Τετάρτη 7 Ιανουαρίου 2015

Κάτω τα χέρια από τους ηρωϊκούς ΄Ελληνες!

 
Το απίθανο επίθετο για τους ΄Ελληνες, προφανώς ψαγμένο σε παμπάλαιο λεξικό, διέσωσε το κείμενο από το πλήκτρο delete του υπολογιστή και οδήγησε –με την ώθηση και της περιέργειας- στην ανάγνωση και στη μετάφραση - για τον εμπλουτισμό της προεκλογικής ανθολογίας και με μια εξωγενή (όχι εξωγήϊνη) συνεισφορά.

Πρόκειται για ανακοίνωση Τύπου, στά αγγλικά, της «Επιτροπής Για την Κατάργηση του Χρέους του Τρίτου Κόσμου»...( C.A.D.T.M.), φέρει την φωτογραφία του γνωστού... φιλέλληνα, Ζαν Κλώντ Γιούνκερ και από κάτω γράφει τα εξής: (Μετάφραση Μ.Σ.)

«Ακόμη και πριν τη διάλυση της ελληνικής Βουλής και την έναρξη της προεκλογικής εκστρατείας, διεθνείς και ευρωπαϊκές δυνάμεις εξαπέλυσαν εκστρατεία με ψέματα και απειλές για να τρομοκρατήσουν το εκλογικό σώμα για να μή ψηφίσει Σύριζα στις 25 Ιανουαρίου. Με συνοδεία από τα συστημικά μήντια, οι «ηγέτες», Γιούνκερ, Μέρκελ, Ολάντ, Ρέντζι και Σώυμπλε, ετοιμάζουν μια ακόμη βάναυση επέμβαση στις εσωτερικές υποθέσεις της Ελλάδας, μιας χώρας την οποία έχουν ήδη μετατρέψει σε ένα κοινωνικό ερείπιο με τις απάνθρωπες και βάρβαρες πολιτικές λιτότητας που έχουν επιβάλει.

Το αποτέλεσμα των εκλογών θα είναι αποφασιστικό στον κοινωνικό πόλεμο εναντίον της μεγάλης πλειοψηφίας του ευρωπαϊκού λαού.

Η C.A.D.T.M δεν έχει την παραμικρή αμφιβολία για τις πραγματικές προθέσεις αυτών που χρησιμοποίησαν την Ελλάδα ως δοκιμαστήριο για τις πιο εξτρεμιστικές νεοφιλελεύθερες πολιτικές και τους ΄Ελληνες ως πειραματόζωα για κοινωνικές, πολιτικές και οικονομικές θεραπείες-σοκ. Θα πρέπει να είμαστε έτοιμοι για μια κλιμάκωση της εκστρατίας τους. Δεν μπορούν να επιτρέψουν στον Σύριζα να κερδίσει τη νίκη και να γίνει πρότυπο προς μίμηση σε όλη την Ευρώπη! Δεν θα ορρωδήσουν προ ουδενός φραγμού, επειδή ξαίρουν καλά πως οι ελληνικές εκλογές θα είναι αποφασιστικές στον κοινωνικό πόλεμο που ασκούν σε βάρος του ευρωπαϊκού πληθυσμού.

. . . . .

Η C.A.D.T.M, που πάντε υπήρξε στο πλευρό του ελληνικού λαού στο αγώνα του κατά της λιτότητας και των βάναυσων παραβιάσεων των κοινωνικών και δημοκρατικών δικαιωμάτων του, καλεί και πάλι τα ευρωπαϊκά και ανά τον κόσμο κοινωνικά κινήματα και ριζοσπαστικά κόμματα να στηρίξουν αποφασιστικά την αντίσταση και τον αγώνα του ελληνικού λαού.

Το αθέμιτο, παράνομο και απεχθές χρέος με το οποίο φορτώθηκε ο ελληνικός λαός δεν είναι δικό του χρέος. Η C.A.D.T.M. φρονεί η συγκρότηση μιας διεθνούς λαϊκής επιτροπής ελέγχου του χρέους της Ελλάδος, προκειμένου να επισημάνει τα αθέμιτα, παράνομα και/ή απεχθή ποσοστά του που δεν πρέπει να πληρωθούν, θα δημιουργήσει ένα προηγούμενο και θα τροφοδοτήσει μια συζήτηση διαγραφής σε όλες τις χώρες της ευρωπαϊκής περιφέρειας.

Το να υποστηρίξουμε τον ελληνικό λαό και την ελληνική αριστερά, στον αγώνα να ελευθερώσουν τη χώρα τους από τις αρπάγες των κερδοσκόπων και από την δικτατορία των αγορών, είναι τώρα το καθήκον, όχι μόνο των ακτιβιστών, αλλά κάθε Ευρωπαίου πολίτη που αποκρούει αυτή την Ευρώπη της λιτότητας, η οποία παράγει δυστυχία, ρατσισμό και βαρβαρότητα.»


http://infognomonpolitics.blogspot.gr/2015/01/blog-post_74.html

Όλες οι ασθένειες προέρχονται από το έντερο. Πώς να το καθαρίσετε

Όλες οι ασθένειες προέρχονται από το έντερο έλεγε ο Ιπποκράτης, γι αυτό πρέπει να είναι καθαρό και πλήρως λειτουργικό. Δείτε με ποιό τρόπο μπορείτε να καθαρίσετε το έντερό σας.

Ο καθαρισμός του εντέρου πρέπει να γίνεται τουλάχιστον μία φορά στους 6 μήνες, με νηστεία, με φυσικά συμπληρώματα διατροφής και με βότανα
Τα παθογόνα βακτήρια υπάρχουν σε αφθονία στο περιβάλλον και η είσοδός τους στο σώμα είναι αναπόφευκτη. Εισέρχονται μέσα σε αυτό με τις τροφές, τον αέρα, το νερό και την επαφή με διάφορα αντικείμενα, προκαλώντας σημαντικές επιπλοκές και ασθένειες εξαιτίας των τοξικών, αλλεργιογόνων και καρκινογόνων ουσιών που εκκρίνουν. Η εγκατάσταση και η ανάπτυξη τους εξαρτάται από την αντίσταση των φιλικών βακτηρίων και του αμυντικού συστήματος.

Λόγω του εξαιρετικά τοξικού περιβάλλοντος που ζούμε είναι αναγκαία η καθημερινή κατανάλωση τροφών που έχουν υποστεί φυσική ζύμωση (πχ λάχανο τουρσί, γιαούρτι,κεφίρ) και περιέχουν προβιοτικά, καθώς και η λήψη φυσικών συμπληρωμάτων που έχουν υψηλές συγκεντρώσεις ζωντανών μικρο-οργανισμών (προβιοτικά σε υγρή μορφή, όχι σε χάπια ή σκόνες είναι νεκρά).
Υπάρχουν διάφορα βότανα που είναι πολύ αποτελεσματικά για τον καθαρισμό του παχέος εντέρου. Μπορείτε να έχετε αυτά τα βότανα σε μορφή σκόνης, σε τσάι ή να τα λάβετε ως συμπληρώματα.
Βότανα που καθαρίζουν το έντερο
Λιναρόσπορος: Μουσκεύετε 2 κουταλιές της σούπας σε 1,5 λίτρο νερό και το αφήνετε για όλη τη νύχτα. Το πρωί, το σουρώνετε και το πίνετε κατά τη διάρκεια της ημέρας.
Προσοχή: Ο λιναρόσπορος δεν πρέπει να χρησιμοποιείται συχνά και για μεγάλα χρονικά διαστήματα από άτομα που υποφέρουν από διαταραχές της λειτουργίας του θυρεοειδούς αδένα.
Αντένδειξη: Ο λιναρόσπορος είναι απαγορευτικός στα εγκολπώματα και στις φλεγμονώδεις κολίτιδες.
Ψύλλιο: Οι σπόροι του φυτού αυτού, προστατεύουν το γαστρεντερικό σύστημα λόγω της ποσότητας των φυτικών ινών και το θεραπευτικών στοιχείων που περιέχουν. Οι σπόροι του ψύλλιου απορροφούν το νερό και σχηματίζουν μία μεγάλη μάζα. Η μάζα αυτή (σε άτομα με δυσκοιλιότητα) διεγείρει το έντερο και το αναγκάζει να κινηθεί. Το ψύλλιο πρέπει να συνοδεύεται από μεγάλη ποσότητα νερού.
Ιβίσκος: Ο ιβίσκος συμβάλλει στην καλή λειτουργία του πεπτικού συστήματος και στον καλύτερο μεταβολισμό των υδατανθράκων, των πρωτεϊνών και των λιπιδίων. O ιβίσκος ενδείκνυται για τους υπέρβαρους με πρόβλημα δυσκοιλιότητας και αυξημένων λιπιδίων. Ετοιμάζετε έγχυμα με 1 κουταλάκι ιβίσκου σε 1 φλιτζάνι νερό.
Πασιφλόρα, Ρολογιά: Είναι ένα πολύ καλό ηρεμιστικό φυτό που καταπολεμά τη σπαστικότητα του εντέρου.
Δυόσμος: Το έγχυμά του φέρνει ανακούφιση σε όσους πάσχουν από σπαστική κολίτιδα...
Θυμάρι: Το έγχυμά του είναι για δυσεντερίες. Ανακούφιση στο πεπτικό. Είναι αντιδιαρροϊκό. Ανακουφίζει από κολικούς.
Αχίλλεα: Το έγχυμά της είναι για κολίτιδα, αντιφυσητικό δηλ αποβάλλει τα αέρια.
Δενδρολίβανο: Το έγχυμά του είναι αντιφυσητικό και αντισυπτικό.
Μάραθος: Το έγχυμά του είναι γαστροκινητικό και για τυμπανισμό.
Κορίανδρος: Το έγχυμά του είναι γαστροκινητικό και βοηθάει στη δυσπεψία.
Αγριοκύμινο: Το έγχυμά του είναι γαστροκινητικό και για τυμπανισμό. Μειώνει τη σήψη των τροφών, στο τελευταίο τμήμα του παχέος εντέρου.
Γλυκάνισο: Το έγχυμά του ρυθμίζει τη λειτουργία των εντέρων. Για τυμπανισμό μαζί με δυόσμο.
Κρεμμύδι: Για τις αιμορροΐδες πίνουμε το χυμό από 1 κουταλάκι γλυκού πριν το φαγητό (λαϊκή συνταγή).
Αλόη: Ενισχύει τον περισταλτισμό του εντέρου. Χορηγείται συνήθως μαζί με σπασμολυτικά και άφυσσα βότανα, γιατί μπορεί να γίνουν επίπονες οι κενώσεις. Αντένδειξη: Σε κολίτιδα, Νόσο του CROHN, Εγκολπώματα.
Ροδιά (φλοιός): Είναι στυπτικό ρόφημα και βοηθά στις διάρροιες και στις δυσεντερίες. Καθαρίζει το έντερο ως αποτοξινωτικό ρόφημα.
Ερχόμαστε τώρα στα ισχυρά «Υπακτικά» τα οποία είναι:
Η Σέννα (τα γνωστά μας φύλλα Αιγύπτου) και η Συναμική. Είναι από τα βότανα που φημίζονται για την υπακτική τους δράση, αλλά δεν θα πρέπει να χρησιμοποιούνται για διάστημα μεγαλύτερο των 10 ημερών, καθώς προκαλούν εθισμό.
Διατροφή
Βέβαια μέσα σε όλα αυτά δεν ξεχνάμε το Λάδι και το Μέλι, τα οποία πρέπει να βρίσκονται παρόντα στην καθημερινή μας διατροφή. Επίσης Ακτινίδια και αποξηραμένα Δαμάσκηνα και Σύκα. Τα μήλα και τα αχλάδια περιέχουν πηκτίνη, μία διαλυτή φυτική ίνα που καθαρίζει το έντερο, ενώνεται με τα κόπρανα και βοηθάει στην αποβολή τους από το σώμα.
Το καστανό ρύζι είναι πλούσιο σε φυτικές ίνες και ενισχύει την υγεία του εντέρου και τις περισταλτικές του κινήσεις. Για να «δουλέψουν» οι φυτικές ίνες μην ξεχνάτε να πίνετε νερό, διαφορετικά οι φυτικές ίνες μπορεί να επιβαρύνουν την δυσκοιλιότητα και το φούσκωμα.
Σημείωση: Το άρθρο έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα, για οποιοδήποτε πρόβλημα συμβουλεύεστε το γιατρό σας.
Πηγές: inspireyourlife.weebly.com - bioathens.com - proionta-tis-fisis.blogspot.com

healthierworld
http://ksipnistere.blogspot.gr/2015/01/blog-post_493.html

ΕΚΛΟΓΕΣ 2015: Λεφτά υπάρχουν. Απίστευτο κονδύλι. 3.600 (!) ευρώ για 20 ημέρες εργασίας



Τα δικά τους παιδιά φροντίζουν, τα καθάρματα...Πόσα εκατομμύρια είπαμε πως είναι οι άνεργοι;;;;  Πόπη Σουφλή

«Διαύγεια«. Απόφαση του υπηρεσιακού Υπουργού Εσωτερικών για κονδύλιi 180.000 ευρώ για πρόσληψη και απασχόληση 50 ατόμων για δουλειά των 20 ημερών των εκλογών. Δηλαδή... όσοι υποχρεωτικής εκπαίδευσης εργάτες προσληφθούν, θα πάρουν 3.600 (!) ευρώ για 20 ημέρες, δηλ 180 ευρώ την ημέρα, όταν η αμοιβή του ανειδίκευτου κυμαίνεται περίπου στα ίδια επίπεδα τον μήνα.

Και το ερώτημα που ανακύπτει είναι; Λεφτά δεν υπάρχουν; 
Και επιπλέον, πόσο ωραίο εργαλείο η διαφάνεια και το Διαύγεια. 
Φανταστείτε τι μας ξέφευγε τόσα χρόνια, πόση πελατειακή σπατάλη και κακοδιαχείριση. 
Τα συμπεράσματα δικά σας. 


 http://skeftomasteellhnika.blogspot.gr/2015/01/2015-3600-20.html

Charlie Hebdo: Για ποιο λόγο επιτέθηκαν οι τζιχαντιστές στην εφημερίδα

Την ώρα που το Παρίσι ακόμα δεν μπορεί να συνέλθει από το τρομοκρατικό χτύπημα που εξαπέλυσαν τζιχαντιστές από το Ισλαμικό Κράτος στην εφημερίδα Charlie Hebdo με 12 νεκρούς και δέκα τραυματίες μέχρι στιγμής, γάλλοι αναλυτές κάνουν λόγο για περιστατικό που μπορεί να ανοίξει το κουτί της Πανδώρας στη Γαλλία των εκατομμύρίων μουσουλμάνων.
Οι τζιχαντιστές επιτέθηκαν στα γραφεία της εφημερίδας Charlie Hebdo, τα οποία βρίσκονται στο κέντρο του Παρισιού, στη Βαστίλλη μέρα μεσημέρι όπως εκτιμάται ως αντίποινα για το τελευταίο σκίτσο το οποίο δημοσίευσε η σατυρική εφημερίδα και στο οποίο απεικονίζεται με σαρκαστικά σχόλια ο ηγέτης του Ισλαμικού Κράτους, Αμπου Μπακρ αλ Μπαγκντάντι.
Η εφημερίδα Charlie Hebdo έχει προκαλέσει πολλές φορές αντιδράσεις από την κοινότητα των μουσουλμάνων για τα ειρωνικά σκίτσα της, τα οποία μέχρι τώρα απεικόνιζαν το Μωάμεθ.
Σύμφωνα με αναλυτές, η επίθεση αυτή θα προκαλέσει θρυαλλίδα εξελίξεων ακόμα και στην εσωτερική πολιτική σκηνή, καθώς έρχεται σε μία στιγμή που ο Ολάντ βλέπει τα ποσοστά δημοφιλίας του να αγγίζουν το ναδίρ, ενώ την ίδια ώρα η Λεπέν καλπάζει με τις δημοσκοπήσεις να της δίνουν καθημερινά αυξανόμενα εκλογικά ποσοστά.
Η ξενοφοβική ακροδεξιά στη Γαλλία καλοβλέπει την επίθεση αυτή, αποσκοπώντας σε σημαντικά εκλογικά οφέλη, την ώρα που το Ισλαμικό Κράτος μετά τον Καναδά, το Λονδίνο και την Αυστραλία χτυπά στο κέντρο της Ευρώπης, στο μαλακό υπογάστριο της ίδιας της Γερμανίας, με τις δύο χώρες της κεντρικής Ευρώπης να αριθμούς πάνω από 30 εκατομμύρια μουσουλμάνους, με σημαντικό ποσοστό εξ΄αυτών σουνίτες.
Το Ισλαμικό Κράτος έχει εντείνει τις εκκλήσεις του για μεταφορά της τζιχάντ στην καρδιά των δυτικών πρωτευουσών και στη Γαλλία αναλυτές εκφράζουν φόβους για τυχόν μιμητές των σημερινών μακελάρηδων.
Ο Ολάντ στις δηλώσεις του στο σημείο του μακελειού, ομολόγησε κάτι που μέχρι στιγμής δεν είχε γίνει γνωστό. Ότι στη Γαλλία, η οποία είναι εκ των στόχων που έχει θέσει το Ισλαμικό Κράτος, έχουν ήδη αποτραπεί πολλές τρομοκρατικές ενέργειες σαν τη σημερινή.
Για αυτό το λόγο ο Ολάντ κάλεσε σε άμεση σύσκεψη όλους τους αρμόδιους υπουργούς στα Ηλύσια Πεδία, με την ατζέντα να μην αφορά μόνο στην αντιμετώπιση της ασύμμετρης απειλής των τζιχαντιστών που σκόρπισαν το θάνατο, αλλά και της πολιτικής διαχείρησης της κατάστασης υπό τη δαμόκλειο σπάθη της νεοφασίστριας Λεπέν, που επιδιώκει να βυθίσει στη μισαλλοδοξία και το φασισμό την Ευρώπη, ορμόμενη από τους παρανοϊκούς ισλαμοφασίστες.

tribune.gr
http://ksipnistere.blogspot.gr/2015/01/charlie-hebdo.html

Ο NOAM ΤSOMSKI KAI 300 ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΕΣ ΥΠΟΓΡΑΦΟΥΝ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΙ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ!

ΕΝΩ ΟΙ ΕΛΛΗΝΟΦΩΝΟΙ ΝΕΟΡΑΓΙΑΔΕΣ ΚΙΝΔΥΝΟΛΟΓΟΥΝ ΟΙ ΞΕΝΟΙ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΟΝΤΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ

 300 παγκόσμιας φήμης προσωπικότητες  αποφάσισαν να αντισταθούν στο πλευρό της Ελλάδας, ενάντια σε εκείνους στην Ευρώπη, αλλά και την Ελλάδα που επιμένουν να ποντάρουν στη λιτότητα.

Διακεκριμένοι άνθρωποι από όλο τον κόσμο ενώνουν τη φωνή τους για την Ελλάδα. Από τον Αμερικανό φιλόσοφο και καθηγητή Νόαμ Τσόμσκι, αλλά και ανθρώπους από την Αυστραλία, την Αμερική, το Ισραήλ και όλες σχεδόν τις χώρες της Ευρώπης, δημοσιεύεται ένα κείμενο υποστήριξης της Ελλάδας και της προσπάθειάς που κάνει ο ελληνικός λαός για ένα καλύτερο μέλλον.

Σε μια κίνηση με τίτλο "Με του Έλληνες", ζητούν από όλους να επιτρέψουν στου πολίτες της χώρας μας να αποφασίσουν μόνοι τους και ελεύθερα αυτό που επιθυμούν στις προσεχείς εκλογές.

"Σε όλη την Ευρώπη, θα υπερασπιστούμε το δικαίωμα των Ελλήνων να αποφασίσουν ελεύθερα. Να σπάσουν τη λιτότητα. Να κάνουν το βήμα για μια ρεαλιστική εναλλακτική για την Ελλάδα - για έναν δημοκρατικό και κοινωνικό επαναπροσανατολισμό" είναι το βασικό σύνθημα των 300 που υπογράφουν το κάλεσμα για "αλλαγή στην Ελλάδα, αλλαγή στην Ευρώπη, αλλαγή για όλους".

Το βασικό κείμενο το οποίο προσυπογράφουν αναφέρεται στο διακύβευμα των εκλογών στην Ελλάδα, και στην πιθανή επικράτηση του ΣΥΡΙΖΑ, την οποία ερμηνεύουν ως "απαίτηση του λαού για αξιοπρέπεια και δικαιοσύνη: για ελπίδα". Το κείμενο απευθύνεται όμως και στην Τρόικα, τους Ευρωπαίους ηγέτες και οικονομικούς κύκλους που όπως αναφέρει απειλούν και πιέζουν το εκλογικό σώμα, προκειμένου να επηρεάσουν την εκλογική του επιλογή, κίνηση την οποία χαρακτηρίζουν "απαράδεκτη"!


Η κριτική τους όμως γίνεται και προς πολλές πολιτικές δυνάμεις στο εσωτερικό για τις οποίες σημειώνουν πως "σκύβουν μπροστά στην Τρόικα" κάτι που όπως εξηγούν προσπαθεί να αλλάξει μια πιθανή κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ. "Μια κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ θα κάνει την Ελλάδα αξιόπιστο παίκτη και θα καταστήσει την επιβίωση της χώρας και του λαού της απαραίτητη προϋπόθεση για την υιοθέτηση οποιασδήποτε συμφωνίας". Επιπλέον το κείμενο τονίζει πως ένα τέτοιο ενδεχόμενο δεν θα ευνοήσει μόνο τον ελληνικό λαό, αλλά θα "σηματοδοτήσει το πράσινο φως για αλλαγές στην Ευρώπη".

Το κείμενο που υπογράφουν επιφανείς άνθρωποι όλων των ειδικοτήτων, γιατροί, οικονομολόγοι, φιλόσοφοι, καθηγητές πανεπιστημίου, καλλιτέχνες, φοιτητές και άλλοι καταλήγει: "Αναλαμβάνουμε τις υποχρεώσεις μας, υποστηρίζοντας όσους έχουν δεσμευθεί στην αντίσταση, την αλλαγή των πολιτικών ισορροπιών, μαχόμενοι για τις ιδέες τους και ενώνοντας όλους όσους θέλουν να χτίσουν - μαζί με τον ελληνικό λαό - μια κοινωνική, οικολογική και δημοκρατική Ευρώπη.

Οι αρχικοί υπογράφοντες έχουν δημιουργήσει μια πλατφόρμα στην οποία ζητούν από όσους το επιθυμούν να προσυπογράψει το κάλεσμά τους.


ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΩΤΟΤΥΠΟ ΕΔΩ
 
http://ksipnistere.blogspot.gr/2015/01/noam-somski-kai-300.html

Εύστοχοι, άριστα εκπαιδευμένοι, ψύχραιμοι, εμπειροπόλεμοι στις πόλεις με στρατιωτικό σχηματισμό...

Συναγερμός έχει σημάνει στις Αρχές της Γαλλίας, καθώς δύο ένοπλοι «μπούκαραν» το μεσημέρι της Τετάρτης στα γραφεία του σατιρικού περιοδικού «Charlie Hebdo», το οποίο έχει πολλές φορές προκαλέσει σάλο στον ισλαμικό κόσμο με γελοιογραφίες του Μωάμεθ, και άνοιξαν πυρ κατά των εργαζομένων. Η επίθεση σημειώθηκε στο κέντρο του Παρισιού.Δύο ένοπλοι, κρατώντας καλάσνικοφ και εκτοξευτήρα ρουκετών, σκόρπισαν τον θάνατο στα γραφεία του «Charlie Hebdo» στο Παρίσι.

Σύμφωνα με πληροφορίες, 12 άνθρωποι έπεσαν νεκροί από τους πυροβολισμούς των δύο ενόπλων, οι οποίοι ήταν ντυμένοι στα μαύρα και είχαν καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου τους. Πέντε ακόμη νοσηλεύονται σε κρίσιμη κατάσταση σε νοσοκομεία της γαλλικής πρωτεύουσας.

Οι δράστες κρατούσαν ένα καλάσνικοφ και έναν εκτοξευτήρα ρουκετών. Έφθασαν στα γραφεία του περιοδικού με κλεμμένο αυτοκίνητο, έχοντας θέσει νωρίτερα εκτός μάχης τον οδηγό του.
Στο εσωτερικό του κτηρίου επικράτησε πανικός. Ελάχιστα δευτερόλεπτα πριν ανοίξουν πυρ οι δράστες, είπαν σε άπταιστα γαλλικά «ήρθαμε να εκδικηθούμε για τον Προφήτη (Μωάμεθ)».
Η εν ψυχρώ εκτέλεση τραυματισμένου αστυνομικού...

Η στιγμή της διαφυγής των δύο ενόπλων...

Βίντεο-ντοκουμέντο από τη στιγμή της επίθεσης
..

Μεταφορά των τραυματιών στα ασθενοφόρα...
Σύμφωνα με τη γαλλική εφημερίδα «Le Parisien», εργαζόμενοι στο «Charlie Hebdo» βρήκαν προσωρινό καταφύγιο στην ταράτσα εν μέσω βροχής πυροβολισμών. Επί τόπου βρέθηκαν ισχυρές δυνάμεις της αστυνομίας, ασθενοφόρα καθώς και πυροσβεστικά οχήματα. Σε δημοσίευμά της η γαλλική «Le Monde» ανέφερε πως υπήρξε ανταλλαγή πυρών ανάμεσα στους αστυνομικούς και τους ενόπλους. Εικόνες από τα γαλλικά ΜΜΕ δείχνουν τρύπες (από τις σφαίρες) στα τζάμια του κτηρίου και ένα περιπολικό να έχει υποστεί σοβαρές ζημιές από τα πυρά των δραστών.
Φωτογραφία - ντοκουμέντο με τους δράστες
Φωτογραφία - ντοκουμέντο με τους δράστες




Το Γαλλικό Πρακτορείο Ειδήσεων (AFP) μετέδωσε πως οι δύο ένοπλοι τράπηκαν σε φυγή με αυτοκίνητο, πυροβολώντας προς την κατεύθυνση των αστυνομικών που έσπευσαν στο σημείο της επίθεσης. Στη συνέχεια φαίνεται πως εγκατέλειψαν το όχημα και επιβιβάστηκαν σε συρμό του μετρό.
 
http://greeknation.blogspot.gr/2015/01/blog-post_22.html

"ΒΟΜΒΕΣ" 18 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ-"ΕΙΧΑ ΔΕΙ ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ ΤΟ ΣΑΜΑΡΑ ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΛΕΦΤΑ.ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΣΤΟ "ΒΑΡΣΟ" ΣΤΗΝ ΚΗΦΙΣΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΗ ΣΕ ΜΑΥΡΕΣ ΣΑΚΟΥΛΕΣ ΣΤΗ ΒΙΛΑ ΤΗΣ ΠΕΘΕΡΑΣ ΣΤΗΝ ΟΔΟ ΝΥΜΦΩΝ"

 


ΚΥΡΙΕ ΤΣΙΠΡΑ ΤΙΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ; TO MAKELEIO.GR εδώ που έφτασε η χώρα, σε ένα χάλι χωρίς επιστροφή, με το Λαό να έχει την πλάτη στον τοίχο, με τα καθεστωτικά Μέσα να έχουν φιμωθεί από τα χρέη τους και με την κοινή γνώμη έτοιμη να ετοιμάζεται πάλι να κάνει το λάθος να ξαναψηφίσει τους επίορκους, τους κλέφτες και τους εχθρούς της πατρίδος, δεν έχει άλλη επιλογή παρά να αποκαλύψει κάποια από τα μυστικά και ντοκουμέντα τα οποία γνωρίζουν έξι ακόμα πρόσωπα... του στενού περιβάλλοντος του πρωθυπουργού, Αντώνη Σαμαρά και φυλάνε βαθιά μέσα στα συρτάρια του παρελθόντος μολύνοντας τα χέρια τους με τις αμαρτίες μιας ζωής.


Όσα θα παραθέσουμε είναι το ντοκουμέντο συστηματικής έρευνας η οποία γίνεται εδώ και περίπου έναν με ενάμιση χρόνο και αφορά όσα μας έχει εκμυστηρευτεί "μετά απόλυτης βεβαιότητας"-όπως τουλάχιστον ισχυρίζεται- ενώπιον πάντα τρίτου συγκεκριμένου προσώπου-μάρτυρα(το οποίο έχει άμεση γνώση με διαδραματιζόμενα), ο καταγγέλλων και γνώστης του σκοτεινού παρασκηνίου...
-Μετά από πάνω από 100 και πλέον εκτεταμένες συζητήσεις με τον καταγγέλλοντα(ο οποίος είναι απαραίτητο να μπει σε πρόγραμμα προστασίας μαρτύρων ΤΩΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΚΡΙΤΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΗΣ SIEMENS που βιαστικά σφράγισε τον φάκελο με την έρευνα και να τον καλέσει για ΚΑΤΑΘΕΣΗ κάτι που δεν έκανε ποτέ) για ένα μπορούμε να είμαστε σίγουροι:

-Ότι η ειδική ανακρίτρια που ασχολείται με τον αμαρτωλό φάκελο της Siemens, Μαρία Νικολακέα, είναι πια υποχρεωμένη να καλέσει το πρόσωπο αυτό να πει όλη την αλήθεια χωρίς φόβο και πάθος τώρα που το "μυστικό" δημοσιοποιείται και αφορά τον πρώτο πολίτη της χώρας που εκβιάζει πολίτες και πολιτικούς και θα πρέπει εάν υπάρχει Ελληνική Δικαιοσύνη να οδηγηθεί στη φυλακή ή στην ισόβια απομόνωση και στον εξοστρακισμό.

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΤΟ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΕΙΟ "ΒΑΡΣΟΣ" ΤΗΣ ΚΗΦΙΣΙΑΣ

Ιστορικό: Μετά την παραίτησή του από την κυβέρνηση Μητσοτάκη, ο Αντώνης Σαμαράς ίδρυσε, στις 30 Ιουνίου 1993, πολιτικό σχήμα με την ονομασία «Πολιτική Άνοιξη» και το Σεπτέμβριο του ιδίου έτους προέτρεψε τους προσκείμενους σε αυτόν βουλευτές της ΝΔ να ανεξαρτητοποιηθούν, προκαλώντας την πτώση της κυβέρνησης με την άρση της εμπιστοσύνης του βουλευτή Κιλκίς, Γιώργου Σιμπιλίδη.

Έχοντας χάσει τη δεδηλωμένη κοινοβουλευτική πλειοψηφία, τον Σεπτέμβριο του 1993 η κυβέρνηση παραιτήθηκε και ζήτησε την διεξαγωγή εκλογών τον Οκτώβριο του ίδιου έτους.

Ήταν μάλιστα τέτοια η ρήξη μεταξύ των δύο ανδρών που σε συνέντευξη που είχε παραχωρήσει ο κ. Σαμαράς ένα χρόνο μετά την αποχώρησή του από την κυβέρνηση της ΝΔ στην Καθημερινή, (στις 4 Ιουλίου 1993) είχε δηλώσει ότι «δεν θα επιστρέψω, στη Ν.Δ. και αν ακόμη αλλάξουν οι πολιτικές συνθήκες, έστω και αν με καλέσουν για να γίνω ο «αρχηγός» της».


Ο Ηλίας Γεωργίου

Μας αφηγείται ο καταγγέλλων, σε μια από τις ενδιαφέρουσες εξομολογήσεις:

".Τον Ιούλιο του 1993 ο Σαμαράς επισκέφτηκε την οδό Ρόδων στην Κηφισιά και δεν ήταν η πρώτη φορά που έμπαινε σε βίλες σημερινών κατηγορούμενων αλλά και δεν ήταν η πρώτη φορά που συναντιόταν με σημερινούς κατηγορούμενους για εκατομμύρια που έδιναν στους πολιτικούς για να τους κλείνουν το στόμα και να τους ταΐζουν για να τους κάνουν τα χατίρια. Εκεί διέμενε ο πρώην γενικός διευθυντής της Διεύθυνσης Τηλεπικοινωνιών της Siemens Ηellas, Ηλίας Γεωργίου.

Ο Γεωργίου περιλαμβάνεται στο παραπεμπτικό βούλευμα με τους υπόλοιπους κατηγορούμενους που βαρύνονται με κατηγορίες για τις πράξεις της ενεργητικής και της παθητικής δωροδοκίας από κοινού και κατ' εξακολούθηση, καθώς και για νομιμοποίηση εσόδων από εγκληματική δραστηριότητα, σύμφωνα με την πρόταση του εισαγγελέα εφετών Γαληνού Μπρη.

Στο σκάνδαλο των «μαύρων ταμείων» της Siemens διακινήθηκαν σύμφωνα με τα όσα έχουν διαπιστωθεί μέχρι στιγμής μίζες τουλάχιστον 69 εκατ. ευρώ αλλά εγώ πιστεύω ότι είναι πολύ περισσότερα και οι κατηγορούμενοι είναι λίγοι γιατί μέσα σε αυτούς θα έπρεπε να είναι και ο σημερινός πρωθυπουργός αλλά και άλλα λαμόγια που κυκλοφορούν ελεύθερα.Ένα από αυτά είναι και ο κύριος που βλέπεις εκεί" ( μας είπε ο καταγγέλλων και μας έδειξε έναν καραφλό κοντόχοντρο κύριο με περγαμηνές από το πρώην ιστορικό ΠΑΣΟΚ, που έχει χρηματίσει ακόμα και διευθυντής γνωστού χρηματοπιστωτικού ιδρύματος και καθόταν απέναντι μας σε κοσμικό καφέ των Β.Π).

".Στην βίλα Γεωργίου ο κύριος Σαμαράς πήγε με την σύζυγο του, κυρία Γεωργία Κρητικού. Η βίλα είχε μαρμάρινα δάπεδα και αγαλματίδια, τα οποία νομίζω ότι πρέπει να θυμάται η κυρία Κρητικού Σαμαρά. Το φαγητό ήταν αστακός και λαβράκι. Εγώ τουλάχιστον το θυμάμαι", μας λέει ο γνωστός πια καταγγέλλων, στην οικογένεια Σαμαρά αλλά και σε άλλα πρόσωπα του στενού περιβάλλοντός τους.



Ο καταζητούμενος Χ.Καραβέλας

Και συνεχίζει:

".Εκείνο το διάστημα που ο κ.Σαμαράς έκανε τις επαφές του-αλήθεια τι γύρευε σε αυτά τα σπίτια ο τότε πρώην υπουργός Εξωτερικών της Ελλάδος, ο μεγάλος πατριώτης;-υπήρξε συνάντηση συγκεκριμένων προσώπων που είμαι σε θέση να κατονομάσω, στο ζαχαροπλαστείο "Βάρσος" στην Κηφισιά. Εκεί παραδόθηκαν σακούλες με εκατομμύρια ενώπιον μου αλλά και ενός ακόμα, τα οποία δόθηκαν στα χέρια του σημερινού πρωθυπουργού της Ελλάδος.

Τα χρήματα τα έστελνε στον Σαμαρά, ο Χρήστος Καραβέλας.(Σημείωση-ιστορικό: Ο Καραβέλας, δραπέτης από το 2009, ήταν ο άνθρωπος που χειριζόταν τη δεκαετία του 1990 το μεγαλύτερο μέρος των «μυστικών κονδυλίων» της Siemens προκειμένου η γερμανική εταιρεία να κερδίζει διαφόρους διαγωνισμούς στην Ελλάδα. Τουλάχιστον 63.500.000 μάρκα- περισσότερα από 32.000.000 ευρώ- διατέθηκαν από τη μητρική εταιρεία για μίζες προκειμένου να υπογράψει ο ΟΤΕ την περιώνυμη προγραμματική συμφωνία 8002 με τον ΟΤΕ, όπως τουλάχιστον προέκυπτε από ένα χειρόγραφο σημείωμα που συνέταξε ο κ. Καραβέλας τον Ιανουάριο του 1998- ασχέτως αν άλλαξαν τελικά χέρια και ποια ακριβώς τα χρήματα αυτά ή τουλάχιστον το σύνολό τους).

". Αυτό έγινε ενώπιον μου και έχω μάρτυρες, έγινε όμως και μία ακόμα φορά τουλάχιστον αλλά πιστεύω ότι έγινε περισσότερες γιατί διαθέτω στοιχεία. Ήταν εκείνη τη μέρα που στην οδό Νυμφών στην Κηφισιά-σπίτι της πεθεράς του Σαμαρά, στο οποίο φιλοξενούνταν μέχρι να ανοικοδομηθεί από τον πεθερό του η οικία στο κτήμα της Πηνελόπης Δέλτα, εκεί όπου διαμένει σήμερα ο πρωθυπουργός-κουβαλήθηκαν μαύρες σακούλες σκουπιδιών, πάλι μαύρες σακούλες. Μου έκανε εντύπωση ο μορφασμός του Σαμαρά μόλις τις είδε: "Πόσα είναι αυτά ρε; Πφφφ, μόνον 13 εκατομμύρια ; Μαλακίες, λίγα, πολύ λίγα είναι ρε.". Τα χρήματα πήγαν στο ταμείο της ΠΟΛΑΝ ή στην τσέπη του, δεν μπορώ να ξέρω. Μπορώ να ξέρω όμως το ποσό: 13 μετρημένα εκατομμύρια. Σε αυτό τον κύριο που σήμερα διατείνεται ότι θα σώσει την πατρίδα. Μου έρχεται να κάνω εμετό. Αηδία. Σκέτη αηδία."

Το ρεπορτάζ για την υπόθεση θα συνεχιστεί και με άλλα σημαντικά ντοκουμέντα. Όπως αντιλαμβάνεται ο κόσμος, το παιχνίδι χόντρυνε επικίνδυνα. Κάποιοι πρέπει να ακολουθήσουν τον δρόμο για τον Κορυδαλλό. Και αυτοί δεν είναι σίγουρα οι πολίτες που χρωστάνε πέντε δραχμές και πάνε φυλακή.

-Έτσι κύριε Σαμαρά που έχεις το θράσος να ζητάς πάλι από το Λαό να σου δώσουν την ψήφο τους;

-Σου θυμίζουν τίποτα, κάτι από όλα αυτά που λέει ο "φίλος σου" με τον οποίο μιλάς στο τηλέφωνο, ανταλλάσσεις μηνύματα, βάζεις ανθρώπους να τον τρομοκρατούν, τον απειλείς, του στέλνεις ανθρώπους έξω από το σπίτι του να τον παρακολουθούν, του διέλυσες την οικογένεια, τον τρομοκρατείς και τον αναγκάζεις να φεύγει από την Ελλάδα γιατί νιώθει ότι κινδυνεύει;

Σ.Σ: Όλες οι συναντήσεις έγιναν σε δημόσιο χώρο, με την παρουσία του ίδιου μάρτυρα και κάποιες φορές και με δεύτερον μάρτυρα και βέβαια με τα κατάλληλα πειστήρια. Όσοι επιθυμούν ΟΛΑ είναι στη διάθεση τους.


ΤΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΥΣ.

ΚΥΡΙΕ ΤΣΙΠΡΑ ΙΔΟΥ Η ΡΟΔΟΣ ΙΔΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΠΗΔΗΜΑ.




http://skeftomasteellhnika.blogspot.gr/2015/01/18.html

ΣΥΝΤΑΡΑΚΤΙΚΟ!!!ΤΟ ΑΝΤΕΧΕΤΕ;;; ΑΝ ΝΑΙ ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ.ΟΛΟΙ ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ

Μπορεί στην αρχή να πάθετε μια μικρή κατάθλιψη όπως εγώ αλλά μετά θα σας βγει σε οργή....
Δείτε τι "ποτίζουν" εμάς και τα παιδιά μας, με ποιον τρόπο και ποίος ο σκοπός τους....
 









πηγη
http://makedonia-is-greece.blogspot.gr/
http://aorata-gegonota.blogspot.gr/2012/07/blog-post_1445.html#.VK15AntrWgW

ΠΟΙΟΙ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΛΟΓΙΣΤΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ;;




eamb-ydrohoos.blogspot.com

Ο έλεγχος του χρέους είναι ζήτημα
εθνικής επιβίωσης.


Η Ελλάδα πρέπει, στο όνομα των Ευρωπαϊκών Λαών και της Ευρωπαϊκής Ενοποίησης και του Πολιτισμού - και χωρίς να δώσει λογαριασμό σε κανέναν ξένο και σε καμία Τρόικα - να ξεκινήσει λογιστικό έλεγχο για το χρέος.........
Αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει ελέγξει όλες τις μεγάλες κρατικές ολυμπιακές "φιέστες" και "αγορές" και βέβαια και τα "ομόλογα", τα οποία επέτρεψαν την πραγμάτωσή τους. Αναγκαστικά θα πρέπει να "ψάξει" να βρει τον ρόλο των Γερμανών προμηθευτών στη διαφθορά, εφόσον αυτοί ήταν που επωφελούνταν μόνιμα από τις ελληνικές αγορές.
 


Αναγκαστικά θα πρέπει να παρακάμψει νόμους "περί ευθύνης υπουργών" και να εντοπίσει όλους τους "Χριστοφοράκους" που "πουλούσαν" και όλους τους "Τσοχατζόπουλους" που "αγόραζαν". Να βρει πόσα χρήματα εισέπραξε η Γερμανία από τα αναίτια και σπάταλα ελληνικά "ψώνια", τα οποία της υποδείκνυαν οι "Χριστοφοράκοι". 

Ταυτόχρονα, θα πρέπει επίσης να ψάξει και τον ρόλο των σιωνιστών τοκογλύφων, εφόσον αυτοί έκαναν τα μαγικά "swaps", τα οποία επέτρεπαν στη μικρή Ελλάδα να καταναλώνει πιο πολύ ακόμα και από την ίδια τη Γερμανία. Κάποιοι με δόλιους στόχους άλλαζαν τα οικονομικά χαρακτηριστικά τής Ελλάδας και "αυξάνοντας" ψευδώς τα πιστοληπτικά της όρια, την οδήγησαν στην υπερχρέωση. Την οδήγησαν δηλαδή εκεί που βόλευε τους "σφαγείς" της ίδιας και "ληστές" της Ευρώπης.
Αν αποδείξει η Ελλάδα ότι οι τοκογλύφοι και η Γερμανία ευθύνονται για το τεράστιο και μη διαχειρίσιμο χρέος της, τότε τους βάζει "μπροστά" στους Ευρωπαίους και φεύγει η ίδια από το στόχαστρό τους.
 
http://lithosfotos.blogspot.gr/2015/01/blog-post_93.html

Θυμηθείτε τις υπογραφές της ντροπής!

Μοντάζ epikairo
Όσοι σκέφτονται να ξαναψηφίσουν στις 25 Γενάρη ΝΔ ή ΠΑΣΟΚ, ας ρίξουν μια ματιά στις επιστολές που έστειλαν οι ηγέτες των κομμάτων τους στην τρόικα (ΔΝΤ- ΕΕ- ΕΚΤ) 
Aν θέλετε τη «σωτηρία» και την «ανάπτυξη» της Ελλάδας- που σημαίνει και το δικό σας καλό- τότε δεν έχετε παρά να υπερψηφίσετε τους υποψηφίους των… «υπεύθυνων» και «σοβαρών» αστικών κομμάτων (ΝΔ- ΠΑΣΟΚ) και των παραφυάδων τους, που με τον ένα ή τον άλλο τρόπο κυβερνούν τη χώρα τα τελευταία 40 χρόνια. Σ’ αυτό το μοτίβο, κινείται η προεκλογική εκστρατεία των δύο πρώην μεγάλων κομμάτων (ΝΔ και ΠΑΣΟΚ) που συγκυβερνούν τη χώρα στη μετά Μνημόνιο εποχή. Τα ίδια περίπου υποστηρίζουν και οι ηγεσίες των μικρότερων αστικών κομμάτων που δημιουργήθηκαν με τις αποχωρήσεις βουλευτών από...
τα δύο πρώην μεγάλα κόμματα όπως ο ΛΑΟΣ (του Καρατζαφέρη), οι ΑΝΕΛ (του Καμένου), το ΠΟΤΑΜΙ (του Στ. Θεοδωράκη), οι ΡΙΖΕΣ (του Μπαλτάκου), το ΚΙΝΗΜΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΩΝ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΩΝ (του Γ. Παπανδρέου) κλπ, χωρίς όμως να αποχωριστούν και από τους δεσμούς με τις συντηρητικές και αντιδραστικές πολιτικές.
Αποτελεί κοινό μυστικό, πως η Ελλάδα και ο λαός της έχουν πληρώσει πολύ ακριβά τη «σωτηρία» και «προστασία»- δηλαδή το νταβατζιλίκη- που πρόσφεραν τα τελευταία 40 χρόνια οι ηγεσίες των αστικών κομμάτων, που εναλλάσσονται στην κυβερνητική εξουσία. Τα κόμματα αυτά, που εμφανίζονταν από τα προεκλογικά μπαλκόνια ως «σωτήρες» της χώρας και «εγγυητές» των συμφερόντων των οικονομικά ασθενέστερων στρωμάτων, αποδείχτηκαν καταστροφικά για την Ελλάδα και το λαό της. Αδιάψευστος μάρτυρας το γεγονός ότι μόλις κέρδιζαν τις εκλογές και ανελάμβαναν την κυβερνητική εξουσία, εξαντλούσαν τη σοβαρότητα και υπευθυνότητά τους στο να υπηρετούν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τα συμφέροντα του ντόπιου και ξένου κεφαλαίου.
Όλοι μας θυμόμαστε την προεκλογική διαβεβαίωση «Λεφτά υπάρχουν» του πρώην προέδρου του ΠΑΣΟΚ Γ. Παπανδρέου, που στην πράξη εκφράστηκε με την ένταξη της Ελλάδας στο Διεθνές Νομισματικό Ταμείο και τα αντιλαϊκά Μνημόνια της Τρόικας (ΕΕ-ΔΝΤ- ΕΚΤ). Θυμόμαστε επίσης την αντιΜνημονιακή ρητορεία του Αντώνη Σαμαρά (με τα Ζάππεια 1 & 2 όταν ήταν αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης), που στη συνέχεια όταν η ΝΔ αποφάσισε να συνεργαστεί με το ΠΑΣΟΚ και το ΛΑΟΣ και στη συνέχεια με τη ΔΗΜΑΡ), υπηρέτησε πιστά ως συγκυβερνών κόμμα τόσο τα αντιλαϊκά Μνημόνια όσο και τα Μεσομακροπρόθεσμα Προγράμματα της ΕΕ, του ΔΝΤ και της ΕΚΤ;
Οι κατάπτυστες επιστολές με τις έγγραφες δεσμεύσεις

Επειδή τα πολλά λόγια είναι φτώχεια και επειδή η λαϊκή παροιμία «όπου ακούς πολλά κεράσια πάρε μικρό καλάθι», είναι διαχρονικά επίκαιρη, παραθέτουμε- για όσους έχουν ασθενή ή επιλεκτική μνήμη- την 2η επιστολή που απέστειλε Αντώνης Σαμαράς παραμονές των εκλογών του 2012 στα αφεντικά της τρόϊκας (Διεθνές Νομισματικό Ταμείο, Ευρωπαϊκή Ένωση και Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα και Eurogroup). Με την επιστολή αυτή, ο Αντ. Σαμαράς (τότε συγκυβερνούσε τη χώρα με το ΠΑΣΟΚ και το ΛΑΟ.Σ), δεσμευόταν και προσωπικά ότι αν η ΝΔ κερδίσει τις εκλογές, θα συνεχίσει να υπηρετεί τις σκληρές πολιτικές μονόπλευρης λιτότητας σε βάρος των εργαζομένων, για όσο διάστημα τους ζητηθεί στους δυνάστες της Ελλάδας και του ελληνικού λαού!

Τις επιστολές προσήλωσης στις Μνημονιακές πολιτικές από τους Α. Σαμαρά και Ε. Βενιζέλο είχε αξιώσει η Γερμανίδα Καγκελάριος Άγκελα Μέρκελ, προκειμένου να χορηγηθεί στην Ελλάδα η 6 δόση δανείου. Ανάλογες επιστολές είχαν αποσταλεί από τους Αντ. Σαμαρά και Ευ. Βενιζέλο το Νοέμβρη του 2011 (αμέσως μετά την συμφωνία του Γ. Παπανδρέου να αποχωρήσει από την πρωθυπουργία και να αναλάβει τη διακυβέρνηση της χώρας ο δοτός πρωθυπουργός Λουκάς Παπαδήμος, με τη στήριξη των βουλευτών της ΝΔ, του ΠΑΣΟΚ και του ΛΑΟΣ), όπως επίσης από τους Γ. Παπανδρέου (όταν ο ίδιος ήταν πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και πρωθυπουργός) και τον δοτό πρωθυπουργό Λουκά Παπαδήμο.

Ιδού και τα τεκμήρια

Το πλήρες κείμενο της 2ης επιστολής που απέστειλε ο Αντ. Σαμαράς (παραμονές των εκλογών του 2012) προς τους δανειστές- δυνάστες της Ελλάδας (ΔΝΤ, ΕΚΤ, ΕΕ και Eurogroup), είναι το ακόλουθο:.

«Όπως ήδη έχω αναφέρει στην επιστολή μου της 23ης Νοεμβρίου 2011, το Κόμμα μου, η Νέα Δημοκρατία, έχει δεσμευτεί για την επιτυχία των στόχων του Προγράμματος Σταθεροποίησης, των βασικών πολιτικών του καθώς και της εφαρμογής τους. Το ίδιο ισχύει και για το Μνημόνιο/Οικονομική και Χρηματοπιστωτική Συμφωνία (MoU/MEFP) που ψηφίστηκε από το Ελληνικό Κοινοβούλιο την περασμένη Κυριακή, με μεγάλη πλειοψηφία βουλευτών.

Πιο συγκεκριμένα, το κόμμα μου εκφράζει τη δέσμευσή του:


•  Να προωθήσει την ανταγωνιστικότητα και την ανάπτυξη. Να υποστηρίξει ριζικές διαρθρωτικές αλλαγές στις αγορές εργασίας, προϊόντων και υπηρεσιών καθώς και το φιλόδοξο σχέδιο αποκρατικοποιήσεων που περιέχει το πρόγραμμα. Οι προσαρμογές που συμφωνήθηκαν στην αγορά εργασίας, ελπίζουμε να δώσουν μια ισχυρή άμεση ώθηση, ώστε να προωθήσουν την απασχόληση και την οικονομική δραστηριότητα. Αυτό ισχύει ιδιαίτερα για μια Οικονομία που βρίσκεται ήδη για πολλά χρόνια σε ύφεση και που η ανεργία της έχει ήδη ξεπεράσει το 20%.

•  Να αποκαταστήσουμε την εμπιστοσύνη των αγορών και τη δημοσιονομική βιωσιμότητα, προστατεύοντας όμως τα πιο ευάλωτα τμήματα του πληθυσμού. Υποστηρίζουμε την άμεση εφαρμογή περικοπών διαρθρωτικού χαρακτήρα και τις συνεχείς προσπάθειες να ελεγχθεί η δαπάνη και να αποφευχθούν οι καθυστερήσεις πληρωμών του δημοσίου (προς Έλληνες ιδιώτες και επιχειρήσεις), που φτάνουν ήδη το 3% του ΑΕΠ. Πράγματι, τολμηρές φορολογικές μεταρρυθμίσεις θα έπρεπε να φέρουν πιο δίκαιη κατανομή των φορολογικών βαρών και να ανακόψουν τη φοροδιαφυγή.

•  Να διασφαλιστεί η χρηματοπιστωτική σταθερότητα. Υποστηρίζουμε την εφαρμογή του Προγράμματος για μια ολοκληρωμένη στρατηγική αντιμετώπισης του προβλήματος στον τραπεζικό τομέα, με ισχυρή αποφασιστικότητα και έλεγχο του χρηματοπιστωτικού πλαισίου, καθώς και τα σχέδια για την ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών, η οποία έχει στόχο να προωθήσει το δημόσιο συμφέρον και να σεβαστεί την επιχειρηματική αυτονομία των τραπεζών.

•  Εκφράζουμε, προφανώς, τη δέσμευσή μας για ταχύτατη εφαρμογή της χρηματοπιστωτικής στρατηγικής που περιλαμβάνει τη Συμμετοχή του Επίσημου τομέα και του Ιδιωτικού τομέα (PSI), μαζί με τους Ευρωπαίους εταίρους μας. Αυτό θα βοηθήσει την Ελλάδα να επιτύχει τους απώτερους στόχους της δημοσιονομικής βιωσιμότητας και να προσφέρει τα απαραίτητα χρηματοδοτικά μέσα για να στηρίξει την προσαρμογή της χώρας μας και τις μεταρρυθμιστικές προσπάθειές της.


Αν η Νέα Δημοκρατία κερδίσει τις επόμενες εκλογές στην Ελλάδα, θα παραμείνει προσηλωμένη στους στόχους και τις βασικές πολιτικές του Προγράμματος, όπως περιγράφονται στο Μνημόνιο και τη Χρηματοπιστωτική Συμφωνία.
Όπως ανέφερα και στην προηγούμενη επιστολή μου, εξακολουθούμε να δίνουμε “μεγάλη έμφαση στο να επιτευχθεί άμεση Ανάκαμψη, έτσι ώστε τα δημόσια έσοδα που θα προκύψουν να μας επιτρέψουν να πετύχουμε τους στόχους που έχουν τεθεί”.
Πράγματι, δίνοντας προτεραιότητα στην Ανάκαμψη, μαζί με τους άλλους αντικειμενικούς στόχους, θα καταστήσουμε το Πρόγραμμα πιο αποτελεσματικό και την προσπάθεια προσαρμογής πιο επιτυχή.
Έτσι λοιπόν, όπως υπογραμμίζω και στην προηγούμενη επιστολή μου, μπορεί να απαιτηθούν τροποποιήσεις που θα εγγυηθούν την πλήρη εφαρμογή του Προγράμματος. Και επαναλαμβάνουμε την πρόθεσή μας να φέρουμε αυτά τα ζητήματα για συζήτηση, μαζί με βιώσιμες εναλλακτικές πολιτικές, αυστηρά μέσα στα πλαίσια του Προγράμματος, ώστε να μην τεθεί σε κίνδυνο η επίτευξη των στόχων του.»
Παρόμοια είναι και η δεσμευτική επιστολή που είχε στείλει, την ίδια ημερομηνία ο Ευ. Βενιζέλος όταν κατέλαβε τη θέση του Γ.Α. Παπανδρέου. Θυμίζουμε ότι ο Γ. Παπανδρέου, συμφώνησε να αποχωρήσει από τη θέση του πρωθυπουργού (αλλά και του προέδρου του ΠΑΣΟΚ), μετά την απόπειρά του να αμφισβητήσει το «δικαίωμα»- που ο ίδιος είχε εκχωρήσει- στην ΕΕ, την ΕΚΤ και το ΔΝΤ να αποφασίζουν για την τύχη της Ελλάδας, ερήμην του ελληνικού λαού και των εκλεγμένων εκπροσώπων του».

Προσοχή μην γίνετε … κοψοχέρηδες
Όπως προαναφέρθηκε, τις ίδιες ή παρόμοιες δεσμεύσεις, είχαν αναλάβει με επιστολές τους (στην ΕΕ, την ΕΚΤ, το ΔΝΤ και το Eurogroup) οι Γ. Παπανδρέου και Ευ. Βενιζέλος (ως πρόεδροι του ΠΑΣΟΚ). Παρόλ’ αυτά, οι ηγέτες της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ Σαμαράς και Βενιζέλος που συγκυβερνούν ακόμη, τη χώρα- με τη βοήθεια όλων εκείνων που υπερασπίστηκαν τις εφαρμοζόμενες αντιλαϊκές πολιτικές των Μνημονίων και των Μεσομακροπρόθεσμων Προγραμμάτων (το ίδιο ισχύει και για τα μικρότερα κόμματα που δημιουργήθηκαν από βουλευτές και στελέχη που αποχώρησαν από τα δύο πρώην μεγάλα κόμματα)- προσπαθούν να υφαρπάξουν την ψήφο του ελληνικού λαού με χοντρά ψέματα. Στα πλαίσια αυτά οι υποψήφιοι της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ, μοιράζουν κάλπικες υποσχέσεις για την επερχόμενη ανάπτυξη, την έξοδο από το Μνημόνια κλπ, αποσιωπώντας επιμελώς τις ενυπόγραφες δεσμευτεί που έχουν αναλάβει οι ηγέτες τους να εφαρμόσουν- για όσο τους ζητηθεί- τις αντιλαϊκές πολιτικές που θα τους υποδεικνύουν η ΕΕ, το ΔΝΤ και η ΕΚΤ. Με απλά οι Σαμαράς, Βενιζέλος και Παπανδρέου (που σήμερα ηγούνται της ΝΔ, του ΠΑΣΟΚ και του Κινήματος Δημοκρατών- Σοσιαλιστών αντίστοιχα), λένε χοντρά ψέματα μέχρι να υφαρπάξουν την ψήφο μας, αφού έχουν δεσμευτεί και εγγράφως για την περαιτέρω μείωση των μισθών και των συντάξεων, στην αύξηση των φόρων, σε απολύσεις στον δημόσιο τομέα, σε κλείσιμο ιδιωτικών επιχειρήσεων, στο ξεπούλημα της δημόσιας περιουσίας, στην κατάσχεση των περιουσιών μας.
Ας ελπίσουμε, ότι οι ψηφοφόροι θα προσέξουν και θα επιλέξουν το σωστό ψηφοδέλτιο (ποιο κόμμα θα ψηφίσουν) γιατί αν βγουν στις 26 Γενάρη και δηλώσουν «κοψοχέρηδες» θα είναι αργά.

ΛΑΜΠΡΟΣ ΤΟΚΑΣ από imerodromos
http://greki-gr.blogspot.gr/2015/01/blog-post_909.html

Ο ΤΣΕΚΟΥΡΑΤΟΣ ΜΑΚΗΣ ΒΟΡΙΔΗΣ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΩΝ 1ης ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ !!!

ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΕΤΕ ΟΙ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΕΣ ΝΑ ΤΟΝ ΜΑΥΡΙΣΕΤΕ !!!
Δήλωση-Βόμβα Μάκη Βορίδη : 
Να βγουν σε πλειστηριασμό ακόμα και οι πρώτες κατοικίες !!!


Δήλωση "βόμβα" του βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας Μάκη Βορίδη, που είναι θετικός στον πλειστηριασμό, ακόμα και των πρώτων κατοικιών, για την αποπληρωμή των δανείων προς τις τράπεζες.
Στη δήλωση που έκανε στον Real fm, είπε ότι κάποια στιγμή πρέπει να ληφθούν ξεκάθαρα μέτρα, για να αποπληρωθούν οι οφειλές των πολιτών, προς τις τράπεζες.
Συγκεκριμένα ανέφερε:
"Εξαιτίας της κρίσης και της δύσκολης κατάστασης των νοικοκυριών θωρακίστηκαν οι οφειλές αλλά αυτό οδηγεί σε πάγωμα αποπληρωμής των δανείων. Κατανοητό το ζήτημα αλλά κάποια στιγμή πρέπει να προχωρήσει η αποπληρωμή των οφειλών".
Απαντώντας επίσης σε σχετική ερώτηση για το κλείσιμο των ελληνικών επιχειρήσεων, ο κ. Βορίδης είπε ότι δεν τον ενδιαφέρει τι εθνικότητος θα είναι τα κεφάλαια που θα έρθουν στην Ελλάδα.

Read more: http://www.oparlapipas.com/2015/01/blog-post_406.html#ixzz3O3met4di
http://kinima-ypervasi.blogspot.gr/2015/01/1_6.html

Ποιός Πασοκος βρέθηκε με 4 εκατομμυρια ΜΕΤΑ την καταρρευση του χρηματιστηρίου;



Λίγα στοιχεία ….ΠΑΣΟΚος κύριος, με πόθεν έσχες. (2004) € 3.915.064,98 σε χρηματοοικονομικούς τίτλους-χαρτιά ….που είναι τα λεφτά ρέεεε!

….κάτι «στάζει» εδώ και βέβαια όχι «η ουρά του γαϊδάρου» ….γιατί τα χρήματα είναι πολλά!
Οι Πρόεδροι και οι Γραμματείς στην «πράσινη Στάνη» ….δεν ξέρουν τίποτε ή «ποιούνται την νήσσαν»;
Οι «Στάνες των άλλων αποχρώσεων» ….γιατί «το έκαναν γαργάρα», τι φοβούνται;
ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

olympia.gr

http://lithosfotos.blogspot.gr/2015/01/4.html

ΝΑΥΣΙΝΟΟΣ. «ΜΙΝΩΪΤΕΣ ΣΤΟΝ ΚΑΝΑΔΑ» ΕΚΠΟΜΠΗ 5/1/2899(2015)


ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΤΟΥ ΑΔΡΙΑΝΟΥ!!! ΤΙΜΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΛΦΕΙΟ ΝΑ ΤΟΝ ΕΧΕΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥ…



http://alfeiospotamos.gr/?p=11669

ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ! ΘΕΜΑ: ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΈΡΓΩΝ/ ΑΝΑΓΚΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ. (ΒΙΝΤΕΟ)

 
Γιάννης Καλογερόπουλος
Ο Σκοπός είναι να γίνει η περιοχή ο πιο όμορφος, ενεργός, κερδοφόρος και δημιουργικός Δήμος και κατ” επέκταση ν χώρα, που να είναι ισχυρό βοήθημα προς τον Πολίτη, αλλά και κατ” επέκταση για όλη την Ελλάδα και όπου υπάρχει Έλληνας στο παγκόσμιο στερέωμα.
ΤΑ ΕΡΓΑ ΠΟΥ ΘΑ ΥΛΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΕΙΝΑΙ 3 ΤΥΠΩΝ:
Α) ΑΠΟΔΟΤΙΚΑ,
Β) ΜΗ ΑΠΟΔΟΤΙΚΑ &
Γ) ΕΞΑΓΟΡΑ ΧΡΕΩΝ ΑΠΟ ΤΡΑΠΕΖΕΣ, ΔΗΜΟΣΙΟ, ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥΣ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ ΓΙΑ ΔΗΜΟΥΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΕΣ
Α. ΜΗ ΑΠΟΔΟΤΙΚΑ: Κοινής ωφελείας & χαρακτήρα/ Ανθρωπιστικής βοήθειας:
Το κόστος αυτό περικλείει όλα τα έργα που δεν έχουν έσοδα (δρόμοι, νερό, σχολεία, γηροκομεία, πυρόσβεση, κτλ)
Χρειάζονται τα χρήματα για την ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ, ΕΝΑΡΞΗ, ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ, ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΚΑΙ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΕΣ ΑΛΛΑΓΕΣ.
Β. ΑΠΟΔΟΤΙΚΑ: Έργα που μπορούν να επιφέρουν εισοδήματα:
Χρειάζονται χρήματα για την κατασκευή, έναρξη, λειτουργία και συντήρηση και μελλοντικές αλλαγές αλλά συνάμα παράγουν χρήματα.
Τα έργα «Α» θα μεταφερθούν άμεσα ως κληροδότημα στο Δήμο και θα διατηρηθεί η διαχείριση τους από τον Θεματοφύλακα μέχρι να αποπληρωθούν όλα τα έργα και να μπορέσει να ελευθερωθεί η περιουσία του.
Όλα τα έσοδα από τα έργα Α, Β & Γ θα κατατίθενται στο Ειδικό Ταμείο που θα δημιουργηθεί υπό την εποπτεία του «Θεματοφύλακα» Αρτέμη Σώρρα όπου θα καλύπτονται τα έξοδα εγκατάστασης, λειτουργίας και συντήρησης όλων των έργων συν τα κεφάλαια για την αποπληρωμή του αρχικού κεφαλαίου προς το «Ταμείο» (2 % ή και περισσότερο αν είναι δυνατόν ανά έτος x 50 έτη),
Το σύνολο των έργων σταδιακά και ανάλογα με την περίπτωση, θα μεταφερθούν ως δωρεά και χωρίς αξιώσεις, ελεύθερα βαρών, με πλήρη νομή και κατοχή προς το Δήμο/ Δημόσιο.
Μέχρι όμως αποπληρωθεί το σύνολο των κεφαλαίων πίσω στο Παγκόσμιο Καταπίστευμα, ο Θεματοφύλακας, θα διατηρήσει τη διαχείριση όλων των έργων και αφού πληρωθούν πίσω τα κεφάλαια και ελευθερωθεί η περιουσία του τότε θα μεταφερθεί και η διαχείριση προς το Δήμο/ Δημόσιο.
Μερικά έργα όπως οι δρόμοι, νερό κτλ θα χαίρουν μιας ειδικής άλλης διαδικασίας.
Με τον τρόπο αυτόν, ο Δήμος δεν θα ξαναχρειαστεί ποτέ δάνεια από το Κράτος ή/ και τρίτους.
Με μια καλή διακυβέρνηση, ο κάθε Δήμος θα καταστεί ένας υγιής και δυνατός Φορέας και θα είναι παράδειγμα προς μίμηση ως το στολίδι της υφηλίου.
Έχουμε ήδη ετοιμάσει ένα κατάλογο που αφορά όλες τις ενότητες πιθανών έργων και που καλύπτει ένα ευρύ φάσμα εργασιών.
Εάν υπάρχει κάτι που ο Δήμος ενδιαφέρεται να προθέσει ή/και να αφαιρέσει, μπορεί να το κάνει και ο προϋπολογισμός θα αλλαχθεί αναλόγως.
Ο προϋπολογισμός που αναλογεί στον εκάστοτε Δήμο, υπολογίζεται με ειδική φόρμουλα επί του συνολικού ποσού κάθε ξεχωριστής ενότητας έργων όπως εμφαίνονται στο παράρτημα «Α» και βασίζεται λαμβάνοντας γνώση των τοπικών δεδομένων όπως του πληθυσμού και έκτασης του Δήμου, οικονομικής κατάστασης, υφιστάμενων υποδομών, ενεργειακών αναγκών, μορφολογικών (Ορεινή, Παραθαλάσσια, Παραλίμνια περιοχή κτλ), γεωλογικών, κλιματικών ιδιαιτεροτήτων, δάση, χλωρίδα και πανίδα, αρχαιολογία, εμπορικών δραστηριοτήτων, της γεωστρατηγικοπολιτικής σημασίας κτλ.
Αφού συνυπολογιστούν τα πιο πάνω, βάσει της εξίσωσης αναλογιών δημιουργείται το πλαφόν για την κάθε ενότητα, είδος έργου και σύνολο που αναλογεί για τον εκάστοτε Δήμο.
Αυτό γίνεται στο αρχικό στάδιο και ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΟΡΙΣΤΙΚΟ. Οι σωστές εισικές μελέτες θα υλοποιηθούν αφού κατέβουν τα χρήματα.
Γ. Εξαγορά των ιδιωτικών ή/και δημόσιων χρεών των Δημοτών ή/ και του Δήμου από τράπεζες, Δημόσιο, εξωτερικούς δανειστές :
Ως έργο μπορεί επίσης να υπολογιστεί η αναχρηματοδότηση – εξαγορά των χρεών/ δανείων του Δήμου, των νοικοκυριών και των επιχειρήσεων.
Δηλαδή, σε συνεργασία με το Δήμο, μπορεί να παρέχει το ειδικό ταμείο τα χρήματα στο ν” αποπληρωθούν τα δάνεια προς τις τράπεζες, να δοθούν καλύτεροι όροι αποπληρωμής (μέχρι και 30 – 35 χρόνια), με δικαίωμα αποπληρωμής νωρίτερα χωρίς καθόλου έξοδα, κτλ ούτως ώστε να αποφευχθούν οι κατασχέσεις από τις τράπεζες των περιουσιών των συμπολιτών μας.
Το ίδιο μπορεί να γίνει και για την αποπληρωμή των χρωστουμένων προς ΙΚΑ, Εφορία, εξωτερικούς δανειστές κτλ.
Την ίδια στιγμή, με τα έργα που θα γίνονται στην περιοχή, θα μπορούν οι Δημότες και οι επιχειρήσεις να εργαστούν και μέρος των εσόδων τους (το αναλογούν ποσό θα είναι πολύ μικρό αφού θα κερδίσουν 30 – 35 χρόνια αποπληρωμής) θα μπορεί να παρακρατείται για την αποπληρωμή του δανείου τους.
Έτσι σιγά σιγά, θα αποπληρωθεί το δάνειο από έσοδα που θα προκύπτουν από την εργασία τους και έτσι δεν θα επηρεαστεί ούτε θα επιβαρυνθεί ποτέ κανείς.
Αυτά θα συζητηθούν με μεγαλύτερη ανάλυση όταν και εφόσον έχουμε κοινό επίπεδο συνεργασίας.
…………………
ΟΙ ΜΕΛΕΤΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ ΕΙΝΑΙ 325!
Ψάχνοντας την ιστορία όλων των Δήμων, τις ανάγκες, τη μυθολογία του τόπου, τα ορυκτά, τις σπάνιες γαίες, την αρχιτεκτονική, τα ήθη και τα έθιμα, τη χλωρίδα και πανίδα, τα μαγειρέματα, το θαλάσσιο βασίλειο κτλ
Για να ετοιμαστούν όλες οι ειδικές αναπτυξιακές μελέτες, μπαίνουμε σε ένα φανταστικό, απίθανο φαντασμαγορικό κόσμο.. ταξιδεύουμε σε τοπία αμύθητης αξίας που κάπου ίσως τα ξεχάσαμε…
Κάθε γωνιά της Ελλάδας είναι γεμάτη από θαύματα.
Γι” αυτό κάθε λεπτό που ξοδεύουμε σε αυτό που κάνουμε, γεμίζουμε με ενέργεια, χαρά και όνειρα!
Η ΕΛ- ΛΑΣ είναι ο ιερός τόπος του φωτός και τίποτα δεν μπορεί να το σβήσει αυτό!!!!
………………………………………………………
ΟΦΕΛΗ ΔΗΜΟΤΩΝ/ ΔΗΜΟΥ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗΣ ΚΑΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΤΩΝ ΕΡΓΩΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ:
1. Θα δημιουργηθούν νέες θέσεις εργασίας. Τα έργα θα υλοποιηθούν με τοπικούς φορείς,
2. Θα δημιουργηθούν νέες πηγές εσόδων στους Δήμους/ Δημόσιο και Δημότες/ Πολίτες,
3. Θα δημιουργηθούν υγιή επίπεδα αναπτυξιακής προοπτικής σε όλα τα επίπεδα,
4. Θα αναπτυχθούν οι βιομηχανίες/ βιοτεχνίες, οι παραγωγές και οι εξαγωγές και θα μειωθούν παράλληλα οι εισαγωγές,
5. Θα μειωθεί το κόστος ενεργειακών πηγών με απώτερο στόχο να μειωθεί το κόστος προς τον τελικό καταναλωτή,
6. Θα διατεθεί ψηλών προδιαγραφών Παιδεία, Υγεία με προνόμιο την Δωρεά είσοδο προς τους Έλληνες Δημότες,
7. Πρόνοια καλής ευνοϊκής διαχείρισης των ευπαθών στρωμάτων της κοινωνίας και της τρίτης ηλικίας,
8. Θα ανασυγκροτηθούν τα χρέη σε υγιή, υποφερτά και αποδεχτά όρια,
9. Θα αναπτυχθεί μια υγιής και αειφόρος ανάπτυξη στην αγροτική παραγωγή, κτηνοτροφία, τρόφιμα σε υγιή επίπεδα, κτλ
10. Θα αναπτυχθεί μια ασφαλής διαχείριση των υδάτινων πόρων, ορυκτών υλών, μεταλλευμάτων κτλ
» Ο Έλληνας Δημότης του Δήμου που θα ενταχθεί στο πρόγραμμα, θα δικαιούται κάρτα δωρεάν εισόδου στις σχολές, κλινικές και γηροκομεία του αναπτυξιακού ταμείου στην Ελλάδα/ Κύπρο και στο παγκόσμιο στερέωμα ες αεί.
» Ο «Φιλέλληνας» Δημότης, θα δικαιούται κάρτα εισόδου με έκπτωση.
» Ο Εξωτερικός / επισκέπτης κτλ θα πρέπει να πληρώνει.
Οπότε το έργο θα γίνεται και αποδοτικό ούτως ώστε να μπορεί να αντέξει στο χρόνο.
Ο Δήμος αφού το έργο αποπληρωθεί από τον Αρτέμη Σώρρα και μεταβιβαστεί σε πλήρη νομή και κατοχή, ελευθέρων βαρών και υπό την πλήρη διαχείρησή του, θα πρέπει να ακολουθεί το εγχειρίδιο λειτουργίας που θα συνοδεύει το έργο από την αρχή και θα πρέπει να τηρούνται οι όροι όπως αυτό θα συμφωνηθεί (ως προς την ποιότητα, ελέγχους, λειτουργία, προσόντα ένταξης, ύλης κτλ).
…………………………………………………….
ΠΑΙΔΕΙΑ:
Όλες οι βαθμίδες της μάθησης θα καλυφθούν εξ ολοκλήρου. Ο Έλληνας, ο οποίος θα έχει τη χρυσή κάρτα, θα δικαιούται να έχει δωρεάν παιδεία υψηλών προδιαγραφών σε όποιο μέρος της Ελλάδας ή/ και στο Εξωτερικό βρίσκεται.
«θα διοργανώσει, σχεδιάσει και αποκαλύψει και θα εδραιώσει την οργάνωση που θα καθιερώσει την διδαχή της νεοελληνικής γλώσσας καθώς και της αρχαίας ελληνικής γλώσσας, που θα διακλαδωθεί σε όλες τις χώρες της Ευρώπης και του Κόσμου γενικότερα και την περαιτέρω καθιέρωση αυτών των οργανώσεων με Μαθητευομένους Έλληνες και Φιλέλληνες, να επαναφέρει, να αναδιοργανώσει και να υπερασπιστεί την Ορθοδοξία της Ελληνικής γλώσσας στο παγκόσμιο στερέωμα, την Ορθοδοξία της Ελληνικής ιστορίας παγκοσμίως, συμπεριλαμβανομένων αυτών των επιτροπών Ελλήνων & Φιλελλήνων που θα εγκατασταθούν σε κάθε πρωτεύουσα του εξωτερικού και που θα διδάσκουν, ενημερώσουν και να «εκπολιτίσουν» όλα τα μη Ελληνικά νομοθετικά σώματα όπου θα διατηρούν, ενισχύουν και θα υπερασπίζονται την «Διαφώτιση και την πηγή της διαφώτισης» που ονομάζεται Ελλάς, Έλληνες και Ελληνισμός στην αιωνιότητα, οδεύοντας προς το μέλλον.
ΥΠΟΓΕΝΝΗΤΙΚΟΤΗΤΑ ΕΛΛΗΝΩΝ:
Είναι η μάστιγα της εποχής μας. Το οικονομικό αδιέξοδο, ο πυρήνας της οικογένειας, η αστυφιλία κτλ έφεραν τους Έλληνες να έχουμε μέσο όρο 1.3 παιδιά μέσο όρο.. Σε λίγα χρόνια η Ελλάδα, αν δεν γίνουν δραστικές αλλαγές δεν θα μπορέσουμε να βγούμε από το αδιέξοδο της πληθυσμιακής σμίκρυνσης της γηραιάς Ηπείρου. Γι” αυτό ένα από τα βασικά “Εργα» προς υλοποίηση στους Δήμους είναι ότι θα δοθούν βοηθήματα προς τις οικογένειες για ανάπτυξη τους …………..
«θα ενθαρρυνθεί η ανάπτυξη των Ελληνικών οικογενειών και του Ελληνισμού, ακόμα και προσφέροντας ένα «υγιές μηνιαίο πάγιο για το νεογνό » έτσι ώστε περισσότερες οικογένειες να γίνονται «εκτεταμένες – πολυοικογένειες», συμπεριλαμβανομένου και του προγράμματος «από το λίκνο μέχρι το μνήμα», όπου ο πατέρας και η μητέρα δεν θα έχουν πια καμία ανησυχία του πως θα μεγαλώσουν και εκπαιδεύσουν τους απογόνους τους «
Αυτό είναι ένας από τους όρους που τέθηκαν προς υλοποίηση στο πακέτο των Δήμων..
…..
16b1ba80a845bcc0355486f8961baf81_L.jpg
Vasilis Theodoropoulos
ΤΟ ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΟ ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥΣ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΗΣ ΥΠΟΓΕΝΝΗΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΠΟΥ ΜΑΣΤΙΖΕΙ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΜΕ ΕΝΑ ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ ΤΡΟΠΟ.
ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΥΨΙΣΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΣΗΜΑΣΙΑΣ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΠΛΗΘΥΣΜΟΣ ΜΕΙΩΝΕΤΑΙ ΕΤΗΣΙΩΣ ΚΑΤΑ 5,5% ΝΑ ΑΝΑΣΤΡΑΦΕΙ ΑΜΕΣΑ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΑΥΤΗ.
Η ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΤΩΝ ΧΡΕΩΝ Η ΚΙΝΗΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ Η ΡΕΥΣΤΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΕΠΕΝΔΥΤΙΚΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΘΑ ΔΩΣΕΙ ΣΤΗΝ ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΔΕΧΤΕΙ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΑΙΣΘΑΝΕΤΑΙ ΑΣΦΑΛΗΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΔΥΝΑΤΗ ……
ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΠΗΡΕΑΣΟΥΝ ΘΕΤΙΚΑ ΤΗΝ ΓΕΝΝΗΤΙΚΟΤΗΤΑ……….
ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΟΜΩΣ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΕΣ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΥΞΗΣΗ ΤΗΣ ΓΕΝΝΗΤΙΚΟΤΗΤΑΣ……
ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΑΜΕΣΩΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΣΥΛΛΗΨΗ, Η ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΕΝ-ΔΙΑ-ΦΕΡΟΥΣΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙΔΑ, ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΕΞΟΔΑ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝΤΑΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟΝ ΤΟΚΕΤΟ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ……………
ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΤΗΣ ΓΕΝΝΗΣΗΣ ΤΟΥ ΤΟ ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΟ ΕΧΕΙ ΠΛΗΡΗ ΙΑΤΡΟΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΗ ΚΑΛΥΨΗ ΚΑΙ ΕΝΑ ΙΚΑΝΟ ΠΟΣΟΝ ΜΗΝΙΑΙΩΣ ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΑΓΧΟΣ ΤΗΣ ΑΝΑΤΡΟΦΗΣ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΤΟΥΣ……
ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΙΔΑΝΙΚΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥΣ ΕΚΤΟΣ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ……….
ΜΕ ΤΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΛΟΙΠΟΝ ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΜΟΥ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΟΙ ΔΗΜΑΡΧΟΙ ΔΗΛ. ΟΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΤΟΠΙΚΟΙ ΑΡΧΟΝΤΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΕΚΛΕΓΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΠΡΟΑΣΠΙΖΟΝΤΑΣ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΟΥΣ ΝΑ ΣΤΕΡΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΙΚΑ ΤΟΥΣ ΑΝΗΚΟΥΝ;;;;;;;;;;;;;……….
ΕΦΤΑΣΕ Η ΩΡΑ ΠΟΥ Ο ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΘΑ ΚΑΤΑΚΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΡΧΗ ΘΕΣΗ ΠΟΥ ΤΟΥ ΑΝΗΚΕΙ………
ΕΚΤΕΛΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΜΑΣ ΓΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ , ΑΦΥΠΝΙΣΗ, ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΗ ΕΝΤΟΝΟΤΕΡΑ…..ΤΟΣΟ ΠΙΟ ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥΜΑΣΤΕ.
Γιάννης Καλογερόπουλος
ΣΥΜΠΛΗΡΩΝΩ ΤΗΝ ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΩΡΡΑ :
Ο ΘΕΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑΣ ΣΩΡΡΑΣ [ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΠΕΝΔΥΤΗΣ ]… ΔΕΣΜΕΥΕΤΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΤΑ ΥΨΗΛΟΤΕΡΑ ΠΡΟΤΥΠΑ ΤΗΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΙΚΗΣ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΠΟ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΚΑΘΕ ΒΡΕΦΟΣ ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ.
ΘΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΥΨΗΛΩΝ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΩΝ ΙΑΤΡΙΚΗ ΠΕΡΙΘΑΛΨΗ …
ΚΑΙ ΘΑ ΕΝΘΑΡΥΝΕΙ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΛΙΚΝΟ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΜΝΗΜΑ ΟΠΟΥ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΚΑΙ Η ΜΗΤΕΡΑ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΠΙΑ ΚΑΜΙΑ ΑΝΗΣΥΧΙΑ ΤΟΥ ΠΩΣ ΘΑ ΜΕΓΑΛΩΣΟΥΝ ΚΑΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΠΟΓΟΝΟΥΣ ΤΟΥΣ !!!! ……
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΥΠΟΤΡΟΦΙΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΕΩΣ ΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΥΛΟΠΟΙΟΥΝ ΤΙΣ ΣΧΟΛΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ….
ΘΑ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙ ΕΙΔΙΚΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΗΛΙΚΙΩΝ ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΘΑ ΕΠΙΔΟΤΗΣΕΙ ΕΝΑ…. ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ … ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝΑ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΞΕΧΩΡΙΣΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΥΟΝ ΤΙΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΕΣ ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ Ο ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝΑΣ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΕΙ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΠΡΟΟΠΤΙΚΕΣ ΤΑ ΝΕΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΑ ΝΕΕΣ ΔΕΞΙΟΤΕΧΝΙΕΣ , ΤΕΧΝΕΣ , ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΩΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΜΕΤΑΤΡΕΠΟΝΤΑΙ ΟΛΟΙ ΣΕ ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ !!!!! …..
ΝΑ ΣΥΜΒΑΛΕΙ ΣΤΗΝ ΤΟΝΩΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΩΣΤΕ … ΟΛΟΙ … ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΝΑ ΚΕΡΔΙΖΟΥΝ ΑΝΕΤΑ ΤΑ ΠΡΟΣ ΤΟ ΖΕΙΝ ΚΑΙ ΝΑ ΟΔΕΥΟΥΝ ΠΕΡΗΦΑΝΑ ΠΡΟΣ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ !!!!!
…………..
ΜΕΤΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ:
«Θα οργανωθούν ειδικά εκπαιδευτικά προγράμματα για τους Έλληνες όλων των ηλικιών και θα επιδοτηθεί ένα «τέλος της εκπαίδευσης» για κάθε Έλληνα και Ελληνίδα ξεχωριστά, για να παρακολουθούν τις εκπαιδευτικές συνεδρίες και τα προγράμματα και θα οργανώνονται τέτοιες συνεδρίες και προγράμματα για «επανεκπαιδεύση και επανακατάρτιση», έτσι ώστε, ο κάθε Έλληνας να μαθαίνει τις νέες προοπτικές, τα νέα επαγγέλματα, νέες δεξιοτεχνίες, τέχνες, έτσι ώστε ως αποτέλεσμα να μετατρέπονται όλοι σε παραγωγικούς πολίτες»..
ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΕΣ & ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΑΥΤΟΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΟΥΝΤΑΙ, ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΙΔΕΙΑ:
«θα χρηματοδοτηθούν καινοτόμα προγράμματα και να εγκατασταθούν σοβαρά δίκτυα σε όλα τα τριτοβάθμια εκπαιδευτικά ιδρύματα στην Ελλάδα και Κύπρο γενικότερα, έτσι ώστε με τα ειδικά προγράμματα να μπορέσουν να χρηματοδοτηθούν οι νέες καινοτομίες, δημιουργίες, τεχνολογίες και άλλες εξελίξιμες μορφές προϊόντων, έτσι ώστε τα παραγόμενα προϊόντα να διατίθενται αμέσως στο εμπόριο για περαιτέρω αμοιβαίο όφελος του εκπαιδευτικού προγράμματος, τους μαθητές που φοιτούν, τους καθηγητές που διδάσκουν και κατ” επέκταση της Ελλάδος, των Ελλήνων και του Ελληνισμού γενικότερα, με τέτοιο τρόπο ώστε μέχρι το δέκα (10 %) τοις εκατό των δικαιωμάτων να επιστρέφει πίσω στο ίδρυμα/ σχολείο από όλες τις εμπορικές δραστηριότητες που θα προωθηθούν με τα νέα προϊόντα και τις τεχνολογίες και έτσι αυτά τα σχολεία/ ιδρύματα να δημιουργούν δικούς τους μηχανισμούς αυτοχρηματοδότησης για να λειτουργούν στην αιωνιότητα»
………………………………………………….
ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ: ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΜΟΥ, ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΤΩΝ ΜΚΟ ΓΙΑ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΗΣ ΤΩΝ «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ- Ε.ΣΥ.»
«ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ» ΣΤΗΝ ΕΛΒΕΤΙΑ… ΚΙ ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ;;; ΣΤΗ ΜΗΤΡΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟ-ΚΡΑΤΙΑΣ;;;
ΕΣΥ ΔΕΝ ΜΟΝΟΛΟΓΕΙΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΟΤΙ,… ΝΑ ΕΡΧΟΤΑΝ ΜΙΑ ΜΕΡΑ… ΝΑ ΒΡΙΣΚΟΤΑΝ ΕΝΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ; Ε.ΣΥ. ΕΙΣΑΙ ΑΥΤΟΣ ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ !
ΔΗΜΑΡΧΟΙ ΩΡΑ ΜΗΔΕΝ… ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΡΩΣΙΚΩΝ ΔΗΜΩΝ ΓΙΑ ΕΡΓΑ ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΗΣ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑΤΑ! ΟΥΔΕΜΙΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ ΠΛΕΟΝ…
WORLD BANK (Bretton Woods). ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑΤΑ: ΕΡΓΟ: ΟΔΟΣ ΠΑΤΡΑ-ΠΥΡΓΟΣ-ΟΛΥΜΠΙΑ(100 χιλιόμετρα). ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ 1976.
ΕΝΤΟΚΑ ΔΑΝΕΙΑ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΥΣ ΤΟΥ Π.Δ. 169/2013 ΚΑΙ Η ΑΤΟΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ




https://www.facebook.com/groups/711194658915990/813085038726951/?notif_t=group_activity
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters