Τετάρτη 21 Ιανουαρίου 2015

ΠΡΟΣΟΧΗ !! 3 βρόμικες μέρες ετοιμάζει η κυβέρνηση. Πέμπτη, Παρασκευή και Σάββατο θα επιχειρήσουν να κλείσουν το ΑΤΜ για να τρομάξουν τον κόσμο.

Για τρεις βρόμικες μέρες προετοιμάζονται στα υπόγεια του Μαξίμου τα στελέχη της Ν.Δ., που έχουν αναλάβει εργολαβικά τη δυσφήμιση του ΣΥΡΙΖΑ, στην εναγώνια προσπάθειά τους να τρομοκρατήσουν τον κόσμο και να ανακόψουν την αυτοδύναμη πλειοψηφία του Αλέξη Τσίπρα. Μετά την αποτυχία της επικοινωνιακής καμπάνιας της Ν.Δ., που δεν τα κατάφερε να φοβίσει το λαό και την επικίνδυνη συρρίκνωση των ποσοστών της που εμφανίζονται σε όλες τις δημοσκοπήσεις, η μαύρη ορχήστρα ετοιμάζεται να δώσει το τελευταίο της ρεσιτάλ, ψεύδους, τρόμου και απάτης. Πρόκειται για ένα βρόμικο στην κυριολεξία σχέδιο, το οποίο προβλέπει την τεχνητή κρίση ρευστότητας στις τράπεζες για να προκαλέσουν φόβο στον κόσμο και να εκβιάσουν την υφαρπαγή των ψήφων. Αδιαφορώντας για τις συνέπειες που μπορεί να προκαλέσει στην ασφάλεια του τραπεζικού συστήματος και στην οικονομία της χώρας γενικότερα αυτή η εγκληματική πρακτική, τα χαλκεία του Μαξίμου είναι αποφασισμένα...
να προσχωρήσουν το σχέδιο που προβλέπει να κλείσουν τα ΑΤΜ για κάποιες τράπεζες για να δημιουργηθεί κλίμα πανικού.
Σύμφωνα με πληροφορίες της kontranews, το αρχικό σχέδιο προέβλεπε την χρεοκοπία μιας μικρής τράπεζας για να δημιουργηθεί κλίμα φόβου και να αρχίσουν οι εκροές καταθέσεων από όλες τις υπόλοιπες τράπεζες. Το σχέδιο αυτό ναυάγησε γιατί η διοίκηση της τράπεζας, που είχαν αποφασίσει να ρίξουν στα βράχια αντέδρασε, ενώ παράλληλα προειδοποίησε για τις ποινικές ευθύνες που θα αντιμετωπίσουν οι εμπλεκόμενοι στη μαύρη αυτή παρακρατική επιχείρηση. Στη συνέχεια η επιχείρηση συνεχίστηκε με στοχευμένες διαρροές για δήθεν μεγάλες εκροές καταθέσεων. Ένας μηχανισμός στην τράπεζα Ελλάδας που συνδέεται με το μέγαρο Μαξίμου, διοχέτευσε τα χαλκευμένα στοιχεία σε μια σειρά από Mέσα Ενημέρωσης που είχαν αναλάβει εργολαβικά την προπαγάνδα για τον εκφοβισμό του κόσμου. Η βρόμικη επιχείρηση γίνονταν με την ανοχή του Διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος Γιάννη Στουρνάρα, ο οποίος, όμως τελικά, αναγκάστηκε να πάρει θέση, όταν τον προειδοποίησαν για τις ποινικές συνέπειες που θα έχουν όσοι εμπλέκονται σε σχέδια που βάζουν σε κίνδυνο την ασφάλεια του τραπεζικού συστήματος.
Μετά τις τελευταίες δημοσκοπήσεις που δείχνουν να διευρύνεται το χάσμα ανάμεσα στα ποσοστά του ΣΥΡΙΖΑ και της ΝΔ, στο μέγαρο Μαξίμου κάποιοι αποφάσισαν να επαναφέρουν ολοκληρωτικά τη βρόμικη επιχείρηση τις τρεις τελευταίες μέρες και να τη συνδυάσουν με την απόφαση της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας για την μη αγορά ελληνικών ομολόγων καθώς και τον εκάστοτε μηχανισμό παροχής ρευστότητας τον λεγόμενο ΕΛΑ. Οι ξένοι τοκογλύφοι προσανατολίζονται σε έναν εκβιασμό που θα προβλέπει τον αποκλεισμό της αγοράς ελληνικών ομολόγων απ’ την Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα, για την οποίαν όμως ολόκληρη την ευθύνη θα φέρει η σημερινή κυβέρνηση, η οποία ή θα αδιαφόρησε ή ακόμα θα υπέθαλψε να παρθεί αυτή η απόφαση, για να εξυπηρετήσει τους προεκλογικούς στόχους και σκοπιμότητές τους, αδιαφορώντας για την τεράστια οικονομική ζημιά που μπορεί να προκαλέσει στη χώρα. Βεβαίως σε μία τέτοια περίπτωση, δεν μπορεί να έχει καμία ευθύνη η αντιπολίτευση, η οποία μάλιστα, θα έχει καταγγείλει ένα τέτοιο ενδεχόμενο.
Στην κατεύθυνση πιέζουν παρασκηνιακά και κορυφαία κυβερνητικά στελέχη προκειμένου να χρησιμοποιήσουν την απόφαση της ΕΚΤ ως μπαμπούλα απέναντι στους ψηφοφόρους και μέσο εκβιασμού του Αλέξη Τσίπρα. Βέβαια μια αρνητική απόφαση για τα ελληνικά ομόλογα χρεώνεται αποκλειστικά στον Αντώνη Σαμαρά, αλλά οι μηχανισμοί προπαγάνδας της κυβέρνησης πιστεύουν ότι αυτό μπορεί να… αντιστραφεί! Εάν μάλιστα συνδυαστεί με κλειστά ΑΤΜ τις παραμονές των εκλογών, τότε ένα μέρος των συντηρητικών ψηφοφόρων, υπολογίζουν στη Ν.Δ., ότι μπορεί να φοβηθεί και ο ΣΥΡΙΖΑ θα χάσει την αυτοδυναμία! Πάντως το μόνο σίγουρο είναι ότι ο λαός δεν εκβιάζεται, η αυτοδυναμία του ΣΥΡΙΖΑ έχει κλειδώσει και όσοι επιχειρήσουν να κάνουν κόλπα με τα ΑΤΜ θα βρεθούν σύντομα στην πτέρυγα του Βλαστού του Σκαφτούρου του Στεφανάκου και του Άκη Τσοχατζόπουλου.
 
http://skeftomasteellhnika.blogspot.gr/2015/01/3_21.html

ΕΚΤΑΚΤΟ... ΜΟΛΙΣ ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ ΕΓΚΡΙΘΗΚΕ Η ΥΠΑΓΩΓΗ ΣΤΟΝ ELA ΤΩΝ 4 ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΠΡΟΣΦΥΓΕΙ...!!!

ΝΑ ΥΠΟΘΕΣΟΥΜΕ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΕΙ ΚΑΘΕ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΟ ΓΙΑ ΚΛΕΙΣΤΑ ΑΤΜ ΚΑΙ ΚΛΕΙΔΑΜΑΠΡΩΜΕΝΕΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ... ΑΠΟ ΔΕΥΤΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟΥΝΟΥ ΠΑΠΑ ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ... ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΕ ΛΙΓΟ...

http://www.katohika.gr/2015/01/egrithike-i-ipagogi-ston-ela-ton-4-trapezon.html

ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΙ ΕΙΠΑΜΕ ΟΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ “ΝΕΑ” ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ; ΤΩΡΑ ΘΑ ΣΟΥ ΠΟΥΝ ΟΙ...... “ΡΩΣΟΙ” ΤΙ ΘΑ ΒΡΕΙΣ

Γράφει ο Ιωάννης Λαμπρόπουλος

ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΟ ΕΠΕΙΓΟΝ ΜΗΝΥΜΑ ΑΠΟ ΙΩΑΝΝΗ ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟ.
Πέρασε και ο Δεκέμβριος και η άκαρπη εκλογή του προέδρου της Δημοκρατίας, πέρασε και ο Ιανουάριος και φθάνουμε τώρα σε τρεις μέρες, να πηγαίνουμε να ψηφίσουμε σε εθνικές εκλογές, για να αναδείξουμε, ή για να μας αναδείξουν την επόμενη κυβέρνηση. Αλήθεια, έχετε την εντύπωση ότι είστε ο “κυρίαρχος λαός”; Έχετε την εντύπωση ότι αυτό που θα ψηφίσετε είναι η δική σας επιλογή; Έχετε την εντύπωση πως δεν σας έχουν επηρεάσει, οι δημοσιογράφοι διαμορφωτές της κοινής γνώμης, οι φοβέρες και τα παραμύθια των δημοσκοπήσεων, που είναι μία ψεύτικη και καθημερινή πλύση εγκεφάλου;...
Αλήθεια, ξέρετε μήπως τον εκλογικό νόμο αυτών των εκλογών και τις παγίδες του; Ξέρετε μήπως πως πρίν από το 2010, τα δύο κόμματα εξουσίας, η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ, συγκέντρωναν και τα δύο μαζί 255 έδρες; Ξέρετε πως στις εκλογές του 2012 και τα δύο μαζί πήραν 99 έδρες, αλλά με τα “μαγειρέματα” του εκλογικού νόμου, κυβέρνησαν μέχρι σήμερα;
Αλήθεια, ξέρετε μήπως, πως κατά 90%, ψηφίσετε δεν ψηφίσετε, και ότι και να ψηφίσετε, ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ; Σας κοροϊδεύουν και σας παραμυθιάζουν οι “παπαγάλοι” στα ΜΜΕ αλλά και στα μπλόγκ , για να ψηφίσετε με ψυχραιμία, μέ σκέψη, με σύνεση, για το μέλλον των παιδιών σου, κ.λπ. κ.λ.π. κ.λ.π., αλλά δεν σας λέει κανένας, πως ψηφίσετε δεν ψηφίσετε, και ότι και να ψηφίσετε, ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ.
Αν ψηφίσουμε οποιονδήποτε από τους υποψηφίους που μας ΠΡΟΒΑΛΛΟΥΝ και ΠΡΟΩΘΟΥΝ τα συστημικά ΜΜΕ είναι το ίδιο. Γιατί θα συνεργαστούν πάλι μεταξύ τους, σε μία ίδια ανθελληνική κυβέρνηση, προς το χειρότερο.
Αν ψηφίσουμε λευκό, ή άκυρο είναι το ίδιο, γιατί αυτοί οι ψήφοι δεν καταμετρούνται και έτσι ανεβαίνουν τα ποσοστά του πρώτου κόμματος.
Αν ψηφίσουμε μικρότερα κόμματα και αυτά δεν περάσουν την βάση του 3% , πάλι είναι το ίδιο, γιατί δεν προσμετρώνται στο αποτέλεσμα, αφού αυτοί οι ψήφοι δεν θα κερδίσουν καμία βουλευτική έδρα. Πάλι ανεβαίνουν τα ποσοστά του πρώτου κόμματος και παίρνει εκείνο τις έδρες.
Αν απέχουμε και δεν ψηφίσουμε καθόλου, αφού ότι και να ψηφίσουμε τους βολεύει, πάλι είναι το ίδιο, γιατί μπορεί να κάνει αυτοδύναμη κυβέρνηση το πρώτο κόμμα, αφού τα ποσοστά του, θα καταμετρηθούν, με βάση το όποιο ποσοστό συμμετοχής και όχι με βάση το εκλογικό σώμα.
Δηλαδή αν έχουμε 10.000.000 εγγεγραμμένους και ψηφίσουν τα 5.000.000, αν λάβει το πρώτο κόμμα 2 εκατ. Ψήφους έχει πάρει το 40% και κάνει αυτοδύναμη κυβέρνηση. Ενώ αν ψηφίσουν όλοι, τότε έχει 20%. Αλλά και αν το ποσοστό συμμετοχής είναι κάτω του 50%, δεν υπάρχει ούτε στο Σύνταγμα, ούτε στον εκλογικό νόμο, καμία διάταξη που να προβλέπει την ακύρωση των εκλογών. Είναι φτιαγμένος κατά το Αμερικάνικο σύστημα που και το 20% να ψηφίσει, βγάζει κυβέρνηση. Το κατάλαβες αυτό “κυρίαρχε λαέ”;
Τις φτιάχνουν λοιπόν τις εκλογές “μονά-ζυγά” δικά τους. Αυτό όμως δεν στο λέει κανένας “παπαγάλος” των ΜΜΕ.
Και γιατί να σας το πούνε; Για να ξυπνήσετε; Μα αν ξυπνήσετε εσείς, από που θα τρώνε αυτοί; Οι Χατζηνικολάου, οι Πρετεντέρηδες και όλοι αυτοί που σας “ενημερώνουν” είναι “καλοταϊσμένοι” και αυτοί δεν ξέρουν τι πάει να πει κρίση. Αλίμονο από τα 6.5 εκατομμύρια των Ελλήνων που τους έχουν εξαθλιώσει και τους ξεζουμίζουν καθημερινά. Αλίμονο από τα παιδιά που λιποθυμούν στα σχολεία από την ασιτία. Αλίμονο από τους Έλληνες που έπεσαν στις παγίδες τους και σήμερα περιμένουν στα συσσίτια για ένα πιάτο φαΐ. Και αλίμονο στις χιλιάδες των Ελλήνων που δεν άντεξαν και αυτοκτόνησαν και στις οικογένειές που άφησαν πίσω τους. Τα ξεχάσαμε όλα αυτά;
Αλλά όλοι αυτοί οι καλοταϊσμένοι “παπαγάλοι” , σας λένε να μην τα σκέφτεσtε αυτά, για να μην ψηφίσεις με οργή. Ξεχάστε τα λοιπόν όλα, και να πάτε να ψηφίσετε τους ίδιους.
Δεν πρέπει λοιπόν να θυμώνετε, με αυτά που έχουν κάνει. Πρέπει να πάτε να ψηφίσετε “ήρεμα” σαν να μην τρέχει τίποτα. Και να ΞΑΝΑΨΗΦΙΣΕΤΕ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ καταλάβατε; Αυτό θέλουν οι Αμερικανοί και οι Γερμανοί. Τους ίδιους.
Η Ελλάδα πεινάει και πεθαίνει και όλα τα καλοταϊσμένα “παπαγαλάκια” κάνουν εκπομπές και μιλάνε ήρεμα, σαν να μην έχει γίνει τίποτα σε αυτόν τον τόπο, προβάλλοντας ΠΑΛΙ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ που έφεραν την καταστροφή.
Ο Χατζηνικολάου τους καλεί όλους και μοιράζει “συγχωροχάρτια”. Όλοι αυτοί σας κάνουν πλύση εγκεφάλου για ΝΑ ΞΕΧΑΣΕΤΕ και να πάτε να ψηφίσετε σαν “φυτά”, που δεν καταλαβαίνουν και δεν θυμούνται τίποτα.
Σίγουρα η οργή δεν είναι ο καλύτερος σύμβουλος, αλλά η ΑΜΝΗΣΙΑ είναι ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ. Να μην ψηφίσουμε με οργή, αλλά ούτε σαν ΦΥΤΑ που δεν θυμούνται.
Οι Αμερικανοί και οι Γερμανοί όμως, το έχουν φτιαγμένο το σύστημα, για να την κρατάνε την Ελλάδα. Οπότε κατά 90% ότι και να κάνετε, γι’ αυτούς είναι το ίδιο, και εσείς θα τρώτε την κοροϊδία και την “φόλα” του “κυρίαρχου λαού”.
ΑΚΟΥΣΕ ΛΟΙΠΟΝ ΤΩΡΑ “ΚΥΡΙΑΡΧΕ ΛΑΕ” ΤΙ ΣΟΥ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ
Tώρα λοιπόν, έχουν αποφασίσει να φέρουν για κυβέρνηση στην Ελλάδα, ένα τσούρμο από άθεους Χριστιανομάχους και ανθέλληνες. Όχι βέβαια ότι οι προηγούμενοι ήταν Χριστιανοί ή φιλέλληνες, αλλά αυτοί τώρα είναι δηλωμένοι. Αυτή η Κυβέρνηση βέβαια είναι σχεδιασμένη πρίν από τις εκλογές του 2012 και διαθέτω στο αρχείο μου πλήθος στοιχείων και δημοσιευμάτων, που το προετοίμαζαν.
Η κάθε κυβέρνηση προχωράει το σχέδιο διάλυσης της Ελλάδος μέχρι ένα σημείο. Μέχρι το σημείο που βλέπει ότι τα πράγματα αρχίζουν να γίνονται “επικίνδυνα” γι’ αυτήν. Δηλαδή μέχρι εκεί που καταλαβαίνει πως δεν μπορεί να συνεχίσει να παίρνει και άλλα μέτρα κατά των Ελλήνων, γιατί θα τους καταλάβουν και οι ηλίθιοι και τότε θα τους πάρουν με τις πέτρες.
Αυτό δεν το θέλουν, γιατί αν δημιουργηθεί ανεξέλεγκτη κατάσταση, μπορεί να ξεφύγει ο έλεγχος της επόμενης κυβέρνησης.
Αποχωρούν λοιπόν όμορφα και ωραία και παραχωρούν την σκυτάλη στην επόμενη κυβέρνηση, που όπως και οι προηγούμενες θα συνεχίσει το σχέδιο διάλυσης της χώρας.
Οι εκλογές όμως, είναι και ο ΔΡΟΜΟΣ ΔΙΑΦΥΓΗΣ της προηγούμενης συγκυβέρνησης, που με αυτόν τον τρόπο, δραπετεύει από την επικίνδυνη ζώνη και αφήνει πίσω της τα εγκλήματα που διέπραξε κατά του λαού.
Η κυβέρνηση των άθεων Χριστιανομάχων του Σύριζα που θέλουν να φέρουν, έρχεται για να ολοκληρώσει την διάλυση της χώρας. Αυτό δεν θα γίνει φυσικά με νέα επώδυνα μέτρα , αλλά με την διαφαινόμενη πτώχευση, την οποία φυσικά ΔΕΝ ΘΑ ΤΗΝ ΧΡΕΩΘΕΙ Ο ΣΥΡΙΖΑ, αλλά οι κακοί Γερμανοί, που σταμάτησαν την χρηματοδότηση.
Ακούστε. Υπάρχει μία ΜΕΓΑΛΗ ΑΛΗΘΕΙΑ που δεν την έχει πει κανένας μα ΚΑΝΕΝΑΣ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ. ΟΥΤΕ ΥΠΟΨΗΦΙΟ ΚΟΜΜΑ ΟΥΤΕ κανένας από τους “παπαγάλους”.
Η ΕΛΛΑΔΑ μπορεί να μην πτωχεύσει και να συνεχίσει να πληρώνει κανονικά μισθούς και συντάξεις και να μην κάνει καμία στάση πληρωμών, ακόμα και αν σταματήσει η εξωτερική χρηματοδότηση, ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙ ΔΙΚΑ ΤΗΣ ΕΣΟΔΑ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ.
Αυτό όμως που πρέπει να γίνει, είναι να ΠΑΨΕΙ Η ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ να καταθέτει όλα τα έσοδα του ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ, στον ειδικό λογαριασμό ΠΟΥ ΤΑ ΦΥΓΑΔΕΥΕΙ ΕΞΩ.
ΑΝ ΓΙΝΕΙ ΑΥΤΟ, πολύ ευγενικά, στα.... “παλαιά μας υποδήματα” αν μας κόψουν τα ΔΑΝΕΙΑ. H Eλλάδα έχει περισσότερα από οκτώ δις ευρώ Δημόσια έσοδα τον μήνα, τα οποία ΦΤΑΝΟΥΝ και ΠΕΡΙΣΣΕΥΟΥΝ για τις ΕΣΩΤΕΡΙΚΕΣ ανάγκες της χώρας. Αν ΘΕΛΕΙ ΛΟΙΠΟΝ οποιαδήποτε κυβέρνηση το ΚΑΛΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, δύο πράγματα πρέπει να κάνει.
ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΑΜΕΣΩΣ ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΤΕΙ ΤΑ ΕΔΟΔΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ, στον λογαριασμό που τα ΦΥΓΑΔΕΥΕΙ ΣΕ ΞΕΝΕΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ,
ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΙ ΤΗΝ ΕΡΕΥΝΑ για τη διόγκωση του ελλείμματος το 2009 από την ΕΛΣΤΑΤ, που αυτό ΟΔΗΓΗΣΕ ΠΑΡΑΝΟΜΑ και ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΑ την χώρα στο ΔΝΤ.
Δεν θέλει λοιπόν να γίνουν πολλά. ΑΥΤΑ ΤΑ ΔΥΟ και η Ελλάδα ΕΛΕΥΘΕΡΩΘΗΚΕ.
Αυτό όμως δεν το κάνει κανένας, γιατί είναι ΟΛΟΙ πουλημένοι ΠΡΟΔΟΤΕΣ και “τσιράκια” της “Νέας Τάξης”. Oι άθεοι του Σύριζα λοιπόν, ΔΕΝ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΣΟΥΝ, αλλά για να ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΟΥΝ με την ΑΠΟΧΩΡΟΥΣΑ συγκυβέρνηση και να ΔΙΑΛΥΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.
ΜΗΠΩΣ ΤΟΥΣ ΑΚΟΥΣΑΤΕ ΠΟΤΕ ΝΑ ΜΙΛΑΝΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΛΑΣΤΗ ΔΙΟΓΚΩΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΕΙΜΜΑΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΣΤΑΤ; Η για τον ειδικό λογαριασμό που φυγαδεύει τα έσοδα του Ελληνικού Δημοσίου;
Κοτούλες και γατούλες σε αυτά τα θέματα που ΚΑΙΝΕ, αλλά που αν θέλουν ΕΛΕΥΘΕΡΩΝΟΥΝ την Ελλάδα.
Τους φέρνουν λοιπόν για να τελειώσουν την χώρα και να μην το χρεωθεί αυτό, ΟΥΤΕ η νέα κυβέρνηση ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ, που θα λέει: “εμείς δεν φταίμε, “καμένη γή” βρήκαμε και μας πούλησε η Ευρώπη”, αλλά να μην το χρεωθεί ΟΥΤΕ και η ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗ, που θα έχει ΑΠΟΔΡΑΣΕΙ από τα ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΤΗΣ και θα λένε τότε, “εμείς δεν φταίμε, σας τα λέγαμε. Ο ΣΎΡΙΖΑ φταίει”.
Υπάρχει συνεννόηση μεταξύ τους, ΓΙΑ ΝΑ ΣΚΟΤΩΣΟΥΝ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΦΤΑΙΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΤΟΥΣ.
Αυτό φυσικά θα φέρει την Ελλάδα εκτός Ε.Ε. και αυτό γνωρίζει η Ρωσία και μιλάει για την ΕΞΟΔΟ της Ελλάδος από την Ε.Ε.
Τώρα ΠΟΥ ΑΠΟΚΑΛΥΨΑΜΕ ΤΟΝ ΔΟΛΟ ΤΟΥΣ, έχουν ΔΥΟ ΕΠΙΛΟΓΕΣ.
Ή θα συνεχίσουν να στέλνουν νταλίκες με χρήμα στην Ελλάδα, για να μην υπάρξει κανένα πρόβλημα ρευστότητας, ούτε στις Τράπεζες ούτε στο Δημόσιο, Η ΝΑ ΨΑΞΟΥΝ ΝΑ ΒΡΟΥΝ ΤΡΥΠΑ ΝΑ ΚΡΥΦΤΟΥΝ.
Τώρα, ΑΝ ΓΙΝΟΥΝ ΕΚΛΟΓΕΣ την Κυριακή, μπορείτε να πάτε και να ψηφίσετε ΟΤΙ ΝΟΜΙΖΕΤΕ. Έτσι και αλλοιώς, εσείς είστε ο…. “ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ ΛΑΟΣ”.
Ιωάννης Λαμπρόπουλος
συγγραφέας-ερευνητής
giannis_lampropoulos@yahoo.com

http://skeftomasteellhnika.blogspot.gr/2015/01/blog-post_642.html

Το ξέρατε; Η λέξη "Έλληνας" απαγορευόταν επί 1.500 χρόνια με ποινή ΘΑΝΑΤΟΥ!

f_fb59 
Η μεγαλύτερη καταστροφή του ελληνισμού –χωρίς αμφιβολία– έγινε κατά τη διάρκεια του 4ου μ.Χ. αιώνα…
Από τότε και για τα επόμενα 1500 χρόνια ακόμη και το όνομα Έλληνας απαγορεύτηκε τελείως να χρησιμοποιείται.
Στη διάρκεια αυτών των 1500 ετών ψάξτε να βρείτε το όνομα Έλληνας σε ό,τι έμεινε γραπτό στην eλληνική γλώσσα. Δεν υπάρχει. Έγινε καταπιεστικά Ρωμαίος ή Ρωμιός και η Ελλάδα και οι Έλληνες ξεχάστηκαν για πάντα.
Το όνομα Έλληνας ήταν απαγορευμένο επί ποινή ΘΑΝΑΤΟΥ.
Συκοφαντήθηκε ανελέητα και κακόβουλα και έγινε συνώνυμο του ειδωλολάτρη, μία λέξη ειδικά κατασκευασμένη για τους έλληνες μόνο με «πνευματική» μανία.
Κατά το υπόλοιπο της Ρωμαϊκής Αυτοκρατορίας, τα χρόνια του Βυζαντίου και κατά την τουρκοκρατία, ο ραγιάς Ρωμιός είχε ξεχάσει τελείως την Ελλάδα, την ελληνικότητά του και το ίδιο το όνομά του. Τον έκαναν να απεχθάνεται τον έλληνα και για αυτό έγινε ρωμιός και μάλιστα να είναι υπερήφανος για αυτό. Κανένας άλλος λαός στον κόσμο δεν πέταξε το όνομά του για να πάρει το όνομα του κατακτητή. Θλιβερό κατάντημά μας. Έμεινε, όμως, η ελληνική γλώσσα η οποία εξυπηρέτησε το εκάστοτε κατεστημένο, αλλά και αυτή αλλοιώθηκε βάναυσα να το υπηρετεί. Χιλιάδες λέξεις της πήραν άλλη σημασία που ήθελαν οι κατακτητές οι οποίοι ήξεραν ότι ένα λαό τον κατακτάς όταν όντως του αλλάζεις τη γλώσσα του.
Η 25η Μαρτίου 1821 έφτασε σαν ένας εφιάλτης και τον ξύπνησε, γιατί στο βαθύ υποσυνείδητο όλοι οι σκλάβοι Ρωμιοί ήξεραν ότι ήταν «Έλληνοι». Ευτυχώς τους είχε μείνει και αυτό μέσα στη ρωμαίικη παράδοση. Τα δημοτικά μας τραγούδια και πάλι ευτυχώς κράτησαν κάτι από αυτή την καταστροφική ισοπέδωση. Αυτή ήταν η ζοφερή κατάσταση των Ελλήνων όταν ανέτειλε το 1821.
Κατά την Αναγέννηση οι Ευρωπαίοι μάς «άνοιξαν» λίγο τα μάτια, αλλά η λάμψη της, δυστυχώς, δεν μπορούσε να φτάσει σε κάθε ελληνική γωνιά της Μεσογείου. Εξάλλου ακολούθησαν και τα 400 χρόνια της μαύρης Τουρκοκρατίας.
Μέχρι και το 1821 –και πολύ μετά από αυτό– η πραγματικότητα ήταν ότι όλος ο Ελληνισμός έμεινε πρώτα από όλα ανιστόρητος και συνεπώς ανελλήνιστος. Η ρωμιοσύνη τον κρατούσε απολίτιστο και κάτω από την εξουσία των δογμάτων και τον τυραννούσε πολιτικά, αλλά περισσότερο πνευματικά.
Ακόμη και μετά το 1821 η Ευρώπη φιλελληνικά προσπάθησε να μάς βοηθήσει, αλλά το ρωμαίικο έμεινε πάντοτε εναντίον της Ελλάδας και κάθε τι ελληνικό. Ακόμη και σήμερα ονομάζουμε τους προγόνους μας, τους φωτοδότες της ανθρωπότητας φευ, τους ιδεολάτρες που έσπειραν το σημερινό μας πολιτισμό, χλευαστικά τους υποβιβάζουμε και τους αποκαλούμε αηδιαστικά ειδωλολάτρες!
Η ελληνικότητά μας ακόμη και σήμερα διαστρεβλώνεται, τις περισσότερες φορές αποκρύπτεται και αλλοιώνεται τόσο άδικα ώστε να την απωθούμε. Ο σημερινός έλληνας αγνοεί τελείως το παρελθόν του και τον εαυτό του. Με τη ρωμιοσύνη γίναμε ένας λαός σχιζοφρενής. Τι μέλλον μπορεί να έχει ένας λαός ο οποίος δεν γνωρίζει την ένδοξη ιστορία και το λαμπρό παρελθόν του το οποίο θα πρέπει να τον οδηγεί στο μέλλον για σημαντικότερα κατορθώματα;
Οι Ευρωπαίοι ακόμη και σήμερα περιμένουν σπίθες αναλαμπής από τον ελληνισμό που δεν έρχονται.
Ως ρωμιοί τι έχουμε δώσει στον κόσμο; Η Ευρώπη κατά την Αναγέννηση αναγεννήθηκε μέσα στο αρχαίο ελληνικό πνεύμα. Εμείς είμαστε αιώνες πίσω και ζούμε μέσα σε ένα δογματισμό και κρατικισμό που δεν είναι ελληνικά και αυτό ακριβώς μας απομονώνει από την Ευρώπη, αλλά περισσότερο εκμηδενίζει τις δημιουργικές δυνάμεις του Ελληνισμού. Με μία τόσο μακραίωνη ταπείνωση, ο σημερινός Έλληνας δεν γνωρίζει το χθες και είναι ανίκανος να προβλέψει και να βαδίσει στο ελληνικό του μέλλον. Αυτό μας έχει φέρει σε μία κατάσταση βαρβαρότητας που τη ζει σήμερα ο Έλληνας μέσα στη χρεοκοπία του.
Το πιο σημαντικό πράγμα που μας έφερε τα ο 1821 –εκτός από την ελευθερία από τον τουρκικό ζυγό– είναι που ξαναέφερε στην επιφάνεια και ζωντάνεψε τα ονόματα Ελλάς και Έλληνες. Να, λοιπόν γιατί η γενναία Ελληνική Επανάσταση αφορίστηκε τόσο πανηγυρικά! Η ρωμιοσύνη μάς ήθελε ανιστόρητους, βάρβαρους και σκλάβους. Ποιος το αμφιβάλει αυτό;
Εάν έχετε διαβάσει δύο-τρία βιβλία Ιστορίας, βάλτε το χέρι στην καρδιά σας και πέστε ότι όλα τα ανωτέρω είναι ψέματα. Η καρδιά που χτυπάει ελληνικά και βλέπει ελεύθερα και με πόνο την κατάντιά μας, θα ομολογήσει την αλήθεια που φαίνεται με γυμνό μάτι. Ας κοιτάξουμε λίγο γύρω μας.
Είχε απόλυτο δίκιο ο ποιητής μας Κωστής Παλαμάς που διακήρυξε:
Αυτό το λόγο θα σας πω
δεν έχω άλλο κανένα,
Μεθύστε με το αθάνατο
κρασί του Εικοσιένα.Μόνο τότε θα ψάλλουμε με πολλή υπερηφάνεια τα αθάνατα λόγια του εθνικού μας ποιητή Διονυσίου Σολωμού.
Απ’ τα κόκκαλα βγαλμένη
Των ελλήνων τα ιερά
Και σαν πρώτα ανδρειωμένη
Χαίρε, ω χαίρε Ελευθεριά!ΕΠΙΜΥΘΙΟ: Ας σκεφτούμε ΟΜΩΣ τι μας λένε και τι μας συμβουλεύουν τα λόγια αυτά!
 

ΟΤΑΝ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ ΕΝΟΙΩΣΑΝ ΟΤΙ ΤΑ ΚΡΑΤΗ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΞΗΠΗΡΕΤΟΥΝ ΠΛΕΟΝ ΤΑ ΕΚΑΝΑΝ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ.

Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΛΛΑΔΑ 

ΟΤΑΝ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ ΕΝΟΙΩΣΑΝ ΟΤΙ ΤΑ ΚΡΑΤΗ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΞΗΠΗΡΕΤΟΥΝ ΠΛΕΟΝ …..
…. ΤΑ ΕΚΑΝΑΝ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ …!!!!…
. ΑΦΑΙΡΩΝΤΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΛΑΟΥΣ- ΕΘΝΗ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ !!!!!

Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ… «ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ»! …Έτσι ρωτήστε τον εαυτό σας, πώς μπορεί μια εταιρεία να σας πει ότι θα πρέπει να πληρώνετε φόρους;
Βασίλειος Σωτήρας
<< Έχουν την επιβεβαίωση απο πηγες από την MI5 πως το έγγραφο που εμφανίζεται [ ο ισολογισμος των παγκοσμιων ταμειων του 2010 ] μια πραγματική επιτροπή των 300 το έγγραφο που εκδοθηκε το 2010 και υπογράφει , μεταξύ άλλων, η Βασίλισσα Ελισάβετ, ως επικεφαλής της επιτροπής των τριακοσιων !!!
Δεν είναι πλεον μυστηριώδες το έγγραφο που υπογράφεται από William Διάδοχο του Θρόνου της αγγλιας στην Ουάσιγκτον νωρίτερα αυτό το μήνα.
Αυτό το έγγραφο ασχολείται με τη διανομή των 48 τρισεκατομμύρια δολάρια ΗΠΑ σε μια σειρά από κέντρα εγκατεστημένης εξουσίας.
Τα ποσοστά κάθε ομάδα που παίρνει δείχνουν οτι η πραγματική εξουσία βρίσκεται στην μυστική κυβέρνηση >>.
Το 1875, τον πλούτο και τα περιουσιακά στοιχεία των βασιλικών οικογενειών και των Εθνών που πραγματοποιήθηκαν στο πλαίσιο του καθεστωτος αποικιοκρατιας
ήταν συγκεντρωμένα σε ένα συνδυασμένο λογαριασμό για να χρησιμοποιηθεί προς όφελος όλων των Εθνών του κόσμου.
Αυτό είναι γνωστό ως διεθνεις συνδυασμένοι εξασφαλίσεων λογαριασμοί από το Διεθνές Ταμείο για το χρέος.
Εντός του καθολικού λογαριασμου είναι και του θείου Ιδρύματος Saint Germain και του και World Trust [ παγκοσμιο καταπιστευμα ] που είναι τώρα αξίας $1 quatrodecillion [ ενα ... δεκατετρακις εκατομυριων ] δολάρια.
Αυτά τα χρήματα επρεπε να χρησιμοποιηθούν για να χρηματοδοτησουν την νομοθεσια NESARA και τα ταμεία της ευημερίας των ανθρωπων .
Επεκτάσεις της παρούσας συμφωνίας του 1875 :
Επεκτάθηκαν μέσω διεθνών συνθηκών,συμφωνιων μερικες από τις οποίες κατατάσσονται ακόμα ως άκρως απόρρητες , συμπεριλαμβανομένων:
Συνθήκη Jekyll Island (1910) [ ιδρυση της φεντεραλ ]
Η Συνθήκη του Λονδίνου (1920) [ διακανονισμοι μετα τον Α παγκοσμιο πολεμο ]
Το δεύτερο σχέδιο των εμπειρογνωμόνων (1929)
Ο διακανονισμός της Χάγης (1930) [ ιδρυση τησ BIS ]
Η Άπω Ανατολή σε συνδυασμό αποθετήρια συμφωνία (1932-1945) [ συνδιασμενες καταθεσεις της απω ανατολης και ιδρυση της HSBC ]
Η συμφωνία του Bretton Woods (1944)
Το B.I.S. / Σύμμαχοι συμφωνία (1948) [ αλλαγη του ρολου της ΒΙS σε συμμαχικη τραπεζα ]
Η συμφωνία της πράσινου Hilton (1963)
Τις συμβάσεις Σβάιτσερ (1968)
Την εκλογή / διορισμό του μοναδικού διεθνη κεντρικου θεματοφυλακα συμφωνίες (1995)
Το πάνελ της Ουάσιγκτον (1998)
Η Συνθήκη για τον σεβασμό των κληρονομικων δικαιωμάτων (2003)
Οι συνθήκες αυτές επικυρώθηκαν από τα κυρίαρχα έθνη του κόσμου και οχι απο τους ψεύτικους ομολόγους των εταιρικων κυβέρνησεων που εχουν στησει οπως φαινεται ΚΑΙ στις λιστες του S E C των Ηνωμενων Πολιτειων .
Απόδειξη των εν λόγω καταγράφεται σε κάθε χάρτη των Εθνών του Ο.Η.Ε.
Ο Χάρτης των ΗΠΑ βασίζεται στο Σύνταγμα και, συνεπώς, υπόκειται στο συνταγματικο δικαίο.
Μόνο οι βασιλείς ή βασίλισσες, Προέδροι, πρωθυπουργοι, και σε ορισμένες περιπτώσεις υπουργοι οικονομικών ή εξωτερικών τους εχει επιτραπεί η πρόσβαση σε αυτούς τους λογαριασμούς.
Επαλήθευση πραγματοποιείται μέσα από ένα συγκεκριμένο γραφείο κάτω από συγκεκριμένα πρωτόκολλα που υπαγορεύονται από τα κεντρικά γραφεία των Ηνωμένων Εθνών.
Μετά τον δεύτερο παγκόσμιο πόλεμο, από το 1945 ως το 1995 τα περιουσιακά στοιχεία στους λογαριασμούς εξασφαλίσεων διευθύνονταν από το Trillenium [ τρισχιλιετης συμφωνια ] τριμερη επιτροπή που εκπροσωπούν σημερα οι
Αμερική
Ηνωμένο Βασίλειο
Γαλλία
Η Επιτροπή επέλεξε το δολάριο ένα διεθνές αποθεματικό νόμισμα, και έδωσαν τη νομική ευθύνη στη CIA για να προστατεύεται η περιουσία που διέπει τη σύσταση των συνδυασμενων λογαριασμων . [ τους παγκοσμιους κρυφους λογαριασμους ]
Οι χώρες που δεν ήθελαν μια μόνιμη παρουσία της CIA στο έδαφος τους θα τους επιτρεπόταν να αναθέσουν υπεργολαβικά την προστασία υπό τους ίδιους όρους και προϋποθέσεις των συνθηκών σε τριτους .
Σύντομα μετά, η CIA άρχισε να κλέβει περιουσιακα στοιχεία από τους κοινους λογαριασμούς και να τα χρησιμοποιει για κάθε σχεδιο της νέας παγκόσμιας τάξης πραγματων που μπορεί να φανταστεί κανείς.
Για να περιορίστουν αυτές οι παράνομες δραστηριότητες, το 1995, το Trillenium η τρισχιλιετης Τριμερής Επιτροπή απογυμνωθηκε από την εξουσία της για να τεθεί υπό τον έλεγχο του Διεθνούς ελεγκτή θησαυροφυλακιου και το γραφείο του διεθνούς ελέγχου θησαυροφυλακιου στα Ηνωμένων Έθνων .
Επιπλέον, τώρα έχουν δικαιοδοσία
το ΔΝΤ
η Παγκόσμια Τράπεζα
και Τράπεζα Διεθνών Διακανονισμών,
.. .which που είναι όλα μέρος των διεθνων κοινων λογαριασμων .
Παροτι εγινε αυτό, το ΔΝΤ, η Παγκόσμια Τράπεζα, και η BIS συνεχίζουν να χρησιμοποιούν τα περιουσιακά στοιχεία, παράνομα για δική τους χρηματοδότηση χωρίς να ληφθεί μέριμνα για τις ανάγκες των ανθρώπων του κόσμου.
……………
<< We have confirmed from MI5 sources that the document shown is a real committee of 300 document issued in 2010 and signed by among others, Queen Elizabeth, the head of the committee. It is not the still mysterious document signed by Crown Prince William in Washington earlier this month. This document discusses the distribution of 48 trillion US dollars to a series of established power centers. The percentages each group gets indicate where the real power lies in the secret government. >>
In 1875 the wealth and assets of the royal families and nations held under colonial rule were centralized into one combined account to be used to the benefit of all nations of the world.
This is known as the Combined International Collateral Accounts of the Global Debt Facility. Within its ledger is Saint Germain’s Foundation Divine and World Trust which is now worth $1 quatrodecillion dollars. This money will be used to bankroll NESARA and the prosperity funds.
Extensions of this agreement were expanded through international treaties, some of which are still classified as top secret, including:
Jekyll Island Treaty (1910)
The London Treaty (1920)
The Second Plan of the Experts (1929)
The Hague Agreement (1930)
The Far East Combined Depositories Agreement (1932 1945)
The Bretton Woods Agreement (1944)
The B.I.S. / Allies Agreement (1948)
The Green Hilton Agreement (1963)
The Schweitzer Conventions (1968)
The Election / Appointment of Sole Arbiter Agreements (1995)
The Washington Panel (1998)
The Treaty for Respecting the Rights (2003)
These treaties were ratified by the sovereign nations of the world and not their fake corporate government counterparts.
Proof of such is recorded in every nations charter of the U.N. The USA charter is based on the constitution and thus subject to constitutional law. Only Kings or Queens, Presidents, Prime Ministers, and in some cases Ministers of Finance or Foreign Affairs are granted access to these accounts.
Verification is undertaken through a specific office under specific protocols dictated by the Head Office of the United Nations.
After World War II, from 1945 to 1995 the assets in the Collateral Accounts were managed by The Trillenium Trilateral Tripartite Commission representing,
America
the United Kingdom
France
The commission selected the dollar an international reserve currency and they gave the CIA legal responsibility to protect the collateral assets.
Countries which did not want a permanent CIA presence on their soil would be allowed to subcontract the protection under the same terms and conditions of the treaties. Soon after, the CIA began to steal assets from the collateral accounts and use them for every New World Order pet project imaginable.
To curtail these illegal activities in 1995, the Trillenium Trilateral Tripartite Commission was stripped of its power and placed under the control of the International Treasury Controller and the Office of International Treasury Control at the United Nations.
Additionally, they now have jurisdiction over,
the IMF
World Bank
Bank for International Settlements,
…which are all part of the Collateral Accounts.
Despite this, the IMF, World Bank, and BIS continue to use the assets illegally for their own financing without giving any thought to the needs of the people of the world.

 

http://alfeiospotamos.gr/?p=12025

ΕΚΛΟΓΕΣ 2015...ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ! ΕΚΛΟΓΕΣ 2015...ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ!


Μια είδηση που πέρασε στα ψιλά και δεν έτυχε καμιάς ιδιαίτερης σημασίας από τους "οικονομικούς παράγοντες" και τα ΜΜΕ της χώρας μας ήταν η πώληση των επιχειρηματικών δανείων της MIG στο "αμερικάνικο fund" ΚΚR.
Τυπικά το παραπάνω χρηματοπιστωτικό γεγονός ουσιαστικά σημαίνει και την πώληση της εταιρείας MIG στο fund KKR. Η MIG που αποτελεί έναν από τους ισχυρότερους ομίλους στην Ελλάδα έχει στην κατοχή τις εταιρείες (Vivartia , goodys,flocafe, everest , νοσοκομείο Υγεία και SingularLogic, καθώς και την ακτοπλοϊκή εταιρεία Attica με τα super fast ferries) και αριθμεί 12.000 εργαζομένους.
Όλα τα παραπάνω μεταβιβάστηκαν εν μια νυκτί (στις 18 Δεκεμβρίου για την ακρίβεια) από την Τράπεζα Πειραιώς που είχε τη διαχείριση των επιχειρηματικών δανείων της MIG στο "αμερικάνικο Fund KKR.
Η ουσιαστικότερο παράμετρος είναι ότι μαζί με όλες τις εταιρείες στην κατοχή της MIG ήταν και η Singular Logic, η οποία είναι υπεύθυνη για την συγκέντρωση των εκλογικών αποτελεσμάτων, την καταμέτρησή τους, την αποστολή στο Υπουργείο Εσωτερικών και τελικώς την αναμετάδοσή τους στις οθόνες μας.
Πρακτικά σημαίνει ότι ελέγχει όλη τη ροή των αποτελεσμάτων και τα διαχειρίζεται αναλόγως...! Αποτελεί λοιπόν μέγιστης πολιτικής σημασίας το ποιος θα ελέγχει την Singular.
Το επενδυτικό fund εξ' Αμερικής έχει...ιουδαϊκή στάμπα και ηγεσία, καθώς όλοι του οι ιδιοκτήτες είναι εβραίοι και μάλιστα σημαντικότατα μέλη των Σιωνιστικών οργανώσεων.
Η Singular λοιπόν περνά στα χέρια του Σιωνιστικού lobby της Αμερικής που έχει πολλάκις ζητήσει μετ' επιτάσεως τη φυλάκιση και την ολική δίωξη της Χρυσής Αυγής με οποιονδήποτε τρόπο. Δεν έχουν διστάσει με ποικίλους τρόπους να εκφράσουν τη δυσφορία τους που ακόμη δεν έχει τεθεί εκτός νόμου η Χρυσή Αυγή αν και το έχουν απαιτήσει, ενώ δηλώνουν ότι είναι αυτοί που ελέγχουν το εγχώριο πολιτικό κατεστημένο που εκτελεί τις διαταγές τους, κάνοντας και τις απαραίτητες υποκλίσεις.
Παρακάτω παραθέτουμε για τους δύσπιστους τα στοιχεία που αποδεικνύουν τα λεγόμενά μας. Το KKR fund αποτελείται από 3 ανθρώπους - κλειδιά που το δημιούργησαν και το έστησαν:
1ος: Ο Jerome Kohlberg, Jr. που είναι ιδρυτής της και επίτιμος Πρόεδρός της και είναι...Εβραίος, έχει πολλάκις κατά το παρελθόν επιδείξει την αφοσίωσή του στον Ιουδαϊσμό και τα Σιωνιστικά lobby, ως εξέχων μέλος, ακολουθώντας τα βήματα του πατέρα του.
2ος: Ο Henry Kravis που είναι ο Διευθύνων Σύμβουλος της επιχείρησης και ενεργότατο μέλος της Ιουδαϊκής - Σιωνιστικής κοινότητας, και μάλιστα επίτιμο μέλος διοικητικών συμβουλίων και επιτροπών που έχουν δημιουργηθεί από το ίδρυμα David Rockefeller.
3ος: Ο George R. Roberts που και αυτός με τη σειρά του φέρει τον τίτλο του Διευθύνοντα Συμβούλου της KKR και φυσικά είναι και αυτός Εβραίος, παντρεμένος με την ιουδαία Conrad της Goldman Sachs και με πολλαπλές ιδιότητες στα σιωνιστικά lobby, αριθμώντας πάνω από 20 και επιπλέον ΜΚΟ που προσφέρουν "έργο" στις διάφορες κοινότητες.
Από τα παραπάνω τίθεται το εξής ερώτημα:
Αυτή η εν κρυπτώ συμφωνία, που ποτέ δεν έμαθε ο ελληνικός λαός, που φέρνει εβραϊκό καθεστώς ιδιοκτησίας στην εταιρεία που έχει τον έλεγχο και τη διαχείριση των αποτελεσμάτων των εκλογών, με δεδομένο το μένος και το μίσος που έχει για το πολιτικό Κίνημα της Χρυσής Αυγής, λέτε να επηρεάσει και το αποτέλεσμα των εκλογών;!
ΠΗΓΗ
ΠΗΓΗ

http://www.katohika.gr/2015/01/ekloges-2015-megali-prosoxi-stin-eidisi.html

Η Γερμανία επαναπατρίζει από Νέα Υόρκη και Παρίσι 140 τόνους χρυσού. Γιατί βιάζεται τόσο;


Η Γερμανία διαθέτει 300 τόνους χρυσού στη Νέα Υόρκη και 374 τόνοι χρυσού στο Παρίσι
Περίπου 120 τόνους χρυσούς μετέφερε από τα θησαυροφυλάκια της Fed της Νέας Υόρκης και του Παρισίου η Γερμανία το 2014, προκαλώντας ισχυρούς τριγμούς στην εμπιστοσύνη των επενδυτών παγκοσμίως.
Όπως ανέφερε σήμερα η κεντρική τράπεζα της Γερμανίας, η Bundesbank, ολοκληρώθηκαν με επιτυχία οι μεταβιβάσεις του χρυσού πέρυσι.
Οι μεταβιβάσεις αυτές ενταθούν περαιτέρω μέσα στο επόμενο διάστημα.
Το 2014, περίπου 120 τόνους χρυσού μεταφέρθηκαν στην Φρανκφούρτη από τα θησαυροφυλάκια του εξωτερικού: 35 τόνοι από το Παρίσι και 85 τόνοι από τη Νέα Υόρκη.
«Η εφαρμογή του νέου σχεδίου αποθήκευσης χρυσού μας προχωρά ομαλά.
Οι πράξεις προχωρούν σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα», δήλωσε ο Carl-Ludwig Thiele, μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής της Deutsche Bundesbank.
Σύμφωνα με το νέο σχέδιο αποθήκευσης χρυσού, που παρουσιάστηκε τον Ιανουάριο του 2013, η Bundesbank θα αποθηκεύει το ήμισυ των γερμανικών αποθεμάτων χρυσού σε δικό της θησαυροφυλάκιο από το 2020 και μετά.
Αυτό απαιτεί μια σταδιακή μεταφορά προς Φρανκφούρτη των 300 τόνων χρυσού από τη Νέα Υόρκη και των 374 τόνων χρυσού από το Παρίσι.
Δεδομένου ότι οι μεταφορές άρχισαν το 2013, η Τράπεζα έχει μέχρι τώρα μεταφέρει συνολικά 157 τόνους χρυσού. Αυτό είναι ισοδύναμο με περίπου το 23% της συνολικής ποσότητας που πρόκειται να μεταφερθεί.
Ο παρακάτω πίνακας παρέχει μια επισκόπηση του χρυσού που έχει μεταφερθεί μέχρι σήμερα:
Μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου 2014, τα αποθέματα χρυσού της Bundesbank ήταν αποθηκευμένα στα ακόλουθα σημεία:

bankingnews.gr
http://www.katohika.gr/2015/01/i-germania-epanapatrizei-apo-nea-yorki-kai-parisi-140-tonous-xrisou.html

ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΣΤΟΥΡΝΑΡΑ ΟΤΙ Η ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΠΟΥΛΗΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ALPHABANK ΓΙΑ ΕΝΑ ΕΥΡΩ;

Το γλέντι έλαβε τέλος ότι φάγατε φάγετε Κύριοι... Οι μέρες σας είναι μετρημένες
Δείτε το βίντεο



Πηγή 
http://www.anoixtomialos.gr/2015/01/alphabank.html

ΜΕ ΕΝΤΟΛΗ ΔΕΝΔΙΑ ΔΙΝΟΥΝ ΒΙΖΑ ΣΕ ΑΦΓΑΝΟΥΣ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΟΛΟ ΤΟ ΣΟΙ ΤΟΥΣ

ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΤΙ ΚΑΡΑΒΑΝΙΑ ΜΕ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΛΑΘΡΑΙΩΝ ΘΑ ΜΑΣ ΦΟΡΤΩΣΟΥΝ "ΝΟΜΙΜΑ".
ΣΕ ΤΙ ΔΙΑΦΕΡΕΙ ΑΡΑΓΕ ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ Η Ν.Δ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗΣ;; ΟΠΩΣ ΒΛΕΠΕΤΕ ΣΕ ΤΙΠΟΤΑ....ΜΑΛΙΣΤΑ Η Ν.Δ ΤΟΥΣ ΦΕΡΝΕΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΤΟΥΣ

Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Νίκος Δένδιας, έκανε δεκτή της εισήγηση του Αρχηγού ΓΕΕΘΑ Στρατηγού Μιχαήλ Κωσταράκου και με εντολή του στάλθηκαν από το ΓΕΕΘΑ στο Υπουργείο Εξωτερικών τα πλήρη στοιχεία των Aφγανών μεταφραστών, που είχαν συνεργαστεί με τις Ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις στο Αφγανιστάν, καθώς και μελών των οικογενειών τους.

Στόχος είναι να καταστεί εφικτή η έκδοση βίζας ώστε να μπορούν να έρθουν νόμιμα στην Ελλάδα και να διαμείνουν όσοι από τους παραπάνω το επιθυμούν.
Ο κ. Δένδιας είχε εκδηλώσει έμπρακτο ενδιαφέρον για την ολοκλήρωση των συγκεκριμένων ενεργειών.

πηγή 
http://www.anoixtomialos.gr/2015/01/blog-post_811.html

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: 3 δις σε τράπεζες παραμονές εκλογών! Να που πάνε τα λεφτά.


Το Ελληνικό κράτος συνεχίζει να δίνει εγγυήσεις στις τράπεζες, όπως τουλάχιστον προκύπτει από σχετικό ΦΕΚ.
Σε έγγραφο που παρουσιάζει το olympia.gr αναφέρεται ότι
εγκρίθηκε η «Παροχή της εγγύησης του Ελληνικού Δημοσίου προς την «EUROBANK ERGASIAS ΑΕ» για την έκδοση τίτλων ονομαστικής αξίας ? 1.500.000.000», αλλά και η «Παροχή εγγύησης του Ελληνικού Δημοσίου για κάλυψη ομολογιακού δανείου εκδόσεως της τράπεζας με την επωνυμία «ALPHA BANK Α.Ε.» συνολικού ποσού 1.500.000.000 ευρώ.»

Όπως μάλιστα αναφέρεται στο ίδιο ΦΕΚ «To κόστος που θα βαρύνει το Δημόσιο, σε περίπτωση κατάπτωσης της εγγύησης, ενδέχεται να ανέλθει στο ποσό των 1.500.000.000 ευρώ πλέον των προβλεπόμενων από τους όρους του οικείου ομολογιακού δανείου τόκων και πάσης φύσεως επιβαρύνσεων, το ακριβές ύψος των οποίων δεν μπορεί να υπολογιστεί.»
 
 
http://www.anoixtomialos.gr/2015/01/3.html

ΑΡΘΡΟ από ένα ΣΤΡΑΤΗΓΟ που θα ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΕΙ κάθε ΕΛΛΗΝΑ Πατριώτη

“Έστ’ αν ήλιος την αυτήν οδόν ίη, τήπερ και νυν έρχεται, μήκοτε ομολογήσειν ημέας Ξέρξη. Αλλά θεοίσι τε και ήρωσι επέξιμεν αμυνόμενοι… Συ τε του λοιπού μη επιφαίνεο!”, ήταν η περήφανη απάντηση των Αθηναίων αρχόντων στον απεσταλμένο των Περσών για συνθηκολόγηση το 479 π.Χ.,   που σημαίνει: 
”Εφόσον ο ήλιος πορεύεται τον ίδιο δρόμο, τον οποίο ακολουθεί και τώρα, εμείς δεν πρόκειται να έλθουμε σε συμβιβασμό με τον Ξέρξη. Αλλά θα αμυνόμαστε συνεχώς βασιζόμενοι στους ΘΕΟΥΣ και στους ΗΡΩΕΣ μας… Συ δε μη τολμήσεις να ξανά έρθεις!” Πόσο θα θέλαμε και σήμερα οι τωρινοί μας ”άρχοντες” να μοιάζουν με εκείνους τους παλιούς Έλληνες! Αυτούς που τότε έδιωξαν κακήν κακώς τους απεσταλμένους και μετά ενωμένοι πολέμησαν και νίκησαν στις Πλαταιές! Δυστυχώς όμως. Οι σημερινοί άρχοντές μας...
αφού έδωσαν αμαχητί ”γην και ύδωρ”, διχάζουν το λαό και παραδίδουν τα πάντα στους σύγχρονους βαρβάρους!Κατάντησαν ραγιάδες ραγιάδων βασιλείς! Υπακούουν, σκύβουν και εκτελούν. Μαζί κι οι παρατρεχάμενοί τους, κηφήνες, βάτραχοι κι ακρίδες! Τι κυνική υποκρισία στ’ αλήθεια, να επιμένουν να πιστέψουμε ότι μας ανασταίνουν σκοτώνοντάς μας!
Από την άλλη, οι σημερινοί απεσταλμένοι, άρχοντες στη θέση των αρχόντων. Έρχονται και φεύγουν όποτε θέλουν. Διαφεντεύουν, προστάζουν και μας κουνούν το δάκτυλο απειλητικά!
Κι οι ραγιάδες συνεχίζουν το έργο τους.
Εμπρός λοιπόν!
Εμπρός εσείς, γαλαζοπράσινες μαριονέττες της πολιτικής, θεραπαινίδες της νέας ισοπεδωτικής παγκόσμιας τάξης και του δήθεν ευρωπαϊκού ουμανισμού, και σεις οι άλλοι οι ποικιλόχρωμοι εξουσιαστές του αναρχικού εθνομηδενισμού και πάσης μορφής θιασώτες της λαθρολαγνείας. Κτυπήστε μας κι άλλο! Κι όπως λέει ο ποιητής.
Στα ακάθαρτα κυλήστε μαs του βούρκου
και πιο βαθειά.Πατήστε μαs με κάτι
κι από το πόδι πιο σκληρό του Τούρκ
Σ’ αυτούς, τους εντολείς σας, υποκύψτε, εμάς βυθίστε!
Κόψτε! Κόψτε μισθούς, συντάξεις, εφάπαξ, επιδόματα. Κόψτε τα από όλους, εκτός από τους εαυτούς σας, τους δικούς σας και εκείνους που σας κάνουν τη δουλειά σας!
Κλείστε σχολεία, νοσοκομεία, στρατόπεδα, καταστήματα, επιχειρήσεις.
Πουλήστε λιμάνια, αεροδρόμια, νησιά, οργανισμούς, τράπεζες, ορυκτό πλούτο, υδρογονάνθρακες. Εκχωρείστε κάθε δημόσια περιουσία.
Αυξήστε κι άλλο το δυσβάσταχτο χρέος και με την επιβολή του φόβου, φορολογείστε μας αφόρητα και φτωχοποιείστε μας απόλυτα. Επιβάλλετε εργασιακό μεσαίωνα.
Απαξιώστε ένοπλες δυνάμεις, σώματα ασφαλείας, εκκλησία, παιδεία, δικαιοσύνη, πολιτισμό.
Διαλύστε τον κοινωνικό ιστό, ψηφίστε αυτό το έκτρωμα που ονομάσατε ”αντιρατσιστικό νομοσχέδιο” και ελληνοποιείστε κάθε λογής έξωθεν επιβαλλόμενους αλλοεθνείς λαθρομετανάστες.
Γκρεμίστε τα όλα! Αφανίστε κάθε τι το εθνικό, το ελληνικό, το καλό και αγαθό. Θυσιάστε τα όλα στο βωμό της παγκοσμιοποίησης και του ξένου συμφέροντος. Ώσπου να μας λυπηθεί της αγάπης ο Θεός ……
Αλλά μη ξεχνάτε κάτι! Ο λαός είναι εδώ. Και για “μούντζα’ ο λαός (κατά τον Παλαμά) και για λιβάνι! Ο λαός είναι του εκδικητή το γιαταγάνι! Έρχεται η ώρα. Το νοιώθουμε ότι δεν πάει άλλο!
Η λύση μια και μοναδική!
Όλοι εμείς, η τεράστια πλειοψηφία των υγιώς σκεπτομένων Ελλήνων, να απλώσουμε τα χέρια μας και να σχηματίσουμε την μεγάλη λυτρωτική αλυσίδα. Να γείρουμε όμως πρώτα, να ταπεινωθούμε. Άρχοντες να γίνουμε της ψυχής και της βούλησής μας, και εξουσιαστές των παθών αυτών που μας οδήγησαν σ’ αυτή την τρομερή αλλοτρίωση τα τελευταία 40 χρόνια. Και έτσι λυτρωμένοι, ο καθένας από εμάς να γίνει ένας από τους αμέτρητους στύλους του μεγάλου του έργου του ενωτικού, για να στεριώσουμε αυτό το οικοδόμημα που κλυδωνίζεται και παραπαίει, να παλινορθώσουμε την Ελλάδα! Ο καιρός γαρ εγγύς!”
ΑΝΤΙΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΤΑΜΟΥΡΙΔΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ.
ΕΠΙΤΙΜΟΣ Α΄ ΥΠΑΡΧΗΓΟΣ Γ.Ε.Σ.
 
http://www.anoixtomialos.gr/2015/01/blog-post_271.html

ΕΡΕΥΝΑ ΣΟΚ...!!! ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΝΤΑΡΑΞΕΙ ΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΕΙΛΕΙ ΣΤΟ ΔΙΑΒΟΛΟ ΤΟΥΣ ΑΠΟΛΙΤΙΣΤΟΥΣ ΑΓΓΛΟΓΑΛΛΟΓΕΡΜΑΝΟΥΣ, ΝΤΡΟΠΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΜΑΣ...!!!

ΕΡΕΥΝΑ ΣΟΚ...!!! ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΝΤΑΡΑΞΕΙ ΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΕΙΛΕΙ ΣΤΟ ΔΙΑΒΟΛΟ ΤΟΥΣ ΑΠΟΛΙΤΙΣΤΟΥΣ ΑΓΓΛΟΓΑΛΛΟΓΕΡΜΑΝΟΥΣ, ΝΤΡΟΠΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΜΑΣ...!!! 
Toυ Περικλή Αθανασόπουλου

ΓΙΑΤΙ Η ΕΥΡΩΠΗ ΖΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Τα δύο Ελληνικά εκθέματα που θα αναφέρουμε παρακάτω ανεβάζουν στο ζενίθ την επισκεψιμότητα στο Μουσείο του Λούβρου αποφέροντας ιλλιγιώδη ποσά στη Γαλλία προσφέροντας χιλιάδες θέσεις εργασίας χωρίς ποτέ όχι μόνο να φθείρεται η αξία τους αλλα να αποκτούν υπεραξία διαχρονικά…Αυτό κατ, αναλογία γίνεται και στο Βρετανικό και σε άλλα μουσεία της Ευρώπης…

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΔΥΟ ΕΡΓΑ..1) Η αίθουσα με την Αφροδίτη της Mήλου, δηλαδή το άγαλμα (3ος αι. π.Χ.) της γυναικείας θεότητας που βρέθηκε το 1820 στο νησί της Μήλου.

Ο αξιωματικός Jules-Sébastien-César Dumont d’Urville, που έπεισε τους Γάλλους να βιαστούν να αγοράσουν την Αφροδίτη της Μήλου και που αργότερα εξελίχθηκε σε σημαντικό εξερευνητή της Ανταρκτικής

Το έργο βρέθηκε σε πολλά κομμάτια (πιθανόν έξι, από τα οποία τα χέρια και το όνομα του γλύπτη πλέον λείπουν), με δύο βασικά, τον κορμό και τα πόδια. Όλα αυτά τα κομμάτια και οι Ερμές έγιναν αμέσως αντικείμενο διαπραγμάτευσης.

Ο Βουτιέ ενημέρωσε με μιας τον Γάλλο υποπρόξενο στην Μήλο, τον Λουϊ Μπρεστ (Louis Brest) και αυτός παρουσιάστηκε και άρχισε να παζαρεύει λέγοντας πως «δεν είναι βέβαιο ότι το άγαλμα αξίζει 1.000 γρόσια».

Ειδοποίησε όμως αμέσως τον ντε Ριβιέρ (Charles-François de Riffardeau, μαρκήσιος και αργότερα δούκας de Rivière), πρόξενο των Γάλλων στην Υψηλή Πύλη.

Στη διαπραγμάτευση αναμίχθηκε ενεργά και ένας άλλος Γάλλος αξιωματικός που είχε πάθος με τις αρχαιότητες, ο Ντιμόν ντ” Ουρβίλ (Dumont d’Urville) που σημειωτέον ήταν βέβαιος πως επρόκειτο ή για την Αφροδίτη που κρατούσε το μήλο του Πάρι.

Οι Γάλλοι αποφάσισαν να πάρουν οπωσδήποτε όλα τα ευρήματα στην κατοχή τους.Το παζάρι καθυστερούσε όμως, όπως και το πλοίο που θα μετέφερε με ασφάλεια το άγαλμα στη Γαλλία.

Ο Κεντρωτάς ή και οι δημογέροντες (καθώς πλέον στα παζάρια είχε αναμιχθεί όλο το νησί) αδημονούσαν και αποφάσισαν να δώσουν ή να πουλήσουν το άγαλμα σε άλλους ενδιαφερόμενους. Ίσως εξάλλου υφίσταντο και πολιτικές πιέσεις -η Υψηλή Πύλη περνούσε σοβαρή κρίση στις εξωτερικές της σχέσεις και η παραχώρηση αρχαιοτήτων από πλευράς της συνιστούσε ουσιαστικά άσκηση εξωτερικής πολιτικής.

Ο νόμος όριζε όλες οι αρχαιότητες να καταλήγουν στην Κωνσταντινούπολη και να αποφασίζεται κεντρικά η διάθεσή τους ώστε ο σουλτάνος να κολακεύει τα έθνη που τον συνέφερε.

Μέσα σε όλα, παρουσιάστηκε και ο Νικόλαος Μουρούζης, μέγας δραγουμάνος του οθωμανικού στόλου, και έπεισε τους Μηλίους να πουλήσουν το εύρημα σε εκείνον (ο Μουρούζης εκτελέστηκε με απαγχονισμό ένα χρόνο αργότερα μαζί με άλλους Φαναριώτες με την κατηγορία ότι συμμετείχαν στην ελληνική επανάσταση).

Ο εκπρόσωπος των Γάλλων που βρέθηκε τότε εκεί ήταν ο υποκόμης ντε Μαρκέλους (Vicomte de Marcellus) που έπεισε τους ντόπιους να μη φορτωθεί τελικά η Αφροδίτη στο πλοίο του Μουρούζη για να πάει στην Πόλη, αλλά στο πλοίο των Γάλλων για να πάει στο Λούβρο.

Το γλυπτό όντως ταλαιπωρήθηκε και φορτώθηκε μετ” εμποδίων στο γαλλικό καράβι, γιατί οι κάτοικοι της Μήλου είχαν διχαστεί (και διαπληκτίζονταν) και τραβολογούσαν τους Γάλλους μεταφορείς -πολλοί ντόπιοι φοβούνταν ότι αν το γλυπτό έφευγε για τη Γαλλία θα είχαν συνέπειες από τους Οθωμανούς ενώ άλλοι πίστευαν ότι έπρεπε να πάει στη Γαλλία αλλά να δοθούν περισσότερα χρήματα.

2) Η Νίκη της Σαμοθράκης (200 π.Χ.), το πιο αξιοθαύμαστο ίσως καλλιτέχνημα τηςαρχαίας ελληνικής γλυπτικής τέχνης, που παριστάνει τη φτερωτή θεά της νίκης.Δυστυχώς, από το άγαλμα λείπει το κεφάλι της. Ανακαλύφθηκε το 1863 από τονΓάλλο πρόξενο Σαμπουαζώ2. Το άγαλμα έφτασε στο Λούβρο στις 11 Μαϊου του 1864 και δύο χρόνια μετά εκτέθηκε για πρώτη φορά μετά τις απαραίτητες εργασίες – χωρίς όμως ακόμα να μπορούν να εκθέσουν το επάνω μέρος τους κορμού και τα φτερά.

Η ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗΣ ΚΛΟΠΗΣ ΣΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑΜε αναλογιστική μελέτη αποδεικνύεται ότι οι εισπράξεις των τελευταίων 98 ετών στο μουσείο του Λούβρου μόνο από τα Ελληνικά εκθέματα αγγίζει το ιλιγγιώδες ποσό των 359 τρις ευρώ…!!!302 Δίς ευρώ έχει εισπράξει αναλογικά η Γαλλία από τα Ελληνικά εκθέματα τα τελευταία 50 χρόνια…!!!

Μήπως τελικά μέσα στο παιγνίδι που παίζεται τον τελευταίο καιρό κρύβεται στην ουσία η εξαγορά του πολιτισμού της Ελλάδας που η απόδοση σε κέρδη δεν τελειώνει ποτέ και είναι πάνω από πετρέλαια, θάλασσες, κλίματα και διάφορα άλλα…!!!

Θυμάμαι την αείμνηστη ΜΕΛΙΝΑ ΜΕΡΚΟΥΡΗ που μου είχε πει « μα αγόρι μου στην Ελλάδα μας όπου και να σκάψεις θα βρεις θησαυρούς»…!!!

ΝΤΡΟΠΗ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ….!!!!!Δείτε τους αναλυτικούς πίνακες





ΕΠΤΑ ΦΑΜΙΛΙΕΣ ΑΠΟ “ΡΙΖΕΣ” ΔΟΣΙΛΟΓΩΝ ΚΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΩΝ ΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΩΝ ΔΙΑΦΕΝΤΕΥΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

ΟΤΑΝ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ -ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ-ΦΩΤΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΔΗΜ.ΚΟΥΚΟΥΝΑ

Από την πρώτη γερμανική κατοχή μέχρι το 2014
Του Δημοσθένη Κούκουνα
Όπως ακριβώς τονίζω στο νέο βιβλίο μου “Τα ένοχα μυστικά της Κατοχής” (βλ. και το ιστολόγιο aera2012.blogspot.gr), που θα κυκλοφορήσει σύντομα, στα τελευταία χρόνια βιώνουμε ένα ιδιότυπο κατοχικό καθεστώς, που αν προχείρως συγκριθεί με την τελευταία ιστορική περίοδο κατά την οποία η χώρα μας τελούσε υπό ξενική κατοχή, μεταξύ 1941 και 1944, θα διαπιστώσουμε πολλές ομοιότητες. Ίσως η πιο σημαντική ομοιότητα είναι ότι κυρίαρχοι ήταν τότε, όπως και τώρα, οι Γερμανοί, λιγότερο ή περισσότερο εκλεπτυσμένοι. Το πιο ενδιαφέρον είναι όμως ότι πέριξ των κατακτητών τότε, όπως και τώρα συμβαίνει, λειτουργούσε ένα εγχώριο πολιτικοοικονομικό σύστημα με ποικίλες προεκτάσεις.
Η κλασική ρήση ότι η ιστορία επαναλαμβάνεται, εδώ έχει μια αξιοπρόσεκτη εφαρμογή. Και επειδή η ιστορική αλήθεια είναι ανώτερη από κάθε επιμέρους πολιτική ή άλλη σκοπιμότητα, αξίζει να εμβαθύνουμε σε κάποιες άγνωστες πτυχές που θα έπρεπε να επισημανθούν. Δυστυχώς επειδή η σύγχρονη ιστορία, ιδιαίτερα δε η κρίσιμη δεκαετία 1940, έχει μέχρι σήμερα συστηματικά κακοποιηθεί ένθεν κακείθεν, πολλά είναι τα αξιοσημείωτα που έχουν αποκρυβεί ή διαστρεβλωθεί. Περισσότερο παρά ποτέ, τώρα είναι η ώρα να τα εντοπίσουμε, να τα μελετήσουμε με υπευθυνότητα, να τα δούμε με ανοιχτή ματιά και οπωσδήποτε ανεπηρέαστα από προκαταλήψεις ή σκοπιμότητες. Η άγνοια και η ημιμάθεια συνέβαλαν σε μια παραμόρφωση του πολιτικού συστήματος κατά τη μεταπολεμική περίοδο, με αποτέλεσμα να καταστεί αυτό ένα επικίνδυνο μόρφωμα για τη χώρα μας, που αδίστακτα οδήγησε τον λαό μας στην εξαχρείωση και την εξαθλίωση.

Οι πολιτικές οικογένειες

Το μέγα ζητούμενο είναι κάποτε να ξαναδούμε υπό άλλη οπτική γωνία την πορεία των πολιτικών οικογενειών που διαχρονικά κυριαρχούν. Στην κατοχική περίοδο 1941-44 εμφανίζονται κάποιες τέτοιες οικογένειες, οι επίγονοι των οποίων συνεχίζουν μέχρι σήμερα να διαχειρίζονται τις τύχες της χώρας. Κατά κανόνα πρόκειται για γενάρχες οικογενειών, που – αν και αρχικά συνεργάστηκαν με τον κατακτητή – πρόλαβαν να καλύψουν την όποια επιλήψιμη δραστηριότητά τους.
Ο εγγονός Γιώργος Παπανδρέου θεωρείται σήμερα ο υπαίτιος της τόσο δραματικής εμπλοκής της χώρας μας στο μνημόνιο. Ίσως ποτέ να μην λογοδοτήσει για τις συγκεκριμένες ευθύνες του, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι ιστορικά θα βγει ανέγγιχτος. Το ίδιο μπορεί να συμβεί και με τους άλλους δύο αδελφούς του, εκ των οποίων ο ένας φέρεται να κερδοσκόπησε με τα cds και ο άλλος να ανέλαβε μυστικές αποστολές στο εξωτερικό.
Όμως ο παππούς Γεώργιος Παπανδρέου, που μεταπολεμικά υπήρξε τρεις φορές πρωθυπουργός, στην αρχή της γερμανικής κατοχής υπήρξε μυστικοσύμβουλος του στρατηγού Τσολάκογλου (βλ. και το προσφάτως εκδοθέν βιβλίο μου «Ιστορία της Κατοχής», Εκδ. Λιβάνη, τόμ. α΄, σελ. 250), αναπτύσσοντας τη θεωρία πώς «να τα έχουμε καλά με τον κατακτητή». Οι ιταλικές εφημερίδες της εποχής είχαν φιλοξενήσει δηλώσεις του Γ. Παπανδρέου υπέρ της μεσογειακής πολιτικής της φασιστικής Ιταλίας!
Ο πατέρας του πρωθυπουργού Κώστα Σημίτη είχε διορισθεί επί Κατοχής στην επίζηλη θέση του γενικού γραμματέα της Ένωσης Ελληνικών Τραπεζών, λόγω της στενής φιλίας του με τον Γεώργιο Μερκούρη, αρχηγό του Εθνικοσοσιαλιστικού Κόμματος Ελλάδος και συμμετείχε στο άτυπο συμβούλιο των «Πέντε Γιώργηδων», που καθόριζαν κάθε βράδυ την τιμή της χρυσής λίρας στη μαύρη αγορά! Βεβαίως ο Γεώργιος Σημίτης εγκαίρως μεταστράφηκε προς την Αριστερά και την άνοιξη του 1944 ανέβηκε στα βουνά, αναλαμβάνοντας γενικός διοικητής Ρούμελης. Κατηγορήθηκε τότε ότι υπήρξε υπαίτιος εξαφάνισης 8.000 λιρών που είχαν στείλει οι Σύμμαχοι (βλ. «Μακεδονία» 13.6.1945).
Ο Θάνος Καραμανλής, εξάδελφος του Κωνσταντίνου Καραμανλή, υπήρξε συνεργάτης των Γερμανών στην Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη. Καταδικάστηκε ως δοσίλογος και μεταπολεμικά προτίμησε να εγκατασταθεί μόνιμα στη Γερμανία. Ένας άλλος, ο Δανιήλ Καραμανλής, που έγινε καλόγερος στο Άγιον Όρος καταδικάστηκε ως δοσίλογος και μάλιστα ως βουλγαρόφιλος σε πολυετή φυλάκιση.
Ο παππούς του υπουργού Οικονομικών Γιώργου Παπακωνσταντίνου, που υπέγραψε το μνημόνιο και έτσι μας υποχρέωσε να αποποιηθούμε την εθνική μας κυριαρχία το 2010, είχε δημιουργήσει το περίφημο εργοστάσιο ηλεκτρικής ενέργειας στην Πτολεμαΐδα, χάρις σε μια υπογραφή του Τσολάκογλου. Για τον θείο του, τον πολιτικό Μιχάλη Παπακωνσταντίνου, που υπηρέτησε ως διερμηνέας των Γερμανών στην Κοζάνη, έχει γίνει εκτενής λόγος στο παρελθόν. Ένας στενός συγγενής του τελευταίου, ο Κωνσταντίνος Παπακωνσταντίνου, την ίδια εποχή καταδικάστηκε ως πράκτορας της Γκεστάπο στη Θεσσαλονίκη.
Ο γενάρχης της οικογένειας Μεϊμαράκη στο Ηράκλειο, ο πολιτικός Βασίλειος Μεϊμαράκης, δεν είχε διστάσει να καταγγείλει με αποτροπιασμό τις «ωμότητες» των συμπατριωτών του κατά των Γερμανών αλεξιπτωτιστών στη Μάχη της Κρήτης, ενώ δήλωνε ότι τασσόταν στο πλευρό της κυβέρνησης Τσολάκογλου («Ελεύθερον Βήμα» 5.6.1941). Άλλα μέλη της οικογένειας Μεϊμαράκη διαδραμάτισαν επιλήψιμο ρόλο κατά τη διάρκεια της Κατοχής στην Κρήτη.
Ο παππούς του σημερινού υπουργού Επικρατείας και βουλευτή της Ν.Δ. Σίμου Κεδίκογλου, βεβαίως και του συνώνυμου βουλευτή του ΠΑΣΟΚ, συνεργάστηκε στην Κατοχή με τους Γερμανούς ως διερμηνέας τους.
Παππούς του σημερινού ευρωβουλευτή της «Δράσης» Θεόδωρου Σκυλακάκη ήταν ο γνωστός απότακτος συνταγματάρχης που στα μέσα της δεκαετίας 1930 ήταν αρχηγός της φασιστικής Οργάνωσης Εθνικού Κυριάρχου Κράτους, στη συνέχεια έγινε υπουργός Εσωτερικών του Ιω. Μεταξά και λίγο πριν από τον πόλεμο συμμετείχε σε συνωμοσία γερμανοφίλων για την ανατροπή του καθεστώτος.
Θα μπορούσαν να αναφερθούν και αρκετά άλλα ονόματα επιγόνων, που ανεξάρτητα από τη σημερινή κομματική τοποθέτησή τους, σεμνύνονται για τις οικογενειακές καταβολές τους σε σχέση με την κατοχική περίοδο 1941-44. Κάποιοι πιο εξειδικευμένοι από τον γράφοντα θα μπορούσαν επιτυχώς να αναπτύξουν το ψυχοκοινωνικό πλαίσιο αυτών των συσχετισμών.
Θα θυμούνται οι αναγνώστες ότι πριν λίγα χρόνια έγινε ένα θορυβώδες γαμήλιο πάρτι στο ιστορικό θωρηκτό μας «Αβέρωφ». Η κοινή γνώμη εξερράγη από την έλλειψη σεβασμού στη σύγχρονη ιστορία. Ασφαλώς όμως θα ήταν πολύ πιο εξοργισμένη αν γνώριζε ότι ο γαμπρός ήταν εγγονός του Φιλήμονα Πατίτσα, που επί Κατοχής αρθρογραφούσε υπέρ των Γερμανών και ταυτόχρονα ανέλαβε πολιτικά αξιώματα.

Κατοχικά δάνεια

Έχοντας ασχοληθεί πολλά χρόνια με την ιστορική έρευνα για την περίοδο της Κατοχής, προ διετίας έδωσα στη δημοσιότητα το βιβλίο «Η ελληνική οικονομία κατά την Κατοχή και η αλήθεια για τα κατοχικά δάνεια» (Εκδόσεις Ερωδιός), όπου με πληθώρα ανέκδοτων στοιχείων παρουσιάζεται τεκμηριωμένα η πραγματική υπόσταση του γερμανικού χρέους προς την Ελλάδα. Πρόκειται για ένα συνολικό ποσόν που σήμερα υπερβαίνει τα 500 δισεκατομμύρια ευρώ, χωρίς να γίνεται κανένας συνυπολογισμός άλλων εθνικών απαιτήσεων, όπως πολεμικές αποζημιώσεις και επανορθώσεις. Το θέμα το έχω αναλύσει επανειλημμένα σε πληθώρα δημοσιευμάτων μου, πέραν του εν προκειμένω βιβλίου μου, και υπάρχει ακόμη καιρός για να ικανοποιηθεί η Ελλάδα.
Από το τέλος του δευτέρου παγκοσμίου πολέμου καμία ελληνική κυβέρνηση και κανένα πολιτικό κόμμα δεν ενδιαφέρθηκε ουσιαστικά για να εξοφληθεί αυτό το αδιαμφισβήτητο χρέος του γερμανικού κράτους. Λυπούμαι πολύ γι’ αυτό – λυπούμαι ως ένας απλός πολίτης για το κράτος του που δεν είναι σε θέση να αξιώσει μια ξεκάθαρη εθνική απαίτηση, ως απόρροια της ανικανότητας των πολιτικών ηγετών του.
Τα κατοχικά δάνεια αντιπροσωπεύουν το τίμημα της ασύλληπτης λεηλασίας του εθνικού μας πλούτου κατά τη διάρκεια της Κατοχής. Με απίθανη μεθοδικότητα καταστρώθηκε ένα συγκεκριμένο σχέδιο άλωσης της ελληνικής οικονομίας και οι κατακτητές επέτυχαν ανέμποδιστα να συλλέξουν και να απομυζήσουν τα πάντα, ιδίως τη γεωργική παραγωγή και κάθε πλουτοπαραγωγική πηγή, αφού πρώτα καταλήστευσαν στο σύνολό της την εθνική οικονομία.
Ήδη από τις πρώτες μέρες της Κατοχής είχαν εισρεύσει στην Αθήνα ειδικοί εμπειρογνώμονες και οργάνωσαν το σχέδιό τους, με την πρόθυμη σύμπραξη εντοπίων παραγόντων. Με επικεφαλής τη διαβόητη και από τα πρόσφατα χρόνια γερμανική εταιρία Rheinmetall, αλλοτριώθηκε στο σύνολό του το ελληνικό υπέδαφος, ενώ γερμανικές και ιταλικές μεγάλες εταιρίες έσπευσαν να θέσουν υπό ασφυκτικό έλεγχο τις ελληνικές μεταλλευτικές εταιρίες. Όλα αυτά πάντοτε με τη συνεργασία «προθύμων» Ελλήνων κεφαλαιούχων και επιστημόνων.
Είναι σημαντικό να αναφερθεί ότι την οργάνωση της οικονομικής λεηλασίας ανέλαβαν οι ειδικοί των κατακτητών, όπως ο Καρλ Κλόντιους και ο Χέρμαν Νοϊμπάχερ. Τα μοιραία αυτά πρόσωπα έχουν πάμπολλες ομοιότητες με τον Χορστ Ράιχενμπαχ, τον Φούχτελ, τον Τόμσεν και τους συναφείς. Όσο ο Γιώργος Παπακωνσταντίνου εντοπίσθηκε να είναι ο εγγονός εκείνου που έλαβε το «προνόμιο» της Πτολεμαΐδας από τον Τσολάκογλου, άλλο τόσο ίσως ένας σύγχρονος ακέραιος Γερμανός ιστορικός καταφέρει να αποκαλύψει την πατρογονική προϊστορία των αλλοδαπών κυριάρχων μας επί ναζισμού.
Επί του παρόντος έχει αποκαλυφθεί ο ρόλος ενός Γερμανού αρχικατασκόπου, που έδρασε μέχρι τον Σεπτέμβριο του 1940 με έδρα την Αθήνα και τομέα ευθύνης τη Μέση Ανατολή. Επρόκειτο για τον Ρολφ Μέρκελ, που εμφανιζόταν ως στέλεχος της εταιρίας Ζήμενς-Τελεφούνκεν και η δραστηριότητά του τερματίστηκε ύστερα από απαίτηση του τότε υπουργού Ασφαλείας Κ. Μανιαδάκη και με συνδρομή του επίσημου εκπροσώπου του συγκροτήματος Ιω. Βουλπιώτη. Η συμπαθής αρχικαγκελάριος του Βερολίνου, καίτοι προκληθείσα, δεν μας έχει διευκρινίσει αν πράγματι ο παλαιός εκείνος κατάσκοπος ήταν ο αδελφός του πεθερού της…
Βέβαια έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον να διαπιστώσουμε ότι, όπως σήμερα, ανάλογη προπαγάνδα χρησιμοποιήθηκε και από τα κατοχικά παπαγαλάκια για να πεισθεί η κοινή γνώμη στην κατεχόμενη Ελλάδα ότι οι Έλληνες είναι ανοργάνωτοι και διεφθαρμένοι, ιδιαίτερα ως προς τα δημοσιονομικά τους. Μπορεί να μην υπήρχε το κίνημα «Δεν Πληρώνω» και άλλες συνειδητές ακτιβίστικες δράσεις, αλλά οι αθηναϊκές εφημερίδες ασκούσαν μια παρόμοια με τα σημερινά μνημονιακά ΜΜΕ κριτική. Τα θέματα λύνονταν κάπως πιο δυναμικά από τον Φελντκομαντάντ, ο οποίος ελάμβανε αυστηρές αποφάσεις για όσους δεν πλήρωναν τους λογαριασμούς του ηλεκτρικού ή του ύδατος, αλλά θα πρέπει να υπογραμμίσουμε ότι αναφορικά με τις κατασχέσεις κατοικιών λόγω χρεών το καθεστώς δεν ήταν εντελώς ανεξέλεγκτο, καθώς το Γερμανικό Φρουραρχείο ήθελε να ενημερώνεται προηγουμένως!
Ο Γερμανός οικονομολόγος και διπλωμάτης Καρλ Κλόντιους, που ήρθε επανειλημμένα κατά τη διάρκεια της Κατοχής στην Ελλάδα, λειτουργώντας στη χώρα μας ως οικονομικός γκαουλάιτερ, είναι εκείνος που, αφού μελέτησε σχολαστικά τις δυνατότητες της ελληνικής οικονομίας, οργάνωσε τη λεηλασία της μέχρι τελευταίας ικμάδας της. Κατά μεγάλο μέρος σ’ εκείνον οφείλεται και η μεγάλη πείνα που έζησε ο ελληνικός λαός.
Ως ιστορική λεπτομέρεια θα αναφέρω ότι ο Κλόντιους, που προς τα τέλη του πολέμου είχε χαρακτηρισθεί από τους Συμμάχους ως εγκληματίας πολέμου, συνελήφθη από τα ρωσικά στρατεύματα στη Ρουμανία και όλως απροόπτως μεταστράφηκε από τον ναζισμό στον κομμουνισμό. Ως έμπιστος του Στάλιν πλέον στα πρώτα μεταπολεμικά χρόνια εμφανίστηκε στο Βελιγράδι επικεφαλής σοβιετικής οικονομικής αποστολής, έχοντας ως κύριο μέλημά του μεταξύ άλλων τη χρηματοδότηση του …Δημοκρατικού Στρατού Ελλάδας!

Διαχρονικές συμπεριφορές

Δυστυχώς στα διάφορα επίπεδα της δημόσιας ζωής σημειώθηκαν εκείνη την εποχή παραφωνίες σε σχέση με το κοινό αίσθημα. Όταν γίνονται αναφορές και συσχετισμοί συγκεκριμένων προσώπων και συγκεκριμένων συμπεριφορών, με αναγωγή στην κατοχική περίοδο 1941-44, συχνά ακούγεται και ένας επιεικής λόγος για κάθε υπόλογο ή ένοχο. Μερικές φορές όμως η «συνωμοσιολογία» είναι κατώτερη της πραγματικότητας και εγκυμονεί ο κίνδυνος της γενικής απαξίωσης.
Πόσοι είναι εκείνοι που υπηρέτησαν εθελοντικά τους κατακτητές, ενώ εγκαίρως μεταστράφηκαν και μεταπήδησαν σε πολιτικούς χώρους, ιδίως σε χώρους «της μόδας», όπως ήταν η Αριστερά στο τέλος της Κατοχής; Πόσες χιλιάδες Έλληνες μετανάστευσαν στο Ράιχ με τη θέλησή τους; Πόσοι κερδοσκόπησαν ως προμηθευτές των κατακτητών ή επιδόθηκαν σε μαυραγορίτικες δουλειές; Ποτέ δεν θα δοθεί μια σαφής απάντηση, διότι αυτά όλα είναι φαινόμενο της μικρής ιστορίας, της λεπτομέρειας. Με την ίδια ακριβώς λογική, δεν θα δικαιωθούν ποτέ όσοι προτίμησαν να πεινάσουν και να υποφέρουν για να μην προστρέξουν στον κατακτητή και επωφεληθούν απ’ αυτόν.
Στην Κατοχή η τάξη των πολιτικών μηχανικών και εργοληπτών υπήρξε διχασμένη. Υπήρχαν πολλοί που αναζητούσαν μια καλή ευκαιρία για να αποκομίσουν οφέλη από την εκτέλεση τεχνικών έργων που απαιτούσε ο κατακτητής για να θωρακίσει τη στρατιωτική άμυνά του, αλλά υπήρχαν και άλλοι που συνειδητά αρνήθηκαν. Οι μεν πρώτοι θησαύρισαν, οι δε δεύτεροι απλώς πείνασαν.
Κάτι ανάλογο έγινε και με τους δημοσιογράφους εκείνης της εποχής. Κάποιοι προτίμησαν να εργασθούν ως «παπαγαλάκια» και κάποιοι άλλοι επέλεξαν την έντιμη πενία, κατεβάζοντας την πέννα τους. Τη θλιβερή ιστορία του Συγκροτήματος Λαμπράκη, που συνειδητά συνεταιρίστηκε με τη βερολινέζικη εταιρία «Mundus» (που ανήκε κατά 50% στο γερμανικό υπουργείο Προπαγάνδας του Γκαίμπελς και κατά 50% στο υπουργείο Εξωτερικών του Ρίμπεντροπ), δεν την ακολούθησαν όλοι οι άλλοι εκδότες, κάποιοι εκ των οποίων πήραν την ηρωική απόφαση να διακόψουν την έκδοση των εφημερίδων τους. Την ακολούθησε όμως ο Όθων Πικραμμένος (ο πατέρας του υπηρεσιακού πρωθυπουργού που διεξήγαγε τις τελευταίες εκλογές), την ακολούθησε ο μέγας τότε χαρτέμπορος Πετσόπουλος, την ακολούθησαν οι κορυφαίοι βιβλιοπώλες Ελευθερουδάκης και Κάουφμαν. Και αρκετοί άλλοι και άλλοι. Στο ίδιο πνεύμα προπαγάνδισαν τη συνεργασία με τον κατακτητή, με τον ένα ή τον άλλο τρόπο, επώνυμοι εκφραστές της κοινής γνώμης, όπως ο Σπύρος Μελάς, ο Παύλος Παλαιολόγος, ο Αλέκος Σακελλάριος κ.ά.
Το ίδιο συνέβη και στη μουσική, στις τέχνες, ακόμη και στη γλυπτική, όταν ένας νεαρός τότε καλλιτέχνης φιλοτέχνησε την προτομή του …Χίτλερ!

Το κυνήγι του χρυσού

Η αναζήτηση του πλούτου δεν ήταν απαραιτήτως το άπαν για τους συνεργάτες του κατακτητή, είτε με κουκούλες είτε χωρίς. Κάποιοι αποσκοπούσαν στην ικανοποίηση φιλοδοξιών, στην κατάληψη θέσεων και αξιωμάτων. Αλλά το χρυσάφι ήταν οπωσδήποτε το επίκεντρο – απαρασάλευτος κανόνας, απλώς με εξαιρέσεις.
Ακόμα και στον χώρο της εκκλησίας παρατηρήθηκαν τέτοια φαινόμενα. Το σκάνδαλο του Βατοπεδίου, που στα τελευταία χρόνια συγκλόνισε τη χώρα, έχει προϊστορία από τα χρόνια της Κατοχής – και ακόμη πιο πίσω. Χαριστικές ρυθμίσεις υπέρ της Μονής Βατοπεδίου είδαν το φως στο ΦΕΚ των κατοχικών κυβερνήσεων, ενώ τα ακίνητά της στη Θεσσαλονίκη, όπως και άλλων μοναστηριών του Αγίου Όρους, αξιοποιήθηκαν διαρκούσης της Κατοχής. Η αθωνική πολιτεία έχει ένα επιλήψιμο παρελθόν στα χρόνια εκείνα.
Όταν εισέβαλαν οι Γερμανοί τον Απρίλιο του 1941, το γερμανικό υπουργείο Πολιτισμού του Άλφρεντ Ρόζενμπεργκ είχε οργανώσει μια ιδιαίτερη και απόρρητη αποστολή. Επιφανειακά επιζητούσε να καταγράψει την πολιτιστική κληρονομιά της Ορθοδοξίας που περικλειόταν στο Άγιον Όρος. Μια πολυάριθμη αποστολή υπό έναν διαπρεπή Γερμανό βυζαντινόλογο, τον καθηγητή Νταίλγκερ (ο οποίος μάλιστα εξελέγη ξένος εταίρος της Ακαδημίας Αθηνών), και με τη συνεργασία δύο Ελλήνων, του μετέπειτα καθηγητή Θεολογίας Μάρκου Σιώτη και του πρώτου Έλληνα ιδρυτή ραδιοφωνικού σταθμού Τσιγγιρίδη, ασχολήθηκε με τους πνευματικούς θησαυρούς του Αγίου Όρους. Ό,τι περίπου έκανε πολλές δεκαετίες αργότερα το Ίδρυμα Λαμπράκη (με …διοικητή του Αγίου Όρους τον Σταύρο Ψυχάρη). Μόνο που τότε οι Γερμανοί αναζητούσαν κάτι πολύ περισσότερο: Το μυθικό Άγιο Δισκοπότηρο! Οι αποκρυφιστές της χιτλερικής Γερμανίας θεωρούσαν ότι αν το εντόπιζαν, όπως και τη λόγχη του Λογγίνου, θα κυριαρχούσαν στον δυτικό κόσμο.
Αλλά δεν συνέβησαν μόνον αυτά στο Άγιον Όρος. Πολλοί αγιορείτες μοναχοί, ελάχιστοι όμως ελληνικής καταγωγής, κατά διάφορους τρόπους συνεργάστηκαν με τους κατακτητές. Μεταπολεμικά κάποιοι εξ αυτών καταδικάστηκαν για δοσιλογισμό, ενώ κάποιοι άλλοι φυγαδεύτηκαν από τους …Βρετανούς. Ο φημισμένος Άγιος Σωφρόνιος δεν θα είχε αναδειχθεί, αν μεταπολεμικά δεν του παρεχόταν κατάλληλο άσυλο πρώτα στη Γαλλία και έπειτα στην Αγγλία, ύστερα από ενέργειες του δαιμόνιου ρασοφόρου Ντέιβιντ Μπάλφουρ, του γνωστού μας εφημερίου στο εκκλησάκι του νοσοκομείου «Ευαγγελισμός». Αποσχηματισμένος πλέον ο Μπάλφουρ και υπηρετώντας ως γραμματέας της βρετανικής πρεσβείας στην Αθήνα, αμέσως μετά την Απελευθέρωση, ενήργησε κατάλληλα για την αεροπορική απομάκρυνση του αγιορείτη Σωφρονίου (Σαχάρωφ) έξω από την Ελλάδα. Κάτι ανάλογο συνέβη και με άλλους αγιορείτες μοναχούς, που ήδη είχαν καταδικασθεί ως δοσίλογοι από την ελληνική δικαιοσύνη.

Ο αέναος δοσιλογισμός

Σε όσους θα είχαν γερά νεύρα για να εμβαθύνουν στο φαινόμενο του δοσιλογισμού της περιόδου 1941-44, θα συνιστούσα να φανούν επιεικείς στους ελάχιστους ιδεολόγους που μπορεί και να τυφλώθηκαν, παραγνωρίζοντας το εθνικό συμφέρον εις όφελος μιας όψιμης συνεργασίας με τον κατακτητή. Και τότε, όπως και σήμερα που συναντούμε στην καθημερινή ζωή μας κάποιους ελάχιστους φανατικούς μνημονιακούς που με παραδειγματική ευκολία κακίζουν τη δήθεν στρεβλή νοοτροπία των συμπατριωτών μας ως απόρροια της εν γένει κακοδαιμονίας μας, υπήρχαν σποραδικές και πάντως σπανιότατες φωνές υμνητών του κατακτητή, που «ήρθε να μας βάλει σε τάξη»!
Χωριστά από τις προπολεμικές φασιστικές κινήσεις που εμφανίστηκαν, με την έναρξη της Κατοχής είχαμε τη δραστηριοποίηση κάποιων συγκεκριμένων. Οι κυριότερες ήταν τρεις: η ΕΣΠΟ, το Εθνικοσοσιαλιστικό Κόμμα και τα ΕΕΕ.
Η πρώτη, της οποίας ο ακριβής τίτλος ήταν «Ελληνική Σοσιαλιστική Πατριωτική Οργάνωση», δημιουργήθηκε τις πρώτες μέρες που έφτασαν οι Γερμανοί στην Αθήνα. Ιδρυτές της ήταν δύο γιατροί, ο Γεώργιος Βλαβιανός και ο Γεράσιμος Πατρονικόλας (σύζυγος της αδελφής του Ωνάση και πατέρας της Μαριλένας) και μερικοί άλλοι γερμανόφιλοι. Στην οργάνωση έλαβαν μέρος αρκετοί άλλοι με παρόμοιες αντιλήψεις, μεταξύ των οποίων και ο αντισιωνιστής συγγραφέας Αριστείδης Ανδρόνικος, επίσης γιατρός, ενώ το 1948 μια παράδοξη απόφαση του Αρείου Πάγου την χαρακτηρίζει ως «πατριωτική» οργάνωση. Συμμετείχαν επίσης κάποιοι άλλοι επιστήμονες, επαγγελματίες, δημοσιογράφοι, ακόμα και λογοτέχνες.
Λιγότερο εύρος είχε το Εθνικοσοσιαλιστικό Κόμμα Ελλάδος υπό τον Γεώργιο Μερκούρη, ο οποίος το είχε ιδρύσει μερικά χρόνια πριν από τον πόλεμο, αλλά το είχε απαγορεύσει η δικτατορία Μεταξά. Το επανίδρυσε μαζί με κάποιους άλλους παράγοντες, μεταξύ των οποίων και ο άλλοτε βουλευτής του ΚΚΕ Μιχ. Τυρίμος, μόλις μπήκαν οι Γερμανοί στην Αθήνα και ο ίδιος, αφού απέτυχε να γίνει από τον Τσολάκογλου υπουργός του, αρκέστηκε να αναλάβει τη διοίκηση της Εθνικής Τράπεζας. Κόρη του αδελφού του ήταν η ηθοποιός και υπουργός Πολιτισμού του ΠΑΣΟΚ Μελίνα Μερκούρη, της οποίας η πολιτεία επί Κατοχής είναι άλλο ζήτημα. Το βέβαιο είναι ότι τουλάχιστον σε μια περίπτωση (κατά τη γραπτή μαρτυρία επώνυμου προσώπου), συναγελαζόμενη στα μπαρ με Γερμανούς αξιωματικούς και ελεεινούς μαυραγορίτες, «κάρφωσε» νεαρούς αντιστασιακούς με την προτροπή: «Πιάστε τους!»
Τέλος, μια άλλη πολιτική οργάνωση που συνεργάστηκε με τους Γερμανούς ήταν τα ΕΕΕ. Η προϊστορία της ανάγεται στα τέλη της δεκαετίας 1920, όταν με έδρα τη Θεσσαλονίκη έδρασε ως φιλοφασιστική κίνηση με έντονες αντισημιτικές θέσεις, αφού στη δράση της άλλωστε αποδίδεται ο εμπρησμός του εβραϊκού συνοικισμού Κάμπελ. Την αποτελούσαν τότε κυρίως γηγενείς Μακεδόνες βενιζελικής προέλευσης και σε κάποιες περιόδους τελούσε υπό τον έλεγχο γνωστών πολιτικών προσώπων, όπως ο Μίκης Μελάς, ο Φίλιππος Δραγούμης, ο Στυλιανός Γονατάς ή ο στρατηγός Θεόδωρος Μανέττας. Κατά την Κατοχή επανιδρύθηκε και την αρχηγία της ανέλαβε ο δικηγόρος Κων. Γούλας, που μετέφερε την έδρα της στην Αθήνα. Στην τελευταία κατοχική χρονιά (1944) προσπάθησε να συγκεντρώσει όλους τους γερμανόφιλους και είχε ως δημοσιογραφικό όργανο την εφημερίδα «Ακρόπολις», φυσικά χωρίς απήχηση. Τελικά, όταν άρχισε η αποχώρηση των Γερμανών, τα κυριότερα στελέχη της κατέφυγαν στη Βιέννη, όπου από αυτοεξόριστους Έλληνες χιτλερικούς σχηματίστηκε η κυβέρνηση Τσιρονίκου.
Στη Βιέννη βρέθηκαν τότε περί τις 2.000 αυτοεξόριστοι ελληνικής υπηκοότητας, καθώς και 700 ένστολοι που αποτελούσαν τη στρατιωτική μονάδα του συνταγματάρχη Γεωργ. Πούλου. Κάποιοι απ’ αυτούς θα επανακάμψουν στην Ελλάδα μετά την κατάρρευση του Τρίτου Ράιχ και ελάχιστοι θα αντιμετωπίσουν τη δικαιοσύνη, ενώ ορισμένοι θα καταλάβουν θέσεις στον κρατικό μηχανισμό, ακόμα και ως πανεπιστημιακοί καθηγητές.
Η δίωξη των πολιτικών δοσιλόγων στη μεταπελευθερωτική Ελλάδα υπήρξε υποτονική, αν και έγιναν ακόμα και θανατικές εκτελέσεις. Το γεγονός ότι η χώρα βρέθηκε σε εμφυλιοπολεμικό κλίμα άμβλυνε τα αντανακλαστικά της κοινωνίας. Εκεί όμως που σταδιακά εκμηδενίστηκαν οι όποιες επιπτώσεις από τη συνεργασία με τον κατακτητή ήταν στο θέμα των οικονομικών δοσιλόγων. Αυτό σήμαινε ότι όσοι απέκτησαν θησαυρούς στη διάρκεια μιας ξενικής κατοχής, μπορούσαν τώρα να τους γεύονται ελεύθερα, αν εξαιρέσουμε μια φορολογία που επιβλήθηκε στους «παρανόμως πλουτίσαντες». Με βάση περιουσίες, που με τέτοιο τρόπο αποκτήθηκαν, ανδρώθηκαν μεγάλες επιχειρήσεις και οικονομικά συγκροτήματα που διαδραμάτισαν πρωταγωνιστικό ρόλο στη μεταπολεμική Ελλάδα, εκ των πραγμάτων διαγράφοντας κάθε στιγματική αναφορά από το ένοχο παρελθόν. Και ως ευνόητη προέκταση, οικονομικώς πανίσχυρα τέτοια πρόσωπα (ή οι κληρονόμοι τους) βρέθηκαν στο επίκεντρο των εξελίξεων, άσκησαν παντοειδή επιρροή, έγιναν …ευεργέτες ή φιλοδόξησαν να έχουν ρόλο στην πολιτική.


Πηγή: http://fifo.blog-spot.gr
http://ellas-meeting.blogspot.gr/2015/01/blog-post_29.html

Ο Ελβετός αδιάφθορος στέλνει την συμμορία του μνημονίου στο Γουδή: Σας πτώχευσαν δολίως για να πλουτίσουν συμφέροντα – κοράκια!

 
Κάπου εδώ τελειώνει το βρωμερό παραμύθι που συγκάλυψε το έγκλημα.
Είναι όμως και η πληρης δικαίωση όλων αυτών που αγωνίστηκαν κατά της εγκληματικής συμμορίας και στιγματίστηκαν ως “συνωμοσιολόγοι”. ……..
Της Γεωργαντά, του Λογοθέτη, όλων εμάς που υποστηρίξαμε – τεκμηριώσαμε από το 2009 πως η Ελλάδα σύρθηκε δολίως στο ΔΝΤ, απλώς και μόνο για να βγάλουν δισεκατομμύρια σεσημασμένοι, διεθνείς συμμορίτες.
Ο καθηγητής Μάνφρεντ Γκέρτνερ, δεν θα μπορούσε να το πει πιο ξεκάθαρα. “Σας πτώχευσαν δολίως και έβγαλαν δισεκατομμύρια στις πλάτες σας”. Τα καθάρματα των CDS και των ακούρευτων ομολόγων.
Όποιος ήταν λοιπόν στο περιβάλλον Παπανδρέου, πλούτισε. Τόσο απλά.
Όταν ο Παπανδρέου δεχόταν τον σεσημασμένο απατεώνα Σόρος ως πρωθυπουργός, και έπειτα ο Σόρος δήλωνε ότι η Ελλάδα θα βγει από το Ευρώ, καταλαβαίνετε τι βαρύτητα αποκτούσε ο λόγος του. Με κοτζάμ πρωθυπουργό είχε συναντηθεί. Το ίδιο και με τον Ρουμπινί, που τα εδώ καθάρματα των ΜΜ”Ε” τον παρουσίαζαν και ως …Νομπελίστα!
Οι δηλώσεις περί τιτανικού, περί διεφθαρμένων και ετοιμοθάνατων που έκανε η πολιτική ηγεσία, αφού βεβαίως είχαν πουληθεί τα CDS, ήταν ο πυροκροτητής.
Το Τ3 – Τ10 του Προβόπουλου που εκτίναξε τα spreads των Ελληνικών ομολόγων, μέρος του ίδιου σχεδίου.
Απομένει να βρεθεί μία κυβέρνηση που θα οδηγήσει τα ντόπια καθάρματα του μνημονίου στο ειδικό δικαστήριο και θα στραφεί κατά των “κορακιών” με την απλούστατη κατηγορία της εσωτερικής πληροφόρησης. Κατηγορία που δεν χρειάζεται ούτε Χάγες ούτε τίποτα για να σταθεί.
Όταν ο Παπανδρέου στέλνει μυστικά τον Λαμπρινίδη να συναντηθεί με την Κλίντον, την ίδια ώρα που εκστομίζει το δημοψήφισμα, και ο γαμπρός της Κλίντον αγοράζει ομόλογα στο Discount πενταπλασιάζοντας τα λεφτά του, δεν χρειάζεται άλλη απόδειξη.
Όταν ο Σόρος βρίσκεται με τα ομόλογα και τα CDS της MFGlobal στα χέρια του τη νύχτα του δημοψηφίσματος, δεν χρειάζεται άλλη έρευνα.
Μόνο μια κυβέρνηση που θα φερθεί στην κατεύθυνση που γράφει και το ΠΑΡΟΝ:
Με προσφυγές στα ελληνικά και ξένα δικαστήρια, ζητώντας αποζημιώσεις δισεκατομμυρίων
Στημένες ήταν οι αξιολογήσεις που φούσκωσαν την κρίση, όπως αποκάλυψε ο καθηγητής ελβετικού πανεπιστημίου, ο Μάνφρεντ Γκέρτνερ
Χρυσό χαρτί πρόσφερε στην Ελλάδα ο καθηγητής Οικονομικών του ελβετικού πανεπιστημίου του St. Gallen Μάνφρεντ Γκέρτνερ με τις δηλώσεις του ότι οι υποβαθμίσεις της ελληνικής οικονομίας από τους τρεις οίκους αξιολόγησης Moody’s, Standard & Poor’s και Fitch ήταν αδικαιολόγητες και επέσπευσαν την κρίση. Ουσιαστικά ο κ. Γκέρτνερ, ο οποίος -για να πάρουν τέτοια δημοσιότητα οι θέσεις του- θεωρείται στο διεθνές οικονομικό περιβάλλον έγκυρος, υποστηρίζει ότι οι υποβαθμίσεις ήταν στημένες για να βουλιάξουν την ελληνική οικονομία και να κερδίσουν δισεκατομμύρια -όπως και έγινε- οι γνωστοί γύπες, τα κοράκια.
Είναι άσος στο μανίκι μας, που η κυβέρνηση -και, το σωστότερο, όλη η Βουλή- δεν μπορεί να αφήσει ανεκμετάλλευτο. Πρέπει να τον αξιοποιήσει αμέσως, προσφεύγοντας όχι μόνο με αγωγές αποζημίωσης στα δικαστήρια της χώρας μας, αλλά και στα διεθνή δικαστήρια, εναντίον των κορακιών αυτών για την τεράστια ζημιά που προκάλεσαν στην Ελλάδα. Οδήγησαν στην καταστροφή εκατοντάδες χιλιάδες επιχειρήσεις, 1.500.000 εργαζόμενους στην ανεργία και έναν λαό στην απόγνωση, στα συσσίτια και πολλούς -που δεν άντεξαν- στην αυτοκτονία.
Έχουμε πλέον με ονόματα και διευθύνσεις τους δολιοφθορείς που έπαιξαν τα βρώμικα παιγνίδια για να θησαυρίσουν τα αφεντικά τους, ρημάζοντας τον τόπο μας και στέλνοντας τον ελληνικό λαό 30 χρόνια πίσω, με άγνωστο πότε θα ξαναδεί άσπρη μέρα. Είναι δεδομένος ο ρόλος των τριών «οίκων αξιολόγησης» και είναι γνωστό ποιοι είναι από πίσω. Τους έχουν πληρώσει και άλλες χώρες, επομένως δεν θα είμαστε μόνοι στις αίθουσες των δικαστηρίων.
Αν η κυβέρνηση δεν θελήσει να… στενοχωρήσει τα αφεντικά της και δεν αξιοποιήσει τη χρυσή ευκαιρία που έχει η Ελλάδα να απαιτήσει αποζημιώσεις για τη μεγάλη ζημιά που προκάλεσαν στη χώρα οι τρεις αυτοί… οίκοι και μπλοκάρει ακόμη και τη συζήτηση στη Βουλή, που προφανώς θα ζητήσει η αξιωματική αντιπολίτευση και άλλα κόμματα, για προσφυγή στη Δικαιοσύνη κατά των διεθνών αρπακτικών, θα είναι η μεγάλη ντροπή και ατιμία κατά του ελληνικού λαού. Και τότε τον λόγο θα έχουν όλοι οι επιστημονικοί, επαγγελματικοί και κοινωνικοί φορείς, όπως έγινε όταν προσέφυγαν στο Συμβούλιο της Επικρατείας και ακύρωσαν στυγνές, ληστρικές αποφάσεις των κυβερνητικών συνεταίρων.
Τώρα είναι η ώρα της συσπείρωσης όλου του ελληνικού λαού, πέραν από κόμματα και… χρώματα, για να πάρουμε πίσω την ζωή μας που λεηλάτησαν οι γύπες, οι οποίοι βρίσκονται πίσω από τους κουστουμάτους «οίκους αξιολόγησης», που έχουν αποστολή να ρίχνουν χώρες και λαούς στον γκρεμό και να κερδίζουν ματωμένα εκατομμύρια. Όμως κάποια στιγμή δεν μπορεί να μην έρθει η ώρα τους…
ΜΑΚΗΣ ΚΟΥΡΗΣ/”ΤΟ ΠΑΡΟΝ”
[tolimeri.wordpress.com] 

http://www.triklopodia.gr/o-elvetos-adiafthoros-stelni-tin-simmoria-tou-mnimoniou-sto-goudi-sas-ptochefsan-dolios-gia-na-ploutisoun-simferonta-korakia/

ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΠΑΓΙΔΑ, ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΠΡΟΒΛΕΠΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΛΕΝΕ ΤΑ ΜΜΕ...ΘΑ ΠΑΘΕΤΕ ΠΛΑΚΑ!!!

Συνταγματογνωσία:

ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ:


Με πλειοψηφία 151 βουλευτών αλλάζουν τα σύνορα της χώρας. Άρθρο: 27 Παράγραφος 1.
Με πλειοψηφία 151 βουλευτών ξένα στρατεύματα εγκαθίσταται στη χώρα.Άρθρο: 27 Παράγραφος 2.
Με πλειοψηφία 180 βουλευτών εκχωρούνται συνταγματικές αρμοδιότητες
σε διεθνή όργανα. Άρθρο: 28 Παράγραφος 2
Με πλειοψηφία 151 βουλευτών γίνεται περιορισμός της εθνικής κυριαρχίας.Άρθρο: 28 Παράγραφος 3.
Απαγορεύεται πρόταση νόμων από τους πολίτες που δεν είναι Βουλευτές ήμέλη της κυβέρνησης.Άρθρο: 73 Παράγραφος 1.
Απαγορεύονται δημοψηφίσματα με πρωτοβουλία πολιτών. Άρθρο: 44 Παράγραφος 2.
Απαγορεύονται δημοψηφίσματα για νόμους που έχουν ήδη ψηφιστεί και αφορούν δημοσιονομικά θέματα. Άρθρο: 44 Παράγραφος 2.
Μόνο η Βουλή αναθεωρεί το Σύνταγμα. Άρθρο: 110 Παράγραφος 2.
Η αστυνομία μπορεί να απαγορεύσει τις δημόσιες υπαίθριες συναθροίσεις.Άρθρο 11. Παράγραφος 2.
Η Βουλή με πλειοψηφία 180 βουλευτών κηρύσσει κατάσταση πολιορκίας και
αναστέλλει άρθρα του Συντάγματος που αφορούν ατομικά δικαιώματα.Άρθρο 48. Παράγραφοι 1,6.
Η κάθε κυβέρνηση μπορεί να αλλάξει όπως θέλει το σύστημα κοινωνικής
ασφάλισης. Άρθρο 22. Παράγραφος 5.
Η κάθε κυβέρνηση μπορεί να αλλάξει όπως θέλει τον εκλογικό νόμο. Άρθρο 54 Παράγραφος 1.
Η κάθε κυβέρνηση μπορεί να αλλάξει όπως θέλει το νόμισμα της χώρας.Άρθρο 80. Παράγραφος 2.
Η κυβέρνηση επιλέγει τους προέδρους και αντιπροέδρους του
Συμβουλίου Επικρατείας, Αρείου Πάγου και Ελεγκτικού Συνεδρίου. Άρθρο: 90 Παράγραφος 5.
Η κυβέρνηση μπορεί να προσβάλλει τις προαγωγές,τοποθετήσεις,
μεταθέσεις, αποσπάσεις και μετατάξεις των δικαστικών λειτουργών.Άρθρο: 90 Παράγραφος 3.
Μόνο η Βουλή αποφασίζει για τη δίωξη των Βουλευτών. Άρθρο 61 Παράγραφος 2. Άρθρο 62 Παράγραφος 1.
Μόνο η Βουλή αποφασίζει για τη δίωξη μελών της κυβέρνησης ή όσων στο
παρελθόν διετέλεσαν μέλη της κυβέρνησης. Άρθρο 86 Παράγραφος 1.
Μόνο η Βουλή αποφασίζει για το ύψος των αποδοχών των Βουλευτών.Άρθρο 63 Παράγραφοι 1,2.
Παρέχει ειδική προστασία στις ναυτιλιακές επιχειρήσεις και στα
κεφάλαια εξωτερικού που εισάγονται στη χώρα μας. Άρθρο 107 Παράγραφος 1.
Δεν προβλέπεται καμία κύρωση σε Βουλευτές που ψήφισαν αντισυνταγματικούς νόμους

Δείτε το Σύνταγμα της Ελλάδος στην ιστοσελίδα της Βουλής των Ελλήνων:http://www.hellenicparliament.gr/Vouli-ton-Ellinon/To-Politevma/Syntagma/ ΣΟΡΥ….


ΟΙ Δ
ΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΜΑΣ ΚΟΡΟΙΔΕΨΑΝ 

ΠΗΓΗ 
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters