Πέμπτη 24 Σεπτεμβρίου 2015

Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΣΣΙΜΑΤΗΣ "ΜΑΣΤΙΓΩΝΕΙ" ΑΛΥΠΗΤΑ ΤΣΙΠΡΑ ΚΑΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ




Ανελέητα μαστίγωσε κυβέρνηση και Τσίπρα ο καθηγητής του Συνταγματικού Δικαίου Γιώργος Κασιμάτης, μιλώντας σήμερα στην Επιτροπή Αλήθειας Δημόσιου Χρέους. 

Ο αστός επιστήμονας που για μια σχεδόν δεκαετία υπήρξε Διευθυντής του Νομικού Γραφείου και Νομικός Σύμβουλος του Αντρέα Παπανδρέου, όταν αυτός ήταν πρωθυπουργός, είπε τα πράγματα με το όνομα τους. Ανέλυσε τεκμηριωμένα πώς και γιατί δημιουργήθηκε το εξωτερικό χρέος της Ελλάδας και τι σκοπιμότητες εξυπηρετεί.

Ποιο ενδιαφέροντα είναι όμως τα όσα ακούμε να μας λέει για την «πρώτη αριστερή κυβέρνηση» που κάνοντας κουρελόχαρτο Σύνταγμα και νόμους, η οποία προχώρησε «στην παραβίαση των αρχών νομιμότητας της δημοκρατίας η οποία έγινε από το δημοψήφισμα μέχρι σήμερα. Και δυστυχώς έγινε από μια πολιτική δύναμη την οποία εμπιστεύτηκε περισσότερο από κάθε άλλη ο ελληνικός λαός. Και αυτό είναι το μεγάλο πλήγμα που υπέστη και ο λαός μας και η δημοκρατία μας».

Να συμπληρώσουμε ότι προηγουμένως είχε τοποθετηθεί η Ζωή Κωνσταντοπούλου που σε μια φορτισμένη ομιλία της είχε κάνει λόγο για τα αποτελέσματα που είχε η επιτροπή λογιστικού ελέγχου του δημοσίου χρέους καθώς και για τις αντιδράσεις που συνάντησε. «Η επιτροπή δέχθηκε μεγάλο πόλεμο, συκοφαντία, λοιδορίες, λάσπη, υπήρξε θύμα οργανωμένης παραπληροφόρησης από κέντρα που εξόφθαλμα υπηρέτησαν και καθ' ομολογία τους στρατεύτηκαν στην υπηρεσία εκείνων που είχαν συμφέρον να μην αποκαλυφθεί η αλήθεια για το δημόσιο χρέος», τόνισε χαρακτηριστικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters