Κυριακή 30 Αυγούστου 2015

Ευρώ ή Δραχμή και Προεδρική Δημοκρατία! -ΔΕΙΤΕ ΓΙΑ ΤΟΝ κ. ΚΟΛΜΕΡ -ΤΟ ΑΞΙΖΕΙ

ΤΟ ΚΟΙΝΟ ΝΟΜΙΖΕΙ ΟΤΙ Ο κ ΒΑΣΙΛΗΣ ΛΕΒΕΝΤΗΣ ΕΙΠΕ ΠΡΩΤΟΣ ΟΤΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΒΑΙΝΕΙ ΠΡΟΣ ΠΤΩΧΕΥΣΗ. ΛΑΘΟΣ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΟΙ ΠΡΩΤΟΙ ΠΟΥ ΤΟ ΕΙΠΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΑΚΟΜΗ ΤΗΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΙΑΣ Κ. ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΗΤΑΝ Ο ΣΩΤΗΡΗΣ ΣΟΦΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ, τ. ΙΔΙΩΚΤΗΤΗΣ ΤΗΣ ΧΡΩΠΕΙ, Ο ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΤΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΥ κ. ΜΑΡΙΝΟΣ ΚΑΙ Ο ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΣ-ΑΝΑΛΥΤΗΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ  κ. ΚΩΣΤΑΣ ΚΟΛΜΕΡ.

ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΤΑ ΑΚΟΥΣΕ Ο κ. ΛΕΒΕΝΤΗΣ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΟΣΟΙ ΑΛΛΟΙ , ΑΛΛΑ ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ Ο ΛΑΟΣ "ΕΝΑΣ ΚΟΥΚΟΣ ΔΕΝ ΦΕΡΝΕΙ  ΑΝΟΙΞΗ" ΟΤΑΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΞΙΩΜΑΤΟΥΧΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΠΑΓΑΛΟΙ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΕΛΕΓΑΝ ΟΤΙ Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΠΑΕΙ ΤΡΕΛΑ ΚΑΙ Ο ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΤτΕ ΜΑΣΑΓΕ ΣΤΕΡΕΟΤΥΠΑ ΟΤΙ ΟΛΑ ΠΑΝΕ ΤΕΛΕΙΑ ΑΛΛΑ ΝΑ Η ΧΩΡΑ ΘΕΛΕΙ ΔΟΜΙΚΕΣ ΑΛΛΑΓΕΣ , ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΛΕΕΙ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΔΟΜΙΚΕΣ ΑΛΛΑΓΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ Ο ΑΝΙΔΕΟΣ ΚΟΣΜΑΚΗΣ .

ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΑΝΟΙΞΕ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΤΟΥ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΩΣ ΑΝΩ ΤΡΕΙΣ ΠΡΟΦΗΤΕΣ ΝΑ ΠΟΥΝ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΟΤΙ " ΖΕΙΣ ΜΕ ΔΑΝΕΙΚΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΕΛΟΣ" ΟΠΩΣ ΜΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΖΕΙ ΜΕ ΔΑΝΕΙΚΑ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΕΝΑ ΚΡΑΤΟΣ ΑΝ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΝΑ ΔΑΝΕΙΖΕΤΑΙ ΚΑΠΟΤΕ ΘΑ ΧΡΕΟΚΟΠΗΣΕΙ.

ΟΤΑΝ Ο ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ κ. ΚΩΣΤΑΣ ΜΠΕΗΣ -ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΓΙΑ ΝΟΜΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΤΟΥ  ΕΙΠΕ "ΚΥΡΙΕ ΠΡΟΕΔΡΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΘΗΚΕ ΟΤΙ  ΔΑΝΕΙΖΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ" ΑΥΤΟΣ ΤΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕ: " ΕΕ ΚΑΙ ΤΙ Μ' ΑΥΤΟ; ΚΑΙ Η ΑΜΕΡΙΚΗ ΔΑΝΕΙΖΕΤΑΙ.

 ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ!!!! ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΕΠΙ ΑΝΔΡΕΑ ΠΗΓΕ ΣΕ ΑΣΤΡΟΝΟΜΙΚΑ ΥΨΗ, ΑΠΟ 25% ΕΠΙ ΤΟΥ ΑΕΠ ΤΟ ΕΦΘΑΣΕ ΣΤΑ 90%
ΕΠΟΜΕΝΩΣ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΤΟΥ κ. ΚΟΛΜΕΡ . ΛΕΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΟΣΟ ΠΙΚΤΗ ΚΙ' ΑΝ ΕΙΝΑΙ . ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟΝ κ. ΛΕΒΕΝΤΗ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥ ΕΜΠΙΣΤΕΥΟΜΟΥΝΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ.
ΤΟΝ κ. ΚΟΛΜΕΡ ΘΑ ΟΡΙΖΑ ΥΠΟΙΚ ΚΑΙ ΤΣΑΡΟ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΤΗΣ ΔΡΑΧΜΗΣ , ΤΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΡΟΟΔΟΥ. ΑΛΛΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΚΟΜΜΑ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ , ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΕΥΡΩ ; ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΥΡΩΛΑΓΝΑ, ΥΦΕΣΙΑΚΑ, ΓΕΡΜΑΝΟΤΣΟΛΙΑΔΙΚΑ, ΑΝΤΙΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΑ ΚΑΙ ΠΡΟΔΟΤΙΚΑ.
ΕΞΩ ΣΑΠΙΛΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!!! ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΑΤΕ ! ΤΗΣ ΗΠΙΑΤΕ ΤΟ ΑΙΜΑ ΣΑΝ ΤΙΣ ΒΔΕΛΕΣ ΠΑΛΙΟΤΟΜΑΡΑ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ. ΕΞΩ ΚΟΠΡΙΤΕΣ !!!!!!!
 



Ευρώ ή Δραχμή και Προεδρική Δημοκρατία!
Kώστας Κόλμερ
Ως νέος ΄Αμλετ , ο ΄Ελλην ψηφοφόρος καλείται να επιλέξει στις  εκλογές της 20ης Σεπτεμβρίου μεταξύ μνημονικών και αντιμνημονικών κομμάτων .Δηλ. εν τελική αναλύσει , «να μπή κανείς ή να μη μπή» (στην δραχμή) δοθέντος ότι η ενδεχομένη αποδοκιμασία των ευρωφίλων κομμάτων σημαίνει αυτομάτως χρεοκοπία και επάνοδο εις κάποιου είδους εγχώριο νόμισμα. 
Το δίλημμα ,εν τούτοις , δραχμή ή ευρώ είναι παραπειστικόν. Απλοποιεί μία σύνθετη υπόθεσιν: Εάν συμφέρει την ανάπτυξι της οικονομίας (ΑΕΠ) η χρήσι ξένου νομίσματος και δανεικών διά την αποτροπή  της χρεοκοπίας και όχι διά επενδύσεις ή εάν την εξυπηρετεί η επάνοδος στην εθνική νομισματική πολιτική και η αναστολή εξυπηρετήσεως του άλλως αδιατηρήτου δημοσίου χρέους οπότε η εισροή ιδιωτικού επενδυτικού κεφαλαίου και η ενίσχυσι των εξαγωγών δύνανται ν’ αυξήσουν υ γ ι ώ ς το ΑΕΠ και να μειώσουν την ανεργία.
 
http://amphiktyon.blogspot.gr/2015/08/blog-post_142.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters