Τετάρτη 2 Δεκεμβρίου 2015

ΑΥΤΗ είναι η ΔΙΑΘΗΚΗ του Χίτλερ: Δεν ήθελα τον πόλεμο! Όλα τα ξεκίνησαν οι Εβραίοι! video



ΑΥΤΗ είναι η ΔΙΑΘΗΚΗ του Χίτλερ: Δεν ήθελα τον πόλεμο! Όλα τα ξεκίνησαν οι Εβραίοι! video
30 Απριλίου 1945. Ώρα 4 τα ξημερώματα. Το Βερολίνο πολιορκούνταν από… συμμαχικές δυνάμεις που εξόντωναν και τους τελευταίους θύλακες αντίστασης των γερμανικών δυνάμεων. Ο Χίτλερ στο καταφύγιο, έβλεπε ότι η ώρα που θα έπεφτε στα χέρια των εχθρών του πλησίαζε.

Πριν "αυτοκτονήσει", κάλεσε στο γραφείο μια από τις γραμματείς του, με σκοπό να της υπαγορεύσει την πολιτική του διαθήκη. Το τελευταίο γραπτό μνημείο μίσους εναντίον των Εβραίων οπως λένε τα πιόνια τους, που συνοδευόταν από "ψέματα" οπως λένε αλλα ειναι αλήθεια!! και θεωρούν και προτροπές στους Γερμανούς για συνέχιση της φυλετικής ιδεολογίας του Γ΄ Ράιχ!, αφου ειναι ψέμματα γιατι κάνουν τα πάντα οι Εβραίοι που έχουν την εξουσία σημερα στην γερμάνια να να αφανίσουν την άρια φυλή;; Είναι καλό που οι Γερμανοί γίνονται μειονότητα στην χώρα τους(δεν τους έφτασε το αληθινό ολοκαύτωμα των γερμανων το 1945 !!)

Η ΦΥΛΕΤΙΚΗ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΗΤΑΝ ΣΩΣΤΗ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΕΡΕΥΝΗΣΑΜΕ ΕΔΩ ΣΤΟ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΑΕΤΟΣ ΚΑΙ ΒΡΗΚΑΜΕ ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΥ ΑΝΑΤΡΕΠΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΠΕΡΙ ΦΥΛΩΝ ΜΕ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ!!!ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΕ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΕΠΙΠΕΔΟ!!!!οπως ειναι κοινό και με Ελληνες!(Θα το σκεφτώ να βάλω εδώ, καθώς ανατρέπει τα πάντα όσα λένε, και οτι δεν έχουν όλοι κοινό προγονό οπως λανσάρει η ελίτ για εξυπηρέτηση συμφερόντων!λαθρο!!) .
Αυτό που όλοι αναπαράγουν τους διαμορφωτές χωρίς να έχουν δίκη τους άποψη, αλλα και να πουλάνε δηθεν ενημέρωση και ελληνισμό βλέπε eleysis-ellinwn.gr μόνο τους Εβραίους βοηθούν,αυτό που κάθε άσχετος έχει μια σελίδα,που του την έφτιαξαν γιατι ο ίδιος ειναι τοσο ψαγμενος που δεν ξέρει απο HTML(ωω ναι! πρέπει να το σπουδάσεις και αυτό!άρα εγώ είμαι ηλίθιος που δεν το σπούδασα και έμαθα μόνος μου καλύτερα και απο ειδικούς σε λίγο διάστημα! βλέπε αυτή την σελίδα,φαίνεται απλή αλλα δεν ειναι! όσοι έχουν ιδέα ξέρουν!)! και αναπαράγει τους διαμορφωτές στην Ελλάδα έχει καταντήσει αηδία!

Τρία αντίγραφα της διαθήκης έπεσαν στα χέρια των συμμάχων. Δύο από αυτά στους Αμερικάνους και ένα στους Άγγλους. «Δεν ήθελα τον πόλεμο» Στην αρχή της διαθήκης του ο Αδόλφος Χίτλερ περιέγραφε τα τελευταία 30 χρόνια της ζωής του, από τότε που υπηρέτησε στον Πρώτο Παγκόσμιο Πόλεμο, γράφοντας το πώς κατανάλωσε το χρόνο, τις δυνάμεις και την υγεία του, με κίνητρο την αγάπη και την πίστη στο λαό. «Δεν είναι αλήθεια ότι εγώ ή οποιασδήποτε άλλος στη Γερμανία θέλησε τον πόλεμο του έτους 1939.

Τον πόλεμο τον θέλησαν και τον προκάλεσαν οι πολιτικοί που ήταν εβραϊκής καταγωγής ή εξυπηρετούσαν εβραϊκά συμφέροντα. Εγώ έκανα πολλές προτάσεις για τον περιορισμό των εξοπλισμών, ώστε να μην είναι δυνατόν να θεωρούμαι υπαίτιος αυτού του πολέμου. Ούτε επιθύμησα ποτέ, μετά τον Πρώτο ατυχή Παγκόσμιο Πόλεμο, την κήρυξη ενός Δεύτερου Πολέμου εναντίον της Αγγλίας και της Αμερικής. Θα περάσουν αιώνες αλλά από τα ερείπια των πόλεων μας και των μνημείων μας θα αναδίδεται αιωνίως το μίσος εναντίον του υπεύθυνου λαού, στον οποίο οφείλουμε όλα αυτά: τον διεθνή Ιουδαϊσμό και τους υποστηρικτές του».

«Δεν επιθυμώ να πέσω στα χέρια των εχθρών» Στη συνέχεια της διαθήκης αναφέρθηκε στην εισβολή στην Πολωνία (σημείωση που σκόπιμα αποκρύπτουν:Έβαλαν την μασονική χωρα πολώνια να κάνει εισβολή στην Γερμανία για να σύρουν το Χίτλερ σε πόλεμο, συν που σκοτωναν χιλιαδες Γερμανούς που ζούσαν στην πολώνια, το είπε και ο Στάλιν σε μια κρίση αληθείας! και μετα έγινε η εισβολή στην Πολωνία απο τους Γερμανούς ), για την οποία ανέφερε ότι πρότεινε στους Πολωνούς λύση των γερμανοπολωνικών προβλημάτων υπό διεθνή έλεγχο. Κατηγορούσε τους άγγλους πολιτικούς που επιθυμούσαν τον πόλεμο, είτε «για την ελπίδα επικερδών επιχειρήσεων», είτε «παρακινημένοι από την προπαγάνδα του διεθνούς Ιουδαϊσμού».

Και εξηγούσε για ποιο λόγο θα έμενε μέχρι τέλους στο Βερολίνο. «… δεν μπορώ να αποχωριστώ την πόλη που είναι η πρωτεύουσα αυτής της αυτοκρατορίας. Θα ήθελα να μοιραστώ τη μοίρα των εκατομμυρίων εκείνων, που δέχθηκαν να παραμείνουν στην πόλη. Εξάλλου, δεν επιθυμώ να πέσω στα χέρια των εχθρών που χρειάζονται ένα νέο θέαμα σκηνοθετημένο από τους Εβραίους για να ψυχαγωγήσουν τους λυσσασμένους όχλους τους. Αποφάσισα να μείνω στο Βερολίνο και να διαλέξω μόνος μου το θάνατο τη στιγμή την οποία θα κρίνω ότι δεν μπορώ πια να διατηρήσω τα αξιώματα του Φύρερ και του Καγκελαρίου.

Πεθαίνω ευχαριστημένος από τις αναρίθμητες γενναίες πράξεις των στρατιωτών μας στο μέτωπο και των γυναικών μας στην πατρίδα. Από το έργο των αγροτών και των εργατών μας και από τη μοναδική στην Ιστορία αυταπάρνηση της νεολαίας μας, που φέρει το όνομά μας».

Πριν πεθάνω διώχνω τους προδότες Γκέρινγκ και Χίμλερ Ο Χίτλερ δεν παρέλειψε στη διαθήκη του να παρακινήσει όλους τους υποστηρικτές του: «να συνεχίσουν τον αγώνα του Έθνους και να ενισχύσουν με κάθε μέσο την εθνικοσοσιαλιστική κατεύθυνση και το πνεύμα αντίστασης των στρατιωτών». Δηλαδή τους καλούσε να μην συνθηκολογήσουν σε καμία περίπτωση και να «εκτελέσουν πιστά το καθήκον τους ως το θάνατο».

«Πριν πεθάνω διώχνω από το κόμμα τον πρώην στρατάρχη του Γ’ Ράιχ, Χέρμαν Γκέρινγκ και τον πρώην αρχηγό των Ες Ες, Χάινριχ Χίμλερ. Με τις μυστικές διαπραγματεύσεις που διεξήγαγαν με τον εχθρό εν αγνοία μου και παρά τη θέλησή μου και με την απόπειρά τους να καταλάβουν για λογαριασμό τους την εξουσία εναντίον του νόμου, προκάλεσαν τεράστια ζημιά στη χώρα και σε όλον τον λαό, χωρίς να λάβουμε υπόψη την προδοσία προς το πρόσωπό μου».
«Να αγωνιστείτε για τη διατήρηση των φυλετικών νόμων» Αναφερόμενος στα στελέχη της νέας κυβέρνησης που σχημάτισε από το Καταφύγιο, τους προέτρεπε «να είναι σκληροί αλλά ποτέ άδικοι». Τους ζητούσε να μην προάγουν το φόβο σε σύμβουλο των πράξεών τους και να θέτουν την τιμή του Έθνους πάνω από όλα. «Ας γνωρίζουν ότι το έργο της ανοικοδόμησης ενός εθνικοσοσιαλιστικού κράτους αντιπροσωπεύει το έργο των αιώνων του μέλλοντος και υποχρεώνει τον καθένα να υπηρετεί πάντα το κοινό συμφέρον .

Και επάνω από όλα ζητώ από τους αρχηγούς του Έθνους και από τους υφισταμένους τους να αγωνισθούν για τη διατήρηση των φυλετικών νόμων και να αντιταχθούν χωρίς οίκτο στην δηλητηρίαση όλων των λαών, τον διεθνή Ιουδαϊσμό». Υπογραφή: Αδόλφος Χίτλερ. Μάρτυρες: Δρ. Γιόζεφ Γκέμπελς, Μάρτιν Μπόρμαν, Βίλχελμ Μπούργκντορφ, Χανς Κρεμπς.


Σας είπαν πότε τι έλεγε ο Χίτλερ; όχι φυσικά! μόνο προπαγανδιστικα βίντεο και ντοκιμαντέρ ξέρουν να φτιάχνουν! σε 50-100 χρονιά δεν θα μεινει ούτε ένας ΕΛΛΗΝΑΣ ΚΑΘΑΡΟΣ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΧΩΡΑ!(και στην γερμάνια Γερμανοί) γιατι η συντριπτική πλειοψηφία ειναι ένα μάτσο πρόβατα, που ελέγχουν οι λύκοι των Εβραίων απο τα σχολειά έως τα ΜΜΕ !και μεγάλες γνώστες σελίδες!ετσι η μάζα έχει δηθεν άποψη! όταν ειναι ίδια σε όλους τους αποβλακωμενους! και ψυχικά νεκρούς! όταν βγάλεις τις ιδεολογικές σου βλακείες φυλακή μυαλών που σου φύτεψαν,(αριστεροκομμουνιστικες συνήθως) και δεις αντικειμενικά τα πράγματα! τότε είσαι ελεύθερος! ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΑΕΤΟΣ (για να δούμε τι έλεγαν οι Εβραίοι τότε,που έγραψαν την ιστορία οπως ήθελαν και αυτή ξέρει ο μέσος θνητός! μικρο μέρος γιατι έχουμε και άλλες αποδείξεις! )

Εμείς οι Εβραίοι ήμασταν πίσω από κάθε επανάσταση. Δεν είναι μόνο η ρωσική, αλλά και όλες οι επαναστάσεις (πόλεμοι) στην ιστορία της ανθρωπότητας. "Marcus Eli Ravage στο Century Magazine... Το Ισραήλ κέρδισε το Πρώτο Παγκόσμιο Πόλεμο. Έχουμε επωφεληθεί από αυτό και ήταν μια ικανοποίηση για εμάς. Ήταν επίσης απόλυτη εκδίκηση μας για το χριστιανικό κόσμο .(Εβραίος Πρέσβης της Αυστρίας στο Λονδίνο, 1918)
Τα... Εβραϊκά συμφέροντα μας απαιτούν μια πλήρη και οριστική καταστροφή της Γερμανίας! το σύνολο του γερμανικού λαού είναι μια απειλή για εμάς. (Ιανουάριος 1934, σιωνιστής ηγέτης, Βλαντιμίρ Jabotinsky)

Ο Χίτλερ πράγματι δεν θέλει πόλεμο, αλλά θα αναγκαστεί να το κάνει. Αν δεν είναι αυτό το έτος ή το επόμενο, θα ειναι αργότερα. " (Ο Εβραίος Έμιλ Λούντβιχ 1934)
"... Η Γερμανία είναι ο μεγαλύτερος εχθρός του Ιουδαϊσμού και πρέπει να διωχθεί με θανάσιμο μίσος. Στόχος μας είναι, συνεπώς, μια ανελέητη εκστρατεία εναντίον όλων των Γερμανών, η πλήρης καταστροφή αυτού του έθνους και οικονομικό αποκλεισμό εναντίον οποιουδήποτε Γερμανού, τις συζύγους και τα παιδιά τους. "(Εβραίος καθηγητής Kulischer Οκτώβριο 1937 (αυτός που ήταν ο υπεύθυνος για την Κύπρο με τον Ιωαννίδη, ο "αόρατος δικτάτωρ" μετα την εξόντωση του Παπαδόπουλου (τον έκλεισαν φυλακή) ))

«Αυτός ο πόλεμος είναι απο την Αγγλία και στόχος της είναι η καταστροφή της Γερμανίας.Δεν πρέπει να κάνουμε διάκριση μεταξύ του Χίτλερ και του γερμανικού λαού. "(Στις 04/25/1940 ο Εβραίος Duff Cooper συμπληρώνεται η δήλωση του Εβραίου Ουίνστον Τσόρτσιλ) Μίσος προς την άρια φυλή! πολύ πριν τον δεύτερο παγκόσμιο πόλεμο!γιαυτό είχαν και την δημοκρατία της Βαϊμάρης και λιμοκτονούσαν οι Γερμανοί!το σύνολο του γερμανικού λαού είναι μια απειλή για εμάς !ξέρω γιατι το λέει αυτό!

Όποιος ΔΕΝ έχει διαβάσει αυτό το πείραμα με τις μαϊμούδες! . Γίνονταν δηλαδή υπερασπιστές ενός κανόνα, χωρίς να γνωρίζουν τον λόγο αυτό κάνουν χιλιαδες σημερα!. Γιατί πολύ απλά, «έτσι βρήκαν τα πράγματα»...Ακολουθεί video με τον αγώνα ενός ηγέτη που αγωνίστηκε για να απελευθερώσει τον λαό του από τα δεσμά του εβραϊκού κεφαλαίου!ο "κακός!"οπως έχουν διδάξει την μάζα!(οτι έλεγε τότε ισχύει και σημερα!πόσο τραγικά ξέρουν την ιστορία;βλέπε εδώ, πως έβαλαν την Ελλάδα κατά της Γερμανίας ) οτι έκαναν τότε ξανά κάνουν, και όχι μόνο στην γερμάνια!που ειναι όλοι Εβραίοι στην εξουσία και ειναι υπό κατοχή, αλλα και στην Ελλάδα όλοι Εβραίοι σε θέσεις κλειδιά!(σχόλια και λινκ προς "έγκυρες" πήγες!!με αριστερούς πρώην πασοκους και ΚΚΕ δημοσιογραφους οπως έχουμε αποδείξει, δεν θα γίνουν δεκτά, ξέρω πολύ καλά πως δουλεύει το σύστημα! αφου έχουν βγάλει ακομα οτι ήταν Εβραίος Ο Χίτλερ και αυτό πιστεύουν χιλιαδες! οπως και αλλα ψέμματα!που αν γράψω ποιες σελίδες υπηρετούν Εβραίους ξεκάθαρα, θα μας ρίξουν την σελίδα!καθώς και γλείφτες αυτών, για να έχουν κόσμο!)



http://www.aetos-apokalypsis.com/2015/11/ayth-einai-i-dia8hkh-tou-xitler-den-hthele-polemo.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters