Τρίτη 24 Νοεμβρίου 2015

O Πούτιν αναγγέλει τρομακτική απειλή για την Αμερική.

Σε ομιλία του, ο Ρώσος Πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν, ανακοίνωσε την πρόθεσή του να κατασκευάσει πυρηνικό πύραυλο ικανό να συντρίψει την ικανότητα οποιουδήποτε συστήματος αντιπυραυλικής άμυνας, συμπεριλαμβανομένης της Αμερικής.

Σύμφωνα με την The Washington Times, το ρωσικό κρατικό μέσο ενημέρωσης TASS ανέφερε ότι ο Πούτιν είπε πως η Ρωσία θα αποκτήσει το δικό της σύστημα αντιπυραυλικής άμυνας στο χρόνο. Ωστόσο, εν τω μεταξύ, η Ρωσία θα σχεδιάσει να επεκτείνει τις πυρηνικές δυνατότητες ματαίωσης κάθε αμυντικού συστήματος μέσω καθαρών αριθμών.

Ο Πούτιν είπε, ότι «σε αυτό το πρώτο στάδιο ... θα εργαστούμε σε πυρηνικά συστήματα που θα είναι σε θέση να ξεπεράσουν οποιοδήποτε σύστημα αντιπυραυλικής άμυνας."

Ισχυρίστηκε, επίσης, ότι η Αμερική και άλλες δυτικές χώρες έλεγαν ψέματα όταν δήλωναν ότι τα

συστήματα αντιπυραυλικής άμυνας στόχευαν κράτη προσπαθώντας να εξαπολύσουν ενιαίο χτύπημα.

"Πραγματικός στόχος τους είναι να εξουδετερώσουν τη στρατηγική πυρηνική δυνατότητα των άλλων πυρηνικών χωρών ... ιδιαίτερα της χώρας μας", δήλωσε ο Πούτιν.

Ένας τομέας στον οποίο οι Ρώσοι υπερέχουν είναι το πυρηνικό τους οπλοστάσιο. Σύμφωνα με το Ploughshares Fund,, στα πυρηνικά αποθέματα της Ρωσίας βρίσκονται περίπου 7.500 όπλα - περισσότερα από οποιασδήποτε άλλης χώρας στον πλανήτη, συμπεριλαμβανομένων των Ηνωμένων Πολιτειών.

Ο Πούτιν στην τέταρτη ομιλία του δήλωσε ότι σκοπεύει να χρησιμοποιήσει αυτό το πλεονέκτημα, όχι μόνο ως αποτρεπτικό παράγοντα, αλλά ως ένα πιθανό όπλο επίθεσης.

Γίνεται όλο και πιο φανερό ότι θα είμαστε αντιμέτωποι με μια αποφασιστική αναμέτρηση με το νέο ρωσικό στρατό. Και, αν ο Βλαντιμίρ Πούτιν αποφασίσει να χρησιμοποιήσει πυρηνικά όπλα ως μια πραγματική απειλή, είναι δύσκολο να φανταστεί κάποιος, είτε τον Μπαράκ Ομπάμα ή οποιονδήποτε από τους Δημοκρατικούς να μπορεί να του αντισταθεί.

Τομέας ενημέρωσης prisonplanet.gr
http://oimaskespeftoun.blogspot.gr/2015/11/o.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters