε ότι οι μεγάλες σκοτεινές λέσχες του πλανήτη πιστεύουν στον δικό τους θεό (γιαχβέ) και να για μπορούν να κάνουν επικλήσεις δημόσια στις δίκες τους ενέργειες, χρησιμοποιούν σύμβολα κα ονόματα τα οποία τα έχουν αντιγράψει και τροποποιήσει για να μην κινούν υποψίες. Θα αναφέρουμε μερικά παραδείγματα για να κατανοήσετε ότι τα μεγαλύτερα μυστικά κρύβονται μπροστά σε δημόσια θεά.  Στην κεντρική πλατεία των Ροκφέλερ, βρίσκεται το άγαλμα του προμηθέα πυρφόρου. Δεν συμβολίζει όμως τον ελληνικό εωσφόρο (φέρον το φως) Προμηθέα, αλλά τον δικό τους εωσφόρο, απ΄όπου παίρνουν εντολές (¨φωτίζονται¨) και οι πεφωτισμένοι (Ιλλουμινάτι). Οι πεφωτισμένοι έχουν για σύμβολο τους,  το ισοσκελές τρίγωνο, που είναι ιερότατο σύμβολο των πυθαγόρειων μυστών (Τετρακτύς). Το ίσο συμβαίνει με δεκάδες αλλά σύμβολα, που ο περισσότερος κόσμος τα νομίζει αρνητικά (πεντάλφα, σβάστικα, κτλ), αλλά ουδεμία σχέση έχουν με το σκότος. Τα υψηλόβαθμα μέλη των τεκτόνων-μασόνων- ναϊτών και άλλων λεσχών, προσεύχονται σε έναν θεό που τον αποκαλούν Δία, αλλά δεν έχει καμιά σχέση με τον Δια-Ζευς του ελληνικού δωδεκάθεου. Βλέπουμε τελικά ότι δεν υπάρχει καλό ή κακό σύμβολο, αριθμός, πλανήτης, όνομα, αλλά είναι ενέργειες του σύμπαντος και ο καθένας που γνωρίζει τις διαχειρίζεται προς όφελος του, καλό ή κακό. Όλα χωρίζονται από μια λεπτή γραμμή, σχεδόν ιδία ονόματα, σχεδόν ίδια σύμβολα, σχεδόν ίδια λόγια, αλλά η λεπτομέρεια κάνει την διάφορα και ο σωστή παρατήρηση στην εποχή μας είναι κυριολεκτικά σωτήρια. Δεν ξέρουμε αν η μυθωδία ήταν επίκληση ή εξευμενισμός, αν άνοιξε ή έκλεισε πύλες και σε ποιον ¨Δία¨ απευθυνόταν, το μόνο που είναι βέβαιο είναι ότι η nasa δεν δίνει λεφτά για ¨πέταμα¨, ούτε παίρνει εντολές από ειρηνικά όντα. Όσοι βιαστήκαν να πουν ότι η συναυλία έγινε από τα σκοτεινά κέντρα, για εξευμενίσουν ή να τα ¨βρουν¨ με τους ¨θεούς που έρχονται¨, καλά θα κάνουν να κρατήσουν μια ¨πισινή¨, τόσο για τους ¨θεούς¨ που έρχονται, όσο και για το αν θέλουν τα σκοτεινά κέντρα να δείξουν μεταμέλεια. Κοίτα λίγο γύρω σου, βλέπεις χρόνο με τον χρόνο τα σκοτεινά κέντρα εξουσίας του πλανήτη να δείχνουν μεταμέλεια απέναντι στον άνθρωπο και στον Θεό; Δεν νομίζω λοιπόν. Όσο για την εξέχουσα (χωρίς αμφισβήτηση) προσωπικότητα που συνέθεσε την μυθωδία…… στην ¨κορυφή της πυραμίδας¨ δεν υπάρχουν εθνικότητες, μόνο υπηρέτες. 
 
 
http://diogeneis.blogspot.gr/2014/11/blog-post_16.html

Επίθεση με μικροκύματα μέσω της τηλεόρασης - συνέντευξη στρατιωτικού με ειδίκευση σε όπλα ακτινοβολίας

Πολύ ενδιαφέρουσα η φωτό... δεν βρίσκετε;
Ανοίγω κι εγώ χτες την τιβι στις 7 μ.μ. για να ακούσω τα εκλογικά αποτελέσματα και τι ακούω; Μια τρελή συχνότητα στο δεξί αυτί μου, κάτι να πάλλεται σε ταχύτητα presto - πάνω από 160. Το νευρικό μου σύστημα να τσιτώνει και να νιώθω άσκημα. Την κλείνω, σταματάει. Την ανοίγω, ξεκινάει. Την πολλοστή φορά τσεκαρίσματος, η τιβί μεταφέρθηκε σε μακρινό δωμάτιο του σπιτιού όπου έγινε ραδιόφωνο, άκουγα μόνο δεν έβλεπα....
Τεχνολογίες γνωστές ως όπλα DEW (directed-energy weapon- όπλα στοχευμένης ενέργειας) βιολογικά όπλα, όπλα μικροκυμάτων, Sonic όπλα, Infrasonic όπλα, Infra-ηχητικά όπλα, Psychotronic / ψυχοτρόπων όπλα, Nano Technology, Active Denial Τεχνολογίας, λιγότερο θανατηφόρα / μη θανατηφόρα όπλα - οι τεχνολογίες αυτές μπορούν να δημιουργήσουν...

ΨΕΥΔΗ συμπτώματα οποιουδήποτε τύπου όπως ...
  • κάκωση
  • ασθένεια
  • ψυχική ασθένεια 

Και ΑΛΗΘΙΝΑ όπως...
  • καρκίνος
  • ανεπάρκεια οργάνων - αποβολή εμβρύου
  • αυτοκτονία
Η χρήση των τεχνολογιών αυτών είναι γνωστά για:
  • έλεγχο συμπεριφοράς
  • αλλαγή διάθεσης
  • αλλοίωση και έλεγχος του νου
  • εγκεφαλικός εγκλωβισμός
  • εγχώρια τρομοκρατία / βασανιστήρια
  • ηλεκτρονικό βασανισμό / παρενόχληση
  • ηλεκτρονική τρομοκρατία 
Ο φυσικός και Βρετανός απόστρατος, Dr Barry Trower, εξειδικευμένος στο θέμα των μικροκυμάτων εξηγεί στο παρακάτω βίντεο τις καταχρήσεις που γίνονται από αξιόπιστους επαγγελματίες. Τα τεστ ή αν θέλετε, η εφαρμογή των όπλων αυτών, γίνονται πάντα σε ανυποψίαστους πολίτες οι οποίοι θα υποστούν φυσικά και τις βλάβες αυτών:
ΑΘΕΜΙΤΑ πειράματα γίνονται από κυβερνητικούς επιστήμονες πάνω στο ανυποψίαστο κοινό ...
Αυτό γίνεται με την αόρατη ακτινοβολία αόρατη μικροκυμάτων σε ομάδες ή άτομα, ακόμα και αρχηγούς κρατών! Προκαλώντας ψεύτικη ψυχική ασθένεια, φωνές στο κεφάλι, αυτοκτονικές τάσεις, πόνος οποιασδήποτε σωματικής βλάβης κλπ. Φράση κλειδί: «Μπορώ να σκοτώσω κάποιον μέσα σε τρεις εβδομάδες»!!!
Περισσότερα βίντεο και συνεντεύξεις του: 
 Το Russia Today με συνεντεύξη του Magnus Olsson, ο οποίος, παρά το γεγονός ότι ο ίδιος υπήρξε θύμα, εργάστηκε σκληρά για πολλά χρόνια για να εκθέσει μία από τις μεγαλύτερες παραβιάσεις των ανθρωπίνων δικαιωμάτων της εποχής μας - που συνδέει τους ανθρώπους χωρίς τη βούληση τους και γνώση τους σε υπολογιστές μέσω εμφυτευμάτων νανομεγέθους - οδηγώντας σε πλήρη καταστροφή όχι μόνο για τη ζωής και την υγεία τους, αλλά και προσωπικότητας και ταυτότητας. 

Η ανωτέρω φωτογραφία είναι από άρθρο του σκάι με τίτλο  Συμφωνία εξαγοράς της DirecTV από την AT&T έναντι 48,45 δισ. δολ. - Η αμερικανική τηλεπικοινωνιακή εταιρεία AT&T [...] Η συγχώνευση της με την DirecTV [...] θα ενισχύσει τα πακέτα κινητής τηλεφωνίας, ευρυζωνικότητας, σταθερής τηλεφωνίας και τηλεόρασης μπλα μπλα μπλα... Και πίσω από τον τεράστιο δορυφόρο... οι γνωστοί χημικοί αεροψεκασμοί.

Εσείς τι θαρρείτε; Ό,τι κάθε μέρα και όλη μέρα το HAARP και το κάθε HAARP παίζει με εμάς; Εν μέρει, δουλεύει, και δουλεύει στα χέρια της DARPA πλέον, αλλά για τα μεγάλα κόλπα. Δεν φτάνει να καλύψει τις... "ανάγκες" όλων των κυβερνήσεων. Γι' αυτό και χρησιμοποιούνται και άλλα τεχνολογικά μέσα της κινητής, της δορυφορικής, του ελεύθερου ίντερνετ, σε λίγο και των έξυπνων μετρητών και η δουλειά γίνεται. Γι' αυτό και η τόση κωλοπιλάλα για ΤΕΤΟΙΑ ανάπτυξη.

Και σας ρωτάω, και θα σας ρωτάω, και θα σας ξαναρωτάω μέχρι να πάρω ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ - ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΕΛΛΗΝΑ - μια απάντηση: Τι μετράει για σένα περισσότερο:
  1. Η υγεία ή ο μισθός;
  2. Η εθνική κυριαρχία ή η σύνταξη; (αυτή η ερώτηση απευθύνεται ειδικά στους ένστολους, εν ενεργεία και απόστρατους)
  3. Ποιο θα είναι το επόμενο κόμμα που θα σου γαζώσει τον εγκέφαλο ή ποιο θα είναι το επόμενο κόμμα που... τη φάρα του μέσα... θα βγει να πει την αλήθεια; ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΒΡΕ!!!!!

Και μετά κάθεστε και παραπονιέστε γιατί ο κόσμος ψηφίζει έτσι κι όχι γιουβέτσι, και τι έπαθαν οι Έλληνες και δεν ξεσηκώνονται, και γιατί τόση κατάθλιψη κι αυτοκτονίες! Αφού μας πυροβολούν όλη μέρα, με όποιο μέσο "κυματιστής" τεχνολογίας γίνεται, γι' αυτό και ψεκάζουν ΣΥΝΕΧΕΙΑ τον ουρανό!!! Για να περνούν τα ηλεκτρομαγνητικά κύματα.

Χτες το ένιωσα τόσο έντονα όσο καμιά άλλη φορά. Κι επειδή δεν χαμπαριάζω μήπως με πουν και παράξενη, ρώτησα δεξιά αριστερά και δεν ήμουν η μόνη. Η "εκπομπή" κυμάτων τέλειωσε όταν τέλεισαν και οι εκπομπές με τα εκλογικά αποτελέσματα. Εκεί κάπως τα πράγματα ηρέμησαν, παρότι τη νύχτα αρέσκονται να παίζουν με τις ανθρώπινες συχνότητες πάνω μας χαλώντας τις καλές Σούμαν.

Ένα είναι το κλειδί προς την ελευθερία κι αυτό λέγεται: ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΟΙ ΧΗΜΙΚΟΙ ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ
Εστιάστε στο κεντρικό πρόβλημα, αν θέλετε να λύστε και τα υπόλοιπα. Τώρα!!! Πριν είναι αργά!

© AllNewz   
http://www.allnewz.gr/epsilonmupi972lambdaepsilonmueta-zeta974nueta/98

Στα άδυτα της Μασονίας. Μοναδικές πληροφορίες για την Μύηση, τα Σύμβολα και τους Χαιρετισμούς (Μέρος δεύτερο).

ΠΡΕΒΩΤΟΣ ΚΑΙ ΔΙΚΑΣΤΗΣ 7ος βαθμός.
ΤΑΞΗ: Τίθεται στην τάξη εκτελώντας το πρώτο μέρος του σημείου αναγνωρίσεως.
ΣΗΜΕΙΟ: Ο δείκτης και ο μέσος δάκτυλος του δεξιού χεριού τίθεται εις το πλευρό της μύτης.
ΨΗΛΑΦΗΣΗ: Συμπλέκουν αμοιβαίως το μικρό δάχτυλο της δεξιάς χειρός. Μετά του δείκτου και δίδουν επτά ελαφρότατα χτυπήματα εκάτερος εις την παλάμη του άλλου.
ΣΥΝΘΗΜΑ ΔΙΑΒΙΒΑΣΕΩΣ: «……» όνομα του προέδρου κατά την συνεδρίαση της μυήσεως.
ΙΕΡΕΣ ΛΕΞΕΙΣ: ΙΣΤΡΑΚΙΑΣ, ΙΕΧΩΒΑΕ, ΧΙΡΑΜ, ΣΤΟΛΚΙΝ.
ΒΑΔΙΣΜΑ: Δεν υπάρχει ειδικό.
ΗΛΙΚΙΑ: Δεκατέσσερα έτη, το διπλούν του επτά.
ΚΡΟΥΣΙΣ: Πέντε χτυπήματα ως εξής: 0000-0.
ΧΡΟΝΟΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ: Από την δεύτερη έως την έβδομη ώρα.
ΔΙΑΣΗΜΑ: Η εμπροσθέλα (ποδία) είναι λευκή με θυλάκιο εν τω μέσω και υπόραμμα ερυθρόν, φέρει δε κόσυμβον ερυθρόν και λευκόν. Επι του επιστηθίου υπάρχουν κεντημένα ή ζωγραφιστά τα γράμματα του μεγάλου λόγου (Ι… Ν… R… Ι…). Το κόσμημα είναι η χρυσή κλείς κρεμασμένη εις το άκρο της ταινίας.
 
Οι τακτικές ερωτήσεις που γίνονται για την είσοδο στον ναό είναι:
Ερώτηση: Είστε Πεβώτος και Δικαστής;
Απάντ.: Απονέμω δικαιοσύνη προς όλους ανεξαιρέτως τους εργάτες.
Ερωτ.: Πως εισήρθατε στην Στοά?
Απάντηση: Αφού έκρουσα δια τεσσάρων χτυπημάτων και ενός χωριστού.
Ερωτ.: Τι σημαίνουν αυτά τα τέσσερα χτυπήματα και του ενός χωριστού;
Απαντ.: Τις τέσσερεις γωνίες του ναού και το κέντρο του, το όποιο ταπεινωνόμαστε ενώπιον του θεού μας.
Ερωτ.: Τι ώρα είναι;
Απαντ.: Χαραυγή.
Παρακάτω διακρίνουμε ότι Μασόνοι, Ροδόσταυροι-Ναϊτες είναι ένα και το αυτό. Όλοι είναι παρακλάδια της πυραμίδας του σκοταδισμού και του Γιαχβεδισμού και υπηρετούν συνειδητά, μέσω τελετών,  τις αποστατικές (εκπεσόντες) δυνάμεις.
Το ρόδον  είναι το εξοχότατον έμβλημα της γυναικός και, όπως ο Σταύρος, εικονίζει την ανδρότητα ή τον ήλιο και εν πάσει αυτού την ισχύ, το σύνολο των δύο εμβλημάτων (το Ρόδινου & Σταύρου) παρουσιάζει μια επιπλέον έννοια και εκφράζει την ένωση των δύο φύλων, ήτις είναι το σύμβολο της παγκοσμίου αναγεννήσεως (Νέα Τάξη Πραγμάτων). Οι Τέκτονες θεωρούν τον Σταύρο ως έμβλημα της ανθρώπινης αθανασίας, ενώ το Ρόδο συμβολίζει την εχεμύθεια και την σιγή. Γι΄αυτό λέγεται ότι είναι ¨sub rosa¨, δηλαδή υπό το Ρόδο. Επομένως ένα ρόδο επί ενός Σταύρου είναι ο απλούστερος τρόπος να γράψεις ιερογλυφικά: «το μυστικό της αθανασίας».   
ΜΕΓΑΣ ΔΙΔΑΣΚΑΛΟΣ ΑΡΧΙΤΕΚΤΩΝ 12ος βαθμός.
ΤΑΞΗ: Τίθεται η δεξιά χείρα επί της αριστερής παλάμης.
ΣΗΜΕΙΟ: Λαμβάνει την θέση του ανθρώπου που κρατά δια της δεξιάς χειρός μολυβδίδα και σχεδιαγραφεί εν τη αριστερή παλάμη.
ΨΗΛΑΦΗΣΗ: Συμπλέκει τα δάχτυλα της δεξιάς χείρας, μετά των δαχτύλων της αριστερής χειρός του άλλου Αδελφού. Αμφότεροι στηρίζουν το άλλο ελεύθερο χέρι επί του ισχίου.
ΣΥΝΘΗΜΑ ΔΙΑΒΙΒΑΣΕΩΣ: Ραβ-Βαναϊμ. Σημαίνει: "Διδάσκαλος & Αρχιτέκτων".
ΙΕΡΕΣ ΛΕΞΕΙΣ: ΑΔΟΝΑΗ.
ΗΛΙΚΙΑ: τεσσαράκοντα πέντε έτη ή πεντάκις το τετράγωνο του 3.
ΚΡΟΥΣΙΣ: Τρία χτυπήματα ως εξής: 00-0.
ΧΡΟΝΟΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ: Από ανατολής το πρωινού έως της δύσεως του ήλιου.
ΔΙΑΣΗΜΑ: Η εμπροσθέλα είναι λευκή με περίγραμμα και υπόρραμα κυανά, φέρει δε εις το μέσον θυλάκιον. Η κυανή ταινία φέρεται από του δεξιού ώμου προς τον αριστερό ισχίο. Εις το κάτω μέρος φαίνεται το κόσμημα. Το κόσμημα είναι τετράγωνο μέταλλον εν σχήματι μεταλλίου. Επί της μιας όψεως είναι χαραγμένα τέσσερα ημικύκλια προς επτά αστέρων, εις το κέντρον υπάρχει τρίγωνον περιβάλλον το γράμμα «Α». Επί της ετέρας όψεως υπάρχουν πέντε διαφόρου εκάστη αρχιτεκτονικού ρυθμού στήλες (γνώμονας, διαβήτης, σταυρός).
Οι τακτικές ερωτήσεις που γίνονται για την είσοδο στον ναό είναι:
Ερώτηση: Τι είναι η πρώτη των τεχνών;
Απάντηση: Η Αρχιτεκτονική της οποίας η γεωμετρία είναι το κλειδί.
Ερωτ.: Πόσα είδη Αρχιτεκτονικής υπάρχουν;
Απαντ.: Τρία, η Πολιτική, η στρατιωτική και η ναυτική.
Ερωτ.: Είσθε Μέγας Διδάσκαλος Αρχιτέκτων;
Απαντ.: Γνωρίζω τελείως παν ότι περιέχει μια μαθηματική εργαλειοθήκη.
Ερώτ.: Τι περιέχει η θήκη αυτή;
Απαντ.: Γνώμονα, διαβήτη, απλό διαβήτη με τέσσερα σκέλη, κανόνα κατακόρυφον, αναλογικό διαβήτη και γωνιόμετρο. 
 
 
 

Στα άδυτα της Μασονίας. Μοναδικές πληροφορίες για την Μύηση, τα Σύμβολα και τους Χαιρετισμούς (Μέρος πρώτο).

Δεν υπάρχει κανείς, ο οποίος να μην έχει ακούσει να γίνεται λόγος περί των Ελεύθερων τεκτόνων (των Μασόνων). Όλος ο κόσμος γνωρίζει, ότι υφίσταται ένα είδος παγκόσμιου Εταιρίας η οποία έχει οπαδούς συντεταγμένους καθ΄ομίλους μυστικούς σε όλες τις χώρες του κόσμου. Οι οπαδοί αυτής της μυστικής εταιρίας, λέγουν ότι πρόκειται περί φιλανθρωπικού συστήματος με απώτερο σκοπό η βοήθεια των φτωχών. Ουδεμία ανάμιξη (ισχυρίζονται) ότι έχουν με την πολιτική  και λοιπά αξιώματα και περιορίζονται μόνο προς την θρησκεία τους, που είναι η επίκλησης του γνωστού θεού τους «Μέγας Αρχιτέκτων του Σύμπαντος» (ΜΑΤΣ).  



Τα δόγματα του Ελευθεροτεκτονισμού είναι δέκα, τα εξής:
1.Το Σκωτικό, βαθμοί 33. Το πρώτο και αρχαιότερο, ισχύει στις περισσότερες χώρες (και Ελλάδα).
2. Το γαλλικό, βαθμοί 33.
3. Της Υόρκης ή της Βασιλικής Αψίδος, βαθμοί 30.
4. Το Ηρωδώμ, βαθμοί 30.
5. Το Σκωτικό, μεταρρυθμισμένο όπως το Γαλλικό.
6. Το Σκωτικό, Φιλοσοφικό. Βαθμοί 15.
7. Το Ζιννενδόρφ, βαθμοί 7.
8. Το Εκλεκτικό, βαθμοί 3-5.
9. Το Σβέδενβοργ, (Σουηδικό) βαθμοί 12.
10. Το Μισραϊμιτών, βαθμοί 90.

Το σύστημα ιεραρχίας έχει ως εξής:

Πρώτη Τάξη:

1ος Βαθμός: Μαθητής
2ος Βαθμός: Εταίρος
3ος Βαθμός: Διδάσκαλος

Δεύτερη Τάξη:

4ος Βαθμός: Μυστικός Διδάσκαλος
5ος Βαθμός: Τέλειος Διδάσκαλος

Η «Ανατολή» της Ελλάδος και το «Ύπατο Συμβούλιο του 33ου βαθμού της Ελλάδος» έχουν 141 Στοές στην Αθήνα.

Οι βαθμοί τους έχουν ως εξής:

6ος Βαθμός: Γραμματεύς εξ Απορρήτων
7ος Βαθμός: Έφορος και Δικαστής
8ος Βαθμός: Επόπτης Οικοδομών
9ος Βαθμός: Διδάσκαλος Εκλεκτός των 9
10ος Βαθμός: Έξοχος Εκλεκτός των 15
11ος Βαθμός: Υπέρτατος Εκλεκτός των 12
12ος Βαθμός: Μέγας Διδάσκαλος Αρχιτέκτων
13ος Βαθμός: Ιππότης της Βασιλικής Άψίδος
14ος Βαθμός: Μέγας Εκλεκτός, Τέλευς και Υπέρτατος Τέκτων

Τρίτη Τάξη
15ος Βαθμός: Ιππότης Ανατολής ή του Ξίφους
16ος Βαθμός: Πρίγκηψ της Ιερουσαλήμ

Τέταρτη Τάξη
17ος Βαθμός Ιππότης Ανατολής και Λύσεως
18ος Βαθμός: Πρίγκηψ Ροδόσταυρος, Ιππότης του Αετού και του Πελεκάνος

Πέμπτη Τάξη
19ος Βαθμός: Μέγας Ποντίφηξ
20ος Βαθμός: Μέγας Διδάσκαλος των Συμβολικών Στοών
21ος Βαθμός: Νωαχίτης ή Πρώσσος Ιππότης
22ος Βαθμός: Ιππότης Βασιλικού Πελέκεως ή Πρίγκηψ του Λιβάνου
23ος Βαθμός: Αρχηγός της Σκηνής
24ος Βαθμός: Πρίγκηψ της Σκηνής
25ος Βαθμός: Ιππότης του Χαλκού Όφεως
26ος Βαθμός: Πρίγκηψ της Χάριτος
27ος Βαθμός: Ιππότης Ταξιάρχης του Ναού
28ος Βαθμός: Ιππότης του Ήλιου.
29ος Βαθμός: Σκώτος Ιππότης του Αγ. Ανδρέου
30ος Βαθμός: Ιππότης, Ιππότης του Λευκού και Μέλανος Αετού

Έκτη Τάξη:
31ος Βαθμός: Μέγας Επιθεωρητής Ταξιάρχης δικαστής
32ος Βαθμός: Υπέρτατος Πρίγκηψ του Βασιλικού Μυστικού

Έβδομη Τάξη:
33ος Βαθμός: Ύπατος Μέγας Γενικός Επιθεωρητής. 




Η αίθουσα της στοάς ονομάζεται ναός. Στην αρχή του ναού προηγείται άλλος μικρότερος θάλαμος, καλούμενος και πρόναος. Το δώμα του ναού υποβαστάζεται από δώδεκα στύλους, στων όποιων παρίστανται τα δώδεκα σημεία του ζωδιακού.  Το ορόφωμα παριστά τον ουράνιο θόλο τον οποίον κοσμούν οι αστερισμοί, του Ωρίωνος, των Πλειάδων, των Υάδων, τα αστερία ο Αλντεμπαράν, ο Ρήγουλός, η Μεγάλη Άρκτος, ο Στάχυς, ο Ανταρης, και οι πλανήτες ο Ζευς, η Αφροδίτη, ο Άρης, ο Κρόνος. (Εδώ κατανοούμε την σχέση & την γνώση που έχουν-χρησιμοποιούν όλα τα μυστικά τάγματα, με τους αστερισμούς και τους πλανήτες, ώστε να επιτύχουν τους σκοπούς στα μεγάλα στρατιωτικά, οικονομικά και πολιτικά γεγονότα).



Οι Αδελφοί μασόνοι έχουν για την αλληλογραφία τους, μυστικά αλφάβητα τα οποία ποικίλουν κατά τις διάφορους βαθμούς της ιεραρχίας. Αναλυτικά δείτε τις κάτωθι φωτογραφίες.


Υπάρχουν και μερικές εκφράσεις που έχουν καθιερωθεί δια της συντομογραφίας, όπως:


Π.´. Δ.´. Τ.´. Μ.´. Α.´. Τ.´. Σ.´. που σημαίνει: «Προς Δόξα Του Μεγάλου Αρχιτέκτονος Του Σύμπαντος».   
Π.´. Π.´. Μ.´. Λ.´. Τ.´. Τ.´. Σ.´. Σ.´. που σημαίνει: «Προ Πάντων Μην Λησμονείτε Τα Τεκτονικά Σας Σύμβολα».
 

Οι δοκιμασίες των υποψήφιων μασόνων ποικίλουν ανάλογα με την στοά, το δόγμα και τον βαθμό που εξετάζεται. Κάθε βαθμός έχει: ΤΑΞΗ, ΣΗΜΕΙΟ, ΨΗΛΑΦΗΣΗ, ΣΥΝΘΗΜΑ ΔΙΑΒΙΒΑΣΕΩΣ, ΙΕΡΕΣ ΛΕΞΕΙΣ, ΗΛΙΚΙΑ, ΚΡΟΥΣΙΣ, ΧΡΟΝΟΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ και ΔΙΑΣΗΜΑ (στολή).


ΜΥΣΤΙΚΟΣ ΔΑΣΚΑΛΟΣ 4ος βαθμός

ΤΑΞΗ: Τίθεται εις την τάξη με τον βαθμό του Διδασκάλου.

ΣΗΜΕΙΟ: Θέτει επί του στόματος κατά πλάτος, τον δείκτη και το μέσο δάκτυλο, της δεξιάς χειρός. Καλείται δε το σημείο αυτό «σημείο σιγής».

ΨΗΛΑΦΗΣΗ: Δίνουν αμοιβαίως τα χέρια τους κατά τον τρόπο των Διδασκάλων και προχωρούν μέχρι τον αγκώνα, κινώντας επτά φορές τον βραχίονα και διασταυρώνοντας τις δεξιές κνήμες.

ΣΥΝΘΗΜΑ ΔΙΑΒΙΒΆΣΕΩΣ: «Ζίζα», που σημαίνει «λαμπρότης» και είναι το όνομα του υιού του Ιωνάθαν.

ΙΕΡΕΣ ΛΕΞΕΙΣ: Ιώδ, Αδοναή Di, Iβα.

ΗΛΙΚΙΑ: Τρις εικοσιεπτά έτη συμπληρωμένα.  

ΒΑΔΙΣΜΑ: Το ίδιο μετά του δασκάλου.

ΚΡΟΥΣΙΣ: Επτά χτυπήματα ως εξής: 000000-0.

ΧΡΟΝΟΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ: Από την αυγή, έως την έναρξη της νύχτας.

ΔΙΑΣΗΜΑ: Η εμπροσθέλα λευκή ζώνννυμένη δια μαύρης ταινίας, με περιστήθιο κυανό επί του οποίου υπάρχει κεντημένος ή ζωγραφιστός ένας οφθαλμός. Εις το μέσον της εμπροσθέλας φέρονται δύο κλάδοι, ο ένας από δάφνη και ο άλλος από ελιά, σχηματίζοντες στεφάνι ανοιχτό, και στο μέσον το γράμμα «Ζ».


Οι τακτικές ερωτήσεις που γίνονται για την είσοδο στον ναό είναι:

Ερώτηση: Είστε Μυστικός Δάσκαλος;  
Απάντηση: Είμαι περήφανος δια τούτο.
Ερωτ.: Που γίνατε δεκτός;
Απαντ.: Υπό την δάφνην και την ελαίαν.
Ερωτ.: Πώς γίνατε δεκτός εις τον βαθμό αυτόν;
Απαντ.: Προβιβασθείς από του γνώμονος εις τον διαβήτην. 
Ερώτ.: κατά ποία ώρα ανοίγει η Στοα; 
Απαντ.: Η λάμψη της ημέρας απεδίωξε τα σκότη και το μέγα φως αρχίζει να αναφαίνεται.
Ερωτ.: Κατά ποία ώρα κλείνει η Στοα;
Απάντ.: Εις το τέλος της ημέρας.
Ερώτ.: Τι ηλικία έχετε;
Απαντ.: Tρις εικοσιεπτά έτη. 
 
 
http://diogeneis.blogspot.gr/2014/11/blog-post_17.html

Ωκεανό στη μέση της ερήμου της Αριζόνα κατασκευάζουν Αμερικανοί ερευνητές

Μία θάλασσα στη μέση της ερήμου; Μπορεί να ακούγεται σουρεαλιστικό σενάριο, ωστόσο είναι πραγματικότητα, αφού οι ερευνητές εργάζονται για να «ζωντανέψουν» έναν εν υπνώσει τεχνητό ωκεανό στην Αριζόνα.Ο ωκεανός ανήκει στην Βιόσφαιρα 2, μία γυάλινη δομή κοντά στο Τούσκον της Αριζόνα, που έγινε διάσημη από τα ανθρώπινα πειράματα στη δεκαετία του 1990, όταν 8 άνθρωποι κλείστηκαν μέσα στο θόλο που αποτελούσε αυτοτροφοδοτούμενη έκδοση της Γης προκειμένου να δουν αν μπορούν να ζήσουν και να εργαστούν σε μια διαστημική αποικία.

Ο 2.555.894 λίτρων ωκεανός στη Βιόσφαιρα 2 σχεδιάστηκε ως ένας κοραλλιογενής ύφαλος που θυμίζει την Καραϊβική. Αλλά όλα αυτά τα χρόνια, το μεγαλύτερο μέρος των κοραλλιών πέθαναν και οι ερευνητές εξέταζαν το ενδεχόμενο αποστράγγισης της θάλασσας.

Ωστόσο το Πανεπιστήμιο της Αριζόνα στο Τούσκον ανέλαβε από το 2007 την αναζωογόνηση της εγκατάστασης. Μετά από χρόνια βλέποντας τον ωκεανό να βρίσκεται σε φυτική νάρκη, ο θαλάσσιος βιολόγος Ρέιφ Σαγκάριν αποφάσισε να το μετατρέψει σε ένα εργαλείο έρευνας και εκπαίδευσης.

Αυτός ο μίνι ωκεανός έχει18,2 μέτρα πλάτος και 30,5 μέτρα βάθος και κυμαίνεται από μια ρηχή βραχώδη ακτή στα περίπου 6.4 μέτρα βάθος, όπου θα φιλοξενούνται αστερίες, αχινοί και μικρά ψάρια των υφάλων, μέχρι 30 μέτρα βάθος για τους καρχαρίες του βυθού.











 
 
http://ksipnistere.blogspot.gr/2014/11/blog-post_387.html

Οι αποκαλύψεις του Δρ Μάικλ Βολφ για την συγκάλυψη των ΑΤΙΑ και την πραγματικότητα των εξωγήινων

Ο Αμερικανός επιστήμονας Δρ Μάικλ Βολφ ισχυρίστηκε πως υπήρξε μέλος της δορυφορικής κυβέρνησης για πάνω από εικοσιπέντε χρόνια. Βρισκόταν σε ένα πολύ υψηλό «Υπεράνω Κορυφαίας Μυστικότητας» επίπεδο διαβάθμισης ασφάλειας και εργάστηκε κυρίως σε κοινά επιστημονικά προγράμματα εξωγήινων και ανθρώπων.


Πέθανε στις 18 Σεπτεμβρίου του 2000 από καρκίνο, ύστερα από μια μακρά περίοδο ασθένειας...

Στην διάρκεια των τελευταίων ετών της ζωής του δαπάνησε χρόνο συζητώντας με διάφορους δημοσιογράφους για την συγκάλυψη του ζητήματος των ΑΤΙΑ και των εξωγήινων.

Τα αφεντικά του στο Εθνικό Συμβούλιο Ασφάλειας του έδωσαν την άδεια για μια ελεγχόμενη διαρροή μυστικών πληροφοριών. Ο Δρ Βολφ ανέφερε σε σχόλιό του: «Προσδοκώ τη μέρα που θα πάρει τέλος η μυστικότητα γύρω από την εξωγήινη επαφή, ώστε το γένος μας να μπορέσει να προχωρήσει στην επόμενη φάση της ιστορίας του - κοσμικής κλίμακας πλέον».

Σύμφωνα με την πάγια τακτική, αυτοί οι προϊστάμενοι απάλλοιψαν σχεδόν όλα τα σχετικά μ´ αυτόν δεδομένα, όπως τα πανεπιστήμια που παρακολούθησε, οι διακρίσεις που πέτυχε και η ανάμιξή του στη CIA, την NSA και το NSC. Τέτοια μέτρα είναι κοινά για ανθρώπους που εργάζονται σε κρυφά «ειδικής πρόσβασης προγράμματα», καθώς τα αφεντικά τους πρέπει να διαθέτουν την δυνατότητα πειστικής διάψευσης σε περίπτωση που θα συμβεί μια ευαίσθητη, μη επιτρεπόμενη αποκάλυψη.

Ο Δρ. Βολφ είπε ότι εργάστηκε σε εργαστήρια της Περιοχής 51, της S4, της Αεροπορικής Βάσης Ράιτ-Πάττερσον (Διεύθυνση Ξένης Τεχνολογίας), του Ίντιαν Σπρινγς και του Ντούλτσε. Όπου για πέντε χρόνια «συναντιόμουν με εξωγήινα όντα κάθε μέρα στην εργασία μου και μοιραζόμουν μαζί τους τον χώρο της διαμονής μου».




Υπηρέτησε σαν επιστημονικός σύμβουλος του Αμερικανού Προέδρου και του Εθνικού Συμβουλίου Ασφαλείας για τους εξωγήινους και παρεμφερή θέματα. Υπήρξε μέλος της ομάδας ειδικών μελετών MJ12 και διορισμένος επικεφαλής της διοικούσας υπηρεσίας της - της Ομάδας Άλφακομ - η οποία ειδικεύεται στη συγκέντρωση πληροφοριών για τις διάφορες φυλές εξωγήινων. Ο Δρ Βολφ είπε ότι ήταν κάτοχος MD στη νευρολογία, Ph.D στην θεωρητική φυσική, BS στη βιογενετική, JD στη διεθνή νομολογία και D.Sc. στις επιστήμες των ηλεκτρονικών υπολογιστών.

Η κοινότητα των μελετητών του φαινομένου των ΑΤΙΑ είχε για πρώτη φορά στρέψει την προσοχή της στον Δρα Βολφ με την έκδοση του μοναδικού και υψηλής αυθεντικότητας βιβλίου του «Catchers of Heaven», τον Ιούλιο του 1996. Ενός βιβλίου γύρω κυρίως από τις εμπειρίες του στο διάστημα που εργαζόταν για τη δορυφορική κυβέρνηση. Από τότε διακεκριμένοι ερευνητές όπως ο Τζέημς Κουράν, ο Μάικλ Χέζεμαν, ο Δρ Στήβεν Γκρήρ, ο Αρτ Μπελ και ο Μπρους Μπούργκες συνήθιζαν να κτυπούν την πόρτα του.

Χρειάστηκαν δεκαπέντε χρόνια επιμονής πριν τα αφεντικά του του επιτρέψουν τελικά την έκδοση. Όμως οι όροι τους απαιτούσαν να έχει αυτό το βιβλίο τον χαρακτήρα επιστημονικής φαντασίας και να περιέχει τρεις διαφορετικές αρνήσεις στην αρχή του, που να αφορούν στην αυθεντικότητά του. Επίσης λογόκριναν το περιεχόμενο του βιβλίου πριν την έκδοσή του. Ο Δρ Βολφ σχολίασε: «Θα ήθελα στην ταφόπετρά μου τα λόγια, πέθανε από κόκκινη ταινία».

Μολονότι μερικοί από τους ισχυρισμούς του Δρα Βολφ μοιάζουν να είναι καθαρή επιστημονική φαντασία, αν είναι γνήσιοι, είναι προφανώς αυτός το υψηλότερο μέλος του στελεχικού δυναμικού της δορυφορικής κυβέρνησης που ως τώρα έκανε ένα βήμα εμπρός, προσφέροντάς μας μια εξαιρετική θέα - μια προκλητική ματιά - στην συγκάλυψη του ζητήματος των ΑΤΙΑ και την πραγματικότητα των εξωγήινων.

Ο ΔΡ ΒΟΛΦ ΙΣΧΥΡΙΣΤΗΚΕ ΟΤΙ:

01. Η πρώτη περίπτωση συντριβής και ανάκτησης ΑΤΙΑ στις Η.Π.Α. συνέβη στη διάρκια του 1941, στον ωκεανό, δυτικά του Σαν Ντιέγκο. Στο εσωτερικό του, μετά την ανάσυρσή του από το Αμερικανικό Ναυτικό, βρέθηκαν στο εσωτερικό του νεκροί Ζήτα-Ρετικουλιανοί, ή αλλιώς Γκρίζοι. Το σκάφος και τα πτώματα μεταφέρθηκαν στο Τμήμα Ξένης Τεχνολογίας, στην αεροπορική βάση Ράιτ-Πάττερσον, στο Ντέιτον του Οχάιο, και μελετήθηκαν από την Ομάδα Ειδικών Μελετών του Ρέτφορς. Μετά την αποσυναρμολόγηση του σκάφους τα εξαρτήματα εστάλησαν στην S4 και στο Ίντιαν Σπρινγς της Νεβάδα. Αυτό το σκάφος κατέπεσε εξ αιτίας των δοκιμών του πρόσφατα εφευρεθέντος παλμικού ραντάρ, που βρίσκονταν σε εξέλιξη στην παρακείμενη νήσο Τίνιαν, τρία μίλια νότια/νοτιοδυτικά του Σαϊπάν. Έκτοτε το Αμερικανικό Ναυτικό έχει διατηρήσει μια ηγετική θέση στα θέματα των ΑΤΙΑ.

02. Η συντριβή του Ρόσγουελ, τον Ιούλιο του 1947 πράγματι συνέβη και η σχετική αναφορά στο βιβλίο του Στρατηγού Κόρσο «Η Μέρα Μετά Το Ρόσγουελ» είναι ακριβής. Ο Δρ Βολφ είχε στη διάθεσή του τον επίσημο κατάλογο συντριβών/ανακτήσεων της δορυφορικής κυβέρνησης, και ενώ υπήρξαν άλλες περιπτώσεις ανάμεσα στο 1941 και 1947, δεν ήταν πρόθυμος να δώσει παραδείγματα.

03. Δυο σκάφη κατέπεσαν στο Ρόσγουελ ύστερα από μεταξύ τους σύγκρουση, στη διάρκεια μιας ηλεκτρικής καταιγίδας. Το ένα περιείχε Γκρίζους και το άλλο «Πορτοκαλί Εξωγήινους» - ονομασίες που αμφότερες ωφείλονται στο χρώμα της επιδερμίδας. Οι «πορτοκαλί» τύποι προέρχονται από το αστρικό σύστημα της Ανδρομέδας. Το φιλμ της νεκροψίας του Σαντίλι είναι γνήσιο - ο Δρ Βολφ είχε δει κι άλλα παρόμοια ντοκουμέντα - και είναι νεκροψία ενός «Πορτοκαλί» Εξωγήινου. Συνέβησαν δύο διαφορετικές νεκροψίες σε δύο διαφορετικά εξωγήινα όντα στην ίδια περίοδο, εξ ου και η σύγχυση.

04. Η νεκροψία στον «Πορτοκαλί» Εξωγήινο κατέδειξε ότι αυτός είχε πολύ μεγάλο κεφάλι, μεγάλα σκούρα μάτια χωρίς ίριδα και χωρίς άσπρο, έξι δάκτυλα στα χέρια και τα πόδια, ο εγκέφαλος ήταν περισσότερο ανεπτυγμένος και είχε τέσσερις λοβούς, μη συνδεδεμένους μεταξύ τους, διαφορετικούς οπτικούς βολβούς και οπτικά νεύρα και ένα σπογγοειδές πεπτικό σύστημα. Ο Δρ Βολφ είπε ότι είχε συναντήσει έναν ζωντανό.

05. Υπάρχουν διάφοροι τύποι Γκρίζων. Εργάστηκε μαζί με εξαιρετικά εξελιγμένους Γκρίζους, οι οποίοι, σε αντίθεση προς την επικρατούσα σήμερα άποψη, έχουν προσωπικότητα και ακόμη μια αίσθηση του χιούμορ. Ο Δρ Βολφ ποτέ δεν αντιπάθησε κάποιον από τους Γκρίζους που γνώρισε. Γι´ αυτόν ήσαν η οικογένειά του. Τους ευχαριστούσε να αγγαλιάζουν και να φιλούν τους ανθρώπους. Αυτό εκνεύριζε μερικούς από τους συναδέλφους του. Κάποιος τους είχε δώσει το ψευδώνυμο «kissey facey». Τα λεία και μαλακά σώματά τους θύμιζαν στην αφή το δέρμα του δελφινιού. Επικοινωνούσε μ´ αυτούς τους εξωγήινους μέσω τηλεπάθειας. Ο Δρ Βολφ έγινε ιδιαίτερα φίλος με έναν που ονομαζόταν Κόλτα. Μιά εικόνα αυτού του «Γκρίζου» υπάρχει στο μπροστινό εξώφυλλο του βιβλίου του - μια πραγματική φωτογραφία τραβηγμένη από έναν φίλο αξιωματικό του ναυτικού.

06. Υφίσταται μια ενεργή συναλλαγή ανάμεσα στους «Γκρίζους» και τους «Πορτοκαλί». Ο Δρ Βολφ είπε «Η συναλλαγή έχει ένα άλλο νόημα για τους εξωγήινους. Μοιράζονται γνώση, όπως τεχνολογία και φιλοσοφία, και στέλνουν μέλη των κοινωνιών τους οι μεν στους πλανήτες των δε για να μάθουν τον πολιτισμό τους».

07. Είχε συζητήσει με ανθρωπόμορφους εξωγήινους από τα αστρικά συστήματα των Πλειάδων και του Αλτάιρ - τους επωνομαζόμενους Νόρντικς και Σέμιτικς. Ο Δρ Βολφ εξήγησε ότι είναι πολύ πνευματικοί λαοί και ενεργούν περισσότερο σαν γαλαξιακοί πρεσβευτές. Μια φωτογραφία ενος πλειάδιου φίλου ονομαζόμενου Σα Ρα κοσμεί το πίσω εξώφυλλο του βιβλίου του.

08. Την 1η Μαΐου του 1975 συνέβη μια «μικρή παρεξήγηση» ανάμεσα στους «Γκρίζους» και τους ανθρώπους στην S4. Κατά τη διάρκεια μιας επίδειξης ενός μικρού αντιδραστήρα αντιύλης ο επικεφαλής εξωγήινος ζήτησε από τους φρουρούς, γαλαζοσκούφηδες στρατιώτες, να πάρουν από το δωμάτιο τα όπλα και τα πυρομαχικά τους. Μια προφύλαξη ασφάλειας για να μην εκπυρσοκροτήσουν τυχαία τα όπλα αυτά κατά τη διάρκεια της εκπομπής ενέργειας. Οι φρουροί αρνήθηκαν και στη συμπλοκή που δημιουργήθηκε ένας γαλαζοσκούφης πυροβόλησε και σκότωσε έναν «Γκρίζο». Δύο επιστήμονες και σαρανταένα μέλη του στρατιωτικού προσωπικού έχασαν τότε τη ζωή τους. Ένας φρουρός επέζησε - ο οποίος κατέθεσε τη μαρτυρία ότι οι «Γκρίζοι» χρησιμοποίησαν ένα τύπο κατευθυνόμενης διανοητικής ενέργειας εναντίον τους σαν αυτοάμυνα.

09. Ένας αριθμός των επιστημόνων που τώρα εργάζονται για τη δορυφορική κυβέρνηση είχαν απαχθεί από τους «Γκρίζους» κατά την παιδική τους ηλικία, ώστε να επιτευχθεί η αύξηση της ευφυΐας τους και της γενικότερης εγκεφαλικής ικανότητάς τους, σαν προετοιμασία για το έργο που είχαν μπροστά τους. Αυτοί είναι υβρίδια.

10. Η πρώτη σημαντική θέση που του ανατέθηκε ήταν η συνεργασία με τον Κάρλ Σαγκάν και άλλους κορυφαίους επιστήμονες, δουλειά των οποίων ήταν να κατανοήσουν τον γρύφο ενός τεράστιου εξωγήινου φάρου, γνωστού με την ονομασία «ο Μονόλιθος», ο οποίος είχε ανακαλυφθεί να πλέει έξω στο διάστημα από τον Ρώσο κοσμοναύτη Γιούρι Γκαγκάριν και τον Αμερικανό Άλαν Σέπαρντ το έτος 1961. Το ζήτημα αυτό είχε επανέλθει για διερεύνηση το 1972. Ο Δρ Βολφ το περιέγραψε σαν «ταχυδρομικές κάρτες από τα πέρατα». Ο Μονόλιθος εκπέμπει φως και τονικά σήματα μαζί με μια μαθηματική γλώσσα. Με το κλείσιμο των ματιών σου και ενώ είσαι συντονισμένος με αυτά τα σήματα, «βλέπεις με τα μάτια του νου σου μια τρισδιάστατη ταινία του Γαλαξία. Όμως πρακτικά είσαι εκεί, σαν να είσαι μέρος αυτής της ταινίας. Οι εικόνες που βλέπουμε σήμερα με το τηλεσκόπιο Χάμπλ είναι οι ίδιες με εκείνες που είδα εικοσιπέντε χρόνια πριν». Ο Δρ Βολφ είπε ότι υπάρχουν πολλοί Μονόλιθοι έξω στο διάστημα και πως έχουν κατασκευαστεί από μια ομάδα εξωγήινων φυλών.

11. Ο Καρλ Σαγκάν επανειλημένα αρνήθηκε την πραγματικότητα των εξωγήινων, επειδή οι ανώτεροί του «απείλησαν να διακόψουν τη χρηματοδότηση του τμήματός του στο Πανεπιστήμιο Κορνέλ αν μιλούσε αλλιώς».

12. Είχε πάρει μέρος σε διάφορα γενετικά πειράματα, ένα από τα οποία ήταν το Πρόγραμμα Σέντινελ. Μετά την τελειοποίηση των τεχνικών κλωνισμού σε ζώα, ο Δρα Βολφ και οι συνεργάτες του δημιούργησαν με επιτυχία έναν άνθρωπο τεχνητής νοημοσύνης, που ονομάστηκε «J-Type Omega» - οι ανώτεροί του ήθελαν έναν υπερεφυή, υπερισχυρό στρατιώτη, που θα εκτελούσε διαταγές χωρίς φόβο και χωρίς ερωτήσεις. Όμως κρυφά ο Δρ Βολφ προγραμμάτισε ήθη σ´ αυτή τη διάνοια, μετά τη διαπίστωση ότι ο «J Type» είχε ψυχή. Όταν το όν αρνήθηκε να σκοτώσει ένα άκακο σκυλί, οι ανώτεροι διέταξαν τη θανάτωσή του. Αντί γι´ αυτό, ο Δρ Βολφ απελευθέρωσε τον «J Type Omega». Αυτό το «νοήμον ον» ζει τώρα κάπου στην Αμερική.

13. Η MJ12 υπάρχει πράγματι και τώρα έχει τριανταέξι μέλη. Αρνήθηκε να αποκαλύψει ονόματα, ωστόσο διαβεβαίωσε ότι ο πρώην υπουργός εξωτερικών της Αμερικής Χένρυ Κίσινγκερ και ο πατέρας της υδρογονοβόμβας Έντουαρτ Τέλλερ είναι τώρα μέλη. ΗMJ12 κανονικά συναντιέται σε διάφορες μυστικές τοποθεσίες, περιλαμβανομένου του Ινστιτούτου Battelle Memorial, στο Κολούμπους του Οχάιο.

14. Το Πρόγραμμα Σέντινελ περιελάμβανε μια στενή συνεργασία με τους «Γκρίζους». Οι τεράστιες γνώσεις των εξωγήινων στη γενετική ήσαν απαραίτητες για την επιτυχία του. Ο «J Omega» μεγάλωσε από έμβρυο μέσα σε μια δεξαμενή νερού. Ένα μέρος από τοDNA που χρησιμοποιήθηκε προήλθε από τον Δρα Βολφ. Χρειάστηκε ακριβώς ένας χρόνος ώσπου να είναι έτοιμος να «αφυπνιστεί». Ο Δρ Βολφ είπε «Όταν τον έβγαλαν από τη δεξαμενή έμοιαζε περίπου με εικοσάχρονο».

15. Όταν ο «J» αφυπνίστηκε «Έμοιαζε με κουτάβι - το μυαλό του ήταν ρουφήχτρα. Έκανε συνεχώς ερωτήσεις. Ήθελε να μάθει τα πάντα». Ο Δρ Βολφ του έδειξε ταινίες με πολέμους και συγκρούσεις από το παρελθόν της Γης. «Έκλαιγε όταν έβλεπε αυτές τις φρικιαστικές σκηνές. Στα κρυφά του έδειξα πάρα πολλά». Έμαθε κάμποσες διαφορετικές γλώσσες και μπορούσε να χρησιμοποιήσει το 50% του εγκεφάλου του, τη στιγμή που οι άνθρωποι αξιοποιούν μόνο το 10%. «Όταν δοκιμάστηκαν οι διανοητικές του δυνατότητες, το IQ του έφθασε έξω από τον πίνακα». Η σχέση τους ήταν σαν πατέρα και γιού.

16. Η συλλογή ζωικού ιστού, μέσω της λεγόμενης «Σφαγής Βοοειδών» αποσκοπεί στην παραγωγή οργανιδίων - εξειδικευμένα μέρη ενός κυττάρου που μοιάζουν και λειτουργούν όπως ένα όργανο - που μπορούν να τοποθετηθούν μέσα στον άνθρωπο για να φιλτράρουν μολυσματικούς παράγοντες από την τροφή, το νερό, τον αέρα κλπ. Επί του παρόντος διεξάγονται πειράματα σε υβρίδια - κατά ένα μέρος Γκρίζοι και κατά ένα μέρος άνθρωποι - ή στους «ενδιάμεσους», όπως τους αποκαλούσε ο Δρ Βολφ.

17. Αυτά τα οργανίδια μπορούν ακόμα να χρησιμοποιηθούν για την μεταβολή των ορμονών του σώματος και για την μετατροπή των προδρόμων στον εγκέφαλο από τοξικά σε μη τοξικά. «Αυτά τα κύτταρα συνιστούν μια λεπτή και μη αιματηρή διαδικασία». Η γενετική των βοοειδών είναι πολύ παρόμοια με εκείνη των ανθρώπων.

18. Όταν οι ανώτεροι του Δρα Βολφ διέταξαν τη θανάτωση του “J Omega”, με τη βοήθεια ενός φίλου στρατηγού τον φυγάδευσε έξω από την Πρριοχή 51. «Για μένα ήταν κάτι σαν αμαρτία το να δημιουργήσω ένα ον με αισθήματα και ψυχή και μετά να το ρίξω στη μάχη». Ο “J” είναι ασφαλής και είναι καλά. Στο σώμα του τοποθετήθηκαν διάφορα οργανίδια για να είναι απαλλαγμένος από ασθένειες. «Γνωρίζει ποιός είναι και πώς δημιουργήθηκε». Ο “J” είναι σχεδόν ίδιος με τους ανθρώπους και εύκολα θα περνούσε μια ιατρική εξέταση. «Οι “Γκρίζοι” ήσαν ευχαριστημένοι με το αποτέλεσμα. Ο “J” μου είπε ότι επιθυμούσε να γίνει δάσκαλος». Ο Δρ Βολφ πίστευε ότι ήταν ένα πρόγραμμα one-off. «Του είπα να μην έρθει ποτέ σε επαφή μαζί μου. Θα ήταν εξαιρετικά επικίνδυνο».

19. Ενημέρωσε τέσσερις διαφορετικούς Αμερικανούς προέδρους για την πραγματικότητα των εξωγήινων. Ο Τζίμυ Κάρτερ ήταν θετικός προς την άρση της συγκάλυψης των ΑΤΙΑ, όμως όταν του είπαν για τις θρησκευτικές επιπτώσεις, έκανε πίσω. «Ήμουν παρών σ´ αυτή τη σύσκεψη. Ο Κάρτερ είχε ισχυρές χριστιανικές πεποιθήσεις. Όταν άκουσε ότι η θρησκεία είναι ανθρώπινο δημιούργημα και προφανώς φαινόμενο μοναδικό αυτού του πλανήτη, ξέσπασε σε δάκρυα».

20. Τόσο ο Ρόναλντ Ρήγκαν όσο και ο Τζωρτζ Μπους είναι καλοί γνώστες της πραγματικότητας των εξωγήινων - ειδικά ο Τζωρτζ Μπους σαν πρώην αρχηγός της CIA. Ο Μπιλ Κλίντον είναι ο λιγότερο ενημερωμένος. Γνωρίζει για την Περιοχή 51 αλλά όχι για την S4. Ο Κλίντον έχει διαβάθμιση «Υπεράνω Κορυφαίας Μυστικότητας» και «Ανάγκης Πληροφόρησης» όμως δεν έχει τη διαβάθμιση «Ελεύθερη Πρόσβαση Σε Θέματα Μέγιστης Μυστικότητας» (“Umbra Ultra Top Secret Clearance”), που επιτρέπει την προσέγγιση σε μυστικά του ανωτέρου επιπέδου της MJ12, ούτε τη διαβάθμιση «Keystone Clearance» για πληροφόρηση πάνω στην έρευνα για τους εξωγήινους.

21. Πολλοί άνθρωποι στην MI5, τη MI6 και την SAS είναι γνώστες της πραγματικότητας των εξωγήινων. Αν και δεν θέλησε να δώσει τα ονόματα εκείνων που ενημέρωσε στην Ντάουνινγκ Σρήτ, κατά τη διαμονή του στο Λονδίνο έγινε στενός φίλος με τον Συντηρητικό πρώην υπουργό Άμυνας Σερ Μάλκομ Ρίφκιντ. «Ο Ρίφκιντ γνωρίζει πολύ καλά το αντικείμενο των ΑΤΙΑ, ειδικότερα των ιπτάμενων τριγωνικών σκαφών. Πιστεύει ότι η συγκάλυψη είναι σωστή. Ότι οι άνθρωποι δεν είναι ακόμη έτοιμοι να μάθουν». Η Βασίλισσα έχει ενημερωθεί επιφανειακά για την πραγματικότητα των εξωγήινων - η Μάργκαρετ Θάτσερ επίσης ενημερώθηκε, όμως γνωρίζει μόνο ένα μικρό μέρος της ιστορίας.

22. Ανεπίσημα προσεδαφιστήκαμε στη Σελήνη πριν το 1969, αν και δεν θα έδινε ημερομηνία. «Οι αστροναύτες μας παρακολουθούνταν από εξωγήινους και αργότερα επικοινώνησαν μαζί τους, κατά την παραμονή τους στη Σελήνη. Ειδοποιηθήκαμε να εγκαταλείψουμε τον πλανήτη. Αυτός είναι ο λόγος που η τελευταία αποστολή Απόλλων ακυρώθηκε το τελευταίο δευτερόλεπτο. Οι αστροναύτες ψωφάνε να πουν την αλήθεια, όμως γνωρίζουν ότι κάτι τέτοιο θα εκλαμβανόταν σαν προδοσία».

23. Η NASA έχει παίξει ουσιαστικό ρόλο στη συγκάλυψη των ΑΤΙΑ. Αυτή έχει καθοριστεί σαν ένας από τους πρωτεύοντες οργανισμούς, που προοδευτικά θα μιλήσουν στον κόσμο για την πραγματικότητα των εξωγήινων.

24. Ο Ρίτσαρντ Χώγκλαντ είναι κατ´ αρχήν σωστός σε ότι αφορά στις κατασκευές στον Άρη και επιβεβαιώνει ότι έχουμε βάσεις τόσο σε αυτόν τον πλανήτη όσο και στη Σελήνη. Η πρόσφατη φωτογραφία του “Προσώπου Στον Άρη”, που παρουσιάζει μια εικόνα πολύ διαφορετική από την προηγούμενη, έχει υποστεί επεξεργασία από τη NASA. «Πιστεύουν ότι η ανθρωπότητα δεν είναι έτοιμη γι´ αυτή τη γνώση».

25. Σ´ ένα θάλαμο στη Γκίζα και σ´ έναν άλλο ανάμεσα στα μπροστινά πόδια της Σφίγκας έχουν ανακαλυφθεί σκελετοί ύψους επτά ποδών με μεγάλα μάτια και με τα χέρια και τα πόδια τους δεμένα μαζί με ασήμι. «Για κάποιο λόγο οι παλιοί εξωγήινοι επισκέπτες δεν κατάφεραν να ξεφύγουν από το ασήμι».

26. Σε μια πυραμίδα της Γκίζας έχει ανακαλυφθεί μια αστροπύλη. Ερευνητές επιστήμονες πιστεύουν ότι πρόκειται για έναν φακό, ο οποίος δημιουργεί σκουλικότρυπες προς οποιοδήποτε σημείο του Σύμπαντος. Δεν έχει ενεργοποιηθεί ακόμη. «Χρειάζεται να μάθουμε πολλά ακόμη γι´ αυτόν τον γαλαξία και για άλλους πριν τη χρησιμοποιήσουμε - πού θέλεις να πας και πώς να προετοιμάσεις τον εαυτό σου. Έχει να κάνει με το πού στοχεύεις. Πρέπει να ορισθούν συντεταγμένες. Το πρόβλημα είναι ότι δεν υπάρχουν σήματα κυκλοφορίας έξω στο διάστημα». Ο Δρ Βολφ είχε την αίσθηση ότι αυτό θα είναι ένα από τα τελευταία πράγματα, για τα οποία θα διδαχθούμε μέσα από τη συνεργασία μας με τους εξωγήινους.

27. Υπήρξε ο ίδιος πρωτοπόρος σε μια διεργασία νοητικής διεύρυνσης που ονομάστηκε «Η Θεραπεία Της Πύλης». Ένα πείραμα προκειμένου «να ανοίξει ο εγκέφαλος, να ενεργοποιηθούν οι νευρώνες επιτρέποντας το σχηματισμό δισεκατομυρίων συνάψεων και κατ´ επέκταση τη χρήση ενός κατά πολύ ανεπτυγμένου μυαλού». Ένας από τους στόχους είναι μια δυνατότητα για τηλεπαθητική επικοινωνία με τους εξωγήινους.

28. Αυτή η διανοητική διεύρυνση εξελίχθηκε σε μια σειρά πειραμάτων ελέγχου του νου υπό την ονομασία MK ULTRA. Ο Δρ Βολφ και οι συνεργάτες του έμαθαν πώς να αποσπούν αλλά και πώς να απωθούν τις ανθρώπινες αναμνήσεις. Το δεύτερο ονομάζεται “Κουκούλωμα Του Μυαλού”. «Αυτές οι τεχνικές δεν είναι τόσο αποδοτικές όσο οι μέθοδοι των εξωγήινων». Αυτό οδήγησε επίσης στην έρευνα πάνω στην “θέαση εξ αποστάσεως” (remote viewing) και άλλα ψυχικά φαινόμενα. «Το τελικό αποτέλεσμα όλων αυτών των πειραμάτων μπορεί να είναι σε κάποιους η πρόκληση για παγκόσμιο νοητικό έλεγχο - μια ανατριχιαστική σκέψη».

29. Υπάρχει μια ομάδα ανίκανων, ξενοφοβικών και παρανοϊκών στρατηγών, επιφορτισμένων με την προστασία των ουρανών της Αμερικής, οι οποίοι φοβούνται και μισούν τους εξωγήινους και μιλούν για πόλεμο εναντίον τους. Γνωστοί με την ονομασία «η Συμμορία», χρησιμοποιούν το οπλοστάσιο του Πολέμου Των Άστρων, που περιλαμβάνει δέσμες ουδετερονίων, για να καταρρίψουν εξωγήινα σκάφη και να φυλακίσουν επιζώντες προκειμένου να τους αποσπάσουν πληροφορίες με τη βία. «Η ίδια η τεχνολογία που μας έδωσαν οι εξωγήινοι χρησιμοποιείται τώρα εναντίον τους». Επιτιμώμενη από πολλούς μέσα στη δορυφορική κυβέρνηση, αυτή η Συμμορία χρησιμοποιεί επιθετικές μεθόδους εναντίον εκείνων που προσπαθούν να δώσουν τέλος στην συγκάλυψη των ΑΤΙΑ. Και αξίζει να σημειωθεί ότι αυτή η επιθετικότητα θα ενταθεί καθώς η μεγάλη ανακοίνωση έρχεται όλο και πιο κοντά.

30. Κορυφαίοι ερευνητές των ΑΤΙΑ και μέλη της δορυφορικής κυβέρνησης που τώρα βοηθούν στην λήξη της συγκάλυψης μπορεί να έχουν προσβληθεί από ψυχοτρονικές συσκευές κατευθυνόμενης ενέργειας που έχει στην κατοχή της η Συμμορία. Άνθρωποι όπως ο Δρ Στήβεν Γκρηρ και ο βοηθός του Σαρί Αντάμιακ (του προγράμματος CSETI), ο γερουσιαστής Στήβ Σιφ, ο αξιωματικός της αεροπορίας Στήβεν Ουίλσον (πρώην επικεφαλής της μονάδας ανάκτησης κατεστραμένων σκαφών “Project Pounce”), ο ίδιος ο Δρ Βολφ, ο πρωτεύων ανώτερός του στη CIA που δεν κατονομάζεται και άλλοι, είτε πέθαναν πρόσφατα είτε υποφέρουν από συγγενείς προς τον καρκίνο παθήσεις. Σύμπτωση;

31. Μέσα από τα γενετικά πειράματά του διαπίστωσε, ότι κάποιοι άνθρωποι, περιλαμβανομένου και του ιδίου, έχουν εξωγήινους γονιδιακούς δείκτες (gene markers).«Πολλοί απ´ αυτούς που είναι ενεργά αναμεμιγμένοι στον χώρο των ΑΤΙΑ θα έχουν προφανώς αυτά τα γονίδια».

32. Μας επισκέπτονται κάμποσες διαφορετικές συνομοσπονδίες εξωγήινων. Σ´ αυτές περιλαμβάνονται:
a. Η Συμμαχία που αποτελείται από ανθρωπόμορφα όντα από τα αστρικά συστήματα του Αλτάηρ, της Ακουίλα και των Πλειάδων.
b. Ο Συνεταιρισμός που έχει δημιουργηθεί από διάφορες φυλές Γκρίζων από το ηλιακό σύστημα του άστρου “ζ” του αστερισμού Reticulum (σ.τ.μ.: ελληνική ονομασία «Δίκτυ»).
c. Η Ομοσπονδία των Κόσμων, που περιλαμβάνει έναν απροσδιόριστο αριθμό διαφορετικών ομάδων εξωγήινων από το Σύμπαν.
d. Οι Ενοποιημένες Φυλές του Ωρίωνα, που αποτελούνται από διάφορα όντα εκείνου του αστρικού συστήματος. Αυτοί οι συνασπισμοί είναι επίσης διασυνδεδεμένοι μεταξύ τους.

33. Σε μια συμφωνία, την οποία έχει υπογράψει ο Συνεταιρισμός, υπάρχει μια «Υπεράνω Κορυφαίας Μυστικότητας» διάταξη των Ηνωμένων Εθνών, που ορίζει ότι κανείς Ζητανός δεν επιτρέπεται να κυκλοφορεί ανάμεσα στο κοινό και να είναι θεατός από αυτό. Δυστυχώς ο φίλος του Δρα Βολφ, ο Κόλτα, βρέθηκε κατά λάθος σε μια απαγορευμένη ζώνη και πυροβολήθηκε από έναν στρατιώτη. Βρήκε τον πληγωμένο «Γκρίζο» να κρύβεται στο διαμέρισμά του. «Έκρυψα τον Κόλτα στην ντουλάπα της κρεβατοκάμαράς μου λίγα λεπτά πριν εμφανιστούν στην πόρτα μου μέλη της CIA. Κατάφερα να φανώ αθώος και τους έδιωξα». Ο Δρ Βολφ κάλεσε ένα φίλο γιατρό που γνώριζε γι´ αυτούς τους εξωγήινους. «Καταφέραμε να σώσουμε τη ζωή του Κόλτα. Ο μόλυβδος είναι τοξικός για τους Ζητανούς. Γι´ αυτό θα μπορούσε να έχει πεθάνει δηλητηριασμένος από το βλήμα παρά από το ίδιο το τραύμα».

34. Τρεις φορές έχει αναβληθεί η υλοποίηση προτάσεων για δημοσιοποίηση - εν μέρει εξ αιτίας του περιστατικού στην S4 το 1975, που διέκοψε τις διαπραγματεύσεις με τους Γκρίζους και εν μέρει εξ αιτίας των τεραστίων επιπτώσεων στη θρησκεία και την παγκόσμια οικονομία. Η πρόσφατη παραδοχή περί ζωής στον Άρη είναι το θεμέλιο για μελλοντικές αποκαλύψεις. Ο Δρ Βολφ είπε ότι σημαντικές δημοσιεύσεις θα συμβούν μεταξύ 2001 και 2005.

35. Το Βατικανό είναι ιδιαίτερα ανήσυχο εν όψει αυτών των επερχόμενων ανακοινώσεων. Έχει ζητήσει από την Αμερικανική Κυβέρνηση να καθυστερήσει, κυρίως σε ότι αφορά στο ζήτημα της θρησκείας, ώστε να υπάρξει περισσότερος χρόνος γι´ αυτό να προετοιμαστεί. Ο Δρ Βολφ είπε ότι ο Πάπας έχει αλλάξει τη Ρωμαιοκαθολική άποψη περί Θεού. «Η μελλοντική γραμμή θα είναι “Δεν είμαστε οι ίδιοι κατ´ εικόνα του Θεού αλλά οι ψυχές μας”».

36. Είχε μιλήσει επί μακρόν στους εξωγήινους για τον Θεό και τον θάνατο. «Τα σώματά μας δεν είναι παρά δοχεία για την ψυχή. Όταν οι άνθρωποι πεθαίνουν η συνείδησή τους απλά μεταβαίνει σε μια άλλη διάσταση». Για τον Θεό ο Δρ Βολφ είπε «Μερικοί εξωγήινοι ονομάζουν Θεό το Αιώνιο - τον δημιουργό πίσω από οτιδήποτε στο Σύμπαν». Για τον Ιησού Χριστό «Ήταν κοινή προσφορά εξωγήινων και γήινων, σταλμένη στη Γη σαν προσπάθεια τερματισμού της ανθρώπινης βίας». Είτε είσαι Ζητανός, Πλειάδιος, Αλταριανός, Άνθρωπος ή οτιδήποτε... έχουμε όλοι τον ίδιο Θεό, είμαστε όλοι οικογένεια.

37. Η δημοσιευμένη ερευνητική εργασία του Δρα Στρέκερ, που προσδιορίζει τον ιό HIV/AIDS ως ανθρώπινο δημιούργημα, είναι σωστή. Η δορυφορική κυβέρνηση έχει ανακαλύψει ότι οι ιοί είναι κρυσταλικοί στη δομή τους και, χρησιμοποιώντας τη σωστή συχνότητα, μπορεί να τους καταστρέψει.

38. Οι Η.Π.Α. είχαν στην κατοχή τους έναν “Γκρίζο”, στον οποίο είχαν δώσει το ψευδώνυμο EBE (από τις λέξεις Extraterrestrial Biological Entity, δηλαδή Εξωγήινη Βιολογική Οντότητα), σαν κρατούμενο/φιλοξενούμενο, από το 1948 ως τον θάνατό του, το 1953. Οι επιστήμονες είχαν αρχικά χρησιμοποιήσει εικονογραφήματα (pictographs) σαν ένα τρόπο επικοινωνίας.

39. Ο Άλμπερτ Αϊνστάιν είχε γνωριστεί με τους “Γκρίζους” και είχε εργαστεί μαζί τους.

40. Μερικοί εξωγήινοι περιστασιακά τρώνε χορταρικά, φρούτα ή λαχανικά. Τα πεπτικά τους συστήματα είναι πολύ πιο αποτελεσματικά από τα δικά μας, εκτελώντας ολοκληρωτική επεξεργασία και απορρόφηση. Κυρίως απορροφούν ενέργεια από τον αέρα. Δεν χρειάζονται επισκέψεις στην τουαλέτα.

41. Η Γη είναι ένας από τους λίγους πλανήτες που δεν ελέγχουν το κλίμα τους. Ένας από τους λόγους που τα εξωγήινα σκάφη συντρίβονται στη διάρκεια κλιματικών ακροτήτων - ειδικότερα εκείνα που χρησιμοποιούν βαρυτική προώθηση. Ο Δρ Βολφ είπε «Τα σκάφη τους δεν διαφέρουν από βάρκες σε μια βίαιη καταιγίδα, κλειδονιζόμενα πάνω-κάτω στα μεγάλα κυλιόμενα βαρυτικά κύματα. Για να αντιμετωπίσουν αυτές τις δυσκολίες μερικοί εξωγήινοι περιβάλλουν τα σκάφη τους με ενέργεια πλάσματος ή πετούν δια-διαστασιακά διαμέσου μιας καταιγίδας».

42. Ένας πλανήτης είναι μια ζώσα οντότητα με τη δική της συνείδηση. Οι εξωγήινοι επικοινωνούν με τους πλανήτες τους για να δημιουργήσουν μια αρμονική σχέση. Ο Δρ Βολφ είπε «Μερικοί πλανήτες ανεγείρουν κτίρια από καθαρό πυρήτιο για τους κατοίκους τους από ασυμβατική αγάπη. Έχω δει και έχω κρατήσει αυτό το πυρήτιο. Έχω επίσης παρακολουθήσει τους Ζητανούς να επικοινωνούν με τη Γη».

43. Οι εξωγήινοι είναι αγανακτισμένοι από το πόσο άσχημα μεταχειριζόμαστε τη Γη. Δεν μπορούν να καταλάβουν γιατί θέλουμε να την καταστρέψουμε. Πώς μπορούν οι πολυεθνικές να ληστεύουν συνεχώς αυτόν τον πλανήτη με τη λαιμαργία και την απλειστία τους. Μια από τις αποστολές της Ομάδας Άλφακομ είναι «να εκτιμήσει αν μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε την τεχνολογία των εξωγήινων για να επαναφέρουμε τη Γη στην παλιά παρθενική της κατάσταση της φυσικής ισορροπίας.

44. Η τεχνολογία που αποκτήσαμε από τους εξωγήινους περιλαμβάνει:
a. Τα LED
b. Την υπεραγωγιμότητα
c. Τα μικροκυκλώματα των ηλεκτρονικών υπολογιστών (computer chips)
d. Τις οπτικές ίνες (fiber optics)
e. Τα lasers
f. Τη γονιδιακή θεραπεία (gene-splicing therapy)
g. Τον κλωνισμό
h. Τον εξοπλισμό νυκτερινής όρασης
i. Την τεχνολογία Stealth
j. Τις συσκευές δέσμης σωματιδίων
k. Τα αεροδιαστημικά κεραμεικά
l. Την βαρυτικά ελεγχόμενη πτήση

45. Στους εξωγήινους αρέσουν πολλά πράγματα των ανθρώπων. Ο Δρ Βολφ εξήγησε «Τους αρέσει ειδικά η μεγάλη μας φαντασία και δημιουργικότητα μαζί με την ικανότητα να έχουμε βαθιά όνειρα. Θα ήθελαν όμως να επιταχύνουν την πνευματική μας εξέλιξη.

46. Πολλοί εξωγήινοι που επισκέπτονται τη Γη είναι πραγματικοί τουρίστες. Ενώ εμείς κάνουμε διακοπές σε άλλες χώρες, περισσότερο προηγμένα όντα επισκέπτονται άλλους κόσμους. «Συγκρινόμενη με τους πλείστους των πλανητών, η Γη είναι σχεδόν μοναδική με την τεράστια ποικιλομορφία της φύσης της, των πολιτισμών και των κατοίκων της. Καθώς οι πρωτόγονοι πλανήτες λιγοστεύουν, εμείς είμαστε μια δημοφιλής ατραξιόν».

47. Μερικοί εξωγήινοι προτιμούν να ζουν υπόγεια, καθώς έτσι μπορούν να ελέγχουν το περιβάλλον ώστε να ταιριάζει στις ανάγκες τους. Επίσης χρησιμοποιούν ηλεκτρομαγνητική θωράκιση, στην οποία τα μόρια είναι τόσο πυκνά, ώστε τίποτε δεν μπορεί την διαπεράσει. Ο Δρ Βολφ επεσήμανε «Δεν έχουμε ακόμη εξερευνήσει τους βαθείς ωκεανούς ή το εσωτερικό του φλοιού της Γης».

48. Η Ομάδα Άλφακομ ανακάλυψε ότι πολλοί ανθρωπόμορφοι εξωγήινοι βρίσκονται τώρα ανάμεσά μας. Είπε «Μπορούν να αναπνέουν τον αέρα μας και στον δρόμο θα φαίνονταν ακριβώς όπως εμείς». Περίπου χίλιοι τύπου Νόρντικ ζουν μόνο στην Ισπανία.

49. Ένας Νόρντικ έχει πρόσωπο τέλειο και πολύ ευαίσθητο εμφανισιακά με πολύ λίγες γραμμές, γαλάζια μάτια και συνήθως ξανθά μαλλιά. Είναι περίπου έξι πόδια ψηλός, πολύ καθαρός, χωρίς σωματική οσμή και επικοινωνεί κυρίως τηλεπαθητικά.

50. Όμως όσο βρίσκεται στη Γη χρησιμοποιεί ένα μικρό εμφυτευμένο φωνητικό όργανο για να συνομιλεί με τους ανθρώπους.

51. Τα εσωτερικά τους όργανα είναι πολύ παρόμοια με τα δικά μας, μολονότι το πεπτικό σύστημα είναι διαφορετικό. Δεν χρειάζονται να τρώνε καθημερινά. Τα κύτταρά τους δεν πεθαίνουν γιατί η γενετική τους είναι διαφορετική

52. Έχουν μια βάση σε ένα γαλλικό νησί της Πολυνησίας και κινούνται ελεύθερα ανάμεσα στους κατοίκους.

53. Οι Νόρντικς έχουν δυνατά μυαλά. Ο Δρ Βολφ είπε «Μπορούν να ανοίξουν μια διαστασιακή πύλη μόνο με μια σκέψη και να εξαφανιστούν σωματικά. Το έχω δει αυτό να συμβαίνει. Ζουν σε ένα πολύ υψηλότερο επίπεδο από εμάς. Οι σκέψεις είναι ενέργεια και οι Νόρντικς χρησιμοποιούν μια συσκευή, που είτε τη φορούν είτε την έχουν σε μια τσέπη, η οποία ενισχύει αυτή την ενέργεια. Επίσης καλωδιώνουν κρυστάλλους για τον ίδιο σκοπό».

54. Ένα απόγευμα του 1990 ένα εξωγήινο σκάφος, συνοδευόμενο από μαχητικά F-16, προσγειώθηκε στο Πουέρτο Ρίκο, σε μια πολυσύχναστη τουριστική τοποθεσία. Οι εξωγήινοι βγήκαν και περπάτησαν ανάμεσα στο πλήθος. Ο Δρ Βολφ είπε «Ήταν μια άσκηση για να δοκιμαστεί η αντίδραση του κοινού». Ο κυβερνήτης αυτού του νησιού έγραψε μια επιστολή στον Πρόεδρο Μπους δηλώνοντας, «στην αρχή διασκεδάσαμε με όλες τις θεάσεις, όμως ύστερα ο κόσμος αγχώθηκε. Τι να τους πώ;» Ο Πρόεδρος προώθησε αυτή την επιστολή στον Δρα Βολφ. Ήταν τυπωμένη επάνω της, σε πολλά σημεία, η σφραγίδα “T52-EXEMPT (E)”, που σημαίνει ότι το έγγραφο αυτό δεν πρόκειται ποτέ να δημοσιοποιηθεί.

55. Ενόσω σπούδαζε στο Μ.Ι.Τ. Για το δίπλωμά του στη Φυσική, ανακάλυψε μια νέα θεωρία για τη διαδικότητα κυμάτων/σωματιδίων, την οποία αργότερα ανέπτυξε σε δέσμη ουδετέρων σωματιδίων.
Ο Δρ Βολφ σχολίασε «Είχα ελπίσει και οραματιστεί, ότι αυτή η τεχνολογία θα εχρησιμοποιείτο για τη θεραπεία του καρκίνου. Αντί αυτού χρησιμοποιήθηκε σαν όπλο, μέρος του προγράμματος SDI (Πόλεμος των Άστρων).

56. Οι εξωγήινοι του είπαν «Όλοι οι κόσμοι στον Γαλαξία είναι συνδεδεμένοι. Μια ατομική βόμβα σαν της Χιροσίμα μπορεί να επηρεάσει κάθε διαφορετικό πολιτισμό». Επίσης εξήγησαν «Η σκέψη είναι ενέργεια. Μπορεί να ληφθεί από άλλους κόσμους. Δεν υπάρχουν σύνορα πουθενά στον Γαλαξία».

57. Η Μοσάντ, η υπηρεσία πληροφοριών του Ισραήλ, «έχει πολύ καλές σχέσεις με τους εξωγήινους και ειδικά με τους Σέμιτικς.

58. Υπάρχει ένας ισχηρός ιστορικός δεσμός με τη χώρα.

59. Το κορυφαίας μυστικότητας διαστημικό αεροσκάφος Αουρόρα κινείται με υγρό μεθάνιοκαι χρησιμοποιεί αντιβαρύτητα. Φέρει ένα οπλικό σύστημα ηλεκτρομαγνητικών παλμών, το οποίο μπορεί να καταστρέψει ένα ραντάρ που παρακολουθεί το σκάφος. Το αεροσκάφος αυτό μπορεί επίσης να ταξιδέψει στη Σελήνη.

60. Μερικοί πιλότοι πολεμικών αεροσκαφών πειραματίζονται με τον νοητικό έλεγχο προκειμένου να κυβερνούν προηγμένα αεροσκάφη. Ο Δρ Βολφ είπε «Μερικά εξωγήινα σκάφη είναι ζωντανά μεταφορικά μέσα, που έχουν την ικανότητα να διαιρούνται και να ανασχηματίζονται. Αυτά τα σκάφη είναι επίσης ικανά να ανταποκριθούν σε εντολές που τους δίνονται μέσω της σκέψης».

61. Η υπόγεια βάση στην Περιοχή 51 είναι μια πόλη με την έκταση του Rhode Island, η οποία συνεχίζει να μεγαλώνει και έχει μια αδελφή βάση, την S4, περίπου δώδεκα χιλιόμετρα μακρυά και άλλη μία που ονμάζεται Indian Springs. Απασχολεί εκατοντάδες εργαζόμενους, πολίτες και στρατιωτικούς, και έχει τουλάχιστον οκτώ διαφορετικά “μαύρα προγράμματα” σε εξέλιξη, με ετήσια χρηματοδότηση δύο δισεκατομμυρίων δολαρίων. Υπάρχουν αυστηρά μέτρα ασφάλειας εξωτερικά, στο εσωτερικό επικρατεί στρατιωτικός νόμος και φρουρείται από περιπόλους επίλεκτων φρουρών. Μερικοί επιστήμονες ζουν στη βάση για έξι μήνες κάθε φορά. Ενώ τα υπνοδωμάτιά τους είναι ενός βασικού τύπου, οι εξωγήινοι ζουν στα δικά τους θαυμαστής σχεδίασης διαμερίσματα. Υπάρχουν επίσης εμπορικά πολυκαταστήματα, καταστήματα στρατιωτικού τύπου και περιοχές αναψυχής με πισίνες, γυμναστήρια και γήπεδα μπάσκετ. Η τροφή είναι εξαιρετική.

62. Οι επιστήμονες της δωρυφορικής κυβέρνησης έχουν δημιουργήσει με επιτυχία ενέργεια μηδενικού σημείου (zero point energy) και ψυχρή σύντηξη (cold fusion). «Χρειάζεται να υπάρξει μια ομαλή μετάβαση σ´ αυτές τις νέες επιστήμες. Αλλιώς η παγκόσμια οικονομία κινδυνεύει να καταρρεύσει».
 
 
anoixti-matia
http://ksipnistere.blogspot.gr/2014/11/blog-post_145.html
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters