Πέμπτη 19 Φεβρουαρίου 2015

Η ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΗ ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΣΤΟΝ «ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ Γ.Σ.» 14/2/2899(2015)

10442539_1608448449389346_919321911186098729_n 

Καλησπέρα και από μένα συνήμονες και φίλοι, συνέλληνες και συνελληνίδες.
«Πολίτης δ΄απλώς ουδενί των άλλων ορίζεται μάλλον η τω μετέχειν κρίσεως και αρχής» τα λόγια του μεγάλου φιλόσοφου του Αριστοτέλη.
Πολίτης είναι αυτός, ο ορισμός του πολίτη, είναι αυτός ο οποίος μετέχει της κρίσεως και της αρχής, αρχή είναι η εξουσία. Είμαστε σήμερα πολίτες, νιώθετε ότι μετέχετε της κρίσεως και της εξουσίας;
Το σύγχρονο Ελληνικό κράτος μετά το 1821 ιδρύθηκε και ξεκίνησε μετά τον Ιωάννη Καποδίστρια. Ο Ιωάννης Καποδίστριας στην 3η Εθνοσυνέλευση ορίστηκε ως κυβερνήτης του Ελληνικού έθνους. Στην 4η Εθνοσυνέλευση στο Άργος προσπάθησε να δώσει ένα σύνταγμα για να κατοχυρώσει τον πολίτη, τον Έλληνα. Δυστυχώς οι μεγάλες δυνάμεις δεν του το επέτρεψαν και όχι μόνο οι μεγάλες δυνάμεις αλλά και αυτοί οι οποίοι ήτανε μέσα στο Ελληνικό κράτος, που ήτανε σε στοές μασονικές, που ήτανε σε εταιρίες εναντίον του Ελληνικού κράτους. Ο μεγάλος Καποδίστριας δολοφονήθηκε το 1831 και σταμάτησε η ίδρυση του Ελληνικού κράτους. Από τότε ξεκίνησε μία μοναρχία η οποία ορίστηκε από τους μονάρχες της Ευρώπης, φέρανε τον Όθωνα όταν τον ζητήσαμε εμείς επιτακτικά μέσα από τα κόμματα αυτά που υπήρχαν, σύνταγμα δεν μας έδωσαν, τον διώξαμε τον Όθωνα και μας φέρανε άλλον, τον Γκλύξμπουργκ.
Πραγματικά η Ελληνική δημοκρατία σταμάτησε με τον θάνατο του Καποδίστρια το 1831 και εξακολουθούνε τα κόμματα, τα οποία ξεκίνησαν από τον Όθωνα και μετά, να υπάρχουνε μέχρι σήμερα. Και βλέπουμε ότι μέχρι τότε υπήρχανε κόμματα όπως το φιλογαλλικό, το φιλοαγγλικό και το φιλορωσικό, ένα φιλελληνικό όμως υπήρχε; Γιατί όλοι οι ήρωες της επανάστασης του 1821 είχαν άσχημο τέλος, ή κατέληξαν στη φυλακή ή απαξιώθηκαν ή δολοφονήθηκαν; Και βλέπουμε σήμερα τα κόμματα που υπάρχουν, υπάρχει κάποιο φιλελληνικό κόμμα; Για δέστε το θέατρο του παραλόγου που παίζεται τώρα σχετικά με τις διαπραγματεύσεις του χρέους, του υποτιθέμενου, που έχουμε. Μέχρι τώρα υπήρχανε οι προηγούμενοι, της προηγούμενης κυβέρνησης οι υπουργοί οι οποίοι πήγαιναν και κάνανε σκληρές, σκληρότατες διαπραγματεύσεις για το χρέος το οποίο έχουμε.
Και εμείς επειδή γνωρίζουμε τι γίνεται, βλέπουμε ένα θέατρο του παραλόγου. Και σήμερα βλέπουμε τον κύριο Βαρουφάκη να δίνει συνεντεύξεις και να γίνονται τεράστιες αναλύσεις γύρω από τα λόγια του, αλλά εμείς ξέρουμε, ξέρουμε ότι όλα αυτά είναι ένα θέατρο. Γιατί η Ελλάδα δεν χρωστάει, γιατί η Ελλάδα έχει σαν κυρίαρχο κράτος 600 δισεκατομμύρια κατατεθειμένα από τις 28 Σεπτεμβρίου του 2012. Και τους παρακολουθούμε και ξέρουμε ότι όλα αυτά που κάνουν είναι μια εξυπηρέτηση των αφεντικών τους. Ξέρουμε πάρα πολύ καλά και έχουμε εμείς ζητήσει να γίνει λογιστικός έλεγχος του χρέους. Ζητάει και ο κύριος Βαρουφάκης, με τι προσόντα κύριε Βαρουφάκη; Μόνο εμείς με τα 600 δισεκατομμύρια μπορούμε να κάνουμε λογιστικό έλεγχο και να ελέγξουμε όλους όσους διαχειρίστηκαν δημόσιο χρήμα!
Ξέρουμε λοιπόν πολύ καλά τι συμβαίνει. Και επειδή επίσης ξέρουμε ότι όλα αυτά τα κόμματα δεν έχουνε σχέση με το Ελληνικό αξιακό σύστημα και ξέρουμε ότι τα κόμματα γίνανε μόνο και μόνο για να διαλύσουνε και να κομματιάσουν την κοινωνία μας, σταματάμε με οποιοδήποτε τρόπο να έχουμε σχέση με όλα αυτά και πηγαίνουμε κατ΄ευθειάν σε αυτό που λέγεται δημοκρατία. Πηγαίνουμε στην Ελληνική δημοκρατία, το «κρατείν του δήμου». Ξεκινάμε λοιπόν σήμερα και θα κάνει ο Αρτέμης Σώρρας την επίσημη έναρξη της ίδρυσης και της λειτουργίας των Ε.ΣΥ., των «Ελλήνων Συνέλευσις».
Αγαπητοί μου ξεκινάμε μία επανάσταση και η επανάσταση αυτή δεν γίνεται ούτε με όπλα, ούτε με αίμα. Γίνεται απλά εγκαθιδρύοντας την Ελληνική δημοκρατία στην χώρα μας. Αυτό είναι επανάσταση και το κάνουμε σήμερα. Δημιουργούμε λοιπόν σε κάθε δήμο που είναι το κύτταρο του έθνους μας, τον πυρήνα ο οποίος θα εξυγιάνει αυτό το κύτταρο. Και όταν τα κύτταρα αυτά θα εξυγιανθούνε θα γίνει ο ιστός υγιής, θα γίνει το έθνος μας πραγματική δημοκρατία, θα έρθει δηλαδή η εξουσία και η κρίση στα χέρια των Ελλήνων.
Έτσι λοιπόν κάνοντας την επανάστασή μας, ιδρύουμε στους 910 δήμους, σύμφωνα με τον Καποδιστριακό καταμερισμό, Μ.Κ.Ο. οι οποίες είναι νομικές οντότητες και οι οποίες ιδρύονται από τους τοπικούς πολίτες και δημότες και αυτές θα αποτελέσουνε τον κύτταρο της δημοκρατίας κάθε τόπου. Ξεκινάμε λοιπόν να ιδρύουμε αυτές τις Μ.Κ.Ο. τις «Ελλήνων Συνέλευσις», της Ε.ΣΥ. και θα έρθει με αυτό τον τρόπο πολύ γρήγορα το αποτέλεσμα που θέλουμε, να φέρουμε στην Ελλάδα μας την δημοκρατία, να πάρουμε την Ελλάδα στα χέρια μας γιατί είναι δικιά μας.
Και αυτά που κάνουν, αυτά που κλείνουνε συμφωνίες η εταιρία που λέγεται Ομοσπονδιακή Δημοκρατία της Γερμανίας με την εταιρία που λέγεται Δημοκρατία της Ελλάδος με έδρα το Βερολίνο, δεν ισχύουν γιατί η Ελλάδα είναι έθνος κυρίαρχο και έχει εθνική κυριαρχία. Και όλοι εμείς ως Έλληνες έχουμε αυτό το δικαίωμα της εθνικής κυριαρχίας και δεν το εγκαταλείπουμε ούτε το παραχωρούμε. Ξέρουνε λοιπόν πάρα πολύ καλά ότι ό,τι κάνουν δεν ισχύει γιατί το Ελληνικό έθνος είναι κυρίαρχο και οι Έλληνες είναι κυρίαρχοι πολίτες.
Διεκδικούμε λοιπόν μέσα από τις Ε.ΣΥ. αυτό που είναι αυτονόητο δικαίωμά μας, την ελευθερία μας, την κυριαρχία μας και αυτό θα το πετύχουμε. Μένει να συνενωθούμε, όσο πιο γρήγορα συνενωθούμε και μπούμε στην διαδικασία αυτή, τόσο πιο γρήγορα αγαπητοί μου θα φέρουμε την Ελλάδα εκεί που πρέπει.
Η Βίκυ Χαραλάμπους θα εξηγήσει το πώς αυτό γίνεται και πως αυτό έχει μεγάλη ισχύ από αυτά που έχει προσφέρει ο Αρτέμης Σώρρας σε όλους εμάς, σε όλους εμάς τους πολίτες της Ελληνικής κυρίαρχης δημοκρατίας. Ευχαριστώ.
Απομαγνητοφώνηση Αλεξάνδρα Τσίκου
ΟΜΑΔΑ ΜΝΗΜΟΣΥΝΗ
…………………………………………………………
ΟΛΗ Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΣΤΟ ΚΛΕΙΣΤΟ ΤΟΥ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ Γ.Σ. 14/2/2899(2015) βίντεο

http://alfeiospotamos.gr/?p=12873

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters