Τετάρτη 28 Ιανουαρίου 2015

Φύρερ, τον ήπιαμε... (video)


Ο Χίτλερ μαθαίνει για την νίκη του Τσίπρα !
 


 
http://greki-gr.blogspot.gr/2015/01/video_28.html

Νέα έρευνα: Απλά συμπτώματα που ίσως δείχνουν καρκίνο αλλά δυστυχώς τα αγνοείτε

1 
Μία νέα μελέτη καταδεικνύει ότι οι μισοί ασθενείς που εκδηλώνουν συμπτώματα ύποπτα για καρκίνο, τα αγνοούν, αποφεύγοντας να πάνε στο γιατρό, προκειμένου να εξεταστούν.
Στο πλαίσιο της μελέτης, οι επιστήμονες του οργανισμού Cancer Research UK εξέτασαν στοιχεία από περισσότερους από 1.700 μεσήλικες και ηλικιωμένους εθελοντές, ηλικίας 50 ετών και άνω.
Όλοι τους ρωτήθηκαν αν παρατήρησαν στο σώμα τους κάποια ύποπτη αλλαγή, από μία λίστα με 17 παραμέτρους που τους έδωσαν.
Μετρικά από τα συμπτώματα αυτά αφορούσαν σε καρκίνο και περιλάμβαναν:
– Ανεξήγητη απώλεια βάρους
– Δυσκολία στην κατάποση
– Πληγή που δεν έκλεινε
– Επίμονος βήχας
– Βραχνάδα στη φωνή
– Ανεξήγητο οζίδιο κάπου στο σώμα
– Μακροχρόνια αλλαγή στις συνήθειες κένωσης του εντέρου ή της ουροδόχου κύστεως
– Αίμα στα ούρα ή στα κόπρανα
– Αλλαγή σε μία ελιά του δέρματος
Σύμφωνα με τις απαντήσεις των εθελοντών, περισσότεροι από 900 είχαν παρουσιάσει κάποιο από αυτά τα συμπτώματα, κατά το τελευταίο τρίμηνο.
Όταν, όμως, οι επιστήμονες ρώτησαν αναλυτικά τους 50 από αυτούς, με μεγάλη τους έκπληξη διαπίστωσαν ότι το 45% δεν είχαν απευθυνθεί ακόμα σε έναν γιατρό.
Μάλιστα, όπως δημοσιεύεται στη «Βρετανική Επιθεώρηση Γενικής Ιατρικής» (BJGP), οι δικαιολογίες που προφασίστηκαν ήταν πολλές. Στην πλειοψηφία των περιπτώσεων, οι ασθενείς ήλπιζαν ότι τα συμπτώματα θα περάσουν από μόνα τους ή πως οφείλονται στην ηλικία τους, δεν ήθελαν να σπαταλήσουν αδίκως τον χρόνο των γιατρών, ήταν στωικοί άνθρωποι που αντέχουν τις κακουχίες ή δεν εμπιστεύονταν το σύστημα Υγείας.
Φυσικά, υπήρξαν και οι πιο ειλικρινείς, οι οποίοι παραδέχτηκαν πως φοβούνταν ότι θα ακούσουν πως έχουν καρκίνο.
«Η συμβουλή που δίνουμε στον κόσμο είναι απλή: αν επιμένει, ελέγξτε το», δήλωσε ο δρ Ρίτσαρντ Ρουπ, επικεφαλής της Έρευνας για τον Καρκίνο στον Cancer Research UK και το Βασιλικό Κολέγιο Γενικών Ιατρών (RCGP) της Βρετανίας.
Για ακόμη μία φορά με αφορμή την έρευνα, οι ειδικοί τονίζουν ότι η έγκαιρη διάγνωση του καρκίνου μπορεί να κάνει τη διαφορά στην επιβίωση και επομένως κάθε επίμονο σύμπτωμα για πάνω από δύο έως τέσσερις εβδομάδες πρέπει οπωσδήποτε να ελέγχεται από έναν γιατρό.


onmed
 http://www.xorisoria.gr

Τι είχε πει ο Χίτλερ για τους Έλληνες και το πώς στέκουν μπρος το Θάνατο! [Βίντεο]

1 
Μέσα στην παράνοια του και την τρέλα του είχε πει και μια αλήθεια….Ήταν 4 Μαΐου 1941 όταν ο Χίτλερ έκανε μια δήλωση στο Ράιχσταγκ η οποία προκάλεσε μεγάλη αίσθηση στην παγκόσμια κοινότητα και η οποία (κατά περίεργο λόγο) δεν έχει λάβει την σημασία που της άξιζε από τον Ελληνικό τύπο και γενικά τα ελληνικά ΜΜΕ.
Η δήλωση αυτή ήταν η εξής:

«Χάριν τής ιστορικής αληθείας οφείλω νά διαπιστώσω ότι μόνον οί Ελληνες, εξ” όλων τών αντιπάλων οί οποίοι μέ αντιμετώπισαν, επολέμησαν μέ παράτολμον θάρρος καί υψίστην περιφρόνησιν πρός τόν θάνατον…»
Και πως να μην το πει; Η Ελλάδα είναι η μοναδική χώρα αναγκάστηκε να αντιμετωπίσει 4 αντιπάλους ταυτόχρονα, την Αλβανία, την Βουλγαρία, την Ιταλία και την Γερμανία. Κι όμως άντεξε, κι όμως ΑΝΤΙΣΤΑΘΗΚΕ.
Και θα πούνε πολλοί, ανθέλληνες ή απλά ανιστόρητοι, ότι ήταν αναγκασμένη να αντισταθεί, οπότε δεν είναι και κάποιο επίτευγμα που χρειάζεται εξύμνηση, ούτε καν αναφορά. Για να δούμε όμως ποιες χώρες αντιστάθηκαν τότε και για πόσο:
1) Ελλάδα – 219 ημέρες!
2) Νορβηγία – 61 ημέρες
3) Γαλλία – 43 ημέρες (παρά την τεράστια δύναμη της)
4) Πολωνία – 30 ημέρες
5) Βέλγιο – 18 ημέρες
6) Ολλανδία – 4 ημέρες
7) Γιουγκοσλαβία – 3 ημέρες
8) Δανία (0 ημέρες!) Είναι γνωστή η ιστορία που ο Δανός βασιλιάς παρέδωσε το στέμμα του σε ένδειξη υποταγής στον μοτοσικλετιστή(!!!!!!!) του Χίτλερ που απλά πήγε να μεταφέρει την αίτηση για διέλευση των ναζιστικών στρατευμάτων.
9) Λουξεμβούργο – 0 ημέρες
10) Τσεχοσλοβακία – 0 ημέρες
Εντύπωση προκαλεί το ότι οι περισσότερες χώρες που βρίσκονται κάτω από την Ελλάδα ήταν αναμφισβήτητα ανώτερες σε υλικό εξοπλισμό και οικονομική δύναμη.
Άρα βλέπουμε πόσο δίκιο είχε ο Χίτλερ…Το θέμα είναι ότι ένας τόσο αδίστακτος, εγωιστής και παράφρονας άνθρωπος αναγκάστηκε να παραδεχτεί και να εξυμνήσει τον Ελληνικό λαό, και σήμερα μια πολιτικός που εκπροσωπεί την ίδια χώρα, μιλάει τόσο υποτιμητικά για τον ίδιο λαό…
Δυστυχώς όμως έχουμε δώσει και μεις δικαιώματα, για αυτό εμείς είμαστε αυτοί που πρέπει να αποκαταστήσουμε την τάξη, όπως αναφέρει το απόσπασμα στο panagiamegalohari.gr



makeleio.gr
 http://www.xorisoria.gr/

Η έλευση της γενετικής διαστροφής – Υβρίδια Ανθρώποι-ζώα (Βίντεο)

1 
Ξέρετε ότι σε όλο τον κόσμο, πολλοί επιστήμονες έχουν την πρόθεση για τη δημιουργία εξαιρετικά παράξενων χιμαιρών, που προκύπτουν από τη συγχώνευση γονιδίων των ανθρώπων και ζώων. Κατά την τελευταία δεκαετία, στον τομέα της γενετικής τροποποίησης δεν είχαμε εξαιρετική πρόοδο. Σήμερα φοιτητές είναι κυριολεκτικά σε θέση να δημιουργήσουν νέες μορφές ζωής ακόμα και στο γκαράζ τους.
Δυστυχώς, ο νόμος δεν συμβαδίζει με την επιστημονική πρόοδο, και σε πολλές χώρες υπάρχουν πολύ λίγα όρια σε αυτό που οι επιστήμονες σιωπηρά επιτρέπεται να κάνουν.
Όπως θα δείτε παρακάτω στο βίντεο σε εργαστήρια σε όλο τον κόσμο είναι πλέον δυνατόν να δημιουργηθούν ενοχλητικά υβριδικά πλάσματα, ανθρώπου – ζώου. Μπορείτε να φανταστείτε τι είδους πειράματα θα μπορούσαν να συμβαίνουν στις σκοτεινές γωνίες των μυστικών εργαστηρίων.
Τι θα συμβεί αν αυτά τα πλάσματα αρχίσουν να ζευγαρώσουν; Οι επιστήμονες είναι εξαιρετικά ενθουσιασμένοι από το να πηγαίνουν πέρα ​​από τα όρια της γνώσης, αλλά με αυτά που κάνουν θα μπορούσαν να προκαλέσουν συνέπειες εντελώς αδιανόητες.
Μόλις τις προάλλες έμαθα για τη δημιουργία ποντικών που περιέχουν ένα ανθρώπινο τεχνητό χρωμόσωμα «σε κάθε κύτταρο του σώματός τους.» Πώς, λοιπόν, θα πρέπει να καθορίσουμε αυτά τα πλάσματα; Φυσικά δεν είναι πλέον πραγματικά ποντίκια.
Οι επιστήμονες αποκαλούν το «σημείο καμπής» που θα μπορούσε να οδηγήσει σε πολλούς τύπους για νέες ιατρικές θεραπείες.
Ωστόσο, αυτά τα πειράματα συνεχίζονται. Μόνο τους τελευταίους μήνες, οι επιστήμονες από το Πανεπιστήμιο του Wisconsin και το Πανεπιστήμιο του Ρότσεστερ έχουν δημοσιεύσει στοιχεία για νευρωνικά ανθρώπου-ζώου
Οι ερευνητές από το Wisconsin με ένεση ανοσοτοξίνης στα ποντίκια καταστρέφουν ένα μέρος του εγκεφάλου τους τον ιππόκαμπο, που σχετίζεται με τη μάθηση, τη μνήμη και τη χωρική λογική, και την μετατροπή τους σε ημι-αμοιβάδες. Έτσι αντικατασταθούν τα κατεστραμμένα κύτταρα με τα κύτταρα που προέρχονται από ανθρώπινα έμβρυα. Τα κύτταρα αυτά πολλαπλασιάζονται και οι χίμαιρες ανέκτησαν την ικανότητα να εξελιχθούν.
Πριν από δύο χρόνια η Βρετανική Ακαδημία Ιατρικών Επιστημών δημοσίευσε μια πρωτοποριακή έκθεση με θέμα «τα ζώα που περιέχουν ανθρώπινο υλικό.» Η έκθεση κατέληξε στο συμπέρασμα ότι το μεγαλύτερο μέρος της έρευνας για χίμαιρες επιτρέπεται από τη νομοθεσία του Ηνωμένου Βασιλείου.
Αλλά επεσήμανε επίσης μια σειρά από πειράματα που δεν πρέπει (ακόμη) να γίνουν γνωστά, λόγω των ισχυρών αντιρρήσεων δεοντολογικού χαρακτήρα. Ένα από αυτά είναι η εκτροφή των ζώων που περιέχουν ανθρώπινα ωάρια ή σπέρμα. Μια άλλη είναι να δημιουργηθεί ένα μη ανθρώπινο πρωτεύον, αλλά με έναν εγκέφαλο εξανθρωπισμένο.
Δυστυχώς, τέτοιες πρακτικές είναι σήμερα σε εξέλιξη σε όλο τον πλανήτη, πολλά παράξενα πειράματα που διεξάγονται για υβρίδια ανθρώπου-ζώου σε όλον τον κόσμο, σύμφωνα με ένα πρόσφατο άρθρο που δημοσιεύθηκε στο Slate
Εδώ είναι μερικοί τρόποι με τους οποίους συνδυάζονται άνθρωποι και ζώα…
– Κουνέλι που περιέχει ανθρώπινα κύτταρα
– Χοίροι με το ανθρώπινο αίμα
– Πρόβατα που φέρουν ανθρώπινο ήπαρ
– Αυγά που περιέχουν ανθρώπινα κύτταρα
– Πρωτεΐνες ανθρώπου σε γάτες
Και αυτά είναι μόνο τα πειράματα που έχουμε τη δυνατότητα να γνωρίζουμε. Τι είδος ασθένειες μπορούν να προκαλέσουν και τι διεστραμμένα πειράματα μπορούν κρυφά να συμβαίνουν, δεν έχουμε την παραμικρή ιδέα.
Δείτε ένα σχετικό βίντεο:




http://www.xorisoria.gr/

Περιμένουμε να κινηθούν οι εισαγγελείς...



Γράφει ο Κλεισθένης 

Οι εκλογές τέλειωσαν, αρέσει δεν αρέσει σε μερικούς έχουμε κυβέρνηση.

Το επόμενο βήμα είναι η κινητοποίηση των εισαγγελέων.

Η εντολή του λαού προς το δικαστικό σώμα ήταν σαφής, "τιμωρήστε τους φταίχτες".

Έχουν μαζευτεί πολλά στην μνήμη των πολιτών. Σκάνδαλα, αντισυνταγματικές πράξεις, συγκαλύψεις, ποινικά και αστικά αδικήματα. Θα μείνουν ατιμώρητα;

Το δικαστικό σώμα χρειάζεται, ιδιαίτερα τώρα, την πλήρη στήριξη της κυβέρνησης και του λαού.

Η δικαιοσύνη οφείλει να διαλευκάνει όσα καταγγέλθηκαν την προηγούμενη περίοδο.

Πως και γιατί μπήκαμε στο μνημόνιο; Θα μείνει αναπάντητο, θα μείνει ατιμώρητο;

Η μετατροπή του cd σε flash stick απ' τον Παπακωνσταντίνου, η απόκρυψη απ' την λίστα των συγγενών του Θα μείνουν ατιμώρητα;

Η παραμονή των λιστών Λαγκάρντ κτλ στα συρτάρια θα μείνει ατιμώρητη;

Η συνεχής και αισχρή φοροκλοπή, το λαθρεμπόριο καυσίμων, το ξεπούλημα των δημόσιων οργανισμών, μπιρ παρά, θα μείνουν ατιμώρητα;

Οι εμπνευστές και εκτελεστές των αντεθνικών διαταγμάτων που κουρέλιασαν το σύνταγμα θα μείνουν ατιμώρητοι;

Είναι δυστυχώς μεγάλη η λίστα των όσων έγινα την περίοδο των μνημονίων και όχι μόνο. Τι θα κάνουν οι εισαγγελείς;

Θα δραστηριοποιηθούν, θα κινήσουν τις απαραίτητες διαδικασίες για την παραδειγματική τιμωρία όσων βρεθούν ένοχοι; ή θα προφασιστούν έλλειψη πολιτικής βούλησης;

Η λαϊκή βούληση πάντως είναι υπέρ της παραδειγματικής τιμωρίας όσων κατέστρεψαν την χώρα παραδίδοντάς την στα νύχια των διεθνών και ντόπιων τοκογλύφων.

Το πρόσφατο εκλογικό αποτέλεσμα δίνει την εντολή στους εισαγγελείς να κινηθούν αυτόνομα και ανεξάρτητα, όπως ορίζει και το σύνταγμα, έτσι ώστε οι "προδότες" και τα "λαμόγια" να πάνε εκεί που τους αξίζει, ΦΥΛΑΚΗ.

Εμείς, οι πολίτες, περιμένουμε και αγρυπνούμε.

Ίδωμεν. 

http://kostasxan.blogspot.gr/2015/01/blog-post_326.html

Τελικά η ψυχή ζυγίζει 21 γραμμάρια;

Πρόκειται για ένα θέμα το οποίο βασανίζει την ανθρώπινη κοινότητα περισσότερο από έναν αιώνα... Πρώτος έθιξε το θέμα το 1907 ο Αμερικανός γιατρός Duncan Macdugall του
Haverhill της Μασαχουσέτης, ο οποίος έκανε το "μακάβριο" πείραμα να μετράει το βάρος των ασθενών του λίγο πριν πεθάνουν, και αμέσως μετά το θάνατό τους.

Τα αποτελέσματα; 21 γραμμάρια, 21 γραμμάρια ήταν αυτά που έχανε ο κάθε νεκρός αμέσως μετά το θάνατο του! Μη έχοντας να δώσει κάποια άλλη επιστημονική εξήγηση, ο γιατρός υπέθεσε ότι τα 21 γραμμάρια είναι το βάρος της ψυχής.

Αν και για πολλούς υπερβολική, η υπόθεση αυτή δεν έχει καταρριφθεί ακόμη από τη σύγχρονη επιστήμη. Παρόλα αυτά, η μείωση του βάρους μπορεί επίσης να οφείλεται στην εκπνοή και την ατμοποίηση, και σήμερα οι περισσότεροι επιστήμονες θεωρούν ότι τα αποτελέσματα εκείνων των πειραμάτων αντικατοπτρίζουν κυρίως το πνεύμα της εποχής για την ύπαρξη της ψυχής παρά ένα πραγματικό φαινόμενο.

Ο γιατρός είχε απάντηση και γι' αυτό:

Η απώλεια του βάρους δεν θα μπορούσε να ήταν από την υγρασία που βγαίνει με την εκπνοή και την εξάτμιση του ιδρώτα καθώς τους υπολόγισε αυτούς τους δύο παράγοντες και βρήκε πως είναι μισό γραμμάριο κάθε λεπτό, ενώ στο πείραμά του υπάρχει απότομη απώλεια του βάρους (21 γραμμάρια στο πρώτο του test) μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα που δεν μπορεί να εξηγηθεί με τα μέχρι τώρα δεδομένα.

Επίσης δεν θα μπορούσε να ήταν από κόπρανα των εντέρων καθώς θα μπορούσαν τα σπλάχνα να κινηθούν μεν απότομα αλλά ο γιατρός το είχε αυτό υπολογίσει και θα παρέμεναν τα κόπρανα όπως και τα ούρα της κύστης πάνω στο κρεββάτι. Βεβαίως η όποια εξάτμιση των ουσιών αυτών θα ήταν σταδιακή και σε καμία περίπτωση απότομη σε λίγα δευτερόλεπτα.

Επιπροσθέτως, δε θα μπορούσε να ήταν από τον συνολικό αέρα που υπάρχει στα πνευμόνια, καθώς ανέβηκε τόσο ο ίδιος ο γιατρός για να δοκιμάσει όσο και οι βοηθοί του, εκπνέοντας όσο το δυνατόν περισσότερο την μία φορά και εισπνέοντας με όλη την δύναμη την άλλη, και δεν υπήρξε καμία μεταβολή στην ζυγαριά.

Τέλος, ο γιατρός συνέχισε τα πειράματά του σε 15 σκυλιά στα οποία πειράματα όμως δεν παρατηρήθηκε καμία μεταβολή στο βάρος κατά την διάρκεια του θανάτου των ζώων. Το συγκεκριμένο αποτέλεσμα δεν τον ανησύχησε καθόλου αφού πίστευε πως τα ζώα δεν έχουν ψυχή όπως οι άνθρωποι, άρα δεν έπρεπε να χάσουν καθόλου βάρος σύμφωνα πάντα και με το θρησκευτικό δόγμα του γιατρού.

Το συμπέρασμα λοιπόν είναι το εξής: αν και το ζήτημα "άνοιξε" έναν αιώνα πριν, ακόμη δεν έχει βρεθεί λύση στο αίνιγμα αυτό...
 
http://ksipnistere.blogspot.gr/2015/01/21_28.html

Γιατί τα αρνητικά συναισθήματα μας καταστρέφουν

Όταν μέσα μας φωλιάζει ο φόβος και όλα τα αρνητικά συναισθήματα που πηγάζουν από αυτόν, τότε η ενέργεια που κυκλοφορεί σε μεσημβρινούς (ποταμούς ενέργειας) μέσα μας μπλοκάρεται με αποτέλεσμα το κάθε όργανο που τροφοδοτείται ενέργεια από τον μεσημβρινό που έχέι το μπλοκάρισμα να χάνει την ενέργεια του και να ασθενεί (α-σθένεια έλλειψη σθένους, έλλειψη ενέργειας). Τα αρνητικά συναισθήματα διαμέσου των τσάκρας επιδρούν στον υποθάλαμο και στη συνέχεια στην υπόφυση και επηρεάζουν πλήρως την έγκριση όλων των ορμονών του σώματος μας, όπως προκαλούν την έγκριση χημικών ουσιών όπως της αδρεναλίνης, της κορτιζόλης, της υπερβολικής χοληστερίνης και ινσουλίνης, οι οποίες δηλητηριάζουν όλα τα όργανα του σώματος μας και τα αιμοφόρα αγγεία μας.
Τα αρνητικά συναισθήματα απενεργοποιούν το ανοσοποιητικό μας σύστημα (διαμέσου του τσάκρα του καρδιακού πλέγματος) και κατ’ αυτό τον τρόπο όλοι οι υιοί και τα μικρόβια, καρκινικά κύτταρα που κυκλοφορούν μέσα μας επιτίθενται στον οργανισμό και τον καταβάλουν. Το κυριότερο όμως ο φόβος, η αμφιβολία, η αγωνία και η ανησυχία μας οδηγούν σε μία αμυντική στάση, η οποία μας παρεμποδίζει την αυθόρμητη ροή της νοημοσύνης και έμπνευσης που δεχόμαστε από την Πηγή μας.
Τα αρνητικά συναισθήματα μας δημιουργούνται όταν αμφιβάλλουμε ότι κάποια ανάγκη μας δεν θα πραγματοποιηθεί ή κυρίως φοβάμαι ότι δεν θα πραγματοποιηθεί.
Το κακό με τους ενήλικες είναι ότι κρατάμε το φόβο, το θυμό, μέσα μας, με αποτέλεσμα να σταματάμε τη ροή της ενέργειας μέσα μας, να στέλνουμε μήνυμα στον υποθάλαμο και στη συνέχεια στην υπόφυση να εκκρίνει υπερβολικά ορισμένες ορμόνες που μας καταστρέφουν την υγεία μας, όπως της κορτιζόλης, αδρεναλίνης, ινσουλίνης, χοληστερίνης ή να προκαλούν τη μείωση της θυροξίνης που καταστρέφει κυριολεκτικά το μεταβολισμό μας. Τα συναισθήματα όπως κι όλες οι ανθρώπινες εκδηλώσεις είναι ενέργεια η οποία πάλλεται σε ορισμένες συχνότητες. Είναι ενέργεια που φουντώνει, εξαπλώνεται και πρέπει να την αφήσουμε να ρέει και να φύγει. Είναι ένα κύμα ενέργειας, το όποιο αν το μπλοκάρουμε με το να το κρατήσουμε μέσα μας, μας κάνει τεράστια ζημιά.
Αν δείτε τα παιδιά δεν κρατούν αρνητικά συναισθήματα. Παίζουν, θυμώνουν
Εγώ έπαθα Σκλήρυνση κατά Πλάκας διότι κράτησα μέσα μου το μίσος, το θυμό, τις ενοχές. Η αρνητική ενέργεια των αρνητικών μου συναισθημάτων διαμέσου του 4ου τσάκρα, του τσάκρα της καρδιάς παραπλάνησαν το ανοσοποιητικό μου σύστημα και το έκαναν να βλέπει τμήματα του σώματος μου, σαν εχθρούς του.
Δυστυχώς ο περισσότερος κόσμος εθίζεται στα αρνητικά συναισθήματα (ενοχή, φόβο..) με την διαδικασία της εκκρίσεως πεπτιδίων και της εισβολής τους στα κύτταρα μας διαμέσου των ανάλογων υποδοχέων.
O Herbert Benson πρόεδρος του Harvard Medical School’s Mind – Body Medical Institute μας λέει ότι σκέψεις γεμάτες φόβο και stress, οδηγούν σε έγκριση στρεσογόνων ορμονών όπως της νορεπινεφρίνης που εμποδίζουν όλες της φυσικές θεραπευτικές δυνάμεις του σώματος μας να δράσουν. Μπορεί οι στρεσογόνες αυτές σκέψεις να μην πραγματοποιηθούν ποτέ, αλλά η ζημιά που προκαλούν είναι η ίδια..
Η κύρια όμως ορμόνη που εκκρίνεται από τα επινεφρίδια όταν κυριαρχούμαστε από αρνητικές σκέψεις, είναι η κορτιζόλη. Σύμφωνα με τον Dr Bruce McEwen διευθυντή νευροενδοκρινολογίας στο Rockefeller University στο New York University, η έκκριση κορτιζόλης φθείρει τον εγκέφαλο, οδηγεί σε ατροφία τα εγκεφαλικά κύτταρα και προκαλεί απώλεια μνήμης. Επίσης αυξάνει την πίεση αλλά και το σάκχαρο στο αίμα, με αποτέλεσμα την αρτηριοσκλήρυνση και την ανάπτυξη καρδιακών ασθενειών.
Το κυριότερο αρνητικό συναίσθημα είναι ο φόβος.



Ένας ασθενής με Σκλήρυνση κατά πλάκας στην Αμερική συνειδητοποίησε ότι έπαθε αυτή την ασθένεια επειδή ένοιωθε ένα διαρκή φόβο, μια μόνιμη απειλή. Ο διαρκής φόβος του έθετε σε συνεχή συναγερμό τα επινεφρίδια τα οποία ήταν υποχρεωμένα να παράγουν συνεχώς κορτιζόλη και να φθείρουν ανεπανόρθωτα το σώμα του. Περιέγραψε το φόβο του, την διαρκή απειλή που δεχόταν και έθετε σε λειτουργία τα επινεφρίδια, σαν τον συναγερμό που κτυπά όταν η πόρτα παραβιάζεται από διαρρήκτες. Για το σώμα μας, ο φόβος είτε είναι πραγματικός είτε είναι φανταστικός, έχει τα ίδια αρνητικά αποτελέσματα, την έκκριση της κορτιζόλης.
Όπως μας εξηγεί ο Dr Alex Loyd, τα πάντα ελέγχονται από τον μεταιχμιακό ή συναισθηματικό εγκέφαλο και συγκεκριμένα του υποθάλαμου, οποίος ελέγχει τα εξής: 1ον την αρτηριακή πίεση του αίματος, 2ον την θερμοκρασία του σώματος, 3ον την ρύθμιση των υγρών του σώματος μας δια μέσου της δίψας και της λειτουργίας των νεφρών, 4ον την συσταλτικότητα της μήτρας, 5ον την έκκριση γάλακτος από το στήθος, 6ον την συναισθηματική μας διαδικασία, 7ον την αυξητική ορμόνη, 8ον τα επινεφρίδια, 9ον την ορμόνη του θυρεοειδή αδένα και 10ον την λειτουργία των σεξουαλικών οργάνων.
Η διαδικασία της δημιουργίας κορτιζόλης: ο υποθάλαμος που λαμβάνει σήμα κίνδυνου, διαμέσου του τρίτου ματιού, όταν διακατεχόμαστε από στρες και αρνητικά συναισθήματα, εκκρίνει την ορμόνη CRH (Corticotropin Releasing Hormone), ορμόνη που διεγείρει την υπόφυση για να παράγει την ορμόνη ACTH. Η ορμόνη ACTH (Adrenocorticotropic Hormone), που εκκρίνεται από τον πρόσθιο λοβό της υπόφυσης, διεγείρει την έκκριση της κορτιζόλης από τα επινεφρίδια.
Σύμφωνα με την Ιατρική σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών, η κορτιζόλη αυξάνει το σάκχαρο του αίματος διασπώντας το γλυκογόνο και προωθώντας τη μετατροπή των αμινοξέων σε γλυκόζη στο ήπαρ, διαδικασία που ονομάζεται γλυκονεογένεση. Για το λόγο αυτό η κορτιζόλη είναι μια διαβητογόνος ορμόνη. Από την άλλη πλευρά ενισχύει τον καταβολισμό των πρωτεϊνών. Η μυϊκή μάζα ελαττώνεται, ενώ παρουσιάζεται και οστεοπορωτική δράση. Με την παρουσία της κορτιζόλης, το λίπος έχει την τάση να συγκεντρώνεται στον τράχηλο και τον κορμό. Η κορτιζόλη καταστέλλει το ανοσοποιητικό σύστημα, και κυρίως τα λεμφοκύτταρα, ενώ περιορίζει την εκδήλωση της φλεγμονώδους απάντησης. Με τον τρόπο αυτό, αυξάνεται η επιρρέπεια του οργανισμού απέναντι στις λοιμώξεις. Λόγω κατακράτησης χλωριούχου νατρίου, αυξάνεται και η αρτηριακή πίεση. Όταν υπάρχει υπερέκκριση κορτιζόλης, μπορεί να παρατηρηθούν ψυχικές διαταραχές. Τέλος, η κορτιζόλη μπορεί να προκαλέσει νέος έλκος στο γαστρεντερικό σύστημα ή να αναζωπυρώσει παλαιό έλκος.
Η πίστη μας , καθώς και τα θετικά συναισθήματα της αγάπης, ευσπλαχνίας, γαλήνης, παίζουν καθοριστικό ρόλο στην αυτοθεραπεία μας. Στο Hearth math Institute στην Αμερική απέδειξαν ότι η πίστη μπορεί να εναρμονίσει τη δύναμη του σώματος και της ψυχής μας με την πρόθεσή μας να θεραπευτούμε. Αναλυτικότερα ανακάλυψαν ότι με τη βαθιά πίστη, το ανοσοποιητικό μας σύστημα παράγει την Ανοσοσφαιρίνη Α (Immunoglobulin A) που καταπολεμά όλους τους ιούς.
Έχει αποδειχθεί ότι άτομα που διαλογίζονται για 5 λεπτά κάθε πρωί, ισχυροποιούν το ανοσοποιητικό τους σύστημα, ανεβάζοντας με το διαλογισμό τα επίπεδα της Ανοσοσφαιρίνης Α.
Τα θετικά συναισθήματα (αγάπης, ευσπλαχνίας, γαλήνης, γενναιοδωρίας), που καλλιεργούμε με το διαλογισμό, ανεβάζουν τα επίπεδα της Ανοσοσφαιρίνης Α.



Αντιθέτως, τα αρνητικά συναισθήματα όπως αυτά του φόβου, του θυμού, του μίσους, που έρχονται στο νου μας, ακόμη και για πέντε λεπτά, είναι ικανά να μειώσουν σημαντικά τα επίπεδα της Ανοσοσφαιρίνης Α και κατά συνέπεια να μειώσουν σημαντικά, αν όχι να απενεργοποιήσουν το ανοσοποιητικό μας σύστημα. To παν είναι πώς μεταφράζουμε τα γεγονότα. Ο τρόπος που δεχτήκαμε το γεγονός, ο τρόπος που το αντιληφθήκαμε, το ερμηνεύσαμε, το φιλτράραμε, αυτός είναι πάντα που γεννάει τον πόνο μας ή την χαρά μας. Κάθε φορά που κάνουμε θετικές σκέψεις ή ερμηνεύουμε θετικά μια εμπειρία μας ή συναναστροφή με τους συνανθρώπους μας, το ασυνείδητο γράφει Όφελος-Κέρδος. Η θετική ενέργεια που δημιουργείται τροφοδοτεί όλη μας την ύπαρξη, δίνοντάς μας τη δύναμη να επιτύχουμε σ’ ό,τι επιθυμούμε. Αν κάνουμε αρνητικές σκέψεις ή ερμηνεύσουμε αρνητικά μια εμπειρία μας, δημιουργείται αρνητική ενέργεια που μας μπλοκάρει και δεν μας αφήνει να πετύχουμε αυτά που θέλουμε, αλλά μας δημιουργεί εσωτερική σύγκρουση, η οποία είναι η κύρια αιτία όλων των θεωρουμένων ανιάτων ασθενειών.
Ο Γερμανός γιατρός Ryke Geerd Hamer μας υποστηρίζει ότι καρκίνο παθαίνουμε όταν έχουμε μεγάλη εσωτερική σύγκρουση, όταν η ζωή μας είναι ενάντια στο σκοπό της ψυχής, που εκφράζεται με τα συναισθήματά μας, όταν πάμε εντελώς ενάντια στα συναισθήματά μας. Το μόνο πραγματικό συναίσθημα που υπάρχει είναι η αγάπη και όλα τα συναισθήματα και αρετές που πηγάζουν από αυτή όπως η χαρά, η γαλήνη, η αγαλλίαση, ο ομορφιά, ο ενθουσιασμός, η ελπίδα, η εμπιστοσύνη, η αλληλεγγύη. Όταν διακατεχόμαστε από το φόβο και από τα συναισθήματα που πηγάζουν από αυτόν όπως είναι ο πανικός, ο θυμός, το μίσος, η οργή, η ζήλια, ο φόβος απώλειας, θανάτου, σημαίνει σίγουρα ότι έχουμε κόψει την επικοινωνία, την πρόσβαση με την Πηγή μας, πάμε ενάντια στο σκοπό της ψυχής μας, βιώνουμε εσωτερική σύγκρουση και αργά ή γρήγορα η αρρώστια θα έλθει για να μας κάνει να αναθεωρήσουμε τη ζωή μας και να έλθουμε στο «σωστό δρόμο». Έχω αναφερθεί ξεκάθαρα στη δομή του εγκεφάλου μας όπου όταν έχουμε αρνητικά συναισθήματα ο μεταιχμιακός ή συναισθηματικός εγκέφαλος δίνει εντολή στον ερπετικό ή αυτόνομο νευρικό σύστημα να μπει σε διαδικασία συναγερμού όπου αυξάνει την πίεση του αίματος τον κτύπο της καρδιάς, την αναπνοή, σφίγγει τα δόντια, εκκρίνει γαστρικά υγρά, δημιουργεί σπαστική κίνηση στο έντερο, σφίγγει τους μυς στον αυχένα και στον ώμο. Σε βαθύτερη βέβαια σύγκρουση παραπλανά το ανοσοποιητικό σύστημα το οποίο αντιλαμβάνεται ότι απειλείται από τα ίδια του τα μέλη και επιτίθεται σε αυτά. Υπάρχουν τόσα αυτοάνοσα νοσήματα, όσα είναι και τα όργανα ή μέρη του σώματός μας. Σε ακόμη βαθύτερη σύγκρουση το άτομο παθαίνει καρκίνο. Όταν απαλλαγούμε από το φόβο, όλα διορθώνονται, όλα πάνε τέλεια μέσα μας.
Ο Γάλλος γιατρός Jean-Jacques Crèvecœur και ο Γερμανός γιατρός Ryke Geerd Hamer μας εξηγούν πως μπορούμε να ξεπεράσουμε τις εσωτερικές συγκρούσεις:


Το να ξαναμάθουμε λοιπόν να ακούμε τα συναισθήματά μας, να τα αναγνωρίζουμε και να τα δεχόμαστε, να τα ευχαριστούμε μάλιστα που επαγρυπνούν για μας, είναι ένας πρώτος σταθμός για να αποφεύγουμε τις καταστρεπτικές εσωτερικές συγκρούσεις και το στρες. Εάν, επιπλέον, μπορούμε να εκφράσουμε τα συναισθήματά μας με τρόπο κατάλληλο, υπεύθυνα, χωρίς να αποδίδουμε στους άλλους την ευθύνη, θα μπορέσουμε πολύ γρήγορα να ξαναβρούμε την ισορροπία μας.
Να εκφράζουμε τα συναισθήματά μας. Να τολμάμε τις αντιπαραθέσεις, με σεβασμό στους άλλους : πόσες φορές, σε δύσκολες, τεταμένες, δυσάρεστες καταστάσεις, δεν συνέβη να μην τολμήσουμε να πούμε τα πράγματα στον άλλο, με σεβασμό, αλλά και σταθερά, με θάρρος ; Πόσες φορές δεν κατάπιαμε τα λόγια μας από φόβο μην προκαλέσουμε σύγκρουση ; Φοβόμαστε συχνά να πούμε δυσάρεστα πράγματα, επειδή πιστεύουμε ότι είναι προτιμότερο να διατηρούμε την ειρήνη ανάμεσα στους ανθρώπους. Όμως αυτή η ειρήνη είναι απατηλή, αφού μέσα μας μπορεί να γεννιέται ένα ισχυρό βίαιο συναίσθημα. Όμως, μην λέγοντας τίποτα, αυξάνουμε την αίσθηση απογοήτευσης και μνησικακίας μέσα μας, μέχρι που η κατάσταση γίνεται αφόρητη. Τότε, είτε ξεσπάμε βίαια πάνω στον άλλο, οπότε συμβαίνει αυτή η σύγκρουση και η ρήξη που ακριβώς θέλαμε να αποφύγουμε, είτε καταπίνουμε τα συναισθήματά μας για άλλη μια φορά, και τότε συμβαίνει ο καρκίνος ή η οξεία ασθένεια, που μας καλεί να εξετάσουμε προσεχτικά την ανισορροπία που έχουμε δημιουργήσει ... Το να τολμάμε τη σύγκρουση, είναι το να μάθουμε να μιλάμε για τα πράγματα που μας ενοχλούν, ήρεμα, χωρίς υπεκφυγές. Το να μάθουμε να εκφράζουμε με ειλικρίνεια το τι μας συμβαίνει, είναι ο καλύτερος τρόπος για να φροντίζουμε τις σχέσεις μας με τους άλλους.
Να συγχωρούμε, όχι, να συγχωρήσουμε τον άλλο για το κακό που μπορεί να μας έχει κάνει, αλλά να συγχωρήσουμε τον εαυτό μας για τον πόνο που δεχτήκαμε να ζήσουμε τόσο καιρό, μέχρις ότου χαλαρώσουμε, μέχρις ότου εκφράσουμε στον άλλο τις ανάγκες και τα συναισθήματά μας, μέχρις ότου τολμήσουμε την αντιπαράθεση, μέχρις ότου, επιτέλους, αναγνωρίσουμε και δεχτούμε την πραγματικότητα, μέχρις ότου κλείσουμε τις εκκρεμότητές μας.


Όσο και αν μας εκπλήσσει, υπεύθυνοι για τα σοκ, τις εσωτερικές συγκρούσεις, το στρες μας, δεν είναι ποτέ οι άλλοι, ούτε τα γεγονότα.To παν είναι πως μεταφράζουμε τα γεγονότα. Ο τρόπος που δεχτήκαμε το γεγονός, ο τρόπος που το αντιληφθήκαμε, το ερμηνεύσαμε, το φιλτράραμε, αυτός είναι πάντα που γεννάει τον πόνο μας ή την χαρά μας. Η ασθένεια δεν είναι μοιραία, δεν συμβαίνει ποτέ τυχαία. Που θέλει να πει, ότι αλλάζοντας τις συνήθειες συμπεριφοράς μας, τους τρόπους σκέψης μας, τη συναισθηματική ζωή μας, μπορούμε να εξαλείψουμε οριστικά την επήρεια των ασθενειών πάνω μας. Τελικά αν κάπου «πέσαμε έξω» με πολλή αγάπη, χιούμορ και ταπεινότητα, θα πρέπει να ευχαριστήσουμε τον εαυτό μας για την ηλιθιότητά μας και να μας συγχωρήσουμε για το κακό που μας κάναμε.
Ο ολιστικός γιατρός Dr Bradley Nelson στο βιβλίο του «The Emotion Code» μας εξηγεί ξεκάθαρα ότι όλες οι ασθένειες προέρχονται από παγιδευμένα συναισθήματα. Ονομάζει τη μέθοδο απαλλαγής των αρνητικών συναισθημάτων «Future Medicine» δηλαδή ιατρική του μέλλοντος. Εξετάζοντας την αρχαία Κινέζική ιατρική που η κύρια αιτία όλων των ασθενειών είναι ανισορροπία της ενέργειας στο σώμα μας, εφάρμοσε την τεχνική του «The Emotion Code», όπου διαπίστωσε ότι η κύρια αιτία στις παρακάτω ασθένειες ήταν τα παγιδευμένα αρνητικά συναισθήματα και θεράπευσε τα περισσότερα από αυτά όπως: αλλεργίες, άσθμα, ισχίο, πόνο στη μέση, στα γόνατα, στις αρθρώσεις, στον αυχένα, στην κοιλιακή χώρα, στους ώμους, στο στήθος, στα μάτια, προβλήματα στον καρπικό σωλήνα, ινομυώματα, χρόνια κόπωση, καρκίνο, σκλήρυνση κατά πλάκας, Λύκο, καούρες, διαβήτη, νόσο του Chron, δυσκοιλιότητα, σπαστική κολίτιδα, κατάθλιψη, υποθυρεοειδισμό, ίλιγγο, ημικρανίες, αϋπνίες, κρίσεις πανικού, φοβίες, δυσλεξία, μαθησιακές δυσκολίες, Parkinson, προβλήματα ακμής σε μεγαλύτερες ηλικίες, υπογλυκαιμία, αδυναμία.
Ελευθερώνοντας το σώμα μας από τα παγιδευμένα αρνητικά συναισθήματα του δίνουμε την ευκαιρία να αυτοθεραπευτεί, διότι όπως έχουμε αναφέρει, τα αρνητικά συναισθήματα απενεργοποιών το ανοσοποιητικό σύστημα, αλλά και το παραπλανούν έτσι ώστε να θεωρήσει εχθρούς διάφορά σημεία ή όργανα του σώματος, να επιτεθεί και να μας δημιουργήσει όλες τις φλεγμονές και αυτοάνοσα νοσήματα που προαναφέραμε.
Τα παγιδευμένα αρνητικά συναισθήματα είναι η κύρια αιτία για όλους τους πόνους που υποφέρουν οι άνθρωποι σήμερα με κυρίαρχο τον πονοκέφαλο, τον πόνο στον αυχένα (που βρίσκεται ο ερπετικός εγκέφαλος) τον πόνο στη μέση. Τα παγιδευμένα αρνητικά συναισθήματα προκαλούν ανησυχίες, κατάθλιψη, αϋπνίες.
Τι είναι τα παγιδευμένα αρνητικά συναισθήματα; Είναι ενέργεια που παγιδεύεται στο σώμα μας, όταν έχουμε βιώσει έντονο θυμό, θλίψη, ενοχές, ζήλια.
Το σώμα μας έχει πολύ μεγαλύτερη σοφία από το νου μας, θυμάται τα πάντα, βασίζεται στα δεδομένα του υποσυνειδήτου, όπου έχουν καταγραφεί τα πάντα. Πολλοί έχουν ξεχάσει το θυμό που είχαν για κάποιο πρόσωπο, όταν όμως εστιάσουν την προσοχή τους στο πρόσωπο και στο περιστατικό που τους δημιούργησε θυμό και τους κτυπήσουμε κάτω από το στήθος στο δεξί μέρος που είναι πάνω από το συκώτι ή και στο αριστερό που ξεκινά ο μεσημβρινός του συκωτιού, το σημείο αυτό πονά και πονά έως ότου βγάλουν, απεγκλωβίσουν την ενέργεια του θυμού που έχει εγκλωβιστεί σε αυτό το σημείο.
Κάθε αρνητικό συναίσθημα βρίσκεται σε μια συγκεκριμένη περιοχή του σώματος μας και δονείται με μια ιδιαίτερη συχνότητα, τα πάντα άλλωστε στο Σύμπαν είναι ενέργεια που δονούνται σε μία ορισμένη συχνότητα. Ενώ δονούνται με την συγκεκριμένη συχνότητα την μεταδίδουν και στους ιστούς που βρίσκονται γύρω από αυτά τα όργανα. Τα αρνητικά συναισθήματα δονούνται με κατώτερες συχνότητες , ενώ τα θετικά με ανώτερες. Όταν έχουμε παγιδευμένα συναισθήματα, έλκουμε συνεχώς τα συναισθήματα αυτά, έλκουμε πρόσωπα και καταστάσεις που θα μας δημιουργήσουν αυτά τα συναισθήματα. Αυτό γίνεται γιατί τα αρνητικά συναισθήματα είναι ενέργεια που πάλλεται και μεταδίδεται στους ιστούς τους σώματος, όταν έχουμε θυμό μέσα μας, θυμώνουμε γρήγορα με κάθε κατάσταση διότι ήδη το σώμα μας δονείται συνεχώς στη συχνότητα του θυμού. Άλλωστε στο Σύμπαν έλκουμε αυτό στο οποίο επικεντρώνουμε τη συνείδηση μας. Όταν έχουμε μέσα μας θυμό, επικεντρώνουμε τη συνείδησή μας στο θυμό και τα κύτταρά μας είναι γεμάτα υποδοχείς θυμού, ο εγκέφαλο μας είναι γεμάτος νευρωνικά δίκτυα θυμού.
O χάρτης του Emotion Code του Bradley Nelson:


Πρόβλημα στο λεπτό έντερο ή στην καρδιά από εγκατάλειψη, απιστία, χαμό, έλλειψη αγάπης.
Πρόβλημα στη σπλήνα ή στο στομάχι, από ανησυχία, απελπισία, αηδία, νευρικότητα.
Πρόβλημα στο πνευμόνι ή στο παχύ έντερο από κλάμα, αποθάρρυνση, απόρριψη, θλίψη, πόνο. Η γυναίκα του Christopher Reeve πέθανε επτά μήνες μετά, από καρκίνο πνεύμονας 44 ετών.
Πρόβλημα στο συκώτι και στη χολή, από θυμό, πικρία, ενοχή, μίσος, μνησικακία., πανικό, κατάθλιψη.
Πρόβλημα στο νεφρά ή στην κύστη από κατάκριση, τρόμο, φόβο.
Πρόβλημα στους αδένες και σεξουαλικά όργανα, από ταπείνωση, ζήλια, πόθο, καταπίεση.


Συμπέρασμα: Τα αρνητικά μας συναισθήματα είναι η κύρια αιτία όλων των ασθενειών, της φτώχειας και της μιζέριας που βιώνουμε στη ζωή μας. Θέτουν τον ερπετικό μας εγκέφαλο σε συναγερμό με αποτέλεσμα την έγκριση όλων των ορμονών του σώματος μας, όπως προκαλούν την έγκριση χημικών ουσιών όπως της αδρεναλίνης, της κορτιζόλης, της υπερβολικής χοληστερίνης και ινσουλίνης, οι οποίες καταστρέφουν τα κυριότερα όργανα του σώματος μας και τα αιμοφόρα αγγεία μας. Επίσης ο συναγερμός αυτός απενεργοποιεί το ανοσοποιητικό και το πεπτικό μας σύστημα. Διαμέσου δε του τσάκρα της καρδιάς παραπλανά το ανοσοποιητικό μας σύστημα και προκαλεί όλες τις αυτοάνοσες ασθένειες. Όταν τα αρνητικά συναισθήματα είναι ισχυρά, παγιδεύονται μόνιμα στο σώμα μας σε συγκεκριμένα όργανα, ανάλογα με το συναίσθημα και προκαλούν κατώτερες δονήσεις που έλκουν αρνητικά πρόσωπα και καταστάσεις στη ζωή μας.


http://ksipnistere.blogspot.gr/2015/01/blog-post_1188.html

Άρης Πουλιανός: "Ό,τι δεν θέλουν να ξέρουμε για το σπήλαιο των Πετραλώνων" (vid)

Ο Άρης Πουλιανός είναι από την κάστα εκείνη των ανθρώπων που γι' αυτούς γράφουν οι εγκυκλοπαίδειες. Το έργο τους αθόρυβο, πολυετές, κοπιώδες, μα η σημασία του τόσο μεγάλη που η ιστορία έχει φυλάξει αρκετές σελίδες για να την καταγράψει.
 
"Στην αίθουσα του Θεόφραστου κοιμήθηκα πολλές βραδιές, ήθελα να νιώσω πώς ένιωθαν οι πρώτοι άνθρωποι μέσα στη σπηλιά. Κι έτσι στην αίθουσα του Θεόφραστου έβαλα ξύλινη σκάλα κι απάνω εκεί κοιμόμουνα".
 
Ο Άρης Πουλιανός έχει συνδέσει το όνομά του με τα Πετράλωνα της Χαλκιδικής και τα υπολείμματα ενός ανθρώπου που έζησε στην περιοχή πριν από εκατοντάδες χιλιάδες χρόνια. Το όνομα που του έδωσε ο Πουλιανός: αρχάνθρωπος. Ο αρχάνθρωπος των Πετραλώνων.
 
Μέχρι την ανακάλυψη αυτή ο ελλαδικός χώρος εθεωρείτο από την επιστήμη της παλαιοανθρωπολογίας λευκό σημείο, blank spot, δηλαδή περιοχή όπου κανένα σημαντικό εύρημα δεν είχε βρεθεί που να αποτελεί κρίκο της εξέλιξης στην ιστορία του ανθρώπινου είδους.
 
Η ανακάλυψη του αρχανθρώπου έγινε τον Σεπτέμβριο του 1960 κι από τότε άρχισαν τα προβλήματα.
 
"Στην Ελλάδα εγκαταστάθηκα στην Αθήνα γιατί του Καραμανλή η πρόσκληση το '62 ήταν να 'ρθω να αναλάβω την έδρα της ανθρωπολογίας στο Πανεπιστήμιο Αθηνών. Στα Πετράλωνα είχε βρεθεί το κρανίο του αρχανθρώπου και φυσικά ήταν το πρώτο εύρημα παλαιού ανθρώπου στον ελλαδικό χώρο και ήταν τμήμα της διατριβής μου, δηλαδή από πού βαστάνε οι Έλληνες. Έτσι και ξεκίνησα. Η καταγωγή των Ελλήνων ήταν το θέμα μου".
 
Η έρευνα γύρω από το θέμα της καταγωγής των Ελλήνων αποτελεί κόκκινο πανί για την επιστημονική κοινότητα τόσο στην Ελλάδα όσο και εκτός. Στα σχολικά βιβλία διαβάζουμε πως οι πρόγονοι των Ελλήνων ήταν κάποιοι άλλοι που κατέβηκαν από τον Βορρά εξολοθρεύοντας τους γηγενείς. Αυτό δηλαδή που διαβάζουμε είναι πως κάποιοι Ινδοευρωπαίοι εξολόθρευσαν κάποιους Προέλληνες.
 
Εδώ, όμως, προκύπτει ένα απλό ερώτημα: αν αυτοί που ήρθαν από τον Βορρά δεν ήταν Έλληνες και αυτοί που ζούσαν εδώ δεν ήταν Έλληνες, τότε τελικώς ποιοι είναι οι Έλληνες;
 
Η απάντηση στο θέμα γύρω από την καταγωγή των ανθρώπων που κατοικούσαν στον ευρύτερο ελληνικό χώρο φαίνεται να βρίσκεται ακόμα και σήμερα καλά κρυμμένη κάτω από την επιφάνεια της γης.
 
Ο Άρης Πουλιανός επί σειρά ετών ισχυρίζεται πως η αφροκεντρική θεωρία καταγωγής του ανθρώπου ανατρέπεται με στοιχεία που ο ίδιος έχει φέρει στο φως.
(...)
 
"Από 'δω βέβαια, όταν μας πέταξαν έξω το 1982, μπήκαν μέσα μερικοί απ' τους καθηγητές της εποχής εκείνης του Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και εξαφάνισαν σιαγόνες ιππαρίων και αλόγων που είχαμε εδώ. Τώρα όταν επανήλθα το 1997 είχαν χαθεί βέβαια".
(...)
"Για πρώτη φορά διαπιστώνω πως εδώ περνάει και τα 700 και το εκατομμύριο χρόνια η ζωή του ανθρώπου μέσα σ' αυτή τη σπηλιά. Άρα ήταν πολύ σημαντική η τομή Α1, γιατί μας βοήθησε να καταλάβουμε από πού ν' αρχίσουμε και πού να τελειώσουμε.
Σ' αυτό το σημείο βρήκα την πρώτη στάχτη φωτιάς και μου 'δωσε πολύ κουράγιο που απεδείκνυε ότι εδώ μέσα μπήκε άνθρωπος και την άναψε. Αυτή η φωτιά είναι ενός εκατομμυρίου ετών, χιλιάδων ετών...
Έχουμε μία 300 χιλιάδων ετών στη Νίκαια της Γαλλίας σε σπήλαιο, αλλά η αρχαιότερη φωτιά της γης έχει ανάψει εδώ. Αυτή που έχουμε μέσα στο μουσείο".
(...)
 
Τη σημαντικότητα των ευρημάτων του σπηλαίου των Πετραλώνων δε φαίνεται να συμμερίζεται το επίσημο ελληνικό κράτος. Στην ιστοσελίδα του Υπουργείου Πολιτισμού που αναφέρεται στο σπήλαιο για τον αρχάνθρωπο διαβάζουμε μια χλιαρή περιγραφή των δύο σειρών χωρίς λεπτομέρειες και κυρίως χωρίς χρονολόγηση.
Στον ιστότοπο του Γαιολογικού - Παλαιοντολογικού Μουσείου του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης ο άνθρωπος των Πετραλώνων αποκτά ηλικία 200.000 ετών (!), ηλικία που υπολείπεται τουλάχιστον 500.000 έτη από τη χρονολόγηση που δίνει ο Πουλιανός. Για τον ίδιο τον Πουλιανό δεν δίνεται ούτε η παραμικρή αναφορά, παρότι είναι ο σημαντικότερος ανασκαφέας του σπηλαίου.
(...)
 
Γιατί, όμως, ο Πουλιανός έχει τόσες αντιπάθειες; Γιατί τόσα χρόνια η πανεπιστημιακή κοινότητα και ο πολιτικός κόσμος τον έχουν σχεδόν επικηρύξει;
"Τι να πω; Είναι φασίστες στο μυαλό. Δε θέλουν πρόοδο εδώ. Και ήρθε εδώ ένας Μοσχοβίτης, όπως έλεγε ο Μαρινάτος παλιά, και τους έκαμε ανατροπή. Τις ανατροπές φοβούνται. Να μη θίξεις αυτά που διδάσκονται".
(...)
 
Ο Άρης Πουλιανός διέθεσε για υποδομές και έρευνα ολόκληρη την περιουσία του, αλλά και πάνω από μισό αιώνα προσωπικού έργου και το περίεργο είναι πως η επίσημη πολιτεία όχι απλώς δεν το αναγνωρίζει, αλλά και το εχθρεύεται.
(...)
 
Η διαμάχη είναι μόνο στην επιφάνειά της "επιστημονική", καθώς είναι φανερό πως από πίσω κρύβονται συμφέροντα.
(...)
 
Όταν ένας πρώην υπουργός Δικαιοσύνης αποκαλεί "εμμονική" τη δικαστική εξουσία, όπως την αποκάλεσε στην περίπτωση του Πουλιανού, τότε είναι φανερό πως το πολίτευμα της χώρας πάσχει.
 
Ο Πουλιανός έχει περάσει περισσότερο χρόνο στις αίθουσες των δικαστηρίων παρά ανασκάπτοντας κι ερευνώντας. Αυτός ίσως να ήταν και ο σκοπός από την αρχή: η αδρανοποίησή του.
 
Αυτοί που λένε πως οι ιδέες παλεύονται με ιδέες δεν γνωρίζουν καλά την ελληνική πραγματικότητα...




Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr
Πηγή: http://pisoapothnkoyrtina.blogspot.com/2015/01/vid_28.html#ixzz3Q9Kn16kb

Υπερδνειστερία: Η χώρα φάντασμα που δεν υπάρχει για τον υπόλοιπο κόσμο!

Εχει σημαία, εθνικό ύμνο, σύνορα, κυβέρνηση. Εχει τέλος πάντων οτιδήποτε μπορεί να περιγράφει μία χώρα. Κι όμως, οι μοναδικοί που αναγνωρίζουν την Υπερδνειστερία, είναι οι κάτοικοί της. Για τον υπόλοιπο κόσμο δεν υπάρχει.
Πρόκειται για μία περιοχή της Μολδαβίας, η οποία αποφάσισε να πάρει το δικό της δρόμο όταν διαλύθηκε η Σοβιετική Ενωση. Μετά από την ένοπλη σύγκρουση των δύο πλευρών, υπάρχει κατάπαυση πυρός από το 1992, ενώ το Ευρωπαϊκό Συμβούλιο αναγνωρίζει την Υπερδνειστερία ως περιοχή «παγωμένης διαμάχης». Κανένας άλλος όμως δεν την αντιμετωπίζει σαν ανεξάρτητο κράτος.
Πώς είναι λοιπόν η ζωή σε μία χώρα φάντασμα; Ενας φωτογράφος που γεννήθηκε εκεί, ο Αντόν Πολιάκοφ, αποφάσισε να δώσει ένα δείγμα στον υπόλοιπο κόσμο και ένα μέρος της δουλειάς του δημοσιεύθηκε στην ιστοσελίδα του Guardian.

Μετά από τη διάλυση της Σοβιετικής Ενωσης, η Μολδαβία έγινε ανεξάρτητο κράτος. Ομως μία μικρή περιοχή, γνωστή τώρα ως Υπερδνειστερία, όπου τα ρώσικα ήταν κυρίαρχη γλώσσα και το φιλορωσικό αίσθημα κυριαρχούσε, ακολούθησε διαφορετικό δρόμο.

Από τη στιγμή που διακήρυξε την ανεξαρτησία της το 1990, η Υπερδνειστερία παραμένει μία χώρα με ελάχιστη αναγνώριση, που διεκδικεί την περιοχή ανατολικά του Δνείστερου ποταμού. Εχει νομοθετική και εκτελεστική εξουσία, στρατό, σύνταγμα, σημαία, έμβλημα και εθνικό ύμνο. Επίσης, έχει το δικό της νόμισμα- το ρούβλι Υπερδνειστερίας- και οι κάτοικοί της έχουν ξεχωριστά διαβατήρια, παρότι δεν μπορούν να χρησιμοποιηθούν οπουδήποτε αλλού στον κόσμο.
Ο πληθυσμός της περιοχής μειώνεται συνεχώς. Επίσημα, από τους 750.000 έφτασαν σε 500.000 μετά από την ανεξαρτητοποίηση, αλλά ανεπίσημα εκεί ζουν 300.000 άνθρωποι.
Σε ελεύθερη πτώση είναι όμως και η οικονομία. Η συμφωνία για εμπόριο, ανεξάρτητα από τη Μολδαβία, με την ΕΕ σύντομα εκπνέει και το μέλλον είναι αβέβαιο. Πρόσφατα δημοσιεύματα ανέφεραν ότι η Ρωσία αρνήθηκε το αίτημα για κεφάλαια 100 εκατ. δολαρίων.
Στις φωτογραφίες του, ο Πολιάκοφ επικεντρώθηκε στη γενιά μεγάλωσε στη χώρα Υπερδνειστερία. Αρκετοί από τους νέους ασχολούνται με τον αθλητισμό, καθώς υπάρχουν αρκετά γυμναστήρια και στάδια από την εποχή της Σοβιετικής Ενωσης. Μάλιστα, στην πρωτεύουσα, την Τιράσπολη, διοργανώνεται και πρωτάθλημα Bodybuilding.
Ο φακός του Πολιάκοφ στράφηκε και σε ότι θυμίζει το παρελθόν.
Στην περιοχή υπάρχει ακόμη κολχόζ, κατάλοιπο των σοβιετικών χρόνων. Πρόκειται για συνεταιριστικό αγρόκτημα, το οποίο ανήκει στο κράτος. Το όνομά του είναι «Ο τρόπος του Λένιν».
Η εποχή της Σοβιετικής Ενωσης ήταν εκείνη της ευημερίας για τα χωριά. Υπήρχαν πολλές δουλειές στον αγροτικό τομέα.
Σήμερα, τα χωριά αδειάζουν.
Η έλλειψη τρόπων διασκέδασης είναι ένα βασικό πρόβλημα στην επαρχία. Τα μπαρ είναι ουσιαστικά η μοναδική επιλογή για τους νέους.
Τα παιδιά αρχίζουν να βοηθούν στις δουλειές από μικρή ηλικία και εργάζονται σκληρά σαν ενήλικες.
Κάθε χρόνο, στις 23 Φεβρουαρίου, η Υπερδνειστερία γιορτάζει την ημέρα του Σοβιετικού στρατού. Μεταξύ άλλων, γίνονται διαγωνισμοί ανάμεσα σε διάφορες ομάδες, στο στάδιο της Τιράσπολης.
Πολλά ιδρύματα υγείας και κοινωνικής πρόνοιας παραμένουν ίδια από την σοβιετική εποχή. Ομως, πέρυσι η χώρα ξεκίνησε ένα πρόγραμμα δημιουργίας νέων κλινικών και σχολείων, με χρηματοδότηση από τη Ρωσία και την Ευρώπη.
Η κεντρική παραλία στην Τιράσπολη.
Ο Αλεξάντερ Βεριόκιν, διάσημος Σοβιετικός ποδοσφαιριστής, σε λεωφορείο στην πρωτεύουσα. Η γραμμή- «νο 19»- έχει πάρει το όνομά της από την 19η Ιουνίου, την ημέρα που ξεκίνησε η σύγκρουση ανάμεσα στη Μολδαβία και την Υπερδνειστερία.




http://ksipnistere.blogspot.gr/2015/01/blog-post_5342.html

Για να ξεφύγετε από εμάς πρέπει να γίνετε άνθρωποι!

3 
… είμαι ο επικεφαλής μιας δυναστείας που εδώ και αιώνες σταθερά και με απόλυτη μυστικότητα σχεδιάζει να αποκτήσει απόλυτη κυριαρχία πάνω στην ανθρωπότητα …… είμαι αρχηγός της λέσχης Μπίλντεμπεργκ που μαζί με έξι μεγιστάνες Τραπεζίτες και πέντε βασιλικές οικογένειες το 1953 σχεδιάσαμε την δημιουργία της Ευρωπαικής Ένωσης για να ελέγχουμε τα έθνη της Ευρώπης και…
στο τέλος να τα καταργήσουμε με το να κατασκευάζουμε και να ελέγχουμε τους πολιτικούς σας σε κάθε πολιτικό κόμμα άσχετα από ιδεολογίες.
… κάποιοι μας συνδέουν με τους Μασώνους, τους Ιλουμινάτι και άλλες μυστικές και πανίσχυρες οργανώσεις … δεν ξέρουν πως όλες αυτές οι οργανώσεις αποτέλεσαν εξελικτικούς κρίκους στην διαδρομή μας για κυριαρχία επί της ανθρωπότητας.
… ελέγχουμε το χρήμα έχοντας βάλει τις κυβερνήσεις να περάσουν νόμους που δίνουν σε εμάς αποκλειστικά το δικαίωμα να τυπώνουμε χρήμα … σχεδόν κάθε κεντρική Τράπεζα στον πλανήτη είναι ιδιοκτησία μας ενώ έχουμε καταφέρει να πιστεύετε πως αυτές ελέγχονται από τις κυβερνήσεις σας … τυπώνουμε χαρτιά χρήμα δηλαδή αέρα κοπανιστό και μετά το δανείζουμε σε εσάς, τις επιχειρήσεις σας και τις κυβερνήσεις σας και παίρνουμε τόκους από το τίποτα ενώ εσείς δουλεύετε για σας φορολογούν οι κυβερνήσεις σας και να τα παίρνουμε εμείς …
… βάζουμε τις κυβερνήσεις σας να κάνουν πολέμους και μετά δανείζουμε με αέρα κοπανιστό και τις δύο πλευρές σε κάθε πόλεμο από την εποχή του Ναπολέοντα … με αυτό τον τρόπο μαζέψαμε όλο τον χρυσό του πλανήτη …
… χρηματοδοτούμε κάθε πολιτική οργάνωση και ιδεολογία αρκεί να μας υπηρετεί διχάζοντας τους λαούς σας, τρέφοντας τον φόβο, την αντιπαλότητα, τον φανατισμό … μας αρκεί να στρέφουμε την προσοχή των ανθρώπων στα προβλήματα και στα συμπτώματα της δράσης μας, μας αρκεί να μην αποκαλύπτεται το σχέδιο υποδούλωσης και κυριαρχίας που εφαρμόζουμε … ο Χίτλερ και ο Μουσολίνι, ο Μάρξ και ο Λένιν δέχθηκαν χρήματα από εμάς για να προωθήσουν το έργο τους …
Ελέγχουμε τις αγορές και έτσι αποφασίζουμε που πάει ο πλούτος …
Ελέγχουμε τις Τράπεζες και έτσι σας υποδουλώνουμε τυπώνοντας αέρα …
Ελέγχουμε τους οίκους αξιολόγησης και έτσι καταστρέφουμε τις χώρες σας και τις επιχειρήσεις σας ενώ δίνουμε αξία στις δικές μας πολυεθνικές …
Ελέγχουμε όλες τις πολυεθνικές του πλανήτη …
Ελέγχουμε τις περισσότερες κυβερνήσεις του πλανήτη …
Ελέγχουμε όλα σχεδόν τα ΜΜΕ του πλανήτη και εσείς πιστεύετε ότι σας λέμε και μας αφήνετε ήσυχους να ολοκληρώσουμε τα σχέδια μας …
Ελέγχουμε τους διεθνής οργανισμούς από την Παγκόσμια Τράπεζα και το ΔΝΤ ως τον ΟΗΕ και την UNICEF …
Εξαγοράζουμε ή καταστρέφουμε όποιον σταθεί στον δρόμο μας …
Καταστρέφουμε τον πλανήτη αφού είναι αναγκαίο για να κυριαρχήσουμε … άλλωστε εμείς θα επιβιώσουμε σε βάρος των δισεκατομμυρίων ανθρώπων που θα χαθούν …
… είμαστε σχεδόν έτοιμοι να πετύχουμε τον στόχο μας και να ανακηρύξουμε το Παγκόσμιο Νόμισμα και την Παγκόσμια Κυβέρνηση και τότε θα είμαστε και φανερά οι αυτοκράτορες του πλανήτη …
… το μόνο που μένει είναι να ξεχάσετε τα περί δημοκρατίας, ελευθερίας και ανθρωπίνων δικαιωμάτων … να συνηθίσετε να είσαστε και φανερά οι σκλάβοι μας …
… θα το πετύχουμε αφού καταφέραμε να σας κάνουμε μέχρι τώρα να πιστεύετε πως είχατε δημοκρατία και πως είσασταν ελεύθεροι …
… θα το πετύχουμε αφού εθιστήκατε και γίνατε δέσμιοι της ύλης και του πλούτου που εμείς πλέον ελέγχουμε …
… θα το πετύχουμε αφού ο πλούτος του λαού σας, της χώρας σας περνά στα δικά μας χέρια, αφού μας “χρωστάτε” και δεν θα μπορέσετε να “ξεχρεώσετε” ποτέ …
… θα το πετύχουμε αφού εσείς πληρώνετε για να σας εξοντώνουμε με νόμους που εμείς περνάμε και με στρατούς και ένοπλες δυνάμεις καταστολής που δεν θα σας αφήσουν να σηκώσετε κεφάλι …
… θα το πετύχουμε αφού η τροφή σας και το νερό σας σε λίγο καιρό θα βρίσκεται υπό τον δικό μας απόλυτο έλεγχο …
… θα το πετύχουμε αφού δίχως εμάς δεν θα μπορείτε να επιβιώσετε !!!!!!
Ήρθε η ώρα να συστηθούμε ! Γεια σας ! Είμαι ο λόρδος Ιάκωβος Ρόθτσαιλντ.
Υ.Γ. Το μόνο που μας φοβίζει είναι μήπως και ξυπνήσετε, μήπως παρατήσετε το παιχνίδι που σας βάλαμε να παίξετε, μη τυχόν και αποφασίσετε να πάψετε να αναγνωρίζετε το χρήμα μας, τις κυβερνήσεις μας, τα κόμματα και τις ιδεολογίες που σας πλασάραμε … μη τυχόν και πάρετε τις ζωές σας στα δικά σας χέρια …
… αυτό όμως είναι σχεδόν αδύνατο … έχουμε κατορθώσει να μετατρέψει τους περισσότερους από εσάς σε ανθρωπόμορφα δίχως συνείδηση, δίχως γνώση, δίχως σκέψη, δίχως αξιοπρέπεια, δίχως πίστη, δίχως θάρρος … είστε ήδη νεκροί και μας ανήκετε …
… είναι σχεδόν αδύνατο αφού για να ξεφύγετε από εμάς πρέπει να γίνετε άνθρωποι!

Πηγή http://anekshghta.blogspot.gr/
 http://www.xorisoria.gr/

Ιεροί Δελφοί (VIDEO + FOTO)


Μέσα σε ένα εκπληκτικό βίντεο στους πρόποδες του Παρνασσού, στο υποβλητικό φυσικό τοπίο που σχηματίζεται ανάμεσα σε δύο θεόρατους βράχους, τις Φαιδριάδες, βρίσκεται το πανελλήνιο ιερό των Δελφών και το πιο ξακουστό μαντείο της αρχαίας Ελλάδας.

Είναι ο ομφαλός της γης, όπου σύμφωνα με τη μυθολογία εδώ έγινε η συνάντηση των δύο αετών, που έστειλε ο Δίας από την άκρη του σύμπαντος για να υποδείξουν το κέντρο του κόσμου.

Στον επιβλητικό αρχαιολογικό χώρο των Δελφών και στα εντυπωσιακά εκθέματα του μουσείου των Δελφών μας ταξιδεύει το βίντεο Visit Greece, προβάλλοντας το ιερό της Αθηνάς Προναίας, την Θόλο και τα ερείπια τριών ναών της θεάς.

Στο βίντεο θα δείτε ακόμα το πιο σπουδαίο σημείο του μαντείου είναι ο ναός του Απόλλωνα, το σημείο όπου η ιέρεια Πυθία έδινε τους χρησμούς της, έχοντας μπει σε κατάσταση ιερής μέθης.

Στην περιήγηση σας θα δείτε ακόμα το αρχαίο θέατρο και το στάδιο, πάνω από το ιερό του Απόλλωνα. Το στάδιο είναι ένα από τα καλύτερα διατηρημένα μνημείο του είδους του και είναι ταυτισμένο με τους Πυθικούς Αγώνες.

Στο μουσείο παρουσιάζονται τα πιο σημαντικά ευρήματα από την αρχαιολογική έρευνα, η ιστορία του μαντείο και του δελφικού ιερού.

Απολαύστε το βίντεο και ταξιδέψτε.


newsbeast.gr
delfoi (10)






Φωτογραφίες: Eos Aurora και Ion Maggos


Πηγή
http://www.awakengr.com/2015/01/blog-post_896.html
http://skotinoprosopo.blogspot.gr/2015/01/video_28.html

Τύμβοι και αρχαία αστεροσκοπεία στην Ισπανία της 3ης χιλιετίας π.Χ.- Αντίστοιχα αλλά αναξιοποίητα σε Θράκη & Σαμοθράκη, Ιθάκη, Κρήτη…

Η Ιβηρική χερσόνησος ήταν μια περιοχή, πολύ πυκνοκατοικημένη, από τους αρχαίους Έλληνες, από τα μυθικά ακόμη χρόνια του Ηρακλέους. Οι Έλληνες, κυρίως ναυτικοί, είχαν ιδρύσει πάρα πολλές αποικίες-ναυστάθμους στα παράλιά της. Κάθε ελληνική μητρόπολη είχε και την αποικία της, για εμπορικούς και στρατηγικούς λόγους, και στην Ιβηρία. Πρώτος τον δρόμο άνοιξε ο Ηρακλής, που πέρασε τα Στενά (έκτοτε Ηράκλειες Στήλες, νυν Γιβραλτάρ), φέρνοντας τα βόδια του Γηρυόνη από την άλλη άκρη του Ατλαντικού. Και στην επιστροφή, έκτισε και έναν φάρο, στην μύτη της χερσονήσου, προς Ατλαντικό, για να προσανατολίσει και βοηθήσει τους Αργοναύτες που έρχονταν από βορρά… Η μύτη αυτή, εδέσποζε ως κορώνα, και ονομάζεται έως σήμερα, Κορούνια… Σήμα της, ο φάρος του Ηρακλέους… Έκτοτε συνεχίσθηκαν με πυκνότερο ρυθμό οι αποικίσεις των Ελλήνων προς την Ιβηρία, η οποία ήταν ένας σταθμός τους, πριν βουν στον μεγάλο ωκεανό… Περίπου 50 χλμ. από την Μάλαγα της Ισπανίας ευρίσκεται ένα από τα πιο σημαντικά μεγαλιθικά
μνημεία-συγκροτήματα της Ευρώπης! Οι τύμβοι («αναχώματα» τα λένε οι Ισπανοί) Menga, Viera και El Romeral. Θεωρείται η καλύτερη σωζόμενη σειρά αρχαίων τάφων στην Ισπανία. Κυριώτερος είναι ο τάφος της Menga, ένα αληθινό ορόσημο της μεγαλιθικής αρχιτεκτονικής στην Ιβηρική χερσόνησο.



Οι «μεγαλιθικές κοινωνίες» (δηλ. αυτές που έκτιζαν μεγαλιθικά μνημεία) απετελούν αυθεντικούς και σημαντικούς πυρήνες πληροφορήσεως, σχετικά με το πιο μακρινό μας παρελθόν. Τότε που ακόμη οι άνθρωποι ήσαν γίγαντες (δηλ. είχαν υπερφυσικές δυνάμεις, που εξ αιτίας αναπτύξεως της τεχνολογίας – εργαλεία, κλπ. – απώλεσαν)… Το αρχαιολογικό συγκρότημα των ντολμέν[1] (όπως λεν στην Ευρώπη τα μεγαλιθικά μνημεία) «Dolmenes de Antequera», αποτελεί ένα από τα πιο σημαντικά αρχαιολογικά μνημεία της κατηγορίας του, σε παγκόσμιο επίπεδο, και ένα εξέχον μέρος για την αρχαιο-αστρονομία – μια επιστήμη η οποία μελετά την σχέση των λαών της αρχαιότητος με τ’ άστρα και το σύμπαν. Η αρχαιο-αστρονομία μας βοηθά να κατανοήσουμε την κοσμοθεωρία αυτών που κατασκεύασαν αυτά τα κτίσματα. Ιερά ή ταφικά, συμβολικά ή αληθινά, δεν έχει τόση σημασία, όσο η διείσδυση στην γνώση των ανθρώπων εκείνων των κοινωνιών, που μπορούσαν να ρυθμίσουν την ζωή και την επιβίωσή τους μόνον μέσα από την αστροπαρατήρηση. Οιοδήποτε εύρημα, εκείνης της εποχής, σε οιονδήποτε αρχαιολογικό χώρο, «κρύβει» μια σημαντική αρχαιο-αστρονομική σύνδεση. Διότι χωρίς την αστροπαρατήρηση τότε, ήταν αδύνατη η ζωή των ανθρώπων… Γι’ αυτό και η αρχαιο-αστρονομία θα πρέπει να ενταχθεί στα προγράμματα των σπουδών των Πανεπιστημίων, να γίνουν διδακτορικές διατριβές στο αντικείμενο, να βγουν νέοι ερευνητές, κλπ. που θα μας διαφωτίσουν, γι’ αυτά που έως τώρα η στεγνή επιστήμη της Αρχαιολογίας θεωρούσε «τυχαία»… Τα ντολμέν δεν ήταν μόνον τάφοι. Αλλά είχαν και συμβολική και πρακτική σημασία. Όταν μελετήσει κανείς τον προσανατολισμό ενός dοlmen, και μπορέσει να τον ερμηνεύσει, θα ιδεί για ποιον λόγο ήταν σημαντικό έως ιερό. Τα ντολμέν αποτελούν (και) σημείο «εδαφικής αναφοράς», δηλ. γεωγραφικού προσανατολισμού.





Αυτοί που κατασκεύασαν και προσανατόλισαν τα ντόλμεν ήταν αυτοί που «ήλεγχαν» τον χρόνο. Και κάτι τέτοιο σε τέτοια μακρινά χάη χρόνου, μπορούσαν να το κάνουν μόνον ιερείς. Στα ντόλμεν της Ισπανίας, λ.χ. έχουν ευρεθεί πλάκες σαν πρώιμα ειδώλια, διακεκοσμημένα κυρίως με τρίγωνα, αλλά και με γραμμές, ή τετράγωνα. Κάποιες απ’ αυτές είχαν την μορφή γλαυκός – του πουλιού της σοφίας για τους αρχαίους Έλληνες! – στα πτερά της οποίας μετρούσαν τις ημέρες! Μια στατιστική μελέτη των αριθμών, που εμφανίζονται σε αυτές τις ειδωλόσχημες πλάκες της Ισπανίας, έδειξε ότι επαναλαμβάνονται αριθμητικά μοντέλα των αριθμών 12, 13 και των 28, 29, 30. Το 13 είναι ο αριθμός των συνοδικών ή σεληνιακών μηνών μέσα σε ένα έτος. Τα νούμερα 28, 29, 30 είναι ο αριθμών των ημερών ενός συνοδικού μηνός.[2] Αυτοί, λοιπόν, που χρησιμοποιούσαν αυτά τα ειδώλια-ημερολόγια «ήλεγχαν» τον χρόνο, ήξεραν πότε να μεταφέρουν τα ζώα στα βοσκοτόπια, πότε να τα αποσύρουν, πότε έπρεπε να καλλιεργήσουν και τι, να ψαρέψουν, αλλά και ρύθμιζαν με ασφάλεια την ημερομηνία γέννας μιας εγκύου γυναικός, κλπ.





Ας πάρουμε όμως τα μεγαλιθικά μνημεία της Ισπανίας με την σειρά:
Ο τάφος-τύμβος της Menga χρονολογείται στο 2500-2200 π.Χ. Είναι απ’ αυτούς που ονομάζονται «tipo galleria» («τύπου γκαλερί»). Όπως όλοι οι τάφοι αυτού του είδους, δεν έχει διαχωρισμό των χώρων, δηλαδή η αίθουσα και ο διάδορομος είναι ένα ενιαίο τμήμα, είναι δηλ. μονόχωρος. Από την Ρόσα ντε Μένγκα, βλέπουμε τον βορρά, τον νότο, την δύση. Αυτή είναι όλη η ευθυγράμμιση που εγνώριζαν στην Ανδαλουθία. Από την Ρόσα ντε Μένγκα παρατηρούσαν κυρίως το σημείο της ανατολής του Ηλίου στο χειμερινό ηλιοστάσιο και το σημείο της ανατολής του Ηλίου στο θερινό ηλιοστάσιο, καθώς και μερικά άλλα. Ο προσανατολισμός του, λοιπόν, είναι γεωγραφικός – όχι αστρονομικός! Απέναντι από την είσοδο-έξοδο του τύμβου, υπάρχει βουνό-βράχος, το σχήμα του οποίου θυμίζει ανθρώπινο πρόσωπο, που κοιτά προς τον ουρανό. Αυτό το καθιστά ξεχωριστό και ορατό σε όλην την περιοχή! Άρα βάσει αυτού, μπορούσαν πρακτικά να προσανατολισθούν όλοι όσοι περνούσαν απ’ εκεί, ταξείδευαν, κλπ.





Ο τάφος-τύμβος της Viera χρονολογείται στο επίσης 2500-2200 π.Χ. Είναι αυτό που παραπέμπει περισσότερο από κάθε άλλο σε μακεδονικό τύμβο – άρα μνημείο των Ηρακλειδών. Το Dοlmen de Viera είναι προσανατολισμενο προς την Ανατολή, με ένα πολύ μικρό βαθμό αποκλίσεως, δικαιολογημένο για την εποχή που κατασκευάσθηκε. Υπάρχει μια στιγμή κατά την διάρκεια του έτους, στις αρχές της ανοίξεως και τις αρχές του φθινοπώρου, όπου ο ήλιος μπαίνει κατ’ ευθείαν μέσω του διαδρόμου! Δηλαδή το dοlmen ευθυγραμμιζεται με την ανατολή του ηλίου αυτές τις δύο συγκεριμένες στιγμές κατά την διάρκεια του έτους! Αυτό βοηθούσε τους «πρωτόγονους» ανθρώπους να χωρίσουν το έτος σε τέσσερα μέρη, τις τέσσερις εποχές του χρόνου, με ό,τι μπορεί να σημαίνει αυτό από οικονομικής, πρακτικής, πλευράς, αλλά και από επιβίωση, πρόληψη, κοινωνικότητα. Κάτι παρόμοιο γινόταν και στα ανάκτορα της Κνωσού της Κρήτης (απ’ όπου άρχισε η Αστρονομία, περί την 5η χιλιετία π.Χ.), όταν συγκεκριμένη ημερομηνία, μια ακτίνα του Ηλίου έπεφτε σε μια λεκάνη με νερό, και αντανακλούσε σε ίχνος στον τοίχο, το οποίο έδινε το χρονικό ορόσημο. Το ίδιο συνέβαινε και σε αρχαίο υπόγειο ναό στα μινωικής κατοχής Αντικύθηρα. Ο τάφος-τύμβος του el Romeral χρονολογείται στο 1900-1800 π.Χ. Ένας μακρύς διάδορομος, που καταλήγει σε ένα υπέρθυρο, το οποίο δίνει πρόσβαση σε μία επιτάφια αίθουσα, η οποία ονομάζεται «θόλος»! Μοιάζει εκπληκτικά με θολωτό μυκηναϊκό τάφο! Η δεύτερη ζώνη είναι ένα δωμάτιο πιο μικρό, στο οποίο γίνονταν οι προσφορές, οι οποίες τοποθετούνταν επάνω σε μία πλάκα, που είχε μερικές φορές χρήση βωμού. Οι Ισπανοί – εν μέσω «κρίσης» κι αυτοί – έχουν φροντίσει και αξιοποιήσει αυτά τα αρχαία μνημεία, και έχουν διαμορφώσει τον περιβάλλοντα χώρο τους, με πληροφορίες, σχεδιαγράμματα, αναπαραστάσεις. Και κυρίως τα έχουν ανοικτά. Και τα επισκέπτονται χιλιάδες επισκέπτες κάθε χρόνο. Εμείς, στην Ελλάδα, έχουμε δεκάδες μεγαλιθικά μνημεία, «ντολμέν», «μενίρ» και «κρόμλεχ»[3] – και τα έχουμε άγνωστα και αναξιοποίητα, όπως λ.χ. στην Σαμοθράκη, την Ιθάκη, την Κρήτη, την Θράκη (κυρίως την βόρεια Ροδόπη), κ.ά. ΥΓ: Αξίζει να σημειώσουμε, πως παρόμοια κτίσματα ευρίσκονται στην Αμπχαζία, στην Βουλγαρία (αρχαία Θράκη, έχουν εντοπισθεί περίπου 200), στην Τουρκία (αρχαία Φρυγία – και μάλιστα 56 χαρτογραφημένα από το 1990), στην Γαλλία[4], την Σικελία[5], κ.α. Χρονολογούνται από το 3300 π.Χ. και χρησιμοποιούνται – ως μνήματα πλέον – έως τον 6ο π.Χ. αι. Ακολουθώντας τα, μπορεί κανείς να ιδεί τα πρακτικά κτίσματα των Μινωιτών Κρητών, των Μυκηναίων και των Ηρακλειδών, που έκτισαν για να προσανατολίζονται, στα μεγάλα ταξείδια τους, προς τις άγνωστες περιοχές που ταξείδευαν, για να φέρουν ήλεκτρο, χρυσό, ασήμι, κασσίτερο, κλπ. Και για να είναι σταθερά, τα έκτισαν με όσο πιο στέρεο και βαρύ υλικό μπορούσαν, για να μείνουν έως τις ημέρες μας… Πού να ήξεραν πως οι άνθρωποι και απόγονοί τους, 5.000 χρόνια μετά, θα ήταν ανίκανοι να συλλάβουν το μεγαλείο τους, και την σκοπιμότητά τους…
Γιώργος Λεκάκης
Δημοσιογράφος-Συγγραφέας


ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ: [1] Ένα dolmen είναι ένας θάλαμος κτισμένος από κάθετες πέτρες,οι οποίες σκεπάζονται οριζόντια με άλλες πλάκες. (Μάλιστα, το κάλυμμα αυτό ενός πέτρινου μνημείου, στους ινδιάνικους λαούς της Αμερικής, ονομάζεται theokali, από την ελληνική λέξη θεοκάλυμμα!). Το σχήμα ενός dolmen θυμίζει συνήθως τραπέζι. Επισήμως, ετυμολογικά η λέξις προέρχεται από τα γαελικά, tol=tabla, men=piedra (< ελλ. έδρα), δηλ. «μεγάλο τραπέζι από πέτρα». [2] Συνοδικός μήνας είναι η χρονική περίοδος μεταξύ δύο διαδοχικών φάσεων της Σελήνης, από την οποία γεννήθηκε ο ημερορογιακός μήνας. Είναι η περίοδος που χρειάζεται για την εμφάνιση μιας συγκεκριμένης φάσης της Σελήνης μέχρι την επόμενη ίδια εμφάνισή της, δηλαδή είναι η μέση διάρκεια της περιφοράς της Σελήνης, σε σχέση με την νοητή γραμμή, που ενώνει τον Ήλιο και την Γη. [3] Πέτρινοι κύκλοι. Επίσης «αγνώστου χρήσεως» έως σήμερα. [4] Είναι γνωστός ο πολιτισμός του Seine-Oise-Marne, που έδωσε τους τάφους στο Coizard-Joches. Η περιοχή του Aube είχε περισσότερους από 130 μεγάλιθους. Πρόσφατα ευρέθη και ιερό αφιερωμένο στον ομηρικό βασιλέα της Ιθάκης, Οδυσσέα! Αλλά και στην Νορμανδία, όπως τα ντολμέν στο Rocheville. Και της Saintonghe, με μεγάλιθους – κυρίως ντολμέν στο Κονιάκ, το Σατωμπερνάρ, το Σαιν-Μπρις, κ.α. Ο πολιτισμός του Πε-Ρισάρ της περιοχής χρονολογείται μεταξύ 3200 και 2200 π.Χ. [5] Περίφημο το ντολμέν της Άβολλας (αρχαία ελληνική Ύβλα), ένα μεγαλιθικό μνημείο που ευρίσκεται κατά μήκος του κεντρικού δρόμου, προς τις Συρακούσες.
 
 
Πηγή: makeleio.gr
http://ksipnistere.blogspot.gr/2015/01/3_28.html

Παπανδρέου: ''Aναδείχθηκε το Καστελόριζο σε πρώτο πλάνο''!

Δήλωση που χρήζει ψυχιατρικής ανάλυσης από τον πρώην Πρωθυπουργό της Ελλάδος Γιώργο Παπανδρέου όταν ρωτήθηκε γιατί επέλεξε το Καστελόριζο για την ανακοίνωση της ένταξης μας στο ΔΝΤ.

Δεν έχει σημασία αν καταστράφηκε η χώρα...αναδείχτηκε σε πρώτο πλάνο το Καστελόριζο ! ! !

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ




http://www.katohika.gr/2015/01/papandreou-anadeixtike-to-kastelorizo-se-proto-plano.html

ΑΙΦΝΙΔΙΑΣΤΙΚΟ ΧΤΥΠΗΜΑ ετοιμάζει η Τουρκία: Αεροσκάφη παρεμβολείς θα "τυφλώνουν" τα ελληνικά ραντάρ…

Τις βάσεις για την εκτέλεση αιφνιδιαστικού κτυπήματος κατά της χώρας μας θέτει η Άγκυρα με τη σχεδιαζόμενη προμήθεια αεροσκαφών εξοπλισμένων με …

511
μακράς εμβέλειας παρεμβολείς συστημάτων επικοινωνιών και ραντάρ.


Με αυτό τον τρόπο ευελπιστεί ότι θα επιτύχει να «τυφλώσει» το ελληνικό Σύστημα Αεροπορικού Ελέγχου (ΣΑΕ) αλλά και να παρεμποδίσει την ομαλή λειτουργία των ελληνικών συστημάτων διοίκησης, ελέγχου, επικοινωνιών και πληροφοριών (ΣΔΕΠ)παρεμβάλλοντας τα επικοινωνιακά υποσυστήματά τους.

Εφόσον ο σχεδιασμός της Άγκυρας ευοδωθεί, τη δεδομένη στιγμή, οι ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις θα βρεθούν με μειωμένη «όραση» (παρεμβολή των ραντάρ) και κατά συνέπεια αντίληψης του χώρου μάχης, αλλά και ικανότητα άμεσης αντίδρασης λόγω παράλυσης του «νευρικού» συστήματος (των ΣΔΕΠ).

Είναι δε τόσο έντονη η τουρκική πρόθεση που διαφαίνεται και από τον τρόπο που επιλέχθηκε για την προμήθεια των παρεμβολέων. Κατά συνέπεια και πριν αναπτύξουμε τις πληροφορίες που εντοπίστηκαν στα διεθνή μέσα ενημέρωσης, θεωρούμε δεδομένο, ότι οι ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις, ήδη μελετούν τις πληροφορίες και σχεδιάζουν τα δυνητικά «αντίμετρα»…

Μέσω λοιπόν παράλληλης (!) υλοποίησης δύο διαδικασιών, η Τουρκία σκοπεύει να αρχίσει εντός του επόμενου μήνα την υλοποίηση του προγράμματος «Golge» («Σκιά») που αφορά την απόκτηση αεροσκαφών με μακράς εμβέλειας παρεμβολείς συστημάτων επικοινωνιών και ραντάρ. Τη σχετική είδηση δημοσίευσε η αμερικανική αμυντική επιθεώρηση «Defense News» παραθέτοντας μάλιστα και το ενδιαφέρον ιστορικό του συγκεκριμένου προγράμματος.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα το τουρκικό υφυπουργείο αμυντικής βιομηχανίας (SSM) περιγράφει το περιεχόμενο του προγράμματος Golge ως εξής: παραγωγή, παράδοση και παραγωγή των συστημάτων, εγκατάσταση και ολοκλήρωση στα συστήματα του εξοπλισμού αποστολής, κατασκευή των αναγκαίων επιχειρησιακών και λοιπών υποδομών, δοκιμή και αξιολόγηση των συστημάτων, παροχή ανταλλακτικών και υπηρεσιών συντήρησης, επισκευής και τεχνικής υποστήριξης, παροχή επίγειου εξοπλισμού υποστήριξης και ανταλλακτικών καθώς και παροχή εκπαίδευσης.

Ειδικότερα, η πρώτη διαδικασία αφορά την ανάπτυξη ενός συστήματος παρεμβολής από την Aselsanκαι η δεύτερη την απευθείας προμήθεια του από ξένο προμηθευτή.

Μάλιστα το SSM έχει εκδώσει σχετική αίτηση για προσφορά (RfP: Request for Proposal) στην οποία οι υποψήφιοι προμηθευτές καλούνται να απαντήσουν μέχρι τις 23 Φεβρουαρίου 2015. Αυτό ακριβώς τοασφυκτικό χρονικό περιθώριο αφενός μπορεί να ερμηνευθεί ως ένδειξη επείγοντος του προγράμματος και αφετέρου ως ένδειξη προκαταρκτικών διαπραγματεύσεων που διενεργήθηκαν πριν την έκδοση της αίτησης για προσφορά.

Σύμφωνα με διεθνή βιομηχανική πηγή που επικαλείται το «Defense News», το κόστος του προγράμματος «Golge» εκτιμάται στα 200 εκατ. δολάρια ΗΠΑ (177 εκατ. ευρώ) εφόσον η Τουρκία επιλέξει ως αεροσκάφος-φορέα επιχειρηματικό αεριωθούμενο της κατηγορίας των Global Express(έκδοση ειδικών αποστολών απεικονίζεται στη συνημμένη φωτογραφία) ή Gulfstream G-V και ανάλογα με τη διαμόρφωση που τελικά θα επιλεγεί.

Σημειώνεται, ότι περί τα τέλη της δεκαετίας του 1990 η Τουρκία αποφάσισε την προμήθεια μεγάλης εμβέλειας συστήματος παρεμβολής συστημάτων επικοινωνιών και ραντάρ που θα περιλάμβανε τέσσερα αεροσκάφη (με δικαίωμα προαίρεσης επιπλέον τεσσάρων) καθώς και 10 σταθμούς εδάφους.

Στα μέσα της δεκαετίας του 2000 το πρόγραμμα χωρίστηκε σε δύο μέρη, με χρήστες αντίστοιχα τις τουρκικές χερσαίες και αεροπορικές δυνάμεις. Τον Ιούλιο του 2009 ανατέθηκε στην Aselsan σύμβαση ύψους 63 εκατ. ευρώ για την ανάπτυξη πρωτοτύπου του συστήματος για τις χερσαίες δυνάμεις, πρόγραμμα που εξελίσσεται μέχρι σήμερα.

Επίσης το 2007, η Aselsan ανέλαβε ως κύριος ανάδοχος την παραγωγή, σε συνεργασία με ξένο προμηθευτή του συστήματος για τις τουρκικές αεροπορικές δυνάμεις. Γι’ αυτό τον λόγο το 2008 απεστάλη αίτηση για πληροφορίες (RfI) στις Antonov, Bombardier, Boeing, Airbus, Cessna, Gulfstream και Embraer.

Το 2009, η τουρκική κυβέρνηση ζήτησε από την Aselsan να παράγει παρεμβολέα μακράς εμβέλειας και να εξοπλίσει με αυτόν επιλεγμένο επιχειρηματικό ή επιβατηγό αεριωθούμενο.

Μέχρι το 2012 η Aselsan διαπραγματεύθηκε με διάφορους κατασκευαστές αεροσκαφών και στη συνέχεια εξέδωσε RfP για την προμήθεια τεσσάρων αεροσκαφών. Οι προσφορές υποβλήθηκαν το 2013 αλλά σύμφωνα με το RfP (Request for Proposal), η ευθύνη ολοκλήρωσης των συστημάτων αναλαμβανόταν από τον κατασκευαστή αεροσκαφών που θα επιλεγόταν.

Πάντως, αξιωματούχος της Aselsan κληθείς να σχολιάσει τις εξελίξεις, αρνήθηκε ότι το πρόγραμμα απευθείας προμήθειας από ξένο προμηθευτή συνεπάγεται τη διακοπή του προγράμματος εγχώριας ανάπτυξης και απέδωσε τη διπλή διαδικασία στην ανάγκη προμήθειας επιπλέον συστημάτων, αλλά με συντομότερο χρόνο παράδοσης.
 
 
http://ksipnistere.blogspot.gr/2015/01/blog-post_6991.html

Νικόλα ..άμα δεις πουθενά τον μαλάκα πες του να έρθει να παραδώσει ..

Να σου πω Νικόλα ..τον μαλάκα μήπως τον είδες πουθενά ?......

Όχι ......

Καλα άμα...... Τον δεις πες του να έρθει να παραδώσει ........



http://ksipnistere.blogspot.gr/2015/01/blog-post_4198.html

Νέες αποκαλύψεις Σνόουντεν: Ο κβαντικός Η/Υ της NSA θα αποκρυπτογραφεί τα πάντα

Η NSA βρίσκεται πολύ κοντά στη δημιουργία κβαντικού υπολογιστή που θα μπορεί να αποκρυπτογραφεί κάθε κρυπτογράφηση, σύμφωνα με δημοσίευμα της Ουάσινγκτον Ποστ βασισμένο στις αποκαλύψεις του Σνόουντεν. Η
αμερικανική Εθνική Υπηρεσία Ασφαλείας (NSA) βρίσκεται πολύ κοντά στη δημιουργία ενός "κβαντικού υπολογιστή" που θα μπορεί να αποκρυπτογραφεί σχεδόν οποιαδήποτε κρυπτογράφηση, σύμφωνα με χθεσινό δημοσίευμα της "Ουάσινγκτον Ποστ", η οποία επικαλείται έγγραφα που αποκαλύφθηκαν από τον πρώην σύμβουλο της NSA Έντουαρντ Σνόουντεν.
Σύμφωνα με τα έγγραφα αυτά, ο υπολογιστής πάνω στον οποίο εργάζεται η NSA, θα της επιτρέψει να σπάζει τους κώδικες πληροφορικής που προστατεύουν τραπεζικά και ιατρικά απόρρητα και πληροφορίες της κυβέρνησης ή του κόσμου των επιχειρήσεων.
Οι μεγάλες επιχειρήσεις της πληροφορικής, όπως η IBM, επιδιώκουν εδώ και καιρό να δημιουργήσουν κβαντικούς υπολογιστές που επιτρέπουν την εκμετάλλευση της ισχύος των ατόμων και των μορίων αυξάνοντας έτσι σημαντικά την ταχύτητα και την ασφάλεια των υπολογιστών.
Εντούτοις ειδικοί θεωρούν πως δεν είναι πολύ πιθανό η NSA να είναι έτοιμη να δημιουργήσει μια τέτοια μηχανή χωρίς να το γνωρίζει η επιστημονική κοινότητα.
"Δεν φαίνεται πολύ πιθανό να βρίσκεται η NSA τόσο μπροστά σε σχέση με τις μη στρατιωτικές επιχειρήσεις χωρίς να το ξέρει κανείς", επισήμανε έτσι στην "Ουάσινγκτον Ποστ" ο Σκοτ Άαρονσον του Ινστιτούτου Τεχνολογίας της Μασαχουσέτης (MIT).
Η έρευνα αποτελεί τμήμα ενός ερευνητικού προγράμματος ύψους 79,7 εκατ. δολαρίων με την ονομασία "Διείσδυση σε Σκληρούς Στόχους", σημειώνει η εφημερίδα.
Η NSA από την πλευρά της δεν απάντησε σε σχετική ερώτηση που της έγινε από το Γαλλικό Πρακτορείο.
Σύμφωνα με τα έγγραφα που διαθέτει η Ουάσινγκτον Ποστ, η NSA εργάζεται πάνω στο πρόγραμμα αυτό σε ειδικούς χώρους που αποκαλούνται "κλωβοί Φάραντεϊ" και οι οποίοι προστατεύουν από την ηλεκτρομαγνητική "μόλυνση" από το εξωτερικό.
Χάρη στην εν δυνάμει τεράστια ισχύ των κβαντικών υπολογιστών, οι μηχανές αυτές θα μπορούν να αποκρυπτογραφούν οποιονδήποτε κώδικα χρησιμοποιείται αυτή τη στιγμή για να προστατεύονται δραστηριότητες στο Ίντερνετ, είτε από τις τράπεζες είτε από τις υπηρεσίες ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.
Εδώ και μήνες, οι αποκαλύψεις του Έντουαρντ Σνόουντεν έχουν φέρει στο φως το εύρος του αμερικανικού προγράμματος κατασκοπείας, το οποίο είχε στόχο πολλές ευρωπαϊκές χώρες, τους θεσμούς της ΕΕ καθώς και το εσωτερικό σύστημα τηλεδιασκέψεων του ΟΗΕ, και κυρίως το ρόλο της NSA.

http://ksipnistere.blogspot.gr/2015/01/nsa.html
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters