Τρίτη 24 Νοεμβρίου 2015

Η ΑΘΕΑΤΗ ΓΝΩΣΗ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΤΗΝ ΑΠΑΤΗ ΣΤΟ ΧΤΥΠΗΜΑ ΤΩΝ ILLUMINATI ΣΤΗΝ ΓΑΛΛΙΑ

Το παραμύθι πάει σύννεφο από τα ξένα μέσα παραπληροφόρησης και ιδιαίτερα αυτών των οποίων είναι παγκοσμίου βεληνεκούς, καθώς όπως συμβαίνει πάντα, είναι κατευθυνόμενα να βγάζουν τις ειδήσεις που τους υπαγορεύονται.

Η Αθέατη γνώση, με τις πληροφορίες που συνέλλεξε από το διαδύκτιο θα διαλευκάνει κάθε σας απορία σχετικά με την υποτιθέμενη τρομοκρατική επίθεση των Τζιχαντιστών.

Υποτίθεται ότι πίσω από το τρομοκρατικό χτύπημα στο Παρίσι βρίσκεται Το ISIS. Οι Illuminati δεν προβλέπεται να βγάλουν επίσημη ανακοίνωση για όποιο τρομοκρατικό τους χτύπημα, όμως γνωρίζουμε πολύ καλά την αριθμολογία τους ώστε να βγάλουμε συμπεράσματα για την δράση τους και στην Γαλλία.

Το ISIS ανέλαβε την ευθύνη για τις επιθέσεις με επίσημη ανακοίνωση. Οι τζιχαντιστές στο κείμενό τους αναφέρουν: «οι επιθέσεις έγιναν στο όνομα του Αλλάχ από στρατιώτες του Χαλιφάτου που έδωσαν την απάντησή τους σε όλους όσους κατέστρεψαν τα σπίτια τους, τις ιδιοκτησίες τους».

Αυτό το γεγονός βολεύει και τους Illuminati ώστε να μένουν στην αφάνεια αλλά και τους Τζιχαντιστές, όπου η ανακοίνωση αυτή παρουσιάζεται ως δώρο του Αλλάχ για να κοκορεύονται οι Ισλαμοπίθηκοι ότι κατάφεραν να οργανώσουν μια ακόμη <<σπουδαία>> τρομοκρατική επίθεση.

Αν θυμάστε, οι Τζιχαντιστές είχαν αναλάβει την ευθύνη για την κατάρριψη του Ρωσικού αεροσκάφους. Η Μόσχα όμως έχει αρνηθεί οποιαδήποτε πιθανή σύνδεση της τρομοκρατίας με το περιστατικό του Airbus. Σε αυτή την περίπτωση, βλέπουμε ότι βολεύει κάποιους να παρουσιάζουν τους Τζιχαντιστές ως ιθύνοντες για κάθε τρομοκρατική ενέργεια.

Γιατί δεν δόθηκε εξίσου η ίδια δημοσιότητα με την πολύνεκρη κατάρριψη του Ρωσικού αεροσκάφους όπως με την περιπτωση της Γαλλίας;

Επίσης, γιατί δεν μας δείχνουν ποτέ τα πτώματα των Τζιχαντιστών από τις τρομοκρατικές επιθέσεις τους, παρά μόνο τα θύματα των επιθέσεων;

Πολύ πιθανόν να μην ισχύει αυτός ο αριθμός των νεκρών στην Γαλλία και οι υποτιθέμενοι πυροβολισμοί και τα πτώματα που βρέθηκαν στην συναυλία να ήταν ομοιώματα τα οποία χρησιμοποιούν στο holywood όταν γυρίζουν ταινίες.



Φαίνεται να μοιάζουν με πραγματικοί άνθρωποι, πτώματα ή, ίσως, άνθρωποι που πρόκειται να πεθάνουν από αιμορραγία εξ αιτίας των πληγών τους.  Ωστόσο, όπως και να το δείς τα πράγματα δεν φαίνονται πραγματικά, για παράδειγμα, η ολοφάνερη ανωμαλία που υπάρχει στο πασαλειμμένο κόκκινο θέμα, το οποίο θεωρείται ότι είναι ανθρώπινο αίμα είναι το αίμα, το οποίο προφανώς σχεδιάστηκε με κάποιου είδους σφουγγαρίστρα ή σκούπα. Σε μια πραγματική σκηνή εγκλήματος κάτι παρόμοιο ποτέ δεν γίνεται.




Γίνεται ακόμα πιο ρεαλιστικό όταν κάνουμε ζουμ στην εικόνα. Οι θάνατοι από δολοφονία είναι ταμπού; οι περισσότεροι άνθρωποι ποτέ δεν έδωσαν σχετικές εικόνες εξονυχιστικής έρευνας. Τα σοκαριστικά στοιχείο και μόνο αποτρέπουν τη συντριπτική πλειοψηφία των ανθρώπων από κάθε επιθεώρηση δολοφονίας - ή θανάτου που σχετίζονται με εικόνες. 

Με τέτοια προσεκτική επιθεώρηση η αφήγηση για την υποτιθέμενη επίθεση του ISIS στην συναυλία αναλύεται: εντελώς. 

Αυτό συμβαίνει γιατί οι οντότητες που φαίνονται στο πάτωμα του θεάτρου δεν είναι άνθρωποι. Αντίθετα, είναι πτώματα ανδρείκελα, επίσης γνωστά ως Dapper πτώματα. 

Μια ποικιλία από αυτές τις οντότητες μπορείτε να δείτε εδώ:http://www.dappercadaver.com/products/amy-victim-stunt-dummy.html

Παρατηρήστε την λεκάνη του θύματος. Κανένας άνθρωπος δεν έχει τέτοια ανατομία. Επιπλέον, τα πόδια είναι σε ανατομικά αδύνατη θέση.

Μια ηθοποιός κρίσης (ηθοποιοί οι οποίοι χρησιμοποιούνται σε υποτιθέμενα τρομοκρατικά χτυπήματα)  έχει εκκενωθεί από τη σκηνή της σφαγής, όπου αυτόπτες μάρτυρες δήλωσαν ότι οι ένοπλοι απείλησαν να σκοτώσουν όποιον κινείται.


Η γυναίκα που βλέπετε στην παραπάνω φωτογραφία είναι μια ηθοποιός κρίσης η οποία είχε βρεθεί <<εντελώς τυχαία>> και σε αντίστοιχα τρομοκρατικά χτυπήματα των Illuminati στην Αουρόρα, Βοστώνη, Σάντι Χούκ και φέτος στο Παρίσι.



Με τα χέρια τους ψηλά στον αέρα, όπως μπορείτε να δείτε σε αυτή την φωτογραφία η οποία τραβήχτηκε από την συναυλία λίγο πριν την έναρξη των επιθέσεων στο Παρίσι, οι οπαδοί του Σαμαελικού συγκροτήματος "Eagles Of Death Metal" έκαναν την γνωστή χειρονομία "χαιρετισμος του Νεφελιμ Βααλ", ένας χαιρετισμός που παρουσιάζεται δήθεν ως σατανικός. 



Ολως περιέργως, τα μέλη της μπάντας, τα οποία έπρεπε να ήταν τα πρώτα θύματα που βρίσκονταν πάνω στην σκηνή, διέφυγαν τη σφαγή. ΄




Θα δείτε επίσης στο βίντεο που ακολουθεί το μέλος του συγκροτήματος, έναν μουσάτο με γυαλιά επάνω στην σκηνή.



Ενω τα υπόλοιπα μέλη του συγκροτήματος αποχωρούσαν η κρύβονταν όπως ο ντράμερ που θα δούμε στο βίντεο, εκείνος στεκόταν ζωντανός και σχεδόν ατάραχος μέχρι το τέλος του βίντεο, δηλαδή τουλάχιστον 5 δευτερόλεπτα μετά την επίθεση όπως δείχνει το βίντεο.



Το τραγούδι που έπαιζε τη στιγμή που άρχισαν οι υποτιθέμενοι πυροβολισμοί ονομαζόταν «Kiss The Devil», και παρακάτω σας παραθέτουμε τους στίχους από αυτή την εωσφορική μελωδία:

"KISS THE DEVIL" - ΑΠΟ EAGLES OF DEATH METAL

ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΛΑΤΡΈΨΕΙ ΤΟ ΔΙΑΒΟΛΟ;
ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΤΡΑΓΟΥΔΗΣΕΙ ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΤΟΥ;
ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΛΑΤΡΕΨΕΙ ΤΟ ΔΙΑΒΟΛΟ ΚΑΙ ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΤΟΥ;

ΘΑ ΑΓΑΠΗΣΩ ΤΟΝ ΔΙΑΒΟΛΟ
ΘΑ ΤΡΑΓΟΥΔΗΣΩ ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΤΟΥ
ΘΑ ΑΓΑΠΗΣΩ ΤΟ ΔΙΑΒΟΛΟ ΚΑΙ ΤΟ ΤΡΑΓΟΎΔΙ ΤΟΥ

ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΛΑΤΡΕΨΕΙ ΤΟ ΔΙΑΒΟΛΟ;
ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΦΙΛΗΣΕΙ ΤΗ ΓΛΩΣΣΑ ΤΟΥ;
ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΦΙΛΗΣΕΙ ΤΟΝ ΔΙΑΒΟΛΟ ΣΤΗ ΓΛΩΣΣΑ ΤΟΥ;

ΘΑ ΑΓΑΠΗΣΩ ΤΟΝ ΔΙΑΒΟΛΟ
ΘΑ ΦΙΛΗΣΩ ΤΗ ΓΛΩΣΣΑ ΤΟΥ
ΘΑ ΦΙΛΗΣΩ ΤΟ ΔΙΑΒΟΛΟ ΣΤΗ ΓΛΩΣΣΑ ΤΟΥ

Η υπερστοά των Illuminati του Σαμαέλ και της Λευκής Αδελφότητας έχουν ως σκοπό την διάλυση όλων των θρησκειών ώστε να προωθηθεί η λεγόμενη Πανθρησκεία, αλλά και την ανατροπή όλων των κυβερνήσεων για να φέρουν στο προσκήνιο τον Παγκόσμιο ηγέτη Αντίχριστο στον θρόνο του ως Βασιλέα.

Παρακάτω θα αναλύσουμε την αριθμολογία των Illuminati και θα δούμε πόσες φορές εμφανίζεται ο αριθμός 13 σε Τεκτονικά σύμβολα στο χαρτονόμισμα του ενός δολαρίο, αλλά και ο αριθμός 11.

13 φύλλα στα κλαδιά ελιάς
13 μπάρες και ρίγες στην ασπίδα
13 φτερά στην ουρά
13 βέλη
13 γράμματα στο "Ε Pluribus Unum" στην κορδέλα
13 Αστέρια στο πράσινο εικόσημο πάνω
32 μακριά φτερά που εκπροσωπούν τους 32 ° βαθμούς στη Μασονία
13 πέτρες από γρανίτη στην Πυραμίδα με τον "Πανόπτη Οφθαλμό"
13 γράμματα στο Annuit Coeptis, "ο Θεός έχει ευημερήσει."

Ο αριθμός 13 είναι επίσης σημαντικός για τους Illuminati διότι αναφέρεται στην Παρασκευή, 13 Οκτώβρη 1307, την ημερομηνία που συνελήφθησαν οι Ναϊτες Ιππότες. 

Την Παρασκευή 13 Οκτωβρίου του 1307 πολλοί Ναΐτες στη Γαλλία συνελήφθησαν κατόπιν μυστικών εντολών του βασιλιά Φιλίππου Δ' του Ωραίου, ο οποίος εποφθαλμιούσε τα πλούτη τους. Ο τελευταίος με την υποστήριξη του Πάπα Κλήμη του Ε' ο οποίος κατάργησε το τάγμα, δήμευσε όλη τους την περιουσία. Πολλά υψηλόβαθμα στελέχη του τάγματος, συμπεριλαμβανομένου και του τελευταίου Μεγάλου Μάγιστρου Ζακ ντε Μολέ, υποβλήθηκαν σε βασανιστήρια και κάηκαν στην πυρά. 

Την 13η Νοεμβρίου 2015, το "11ο διαμέρισμα" ήταν η περιοχή των συντονισμένων πυροβολισμών και βομβιστικών επιθέσεων που άφησε 132 νεκρούς. Το ενδέκατο διαμέρισμα είναι μια ποικίλη και ενδιαφέρουσα περιοχή όπου στα δυτικά βρίσκεται η πλατεία Place de la République.

Είναι μία από τις πιο πυκνοκατοικημένες αστικές περιοχές και όχι μόνο από το Παρίσι αλλά από κάθε ευρωπαϊκή πόλη. 

Η έκταση αυτού του διαμερίσματος είναι 3,666 χιλιόμετρα.


Ο πληθυσμός αιχμής στο 11ο διαμέρισμα του Παρισιού εμφανίστηκε το 1911.

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, όσοι ήταν εντός του Stade de France άκουσαν τον φρικιαστικό ήχο στις 21.17 και στις 21.19.

Πρώτος ήχος ώρα 21:17 (2+1+1+7 = 11)
Δεύτερος ήχος ώρα 21:19 (2+1+1+9 = 13)

Επίσης, όπως ήταν προμελετημένο, ο Γάλλος πρόεδρος Φρανσουά Ολάντ δεν προβλεπόταν να πάθει κατι και φυγαδεύτηκε από τους άνδρες της ασφάλειας άμεσα.


Γνωστή είναι βέβαια η Μασονική ιδιότητα του Ολάντ με πλούσια τεκτονική δράση και με άριστες σχέσεις με τον «Μέγα Μάγιστρο» της «Μεγάλης Ανατολής» της χώρας του, είναι ο Πρόεδρος της Γαλλίας Φρανσουά Ολάντ.

Σε αυτό το λίνκ ΕΔΩ υπάρχει ενα βίντεο όπου ο Francois Hollande μιλάει στην κεντρική αίθουσα της Μασονικής Στοάς της Γαλλίας, παρουσία του «Μεγάλου Μαγίστρου» της «Μεγάλης Ανατολής της Γαλλίας» Guy Arcizet και 400 Γάλλων Μασόνων 33ου βαθμού.

Ο αριθμός 11 και 13 όπως γνωρίζουμε, είναι αυτοί που φωτογραφίζουν άμεσα τους Illuminati του Σαμαέλ και βέβαια, όλα αυτά τα στοιχεία που σας παραθέσαμε μόνο τυχαία δεν μπορούν να χαρακτηριστούν.

Για παράδειμά, στις 9/11/01,έγινε το στημένο χτύπημα στους δίδυμους πύργους, που τους κατεδάφισαν οι παγκόσμιοι εξουσιαστές με ταυτόχρονη ανθρωποθυσία χιλιάδων ανύποπτων συνανθρώπων μας. Σύμφωνα με ενημέρωση του Δημοσθένη Λιακόπουλου, τότε πάρθηκε… και η απόφαση να τελειώσει η διαδικασία της παγκόσμιας διακυβέρνησης και ακολούθησαν πόλεμοι τρομονόμοι κτλ. 9+1+1= (11)

Από τότε, ακολούθησαν πολλά χτυπήματα των Illuminati – που ελέγχονται απ ευθείας από τον Σαμαέλ, όπως:

Η διπλή τρομοκρατική επίθεση στη Νορβηγία, στις 22/7/11 με τον 32χρονο Νορβηγό Αντερς Μπέρινγκ Μπρέιβικ 2+2+7 = (11). με δύο εμφανέστατα 11άρια στην συγκεκριμένη ημερομηνία που φανερώνουν την πηγή προέλευσης του κακού.

Στις 11/3/2011, ο στημένος καταστροφικός σεισμός στην Ιαπωνία από τους Illuminati που προκάλεσε τεράστια κατασροφή στον πυρηνικό σταθμό της Φουκουσίμα και οχι μόνο.

Στις 11/7/11, στις 05:40 το πρωί, σημειώθηκε έκρηξη στη ναυτική βάση της Εθνικής Φρουράς Κύπρου «Ευάγγελος Φλωράκης», η οποία βρίσκεται στο Ζύγι, 20 χιλιόμετρα ανατολικά της Λεμεσού. Σύμφωνα τον επίσημο απολογισμό της Κυπριακής Δημοκρατίας, έχασαν την ζωή τους 13 άνθρωποι και τραυματίστηκαν 62, ένας εκ των οποίων πολύ σοβαρά. 1+1+7+1+1= (11)

Στις 11.11.11 Τα Λαμόγια Έκλεισαν την πυραμίδα του Χεωπος με την πρόφαση της αποτροπής τελετών λόγο τις συμβολικής για κάποιους ημερομηνίας. Αυτο που στα αλήθεια θέλανε όμως να πετύχουν ήταν το να τελέσουν την δικιά τους τελετή μέσα στο υπόγειο της Μεγάλης Πυραμίδας της Αιγύπτου.

Επίσης σας θυμίζω την στημένη τρομοκρατική επίθεση στην Γαλλία στις αρχές του έτους από τους δήθεν φανατικούς Ισλαμιστές στο γαλλικό περιοδικό.

Η ύποπτη αυτοκτονία του Επίτροπου της Περιφερειακής Εγκληματολογικής Αστυνομίας στην Λιμόζ ο οποίος αυτοκτόνησε στις αρχές του Ιανουαριού του 2015 στο γραφείο του με το υπηρεσιακό του όπλο αποδεικνύει περίτρανα ότι όποιος ετοιμάζεται να ανοίξει το στόμα του, έχει ανοίξει αυτόματα και τον λάκο του.

Ο Επίτροπος Fredou, όπως και άλλοι, εργάστηκαν σχετικά με την υπόθεση της σφαγής στην έδρα του σατυρικού περιοδικού Charlie Hebdo.

Ειδικότερα, ερεύνησε την οικογένεια ενός από τα θύματα. Σκοτώθηκε πριν από την ολοκλήρωση της έκθεσης.

Τα ερωτήματα που τίθενται είναι τα εξής:

1) Αν όντως ήταν αυτοκτονία.

2) Τι τον ώθησε να προβεί στην πράξη αυτή στα καλά καθούμενα ενω βρισκόταν ως επικεφαλής στην πιό κρίσιμη εντεταλμένη υπηρεσία διερεύνησης της υπόθεσης.

3) Σκοτώθηκε ξαφνικα πριν από την ολοκλήρωση της έκθεσης του.

Πιστεύεται λοιπόν ακόμα ότι οι επιθέσεις που συνέβησαν στην Γαλλία προέρχονται από το ISIS;

atheatignosi

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters