Πέμπτη 5 Μαρτίου 2015

Το ΝΑΤΟ συγκεντρώνει μεγάλη ναυτική δύναμη στην Μαύρη Θάλασσα - Σε επιφυλακή η ρωσική Αεροπορία στην Κριμαία

Μεγάλη ΝΑΤΟϊκή ναυτική δύναμη συγκεντρώνεται στην Μαύρη Θάλασσα μετά τις χθεσινές εικονικές προσβολές της ρωσικής Αεροπορίας κατά της τουρκικής φρεγάτας TCG Turgutreis (F241) Μαύρη Θάλασσα και του
αμερικανικού αντιτορπιλικού USS Vicksburg (CG69)

To NATO συγκεντρώνει μεγάλη ναυτική δύναμης εντός της Μαύρης Θάλασσας προς διεξαγωγή κοινής άσκησης που έχει ως στόχο τις ρωσικές δυνάμεις στην Κριμαία. Η ρωσική αεροπορική βάση Novofedorovka έχει τεθεί σε επιφυλακή.

Είναι συνέχεια των επιθετικών ΝΑΤΟϊκών κινήσεων έξω από την ρωσική επικράτεια σε άλλη μια προσπάθεια εκφοβισμού της ρωσικής υπερδύναμης. Μόλις χθες η ρωσική Αεροπορία προχώρησε σε εικονικές προσβολές της τουρκικής φρεγάτας TCG Turgutreis (F241) Μαύρη Θάλασσα και του αμερικανικού αντιτορπιλικού USS Vicksburg (CG69), για τις οποίες και σας ενημερώσαμε.

Μια ομάδα από έξι πλοία του ΝΑΤΟ θα διεξάγει  κοινές ασκήσεις στη Μαύρη Θάλασσα, κατά τις οποίες, θα εκτελεστούν  ασκήσεις ναυτικού ελιγμού, ανθυποβρυχιακού πολέμου επί «φανταστικού εχθρού» (όλοι ξέρουν σε ποιον απευθύνεται), αναφέρει σε μια ανακοίνωση της η  επίσημη ιστοσελίδα της Ναυτικής Διοίκησης της βορειοατλαντικής Συμμαχίας, σύμφωνα με τo ρωσικό  πρακτορείο ειδήσεων  Ria Novosti.

Το  ΝΑΤΟ πραγματοποίησε παρόμοιες ασκήσεις στη Μαύρη Θάλασσα το περασμένο καλοκαίρι από τις 04 έως τις 13 Ιουλίου με  πολεμικά πλοία από την Βουλγαρία, την Ελλάδα,  την Ρουμανία, την Τουρκία και τις  Ηνωμένες Πολιτείες  με την επωνυμία «Sea Breeze-2014». Σκοπός των ασκήσεων  ήταν η βελτίωση της επικοινωνίας και της συνεργασίας μεταξύ των ενόπλων δυνάμεων των χωρών του ΝΑΤΟ,  και η ανάπτυξη της συμμετοχής τους σε επιχειρήσεις διαχείρισης κρίσεων.

«Η τωρινή ομάδα των πολεμικών  πλοίων του ΝΑΤΟ κατέφθασε στην Μαύρη Θάλασσα για την εκτέλεση των κοινών ασκήσεων με την συμμετοχή πολεμικών πλοίων από την Βουλγαρία, την Ρουμανία και την Τουρκία. Η άσκηση αφορά κυρίως ασκήσεις ναυτικών ελιγμών , αεράμυνας περιοχής, και ανθυποβρυχιακού πολέμου», καταλήγει η ανακοίνωση του ΝΑΤΟ .

Σύμφωνα με εντολή του Αμερικανού Υποναυάρχου  Brad Williamson, συμμετέχουν το  καταδρομικό «USS Vicksburg» του Ναυτικού των ΗΠΑ,  τέσσερις φρεγάτες, η καναδική Φρεγάτα «Fredrikton», η  τουρκική Φρεγάτα  «TCG Turgutreis» , η ρουμανική Φρεγάτα «Regina Maria», η  Ιταλική Φρεγάτα«Alizeo», και το δεξαμενόπλοιο «Spessart»  του γερμανικού πολεμικού ναυτικού.

Τα δύο από τα έξι πλοία απότέλεσαν εικονικό "στόχο" χθες για την ρωσική Αεροπορία.

«Οι ασκήσεις διεξάγονται με τους συμμάχους μας στη Μαύρη Θάλασσα, και θα μας προετοιμάσουν για την εκτέλεση των καθηκόντων μας,  ως μέρος της δέσμευσης της συμμαχίας  για την συλλογική άμυνα»,  δήλωσε ο Υποναύαρχος  Williamson, σύμφωνα με την  Υπηρεσία Τύπου της Ναυτικής Διοίκησης του ΝΑΤΟ.

Πρόσθεσε ότι τα πλοία του ΝΑΤΟ έφτασαν στη Μαύρη Θάλασσα, ύστερα από πρόσκληση των κυβερνήσεων της Τουρκίας, της Βουλγαρίας και της Ρουμανίας.

Γίνεται κατανοητό ότι οι ΗΠΑ χρησιμοποιούν ως επί το πλείστον τους Συμμάχους της περιοχής για να απειλήσουν την Ρωσία. Οι Αμερικανοί δεν μπορούν άλλωστε να περάσουν πολλά πλοία από τα Στενά του Βοσπόρου λόγω της Συνθήκης του Μοντρέ.

Στις ΗΠΑ αναζητούν τρόπους για να υποταχθεί η Ρωσία στους αμερικανικούς σχεδιασμούς, καθώς γνωρίζουν ότι αυτό δεν μπορεί να επιτευχθεί στρατιωτικά, αλλά ούτε οικονομικά, καθώς η τεχνητή πτώση των τιμών του πετρελαίου στοίχισε ήδη στις αμερικανικές εταιρείες 200 δισ.δολάρια και χρεοκοπεί σειρά εταιρειών παραγωγής σχιστολιθικού πετρελαίου.

Επιδιώκεται τώρα να ρίξουν τον άνθρωπο που έκανε την Ρωσία ξανά υπερδύναμη τον Β.Πούτιν, μέσω προβκατόρικων ενεργειών και δημιουργίας φόβου στον ρωσικό λαό. Σε αυτό αποσκοπούν οι ασκησεις περικύκλωσης στην δημιουργία φόβου. Όμως οι Ρώσοι ιστορικά πάντοτε σε περίοδο κρίσεων κάνουν δύο πράγματα: Προστατεύουν την ηγεσία τους και αντέχουν στις οικονομικές κακουχίες και δυσχέρειες (κάτι στο οποίο είναι συνηθισμένοι αντίθετα με Αμερικανούς, και Ευρωπαίους).

Πληροφορίες από Ρώσους πολίτες της Κριμαίας με τους οποίους έχει επαφή το defencent.gr αναφέρουν ότι ο Β.Πούτιν για αυτούς είναι ο σωτήρας τους και δεν αναγνωρίζουν άλλη πατρίδα πλην της Μητέρας Ρωσίας.

Αυτός είνια και ο λόγος που Ουκρανός ναζί βουλευτής προ ημερών είχε δηλώσει "θα ξαναπάρουμε την Κριμαία και θα εξοντώσουμε τους προδότες κατοίκους της". Φυσικά κάτι ανάλογο ετοιμάζουν για όλους τους εθνικά Ρώσους της Ουκρανίας.

Ακολουθεί βίντεο προπαγάνδας επιπέδου Γιόζεφ Γκαίμπελς από το "έγκριτο" και "έγκυρο" (υποτίθεται) NBC το οποίο παρουσιάει τους Ρώσους σαν "δαίμονες" ότι όλοι οι λαοί της Βαλτικής ανησυχούν για την επερχόμενη...επανέλευση του Γ.Στάλιν. Θα δείτε Αμερικανούς στρατιώτες να μιλούν σαν να έχουν απέναντί τους στρατιές του "Ερυθρού Στρατού" και παιδιά στη Λιθουανία με καλάσνικοφ σαν να επίκειται εισβολή!
 
 
 
http://ksipnistere.blogspot.gr/2015/03/blog-post_319.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters