Κυριακή 27 Σεπτεμβρίου 2015

"ΜΗΝΥΜΑ - Η ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ N.E.S.A.R.A. ΘΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΣΑΣ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ!"

ΜΗΝΥΜΑ ΑΝΔΡΟΜΕΔΙΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ:

- "Η ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ N.E.S.A.R.A. ΣΤΙΣ ΗΠΑ ΚΑΙ ΕΝΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΙΝΗΜΑ ΠΟΥ ΘΑ ΣΥΝΔΕΕΤΑΙ ΜΕ ΑΥΤΟΝ, ΘΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΣΑΣ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ!

- Τα διάφορα προγράμματα που θα αλλάξουν τη ζωή σας και θα φέρουν ένα νέο νομισματικό σύστημα στον κόσμο σας, εξακολουθούν να εμφανίζουν πρόοδο. Είμαστε ικανοποιημένοι που οι τελικές προσπάθειες της σκοτεινής κλίκας για να διασωθεί και να επικρατήσει έχουν αποτύχει. Το τέλος του Σεπτεμβρίου θα σηματοδοτήσει μια άνοδο στην ευημερία, την ελευθερία και ενός επιτυχημένου παγκόσμιου κίνηματος ειρήνης. Πολλές κυβερνήσεις στον κόσμο σας πλησιάζουν σε ένα κομβικό σημείο όπου οι ξαφνικές αλλαγές γι' αυτές θα είναι αναπόφευκτες. Αυτές οι αλλαγές προκαλούνται από την αυξανόμενη πίεση που ασκείται στη σκοτεινή κλίκα για να παραδεχτεί την ήττα της και να αρχίσει να συνεργάζεται με τους γήινους συμμάχους μας.

Το νέο νομισματικό σύστημα είναι μέρος ενός νέου χρηματοπιστωτικού συστήματος, το οποίο θα συμπληρώνεται με την κατανομή κονδυλίων ευημερίας στον κόσμο σας. Με αυτές τις δύο κινήσεις, θα αλλάξει ο τρόπος λειτουργίας του κόσμου σας. Αυτή η σειρά των αλλαγών είναι μόνο η αρχή. Η εφαρμογή του Νόμου NESARA στις ΗΠΑ και ένα παγκόσμιο κίνημα που θα συνδέεται με αυτόν, θα αλλάξουν την πραγματικότητα του κόσμου σας για πάντα.

Οι επερχόμενες αλλαγές αποτελούν μέρος μιας διαδικασίας που θα οδηγήσει αναπόφευκτα στην πρώτη επαφή σας μαζί μας. Το αρχικό μέρος του σχεδίου είναι αυτό που προς το παρόν βρίσκεται σε εξέλιξη. Η ανάπτυξη της ευημερίας και η αύξηση των ελευθεριών σε παγκόσμιο επίπεδο, θα προωθήσουν τις συνθήκες που θα οδηγήσουν σε παγκόσμια επίσημη ανακοίνωση.

Αντιλαμβανόμαστε πόσο συγκλονιστικές θα είναι οι ανακοινώσεις που θα ακούτε καθημερινά από τους ηγέτες σας. Οι ανακοινώσεις αυτές θα μετατρέψουν την ίδια τη φύση της διακυβέρνησης σας και θα σας προετοιμάσουν για τις εκπομπές που θα μας επιτρέψουν αργότερα να απευθυνθούμε άμεσα σε σας. Αφού θα έχετε προετοιμαστεί για να μας ακούσετε, έχουμε πρόθεση να καλύψουμε μια ευρεία σειρά θεμάτων. Θα σας δοθούν αρχικά μόνον σύντομες πληροφορίες και αργότερα θα επεκταθούν σε μια ποικιλία θεμάτων σε προγράμματα στην τηλεόραση σας. Θα πρέπει να μάθετε για την αληθινή εξωγήινη καταγωγή σας και πώς ήρθατε να εποικήσετε τον πλανήτη σας. Στη συνέχεια, θα είστε έτοιμοι για να ανταποκριθούν και να επικοινωνήσουν μαζί σας, οι Agarthιan-οί γείτονες σας.

Οι προσγειώσεις των σκαφών μας θα είναι γεγονός παγκόσμιας εμβέλειας. Έχουμε προσδιορίσει τις περιοχές προσγειώσεων με ελάχιστες αλλαγές. Δεν έχει αλλάξει ή περιοριστεί ο αρχικός σχεδιασμός για τον αριθμό των σκαφών που θα χρησιμοποιηθούν. Η εντολές και οι μέθοδοι που θα χρησιμοποιηθούν έχουν σχεδιαστεί διαφορετικά για κάθε επιλεγμένη περιοχή. Επιπλέον, είμαστε έτοιμοι να τηλεμεταφέρουμε τους συμβούλους μας που θα συναντηθούν μαζί σας. Οι μέντορες μας θα επικοινωνήσουν μαζί σας τηλεπαθητικά πριν εμφανιστούν μπροστά σας. Αυτή η προκαταρκτική συζήτηση θα σας εξοικειώσει μαζί μας και θα σας παρουσιάσουμε με μια σύντομη εισαγωγή, τα διάφορα πρωτοκόλλα μας που θα εφαρμοστούν".


Sheldan Nidle
Δείτε επίσης:
Πηγή:
 
http://ellaniapili.blogspot.gr/2015/09/nesara.html?spref=fb

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters