Σάββατο 5 Δεκεμβρίου 2015

THE EVENT!! – ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ!!

The EVENT
Δεν θα βρεθούν τέτοιες πληροφορίες στο ελληνικό διαδίκτυο. Κάποια sites στην Ελλάδα το γνωρίζουν αλλά δεν το λένε! Υπάρχει υπόνοια ότι, αυτά τα sites που το γνωρίζουν δεν μιλάνε εσκεμμένα γιατί λειτουργούν ως Δούρειοι Ίπποι, προκειμένου να αναγνωρίσουν το έδαφος στην Ελλάδα, να τσιμπήσουν τους αγνούς και πατριώτες και ζηλωτές Χριστιανούς ώστε να γνωρίζουν ΠΟΣΟΙ είναι οι «επικίνδυνοι».

Όλα προέρχονται από το εξωτερικό και είναι μετάφραση/ερμηνεία των κυριότερων νοημάτων.

Όποιος εννοήσει, ας εννοήσει!

Δεν θα γίνει ανάλυση στο παρόν αλλά μόνο δίδονται τα κυριότερα μηνύματα. Τα γεγονότα θα συμβούν πολύ γρήγορα…

Ετοιμάζεται το μεγαλύτερο, κατ’ αυτούς, γεγονός της ιστορίας της ανθρωπότητας!

The Event!

Στα ελληνικά το βαφτίζουμε «Το Γεγονός».

Καμία σχέση με ό,τι ξέραμε μέχρι τώρα και ασχολούμασταν (πόλεμοι, λαθρομετανάστευση, θρησκείες, μίζες, διεφθαρμένες κυβερνήσεις, κρίση, πείνα κ.ά.). Όλα τα προβλήματα είχαν σκοπό να μας αποσπάσουν την προσοχή και να ετοιμάσουν το έδαφος γι’ αυτό το Event.

ΤΙΠΟΤΑ δεν ειπώθηκε δημόσια και ΤΙΠΟΤΑ δε θα ειπωθεί μέχρι να γίνει το EVENT!

NΑ ΤΟ ΘΥΜΑΣΤΕ ΚΑΛΑ ΑΥΤΟ!

Το παρόν στέλνεται ΑΠΑΞ, για ευνόητους λόγους.

Επειδή το θέμα είναι ΤΕΡΑΣΤΙΟ, έγινε προσπάθεια να αποσταλεί η κύρια ιδέα και οι περιγραφές των επιμέρους γεγονότων και κεφαλαίων του Event.

Το παρόν είναι μόνο ορεκτικό. Αδυνατώ να τα καταθέσω όλα γιατί δε θέλω και απαιτούνται ώρες μετάφρασης. Νομίζω ότι αρκούν να αφυπνίσουν, όποιον θέλει να αφυπνιστεί.

Αν γίνουν και όταν γίνουν, ας ψάξει ο καθένας να βρει πηγές και πνευματική βοήθεια γιατί ΑΝ γίνει, μπαίνουμε 100% στην περίοδο του αντίχριστου. Μπορεί τώρα να βαδίζουμε στα χρόνια του αντίχριστου αλλά ΑΝ τα όσα διαβάσετε παρακάτω, τότε το ποσοστό γίνεται 100%.

Αποστέλλεται σχετικά «αγχωμένα» λόγω χρόνου. Ελπίζω να αρκεί η πληροφόρηση. Όποιος θέλει κι άλλα, ΑΣ ΨΑΞΕΙ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ.

OΛOI, κυριολεκτικά ΟΛΟΙ θα αναγκαστούν και θα καλεστούν να πάρουν θέση. ΟΛΟΙ οι άνθρωποι του πλανήτη, μηδενός εξαιρουμένου.

Δεν χωράνε πια δικαιολογίες για κανέναν και καμία αποποίηση ευθυνών (δεν μου είπαν, δεν κατάλαβα, αυτός έτσι, εκείνος αλλιώς, μα δε βλέπεις αυτοί τι κάνουν, αφού αυτός κάνει έτσι εγώ γιατί, δεν ξέρω-δε γνωρίζω κλπ.).

ΤΕΡΜΑ ΤΑ ΑΣΤΕΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ.

Η πλάνη είναι η μεγαλύτερη σε όλη την ιστορία της ανθρωπότητας, εξ ου και η αναφορά του Κυρίου στο Ευαγγέλιό Του «θα προσπαθήσει να πλανήσει, ει δυνατόν, και τους εκλεκτούς».

Μη ζητάτε ημερομηνίες και χρονοδιαγράμματα.

Κατά τα φαινόμενα, έχουμε μπει στην τελική ευθεία πραγματοποίησης του Event και ο αριθμός των ημερών είναι διψήφιος ((98-99%). Ίσως και μονοψήφιος, αλλά ΚΑΝΕΙΣ δεν το γνωρίζει παρά μόνο «αυτοί».

Όποιος θέλει ας κοροϊδέψει ελεύθερα.

Όποιος θέλει ας το δημοσιεύσει.

Μην ψάχνετε για λογικές λύσεις. Η μοναδική λύση προέρχεται άνωθεν, από τον Παντοδύναμο Ιησού Χριστό και τη μετάνοια του ανθρώπου. Κυρίως των Ελλήνων!!

Είμαστε ανήμποροι κυριολεκτικά, μόνο ο Κύριος μπορεί να τα διαλύσει αν του το ζητήσουμε ατομικά, συλλογικά ή πανεθνικά. Αυτό το τελευταίο φαντάζει αδιανόητο αλλά ας γίνει έστω ατομικά…

ΑΡΧΗ

Το Event είναι η ανύψωση της ανθρωπότητας σε άλλες συχνότητες, επίπεδα συνείδησης, ενέργειας και ακτινοβολίας. Την ημέρα αυτή ΟΛΟΣ ο πλανήτης θα βομβαρδιστεί με ακτινοβολίες «αγάπης», αυτοσυνείδησης, σε 5-διάστατες καταστάσεις (5-D), αντί της τρισδιάστατης (3-D) πραγματικότητας που ζούμε τώρα.

Οι άνθρωποι θα ζήσουν (κατ’ αυτούς) πρωτόγνωρες πνευματικές καταστάσεις, αυτοσυνειδησία, πνευματική εγρήγορση, αφύπνιση, έντονα συναισθήματα.

Σημάδια:

Κάποιοι θα νιώσουν ένα τσουνάμι συναισθημάτων.
Πιθανόν κάποιοι να νιώσουν ότι όλα είναι διαφορετικά.
Άλλοι θα νιώσουν ότι ζουν σε άλλη διάσταση-συνείδηση.
Μερικοί θα νιώσουν χαμένοι-αποδιοργανωμένοι και αποπροσανατολισμένοι (που είμαι, τι κάνω, ποιος είμαι).
Κάποιοι θα νιώσουν ότι περπατούν πάνω σε νερό ή στον αέρα.
Μπορεί να υπάρξει αίσθηση για μειωμένη τροφή και ύπνο (σωματικά).
Τα χρώματα μπορεί να φαίνονται πιο έντονα.
Το προσωπικό των Σωμάτων Ασφαλείας, οι στρατιώτες-αστυνομικοί κλπ. θα νιώσουν έντονα την ανάγκη να πετάξουν τα όπλα τους και να γίνει ειρήνη σε όλη τη γη.

Όλοι οι κάτοικοι της γης θα νιώσουν και θα καταλάβουν ότι κάτι γίνεται ή έγινε. Εκατομμύρια άνθρωποι δε θα μπορούν να εξηγήσουν τι έγινε και τι νιώθουν.

Το μενού περιλαμβάνει και ανύψωση/αρπαγή… ανθρώπων! Κυρίως αγνών ανθρώπων (κατ’ αυτούς) και αρκετά… παιδιά! Δηλαδή, εξαφανίσεις ανθρώπων, αρπαγή στον αέρα, ίσως επιστροφή τους με αλλαγμένα-πειραγμένα μυαλά και συνειδητότητα…

Όλα θα γίνουν με χρήση μυστικής έως τώρα υπεραναπτυγμένης τεχνολογίας, διαστημοπλοίων (ψάξτε για το διαβόητο Σχέδιο Συγκομιδής). Πρόκειται για στείρα και ξεφτιλισμένη απομίμηση της αρπαγής πιστών στον Ιησού Χριστό ανθρώπων, όπως το αναφέρει ο Απ. Παύλος στην Προς Θεσ. Β’ επιστολή του.

Εκατομμύρια Χριστιανοί θα πλανηθούν! Μαζί και οι… ηγεσίες των Εκκλησιών, οι οποίες θα ωθούν τους πιστούς για επαναπροσέγγιση της πίστης και επανεξέτασης των θρησκειών. Ο Χριστός θα… επανεξεταστεί για το αν είναι πραγματικά Θεός και αν… χρειάζεται πλέον!

Η αλληλουχία των γεγονότων του The Event, περιλαμβάνει:

-Το Event θα ανακοινωθεί από όλες τις τηλεοράσεις των κρατών της γης την ίδια μέρα και ίδια ώρα! Κάποιοι «τοποθετημένοι» από τώρα έχουν έτοιμα κείμενα και θα μιλήσουν στο αποσβολωμένο-υπνωτισμένο κοινό όπου θα αναλύσουν τι συμβαίνει και περί τίνος πρόκειται.

-Σύλληψη κορυφαίων παραγόντων της πολιτικής, στρατιωτικής, οικονομικής και θρησκευτικής ζωής του πλανήτη (Ρότσιλντ, Ιλλουμινάτι, Μασόνοι, νυν και τέως Πρόεδροι Δημοκρατίας, Πρωθυπουργοί-Υπουργοί, Βασιλιάδες και Βασίλισσες, τραπεζίτες, θρησκευτικοί και στρατιωτικοί ηγέτες). Το ΣΟΚ θα είναι τεράστιο για τις μάζες που θα νομίζει ότι επήλθε επιτέλους δικαιοσύνη. Το ΣΟΚ των αποκαλύψεων/σκανδάλων των συλληφθέντων θα είναι τεράστιο για τις μάζες, που θα απαιτήσουν θυμωμένα και τυφλά τιμωρία και απαλλαγή απ’ αυτούς ΤΩΡΑ. Αυτό το ΤΩΡΑ θα εκμεταλλευθεί κατάλληλα για να οδηγηθούν οι λαοί κατάλληλα εκεί που «θέλουν κάποιοι».

-Το πιθανότερο σενάριο είναι (κατ’ αυτούς) ν’ αρχίσει στις 07:00-09:00 ώρα Ανατ. Ακτής ΗΠΑ (Νέας Υόρκης και Ουάσινγκτον), μέρη με τις μεγαλύτερες και περισσότερες συλλήψεις. Συλλήψεις θα γίνουν και σε Λονδίνο, Ρώμη, Βατικανό, Βερολίνο, Βρυξέλλες και άλλες πόλεις-κέντρα αποφάσεων. Περαιτέρω αυτό σημαίνει απογευματινές ώρες Ελλάδας-Ευρώπης (14:00-18:00) και το πιθανότερο να γίνει ημέρα Παρασκευή πρωί (ώρα ΗΠΑ). Δηλαδή Παρασκευή απόγευμα στην Ευρώπη.

-Θα ανακοινωθεί από ουδέτερα και «αδιάφθορα» άτομα σε κάθε χώρα και όχι διεφθαρμένους υπάρχοντες πολιτικούς, στρατιωτικούς, δημοσιογράφους κλπ.

-Κύριο νόημα των τηλεοπτικών ανακοινώσεων: «Δεν είναι πραξικόπημα, ούτε στρατιωτικός νόμος. Κανείς δεν αναλαμβάνει την ηγεσία της χώρας. Οι συλλήψεις που θα ανακοινωθούν θα είναι νόμιμες και θα παρουσιαστούν αποδείξεις (τρανταχτές και εξοργιστικές). Θα ανακοινωθούν νέες εκλογές. Τα χρήματα στις τράπεζες θα είναι ασφαλή. Το υπάρχον διεφθαρμένο χρηματοπιστωτικό-τραπεζικό σύστημα πρέπει να επανεκκινηθεί (reset) για να καταργηθούν διεφθαρμένα προγράμματα, να αναδιανεμηθεί-διαμοιρασθεί το κλεμμένο χρήμα στους ανθρώπους, όπου και ανήκει. Τα κλεμμένα χρήματα ανήκουν σε όλους τους ανθρώπους της γης. Τα χρήματα αυτά έχουν κλαπεί από εσάς μέσω φόρων και άλλων έμμεσων μορφών φορολόγησης, ανά τους αιώνες, και τώρα θα αναδιανεμηθούν σε κάθε άνθρωπο του πλανήτη αμέσως μόλις το τραπεζικό σύστημα αρχίσει να επαναλειτουργεί! Κανένας σκληρός νόμος δεν θα σας επιβληθεί και η μοίρα σας είναι στα χέρια σας, μέσω δημοκρατικών διαδικασιών».

-Μαζί με τις συλλήψεις των σκοτεινών στελεχών του ισχύοντος διεφθαρμένου Federal Reserve Banking System, θα ανακοινωθεί και το…

-Κλείσιμο των τραπεζών, σε θέμα λίγων λεπτών ή ωρών. Οι λαοί θα πιαστούν στην αμεριμνησία και αμέλεια, καθότι θα έρχεται Σαββατοκύριακο, με τις τράπεζες φυσικά κλειστές! Μπορεί να γίνει και Δευτέρα πρωί γιατί το Bank story μέχρι τώρα αγαπά τις Δευτέρες. Ωστόσο, επειδή όλα γίνονται βάση ημερομηνιών, Πέμπτη αργά το βράδυ και ξημερώματα Παρασκευής συνελήφθη, δικάστηκε και σταυρώθηκε εν τάχει ο Χριστός, ο φερόμενος ως προδότης και βλάσφημος από την ιερατική κάστα. Ως βλάσφημοι και προδότες-υπεύθυνοι θα θεωρηθούν τώρα οι Μασόνοι, οι Ιλλουμινάτι, οι πρώην και νυν πολιτικοί-τραπεζίτες-στρατιωτικοί! Εξ ου και η σύλληψή τους αργά την Πέμπτη ή την Παρασκευή το πρωί (ώρα ΗΠΑ και απόγευμα στην Ευρώπη).

-Αν ανακοινωθεί τεχνηέντως Bank Holiday σε δυτικές χώρες είναι κακός οιωνός.

-Οι τράπεζες όλου του κόσμου θα μείνουν κλειστές για 3 έως 15 μέρες, αναλόγως τις εξελίξεις, την πρόοδο των σχεδίων τους και τις αντιδράσεις των λαών (τις οποίες όντως φοβούνται και αδυνατούν να προβλέψουν).


-Τα Χριστούγεννα του 2015 πέφτουν ημέρα Παρασκευή… (αυτό είναι σφήνα!)

-Κλείσιμο τραπεζών για 3 έως 15 μέρες. Συνιστούν προετοιμασία με ό,τι είναι αυτονόητο (τροφές, νερά, ενέργεια, θέρμανση, καθαριότητα κλπ.) Τα supermarkets θα αδειάσουν μόλις ο πανικός «συνειδητοποιηθεί» από τις μάζες, όταν ανακοινωθεί το κλείσιμο των τραπεζών. Τα μετρητά θα περνάνε, όπως και ο χρυσός, το ασήμι και άλλα ακριβά μέταλλα. Όσοι έχουν μετρητά και χρυσό στα χέρια τους σε οποιαδήποτε μορφή (λίρες, κοσμήματα, πλάκες κλπ.) θα επιβιώσουν τόσο σ’ αυτό το κρίσιμο διάστημα αλλά και μετά…

-Το reset των τραπεζών θα γίνει την ίδια μέρα με το Event. Το reset είναι κατ’ αυτούς το πιο απαραίτητο ίσως μέρος της γήινης διαδικασίας.

Μέρα 1η
Όταν ασκηθεί μεγάλη πίεση στο Αμερικανικό Federal Reserve να ξεπληρώσει το χρέος στους πολίτες των ΗΠΑ και όταν αποκαλυφθεί ότι δεν έχει αυτά τα χρήματα, θα καταρρεύσει επίσημα! Ως τσουνάμι, θα πυροδοτήσει μια αλυσιδωτή αντίδραση στην διαβόητη BIS (Bank of Interantional Settlements) στην Ελβετία, στο ΔΝΤ, την Παγκόσμια Τράπεζα (World Bank) και άλλες μεγάλες κεντρικές τράπεζες, οι οποίες θα χρεοκοπήσουν- καταρρεύσουν.

Η ακραία αστάθεια θα επιφέρει κατάρρευση του χρηματιστηρίου σε παγκόσμια κλίμακα! Οι μετοχές θα κλείσουν-μηδενιστούν, μαζί και η Wall Street της Νέας Υόρκης. Μηδενισμός όλων των τραπεζικών χαρτιών! Σκοτεινοί τραπεζικοί λογαριασμοί θα μηδενιστούν και θα κλείσουν. Όλοι οι λογαριασμοί της «Cabal» θα μηδενιστούν και θα κλείσουν. Θα παγώσουν τα πάντα (χρεωστικές κάρτες, δάνεια, υποθήκες).

Μέρα 2η – 7η
Με κλειστές τράπεζες, αβεβαιότητα και σύγχυση θα βασιλέψουν. Πολλές επιχειρήσεις θα κλείσουν ενώ άλλες όχι. Μερικές θα δέχονται τα μετρητά ενώ άλλες θα δέχονται χρυσό ή ασημένια νομίσματα. Τέρμα οι πιστωτικές κάρτες, το σύστημα δεν θα τις δέχεται. Η διανομή των αγαθών πολύ πιθανόν να διαταραχθεί γι’ αυτό συνίσταται προετοιμασία σε τροφές, καύσιμα, νερό κ.ά.

Μετά την 7η μέρα
Ένα νέο οικονομικό και χρηματοπιστωτικό σύστημα θα συστηθεί, επικαλυπτόμενο και βασισμένο στο χρυσό! Αυτός ο χρυσός είν’ αποθηκευμένος σε μυστικές τοποθεσίες, προς το παρόν. Το δολάριο, το ευρώ, η αγγλική λίρα, το ελβετικό φράγκο, το γιέν και το κινέζικο Yuan θα αποτελέσουν τη βάση του νέου συστήματος. Ήδη το Κινεζικό Yuan συμπεριλήφθη στη λίστα του ΔΝΤ, μόλις πριν από λίγες μέρες (αρχές Δεκ 2015)!

Οι τράπεζες που είχαν διασυνδέσεις με τις σκοτεινές ελίτ και το Federal Reserve θα καταρρεύσουν. Οι λοιπές, όσες «απείχαν» απ’ αυτούς, θα ξανανοίξουν. Δεν θα επιβάλλουν όμως τόκους. Όλο το λογιστικό σύστημα των τραπεζών θα είναι καθαρό και διάφανο, διαθέσιμο προς το κοινό.

Το ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ ΘΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ. Δεν θα υπάρχει Χρηματιστήριο στη νέα εποχή που επαγγέλλονται γιατί ήταν εξέδρα διαφθοράς και εκμετάλλευσης των χρημάτων και του πλούτου των λαών και της γης.

Οι οικονομικές υπηρεσίες των κρατών, οι λεγόμενες ΔΥΟ για τους Έλληνες, θα καταργηθούν τελείως και δεν θα υπάρχουν! Οι εφοριακοί θα χάσουν τις δουλειές τους 100%. ΟΛΟΙ.

-Αμέσως μετά το άνοιγμα των τραπεζών, το ΝΕΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΚΑΙ ΝΟΜΙΣΜΑΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ θα είναι σε ισχύ. Παγκόσμια και σε όλες τις χώρες. Το νόμισμα θα υποστηρίζεται, ξανατονίζεται, από τον χρυσό. Εξ ου και η μεγάλη συσσώρευση χρυσού από πολλές χώρες (Ρωσία, Κίνα).

-Δημιουργία νέων κυβερνήσεων. Οι παρούσες διεφθαρμένες κυβερνήσεις έχουν όριο ζωής, όριο από τον ίδιο «σκηνοθέτη» που τις χρησιμοποίησε για το «έργο» του και τώρα τις καταργεί. Είναι λυπηρό που δισεκατομμύρια άνθρωποι έπεσαν στην παγίδα του κομματισμού, ειδικά εδώ στην Ελλάδα. Αδαείς, «μοσχάρια», βολεμένοι, στρουθοκαμηλίζοντες και οδυρόμενοι…

-Διαγραφή των εθνικών χρεών των κρατών! Όλα τα χρέη, κι αυτό της Ελλάδας, θα σβηστούν! Μάταιοι και χαμένοι τόσοι κόποι και θυσίες πολιτών. Στη νέα εποχή που ετοιμάζεται δε θα χρωστάει κανείς σε κανέναν γιατί όλα θα είναι ελεύθερα και διαθέσιμα σε όλους.

-Ένα απόθεμα της τάξης των 300 τρις δολαρίων περιμένει κάπου, το οποίο θα διαμοιρασθεί σε όλα τα κράτη και τους… πολίτες της γης, για επανεκκίνηση και αρχή εκ του μηδενός των ΠΑΝΤΩΝ. Δεν θα γίνει κανείς πλούσιος αλλά όλοι θα έχουν τα βασικά για αξιοπρεπή διαβίωση. Επέρχεται ΔΙΑΜΟΙΡΑΣΜΟΣ του πλούτου της γης για δικαιοσύνη και κατάργηση των πολέμων, της φτώχειας, των ασθενειών.

-Το ποσό αυτό έχει «αποθηκευτεί» από κάποιον Γάλλο Saint Germain, εδώ και 300 χρόνια περίπου (εδώ μιλάμε για μετενσάρκωση ανατολικών θρησκειών) και μαζί με τα χρήματα που κλάπηκαν από τα σκοτεινά τραπεζικά καρτέλ, τώρα «επιστρέφονται» στην ανθρωπότητα. Ο δε Saint Germain ανήκει κι αυτός στην Galactic Confederation και θα επιστρέψει κι αυτός (μετενσάρκωση) μαζί με τους άλλους πεφωτισμένους αδελφούς του της Πεφωτισμένης Αδελφότητας (Ascended Brotherhood), το Βούδα, το… Χριστό, τον… Αρχάγγελο Μιχαήλ κ.ά. (Θυμάται κανείς ότι στο Παρίσι υπάρχει μια πάμπλουτη ποδοσφαιρική ομάδα ονόματι Paris Saint Germain; Η οποία ανήλθε στο προσκήνιο ποδοσφαιρικά αμέσως μετά την εξαγορά της από πάμπλουτους Άραβες πετρελαιάδες;).

-Στη διαδικασία μετάβασης τον πρωταρχικό ρόλο έχει η νεοσυσταθείσα Τράπεζα στην Ασία ASIS και η ομάδα των BRICS (Βραζιλία, Ρωσία, Ινδία, Κίνα, Νότ. Αφρική). Η Κίνα και η Ρωσία ενεργούν προς την εδραίωση της νέας τάξης πραγμάτων, παρόλη την κατ’ επίφαση «χριστιανική ορθόδοξη» αντίληψη των πραγμάτων, κυρίως εκ του Πούτιν. Ο τελευταίος αποτελεί το κρυφό χαρτί της νέας τάξης πραγμάτων και προωθεί τα σχέδιά της, παραπλανώντας τον Χριστιανισμό παγκόσμια και παραλύοντάς τον με όνειρα τύπου «Κωνσταντινούπολης», «θα πάρουμε την Αγια Σοφιά», «η αρκούδα βρυχάται», «ο ηγέτης Πούτιν τα πήρε» και πολλά άλλα. Δεν υπάρχει τίποτα τέτοιο και όλα είν’ απάτη. Όλοι είναι ηθοποιοί ενός έργου τεραστίας απάτης με τον ίδιο σκηνοθέτη! Το κακό έχει εισχωρήσει στις Εκκλησίες και τους ηγέτες της (Πατριαρχείο Μόσχας, Κωνσταντινούπολης, Ιεροσολύμων, Βατικανό). Πολλοί Χριστιανοί θα λυπηθούν διαβάζοντας το παρόν αλλά πρέπει να ειπωθεί (ο Θεός δεν ενδιαφέρεται για κτίσματα ούτε για την Αγια Σοφιά, παρά μόνο για την μετάνοια του ανθρωπίνου γένους. Το απέδειξε και στους Εβραίους όταν γκρεμίστηκε συθέμελα ο ναός του Σολομώντα δύο φορές εξαιτίας της απιστίας και σκληροκαρδίας τους. Νομίζουν οι αφελείς Χριστιανοί ότι η Αγία Σοφία είναι η ονείρωξη του Χριστού;; Αλλού είναι ο Θεός! Ας μελετήσουν νυχθημερόν το Ευαγγέλιο με αγαθή προαίρεση και πρόθεση να μάθουν και να εννοήσουν).

-Ίδρυση παγκόσμιων πνευματικών κέντρων (πόλεων) για όλη την ανθρωπότητα. Ήδη κάποιες πόλεις έχουν ορισθεί για το σκοπό αυτόν με πνευματική πρωτεύουσα του κόσμου την Ιερουσαλήμ. Ακολουθεί η Αστάνα στο Καζακστάν κ.ά.

-Εμφάνιση ΕΞΩΓΗΙΝΩΝ δυνάμεων, μορφών και οντοτήτων, προκειμένου να αναλάβουν το έλεγχο της ανθρωπότητας με ειρηνικούς σκοπούς και προθέσεις και την εγκαθίδρυση νέας και παγκόσμια υπερκυβέρνησης, η οποία θα «ψηφιστεί» από όλες τις νέες κυβερνήσεις στον ΟΗΕ! Galactic Confederation, The Pleiadians, The Ashtar Command (o Μαϊτρέγια), The Ascended Brothers, The Workers of Light. Όλοι αυτοί θα εμφανιστούν σταδιακά μετά το Event για να διαφωτίσουν την ανθρωπότητα προς ένα νέο και λαμπρό μέλλον, γεμάτο χαρά, ειρήνη, ευημερία, ανάπτυξη νέων τεχνολογιών, ειρήνευση του πλανήτη από τις έως τώρα μάστιγες (θρησκευτικοί διχασμοί, πόλεμοι, ανισότητες…).

-Οι παραπάνω υποτιθέμενοι εξωγήινοι παρακολουθούσαν (κατ’ αυτούς) την ανθρωπότητα εδώ και 25.000 χρόνια και τώρα αποφάσισαν να επέμβουν άπαξ δια παντός, αφού εμείς (οι γήινοι) βγάζουμε τα μάτια μας μόνοι μας.

-Μετά το Event, θα παρουσιαστούν άμεσα περί τις 6.000 νέες τεχνολογίες που θα λύσουν όλα τα δεινά της γης. Ελεύθερη και δωρεάν ενέργεια για όλους τους κατοίκους του πλανήτη, κίνηση αυτοκινήτων με νερό, τηλεμεταφορά, κίνηση αυτοκινήτων αντιβαρύτητας κλπ! Υποτίθεται, όλες αυτές οι νέες τεχνολογίες ήταν συγκεκαλυμμένες από τη σκοτεινή ελίτ των Ιλλουμινάτι, Μασόνων, Τραπεζιτών κ.ά., οι οποίοι δεν ήθελαν το καλό και την πρόοδο της ανθρωπότητας, ενώ τώρα «αποκαλύπτονται και ελευθερώνονται» δωρεάν από τη Γαλαξιακή Ομοσπονδία, τους Pleidians, τον Ashtar Commander…

-Νέες κοινωνίες, νέα μέτρα και σταθμά, νέοι κανόνες ζωής και εργασίας σε όλες τις χώρες. Μείωση ωρών εργασίας όλων των ανθρώπων της γης (3-10 ώρες εβδομαδιαίως) και παράλληλη ενεργοποίηση όλων των δημιουργικών ταλέντων των ανθρώπων. Θα ζητηθεί απ΄όλους να «καταθέσουν» τα ταλέντα τους, τις δεξιοτεχνίες και δημιουργικές ικανότητές τους προκειμένου οι νέες κοινωνίες ν’ αναπτυχθούν σε νέα πιο υγιή και πνευματική βάση.

-Καθαρισμός τροφών και νερού του πλανήτη για όλους (απαγόρευση χημικών και γενετικά μεταλλαγμένων-τροποποιημένων προϊόντων).

-Εκπαίδευση και δημιουργία νέων σχολείων τύπου Harry Potter (μύηση των παιδιών σε περισσότερο πνευματικές γνώσεις, μαγείας, πανθρησκείας, πανσεξουαλισμού κλπ.)

-Κατάργηση όλων των θρησκειών και εγκαθίδρυση μίας και μόνης, βασισμένης σε κοινές πνευματικές αρχές και την ειρηνική συνύπαρξη των κρατών. Κατάργηση του πολέμου και εγκαθίδρυση παντοτινής ειρήνης και παραδείσου στη γη, για πάντα.

ΤΕΛΟΣ

http://www.pentapostagma.gr/2015/12/2436949.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters