Κυριακή 27 Σεπτεμβρίου 2015

ΤΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ Γ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ.» [ 24/9/2899(2015) απομαγνητοφώνηση ΟΜΑΔΑ ΜΝΗΜΟΣΥΝΗ ]

ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΗΜΕΡΑ ΠΕΜΠΤΗ 24/9/2899(2015)
ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ – ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΩΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ – Ε.ΣΥ. ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ
Αγαπητοί μου συνέλληνες,
Είναι μεγάλη μου τιμή, εδώ και πάρα πολύ καιρό που είμαι μαζί σας, τέσσερα χρόνια που εμφανίστηκα στην Ελλάδα, σε έναν πάρα πολύ μεγάλο αγώνα, όχι μόνο ενημέρωσης, αλλά και αποκάλυψης μυστικών, σκανδάλων. Βιώσαμε την πραγματικότητα όλων των πολιτικών καταστάσεων, όλων των μνημονίων, σε έναν τεράστιο αγώνα όλων των οικονομικών εργαλείων που ήδη είναι στο τραπέζι της Ελλήνων Συνέλευσις, αλλά και των παγκόσμιων ταμείων που έχουν αναλυθεί, τεράστιων υπογραφών κρατικών μηχανισμών, δήμων, μία τεράστια πλοκή με όλους τους κραταιούς από όλα τα κόμματα. Δοκιμάστηκαν όλα τα κόμματα, δόγματα, πολιτικές, ιδεολογίες, τεχνικές, εμείς με τα δικά μας όπλα, αυτοί με τα δικά τους.
Σήμερα ανακοινώνω ότι είναι ανοιχτός και έχει ιδρυθεί ο Ελληνικός φορέας, ο φορέας του Ελληνικούς Έθνους Ελλήνων Συνέλευσις Ε.ΣΥ.
Είμαι διορισμένος πρόεδρος, δεσμευόμαστε ότι σε 20 ημέρες έως 1 μήνα θα γίνει συνέδριο όλων των εκλεγμένων στις Ε.ΣΥ. στην Ελλάδα όπου εκεί θα βγει ο πραγματικός πρόεδρος και όλος ο μηχανισμός, έτσι όπως ορίζει το καταστατικό του φορέα των Ελλήνων Συνέλευσις.
Εκείνο που θέλω να δηλώσω αγαπητοί συνέλληνες, είναι ότι είμαστε αναγκασμένοι μετά από χιλιάδες χρόνια και η Ελλήνων Συνέλευση που είχε γίνει επί Μεγάλου Αλεξάνδρου αλλά και το όνειρο του Καποδίστρια που δεν έγινε πραγματικότητα και μετά επήλθαν όλα αυτά τα δεινά της κομματοκρατίας και των ξένων επιρροών στην χώρα μας, όχι μόνο είμαστε αναγκασμένοι αλλά και υποχρεωμένοι να ανοίξουμε την Ελλήνων Συνέλευση και να εγκαθιδρύσουμε την Ελλήνων Πολιτεία.
Μέχρι τώρα όλοι οι φορείς, οι θεσμοί, αλλά και τα άλλα κόμματα και τα μέσα μαζικής ενημέρωσης, μας πίεζαν αν θα κάνουμε κόμμα, πολλά χρόνια. Ίσως κάποιοι συνέλληνες έχουν απογοητευτεί που δεν έχουμε ανοίξει κόμμα, όχι δεν θα ανοίξουμε ποτέ κόμμα.
Ακόμα και αυτός ο φορέας των Ελλήνων που έχει ανοίξει είναι των Ελλήνων και δεν είναι κανενός, δεν έχει καμία ψεύτικη ιδεολογία. Δεν έχει καμία ιδεολογία, έχει μόνο πραγματική δημοκρατία, με ένα καταστατικό πραγματικά δημοκρατικό, με μια διακήρυξη όπου μέσα και στον φορέα αλλά και στην διακήρυξη είναι οι αξίες, είναι οι αρχές, είναι οι νομοτέλειες, όπως ορίζεται η πολιτεία με 33 πρωτόκολλα.
Σεβόμενοι τα 33 πρωτόκολλα τα οποία ποτέ δεν θα αποδεσμευτεί ο Ελληνικός φορέας αλλά και όλοι οι μηχανισμοί του φορέα θα είναι πάντα εκεί και όποιος νόμος προκύψει ή όλες οι κινήσεις θα είναι κάτω από τις αξίες, τις αρχές και τους νόμους νομοτέλειας.
Είναι καθήκον μας να εγκαθιδρύσουμε την Ελλήνων Πολιτεία και την πραγματική δημοκρατία η οποία δεν έχει κόμματα. Δυστυχώς για όλα τα πολιτικά κόμματα, η δημοκρατία δεν έχει κόμματα. Αλλοίωσαν την δημοκρατία και την κάνανε επαίσχυντη ολιγαρχία, χάθηκε το παιχνίδι χιλιάδες χρόνια.
Μετά από χιλιάδες χρόνια λοιπόν επιστρέφουν, όχι μόνο οι μηχανισμοί, αξίες τεράστιες, πραγματική ικανότητα για να στηθεί και να εγκαθιδρυθεί η Ελλήνων Πολιτεία.
Δεν θα πω μόνο στην Ελλάδα γιατί όλοι περιμένουν, όλος ο πλανήτης έχει κρίση πολιτική. Δεν υπάρχει καμία πολιτική στην Ελλάδα η οποία να έχει επιβιώσει και πιο πολύ να κάνει κάτι για τον πολίτη της. Όμως όλες ήταν για να υπερχρεώσουν τον πολίτη, να υποβιβάσουν τον άνθρωπο, να σκλαβώσουν τον άνθρωπο και να σκλαβώσουν και όλον τον πλανήτη.
Ήρθε η ώρα λοιπόν της απελευθέρωσης η οποία ξεκινάει από την Ελλάδα – καλώς το έβαλαν όλοι οι παγκόσμιοι μηχανισμοί «την κρίση από την Ελλάδα». Η Ελλάδα δεν φταίει για την κρίση, είναι μόνο τεχνητή, όχι μόνο δεν χρωστάει, της χρωστάει όλος ο πλανήτης τόσο οικονομικά όσο και πνευματικά. Στις μέρες μας θα αποδειχθεί.
Καλώ όλους τους Έλληνες να είναι στον Ελληνικό Φορέα, χωρίς κόμμα, χωρίς καμία ιδεολογία, παρά μόνο την Ελληνική μας σημαία, την Ελλήνων Πολιτεία, τις αξίες, τις αρχές, χωρίς καμία θρησκευτική πεποίθηση γιατί δεν μπορούμε να φτιάξουμε πολιτεία όταν υπάρχουν 560 δόγματα μόνο στην Ελλάδα, τα οποία δεν θα πω την λέξη σακατεύουν αλλά θα πω ότι είναι συνέχεια στα πόδια του πολίτη.
Η πολιτεία θα είναι μόνο πολιτεία και οι θρησκευτικές πεποιθήσεις στην άκρη και δεν ενδιαφέρει στην πολιτεία τι πιστεύει ο καθένας. Είναι κοινωνικό θέμα, πρέπει να λύσουμε την πολιτεία.
Άρα, χωρίς δόγμα όπως ακριβώς το λέω, δεν θέλω να τεθεί σε καμία περίπτωση όπως όλοι οι πολιτικοί έως τώρα πρέπει με όλα τα δόγματα να τα έχουν καλά για να αντλήσουν ψήφους. Η Ελλήνων πολιτεία δεν μπορεί και δεν πρέπει να ακουμπήσει πουθενά, σε κανένα κόμμα, σε κανένα δόγμα. Μόνο πολίτες οι οποίοι το μέλλον αλλά και τη ζωή τους θα την πάρουν στα χέρια τους με μία δημοκρατική διαδικασία τόσο καθαρή η οποία θα φτιάξει και θα εγκαθιδρύσει την Ελλήνων Πολιτεία.
Ένα άλλο κεφάλαιο που θέλω να θέσω είναι οι πρόσφατες εκλογές, γι” αυτό και αυτή η δήλωση γίνεται μετά τις εκλογές.
Αγαπητοί συνέλληνες, έχετε δει ότι όλα τα κόμματα έχουν εκλεγεί πάρα πολλές φορές στην Ελληνική επικράτεια. Είναι μία οικογενειοκρατεία με μια ιδεολογία που πηγαίνει και έρχεται, χωρίς όμως να έχει καμία διαφορά από τις ιδεολογίες των άλλων κομμάτων. Όλα έχουν ένα αφεντικό αλλά και έναν στόχο, να διαχειριστούν το χρέος, που πρέπει πάντα να είσαι χρεωμένος. Άρα αυτό που κάνουν συνέχεια είναι να είσαι χρεωμένος και υποδουλωμένος σε ένα χρέος και μια ύλη που δεν την χρωστάς και δεν είναι αληθινό. Απεδείχθη πάρα πολλές φορές και από εμάς αλλά και από άλλους μηχανισμούς ότι το χρέος δεν είναι πραγματικό. Και πραγματικά δεν είναι. Πρέπει κάποια στιγμή να δούμε τα πράγματα με το όνομά τους. Ό,τι ψεύτικο υπάρχει πάνω στην πολιτεία μου πρέπει να φύγει, πρέπει να αρχίσουμε να ζούμε πραγματικά και αληθινά.
Οι εκλογές που διεξήχθησαν στις 20 του μήνα κατά την άποψή μου δεν είναι αληθινές και καταπατήθηκαν πάρα πολλοί νόμοι. Σαφώς οι νομικοί με έχουν ενημερώσει ότι μετά το 51% αποχή, είναι σαν ένα μεγάλο μέρος του Ελληνικού λαού να μην θέλει αυτούς τους πολιτικούς στην πολιτική σκηνή. Θα έπρεπε λοιπόν να κάνει χρήση ο πρόεδρος ενός προεδρικού διατάγματος και να διατάξει τον Άρειο Πάγο να μην ξαναβάλουν υποψηφιότητα αυτοί οι πολιτικοί. Όμως ξέρουμε ότι το σύνταγμα κατά το δοκούν δουλεύει.
Θα πω το εξής, ότι από δικά μας στοιχεία αλλά και από την δημοσιότητα που αυτοί έδωσαν, που προλάβαμε να πάρουμε, η μικρότερη αποχή σε οποιοδήποτε εκλογικό κέντρο είναι του 51% ή του 50%. Υπήρξε κέντρο στην Νίκαια με αποχή 97,5%. Αντιλαμβάνεστε ότι αυτή την στιγμή η Ελλάδα διοικείται με ένα πάρα πολύ μικρό ποσοστό το οποίο είναι πάλι το ίδιο.
Είναι γελοίο, τουλάχιστον για μένα, να αντιλαμβάνομαι την πολιτική παράταξη του ΣΥΡΙΖΑ η οποία ήταν ήδη στην κυβέρνηση, ο κος Τσίπρας ήταν πρωθυπουργός για 4 χρόνια, παραιτήθηκε στους 6 μήνες για να έχει πιο πολύ κυριαρχία, βεβαίως γεγονός είναι ότι ο κος Τσίπρας υπόγραψε και το μνημόνιο αλλά και το δημοψήφισμα με 65% του ΟΧΙ και το έκανε ΝΑΙ, παρ” όλα αυτά όμως είδαμε ότι το αποτέλεσμα είναι το 34% και το 35%. Αν είναι ποτέ δυνατόν. Θέλετε να μου πείτε ότι οι Έλληνες ξαναψήφισαν, η οποία μέσα σε 6 μήνες έκανε ότι η Νέα Δημοκρατία σε τόσο καιρό; Ή θέλετε να μου πείτε ότι η Νέα Δημοκρατία έχει το 26%; Είναι τρελά τα νούμερα.
Εκείνο δε, που θέλω να προσέξετε είναι ότι δεν μίλησε κανένας σε καμία πλατεία, όπου μιλούσαν τους πετούσαν αυγά, τους βρίζαν, με αποτέλεσμα δεν υπήρξε καμία προεκλογική εκστρατεία, ούτε γραφεία δεν άνοιξαν. Είχαν πάρα πολύ λίγο κόσμο, δεν μίλησαν σχεδόν πουθενά και τελικά μιλάμε για τόσο μεγάλα ποσοστά; Και φυσικά μιλήσανε μόνο στα μεγάλα κέντρα, δεν πήγαν πουθενά στην επαρχία.
Αντιλαμβάνεστε, και το έχω ξαναπεί, ότι πραγματικά οι εκλογές μας βγαίνουν σύμφωνα με αυτούς που μετρούν. Έχω ξαναπεί ότι υπάρχουν εβραϊκές εταιρείες οι οποίες καταμετρούν τις ψήφους, κάτι που δεν μπορεί να το κάνει το δημόσιο και το κάνει η ιδιωτική εταιρεία. Προσωπικά δηλώνω ότι τα αποτελέσματα αυτά δεν είναι αληθινά.
Όμως αυτό πρέπει εσείς να το δείτε, πως κυβερνούμαστε και πως οι νόμοι δεν μπορούν να εκτελεστούν ή τουλάχιστον εκτελούνται κατά το δοκούν. Είναι πάρα πολύ άσχημο αυτό που συμβαίνει, σε μια εκλογική αναμέτρηση μέσα σε 20 ημέρες να κάνουνε εκλογές και ιδιαίτερα να ξεκινήσουνε τον Αύγουστο μήνα, να βλέπεις αυτά τα αποτελέσματα και με τέτοια μεγάλη αποχή. Η αποχή είναι πάρα πολύ μεγάλη.
Καλώ όλους τους Έλληνες, για πρώτη φορά και δοκιμαστικά, ελάτε να δείτε, ελάτε να γνωρίσετε την διακήρυξη, ελάτε να δείτε πως λειτουργεί ο φορέας. Ο Έλληνας θέλω από εδώ και πέρα, και τον καλώ, να πολιτευτεί και μπορεί να πολιτευτεί ο κάθε ένας, στον κάθε νομό, στο χωριό του.
Να βάλει όλα τα πράγματα του δήμου του σε μια διαδικασία και στην κεντρική σκηνή, να πει όλα τα θέλω του δήμου του, να έρθει να συμπληρώσει το πρόγραμμα μαζί μας που θα ανακοινώσουμε στις επόμενες ημέρες, να έρθουνε όλοι οι σύλλογοι, να έρθουνε από όλους τους δήμους, από όλη την Ελλάδα.
Καλώ όλους τους συνέλληνες απανταχού της γαίας, από την Αμερική, από την Γερμανία, από την Αυστραλία, όπου υπάρχει Ελληνικός πληθυσμός, να ενωθεί με την Ελλήνων Συνέλευσις γιατί δεν έχει καμία κομματική ταυτότητα και αμερόληπτα θα δει τους πάντες.
Θα δει όλο το πρόγραμμα και μέσα στο πρόγραμμα μπορούμε να συμπληρώσουμε χιλιάδες πράγματα που οι Έλληνες θέλουν και είναι η πρώτη φορά που μπορεί να συμπληρώσει ένα τέτοιο πρόγραμμα που είναι ο δικός του φορέας, να βγάλει τους δικούς τους πολιτικούς από την βάση των Ελλήνων, από εκεί που νόμιζε ότι έβγαζε πολιτικούς, αλλά αυτή την φορά να τους βγάλει και να τους επανεκλέξει και να έρθει τόσο κοντά μας, να έρθει τόσο κοντά στην κεντρική σκηνή, που πραγματικά είναι το δικό του σπίτι, είναι ο φορέας ο δικός του. Ο δικός του φορέας, το δικό του σπίτι, που για πρώτη φορά μπορεί να είναι τόσο κοντά όσο ποτέ άλλοτε. Με αλήθειες, με αξίες, με αρχές.
Καλώ λοιπόν όλους τους Έλληνες να πολιτευτούνε στον τόπο τους ακόμη και στα μικρά χωριά τους. Να βγουν όσο περισσότεροι πολιτευτές και να πολιτευτούνε με την Ελλήνων Συνέλευσις.
Να πολιτευτούνε με την Ελληνική σημαία, να πολιτευτούνε με τον δικό τους φορέα, να γράψουν με τα δικά τους γράμματα στο πρόγραμμα αυτού του φορέα, ο οποίος έχει όλα τα χρήματα να χρηματοδοτήσει αύριο την Ελλάδα και από τα παγκόσμια ταμεία και από τα 600 δις αλλά και από την Ανατολή αλλά και να βάλει μία τάξη σε όλο αυτό το χάος που τόσα χρόνια οι επικυρίαρχοι μας έχουν βάλει με τα κόμματά τους, με τα δόγματά τους, με τις ψευτοϊδεολογίες τους. Αυτά πρέπει να παραμεριστούν, το θρησκευτικό κομμάτι να μείνει στην άκρη, να κοιτάξουμε πρώτα την πολιτεία μας που ζούμε όλοι μαζί. Άρα θα πρέπει να καταλάβουμε σαν πολίτες ότι θα πρέπει να ενωθούμε κοινωνικά, να δούμε την κοινωνική ελευθερία και όχι την ατομική. Άρα δεν γίνεται να λειτουργείς με το ποιος θέλει τι, ποιος φτιάχνει την ομάδα του και τι θα ψηφίσει.
Πιστεύω σε μια πραγματική δημοκρατία, θα εγκαθιδρυθεί η Ελλήνων Πολιτεία – αν και η λέξη «πιστεύω» δεν μου αρέσει – σίγουρα θα καταλάβουν οι Έλληνες, οι επόμενες ημέρες θα είναι πολύ σκληρές για τον Ελληνικό κόσμο, θα βιώσουν τα μέτρα τα οποία τα έχουν ψηφίσει και απλά, δεν χρειαζόντουσαν την ψήφο σας, πάτε δεν πάτε να ψηφίσετε αυτοί θα βγάλουν την κυβέρνηση που θέλουν. Τα μέτρα θα ψηφιστούν, θα σφίξουνε πάρα πολύ τα πράγματα, η πείνα θα θερίσει.
Δεν υπάρχει όμως λόγος, πρέπει να μαζευτείτε όμως, πρέπει να μαζευτείτε στα δικά σας γραφεία, να ανοίξετε από άκρη σε άκρη σε όλη την επικράτεια τα δικά σας γραφεία. Τις Ελληνικές Ελλήνων Συνελεύσεις με τα δωδεκαμελή τα δικά σας, να πολιτευτείτε σε μια κεντρική σκηνή και να βάλουμε όλα τα πράγματα στη σωστή σειρά που μπορούμε εμείς οι Έλληνες που το έχουμε ξανακάνει. Είναι πολλά χρόνια για να ξαναγίνει η Συνέλευση.
Τα όνειρα του Καποδίστρια θα γίνουν πραγματικότητα. Τα όνειρα του Μεγάλου Αλεξάνδρου που ξεκίνησε και προδόθηκε και άφησε στην μέση, θα ξαναγίνει πραγματικότητα.
Είναι μεγάλη ευκαιρία, διαλύονται τα κόμματα, διαλύονται τα πάντα, όλοι πάνε για παγκόσμιες κυβερνήσεις και για παγκόσμιες θρησκείες.
Ελάτε να κάνουμε την Ελλήνων Πολιτεία, δεν μας μένει κάτι άλλο. Χρήματα; Αποδεδειγμένα έχετε. Τα παγκόσμια ταμεία είναι πλούτος δικός σας.
Σήμερα όλοι οι επικυρίαρχοι προσπαθούνε να πάρουνε τον πλούτο του ανθρώπου, να του πούνε ότι είναι φτωχός και να ξεκινήσει από την αρχή, να δυναστεύσουν για πάντα τον πλανήτη, μην τους αφήσουμε.
Άλλωστε έχω πει, σε πολλά κράτη Ιταλία, Γαλλία, Ισπανία, παντού κοιτάμε εμάς, τι θα κάνουμε εμείς, πως θα το κάνουμε. Χρωστάμε τα λιγότερα αλλά είμαστε τελικά πιεσμένοι, εμείς φταίμε για όλον τον πλανήτη, τα ακούτε παντού στα μέσα ενημέρωσης, τα εβραϊκά τους. Ο.Κ. φταίμε, θα το λύσουμε εμείς. Το λύσαμε. Έχουμε πολιτεία, την φτιάξαμε. Έχουμε νόμους, έχουμε αρχές, έχουμε φορείς, έχουμε τα πάντα, ελάτε να το λύσουμε. Έχουμε τους μηχανισμούς.
Τι ζητάω από εσάς, δεν ζητάω τίποτε άλλο μόνο να ενωθείτε. Ελάτε για πρώτη φορά να δοκιμάσουμε την Ελλήνων Πολιτεία, αν δεν πετύχει θα χάσουμε μόνοι μας. Αλλά μπορούμε να το κάνουμε να πετύχει γιατί είναι νομοτέλεια και έχουμε τα πάντα.
Σας καλούμε λοιπόν όλους και να πολιτευτείτε και να μπείτε στον Ελληνικό φορέα και οι Έλληνες να πάρουν την Ελλάδα στα χέρια τους, έπειτα θα τα λύσουμε όλα, με αξίες, με αρχές.
Αυτά είχα να πω. Σας περιμένω όλους, χωρίς εσάς δεν μπορώ, ελάτε αδέλφια να ενωθούμε, δεν είναι τίποτα το έχουμε ξανακάνει. Και την δημοκρατία να εγκαθιδρύσουμε γιατί και αυτό το έχουμε ξανακάνει και ότι έχουνε κάνει στην δημοκρατία μας θα τους μάθουμε ποια είναι η σωστή, γιατί μπορούμε να το κάνουμε.
Αγωνιστικούς χαιρετισμούς σε όλους τους συνέλληνές μου.


……………………………..
ΒΑΣΙΛΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΣ – ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΩΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ – Ε.ΣΥ. ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣΒΑΣΙΛΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΣ Γ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ
24/9/2899(2015)
Ελληνίδες Έλληνες,
Από την 4 Σεπτεμβρίου 2015 ο φορέας «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ» είναι γεγονός. Ο φορέας ιδρύθηκε κατόπιν εντολής των περιφερειακών ομάδων της Ελλήνων Συνελευσις (Ε.ΣΥ.) και εδόθη εντολή να ιδρυθεί αυτός ο φορέας.
Ο φορέας δεν έχει καμιά σχέση με το κόμμα, δεν είναι κόμμα. Παρ” όλο του ότι μπορεί να πάρει μέρος σε κάθε προεκλογική διαδικασία και σε κάθε εκλογική διαδικασία δεν είναι κόμμα. Ο φορέας ιδρύθηκε από Έλληνες πολίτες οι οποίοι εξέφρασαν την επιθυμία να ιδρυθεί και είναι πρόθυμοι να συμβάλλουν στην οργάνωσή του και στην επέκτασή του. Η Ελλήνων Συνέλευσις, ο φορέας, καλεί όλους τους Έλληνες. Ενώ το κόμμα διασπά την κοινωνία, είναι ένα κομμάτι της κοινωνίας – γιατί αυτό σημαίνει εννοιολογικά η λέξη «κόμμα» – ο φορέας ενώνει όλους τους Έλληνες, θέλει όλους τους Έλληνες στον οργανισμό του για να μπορέσουν στην Ελλάδα να εγκαθιδρύσουν την πραγματική δημοκρατία.
Η δημοκρατία είναι κάτι συγκεκριμένο, η δημοκρατία δεν είναι πολίτευμα, η δημοκρατία είναι τρόπος διοίκησης. Αυτό που βλέπουμε σήμερα, αυτό που βιώνουμε σήμερα από το πολιτικό καθεστώς δεν έχει καμία σχέση με την δημοκρατία. Η δημοκρατία έχει βγει από την Ελλάδα, εμείς ως Έλληνες ξέρουμε και θεωρητικά και πρακτικά τι σημαίνει δημοκρατία. Αυτό λοιπόν το «κρατείν του δήμου» έχουμε σκοπό να το εγκαθιδρύσουμε στην χώρα μας.
Ξέρουμε ότι το έθνος μας έχει περάσει πάρα πολλά δεινά. Από τότε που απελευθερώθηκε από τους Τούρκους πέρασε σε μία κυριαρχία η οποία ήτανε πιο στυγνή με ένα προκάλυμμα κομματικής κομματοκρατίας πολιτικής και μέσα από αυτό το καθεστώς μέχρι σήμερα έχει βιώσει πάρα πολύ δύσκολες συνθήκες. Όλες οι καταστροφές που υπήρχανε στο έθνος μας είχαν την αιτία της κομματοκρατίας, γιατί μέσα από τον ανταγωνισμό και μέσα από την χειραγώγηση ξένων κέντρων κυριαρχίας αυτοί λειτουργούσαν προς όφελος όχι των Ελλήνων, όχι του Ελληνικού λαού αλλά προς όφελος των επικυρίαρχων.
Ήρθε η ώρα, ήρθε η ώρα που οι Έλληνες πολίτες πρέπει να πάρουνε την ζωή στα χέρια τους, πρέπει να πάρουνε την Ελλάδα στα χέρια τους. Και αυτό θα το κάνουνε μέσα από την Ελλήνων Συνέλευσις.
Καλούμε λοιπόν όλους τους Έλληνες, καλούμε όσους καταλαβαίνουνε που βρίσκεται σήμερα η χώρα μας να αφήσουνε αυτές τις κομματικές διαφορές τους, να αφήσουν τις δογματικές διαφορές τους γιατί ο Έλληνας είναι γένος, ο Έλληνας ανήκει σε έθνος και το έθνος αυτό περιλαμβάνει όλους τους Έλληνες όπου και αν βρίσκονται.
Ήρθε η ώρα όλοι μαζί οι Έλληνες να ενωθούμε και κάτω από έναν φορέα, αυτόν το φορέα της Ελλήνων Συνέλευσις, να διεκδικήσουμε, να μπορέσουμε εμείς να καθορίζουμε τις τύχες τις δικές μας και των παιδιών μας. Πρέπει να καθαρίσουμε αυτό που λέμε «την πολιτική κατάσταση» στην χώρα μας, είμαστε πολίτες ενεργοί και θα είμαστε πραγματικοί πολίτες ενεργοί όταν μετέχουμε κρίσεως και αρχής. Είναι βασική προϋπόθεση για τον Έλληνα πολίτη. Μέχρι σήμερα αυτό που βλέπουμε δεν έχει καμία σχέση με την πραγματική θέση του πολίτη.
Ήθρε η ώρα μέσα από την Ελλήνων Συνέλευσις να γίνουμε πραγματικοί πολίτες, να πάρουμε την Ελλάδα στα χέρια μας. Και αυτό θα το κάνουμε μέσα από την οργάνωση, μέσα από τους οργανισμούς τους τοπικούς σε όλη την Ελλάδα οι οποίοι ουσιαστικά θα αναφέρονται στην περιοχή τους.
Η περιοχή τους είναι η πηγή της εξουσίας, είναι το κρατείν του δήμου και μέσα από την διαδικασία αυτή, μέσα από εκλογές οι οποίες θα γίνονται στις τοπικές περιοχές θα υπάρχει η αντιπροσώπευση αυτή ουσιαστικά που θα καθορίζει τις τύχες του κράτους μας.
Είναι γεγονός ότι ζούμε σε ένα κράτος εναντίον του Έθνους μας. Βλέπουμε ότι πολλά προνόμια έχουνε αυτοί που είναι αλλοδαποί παρά από τους Έλληνες ημεδαπούς, τους αυτόχθονες Έλληνες. Υπάρχει σήμερα μία δίωξη, υπάρχει σήμερα μια κατάντια του Ελληνικού Λαού. Μια κατάντια η οποία δεν έχει καμία λογική αλλά έχει προσδιοριστεί από ξένα κέντρα και μέσα από ένα χρέος που μας έχουνε καταλογίσει μας έχουνε υποδουλώσει, έχουνε χωρίσει μέσα από πολιτικό καθεστώς – ασχέτως χρώματος και κόμματος – την εθνική κυριαρχία και αυτό έχει γίνει για να μην μπορεί ο Έλληνας να πάρει την θέση που πρέπει να έχει.
Σήμερα λοιπόν δίνεται η ευκαιρία σε όλους τους Έλληνες να ενωθούνε, να ενωθούνε για να διεκδικήσουνε αυτά που είναι δικά τους. Να διεκδικήσουνε ό,τι κληρονομικό δικαίωμα έχουνε. Σας καλούμε, να διαβάσετε όλοι την ιδρυτική μας διακήρυξη, να δείτε για ποιο λόγο έχει γίνει αυτός ο φορέας καθώς και το καταστατικό, το πώς θα λειτουργεί, με ποιες δημοκρατικές διαδικασίες θα λειτουργεί. Καθώς επίσης, εντός των επομένων ημερών θα ανακοινώσουμε και τις προγραμματικές δηλώσεις μας, θα ανακοινώσουμε το πρόγραμμα που η πολιτεία των Ελλήνων θα ακολουθήσει για να ξέρουμε τι ακριβώς θα γίνει.
Αυτό το χρέος το οποίο είμαστε φορτωμένοι σήμερα είναι ανύπαρκτο. Και όχι μόνο αυτό, αλλά επειδή ο Έλληνας έχει τεράστιο πλούτο, αυτός ο πλούτος θα περάσει στα χέρια των Ελλήνων. Και αυτό θα γίνει όταν οι Έλληνες πάρουνε την κυριαρχία του κράτους τους, πάρουνε την κυριαρχία της πολιτείας τους.
Έτσι λοιπόν καλούμε όλους τους Έλληνες να ενωθούνε γιατί είναι απαραίτητη προϋπόθεση για αυτό, να ενωθούνε κάτω από τον φορέα Ελλήνων Συνέλευσις για να πάρουμε την κατάσταση στα χέρια μας, για να πάρουμε την ζωή μας στα χέρια μας και να καθορίζουμε εμείς τις τύχες τις δικές μας και των παιδιών μας και όχι αυτοί οι οποίοι καθοδηγούνται από ξένα κέντρα επικυριαρχίας.
Ήρθε η ώρα για τους Έλληνες να πάρουν την θέση που πραγματικά έχουν. Ήρθε η ώρα να πάρουμε την θέση που πραγματικά μας ανήκει. Καλούμε λοιπόν όλους τους Έλληνες και για το εκλέγειν και για το εκλέγεσθαι να έρθουν να ενωθούνε μαζί μας στον φορέα Ελλήνων Συνέλευσις για να δώσουμε στην Ελλάδα την θέση που παγκόσμια πρέπει να έχει.
Ευχαριστώ.

 

Απομαγνητοφώνηση Αλεξάνδρα Τσίκου
Επιμέλεια Πλάτων Πισατίδης
ΟΜΑΔΑ ΜΝΗΜΟΣΥΝΗ

http://alfeiospotamos.gr/?p=17863

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters