Τρίτη 2 Δεκεμβρίου 2014

ΣΧΟΛΙΚΑ ΒΙΒΛΙΑ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΕΛΕΥΣΗ ΤΩΝ ΝΕΟΤΑΞΙΤΩΝ....

ΠΑΡΑΤΗΡΕΙΣΤΕ ΤΙΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΠΟΥ  ΚΑΝΟΥΝ ΤΗ ΔΙΑΦΟΡΑ:

 1ον
 Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΦΟΡΑΕΙ ΓΡΑΒΑΤΑ ΣΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ
 (ΤΟ ΣΕΒΕΤΑΙ),


 2ον
 Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΤΕΚΝΗ(ΣΗΜΕΡΑ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΝΤΑΙ),

 3ον
 Η ΓΙΑΓΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΠΕΤΑΜΕΝΗ
 ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΓΗΡΟΚΟΜΕΙΟ,

 4ον
 ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΤΟ ΦΑΓΗΤΟ ΓΙΑΤΙ ΑΚΟΜΗ Η ΜΗΤΕΡΑ ΣΕΡΒΙΡΕΙ (ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ
ΚΑΙ ΠΡΟΣΕΥΧΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΝ ΝΑ
ΤΡΩΝΕ, ΟΣΟ ΚΙ ΑΝ ΠΕΙΝΟΥΝ),

 5ον
 ΤΟ ΓΕΥΜΑ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ ΨΑΡΙΑ ΚΙ ΟΧΙ ΧΑΜΠΟΥΡΓΚΕΡ!!! ΑΥΤΗ ΗΤΑΝ Η ΕΝΝΟΙΑ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΤΟΤΕ, ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΑΞΙΕΣ ΠΕΡΝΟΥΣΑΝ ΤΑ ΒΙΒΛΙΑ ΜΑΣ!!!
 
http://kerberos-hellas.blogspot.gr/2014/12/blog-post_93.html

Οικογένεια Ρότσιλντ (Rothschild) - Περιουσία 500 τρις $ και τι ελέγχουν!!!

Οικογένεια Ρότσιλντ (Rothschild) - Περιουσία 500 τρις $ και τι ελέγχουν!!!

Οικογένεια Ρότσιλντ (Rothschild) - Περιουσία 500 τρις $ και τι ελέγχουν!!!

Δείτε το βίντεο...
 

Αρχαίοι ελληνικοί τάφοι στην Ουκρανία

Αρχαίοι ελληνικοί τάφοι στην Ουκρανία

Η αρχαία Ολβία Ποντική

Αρχαιολόγοι ανακάλυψαν αρχαίους ελληνικούς τάφους του 4ου αιώνα π.Χ. στο Mukolaiv της Ουκρανίας. Η ανακάλυψη έγινε κατά την διάρκεια συντήρησης και αναστύλωσης του αρχαιολογικού μουσείου στο κέντρο της πόλης.

Αρχικά, ανακοινώθηκε η εύρεση μιας αρχαίας νεκρόπολης που χρονολογείται στον 4ο αιώνα π.Χ.  Όμως όταν άρχισε η διαδικασία ανασκαφής των 25 τάφων που βρέθηκαν μέσα σε αυτήν, διαπιστώθηκε ότι πρόκειται για ελληνιστικές ταφές που ακολούθησαν τις παραδοσιακές ελληνικές μεθόδους ταφής τόσο όσον αφορά τον προσανατολισμό του τάφου όσο και για τις νεκρικές τελετές.  Ο αρχαιολόγος και καθηγητής Oleksandr Smyrnov δήλωσε:

«Όλοι οι τάφοι περιέχουν ταφικά κτερίσματα και αναθήματα, δηλαδή αντικείμενα που συνοδεύουν τον νεκρό στον άλλο κόσμο, στο βασίλειο του Άδη, σύμφωνα με τις θρησκευτικές πεποιθήσεις των αρχαίων Ελλήνων. Σε αυτά περιλαμβάνονται, αθηναϊκά κεραμικά αγγεία της Αττικής, μελανοβαμφής κεραμική, κύλικες πόσης διαφορετικών μεγεθών και εισαγώμενοι αμφορείς  από την Ηράκλεια του 6ου αιώνα π.Χ.»

Οι περισσότερες ταφές αντρών περιείχαν όπλα, ενδεικτικό των πολεμικών ικανοτήτων της Όλβιας Ποντικής που έλεγχε την ευρύτερη περιοχή. Η Όλβια Ποντική ήταν αρχαία ελληνική αποικία στις βορειοδυτικές ακτές της Μαύρης Θάλασσας. Η πόλη ήταν αποικία των Μιλήσιων και χτίστηκε κατά τον δεύτερο ελληνικό αποικισμό πιθανόν τον 7ο αιώνα π.Χ.. Σύμφωνα με τον Ηρόδοτο και άλλους αρχαίους συγγραφείς βρισκόταν στις εκβολές του ποταμού Μπουγκ του αρχαίου Υπανίου ενώ σύμφωνα με κάποιους αρχαίους συγγραφείς βρισκόταν πιο ανατολικά στις εκβολές του Δνείπερου που οι αρχαίοι Έλληνες ονόμαζαν Βορυσθένη.

Στις γυναικείες ταφές οι αρχαιολόγοι βρήκαν χάλκινα βραχιόλια, περιδέραια ακόμα και υπολείμματα από γυναικείο φόρεμα. Ένα από τα περιδέραια είναι κατασκευασμένο από ένα είδος κοχυλιών kauri, που πρόκειται για θαλάσσιο μαλάκιο που εντοπίζεται στον Ινδικό Ωκεανό. Ενδεικτικό στοιχείο των εμπορικών σχέσεων που είχαν αναπτυχθεί μεταξύ των αρχαίων Ελλήνων και των πολιτισμών πέρα από την στενή λεκάνη της Μεσογείου.

«Μπορούμε να πούμε με βεβαιότητα ότι οι αρχαίοι κάτοικοι της περιοχής του Mykolaiv εμπορεύονταν με Όλβια Ποντική και με την Αθήνα» δηλώνει ο καθηγητής  Oleksandr Smyrnov.

Η έρευνα έδειξε ότι σε αντίθεση με άλλες νεκροπόλεις της περιοχής της Όλβιας Ποντικής, η συγκεκριμένη δεν συλήθηκε ποτέ κατά την διάρκεια του 18ου και 19ου αιώνα.

Όλα τα ευρήματα των ανασκαφών εκτίθενται  στο  Sukhomlynsky National University’s Institute of History and Law της Ουκρανίας ενώ η συνολική τους αξία εκτιμάται κοντά στα 50.000$.


http://www.eleysis-ellinwn.gr/el/articles/arxaia_ellada/arxaiologia/arxaioi_ellinikoi_tafoi_stin_oukrania.html
 
http://end-artemi-sorra-cyprus.blogspot.gr/2014/12/blog-post_20.html

Μετά το χρυσό κλειδί έχει σειρά το χρυσό φτυάρι

Από τον σΑτΥρΟπΡόΚο
- Γενική πρόβα έκανε ο πρωθυπουργός στην απονομή του «χρυσού κλειδιού» της πόλης του Ναυπλίου για μία ακόμη τιμητική διάκριση αυτή του «χρυσού φτυαριού» των πολιτών της χώρας.
    
- Ειδικά μετά την επιτυχία των διαπραγματεύσεων (χο,χο) με την τρόικα στο Πα(πα)ρίσι, αποτέλεσμα της άκαμπτης στάσης, λόγω οσφυοκαμψίας, ο πρωθυπουργός θα λάβει πολύ σύντομα την άγουσα προς τα αποδυτήρια.
    
- Με τόσες κόκκινες γραμμές που έχει χαράξει, του αξίζει και η κόκκινη κάρτα της αποβολής από...
τη διακυβέρνηση της χώρας και να παίρνουν χρόνο παιχνιδιού και νέοι παίχτες.
    
- Θυμάστε ένα ανερχόμενο ταλέντο από τη Βραζιλία, τον Αλέξις; Έχω την εντύπωση ότι τελικά δεν είχε την αναμενόμενη εξέλιξη. Παρακαλώ μην κάνετε συνειρμούς και μην είστε κακοπροαίρετοι όπως ήταν παλιά οι Πασόκοι.
    
- Έγινε τόσο σκληρή και άκαμπτη, που λέτε, η κυβέρνηση μετά από τις αλλεπάλληλες μάχες με την τρόικα, που συνεχίζει με την ίδια ακαμψία να κλείνει τα μάτια μπροστά στην απεργία πείνας του Ρωμανού.
    
- Μα καλά, δεν βλέπουν ότι δεν αργοπεθαίνει ο Ρωμανός αλλά η υποκρισία τους; Μόνο ο Βορίδης τρίβει τα χέρια του με τον κατήφορο της ΝΔ. Ποιος να του αρνηθεί μετά τις εκλογές την αρχηγία του κόμματος;
    
- Κρίνοντας από τη μη αντίδραση του Σαμαρά, στον κατήφορο της κυβέρνησης και του κόμματός του, μέχρι που μπορεί να σκεφτεί κάποιος ότι πάει για Πρόεδρος της Δημοκρατίας με πρωθυπουργό τον Τσίπρα.
    
- Αν συμβεί κάτι τέτοιο θα ξεπεράσει σε γέλιο και το γεγονός ότι μας κυβέρνησε ο Γιωργάκης! Σα να λέμε Πρόεδρος ο Καραμανλής (ο μεγάλος) και πρωθυπουργός ο Αντρέας (όχι ο Λοβέρδος). Γίνονται (πάλι) αυτά;
    
- Είπα «Ανδρέας» και θυμήθηκα το Λοβέρδο. Δήλωσε πως ο Ρωμανός και ο Κωστάρης πρέπει να συνεχίσουν τις σπουδές τους. Γνωρίζει όμως ότι δεν τους δίνουν άδεια ή θα έχουμε πάλι καμιά ΕΔΕ για έλλειψη ενημέρωσης;
    
- Απορώ πως και δεν πρότεινε ακόμα να λυθεί το πρόβλημα με κάποιον εθελοντή ο οποίος ή θα προσφερόταν να παρακολουθήσει τα μαθήματα ή να κάνει απεργία πείνας στη θέση του Ρωμανού.
    
- Πάντως δεν συζητάει το ενδεχόμενο παραίτησής του, ως αρμόδιος υπουργός της παιδείας. Θα μείνει και θα δώσει τη μάχη τονίζοντας ξανά και ξανά ότι πρέπει να σπουδάσουν οι δύο νέοι. Λέτε να κλάψει κιόλας;
    
- Μαθαίνω ότι στα ονόματα των υποψηφίων για την Προεδρεία της Δημοκρατίας, φιγουράρει κι εκείνο του Μπαμπινιώτη. Δεν το διασταύρωσα ακόμη!
    
- Αλήθεια μ’ εκείνη τη δασκάλα του Αρσακείου που δικαιώθηκε για τη μετάθεσή της τι απέγινε όταν επέστρεψε στη θέση της; Απολύθηκε από τη Φιλεκπαιδευτική Εταιρεία ή όχι; Βρε ποιον έχει πρόεδρο η Εταιρεία; Ποιον;
    
- Λέγεται ότι ο Σαμαράς, εκτός του Μπαμπινιώτη, έχει κι άλλο άσσο στο μανίκι. Θα προτείνει τον «επίτιμο»! Ποιος θα τολμήσει να ψηφίσει όχι και να έρθει αντιμέτωπος με μια ενδεχόμενη «ευχή» του;
    
- Η τρόικα σκέφτεται σοβαρά να προτείνει τον κύριο Σαμαρά ως μόνιμο διαπραγματευτή για όλες τις χώρες που αντιμετωπίζουν παρόμοιο πρόβλημα με αυτό της Ελλάδας.
    
- Η επιτυχία των διαπραγματεύσεων του πρωθυπουργού μας έχει αφήσει άναυδους τους τροικανούς. Αφού σκέφτονται μέχρι να μην εμφανιστούν ποτέ ξανά σε καμία διαπραγμάτευση. Θα στέλνουν τον Σαμαρά!
   
- Φήμες που θέλουν τον Ευάγγελο Βενιζέλο να προσφέρεται, σε ένδειξη συμπαράστασης, να πάρει τη θέση του Ρωμανού στην απεργία πείνας, μετά από εξονυχιστική έρευνα ελέγχονται ως απολύτως ανακριβείς.
 
http://greki-gr.blogspot.gr/2014/12/blog-post_28.html
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters