Παρασκευή 20 Φεβρουαρίου 2015

Ακατάλληλο. <Προσοχή σκληρές εικόνες>

Image

Image
Image
Image

Image

Image
Image

Image

Image
Image

Image

Image
Image

Image

Image
Image

Image

Image
Image

Image

Image
Image

Image

Image
Image

Image

Image



Image

Image

Image
Image

Image

Image
Image

Image

Image
Image

Image 
Image 
Είναι εμφανές πως το εσωτερικό νοικοκύρεμα θα αρκούσε για να είμαστε ενήμεροι
στους εξωτερικούς δανειστές μας και ίσως για πολλά περισσότερα.

Υπάρχει μια τρύπα-εξαπάτηση που ακούει στο όνομα «ιδιωτικές τράπεζες».
https://www.youtube.com/watch?v=qqCkAiovfKg
Απόσπασμα από εδώ.
https://www.youtube.com/watch?v=aAvSqys ... ature=plcp

Υπάρχει ένας κανόνας. Οι πλούσιες γεωπολιτικά γεωστρατηγικά κλπ χώρες,
μεθοδευμένα φτωχοποιούνται με σκοπό την λεηλάτηση του πλούτου τους.
Διαφθείρουν χρησιμοποιώντας το ανύπαρκτο χρήμα τους (χωρίς αντίκρισμα)
ώστε να αποκτούν πραγματικό πλούτο (με αντίκρισμα - όχι πέτσινα χρήματα).

http://www.ideografhmata.gr/forum/viewtopic.php?p=250348#p250348

ΝΤΟΓΚΟΝ:ΟΙ ΠΑΡΑΞΕΝΕΣ ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΕΙΡΙΟ(+ΒΙΝΤΕΟ-ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ ΠΟΥ ΑΓΑΠΗΣΑ)



Οι Ντόγκον (Dogon) κάνουν λόγο για τους Νόμο (Nommos) – αμφίβιες θεότητες που έφτασαν από τον ουρανό με τα φανταστικά ουράνια πλοία τους. Και κήρυξαν τη διδασκαλία τους σε ένα μεγάλο πλήθος ανθρώπων που συγκεντρώθηκε γύρω από τη λίμνη που δημιουργήθηκε από ένα απ’ αυτά. Ορισμένοι ερευνητές, που ερευνούσαν τους Ντόγκον έχουν αναφέρει ότι φαίνεται να διαθέτουν προηγμένες αστρονομικές γνώσεις, για τη φύση και την προέλευση των οποίων στη συνέχεια ξεκίνησε επιστημονική αντιπαράθεση... 

 Από το 1931 έως 1956 ο Γάλλος ανθρωπολόγος Marcel Griaule (Μαρσέλ Γκριόλ) μελέτησε τους Ντόγκον. Στα τέλη του 1946 ο Γκριόλ πέρασε τριάντα τρεις συναπτές ημέρες σε συζητήσεις με έναν σοφό γέροντα των Ντόγκον, συζητήσεις που αποτέλεσαν την πηγή ενός μεγάλου μέρους των μελλοντικών δημοσιεύσεων που έκανε με την Ζερμαίν Ντιτερλέν. Οι δύο γάλλοι ανθρωπολόγοι ανέφεραν ότι οι Ντόγκον πιστεύουν ότι το πιο λαμπρό αστέρι στον ουρανό, ο Σείριος ( Σίγκου Τόλο ή «αστέρι του Σίγκουι»), έχει δύο αστέρια συντρόφους, το «Πο Τόλο» (ή το άστρο του Κεχριού), και το «Εμέ για Τόλο», (το θηλυκό άστρο του σόργου), αντίστοιχα, τον πρώτο και τον δεύτερο από τους συνοδούς του Σείριου Α.


Ο Σείριος, στο σύστημα των Ντόγκον, σχηματίζει μία εστία για την τροχιά ενός μικροσκοπικού αστεριού, του συνοδού του Πο Τόλο. Όταν το Πο Τόλο είναι πιο κοντά στον Σείριο, αυτό το αστέρι φωτίζει, ενώ όταν είναι πλέον απομακρυσμένο από τον Σείριο, εκπέμπει ένα τρεμούλιασμα που δίνει την εντύπωση στον παρατηρητή πολλών αστεριών. Ο κύκλος της τροχιάς διαρκεί 50 χρόνια. Ο Πο Τόλο (Σείριος Β’) είναι για τους Ντόγκον το πιο μικροσκοπικό αστέρι, αλλά παράλληλα και το πιο βαρύ. Τόσο βαρύ που ούτε όλα τα πλάσματα του κόσμου μαζί, δε μπορούν να το σηκώσουν. Το χρώμα του είναι λευκό και η τροχιά του ελλειπτική.

Οι άνθρωποι της φυλής πιστεύουν ότι πραγματοποιεί μια περιστροφή γύρω από τον Σείριο κάθε 50 έτη και μάλιστα διοργανώνουν ειδική τελετή για να τιμήσουν τη μνήμη αυτού του γεγονότος. Οι Γκριόλ και Ντιτερλέν επίσης, ισχυρίζονται ότι οι Ντόγκον φαίνεται να γνώριζαν τα δαχτυλίδια του Κρόνου, και τα φεγγάρια του Δία. Αλλά δεν ήταν μόνο οι Γκριόλ και Ντιτερλέν που προβληματίστηκαν από αυτό που ονόμασαν «Σουδανέζικο αστρικό σύστημα» (ΣΣ: το Μάλι έως το 1959 ονομαζόταν «Γαλλικό Σουδάν»).

 Το 1976 ο Robert Temple έγραψε ένα βιβλίο με τίτλο «Το μυστήριο του Σείριου» υποστηρίζοντας ότι το σύστημα των Ντόγκον αποκαλύπτει ακριβή γνώση των κοσμολογικών γεγονότων γνωστή μόνο από την ανάπτυξη της σύγχρονης αστρονομίας, δεδομένου ότι φαίνεται να γνωρίζουν, σύμφωνα με την αναφορά των Γκριόλ και Ντιτερλέν, ότι ο Σείριος ήταν μέρος ενός δυαδικού αστρικού συστήματος, του οποίου όμως το δεύτερο αστέρι, ο Σείριος Β, ένας λευκός νάνος, ήταν εντελώς αόρατο στο ανθρώπινο μάτι, (όπως ακριβώς ο Πο Τολό είναι ο μικροσκοπικός, ήταν γνωστός στους Ντόγκον), και ότι χρειάστηκαν 50 χρόνια για να ολοκληρώσει την τροχιά του.

Η ύπαρξη του Σείριου Β είχε μόνο συναχθεί ότι υπάρχει μέσω μαθηματικών υπολογισμών που έκανε ο Φρίντριχ Μπέσσελ το 1844. Ο Temple στη συνέχεια υποστήριξε ότι οι πληροφορίες των Ντόγκον, εάν αναχθούν σε αρχαίες αιγυπτιακές πηγές και μύθους, υποδεικνύουν μια εξωγήινη μετάδοση γνώσεων για τα άστρα. Ούτε ο Γκριόλ ούτε η Ντιτερλέν είχαν κάνει ποτέ τέτοιες τολμηρές αξιώσεις για την πηγή της γνώσης των Ντόγκον. Σύμφωνα με τον διάσημο αμερικάνο αστρονόμο Καρλ Σαγκάν, η δυτική Αφρική είχε πολλούς επισκέπτες από τεχνολογικούς πολιτισμούς που βρίσκονται στη Γη. Οι Ντόγκον έχουν παραδοσιακά ένα ενδιαφέρον για τον ουρανό και τα αστρονομικά φαινόμενα.

Αν κάποιος ευρωπαίος είχε επισκεφτεί τους Ντόγκον το 1920-1930, η συζήτηση πολύ πιθανό να
περιστρεφόταν σε αστρονομικά θέματα, συμπεριλαμβανομένου και του Σειρίου, του λαμπρότερου αστεριού στον ουρανό και κεντρική φιγούρα στη μυθολογία των Ντόγκον. Επίσης, το 1920 υπήρχε μεγάλη κινητικότητα στον επιστημονικό τύπο για τον Σείριο, οπότε και μέχρι να πάει ο Γκριόλ οι Ντόγκον μπορεί να είχαν μια ιδέα από τα τεχνολογικά θέματα του 20ου αιώνα που να τους την είχαν μεταφέρει επισκέπτες από άλλα μέρη της Γης, και να την μετέδωσαν μέσα από συζητήσεις.

 Βλέπουμε λοιπόν ότι οι περισσότεροι ερευνητές αυτού του «μυστήριου» είτε δεν αποδέχονται ότι είχαν αυτές τις γνώσεις οι Ντόγκον είτε θεωρούν ότι τις απέκτησαν από δυτικούς επισκέπτες πρόσφατα. Αποκλείουν να τις απέκτησαν μόνοι τους ή από κάποιον μη λευκό δυτικό (δεν μιλάω εδώ για εξωγήινο – αν και κάποιοι ερευνητές, «α λα Νταίνικεν», υποστηρίζουν ακόμα κι αυτό!).

Κανένας, όμως, απ’ αυτούς τους δυτικούς ερευνητές δεν έκανε το κόπο να ρίξει μια ματιά στον Χάρτη της περιοχής. Γιατί αν το έκαναν, θα διαπίστωναν ότι η χώρα των Ντόγκον βρίσκεται 200 χιλιόμετρα νοτιοδυτικά του Τομπουκτού. Ενός από τα μεγαλύτερα πνευματικά κέντρα του Ισλαμικού κόσμου. Χιλιάδες σελίδες χειρόγραφων (πολλά από τον 13ο αιώνα) βρέθηκαν εκεί (όχι ότι ήταν κρυμμένα – οι δυτικοί αντιλήφθηκαν την ύπαρξη τους πρόσφατα).

Πολλά ήταν κατεστραμμένα (σχισμένα).Αρκετά περιείχαν αστρονομικές γνώσεις. Προφανώς υπάρχουν και μεταφράσεις καθώς και αντιγραφές από μη αραβικά αρχαιότερα κείμενα. Θα ήταν, το λοιπόν, πολύ παρακινδυνευμένο αν υποστηρίζαμε ότι κάποιοι Ντόγκον είχαν έρθει σε επαφή με λόγιους του Τομπουκτού, οι οποίοι τους μετέδωσαν κάποιες γνώσεις; Το ότι κάποιοι Ντόγκον «κατέβαιναν στην πόλη» (για εμπορικούς λόγους), πρέπει να τα θεωρήσουμε σίγουρο. Τουλάχιστον από κάποια στιγμή και μετά. Επίσης, και το ότι κάποιοι λόγιοι και θεολόγοι ανέβαιναν στα χωριά για να εξισλαμίσουν (με το καλό αυτή τη φορά) τους ντόπιους.

Όλα αυτά όμως αποδεικνύουν ότι οι Ντόγκον πήραν τις αστρονομικές γνώσεις τους από τους λόγιους του Τομπουκτού; Και αυτοί που τις βρήκαν αυτές τις γνώσεις; Ναι, κάποιες από τις αστρονομικές γνώσεις τους φαίνεται να τις πήραν από τους Άραβες, αλλά για το Σείριο; Από πού κι ως πού γνώριζαν οι Άραβες (άριστοι, κατά τα άλλα, αστρονόμοι) ότι ο Σείριος ήταν τριπλό (ή διπλό έστω) άστρο;

Τα τηλεσκόπια ανακαλύφθηκαν τον 16ο – 17ο αιώνα. Έτσι δεν είναι;

 Πέτρος Αλεξάνδρου

Ντόγκον ~ Οι παράξενες παραδόσεις για τον... από KRASODAD

//krasodad.blogspot.gr
http://www.visaltis.net/2015/02/blog-post_20.html

Έλληνες...!

Όποιος εντρυφήσει μέσα στα αείρροα και πάντα ζωογόνα νάματα της αρχαίας Ελληνικής φιλοσοφίας και σκέψης, θα μπορέσει στ' αλήθεια ν' ανακαλύψει την λυτρωτική εκείνη δύναμη μέσα στον ίδιο του τον εαυτό, που πάντα εν δυνάμει υπάρχει και ακολούθως να την αξιοποιήσει διεργαστικά και ελεύθερα μέσα στην συνείδηση του, ώστε να αποποιηθεί κάθε τι που του έχει επιβληθεί βίαια και επίπλαστα.
Θα οδηγηθεί τότε στην αληθινή γνώση, στον απεγκλωβισμό και στην απελευθέρωση του πνεύματος του από τις κάθε είδους επιβληθείσες "αλήθειες" κι αντιλήψεις, από τις όποιες αυταπάτες του, τις μεταφυσικές πλάνες και θα μπορεί πλέον, απαλλαγμένος από ενοχές
και αναστολές, να πορεύεται ελεύθερος στον δρόμο της αιωνιότητας σαν αθάνατο απειροελάχιστο συμπαντικό κύτταρο.

Η Ελληνική σκέψη (κοσμοθέαση) είναι ικανή από μόνη της να δημιουργήσει καλύτερες κοινωνίες, να υιοθετήσει πιο υγιείς αντιλήψεις και συμπεριφορές για τον άνθρωπο, για το σύνολο, για τον πολιτισμό και να μας κάνει να προσεγγίσουμε πιο θαρραλέα και πιο λυτρωτικά τους μεταφυσικούς μας προβληματισμούς και τις απορίες μας, χωρίς φόβο, χωρίς προκατάληψη, χωρίς ενοχές, χωρίς αναστολές και τα παρόμοια, γιατί αφ' εαυτής περιέχει την λυτρωτική αυτή δύναμη μέσα από την έρευνα και την γνώση, μέσα από τον φιλοσοφικό της στοχασμό και την διαρκεί αναζήτηση.

Έχουμε το προνόμιο να είμαστε Έλληνες. Δεν το εννοώ μέσα στα πλαίσια ενός φυλετικού σωβινισμού, ούτε στον επικίνδυνο ακροβατισμό μια στείρας και άγονης προγονολατρείας, αλλά μέσα από ένα ευρύτερο πνευματικό φάσμα, που έρχεται σε πλήρη συστοιχία με την Ισοκράτεια ρήση: ''Έλληνας καλείσθαι τους της ημετέρας παιδείας μετέχοντας".

Η Ελληνική γη, πρέπει να καταστεί με πανανθρώπινο θέσπισμα, απ' την μία ως την άλλη άκρη της απαραβίαστο Ιερό της παγκόσμιας πνευματικής και πολιτιστικής κληρονομιάς, ώστε να μην την ξανά βεβηλώσει ποτέ κανένας επίδοξος ανθέλληνας. Αυτό το λέω χωρίς κανέναν φανατισμό, χωρίς καμία προκατάληψη και προπάντων χωρίς καμία προδιάθεση υποτίμησης και απαξίωσης των πολιτισμών, των αξιών και των επιτευγμάτων άλλων λαών.


http://hellinondaimonia.blogspot.gr/2015/02/blog-post.html

The Big-Bang Theory. Γράφει ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΡΑΪΑΝΟΥ


1944 και 2014
...Στο ίδιο έργο θεατές
Όταν η Ελλάδα μάθει την ιστορία της,
θα σώσει την Ευρώπη.
Αν παραμείνει αδιάβαστη,
θα "πάει" και η ίδια "αδιάβαστη" ...ξανά....

1944
Το 1944 έτεινε προς την ολοκλήρωση το μεγάλο "σχέδιο" των Αμερικανών και των σιωνιστών τοκογλύφων της νεοϋορκέζικης FED να κατακτήσουν την Ευρώπη ...Ένα "σχέδιο" δύο φάσεων, το οποίο βασιζόταν στο γεγονός ότι όλοι αυτοί μπορούσαν να εκμεταλλευτούν την εβραιοκρατούμενη Γερμανία υπέρ των συμφερόντων τους και εις βάρος της Ευρώπης και των λαών της.
Άνθρωποι, όπως ο Ρότσιλντ, ο Ροκφέλερ και ο Μπους μερικά χρόνια πριν είχαν χρηματοδοτήσει τον Χίτλερ να κάνει τον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο και εκείνη την ώρα έπρεπε να τακτοποιήσουν τα πρώτα αποτελέσματα εκείνου του κατά παραγγελία πολέμου. Έπρεπε να εκμεταλλευτούν τις αλλαγές εκείνες, οι οποίες είχαν προκύψει από την εγκληματική δραστηριότητα της Γερμανίας και ταυτόχρονα έπρεπε να προστατεύσουν την ίδια τη Γερμανία, η οποία σε διαφορετική περίπτωση θα κινδύνευε να πέσει θύμα της οργής των θυμάτων της.
Τα δεδομένα ήταν σχετικά απλά. Είχαν χρηματοδοτήσει τον Χίτλερ να "ισοπεδώσει" κοινωνικά και οικονομικά την Ευρώπη, ώστε να μπορέσουν στη συνέχεια να μπουν μετά αυτοί οι ίδιοι σαν "σωτήρες" και να χρηματοδοτήσουν την οικονομική αναγέννησή της. Έβαλαν τον Χίτλερ να "ομογενοποιήσει" την Ευρώπη στον οικονομικό και κοινωνικό τομέα, προκειμένου να την διαχειριστούν με ενιαίο τρόπο και προς το συμφέρον τους. Αυτοί, δηλαδή, οι οποίοι χρηματοδότησαν την "ισοπέδωσή" της, θα ήταν και οι χρηματοδότες τής ανοικοδόμησής της. Στο κόλπο ήταν και ο -  επίσης χρηματοδοτούμενος από τους ίδιους - Στάλιν ...Ο Στάλιν, τον οποίο είχε βοηθήσει το τραπεζικό και πετρελαϊκό κατεστημένο τής Νέας Υόρκης, προκειμένου να καταλάβει την εξουσία στη Μόσχα.
Το 1944 ήταν ίσως η πιο σημαντική χρονιά για εκείνον τον σχεδιασμό, γιατί είχε ολοκληρωθεί η πρώτη φάση τού σχεδίου ...Η πιο δύσκολη φάση τού σχεδίου ...Η φάση εκείνη, η οποία προϋπέθετε την προδοσία τής Ευρώπης από ένα ευρωπαϊκό κράτος. Η Γερμανία είχε ολοκληρώσει τον καταστροφικό της ρόλο και έπρεπε να αποσυρθεί με ασφάλεια και χωρίς "κραδασμούς" από το προσκήνιο ...Να αποσυρθεί με το τέλος τής πρώτης "φάσης" του σχεδίου, ώστε να ξεκινήσει η δεύτερη "φάση" του ...Να αποσυρθεί, προκειμένου να μπει στο "σκηνικό" ο Ρώσος συμπρωταγωνιστής της. Είχε "σαρώσει" την Ευρώπη, όπως προέβλεπε ο ρόλος της και είχε πλέον οριστικοποιηθεί η δήθεν "ήττα" τής γερμανικής άποψης περί ευρωπαϊκής "ευημερίας". Από εκείνη τη στιγμή κι έπειτα θα άρχιζε το ψυχροπολεμικό "θέατρο" των Αμερικανών, προκειμένου να τρομοκρατήσουν τους Ευρωπαίους και να "μπουν" οι ίδιοι στην Ευρώπη ως επικυρίαρχοι.
Σε μυστική συνεννόηση με τη Μόσχα τουΣτάλιν έπαιξαν ένα "θέατρο" σύγκρουσης με τους Ρώσους ...Ένα "θέατρο", το οποίο θα τους επέτρεπε να "κατακτήσουν" την Ευρώπη, στηριζόμενοι στον φόβο της για τη Ρωσία ...Έναν αρχέγονο φόβο των λαών τής Δυτικής Ευρώπης για τις ορδές των Σλάβων, τις οποίες τις φαντάζονταν να "ξεχύνονται" στα μέρη τους και να τους κατακτούν.  Με τις "ευχές" τού εκλεκτού των πετρελαιάδων -  Στάλιν - ήταν έτοιμοι να εκμεταλλευτούν οι ίδιοι τον "δρόμο" που άνοιξε η Γερμανία μέσα στα ευρωπαϊκά "χαλάσματα".
Οι Αμερικανοί, με "ιδιόκτητο" κέντρο επιχειρήσεων τη Γερμανία, θα μπορούσαν να "απλώνονται" στην Ευρώπη, για να είναι υποτίθεται έτοιμοι να αντιμετωπίσουν τον νέο εχθρό. Εξασφάλισαν την ασφαλή υποχώρηση των "χρήσιμων" Γερμανών -  σε μια Ευρώπη που ήθελε να τους πιεί το αίμα για τα εγκλήματά τους -  και ανέλαβαν την προστασία τους. Το σχέδιο εκτελέστηκε άψογα. Οι Αμερικανοί έκαναν τη δουλειά τους με τη Γερμανία και μετά εμφάνισαν ένα επίσης δικό τους "κατασκεύασμα" να απειλεί την Ευρώπη ...Να την απειλεί με τον στρατό του και τη δύναμή του. Η ισοπεδωμένη και "γυμνή" Ευρώπη, η οποία κανονικά θα έπρεπε να μεριμνά για την εξουδετέρωση της αρπακτικής Γερμανίας, βρέθηκε να τρομοκρατείται από τη Μόσχα. Η Ευρώπη, η οποία αιμορραγούσε εξαιτίας των γερμανικών εγκλημάτων, ξαφνικά αισθάνθηκε αδύναμη μπροστά στην "απειλή" των βαρβάρων τής Μόσχας, που οι Αμερικανοί με τις μεθοδεύσεις τους έφερναν σχεδόν στο "κατώφλι" της.
Μέσα σε λίγες ημέρες άρχισαν οι "αψιμαχίες" των Αμερικανών με τους Ρώσους. Την ώρα που οι λαοί τής Ευρώπης έπρεπε να μισούν τη Γερμανία για την καταστροφή στην οποία τους οδήγησε, εμφανίστηκε νέος εχθρός, ακόμα χειρότερος. Την ώρα που οι Ευρωπαίοι έπρεπε να αναζητούν τις ευθύνες τής Γερμανίας στην αθλιότητα που σκόρπισε στην ήπειρο, καθόντουσαν και ασχολούνταν με τα υποτιθέμενα φοβερά και τρομερά "πυρηνικά" όπλα τού Στάλιν. Ήταν τόσο μεγάλος ο φόβος και η οικονομικά κατεστραμμένη Ευρώπη αισθανόταν τόσο αδύναμη, που μέχρι και οι Γερμανοί έγιναν συμπαθείς δυνάμει σύμμαχοι απέναντι σε αυτό το "τέρας" τής σιβηρικής "στέπας".
Ξαφνικά οι Γερμανοί βγήκαν από το "κάδρο" των ευρωπαϊκών προβλημάτων ...Έπαψαν να είναι οι "εχθροί" τής δημοκρατίας τής Ευρώπης ...Άρχισαν να εμφανίζονται από την αμερικανική προπαγάνδα σχεδόν φίλοι και συμπαραστάτες των Ευρωπαίων απέναντι σε αυτόν τον πανίσχυρο εχθρό ...Εμφανίζονταν σαν αυτοί που "αμάρτησαν" και έγιναν "Ναζί" για την προστασία τής ελεύθερης οικονομίας και της "δημοκρατίας". Η απειλή των Ρώσων ήταν πολύ μεγάλη και ήταν αδύνατον οι Ευρωπαίοι να αρνηθούν τη "βοήθεια" της πρώην ναζιστικής Γερμανίας.
 Οι Αμερικανοί και οι σιωνιστές τοκογλύφοι ήταν ευτυχείς. Όλα γίνονταν όπως τα είχαν σχεδιάσει. Μπορούσαν να τραβήξουν τον "μπράβο" τους από το προσκήνιο και να τον σώσουν χωρίς ιδιαίτερες απώλειες. Ξαφνικά θύτες και θύματα αγαπήθηκαν, γιατί οι Αμερικανοί είχαν αμολήσει έναν δικό τους "σκύλο" να τρομοκρατεί την ευρωπαϊκή γειτονιά ...Έναν νέο εχθρό με υπερεθνικά χαρακτηριστικά, ο οποίος θεωρητικά ήταν σε θέση να "δαγκώσει" τον καθένα. Επέλεξαν έναν νέο εχθρό με πολύ ειδικά χαρακτηριστικά, ο οποίος θα τους έδινε "άλλοθι" να παραμείνουν στην Ευρώπη με όπλα και τανκ ακόμα και σε περίοδο ειρήνης ...Έναν εχθρό, ο οποίος απειλούσε την "ισοπεδωμένη" Ευρώπη ακόμα πιο πολύ από τη Γερμανία, η οποία την είχε ήδη ισοπεδώσει. Ο φόβος για τη Ρωσία μπορούσε να γίνει το νέο "δόγμα" τής αμερικανόκτητης Ευρώπης ...Ο νέος "εχθρός", ο οποίος θα "ένωνε" την Ευρώπη σε ένα νέο "μπλοκ". Σε αυτήν την νέα Ευρώπη η Γερμανία είχε προλάβει να "μπει" την τελευταία στιγμή ...έστω και με το αμερικανικό "πάσο".
Οι Ρώσοι τού "πετρελαιά" Στάλιν απειλούσαν να εισβάλουν στην Ευρώπη και να την "κατακτήσουν". Είχαν μπει στην Ουκρανία και απειλούσαν ολόκληρη την Ευρώπη ...Την απειλούσαν ευθέως με τον στρατό τους, αλλά και με τους τοπικούς κομμουνιστές, οι οποίοι ήταν οι χαφιέδες τους και οι "πέμπτες" φάλαγγές τους ...Οι μυστικές "φάλαγγες", οι οποίες απειλούσαν ακόμα και με εμφύλιο τους λαούς τής Ευρώπης. Όμως, "ευτυχώς" που ήρθε το "ιππικό", όπως αρέσκονται να λένε οι Αμερικανοί ..."Ευτυχώς" που ήρθαν οι Αμερικανοί να τους "σταματήσουν" ...Οι δημιουργοί τού ΝΑΤΟ, για το "καλό" της ...Οι ιδρυτές τής CIA, για το "καλό" τής Ευρώπης και της "δημοκρατίας". Οι ΗΠΑ, εν καιρώ ειρήνης, εγκατέστησαν τον στρατό τους στην Ευρώπη με βάση τις ανάγκες άμυνας απέναντι στον ρώσικο γίγαντα. Το ΝΑΤΟ αυτήν τη Ρωσία θα "σημάδευε". Αυτό το "καλό" ΝΑΤΟ θα προστάτευε την Ευρώπη από τον "εχθρό" σε περίπτωση που εκείνος θα επιτιθόταν με τα όπλα ...Σε συνεργασία με την "καλή" CIA, η οποία θα σταματούσε τις ύπουλες "πέμπτες" φάλαγγες.
Επειδή οι Αμερικανοί ήταν "σωτήρες" - και "σωτήρες" τσιγκούνηδες δεν υπάρχουν - , θα χρηματοδοτούσαν με δικά τους "χρήματα" την ευρωπαϊκή ανοικοδόμηση. Τα χρήματα υπήρχαν. Ένα σχέδιο τύπου Μάρσαλ είχε προετοιμαστεί άλλωστε από τους τοκογλύφους πολλά χρόνια πριν. Τα μισά χρήματα θα τα έδιναν "βοήθεια" και τα άλλα μισά "δάνεια" και θα έπνιγαν την Ευρώπη στα χρέη ...Τζάμπα ήταν ...Φωτοτυπίες τής FED, οι οποίες παρίσταναν τα χρήματα απλά και μόνο γιατί οι Ευρωπαίοι με τις πράξεις τους τα αναγνώριζαν σαν τέτοια. Οι τοκογλύφοι τής Νέας Υόρκης ήταν ευτυχείς. Η Ευρώπη ήταν "ισοπεδωμένη" και είχε την ανάγκη τους για ανάπτυξη ...Είχε ανάγκη τις πράσινες μικρές φωτοτυπίες τους για να ορθοποδήσει ...Είχε ανάγκη τα δάνειά τους, για να γίνει ανταγωνιστική. Τα χρήματα, τόσο στον Χίτλερ όσο και στον Στάλιν είχαν πιάσει "τόπο". Με λίγα χρήματα διεκδίκησαν πολύ περισσότερα. Οι νεκροί άνθρωποι ήταν παράπλευρες απώλειες" ...Τι να κάνουμε ...Δεν μπορούν να γίνουν σπουδαία πράγματα χωρίς ανθρώπινο αίμα.
Το τραγικό πρόσωπο της ευρωπαϊκής τραγωδίας.
Ο ελληνικός αποδιοπομπαίος τράγος.
Οι τοκογλύφοι ετοίμαζαν μια τραγωδία για την Ευρώπη και -  ως γνωστόν - τραγωδία χωρίς τραγικό πρόσωπο δεν υπάρχει ...Ένα πρόσωπο, το οποίο συνήθως είναι παγιδευμένο στην άγνοιά του και παραδομένο στην κακή του μοίρα, την οποία έχουν "σχεδιάσει" άλλοι ...Ένα πρόσωπο, το οποίο θα "υπέφερε" μέχρι να βρει τη "λύτρωση". Αυτό το τραγικό πρόσωπο για την ευρωπαϊκή τραγωδία ήταν η Ελλάδα. Η Ελλάδα, όπως και η Γερμανία, είχε επιλεγεί από τους τοκογλύφους να παίξει έναν ειδικό ρόλο στον σχεδιασμό τους. Αν τη Γερμανία την είχαν επιλέξει για να "μπουν" στην Ευρώπη, την Ελλάδα θα την χρησιμοποιούσαν για να παραμείνουν σ' αυτήν. Αν τη Γερμανία την είχαν επιλέξει για τον ρόλο τού σκληρού "μπράβου", την Ελλάδα την είχαν επιλέξει για τον ρόλο τού μεγαλύτερου θύματος αυτού του "μπράβου".
Αυτό, όμως, δεν ήταν κάτι τόσο απλό στη δρομολόγησή του. Έπρεπε να υπάρχει η κατάλληλη προετοιμασία, ώστε αυτό το "θύμα" ενός τόσο απάνθρωπου "ξυλοδαρμού" να γίνει χρήσιμο για τον σχεδιασμό στο σύνολό του και όχι απλά σε μία και μόνο "σκηνή" τού "έργου". Σε μια Ευρώπη, η οποία θα έπεφτε στο σύνολό της θύμα τής γερμανικής "θηριωδίας", δεν θα έκανε μεγάλη διαφορά η σκληρότητα που θα αφορούσε την Ελλάδα. Εφόσον η επόμενη "ημέρα" τής αμερικανικής παντοκρατορίας στην Ευρώπη θα στηριζόταν στον "τρόμο" απέναντι στην τρομερή Ρωσία, έπρεπε η Ελλάδα να είναι χρήσιμη σε αυτήν την εξέλιξη της υπόθεσης.
Έπρεπε το συγκεκριμένο θύμα τής "βιαιοπραγίας" να μπορεί να εξυπηρετήσει με το "πάθημά" του το σύνολο του σχεδιασμού και άρα να μπορεί να ακολουθεί και την όποια "τροπή" θα λάμβαναν τα πράγματα. Έπρεπε η Ελλάδα να φέρνει με όλους τους δυνατούς τρόπους τον "τρόμο" στην Ευρώπη ...Είτε με τις επιλογές της είτε με τα παθήματά της ...Είτε επειδή με τις επιλογές της απειλούσε και τρόμαζε τους Ευρωπαίους είτε επειδή με τα παθήματά της τους "εκπαίδευε" και τους τρόμαζε.
Αυτό είναι εύκολο να το καταλάβει κάποιος. Από τη στιγμή που ένας σχεδιασμός στηρίζεται στην τρομοκράτηση των λαών, έπρεπε να υπάρχει ένας λαός, ο οποίος με τα "παθήματά" του να λειτουργεί ως "παράδειγμα" προς αποφυγήν. Από τη στιγμή που όλοι οι ευρωπαϊκοί λαοί θα τύγχαναν θύματα "κακοποίησης", θα έπρεπε να υπάρχει ένας οριακά κακοποιημένος λαός, προκειμένου οι υπόλοιποι λαοί να τρομοκρατηθούν εκ νέου ...Ένα τραγικό "πρόσωπο", του οποίου την "τύχη" θα γνώριζαν όσοι θα τολμούσαν να αντιδράσουν στην αμερικανική πολιτική ...Ένα τραγικό "πρόσωπο", του οποίου η σκληρή συνέχεια θα έκανε τον αρχικό γερμανικό "βασανισμό" σχεδόν ανώδυνο. Γι' αυτόν τον λόγο άλλωστε η Ελλάδα έτυχε ειδικής μεταχειρίσεως από την αρχή. Η Ελλάδα προετοιμαζόταν από την αρχή γι' αυτόν τον ρόλο.
Πουθενά αλλού στην Ευρώπη η Γερμανία των ειδικών "αποστολών" δεν έκανε τα αίσχη που έκανε στην Ελλάδα. Κανένα κράτος δεν λεηλατήθηκε και δεν καταστράφηκε από τη Γερμανία όπως η Ελλάδα. Στην κυριολεξία η Γερμανία λεηλάτησε τα πάντα. Ό,τι δεν μπόρεσε να αρπάξει, απλά το κατέστρεψε, προκειμένου να μην έχει αξία και το χρησιμοποιήσουν οι Έλληνες. Γιατί το έκανε αυτό; ...Για να οδηγήσει τους Έλληνες στα "απώτατα" άκρα τής φτώχειας και της απελπισίας ...Να τους "θολώσει" το "μυαλό", προκειμένου να κάνουν την λάθος κίνηση ...Μια κίνηση "αυτοκτονική" για τους ίδιους, αλλά επιθυμητή για εκείνους οι οποίοι θα έσπευδαν να τους επαναφέρουν στην τάξη με τρομερή τιμωρία, προκειμένου να "παραδειγματιστούν" οι υπόλοιποι.
Αυτό και έγινε. Η Γερμανία, μετά την "επίθεσή" της στην Ελλάδα, την άφησε απολύτως "ισοπεδωμένη". Η Γερμανία τής Siemens, της Mercedes και της Faber δεν άφησε τίποτε όρθιο. Η Γερμανική "λαίλαπα" είχε καταστρέψει την οικονομία της και ο λαός είχε βυθιστεί στην πείνα και την απελπισία. Όμως, ακόμα και μετά απ' αυτό το φοβερό έγκλημα, την εξουσία στην Ελλάδα εξακολουθούσαν να την έχουν οι δωσίλογοι. Φυσικό ήταν να βγει ο λαός στα "κάγκελα" της διαμαρτυρίας. Αντιδρούσε στους εκλεκτούς τής αμερικανογερμανικής συμμορίας, οι οποίοι, παρά τις δυσμενείς εξελίξεις για τον λαό, παρέμεναν στην πραγματικότητα στις θέσεις τους. Οι δωσίλογοι κυβερνούσαν τη χώρα και από "κάτω" ο λαός αντιδρούσε. Οι οικογένειες των δωσίλογων ήταν γνωστές σε όλους ...Ήταν οι Παπανδρέου, οι Καραμανλήδες, οι Μητσοτάκηδες, οι Σημίτηδες, οι Ράλληδες, οι Πάγκαλοι, οι Βαρβιτσιώτηδες, οι Μερκούρηδες κλπ.. ...
...Αυτούς στήριζαν -  ενάντια στη λαϊκή βούληση -  τα ΜΜΕ της εποχής, ΤΑ ΝΕΑ, ΤΟ ΒΗΜΑ κλπ.. Κοντά σ' αυτούς και η επιχειρηματική "ελίτ", η οποία είχε συνεργαστεί με τους Γερμανούς στα χρόνια τής λεηλασίας τής χώρας ...Οι Αγγελοπουλαίοι, οι Λάτσηδες κλπ.. Αυτό το κύκλωμα πέρασε την Ελλάδα από τη σφαίρα τής γερμανικής λεηλασίας στην αμερικανική τοκογλυφική "λαίλαπα". Αυτό το κύκλωμα, δηλαδή, μετέτρεψε τη γερμανική "ζημιά" σε αμερικανική "υποταγή". Αυτό άλλωστε ήταν το όλο "κόλπο" ...Τη γερμανική "ζημιά" απέναντι στον λαό να τη διαχειριστεί το νέο "αφεντικό", το οποίο ήταν στην πραγματικότητα αφεντικό και των Γερμανών.
Έβαλαν δηλαδή τους Γερμανούς να ισοπεδώσουν τη χώρα, για να έρθουν οι ίδιοι να την "σώσουν" με "βοήθειες", οι οποίες θα συνοδεύονταν με νέα δάνεια. Αυτό έκαναν σε ολόκληρη την Ευρώπη και αυτό έκαναν και στην Ελλάδα. Απλά στην Ελλάδα η ένταση ήταν τεράστια, γιατί η καταστροφή ήταν εξωφρενική και η Ελλάδα πολύ μικρή για να την αντέξει. Φυσικό ήταν λοιπόν το "κύκλωμα" εξουσίας, το οποίο συνεργάστηκε με τους Γερμανούς, να είναι το ίδιο που θα εξουσίαζε και την επόμενη "ημέρα". Αυτό το "κύκλωμα" πέρασε την Ελλάδα από τα χέρια τού ψευδοκατακτητή "καταστροφέα" στα χέρια τού πραγματικού αφεντικού "ευεργέτη" ...Στα χέρια αυτού, ο οποίος εμφανίζεται ως ιδιοκτήτης τού ΔΝΤ.
Ποιος ήταν αυτός ο Πρωθυπουργός τής "μετάβασης"; Ποιος ήταν ο Πρωθυπουργός, ο οποίος ήταν έτοιμος να "διαγράψει" τις γερμανικές ευθύνες, για να τις μετατρέψει σε χρέη απέναντι στους Αμερικανούς; ...Ο Γεώργιος Παπανδρέου...Αυτός, ο οποίος ήταν ταυτόχρονα συνεργάτης των Γερμανών και άνθρωπος των Αμερικανών ...Συνεργάτης τού κράτους τής Siemens και άνθρωπος του κράτους τής FED. Αυτός έριξε τον "κύβο", ο οποίος θα μας οδηγούσε στον "όλεθρο".
Απέναντι σε αυτό το προδοτικό κύκλωμα, το οποίο κυβερνούσε την Ελλάδα ελέω Αμερικανογερμανών "σεναριογράφων", στεκόταν ο λαός ...Ένας λαός, ο οποίος μισούσε τους δωσίλογους για τη συνεργασία τους με τους Γερμανούς και επεδίωκε την τιμωρία τους
...Ένας λαός, ο οποίος ήθελε να κατασπαράξει τον Πρωθυπουργό Γεώργιο Παπανδρέου για την προδοσία του ...Ένας λαός, ο οποίος ήταν "αγανακτισμένος" και κάθε λίγες ημέρες πλημμύριζε την Πλατεία Συντάγματος, για να εκφράσει τη δυσαρέσκειά του ...Ένας λαός, ο οποίος ήταν πλέον τόσο απελπισμένος, που αντιδρούσε σε κάθε είδος κηδεμονίας...
...Κάθε είδους; Και τι θα έκαναν οι επαγγελματίες "κηδεμόνες"; ...Τι θα έκαναν οι τοκογλύφοι τής Νέας Υόρκης, οι οποίοι ήθελαν να "σώσουν" την Ευρώπη; ...Αυτοί, οι οποίοι είχαν δρομολογήσει το σχέδιο με τη Γερμανία, ώστε να καταστρέψουν την Ευρώπη και στη συνέχεια να χρησιμοποιήσουν τη Ρωσία, για να παραμένουν εντός αυτής ως "νταβατζήδες"; Αν τους έδιωχναν με τις κλωτσιές οι Έλληνες από την Ελλάδα, τι παράδειγμα θα έδιναν στους υπόλοιπους Ευρωπαίους; Θα άφηναν αυτόν τον λαό να γίνει κακό παράδειγμα για τους υπολοίπους; ...Όχι βέβαια ...Θα χρησιμοποιούσαν αυτόν τον λαό, για να "εκπαιδεύσουν" όλους τους άλλους. Αυτός ο λαός θα γινόταν το παράδειγμα προς αποφυγήν για τους υπόλοιπους λαούς τής Ευρώπης.
Αυτός είναι ο απόλυτος ορισμός τού "ήρωα", ο οποίος στη συνέχεια γίνεται αποδιοπομπαίος "τράγος", για να μετατραπεί στο τέλος στο τραγικό πρόσωπο της τραγωδίας. Αυτό ήταν το μέλλον το οποίο επιφύλασσαν στους Έλληνες. Οι αρχικά "ήρωες" τού Τσόρτσιλ θα εμφανίζονταν στη συνέχεια σαν βρομεροί "τράγοι" με τους οποίους δεν θα ήθελε κανένας να έχει σχέση ...και θα τους τσάκιζαν τόσο πολύ, ώστε στο τέλος να τους μετατρέψουν στο τραγικό πρόσωπο της τραγωδίας. Θα "μάτωνε" τόσο πολύ ο ελληνισμός, που θα ζητούσε έλεος και θα υποσχόταν την απόλυτη υποταγή, για να σώσει τη ζωή του. Θα τον καταδίωκαν τόσο πολύ, που κανένας λαός δεν θα τολμούσε να του δείξει συμπαράσταση. Θα έκλειναν τη "θηλιά" τόσο πολύ, που όλοι θα τον απέφευγαν. Οι ίδιοι δωσίλογοι, οι οποίοι θα τον οδηγούσαν στην "αιμορραγία", θα ήταν οι ίδιοι που θα του υπόσχονταν "δημοκρατία".
Η "παγίδα" είχε στηθεί και δυστυχώς η αιμορραγούσα Ελλάδα δεν είχε καταλάβει τι συνέβαινε ...Δεν είχε καταλάβει εγκαίρως τον σχεδιασμό ...Την "πάτησε", όπως ο ταύρος που ορμάει στο "είδωλο" και δεν ξέρει ποιος είναι ο πραγματικός εχθρός, που χρησιμοποιεί το "είδωλο" αυτό. Η Ελλάδα δεν είχε καταλάβει ότι ο πραγματικός εχθρός ήταν ο τοκογλυφικός σιωνισμός, ο οποίος ξεκινούσε από τις ΗΠΑ και ότι η Γερμανία ήταν ένα απλό "εργαλείο" του, το οποίο το χρησιμοποίησε εις βάρος της, για ένα πολύ μεγαλύτερο σχέδιο. Δεν κατάλαβε ότι ο ρόλος τής Γερμανίας είχε τελειώσει με το τέλος του πολέμου και μαζί του και οι "έχθρες" της.
Η Ελλάδα είχε επιδείξει ηρωισμό και είχε κερδίσει την παγκόσμια συμπάθεια απέναντι σε έναν ισχυρό εχθρό -  ο οποίος ήταν "είδωλο" -  τη στιγμή που ο πραγματικός εχθρός της Ευρώπης είχε "τρυπώσει" μέσα σ' αυτήν σαν "φίλος" Αμερικανός. Είχε επιδείξει ηρωισμό απέναντι σε έναν "εχθρό", ο οποίος είχε γίνει τώρα "φίλος" των ισχυρών και δεν είχε καμία "ανταμοιβή" η προηγούμενηαντίσταση σ' αυτόν. ...Έναν εχθρό, ο οποίος, στον νέο σχεδιασμό -  και λόγω της ισχύος του -  είχε πιο μεγάλη "αξία" για τους συμμάχους της απ' ό,τι η Ελλάδα.
 Τώρα η Ελλάδα, αν δεν πρόσεχε, θα έμπαινε σε μια παγίδα θανάτου. Ήδη τα μεγάλα "εργαστήρια" της διεθνούς προπαγάνδας δούλευαν εις βάρος της. Η Ελλάδα εμφανίζονταν σαν σχεδόν "εχθρός" τής Δύσης και της Δημοκρατίας, εφόσον έδειχνε "κρυφή" αδυναμία στον νέο εχθρό, που ήταν η Ρωσία. Ξεχάστηκαν οι "αερολογίες" τούΤσόρτσιλ περί ηρωικού ελληνικού λαού. Τώρα τα τηλεγραφήματα των επικυρίαρχων στους τοπικούς "Αρμοστές" στην Αθήνα ήταν διαφορετικά: ..."Να φέρεστε σαν να βρίσκεστε σε χώρα υπό κατοχή", διέταζε τον -  παίζοντα ρόλο "Αρμοστή" σε αποικία - Σκόμπι.
Ποιο ήταν το άλλοθι; ...Η δήθεν υποψία ότι οι Έλληνες τα κάνουν όλα υπέρ του Στάλιν. Η καλλιέργεια της εντύπωσης στην Ευρώπη ότι οι Έλληνες είναι κρυπτοφιλορώσοι και αντιευρωπαϊστές. Εμφάνιζαν την αντίδραση του δυσαρεστημένου λαού απέναντι στον ιμπεριαλισμό και τους ντόπιους δωσίλογους σε πράξη "συμπάθειας" προς τη Ρωσία και τον κομμουνισμό, ενώ αυτή δεν ήταν. Πήραν, δηλαδή, οι δωσίλογοι τον ρόλο των εκφραστών τής Ελευθερίας και της Δημοκρατίας και το μίσος των Ελλήνων προς αυτούς προσπάθησαν να το εμφανίσουν σαν "συμπάθεια" προς τη Ρωσία και ό,τι αυτή αντιπροσώπευε.
Σε μια Ελλάδα, όπου οι κομμουνιστές ήταν μετρημένοι από την Ασφάλεια ένας προς έναν και δεν ξεπερνούσαν τις δέκα χιλιάδες, εμφάνισαν την ίδια την Ελλάδα σαν "κρυπτοκομμουνιστική". Σε μια Ελλάδα, όπου το ΚΚΕ δεν θα μπορούσε να είναι πάνω από ένα 3% με 4 %, άρχισαν να το εμφανίζουν σαν κυρίαρχη επιλογή τού λαού ...Αυτό ήταν το κόλπο τους ...Αυτό "μαγείρευαν" από την αρχή. Έψαχναν τρόπο, ώστε -  έστω και στιγμιαία -  να αναγκάσουν τον λαό να "δείξει" μια έστω και επιφανειακή σχέση με τον κομμουνισμό, για να τον "στοχοποιήσουν" απέναντι στους λαούς τής Ευρώπης ...Έψαχναν τρόπο να "σπρώξουν" την Ελλάδα σε ένα λάθος, για να την εμφανίσουν σαν "εχθρό" τής Ευρώπης.
Σε μια Ευρώπη, η οποία σύντομα θα "ξεχνούσε" τους Γερμανούς και θα "φοβόταν" τους Ρώσους και τους ρωσόφιλους, ήθελαν να δείξουν ότι οι Έλληνες βρίσκονταν "απέναντι". Οι Γερμανοί θα έμπαιναν στο "σωστό" στρατόπεδο την τελευταία στιγμή και οι Έλληνες θα έμπαιναν στο "λάθος" στρατόπεδο επίσης την τελευταία στιγμή. Για να το επιτύχουν αυτό, θα έπρεπε να εμφανίσουν το μίσος και τον πάθος των Ελλήνων για τους δωσίλογους και τους φασίστες σαν μίσος για τη "Δημοκρατία" και τη Δύση και αγάπη για τη Ρωσία και την Ανατολή. Αυτό θα ήταν εκείνο, το οποίο θα προκαλούσε σοκ στις κοινωνίες τής Δύσης ...Θα ήταν σαν να μάθαιναν ότι η μητέρα τους πιάστηκε να κάνει "πεζοδρόμιο". Ήταν δυνατόν η "μητέρα" τής Δημοκρατίας να τους "προδώσει", για να περάσει στο στρατόπεδο του σταλινισμού; Ήταν δυνατόν η "μητέρα" τού Δυτικού Πολιτισμού να αφήσει τα "παιδιά" της και να πάει με τη Ρωσία των Σλάβων;
Αυτό ήταν το σχέδιο σωτηρίας των δωσίλογων. Ενώ η Ελλάδα ήταν ομοιοπαθής και γερμανόπληκτη, όπως και ολόκληρη η Ευρώπη, θα την διαχώριζαν απ' αυτήν, για να εμφανιστεί σαν εχθρός. Ενώ η Ελλάδα διακρίθηκε στον αγώνα κατά των Γερμανών κακοποιών, να μην το "μεταφράσει" αυτό σε συμπάθεια -  δεδομένου μάλιστα ότι η Γερμανία θα άλλαζε "στρατόπεδο" - , αλλά να γίνει εχθρός, "ταυτιζόμενη" με τον νέο εχθρό ...Να μην αντιμετωπιστεί με συμπάθεια από τους ομοιοπαθείς Ευρωπαίους, προκειμένου ν' αναζητήσει το δίκιο της ...Το δίκιο της, είτε απέναντι στα ξένα κτήνη, που την κατέστρεψαν και έπρεπε να την αποζημιώσουν, είτε στα δικά της κτήνη, που συνεργάστηκαν με τους εχθρούς και πλούτισαν εις βάρος της. Στόχος τους ήταν η γενική απομόνωσή της ...Η απομόνωση, η οποία θα τους επέτρεπε να την "ξανατιμωρήσουν" ακόμα πιο σκληρά για "νέους" λόγους, οι οποίοι θα τρομοκρατούσαν όλους τους υπόλοιπους. Δυστυχώς για τους Έλληνες το "μελάνιασμα" από τον γερμανικό "βούρδουλα" θα γινόταν αίτιο να εμφανιστούν σαν "μαύρα" πρόβατα για την Ευρώπη.
Ιμπεριαλιστές και δωσίλογοι περίμεναν να εξελιχθεί το σχέδιο, για να κυριαρχήσουν οι πρώτοι και να σωθούν οι δεύτεροι ...Να μπορέσουν οι ιμπεριαλιστές να "παραμείνουν" στην Ελλάδα σαν "ιδιοκτήτες" και "εγγυητές" τής Δημοκρατίας και να μπορέσουν κοντά σ' αυτούς και οι δωσίλογοι να εμφανιστούν σαν οι "αμόλυντοι" "δημοκράτες", οι οποίοι θα είχαν την άνεση να "ξεκοκαλίσουν" τα κλοπιμαία τους. Όμως, για να γίνει αυτό, θα έπρεπε να προηγηθεί το "λάθος" των Ελλήνων. Όλοι οι δωσίλογοι επένδυαν σε εκείνον τον "στημένο" πολιτικό, ο οποίος θα εμφάνιζε τον λαό σαν "αναρχικό", "ανυπότακτο" ή "απείθαρχο" και θα τους "άνοιγε" τον δρόμο για την "επιστροφή" και την ολική επαναφορά τους στην εξουσία ...Έναν "αντίπαλο" πολιτικό, που θα τους εξασφάλιζε ένα "χρίσμα" από τα αφεντικά, προκειμένου να επαναφέρουν τον λαό -  ακόμα και με την απειλή Εμφυλίου - στην "τάξη". Αυτό ήταν το "σχέδιο": Θα εμφάνιζαν τον λαό σαν "κρυπτοκομμουνιστή" και τους "στιγμιαίους" ηγέτες του σαν σταλινικά "ενεργούμενα" της Μόσχας ..."Ενεργούμενα" του εκλεκτού των πετρελαιάδων "πατερούλη" τής Μόσχας. Μετά θα εμφανίζονταν οι ίδιοι σαν οι προστάτες τής Δημοκρατίας ...Αυτοί, οι οποίοι θα συνεργάζονταν με τους Αμερικανούς "ευεργέτες" και βέβαια δανειστές, για να "σώσουν" τη χώρα από το χάος και την αναρχία. Αυτό ήταν το νέο "τροπάριο", που είχαν βρει οι δωσίλογοι και φιλοδοξούσαν να επιβιώσουν όλοι τους στην νέα εποχή.
Όλοι οι δωσίλογοι των Γερμανών "επένδυαν", για να γλιτώσουν, στους προστάτες τους, που ήταν οι Αμερικανοί ...Να επιβιώσουν ατιμώρητοι για την προηγούμενη προδοσία ...Να περιμένουν στα "υπόγεια" για όσο διάστημα θα ξεσπούσε η οργή τού λαού, μέχρι να ξαναβγούνε από αυτά ...Οι γνωστοί δοσίλογοι, τους οποίους αναφέραμε και τους οποίους όλοι γνώριζαν ...Περίμεναν στα "λαγούμια" -  όπου ήταν κρυμμένοι - , όταν ο λαός ήταν στους δρόμους, είτε να πανηγυρίζει την απελευθέρωσή του είτε να εκδηλώνει την οργή του ...Περίμεναν να τους δώσουν κάποια "σωτήρια" υπόσχεση οι πρεσβείες των "αφεντικών" ...Να βρουν τρόπο να τους μετατρέψουν σε "σωτήρες", παρουσιάζοντάς τους σαν "δημοκρατικό τόξο" ...Να τρομάξουν οι Έλληνες από τους αυτοδίδακτους σταλινικούς "σωτήρες" και να δεχθούν να υποταχθούν στους Αμερικανούς, ανεξαρτήτως κόστους ...Να τρομάξουν οι "νοικοκυραίοι" από την αριστερή "στροφή" τού λαού και να αποδεχθούν ότι οι δωσίλογοι δεν ήταν τόσο κακοί όσο τους νόμιζαν ...Ήταν "καλοί" και απλά έγιναν συνεργάτες τής Siemens για να μην "κυλήσει" η Ελλάδα στο χάος και την αναρχία ...Μπορεί να τα "κονόμησαν" λίγο αυτοί οι "ήρωες", αλλά και οι "ήρωες" δικαιούνται να πάρουν το "κατιτίς" τους.
 Ο τρόπος αυτός -  δυστυχώς για την Ελλάδα και τους Έλληνες -  ήταν προμελετημένος από τους "φίλους" και "συμμάχους". Την "απομόνωση" της Ελλάδας την είχαν σχεδιάσει αρκετά χρόνια πριν σε συνεργασία με τους δωσίλογους. Την έφεραν στα απόλυτα όρια που μπορεί να φτάσει ένας λαός, προκειμένου να κάνει πράξεις απελπισίας και αυτές οι πράξεις ποτέ δεν έχουν καλό αποτέλεσμα. Από εκεί και πέρα ήταν θέμα διαχείρισης. Η απελπισμένη Ελλάδα θα νόμιζε ότι την συμφέρει ένας "εκβιασμός" με τη Ρωσία. Αυτό θα ήταν το ολέθριο λάθος της. Σε αυτήν την επιλογή την "έσπρωχναν" εκείνοι, οι οποίοι στη συνέχεια θα την τιμωρούσαν γι' αυτήν της την επιλογή. Η Ελλάδα -  για λόγους "σχεδιασμού" -  θα γινόταν προς στιγμήν "μήλον της έριδος" για τους νέους παγκόσμιους "παίχτες" και επίσης θα γινόταν και ένα παράδειγμα προς αποφυγήν για όποιον από τους ευρωπαϊκούς λαούς δεν δεχόταν τη "μοιρασιά" της Ευρώπης μεταξύ των ΗΠΑ και του δικού της ρωσικού "φόβητρου" ...Όποιος λαός, δηλαδή, είτε δεν δεχόταν να μπει στο μπλοκ που προέβλεπε η "μοιρασιά" είτε ήθελε να αλλάξει "στρατόπεδο".
Αυτούς τους δωσίλογους θα τους έσωζε ένας σταλινικός Έλληνας, τον οποίο τα διεθνή ΜΜΕ θα τον έκαναν "διάσημο". Με προώθηση" των Αμερικανών κυριάρχησε ο Ζαχαριάδης στην Αθήνα τής απόλυτης "αγανάκτησης" και της ανθρωποκτόνας οικονομικής κρίσης. Εμφανίστηκε "καλογυαλισμένος", καλοζωισμένος και έτοιμος να λειτουργήσει στον ρόλο που του είχαν αναθέσει ...Αρχηγός τού χαφιεδοκόμματος των γεροδεινοσαύρων λίγο μετά τα τριάντα του χρόνια ...Στα 41 του χρόνια εμφανιζόταν σαν ο άνθρωπος που θα "έπαιρνε" τον λαό στα χέρια του, για να τον "απελευθερώσει" από όλους τους ιμπεριαλιστές ...Ένας διεθνιστής άθεος, ο οποίος θα έκανε το "πατριωτικό" του καθήκον ...Έναν ρόλο, του οποίου τις συνέπειες και τις παρενέργειες μόνον οι "σκηνοθέτες" γνώριζαν.
Εμφανιζόταν σαν "αντιγερμανός" ένας άνθρωπος, ο οποίος "προωθούνταν" από τους Αμερικανούς για να "σπρώξει" την Ελλάδα προς τη μεριά τής Ρωσίας. Με "αντιγερμανικό" λόγο "τραβούσε" τα "πλήθη", σπρώχνοντάς τα όμως στη ρώσικη παγίδα. Με τη φιλορωσική του συμπεριφορά "έβαζε" μέσα στην Ελλάδα τις ΗΠΑ, έτοιμες να τιμωρήσουν τον λαό της ...Για το "καλό" τού κόσμου τής ελευθερίας και της Δημοκρατίας ...Να μην χάσει την Ελλάδα - με τη μεγάλη στρατηγική αξία -  ο Δυτικός Κόσμος της Δημοκρατίας, ο οποίος θα έδινε τη μάχη τής επιβίωσης απέναντι στις δυνάμεις τού "σκότους" ...Το γνωστό κόλπο, το οποίο πάντα αποδίδει "καρπούς" όταν μέσα στα κράτη υπάρχουν προδότες και χαφιέδες. Η Ελλάδα, εξαιτίας αυτών των προδοτών, θα απειλούσε όχι μόνον τον εαυτό της, αλλά την ίδια την παγκόσμια Δημοκρατία και ευημερία. Αυτόν τον "αντιδραστικό" σταλινικό, ο οποίος απειλούσε τη Δύση και τη Δημοκρατία της προστάτευαν οι Αμερικανοί και οι Άγγλοι με οπλισμένους σωματοφύλακες.
Αυτόν "έσπρωχναν", προκειμένου να τον εμφανίσουν σαν λαοφιλή ηγέτη ...Έναν ηγέτη, τον οποίο οι ίδιοι προσπαθούσαν να τον εμφανίσουν σαν "γοητευτικό", εφόσον οι ίδιοι του επέτρεπαν να υπόσχεται όλα όσα ήθελαν να ακούσουν οι βασανισμένοι και πεινασμένοι Έλληνες. Εύκολο ήταν αυτό, γιατί ο νεαρός σταλινικός ήταν επί χρόνια "εκλεκτός" τού παρακράτους, το οποίο "κατασκεύαζε" μόνο του τους "ηγέτες" τόσο των "φιλικών" όσο και των "εχθρικών" κομμάτων. Ήταν έμπειρος μπολσεβίκος στον δημαγωγικό του ρόλο. Δεν ήθελαν και πολλά πράγματα απ' αυτόν. Ήθελαν με ψέματα και ερεθίζοντας τον εγωισμό τού λαού, να τον παρασύρει στην "υπέρβαση" ...Έναν λαό βαθύτατα δημοκράτη να τον κάνει -  έστω και στιγμιαία -  να εμφανιστεί ότι -  αν όχι στηρίζει -  τουλάχιστον "χειροκροτεί" έναν σταλινικό ...Έναν λαό βαθύτατα φιλελεύθερο να τον εμφανίσουν -  έστω και στιγμιαία - σαν δογματικό ...Έναν λαό βαθύτατα θρησκευόμενο να τον εμφανίσουν σαν άθεο.
Η "παράσταση" ήταν έτοιμη να δοθεί. Αρκούσε ένα κομμουνιστικό κόμμα χαφιέδων και τεμπέληδων να ταυτιστεί με την παλλαϊκή αντίδραση και ο "κύβος" ήταν έτοιμος για να "ριχθεί". Η "παράσταση" δόθηκε με την οικονομική χορηγία των Αμερικανών στο κέντρο τής Αθήνας. Εκεί έγινε η κεντρική εκδήλωση της δυσφορίας τού ελληνισμού ...Εκεί όπου "καλούσε" ο σταλινικός Γλέζοςτον λαό να στηρίξει τον σταλινικόΖαχαριάδη ...Να τον στηρίξει στην "αντιιμπεριαλιστική" ρητορεία του ...Να τον στηρίξει στη μεγάλη "μάχη" τού λαού για το δίκιο του ...Να στηρίξει αυτόν, ο οποίος με τον "τσαμπουκά" του θα απαιτούσε τις γερμανικές αποζημιώσεις ...Να στηρίξει αυτόν, ο οποίος απειλούσε τη Δύση με "αποχώρηση" από το "στρατόπεδό" της ...Να στηρίξει αυτόν, ο οποίος θα είχε ως μυστικό του "άσσο" την επιλογή τής Μόσχας.
Τζάμπα ήταν ο "ηρωισμός" του ...Πυροβολούσε τον "πεθαμένο" και έκανε ό,τι βόλευε τον ζωντανό εχθρό ..."Πυροβολούσε τζάμπα τη Γερμανία, η οποία εκείνη την ώρα ήταν τελειωμένη και υπό αμερικανική "προστασία" και "φλέρταρε" με τη Μόσχα, η οποία "έβαζε" τις ΗΠΑ μέσα στην Ελλάδα με τα όπλα. "Βούτυρο" στο "ψωμί" των Αμερικανών, οι οποίοι ήθελαν να δαιμονοποιήσουν τον ελληνικό λαό και την "ακραία" επιλογή του. Το τέλος ήταν πολύ κοντά. Οι "παραγωγοί" πήραν τις φωτογραφίες τής "εκδήλωσης", η οποία αποδείκνυε τον "κομμουνισμό" των Ελλήνων και πλημμύρισαν τα ΜΜΕ της Ευρώπης. Σε μια Ευρώπη, την οποία πλέον τρομοκρατούσαν με τον ρωσικό επεκτατισμό, η Ελλάδα είχε διαλέξει το εχθρικό "στρατόπεδο" ...Σε μια Ευρώπη, η οποία φοβόταν πλέον τις "πέμπτες" φάλαγγες, η Ελλάδα εμφανιζόταν σαν το κράτος-Πέμπτη φάλαγγα, που απειλούσε την "κοινωνία" των ευρωπαϊκών εθνών. Η αμερικανική προπαγάνδα σκορπούσε τον τρόμο στα μέλη τής Δύσης. Ήταν θέμα χρόνου να "ματώσει" η Ελλάδα, για να αποδειχθεί ότι ο τρόμος αυτός δεν ήταν ένα απλό τρυκ ...Ήταν πραγματικό το αίμα, που θα τρόμαζε τη Δύση ...Ήταν πραγματικό και ήταν ελληνικό ...Ήταν αίμα, που θα επέτρεπε στη Γερμανία να "πλυθεί" για τα παλιά της εγκλήματα ...Η επιβεβαίωση ότι έκανε το "σωστό", όταν τιμωρούσε προκαταβολικά τους Έλληνες.

2014
Το 2014 έτεινε προς την ολοκλήρωση το μεγάλο "σχέδιο" των Αμερικανών και των σιωνιστών τοκογλύφων της νεοϋορκέζικηςFED να κατακτήσουν την Ευρώπη ...Ένα "σχέδιο" δύο φάσεων, το οποίο βασιζόταν στο γεγονός ότι όλοι αυτοί μπορούσαν να εκμεταλλευτούν την εβραιοκρατούμενη Γερμανία υπέρ των συμφερόντων τους και εις βάρος της Ευρώπης και των λαών της.
Άνθρωποι, όπως ο Ρότσιλντ, ο Ροκφέλερ και ο Μπους μερικά χρόνια πριν είχαν χρηματοδοτήσει την Μέρκελ να κάνει τον Τρίτο Παγκόσμιο Πόλεμο και εκείνη την ώρα έπρεπε να τακτοποιήσουν τα πρώτα αποτελέσματα εκείνου του κατά παραγγελία πολέμου. Έπρεπε να εκμεταλλευτούν τις αλλαγές εκείνες, οι οποίες είχαν προκύψει από την εγκληματική δραστηριότητα της Γερμανίας και ταυτόχρονα έπρεπε να προστατεύσουν την ίδια τη Γερμανία, η οποία σε διαφορετική περίπτωση θα κινδύνευε να πέσει θύμα της οργής των θυμάτων της.
Τα δεδομένα ήταν σχετικά απλά. Είχαν χρηματοδοτήσει την Μέρκελ να "ισοπεδώσει" κοινωνικά και οικονομικά την Ευρώπη, ώστε να μπορέσουν στη συνέχεια να μπουν μετά αυτοί οι ίδιοι σαν "σωτήρες" και να χρηματοδοτήσουν την οικονομική αναγέννησή της. Έβαλαν την Μέρκελ να "ομογενοποιήσει" την Ευρώπη στον οικονομικό και κοινωνικό τομέα, προκειμένου να την διαχειριστούν με ενιαίο τρόπο και προς το συμφέρον τους. Αυτοί, δηλαδή, οι οποίοι χρηματοδότησαν την "ισοπέδωσή" της, θα ήταν και οι χρηματοδότες τής ανοικοδόμησής της. Στο κόλπο ήταν και ο -  επίσης χρηματοδοτούμενος από τους ίδιους - Πούτιν ...Ο Πούτιν, τον οποίο είχε βοηθήσει το τραπεζικό και πετρελαϊκό κατεστημένο τής Νέας Υόρκης, προκειμένου να καταλάβει την εξουσία στη Μόσχα.
 
Το 2014 ήταν ίσως η πιο σημαντική χρονιά για εκείνον τον σχεδιασμό, γιατί είχε ολοκληρωθεί η πρώτη φάση τού σχεδίου ...Η πιο δύσκολη φάση τού σχεδίου ...Η φάση εκείνη, η οποία προϋπέθετε την προδοσία τής Ευρώπης από ένα ευρωπαϊκό κράτος. Η Γερμανία είχε ολοκληρώσει τον καταστροφικό της ρόλο και έπρεπε να αποσυρθεί με ασφάλεια και χωρίς "κραδασμούς" από το προσκήνιο ...Να αποσυρθεί με το τέλος τής πρώτης "φάσης" του σχεδίου, ώστε να ξεκινήσει η δεύτερη "φάση" του ...Να αποσυρθεί, προκειμένου να μπει στο "σκηνικό" ο Ρώσος συμπρωταγωνιστής της. Είχε "σαρώσει" την Ευρώπη, όπως προέβλεπε ο ρόλος της και είχε πλέον οριστικοποιηθεί η δήθεν "ήττα" τής γερμανικής άποψης περί ευρωπαϊκής "ευημερίας". Από εκείνη τη στιγμή κι έπειτα θα άρχιζε το ψυχροπολεμικό "θέατρο" των Αμερικανών, προκειμένου να τρομοκρατήσουν τους Ευρωπαίους και να "μπουν" οι ίδιοι στην Ευρώπη ως επικυρίαρχοι.
  Σε μυστική συνεννόηση με τη Μόσχα τουΠούτιν έπαιξαν ένα "θέατρο" σύγκρουσης με τους Ρώσους ...Ένα "θέατρο", το οποίο θα τους επέτρεπε να "κατακτήσουν" την Ευρώπη, στηριζόμενοι στον φόβο της για τη Ρωσία ...Έναν αρχέγονο φόβο των λαών τής Δυτικής Ευρώπης για τις ορδές των Σλάβων, τις οποίες τις φαντάζονταν να "ξεχύνονται" στα μέρη τους και να τους κατακτούν.  Με τις "ευχές" τού εκλεκτού των πετρελαιάδων - Πούτιν -  ήταν έτοιμοι να εκμεταλλευτούν οι ίδιοι τον "δρόμο" που άνοιξε η Γερμανία μέσα στα ευρωπαϊκά   "χαλάσματα".
Οι Αμερικανοί, με "ιδιόκτητο" κέντρο επιχειρήσεων τη Γερμανία, θα μπορούσαν να "απλώνονται" στην Ευρώπη, για να είναι υποτίθεται έτοιμοι να αντιμετωπίσουν τον νέο εχθρό. Εξασφάλισαν την ασφαλή υποχώρηση των "χρήσιμων" Γερμανών -  σε μια Ευρώπη που ήθελε να τους πιεί το αίμα για τα εγκλήματά τους -  και ανέλαβαν την προστασία τους. Το σχέδιο εκτελέστηκε άψογα. Οι Αμερικανοί έκαναν τη δουλειά τους με τη Γερμανία και μετά εμφάνισαν ένα επίσης δικό τους "κατασκεύασμα" να απειλεί την Ευρώπη ...Να την απειλεί με τον στρατό του και τη δύναμή του. Η ισοπεδωμένη και "γυμνή" Ευρώπη, η οποία κανονικά θα έπρεπε να μεριμνά για την εξουδετέρωση της αρπακτικής Γερμανίας, βρέθηκε να τρομοκρατείται από τη Μόσχα. Η Ευρώπη, η οποία αιμορραγούσε εξαιτίας των γερμανικών εγκλημάτων, ξαφνικά αισθάνθηκε αδύναμη μπροστά στην "απειλή" των βαρβάρων τής Μόσχας, που οι Αμερικανοί με τις μεθοδεύσεις τους έφερναν σχεδόν στο "κατώφλι" της.
 
Μέσα σε λίγες ημέρες άρχισαν οι "αψιμαχίες" των Αμερικανών με τους Ρώσους. Την ώρα που οι λαοί τής Ευρώπης έπρεπε να μισούν τη Γερμανία για την καταστροφή στην οποία τους οδήγησε, εμφανίστηκε νέος εχθρός, ακόμα χειρότερος. Την ώρα που οι Ευρωπαίοι έπρεπε να αναζητούν τις ευθύνες τής Γερμανίας στην αθλιότητα που σκόρπισε στην ήπειρο, καθόντουσαν και ασχολούνταν με τα υποτιθέμενα φοβερά και τρομερά "πυρηνικά" όπλα τού Πούτιν. Ήταν τόσο μεγάλος ο φόβος και η οικονομικά κατεστραμμένη Ευρώπη αισθανόταν τόσο αδύναμη, που μέχρι και οι Γερμανοί έγιναν συμπαθείς δυνάμει σύμμαχοι απέναντι σε αυτό το "τέρας" τής σιβηρικής "στέπας".
Ξαφνικά οι Γερμανοί βγήκαν από το "κάδρο" των ευρωπαϊκών προβλημάτων. Έπαψαν να είναι οι "εχθροί" τής δημοκρατίας τής Ευρώπης ...Άρχισαν να εμφανίζονται από την αμερικανική προπαγάνδα σχεδόν φίλοι και συμπαραστάτες των Ευρωπαίων απέναντι σε αυτόν τον πανίσχυρο εχθρό ...Εμφανίζονταν σαν αυτοί που "αμάρτησαν" και έγιναν "Ναζί" για την προστασία τής ελεύθερης οικονομίας και της "δημοκρατίας". Η απειλή των Ρώσων ήταν πολύ μεγάλη και ήταν αδύνατον οι Ευρωπαίοι να αρνηθούν τη "βοήθεια" της πρώην ναζιστικής Γερμανίας.
 Οι Αμερικανοί και οι σιωνιστές τοκογλύφοι ήταν ευτυχείς. Όλα γίνονταν όπως τα είχαν σχεδιάσει. Μπορούσαν να τραβήξουν τον "μπράβο" τους από το προσκήνιο και να τον σώσουν χωρίς ιδιαίτερες απώλειες. Ξαφνικά θύτες και θύματα αγαπήθηκαν, γιατί οι Αμερικανοί είχαν αμολήσει έναν δικό τους "σκύλο" να τρομοκρατεί την ευρωπαϊκή γειτονιά ...Έναν νέο εχθρό με υπερεθνικά χαρακτηριστικά, ο οποίος θεωρητικά ήταν σε θέση να "δαγκώσει" τον καθένα. Επέλεξαν έναν νέο εχθρό με πολύ ειδικά χαρακτηριστικά, ο οποίος θα τους έδινε "άλλοθι" να παραμείνουν στην Ευρώπη με όπλα και τανκ ακόμα και σε περίοδο ειρήνης ...Έναν εχθρό, ο οποίος απειλούσε την "ισοπεδωμένη" Ευρώπη ακόμα πιο πολύ από τη Γερμανία, η οποία την είχε ήδη ισοπεδώσει. Ο φόβος για τη Ρωσία μπορούσε να γίνει το νέο "δόγμα" τής αμερικανόκτητης Ευρώπης ...Ο νέος "εχθρός", ο οποίος θα "ένωνε" την Ευρώπη σε ένα νέο "μπλοκ". Σε αυτήν την νέα Ευρώπη η Γερμανία είχε προλάβει να "μπει" την τελευταία στιγμή ...έστω και με το αμερικανικό "πάσο".
Οι Ρώσοι τού "πετρελαιά" Πούτιν απειλούσαν να εισβάλουν στην Ευρώπη και να την "κατακτήσουν". Είχαν μπει στην Ουκρανία και απειλούσαν ολόκληρη την Ευρώπη ...Την απειλούσαν ευθέως με τον στρατό τους, αλλά και με τους τοπικούς κομμουνιστές, οι οποίοι ήταν οι χαφιέδες τους και οι "πέμπτες" φάλαγγές τους ...Οι μυστικές "φάλαγγες", οι οποίες απειλούσαν ακόμα και με εμφύλιο τους λαούς τής Ευρώπης. Όμως, "ευτυχώς" που ήρθε το "ιππικό", όπως αρέσκονται να λένε οι Αμερικανοί ..."Ευτυχώς" που ήρθαν οι Αμερικανοί να τους "σταματήσουν" ...Οι δημιουργοί τού ΝΑΤΟ, για το "καλό" της ...Οι ιδρυτές τής CIA, για το "καλό" τής Ευρώπης και της "δημοκρατίας". Οι ΗΠΑ, εν καιρώ ειρήνης, εγκατέστησαν τον στρατό τους στην Ευρώπη με βάση τις ανάγκες άμυνας απέναντι στον ρώσικο γίγαντα. Το ΝΑΤΟ αυτήν τη Ρωσία θα "σημάδευε". Αυτό το "καλό" ΝΑΤΟ θα προστάτευε την Ευρώπη από τον "εχθρό" σε περίπτωση που εκείνος θα επιτιθόταν με τα όπλα ...Σε συνεργασία με την "καλή" CIA, η οποία θα σταματούσε τις ύπουλες "πέμπτες" φάλαγγες.
Επειδή οι Αμερικανοί ήταν "σωτήρες" - και "σωτήρες" τσιγκούνηδες δεν υπάρχουν - , θα χρηματοδοτούσαν με δικά τους "χρήματα" την ευρωπαϊκή ανοικοδόμηση. Τα χρήματα υπήρχαν. Ένα σχέδιο τύπου Μάρσαλ είχε προετοιμαστεί άλλωστε από τους τοκογλύφους πολλά χρόνια πριν. Τα μισά χρήματα θα τα έδιναν "βοήθεια" και τα άλλα μισά "δάνεια" και θα έπνιγαν την Ευρώπη στα χρέη ...Τζάμπα ήταν ...Φωτοτυπίες τής FED, οι οποίες παρίσταναν τα χρήματα απλά και μόνο γιατί οι Ευρωπαίοι με τις πράξεις τους τα αναγνώριζαν σαν τέτοια. Οι τοκογλύφοι τής Νέας Υόρκης ήταν ευτυχείς. Η Ευρώπη ήταν "ισοπεδωμένη" και είχε την ανάγκη τους για ανάπτυξη ...Είχε ανάγκη τις πράσινες μικρές φωτοτυπίες τους για να ορθοποδήσει ...Είχε ανάγκη τα δάνειά τους, για να γίνει ανταγωνιστική. Τα χρήματα, τόσο στον Χίτλερ όσο και στον Στάλιν είχαν πιάσει "τόπο". Με λίγα χρήματα διεκδίκησαν πολύ περισσότερα. Οι νεκροί άνθρωποι ήταν παράπλευρες απώλειες" ...Τι να κάνουμε ...Δεν μπορούν να γίνουν σπουδαία πράγματα χωρίς ανθρώπινο αίμα.
Το τραγικό πρόσωπο της ευρωπαϊκής τραγωδίας.
Ο ελληνικός αποδιοπομπαίος τράγος.
Οι τοκογλύφοι ετοίμαζαν μια τραγωδία για την Ευρώπη και -  ως γνωστόν - τραγωδία χωρίς τραγικό πρόσωπο δεν υπάρχει ...Ένα πρόσωπο, το οποίο συνήθως είναι παγιδευμένο στην άγνοιά του και παραδομένο στην κακή του μοίρα, την οποία έχουν "σχεδιάσει" άλλοι ...Ένα πρόσωπο, το οποίο θα "υπέφερε" μέχρι να βρει τη "λύτρωση". Αυτό το τραγικό πρόσωπο για την ευρωπαϊκή τραγωδία ήταν η Ελλάδα. Η Ελλάδα, όπως και η Γερμανία, είχε επιλεγεί από τους τοκογλύφους να παίξει έναν ειδικό ρόλο στον σχεδιασμό τους. Αν τη Γερμανία την είχαν επιλέξει για να "μπουν" στην Ευρώπη, την Ελλάδα θα την χρησιμοποιούσαν για να παραμείνουν σ' αυτήν. Αν τη Γερμανία την είχαν επιλέξει για τον ρόλο τού σκληρού "μπράβου", την Ελλάδα την είχαν επιλέξει για τον ρόλο τού μεγαλύτερου θύματος αυτού του "μπράβου".
Αυτό, όμως, δεν ήταν κάτι τόσο απλό στη δρομολόγησή του. Έπρεπε να υπάρχει η κατάλληλη προετοιμασία, ώστε αυτό το "θύμα" ενός τόσο απάνθρωπου "ξυλοδαρμού" να γίνει χρήσιμο για τον σχεδιασμό στο σύνολό του και όχι απλά σε μία και μόνο "σκηνή" τού "έργου". Σε μια Ευρώπη, η οποία θα έπεφτε στο σύνολό της θύμα τής γερμανικής "θηριωδίας", δεν θα έκανε μεγάλη διαφορά η σκληρότητα που θα αφορούσε την Ελλάδα. Εφόσον η επόμενη "ημέρα" τής αμερικανικής παντοκρατορίας στην Ευρώπη θα στηριζόταν στον "τρόμο" απέναντι στην τρομερή Ρωσία, έπρεπε η Ελλάδα να είναι χρήσιμη σε αυτήν την εξέλιξη της υπόθεσης.
 
 Έπρεπε το συγκεκριμένο θύμα τής "βιαιοπραγίας" να μπορεί να εξυπηρετήσει με το "πάθημά" του το σύνολο του σχεδιασμού και άρα να μπορεί να ακολουθεί και την όποια "τροπή" θα λάμβαναν τα πράγματα. Έπρεπε η Ελλάδα να φέρνει με όλους τους δυνατούς τρόπους τον "τρόμο" στην Ευρώπη ...Είτε με τις επιλογές της είτε με τα παθήματά της ...Είτε επειδή με τις επιλογές της απειλούσε και τρόμαζε τους Ευρωπαίους είτε επειδή με τα παθήματά της τους "εκπαίδευε" και τους τρόμαζε.
 
Αυτό είναι εύκολο να το καταλάβει κάποιος. Από τη στιγμή που ένας σχεδιασμός στηρίζεται στην τρομοκράτηση των λαών, έπρεπε να υπάρχει ένας λαός, ο οποίος με τα "παθήματά" του να λειτουργεί ως "παράδειγμα" προς αποφυγήν. Από τη στιγμή που όλοι οι ευρωπαϊκοί λαοί θα τύγχαναν θύματα "κακοποίησης", θα έπρεπε να υπάρχει ένας οριακά κακοποιημένος λαός, προκειμένου οι υπόλοιποι λαοί να τρομοκρατηθούν εκ νέου ...Ένα τραγικό "πρόσωπο", του οποίου την "τύχη" θα γνώριζαν όσοι θα τολμούσαν να αντιδράσουν στην αμερικανική πολιτική ...Ένα τραγικό "πρόσωπο", του οποίου η σκληρή συνέχεια θα έκανε τον αρχικό γερμανικό "βασανισμό" σχεδόν ανώδυνο. Γι' αυτόν τον λόγο άλλωστε η Ελλάδα έτυχε ειδικής μεταχειρίσεως από την αρχή. Η Ελλάδα προετοιμαζόταν από την αρχή γι' αυτόν τον ρόλο.
Πουθενά αλλού στην Ευρώπη η Γερμανία των ειδικών "αποστολών" δεν έκανε τα αίσχη που έκανε στην Ελλάδα. Κανένα κράτος δεν λεηλατήθηκε και δεν καταστράφηκε από τη Γερμανία όπως η Ελλάδα. Στην κυριολεξία η Γερμανία λεηλάτησε τα πάντα. Ό,τι δεν μπόρεσε να αρπάξει, απλά το κατέστρεψε, προκειμένου να μην έχει αξία και το χρησιμοποιήσουν οι Έλληνες. Γιατί το έκανε αυτό; ...Για να οδηγήσει τους Έλληνες στα "απώτατα" άκρα τής φτώχειας και της απελπισίας ...Να τους "θολώσει" το "μυαλό", προκειμένου να κάνουν την λάθος κίνηση ...Μια κίνηση "αυτοκτονική" για τους ίδιους, αλλά επιθυμητή για εκείνους οι οποίοι θα έσπευδαν να τους επαναφέρουν στην τάξη με τρομερή τιμωρία, προκειμένου να "παραδειγματιστούν" οι υπόλοιποι.
Αυτό και έγινε. Η Γερμανία, μετά την "επίθεσή" της στην Ελλάδα, την άφησε απολύτως "ισοπεδωμένη". Η Γερμανία τήςSiemens, της Mercedes και της Faber δεν άφησε τίποτε όρθιο. Η Γερμανική "λαίλαπα" είχε καταστρέψει την οικονομία της και ο λαός είχε βυθιστεί στην πείνα και την απελπισία. Όμως, ακόμα και μετά απ' αυτό το φοβερό έγκλημα, την εξουσία στην Ελλάδα εξακολουθούσαν να την έχουν οι δωσίλογοι. Φυσικό ήταν να βγει ο λαός στα "κάγκελα" της διαμαρτυρίας. Αντιδρούσε στους εκλεκτούς τής αμερικανογερμανικής συμμορίας, οι οποίοι, παρά τις δυσμενείς εξελίξεις για τον λαό, παρέμεναν στην πραγματικότητα στις θέσεις τους. Οι δωσίλογοι κυβερνούσαν τη χώρα και από "κάτω" ο λαός αντιδρούσε. Οι οικογένειες των δωσίλογων ήταν γνωστές σε όλους ...Ήταν οι Παπανδρέου, οι Καραμανλήδες, οι Μητσοτάκηδες, οι Σημίτηδες, οι Ράλληδες, οι Πάγκαλοι, οι Βαρβιτσιώτηδες, οι Μερκούρηδες κλπ.. ...
...Αυτούς στήριζαν -  ενάντια στη λαϊκή βούληση -  τα ΜΜΕ της εποχής, ΤΑ ΝΕΑ, ΤΟ ΒΗΜΑ κλπ.. Κοντά σ' αυτούς και η επιχειρηματική "ελίτ", η οποία είχε συνεργαστεί με τους Γερμανούς στα χρόνια τής λεηλασίας τής χώρας ...Οι Αγγελοπουλαίοι, οι Λάτσηδες κλπ.. Αυτό το κύκλωμα πέρασε την Ελλάδα από τη σφαίρα τής γερμανικής λεηλασίας στην αμερικανική τοκογλυφική "λαίλαπα". Αυτό το κύκλωμα, δηλαδή, μετέτρεψε τη γερμανική "ζημιά" σε αμερικανική "υποταγή". Αυτό άλλωστε ήταν το όλο "κόλπο" ...Τη γερμανική "ζημιά" απέναντι στον λαό να τη διαχειριστεί το νέο "αφεντικό", το οποίο ήταν στην πραγματικότητα αφεντικό και των Γερμανών.
Έβαλαν δηλαδή τους Γερμανούς να ισοπεδώσουν τη χώρα, για να έρθουν οι ίδιοι να την "σώσουν" με "βοήθειες", οι οποίες θα συνοδεύονταν με νέα δάνεια. Αυτό έκαναν σε ολόκληρη την Ευρώπη και αυτό έκαναν και στην Ελλάδα. Απλά στην Ελλάδα η ένταση ήταν τεράστια, γιατί η καταστροφή ήταν εξωφρενική και η Ελλάδα πολύ μικρή για να την αντέξει. Φυσικό ήταν λοιπόν το "κύκλωμα" εξουσίας, το οποίο συνεργάστηκε με τους Γερμανούς, να είναι το ίδιο που θα εξουσίαζε και την επόμενη "ημέρα". Αυτό το "κύκλωμα" πέρασε την Ελλάδα από τα χέρια τού ψευδοκατακτητή "καταστροφέα" στα χέρια τού πραγματικού αφεντικού "ευεργέτη" ...Στα χέρια αυτού, ο οποίος εμφανίζεται ως  ιδιοκτήτης  τού  ΔΝΤ.
  Ποιος ήταν αυτός ο Πρωθυπουργός τής "μετάβασης"; Ποιος ήταν ο Πρωθυπουργός, ο οποίος ήταν έτοιμος να "διαγράψει" τις γερμανικές ευθύνες, για να τις μετατρέψει σε χρέη απέναντι στους Αμερικανούς; ...Ο Γεώργιος Παπανδρέου...Αυτός, ο οποίος ήταν ταυτόχρονα συνεργάτης των Γερμανών και άνθρωπος των Αμερικανών ...Συνεργάτης τού κράτους τής Siemens και άνθρωπος του κράτους τήςFED. Αυτός έριξε τον "κύβο", ο οποίος θα μας οδηγούσε στον "όλεθρο".
Απέναντι σε αυτό το προδοτικό κύκλωμα, το οποίο κυβερνούσε την Ελλάδα ελέω Αμερικανογερμανών "σεναριογράφων", στεκόταν ο λαός ...Ένας λαός, ο οποίος μισούσε τους δωσίλογους για τη συνεργασία τους με τους Γερμανούς και επεδίωκε την τιμωρία τους
...Ένας λαός, ο οποίος ήθελε να κατασπαράξει τον Πρωθυπουργό Γεώργιο Παπανδρέου για την προδοσία του ...Ένας λαός, ο οποίος ήταν "αγανακτισμένος" και κάθε λίγες ημέρες πλημμύριζε την Πλατεία Συντάγματος, για να εκφράσει τη δυσαρέσκειά του ...Ένας λαός, ο οποίος ήταν πλέον τόσο απελπισμένος, που αντιδρούσε σε κάθε είδος κηδεμονίας...
...Κάθε είδους; Και τι θα έκαναν οι επαγγελματίες "κηδεμόνες"; ...Τι θα έκαναν οι τοκογλύφοι τής Νέας Υόρκης, οι οποίοι ήθελαν να "σώσουν" την Ευρώπη; ...Αυτοί, οι οποίοι είχαν δρομολογήσει το σχέδιο με τη Γερμανία, ώστε να καταστρέψουν την Ευρώπη και στη συνέχεια να χρησιμοποιήσουν τη Ρωσία, για να παραμένουν εντός αυτής ως "νταβατζήδες"; Αν τους έδιωχναν με τις κλωτσιές οι Έλληνες από την Ελλάδα, τι παράδειγμα θα έδιναν στους υπόλοιπους Ευρωπαίους; Θα άφηναν αυτόν τον λαό να γίνει κακό παράδειγμα για τους υπολοίπους; ...Όχι βέβαια ...Θα χρησιμοποιούσαν αυτόν τον λαό, για να "εκπαιδεύσουν" όλους τους άλλους. Αυτός ο λαός θα γινόταν το παράδειγμα προς αποφυγήν για τους υπόλοιπους λαούς τής Ευρώπης.
Αυτός είναι ο απόλυτος ορισμός τού "ήρωα", ο οποίος στη συνέχεια γίνεται αποδιοπομπαίος "τράγος", για να μετατραπεί στο τέλος στο τραγικό πρόσωπο της τραγωδίας. Αυτό ήταν το μέλλον το οποίο επιφύλασσαν στους Έλληνες. Οι αρχικά "ήρωες" του Νάιτζελ Φάραντζ θα εμφανίζονταν στη συνέχεια σαν βρομεροί "τράγοι" με τους οποίους δεν θα ήθελε κανένας να έχει σχέση ...και θα τους τσάκιζαν τόσο πολύ, ώστε στο τέλος να τους μετατρέψουν στο τραγικό πρόσωπο της τραγωδίας. Θα "μάτωνε" τόσο πολύ ο ελληνισμός που θα ζητούσε έλεος και θα υποσχόταν την απόλυτη υποταγή για να σώσει τη ζωή του. Θα τον καταδίωκαν τόσο πολύ που κανένας λαός δεν θα τολμούσε να του δείξει συμπαράσταση. Θα έκλειναν τη "θηλιά" τόσο πολύ, που όλοι θα τον απέφευγαν. Οι ίδιοι δωσίλογοι, οι οποίοι θα τον οδηγούσαν στην "αιμορραγία", θα ήταν οι ίδιοι που θα του υπόσχονταν "δημοκρατία".
Η "παγίδα" είχε στηθεί και δυστυχώς η αιμορραγούσα Ελλάδα δεν είχε καταλάβει τι συνέβαινε ...Δεν είχε καταλάβει εγκαίρως τον σχεδιασμό ...Την "πάτησε", όπως ο ταύρος που ορμάει στο "είδωλο" και δεν ξέρει ποιος είναι ο πραγματικός εχθρός, που χρησιμοποιεί το "είδωλο" αυτό. Η Ελλάδα δεν είχε καταλάβει ότι ο πραγματικός εχθρός ήταν ο τοκογλυφικός σιωνισμός, ο οποίος ξεκινούσε από τις ΗΠΑ και ότι η Γερμανία ήταν ένα απλό "εργαλείο" του, το οποίο το χρησιμοποίησε εις βάρος της για ένα πολύ μεγαλύτερο σχέδιο. Δεν κατάλαβε ότι ο ρόλος τής Γερμανίας είχε τελειώσει με το τέλος τού πολέμου και μαζί του και οι "έχθρες" της.
Η Ελλάδα είχε επιδείξει ηρωισμό και είχε κερδίσει την παγκόσμια συμπάθεια απέναντι σε έναν ισχυρό εχθρό -  ο οποίος ήταν "είδωλο" -  τη στιγμή που ο πραγματικός εχθρός της Ευρώπης είχε "τρυπώσει" μέσα σ' αυτήν σαν "φίλος" Αμερικανός. Είχε επιδείξει ηρωισμό απέναντι σε έναν "εχθρό", ο οποίος είχε γίνει τώρα "φίλος" των ισχυρών και δεν είχε καμία "ανταμοιβή" η προηγούμενηαντίσταση σ' αυτόν. ...Έναν εχθρό, ο οποίος, στον νέο σχεδιασμό και λόγω της ισχύος του, είχε πιο μεγάλη "αξία" για τους συμμάχους της απ' ό,τι η Ελλάδα.
Τώρα η Ελλάδα, αν δεν πρόσεχε, θα έμπαινε σε μια παγίδα θανάτου. Ήδη τα μεγάλα "εργαστήρια" της διεθνούς προπαγάνδας δούλευαν εις βάρος της. Η Ελλάδα εμφανίζονταν σαν σχεδόν "εχθρός" τής Δύσης και της Δημοκρατίας, εφόσον έδειχνε "κρυφή" αδυναμία στον νέο εχθρό, που ήταν η Ρωσία. Ξεχάστηκαν οι "αερολογίες" τούΝάιτζελ Φάραντζ περί ηρωικού ελληνικού λαού. Τώρα τα τηλεγραφήματα των επικυρίαρχων στους τοπικούς "Αρμοστές" στην Αθήνα ήταν διαφορετικά: ..."Να φέρεστε σαν να βρίσκεστε σε χώρα υπό κατοχή", διέταζε τον -  παίζοντα ρόλο "Αρμοστή" σε αποικία -  Ράιχενμπαχ.
Ποιο ήταν το άλλοθι; ...Η δήθεν υποψία ότι οι Έλληνες τα κάνουν όλα υπέρ του Στάλιν. Η καλλιέργεια της εντύπωσης στην Ευρώπη ότι οι Έλληνες είναι κρυπτοφιλορώσοι και αντιευρωπαϊστές. Εμφάνιζαν την αντίδραση του δυσαρεστημένου λαού απέναντι στον ιμπεριαλισμό και τους ντόπιους δωσίλογους σε πράξη "συμπάθειας" προς τη Ρωσία και τον κομμουνισμό, ενώ αυτή δεν ήταν. Πήραν, δηλαδή, οι δωσίλογοι τον ρόλο των εκφραστών τής Ελευθερίας και της Δημοκρατίας και το μίσος των Ελλήνων προς αυτούς προσπάθησαν να το εμφανίσουν σαν "συμπάθεια" προς τη Ρωσία και ό,τι αυτή αντιπροσώπευε.
Σε μια Ελλάδα, όπου οι κομμουνιστές ήταν μετρημένοι από την Ασφάλεια ένας προς έναν και δεν ξεπερνούσαν τις δέκα χιλιάδες, εμφάνισαν την ίδια την Ελλάδα σαν "κρυπτοκομμουνιστική". Σε μια Ελλάδα, όπου το ΚΚΕ Εσωτερικού ή ΣΥΡΙΖΑ δεν θα μπορούσε να είναι πάνω από ένα 3% με 4 %, άρχισαν να το εμφανίζουν σαν κυρίαρχη επιλογή τού λαού ...Αυτό ήταν το κόλπο τους ...Αυτό "μαγείρευαν" από την αρχή. Έψαχναν τρόπο, ώστε -  έστω και στιγμιαία - να αναγκάσουν τον λαό να "δείξει" μια έστω και επιφανειακή σχέση με τον κομμουνισμό, για να τον "στοχοποιήσουν" απέναντι στους λαούς τής Ευρώπης ...Έψαχναν τρόπο να "σπρώξουν" την Ελλάδα σε ένα λάθος, για να την εμφανίσουν σαν "εχθρό" τής Ευρώπης.
Σε μια Ευρώπη, η οποία σύντομα θα "ξεχνούσε" τους Γερμανούς και θα "φοβόταν" τους Ρώσους και τους ρωσόφιλους, ήθελαν να δείξουν ότι οι Έλληνες βρίσκονταν "απέναντι". Οι Γερμανοί θα έμπαιναν στο "σωστό" στρατόπεδο την τελευταία στιγμή και οι Έλληνες θα έμπαιναν στο "λάθος" στρατόπεδο επίσης την τελευταία στιγμή. Για να το επιτύχουν αυτό, θα έπρεπε να εμφανίσουν το μίσος και τον πάθος των Ελλήνων για τους δωσίλογους και τους φασίστες σαν μίσος για τη "Δημοκρατία" και τη Δύση και αγάπη για τη Ρωσία και την Ανατολή. Αυτό θα ήταν εκείνο, το οποίο θα προκαλούσε σοκ στις κοινωνίες τής Δύσης ...Θα ήταν σαν να μάθαιναν ότι η μητέρα τους πιάστηκε να κάνει "πεζοδρόμιο". Ήταν δυνατόν η "μητέρα" τής Δημοκρατίας να τους "προδώσει", για να περάσει στο στρατόπεδο του σταλινισμού; Ήταν δυνατόν η "μητέρα" τού Δυτικού Πολιτισμού να αφήσει τα "παιδιά" της και να πάει με τη Ρωσία των Σλάβων;
Αυτό ήταν το σχέδιο σωτηρίας των δωσίλογων. Ενώ η Ελλάδα ήταν ομοιοπαθής και γερμανόπληκτη, όπως και ολόκληρη η Ευρώπη, θα την διαχώριζαν απ' αυτήν, για να εμφανιστεί σαν εχθρός. Ενώ η Ελλάδα διακρίθηκε στον αγώνα κατά των Γερμανών κακοποιών, να μην το "μεταφράσει" αυτό σε συμπάθεια -  δεδομένου μάλιστα ότι η Γερμανία θα άλλαζε "στρατόπεδο" - , αλλά να γίνει εχθρός, "ταυτιζόμενη" με τον νέο εχθρό ...Να μην αντιμετωπιστεί με συμπάθεια από τους ομοιοπαθείς Ευρωπαίους, προκειμένου ν' αναζητήσει το δίκιο της ...Το δίκιο της, είτε απέναντι στα ξένα κτήνη, που την κατέστρεψαν και έπρεπε να την αποζημιώσουν, είτε στα δικά της κτήνη, που συνεργάστηκαν με τους εχθρούς και πλούτισαν εις βάρος της. Στόχος τους ήταν η γενική απομόνωσή της ...Η απομόνωση, η οποία θα τους επέτρεπε να την "ξανατιμωρήσουν" ακόμα πιο σκληρά για "νέους" λόγους, οι οποίοι θα τρομοκρατούσαν όλους τους υπόλοιπους. Δυστυχώς για τους Έλληνες το "μελάνιασμα" από τον γερμανικό "βούρδουλα" θα γινόταν αίτιο να εμφανιστούν σαν "μαύρα" πρόβατα για την Ευρώπη.
Ιμπεριαλιστές και δωσίλογοι περίμεναν να εξελιχθεί το σχέδιο, για να κυριαρχήσουν οι πρώτοι και να σωθούν οι δεύτεροι ...Να μπορέσουν οι ιμπεριαλιστές να "παραμείνουν" στην Ελλάδα σαν "ιδιοκτήτες" και "εγγυητές" τής Δημοκρατίας και να μπορέσουν κοντά σ' αυτούς και οι δωσίλογοι να εμφανιστούν σαν οι "αμόλυντοι" "δημοκράτες", οι οποίοι θα είχαν την άνεση να "ξεκοκαλίσουν" τα κλοπιμαία τους. Όμως, για να γίνει αυτό, θα έπρεπε να προηγηθεί το "λάθος" των Ελλήνων. Όλοι οι δωσίλογοι επένδυαν σε εκείνον τον "στημένο" πολιτικό, ο οποίος θα εμφάνιζε τον λαό σαν "αναρχικό", "ανυπότακτο" ή "απείθαρχο" και θα τους "άνοιγε" τον δρόμο για την "επιστροφή" και την ολική επαναφορά τους στην εξουσία ...Έναν "αντίπαλο" πολιτικό, που θα τους εξασφάλιζε ένα "χρίσμα" από τα αφεντικά, προκειμένου να επαναφέρουν τον λαό -  ακόμα και με την απειλή Εμφυλίου - στην "τάξη". Αυτό ήταν το "σχέδιο": Θα εμφάνιζαν τον λαό σαν "κρυπτοκομμουνιστή" και τους "στιγμιαίους" ηγέτες του σαν σταλινικά "ενεργούμενα" της Μόσχας ..."Ενεργούμενα" του εκλεκτού των πετρελαιάδων "πατερούλη" τής Μόσχας. Μετά θα εμφανίζονταν οι ίδιοι σαν οι προστάτες τής Δημοκρατίας ...Αυτοί, οι οποίοι θα συνεργάζονταν με τους Αμερικανούς "ευεργέτες" και βέβαια δανειστές, για να "σώσουν" τη χώρα από το χάος και την αναρχία. Αυτό ήταν το νέο "τροπάριο", που είχαν βρει οι δωσίλογοι και φιλοδοξούσαν να επιβιώσουν όλοι τους στην νέα εποχή.
Όλοι οι δωσίλογοι των Γερμανών "επένδυαν", για να γλιτώσουν, στους προστάτες τους, που ήταν οι Αμερικανοί ...Να επιβιώσουν ατιμώρητοι για την προηγούμενη προδοσία ...Να περιμένουν στα "υπόγεια" για όσο διάστημα θα ξεσπούσε η οργή τού λαού, μέχρι να ξαναβγούνε από αυτά ...Οι γνωστοί δοσίλογοι, τους οποίους αναφέραμε και τους οποίους όλοι γνώριζαν ...Περίμεναν στα "λαγούμια" -  όπου ήταν κρυμμένοι - , όταν ο λαός ήταν στους δρόμους, είτε να πανηγυρίζει την απελευθέρωσή του είτε να εκδηλώνει την οργή του ...Περίμεναν να τους δώσουν κάποια "σωτήρια" υπόσχεση οι πρεσβείες των "αφεντικών" ...Να βρουν τρόπο να τους μετατρέψουν σε "σωτήρες", παρουσιάζοντάς τους σαν "δημοκρατικό τόξο" ...Να τρομάξουν οι Έλληνες από τους αυτοδίδακτους σταλινικούς "σωτήρες" και να δεχθούν να υποταχθούν στους Αμερικανούς, ανεξαρτήτως κόστους ...Να τρομάξουν οι "νοικοκυραίοι" από την αριστερή "στροφή" τού λαού και να αποδεχθούν ότι οι δωσίλογοι δεν ήταν τόσο κακοί όσο τους νόμιζαν ...Ήταν "καλοί" και απλά έγιναν συνεργάτες τής Siemens για να μην "κυλήσει" η Ελλάδα στο χάος και την αναρχία ...Μπορεί να τα "κονόμησαν" λίγο αυτοί οι "ήρωες", αλλά και οι "ήρωες" δικαιούνται να πάρουν το "κατιτίς" τους.
Ο τρόπος αυτός -  δυστυχώς για την Ελλάδα και τους Έλληνες -  ήταν προμελετημένος από τους "φίλους" και "συμμάχους". Την "απομόνωση" της Ελλάδας την είχαν σχεδιάσει αρκετά χρόνια πριν σε συνεργασία με τους δωσίλογους. Την έφεραν στα απόλυτα όρια που μπορεί να φτάσει ένας λαός, προκειμένου να κάνει πράξεις απελπισίας και αυτές οι πράξεις ποτέ δεν έχουν καλό αποτέλεσμα. Από εκεί και πέρα ήταν θέμα διαχείρισης. Η απελπισμένη Ελλάδα θα νόμιζε ότι την συμφέρει ένας "εκβιασμός" με τη Ρωσία. Αυτό θα ήταν το ολέθριο λάθος της. Σε αυτήν την επιλογή την "έσπρωχναν" εκείνοι, οι οποίοι στη συνέχεια θα την τιμωρούσαν γι' αυτήν της την επιλογή. Η Ελλάδα -  για λόγους "σχεδιασμού" -  θα γινόταν προς στιγμήν "μήλον της έριδος" για τους νέους παγκόσμιους "παίχτες" και επίσης θα γινόταν και ένα παράδειγμα προς αποφυγήν για όποιον από τους ευρωπαϊκούς λαούς δεν δεχόταν τη "μοιρασιά" της Ευρώπης μεταξύ των ΗΠΑ και του δικού της ρωσικού "φόβητρου" ...Όποιος λαός, δηλαδή, είτε δεν δεχόταν να μπει στο μπλοκ που προέβλεπε η "μοιρασιά" είτε ήθελε να αλλάξει "στρατόπεδο".
Αυτούς τους δωσίλογους θα τους έσωζε ένας σταλινικός Έλληνας, τον οποίο τα διεθνή ΜΜΕ θα τον έκαναν "διάσημο". Με προώθηση" των Αμερικανών κυριάρχησε ο Τσίπρας στην Αθήνα τής απόλυτης "αγανάκτησης" και της ανθρωποκτόνας οικονομικής κρίσης. Εμφανίστηκε "καλογυαλισμένος", καλοζωισμένος και έτοιμος να λειτουργήσει στον ρόλο που του είχαν αναθέσει ...Αρχηγός τού χαφιεδοκόμματος των γεροδεινοσαύρων λίγο μετά τα τριάντα του χρόνια ...Στα 41 του χρόνια εμφανιζόταν σαν ο άνθρωπος που θα "έπαιρνε" τον λαό στα χέρια του, για να τον "απελευθερώσει" από όλους τους ιμπεριαλιστές ...Ένας διεθνιστής άθεος, ο οποίος θα έκανε το "πατριωτικό" του καθήκον ...Έναν ρόλο, του οποίου τις συνέπειες και τις παρενέργειες μόνον οι "σκηνοθέτες" γνώριζαν.
Εμφανιζόταν σαν "αντιγερμανός" ένας άνθρωπος, ο οποίος "προωθούνταν" από τους Αμερικανούς για να "σπρώξει" την Ελλάδα προς τη μεριά τής Ρωσίας. Με "αντιγερμανικό" λόγο "τραβούσε" τα "πλήθη", σπρώχνοντάς τα όμως στη ρώσικη παγίδα. Με τη φιλορωσική του συμπεριφορά "έβαζε" μέσα στην Ελλάδα τις ΗΠΑ, έτοιμες να τιμωρήσουν τον λαό της ...Για το "καλό" τού κόσμου τής ελευθερίας και της Δημοκρατίας ...Να μην χάσει την Ελλάδα - με τη μεγάλη στρατηγική αξία -  ο Δυτικός Κόσμος της Δημοκρατίας, ο οποίος θα έδινε τη μάχη τής επιβίωσης απέναντι στις δυνάμεις τού "σκότους" ...Το γνωστό κόλπο, το οποίο πάντα αποδίδει "καρπούς" όταν μέσα στα κράτη υπάρχουν προδότες και χαφιέδες. Η Ελλάδα, εξαιτίας αυτών  των  προδοτών,  θα  απειλούσε  όχι μόνον  τον  εαυτό  της,  αλλά  την ίδια την παγκόσμια Δημοκρατία και ευημερία. Αυτόν τον "αντιδραστικό" σταλινικό, ο οποίος απειλούσε τη Δύση και τη Δημοκρατία της προστάτευαν οι Αμερικανοί και οι Άγγλοι με οπλισμένους σωματοφύλακες.
Αυτόν "έσπρωχναν", προκειμένου να τον εμφανίσουν σαν λαοφιλή ηγέτη ...Έναν ηγέτη, τον οποίο οι ίδιοι προσπαθούσαν να τον εμφανίσουν σαν "γοητευτικό", εφόσον οι ίδιοι του επέτρεπαν να υπόσχεται όλα όσα ήθελαν να ακούσουν οι βασανισμένοι και πεινασμένοι Έλληνες. Εύκολο ήταν αυτό, γιατί ο νεαρός σταλινικός ήταν επί χρόνια "εκλεκτός" τού παρακράτους, το οποίο "κατασκεύαζε" μόνο του τους "ηγέτες" τόσο των "φιλικών" όσο και των "εχθρικών" κομμάτων. Ήταν έμπειρος μπολσεβίκος στον δημαγωγικό του ρόλο. Δεν ήθελαν και πολλά πράγματα απ' αυτόν. Ήθελαν με ψέματα και ερεθίζοντας τον εγωισμό τού λαού, να τον παρασύρει στην "υπέρβαση" ...Έναν λαό βαθύτατα δημοκράτη να τον κάνει -  έστω και στιγμιαία -  να εμφανιστεί ότι -  αν όχι στηρίζει -  τουλάχιστον "χειροκροτεί" έναν σταλινικό ...Έναν λαό βαθύτατα φιλελεύθερο να τον εμφανίσουν -  έστω και στιγμιαία - σαν δογματικό ...Έναν λαό βαθύτατα θρησκευόμενο να τον εμφανίσουν σαν άθεο.
Η "παράσταση" ήταν έτοιμη να δοθεί. Αρκούσε ένα κομμουνιστικό κόμμα χαφιέδων και τεμπέληδων να ταυτιστεί με την παλλαϊκή αντίδραση και ο "κύβος" ήταν έτοιμος για να "ριχθεί". Η "παράσταση" δόθηκε με την οικονομική χορηγία των Αμερικανών στο κέντρο τής Αθήνας. Εκεί έγινε η κεντρική εκδήλωση της δυσφορίας τού ελληνισμού ...Εκεί όπου "καλούσε" ο σταλινικός Γλέζοςτον λαό να στηρίξει τον σταλινικό Τσίπρα...Να τον στηρίξει στην "αντιιμπεριαλιστική" ρητορεία του ...Να τον στηρίξει στη μεγάλη "μάχη" τού λαού για το δίκιο του ...Να στηρίξει αυτόν, ο οποίος με τον "τσαμπουκά" του θα απαιτούσε τις γερμανικές αποζημιώσεις ...Να στηρίξει αυτόν, ο οποίος απειλούσε τη Δύση με "αποχώρηση" από το "στρατόπεδό" της ...Να στηρίξει αυτόν, ο οποίος θα είχε ως μυστικό του "άσσο" την επιλογή τής Μόσχας.
Τζάμπα ήταν ο "ηρωισμός" του ...Πυροβολούσε τον "πεθαμένο" και έκανε ό,τι βόλευε τον ζωντανό εχθρό ..."Πυροβολούσε τζάμπα τη Γερμανία, η οποία εκείνη την ώρα ήταν τελειωμένη και υπό αμερικανική "προστασία" και "φλέρταρε" με τη Μόσχα, η οποία "έβαζε" τις ΗΠΑ μέσα στην Ελλάδα με τα όπλα. "Βούτυρο" στο "ψωμί" των Αμερικανών, οι οποίοι ήθελαν να δαιμονοποιήσουν τον ελληνικό λαό και την "ακραία" επιλογή του. Το τέλος ήταν πολύ κοντά. Οι "παραγωγοί" πήραν τις φωτογραφίες τής "εκδήλωσης", η οποία αποδείκνυε τον "κομμουνισμό" των Ελλήνων και πλημμύρισαν τα ΜΜΕ της Ευρώπης. Σε μια Ευρώπη, την οποία πλέον τρομοκρατούσαν με τον ρωσικό επεκτατισμό, η Ελλάδα είχε διαλέξει το εχθρικό "στρατόπεδο" ...Σε μια Ευρώπη, η οποία φοβόταν πλέον τις "πέμπτες" φάλαγγες, η Ελλάδα εμφανιζόταν σαν το κράτος-Πέμπτη φάλαγγα, που απειλούσε την "κοινωνία" των ευρωπαϊκών εθνών. Η αμερικανική προπαγάνδα σκορπούσε τον τρόμο στα μέλη τής Δύσης. Ήταν θέμα χρόνου να "ματώσει" η Ελλάδα, για να αποδειχθεί ότι ο τρόμος αυτός δεν ήταν ένα απλό τρυκ ...Ήταν πραγματικό το αίμα, που θα τρόμαζε τη Δύση ...Ήταν πραγματικό και ήταν ελληνικό ...Ήταν αίμα, που θα επέτρεπε στη Γερμανία να "πλυθεί" για τα παλιά της εγκλήματα ...Η επιβεβαίωση ότι έκανε το "σωστό", όταν τιμωρούσε προκαταβολικά τους Έλληνες.





Το "κόλπο" των Προτεσταντών.
...Το μονίμως ίδιο "κόλπο".
Αυτό, το οποίο είναι απολύτως εξοργιστικό -  και ταυτόχρονα τραγικό -  είναι η αδυναμία των λαών να καταλάβουν ακόμα και τα κόλπα τού δρόμου ...Να καταλάβουν πώς και πότε τους "δουλεύουν". Η ανθρωπότητα εδώ και δύο αιώνες πέφτει θύμα τής πιο απίθανης και αιματηρής εκμετάλλευσης, όχι εξαιτίας διάσημων στρατηγών, αλλά εξαιτίας κοινών γύφτων των πεζοδρομίων των γκέτο. Οι Προτεστάντες εδώ και δύο αιώνες είναι κυρίαρχοι του κόσμου στην κυριολεξία με ένα "κολπάκι" τού δρόμου.
 
...Ένα "κόλπο" όλο κι όλο ξέρουν οι Προτεστάντες ...Κόλπο "πλύνε-βάλε". Με αυτό το κόλπο κυβερνάνε τον κόσμο τον τελευταίο αιώνα. Τίποτε άλλο δεν ξέρουν. Αν για τον οποιονδήποτε λόγο "βραχυκυκλώσει" αυτή η γνώση, δεν έχουν τίποτε άλλο ...Ούτε plan b ούτε plan c. Με χαφιεδισμούς και προδότες δουλεύουν. Δεν έχουν δύναμη να επιβληθούν με διαφορετικό τρόπο στον κόσμο και λογικό είναι αυτό αν σκεφτεί κάποιος ότι είναι το μικρότερο πληθυσμιακά δόγμα τού χριστιανισμού.
Ακριβώς, επειδή πάντα ήταν οι αδύναμοι του χριστιανισμού, έχουν μονίμως την ψυχολογία τού αδύναμου, ακόμα κι όταν είναι πανίσχυροι. Ολόκληρη βασίλισσα της Αγγλίας καταδέχθηκε πρόσφατα να μαλώσει πιστούς υπαλλήλους της για μερικά φιστίκια. Ως εκ τούτου χρησιμοποιούν τα κόλπα των αδύναμων των δρόμων. "Μιμούνται" δηλαδή πρακτικές, τις οποίες οι ισχυροί λαοί τού παρελθόντος όχι απλά δεν τις γνώριζαν, αλλά και να τις γνώριζαν στην κυριολεξία δεν καταδέχονταν να τις εφαρμόσουν. Τεχνική τέτοια, που να σε κάνει "αφεντικό" με ψέματα και "παρακάλια", μόνον οι Προτεστάντες έχουν εφαρμόσει. Όλοι οι προηγούμενοι ισχυροί πριν απ' αυτούς δεν είχαν ποτέ δοκιμάσει κάτι ανάλογο. Θα μάθει ποτέ ένας βιομήχανος τον γιο του να παίζει τον "παπά" για να επιβιώσει; ...Όχι βέβαια ...Τον "παπά" θα τον μάθει στον γιό του ο φτωχός "παπατζής" τού δρόμου.
Με "παπατζηλήκια" κυβερνάνε τον κόσμο οι Προτεστάντες, εφόσον πάντα ήταν οι φτωχοί τού χριστιανικού κόσμου. Λογικό είναι αυτό, εφόσον την "κοσμοκρατορία" τους στην πραγματικότητα τη διαχειρίζονται οι άλλοι φημισμένοι φτωχοί και καταφρονεμένοι τού χριστιανικού κόσμου, που είναι οι Σιωνιστές τοκογλύφοι. Με πονηριές και ηλιθιότητες αυτοί οι φτωχοί "τρύπωσαν" στα "σαλόνια" τής αυτοκρατορίας τής Ρώμης. Από την εποχή τού Ναπολέοντα και μετά, που κυριαρχούν οι Προτεστάντες στον κόσμο, τον "σχεδιασμό" τον έχουν αναλάβει οι Σιωνιστές τοκογλύφοι, οι οποίοι παραμένουν πάντα με τη νοοτροπία των γκέτο που τους γέννησαν.
Δεν είναι τυχαίο που ο Στρος Καν έφτασε "έξω" από το Μέγαρο των Ιλισίων και μετά από λίγες ημέρες δικάζεται για μαστροπεία. Δεν είναι τυχαίο που ο Πρόεδρος Σαρκοζί δικάζεται σήμερα για "μίζες-προμήθειες", προκειμένου να κάνει δικαστικές ή φορολογικές διευκολύνσεις, χρησιμοποιώντας τη θέση του. Μόνον Σιωνιστές Εβραίοι μπορούν να "κατρακυλήσουν" κατ' ευθείαν από τους "θρόνους" στους "βόθρους". Στα καλύτερα Κολέγια να σε στείλουν, δεν μπορείς να ξεπεράσεις την παιδεία που παίρνεις από το σπίτι σου. Οι Σιωνιστές παραμένουν παιδιά τής εβραϊκής διασποράς των γκέτο, των καταγωγίων και των πορνείων.
Ως εκ τούτου τα μέσα που χρησιμοποιούν, είτε για να επιβιώσουν είτε για να προοδεύσουν, είναι αυτά, τα οποία γνώριζαν μέσα στους αιώνες. Το γεγονός ότι εσχάτως πλούτισαν δεν σημαίνει και πολλά πράγματα σε θέματα παιδείας, τα οποία έχουν "βάθη" αιώνων. Από τη στιγμή λοιπόν που Εβραίοι έχουν αναλάβει τη διαχείριση του Προτεσταντικού Ιμπεριαλισμού, ευνόητο είναι ότι τις "στρατηγικές" τους θα τις αναζητήσουμε στα "καταγώγια" και όχι στις περίφημες "Σχολές Πολέμου". Πετυχημένους "νταβατζήδες" είχαν ως πρότυπα οι σημερινοί "πετυχημένοι" ιμπεριαλιστές και όχι στρατηγούς. Το "κόλπα" εκείνων αντιγράφουν και αυτά αναζητούμε. Υπό την ηγεσία τού Ρότσιλντ, ο οποίος ελέγχει το τραπεζικό δεδομένο στον προτεσταντικό -  και όχι μόνον -  κόσμο, το επιτυχημένο κόλπο των "νταβατζήδων" επαναλαμβάνεται πάντα με τον ίδιο τρόπο.
Αυτό το κόλπο θα "καταγραφεί" στην πανανθρώπινη ιστορία ως η συνεισφορά των Προτεσταντών στην πολιτική "σκέψη" των χρόνων τής "πανούκλας". Πώς λειτουργεί αυτό το κόλπο; Ποιες είναι οι αρχές τής λειτουργίας του; Μόνοι τους, ως συμμορία, δημιουργούν ένα μεγάλο πρόβλημα και μετά "διχάζονται" στην αντιμετώπισή του, για να ελέγχουν τις εξελίξεις ως "επικεφαλής" των δύο συγκρουόμενων απόψεων. Μόνοι τους αυτοπροβάλλονται σαν προστάτες τής παγκόσμιας ελευθερίας και δημοκρατίας και "λύνουν" τα προβλήματα που προκαλούν οι ίδιοι με τους δικούς τους "υπαλλήλους" στην ελευθερία και τη δημοκρατία.
Ελέγχουν δηλαδή απολύτως αυτόν, ο οποίος δημιουργεί τα προβλήματα και είναι οι ίδιοι που έχουν τις προκατασκευασμένες λύσεις. Δεν είναι παράξενο, δηλαδή, που οι "προστάτες" τής παγκόσμιας Δημοκρατίας είναι οι ίδιοι "εμπνευστές" και χρηματοδότες τού ναζισμού και του κομμουνισμού. Οι ίδιοι, δηλαδή, οι οποίοι δημιούργησαν τους "φοβερούς" εχθρούς τής Δημοκρατίας, είναι αυτοί, οι οποίοι αιματοκύλισαν την ανθρωπότητα για την προστασία της. Αυτό είναι το "κόλπο", και δεν έγινε τυχαία. Γι' αυτόν τον λόγο κάναμε μια σύντομη αναφορά στην "καταγωγή" των διαχειριστών τού ιμπεριαλισμού. Δεν θα μπορούσε να είναι και διαφορετικά, αν καταλάβει κάποιος ποιοι είναι οι κυρίαρχοι αυτού του κόσμου.
Όταν οι τοκογλύφοι, οι μαχαιροβγάλτες και οι παπατζήδες των καταγωγίων καταλαμβάνουν τα σαλόνια, δεν σημαίνει ότι αλλάζουν και γνώση. Επειδή κάποιος γύφτος κάθισε σε θρόνο, δεν σημαίνει ότι απέκτησε και γνώσεις στρατηγού. Αυτά, τα οποία έκανε "επιτυχώς" και του έδωσαν τον θρόνο, θα τα επαναλαμβάνει μέσα στον χρόνο, γιατί δεν γνωρίζει να κάνει τίποτε άλλο. Θα τα επαναλαμβάνει μέχρι να μην έχουν απόδοση και αναγκαστεί να τα παρατήσει. Γύφτος παραμένει και σε περίπτωση ήττας, καθώς δεν θα αγωνιστεί μέχρι θανάτου για να υπερασπιστείτον θρόνο αυτόν, αλλά θα τον πουλήσει και για "ανταλλακτικά". Αν καταλάβουμε λοιπόν ποιον έχουμε απέναντί μας, γνωρίζουμε και το "καλό" του κόλπο.
Το καλό κόλπο των "νταβατζήδων" του δρόμου, για να μπαίνουν στις ιδιοκτησίες των "νοικοκυραίων", είναι πολύ απλό: Μπαίνουν μέσα στα μαγαζιά και κάνουν τεχνητή φασαρία, για να πουλάνε "προστασία" ..."Προστασία" απέναντι στον "καταστροφέα", που είναι δικός τους άνθρωπος ..."Προστασία" απέναντι στον ανταγωνισμό, ο οποίος μπορεί να επωφεληθεί από τις συνέπειες της δικής τους φασαρίας. Διαλύουν δηλαδή ένα "μαγαζί" με τη δική τους στημένη "φασαρία" και μετά λένε στον μαγαζάτορα ότι, έτσι όπως έγινε "θερινό" του μαγαζί του, κινδυνεύει από τον "απέναντι" ανταγωνιστή του. Επειδή είναι "καλοί" άνθρωποι, θέλουν να τον "βοηθήσουν" μέχρι να ξαναγίνει ανταγωνιστικός ...και μετά θα τον αφήσουν "ήσυχο". Θα του δώσουν χρήματα να ξαναφτιάξει τα σπασμένα -  που οι ίδιοι έσπασαν -  ...και μετά θα φύγουν ...Όμως, μέχρι τότε, θα μείνουν  ...Μένουν, γιατί έχουν "δικαίωμα" να παρακολουθούν τα χρήματά τους ...Να παρακολουθούν το πώς χρησιμοποιούνται τα χρήματά τους.
 
Πάντα αυτό κάνουν και ο τρόπος που το κάνουν είναι ένας και μοναδικός ...Είναι ο τρόπος των συμμοριών: "Χωρίζουν" τον χώρο σε "σφαίρες" επιρροής και "παίζουν" το παιχνίδι του "καλού" και του "κακού" αποκλειστικά στον χώρο που τους ενδιαφέρει. Το σχέδιο, δηλαδή, ξεκινάει πάντα με μια γενική "μοιρασιά", όπως κάνουν οι "μαφιόζοι" ...Πάνω γειτονιά και κάτω γειτονιά ...Little Italy και China Town ...Ανατολικό "Μπλοκ" και Δυτικό "Μπλοκ". Ξεχωρίζουμε δηλαδή τη "γειτονιά" ή το "μαγαζί" που μας ενδιαφέρει από κάτι όμοιο -  και το οποίο ανήκει σε έναν ορατό "εχθρό" - , που είναι η δίπλα "γειτονιά" ή το δίπλα "μαγαζί".
Αυτός ο εχθρός είναι που "μαντρώνει" τη γειτονιά που μας ενδιαφέρει ...Ο εχθρός, ο οποίος πάντα υπάρχει ως "απειλή", είτε απειλεί πραγματικά είτε όχι ...Ένας "μυστηριώδης" εχθρός, ο οποίος πάντα υπάρχει εκεί "γύρω" και απλά επιδιώκει να επωφεληθεί σε περίπτωση που αντιληφθεί αδυναμία. Αυτός, δηλαδή, δεν είναι απαραίτητο ότι συμμετέχει στην παράσταση ...Είναι ένας "μπαμπούλας", του οποίου η εμφάνιση δεν απαιτείται. Είναι αρκετό να έχει κάπου κάποτε απλά δημοσιοποιήσει μια επεκτατική άποψη εις βάρος τής γειτονιάς, και αυτό αρκεί. Από εκεί και πέρα η βία, η οποία ασκείται, αφορά μόνον τα δικά μας άτομα. Δεν ασκείς τη βία στο ξένο μέρος, γιατί είναι άλλο πράγμα ο πόλεμος και άλλο πράγμα το νταβατζηλίκι. Τη βία του νταβατζηλικίου την ασκείς αποκλειστικά στους δικούς σου ανθρώπους ...Σε αυτούς που πρέπει να σε πληρώσουν για την "προστασία" σου. Τα δικά τους μαγαζιά, μούτρα ή πόδια απειλείς να "σπάσεις", κάθε φορά που δεν σε πληρώνουν. Με τον εχθρό μπορεί να είσαι κρυφός φίλος, συνέταιρος ή μπορεί ακόμα και να μην ξέρει πώς τον χρησιμοποιείς.
Αυτός ο αρπακτικός "κακός" για τον προτεσταντικό σχεδιασμό, που "μαντρώνει" τη Δύση, είναι πάντα η Ρωσία. Η ύπαρξη της Ρωσίας τούς επιτρέπει να εμφανίζονται ως "νταβατζήδες" Πλανητάρχες. Η ύπαρξη της Ρωσίας τούς επιτρέπει να "σπάνε" και να λεηλατούν την Ευρώπη κάθε λίγο και λιγάκι. Η ύπαρξη της απειλής τής Ρωσίας τούς επιτρέπει να τρομοκρατούν την Ευρώπη και να μπαίνουν μέσα σ' αυτήν ως "νταβατζήδες" ...Η βολική Ρωσία ...Η Ρωσία σε όλες τις μορφές της ...Είτε ως ορθόδοξη δύναμη είτε ως κομμουνιστική είτε σαν "εξωγήινη", είναι πάντα χρήσιμη. Είναι μια μεγάλη δύναμη, η οποία ξεπερνάει τα "μέτρα" των κρατών τής Ευρώπης και πάντα μπορεί να λειτουργεί εναντίον τους σαν "φόβητρο". Πάντα με αυτήν "ξεκινάνε" το "δούλεμα" των λαών και πάντα πάνω της "τελειώνουν" τον οριστικό "σχεδιασμό" ...Η Ρωσία, την οποία ελέγχουν απόλυτα από τότε που οι πετρελαιοτραπεζίτες τής Νέας Υόρκης ανέτρεψαν τον Τσάρο με τους δικούς τους "προλετάριους". Από τότε -  μέχρι τώρα -  την ελέγχουν απόλυτα.
Έλεγχαν τον Στάλιν και έλεγχαν και ολόκληρο τον σταλινικό μηχανισμό, που έφτασε μέχρι τις ημέρες τού Γκορμπατσόφ, ο οποίος τους παρέδωσε τα "κλειδιά" τής Ρωσίας. Μέλος αυτού του χαφιεδομηχανισμού τού Στάλιν ήταν και ο Πούτιν ...Συνάδελφος της Μέρκελ στην Ανατολική Γερμανία και "εκλεκτός" των ίδιων κέντρων ...Των κέντρων που ελέγχουν οι Προτεστάντες. Δεν είναι δυνατόν να "επιβίωσε" πράκτορας της KGB και της Στάζι στην "μετακομμουνιστική" εποχή και να μην είναι "επιλεγμένος" από την CIA ...Ούτε θεωρητικά δεν υπάρχει αυτή η πιθανότητα. Δεν υπάρχει ούτε μία πιθανότητα ένας πρώην πράκτορας να ανέλαβε την εξουσία τής "δικής" τους Ρωσίας, χωρίς να τον ελέγχουν απόλυτα.
Αυτόν τον έλεγχο τον καταλαβαίνεις από τις πράξεις του. Δεν χρειάζεται να παραστήσεις τον ντετέκτιβ. Η απόδειξη ότι ο Πούτιν είναι δικός τους άνθρωπος είναι το γεγονός ότι τους εξυπηρετεί πάντα στον απόλυτο βαθμό. Ποτέ δεν "μετέφρασε" τα απόλυτα πλεονεκτήματα της τεράστιας Ρωσίας σε κέρδη για τον ρωσικό λαό. Ποτέ δεν μετέτρεψε την περιουσία τής Ρωσίας σε απόλυτη ανταγωνιστικότητα. Κάνει ό,τι μπορεί, για να "φαίνεται" σαν εχθρός της Δύσης, αλλά δεν κάνει ποτέ τίποτε πραγματικά επικίνδυνο γι' αυτήν ...Όλα είναι "βιτρίνα" απειλής, για να φαίνεται πως είναι αντίπαλος της Δύσης και όχι πιστό "ενεργούμενό" της.
Σε τίποτε δεν τους αντιστάθηκε. Δέχθηκε και έβαλαν "λουκέτο" σε ολόκληρη την ρωσική βιομηχανική παραγωγή, για να αποκτήσει "μυς" ο "μπράβος" των Προτεσταντών, που είναι η Γερμανία. Η Ρωσία, η οποία είναι η μοναδική υπερδύναμη που έχει κατασκευάσει διαστημικό σταθμό και διαθέτει τα πιο εξελιγμένα πυρηνικά όπλα, δεν κατασκευάζει ούτε "σώβρακο". Ο Πούτιν, με "άνωθεν" υπόδειξη, επένδυσε αποκλειστικά στο πετρέλαιο, μετατρέποντας τη Ρωσία σε μια "έρημο" ...τη "Σιβηρική Αραβία" τού Βορρά. Όσο μπορεί να αντιδράσει απέναντι στους τοκογλύφους τής Νέας Υόρκης η Σαουδική Αραβία άλλο τόσο επικίνδυνη είναι και η Ρωσία γι' αυτούς ...Ποιος "πολεμά" τους πελάτες του άλλωστε;
Από τη στιγμή που "έστησαν" τον "μπαμπούλα" της Ευρώπης, ήταν εύκολο να παίξουν το γνωστό παιχνίδι τους. Το "κόλπο" πάντα παίζεται στον κόσμο που ενδιαφέρει τους Προτεστάντες ...Στον "πολιτισμένο" κόσμο, όπως τον ονομάζουμε ...Στην "καρδιά" αυτού του κόσμου, που είναι η Ευρώπη ...Εκεί παίζουν μεταξύ τους το κόλπο τής ψευδοσύγκρουσης, που τους παρασέρνει όλους με μόνο στόχο τη γενική καταστροφή ...Την καταστροφή αυτήν, που θα "εκθέσει" αυτόν τον κόσμο σε "κίνδυνο" ...Σε "θανάσιμο" κίνδυνο, εφόσον -  όπως προβλέπει ο σχεδιασμός των νταβατζήδων -  πάντα υπάρχει έξω ένας "εχθρός", ο οποίος προσπαθεί να επωφεληθεί.
Μέσα λοιπόν σε αυτόν τον κόσμο, τον οποίο γενικά τον απειλεί κάποια ρωσική "έκδοση" απειλής, οι Προτεστάντες "παίζουν" το "παιχνίδι" της ψευδοσύγκρουσης, που τα κάνει όλα "γυαλιά-καρφιά". Ο ένας κάνει τον "καλό" και βολεύεται σχεδόν δίπλα στον κακομοίρη "ιδιοκτήτη και ο άλλος κάνει τον "κακό", που, αφού πρώτα τα "σπάσει" όλα, στο τέλος πιάνει τη "γωνία" τής τιμωρίας και της συγνώμης μέχρι να τον ξαναχρειαστούν. Ο "καλός" πάντα μιλάει αγγλικά και ο "κακός" γερμανικά ...Από εκεί τους ξεχωρίζεις. Όταν αρχίζεις και ακούς πολλά γερμανικά στην Ευρώπη, σημαίνει ότι έχει ξεκινήσει το σχέδιο τής φασαρίας ...Σημαίνει ότι έχει ξεκινήσει ο "κακός" να γίνεται ενοχλητικός και επικίνδυνος και αυτό θα φέρει τον "καλό" στο προσκήνιο.
 
Αυτός είναι ο ρόλος του "κακού", και σε αυτόν έχουν εξειδικεύσει την Γερμανία. Σε ένα πολιτισμένο περιβάλλον πολλών και διαφορετικών εθνικών "οντοτήτων" η Γερμανία είναι αυτή, η οποία ξεκινάει αναίτια μια φασαρία. Είναι ο "ευερέθιστος", ο "μεθυσμένος" ή ο "ψυχοπαθής" -  δεν έχει σημασία τι παριστάνει κάθε φορά -  συγκάτοικος των Ευρωπαίων, που πάντα για τον οποιονδήποτε λόγο θα στραφεί εναντίον όλων των υπολοίπων ...Εναντίον όλων όσων ενδιαφέρουν τους Αμερικανούς να τους πουλήσουν "προστασία".
Ξεκινάει ο "ψυχοπαθής" τού Ρήνου τη "στημένη" φασαρία εναντίον των "θαμώνων", αλλά πάντα έχει στο μυαλό του να προκαλεί ταυτόχρονα ζημιές και στο "μαγαζί" ...Καταστρέφει τις υποδομές ...Καταστρέφει ό,τι απαιτεί χρήμα για ν' αποκατασταθεί ...Χτυπάει μέσα στη "γειτονιά", η οποία ανήκει στη "σφαίρα" ελέγχου των Προτεσταντών, ώστε να κάνει την "πάσα" των ρόλων. Σπάει, ρημάζει και παρενοχλεί τους "θαμώνες" μέχρι που οι Αμερικανοβρετανοί Προτεστάντες να εμφανιστούν σαν οι "καλοί" τής υπόθεσης ...Το "ιππικό", που θα τους "σώσει" όλους ...Το "ιππικό", το οποίο θα φτάσει από το "νησί" ή πέρα από τον ωκεανό.
Αυτοί συσπειρώνουν τους πάντες γύρω τους, για να εξουδετερώσουν τον "κακό". Μαζεύονται όλοι μαζί και εύκολα τον εξουδετερώνουν, εφόσον ο καυγάς είναι "στημένος" ...Όλοι εναντίον τής Γερμανίας, και η "νίκη" είναι μεγαλειώδης" και κοινή. Όλοι εναντίον τής Γερμανίας, η οποία μπορεί να ήταν "κακιά", αλλά δεν έπαυε να είναι "αδερφή" που θα συγχωρούταν. Ποιο ήταν όμως το ζητούμενο από αυτήν την κατάσταση για τους σχεδιαστές της; ...Το ζητούμενο ήταν η καταστροφή της οικονομίας ...Πάντα η "φασαρία" καταστρέφει την οικονομία ...Η "φασαρία" έκανε το "μαγαζί" μη ανταγωνιστικό ...Το "απογύμνωσε" ...Το έκανε ευάλωτο στον ανταγωνισμό ...Του κατέστρεψε την "άμυνα" ...Το έκανε δέσμιο αναγκών, που μέχρι εκείνη τη στιγμή δεν υπήρχαν και έπρεπε να χρηματοδοτηθούν. Εκεί που όλα ήταν καλά κι ωραία, ξαφνικά πρέπει οι "νοικοκυραίοι" να πληρώσουν, για να τα ξαναφτιάξουν ...Να πληρώσουν τους ίδιους, οι οποίοι εξ' αρχής είχαν συνωμοτήσει να τους τα "σπάσουν" όλα.
Όμως, πρέπει να τους πληρώσουν, γιατί υπάρχει επείγουσα ανάγκη ...Δεν έχουν τον χρόνο να τα φτιάξουν όλα με την ησυχία τους ...Ο εχθρός είναι κοντά ...Ο πραγματικός εχθρός, που δεν είναι "αδερφός" ...Ο πραγματικός εχθρός, που δεν ενδιαφέρει κανέναν αν είναι "καλός" ή "κακός" ...Ο εχθρός, ο οποίος θα προσπαθήσει να επωφεληθεί από την αδυναμία τους ...Ο εχθρός, ο οποίος θα αρχίσει το "πλιάτσικο"  ...Θα απειλήσει κάποιους από τους πιο αδύναμους. Το επείγον δηλαδή των αναγκών είναι αυτό, το οποίο κάνει αναγκαία τη χρηματοδότηση. Άρα; ...Άρα, για να υπάρχει κοινή αντίληψη περί επείγοντος, θα πρέπει να βρεθεί τρόπος να έρθει ο εχθρός μέχρι το "κατώφλι" ...Να έρθει έξω από το "μαγαζί" και να διεκδικεί.
Τι πρέπει λοιπόν να γίνει στο "σενάριο". Δεν αρκεί ο "εχθρός" να περιφέρεται απλά γύρω από τη "γειτονιά" ...Εκείνη την ώρα πρέπει να εμφανιστεί στη "σκηνή" ...Πρέπει να εκδηλώσει το ενδιαφέρον του να επωφεληθεί ...Πρέπει να έρθει έξω από την "πόρτα" των υπολοίπων και να διεκδικήσει κάτι. Σε αυτό το σημείο μπορεί να καταλάβει ο αναγνώστης και τον ρόλο τής Ελλάδας: Η Ελλάδα είναι πάντα αυτή, την οποία θα "εξωθήσουν" να ανοίξει τις "πόρτες" της Ευρώπης στον προεπιλεγμένο εχθρό. Η Ελλάδα είναι αυτήν, η οποία θα "σπρωχθεί" να γίνει το "μήλον της έριδος" μεταξύ των "θηρίων". Αυτός είναι ο ρόλος της...
...Είναι αυτή για την οποία θα απειληθεί να ξεκινήσει η μεγάλη "φασαρία", η οποία όμως ποτέ δεν γίνεται, γιατί απλούστατα δεν προβλέπεται ...Είναι αυτή, η οποία θα "παρασυρθεί" από τις υποσχέσεις τού "εχθρού", αλλά θα επανέλθει με τη βία στο αρχικό "στρατόπεδο" ...Είναι αυτή, η οποία θα τιμωρηθεί σκληρά, για να "διδαχθούν" όλοι οι υπόλοιποι ...Να μάθουν όλοι οι υπόλοιποι τι θα πάθουν, αν δεν υπακούν στους "νταβατζήδες" ...και βέβαια αν δεν λαμβάνουν τα δάνειά τους και τα "καθρεφτάκια" τής "βοήθειάς" τους. Η Ελλάδα θα "ματώσει", για να γίνει υπάκουη η Ιταλία, η Ισπανία, η Γαλλία και όποιος άλλος Ευρωπαίος δεν βλέπει με καλό "μάτι" την κηδεμονία των Αμερικανών και των συγχωρεμένων Γερμανών "φίλων" τους..
Ο χειρισμός τής Ελλάδας είναι πολύ απλός: Ό,τι παθαίνουν" όλοι οι υπόλοιποι, στην Ελλάδα απλά μεγιστοποιείται. Ο "ψυχοπαθής" τού Ρήνου, ο οποίος ενοχλεί τους Ευρωπαίους, στην Ελλάδα θα βάλει "χέρι", που θα την κάνει έξαλλη. Γνωρίζοντας εξ' αρχής όλοι αυτοί το "ταμπεραμέντο" της και τον εκρηκτικό της χαρακτήρα, εύκολα την "σπρώχνουν" προς το λάθος ...Γι' αυτόν τον λόγο όλοι οι "ύμνοι" περί "ηρώων" και "Θερμοπυλών" κάθε φορά που γίνεται η "φασαρία". Είναι δυνατόν οι "ήρωες" να ανεχθούν "χέρι"; ...Όχι βέβαια ...Θα την κάνουν τη "βλακεία" και μετά θα τους εγκαταλείψουν όλοι ...και πρώτοι απ' όλους αυτοί που τους "ζήλευαν" για τον "ηρωικό" τους χαρακτήρα.
Η επόμενη "μέρα" πάντα θα είναι όπως έχει σχεδιαστεί ...Οι Αγγλοσάξονες Προτεστάντες (WASP) κυρίαρχοι στην Ευρώπη ...Ο "ψυχοπαθής" τού Ρήνου "τιμωρημένος", αλλά και "συχωρεμένος" στη "γωνία" του ...Η "ατίθαση" Ελλάδα δαρμένη και ματωμένη στη δική της "γωνία" ...και οι υπόλοιποι, σκλάβοι των αφεντικών, που θα μακαρίζουν την "τύχη" τους που δεν πέθαναν αρχικά από τον "ψυχοπαθή", και τρέμοντας τον νέο "εχθρό". Κάπου-κάπου βέβαιαη "δαρμένη" θα θυμάται να ζητάει "αποζημιώσεις" απ' αυτόν που της έβαλε "χέρι", αλλά ο εχθρός τώρα είναι άλλος και ο "ψυχοπαθής" πολύ χρησιμότερος από την ίδια για την πανευρωπαϊκή άμυνα.
Αυτά δεν τα λέμε εμείς, επειδή είμαστε συνομωσιολόγοι. Αυτά τα λένε οι ίδιοι που τα κάνουν, όταν τα έχουν κάνει και όταν βεβαίως έχουν εισπράξει τα κέρδη τους. Τα λένε μεταξύ τους οι "συνέταιροι", όταν τα θύματά τους είναι πολύ "πληγωμένα" για να αντιδράσουν και πολύ τρομαγμένα για να ζητήσουν τον "λόγο". Τα λένε αυτοί, οι οποίοι έβαλαν την Ελλάδα στον πόλεμο, επειδή οι Έλληνες πολεμούσαν σαν ήρωες. Τα λένε αυτοί, οι οποίοι έβαλαν την Ελλάδασε περιπέτειες, επειδή οι Έλληνες ήταν πολύ κορόιδα. Τα λένε αυτοί, οι οποίοι "στήνουν" τους πολέμους για τα κέρδη ... «The war wasn't only about abolishing fascism, but to conquer sales markets. We could have, if we had intended so, prevented this war from breaking out without doing one shot, but we didn't want to.» - Winston Churchill to Truman (Fultun, USA March 1946)
Τζάμπα κατάσταση.
 
Όλο αυτό το "στήσιμο", που φαίνεται περίπλοκο, δεν είναι τέτοιο ...Τζάμπα βγαίνει στους τοκογλύφους. Τέτοια "μεγαλειώδης" παράσταση, και την επιτυγχάνουν με τέσσερεις-πέντε φτηνούς "κομπάρσους". Ενώ φαίνεται ότι χρησιμοποιούν λαούς εναντίον λαών, στην πραγματικότητα παίζουν με μερικά φθηνά "πιόνια". Στην ουσία ελέγχουν μερικούς ηγέτες, που τους έχουν υπαλλήλους. Αρκεί να σκεφτεί κάποιος τα δυνατά "σημεία" των σιωνιστών μέσα στα κράτη που τους ενδιαφέρει και θα καταλάβει τι λέμε. Ελέγχοντας τα ΜΜΕ και έχοντας άπειρα χρήματα για χορηγίες και προεκλογικές καμπάνιες, δημιουργούν απλά συνθήκες αθέμιτου ανταγωνισμού υπέρ των προσώπων που τους βολεύουν.
Δεν χρειάζεται δηλαδή να ελέγχεις τον λαό των ΗΠΑ ή της Γερμανίας, για να "παίζεις" το παιχνίδι τού "πολέμου" ...Ελέγχεις τα πρόσωπα που παίρνουν τις αποφάσεις και αυτό είναι εύκολο. Είτε με άμεση είτε με έμμεση διαφθορά, τους έχουν υπό τον απόλυτο έλεγχό τους. Με μερικές εφημερίδες και κανάλια ελέγχουν για παράδειγμα την ηγεσία των ΗΠΑ και όχι τον λαότων ΗΠΑ, αλλά αυτό τους φτάνει. Αυτά δεν τα λέμε εμείς αυθαίρετα. Αυτά τα λένε και οι ίδιοι στα περίφημα "Πρωτόκολλα των Σοφών της Σιών" ...Δεν θέλουν παραπάνω. Όταν ελέγχεις αυτόν που ελέγχει το "τιμόνι" ενός "άρματος", δεν θέλεις να έχεις απόλυτο έλεγχο του "άρματος" ...Σου φτάνει αυτό που έχεις.
Γι' αυτόν τον λόγο βέβαια συμβαίνουν και τα φαινόμενα που βλέπουμε. Στην εποχή τής "αμερικανικής" κυριαρχίας ο αμερικανικός λαός είναι πιο φτωχός από ποτέ. Τη στιγμή που αυτός καταστρέφεται χωρίς σπίτι, ασφαλιστική κάλυψη ή εργασία, οι "ηγέτες" του ζουν το όνειρό τους. "Ξεπλένουν" τα χρήματα της διαφθοράς τους μέσα από εκδοτικούς οίκους. Εγκαταλείπουν τους "θρόνους" τους και βολεύονται ως "σύμβουλοι" των πολυεθνικών, στις οποίες έτσι κι αλλιώς ανήκαν και τις οποίες έτσι κι αλλιώς υπηρετούσαν ...Ο λαός στον "πάτο", για να θησαυρίζουν οι "εργοδότες" των ηγετών τους ...Ο λαός "ψηφίζει" αυτό, το οποίο του βάζουν μπροστά να διαλέξει και το οποίο έχει ελεγχθεί από τους ίδιους ...Κατ' όνομα μόνον η Νέα Τάξη είναι "αμερικανική".
Η Νέα Τάξη ανήκει στους Σιωνιστές τοκογλύφους ...Αυτοί είναι που κάνουν τις επιλογές των προσώπων που κυβερνούν τα έθνη ...Από τον "σορό" ψωνίζουν ...Με ανθρωπάκια κάνουν τη δουλειά τους, γιατί ανθρωπάκια είναι εκείνα, τα οποία έχουν ανάγκη αφεντικά που τα βάζουν στις "λαμπρές" τους θέσεις ...Μικρά ανθρωπάκια, τα οποία συνήθως έχουν κάποιους μεγάλους "σκελετούς" στις ντουλάπες τους ...Άλλος είναι "αδερφή", άλλος είναι ανώμαλος, άλλος είναι παιδεραστής και άλλος χαφιές των μυστικών υπηρεσιών. Όλοι τους εκβιάσιμοι από τους Σιωνιστές. Όλοι τους με "φακέλους" χοντρούς σαν τα κεφάλια τους στα γραφεία τής Λέσχης Μπίλντερμπεργκ. Όλοι τους με ενυπόγραφες δηλώσεις υποταγής στα "αφεντικά".
Τζάμπα βγαίνει η κατάσταση στους Σιωνιστές ...Με μερικά κουλουράκια και μερικούς καφέδες τη "βγάζουν". Όλα τα άλλα τα πληρώνουν οι ίδιοι οι λαοί, οι οποίοι τους βάζουν να τους κυβερνάνε και να διαχειρίζονται τα οικονομικά τους. Οι Σιωνιστές κάνουν ένα "casting" διαθέσιμων για προδοσία μελλοντικών ηγετών και από εκεί επιλέγουν τους "εκλεκτούς" τους. Όλοι συνένοχοι και αλληλοεκβιαζόμενοι μεταξύ τους υπό τον απόλυτο έλεγχο των "αφεντικών". Οι λαοί απλά "ακολουθούν" ό,τι τους δείχνει η Bild ή το Mega του Μπόμπολα. Ο λαοί απλά παίρνουν στο τέλος τους "λογαριασμούς" ...και κλαίνε.
 
Οι "μεγάλοι" ηγέτες αυτού του κόσμου είναι "σκουπίδια" τού δρόμου ...Σαν τον Στρος Καν, ο οποίος ξεκινάει με τη λιμουζίνα από το σπίτι του και δεν ξέρεις αν θα φτάσει στα Ιλίσια Πεδία ή αν θα καταλήξει σε κανένα κελί. Βλέπεις τον Σρέντερ να "γλείφει" τον Πούτιν και λυπάσαι έναν γελοίο και αναξιοπρεπή άνθρωπο, ο οποίος υπήρξε δήθεν Καγκελάριος της Γερμανίας. Βλέπεις τον Σαρκοζί χωρίς το Προεδρικό αξίωμα και νομίζεις ότι είναι ο σαλτιμπάγκος τής γειτονιάς. Ας φανταστεί κάποιος τι ακριβώς αντιπροσωπεύει μια Μέρκελ μακριά από τον "θρόνο" τής Καγκελαρίας. Υπάρχουν καθαρίστριες στα Mc'Donald του Βερολίνου πιο χαρισματικές και έξυπνες απ' αυτήν. Υπάρχουν ντελιβεράδες σε γυράδικα, που τον Γιωργάκη τον έχουν για να τους κάνει τις αγγαρείες.
Με αυτούς τους ανθρώπους, τους οποίους τοποθετούν οι ίδιοι στις θέσεις εξουσίας, "παίζουν" το παιχνίδι τής παγκόσμιας εξουσίας. Αυτοί θα δώσουν εντολή στην Μέρκελ να "πιέζει" την Ελλάδα. Αυτοί θα δώσουν εντολή στον Γιωργάκη να "πανικοβληθεί", εξαιτίας τής "πίεσης" της Μέρκελ. Αυτοί θα δώσουν εντολή στον Ολάντ να ζητήσει "ψυχραιμία" από την Ελλάδα. Αυτοί στο τέλος θα στείλουν τον Ομπάμα να "σώσει" τους "αμαρτωλούς" ...Να γελάς και να κλαις με το χάλι τής ανθρωπότητας.
Το "κόλπο" σε πλήρη εξέλιξη.
Τώρα αυτός ο "ψυχάκιας" ξαναμπήκε στο παιχνίδι. Από το 1990, που "ξαναμπήκε" στο παιχνίδι με τις "ευχές" τού Ρώσου "εχθρού", ξανάρχισε τα ίδια ...Άρχισε να βάζει "χέρι" σε όλους τους Ευρωπαίους και κυρίως στην Ελλάδα ...Στην "ευέξαπτη" Ελλάδα, την οποία δεν την είχε αποζημιώσει από την προηγούμενη "φασαρία" που προκάλεσε ο ίδιος. Πάλι το ίδιο σενάριο. Η Γερμανία τής Siemens και των Ναζί αδίκησε ολόκληρη την Ευρώπη, και την Ελλάδα πιο πολύ απ' όλους. Μπήκε μέσα στην Ελλάδα με το "άλλοθι" του Ευρωπαίου Εταίρου και διέλυσε τα πάντα. Διέφθειρε τους πάντες, λεηλάτησε τα πάντα και μετά βγήκε στο "δρόμο" να καταγγέλλει τη "διεφθαρμένη" Ελλάδα.
Τώρα, που η Ευρώπη καταλαβαίνει τον ρόλο τής Γερμανίας, άρχισαν να "τρέχουν" τα γνωστά σενάρια: Οι Αμερικανοβρετανοί "βλέπουν" το "δίκιο" τής Ελλάδας ...Βλέπουν ότι την "κατέστρεψαν" οι Γερμανοί. Όμως, το δίκιο της δεν το στρέφουν εναντίον τής Γερμανίας, αλλά εναντίον των Ευρωπαίων. Το άδικο το πληρώθηκαν οι ίδιοι μέσω της Γερμανίας και τώρα τον λογαριασμό για το "δίκιο" τον στέλνουν στους Ευρωπαίους. Γιατί; ...Για να μισήσουν όλοι οι λαοί την Ελλάδα ...Για να στοχοποιηθεί και πάλι η Ελλάδα ...Να μείνει μόνη της ...Να αναγκαστεί να ζητήσει βοήθεια από τον "εχθρό" ...Την απαγορευμένη "βοήθεια".
 
Αυτό ήταν το όλο κόλπο και αυτή ήταν η συνεισφορά τής Γερμανίας στο σχέδιο. Με τη λεηλασία της απέναντι στα ευρωπαϊκά κράτη και την εμμονή της στη λιτότητα - που καταστρέφει τις οικονομίες και κάνει απαγορευτική κάθε προσπάθεια ανάκαμψης -  θα οδηγούσε την Ευρώπη σε μια νέα καταστροφή ...Θα την οδηγούσε στην χρεοκοπία. Θα τη μετέτρεπε σε μια "βόμβα". "Πυροκροτητής" αυτής της "βόμβας" θα ήταν η Ελλάδα ...Η Ελλάδα, η οποία θα είχε ισοπεδωθεί πλήρως από τη γερμανική λεηλασία και κυρίως από τα γερμανικής εμπνεύσεως Μνημόνια.
Αυτό ήταν το σχέδιο. Αυτό το σχέδιο υπηρετούσε η Μέρκελ και ο Σόιμπλε υπό τις εντολές τής Λέσχης Μπίλντερμπεργκ. Θα επωμιζόταν και πάλι τον ρόλο του "κακού", ο οποίος θα έδινε τη δυνατότητα στις ΗΠΑ να "επιστρέψουν" και πάλι στην Ευρώπη με τον γνωστό ρόλο τού "σωτήρα". Θα έδινε τη δυνατότητα στις ΗΠΑ να έλθουν με "χρήματα" και να εξουδετερώσουν την ευρωπαϊκή "βόμβα", έστω κι αν δεν προλάβαιναν την "έκρηξη" του ελληνικού "πυροκροτητή" Ξανά "μπλοκ" Αμερικανοβρετανών στον ρόλο τού "καλού" εναντίον των "κακών" Γερμανών, για να μην απειληθεί η Ευρώπη από τις εσωτερικές της συγκρούσεις ...Εξ αρχής κερδισμένοι οι Αμερικανοί και οι τοκογλύφοι και εξ' αρχής χαμένοι οι Γερμανοί ...και δυστυχώς χαμένοι και οι ευρωπαϊκοί λαοί, οι οποίοι τοποθετήθηκαν αυθαίρετα στο "στρατόπεδο" εκείνο, το οποίο δήθεν θα υπερασπιστεί ο χαφιές Σόιμπλε ...Στο "στρατόπεδο" εκείνο, το οποίο θα "χάσει" και θα "κουρευτεί", για να μπει σε "τροχιά" καταστροφής.
Όλα αυτά μέχρι να οδηγηθεί η Ευρωπαϊκή Ένωση σε χρεοκοπία. "Καλή" η Ελλάδα, μέχρι να οδηγήσουν -  εξαιτίας της -  οι Αμερικανοβρετανοί την Ευρώπη στην καταστροφή. Μόλις συμβεί αυτό, όλοι οι Ευρωπαίοι -  και μαζί και οι Γερμανοί -  θα γίνουν εκ νέου οι "καλοί", και η Ελλάδα "απέναντι". Πάλι θα εμφανίζεται σαν το κράτος, που, εξαιτίας της ανευθυνότητάς του, οδήγησε την Ευρώπη σε μεγάλες οικονομικές απώλειες και ως εκ τούτου στη χρεοκοπία. Τόσο ανεύθυνη, που, την ώρα που οδηγούσε τους άλλους στην καταστροφή, η ίδια έψαχνε τη "σωτηρία" στον "εχθρό". Μια πραγματικά "ανήθικη" δύναμη, που, αφού δέχθηκε τη "βοήθεια" των "καλών" και "ηθικών" Προτεσταντών, στο τέλος τούς κατέστρεψε και τους παράτησε.
...Μια κανονική "παρδαλή", που για τα "μάτια" της προκλήθηκε η "φασαρία" ...Ως συνήθως, και, αφού θα φάει τις "σφαλιάρες" της και η ίδια, θα καταλήξει και πάλι με τους "καλούς" ...Σίγουρος "πελάτης" ...Για να την έχουν έτοιμη για την επόμενη "παράσταση", που θα τη χρειαστούν ...Μετά θα ψάχνει να την "αποζημιώσουν" οι "κακοί", οι οποίοι, όπως θα αποδειχθεί ξανά, ήταν κολλητοί με τους "καλούς". Δεν είναι τυχαία τα στρατιωτικά "γυμνάσια", τα οποία σχεδόν καθημερινά πραγματοποιεί ο χαφιεδοπράκτορας Πούτιν. Δεν είναι τυχαίες οι "επαφές" του με την ελληνική πλευρά. Δεν είναι τυχαίες οι "υποσχέσεις" του για βοήθεια και "σωτηρία" στην απελπισμένη Ελλάδα...
...Όλα μέσα στο σενάριο είναι. Με την άδεια των Προτεσταντών γίνονται οι επαφές και ανασταίνονται οι "αγάπες" μεταξύ των Ορθοδόξων. Με την άδεια των Προτεσταντών παριστάνει τον φανατικό χριστιανό ένας σταλινικός υπάλληλος της KGB. Με τις "ευχές" των Προτεσταντών παριστάνει τον προσκυνητή τού Αγίου Όρους ο άθεος καγκεμπίτης Πούτιν. Όλα πάνε βάση "σχεδίου". Οι Ευρωπαίοι πολίτες, έχοντας πλήρη άγνοια των σχεδιασμών, βλέπουν τη φιλορωσική στάση της Ελλάδας και ήδη την αντιπαθούν. Βλέποντας μάλιστα ότι πάει να "δραπετεύσει" από την "καταστροφή", την οποία έχουν πειστεί ότι την έχει προκαλέσει η ίδια, είναι έτοιμοι να τη μισήσουν. Είναι ταυτόχρονα και τρομοκρατημένοι από τον "εχθρό" και έτοιμοι να δεχθούν την αμερικανική βοήθεια ...πάλι.
Αυτό επιβάλει το σχέδιο να πιστεύουν. Τώρα, που η Ευρώπη είναι σχεδόν "κατεστραμμένη", η Ρωσία καιροφυλακτεί να την αρπάξει ...Ήδη άρπαξε την Κριμαία ..."Μπήκε" στην Ουκρανία ...Διεκδικεί τους αδύναμους της Βαλτικής ...Εκβιάζει τη Γερμανία με την ενέργεια. Ήδη το τρομοκρατικό "παραμύθι" των Αμερικανοβρετανών έχει ξεκινήσει: "Το ΝΑΤΟ πρέπει να προετοιμαστεί για μια ρωσική επίθεση οποιασδήποτε μορφής", δήλωσε ο Μάικελ Φάλον, επικαλούμενος έναν "πραγματικό κίνδυνο" για την Εσθονία, τη Λετονία, τη Λιθουανία  - τρεις χώρες μέλη της Ατλαντικής Συμμαχίας. Άρα; ...Άρα η Ρωσία παραμένει -  όπως πάντα - ένας πραγματικός εχθρός...
...Ένας εχθρός πιο επικίνδυνος από τη Γερμανία, η οποία απλά "ισοπέδωσε" την Ευρώπη ...Πιο επικίνδυνος από τη Γερμανία, η οποία απλά λεηλάτησε την Ευρώπη. Οι Ρώσοι δεν διεκδικούν τα χρήματα των Ευρωπαίων αλλά την ίδια την ελευθερία τους. Ξανά η Γερμανία στο "σωστό" στρατόπεδο. Πάλι οι Προτεστάντες από κοινού "ήρωες" και "προστάτες" της παγκόσμιας Δημοκρατίας και ελευθερίας ...και πάλι η Ελλάδα θα εμφανίζεται από τα σιωνιστικά ΜΜΕ τής "μαύρης" προπαγάνδας σαν η άτιμη "προδότρα" τής Ευρώπης, η οποία προσφέρεται "οικειοθελώς" σ' αυτήν την επικίνδυνη Ρωσία...
 
...Πάλι "μάγκες" οι Προτεστάντες. Αφού ρήμαξαν τον Δυτικό Κόσμο, βάζοντάς τον στη ληστρική Νέα Τάξη, τώρα, χρησιμοποιώντας το φόβητρο της Ρωσίας, φιλοδοξούν να "ξεκοκαλίσουν" τα κλοπιμαία με την ησυχία τους ...Άρχοντες ...Θα τρώνε τα κλοπιμαία και οι "ευγνωμονούντες" λαοί θα τους πουν κι "ευχαριστώ". Κατάλαβε ο αναγνώστης πόσο απαραίτητη είναι η παρουσία τής Ελλάδας στον σχεδιασμό; Πόσο δίκιο είχε ο Ομπάμα, ο οποίος τη θεωρούσε πολύ σημαντικό παράγοντα της παγκόσμιας οικονομίας;
Η παρουσία τής διάσημης "μητέρας" τής Δημοκρατίας είναι απαραίτητη για τη δρομολόγηση των προτεσταντικών σχεδιασμών. Δεν είναι ένα τυχαίο κράτος η Ελλάδα. Για τους "προστάτες" τής παγκόσμιας Δημοκρατίας είναι θέμα "τιμής" να "σώσουν" τη "μητέρα" τής Δημοκρατίας. Για τους προτεστάντες "τιμωρούς" τής Δημοκρατίας είναι θέμα νοοτροπίας να τιμωρήσουν σκληρά την "αμαρτωλή", η οποία έθεσε σε κίνδυνο την "οικογένεια" ολόκληρη.
Η Ελλάδα γι' αυτόν τον λόγο είναι απαραίτητη. Όμως, είναι απαραίτητη και για τα χαρακτηριστικά της ...Τα "προβλέψιμα" χαρακτηριστικά της, τα οποία φροντίζουν να διασφαλίζουν -  όπου μπορούν -  ότι θα είναι τέτοια. Είναι αυτή, η οποία είναι "ευερέθιστη", περήφανη και αντιδρά πολύ γρήγορα. Αν τώρα αυτοί φροντίσουν να της βάλουν λίγο παραπάνω "χέρι" από τους άλλους, γνωρίζουν πάντα από πού θα προκύψει η αντίδραση και άρα το υποψήφιο "μαύρο" πρόβατο, το οποίο θα γίνει αποδιοπομπαίος τράγος.
Ο "στρατηγός" Τσίπρας και το "Βατερλό" του.
 
Με βάση όλα αυτά, τα οποία περιγράφουμε για τονσχεδιασμό, μπορεί να καταλάβει ο αναγνώστης ποιοι ήταν αυτοί, οι οποίοι "προωθούσαν" τον σταλινικό Τσίπρα στην εξουσία ...Ποιοι ήταν αυτοί, οι οποίοι τον έβαζαν να υψώνει στον "ουρανό" την απειλητική του "γροθιά" ...Ποιοι ήταν αυτοί, οι οποίοι του έβαζαν στις "τσέπες" τα "σκονάκια" των προεκλογικών του υποσχέσεων. Οι ίδιοι Αμερικανοί, για τους ίδιους λόγους που "προώθησαν" τον Ζαχαριάδη στη μεταπολεμική Ελλάδα, είναι αυτοί, οι οποίοι "προωθούν" τον Τσίπρα στη μεταμνημονιακή Ελλάδα. Οι ίδιοι Γερμανοί, οι οποίοι δημιούργησαν το "προφίλ" τού "ήρωα" στον Ζαχαριάδη, είναι αυτοί, οι οποίοι εμφανίζονταν "ενοχλημένοι" με τον Τσίπρα, προκειμένου να τον κάνουν δημοφιλή στην Ελλάδα.
Αυτοί τον έβαζαν να ζητάει "κούρεμα" τού χρέους, ενώ γνώριζαν ότι αυτό το "κούρεμα" αφορά πλέον τους λαούς και όχι τους τοκογλύφους. Αυτοί τον έβαζαν να προκαλεί τους λαούς, μιλώντας για "νταούλια", τα οποία θα τα βαρούσε η Ελλάδα, για να "χορεύουν" οι δανειστές της. Αυτοί τον έβαζαν να ζητάει προκλητικά τις γερμανικές αποζημιώσεις σε χρόνο ακατάλληλο. Αυτοί τον έβαζαν να προσπαθεί να παρασύρει τον ελληνικό λαό στους δρόμους και στις πλατείες, προκειμένου να διεκδικήσει το άδικο, το οποίο θα έκανε μισητούς τους Έλληνες σε ολόκληρη την Ευρώπη ...Τους Έλληνες, τους οποίους είχαν φροντίσει οι προηγούμενοι "ηγέτες" τους να δυσφημίσουν αρκούντως στο παγκόσμιο κοινό ...Οι Έλληνες δεν θα ήταν πλέον μόνον "τεμπέληδες" και "ανεύθυνοι", αλλά και "θρασείς".
Το ζητούμενο και σε αυτήν την περίπτωση ήταν ένα και μοναδικό ...Να απομονώσουν την Ελλάδα από όλους τους υπόλοιπους Ευρωπαίους ...Να βάλουν την Ελλάδα να δημιουργήσει μόνη της το κοινό ευρωπαϊκό "στρατόπεδο", στο οποίο θα πρωταγωνιστούσε η Γερμανία ...Να εκμεταλλευτούν το "ελατήριο" τής απόλυτης φτώχειας, στο οποίο έχουν καθηλώσει την Ελλάδα, προκειμένου να την οδηγήσουν στη λάθος αντίδραση, ώστε να μην βρει συμπαραστάτες στην Ευρώπη ...Να αρχίσουν να "μπαίνουν" στο παιχνίδι και οι εξωτερικοί "παίκτες" ...Να μπουν στο "παιχνίδι" οι "καλοί" Αμερικανοί, οι οποίοι την "λυπούνταν", αλλά και οι Ρώσοι, οι οποίοι, ως ομόδοξοι "αδερφοί", θα διεκδικούσαν τη "σωτηρία" της. Η "καταδίκη" τής Ευρώπης και της Ελλάδας με αυτόν τον τρόπο θα ήταν εξασφαλισμένες.
Για να γίνει όμως αυτό και να μπουν οι Αμερικανοί και οι Ρώσοι στην υπόθεση, θα έπρεπε να "φύγει" το θέμα από την Ευρώπη ...Θα έπρεπε να πάψει να είναι εσωτερικό της ζήτημα. Γι' αυτόν τον λόγο δεν έπρεπε να αφεθεί η Ελλάδα να διεκδικήσει τη λύση τού προβλήματός της εντός της Ένωσης. Δεν έπρεπε να μπει επικεφαλής των ευρωπαϊκών κρατών σε ένα αντιγερμανικό "μέτωπο" ...Επικεφαλής κρατών, τα οποία αδικήθηκαν επίσης από τους Γερμανούς. Αυτό ήταν το ζητούμενο: Να απομονωθεί η Ελλάδα, ώστε να "ανοίξει" το παιχνίδι και να γίνει παγκόσμιο ...Να γίνει η Ελλάδα η "κερκόπορτα" τόσο για το "καλό", που ερχόταν από τον Ατλαντικό, όσο και για το "κακό", που θα ερχόταν από τη Σιβηρία.
Αν η Ελλάδα περιόριζε τη σύγκρουσή της με τη Γερμανία και δημιουργούσε ευρωπαϊκά "μέτωπα", όλα αυτά δεν θα γίνονταν. Σε μια τέτοια περίπτωση δεν μπορούν να επέμβουν οι Αμερικανοί ή οι Ρώσοι. Αυτοί θέλουν την Ελλάδα απολύτως "απομονωμένη". Ως εκ τούτου είναι ανεπιθύμητη για τους ιμπεριαλιστές η "ταύτιση" των θυμάτων τής Γερμανίας και αυτήν θέλουν να τη "δυναμιτίσουν" ακόμα και πριν συντεθεί. Αυτό, δηλαδή, το οποίο τους απειλεί σε αυτήν την περίπτωση, είναι ο κίνδυνος να εξασφαλίσει η Ελλάδα ευρύτερες συμμαχίες ...Αυτό, δηλαδή, το οποίο κάποιοι προσδιόρισαν ως "μέτωπο" του Νότου ή της Μεσογείου ...Το "μέτωπο" αυτών, οι οποίοι λεηλατήθηκαν από τη χώρα τής Siemens και της Thyssen Krupp ...Ένα μέτωπο, το οποίο πραγματικά υπάρχει, εφόσον όλοι έχουν πλέον γνώση των όσων έχουν συμβεί. Δεν πρέπει να ξεχνάμε άλλωστε και το πορτογαλικό βίντεο, το οποίο εδώ και μερικά χρόνια κυκλοφορεί στο διαδίκτυο εναντίον των Γερμανών και το οποίο θα μπορούσε κάλλιστα να είναι και ελληνικό ή και ιταλικό.
 
Οι Αμερικανοί και οι Γερμανοί αυτό ακριβώς φοβούνται ...Φοβούνται μήπως η celebrity Ελλάδα δώσει "λάμψη" σε ένα αντιγερμανικό "μέτωπο", το οποίο τους απειλεί με ανατροπή τού σχεδιασμού τους ...Φοβούνται μήπως και τα κύρια θύματά τους, που είναι οι λαοί τού μεσογειακού νότου συνθέσουν "μέτωπο" εις βάρος τής Γερμανίας και "κάψουν" ολόκληρο τον σχεδιασμό ...Μη τυχών κι αποκαλύψουν τον αντιευρωπαϊκό ρόλο τής Γερμανίας και την ύπουλη συνεργασία της με τις ΗΠΑ, που έχει ως στόχο να παραδώσει την Ευρωπαϊκή Ένωση στα χέρια των τοκογλύφων της FED.
Αν οι μεσογειακοί λαοί "εξουδετερώσουν" στην παρούσα φάση τη Γερμανία, στην πραγματικότητα "βγάζουν" τις ΗΠΑ από το παιχνίδι. Δημιουργούν συνθήκες να λυθούν τα προβλήματα ενδοευρωπαϊκά και αυτό σημαίνει ότι ο γίγαντας του Ατλαντικού δεν μπορεί να "παρέμβει". Δεν υπάρχει αυτός, ο οποίος θα τον "καλέσει" για βοήθεια. Αυτό το μέτωπο δείχνουν τώρα ότι μπορούν να το "σπάσουν" με τον Τσίπρα ...Με τον Τσίπρα, ο οποίος ξεκίνησε τον "αγώνα" του υποτίθεται για να "ενώσει" τους λαούς τού Νότου απέναντι στο γερμανικό διευθυντήριο της Ευρώπης. Γιατί; ...Γιατί είναι ένας σταλινικός προβοκάτορας ...Γιατί εμφανίζεται ως εκβιαστής. Θέλει να "κουρέψει" τα χρήματα των Ευρωπαίων και ταυτόχρονα βάζει τη Ρωσία στο παιχνίδι. Η Ρωσία "ευαισθητοποιεί" τις ΗΠΑ και τις "καλεί" να κάνουν το "καθήκον" τους απέναντι στην Ευρώπη...
...Τα μάτια του δεν ξέρει να βγάζει ο Αλέξης και λέει κι εξυπνάδες. Με τις παράλογες απαιτήσεις του και προσπαθώντας να παρασύρει τον λαό στις επιλογές του, έδωσε το "άλλοθι" στους χαφιέδες των τοκογλύφων να "σπάσουν" το "μέτωπο". Ήταν, λέει, "νευρικός" ο Ραχόι στην πρώτη Σύνοδο Κορυφής, όπου εμφανίστηκε. Γιατί να μην είναι "νευρικός", όταν του χρωστάς 25 δις και πας χαρούμενος να του πεις ότι δεν θέλεις να τα δώσεις; Γιατί να μην παριστάνει τον "νευρικό", όταν θέλει να δείξει στους Ισπανούς ότι ενδιαφέρεται για τα συμφέροντά τους, τα οποία απειλεί ένας ανεύθυνος, ο οποίος χτυπάει "νταούλια", για να τους χορέψει στο "ταψί"; Γιατί να μην επιδιώκει να δείχνει "νευρικός", εφόσον αυτό συμφέρει την "παράσταση" των Γερμανών και Αμερικανών "νταβατζήδων", στους οποίους επενδύει το πολιτικό του μέλλον;
 Ο Ραχόι είναι γνωστό πως είναι διεφθαρμένος και εκβιάζεται από το Βερολίνο. Έχει υποστεί τεράστια πολιτική φθορά με τη δωσιλογική του πολιτική. Φοβάται για το μέλλον του και βλέπει τους αντιδραστικούς Podemos να απειλούν να τον στείλουν "σπίτι" του, και ίσως και σε κανένα κελί. Γιατί να μην τα "φορτώσει" όλα στους Έλληνες, για να παραστήσει τον "ήρωα" των Ισπανών; Γιατί να έχει ενδοιασμούς να βάλει λαούς να μισούνται μεταξύ τους; Αυτός στέλνει "ΜΑΤ" να πετάξουν τις γριές έξω από τα σπίτια τους για χρέη μερικών ευρώ ...Θα λυπηθεί τους Έλληνες; Γιατί να μην "χτυπήσει" τον ΣΥΡΙΖΑ και την ανευθυνότητά του, για να "δείξει" στους Ισπανούς το "ποιόν" των "Ποδέμος"; Μέχρι κι αυτούς έχασε ως συμμάχους, όχι ο Τσίπρας, αλλά η Ελλάδα.
Την ίδια αντίδραση προκάλεσε και στην Πορτογαλία. Τα ίδια λαμόγια τής Πορτογαλίας, που παριστάνουν τους ηγέτες της, εμφανίστηκαν ενοχλημένοι από την Ελλάδα και βεβαίως από τον ελληνικό λαό, ο οποίος βγήκε στις πλατείες να διεκδικήσει το άδικο. Τα ίδια πληρωμένα παρτάλια, τα οποία οδήγησαν την Πορτογαλία στο καταστροφικό Μνημόνιο και σήμερα ο επικεφαλής τους βρίσκεται ήδη στη φυλακή, εμφανίζονται να θέλουν να "φορτώσουν" τα πάντα στην Ελλάδα. "Πέτυχε" λέει το πρόγραμμα στην Πορτογαλία και το απειλεί η Ελλάδα με τις απαιτήσεις της. "Πέτυχε" τόσο πολύ, που ψάχνουν οι Πορτογάλοι τρόπο να εξοφλήσουν νωρίτερα το χρέος τους στο ΔΝΤ, αλλά τώρα με την Ελλάδα δεν μπορούν. Η "κακομαθημένη" Ελλάδα τους εμποδίζει, γιατί δεν κάνει τα "σωτήρια" που έχει συμφωνήσει.
 
Τα ίδια και στην Ιταλία. Άρχισε ο ιταλικός λαός να πέφτει θύμα ανθελληνικής προπαγάνδας. Το "ρεφρέν" όλων των δηλώσεων των Ιταλών αξιωματούχων είναι ότι "δεν είμαστε σαν την Ελλάδα". Η Γερμανία την έχει ρημάξει την Ιταλία και τώρα βλέπουν σαν εχθρό την Ελλάδα. Αυτή τους απειλεί με το "φέσι". Βγήκε το γνωστό "Πανόραμα" με εξώφυλλο τον Τσίπρα -  σε πόζα εγκληματιών των κρατητηρίων -  και "αναρωτιέται" γιατί να πληρώσουν οι Ιταλοί γι' αυτόν. Πήραν μάλιστα και κομπιουτεράκι και υπολόγισαν ότι η Ελλάδα χρωστάει 600 ευρώ στον κάθε Ιταλό ...Βρήκαν κι αυτοί τον εχθρό τής οικονομίας τους. Το γεγονός ότι το δημόσιο χρέος τής Ιταλίας απαιτεί μόνον για ετήσιους τόκους το ύψος του δημοσίου χρέους τής Ελλάδας, αυτό δεν είναι πρόβλημα. Το γεγονός ότι η Γερμανία έχει βάλει "λουκέτο" στα περισσότερα ιταλικά εργοστάσια, αυτό δεν είναι πρόβλημα ...Πρόβλημα είναι η Ελλάδα και οι απαιτήσεις της.
Ποιο "μέτωπο" των μεσογειακών λαών υπάρχει τώρα; Η Ελλάδα είναι απολύτως απομονωμένη. Στο τελευταίο Eurogroup οι συμμαχίες ήταν 18:1 εις βάρος τής Ελλάδας ...Ακόμα και η Κύπρος κάπου "αμφιταλαντευόταν" ...Ούτε αυτή μας έδωσε το "άριστα" της Eurovision. Αυτό ήταν το κατόρθωμα του "στρατηγού" Τσίπρα ...Του "κομαντάντε" Τσίπρα ...Του σταλινικού Τσίπρα, ο οποίος επιλέχθηκε εξαιτίας αυτού του χαρακτηριστικού του, προκειμένου να προκαλεί επικίνδυνους συνειρμούς και να ξυπνά άσχημες αναμνήσεις στους λαούς τής Ευρώπης. Πήγε στην Ευρώπη να "πολεμήσει" με εξυπναδούλες της πλατείας και της ΚΝΕ, χωρίς να έχει ένα στοιχειώδες "σχέδιο". Πήγε στην Ευρώπη με το φιλορωσικό "κουστούμι"-Ζαχαριάδη, το οποίο τρομάζει τους πάντες. Όταν δεν γνωρίζεις από στρατηγική και με άνευ κέρδους εξυπνάδες διασπάς τα μέτωπα των συμμαχιών, τα οποία θα απειλούσαν τους εχθρούς σου, δεν είσαι απλά βλάκας, αλλά προδότης...
...Προδότης όλων των λαών, οι οποίοι υποφέρουν από αυτούς τους εχθρούς ...Προδότης των Ιταλών, των Ισπανών και των Πορτογάλων ...Προδότης και των Γάλλων, οι οποίοι έχουν εμπλακεί σε μια συμμαχία με τους Γερμανούς και τους Αμερικανούς, που τους έχει διαλύσει ...Προδότης και των Γερμανών που τρομοκρατούνται και με τον τρόπο αυτόν "δένονται" ακόμα περισσότερο με τους δυνάστες τους ...Προδότης τής Ευρώπης. Αυτό ήταν το "σχέδιο" των Αμερικανών και αυτό εξυπηρέτησε, είτε εν γνώση του είτε εν αγνοία του, ο Τσίπρας. Απομόνωσε την Ελλάδα και τώρα μπορούν να τη "βιάσουν" οι εχθροί της. Μπορούν να την εξωθήσουν στο "απονενοημένο" διάβημα. Να την "σπρώξουν" στο ρώσικο "κενό" και να έρθει το "ιππικό" να δώσει την "παράστασή" του: Να "σώσει" την Ελλάδα, την Ευρώπη και να ψευδοτιμωρήσει τους Γερμανούς "υπαλλήλους" του.
Η "παράσταση" ήδη έχει ξεκινήσει. Τώρα, που οι Γερμανοί ηγέτες εξασφάλισαν την απομόνωση της Ελλάδας, άρχισαν να την προκαλούν. Γιατί; ...Για να ξυπνήσουν τον εγωισμό του ελληνικού λαού και τα πάθη του και να τον αναγκάσουν να χτυπήσει το χέρι του στο "μαχαίρι" ...Για να ερεθίσουν τον ελληνικό λαό και να τον "σπρώξουν" στην αναζήτηση "εξωτερικών" βοηθειών. Αυτό, δηλαδή, το οποίο προβλέπει το σχέδιο. Προκαλούν οι Γερμανοί και κάθε φορά που το κάνουν, οι Έλληνες αρχίζουν και μισούν την Ευρώπη και βλέπουν με συμπάθεια τους Ρώσους ...Τους Ρώσους, οι οποίοι σε συνεννόηση με τους Σιωνιστές και τους Αμερικανούς άρχισαν το διπλωματικό παιχνίδι ...Τα γνωστά περί βοήθειας και "σωτηρίας". Όπως κάποτε υποσχόταν ο υπάλληλος Στάλιν -  ο οποίος τα είχε προσυμφωνήσει όλα με τους Προτεστάντες -  "βοήθεια" στον Ζαχαριάδη, τη στιγμή που μας έσπρωχνε στον όλεθρο, έτσι και σήμερα ο υπάλληλος Πούτιν υπόσχεται "βοήθεια" στον Τσίπρα, χωρίς να ξέρουμε τι έχει συνεννοηθεί πίσω από την πλάτη μας με τους Σιωνιστές.
 
Τώρα μας "δουλεύουν" κανονικά οι Γερμανοί. Δεν φοβούνται πλέον τα "μέτωπα" του Νότου, γιατί η Ελλάδα τα διέλυσε μόνη της. Τώρα έβαλαν την Bildνα "ταΐζει" τη γερμανική - και όχι μόνον -  πλέμπα με ελληνορωσικό "τρόμο". Τώρα ο Σόιμπλε δεν δέχεται τίποτε εκτός από το Μνημόνιο, προκειμένου να σπρώξει την Ελλάδα προς τα "έξω" και άρα να εξελιχθεί το σενάριο. Προκαλεί τους Έλληνες, ώστε να λειτουργήσουν "αυτοκτονικά", εξασφαλίζοντας το "άλλοθι" της "στημένης" Κυβέρνησής τους. «Λυπάμαι για τους Έλληνες. Η νέα κυβέρνηση συμπεριφέρεται ανεύθυνα», είπε ο Σόιμπλε. Μας λυπάται ένας διεφθαρμένος -  σωματικά και ψυχικά -  σακάτης. Στο ίδιο μήκος κύματος και όλα τα δουλικά τής σιωνιστικής Νέας Τάξης. «Ο ελληνικός λαός είναι ηλίθιος», έγραψε στην Ηandelsblatt ο Michael Wolffsohn  -  "Γερμανός" καθηγητής ιστορίας στο Πανεπιστήμιο τού Μονάχου. Μιλάμε για έναν "γενναίο" Εβραίο, ο οποίος είναι γόνος πολύ "γενναίας" οικογένειας, αν κρίνει κάποιος από το "πομπωδώς" γερμανικό όνομα, πίσω από το οποίο επέλεξε για να "κρυφτεί".
Τίποτε δεν έχει τελειώσει,
αν η Ελλάδα αποφασίσει να μην τελειώσει.
"Η Ελλάς προώρισθαι να ζήση και θα ζήση"
Πριν πούμε οτιδήποτε άλλο, να ξεκινήσουμε από τους δύο αυτούς υβριστές τού ελληνικού λαού. Η Ελλάδα μπορεί να τους δώσει πολύ "πόνο", αν θέλει. Σ' ό,τι αφορά τον Ναζί Σόιμπλε, δεν θέλει πολύ, για να τον στείλεις στην Κόλαση. Αρκεί να τον ενημερώσει κάποιος για το τι μπορεί να κάνει η Ελλάδα εις βάρος του και θα τρομοκρατηθεί μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα. Αρκεί να συλληφθούν τώρα ο Γεωργίου τής ΕΛΣΤΑΤ, ο Προβόπουλος τής Τράπεζας τής Ελλάδας και ο "αθωράκιστος" πλέον Παπανδρέου ...και αυτός, ο οποίος θα τρομοκρατηθεί, θα είναι ο Σόιμπλε ...Άλλοι θα συλλαμβάνονται και άλλοι θα υποφέρουν ...Άλλοι θα φοράνε χειροπέδες και άλλων οι καρποί θα "τρίβονται".
Αν συλληφθούν αυτοί οι άνθρωποι -  υπό την απειλή τού νόμου, ο οποίος επισύρει την ποινή τής ισόβιας κάθειρξης -  για κακουργηματικές πράξεις, οι οποίες αφορούν τα δημόσια συμφέροντα και το ελληνικό κράτος κάνει "συμφωνία" εξωδικαστική, προκειμένου να του αποκαλύψουν ποιοι μεθόδευσαν το Μνημόνιο, ο Σόιμπλε θα πάει φυλακή και εμείς θα "λυπηθούμε" πολύ γι' αυτό. Μιλάμε για πολλά χρόνια, αν σκεφτεί κάποιος ότι μιλάμε για έγκλημα κατά της ανθρωπότητας. Πάνω από 4000 Έλληνες έχουν αυτοκτονήσει, εξαιτίας των συνεπειών τού Μνημονίου. Αν αυτό αποτελούσε μεθόδευση του Σόιμπλε και της υπόλοιπης γερμανικής συμμορίας, το μέλλον του μέχρι το τέλος της ζωής του "χωράει" σε πέντε τετραγωνικά μέτρα φυλακής.
Σ' ό,τι αφορά το εβραϊκό "τρωκτικό" τής ερήμου, το οποίο παριστάνει τον "γερμανόλυκο" των ευρωπαϊκών δασών, έχουμε να του πούμε μερικά πολύ απλά πράγματα. Ο εγωισμός και η αλαζονεία είναι κακοί σύμβουλοι και αυτός, ως παιδί μιας εβραϊκής οικογένειας, η οποία γύρισε τον μισό Πλανήτη για να επιβιώσει, θα έπρεπε να το γνωρίζει. Επίσης, ως ιστορικός, θα έπρεπε να γνωρίζει ότι οι λαοί, για να κριθούν, θέλουν "βάθος" χρόνου. Το γεγονός ότι οι Εβραίοι σήμερα βρίσκονται σε πλεονεκτική θέση, αυτό δεν τους καθιστά εξυπνότερους από τους υπολοίπους και ούτε βέβαια το γεγονός ότι οι Έλληνες βρίσκονται σε δύσκολη θέση τούς καθιστά ηλίθιους. Ένας Εβραίος, ο οποίος πλήρωσε τα κόστη των ρατσιστικών "γενικεύσεων", θα έπρεπε να είναι πολύ πιο μετρημένος στα συμπεράσματά του και να μην μιμείται αυτούς, οι οποίοι κάποτε έσερναν τους προγόνους του στους δρόμους ...Υπομονή να υπάρχει και ο χρόνος θα δείξει ποιος είναι έξυπνος και ποιος ηλίθιος ...και αυτό η ιστορία θα το καταγράψει.
Για να επιστρέψουμε στο θέμα μας, και σ' ό,τι αφορά το τι πρέπει να κάνουμε για να βοηθήσουμε τους εαυτούς μας, τα πράγματα είναι σχετικά απλά. Το πρώτο, που πρέπει να κάνουμε, είναι να κλείσουμε μόνοι μας την "πόρτα" τής Ευρώπης σε έξωθεν παρεμβάσεις ...Να την κλείσουμε επιδεικτικά και με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο, για να καθησυχαστούν οι ήδη τρομοκρατημένοι Ευρωπαίοι. Το θέμα τής Ρωσίας να μην τεθεί ποτέ ξανά στο "τραπέζι. Η Ελλάδα, τουλάχιστον αυτήν τη στιγμή, "ανήκει" στη Δύση και εκεί πρέπει να παραμείνει -  για τους λόγους που περιγράψαμε -  μέχρι να λυθούν τα προβλήματά της.
Πρέπει να αντιμετωπίσει τα προβλήματα εκεί όπου αυτά δημιουργήθηκαν και απέναντι σ' αυτούς που τα δημιούργησαν ...και στην προκειμένη περίπτωση με τη Γερμανία. Δεν πρέπει να επιχειρήσει να "δραπετεύσει" από την Ευρώπη και να αφεθεί να "δικαστεί" ερήμην της ...και άρα από τους συκοφάντες Γερμανούς, οι οποίοι έχουν τα δικά τους εγκλήματα να αποκρύψουν. Δεν πρέπει να αφήσει τους εγκληματίες να χειριστούν μόνοι τους τα ζητήματά της. Γι' αυτόν τον λόγο τώρα οι Γερμανοί βιάζονται ...Βιάζονται για να καλύψουν τα ίχνη τού εγκλήματός τους ...Βιάζονται, όπως βιάζεται ο βιαστής να εξωθήσει το θύμα του σε πορνεία, προκειμένου να έχει το άλλοθι της καταγγελίας ...Να καταγγείλει το θύμα του, το οποίο με την "προστυχιά" του τον παρέσυρε, απειλώντας να "κλείσει" το "σπίτι" ενός "νοικοκύρη". 
Αυτό επιχειρεί να κάνει η Γερμανία, σπρώχνοντας την Ελλάδα σε -  "έξωθεν" της Ευρώπης - αναζήτηση βοηθείας. Γι' αυτόν τον λόγο την συκοφαντεί καθημερινά για διαφθορά, στην οποία άλλωστε εμπλέκεται και η ίδια. Την βίασε και τώρα προσπαθεί να την εκπορνεύσει με "πελάτη" τη Ρωσία. Με αυτόν τον τρόπο προσπαθεί να της αφαιρέσει το πλεονέκτημα του "πρότερου εντίμου βίου". Προσπαθεί να "σβήσει" το δικό της "έγκλημα" αναγκάζοντας το θύμα της να "παρανομήσει". Μετά, να περιμένει υποκριτικά να επέμβουν οι ΗΠΑ και να την τιμωρήσουν με "επίπληξη" για "περιύβριση", ώστε να συνεχιστεί το "έργο" των "καλών" και "ηθικών" Προτεσταντών.
Η Ρωσία έσωσε το '45 τη ναζιστική Γερμανία και το ίδιο επιχειρεί να επαναλάβει και σήμερα ο ναζιστής Σόιμπλε. Γι' αυτόν τον λόγο την ωθεί πέρα από τα "άκρα" τής ευρωπαϊκής "γειτονιάς", που σημαίνει "Ρωσία". Ως εκ τούτου, για την Ελλάδα δεν πρέπει να "υπάρχει" Ρωσία ...Πρέπει να δώσει τη μάχη της μόνη της εναντίον τής Γερμανίας. Έτσι κι αλλιώς τζάμπα θα "εκπορνευτεί" αν το επιχειρήσει. Δεν υπάρχει η επιλογή τής Ρωσίας, εφόσον είναι "παγίδα". ...Ευχαριστούμε, αλλά δεν θα πάρουμε ...Καλός και χρυσός ο αδερφός ρωσικός λαός, αλλά, δυστυχώς για όλους μας, το "κουμάντο" στη Ρωσία το κάνει ένας υπάλληλος των Ρότσιλντ και των Ροκφέλερ και άρα ένας υπάλληλος των "επτά αδερφών" τού πετρελαίου.
Ως εκ τούτου η Ελλάδα πρέπει να αποφύγει να μετατραπεί σε "μαύρο πρόβατο" της Ευρώπης ...Σε "πρόβατο", το οποίο θα "ανοίξει" την "πόρτα", για να ζητήσει "βοήθεια" από τη Ρωσία, πράγμα το οποίο θα φέρει "μέσα" στην Ευρώπη και τις ΗΠΑ. Η "πόρτα" τής Ευρώπης από την πλευρά τής Ελλάδας θα πρέπει να παραμείνει κλειστή ...Ερμητικά κλειστή και ορατή απ' όλους. Από εκεί και πέρα πρέπει να λειτουργήσει εντός της Ευρώπης και, για να είναι απόλυτα αποτελεσματική, να ζητήσει τη βοήθεια των Ευρωπαίων ...Να ζητήσει τη βοήθειά τους, για να ξεκινήσει επιτέλους ένας λογιστικός έλεγχος του ελληνικού χρέους. Αυτό μας συμφέρει όλους ...Όλους τους λαούς τής Μεσογείου και όχι μόνον. Γιατί; ...Γιατί πιο πολλές πιθανότητες έχουν οι λαοί να πάρουν τα χρήματά τους πίσω, αν ο "λογαριασμός" πάει στους τοκογλύφους, παρά αν παραμείνει στα "χέρια" των Ελλήνων.
Η Ελλάδα πρέπει να επιδιώξει να δημιουργήσει ένα μεγάλο "μέτωπο" συμμαχιών, προκειμένου να αποδείξει το δίκιο της ...Να αποδείξει ότι έπεσε θύμα ιμπεριαλιστικής συνωμοσίας, που στόχο είχε την οικονομική της καταστροφή, προκειμένου να την οδηγήσει στην υποτέλεια ...Πρέπει να εξουδετερώσει τη σημερινή γερμανική επιθετικότητα, η οποία στην πραγματικότητα κρύβει αδυναμίες και ενοχές ...Πρέπει να ζητήσει τη νομική βοήθεια όλων των χωρών και κυρίως των μεσογειακών, προκειμένου να ελεγχθεί το χρέος ...Να ζητήσει τεχνικά κλιμάκια, τα οποία θα συλλειτουργήσουν όλα μαζί προς την κατεύθυνση του ελέγχου ...Η Ελλάδα πρέπει να ανοίξει όλες τις "ντουλάπες" με όλους τους "σκελετούς" τής Μεταπολίτευσης ...Μέσω της τακτικής Δικαιοσύνης να ακυρώσει αντισυνταγματικές διατάξεις, οι οποίες θωρακίζουν εγκληματίες και καλύπτουν εγκλήματα ...Να εξεταστούν όλες οι περιπτώσεις αναδρομικά και να ξεβρομίσει ο τόπος από τους απατεώνες, οι οποίοι κατοικοεδρεύουν στη Βουλή...
...Πρέπει ο Νόμος περί Ευθύνης Υπουργών να "δικαστεί" για τη συνταγματικότητα του από την τακτική Δικαιοσύνη και να πάψει να αποτελεί αντικείμενο συνταγματικής αναθεώρησης ...Πρέπει να ανοίξει ο "φάκελος" των Ολυμπιακών Αγώνων ...Να ανοίξει ο "φάκελος" των προμηθειών τού δημοσίου και των μεγάλων έργων ...Να ανοίξει ο "φάκελος" των swaps και αυτοί που τα δρομολογούσαν ...Να ανοίξει ο "φάκελος" των θαλασσοδανείων, των εργολάβων, των μηντιάδων και των κομματαρχών ...Πρέπει να δείξει η Ελλάδα σε ολόκληρο τον κόσμο ότι είναι έτοιμη να "ματώσει" το δικό της "κορμί", προκειμένου να βρει το δίκιο της. Δεν μπορεί να πείσει κανέναν ότι αναζητά την αλήθεια, όταν οι Έλληνες δωσίλογοι, οι οποίοι ρήμαξαν τα πάντα, εξακολουθούν να ζουν σαν μεγιστάνες. Συμφέρει τους πάντες να εξεταστεί η νομιμότητα του χρέους, για να πληρώσουν οι πραγματικοί κλέφτες ...Μαζί τους να πληρώσουν και οι διαφθορείς Γερμανοί, οι οποίοι τους δημιούργησαν και οι οποίοι έκαναν τα ίδια σε όλα τα κράτη τού Νότου.
Αν η Ελλάδα χάσει αυτήν την ιστορική ευκαιρία, είναι θέμα χρόνου να παγιδευτεί από την απομόνωσή της. Είναι θέμα χρόνου η απεγνωσμένη προσπάθειά της, για ν' "ανασάνει" στην "πνιγηρή" Ευρώπη, να τη "βγάλει" έξω από αυτήν. Απομονωμένη η Ελλάδα θα αναγκαστεί να πάει προς τη "μεριά" τής Ρωσίας ...Να πέσει δηλαδή εύκολο θύμα τής δυτικής προπαγάνδας. Με τον τρόπο αυτόν θα νομιμοποιήσει απόλυτα τη Γερμανία και θα "σβήσει" τα εγκλήματά της, που μόνον με πολεμικά εγκλήματα μπορούν να συγκριθούν. Θα την νομιμοποιήσει σε βαθμό τέτοιο, που να πούνε οι Ευρωπαίοι ότι καλά έκανε και ρήμαξε την Ελλάδα, τέτοια που ήταν.
Ήδη σπρώχνουν και την Κύπρο σ' αυτήν τη ρωσική "αγκαλιά" ...Μια "αγκαλιά" επικίνδυνη, εφόσον ελέγχεται από τον Πούτιν ...Τον εκλεκτό τού παγκόσμιου πετρελαϊκού "καρτέλ" ...Του Πούτιν, που χωρίς την "πελατεία" της Δύσης δεν θα μπορέσει να επιβιώσει ούτε μία ημέρα στην εξουσία τής Ρωσίας ...Του Πούτιν, ο οποίος κάθε μέρα που περνάει όλο και πιο πολύ αποδεικνύει ότι είναι "ενεργούμενο" των άθεων Νεοταξιτών ...Του Πούτιν, του οποίου ακόμα και η δήθεν απαίτησή του για γερμανικές αποζημιώσεις έγινε με "άνωθεν" εντολή, προκειμένου να δημιουργήσουν συνθήκες "ταύτισης" με την Ελλάδα ...Προκειμένου να δημιουργήσουν ένα ελληνορωσικό "μέτωπο" κοινών και υποτίθεται αντιευρωπαϊκών απαιτήσεων.
Όπως εύκολα καταλαβαίνουμε, οι ψευδοηρωισμοί, οι "τσαμπουκάδες" και τα "δράματα" των σταλινικών "κομαντάντε" είναι εκ του πονηρού ...Επαναλαμβάνουν τα ίδια παιχνιδάκια των εκβιασμών με τη Ρωσία που έπαιζε και ο Ζαχαριάδης, εκμεταλλευόμενος το θυμικό τού λαού ...Τα παιχνιδάκια που "φούντωνε" ο Τσόρτσιλ, ο οποίος μας "δούλευε" κανονικά με ηρωισμούς και όταν ήρθε η ώρα έδωσε ο ίδιος προσωπικά την εντολή να μας λιώσουν. Κάποιοι σήμερα ενθαρρύνουν τους Έλληνες να παραστήσουν τους γενναίους, γιατί αυτό βολεύει το προτεσταντικό "σενάριο". Μέχρι και ο διεφθαρμένος Ανανικός Αναστασιάδης "ξεσπάθωσε" εναντίον τής αγγλικής "αποικιοκρατίας", για να εξυπηρετήσει τους Ρώσους ...Ο κλοιός έχει αρχίσει να "σφίγγει" γύρω από τον ελληνισμό και αυτό είναι επικίνδυνο.
Άρχισε να τρέχει το πάντα ίδιο "σενάριο" της προτεσταντικής "επιτυχίας" ...Το "σενάριο" αυτό, το οποίο θέλει να εμφανιστεί μια η ελληνίδα "πόρνη" να προκαλεί την Ευρώπη, για ν' αρχίσουν να "μαλώνουν" οι προτεστάντες "νταβατζήδες" με τους Ρώσους "μαφιόζους" και να ξαναμπούμε όλοι μαζί στην κόλαση. Κάποιοι επίτηδες "κουρδίζουν" τους Έλληνες με ηρωισμούς τού παρελθόντος, για να τους εκμεταλλευτούν ...Για να τους βάλουν να χτυπήσουν το χέρι τους στο "μαχαίρι". Σε αυτό το σημείο πρέπει να αντισταθεί η Ελλάδα και να μην τους εξυπηρετήσει με τα πάθη της. Γεμάτα είναι τα νεκροταφεία με ηλίθιους, οι οποίοι νόμιζαν πως είναι "ήρωες", επειδή στέκονταν όρθιοι όταν οι σφαίρες θέριζαν κορμιά.
Η Ελλάδα αυτήν τη στιγμή πρέπει να δείξει πρώτα πως είναι έξυπνη και μετά -  αν χρειαστεί -  θα δείξει και τη γενναιότητά της ...Να μην την "ξαναπατήσει" με μια νέα εθνική και κοινωνική καταστροφή, όπως με τον Εμφύλιο πόλεμο ...Να μην γίνει το "πτώμα" της ο θεμέλιος λίθος μιας ολέθριας εποχής για την Ευρώπη ...Να μην γίνει η πρώτη "νεκρή" σε μια Ευρωπαϊκή Ένωση "νεκρών" θυμάτων των Αμερικανών. Είναι προφανές ότι οι Προτεστάντες "σωτήρες" τής Ευρώπης θέλουν να χρησιμοποιήσουν την οικονομική καταστροφή τής Ελλάδας, για να "μαντρώσουν" τους υπόλοιπους Ευρωπαίους στους νέους οικονομικούς σχεδιασμούς τους. Αυτό, δηλαδή, που έγινε και την προηγούμενη φορά, όπου μετά τη "νίκη" κατά του -  δικού τους - φασισμού, η Ευρώπη έχασε την ελευθερία της.
Αυτήν την ελληνική καταστροφή τώρα σχεδιάζουν, η οποία θα είναι όμοια σε ένταση με την καταστροφή που είχε προκαλέσει ο Εμφύλιος πόλεμος ...Μια "διδακτική" καταστροφή, προκειμένου να παραδειγματιστούν και όλοι οι υπόλοιποι ...Να παραδειγματιστούν και να υποταχθούν, προκειμένου οι Αμερικανοί να μπουν στην Ευρώπη σαν "προστάτες". Πάνω στο "αίμα" τής Ελλάδας θεμελιώθηκε η ψυχροπολεμική εποχή στην Ευρώπη μετά το τέλος τού Δευτέρου Παγκοσμίου Πολέμου και πάνω στο ίδιο αίμα σκοπεύουν να θεμελιώσουν και την Νέα Τάξη μετά το τέλος του ακήρυχτου και μυστηριώδους Τρίτου Παγκοσμίου Πολέμου.
Τα πάντα είναι ακριβώς ίδια με την εποχή που μας βούτηξαν στον Εμφύλιο πόλεμο και την καταστροφή. Απλά τότε η καταστροφή των πολιτών ερχόταν από τις σφαίρες των όπλων, ενώ τώρα έρχεται με κατασχετήριες εντολές από τις τράπεζες. Θέλουν να καταστρέψουν οικονομικά την Ελλάδα, για να "πουλήσουν" "σωτηρία" στην Ευρωπαϊκή Ένωση ...Να βλέπουν οι Ευρωπαίοι τι παθαίνει αυτός, ο οποίος δεν δέχεται τα χρέη του, ώστε να πάνε να ζητήσουν δανεικά από τους Αμερικανούς και τη σιωνιστική συμμορία. Θα βάλουν και λίγο Κίνα και Ρωσία στο ελληνικό "παιχνίδι", και οι Ευρωπαίοι θα είναι σίγουροι για τη φιλοαμερικανική επιλογή τους. Η Ελλάδα  - γι' αυτούς -  εκτός από "φεσατζού" θα είναι και προδότρια της Ευρώπης...
Ως εκ τούτου, αυτό, το οποίο προέχει σήμερα, είναι να μην διαχωρίσει η Ελλάδα τον εαυτό της από τους υπόλοιπους και τους δώσει τη δυνατότητα να εκμεταλλευτούν τη διαφορετικότητα του προβλήματός της και την εμφανίσουν σαν εχθρό των λαών τής Ευρώπης. Εύκολα το "μαύρο πρόβατο" καταλήγει να εμφανίζεται σαν αποδιοπομπαίος "τράγος". Αυτό θα είναι τραγικό για την Ελλάδα  -  και ίσως και μοιραίο στην κατάσταση όπου αυτή έφτασε. Η Ελλάδα πρέπει να πάει σήμερα μαζί με το υπόλοιπο "κοπάδι" και να περιμένει ...Να αλλάξει την πολιτική της και να περιμένει. Ό,τι και να γίνει, πρέπει να πηγαίνει μαζί με τους άλλους. Δεν είναι σε χειρότερη κατάσταση απ' αυτούς και αντέχει όσο αντέχουν κι αυτοί ...Χρόνο πρέπει να "αγοράσει", γιατί χρόνο δεν έχουν οι "νταβατζήδες" ...Καμία Ολλανδία, Βέλγιο, Δανία κλπ., δεν πρέπει να "σωθεί" ξανά από την ελληνική βλακεία ...Όλοι μαζί στην κοινή μας μοίρα ...Όσο "μαύροι" εμείς, άλλο τόσο "μαύροι" κι αυτοί, οι οποίοι σήμερα παριστάνουν -  ελέω Γερμανίας -  τους "καθαρούς". Αυτή είναι η ιδανική λύση, γιατί μόνον με αυτόν τον τρόπο εξουδετερώνεται ο προτεσταντικός σχεδιασμός ...Ένας πονηρός σχεδιασμός, ο οποίος στηρίζεται στη "μυστικότητα" και την άγνοια και άρα απειλείται με τις αποκαλύψεις ...Ένας πονηρός σχεδιασμός, ο οποίος στηρίζεται στο σωστό timing και άρα απειλείται με τις απρόβλεπτες καθυστερήσεις.
...Απλά πράγματα: Όταν ακολουθείς τον σχεδιασμό τού εκβιαστή "σαμποτέρ", ο οποίος εκβιάζει με την τοποθέτηση "βόμβας" και στη συνέχεια παριστάνει τον "σωτήρα" με την εξουδετέρωσής της, έχεις πρόβλημα όταν ένας "πυροκροτητής" δεν δουλεύει στο σωστό χρόνο. Αν η Ελλάδα είναι ο "πυροκροτητής", που με την τακτική της εξασφαλίσει χρόνο και δεν λειτουργήσει πάνω σε μια "βόμβα", η οποία έτσι κι αλλιώς θα "σκάσει", θα την "πατήσουν" αυτοί, οι οποίοι επένδυσαν στην προγραμματισμένη "έκρηξη". Θα "σκάσει" στα χέρια τους η χρεοκοπημένη Ευρώπη και όχι η χρεοκοπημένη Ελλάδα, για την οποία έχουν προετοιμαστεί. Θα "σκάσει" στα χέρια τους μια γιγαντιαία οικονομία ...και για αυτό δεν θα ευθύνεται η Ελλάδα. Σε μια τέτοια περίπτωση θα πρέπει η Ευρώπη να λύσει μόνη της τα προβλήματά της και δεν έχουν "θέση" σ' αυτήν ούτε οι Αμερικανοί ούτε οι Ρώσοι.
 
Αυτή είναι η μεγαλύτερη προσφορά που μπορεί να κάνει η Ελλάδα στην Ευρώπη. Με την καθυστέρησή της "απομακρύνει" τους Αμερικανούς "νταβατζήδες" από τη "γειτονιά" της. Όπως δήλωσε αυτές τις ημέρες και ο Σιωνιστής Υπουργός Οικονομικών των ΗΠΑ, ο οποίος "πονάει" τόσο την Ελλάδα όσο και την Ευρώπη, "η μη επίτευξη συμφωνίας θα οδηγούσε σε άμεσες δυσκολίες την Ελλάδα, ...η αβεβαιότητα δεν είναι καλό για την Ευρώπη και ...ο χρόνος είναι πολύτιμος" ...Μεγάλη "ανησυχία" των "καλών" Αμερικανών για την Ευρώπη και την Ελλάδα...
...Κατά τα "άλλα", δυσκολίες θα έχει η Ελλάδα, αλλά όχι οι ΗΠΑ των δεκαοκτώ πλέον τρισεκατομμυρίων δολαρίων χρέους ...Δυσκολίες θα έχουν οι φτωχοί Έλληνες,
που χρωστά ο καθένας τους 24.000 δολάρια και όχι οι "πλούσιοι" Αμερικανοί, που χρωστά ο καθένας τους 56.500 δολάρια. Να σκεφτεί κάποιος ότι μόνον τα φοιτητικά δάνεια των ΗΠΑ ήδη ξεπέρασαν κατά πολύ το ένα τρις δολάρια ...Κατά τα "άλλα", ο χρόνος είναι πολύτιμος για την Ευρώπη και όχι για τις ΗΠΑ, οι οποίες κάθονται στη μεγαλύτερη "βόμβα" χρέους τής ανθρώπινης ιστορίας. Βλέπεις, το "U.S National Debt Clock" και είναι σαν να βλέπεις live τη μεγαλύτερη ωρολογιακή "βόμβα" τού κόσμου.
Εντός των επομένων μηνών οι Προτεστάντες κινδυνεύουν να γίνουν το μεγαλύτερο "πυροτέχνημα" στην ιστορία τής ανθρωπότητας ...Εν αναμονή λοιπόν του Big Bang, για να αποδειχθεί η αλήθεια της ελληνικής theory.
Τραϊανού Παναγιώτης

Δημιουργός της θεωρίας τού Υδροχόου
 
 
http://skeftomasteellhnika.blogspot.gr/2015/02/the-big-bang-theory.html
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters