Τρίτη 24 Φεβρουαρίου 2015

Εντολοδόχος του Βατικανού η παπαδοκόρη Μέρκελ; Δείτε που ήταν….


Συνάντηση με τον Πάπα Φραγκίσκο είχε το Σάββατο η καγκελάριος της Γερμανίας Άνγκελα Μέρκελ… η οποία για δεύτερη φορά «απολαμβάνει αυτής της τιμής» από τον Ποντίφικα.

«Κατά τη διάρκεια των εγκάρδιων συνομιλιών τους έγινε αναφορά στη μακρά ιστορία των σχέσεων μεταξύ της Αγίας Έδρας και της Γερμανίας, και συζητήθηκαν θέματα κοινού ενδιαφέροντος, όπως η κοινωνική η πολιτική, η οικονομική και η θρησκευτική κατάσταση στην Ευρώπη και στον κόσμο

«Η συνομιλία τους επικεντρώθηκε κυρίως στην υπεράσπιση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, τις διώξεις εναντίον των χριστιανών, τη θρησκευτική ελευθερία και τη διεθνή συνεργασία για την ειρήνη», προστίθεται στην ανακοίνωση.



Επικεφαλής δεκατετραμελούς αποστολής η κυρία Μέρκελ έφτασε το πρωί του Σαββάτου στη Ρώμη συνοδευόμενη, μεταξύ άλλων, και από τον εκπρόσωπο της Καγκελαρίας Στέφεν Σάιμπερτ.

Πηγή…
http://alfeiospotamos.gr/?p=12995

26/2/2899(2015)/Ω:19.30 ΣΤΗΝ ΧΟΙΡΟΚΟΙΤΙΑ ΚΥΠΡΟΥ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΙΔΡΥΣΗ «Ε.ΣΥ.»

10897040_673844396062046_5619889451536359083_n

ΠΡΟΧΩΡΑΜΕ ΑΚΑΘΕΚΤΟΙ!
ΙΔΡΥΣΗ «Ε.ΣΥ. ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ» ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ !

10982892_338910072964139_6575312785988031115_n


http://alfeiospotamos.gr/?p=13019

Ιδού ποιοι διατάσσουν την πολιτική δίωξη εναντίον της Χρυσής Αυγής

Ιδού ποιοι διατάσσουν την πολιτική δίωξη εναντίον της Χρυσής Αυγής

Σας παρουσιάζουμε δημοσίευμα της ενημερωτικής ιστοσελίδας newsbomb.gr σχετικά με τα εγκλήματα κατά της Ανθρωπότητας που διέπραξε το Κράτος του Ισραήλ κάτα την διάρκεια των τελευταίων πολεμικώ επιχειρήσεων στην Παλαιστίνη. Παραθέτουμε τα στοιχεία στην κρίση των αναγνωστών με την υποσημείωση ότι οι ελλαδικές κυβερνήσεις συνεργάζονται με τους "δημοκράτες" του Ισραήλ, φτάνοντας μέχρι του σημείου να δέχονται διαταγές από τον επικεφαλής της AJC για τον διωγμό της Χρυσής Αυγής ως "ναζιστικής" και "απάνθρωπης". 

Η έκθεση των 237 σελίδων -από την οποία παραθέτουμε τα στοιχεία- βασίζεται σε έρευνα που διεξήγαγε η οργάνωση Γιατροί για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα-Ισραήλ (PHR-Ισραήλ), μαζί με διάφορες άλλες οργανώσεις ανθρωπίνων δικαιωμάτων καθώς και ιατρικές οργανώσεις.
gaza3
Για τη σύνταξη της έκθεσης, εργάστηκαν οκτώ ανεξάρτητοι διεθνείς εμπειρογνώμονες ιατροί και κορυφαίοι επιστήμονες από πολλούς τομείς της ιατρικής, της υγείας, και των ανθρωπίνων δικαιωμάτων.
ta paidia prospathoun2
Την έρευνα επέβλεψε η Τζένιφερ Λίνινγκ, διευθύντρια του Τμήματος για την Υγεία και τα Ανθρώπινα Δικαιώματα του Κέντρου Παγκόσμιας Υγείας και Πληθυσμού, της Σχολής Δημόσιας Υγείας του Πανεπιστημίου του Χάρβαρντ.
Η έρευνα αυτή υποστηρίχθηκε από διεθνείς οργανισμούς συμπεριλαμβανομένης της Αμερικανικής Ένωσης για την Πρόοδο της Επιστήμης αλλά και το Πρόγραμμα Επιστήμης και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, το βρετανικό Κέντρο Shalom-Salaam,το Christian Aid, το Ίδρυμα Ανοικτή Κοινωνία.
meta ton polemo2
Σύμφωνα με την διερευνητική αυτή αποστολή στην 50 ημερών επίθεση του Ισραήλ στη Γάζα:
  • Σκοτώθηκαν πάνω από 2.100 Παλαιστίνιοι
  • το 70% από αυτούς που σκοτώθηκαν ήταν άμαχοι
  • πάνω από 500 παιδιά έχασαν τη ζωή τους
  • περισσότεροι από 11.000 τραυματίστηκαν
  • τουλάχιστον 100.000 άνθρωποι έμειναν άστεγοι.
Στην έκθεση αναφέρεται μάλιστα περιστατικό στο χωριό Καζάα στη Γάζα. Εκεί, ο στρατός πυροβόλησε πολίτες που προσπαθούσαν να ξεφύγουν από την πολιορκία του, κρατώντας λευκές σημαίες και φωνάζοντας «ειρήνη».
Οι Γιατροί για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα-Ισραήλ (PHR-Ισραήλ) αναφέρουν πως οι Ισραηλινοί προέβησαν στις εξής πράξεις στην Επιχείρηση «Protective Edge» :
  • χρησιμοποιούσαν τους αμάχους ως ανθρώπινες ασπίδες
  • πυροβολούσαν πολίτες σε κοντινή απόσταση, σκοτώνοντάς τους
  • άφηναν θανάσιμα τραυματισμένα παιδιά στο έδαφος για να πεθάνουν, ακόμα και όταν οι στρατιώτες τα είχαν δει
  • διεξήγαγαν πολλαπλούς διαδοχικούς βομβαρδισμούς στην ίδια τοποθεσία «double taps» σκοτώνοντας τραυματισμένους επιζώντες και όσους προσπαθούσαν να τους σώσουν.
  • βομβάρδιζαν μάλιστα ιατρικές κλινικές που λειτουργούσαν ως καταφύγια για τους πολίτες και τους τραυματίες και πραγματοποιούσαν επιθέσεις σε νοσοκομεία.
  • εμπόδιζαν την επείγουσα ιατρική εκκένωση, ακόμη και από διεθνείς οργανισμούς όπως ο Ερυθρός Σταυρός, σκότωναν και τραυμάτιζαν ιατρικές ομάδες που εκκένωναν νοσοκομεία.
  • αρνήθηκαν να επιτρέψουν στους αμάχους να εγκαταλείψουν τις περιοχές που δεχόντουσαν επίθεση και στόχευαν πολιτικούς δρόμους διαφυγής, ενώ βομβάρδιζαν ασθενοφόρα.
paixnidia2 1
Στην ίδια έκθεση οι ερευνητές τεκμηριώνουν τη χρήση αντισυμβατικών και πειραματικών όπλων, με αποτέλεσμα τραυματισμούς τους οποίους οι τοπικοί γιατροί χαρακτήρισαν ως «παράξενους ή ανεξήγητους». Μεταξύ αυτών των όπλων που χρησιμοποιήθηκαν ήταν:
  • Πυρομαχικά flechette (τα οποία οι γιατροί αφαιρούσαν χειρουργικά από τα πρόσωπα παιδιών, όπως οι ίδιοι ανέφεραν)
  • Βόμβες «explosive barrel» που αναφέρονται ως όπλα «Tzefa Shirion» τα οποία ενώ κατασκευάστηκαν για να χρησιμοποιηθούν για την εκκαθάριση των ναρκών, χρησιμοποιήθηκαν σε αμάχους.
  • Υπάρχουν υπόνοιες για όπλα DIME, που οδηγούν σε «ασυνήθιστα εγκαύματα» και «ασυνήθιστους ακρωτηριασμούς» με «απανθρακωμένο» μαύρο δέρμα, που δεν μυρίζει όπως η καμένη σάρκα.
  • Όπλα που σφήνωναν «τσιπ υπολογιστών» ως οβίδες στο σώμα των ανθρώπων και αέριο άγνωστου τύπου» μια ουσία λευκού χρώματος με «μυρωδιά λυμάτων» που έκαιγε το δέρμα και προκαλούσε αναπνευστικά προβλήματα. Το αέριο μπορούσε να γίνει ορατό και μύριζε από 500 μέτρα μακριά.
Η έκθεση αυτή αναφέρει επίσης ότι:
  • οι επιθέσεις του Ισραήλ χαρακτηρίζονται από έντονους και απρόβλεπτους βομβαρδισμούς σε γειτονιές αμάχων χωρίς να γίνεται διάκριση μεταξύ των νόμιμων στόχων και των προστατευόμενων πληθυσμών. Αυτές οι αδιάκριτες επιθέσεις, με αεροσκάφη, μη επανδρωμένα αεροσκάφη, πυροβολικό άρματα μάχης και ελικόπτερα, ήταν μάλλον απίθανο να ήταν το αποτέλεσμα αποφάσεων που ελήφθησαν από μεμονωμένους στρατιώτες ή διοικητές.
  • ότι «δεν υπήρχε εγγυημένα ασφαλής χώρος στη Λωρίδα της Γάζας, ούτε υπήρχαν οποιοιδήποτε ασφαλείς δρόμοι διαφυγής από αυτό.» Οι εμπειρογνώμονες κατηγόρησαν το Ισραήλ για «σοβαρές παραβιάσεις των διεθνών ανθρωπίνων δικαιωμάτων και του ανθρωπιστικού δικαίου.»
Οι Γιατροί για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα-Ισραήλ (PHR-Ισραήλ) μίλησαν με 68 νοσηλευόμενους ασθενείς οι οποίοι τραυματίστηκαν στις επιθέσεις, και συμπεριέλαβαν τα αντίγραφα αυτών των συνεντεύξεων στην έκθεσή της.
paixnidia3 copy
Η πλειοψηφία των κατοίκων της Γάζας που ρωτήθηκαν μετά τις επιθέσεις υπέφερε από:
  • αϋπνία, αναδρομές στο παρελθόν, εφιάλτες, κατάθλιψη, απώλεια βάρους, απώλεια της όρεξης, ασταθείς συναισθηματικές καταστάσεις.
Στον απόηχο της επίθεσης, η διερευνητική αποστολή αναφέρει:
  • έλλειψη στελεχών και έλλειψη πόρων στα νοσοκομεία της Γάζας
  • προβλήματα με την αποστολή ασθενών από τα νοσοκομεία της Γάζας σε εξωτερικά νοσοκομεία για θεραπεία
  • μακροπρόθεσμη μετατόπιση εξαιτίας της μερικής ή ολικής καταστροφής των περίπου 18.000 σπιτιών
  • μακροπρόθεσμες βλάβες στην ψυχοκοινωνική και νοητική υγεία
  • αδήριτη ανάγκη για υπηρεσίες αποκατάστασης με ανεπαρκείς πόρους για την επίτευξή τους.
gaza
Το Ισραήλ εμπόδισε γνωστές οργανώσεις για τα ανθρώπινα δικαιώματα, όπως η Διεθνής Αμνηστία και το Παρατηρητήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, να μπουν στη Γάζα, τον Αύγουστο του 2014, για να διεξάγουν έρευνες. Αυτή η ιατρική διερευνητική αποστολή είναι η πρώτη μεγάλης κλίμακας ανεξάρτητη έρευνα που διεξήχθη στη Γάζα μετά τις καλοκαιρινές επιθέσεις.
Οι PHR-Ισραήλ ενθαρρύνουν επίσης τη διεθνή κοινότητα να υποστηρίξει τις έρευνες που πραγματοποιούνται από τις τοπικές παλαιστινιακές οργανώσεις της κοινωνίας των πολιτών «στις προσπάθειές τους για τη συγκέντρωση αποδεικτικών στοιχείων στη Γάζα, προκειμένου να προχωρήσουν νομικά ή και με άλλους τρόπους, καθώς και να προσφύγουν στη δικαιοσύνη ή και να ζητήσουν αποζημιώσεις. Προτείνουν να χρησιμοποιηθούν τα στοιχεία που παρουσιάζονται στην έκθεση , για τους σκοπούς του νομικού προσδιορισμού των παραβιάσεων των διεθνών ανθρωπίνων δικαιωμάτων και του ανθρωπιστικού δικαίου.»
gaza5
Τόσο η Διεθνής Αμνηστία όσο και το Παρατηρητήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων έχουν κατηγορήσει το Ισραήλ για διάπραξη εγκλημάτων πολέμου, το καλοκαίρι του 2014, στην επίθεσή του στη Γάζα. Η Ισραηλινή οργάνωση ανθρωπίνων δικαιωμάτων B'Tselem, έχει αναφέρει ότι οι περισσότεροι από αυτούς που σκοτώθηκαν σε περίπου 70 επιθέσεις του Ισραήλ σε σπίτια στη Γάζα ήταν γυναίκες, παιδιά και ηλικιωμένοι, και λέει ότι οι στοχεύσεις του Ισραηλινού Στρατού σε σπίτια συνιστούν εγκλήματα πολέμου.
Η Παλαιστίνη εντάχθηκε στο Διεθνές Ποινικό Δικαστήριο την 1η Απριλίου 2014. Τον Ιανουάριο του 2015, εισαγγελέας του δικαστηρίου ξεκίνησε προκαταρκτική έρευνα για πιθανά εγκλήματα πολέμου στα κατεχόμενα παλαιστινιακά εδάφη.
Το Ισραήλ και οι σύμμαχοί του, οι ΗΠΑ, αναφέρονται συχνά στις Ισραηλινές Ένοπλες Δυνάμεις ως «τον πιο ηθικό στρατό στον κόσμο», με αποτέλεσμα ορισμένοι αξιόλογοι ισραηλινοί δημοσιογράφοι, όπως ο Γιδεόν Λεβί, να επικρίνουν αυτές τις δηλώσεις ως υποκρισία, υπό το φως των τεκμηριωμένων επιθέσεων, όπως αυτές του καλοκαιριού του 2014 από το Ισραήλ.
ta paidipa prospathoyn 4
Τον Ιούλιο του 2014 εν μέσω της Επιχείρησης «Protective Edge», ο Ισραηλινός πρέσβης στις ΗΠΑ, Ron Dermer, επέμεινε ότι οι Ισραηλινές Αμυντικές Δυνάμεις αξίζουν το βραβείο Νόμπελ Ειρήνης για την «αδιανόητη αυτοσυγκράτηση» που ασκούν στη Γάζα και ότι το Ισραήλ κέρδισε «τον θαυμασμό της διεθνούς κοινότητας» για την υποτιθέμενη «προσοχή» του κατά τους βομβαρδισμούς.


Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/idou-poioi-einai-autoi-diatassoun-thn-politikh-diwjh-enantion-ths-chrushs-a#ixzz3ShAv5cyo
http://wwwaporrito.blogspot.gr/2015/02/blog-post_24.html

Οργανωμένο σαμποτάζ: 25 δις βγήκαν εκτός Ελλάδας για να εκβιαστεί η χώρα! Ισόβια για τους ενορχηστρωτές

JP Morgan

ΙΣΟΒΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΝΟΣΗΡΟΥΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥΣ ΠΟΥ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΑΝ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΟΥΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ

Η JP Morgan αποκαλύπτει το οργανωμένο σχέδιο καταστροφής της Ελλάδας που υλοποιήθηκε το 2015. Τα ποσά που αναφέρονται ειναι ιλιγγιώδη, χωρίς ιστορικό προηγούμενο. Η ενορχήστρωση αυτού του οργανωμένου σαμποτάζ, συνιστά κακουργημα που οι αυτουργοί του δεν θα γλιτώσουν την ισόβια κάθειρξη.

Ο σκοπός, προφανής: Να γονατίσει η Ελλάδα και να πάει σε στάση πληρωμών – περιορισμό κίνησης κεφαλαίων ωστε να συρθεί στην διαοραγμάτευση σιδεροδέσμια. Δεν εχει καμμία σημασία εάν το σχέδιο απέτυχε. Είναι επιτακτική και άμεση ανάγκη να εντοπιστούν και να τιμωρηθούν παραδειγματικά οι νοσηροί εγκέφαλοι που συνέλαβαν και υλοποίησαν αυτό το αντεθνικό και ολέθριο σχέδιο.

Η κυβέρνηση δεν έχει κανενα περιθώριο για ευγένειες. Πρεπει άμεσα να ξεκινήσει η έρευνα, να εντοπιστούν οι διακινητές των κεφαλαίων, με φθίνουσα σειρά ώστε να παραθέσουν τους λόγους που τους ώθησαν σε αυτές τις κινήσεις.

Σεβόμενοι το έργο της δικαιοσύνης, δεν θα υποδείξουμε ενόχους. Θα πιέσουμε όμως ωστε η έρευνα να είναι άμεση και αποτελεσματική. Και η τιμωρία οποιουδήποτε Στουρνάρα επιχειρήσει να την εμποδίσει, παραδειγματική. Όπως των ενορχηστρωτών.
Η κυβέρνηση θα καταρρεύσει συμπαρασύροντας την χώρα, εάν δεν τσακίσει άμεσα τον εσωτερικό εχθρό.

netakias
 
http://greeknation.blogspot.gr/2015/02/25_24.html

Η ΕΞΟΝΤΩΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ROTHSCHILD

Οι Σιωνιστές Ευρωπαίοι, ορντινάντσες του ROTHSCHILD οδήγησαν σε ναυάγιο τις διαπραγματεύσεις για το χρέος της Ελλάδος. Μας διατάζουν «τα παντελόνια κάτω» και υπογράψτε, σαν τους υποτελείς Σαμαρο-Βενιζέλους, που υπόγραφαν τα πάντα. Έχουμε οικονομικό πόλεμο από τους «εταίρους» της Ε.Ε. και την Ελλάδα να αντιστέκεται! Επιτέλους είπαμε και εμείς ένα ΟΧΙ, και έπεσαν απάνω μας όλα τα όρνεα του ΡΟΤΣΙΛΝΤ να μας φάνε.
Το μαρτύριο της σταγόνας ζούμε οι Έλληνες αυτά τα τελευταία 5 χρόνια από τους «εταίρους» μας στην Ε.Ε.
Με τα τοκοχρεωλύσια που πληρώνουμε, χρόνια τώρα, τους έχουμε εξωφλήσει όλους. Έχουμε εξωφλήσει τα δάνεια.
Τους επιτελείς του EUROGROUP, της Ευρωζώνης, και όλης της Ε.Ε. τους διορίζει ο Παντοκράτορας ΡΟΤΣΙΛΝΤ, ως εκ τούτου δεν μπορεί κανείς να περιμένει από αυτούς καλλίτερη συμπεριφορά, και αλληλεγγύη . Μόνο συμφορές τύπου ΝΑΖΙ να περιμένουμε.
Οι Έλληνες λέμε ΟΧΙ στη κόλαση των Μνημονίων των διεθνών αρπακτικών! Για την εξόντωση των Ελλήνων φέρνουν εδώ εκατομμύρια Ισλαμιστές λαθρομετανάστες, μαζί με δάνεια, χρέη, και Μνημόνια!!! Θέλουν να εξαφανισθεί ο Ελληνισμός!!
Εάν η Ε.Ε. αρνηθεί να στηρίξει την Ελλάδα, μπορούμε να τους στείλουμε επάνω, 2 εκ. Ισλαμιστές λαθρομετανάστες Τζιχαντιστές, και τότε να δούμε τη Μέρκελ & Σόϊμπλε να χορεύουν μέσα σε φούρνους.
Μια μικρή χώρα στη νοτιοανατολική Ευρώπη ανακοίνωσε ένα πρόγραμμα ευρείας κλίμακος καταργήσεως των μνημονίων και της Τρόϊκα. Πραγματική κατάργηση, όχι αυτό που λέει ο λαός, «Άλλαξε ο Μανωλιός και έβαλε τα ρούχα του αλλιώς».
Την Σιωνιστική Τρόϊκα αποτελούν οι δανειστές υπό Τριαδική μορφή, δηλαδή ΔΝΤ- ΕΚΤ- Ευρωπαϊκή επιτροπή. Το ΔΝΤ αντλεί τα χρήματα από τους Λαούς της Γης, ενώ οι δύο άλλοι δαιτυμώνες, αντλούν τα χρήματα από τους Ευρωπαϊκούς Λαούς. Πιο κάτω θα προσπαθήσουμε να απλοποιήσουμε το θέμα της οικονομικής καταστροφής, και χρεοκοπίας της Ελλάδος.
Το οικονομικό πρόβλημα της Ελλάδος, είναι απλό. Η παγκόσμια Σιωνιστική διακυβέρνηση προχώρησε βάσει σχεδίου, με τη βοήθεια του Σιωνιστή Ιουδαίου Σημίτη και διαδόχων αυτού. Πρώτα άδειασαν όλα τα ασφαλιστικά ταμεία, και τα χρήματα τα πήγαν στη τράπεζα της Ελλάδος, που είναι ιδιοκτησία του Παντοκράτορα ΡΟΤΣΙΛΝΤ, και από εκεί έξω, στις τράπεζες του ΡΟΤΣΙΛΝΤ. Όλος ο χρυσός της Ελλάδος μεταφέρθηκε στα θησαυροφυλάκια των τραπεζών του Κοσμοκράτορα ΡΟΤΣΙΛΝΤ.
Ακολούθησε η αποβιομηχάνιση της Ελλάδος.Τα δάνεια μας τα έδωσε η Σιωνιστική Τρόϊκα του ΡΟΤΣΙΛΝΤ. Μας ανάγκασαν να πάρουμε δάνεια με πονηρό σκοπό, για να σκλαβώσουν την Ελλάδα. Μας ανάγκασαν να εξαρτώμεθα από τα δάνεια του ROTHSCHILD, σαν τον ναρκομανή που εξαρτάται από τα ναρκωτικά. Βρήκαν πολιτικούς πιόνια και μαριονέτες, άφωνους ιχθείς, και πέτυχαν το σκοπό τους να σκλαβώσουν την Ελλάδα. Το έτος 2010 δεν σώσανε την Ελλάδα. Σώσανε τις Γερμανικές & Γαλλικές τράπεζες, που είναι ιδιοκτησίας ΡΟΤΣΙΛΝΤ, και τα δάνεια τα φορτώθηκε ο Ελληνικός Λαός. Ένα μέρος των δανείων-χρέους, είναι λογιστικό μέσω της ΕΛΣΤΑΤ, δηλαδή δεν είναι καθαρό ρευστό χρήμα-δάνειο-χρέος.
Η ΕΛΣΤΑΤ διαταχθείσα άνωθεν, από 3% έλλειμα που επέτρεπαν οι κανόνες της Ε.Ε., το πήγε λογιστικά 13%. Από τότε η κατάσταση έγινε ανεξέλεγκτη. Με τα δάνεια χρέωσαν εμάς τον απλό Ελληνικό Λαό, και τα χρήματα των δανείων τα πήραν πίσω οι τράπεζες της παγκόσμιας Σιωνιστικής Δικτατορίας, και εμείς οι Έλληνες μείναμε με το επονείδιστο επαχθές χρέος στο χέρι!!! Γιαυτό δεν υπάρχει ρευστότητα στο κράτος και στην αγορά. Τα κρατικά και ασφαλιστικά ταμεία είναι άδεια. Η ανεργία οργιάζει, και οι αυτοκτονίες του Λαού πληθύνονται!
Το χρέος είναι μη βιώσιμο, αφού ανέρχεται στο 180% του ΑΕΠ. Το πρόβλημα αυτό αντιμετωπίζεται ΜΟΝΟ με Σεισάχθεια, δηλαδή άμεσο διαγραφή του χρέους, είτε με συμφωνίες με τους εταίρους στην Ε.Ε., είτε μονομερώς, αλλιώς με το τεράστιο αυτό χρέος δεν θα επιβιώσουμε. Μόνον όταν ο Κοσμοκράτορας ΡΟΤΣΙΛΝΤ δώσει εντολή θα διαγραφεί, εν όλω ή εν μέρη, το χρέος της Ελλάδος. Ούτως ή άλλως δεν χάνει τίποτε, αφού ένα μέρος του χρέους είναι λογιστικό, και το υπόλοιπον το «φάγανε» οι τράπεζες, και οι παρατρεχάμενοι. Ούτως ή άλλως ο ΡΟΤΣΙΛΝΤ δεν χάνει τίποτε, αφού ήδη το χρέος το έχει εισπράξει με τα τοκοχρεολύσια!!!
Ο Σόϊμπλε λέει, «Δεν μπορώ να καταλάβω τι θέλουν οι Έλληνες». Του απαντάμε, οι Έλληνες θέλουμε αναδιάρθρωση και διόρθωση του επαχθούς χρέους. Σαν οικονομολόγος που είναι, αυτό λέγεται ΣΕΙΣΑΧΘΕΙΑ. Αλλά δεν του επιτρέπει ο Κοσμοκράτορας ΡΟΤΣΙΛΝΤ να το καταλάβει, και να δεχθεί τη Σεισάχθεια. Είναι κυριαρχικό δικαίωμα κάθε κράτους η αναδιάρθρωση του χρέους που το «φέσωσαν» οι Σιωνιστές Κοσμοκράτορες & Επικυρίαρχοι!!!
Τώρα μαζεύουμε 20σάρικα, για να τα στείλουμε στο ΡΟΤΣΙΛΝΤ σαν τοκοχρεωλύσια. Παίζεται μεγάλο Γεωπολιτικό παιχνίδι στη περιοχή μας, γιαυτό οι Κοσμοκράτορες θέλουν την εξόντωση των Ελλήνων!!!
Όμως οι Ευρωπαίοι Σιωνιστές ηγέτες δεν συμφωνούν, μας θέλουν για πάντα χρεομένους. Σεισάχθεια σημαίνει διαγραφή του χρέους, ολική ή μερική. Στην Ε.Ε. ή μαζί θα σωθούμε, ή μαζί θα καταστραφούμε!!!
Έγιναν πολλές διαγραφές χρέους κρατών στη παγκόσμια ιστορία, δεν είναι η πρώτη φορά. Η Γερμανία το 1953 ανεστήθη χάρη στη διαγραφή του χρέους. Αυτό μην το ξεχνά. Η φτωχή Ελλάδα τότε τη βοήθησε. Η νέα κυβέρνηση της Ελλάδος πιέζει για μια διάσκεψη για το χρέος, στα χνάρια αυτής της διάσκεψης που έσωσε τη Γερμανία από τη μεταπολεμική οικονομική άβυσσο.
Η Ιστορία δείχνει ότι η μαζική διαγραφή χρέους, δεν είναι ούτε σπάνιο φαινόμενο, ούτε δύσκολο, φτάνει να καμφεί η αδιαλλαξία της παγκόσμιας Σιωνιστικής δικτατορίας, της οποίας οι Ευρωπαίοι ηγέτες τυγχάνουν υπαλληλίσκοι, ορντινάντσες, πιόνια και μαριονέτες.
Ο Πρωθυπουργός της Ισπανίας Μαριάνο Ραχόϊ, ( Ο Σαμαράς της Ισπανίας), να ζητήσει πίσω τα χρήματα του Ισπανικού Λαού από τη διεθνή Σιωνιστική κυβέρνηση, εάν τολμά. Τα χρήματα των Λαών της Ε.Ε. ΔΕΝ πήγαν στον Ελληνικό Λαό, αλλά στα ταμεία των Σιωνιστικών τραπεζών του ΡΟΤΣΙΛΝΤ. Οι κυβερνήσεις πιόνια της Ε.Ε. έχουν ποτίσει τους λαούς των με την ιδέα ότι οι Έλληνες τα «φάγανε». Εάν τα είχαμε «φάει» εμείς, δεν θα αυτοκτονούσαμε κατά χιλιάδες!!!
Είναι απλό, εάν τα χρήματα από τα δάνεια είχαν πάει στον Ελληνικό Λαό, η Ελλάδα σήμερα ΔΕΝ θα ήταν χρεοκοπημένη, αλλά θα ήταν σε ανάπτυξη. Τα χρήματα των δανείων τα «φάγανε» οι Γερμανοί με τα σκάνδαλα της SIEMENS, και με τους εξοπλισμούς-μίζες. Μη ξεχνάτε τα υποβρύχια που γέρνουν, και άλλα σκάνδαλα. Τα χρήματα τα «φάγανε» οι Σιωνιστικές τράπεζες με τη διάσωσή τους, και τελικά –ότι απέμεινε- τα «έφαγε» η παγκόσμια Σιωνιστική διακυβέρνηση με τις τράπεζες του προέδρου ΡΟΤΣΙΛΝΤ.
Τα χρήματα δεν πήγαν στον Ελληνικό Λαό, ή στην Ελλάδα. Αντιθέτως ο Λαός συνεισέφερε με θυσίες, για να σωθεί η Ε.Ε. που την ληστέψανε οι παγκόσμιοι δικτάτορες, -κοινώς Κοσμοκράτορες- γνωστοί σαν γύπες & κοράκια. Εάν τα χρήματα είχαν πάει στην Ελλάδα, θα είχαμε μια ΑΝΑΠΤΥΞΗ θαυμαστή. Σήμερα θα μιλούσαμε για το οικονομικό θαύμα της Ελλάδας, και όχι για ΧΡΕΟΚΟΠΙΑ.
Ο Σιωνιστής Ιουδαίος Σημίτης μας εξαπάτησε λέγοντας να επενδύσουμε τα χρήματά μας στο Χρηματιστήριο. Τα επενδύσαμε και μας τα «έφαγε» ο Παντοκράτορας ΡΟΤΣΙΛΝΤ.
Όλοι αυτοί οι Σιωνιστές ηγετίσκοι της Ε.Ε. δεν είναι τίποτε άλλο παρά ορτινάντσες, υπάλληλοι, πιόνια, και μαριονέτες της παγκόσμιας Σιωνιστικής δικτατορίας, και του προέδρου αυτής ΡΟΤΣΙΛΝΤ!!!
Ο νέος Πρωθυπουργός πρέπει να πεί στα πιόνια του ΡΟΤΣΙΛΝΤ, ότι εμείς πληρώνουμε τα δάνεια, και εμείς έχουμε το «πάνω χέρι».
Από τους Ρώσους δεν θέλουμε χρήματα, αλλά αμυντική στρατιωτική βοήθεια, από κακές διαθέσεις των γειτόνων, οι οποίοι υποκινούνται από τα αρπακτικά της Παγκόσμιας Σιωνιστικής διακυβέρνησης-δικτατορίας.
Κατά τις διαπραγματεύσεις στη σύνοδο της Ε.Ε. να μπεί στο παιχνίδι και το κατοχικό δάνειο, και οι πολεμικές επανορθώσεις, που συνεχίζει να τα χρωστά η Γερμανία στην Ελλάδα.
Η Γερμανία είναι ο μεγάλος Μπαταχτζής. Η Γερμανία με τους Χριστοφοράκους μας λήστεψε. Τέλειο ηθικό δείδαγμα και παράδειγμα για όλο το κόσμο, για όλο το πλανήτη!!!
Η νέα κυβέρνηση, μας έκανε εθνικά και πατριωτικά υπερήφανους, με την αντίσταση που πρόβαλε στη Σιωνιστική Τρόϊκα, μας έκανε να ξανα-βρούμε την εθνική μας αξιοπρέπεια, που την είχαμε χάσει με την υποτέλεια και δουλοπρέπεια των Σαμαρο-Βενιζέλων.
Οι Σημίτιδες- ΓΑΠ- Ντόρες- Χάνες-Μισέλες-ΣαμαροΒενιζέλοι- & Παπούλιες, υπόγραφαν στα τέσσερα πεσμένοι, όλα τα μνημόνια, μεσοπρόθεσμα, πολυ-νομοσχέδια, εφαρμοστικούς νόμους, που υποδούλωσαν το Λαό, και από το άλλο χέρι έστελναν τα δάνεια-χρήματα στο Μεγάλο Αδελφό, μεγάλο αφεντικό τους Ρότσιλντ! Όλοι οι ανωτέρω προώθησαν την απο-βιομηχάνιση της Ελλάδος, προκάλεσαν ανεργία, άνοιξαν τα σύνορα στους εισβολείς παράνομους λαθρομετανάστες, και τελικά χρεοκόπησαν την Ελλάδα, διότι έτσι διετάχθησαν να πράξουν από το Μεγάλο Αφεντικό τους.
Επέβαλαν στη χώρα μας ένα πολύ μεγάλο εξωτερικό δημόσιο χρέος, τόσο μεγάλο, που όχι μόνον δεν μπορούμε να το ξεχρεώσουμε, αλλά ούτε τους τόκους να μη προλαβαίνουμε. Εξόντωση του Λαού έως εσχάτων. Θέλουν να κάνουν τον Έλληνα να δηλώσει τέλεια υποταγή στη Σιωνιστική Ν.Τ.Π. ή να τον εξαφανίσουν.
Έλληνες, οι Σιωνιστές ηγέτες της Ε.Ε. είναι πιόνια και μαριονέτες του Παντοκράτορα ΡΟΤΣΙΛΝΤ, και μας εξαπατούν με τερατώδη ψέματα! Δεν πρόκειται με όσα αυστηρά οικονομικά μέτρα και αν λάβουν, να ξεχρεώσουμε το χρέος αυτό διότι είναι μη βιώσιμο, επαχθές και επονείδιστο. Γιαυτό ενώ βρισκόμαστε σε οικονομικό χάος, δημιουργούν πολεμικές κρίσεις με τους γείτονες, έτσι ώστε να φοβόμαστε, και να εκλιπαρούμε τη βοήθειά τους, πληρώνοντας κάθε μήνα τα τοκοχρεολύσια στο Μεγάλο Αφεντικό τους!!!
Οι Κοσμοκράτορες ενδιαφέρονται για ένα παγκόσμιο καθεστώς που λέγεται χρεοκρατία των λαών της Γης. Αγγλιστί DEBTOCRACY.
Δυστυχώς δεν μπορούμε να ξεφύγουμε από τη στρούγκα της Σιωνιστικής Δύσης, από τη στρούγκα του Σιωνιστικού ΝΑΤΟ. Ο 6ος Στόλος αναμένει με τα κανόνια στραμμένα επάνω μας. Θα μας κρατήσουνε στη Δύση, μέχρι να μας αποτελειώσουν. Εδώ εισβάλλανε στην Ουκρανία, στην αυλή της Ρωσίας, και θα αφήσουνε την Ελλάδα να τους φύγει;;;. Θα μας κρατήσουνε με βία, με την απειλή πολέμου!!!
Τελειώνοντας υπενθυμίζω ότι το Ευρώ έγινε για την ισχυρώς οικονομικά Γερμανία. Όλα τα άλλα κράτη-μέλη της Ευρωζώνης υποφέρουν από το Ευρώ. Ακόμα και τα ισχυρότερα βιομηχανικά κράτη- μέλη, όπως Γαλλία- Ισπανία- Ιταλία, υποφέρουν από το Ευρώ.
Προϋπόθεση για επιστροφή στο Εθνικό μας νόμισμα είναι η διαγραφή του χρέους. Δραχμή με επαχθές και επονείδιστο χρέος δεν γίνεται. ΣΕΙΣΑΧΘΕΙΑ εδώ και τώρα!!! Μόνο η δραχμή-ελεύθερη χρεών- θα μπορούσε να βοηθήσει την Ελλάδα. Με το βραχνά των τοκοχρεωλυσίων ΔΕΝ επιβιώνουμε!!! Με την αδιαλλαξία των σφογγοκολλάριων του Παντοκράτορα ΡΟΤΣΙΛΝΤ, Ευρωπαίων Σιωνιστών ηγετών-υπαλληλίσκων, εμείς σε απάντηση να προβούμε σε ΣΤΑΣΗ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΠΛΗΡΩΜΩΝ, δηλαδή να σταματήσουμε να πληρώνουμε τις δόσεις των τοκοχρεωλυσίων στη Σιωνιστική Τρόϊκα και στις τράπεζες των δανειστών του ΡΟΤΣΙΛΝΤ, και ας λέγεται αυτό πιστωτικό γεγονός. Προέχει η διάσωση των Ελλήνων.
Πρώτα να σώσουμε το Λαό μας, και μετά το Μεγιστάνα Παντοκράτορα Κοσμοκράτορα και Επικυρίαρχο της Γης ΡΟΤΣΙΛΝΤ!!
Εμείς πληρώνουμε τα τοκοχρεολύσια στο ΡΟΤΣΙΛΝΤ, εμείς έχουμε και το πάνω χέρι!!!!!
ΓΡΑΦΕΙ Ο ΑΝΤΩΝΗΣ Ι. ΓΡΥΠΑΙΟΣ Διεθνολόγος-Αρθρογράφος
http://amphiktyon.blogspot.gr/2015/02/rothschild.html?zx=c1ef6d21c41d161c

Ο Αρχηγός των Δροσουλιτών


Η ιστορία δεν του έδωσε την θέση που θα έπρεπε ίσως γιατί δεν ζήτησε τίποτε από την πατρίδα του αντίθετα με «οσιομάρτυρες καπεταναίους» που έγιναν στρατηγοί σε περίοδο αδελφοκτόνων πολέμων. Αυτός τα έδωσε όλα. Περιουσία και ζωή. Δεν μπορούμε να ξέρουμε αν η στρατηγική του απόφαση την συγκεκριμένη στιγμή ήταν λάθος, γιατί μεσολάβησαν πολλά μεταξύ των εμπλεκομένων πλευρών. Φαίνεται ότι ήταν γραπτό να φθάσει στην τελική μάχη αφού μία άλλη σωστή απόφαση μέσω διπλωματίας που επιχείρησε για να στρέψει τους τοπικούς άρχοντες του Λιβάνου εναντίον της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας κάνοντας αντιπερισπασμό δεν ευδοκίμησε. Για την συγκεκριμένη ιστορική προσωπικότητα σημασία είχε η πίστη στα δίκαια και στην γενναιότητα τόσο του ιδίου όσο και των ανδρών του. Δεν συγκρότησε σώμα πολεμιστών από πλιάτσικο και λαφυραγωγίες αλλά από την προσωπική του περιουσία βοηθώντας και σε άλλες επιχειρήσεις του Αγώνα. Η θυσία του δεν συγκίνησε την «επίσημη» ελληνική ιστορία. Όμως στην καρδιά του λαού είναι ο Αρχηγός των Δροσουλιτών.
Το ξεκίνημα
Γεννήθηκε στο Δελβινάκι της Ηπείρου το 1775. Σπούδασε στην Ιταλία και ασχολήθηκε αμέσως μετά στην τοπική καπνοβιομηχανία της Τεργέστης όπου και απέκτησε μεγάλη περιουσία ως επιχειρηματίας. Το αρχικό του όνομα ήταν Μιχάλης Νταλιάνης, όμως επειδή ταξίδεψε Αγίους Τόπους και βαπτίστηκε στον Ιορδάνη ποταμό, «βαπτίστηκε Χατζής» κατά την ελληνική τότε παράδοση. Πριν φθάσει στην υπέρτατη θυσία συμμετείχε σε επιδρομές κατά του Ιμπραήμ στην Πελοπόννησο και μετέπειτα στην Στερεά Ελλάδα στο πλευρό του Καραϊσκάκη στην Μάχη του Φαλήρου. Προς το τέλος του 1827 δέχεται πρόσκληση από εκπρόσωπο των επαναστατημένων Κρητών να μεταβεί στην Κρήτη και να αναλάβει την ηγεσία της Επανάστασης εκεί. Ο Νταλιάνης με εκστρατευτικό σώμα 100 ιππέων και περίπου 500 πεζών μεταβαίνει στο νησί στις αρχές του Γενάρη του 1828, με υπαρχηγό τον Μακεδόνα, Βασίλειο Αθανασίου. Στο μεταξύ ο Αλβανός πασάς της Κυδωνίας, Μουσταφά, που είχε διορισθεί από τον Μωχάμετ Αλή γενικός διοικητής της Κρήτης συγκεντρώνει τις δυνάμεις του και ετοιμάζεται να συγκρουσθεί μαζί τους. Όταν πληροφορείται ότι ο Χατζημιχάλης μετακινήθηκε στα Σφακιά αποστέλλει αγγελιοφόρους στους Σφακιανούς απειλώντας τους να παραμείνουν αμέτοχοι. Στις 8 Μαΐου μικρό τμήμα πεζών και ιππικού υπό τους Χατζημιχάλη, Μανουσογιαννάκη και Δεληγιαννάκη κτυπούν αιφνιδιαστικά σώμα Τούρκων που πήγαινε να ενωθεί με το κύριο σώμα του Μουσταφά. Στην συνέχεια ο Χατζημιχάλης οχυρώνεται στο Φραγκοκάστελο.
Η μάχη
Στις 17 Μαΐου ο Μουσταφά επικεφαλής στρατού 8.000 φτάνει στο Φραγκοκάστελο. Τις πρώτες ώρες η μάχη ήταν αμφίρροπη παρόλη την αριθμητική υπεροχή των οθωμανικών δυνάμεων. Τελικά ύστερα από λυσσαλέο και άνισσο αγώνα οι αμυνόμενοι πραγματοποίησαν έξοδο από το κάστρο. Η διαφωνία του Νταλιάνη με τους Σφακιανούς για την επιλογή του στρατηγικού σημείου, και οι απειλές του Μουσταφά, ίσως τους έκανε ακόμα και κατά την διάρκεια της πολιορκίας να μην προστρέξουν σε βοήθεια. Μπορεί ακόμα και να «κάκιωσαν» από την απάντηση του Νταλιάνη: «Λοιπόν φυλάγετέ τους από τα όρη σας για να μην φύγουν και άφετε ημάς εδώ κάτω και κυττάζετε να μας βλέπετε πως πολεμούμε ημείς». Αποτέλεσμα της ηρωικής εξόδου που επιχείρησαν ήταν να βρουν τον θάνατο σχεδόν όλοι οι υπερασπιστές του Φραγκοκάστελου, μαζί με τον Χατζημιχάλη Νταλιάνη και τον υπασπιστή του Κυριακούλη Αργυροκαστρίτη.
Ο Νταλιάνης πολέμησε ηρωικά. Την κρίσιμη στιγμή, το σπαθί του έσπασε και το άλογό του σκοτώθηκε. Έτσι, οι εχθροί του βρήκαν την ευκαιρία να τον κατακρεουργήσουν. Το κεφάλι του το έφεραν ως τρόπαιο στον Μουσταφά, αλλά αυτός αντί να τους επαινέσει τους επέπληξε, γιατί δεν δεν τον έφεραν μπροστά του ζωντανό. Ο Αλβανός Μουσταφά θεωρούσε τον Ηπειρώτη Νταλιάνη συμπατριώτη του. Ο Μουσταφά Πασάς, αναγνωρίζοντας τον ηρωισμό του, τίμησε τον νεκρό Νταλιάνη. Συγκέντρωσε τα υπάρχοντά του, ανάμεσά τους και ένα αντίτυπο της Καινής Διαθήκης και τα απέστειλε στην οικογένειά του.
 
Έρχονται με τη δροσιά
Από τότε κατά το τέλος του Μάη, μέχρι τις αρχές Ιουνίου, λίγα λεπτά πριν από την Ανατολή του ήλιου, που η πρωινή δροσιά και η ομίχλη δεν έχουν ακόμα διαλυθεί και υπάρχει στην ατμόσφαιρα απόλυτη νηνεμία, παρουσιάζεται στη θέση Θυμέ Κάμπος πάνω από την ερειπωμένη Μονή του Αγίου Χαραλάμπους, να κινείται προς τη θάλασσα, ένα περίεργο φαινόμενο. Στρατιά ολόκληρη από ανθρώπινες σκιές με αστραφτερές πανοπλίες (στρατιωτών , πεζών και ιππέων) να προελαύνουν προς την θάλασσα, πάνω από το Φραγκοκάστελλο. Λέγεται ότι είναι ο Χατζημιχάλης με τους καβαλάρηδες του, που πολεμούν πάλι τους Τούρκους. Τους μαχητές ο λαός ονομάζει «Δροσουλίτες», γιατί μόνο με τη δροσιά της αυγής κάνουν την εμφάνισή τους. Μετά από πολλά χρόνια το 1890 ένα απόσπασμα Τούρκων και αργότερα πάλι Γερμανών που βρισκόταν εκεί, ξεσηκώθηκε όταν είδε τους Δροσουλίτες, γιατί νόμισε ότι είναι αντάρτες ή ότι είχε γίνει απόβαση και τους έριξε με το πολυβόλο. Ειδοποίησαν μάλιστα και το αρχηγείο Χανίων, το οποίο και έστειλε 3 ανώτερους αξιωματικούς. Έκαναν ανακρίσεις και όταν διαπίστωσαν ότι πράγματι πρόκειται για ένα σπάνιο φαινόμενο, σιωπήσανε. Το φαινόμενο προσπάθησαν να το ερμηνεύσουν και επιστημονικά όμως καμία απάντηση δε μπορεί να είναι πειστική. Ίσως γιατί η αλήθεια δεν εξηγείται παρά διαιωνίζεται στους αιώνες μέσα από την απλότητα: 
«…Μ΄ ακόμη και το σήμερο, στις δεκαφτά του Μάη
ούλο τ΄ ασκέρι φαίνεται με τον Χατζημιχάλη.
Και πολεμούν στα σύννεφα κι ακούγο
ντ΄ οι μπουρμπάδες.

Φωνές και αλογοπεταλιές στου Καστελλιού τσι μπάντες.
Ούλ΄ οι γι-αλαφρόστρατοι, θωρούν τσι και τρομάζουν,
μα κείνοι -Θεός σχωρέσει των- κανένα δεν πειράζουν.
Άραγες κι είντα θέλουσι κι είντα μασέ θυμίζουν;
Αυτούς που σφάχτηκαν εκειά και τα βουνά ραΐζουν»
 
 
http://www.stontoixo.com/2015/02/blog-post_53.html

Δε γουστάρουμε

Του Γιάννη Λαζάρου
Ο “αριστερός” φασισμός ξεκίνησε. Είναι ένας παλιός γνώριμος στους νοήμονες Έλληνες φασισμός που τον έζησαν στα μέσα τις δεκαετίας του '80 με την παντοδυναμία του ΠΑΣΟΚ. Όποιος τολμούσε εκείνη την εποχή να μιλήσει ή να γράψει εναντίον του σοσιαληστρικού κόμματος, αμέσως χαρακτηριζόταν πρώτον “φασίστας” και δεύτερον “προδότης”.
Η επιστολή Γλέζου ήταν η απόδειξη ότι τα πράγματα στην Ελλάδα θα είναι τόσο σκληρά για αυτούς που θα τολμούν να μιλήσουν που οι “πεφτοσυνεφάκηδες” θα αυξηθούν με ταχύτητα φωτός. Η “Αλήθεια” θα έχει πάνω την σφραγίδα του κόμματος και μόνο με αυτή θα έχει δικαίωμα να κυκλοφορεί στα ΜΜΕ, ενώ τα επικοινωνιακά συνεργεία της κυβέρνησης θα κάνουν ό,τι έκαναν οι προκάτοχοί τους Αυριανιστές να βγάζουν τα δήθεν “άπλυτα” στην φόρα του κάθε κομματικού-αντιευρωπαϊστή εχθρού.
Έρχεται η ώρα που όσοι δεν είναι από την δεξιά πλευρά της χαραγμένης κόκκινης γραμμής θα πάρουν την ταμπέλα του “γραφικού”, του “επικίνδυνου”, του “κινδυνολόγου” και θα είναι πολλές οι στιγμές που τα βέλη δεν θα έρχονται μόνο από τα γραφεία της κυβέρνησης αλλά κι από πολλά γραφεία που ήδη έχουν ανοίξει με ταμπέλα “πατριωτικό”, “φιλοευρωπαϊκό”, “φιλελληνικό”, “ανένταχτο αριστερό” και πάει λέγοντας.
Οι πολιτικοί άρχοντες, που επί δεκαετίες διετέλεσαν  πρωταγωνιστές του “κι εμείς οι τρεις στον καφενέ, τσιγάρο, πρέφα και καφέ, βρε δε βαριέσαι αδελφέ”, έχουν πάρει καρέκλες επιτελείων και υπουργείων και χωρίς τον φόβο της μπάτσας θα αρχίσουν να εργάζονται εναντίον όλων όσων ήταν πάντα έξω από τον καφενέ με πινακίδα “Ο τεμπέλης της Αριστεράς”. Κάτι λίγο από την εγγυημένη προπαγάνδα του ΚΚΕ, κάτι από κουλτούρα, κάτι από κοσμοπολιτισμό, βάλε και λίγο αναρχιλίκι έχουν καλύψει όλο το τείχος προστασίας του αληθινού ψεύδους τους.
Όμως, δεν είμαστε σε εποχές, που είτε με ΠΑΣΟΚ είτε με ΝΔ στην εξουσία, ο Έλληνας πήγαινε στην δουλειά του, έκανε τα όνειρά του και στις ελεύθερες ώρες του έριχνε και καμιά μπάτσα στους “τεμπέληδες της επιδοτούμενης ΑγΕλλάδας”.
Είμαστε στην εποχή που μάς πήρε τα πόδια το Ψέμα και με τερτίπια η νέα αριστεροπατριωτική κυβέρνηση θέλει να μας πείσει ότι θα φυτρώσουν νέα πόδια για να περπατήσουμε. Είναι μια άλλη εποχή που ο κόσμος της εξαθλίωσης που βλέπαμε σε τριτοκοσμικές χώρες τις δεκαετίες του '80 και του '90 έγινε ο κόσμος μας. Ζούμε την Αλήθεια, δεν την διαβάζουμε. Βλέπουμε την αναξιοπρέπεια, δεν την παρακολουθούμε. Αντιμετωπίζουμε την ανεργία δεν την φοβόμαστε.
Όσο, λοιπόν, κι αν δουλέψουν τα προπαγανδιστικά επιτελεία όλων των φιλοκυβερνητικών, φιλοκατοχικών γραφείων και κομμάτων, τα αποδεικτικά στοιχεία του εγκλήματος είναι η κάθε μας μέρα. 
Δεν είναι οι εποχές που απολυόταν ο δεξιός όταν ο σοσιαληστής ήταν στην εξουσία και το αντίστροφο. Το αποτέλεσμα της Αλήθειας, δυστυχώς, για την εξουσία δεν έχει κόμμα. Επίσης, όποιο κόμμα αυτή την στιγμή προσπαθήσει να κάνει αντιπολίτευση δεν θα έχει ως βάση την σκληρή Αλήθεια που οι πολίτες ζούνε, αλλά για το ποιος θα κάνει την Αλήθεια Ψέμα φιλώντας το πασούμι του Αγά που φέρει το όνομα Ε.Ε.
Είναι, όμως, η εποχή που πρέπει αυτοί που γνωρίζουν τι έχει συμφωνηθεί και τι πρόκειται να συμφωνηθεί να μιλήσουν. Να δώσουν την αιτία για το μακελειό που έγινε με θύμα την χώρα και τους πολίτες της. Να πάρουν την ευθύνη για έναν σχεδιασμό εξόδου από την σκληρή Αλήθεια που μας έβαλαν όλες οι κυβερνήσεις συμπεριλαμβανομένης και της καφενόβιας σημερινής. Να μιλήσουν αυτοί που δεν έχουν βάλει το δάχτυλο στο μέλι, αντιθέτως όταν είχε έρθει το δίλημμα έσπασαν το βάζο με το μέλι για να μην τολμήσει να σκεφτεί κανείς να το δοκιμάσει.
Το ότι έχουμε τελειώσει το γνωρίζουμε όλοι, ακόμα και αυτοί που θέλουν να πείσουν τον εαυτό τους ότι ήρθε η αλλαγή σελίδας. Το θέμα είναι πως θα πετάξουμε το βιβλίο της πολιτικής της Ελλάδας που πάει κάθε φορά από το ένα χέρι στο άλλο αλλάζοντας απλά σελίδες. Το βιβλίο, που θέλουν να κρατάνε διορισμένα υπαλληλάκια “φιλελλήνων” και εταίρων βαφτισμένα ως Κυβέρνηση, πρέπει να καεί.
Δεν αφορά τον λαό αν παρέλαβε η κυβέρνηση “καμμένη γη” ή “μια χώρα στο χείλος του γκρεμού”. Είναι υποχρέωση της Δικαιοσύνης να δικάσει αυτούς που έκαψαν ή αυτούς που έσπρωξαν την χώρα στον γκρεμό και να τελειώνει η ιστορία με εξεταστικές επιτροπές. Επιτροπές που γίνονται παράλληλα με “κουπόνια τροφής”, με γκετοποίηση-στέγαση 30,000 αστέγων, με επιδόματα φτώχειας και ξεφτίλας για 300,000 νοικοκυριά δεν είναι τίποτε άλλο από ένα Ψέμα που με“ανθρωπιστικές” εκφράσεις ντύνεται σαν Αλήθεια.
Η κυβέρνηση μπορεί να έχει όρεξη να παίξει τα παιχνίδια της. Μπορεί να θέλει να κάνει τα γούστα της σε Ουάσιγκτον και Βερολίνο. Μπορεί να γουστάρει να κάνει τα καταπιεσμένα για δεκαετίες βίτσια της με σίγουρο μεροκάματο σε δολάριο και ευρώ. Εμείς όμως δεν γουστάρουμε διότι δεν έχουμε ούτε χρόνο, ούτε όρεξη για παιχνίδια. Δεν αλλάζουμε τις στάμπες στις μπλούζες μας ανάλογα με τη μόδα. Το “Αξιοπρέπεια” δεν το φοράμε σε πορείες και κομματικά γκαλά. Το φοράμε κατάσαρκα κάθε μέρα, από τα γεννοφάσκια μας. Κι αυτό είναι που γουστάρουμε.-

Εκπομπή 24-2-2015




http://www.stontoixo.com/2015/02/blog-post_34.html

Αδριανός Μπεζούγλωφ, «Ο ΛΥΚΤΟΣ» (το μυστικό του Λιονταριού). Απόσπασμα ενός υπέροχου υπό έκδοση βιβλίου!


261624_516558521740133_1837307401_n.jpgADRIAN BEZOUGLOF 2012-13
ΑΔΡΙΑΝΟΣ ΜΠΕΖΟΥΓΛΩΦ 2012-13 
Το μυστήριο της Κρήτης είναι βαθύ – όποιος πατήσει στο νησί τούτο 
νοιώθει μυστηριώδη δύναμη ζεστή, αγαθή να διακλαδίζεται στις φλέβες του και τη ψυχή του να μεγαλώνει . . . 
Νίκος Καζαντζάκης, «Αναφορά στο Γκρέκο», 1961. 
Ο ΛΥΚΤΟΣ (ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΤΟΥ ΛΙΟΝΤΑΡΙΟΥ)  
ΣΗΜΕΙΩΣΗ 
Η ύπαρξη ενός άλλου σύμπαντος παράλληλου με του δικού μας δεν είναι ένα δημιούργημα της επιστημονικής φαντασίας. Κορυφαίοι επιστήμονες όπως ο Κωνσταντίνος Καραθεοδωρής, Νίκολα Τέσλα και ο  Ελί Καρτάν έχουν υποστηρίξει αυτή την ιδέα βασιζόμενοι στην στρέβλωση της καμπυλότητας του χωροχρόνου. 
Chapter one       Η Χαρουπιά  
» Θα με κρατήσει αυτό το κλαδί » …. τη στιγμή που το έπιασε ακούστηκε ένας κεραυνός, μετά απο λίγο το έδαφος κάτω απ” τα πόδια του άρχισε να υποχωρεί. Το κλαδί έσπασε. Η πλαγιά του βουνού που βρισκόταν ήταν χαλασσάς. Αμέτρητες πέτρες κατρακυλούσαν και ήταν δύσκολο να κρατηθεί κάποιος όρθιος εκεί. Κατρακύλισε μερικά μέτρα. Κατάφερε κατά κάποιο τρόπο να σκαλώσει μέσα στο χαλίκι και κάτι που βρισκόταν κάτω απ’το πόδι του τον κράτησε. Αφού βεβαιώθηκε πως ήταν ασφαλής κοίταξε τον ουρανό. Δεν υπήρχε ούτε ένα σύνεφο και ο ήλιος έκαιγε. Κοίταξε το δεξί του πόδι που ήταν σφηνωμένο στα χαλίκια. Δίπλα στο πόδι του υπήρχε κάτι που έμοιαζε μεταλλικό και εξήχε απο το έδαφος.
Ήταν ένα μεγάλο στρογγυλό αντικείμενο. Στην πλευρά που φαινόταν διέκρινε ένα μεγάλο ζώο που έμοιαζε με ταύρο. Προσπάθησε να το απελευθερώσει απο το έδαφος. Έσκαψε ολόγυρα του. Το τράβηξε με προσοχή και προσπάθησε να το καθαρίσει. Οι υποψίες του είχαν επιβεβαιωθεί. Ήταν κάτι που έμοιαζε με ασπίδα. Στο κέντρο είχε ενα σύμβολο που του φάνηκε γνωστό. Γύρω του υπήρχε παράσταση. Στην άλλη πλευρά υπήρχε ένας διπλός πέλεκυς και μία λαβή. Δεν θυμόταν να είχε συναντήσει ποτέ κάτι παρόμοιο. Δεν ήταν ασπίδα. Είχε διάμετρο δέκα ίντσες περίπου. Το έδαφος υποχώρησε για άλλη μια φορά. Βρέθηκε λίγα μέτρα πιο κάτω. Το αντικείμενο παρέμεινε στη θέση του. Με πείσμα προσπάθησε να το φτάσει ξανά. Τα κατάφερε. Το πήρε μαζί του. Σκαρφάλωσε σε πιό ασφαλές μέρος. Έφτασε στη ρίζα μιας χαρουπιάς. Έβγαλε μερικές φωτογραφίες το αντικείμενο. Έσκαψε ένα λάκο στη ρίζα του δέντρου με τα χέρια και το έθαψε εκεί. Έστρωσε μερικά κλαδιά και πέτρες απο πάνω για να μην φαίνεται το σκάψιμο. Έβγαλε το GPS που είχε στο σακίδιο πλάτης του. Σημάδεψε τη θέση.
ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΟ ΜΗΚΟΣ ….
ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΟ ΠΛΑΤΟΣ …..
Κοίταξε τον Κόφινα, την ψηλότερη κορφή των Αστερουσίων.
Ένας βράχος στον ουρανό.  
Δεν είχε βαδίσει πάνω από είκοσι μέτρα από το σημείο αυτό όταν το έδαφος άρχισε να υποχωρεί και πάλι. Αυτή τη φορά γλίστρισε για τα καλά και κατέληξε να σταματήσει πάνω σε ένα βράχο. Το χτύπημα ήταν σφοδρό. Το άρωμα του κρόκου που φύτρωνε στήν πλαγιά ήταν μεθυστικό.
Κύπειρος, Κρίταμον, Μίνθη και Κρόκος αργόκαιγαν στην ιεροπραξία.  
Το αίμα του ζώου έρεε πάνω στην τράπεζα προσφορών. Το ζώο ήταν δεμένο, σχεδόν ακίνητο και αποκεφαλισμένο. Μια αρτηρία πάλονταν στο λαιμό του. Αχνός ανάδευε από το αίμα που χυνόταν στο ρυτό. Ο ιερέας έψελνε για την ψυχή του ζώου που εγκατέλειπε το σώμα.  
» Από το σκοτάδι γεννιόμαστε και σε αυτό καταλήγουμε για να επιστρέψουμε. Όλα είναι κύκλος. »  Ο μύστης γονατιστός απέναντι από το ξόανο της θεάς. Ο δεύτερος ιερέας παίρνει το ρυτό και με τελετουργικά βήματα γυρνάει αργά γύρω απο το ξόανο και το μύστη και αφήνει να τρέξει το αίμα του ζώου στο πάτωμα του ναού ελευθερόνωντας την τρύπα στο κάτω μέρος του ρυτού. Λούζει τον μύστη με το ζεστό αίμα του ζώου. Οι κραυγές του ακούγονται έξω απο το τελεστήριο. Ο μύστης πέφτει με σπασμούς στο έδαφος. Οι ιερείς τον ρίχνουν στη δεξαμενή καθαρμών. Λούζεται με κρύο νερό. Ξαναγεννιέται. Φως εισβάλει στο χώρο από τις δίφυλες πόρτες που ανοίγουν.
» Άξίερος! Άξίερος! «. 
Chapter two        Το Δίκταμο 
Η Salvia βούτηξε για δεύτερη φορά στο ίδιο σημείο με την ελπίδα πως σήμερα δεν θα ενοχλούσε τη φώκια που μπαινόβγαινε στην υπόγεια σύραγγα που είχε ανακαλύψει στην πρώτη κατάδυση. Πλησίασε το στόμειο της σύραγγας. Φαινόταν κατασκευασμένη. Μπήκε μέσα, προχώρησε περίπου πενήντα μέτρα μέσα στο βράχο του Λιονταριού. Αρχισε να νοιώθει μια περίεργη ανατριχίλα σε όλο της το κορμί και να αισθάνεται μία περίεργη παρουσία κοντά της. Γύρισε και κοίταξε πίσω της πολλές φορές. Ήθελε να βεβαιωθεί πως τίποτα και κανένας δεν την ακολουθούσε.
Το νερό ήταν πολύ παγωμένο σε αυτό το σημείο. Είχε φτάσει σχεδόν στο τέλος του τούνελ. Έριξε το φως του φακού της ολόγυρα. Στο πάτωμα βρισκόταν ένα πηγάδι. Έφτασε στο στόμιο. Ηταν ένα ακόμα πέρασμα. Υπολόγισε το βάθος . Είκοσι μέτρα. Αποφάσισε να μπεί. Στα δέκα μέτρα στο πλάϊ υπήρχε κι άλλο τούνελ. Μπήκε και σ” αυτό. Οδηγούσε σε ένα υπόγειο σπήλαιο εξαιρετικής ομορφιάς. Υπήρχε αέρας και λίγο πιο πέρα μια μεγάλη σπηλαιώδης αίθουσα. Έμοιαζε λαξεμένη στο βράχο. Βγήκε στην επιφάνεια του νερού. Στη μία άκρη είχε σχηματιστεί μιά  μικρή παραλία. Κάτι έμοιαζε να κινείται πάνω στα βότσαλα. Έβγαλε τα βατραχοπέδιλά της και τις μπουκάλες οξυγόνου και τα άφησε στην άκρη. Έριξε το φώς της στην άκρη της παραλίας. “Ηταν ένα νεογέννητο φωκάκι.  
» Μπλέξαμε »  σκέφτηκε. Προσπάθησε να μην το τρομάξει. Οι κινήσεις της ήταν αργές. Κοίταξε το θόλο του σπηλαίου. Τα μάτια της γεύονταν αυτό που η φύση είχε φροντίσει εδώ και εκατομμύρια χρόνια. Η παραλία ήταν καμιά δεκαριά μέτρα πλάτος και άλλα τόσα μήκος. Στο κέντρο της παραλίας υπήρχαν δύο τεράστιες βάσεις διπλών πελέκεων, ένας βωμός σαν ένα στρογγυλό τραπέζι από μάρμαρο με μια σκαλισμένη βάση σαν κίονας στο ύψος ενός κανονικού τραπεζιού. Αμέτρητα όστρακα (κομμάτια από σπασμένα αγγεία) υπήρχαν σε σωρούς. Στο βωμό ήταν τοποθετημένος ένας σταυρός από ορεία κρύσταλο ισοσκελής. Αυτός που ονομάζεται Ελληνικός. Πίσω απ’το βωμό ένας τοίχος κατασκευασμένος από αλαβάστρινες πλάκες με εσοχές για τοποθέτηση αντικειμένων ανάγλυφος από την υγρασία. Κάποια αντικείμενα είχαν παραμείνει στη θέση τους. Κάποια είχαν πέσει. Πάνω από τον αλαβάστρινο τοίχο  μια κατασκευή που έμοιαζε με μετώπη  φτιαγμένη από άλλο υλικό. Και εδώ υπήρχαν εσοχές αλλά δεν υπήρχαν αντικείμενα.
Στην τελευταία εσοχή δεξιά  μια σειρά απο πήλινους δίσκους  ο ένας δίπλα στον άλλο όπως τα βιβλία στη βιβλιοθήκη.
» Αδύνατον » σκέφτηκε. Μέτρησε δεκαεπτά δίσκους.  
» Ο δίσκος της Φαιστού! Έχουν βρεθεί κι΄ άλλοι αλλά είναι αργές οι διαδικασίες εκδοσής τους »  Τράβηξε έναν. Στο κέντρο είχε έναν ρόδακα. Άρχισε να μελετάει τα ιερογλυφικά γύρω του. Ήταν διαφορετικό το κείμενο από τον δίσκο της Φαιστού. Ξαφνικά άκουσε κάτι να κολυμπάει στη σπηλιά πίσω της. Ήταν η φώκια. Έβαλε τον δίσκο πίσω στην εσοχή του. Η φώκια είχε βγεί στην παραλία και πλησίαζε απειλητικά. Η Salvia άρχισε να κινείται προς την άλλη μεριά της παραλίας. Η φώκια άρχισε να δείχνει τα δόντια της. Η Salvia πήρε τα βατραχοπέδιλά της αλλά η φώκια αιφνιδιαστικά την άρπαξε απ΄ το πόδι και έσκισε τη στολή της στο κάτω μέρος. Της κατάφερε μια γερή δαγκωνιά. Βούτηξε στο νερό. Φόρεσε τα βατραχοπέδιλά της και υπολόγισε πως θα έβγαινε απο τα τούνελ με μία ανάσα. » Μπορώ να το κάνω «.
Η φώκια είχε πάει στο μικρό της αλλά η  Salvia δεν ήθελε να διακινδυνεύσει και άλλη επίθεση για να πάρει τις μπουκάλες της. Πριν βουτήξει ένοιωσε το κάτω μέρος του ποδιού της να μουδιάζει. Αιμορραγούσε. Έβγαλε το μαχαίρι που είχε στη θήκη του ποδιού της. Έκοψε ένα κομμάτι από τη στολή της και έδεσε το πόδι της για να σταματήσει την αιμορραγία. Πήρε μια βαθιά ανάσα και βούτηξε. Βγήκε εξαντλημένη στην επιφάνεια του νερού και κολύμπησε με τις τελευταίες της δυνάμεις ως την παραλία του Δισκού. Έφτασε στην παραλία και έχασε τις αισθήσεις της.
Πιο πέρα μια ομάδα κοριτσιών είχε κατέβει απ΄ τον οικισμό για μπάνιο. Μια κοπελιά την πλησίασε » Τελέθουσα! , Τελέθουσα! Είσαι καλά; « Άρχισε να φωνάζει για βοήθεια. Την περιτριγύρισαν κι” άλλες  κοπελιές. Φορούσαν όμορφα υφάσματα και περίτεχνα κοσμήματα. » Μα! Μα! Η Τελέθουσα έχει λιποθυμίσει και αιμορραγεί! » Η Μα πρόσταξε να τη φέρουν στο σκέπαστρο. Την ξάπλωσαν και περιποιήθηκαν την πληγή της. Ένοιωσε κάτι γλυκό στην αναπνοή της . Δίκταμο. Βρήκε τις αισθήσεις της. Η Μα την κοίταξε με τα τεράστια μάτια της και της είπε
» Πρέπει να φτιάξουμε αυτή την πληγή κόρη μου. Πρέπει να είσαι έτοιμη για τα Εκδύσια σε λίγες μέρες «.    
Chapter three         Ο Κρίνος 
Στο Μαθιό άρεσε να παρακολουθεί τα νεαρά κριάρια να ανταγωνίζονται. Είχε ένα αγαπημένο το οποίο είχε γεννηθεί με μαύρες κηλίδες στην πλάτη και έτσι ήταν εύκολο να το ξεχωρίσει απ” τα υπόλοιπα. Εκείνη τη μέρα ένα άλλο κριάρι κατάφερε να νικήσει τον Κρίνο. Έτσι ονόμαζε ο Μαθιός το νεαρό κριάρι επειδή οι κηλίδες στην πλάτη του του θύμιζαν τους κρίνους στα Παλάτια του Μίνωα. 
 » Τι κουτουλίδια ήταν αυτά! »
Ο ήχος από τους χτύπους των κεράτων αντιχούσε στα βουνά. Το χνότο των ζώων και οι ήχοι που έβγαζαν ήταν τρομακτικά. Η αδρεναλίνη τα είχε πνίξει. Ο Κρίνος ήταν ζαλισμένος από τα χτυπήματα. Ακολούθησε ο ατιμασμός του. Έφυγε από το κοπάδι, πήρε το μονοπάτι για τις σπηλιές και εξαφανίστηκε. Ο Μαθιός έτρεξε ξωπίσω του.
Στην άλλη μεριά υπάρχει ένα δαιδαλώδες σύμπλεγμα σπηλαίων πίσω απ” τον Τράχουλα. Είδε τον Κρίνο να μπαίνει μέσα και του σφύριξε. Το κριάρι γύρισε και τον κοίταξε. Τα μάτια του ήταν κόκκινα, έτρεμε ολόκληρο και η ανάσα του έβγαζε έναν ρόγχο απόκοσμο. Μπήκε στην τρίτη σπηλιά με το πιο στενό πέρασμα.
Στο κέντρο της μεγάλης αίθουσας υπάρχει ένας λίθος στρογγυλός σαν τραπέζι. Πάνω του  διάφορες πέτρες σαν αλατσίτες. Το φώς είναι απειροελάχιστο. Ο Μαθιός σαν τυφλός μπαίνει στην αίθουσα με προσεχτικά βήματα. Του παίρνει λίγη ώρα για να αρχίσει να διακρίνει τον περιβάλλοντα χώρο. Ξαφνικά αρχίζει να βλέπει τον Κρίνο σαν μέσα από ένα λαβύρινθο με καθρέφτες. » Παναγία μου! » είπε και έκανε το σταυρό του. Ο κρίνος πήδηξε πάνω στο τραπέζι. Μιά απ” τις πέτρες έπεσε και μιά ηλεκτρική εκκένωση εξωστρακίστηκε στον τοίχο. Με αστραπιαία ταχύτητα το φως πέρναγε απ” τον ένα τοίχο στον άλλο δημιουργώντας ένα σύννεφο με απόκοσμο πράσινο φώς στο εσωτερικό του σπηλαίου. Ο κρίνος το έσκασε από την είσοδο με όση δύναμη του είχε απομείνει. Ο Μαθιός έκανε το σταυρό του και γονάτισε. ¨ Η Παναγία » σκέφτηκε. Δάκρυα πλημμύρισαν τα μάτια του.
Είχε ακούσει διηγήσεις ψαράδων που έλεγαν πως από τις σπηλιές βγαίνουν μπάλες από φώς το βράδυ και μέσα βρίσκεται η Παναγία που τους φανερώνεται. Ένοιωθε ευλογημένος που κατάφερε να τη δει και αυτός. Συγκινημένος βγήκε αργά απ΄ το σπήλαιο. Ηλεκτρομαγνητικά κύματα, εκκενώσεις και φώς διαπερνούσαν το σώμα του. Ένα σύννεφο είχε σχηματιστεί στο βουνό από πάνω σάν δαχτυλίδι γύρω του. Ο Κόφινας στο κέντρο. Το σύννεφο χύνονταν αργά πάνω στο δάσος με τα πεύκα ως τη θάλασσα. 
Μπήκε στο αγροτικό του αυτοκίνητο και ξεκίνησε να βρει τον καλόγερο και πνευματικό του. Στο δρόμο για το μοναστήρι στο μεγάλο χαλασσά είδε έναν άνδρα πάνω σε ένα βράχο στο γκρεμό λίγα μέτρα πιο κάτω. Σταμάτησε και του φώναξε
» Ε μωρέ, ήντα κάνεις ατά; »  
Η ηχώ της φωνής του ακούστηκε ως το μοναστήρι. Ο άνδρας δεν κουνήθηκε. Ο Μαθιός χωρίς πολύ σκέψη έδεσε ένα σχοινί στό αγροτικό και κατέβηκε το χαλασσά. Έφτασε τον άνδρα, τον έδεσε με το σχοινί και τον έβαλε στους ώμους του σαν ερίφιο. Ανέβηκε ως το αυτοκίνητο με τη βοήθεια του σχοινιού και πολύ δύναμη. ΄Εβαλε τον άνδρα στην καρότσα και τον πήγε στη στάνη. Έβαλε φωτιά, ζέστανε λίγο γάλα και πρόσθεσε μερικά βότανα. Η μυρωδιά  ξύπνησε τον άνδρα.  
» Που είμαι; »
» Στα Αστερούσια » απάντησε ο Μαθιός ενώ του ετοίμαζε μια κούπα με το μείγμα. Μύριζε υπέροχα. Ο άνδρας το πήρε στα χέρια του και το δοκίμασε
» Τι είναι; »
» Ερωντας » Το ήπιε πολύ γρήγορα.
» Πως αισθάνεσαι; »
» Πονάει το κεφάλι μου αλλά δεν φαίνεται να έχω σπάσει τίποτα. »
» Ήντα γύρευες μωρέ κουζουλέ στο χαλασά; »
» Μου αρέσει να περπατάω στα βουνά και να βγάζω φωτογραφίες. Το σακίδιό μου; »
» Το άφησα στο αμάξι. » Σηκώθηκε έντρομος αλλά δεν είχε δυνάμεις.
» Ξάπλωσε, θα πάω να στο φέρω εγώ. » Ο Μαθιός γύρισε με το σακίδιο. Το GPS ήταν στη θέση του.
» Σ” ευχαριστώ που με έσωσες. Με λένε Αλέξανδρο Αδριανόπουλο »
» Μαθιός Σηφάκης, χάρηκα. » Οι δύο άντρες έδωσαν τα χέρια.
» Πέσε να ξεκουραστείς. Πρέπει να δέσουμε αυτή την πληγή.Το κουζουλό αίμα ήφυγε «. Έφερε ένα καθαρό πανί και το τύλιξε γύρω από το χέρι του Αλέξανδρου.
» Σ” ευχαριστώ για όλα. »
» Μην ευχαριστείς εμένα. Η Παναγία με οδήγησε και σε βρήκα. Μου φανερώθηκε στη σπηλιά. Μετά τα Καπετανιανά κοντά στον Τράχουλα εμφανίζεται η Παναγία το βράδυ αλλά σ” εμένα εμφανίστηκε τη μέρα. Μόνο να πας να ανάψεις ένα κερί φίλε σε μιά εκκλησία. Εκείνη σε έσωσε. »  
Ο Αλέξανδρος δεν ήθελε και δεν μπορούσε να μπει σε διαλεκτική για την πίστη και τις θρησκείες. Ήταν πραγματιστής. Ερευνούσε τα πάντα και δεν πειθόταν εύκολα. Χαλάρωσε πολύ και αποκοιμήθηκε. Μετά από λίγο η πόρτα άνοιξε απότομα και μπήκε μέσα ο Μαθιός ντυμένος διαφορετικά. Φορούσε ένα μεγάλο δαχτυλίδι και κρατούσε μια πινακίδα. » Ίφη για κοίτα εδώ. Σάρδιο, Αχάτης και Αμέθυστος είναι σωστά. Ήλεκτρο, Κύανο και Ορεία Κρύσταλος έπρεπε να πάνε στη Φαιστό και όχι στην Κνωσσό! Πώς έγινε αυτό το λάθος! «
Ο Αλέξανδρος έμεινε με το στόμα ανοιχτό, ασάλευτος. Ο Μαθιός που τώρα ήταν Διφθεροφόρος συνέχισε
» Τι σου συμβαίνει; Από τότε που έγινες Βάκχος άλλαξες. Τι συνέβει στην Κνωσσό; Ποιός σου έδωσε την εντολή; » Ακούστηκε ένας κεραυνός. Έξω έβρεχε.  
Chapter four     Το Λιοντάρι 
Το ασθενοφόρο έφτασε στην παραλία του Δισκού για να πάρει τη Salvia. Το κάτω μέρος του ποδιού της ήταν τυλιγμένο με ένα πανί το οποίο κάλυπτε ένα κατάπλασμα από βότανα. Μια γυναίκα με τεράστια μάτια την κρατούσε απ” το χέρι. Πήραν την κοπέλα για το Κέντρο Υγείας. Στο δρόμο ο νοσηλευτής ξετύλιξε το πανί από το πόδι της κοπέλας. Φαινόταν ένα πολύ σοβαρό τραύμα που για κάποιο περίεργο λόγο δεν αιμορραγούσε. Το ξανατύλιξε. Είχε ενημερώσει τους γιατρούς τηλεφωνικά για την κατάστασή της. Την περίμεναν. Την έβαλαν να ξαπλώσει στο χειρουργικό τραπέζι.
» Θα σας κάνουμε τοπική αναισθησία για να το ράψουμε. Δεν θα πονέσετε καθόλου, όλα θα πάνε καλά » είπε ο γιατρός στα Αγγλικά.
» Απο πού είστε; »
» Από Βέλγιο » απάντησε η Salvia. Αφαίρεσε το πανί και της έπλυνε το πόδι. Πληγή δεν υπήρχε. Μόνο ένα κοκκίνισμα γύρω γύρω και λίγες εκδορές. Φώναξε το νοσηλευτή.  
» Δεν χρειάζεται ράψιμο. » Ο νοσηλευτής είχε σαστίσει. Κοίταξε και αυτός το πόδι.
» Αδιανόητο «. Είχε δει με τα ίδια του τα μάτια οτι το τραύμα ήταν πολύ βαθύ. Ο γιατρός κοίταξε το νοσηλευτή με απογοήτευση. Η Salvia κοίταξε το πόδι της με απορία. Δεν είχε τίποτα. Τώρα μπορούσε να το κουνήσει. Ευχαρίστησε τους γιατρούς πήρε το πανί και ζήτησε ένα ταξί. Ήθελε να επιστρέψει στο Λέντα στο δωμάτιο που είχε νοικιάσει  πάνω από το ταβερνάκι με την εκπληκτική θέα. Ήθελε να βάλει τα πράγματα σε μία σειρά. Στο δρόμο σκεφτόταν » τι τόπος μαγικός είναι αυτός! «.
Μετά τον ποταμό Ληθαίο κάποιοι άνδρες έκαναν ασκήσεις σε ένα χωράφι στην δεξιά πλευρά του δρόμου. Ήταν δύο ομάδες. Στη μία ήταν περίπου τριάντα άνδρες λευκοί με βαθύ μαύρισμα. Φορούσαν μπότες και ένα τύπο ζώματος. Στην άλλη ήταν καμιά δεκαριά, όλοι μαύροι. Δεν είχε δει πολλούς μαύρους ανθρώπους στην Κρήτη μόνο κάποιους τουρίστες. Ρώτησε τον ταξιτζή:
» Γυρίζουν κάποια ταινία; »
» Είναι όμορφος ο τόπος μας δεσποινίς » απάντησε ο ταξιτζής.
Στην αριστερή πλευρά του δρόμου είδε μιά ομάδα γυναικών. Ήταν κατάλευκες σαν να είχαν βάψει το πρόσωπο και το σώμα τους με κάποιο υλικό. Φορούσαν και αυτές ζώμα, είχαν ακάλυπτο στήθος και έσερναν  κατάμαυρους τεράστιους ταύρους.
» Aurochs – Το είδος αυτό έχει εξαφανιστεί » σκέφτηκε. Οι νέοι και νέες πίσω απ” το αυτοκίνητο είχαν ξεκινήσει τις ακρoβατικές ασκήσεις τους με τους ταύρους. Ο ταξιτζής συνέχισε μέσα απ” τα Αστερούσια Όρη για το ψαροχώρι. » Τι σημαίνει Λέντας στα Ελληνικά;» ρώτησε τον ταξιτζή.
» Λέντας, Λέωντας, Λιοντάρι «. απάντησε εκείνος. 
Έφτασαν στο ταβερνάκι. Ο Νικήτας και η Μαρία οι ιδιοκτήτες της ταβέρνας περίμεναν την Salvia με ανυπομονησία. Ο Νικήτας πλήρωσε το ταξί. Είχαν ανησυχήσει. Συζήτησαν για το περιστατικό.
» Είχες δίκιο Νικήτα για το τούνελ. »
» Αν το κάτεχα πως ήθελε να πάθεις κακό δεν θα σου τό” λεγα. »
» Ήταν μαγεία Νικήτα. Δεν βρίσκω λόγια να σε ευχαριστήσω. Θα τα πούμε το βράδυ. »  
Η Ευγενία η μαγείρισσα την πλησίασε και την ρώτησε
» Τι να σου μαγειρέψω να φας το βράδυ κόρη μου; Τι τραβάει η όρεξη σου; » Την κοίταξε με τα τεράστια μάτια της. Η Salvia χαμογέλασε.
» Κάτι μαγικό όπως πάντα με τα υπέροχα βότανά σου και την τέχνη σου «.
Ανέβηκε στο δωμάτιό της συγκινημένη από το ενδιαφέρον των ξένων ανθρώπων. Σ” αυτό τον τόπο ένοιωθε σαν να ήταν σπίτι της. Έβγαλε το πανί που είχαν τυλίξει το πόδι της. Ήταν σαν φουλάρι βαμμένο στις αποχρώσεις του κρόκου και είχε σταμπωτό ένα μοτίβο κρίνου που επαναλαμβανόταν κατά μήκος του υφάσματος σε κόκκινο. Το μύρισε, αρώματα άγνωστα αναδύθηκαν. Βυθίστηκε.
Η πρωθιέρεια είχε φορέσει την τελετουργική ποδιά της, είχε πιεί τον ιερό ζωμό και άπλωνε τα χέρια της στο μεγαλόστομο αγγείο μπροστά της. Γύρω της ακούγονταν να ψέλνουν οι άλλες ιέρειες επικλήσεις προς τη Ρέα. Μουσική απο αυλούς, θυμίαμα και αρώματα συμπλήρωναν την ατμόσφαιρα. Στον ιερό λάκκο είχε σχηματιστεί μια δίνη ομίχλης.
» Σεβαστή Ρέα, Θυγατέρα του Πρωτογόνου με τις πολλές μορφές ! «
Αυτός ο στίχος ακούγονταν συνεχώς στην ιεροπραξία και δονούσε την ατμόσφαιρα. Η πρωθιέρεια τεντώνει τα χέρια της μέσα στο μεγαλόστομο αγγείο. Δύο φίδια αρχίζουν να τυλίγονται σ” αυτά και ανεβαίνουν στο λαιμό της. Είναι έντονα κόκκινα και πορτοκαλί. Κατεβαίνουν απ” το αντίθετο χέρι και στην πορεία μπερδεύονται. Καταλήγουν τυλιγμένα γύρω στα χέρια της. Από τα κεφάλια τους βγαίνουν οι διχαλωτές γλώσσες τους. Τα πιάνει απ” το λαιμό και τα περιφέρει με κινήσεις αργές, χορευτικές στην αίθουσα. Σταματάει. Τεντώνει τα χέρια της στα πλάγια του σώματός της. Ένα περιστέρι βγαίνει από τον ιερό λάκκο και κάθεται στο κεφάλι της. Παραληρεί. Άναρθρες λέξεις βγαίνουν απ” το στόμα της …. » Το ιερό άρμα της θεάς οδηγεί το λιοντάρι που φονεύει τον ταύρο. » Ένας κεραυνός σκάει στις κολώνες πίσω της. Μένει μαρμαρωμένη, με ρίγη σε όλο της το κορμί με τα χέρια στα πλάγια. Την υποβαστούν δύο ιέρειες.
» Όταν θα ανατέλει ο κόρακας και δύουν οι ιχθύς, ο Λέωντας κι” ό Σκύλος θα είναι στον ουρανό ! »
 Μεταφέρει αργά τα φίδια στις νεαρές κοπέλες οι οποίες τα επιστρέφουν στο αγγείο τους. Η μία κλείνει με μία τελετουργική χειρονομία τα φίδια στο αγγείο με ένα μεταλλικό καπάκι.
» Τον Κλάριο. Στην πόλη των Μαγνήτων. » 
Chapter five     Η Σορβιά (Τα Ιερά Μήλα) 
Οι μπαλωθιές που ακούστηκαν απ” το βουνό και οι καμπάνες ξύπνησαν τον Αλέξανδρο απ” το βαθύ ύπνο που είχε πέσει. Ντύθηκε και βγήκε έξω. Ο Μαθιός επισκεύαζε ένα φράχτη λίγο πιο κάτω. Τον χαιρέτησε και κοίταξε τον Κόφινα. Ο ήλιος τον τύφλωνε. Ο Μαθιός πλησίασε. 
 » Η γιορτή για τα Ιερά Μήλα » είπε και του περιέγραψε πως οι νέοι του χωριού κρεμιούνται στα απόκρημνα βράχια για να κόψουν τα φρούτα από τρείς δυσπρόσιτες μηλιές στο γκρεμό. Έτσι κερδίζουν τιμή, ευλογία και τη βοήθεια της Χάρης του Κοφίνου.
» Τα μήλα τα λειτουργά ο παπάς στον Τίμιο Σταυρό, τα δίνει για αντίδωρο ή τα κρατάμε για φάρμακο και φυλαχτό αφού τα αποξηράνουμε. »
» Τα καταγεγραμμένα ιερά δέντρα της Κρήτης υπερβαίνουν τα εκατό. Το θέμα με τα Ιερά Μήλα, τις Σορβιές δηλαδή, το είχε δημοσιεύσει ένα περιοδικό. Μου κίνησε την περιέργια και ανέβηκα να το δώ » Είπε ο Αλέξανδρος . Μπήκαν μέσα ενώ συζητούσαν. 
» Τα παλιά τα χρόνια έπρεπε νά “βλεπες » απάντησε ο Μαθιός. » Ερχόταν όλη η Μεσσαρά. Κανένας παπάς δεν λειτουργούσε στα χωριά. Όλοι οι πιστοί σκαρφάλωναν στα γκρεμνά και ερχόντουσαν εδώ εκείνη τη μέρα. Τότε ήταν οι βοσκοί πολλοί. Έφερναν πολλά ωζά για να φάει ο κόσμος. Τα έβαζαν δεμένα μπροστά στην εικόνα της Παναγιάς απ” το πρωί και μέχρι να τελειώσει η λειτουργία είχε γεμίσει παντού ωζά. Μέσα στην εκκλησία ήταν ο παπάς οι ψάλτες και τα αρνιά. Ο κόσμος αφού σκαρφάλωνε στα απόκρυμνα μέρη για να φτάσει στο εκκλησάκι προσκυνούσε και εθώρουνε καθισμένος στα βράχια απ” έξω. Αυτά φωνιάζανε και οι ψάλτες προσπαθούσανε να τα παραβγούνε – να ακουστεί το ψαλτήρι πάνω απο τα βελάσματα.»  
» Η Τελετή Ύψωσης του Τιμίου Σταυρού συνδέει αναρίθμητες γενεές από την Μινωϊκή εποχή ως σήμερα. Έρχεται κατευθείαν από τη δενδρολατρεία των αρχαίων Κρητών όπως οι παραστάσεις στα δαχτυλίδια των Μινωϊτών. Στον ίδιο τόπο λάτρευαν και αυτοί. Το φαινόμενο όμως έχει εκλείψει εδώ και αρκετά χρόνια. Έμαθα από τότε που πήραν την τράπεζα προσφορών των Μινωϊτών. Εκεί όπου καθόταν ο λυράρης.»  
» Ανάθεμά τους την επήρανε και την εκλείσανε σε ένα κατώϊ στο αρχαιολογικό μουσείο στο Ηράκλειο. Μπορεί να αλλάξανε οι θεοί αλλά η πέτρα αυτή έστεκε. »  Μία έντονη πικρία έβγαινε απο τα λόγια του Μαθιού.  
Η παράδοση λέει πως με κάποιο τρόπο κατέληξε στον Κόφινα ένας Τίμιος Σταυρός με τρείς κεραίες που ανήκε στον Μέγα Κωνσταντίνο – Τριχάχαλος. Ο Σταυρός αυτός είχε μαγικές ιδιότητες καί χρησιμοποιούνταν στις μάχες ως υπερόπλο. Κάθε χρόνο στις 13 προς 14 Σεπτεμβρίου ο σταυρός αυτός ανεβαίνει στον ουρανό και αφού σταματήσει πάνω απ” τον Κόφινα αρχίζει σιγά-σιγά να κινείται προς τον Ψηλορείτη. Την ίδια στιγμή ξεκινάει και απ” τον Ψηλορείτη το τέταρτο Χαχάλι και προχωρεί πρός τον Κόφινα. Κάποια στιγμή τα δύο τμήματα συναντιούνται στη μέση της διαδρομής, ενώνονται για λίγο και έπειτα επιστρέφουν στίς θέσεις τους. Το θαύμα αυτό το έχουν δει χιλιάδες πιστοί. » 
» Έρχεσαι συχνά στα μέρη μας; »
» Έχω έρθει πολλές φορές. Κάνω διακοπές στην Κρήτη. Έχω φίλους παντού. »
 Ο Αλέξανδρος αισθανόταν πολύ καλύτερα ένοιωθε μόνο ένα ελαφρύ  μούδιασμα αλλά η πληγή στο χέρι του είχε κλείσει. Στο πρόσωπό του είχε απομείνει μια μελανιά και λίγες γρατζουνιές . Αφού έφαγαν ο Μαθιός τον κατέβασε ως το μοναστήρι όπου είχε αφήσει το τζίπ του. Οι δύο άνδρες έδωσαν τα χέρια και ο Αλέξανδρος οδήγησε πίσω για το σπίτι του στο Δισκό μέσα απ” τα Αστερούσια Όρη. Στο δρόμο καθώς είχε περάσει τον Κόφινα νόμισε πως είδε μια κοπέλα ξαπλωμένη στη μέση του δρόμου. Σταμάτησε το αυτοκίνητο. Βγήκε έξω. Στο χωματόδρομο αντί για κοπέλα, υπήρχε ένα κομμάτι ύφασμα, κόκκινο. Το  έπιασε και την ώρα που το σήκωσε ένα βέλος πέρασε από μπροστά του παίρνοντας το πανί. Καρφώθηκε στόν κορμό ένος δέντρου λίγο πιο πέρα. Κρύος ιδρώτας τον έλουσε ….. κάτι δεν πήγαινε καλά. Κοίταξε γύρω του αλλά δεν υπήρχε κανείς. Περίμενε αρκετή ώρα αλλά τίποτα δεν έγινε.
Πήγε στο δέντρο και πήρε μαζί του το βέλος και το πανί. Το ύφασμα ήταν καλύτερο από μετάξι είχε κρίνους διακοσμημένους με στάμπες. Το βέλος φαινόταν να είναι απομίμηση αρχαίου φτιαγμένο από φυσικά υλικά, αλλά δέν ήταν σίγουρος.
Επέστρεψε σπίτι. Διαισθανόταν πως κάποιος τον παρακολουθούσε. Το περιστατικό δεν ήταν τυχαίο. Οι Κρήτες ήταν οι καλύτεροι τοξότες στην αρχαιότητα τώρα πια δεν ασχολούνται με την τοξοβολία.  Κάποιος δήλωνε την παρουσία του με αυτό τον άκομψο τρόπο. Αν τον είχαν ανακαλύψει δεν θα τον είχαν αφήσει να ζήσει. Τι να σημαίνει άραγε η αναμονή αυτή;  
Έφτασε σπίτι και αφού, φόρτωσε τα δεδομένα από το GPS και τις φωτογραφίες στον υπολογιστή του, παρατηρούσε τις εικόνες του αντικειμένου που τώρα ήταν θαμμένο στη ρίζα της χαρουπιάς στην πλαγιά. Ετοίμασε ένα ζεστό μπάνιο. Λυκόφως έλουζε το δωμάτιο. Ένοιωθε το νερό να ρέει πάνω του αργά αργά. Ο χώρος  είχε γεμίσει υδρατμούς. Αισθάνθηκε πως ήταν γυμνός ξαπλωμένος στο δάπεδο του μπάνιου. Άρχισε να νοιώθει  έναν ανεξήγητο ερωτικό ερεθισμό στο κορμί του αλλά και μία παρουσία στο χώρο. Έκλεισε τα μάτια του και αφέθηκε.
Μια έντονη μυρωδιά σαν άρωμα γαρύφαλλο παράξενα οικεία πλημμύρισε το χώρο. Κάτι κινούνταν στο πάτωμα δίπλα του. Για έναν ανεξήγητο λόγο δεν αισθανόταν κανένα κίνδυνο. Τώρα το ένοιωσε και απ” την άλλη μεριά του σώματός του. Κάτι κινούνταν γύρω του. Σαν να ήταν το πάτωμα ζωντανό. Αφέθηκε βαθύτερα στο συναίσθημα που ένοιωθε. Μιά οργασμική έκρηξη στο σώμα του. Άρχισε να ανυψώνεται. Κοίταξε κάτω. Το πάτωμα είχε γεμίσει φίδια. Ήταν κόκκινα και πορτοκαλί.    
Chapter 6   Η λευκή κουκουβάγια
…………………………………..
Η συνέχεια όταν εκδοθεί το μυθιστόρημα…
Κρατήστε αυτό το απόσπασμα…
 
Ο Αλφειός ευχαριστεί τον φίλο Αδριανό, για την ΤΙΜΗ να δημοσιευτεί εδώ αυτό το μικρό απόσπασμα, του υπό έκδοση υπέροχου μυθιστορήματός του…
 
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters