Τρίτη 24 Νοεμβρίου 2015

Βίντεο-ντοκουμέντα: Οι ισλαμιστές ανατινάζουν ρωσικό ελικόπτερο Μil Mi-8 και δολοφονούν εν ψυχρώ τους δύο Ρώσους πιλότους

 
ΜΙΑ ΔΥΣΚΟΛΗ ΗΜΕΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΡΩΣΙΚΗ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑ ΣΤΗΝ ΣΥΡΙΑ - ΜΕ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΑ ΟΠΛΑ ΚΤΥΠΟΥΝ ΟΙ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ

του Θεόφραστου Ανδρεόπουλου
Βίντεο με την καταστροφή από τους Τουρκμένους ισλαμιστές με αντιαρματικό πύραυλο ΤΟW αμερικανικής κατασκευής καθηλωμένου και χωρίς πλήρωμα, ρωσικού ελικοπτέρου Μil-Μi-8 που εκτελούσε αποστολή έρευνας και διάσωσης μάχης για τους δύο Ρώσους πιλότους του καταρριφθέντος Su-24M, αποκαλύπτει το pronews.gr.
Την ίδια στιγμή δόθηκε στην δημοσιότητα βίντεο με τους ισλαμιστές Toυρκμένους να πυροβολούν και να σκοτώνουν εν τέλει εν ψυχρω, τους δύο Ρώσους πιλότους οι οποίοι είχαν εκτοξευθεί με τα εκτινασσόμενα καθίσματά τους από το καταρριφθέν Su-24 και προσγειωνόντουσαν με αλεξίπτωτα.
Το ρωσικό ελικόπτερο λόγω τεχνικής βλάβης ή λόγω ζημίας που υπέστη από αντιαεροπορικά πυρά των ισλαμιστών αναγκάστηκε να προβεί σε αναγκαστική προσγείωση κοντά στις κυβερνητικές γραμμές.
Στο βίντεο απεικονίζεται ένας άνδρας, ο οποίος εκτοξεύει τον αντιαρματικό πύραυλο κατά του ελικοπτέρου που βρίσκεται προσγειωμένο σε μικρή απόσταση.
Λίγο πριν ρωσικά επιθετικά ελικόπτερα και μεταφορικά είχαν περάσει από το σημείο και προφανώς είτε ένα από αυτά βλήθηκε είτε από βλάβη προσγεώθηκε και εκκενώθηκε. αλλά ελικόπτερα παρέλαβαν το πλήρωμά του.
Το πρακτορείο Reuters ανέφερε πως μία ομάδα Σύρων ισλαμιστών, η οποία είχε παραλάβει αμερικανικούς πυραύλους Tow, είπε ότι οι μαχητές της χτύπησαν το ρωσικό ελικόπτερο με έναν αντιαρματικό πύραυλο.
Το πλήρωμα θεωρείται ότι κατέφυγε ασφαλές πίσω από τις φίλιες γραμμές. Άλλωστε ο ισλαμιστής με ησυχία κάνει την βολή του χωρίς να τον πιέζει ο χρόνος.
Γενικά ήταν μια δύσκολη μέρα για την ρωσική Αεροπορία στην Συρία. Και πληρώνουν βασικά τον λανθασμένο σχεδιασμό της αποστολής του Su-24M που βομβάρδιζε τουρκικά χωριά "μια ανάσα" από την Τουρκία, χωρίς προστασία από αναχαιτιστικά Su-30SM που θα μπορούσαν να καταρρίψουν σε λίγα λεπτά και τα δύο τουρκικά F-16 και χωρίς να ενημερωθεί ότι πλησίαζαν τουρκικά μαχητικά, ενώ ερωτήματα ανακύπτουν και για την αξιοπιστία του RWR του αεροσκάφους, από την στιγμή που είχε εγκλωβιστεί από τα ραντάρ αρχικά των μαχητικών και εν συνεχεία του πυραύλου AIM-120C








- See more at: http://www.pronews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters