Δευτέρα 1 Δεκεμβρίου 2014

ΤΑΥΡΟΚΑΘΑΨΙΑ, ΜΙΝΩΑΣ Ο Α΄ ΜΕΓΑΣ ΝΟΜΟΘΕΤΗΣ…

ΤΑΥΡΟΚΑΘΑΨΙΑ

Τα Ταυροκαθάψια είναι μία εορτή που μας παραπέμπει απ’ ευθείας στην Μινωϊκή Κρήτη. Όμως αυτό το είδος των ταυρομαχιών ελάμβανε χώρα και σε άλλες ελληνικές περιοχές όπως αυτή της Ελευσίνας αλλά και της Εφέσου της Μικράς Ασίας. Είναι μία καθαρά ελληνική εορτή η οποία στον αποσυμβολισμό της αναπαριστά τον πόλεμο του Δία κατά του Κρόνου.
Υπάρχει όμως και μία άλλη αποσυμβολική έννοια του εορτασμού των Ταυροκαθαψίων όπου εκεί φαίνεται η ικανή γνώση των νέων της Μινωϊκής Κρήτης που αποδεικνύεται μέσα από την ισορροπία την οποία επιτύγχαναν στις ασκήσεις τους με τους ταύρους. Η τέλεια ισορροπία, η απόλυτη αυτοσυγκέντρωση είναι αποτελέσματα της γνώσης που λαμβάνουν από τους δασκάλους τους, αλλά και επίσης απόδειξη πως είναι έτοιμη να βγουν σε μία κοινωνία όπου όχι μόνο η μόρφωση αλλά και η εκπαίδευση είναι οι κύριοι αρωγοί μιας σωστής, από κάθε άποψης ζωής.
Ο Δίας είναι ο ταυρομάχος και ο Κρόνος ο ταύρος. Ο Δίας είναι η συμπαντική αρμονία και ο Κρόνος είναι η ημιτελής και άναρχη δόμηση του Κόσμου.
Η εποχή αυτή κατά την οποία λάμβαναν χώρα και άλλες εξίσου αξιόλογες εκφράσεις ( 4η π.Χ. χιλιετηρίδα), είναι η εποχή της έξαρσης της δημιουργικής πνοής των Ελλήνων της νέας γενιάς, της λεγόμενης «του Δευκαλίωνα».
« Κέκροπος δε αποθανόντος, εβασίλευσεν ο Κραναός, εφ’ ου τον επί Δευκαλίωνος λέγεται κατακλυσμόν γενέσθαι…»
« Κραναόν δε εκβαλών, Αμφικτύωνα εβασίλευσεν Αθηνών και το εν Ακροπόλει ξόανον της Αθηνάς ιδρύσατο, και των Παναθηναίων την εορτήν συνεστήσατο…»
« Ερεχθονίου δε αποθανόντος και ταφέντος εν τω τεμένει της Αθηνάς, Πανδίων εβασίλευσε…»
« Πανδίων δε ετέκνωσε Πρόκρην … παίδας δε διδύμους, Ερεχθέα και Βούτην…»
« Πανδίωνος δε αποθανόντος οι παίδες τα πατρώα εμερίσαντο, και την μεν βασιλεία των Αθηνών, Ερεχθεύς λαμβάνει, την δε ιερωσύνην της Αθηνάς και του Ποσειδώνος, Βούτης…»
Μέσα από τις παραπάνω αναφορές του Απολλοδώρου βλέπουμε πρόσωπα και πράγματα της τότε εποχής. Χρήσιμες πληροφορίες για την κοινωνική, πολιτική αλλά και γενικότερα την ζωή μιας εποχής που λάμπρυνε από κατορθώματα, επιτεύγματα και πολιτισμικές εκδηλώσεις σ’ έναν χώρο που έμελλε να λάμψει ένας ανώτερος πολιτισμός! Ένας μοναδικός πολιτισμός που θα κληρονομούσε ακόμη μεγαλύτερη αίγλη από τους συνεχιστές στις επόμενες για χιλιετίες γενιές.
Ο Μίνωας δεν ήταν μονάχα ένας ξακουστός βασιλιάς, αλλά και ένας εξαίρετος νομοθέτης. Κάθε εννιά χρόνια ανέβαινε στο όρος Δίκτη και διανυκτέρευε στην σπηλιά που λεγόταν πως ανατράφηκε ο Δίας από τους Ιδαίους Δακτύλους. Εκεί περίμενε την επιφοίτηση του Μεγάλου Διός, του Πνεύματος του Μεγάλου προγόνου του, του Πατέρα των Θεών και των ανθρώπων, για τους νόμους που έπρεπε να θεσπίσει ώστε να διακυβερνήσει δίκαια τους υπηκόους του.
Ένας παντοδύναμος Μίνωας, καθισμένος στον αλαβάστρινο θρόνο του, τον στολισμένο με γυπαετούς, κρατώντας στο δεξί του χέρι το χρυσό του σκήπτρο, και περιτριγυρισμένος από βουκρανοφόρους φρουρούς, έχοντας στο πλευρό του σοφούς συμβούλους, όπως ο νομοθέτης Ραδάμανθυς, ο αρχιτέκτων Δαίδαλος και ο γνώστης της ιερογλυφικής γραφής της εποχής των Θεών, αρχιερέας των Αθηνών Βούτης.
«… Μίνως δε Κρήτην κατοικών, έγραψε νόμους και γήμας Πασιφάην του Ηλίου και Πεσηϊδος …»( Απολλόδωρος, βιβλ. Γ΄ εδφ. 7).
Ήταν τόσο δίκαιος ο Μίνωας, που μετά τον θάνατό του έγινε κριτής των ψυχών στον Άδη.
http://end-artemi-sorra-cyprus.blogspot.gr/2014/12/blog-post_7.html

Ancient Aliens Αρχαίοι Εξωγήινοι (7x5) ~ Εξωγήινοι και υπερ-ήρωες (Βίντεο)

Σούπερ δύναμη, ταχύτητα και υπερφυσικές ικανότητες. Σε όλη την Ιστορία της Ανθρωπότητας υπάρχουνε αφηγήσεις για οντότητες κι ανθρώπους με απίστευτες δυνάμεις. Οι πιο γνωστοί από όλους είναι φυσικά οι Ολύμπιοι.

Θα μπορούσαν αυτές οι αρχαίες ιστορίες να είναι αληθινές ή ακόμη, να έχουν εξωγήινη προέλευση;

-Ήταν η μεγάλη δύναμη του Ηρακλή αποτέλεσμα ενός ρομποτικού εξωσκελετού;
-Ποιά μαγικά αντικείμενα σφυρηλάτησε ο Ήφαιστος στη Λήμνο;
-Τα σύγχρονα κόμικ είναι αντίγραφα από την μυθολογία των αρχαίων;




krasodad

Άγνωστο φωτεινό αντικείμενο κάνει «βόλτες» πάνω από την Πανεπιστημίου! (video)

Η καταγραφή μέσω κινητού τηλεφώνου ενός φωτεινού αντικείμενου στον ουρανό πάνω από την οδό Πανεπιστημίου στο κέντρο της Αθήνας στις 3 το μεσημέρι, είναι σίγουρα κάτι πολύ εντυπωσιακό αλλά και σπάνιο. Το φαινόμενο  ήταν ορατό για πάνω από δύο λεπτά, το μέγεθος αρκετά μεγάλο, ενώ η έντονη φωτεινότητα που εκπέμπει, κρύβει το κύριο σώμα με αποτέλεσμα να μην είναι ορατό το σχήμα. Προβληματισμό δημιουργεί επίσης η ακανόνιστη πορεία του που δεν ταυτίζετε με κάποια από τα γνώριμα ιπτάμενα μέσα. 

Τα συμπεράσματα δικά σας..  
 
 
erenzw

Ιερή παραγωγή αγίων

Το επίπεδο ευπιστίας, ηλιθιότητας και απελπισίας του πρόβατου – ποιμνίου, αναπτύχθηκε σε τέτοιο επίπεδο, ώστε να αποδέχεται οποιαδήποτε «θαυματοποιό» ανοησία κι απάτη από την πιο εξωφρενική έως την πιο γελοία για κάτι αληθινό και ακόμη χειρότερα ως θεόπνευστο! Έτσι λοιπόν και για να διατηρείται η πίστη σε μπούρδες και τερατολογίες και για να υποτάσσεται το κοπάδι και να παραμένει στο μαντρί, οι εκκλησίες δημιούργησαν στρατιές αγίων και θαυματοποιών, η ύπαρξη των οποίων στις μέρες μας χλευάζει και προκαλεί τη νοημοσύνη και την πολύπαθη ΛΟΓΙΚΗ.
Στην βιομηχανική παραγωγή των αγίων ακολουθείται ένα κοινό προπαγανδιστικό μοτίβο. Οι υποψήφιοι άγιοι, αν είναι γυναίκες, είναι όμορφες και κάποιος ισχυρός τύραννος τις καλοβλέπει, αλλά αυτές δεν του κάθονται, γενικά στην βιομηχανία αγιοποίησης όλοι οι υποψήφιοι προέρχονται από «καλές» οικογένειες και για κάποιον άγνωστο λόγο αρχίζουν να θαυματοποιούν. Καθ’ όλη τη διάρκεια των βασανιστηρίων αντέχουν, φαίνεται όμως πως όταν έρχεται η ώρα του δήμιου, η δύναμη του πάνσοφου και παντοδύναμου Γιαχβέ εξανεμίζεται και οι θαυματοποιοί, που αργότερα ανακηρύσσονται άγιοι, τρέχουν ανεμπόδιστα να τον συναντήσουν στον άλλο κόσμο.
Η «παρουσία» αυτών των αγίων στη ζωή του πρόβατου σήμερα, η αναπαραγωγή των «θαυμάτων» τους και η πώλησή τους στον μαζάνθρωπο χριστιανό κάθε δόγματος και αίρεσης, συνιστούν σκάνδαλο τεραστίου μεγέθους και απάτη ολκής, με το αζημίωτο φυσικά [υλικά και ενεργειακά] για τα χριστιανικά ιερατεία που εμπορεύονται την υπακοή του ανθρώπινου ζώου – πιστού. Κανείς όμως εισαγγελέας από την «ανεξάρτητη» δικαιοσύνη δεν έχει επιληφθεί έως σήμερα όπως θα όφειλε να έχει πράξει.
Ασύδοτα τα ιερατεία, με την παραγωγή και προβολή των βιομηχανοποιημένων αγίων [αλλά όχι μόνο αυτών] εξαπατούν με μαφιόζικο τρόπο, ανεξέλεγκτα κι ασύστολα κάθε πρόβατο-πιστό  ξεπερνώντας κάθε όριο λογικής ή έστω ανθρωπιάς. Διαβάστε και φρίξτε όσοι έχετε λίγο μυαλό εν λειτουργία στο κεφάλι σας μερικά αποσπάσματα από το βιβλίο «Ιερές Βλακείες» του Στέλιου Κανάκη, σε ελαφρά διασκευή.
Η βιομηχανία αγιοποιήσεων και προστασιών της Εκκλησίας, κάνει τον κατάλογο των προστατών αγίων και οσίων, εξαιρετικά μακρύ, σχεδόν όλοι, έχουν αναλάβει και μια «εργολαβία», ενώ αρκετοί, περισσότερες της μιας! σε άλλες περιπτώσεις δε, μία προστασία την αναλαμβάνουν πολλοί «προστάτες» άγιοι, γεγονός που καθιστά σχεδόν αδύνατη την αναφορά σε όλους αυτούς που σας «φυλάνε» και μας προστατεύουν σε κάθε τομέα της ζωής σας. Οι περισσότεροι «προστάτες» άγιοι οφείλουν την ιδιότητα αυτή -του προστάτου- που τους έχει προσάψει η Εκκλησία, σε κάποια ενασχόληση ή επάγγελμα που άσκησαν κατά την διάρκεια του βίου τους, ή και σε άσχετα γεγονότα που συνδέθηκαν με την «αγιότητά» τους και τα οποία επί τα πλείστα υπερβαίνουν τα όρια της φαιδρότητας και της ακατάσχετης τερατολογίας.
Αγάπιος – Προστάτης των δραπετών. Ήταν μοναχός από το Άγιο Όρος, της περιοχής Βατοπεδίου. Ο όσιος ασκήτευε όταν Αγαρηνοί πειρατές τον συνέλαβαν και τον πούλησαν σκλάβο σε έναν πλούσιο συμπατριώτη τους. Ο όσιος πέρασε πολύ άσχημα στην σκλαβιά του. Ήταν αλυσοδεμένος συνεχώς και ο κύριός του τον χρησιμοποιούσε σε πολύ βαριές δουλειές. Κάποια στιγμή ο όσιος κατάφερε να δραπετεύσει. Επέστρεψε στο Άγιο Όρος και πήγε να βρει τον γέροντα που είχε για πνευματικό.
Ο γέροντας τον μάλωσε που δραπέτευσε και του είπε πως πρέπει να επιστρέψει στον κύριό του. Ο Αγάπιος ξαναγύρισε στον Αγαρηνό, του διηγήθηκε τα πάντα και του ζήτησε συγγνώμη που δραπέτευσε. Ο Αγαρηνός και οι δύο υιοί του θαύμασαν την υπακοή του Αγάπιου και αφού του έδωσαν την ελευθερία του, του ζήτησαν να τους πάρει μαζί του στο Άγιο Όρος ως συνοδεία. Οι Αγαρηνοί βαπτίσθηκαν και μόνασαν μαζί με τον Αγάπιο. Όχι τίποτε άλλο, αλλά για να μην νομίσετε ότι μόνο στην τηλεόραση γίνονται αυτά.
Στυλιανός – Για να «στυλώσεις». Τιμάται και ως γιατρός ανίατων ασθενειών. Όταν πέθαινε το παιδί ενός ζευγαριού, οι μητέρες ζωγράφιζαν την εικόνα του αγίου να κρατά ένα βρέφος και τον επικαλούνταν. Αμέσως οι μητέρες «στυλώνονταν», συλλάμβαναν και γεννούσαν άλλο παιδί. Αλλά και άρρωστα παιδιά μετά την επίκληση του αγίου γίνονται καλά (στυλώνονται). Ιδιαίτερα προστατεύει τα νόθα παιδιά λόγω σχετικού θαύματος. Κάποτε οι χωριανοί κυνηγούσαν να πάρουν το παιδί που γέννησε παράνομα μία γυναίκα. Ο άγιος έκρυψε το βρέφος μέσα στη μακριά γενειάδα του και έτσι γλίτωσε από τους διώκτες του. Που είχε φτάσει η «επιστήμη» κάποτε !
Γεράσιμος ο Ιορδανίτης: Ο τύπος μιλούσε με τα ζώα, δεν αναφέρεται αν του μιλούσαν κι αυτά ή έστω αν του έδιναν κάποια σημασία, μάλλον μονόπλευρη ήταν η επικοινωνία και ήταν και μάντης, του αποδίδεται και μια ημιανάσταση διότι, όταν πέθανε κάποιος μοναχός του, δεν τον αποχαιρέτησε. Πήγε λοιπόν, τον ανέστησε για να τον αποχαιρετήσει και στη συνέχεια τον πέθανε πάλι για να συναντηθούν στη δευτέρα παρουσία.
Παναγία τη σεϊδανάγια: Στη βιομηχανία της απάτης σχεδόν καθημερινά και η τηλεόραση. Σε εκπομπή του ΑΝΤΙ, σε μία από τις πολλές σχετικού περιεχομένου που συναντάμε στα κανάλια, (Καλημέρα στον ΑΝΤΙ – 12/08/05), ακούμε να διηγείται ένας παπάς και η τηλεόραση να μεταδίδει, για ένα Σαουδάραβα πλούσιο που δεν μπορούσε να κάνει παιδιά. Με τα πολλά, του σύστησαν την παναγία τη σεϊδανάγια, η οποία γκάστρωνε γυναίκες, με τον κρίνο !!!
Πράγματι, μετά από μία επίσκεψη η γυναίκα του μένει έγκυος, δεν αναφέρουν για κρίνο, η παναγία η σεϊδανάγια, τον κράτησε για την πάρτη της. Μόλις γέννησε, ο ευτυχής πατέρας αποφάσισε να δωρίσει ένα χρηματικό ποσό στο μοναστήρι της. Στο δρόμο τον ληστεύουν και τον κατακρεουργούν κόβοντας κεφάλι, χέρια, πόδια και ότι άλλο προεξείχε, μάλιστα σε πολλά κομμάτια κι έπειτα τον χώνουν στο πορτμπαγκάζ αυτοκινήτου. Τους πιάνει η αστυνομία, ανοίγει το καπό και ο Σαουδάραβας πετάγεται έξω ματωμένος, αλλά ραμμένος, επιμένοντας πως τον έραψε η παναγία η σεϊδανάγια, με τη βοήθεια του γιου της. Αυτό στην τηλεόραση εν έτη 2005!
Θεόδωρος ο Συκεώτης – Προστάτης των εξώγαμων παιδιών και των ανύπανδρων μητέρων. Καρπός αμαρτωλής σχέσης ενός βασιλικού ταχυδρόμου και μιας νεαρής κοπέλας, της Μαρίας. Ο πατέρας του εγκατέλειψε την μητέρα του και ο Θεόδωρος μεγάλωσε σαν νόθο. Ευτυχώς η μητέρα του συνήλθε, συνειδητοποίησε την αμαρτία της, ανέλαβε την υποχρέωσή της και αφιερώθηκε αποκλειστικά στη σωστή ανατροφή του μικρού Θεοδώρου. Αξιώθηκε να δει τον υιό της μεγάλο πνευματικό άνδρα, στην υπηρεσία της Εκκλησίας. Φανταστείτε να μην έμπαινε στην «υπηρεσία» της Εκκλησίας, τι θα έγραφαν τώρα γι’ αυτόν και τη μάνα του.
Χριστόφορος – Προστάτης των ταξιδιωτών, των οδηγών και της «ταρίφας» Ο άγιος παρουσιάζεται να μεταφέρει στους ώμους του παιδιά όπου τους περνά έναν χείμαρρο. Γι’ αυτό προστατεύει τους αυτοκινητιστές (ταξί κ.λπ.) αλλά και κάθε είδους ταξιδευτές, επιβάτες και μη. Και οι μεταφορείς επικαλούνται συχνά την προστασία του. Λέγεται πως ο άγιος (που ήταν άσχημος και σωματώδης) κάποτε ρώτησε έναν ερημίτη, πώς να αγιάσει! Αυτός του είπε να κάνει νηστεία και προσευχή. «Εγώ δεν ξέρω από προσευχές και να νηστέψω μου είναι δύσκολο», απάντησε ο Χριστόφορος.
«Τότε διάθεσε την δύναμή σου στον Χριστό και σε όποιον τη χρειάζεται», του απάντησε ο σοφός ερημίτης. Ο Χριστόφορος διάλεξε ένα ορμητικό ποτάμι, εγκαταστάθηκε στην όχθη του και όποιος διαβάτης ήθελε να περάσει το ποτάμι, τον έπαιρνε στον ώμο του και τον περνούσε απέναντι. Κάποτε εμφανίστηκε στην όχθη του αγριεμένου ποταμού ένα μοναχικό παιδί. Ο μετέπειτα άγιος προσφέρθηκε να το περάσει απέναντι.
Το ανέβασε στον ώμο του, όμως με έκπληξη διαπίστωσε ότι το παιδί ήταν πολύ βαρύ. «Όλο τον κόσμο να κουβαλούσα δεν θα ήταν τόσο βαρύς», είπε ο άγιος. «Δεν κουβαλάς μόνο όλον τον κόσμο, αλλά και τον Πλάστη του» απάντησε το παιδί, που δεν ήταν άλλο από τον ίδιο τον κύριο. Ο άγιος μπορεί να θεωρηθεί και προστάτης των «άσχημων», γι’ αυτό και παρουσιάζεται πολλές φορές σκυλόμορφος. Ο «προστάτης» πάντως φαίνεται να μεροληπτεί ανάμεσα σε ταξιτζήδες και επιβάτες.
Ο Ανδρέας, αγιούλης κι αυτός, που εκτός των άλλων, φύτρωναν και τα δάχτυλα που του έκοβαν οι διώκτες του. Η Αικατερίνη, που υποτίθεται πως αρραβωνιάστηκε τον Γιαχβέ με προτροπή της μαμάς του, αχρήστεψε όλα τα μηχανήματα βασανισμού της και όταν την αποκεφάλισαν, αντί για αίμα έτρεχε γάλα. Το πτώμα της το μετέφεραν άγγελοι στο όρος Σινά, όπου παρέμεινε έως τον 6° αιώνα που την έχωσαν οι μοναχοί της περιοχής σε μαρμάρινη θήκη. Ο Νικόλαος, εκτός της ειδικότητας να ηρεμεί τη θάλασσα, το έπαιζε τσαμπουκάς χαστουκίζοντας τον Άρειο στην πρώτη οικουμενική σύνοδο, τον επισκέπτονταν στο κελί του ο Γιαχβέ και η μαμά του και πεθαμένος αντιμετώπισε μ’ επιτυχία το διάβολο που είχε ζηλέψει τη δόξα του και προσπάθησε να κάψει το ναό του.
O Φανούρης άγιασε γιατί έσωσε τρεις παπάδες που τους είχαν πιάσει σκλάβους οι Αγαρηνοί και λόγω της ομώνυμης πίτας που άφησε στα πρόβατα. Γίνεται από αλεύρι, ζάχαρη, κανέλα, λάδι που τα ανακατώνουνε, τα ζυμώνουνε και αφού τα βάλουνε σε στρογγυλή φόρμα, ψήνουνε σε χαμηλή θερμοκρασία. Έτσι βρίσκουνε δουλειά αν είναι άνεργοι, τα κλειδιά τους, την υγειά τους σύντροφο αν δεν έχουνε και ό,τι άλλο βάλει ο νους τους. Εκτός φυσικά από μυαλό στο κεφάλι τους ή κάποιο ίχνος λογικής.
Η οσία Μαρία η Αιγύπτια ήταν πουτάνα. Μετά από μια φωνή που άκουσε, αποτραβήχτηκε για σαράντα επτά χρόνια στην έρημο. O Γιαχβέ της είχε μάθει την τέχνη να περπατά στο νερό. Κάποια στιγμή πέθανε, κι ένα λιοντάρι έσκαψε το λάκκο της για να τη χώσουν.
Η Βαρβάρα έζησε επί Διοκλητιανού. Έφτιαξε στο μπάνιο της τρία παράθυρα που συμβόλιζαν το άγιο πνεύμα και ο πατέρας της την κυνήγησε. Αυτή χώρισε ένα βράχο στη μέση, οι υπόλοιποι ανησύχησαν και την έχωσαν στο μπουντρούμι. Το βράδυ τη βασάνιζαν και το πρωί την έβρισκαν θεραπευμένη. Είδαν κι απόειδαν και την αποκεφάλισε ο πατέρας της για να ησυχάσει, γυρίζοντας όμως σπίτι του τον βρήκε κεραυνός κι έτσι από τότε η κόρη του είναι προστάτης του πυροβολικού, των κυνηγών, τον δολοφόνων και κάθε ένοπλου.
Η Παρασκευή ήταν καλλονή, αλλά επέμενε αδιάφορα πως η ομορφιά είναι «ο κρυπτός της καρδίας άνθρωπος». Οι Εβραίοι, ως συνήθως, τη διέβαλλαν στον Μάρκο Αυρήλιο κι αυτός, λιγωμένος από την ομορφιά της, προσπάθησε μάταια να τη συνετίσει. Την έχωσαν σε μια σπηλιά μ’ ένα άγριο θηρίο, αλλά αυτή φύσηξε και το θεριό τέζα. Οι δεσμώτες όπως ήταν φυσικό τρομοκρατήθηκαν και η Παρασκευή το έσκασε συνεχίζοντας το βιολί της σε άλλη πόλη. Τελικά, την αποκεφάλισαν κι ησύχασαν.
Άμμωνας – Προστάτης των «ελευθέρων ηθών» γυναικών.  Ο όσιος Άμμωνας έζησε και έδρασε την εποχή του Μεγάλου Αντωνίου. Λέγεται ότι έφθασε σε τέτοια ύψη αγιότητας και απάθειας, που όχι μόνο δεν απαντούσε στους υβριστές τους, αλλά προσευχόταν γι’ αυτούς. Τους ευλογούσε και πολλές φορές τους βοηθούσε κιόλας. Οι υβριστές και οι συκοφάντες του ήταν πολλοί, γιατί ο Άμμωνας είχε αφιερώσει μεγάλο μέρος της ζωής του να βοηθά τις παραστρατημένες γυναίκες, τις αμαρτωλές και τις πόρνες να επανέρχονται στο σωστό δρόμο. Καλά, καλά. Ξέρω τι σκέφτεστε τώρα. Ε εντάξει. Να μην ανταμειφθεί κι αυτός για τον κόπο του, κάπως;
Ξένη της Πετρουπόλεως – Προστάτιδα των αλκοολικών. Βοηθάει τους αλκοολικούς, ενώ είναι και προστάτις κατά των συζυγικών ερίδων που προκαλεί το αλκοόλ. Πως ακριβώς τους βοηθάει ρε παιδιά; Επιμένω στην ερώτηση!
Τρύφων – Ο προστάτης των αμπελιών. Προστατεύει αγροκτήματα, κήπους, αμπέλια, θεραπεύει νόσους και αποδιώκει δαιμόνια. Έχει διασωθεί ξορκισμός στο όνομά του αγίου, όπου στρέφεται κατά των εντόμων που καταστρέφουν τα αμπέλια, τους κήπους, τα μποστάνια και γενικότερα τα χωράφια. Σε αυτόν τον ξορκισμό, φέρεται ο άγιος να διατάζει τα έντομα να πάνε σε τόπο άνυδρο και ακαλλιέργητο, γιατί διαφορετικά, με την επίκληση του θεού, θα στείλει στρουθιά (σπουργίτια) να τα αφανίσουν. Την ημέρα της εορτής του, κανείς αμπελουργός δεν πάει στο αμπέλι του, ούτε κάνει αγροτικές δουλειές, γιατί πιστεύεται ότι μεγάλο κακό θα βρει αυτόν, τα αμπέλια του και τα παιδιά του. Γι’ αυτό σας λέω … Μην ξοδεύεστε σε εντομοκτόνα. Αφού έχουμε τον άγιο.
O Αρτέμης είναι προστάτης άγιος των μπάτσων, των όρχεων και θεράπευε ασθένειες διδύμων. Ο Νεκτάριος, που είναι πρόσφατος άγιος, πέθανε στο Αρεταίειο νοσοκομείο. Τον πήγαν στην Αίγινα και όταν προσπάθησαν να του φορέσουν το πετραχήλι και το ωμοφόριο, ο νεκρός έσκυψε για να τους βοηθήσει. Για κάποιο άγνωστο λόγο έχει αδυναμία στις παντόφλες που του προσφέρουν οι πιστοί κι αργότερα τις παίρνουν πίσω φθαρμένες κι εννοείται θαυματουργές.
Ο Παντελεήμων, που ήταν κι αυτός νεροπερπατητής, αφού είδαν κι απόειδαν με τα βασανιστήρια, αποφάσισαν να τον αποκεφαλίσουν, αλλά αντί για αίμα, να σου να τρέχει το γάλα ποτάμι. Το είδαν αυτό οι στρατιώτες κι έγιναν χριστιανοί. Στο τέλος, ο ίδιος ο άγιος ζήτησε την εκτέλεσή του. Η Αγάθη έζησε επί αυτοκράτορα Δέκιου. Ήταν όμορφη, με ωραίο σώμα, ευγενικής καταγωγής και πλούσια. O Κυντιανός, άρχοντας της Κατάνης, άρχισε, και με το δίκιο του, να την καλοβλέπει. Η Αγάθη τον έχει χεσμένο και προσκυνά τον Γιαχβέ.
Ο άρχοντας τα παίρνει, τη βασανίζει και της κόβει τα βυζιά. Το βράδυ ο Πέτρος της βάζει άλλα, τα ίδια, μεγαλύτερα, θα σας γελάσω, τα βλέπει ο Κυντιανός, την πετάει στη φωτιά, μέγας σεισμός γίνεται κι επιτέλους η Αγάθη πάει προς θεού της. Τον Κυντιανό τον τρώνε τα άλογά του, για να μάθει να μην πειράζει τα μεμε που παίζει ο Γιαχβέ.
Σεραφείμ, ο εν Λειβαδεία – Ο «οικολόγος» προστάτης. Προστάτης των κήπων, των αγρών, των σπαρτών, των σταφιδαμπέλων και εν γένει των δένδρων και των φυτών. Αυτόν πως και δεν τον βάλαν σε κανένα ψηφοδέλτιο οι Οικολόγοι-Πράσινοι;
Ο Μηνάς μπαίνει σ’ ένα πανδοχείο ψάχνοντας έναν προσκυνητή του, που είχε τεμαχίσει προηγουμένως ο πανδοχέας. Αφού τον βρίσκει, τον συναρμολογεί, ο προσκυνητής συνέρχεται και ο άγιος, αφού σπάει στο ξύλο τον πανδοχέα για να τον συνετίσει, παίρνει το δρόμο του. Για πολλά χρόνια τον χάσαμε, μέχρι το 1826 που οι Τούρκοι έβαλαν στο νου τους να σφάξουν κόσμο στην εκκλησία του στο Ηράκλειο της Κρήτης.
Βέβαια, το 1821 οι Τούρκοι είχαν ξανασφάξει χιλιάδες και όλους τους επισκόπους του νησιού, αλλά τότε φαίνεται πως ο Μηνάς ήταν απασχολημένος. Στα 1826 όμως κι ενώ οι Τούρκοι είναι έτοιμοι να μπουκάρουν στην εκκλησία, να σου ένας ασπρομάλλης καβαλάρης που τους κατατροπώνει. Μαθαίνουν οι Τούρκοι πως πρόκειται για τον Μηνά κι από τότε προσφέρουν δώρα στο ναό του.
Το θαύμα της Άννας είναι εντυπωσιακότατο. Μια άρρωστη γυναίκα και το επίσης άρρωστο παιδί της από την Αρτάκη φτάνουν στην εκκλησία της Άννας για να τους θεραπεύσει, όπου παρευρίσκονται κι εκατοντάδες άλλοι πάσχοντες. Μένουν νηστικοί σαράντα μέρες και ξαφνικά η εικόνα της αγίας αρχίζει το σουλάτσο. Αφού έκοψε διάφορες βόλτες, στάθηκε οριζόντια στο κεφάλι της άρρωστης και στριφογύριζε σαν προπέλα. Πάνω εκεί μια δύναμη σπρώχνει τη γυναίκα και το παιδί της στη θάλασσα. Εκείνη μ’ όλα αυτά την πιάνει μια σκοτοδίνη και βουτάει τρεις φορές το παιδί της στη θάλασσα και το αφήνει μέσα.
Τρέχουν άλλοι να το σώσουν, η εικόνα είχε πάψει να κάνει την προπέλα και είχε απλωθεί στη θάλασσα, η άρρωστη κρατιόταν από αυτήν και η εικόνα την έκανε βόλτες σαν κρις-κραφτ. Η γυναίκα φαίνεται πως ζαλίστηκε, έκανε εμετό κι έβγαλε ένα πολύ άσχημο πράγμα από το στόμα της και ξαναγύρισε στην εκκλησία με την εικόνα καπέλο. Ως ήτο φυσικό, η γυναίκα και το παιδί θεραπεύτηκαν και συνεχίστηκε κι ο αγιασμός που είχε διακοπεί.
Η Μαρίνα έδρασε επί αυτοκράτορα Κλαύδιου. Ομορφούλα κι αυτή, έμεινε ορφανή στα δώδεκα και την προσηλύτισε στο χριστιανισμό η γυναίκα που τη μεγάλωνε. Την είδε ο έπαρχος Ολύμβριος και την ορέχτηκε, αλλά η Μαρίνα επέμενε στο υβρίδιο του Γιαχβέ. Τα πήρε ο άλλος κι έβαλε να την ξεσκίζουν με σιδερένια νύχια αλλά την επομένη την έβρισκαν θεραπευμένη. Τελικά ο Ολύμβριος της πήρε το κεφάλι κι ησύχασε κι ετούτος.
O Σπυρίδων όσο ζούσε έκανε διάφορα εντυπωσιακά, από το να μαζεύει σύννεφα και να βρέχει, μέχρι να αποσύρει τα νερά από πλημμύρες, και ήταν μάντης και θαυματουργός σοβαρός αφού ανάσταινε κόσμο και κοσμάκη. Συνεχίζει δε το ίδιο βιολί και σήμερα που το σκήνωμά του είναι περιουσία των Κερκυραίων και πιο συγκεκριμένα η κύρια πηγή εσόδων της εκκλησίας.
Η Ευθυμία μπόρεσε νεκρή να κατατροπώσει τους μονοφυσίτες. Επειδή δεν έβγαζαν άκρη στην οικουμενική σύνοδο της Χαλκηδόνας για το ποιος έχει δίκιο, αποφάσισαν να γράψει η κάθε πλευρά σε βιβλίο τις απόψεις της και να θέσουν τα βιβλία στο λείψανο της αγίας που το είχαν εύκαιρο για τέτοιες χρήσεις. Όταν άνοιξαν το φέρετρο μετά από κάποιο χρόνο, το βιβλίο των ορθοδόξων ήταν στα χέρια της, των μονοφυσιτών στο μουνί της … και οι μονοφυσίτες την πάτησαν, γιατί οι ορθόδοξοι έχουν πάντα δίκιο.
Όταν τέλειωσαν οι ζουρλοί μάρτυρες και οι αλλοπαρμένες ομορφούλες πόρνες και μη, τα ιερατεία δεν το έβαλαν κάτω. Άρχισε η φανταστική παραγωγή αγίων και ομοίων τους. Ο γνωστός σε όλους άγιος Βαλεντίνος ήταν μια περίπτωση ευεργέτη που παραχώρησε έκταση για να χτιστεί μια εκκλησία που ονομάστηκε «Βασιλική του Βαλεντίνου». Εκατό χρόνια αργότερα μετονομάστηκε σε «Βασιλική του Αγίου Βαλεντίνου».
Ένας συγγραφέας-απατεώνας μετέτρεψε τον Βαλεντίνο σε Ρωμαίο παπά, τον έβαλε να διώκεται από τον αυτοκράτορα Κλαύδιο Β’, ο οποίος και τον «δολοφονεί» στις 14 Φεβρουαρίου στο σημείο της Φλαμινίας Οδού όπου ο ανίδεος και πραγματικός Βαλεντίνος είχε προσφέρει την έκταση και χτίστηκε η εκκλησία. Επόμενος απατεώνας τον προβιβάζει σε επίσκοπο του Τέρνι που μαρτύρησε στη Ρώμη και οι μαθητές του βούτηξαν το λείψανο και το έθαψαν στο 101 χλμ της Φλαμινίας Οδού. Με τον ίδιο τρόπο από την «εκκλησία της Καικιλίας» που θεμελιώθηκε από την αυτοκράτειρα Καικιλία τον 3° αιώνα, φτάσαμε στη «θαυματουργή» αλλά και ανύπαρκτη παρθένο μάρτυρα, δύο αιώνες αργότερα.
Στον Μεσαίωνα, το δημοφιλέστερο βιβλίο ήταν η συλλογή ανύπαρκτων και κατασκευασμένων μαρτύρων. Με τίτλο Ι,εββηάα Αισεα (Χρυσός Θρύλος), γράφτηκε το 1260 από το δομινικανό καλόγερο Ιάκωβο ντε Βοράτζινε και είχε τέτοια δημοτικότητα, ώστε σώζονται περισσότερα αντίγραφα ακόμη κι από τη Βίβλο.
Να μην ξεχάσουμε την αγία Μπερναντέτ. Η Μπερναντέτ Σουμπιρούς ήταν μια δεκατετράχρονη αναλφάβητη μπροστά στην οποία το 1858 στη Λούρδη παρουσιάστηκε η Μαρία δεκαοκτώ (!) φορές και της δήλωσε ευθαρσώς κι αμετακλήτως: «Εγώ είμαι η Άμωμος Σύλληψη.» Μετά από αυτό, οι εξελίξεις ήταν ραγδαίες. Χτίστηκε βασιλική που την επισκέπτονται κάθε χρόνο πέντε εκατομμύρια άνθρωποι, εντοιχίστηκε πλάκα όπου ο επίσκοπος διαβεβαιώνει πως πράγματι η Μαρία παρουσιάστηκε και η μικρή βλαμμένη έγινε αγία. Από τότε η Μαρία πήρε φόρα και έχει εμφανιστεί μέχρι σήμερα 21.000 (κατά Πιερτζόρτζιο Οντιφρέντι) φορές, κι αυτές μόνο στη Δύση.
Τα «θαύματα» και οι άγιοι, ως απόδειξη της ύπαρξης του θεού, μας προκαλούν ακόμη και σήμερα. Ο μοναχός Βησσαρίων Κορκολιάκος πέθανε το 1991. Δεκαπέντε χρόνια μετά, έχει γίνει είδωλο πτωματολαγνείας στην οποία τα χριστιανικά ιερατεία διακρίνονται εξόχως. Το πτώμα του όχι μόνο δεν έχει αποσυντεθεί εντελώς αλλά ευωδιάζει κιόλας, φυσικά, εντέχνως. Οι πιστοί συρρέουν και η μονή τα οικονομάει. Ο γνωστός ιατροδικαστής Π. Γιαμαρέλος μίλησε για ανεξήγητο γεγονός. Για την υπόλοιπη επιστήμη, αλλά και για όποιον διαθέτει λίγο μυαλό στο κεφάλι του κι όχι φάβα, είναι ευκόλως εξηγήσιμο.
Στην Τήνο και αλλού, με τη συνδρομή και την κάλυψη των κυβερνώντων, χιλιάδες άνθρωποι κάθε χρόνο καταρρακώνουν την αξιοπρέπειά τους και έρπουν, θύματα, προς τη «θαυματουργή» εικόνα μιας παναγίας, από τις χιλιάδες με κάτι πιθανά κι απίθανα ονόματα που κυκλοφορούν, που αποδίδει τεράστια ποσά στην εξαργύρωση της ελπίδας των καταφρονεμένων προβάτων.
Ο χριστιανισμός έρχεται να ανακηρύξει θεόπνευστους τους αυτοκράτορες και κάθε εξουσία, ανεξαρτήτως του βαθμού εκμετάλλευσης που επιβάλλει στις μάζες και του τρόπου αναρρίχησης σ’ αυτήν. Αποδέχεται την ύπαρξη των εκμεταλλευτριών τάξεων, ευχόμενος απλά να είναι φιλάνθρωπες κατά την άσκηση της εξουσίας τους επί των καταπιεζόμενων. Κατά το χριστιανισμό, όλα τα δεινά που υφίστανται οι εκμεταλλευόμενοι δεν είναι τίποτα περισσότερο από την εξόφληση του χρέους τους για το προπατορικό αμάρτημα και άλλες αμαρτίες που ο πάνσοφος θεός του επιβάλλει για τον εξαγνισμό μας.
Ο χριστιανισμός κηρύσσει την υποταγή, τη δουλοπρέπεια, την αμορφωσιά, την περιφρόνηση του σώματος. Διαμορφώνει άβουλα, αμαθή, μισόζωα και μισάνθρωπα όντα, θύματα των γελοιωδέστερων δοξασιών και προκαταλήψεων.
Σχετικά με τους πρωτόπλαστους, στη Γένεση γίνεται της τρελής. Κατά την έκτη μέρα: «Και εποίησεν ο Θεός τον άνθρωπον […] άρσεν και θήλυ εποίησεν αυτούς.» (Γένεσις Α’ 26). Φαίνεται όμως πως, λόγω φόρτου εργασίας ίσως, ο θεός ξέχασε πως έπλασε και τους δύο κι έτσι την έβδομη μέρα διαπιστώνει πως «ου καλόν είναι τον άνθρωπον είναι μόνον· ποιήσωμεν αυτώ βοηθόν» και άντε ξανά την Εύα εις διπλούν, από το πλευρό του αυτή τη φορά, διά πάσαν χρήσιν και πάσαν μαλακίαν.
Από το εργαστήριο των μισάνθρωπων του χριστιανισμού παρήχθησαν ο μισογυνισμός, ο ρατσισμός, η γενοκτονία και η μαζική εξαφάνιση λαών, πολιτισμών, αιρετικών, αλλόθρησκων και άθρησκων. Χιλιάδες γυναίκες, από τον 4° αιώνα κι εντεύθεν, βασανίστηκαν, μαστιγώθηκαν, διαπομπεύτηκαν ή ακόμη και θάφτηκαν ζωντανές ως μοιχαλίδες, πόρνες ή μάγισσες από τα ανθρωποειδή του Γιαχβέ και του γιου του. Κορυφαίοι γυναικοφάγοι της εποχής, που ο μισογυνισμός εδραιώνεται ως ιδεολογία των εκκλησιών, αλλά και πρόδρομοι της Ιεράς Εξέτασης είναι ο Ιερώνυμος, ο Αμβρόσιος και ο μαθητής του τελευταίου, Αυγουστίνος.
Έτσι ο χριστιανισμός, ενάντια και στην εξελικτική διαδικασία, κατάφερε να δημιουργήσει ένα σωρό εκτροπές από τη φυσιο­λογική ανθρώπινη ζωή, οδηγώντας χιλιάδες ανθρώπους σ’ ό,τι ανωμαλία μπορεί να φανταστεί κανείς και βεβαίως σε χιλιάδες δολοφονίες και διώξεις γυναικών. Η γυναίκα που είναι κόρη της αμαρτίας, σκουλήκι στην καρδιά του άντρα, πρόδρομος της κόλασης, πεισματάρα γαϊδούρα κατά τον Ιωάννη Δαμασκηνό, πόρτα που οδηγεί στον σατανά κατά τον έτερο ανώμαλο Τερτυλλιανό, ενσαρκωμένη κακία, θύρα κολάσεως, φονική γοητεία, οικιακός κίνδυνος, επιτάφιος πλάκα, αναγκαίον κακόν, πουδραρισμένη μάστιγα για τον εκτρωματικό Ιωάννη Χρυσόστομο.
Αξίζει να περιδιαβούμε για λίγο ακόμη αυτήν την ιδιάζουσα και διαστροφική απέχθεια προς τη γυναίκα.
Τερτυλλιανός: Κάθε γυναίκα είναι μία Εύα. Η θύρα του κακού. Εσείς οι γυναίκες καταστρέψατε με τόση επιμέλεια τον άνθρωπο, την εικόνα του θεού. Γιατί χάρη σε εσάς έπρεπε να πεθάνει κι αυτός ο υιός του θεού.
Όσο για τους Έλληνες, από τα πρώτα του βήματα ακόμη ο χριστιανισμός έδειξε την απέχθεια του προς αυτούς και τον πολιτισμό τους. Ο Μάρκος βάζει τον ήρωα του να αποκαλεί τους τότε Έλληνες «κυνάρια» (σκυλάκια) και να αρνείται να θεραπεύσει την δαιμονισμένη Ελληνίδα:
«Άφες πρώτον χορτασθήναι τα τέκνα (Ισραήλ)· ου γαρ έστι καλόν λαβείν τον άρτον των τέκνων και βαλείν τοις κυναρίοις»  (Μάρκ. Ζ’, 26).
Έτσι, μόνο ειρωνικά μειδιάματα μπορεί να προκαλεί το τραγελαφικό, ανιστόρητο και τερατσγέννητο περί «ελληνοχριστιανικού πολιτισμού» των σημερινών παπαδο κυβερνώντων και του σκοταδισμού που επέβαλαν στους υπόδουλους υπηκόους τους.
Εδώ συνέβη το εξής παράδοξο: Ο χριστιανισμός, χωρίς την ελληνική γλώσσα, όχι μόνο δε θα εξαπλωνόταν, αλλά ούτε τα πόδια του θα έβρεχε στην πλησιέστερη θάλασσα. Η γλώσσα και ο πολιτισμός των τότε Ελλήνων συνετέλεσε τα μέγιστα στη διάδοση κι εξάπλωση του χριστιανισμού. Το αποτέλεσμα όμως ήταν ολέθριο. Ο θρησκευτικός φανατισμός των χριστιανών έγινε η αιτία να ριχτεί στην πυρά ο φωτεινός πολιτισμός των Ελλήνων και να καταστεί το «Έλληνας» συνώνυμο του βάρβαρου, ζωώδους ειδωλολάτρη.
Ιερατεία, εκκλησίες, δόγματα, θαυματοποιία, απάτη, μαφία, σε αγαστή σύμπνοια.
Θεέ, θεέ, είσαι εδώ; Ζούμε χωρίς θεό; Εν Αρχή και Πώς ξεκινήσαμε; Πώς πορευτήκαμε ιστορικά; Πώς καταντήσαμε έτσι; Η βασιλεία των ουρανών αντιμετωπίζει την Ανθρώπινη ελευθερία. Εμπιστευόμαστε την ιστορία, τις κοινωνικές ανάγκες, προβληματιζόμαστε με την ελλιπή γνώση, αντιστεκόμαστε στην αδυναμία της ύπαρξης και με σκωπτική, σατιρική διάθεση, με αναγέλασμα, όμως πάντα με αξιόπιστες πηγές, γνωρίζουμε τους πολλούς θεούς και τα ατελείωτα κόλπα, τη χριστιανική Αθλιότητα, το φασισμό των ιδεών, την εξωφρενική “Ανάσταση”.  Ποια Ανάσταση και ποια Αποκάλυψη λοιπόν ταιριάζει; Τα μεγάλα Α ζητούν απαντήσεις. Γιατί πιστεύουν ακόμα;
Η αλήθεια είναι πως, απέναντι σε τέτοια ζητήματα που τα πληρώνουμε ακριβά, δεν πρέπει να αδιαφορούμε. Πολύ περισσότερο όταν αυτά βλάπτουν. Για όσους ενδιαφέρονται να διαβάσουν περί θρησκειών, μύθων, πίστης και υποκρισίας προτείνω το βιβλίο του Στέλιου Κανάκη “Ιερές Βλακείες”. Επειδή το φαινόμενο είναι διαχρονικό και δεν είναι εξαίρεση αλλά κανόνας. Ένας κανόνας που σας θέλει υποτακτικούς, διαφορετικά …
Στην υγειά σου κορόϊδο.
***
Παραπομπές για μελέτη:
Α. Κοραής περί της απάτης του «αγίου φωτός»
Η εγκληματική επιβολή του Χριστιανισμού
Μάθε γιατί δεν πρόκειται ποτέ οι χριστιανοί να μετανιώσουν
Βλακοκρατία και Βυζαντινοκρατία στην Νεώτερη Ελλάδα
Διαφθορά–Διαπλοκή: Από το Βυζάντιο στο Βατοπέδι
Προπαγάνδα και Μάζα
Προπαγάνδα – Αγκιτάτσια
Ετσι επιβλήθηκε ο χριστιανισμός στους Ελληνες
Το Μίσος Εναντίον Των Ελλήνων
chretien=χριστιανός
 Γιατί δεν είμαι χριστιανός
Η γενοκτονία των Ελλήνων
Η Ρωμαϊκή Συνομωσία για την Εφεύρεση του Ιησού
Ιουλιανός ο Μέγας
ΠΟΡΦΥΡΙΟΣ Νεοπλατωνικός Κατά Χριστιανών
Οι Φονικοί Μονοθεϊσμοί
Επίκουρος ο Φιλόσοφος της Ηδονής
Έντιμοι Στοχασμοί για Σκέψη F.W.N.
Πλωτίνος ο Νεοπλατωνιστής
Ο Αντίχριστος F.W.N.

http://www.terrapapers.com/?p=64945&utm_source=feedburner&utm_medium=email&utm_campaign=Feed%3A+Terrapapers+%28TERRAPAPERS%29

ΔΟΛΟΦΟΝΗΘΗΚΑΝ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΕΒΑΛΑΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΡΟΤΣΙΛΝΤ...

Δήλωση του Αβραάμ Λίνκολν κατά την διάρκεια του Αμερικανικού Εμφύλιου Πολέμου:“Έχω δυο μεγάλους εχθρούς. Το στρατό των Νοτίων μπροστά μου και το στρατό των τραπεζιτών πίσω μου. Από τους δυο αυτούς εχθρούς ο χειρότερος είναι ο πίσω μου.”
Πότε έκανε αυτή τη δήλωση ο Λίνκολν;

Όταν κατά τη διάρκεια του Εμφύλιου οι τραπεζίτες που δάνειζαν το κράτος με 24% τόκο προσπάθησαν να τον αναγκάσουν να τους δίνει τόκο 36%. (!!) Τι έκανε ο Λίνκολν; Απλά ενεργοποίησε το δικαίωμα που έχει κάθε κράτος να εκδίδει χρήμα. Έτσι ο Λίνκολν θαρραλέα άρχισε να τυπώνει δολάρια για τη χρηματοδότηση του πολέμου, σώζοντας τη χώρα του από τις μελλοντικές πληρωμές των υπέρογκων τόκων προς τις τράπεζες.
Και όλοι γνωρίζουμε τι απέγινε ο Λίνκολν λίγο καιρό μετά. Δολοφονήθηκε. Μετά τη δολοφονία του Προέδρου Λίνκολν το 1865 κανένας άλλος πρόεδρος των ΗΠΑ δεν τόλμησε να αρνηθεί να δανειστεί η χώρα από τους τραπεζίτες και να μη τους πληρώνει τόκο.
Ή για να ακριβολογούμε, ένας ακόμα Πρόεδρος των ΗΠΑ τόλμησε 100 χρόνια μετά τον Λίνκολν να το ξανακάνει, δηλαδή να μη δανειστεί η χώρα από τις τράπεζες αλλά να εκδώσει χρήμα χωρίς τόκο, και ο οποίος και αυτός είχε την ίδια κατάληξη με τον Λίνκολν. Δολοφονήθηκε και αυτός λίγο καιρό μετά την απόφασή του. Ήταν ο Τζον Κένεντι. Αλλά για να καταλάβουν οι αναγνώστες μας πώς ακριβώς οι μεγαλοτραπεζίτες καταδυναστεύουν τις χώρες και τις οικονομίες πρέπει να τους εξηγήσουμε τα παρακάτω απίστευτα (ΝΑΙ – ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ) αλλά απόλυτα αληθινά πράγματα.
Ενώ το Σύνταγμα των ΗΠΑ δίνει το δικαίωμα στο Κογκρέσο να εκδίδει χρήμα, η Αμερικανική Κυβέρνηση έχει μεταφέρει το δικαίωμα της έκδοσης του χρήματος και μάλιστα με επιτόκιο στο ‘Federal Reserve’ το οποίο δεν είναι κρατικό αλλά ένα όργανο των μεγάλων τραπεζών που είναι και οι μέτοχοί του. Έτσι λοιπόν το Υπουργείο Οικονομικών των ΗΠΑ τυπώνει στα πιεστήριά του το χρήμα που χρειάζεται η χώρα. Αμέσως μετά το δίνει στο ‘Federal Reserve’ δηλαδή στους τραπεζίτες, το οποίο Federal Reserve το δανείζει πίσω στο Αμερικανικό κράτος με τόκο(!!!)
Έτσι για να καταλάβετε: Μόνο ο τόκος που πληρώνουν οι ΗΠΑ στις τράπεζες του Federal Reserve για το Αμερικανικό χρέος φθάνει το χρόνο τα 400 δισεκατομμύρια δολάρια !!!
Προσέξτε: Πληρώνουν οι Αμερικανοί φορολογούμενοι 400 δισεκατομμύρια δολάρια τόκο στους τραπεζίτες για χρήματα που έχει τυπώσει το Αμερικανικό κράτος και τα έχει δώσει δωρεάν στους τραπεζίτες (και οι οποίοι τους τα δανείζουν πίσω με τόκο) (!!!)
Βλέποντας ο Πρόεδρος Κένεντι αυτήν την εξόφθαλμη αδικία για τον Αμερικανικό λαό, αποφασίζει το 1963 με το νόμο Νο:11110 να πάρει πίσω τις εξουσίες του ‘Federal Reserve’ και να τυπώσει και διανείμει χρήμα το ίδιο το κράτος παρακάμπτοντας τους τραπεζίτες.
Τύπωσε δισεκατομμύρια δολάρια για τα οποία το Αμερικανικό Δημόσιο δεν πλήρωνε κανένα τόκο στο Federal Reserve. Μάλιστα τα χαρτονομίσματα του Κένεντι έγραφαν επάνω UNITED STATES NOTE αντί του FEDERAL RESERVE NOTE που γράφεται πάντα. Αυτά τα UNITED STATES NOTE χαρτονομίσματα αποτέλεσαν θανάσιμη απειλή για το Federal Reserve System και τους τραπεζίτες αφού τους αφαιρούσαν δισεκατομμύρια δολάρια τόκους. Πέντε (5) μήνες μετά το τύπωμα των άτοκων δολαρίων ο Πρόεδρος Κένεντι δολοφονήθηκε.
Μετά την δολοφονία του Κένεντι κανένας άλλος Πρόεδρος των ΗΠΑ δεν τόλμησε να κάνει χρήση του νόμου Κένεντι παρ’ότι ο νόμος αυτός ισχύει μέχρι σήμερα.(!!) Δηλαδή με το νόμο του Κένεντι θα μπορούσαν οι ΗΠΑ τα περίπου 3 τρισεκατομμύρια δολάρια που τύπωσαν τα τελευταία 4 χρόνια να τα τύπωναν και να τα χρησιμοποιούσαν χωρίς καθόλου τόκο. Αντίθετα όμως τα τύπωσαν, τα έδωσαν στο Federal Reserve (δηλαδή στους τραπεζίτες), για να τα δανειστούν στη συνέχεια με τόκο (!!!!)
Και για όσους είναι ακόμα δύσπιστοι ας μάθουν τι έλεγε ένας άλλος μεγάλος Αμερικανός Πρόεδρος, ο Τόμας Τζέφερσον (από τους δημιουργούς του Αμερικανικού θαύματος – του τότε, του αληθινού): “Εάν ποτέ στο μέλλον ο Αμερικανικός λαός επιτρέψει στους τραπεζίτες να ελέγξουν την έκδοση του χρήματος, οι χρηματοδοτικοί οργανισμοί που θα γιγαντωθούν, πρώτα με πληθωρισμό και μετά με ύφεση, θα στερήσουν από τους ανθρώπους την ιδιοκτησία τους έως ότου τα παιδιά τους ξυπνήσουν άστεγα στη γη που οι πατεράδες τους κατέκτησαν».
Και για την ιστορία: Οι δολοφόνοι και του Λίνκολν (John Wilkes Booth) και του Κένεντι (Lee Harvey Oswald) δολοφονήθηκαν και οι δυο πριν προλάβουν να δικαστούν.
 
 
http://wwwaporrito.blogspot.gr/2014/12/blog-post.html 

ΕΝΛΙΛ - Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΘΕΟΣ ΠΟΥ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΕ ΤΗΝ ΑΤΛΑΝΤΙΔΑ

Γράφει ο Νικ. Αλ. Αργυρίου

Ο μύθος του Ντιλμούν έχει κοινά στοιχεία με την μυθολογία των Χάιντα της Βρετανικής Κολομβίας και, αναφέρει ότι ο θεός Ενλίλ κατέστεψε την Ατλαντίδα. Οι Σουμέριοι κατά τη διάρκεια του κατακλυσμού προς τιμήν του ΕΝΛΙΛ ή με αναγραμματισμό ς ΕΛΛΙΝ, έχτιζαν στην αρχαία πόλη της Ουρ μια βαθμιδωτή πυραμίδα και έναν Λευκό ναό τον θεό της Σελήνης ΝΑΝΝΑ, που συμβόλιζε το Ιερό Βουνό . 



Τα μνημεία έχουν προσανατολισμό προς τον κόλπο του Χάντσον.

Ο Νάννα είναι θεός της Σελήνης και γιος του Ενλίλ και της Νινλίλ. Στη σουμεριακή γλώσσα, το όνομά του σημαίνει "αυτός που φωτίζει". Στη Βαβυλωνία και την Ασσυρία ονομαζόταν Σιν. 

Είχε μια γενειάδα από λάπις λάζουλι και εμφανιζόταν να ιππεύει ένα φτερωτό ταύρο.

Σύζυγός του ήταν η Νινγκάλ, από την οποία απέκτησε το θεό Ούτου και την Ινάννα, που σχετίζεται με την Αφροδίτη. 
Σύμβολά του είναι η ημισέληνος, ο ταύρος κι ο τρίποδας. Λατρευτικά κέντρα αποτελούσαν η πόλη Ουρ στο νότο και η Χαράν ή Χαρράν στο βορρά.

Η Ατλαντίδα καταστράφηκε μετά τον πόλεμο με την Αθήνα, όπως ο Πλάτων στον Κριτία .

Πέραν τούτου πάνω από 230 διαφορετικοί πολιτισμοί των Ινδιάνων της Αμερικής περιγράφουν την εμφάνιση των κυριάρχων λευκών γενειοφόρων της θάλασσας, μετά το μεγάλο κατακλυσμό, που προστάτευαν την γνώση της εποχής και βοήθησαν τους ινδιάνους να δημιουργήσουν ξανά πολιτισμό.

Το σημείο αναφοράς είναι ο μεγάλος κατακλυσμός μετά τον πόλεμο Αθήνας και Ατλαντίδας, που είναι η θεία τιμωρία των Ατλάντων από το θεό ΕΝΛΙΛ ή ΕΛΛΙΝ. 

Η ιστορία αυτή παίρνει ξεκάθαρη μορφή αν δούμε την οπτική που αντιπροσωπεύει η καταστροφή του παραδεισένιου νησιού σε σχέση με την Ελλάδα και τον ΕΝΛΙΛ ή ΕΛΛΙΝ...


«Δεν θα επιτρέψουμε ποτέ η Ελλάδα να γίνει Μεγάλη Δύναμη» - Τίποτα δεν έγινε τυχαία..

Και το έχουν αποδείξει πολλές φορές τα τελευταία  200 χρόνια. Βάζουμε και τον χάρτη της Ελλάδας των 2 ηπείρων και των 5 θαλασσών για να μην ξεχνάμε ποιοί έδιναν όπλα στους Τούρκους και μας έλεγαν προχωρήστε.

Το παρόν αποτελεί συνέχεια της σειράς ερωτηματικών με τα οποία τελείωνε το προηγούμενο άρθρο μου. Έχουμε φθάσει στο τέλος μιας μακράς διαδικασίας που έχει αρχίσει από το 1973 και φθάνει σήμερα να πλησιάζει τον τελικό της σκοπό. Δεν θα σταματήσω να το τονίζω, όπως ο Κάτων: Delenda Carthago και Delenda η οικονομική ανάπτυξη της Ελλάδος. Την θέση του Κάτωνος έχουν σήμερα οι κληρονόμοι του ιστορικού γεγονότος που λέγεται «το Ανατολικό Ζήτημα». Άρχισε επί Αικατερίνης συνεχίζεται με την Ιερή Συμμαχία και υπάρχει ολοζώντανο μέχρι σήμερα, το μόνο που έχει αλλάξει είναι οι πρωταγωνιστές και τα αίτια.

Όχι όμως και οι προθέσεις των Ισχυρών..Τα αίτια τότε ήσαν «ο δρόμος προς τις Ινδίες». Σήμερα είναι «ο θεός Πετρέλαιον». Και είναι η σαθρή βάση όπου, με την ευθύνη των Αμερικανικών κυβερνήσεων, ετέθη εξ αρχής το θέμα του Ισραήλ. Για το τελευταίο θα βρω ευκαιρία να επανέλθω άλλη φορά διότι δεν είναι το κύριο θέμα αυτού του άρθρου. Με συντομία θα πω ότι η σαθρότης της βάσεως είναι ότι η δίκαιη απόφαση για ίδρυση του κράτους ακολουθείται με την άδικη μεταχείρηση του λαού της Παλαιστίνης ο οποίος, εξ αρχής εθεωρήθη αλαζονικά από τις ΗΠΑ, ως λαός εσχάτης κατηγορίας.
Το ότι δεν απεκατεστάθη ταυτοχρόνως ο λαός της Παλαιστίνης με ένα πλουσιοπάροχο είδος Σχεδίου Μάρσαλ έχει οδηγήσει σε τραγικό αδιέξοδο που είναι και η κύρια, μάλιστα η μοναδική, αιτία της εξαπλώσεως της τρομοκρατίας και του Μουσουλμανικού κινδύνου που διείδε, κάπως αργά, ο Huntington. Οι ΗΠΑ επήραν αλαζονικά, μετά τον πόλεμο, τον ρόλο της Πλανητικής Ηγεμονίας. Αρχικώς τελείως άπειροι και ανώριμοι, απεδείχθησαν ανίκανοι να μάθουν από τα πάθη τους. Ανιστόρητοι θεμελιωδώς, δεν αντελήφθησαν τίποτε από την σοφή πολιτική ψυχολογικής διεισδύσεως του μαθητή του Αριστοτέλους Αλέξανδρου την οποίαν κατόπιν εφήρμοσαν οι Ρωμαίοι, με μίαν Pax Romana όπου κυριαρχεί το Ρωμαίκό Δίκαιο, που εκράτησε σταθερά πάνω από 700 έτη με συνέχειαν άλλων 1000 θαυμαστών ετών της Βυζαντινής κυριαρχίας. Μετέβαλαν την Pax Romana σε obese αλαζονία που κατέληξε να δημιουργήσει τον τύπο του Ugly American (όπως το έδειξε ένα ομώνυμο φιλμ με ευρείαν απήχηση).
Τι συνέβη ακριβώς, το έχουμε όλοι οι Έλληνες συνειδητοποιήσει; Πώς μία χώρα και ένας περήφανος λαός, από το 1953 μέχρι και το 1973 προχωρούσε με ετήσια άυξηση του ΑΕΠ 8% και των ιδιωτικών επενδύσεων 10% του ΑΕΠ και ΞΑΦΝΙΚΑ (πράγματι ξαφνικά) με την έλευση του «Εθνάρχη» φθάνει το 1975 σε αύξηση ΑΕΠ 3,5% και, το τραγικότερο, πτώση των ιδιωτικών επενδύσεων στο ...0,6%; Μηδέν, κόμμα έξη, που συνεχίζεται και μετά την έλευση το 1981 του «Χαρισματικού» ο οποίος, κατά την Τσαρούχειον δήλωση «μεγάλος οικονομολόγος» εξ Αμερικής, κατόρθωσε να κατεβάσει το ΑΕΠ στο 1,5%! Και έκτοτε η συνέχεια της εκκολάψεως με τον αχαλίνωτο δανεισμό για εξαγορά ψήφων, με το «Τσοβόλα δώσ’τα όλα» τα δανεικά, με την δαιμονοποίηση και δίωξη του επενδυτή επιχειρηματία, με την Orwellική κοπρολόγηση λέξεων όπως πατρίδα, έθνος, προσπάθεια πρωτιάς, αγώνας για εργασία και βελτίωση, με την πιστή εφαρμογή της αποδιδομένης δήθεν στον Kissinger εθνικής εξουθενώσεως και ευτελισμού αλλά εφαρμοζομένης από πλήθος προθύμων «Ελλήνων», η από 1975 εκκόλαψις τελικώς έτεκεν όχι μυν αλλά όρος.
Η Πτώχευση με μουσική υπόκρουση το περίφημο τραγούδι που ξαναθυμώμαστε «Βρέχει την φτωχογειτονιά, βρέχει και στην καρδιά μου». Και παρηγοριά για καλύτερες μέρες το Μνημόνιο, ύστερα από «σκληρή διαπραγμάτευση» του αδαούς πηδαλιούχου με το μηδέν στο πηλίκιο και στο σπασμένο πηδάλιο!
Βεβαίως ούτε εγώ ούτε κανείς άλλος πιστεύει ότι η Ελλάδα ΔΕΝ θα χρεοκοπήσει. Έχει χρεοκοπήσει ήδη από το 1984 (το 1984!) όταν έγραφα στο βιβλίο μου Ο Μαρξιστικός Μύθος (σελ. 37 Σημ. 2) «η οικονομική καταστροφή της Ελλάδος είναι τόσον ιστορικώς τελεσίδικη όσο και η Μικρασιατική καταστροφή». Και προσθέτω τώρα: για τους ίδιους λόγους! Ποιούς ακριβώς; Αλλά πώς είναι δυνατόν ένας λαός που ανέδειξε την πρώτη Ναυτιλία στον κόσμο (αναπτυσσόμενη εκτός Ελλάδος), που δοξάστηκε με δύο βραβεία Νόμπελ και μεγάλους καλλιτέχνες στο εξωτερικό, που επί μία εικοσαετία (1953-1973) είχε την δραχμή ως «σκληρό νόμισμα», που ήταν δεύτερος στην ανάπτυξη μετά την Ιαπωνία, που όλη η Ευρώπη μίλαγε για το «ελληνικό οικονομικό θαύμα», πώς είναι δυνατόν αυτός ο λαός ΞΑΦΝΙΚΑ να γίνει διεθνώς περίγελως ως τεμπέλης, ως απατεών, ως ΤΙΠΟΤΑ;
Πώς είναι δυνατόν αυτός ο λαός να βλέπει τα παιδιά του να μαθαίνουν στο σχολείο από την ΓΓ του Υπουργείου Παιδείας ότι «δεν είναι Έλληνες», να ακούει από τον πρωθυπουργό Σημίτη ότι πρέπει «να αποτρέψει με κάθε κόστος την ιδέα του έθνους», να βλέπει τον νυν πρωθυπουργό του να λέει στον Ερντογκάν σαν ψοφοδεής ραγιάς «φοβάμαι μη μου επιτεθείς και μου πάρεις κανένα νησί»; Ποιοί και γιατί τον έκαναν να ντρέπεται για την Ιστορία του και για τα «κίνητρα» που τον έφεραν στην Επανάσταση του 1821;;
Θα πω με λίγα λόγια τον λόγο για όλα αυτά. Μετά την εξουθένωση του πολέμου και την «ολόμαυρη ράχη» που άφησε η κομμουνιστική ανταρσία, οι Αμερικανοί βοήθησαν στην οικονομική ανάπτυξη. Όχι από φιλελληνισμό αλλά διότι εσκέφθηκαν ότι αν τον αφήσουν στην εξαθλίωση θα γινόταν κομμουνιστής. Αλλά με τον θρίαμβο της 20ετίας, την εισροή των Ελλήνων της διασποράς και του επενδυτικού κεφαλαίου προς την πατρίδα, είδαν ότι η κατάσταση του προτεκτοράτου κινδύνευε να τους ξεφύγει από τα χέρια. Η Ελλάς «κινδύνευε» να γίνει μεγάλη Οικονομική Δύναμις.
Έτσι, όπως ο Μαρδόνιος, ανεζήτησαν τους πρόθυμους Εφιάλτες. Είναι πάντοτε παρόντες στην Ιστορία της Ελλάδος, από την αρχαιότητα. Έχουν άλλοτε την ωραία μορφή του Αλκιβιάδη, άλλοτε την αποκρουστική του Σατύρου. Τότε ακούστηκαν οι φωνές για το «μεγάλο ντόπιο και ξένο κεφάλαιο που πίνει το αίμα του λαού». Τότε άρχισε ο διωγμός των επενδυτών με την επιδοκιμασία των αγυρτών «καλά κάναν και τους τα πήρανε». Τότε ξεριζώθηκε κάθε βιομηχανία που μόλις είχε αρχίσει να φυτρώνει και αναπτύσσεται. Τότε, μπροστά στην φυγή του κεφαλαίου των επενδυτών που οι αγύρτες «πηδαλιούχοι» προκάλεσαν, άρχισε ο ασύστολος δανεισμός με τις παροχές για την εξαγορά ψήφων.
Το χρέος, από τα 700 εκατ. Δολάρια το 1973 που το άφησε η Χούντα, οι αγύρτες της πολιτικής το έφθασαν 400 δισεκατομμύρια! Και η Ελλάς έγινε ΤΙΠΟΤΑ. Διατί απορούμε γι’ αυτό το κατάντημα; Όλα αυτά «τυχαίως» έγιναν; «Ο όφις με ηπάτησε» είχε πει η αγαθή πρωτόπλαστη. Λαός «πάντα ευκολόπιστος και πάντα προδομένος» είπε ο ποιητής. Η φιλοσοφία του Ανατολικού Ζητήματος υπό μακράν εκκόλαψη πλέον των 35 ετών έτεκεν τελικώς όρος. Το 1855 ο Τσάρος Νικόλαος Α’ άκουγε τον Βρετανό Πρέσβυ να θέτει την απαράβατη ντιρεκτίβα: «Δεν θα επιτρέψουμε ποτέ η Ελλάδα να γίνει Μεγάλη Δύναμη». Και ούτω «επληρώθη το υπό του Προφήτου λεχθέν».
του Νίκου Καλογερόπουλου
 
elkeda.gr
http://ksipnistere.blogspot.gr/2014/12/blog-post_91.html

Το Ισλαμικό Κράτος θα χτυπήσει πέντε αεροπλάνα μέσα στα Χριστούγεννα

Το Ισλαμικό Κράτος θα χτυπήσει πέντε αεροπλάνα μέσα στα Χριστούγεννα

Το Ισλαμικό Κράτος σχεδιάζει να «χτυπήσει» πέντε επιβατικά αεροσκάφη μέσα σταΧριστούγεννα, αναφέρουν πληροφορίες που προκαλούν παγκόσμια ανησυχία και κάνουν τον γύρο των διεθνών Μέσων Ενημέρωσης.
Υψηλόβαθμος αξιωματούχος δήλωσε στην βρετανική εφημερίδα «Sunday Express» ότι «όλοι περιμένουν κάτι καταστροφικό πολύ σύντομα», αφήνοντας να εννοηθεί ότι είναι πολύ πιθανό οι ακραίοι Ισλαμιστές να κάνουν τις απειλές τους πράξεις.

Οι Αρχές στην Ευρώπη, σύμφωνα με την ίδια πηγή, έχουν πληροφορίες ότι το Ισλαμικό Κράτος θα χτυπήσει πέντε αεροσκάφη, σε πέντε ευρωπαϊκές πόλεις, κατά τη διάρκεια των εορτών.
«Περιμένουν και ετοιμάζονται για ένα μεγάλο χτύπημα», είπε, ενώ σύμφωνα με διεθνή ΜΜΕ, οι βρετανικές Αρχές ήταν οι πρώτες που αποκάλυψαν και έφεραν στο «φως» τα σχέδια αυτά.
Πηγές από μεγάλα ευρωπαϊκά αεροδρόμια ανέφεραν στη βρετανική εφημερίδα ότι είχαν πληροφορίες πως οι τζιχαντιστές σχεδίαζαν να μεταφέρουν ισχυρές βόμβες μέσα σε χειραποσκευές.
Για αυτό το λόγο, σύμφωνα με το δημοσίευμα, οι αρχές της χώρας εξετάζουν την απαγόρευση ή την εξέταση -για ένα συγκεκριμένο χρονικό διάστημα- της μεταφοράς συσκευών, όπως smartphone και iPad από τους επιβάτες, μέσα στα αεροσκάφη.
Σύμφωνα με τους ειδικούς, τα κινητά τηλέφωνα μπορούν να χρησιμοποιηθούν -μεαξύ άλλων- και για να πυροδοτήσουν βόμβες.
tribune.gr


http://lithosfotos.blogspot.gr/2014/12/blog-post_33.html

H «Χαμένη Ατλαντίδα» της Κίνας!

Λίγους μήνες πριν το περιοδικό «National Geographic» δημοσίευσε μια σειρά από εντυπωσιακές φωτογραφίες από την πόλη Shicheng (γνωστή και ως Lion City), προκαλώντας το ενδιαφέρον του κόσμου που δεν γνώριζε την ύπαρξή της αλλά και όσων ήξεραν καλά την ιστορία της.
Η πόλη δημιουργήθηκε πριν από 1.339 χρόνια περίπου στην περιοχή Zhejiang, στην ανατολική επαρχία της Κίνας, και βυθίστηκε κάτω από τα νερά της λίμνης Qiandao μόλις το 1959, μετά από την κατασκευή του υδροηλεκτρικού σταθμού στον ποταμό Xin’an.



Αρχαιολόγοι από όλο τον κόσμο βρέθηκαν μπροστά σε μία «καλοδιατηρημένη» υποθαλάσσια πόλη, δεδομένου ότι τα κτίρια προστατεύονται καλύτερα μέσα στο νερό τόσο από τη διάβρωση που προκαλεί ο άνεμος και η βροχή όσο και ο ήλιος, συγκεριτικά με μια αρχαία πόλη που βρίσκεται στην επιφάνεια του εδάφους.

Τα σπίτια, οι τοίχοι, οι καμάρες, οι πλακόστρωτοι δρόμοι, οι πύλες εισόδυ της πόλης, τα μνημεία παραμένουν σχεδόν ανέπαφα, με την πόλη να αποτελεί ένα αμίμητο ιστορικό μνημείο, που όμοιό του δεν υπάρχει.

Σύμφωνα με ιστορικά στοιχεία, η πόλη Shicheng ήταν κάποτε πολιτικό, πολιτιστικό και οικονομικό κέντρο της ευρύτερης περιοχής Sui’an, μέχρι τη στιγμή που η αίγλη της χάθηκε για πάντα στα βαθιά νερά της λίμνης.


Η εικόνα της πόλης πριν χαθεί στα βαθιά νερά της λίμνης, όπως παρουσιάστηκε από το περιοδικό «National Geographic».
periergaa

ΠΑΡΑΞΕΝΑ ΥΠΕΡΦΥΣΙΚΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΤΡΟΜΟΥ ΣΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΤΟΥ ΒΙΕΤΝΑΜ!!!!

Μεταξύ των τελευταίων ετών της δεκαετίας του 1960, οι Ηνωμένες Πολιτείες ενεπλάκησαν στη σύγκρουση με την πρόθεση, του βοηθώντας, το Νότιο Βιετνάμ, και φυσικά, να ενισχυθεί η συνεχιζόμενη προσπάθεια για την εξάπλωση της δημοκρατίας σε διάφορα μέρη του κόσμου ακόμα γεμάτη από τον κομμουνισμό τότε!!!! Όσον αφορά τις ιστορικές περιόδους της σύγκρουσης, το Βιετνάμ έχει όντως μείνει στην ιστορία ως μια από τις σκοτεινότερες περιόδους της ιστορίας!!!!
Μέσα όμως στου πολέμου την αφάνεια, υπάρχουν, ωστόσο, μια σειρά από περίεργα γεγονότα και σπάνια μυστήρια που επικράτησαν κατά τη διάρκεια των ετών αυτών, τα υπαίτια ερωτήματα ως προς το τι είδους περίεργες ενέργειες θα μπορούσαν να έχουν λάβει χώρα “πίσω από τα παρασκήνια,” να το πω καλύτερα!!!!
Αυτό βέβαια, φυσικά, αν μπορεί κάποιος να πιστέψει τέτοιες παράξενες ιστορίες!!!! Πράγματι, ορισμένες από τις πιο περίεργες ιστορίες από τα χρόνια του Βιετνάμ είναι τόσο παράξενες, θα μπορούσαν πιθανόν να κινούνται εκτός της δικαιοδοσίας του τι μπορεί ακόμη να θεωρηθεί << πιστευτός >>!!!
Και όμως, οι ιστορίες επιμένουν … οι οποίες περιλαμβάνουν αναφορές για φιλικούς γίγαντες ( Πάλι γίγαντες ), λαμπερές ανθρωπίδες, φτερωτές γυναίκες όπου πετάνε στις βαθιές ζούγκλες με την κάλυψη της νύχτας, τεραστίων διαστάσεων έντομα όπως σαύρες, αράχνες ακόμα και μέλισσες και άλλα πολλά!!!!
Οι ιστορίες των παράξενων ανθρωποειδών οντοτήτων όπως και ανθρωπίδες ( Με τον όρο Ανθρωπίδες εννοούμε κάθε μέλος της βιολογικής οικογένειας Hominidae, η οποία περιλαμβάνει ανώτερα θηλαστικά όπως είναι ο άνθρωπος, οι χιμπατζήδες, οι γορίλες και οι ουρακοτάγκοι.
Οι Ανθρωπίδες είναι γνωστοί και ως Μεγάλοι Πίθηκοι. ) που εμφανίζονται κατά τη διάρκεια της σύγκρουσης του Βιετνάμ είναι πολλές και ποικίλες, με μία από τις πιο αξέχαστες αναφορές που απορρέουν από το καλοκαίρι του 1969, κοντά στην επαρχία Ντα Νανγκ, όπου ο Λοχίας Morrison ( Μόρρισον ) και η παρέα του είδε κάτι πραγματικά εξωπραγματικό!!!!

Αυτός και οι δύο σύντροφοί του είχαν τοποθετηθεί κατά τη διάρκεια μιας σκοπιάς πάνω από ένα καταφύγιο κοντά στην πόλη του Ντα Νανγκ, όταν τρεις από αυτούς άρχισαν να παρατηρούν μια περίεργη φιγούρα να κινείται προς αυτούς από ψηλά σε απόσταση, ο Μόρρισον δήλωσε:
“<< … Έμοιαζε με μια γυναίκα! Μια γυμνή γυναίκα! Ήταν μαύρη! Το δέρμα της ήταν μαύρο, το σώμα της ήταν μαύρο, τα φτερά ήταν μαύρα, όλα ήταν μαύρα! Αλλά έλαμπε! Έλαμπε μέσα στη νύχτα σαν να είχε κάτι το πράσινο και φωσφορούχο υλικό επάνω της!
Υπήρξε μια λάμψη πάνω της και γύρω της! Τα πάντα έλαμπαν! Είδαμε τα χέρια της και τα φτερά και φαινόταν σαν κανονικό φορμαρισμένο όπλο, το καθένα φτερό με ένα χέρι, τα δάχτυλα τα πάντα, αλλά δεν υπήρχε το δέρμα από τις πτέρυγες που πηγαίνει πέρα ​​από αυτά! Και όταν ανοιγόκλεινε τα φτερά της, δεν υπήρχε θόρυβος! Τα χέρια της έμοιαζαν λες και δεν είχε κανένα οστό μέσα τους ήταν τόσο λυγερά!
Άρχισε να πετάει πέρα ​​από μας, και εμείς ακόμα δεν ακούγαμε τίποτα! Ήταν ακριβώς πάνω μας, και όταν βρέθηκε πάνω από την κορυφή του κεφαλιού μας ήταν ίσως έξι ή επτά πόδια ύψος!
Εμείς δεν μπορούσαμε να κάνουμε τίποτα! Δεν ξέραμε τι να κάνουμε! Εμείς απλά παγώσαμε! Εμείς απλά παρακολουθούσαμε το τι συνέβαινε… δεν μπορούσαμε να πιστέψουμε στα μάτια μας. … Έτσι την είδαμε να πηγαίνει κάτ ‘ευθείαν πάνω από την κορυφή μας, και ακόμα δεν είχε ακουστεί κανένας θόρυβος χτυπώντας τα φτερά της!! Όταν καθάρισε ο ουρανός φάνηκε το φεγγάρι και ότι είναι το τόσο κοντά, ήταν σαν να μας … Όταν αυτή έφτασε περίπου δέκα πόδια ή τόσο μακριά από εμάς, αρχίσαμε να ακούμε κάπως τα φτερά της! Και αυτή ακριβώς ύστερα άρχισε να πετά μακριά από εμάς και εμείς της παρακολουθούσε για αρκετό διάστημα στον ορίζοντα της νύχτας! Ο συνολικός χρόνος όταν την είδαμε για πρώτη φορά και θα μπορούσαμε να καθορίσουμε σχεδόν μέχρι να χαθεί ήταν μεταξύ τριών ή τεσσάρων λεπτών! >> “
Ο ερευνητής John Keel ( Τζων Κιλ ) χαρακτήρισε αυτή την παράξενη ιστορία στο βιβλίο του, << Δε Μόθμαν πρόφησις >>, όπως προφανώς εμφανίστηκε στη λεπτομέρεια την παρουσία ενός μεγάλου, φτερωτού ανθρωποειδές, παρόμοια με μεταγενέστερες εκθέσεις του από ένα πλάσμα που φέρεται να είδε γύρω από Point Pleasant ( Πόιντ Πλέζεντ ), Δυτική Βιρτζίνια!!!!
Υπήρχαν όμως και άλλες αναφορές των λεγόμενων << μυστηριώδη όντα >> κατά τη διάρκεια των χρόνων στο Βιετνάμ!!!! Στο βιβλίο του με τίτλο << ΑΤΙΑ σε καιρό πολέμου >> , ο συγγραφέας Mack Maloney ( Μακ Μαλόνεϊ ) αφηγείται μια περίεργη ιστορία όπου ένας στρατιώτης ισχυρίστηκε ότι σώθηκε από ένα “γίγαντα” που εμφανίστηκε και επιτέθηκε καθώς τον πλησίαζε ο εχθρός!!!! Είχε χαθεί μέσα στην ζούγκλα μετά από μια περιπολία όπου έκανε ο λόχος του και είχε δεχθεί επίθεση από τον εχθρό!!!! Καθώς όμως περπατούσε στην ζούγκλα δεν ήξερε ότι θα έπεφτε πάνω σε μια περίπολο των Βιετκόνγκ!!!! Την ώρα που αντίκρισε την περίπολο ήταν ήδη αργά δεν πρόλαβε να σηκώσει το όπλο του ήδη το είχαν κάνει αυτοί!!!! Νόμιζε ότι όλα είχαν τελειώσει και θα πέθαινε όταν ένας γίγαντας σχεδόν 3 μέτρα ύψος με εφαρμοστά ρούχα όπως το καλσόν και ένα παράξενο κράνος όπου έκρυβε όλο το κεφάλι του μέσα ρίχτηκε πάνω στην περίπολο και τους εξόντωσε όλους!!!! Αμέσως μετά γύρισε προς τον Αμερικανό και του έδειξε με τον δείκτη του χεριού του μια πορεία!!!! Αμέσως ο γίγαντας χαθηκε μέσα στην ζούγκλα, ο στρατιώτης ακολούθησε την πορεία που του έδειξε και μετά από 2 χιλιόμετρα βρήκε ξανά την περίπολο του όπου και τους παρέλαβε ένα ελικόπτερο και έφυγαν!!!!
Μια άλλη ιστορία, μοιράζεται στο βιβλίο του Martin S. Caidin ( Μάρτιν Σ. Κέηντιν ) με τίτλο ( Φυσικά ή μεταφυσικά; ) λεπτομερώς μια περίεργη ιστορία, ο συγγραφέας υποστηρίζει ότι έχει παραληφθεί από ένα παράξενο ον, ο οποίος μαζί με την παρέα του, έκανε τον ισχυρισμό ότι συνάντησε όλη η ομάδα ένα λαμπερό κίτρινο ανθρωποειδή που ήταν αδιαπέραστο από πυροβολισμούς!!!
Η ιστορία είχε σχέση με το Κέηντιν όπου υπηρετούσε στο τάγμα Πεζοναυτών των ΗΠΑ καλώντας τον εαυτό του “David E. Gower,”( Ντέιβιντ Ε. Γκόβερ ) το οποίο φέρεται ότι αποκαλύφθηκε στις 17 του Δεκέμβρη 1974, ενώ υπηρετούν στην Πέμπτη Ομάδα Ειδικών Δυνάμεων!!!! Σε μια ενέδρα, ο Γκόβερ και η ομάδα του ήταν σε ένα παραπόταμο με μια μηχανοκίνητη βάρκα, ο οπλισμός τους ήταν ένα Browning ( Μπράουνινγκ ) αυτόματο τουφέκι, ένα 45αρι Thompson Subgun ( Σάμπγκαν ), τέσσερα τυφέκια Μ16 και ένα Μ-79 genade ( Τζινέηντ ) εκτοξευτή οπλοβομβίδων!!!! Καθώς ανέβαιναν το ποτάμι, έφτασαν σε ένα ξέφωτο όπου βρήκαν επικρατούσε άκρα ησυχία, κανέναν θόρυβο της ζούγκλας, ούτε πουλιά, ούτε έντομα, τίποτα απολύτως!!!!
Ένας από τους στρατιώτες έδειξε στους άλλους κάποια τεράστια και παράξενα κόπρανα όπως τα ανάφεραν!!!! Λίγο αργότερα, οι στρατιώτες υποστήριξαν ότι έβλεπαν τουλάχιστον τρία μεγάλα, κίτρινα πιθηκοειδή πλάσματα να έρχονται από το κοντινό δάσος!!!! Αυτά τα πλάσματα ήταν μεταξύ επτά με οκτώ πόδια ψηλά, είχαν κίτρινο χρώμα, και ήταν λαμπερό!!!! Τόσο λαμπερά που ήταν λες και είχαν αυτόνομο φωτισμό πάνω τους!!!! Κατά την πρώτη επαφή των πλασμάτων ο Γκόβερ και η παρέα του παρέμειναν κρυφοί, αλλά μόλις ξεκίνησαν να προχωρήσουν μετά από λίγο, στη συνέχεια επιδιώκονται από αυτά τα κτήνη, τα οποία ο Γκόβερ ισχυρίστηκε ότι ήταν ουσιαστικά αδιαπέραστα στις σφαίρες από τον βαρυ οπλισμό τους!!!! Ως εκ θαύματος, ο Γκόβερ και η παρέα του είπε ότι έφτασαν πίσω στα πλοία τους, και ότι καθώς κατέβαιναν τον παραπόταμο μπορούσαν να βλέπουν τα σώματα των τρομακτικών αυτών ανθρωπίδων από το τον τρόπο που έλαμπαν τα σώματα τους!!!!!
Μπορεί τέτοιες περίεργες ιστορίες συναντήσεων με ανθρωποειδή όντα να ληφθούν ως κάτι περισσότερο από απλό μύθο ή και φαντασία αυτών των ανθρώπων!!;!!! Όταν όμως οι αναφορές προέρχονται από άτομα όπως πρώην διευθυντή της CIA τότε τι γίνεται!!;!! Ο Richard M. Nixon ( Ρίτσαρντ Μ. Νίξον ), 1969-1974 όπου ήταν ένα σοβαρό στέλεχος της CIA είχε δηλώσει σε μια συγκέντρωση βετεράνων στο Ιλλινόις των ΗΠΑ ενώ έτρωγαν εξιστόρησε την εξής απίστευτη ιστορία από το Βιετνάμ όπου θυμίζει μια ταινια του Χόλυγουντ και ίσως ακούγοντας ή κάποιοι μεταδίδοντας την ιστορία αυτή να φτιάχτηκε και η ταινια!!!!
Ρίτσαρντ Μ. Νίξον:
Λίγο πολύ όλοι γνωρίζεται την μάχη που έγινε στο Khe Sanh ( Κχι Σανχ ) στο Βιετνάμ!!!! Άρχισε στις 21 Ιανουαρίου 1968, όταν δυνάμεις από το Λαϊκό Στρατό του Βορείου Βιετνάμ!!!! Είναι γνωστό ότι στην μάχη αυτή που κράτησε 77 μέρες έχασαν την ζωή τους 500 Αμερικανοί και 10.000 κουμουνιστές Βιετκόνγκ!!!! Αν και τα νούμερα όπως γνωρίζεται για τους Αμερικάνους ήταν περισσότερο μεγάλο από αυτό που είχαμε δηλώσει τότε!!!! Αυτό όμως που δεν είναι καθόλου γνωστό ήταν μια μυστική επιχείρηση που έγινε ένα μήνα μετά την μάχη αυτήν στην ίδια περιοχη από τις ειδικές δυνάμεις όπου παταγωδώς χάσαμε όλους τους άνδρες αυτούς από ένα άγνωστο πλάσμα όπου βρισκόταν στην περιοχη εκείνη όπου έπρεπε να ερευνήσουν οι κομάντος!!!! Στην αρχή πιστεύαμε ότι ίσως ήταν κάποιο πειραματικό πλάσμα των Ρώσων ως κρυφό όπλο που το είχαν δώσει στους Βιετκόνγκ μα κάναμε λάθος!!!! Το ίδιο αυτό περίεργο πλάσμα δεν σκότωσε μόνο τους δικούς μας στρατιώτες αλλά και των Βιετκόνγκ!!!! Επρόκειτο για ένα πολύ περίεργο ανθρωποειδές πλάσμα το οποίο ήταν αόρατο στα μάτια μας!!!! Από τις αναφορές της μάχης με εκείνο το πλάσμα ο λοχαγός της ομάδας που μας ενημέρωνε μέσο ασυρμάτου μας είπε τα εξής:

……. Εδώ θηρευτής…Εδώ θηρευτής… προς Κυνηγό!!!! Ένα αόρατο περίεργο ανθρωποειδές πλάσμα κινείται από δένδρο σε δένδρο….. σκοτώνοντας έναν έναν από την ομάδα μου!!!! Ζητώ άμεση αερομεταφορά ελικοπτέρου ….. είναι κάτι το ανεξήγητο…το δαιμονικό…. Οι σφαίρες δεν του κάνουν τίποτα…ούτε οι χειροβομβίδες…. Πηδάει από δένδρο σε δένδρο…ξερνάει ένα είδος θανατηφόρας ακτίνας!!!! Κάποια στιγμή το είδαμε το σώμα του είναι λες και έχει νερό όλο και μπορεί κάποιος και βλέπει από μέσα του….στείλατε άμεση βοήθεια αερομεταφοράς στις παρακάτω συντεταγμέ…..
Αυτά ήταν και τα τελευταία λογία του λοχαγού που ακούσαμε ποτέ!!!! Δεν βρήκαμε ούτε το σημείο που ήταν αλλά και κανένα πτώμα τους!!!! Από τις υποκλοπές ασυρμάτου που κάναμε από τους Βιετκόνγκ ανακαλύψαμε ότι και αυτοί είχαν συναντήσει το ίδιο παράξενο πλάσμα και είχε αποδεκατίσει πολλούς στρατιώτες τους!!!! Λέγανε ότι εμείς οι Αμερικανοί είχαμε στείλει ένα είδος διαβόλου να τους εξολοθρεύσει!!!! Το παράξενο είναι ότι μέχρι και το τέλος του πολέμου το πλάσμα αυτό έκανε την εμφάνιση του κάμποσες φορές στα εχθρικά περάσματα!!!! Αυτό που ανάφεραν πάντα οι εχθροί ήταν ότι δεν έβρισκαν τα πτώματα των συν μαχητών τους >>!!!!
Πραγματικά αν είναι αλήθεια όλα αυτά τότε μιλάμε για ένα πλάσμα όπου και συναντήσαμε στην ταινία με τον Ελληνικό τίτλο << ο Κυνηγός >>δείτε όλο το βιντεάκι που σας παραθέτω εσείς που δεν έχετε δει την ταινια να καταλάβετε τι εννοώ!!!!



Πρόκειται για κάποιον εξωγήινο όπως δείχνει και το έργο όπου με τις αναφορές του Νίξον είναι όμοιες και απαράλαχτές!!;!! Πρόκειτε για κάποιον δαίμονα ή για κάποια οντότητα από παράλληλη πραγματικότητα!!;!! Μάλλον δεν θα το μάθουμε ποτέ!!!! Οι Ρώσοι όμως μαζί με τους Κινέζους πίστευαν ότι οι Αμερικανοί είχαν φτιάξει κάποιο είδος υπερ. στρατιώτη λόγο του πλάσματος κι αυτό φάνηκε όταν πολλοί αιχμάλωτοι Αμερικανοί όταν ελευθερώθηκαν ενημέρωναν τις στρατιωτικές αρχές για αυτό!!!!
Ένα άλλο περίεργο γεγονός είναι τα τεράστια έντομα που έντρομοι έβλεπαν οι Αμερικανοί στρατιώτες σε κάποιες μάχες αλλά και οι Βιετκόνγκ όχι μόνο τα έβλεπαν αλλά κι πολλοί είχαν πεθάνει από αυτά!!!!
 
Αμερικανός στρατιώτης στο Βιετνάμ όπου κρατά μια γιγάντια σαρανταποδαρούσα!!!!
Από το Βιετνάμ σήμερα!!!!
Οι μεγαλύτερες δηλητηριώδεις αράχνες στον κόσμο ονόματι καμήλα!!!!


Οι αράχνες ονόματι καμήλα όπου ανακαλύφθηκε πρώτη φορά στο Ιράκ από Αμερικανούς!!!! Φανταστείτε ότι οι Ιρακινοί ούτε καν της ήξεραν ούτε τις είχαν δει ποτέ τους όπου αυτό πιστοποιεί τα πειράματα του αμερικανικού στρατού έως και σήμερα να χρησιμοποιεί ακόμα κάποια έντομα σε μάχες και πολέμους ως βιολογικά όπλα!!!!!
Ένα άλλο περιστατικό είναι το ονομαζόμενο Μπατούτουτ!!!!! Όπου πρόκειται για κάτι σαν τον γνωστό μεγαλοπόδαρο!!!! Η Batutut ( Μπατούτουτ ) ή Ujit ( Ουτζίτ ), είναι γνωστό στο Βιετνάμ γνωστό ως ” λαοί του δάσους , ” πιστεύεται ότι κατοικούν στην περιοχη Vu Quang ( Βου Κουάνγκ ) αλλά και σε άλλες περιοχές της άγριας φύσης του Βιετνάμ, το Λάος και το βόρειο Βόρνεο!!!! Στο Βου Κουάνγκ υπήρξε η πηγή μιας σειράς ανακαλύψεων από θηλαστικά από το Δρ John MacKinnon ( Τζων ΜακΚίννον ) όπου ο ίδιος ισχυρίζεται ότι παρατήρησε για πρώτη φορά κομμάτια ιστοριών από το 1970 του πολέμου του Βιετνάμ που τον οδήγησαν να πιστέψει ότι ένα ανθρωποειδές ή ανθρωπίδα ζει εκεί παρόμοιο με το Meganthropus ( Μεγκανθρώπους )!!!! Αντ ‘αυτού, ο Κρυπτοζωολόγος Loren Coleman ( Λόρεν Κόλεμαν ) πιστεύει ότι το Μπατούτουτ είναι ένας επιζών του πληθυσμού του Homo erectus ( Χόμο Ερέκτους ) ή Νεάντερνταλ!!!!
Πολλοί Αμερικανοί στρατιώτες είχαν δώσει πληροφορίες στις στρατιωτικές τους αρχές στο Βιετνάμ για αυτό το πλάσμα μα κανείς δεν τους έπαιρνε στα σοβαρά ποτέ!!!! Επίσης έχουν αναφερθεί από στρατιώτες για επιθέσεις από τεράστιες μέλισσες σε μέγεθος σπουργίτι ή μικρού πουλιού!!!! Άλλοι έχουν κάνει αναφορά για τεράστιους σκορπιούς ακόμα και για αράχνες που είχαν διπλάσιο μέγεθος από το κράνος που φορούσαν!!!! Τελικά μπορεί όλα αυτά να αληθεύουν!!;!! Να υπήρξαν ή να υπάρχουν ακόμα!!;!! Πάντως τα γιγάντια έντομα στο Βιετνάμ όπως οι σαρανταποδαρούσες είναι υπαρκτές!!!! Το Μπατούτουτ είναι τόσο πιστευτό από τους ντόπιους που είναι σαν να μιλάνε για κάτι το καθημερινό!!!! Για τις κίτρινες ανθρωπίδες όπου έλαμπαν μόνο από τους στρατιώτες έχει γίνει γνωστό μέχρι πρόσφατα όπου κάποιοι χωρικοί στην ίδια περιοχη έκαναν λόγο για πάνω από 10 τέτοια πλάσματα όπου έλαμπαν έντονα το βράδυ!!!!
Όσο για τα ιπτάμενα υβρίδια όπως η γυναίκα που αναφέρθηκα ποιο πάνω εκτός από τους στρατιώτες που την είχαν δει τότε, κάποια χωριά του βορείου Βιετνάμ είχαν τρομοκρατηθεί και έκαναν λόγο για σμήνη από τέτοιες ιπτάμενες γυναίκες όπου πιστεύουν ότι είναι δαίμονες που τους στέλνουν τα πνεύματα των προγόνων τους να τους τιμωρήσουν!!!!
Όλες οι ιστορίες ή έχουν προηγούμενο εμφανίσεων ή μετέπειτα δείχνοντας ότι είναι αληθινές!!!! Υπάρχουν όμως ακόμα ποιο περίεργες και παράξενες ιστορίες από τον πόλεμο του Βιετνάμ όπου θα σας εξιστορήσω μια!!!!
Το 1979 μια ομάδα κρούσης των ειδικών δυνάμεων της Αμερικής έκανε μια επίθεση σε ένα φυλάκιο των Βιετκόνγκ χωρίς όμως να προβάλουν οι Βιετκόνγκ καμία αντίσταση αν και 5 μέρες πολεμούσαν λυσσαλέα!!!! Όταν λοιπόν οι Αμερικανοί μπήκαν μέσα σε αυτό το φυλάκιο ανακάλυψαν υπόγεια τούνελ διαφυγής όπου είχαν σκάψει οι εχθροί τους!!!! Τα τούνελ αυτά ήταν τεράστια με δωμάτια και κάποια από αυτά είχαν και διάφορα αρχηγεία μέσα τους!!!! Κάποια αλλά ήταν μικρά και ασήμαντα!!!! Στο συγκεκριμένο όμως έδειχνε ότι ήταν τεράστιο!!!! Ήταν εν από τα μεγαλύτερα υπόγεια συστήματα υπό βάσεων του πολέμου στο Βιετνάμ όπου υπολόγισαν ότι χωρούσε πάνω από 300σιους Βιετκόνγκ μαζί με την διοίκηση!!!!! Άρχισαν να ψάχνουν προσεχτικά μα το μόνο που βρίσκανε ήταν αίματα παντού και που και που κάποια κομμάτια σάρκας στους διαδρόμους και στις αίθουσες που είχε το υπόγειο σύστημα αυτό!!!! Ο Τιμ Σόγιερς όπου ήταν και ο Λοχίας της ομάδας αυτής από το Μίσιγκαν Των ΗΠΑ θυμάται:
<< …. Να σας πω ψέματα!;! Πράγματι είχαμε τον φόβο όχι από κάτι το παράξενο και το μυστήριο αλλά μην βγει κανένας εχθρός με καλάσνικοφ και μας θερίσει ή μήπως υπήρχε κάπου κάποια παγίδα από εκρηκτικά και μας στείλει στον άλλο κόσμο!!!! Όμως σε αυτήν την περίπτωση δεν έγινε τίποτα από όλα αυτά!!!! Τα πάντα ήταν άνω κάτω!!!! Υπήρχε πολύ αίμα στους διαδρόμους, στους τοίχους, παντού!!!! Ακόμα και κομμάτια από σάρκες όχι μεγάλα υπήρχαν που και που στο πάτωμα!!!! Υπήρχαν όπλα που είχαν χρησιμοποιηθεί και κάλυκες στο δάπεδο πολλοί μα πάρα πολλοί!!!! Που και που σε κάποια σημεία στα τοιχώματα υπήρχαν παράξενες και βαθιές γρατζουνιές λες και κάποιος με τέσσερα δάχτυλα είχε σκίσει τους τοίχους πολύ βαθιά!!!! Προχωρούσαμε με την ανάσα κομμένη και τα όπλα μας τα κρατούσαμε σφιχτά στα χέρια μην συμβεί το οτιδήποτε!!!! Κάναμε να το ερευνήσουμε σχεδόν μια μέρα… το βράδυ είχαμε φτάσει στα μαγειρεία όπου και βρήκαμε ένα Τσάρλι ( όνομα κοροϊδευτικό για τους Βιετκόνγκ που χρησιμοποιούσαν οι Αμερικανοί στρατιώτες στο Βιετνάμ, κανένας Βιετναμέζος δεν είχε το όνομα Τσάρλι ) όπου ήταν κλεισμένος σε ένα μεταλλικό ντουλάπι!!!! Κρατούσε στα χέρια του ένα μαχαίρι κουζίνας, ήταν άσπρος σαν το γάλα και έτρεμε σαν ψάρι από το φόβο του!!!! Με τον ζόρι τον βγάλαμε από κει μέσα, κοιτούσε τριγύρω του σαν παλαβός με τρόμο στα μάτια!!!! Δεν είδαμε κάτι παράξενο εκεί μέσα εμείς εκτός από αυτά που σας ανάφερα όμως ο Τσάρλι έλεγε ότι ένας δαίμονας είχε πάρει την μορφή Ανθρώπου Σαύρα και είχε μπει εκεί μέσα και τους είχε κατασπαράξει όλους!!!! Παρόλο ότι του ρίχνανε με τα όπλα τους δεν μπορούσαν να τον πετύχουν διότι ήταν πολύ γρήγορος!!!! Μπορούσε και περπατούσε στο ταβάνι στους τοίχους και ήταν άτρωτος από τις σφαίρες!!! Η αλήθεια είναι ότι ο φουκαράς ήταν κατατρομαγμένος…… τον παραδώσαμε στην στρατιωτική αστυνομία και από τότε δεν ξανά ακούσαμε τίποτα για αυτόν!!!! Για εμάς όμως παρόλο ότι δεν τον πιστέψαμε κάτι είχε μπει εκεί μέσα και τους είχε σφάξει όλους εκτός από αυτόν που πρόλαβε και κρύφτηκε!!!! Πραγματικά ήταν σαν κάτι να είχε μπει εκεί μέσα και να έσφαξε 300σιους άνδρες βαριά οπλισμένους και αποφασισμένους για όλα!!!! Για εμάς!!;!! Ο διάολος μας βοήθησε…. >>!!!!
Αν αποκλείσουμε τις άλλες περιπτώσεις και πάρουμε την τελευταία τι ήταν άραγε αυτό που έσφαξε όλους αυτούς τους δύστυχους ανθρώπους όπου ήταν βαριά οπλισμένοι!!;!! Αν και δεν βρέθηκε ούτε ένα πτώμα οι Αμερικανοί εκτός τον αιχμάλωτο τι είχαν γίνει οι 300σιοι άντρες όπου μέχρι την προηγούμενη μέρα κρατούσαν σθεναρά και με λύσσα το φυλάκιο αυτό!!;!! Αν και επίσημα αυτή η ιστορία δεν υπάρχει ανεπίσημα είναι καταχωρημένη στα αρχεία της CIA με τον αριθμό 0318 των παραφυσικών υποθέσεων!!!! Θα μου πείτε έχει αρχεία η CIA από παραφυσικά φαινόμενα!!;!! Έχει από την δεκαετία του 1947 και μετά την περίπτωση του Ρόσγουελ στο Μεξικό έχει και ας μην το παραδέχεται!!!
Έχουν ιδρυθεί διάφορες παράξενες ομάδες στο στρατό των ΗΠΑ όπου μπορείτε να δείτε τα σήματα τους αλλά και να διαβάσετε μια ιστορία παράξενη όπου πήρε μέρος στην Ελλάδα σε ένα από τα άρθρο που έχω γράψει για τους Λυκάωνες ΕΔΩ!!!! Υπάρχουν εκατοντάδες ιστορίες από το Βιετνάμ με πολύ περίεργα και παράξενα γεγονότα ακόμα και με αγίους!!!! Είναι όλες οι ιστορίες αλλόκοτες και μη πιστευτές!!!! Οι ψυχίατροι του στρατού το ονόμασαν το σύνδρομο της παραφροσύνης του Βιετνάμ και κάνανε λόγο αργότερα για πειραματικά αέρια που έφερναν παραισθήσεις στους στρατιώτες και έβλεπαν διάφορα!!!! Οι εχθροί τους μέχρι και σήμερα κάνουν λόγο ότι είχαν συμμαχήσει με το διάολο ή ότι είχαν φτιάξει τέρατα για να τους επιτίθεντο!!!! Ποια όμως είναι η αλήθεια!!;!! Είναι πραγματικότητα ή πράγματι λόγο κάποιων αγνώστων αερίων είχαν παραισθήσεις!!;!! Αν και κάποιες από τις ιστορίες αυτές δεν δείχνουν καθόλου να είναι ιστορίες παραίσθησης ή ομαδικής σχιζοφρένιας ( αν και δεν κατάλαβα ποτέ τον όρο ομαδική σχιζοφρένια, πως γίνεται να γίνει κάτι τέτοιο ομαδικά στα καλά καθούμενα!;! ) ίσος πράγματι να μην μάθουμε ποτέ το τι πραγματικά έχει συμβεί εκεί!!!
Μέχρι την επόμενη φορά να είστε πάντα όλοι καλά και να θυμάστε.
Αν δεν πιστεύετε σε κάτι, δεν πάει να πει αυτό το κάτι ότι δεν υπάρχει!!!!
INVISIBLE LYCANS TEAM!!!
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Πνεύμα (των μπάτσων) και Ηθική (των παπάδων) στην Πάτρα

Μια ιστορία λαδιού... και ολίγη από Κορέα 
Ο Πελετίδης έδωσε σε άπορους στην Πάτρα την εκμετάλλευση ελαιόδεντρων. Αστυνομικοί και ιερείς αντέδρασαν! 
 
Παρακαλώ, την προσοχή σας. Παρά τις "λογοτεχνικές παρεμβάσεις" του γράφοντος, η ιστορία που ακολουθεί είναι πέρα για πέρα αληθινή:

Επειδή στην Πάτρα  κατά τις τελευταίες δημοτικές εκλογές πλειοψήφισαν οι κομμουνιστές, είναι φυσικό και επόμενο η δημοτική αρχή να μην ασχολείται με σοβαρά και κεφαλαιώδη προβλήματα της πόλης, όπως κάνει π.χ. ο δήμος Ναυπλιέων, ο οποίος ασχολήθηκε με το να ονομάσει τον Αντώνη Σαμαρά επίτιμο δημότη του. Εμείς εδώ, κολλημένοι κομμουνιστές, επιμένουμε να ασχολούμαστε με τρίχες, όπως π.χ. πώς θα ανακουφίσουμε (έστω και λίγο) τους συμπολίτες μας που υποφέρουν.

Μέσα σ' αυτό το πλαίσιο, λοιπόν, οι διοικούντες τον δήμο σκέφτηκαν κάτι απλό:...
να αξιοποιήσουν κατά τον πιο πρόσφορο τρόπο την δημοτική περιουσία. Κι ανάμεσα στα περιουσιακά στοιχεία τού δήμου υπάρχουν και... ελιές! Μιας και στο σχέδιο πόλης έχουν ενταχθεί αγροί και χωράφια, πολλά των οποίων έχουν ήδη απαλλοτριωθεί προκειμένου να ανοιχτούν δρόμοι, να γίνουν πλατείες, να χτιστούν σχολεία κλπ, είναι λογικό να υπάρχουν μεταξύ τους και κάποια με ελιές.
Η απλή σκέψη της δημοτικής αρχής, λοιπόν, ήταν να καταγράψει τις ελιές των απαλλοτριωμένων εκτάσεων και στην συνέχεια να παραχωρήσει το δικαίωμα συλλογής και εκμετάλλευσης του ελαιοκάρπου τους σε άπορες οικογένειες, άνεργους, πολύτεκνους κλπ. Μοίρασε τις σχετικές άδειες στους δικαιούχους κι εκείνοι ξαμολύθηκαν να βγάλουν το λάδι των οικογενειών τους. Όλα καλά ως εδώ και μπράβο στον δήμαρχο και στην ομάδα του, που σκέφτηκαν κάτι τέτοιο. Όμως... Όμως, τώρα αρχίζουν τα προβλήματα.
Πρώτα-πρώτα, σε κάποια από τα χωράφια που προαναφέραμε, πλάκωσε η αστυνομία για να συλλάβει τους ελαιοσυλλέκτες. Μάταια οι άνθρωποι επέδειξαν την άδεια του δήμου κι άδικα διαμαρτυρήθηκαν, αφού τα όργανα της τάξης ήσαν ανένδοτα: έπρεπε να συλλάβουν τους κλέφτες και να τους προσαγάγουν για εξακρίβωση στοιχείων. Ευτυχώς, κάποιος από τους "κλέφτες" κατάφερε και ενημέρωσε τηλεφωνικά την αρμόδια του δήμου, η οποία έσπευσε στο αστυνομικό τμήμα. Στην ερώτησή της "γιατί τους συλλάβατε, αφού σας έδειξαν την άδεια με την υπογραφή τού δημάρχου;", η απάντηση ήταν αφοπλιστική: "Κυρία μου, τόσα χρόνια αυτές τις ελιές τις μαζεύουμε εμείς οι αστυνομικοί για να βγάζουμε το λάδι μας"! Τελικά, οι εκπρόσωποι του νόμου κατάλαβαν ότι η υπόθεση δεν θα εξελισσόταν προς το συμφέρον τους αν την παρατραβούσαν και άφησαν ελεύθερους τους "εγκληματίες". Πρόλαβαν, όμως, να προσθέσουν "πείτε τους, τουλάχιστον, να φέρουν και σε μας κανένα τενεκέ λάδι".
Ανοίγουμε παρένθεση για να κάνουμε μια απαραίτητη διευκρίνιση. Φυσικά, οι αστυνομικοί τού τοπικού τμήματος δεν πήγαιναν οι ίδιοι να μαζέψουν ελιές. Γι' αυτή την δουλειά υπήρχαν συνεργεία με τον κατάλληλο εξοπλισμό (όχι σαν τους φουκαράδες που τους κάλεσε ο δήμος να μζέψουν ελιές κι εκείνοι δεν είχαν ούτε λιόπανα). Οι αστυνομικοί έκαναν, απλώς, τα στραβά μάτια ενώ, παράλληλα, φρόντιζαν να απομακρύνουν τους περίεργους. Κλείνουμε την παρένθεση και συνεχίζουμε.
Ανακουφισμένοι, οι άνθρωποι γύρισαν στα σπίτια τους. Όμως, εκεί τους περίμενε άλλη μια έκπληξη. Δυο υπάλληλοι του δήμου πήγαν με άγριες διαθέσεις για "τσαμπουκά", επειδή "αυτές τις ελιές τις μαζεύουμε εμείς με τους αστυνομικούς και μοιραζόμαστε το λάδι χρόνια τώρα"! Προφανώς, οι δυο υπηρέτες τού δήμου ήσαν σίγουροι πως είχαν αποκτήσει κάποιο δικαίωμα χρησικτησίας επί της δημοτικής περιουσίας.
Οι -έκπληκτοι με όσα τους συνέβαιναν- άνθρωποι ξανατηλεφώνησαν στην αρμόδια, η οποία ζήτησε να μιλήσει με τους "διαμαρτυρόμενους" δημοτικούς υπαλλήλους και τους επέπληξε αυστηρά, προειδοποώντας τους για τις συνέπειες που θα είχαν αν επέμεναν. Τελικά, εκείνοι κατάλαβαν ότι ο "τσαμπουκάς" τους δεν θα έβγαζε πουθενά και αναγκάστηκαν να φύγουν. Όχι, όμως, δίχως να προσθέσουν με αγανάκτηση: "τέτοιες μαλακίες κάνει ο Πελετίδης και δεν πρόκειται να ξαναβγεί". Το ότι κανένας δεν πίστεψε ότι αυτοί οι δυο ψήφισαν Πελετίδη, δεν έχει καμμιά σημασία.
Κι αν όλα αυτά σας ακούγονται απίθανα, περιμένετε διότι δεν φτάσαμε ακόμη στο καλύτερο.
Το ίδιο βράδυ, παρουσιάστηκαν σε άλλη οικογένεια ελαιοσυλλεκτών τέσσερις ιερείς τής κοντινής εκκλησίας, απαιτώντας να σταματήσει αμέσως η διαδικασία συλλογής τού ελαιοκάρπου, διότι "αυτές τις ελιές τις μαζεύουμε εμείς χρόνια τώρα, για να βγάζουμε το λάδι για τα καντήλια της εκκλησίας"(!) Φυσικά, έγινε πάλι το -συνηθισμένο πια- τηλεφώνημα στην αρμόδια. Όμως, οι εν λόγω ιερείς ήσαν τόσο φορτικοί και τόσο επίμονοι ώστε χρειάστηκε η προσωπική παρέμβαση του δημάρχου για να πειστούν να αποχωρήσουν και να αφήσουν τους ανθρώπους στην ησυχία τους. Προφανώς, οι σεμνοί λευίτες διαπίστωσαν με αγανάκτηση ότι ο κομμουνιστής (και, σίγουρα, άθεος) δήμαρχος δεν έδινε δεκάρα για τα καντήλια τους...
Αυτή ήταν η μικρή σημερινή μας ιστορία. Την οποία, βεβαίως, μη περιμένετε να διαβάσετε και σε κάποια τοπική εφημερίδα ή να ακούσετε σε κάποιο τοπικό κανάλι. Σκεφτείτε, όμως: αν οι εφημερίδες και τα κανάλια δεν ήσαν όπως είναι, ποιόν λόγο ύπαρξης θα είχαν τα ιστολόγια;
Τελειώνω. Είτε σας αρέσουν οι ιστορίες λαδιού είτε όχι, δείτε -ή και ξαναδείτε- την πρώτη ιστορία ("Το Ρολόι") από την εξαιρετική σπονδυλωτή ταινία "Το κανόνι και τ' αηδόνι", των Ιάκωβου και Γιώργου Καμπανέλλη (σε σενάριο του πρώτου). Θα ξοδέψετε 34 λεπτά από την ζωή σας αλλά δεν θα μετανοιώσετε ποτέ.
-------------------------------------------------
Μιας και σήμερα έπιασα κουβέντα για την πόλη μου και την δημοτική αρχή της, ας μου επιτραπεί να αναφερθώ και σε κάτι ακόμη:
Σήμερα, στην Πάτρα, η πρεσβεία τής Νοτίου Κορέας πραγματοποιεί εκδήλωση κατά την οποία θα απονεμηθούν μετάλλια "σε όσους πολέμησαν για την υπεράσπιση της ελευθερίας και της δημοκρατίας τού κορεατικού λαού". Φυσικά, η πρεσβεία κάλεσε στην εκδήλωση και τον δήμαρχο πατρέων. Στην πρόσκληση αυτή, ο Κώστας Πελετίδης απάντησε εγγράφως ως εξής:
Οι Ελληνες στρατιώτες δε στάλθηκαν στη Κορέα για να υπερασπιστούν "τα ιδανικά της ελευθερίας και της δημοκρατίας". Στάλθηκαν για να προσφέρουν το δικό τους φόρο αίματος σε μία άδικη, ιμπεριαλιστική επέμβαση. Ο κορεατικός λαός και ο κάθε λαός, μπορεί από μόνος του να λύσει τα όποια προβλήματα παρουσιάζονται στην κοινωνικοπολιτική ζωή του.

Την αποστολή του στρατού στην Κορέα, την πλήρωσε ο ελληνικός λαός με αίμα, στα πλαίσια της διαπλοκής της άρχουσας τάξης της Ελλάδας με τους ιμπεριαλιστές συμμάχους της και της εμπλοκής της ακόμη και στους δικούς τους πολεμικούς τυχοδιωκτισμούς, στο όνομα της επιβολής της καπιταλιστικής ελευθερίας. Οι απώλειες του στρατού, σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία, ήταν 183 νεκροί και 610 τραυματίες και οι απώλειες της αεροπορίας 12 νεκροί και 4 αεροσκάφη.

Η χώρα μας, δεμένη στο άρμα της ΕΕ, των ΗΠΑ και του ΝΑΤΟ, καλείται εδώ και δεκαετίες να πληρώνει - και με το αίμα της - και να συμμετάσχει σε πολεμικές περιπέτειες προς εξυπηρέτηση των συμφερόντων ντόπιων και ξένων καπιταλιστικών δυνάμεων. Οπως και σήμερα, έτσι και τότε, εκατοντάδες Ελληνες στρατιώτες στάλθηκαν σε ξένα χώματα όχι για να πολεμήσουν στο πλευρό αγωνιστών για ελευθερία και λαϊκή εξουσία, αλλά για να εξυπηρετήσουν τα συμφέροντα των ιμπεριαλιστών.

Με βάση τα παραπάνω, εννοείται ότι δε θα παραβρεθούμε στην εκδήλωση απονομής μεταλλίων.
Κάθε σχόλιο είναι περιττό.
Από Cogito ergo sum μέσω imerodromos
http://greki-gr.blogspot.gr/2014/12/blog-post_21.html
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters