Τρίτη 24 Νοεμβρίου 2015

ΒΟΜΒΑ.Πρόταση Αρτέμη Σώρρα για συμμετοχή στην Τράπεζα Χανίων (δείτε το έγγραφο)

TRAPEZA XANION NEA FOT 
25/11/2899/Ω:19.30 ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ Ε.ΣΥ. ΧΑΝΙΩΝ ΣΤΗΝ ΑΙΘΟΥΣΑ ΔΙΑΛΕΞΕΩΝ ΤΗΣ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΧΑΝΙΩΝ ΜΕ ΘΕΜΑ: »Η ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΚΡΙΣΗΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΛΥΣΕΙΣ-ΠΡΟΟΠΤΙΚΕΣ»

Την πρόθεσή του να καλύψει το ποσό που χρειάζεται για την κεφαλαιακή επάρκεια της Τράπεζας Χανίων (25.000.000) γνωστοποίησε στη Γενική Συνέλευση της Τράπεζας που βρίκσεται σε εξέλιξη το απόγευμα της Τρίτης, ο Αρτέμης Σώρρας, γνωστός από την περιβόητη υπόθεση της “END”.

O κ. Σώρρας μέσω εκπροσώπου του από την “Ελλήνων Συνέλευσις”, κατέθεσε σχετική επιστολή στην οποία ζητά: «να μου δοθούν τα απαραίτητα οικονομικά στοιχεία ούτως ώστε να προβώ σε μια συγκεκριμένη προσφορά η οποία να μπροεί να ικανοποιήσει τις απαιτούμενες ανάγκες της τράπεζας».


Δείτε το πλήρες κείμενο που κατατέθηκε:
thumb_IMG_4835_1024

Read more: http://www.haniotika-nea.gr/protasi-sorra-gia-simmetochi-stin-trapeza-chanion-dite-to-engrafo/#ixzz3sRKWCqOo
Under Creative Commons License: Attribution Non-Commercial
Follow us: @HaniotikaNea on Twitter | haniotika.nea on Facebook

ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΒΟΜΒΑ ΜΟΛΙΣ ΕΣΚΑΣΕ
ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΚΑΙ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΤΗ ΔΕΔΟΜΕΝΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΟΙ ΜΕΤΟΧΟΙ ΡΙΣΚΑΡΟΥΝ ΝΑ ΧΑΣΟΥΝ ΟΛΕΣ ΤΟΥΣ ΤΙΣ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
Η Συνεταιριστική Τράπεζα Χανίων, μετά από 22 χρόνια λειτουργίας, έχοντας 24.682 συνεταίρους και με δίκτυο 23 καταστημάτων στην Κρήτη και στην Αθήνα, ανακοίνωσε σε δημόσια πρόσκληση στις 06/ 11/ 2015 προς τους Μετόχους της ότι λόγω των αναγκαίων συνθηκών που προκλήθηκαν με την παρατεταμένη οικονομική κρίση, έχει καταστεί αναγκαίο να προβούν άμεσα σε κεφαλαιακή ενίσχυση.
Στην επαναληπτική Τακτική Γενική συνέλευση των μετόχων της τράπεζας στις 19/ 06/ 2015 αποφασίστηκε η άντληση, μέσω αύξησης συνεταιριστικού κεφαλαίου και έκδοσης ομολογιακού δανείου μειωμένης εξασφάλισης συνολικού ποσού 25 εκ Ευρώ για την ενίσχυση των εποπτικών της κεφαλαίων (ενίσχυση του δείκτη κεφαλαιακής επάρκειας και κάλυψη ρευστότητας σύμφωνα με τον Κανονισμό 575/ 2013/ ΕΕ).
Μάλιστα υποστηρίζει η ίδια ότι αυτή η αύξηση είναι αναγκαία περισσότερο από κάθε άλλη φορά τώρα που η κρίση έχει αποδυναμώσει τους μηχανισμούς της αγοράς. Μάλιστα δηλώνει ότι ο ρόλος των συνεταιριστικών τραπεζών είναι σπουδαιότερος από ποτέ, για την χρηματοδότηση υγιών και βιώσιμων μελών τους και την ενίσχυση της επιχειρηματικότητας και της απασχόλησης στην τοπική κοινωνία και οικονομία..
Και συνεχίζει ότι για να διαφυλάξει η τράπεζα τα συμφέροντα των μετόχων, πριν αποταθεί στο Τ.Χ.Σ. αποτείνεται στους υφιστάμενους μετόχους για την αύξηση κεφαλαίου.
Και κάλεσε τους μετόχους να αυξήσουν την επένδυσή τους κατά 1.000 Ε έκαστος.
Στη σημερινή όμως συνάντηση καλούσε τα μέλη να παραστούν για να συναινέσουν στο να αποδεχτούν να τροποποιήσουν το καταστατικό για να μπορεί, όπως δήλωσαν, να γίνει πιο ευέλικτη και ελκυστική η τράπεζα στους επενδυτές και εννοείται να γίνει και πιο εύκολη η πρόσβαση στο Τ.Χ.Σ με ότι αυτό συνεπάγεται..
Εις απάντηση αυτού του καλέσματος, ο Αρτέμης Σώρρας, προσπαθώντας για ακόμα μια φορά να συνδράμει στην κεφαλαιοποίηση αλλά και για να υποστηρίξει τους μετόχους αλλά και την τράπεζα ούτως ώστε να μπορεί να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων και να αντεπεξέλθει στις υποχρεώσεις της έναντι των επενδυτών της, σήμερα κατέθεσε πρόταση χρηματοδότησης για να καλυφθεί η αύξηση κεφαλαίου των 25 εκ Ε όπως ανακοινώθηκε καθώς και άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο να γίνει περεταίρω βοήθεια εάν το χρειαστεί.
Τι θα απαντήσει άραγε η Τράπεζα σε αυτή την προσφορά;
Θα λάβει υπεύθυνη θέση έναντι των μελών της ή θα ακολουθήσει την προδιαγεγραμμένη ιστορία των προηγούμενων παράνομων και καταχρηστικών θέσεων των άλλων τραπεζών;
Αναμένουμε ...

Viky CharalambousViky Charalambous έως ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ " ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ" Ε.ΣΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters