Δευτέρα 2 Μαρτίου 2015

Πρόσω ολοταχώς για αντιστροφή των μαγνητικών πόλων της, έχει βάλει η Γη

Του Γιώργου Παπαγεωργίου
Καμπανάκι κινδύνου από τους επιστήμονες για τους μαγνητικούς πόλους της γης. Το γήινο μαγνητικό πεδίο μειώνεται 10 φορές γρηγορότερα από το κανονικό.
Το πρώτο εξάμηνο του 2014 τα στοιχεία δείχνουν ότι το γήινο μαγνητικό πεδίο χάνει κατά 10% γρηγορότερα την ισχύ του από το κανονικό. Σε τι όμως αυτό μπορεί να επηρεάσει τον πλανήτη μας;
Όπως χαρακτηριστικά προσομοιάζει η….
NASA στην παρακάτω εικονογράφηση, η απόκλιση των πόλων μπορεί να προκαλέσει μέχρι και την πλήρη αντιστροφή τους! Το φαινόμενο αυτό επαναλαμβάνεται στην Γη κάθε 786.000 χρόνια και γίνεται πλήρης αναδιάταξη των γεωλογικών στοιχείων που την αποτελούν. Με λίγα λόγια εκεί που υπάρχει ξηρά τώρα μπορεί να υπάρξει θάλασσα και αντιστρόφως.
earth_magnetic_field_poles 
Άτομα σιδήρου, που δρουν σαν μικροσκοπικοί μαγνήτες, στον εξωτερικό πυρήνα της Γης αλλάζουν προσανατολισμό σε αντίθεση με το υφιστάμενο μαγνητικό πεδίο. Το τι ακριβώς προκαλεί αυτή την αντίδραση, δεν έχει διερευνηθεί ακόμα.
Αυτό που είναι γνωστό και εξακριβωμένο από αρχαία ιζηματογενή πετρώματα, από ηφαιστειακή τέφρα και πυρήνα θαλάσσιου πυθμένα, είναι πως έχουν υπάρξει 184 αλλαγές πολικότητας τα τελευταία 83 εκατομμύρια χρόνια.
Earth core structure illustrated with geological layers according to scale - isolated on black (Texture maps from NASA) 
Το γήινο μαγνητικό πεδίο τροφοδοτείται από την καρδιά του πλανήτη. Στο κέντρο του υπάρχει ένας στερεός εσωτερικός πυρήνα που περιβάλλεται από ένα ρευστό εξωτερικό πυρήνα, ο οποίος είναι θερμότερος στο κάτω μέρος. Καυτό σίδερο ανεβαίνει εντός του εξωτερικού πυρήνα, και τότε ψύχεται. Αυτά τα ρεύματα μεταφοράς, σε συνδυασμό με την περιστροφή της Γης, πιστεύεται ότι ευθύνονται για τη δημιουργία ενός τύπου «γεωδυναμό» που τροφοδοτεί το μαγνητικό πεδίο.
Τώρα η πιο λεπτομερής ανάλυση των γεωλογικών στοιχείων δείχνουν ότι το πεδίο σε μία περίοδο αποσταθεροποίησης. Στο μακρινό παρελθόν αυτός ο προσανατολισμός προς την αντίθετη κατεύθυνση γινόταν κάθε 5 εκατομμύρια χρόνια ο μέσος όρος έχει πέσει στα 786.000 χρόνια και τώρα με την ταχύτητα που έχει μετρηθεί πρόσφατα φτάνουμε στα 200.000 χρόνια!
Αν αναλογιστεί κανείς ότι η τελευταία μεγάλη αντιστροφή ήταν 781.000 χρόνια πριν, οι επιστήμονες έχουν φτάσει στο σημείο να αναρωτιούνται αν είναι εφικτό μέσα στα επόμενα χρόνια να έχουμε την επανάληψη του φαινομένου αυτού.
πηγές πληροφοριών



bbc.com και Earthefiles.com 
 Πηγή
http://antexeistinalitheia.gr

Μετεωρολογικός δορυφόρος συνέλαβε μια μυστηριώδη γιγαντιαία σπείρα στον ουρανό της Μελβούρνης

Mysterious-rings_1 
Ένα μυστηριώδες «δαχτυλίδι» ή «σπείρα», εμφανίστηκε από τα δυτικά προς τα νότια-δυτικά πάνω από την πόλη της Μελβούρνης (Αυστραλία), στις 17 Φεβρουαρίου 2015.
Ένα από αυτά τα «δαχτυλίδια», είχε εμφανιστεί πριν από λίγα χρόνια, ακριβώς στις 15 Ιανουαρίου, 2010, είχε διάμετρο 200 έως 400 χιλιόμετρα και κινούταν προς τα ανατολικά, μεταξύ των πόλεων της Καλγκούρλι και Boulder.
Ωστόσο, δεν υπήρχαν σύννεφα και ο καιρός δεν είχε διαταραχθεί. Οι εμπειρογνώμονες έφεραν στο προσκήνιο την υπόθεση ότι μπορεί να είχε προκληθεί από τις αντανακλάσεις των σημάτων ραντάρ, αλλά παρ’ όλα αυτά, αυτές οι υποθέσεις απορρίφθηκαν από ορισμένους επιστήμονες και εμπειρογνώμονες του καιρού.
Υπενθυμίζουμε ότι η «σπείρα» δεν κινούνταν και παρέμενε ακίνητη για ένα σύντομο χρονικό διάστημα πάνω από την Μελβούρνη.
Strange-Weather-AllanHogan 
Η βιντεοσκόπηση έγινε από τα ραντάρ του καιρού και ραντάρ Doppler. Οι επιστήμονες δεν γνωρίζουν σχετικά με τη φύση αυτών των μυστηριωδών κύκλων.
Μερικοί ερευνητές πιστεύουν ότι αυτές οι «σπείρες» μπορεί να είναι ανοίγματα του χωροχρόνου που συχνά εμφανίζονται στον πλανήτη μας.
Mysterious-rings 
Ο επιστήμονας Randy Cerveny είπε ότι αυτές οι αφύσικες ανωμαλίες των εμφανίσεων των μυστήριων κύκλων, δεν συσχετίζεται με το HAARP ή με τις εκπομπές των κυμάτων ραντάρ.
Υπενθυμίζουμε ότι η NASA, η διαστημική υπηρεσία των ΗΠΑ, έχει εντολή από το Πανεπιστήμιο της Αϊόβα να ολοκληρώσει το έργο σε ένα σχέδιο για την κατασκευή ενός διαστημικού σκάφους που θα κυνηγάει κρυφές μαγνητικές πύλες. Ωστόσο οι ερευνητές των UFO, πιστεύουν ότι είναι γιγαντιαία ΑΤΙΑ που πετάνε αόρατα στους ουρανούς.



Πηγή
http://antexeistinalitheia.gr/meteorologikos-doriforos-sinelave-mia-mistiriodis-gigantiea-spira-ston-ourano-tis-melvournis/

Χάρτης εξωγήινης προέλευσης βρέθηκε στο Κουπάνγκ της Ινδονησίας

εξωγήινος_χάρτης1
Το 1992, ένα παράξενο τεχνούργημα ανακαλύφθηκε σε μια σπηλιά στο Devil Hills ή (Όρος του Σατανά) στο Kupang (Κουπάνγκ), στο ανατολικό Nus Tenggara (Νας Τινγκάρα) στην Ινδονησία.
Το εύρημα ήταν μια πέτρα, η οποία στην επιφάνειά της διέθετε περίεργα γλυπτά όπου δηλώναν εξωγήινη προέλευση.
Οι φωτογραφίες του ευρήματος που βλέπετε ανήκουν σε ένα γεωλόγο ο οποίος είχε ζήσει στο Kupang και πέθανε από μια περίεργη ασθένεια το 1994.
Είχε γίνει μια εξερεύνηση σε μια σπηλιά στα Devil Hills (Οι Λόφοι των Διαβόλων). Μετά την εξερεύνηση του, χωρίς να αναφέρει που ήταν η σπηλιά, γύρισε με ένα σορό από πέτρες ως δείγματα από την δουλειά του. Τότε ήταν που ανάμεσα στα δείγματα βρήκε αυτό το παράξενο τεχνούργημα.
Φάνηκε σαν δύο κομμάτια πέτρας που συνδέονταν μεταξύ τους, αλλά πιο το περίεργο χαρακτηριστικό του, ήταν τα σχέδια στην επιφάνειά του:
Υπάρχουν σκαλισμένα, αστέρια, ο Ήλιος, και βέλη που δείχνουν προς κάθε κατεύθυνση.
Μπορεί κάποιος επίσης να δει σκαλισμένα στοιχεία από ανθρωποειδή −όπως θα δείτε στην παρακάτω εικόνα− η οποία συγκρίνει τα γλυπτά πάνω στην πέτρα, με τις πλάκες του διαστημόπλοιου Pioneer (Πάιονιρ).
Τα σκαλίσματα τις πέτρας μοιάζουν απίστευτα με τις χρυσές πλάκες όπου έχουν τοποθετηθεί στο εξωτερικό του Pioneer 10, αλλά και του Pioneer 11, το 1972 και το 1973 αντίστοιχα, με σκοπό να δώσει πληροφορίες για εμάς, σε οποιαδήποτε ευφυής ζωή στο σύμπαν.
Από αυτήν την παράξενη πέτρα, αν οι εικόνες αντιστραφούν (είναι παρόμοιες).
Οι νέες μελέτες που έχουν προκύψει δείχνουν προφανώς ότι πρόκειται για εξωγήινο αντικείμενο. Οι εικόνες που κυκλοφόρησαν δείχνουν δύο παράξενες πέτρες που περιέχουν παράξενα σύμβολα και γλυπτά.
εξωγήινος_χάρτης2 
Το πιο εντυπωσιακό είναι ότι η πέτρα αναγνωρίζεται ως αστρικός χάρτης πολύ παρόμοιος, με την πλάκα που σχεδιάστηκε από τον Carl Sagan (Κάρλ Σάγκαν) και Frank Drake (Φράνκ Ντρέικ), οι οποίοι σχεδίασαν και τοποθέτησαν στο διαστημόπλοιο Πάιονιρ, που ξεκίνησε το ταξίδι του για το διάστημα το 1972. Η πέτρα έχει επίσης μαγνητικές ιδιότητες, οι οποίες εκδηλώνονται οποτεδήποτε βρίσκεται κοντά σε οποιαδήποτε ηλεκτρική πηγή!!!
Ο Rob Schwarz (Ρόμπ Σβάρτς ) το έφερε στην δημοσιότητα και ο κόσμος το γνώρισε στις 13 Φεβρουαρίου 2013!!!! Αν και είναι νωρίς ακόμη για τους επιστήμονες να πουν κάτι, όλα δείχνουν πως το εύρυμα μπορεί να είναι εξωγήινης προέλευσης. Οι πρώτες έρευνες χρονολόγησης της πέτρας έδειξαν 35.000 χρόνια π. Χ.
Η πέτρα βρίσκεται ακόμη στην δικαιοδοσία της οικογένειας του γεωλόγου όπου την ανακάλυψε.


Πρώην ανώτερο στέλεχος της Παγκόσμιας Τράπεζας δηλώνει, πως ένα δεύτερο είδος οντοτήτων ελέγχει τα χρήματα και τις θρησκείες στη Γη

karen Hudes
 
Η Karen Hudes, πρώην ανώτερο στέλεχος του συμβουλίου της Παγκόσμιας Τράπεζας, κάνει πολύ θόρυβο τελευταία, επειδή πρόσφατα είπε κάτι που δεν είχε πει ποτέ πριν.
Είπε ότι ένα δεύτερο είδος όντων που βρίσκεται στη Γη, ελέγχει το χρήμα και την θρησκεία του πλανήτη.
Πολλοί άνθρωποι που στο παρελθόν είχαν υψηλές θέσεις, ώστε να γνωρίζουν πράγματα που οι υπόλοιποι δεν γνώριζαν, έχουν κάνει κάποιες πολύ σοκαριστικές δηλώσεις τελευταία.
Για παράδειγμα ο Paul Hellyer, πρώην υπουργός εθνικής άμυνας του Καναδά, πρόσφατα είπε ότι υπάρχουν 4 γνωστά εξωγήινα είδη που επισκέπτονται τη γη για χιλιάδες χρόνια. Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα γι’ αυτό, ΕΔΩ
Για κάποιαν σαν την Karen Hudes που έχει αποκτήσει αξιοπιστία στην Παγκόσμια Τράπεζα και μετά ξαφνικά κάνει ένα σχόλιο σαν αυτό που κατηγορεί την Παγκόσμια Τράπεζα, είναι αρκετά σοκαριστικό.
Αντιλαμβάνομαι, ότι δεν σημαίνει ότι κάτι είναι αληθές, επειδή κάποιος το λέει, ανεξαρτήτως του παρελθόντος ή της θέσης του.
Την ίδια στιγμή όμως που τα λέει αυτά η Karen Hudes, τα επιβεβαιώνει με πολλά αρχαία ιστορικά γεγονότα, αλλά και πρόσφατες αποκαλύψεις για άλλα περίεργα φαινόμενα, όπως τα ufo, οι μυστικές εταιρείες και άλλα πολλά.
Παρόλα αυτά, υπάρχει ένας μεγάλος όγκος αποδείξεων, που υποδηλώνει ότι δεν είμαστε μόνοι μας και ότι έχουμε δεχτεί επισκέψεις στο παρελθόν.
Η Karen Hudes μεταξύ άλλων δηλώνει:
«Η ομάδα που βρίσκεται πίσω από αυτό το δίκτυο του ελέγχου είναι οι Ιησουίτες. Πίσω από αυτούς (τους Ιησουίτες) υπάρχουν κάποιες άλλες ομάδες.
Μία από αυτές τις ομάδες είναι ανθρωποειδή. Δεν είναι ανθρώπινα όντα.
Είναι πολύ έξυπνοι, δεν είναι δημιουργικοί, έχουν όμως μαθηματικό μυαλό. Είχαν πολύ μεγαλύτερη δύναμη την πρώιμη εποχή των παγετώνων. Έχουν επιμήκη κρανία, μπορούν παράγουν απογόνους όταν ζευγάρωμα με γυναίκες αλλά οι απόγονοί τους δεν είναι γόνιμοι. Συνεχίζει λέγοντας: Ζούμε σ’ ένα κόσμο μυστικών εταιριών και μυστικών, και οι πληροφορίες που έπρεπε να δημοσιοποιούνται δεν δημοσιοποιούνται.»
paracas-epimiki-krania1


Ευρήματα δείχνουν, ότι ο κρανιακός όγκος των επιμηκυμένων κρανίων αυτών των ανθρωποειδών όντων, είναι κατά 25% μεγαλύτερος από αυτόν των συνηθισμένων ανθρώπινων, και το βάρος τους ξεπερνάει τα φυσιολογικά κρανία κατά 60%, γεγονός που καταρρίπτει την άποψη ότι τα κρανία επιμηκύνθηκαν πιθανώς, από παρέμβαση. Σε αυτή την περίπτωση, θα είχε διαφοροποιηθεί μόνο το σχήμα του κρανίου, αφήνοντας ανεπηρέαστο τον όγκο και το βάρος του. Από τις αναλύσεις του DNA εξάγεται επίσης το συμπέρασμα ότι το μιτοχονδριακό γονιδίωμα των κρανίων, διαφέρει αισθητά από το ανθρώπινο, και ότι ανήκει σε κάποιο άγνωστο είδος, τόσο διαφορετικό σε γενετικό επίπεδο, που πιθανόν να μην μπορούσε να αναμιχθεί με το ανθρώπινο είδος.

Παρόλα αυτά στην συνέντευξή της η Karen Hudes απαξίωσε την ιδέα εξωγήινων στον πλανήτη.
 

Σ’ αυτό το σημείο ανοίγω μια παρένθεση, επειδή θέλω να προσθέσω ένα δικό μου σχόλιο. Α. Α:
 

[Η απαξίωση της η Karen Hudes για τους εξωγήινους, ―αν και θεωρεί πως αυτοί ενδημούν στη Γη, σαν ένα διαφορετικό είδος― δικαιώνει εν μέρει την άποψη που δίνω στο βιβλίο μου: «Αντέχεις την Αλήθεια Το Χρονικό της Αιχμαλωσίας», ότι όλοι αυτοί που δηλώνουν ως «εξωγήινοι», είναι κυρίως ενεργειακά όντα άλλων διαστάσεων, με δυνατότητα υλοποίησης και αποϋλοποίησης στο κόσμο μας, ή χρονοταξιδιώτες ―τέως «άνθρωποι»― από το μακρινό μέλλον μας…

Τα εξωδιαστατικά όντα, θεωρώ ότι ανήκουν σε διαφορετικές τάξεις και κατηγορίες, και αυτό είναι που κάνει τους ανθρώπους να θεωρούν ότι είναι διαφορετικά είδη «εξωγήινων»…

Οι οντότητες που λέει η Karen Hudes, απαρτίζουν την Αόρατη Κυβέρνηση.

Οι ηγέτες της Αόρατης Κυβέρνησης αποκαλύπτουν:
ΥΠΕΡΓΗΙΝΟ ‘ΒΙΒΛΙΟ ΠΡΩΤΟ’ 1938: «§25. Η Ουρουσβάτι, έχει εξηγήσει σε πολλούς, γιατί εμείς αποκαλούμαστε ‘Η Αόρατη Κυβέρνηση’. Αληθινά, καθένας αισθάνεται σε κάποιο βαθμό ότι κάπου υπάρχει μια εστία γνώσης. Όπου υπάρχει γνώση, υπάρχει επίσης δύναμη.
…Εκείνοι που παρατηρούν τα παγκόσμια γεγονότα, μπορεί να συλλάβουν κάτι υψηλότερο από την ανθρώπινη λογική.
…Οι μαθητές μας κατανοούν πώς να εναρμονίζουν την ελεύθερη θέλησή τους με τις αποφάσεις μας. Κάποιος πρέπει να κατέχει μεγάλη ισορροπία για να καταλάβει τη σοφία της καθοδήγησής μας, χωρίς να καθιστά ανάπηρη τη δική του ελεύθερη θέληση.
…Οι μεγαλύτεροι αρχηγοί κρατών είχαν αυτήν την ισορροπία, και επομένως ήταν ευκολότερο να στείλουμε τις αποφάσεις μας.
…Σ’ ολόκληρο τον κόσμο, μπορεί κανείς να βρει εγκατεστημένα ορόσημα της καθοδήγησής μας. Μερικοί φωτισμένοι άνθρωποι τη δέχτηκαν, αλλά κάποιες φτωχές παρωδίες μονάρχη απέρριψαν την συμβουλή μας και εξ’ αιτίας αυτού, βύθισαν τις χώρες τους σε συμφορά.
§133. …Η Ουρουσβάτι ξέρει, ότι είναι πολύ κουραστικό για τον αόρατο μάρτυρα (αυτοί κυκλοφορούν αόρατοι, ως παρατηρητές) να παραμένει μέσα σε γήινες συγκεντρώσεις· και όμως τέτοιες επισκέψεις είναι συχνές.
…Επί αιώνες έχουμε αναλάβει το καθήκον, να προειδοποιούμε εκείνους τους υψηλά ιστάμενους που είναι σε θέση να παρεμποδίζουν την εξέλιξη. Προειδοποιήσαμε τον Ναπολέοντα περισσότερες από μία φορές και αυτός παραδέχθηκε ότι ‘άκουσε φωνές’ και όμως εξακολούθησε το λανθασμένο του μονοπάτι.»
Τα εξωδιαστατικά αυτά όντα, θεωρώ ότι ανήκουν σε διαφορετικές τάξεις και κατηγορίες, και αυτό είναι που κάνει τους ανθρώπους να θεωρούν ότι είναι διαφορετικά είδη «εξωγήινων»…

Οι οντότητες που λέει η Karen Hudes, απαρτίζουν την Αόρατη Κυβέρνηση.] Κλείνει η παρένθεση—

Στη ραδιοφωνική συνέντευξή της η Karen Hudes, αρχίζει να μιλά γι’ αυτό, από το σημείο 21:50 ― 29:00 (περίπου)



Η Κάρεν είχε εξέχουσα θέση στην Παγκόσμια Τράπεζα για δώδεκα χρόνια πριν αποφασίσει να καταδώσει την Παγκόσμια Τράπεζα και την διαφθορά που υπάρχει μέσα σ’ αυτήν.
Σπούδασε νομικά στην Νομική σχολή του Yale και οικονομικά στο Πανεπιστήμιο του Άμστερνταμ.
Εργάστηκε στην Tράπεζα Αμερικανικών εισαγωγών εξαγωγών στις ΗΠΑ από το 1980-1985 και στο Νομικό τμήμα της Παγκόσμιας Τράπεζας από το 1986-2007.
Αυτές οι σοκαριστηκές δηλώσεις της, αποκάλυψαν τα κακώς κείμενα της Παγκόσμιας Τράπεζας, δηλώνοντας ότι ο κόσμος βρίσκεται σε «νομισματικό πόλεμο». Ο Οργανισμός Ομοσπονδιακών Αποθεμάτων συνεχίζει να τυπώνει χρήματα σαν τρελός, και ότι αν συνεχίσουν στον ίδιο ρυθμό, τα άλλα κράτη δεν θα αποδέχονται πλέον αυτό το νόμισμα (δολάριο).
Αποκαλύπτει επίσης την εγκληματική διαφθορά που λαμβάνει χώρα στα υψηλότερα κλιμάκια των οικονομικών ιδρυμάτων επί πολύ καιρό.
Το 1999 ανέφερε την διεφθαρμένη εξαγορά της μεγαλύτερης τράπεζας των Φιλιππίνων. Έχει αποκαλύψει τη σύγκρουση που λαμβάνει χώρα ανάμεσα στα οικονομικά ιδρύματα και τις διάφορες κυβερνήσεις και πολλά πολλά περισσότερα.
Πριν απορρίψετε αυτά που έχει να πει, λάβετε υπόψη σας, ότι υπάρχει ένας μεγάλος όγκος αποδείξεων για να στηρίξει την αλήθεια πολλών περίεργων φαινομένων.  Τουλάχιστον κρατήστε ανοικτό το μυαλό σας στις διάφορες πιθανότητες.

Περισσότερες πληροφορίες
antexeistinalitheia.gr
http://antexeistinalitheia.gr/

Κάτι ήξερε ο Κολοκοτρώνης. Γιατί έσφαξε 5000 Εβραίους στην Τριπολιτσά;

1 


Στην Τριπολιτσά ο Κολοκοτρώνης εξολόθρευσε 5.000 Εβραίους!

… Οι ίδιοι οι Εβραίοι ομολογούν ότι ήσαν πιστοί σύμμαχοι των Οθωμανών και δεν είδαν με καθόλου καλό μάτι της εξέγερση των Ελλήνων, οι οποίοι φανερά τους μισούσαν.

Όπως γράφει ο Πιερόν, από το 1821 μέχρι το 1831 που ιδρύθηκε το Ελληνικό Κράτος, ο Εβραϊκός Πληθυσμός της Ελλάδος συρρικνώθηκε δραματικά εξ αιτίας των σφαγών και της μετανάστευσεως. Οι Εβραίοι έφευγαν από την Ελλάδα για να μην τους σφάξουν οι Έλληνες! Οι Εβραϊκές Κοινότητες της Θήβας, της Ναυπάκτου και της Πάτρας εξαλείφθηκαν παντελώς από τους επαναστατημένους Έλληνες.

Όταν τον Σεπτέμβριο του 1821 οι Έλληνες κατέλαβαν την Τριπολιτσά, ο Κολοκοτρώνης και τα παλληκάρια του έσφαξαν 5.000 Εβραίους! Ο Πιερόν καταφεύγει στον μεγάλο Γάλλο περιηγητή Πουκεβίλ για να μας δώσει μια εικόνα της σφαγής: Οι χριστιανοί σφάζανε μέχρι και τα ζώα των Εβραίων! Γράφει ο αυτόπτης μάρτυς Μαξίμ Ρεμπό: «Συχνά ένας Έλληνας που πάει να μαχαιρώσει έναν Μουσουλμάνο, τον παρατάει για να σκοτώσει έναν Εβραίο. Οι Ισραηλίτες της Τριπολιτσάς θανατώθηκαν όλοι, οι περισσότεροι από αυτούς στην πυρά, εξαιτίας του μεγάλου μίσους που έτρεφαν γι” αυτούς οι Έλληνες, μετά τις φρικαλεότητες που είχαν διαπράξει οι Εβραίοι της Κωνσταντινούπολης εναντίον των Χριστιανών της Πόλης και πάνω στο σώμα του Πατριάρχη Γρηγορίου»!

Φάτε Ελληνες το κρέας των δεσποτάδων σας…

Έχει σημασία πώς εξηγούν οι ίδιοι οι Εβραίοι τον φοβερό Αντισημιτισμό που έδιεξαν οι Έλληνες το 1821. Κατ’αρχάς υπήρχε το παραδοσιακό Χριστιανικό μίσος απέναντι στον «θεοκτόνο» Λαό των Εβραίων που σταύρωσε τον Χριστό. Το μίσος αυτό ενισχύθηκε από μια σειρά ανθελληνικών ενεργειών του περιουσίου Λαού: Στην Κορώνη οι Εβραίοι βασάνισαν μέχρι θανάτου τον επίσκοπο Γρηγόριο, που είχαν πιάσει όμηρο, πετούσαν τα κομμάτια και φώναζαν στους Έλληνες να φάνε κρέας! Λίγο μετά οι Εβραίοι έκαναν το ίδιο με τον διάκονο του δεσπότη και έναν παπά: Τους πέταξαν κι αυτούς από το κάστρο.

Όταν οι Έλληνες επιτέθηκαν εναντίον του Ναυπλίου, οι Εβραίοι βασάνισαν έναν Έλληνα μαχητή που μια οβίδα κανονιού του είχε σπάσει το πόδι. Οι Έλληνες έτρεφαν μίσος προς τους Εβραίους, διότι ενώ αυτοί πολεμούσαν για την Λευτεριά τους, οι Εβραίοι πολεμούσαν για να προωθήσουν τα οικονομικά τους συμφέροντα.

Υπενθυμίζω ότι όλα τα παραπάνω τα γράφουν στα βιβλία τους που μνημονεύσαμε στην αρχή, οι δύο κορυφαίοι Εβραίοι ιστορικοί Μερνάρ Πιερόν και Μαρκ Μαζάουερ. Βεβαίως, επιχειρούν να δικαιολογήσουν την συνεργασία των Εβραίων με τους Τούρκους μέσω του Ταλμούδ, που τους πρόσταζε ότι ο Νόμος του Κράτους είναι και ο δικός σας Νόμος!

Λόγω των Εβραίων απέτυχε η επανάσταση στην Μακεδονία!

Ωστόσο, το πιο συγκλονιστικό στοιχείο που ομολογούν οι ίδοι οι Εβραίοι αλλά ουδέποτε θα καταγράψει στο βιβλίο Ιστορίας της Έκτης Δημοτικού η Μαρία Ρεπούση είναι άλλο: Τόσο ο Μαζάουερ όσο και ο Πιερόν (σελ 32-34) αποδέχονται ότι η ελληνική Επανάσταση στην Μακεδονία απέτυχε εξ αιτίας των Εβραίων! Οι τούρκοι, οι Εβραίοι και οι Λεβαντίνοι της Θεσσαλονίκης συμμάχησαν και κατέστειλαν την εξέγερση των Χριστιανών σε όλη την Βόρειο Ελλάδα. Σαρανταδύο ελληνικά χωριά κάηκαν, όλοι σχεδόν οι άνδρες εσφάγησαν και τα γυναικόπεδα φυλακίστηκαν. Ακόμη και ο Εβραιόφιλος Γάλλος περιηγητής Πουκεβίλ παραδέχεται ότι «στα γεγονότα αυτά συνέδραμαν εξαιρετικώς οι Εβραίοι»

Μετά από όλα αυτά ήταν φυσικό οι Έλληνες της Μακεδονίας να στραφούν με μίσος εναντίον των Εβραίων, τους οποίους σε λίγο έπαψαν να προστατεύουν και οι Οθωμανικές Αρχές. Σύμφωνα με την λαϊκή δοξασία, οι Εβραίοι εθεωρούντο πλούσιοι και οι Έλληνες τους συνελάμβαναν για να ζητήσουν λύτρα. Όταν αυτά δεν καταβάλλονται, τους ξυλοκοπούν και τουςλιθοβολούν μέχρι θανάτου. Όταν το 1825 ο Ιμπραήμ ήλθε στην Ελλάδα και άρχισε να σπέρνει τον τρόμο, οι Εβραίοι ανάσαναν. Όταν έπεσε το 1826 το Μεσολόγγι, οι Εβραίοι πανηγύριζαν!

Δεν μας παίρνει ο χώρος να καταγράψουμε όλη την κόντρα Ελλήνων και Εβραίων κατά την Επανάσταση του 1821. Θα αναφέρουμε μόνο τον ύπουλο ρόλο των Εβραίων χρηματιστών του Λονδίνου στα δάνεια που συνήψε το 1824 με την Αγγλία το υπο σύστασιν ελληνικό Κράτος (σελ. 34 του βιβλίου του Πιερόν)

Κοντολογίς: Ό,τι και να λένε η Ρεπούση, ο Λιάκος, Γιαννουλόπουλος και ο Αλαβάνος, έλληνες και εβραίοι μισούνται θανάσιμα εδώ και 22 αιώνες τουλάχιστον. Ο ρόλος των Εβραίων κατά την Επανάσταση του 1821 ήταν βαθύτατα ανθελληνικός και δικαίως ο Κολοκοτρώνης τους κατέσφαξε τον Σεπτέμβρη του 1821 στην Τριπολιτσά. Αυτό το παραδέχονται οι ίδιοι οι Εβραίοι ιστορικοί, αλλά το αρνούνται οι Έλληνες που γράφουν τα σημερινά σχολικά βιβλία Ιστορίας.

Γι αυτό και το 1821 έχει περιοριστεί σε δύο-τρεις σελίδες στα σχολικά βιβλία Ιστορίας. Τα παιδιά δεν πρέπει ούτε να υποψιαστούν το προαιώνιο μίσος μεταξύ Εβραίων και Ελλήνων, για να μην γίνουν Εθνικιστές και ενοχληθεί το Διεθνές Εβραϊκό Λόμπυ που χρηματοδοτεί την έκδοση των σχολικών μας βιβλίων εδώ και λίγα χρόνια


thesecretrealtruth.blogspot.com/2015/03/5000.html#ixzz3TB1bcXot
http://www.xorisorianews.gr

ΠΡΟΣΟΧΗ !! Οργανωμένο σαμποτάζ: 25 δις βγήκαν εκτός Ελλάδας για να εκβιαστεί η χώρα! Ισόβια για τους ενορχηστρωτές.


Η JP Morgan αποκαλύπτει το οργανωμένο σχέδιο καταστροφής της Ελλάδας που υλοποιήθηκε το 2015. Τα ποσά που αναφέρονται ειναι ιλιγγιώδη, χωρίς ιστορικό προηγούμενο. Η ενορχήστρωση αυτού του οργανωμένου σαμποτάζ, συνιστά κακουργημα που οι αυτουργοί του δεν θα γλιτώσουν την ισόβια κάθειρξη. Ο σκοπός, προφανής:... Να γονατίσει η Ελλάδα και να πάει σε στάση πληρωμών - περιορισμό κίνησης κεφαλαίων ωστε να συρθεί στην διαπραγμάτευση σιδεροδέσμια. Δεν εχει καμμία σημασία εάν το σχέδιο απέτυχε. Είναι επιτακτική και άμεση ανάγκη να εντοπιστούν και να τιμωρηθούν παραδειγματικά οι νοσηροί εγκέφαλοι που συνέλαβαν και υλοποίησαν αυτό το αντεθνικό και ολέθριο σχέδιο. Η κυβέρνηση δεν έχει ΚΑΝΕΝΑ περιθώριο για ευγένειες. Πρεπει άμεσα να ξεκινήσει η έρευνα, να εντοπιστούν οι διακινητές των κεφαλαίων, με φθίνουσα σειρά ώστε να παραθέσουν τους λόγους που τους ώθησαν σε αυτές τις κινήσεις.
Σεβόμενοι το έργο της δικαιοσύνης, δεν θα υποδείξουμε τους ενόχους. Θα πιέσουμε όμως ωστε η έρευνα να είναι άμεση και αποτελεσματική. Και η τιμωρία οποιουδήποτε Στουρνάρα επιχειρήσει να την εμποδίσει, παραδειγματική. Όπως των ενορχηστρωτών.
Η κυβέρνηση θα καταρρεύσει συμπαρασύροντας την χώρα, εάν δεν τσακίσει ΑΜΕΣΑ τον εσωτερικό εχθρό.
http://skeftomasteellhnika.blogspot.gr/2015/03/25.html

ΠΟΙΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΕΧΟΥΝ ΒΓΑΛΕΙ ΛΕΦΤΑ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ. ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ "ΜΟΥΓΚΗ" Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ;.

Γράφει ο Ισαάκ Διαμαντίδης
Όσο η αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών Νάντια Βαλαβάνη θα έχει τα λεφτά της σε τράπεζα της Αγγλίας, τόσο η κυβέρνηση δεν θα έχει επιχειρήματα για να πείσει τους Έλληνες να επανακαταθέσουν στις ελληνικές τράπεζες τις αποταμιεύσεις των 30 δις. που σήκωσαν το τελευταίο τρίμηνο. Μα δεν το έχετε προσέξει; Κανείς μα κανείς κυβερνητικός παράγοντας δεν έχει ζητήσει από τους΄Έλληνες...
να ξαναφέρουν τα λεφτά τους. Κανείς δεν ζήτησε περισσότερη φιλοπατρία, στους χαλεπούς καιρούς που διανύουμε. Κανείς επίσης δεν εξήγησε τι κακό διαπράττει όποιος αποσύρει τις καταθέσεις του.
Λες και φοβούνται την αντίδραση των καταθετών. «Ας φέρει πρώτα τα δικά της η υπουργός σας και μετά βλέπουμε» Ακαταμάχητο το επιχείρημα. Η υπουργός έχει καταθέσεις 363.879 λιρών Αγγλίας και 452.930 ευρώ. Και να ήταν μόνο η Νάντια Βαλαβάνη από τους υπουργούς και τους βουλευτές που έχει τα χρήματα της στο εξωτερικό.
Δεκάδες πατέρες του έθνους έχουν παρκάρει τις αποταμιεύσεις τους στα απάνεμα λιμάνια του ευρωπαικού τραπεζικού συστήματος. Λες και δεν έχουν εμπιστοσύνη στο πολιτικο-τραπεζικό σύστημα, λες και δεν πιστεύουν στο μέλλον της χώρας.
Το πρωί της Δευτέρας ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Οδ. Κωνσταντινόπουλος, με επιστολή του στην πρόεδρο της Βουλής πρότεινε να ζητηθεί «από όλους τους Έλληνες Βουλευτές και τα μέλη της Κυβέρνησης που διατηρούν τραπεζικούς λογαριασμούς στο εξωτερικό, να επιστρέψουν τις καταθέσεις τους στη χώρα μας, η δε κυβέρνηση και οι ελεγκτικοί της μηχανισμοί να αναζητήσουν και να ελέγξουν όλους τους πολιτικούς, οι οποίοι μετέφεραν χρήματα με εμβάσματα ή άνοιξαν τραπεζικούς λογαριασμούς στο εξωτερικό τα τελευταία έτη.
Έχει ενδιαφέρον η υπόθεση.
 
http://skeftomasteellhnika.blogspot.gr/2015/03/blog-post_74.html

Ιδού οι ένοχοι…

Γράφει ο Δημήτριος Κ. Φίλιππας κατά κόσμον Διογένης ο Κυνικός
                   
Όχι, δεν ανακαλύψαμε την πυρίτιδα! Απλά σε δύο γραμμές θα λύσουμε το «άλυτο» πρόβλημα της πατρίδας μας. Αυτό που δεν μπορούν να εξηγήσουν οι πολιτικοί που κυβέρνησαν αυτή την χώρα επί σαράντα συναπτά χρόνια.

Τάκιτος Πόπλιος Κορνήλιος (ένας από τους μεγαλύτερους ιστορικούς της αρχαίας Ρώμης): Όσο πιο διεφθαρμένο είναι το κράτος, τόσο περισσότεροι νόμοι υπάρχουν.

Ειρήνη Γιανναδάκη (Πρόεδρος της Ένωσης Διοικητικών Δικαστών): Στις ΗΠΑ τα τελευταία 250 χρόνια υπήρξαν μόνο 10 φορολογικοί νόμοι, ενώ στην Ελλάδα την τελευταία 40ετία ψηφίστηκαν...
250 φορολογικά νομοθετήματα, μαζί με άλλους 4.000 νόμους και 115.000 υπουργικές αποφάσεις.

Μάλιστα, στην ομιλία της στη γενική συνέλευση των διοικητικών δικαστών η κυρία Γιανναδάκη επισήμανε ακόμη ότι κατά τους τελευταίους 30 μήνες ψηφίστηκαν 6 καθαρά φορολογικοί νόμοι με 177 άρθρα και άλλοι 17 όπου συμπεριλήφθηκαν 71 νέες φορολογικές διατάξεις, για τις οποίες εκδόθηκαν 111 υπουργικές αποφάσεις και 138 διευκρινιστικές εγκύκλιοι…

Όποιος διαβάζει αυτά τα στοιχεία πρέπει με αναρωτιέται πρωτίστως γιατί τα «βάζουμε» με τους ξένους, με τους δανειστές, με οποιονδήποτε άλλο πέρα από τον εαυτό μας…  Οι ξένοι είναι ξένοι…  Εκείνοι κάνουν ότι είναι προς το συμφέρον τους, κοιτούν το συμφέρον των χωρών τους.  Και αν δεν ξεπερνούν τα όρια καλά κάνουν.  Το θέμα είναι «εμείς», οι Έλληνες τι κάνουμε;

Το θλιβερό είναι ότι ενώ ως Έλληνες πρέπει να γνωρίζουμε καλύτερα από όλους την πηγή των κακών, γιατί και οι πρόγονοι μας έχουν μιλήσει για όλα αυτά τα θέματα, και δυστυχώς δείχνουμε ότι τα αγνοούμε παντελώς… Για παράδειγμα, Η πλουτοκρατία ήτο, είναι και θα είναι ο μόνιμος άρχων του κόσμου, ο διαρκής Αντίχριστος. Αύτη γεννά την αδικίαν, αύτη τρέφει την κακουργίαν, αύτη φθείρη σώματα και ψυχάς (Αλέξανδρος Παπαδιαμάντης)…

Μέχρι σήμερα ξέραμε ότι η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ δεν θα έβλεπε ευρώ στα ταμεία της χώρας από τους δανειστές αν δεν συμμορφωνόταν πλήρως προς τις υποδείξεις του κ. Σόιμπλε.  Στην συνέντευξη του όμως στους σημερινούς Financial Times ο αντιπαθής κ. Ντάισελμπλουμ ανοίγει ένα πολύ μεγάλο παράθυρο για να προχωρήσουν οι θεσμοί σε μια «πρώτη» εκταμίευση από τα 7,2 διs. ευρώ που απομένουν στην Ελλάδα από το δάνειο των 172 δισ. Ευρώ…  Με λίγα λόγια δεν θα αφήσουν να υπάρξει πιστωτικό γεγονός αν και η Ελληνική κυβέρνηση από την πλευρά της δείξει κάποια πρόοδο.

Συγκεκριμένα ο κύριος Ντάισελμπλουμ είπε ότι: «Το μήνυμα μου στην Ελλάδα είναι: προσπαθήστε να ξεκινήστε το πρόγραμμα ακόμα και πριν ολοκληρωθεί όλη η επαναδιαπραγμάτευση.  Υπάρχουν στοιχεία τα οποία μπορούν να μπουν μπροστά από σήμερα. Αν το κάνετε αυτό, τότε κάποια στιγμή το Μάρτιο, μπορεί να γίνει η πρώτη εκταμίευση. Αλλά αυτό προϋποθέτει να σημειωθεί πρόοδος και όχι μόνο καλές προθέσεις»…

Και εδώ είναι η ευκαιρία της κυβέρνησης του κ. Τσίπρα.  Με ένα σμπάρο δύο τρυγόνια.  Γιατί μπορεί να αρχίσει το μεταρρυθμιστικό του έργο από την διαφθορά, την μεγάλη φοροδιαφυγή, την πολυνομία και πάει λέγοντας.  Έτσι και θα αρχίσει να κτυπά πλέον στην ρίζα του το κακό στην Ελλάδα και θα ικανοποιήσει και τους δανειστές… Και για την ακρίβεια θα κτυπήσει και τρίτο τρυγόνι ο πρωθυπουργός, γιατί πλέον θα δει στην πράξη ο Ελληνικός λαός ότι κάτι αλλάζει. Όχι άλλα λόγια!

Βεβαίως ο κ. Βαρουφάκης πολύ ορθώς δήλωσε σε συνέντευξη του νωρίτερα σήμερα για την δόση ότι «δεν θα την πάρουμε αν το αντίτιμο είναι η συνέχεια της σκοτοδίνης που ζούμε τόσα χρόνια. Θα μπορούσαμε να τα έχουμε πάρει ήδη αλλά δεν το κάναμε. Αν μου ζητούν να συνεχίσω τα έργα της λιτότητας δεν θα το κάνω γιατί το δόγμα Παπακωνσταντίνου "νυν υπερ πάντων η επόμενη δόση" έχει τελειώσει».  Στην συνέχεια δε τόνισε ότι: «Την συμφωνία δεν την κάναμε για αυτό (για να πάρουμε την δόση) αλλά για να μας δοθεί μια πίστωση χρόνου για να διαπραγματευθούμε μια μελλοντική συμφωνία που θα βάλει την Ελλάδα στο μονοπάτι της ανάπτυξης.  Στόχος είναι να εξασφαλίσουμε την ομαλή ροή των φορολογικών εσόδων και την ρύθμιση των ληξιπρόθεσμων οφειλών»….

Στόχος, λέει ο κύριος Βαρουφάκης, είναι να εξασφαλίσουμε την ομαλή ροή των φορολογικών εσόδων…  Αλλά για ποια ροή μιλάμε όταν τα φορολογικά έσοδα προέρχονται μόνον από τους «αφυδατωμένους»;  Δηλαδή από μισθωτούς και συνταξιούχους…  Είναι δυνατόν να διαβάζει κανείς στο πρωτοσέλιδο του “ereportaz.gr” σήμερα που τιτλοφορείται «Επιχείρηση πτωχοί… πετρελαιάδες» ότι οι «εξεταζόμενες εταιρίες πετρελαιοειδών (το άρθρο βασίζεται σε Έκθεση του ΙΟΒΕ)) είχαν συνολικό ετήσιο κύκλο εργασιών 12,5 δισεκατομμύρια ευρώ και αποκόμισαν μικτά κέρδη 400 εκατομμύρια €, γεγονός που μεταφράζεται σε 3,2% μικτό κέρδος!!!  Θαύμα, θαύμα…

Και επειδή τα θαύματα συνεχίζονται σε αυτό τον τόπο, ειδικά αυτά που αφορούν το τι συνεισφέρουν στα δημόσια ταμεία οι μεγάλες επιχειρήσεις διαβάστε και αυτό:  Σύμφωνα με τους αριθμούς της Έκθεσης του ΙΟΒΕ για το 2012 οι φόροι που κατέληξαν στα κρατικά ταμεία από τον συγκεκριμένο κλάδο ανέρχονται στα… 13 εκατ. ευρώ, δηλαδή 0,1% επί του συνολικού τζίρου!  Δηλαδή μερικά μπιτόνια πετρέλαιο!!!  Τι να πει τώρα κανείς;

Μετά μας ενοχλούν δημοσιεύματα όπως αυτό του Business Insider.  Έχει άδικο ο δημοσιογράφος Γουλφ Ρίχτερ που προτείνει στους Έλληνες να ακολουθήσουν την εξής συνταγή επιτυχίας για έξοδο από την κρίση: Να επαναπατρίσουν τα χρήματά τους από το εξωτερικό, να πληρώσουν τους φόρους τους  ακόμη και αναδρομικά, να πουλήσουν τα σπίτια που κατέχουν σε ξένες χώρες, να επενδύσουν σε ελληνικά προϊόντα και να αγοράσουν μαζικά 100ετή ομόλογα του Δημοσίου με απόδοση 2%...

Και αν δεν θέλουν να αγοράσουν 100ετή ομόλογα με 2% απόδοση, όπως προτείνει ο κ. Ρίχτερ, τότε το λιγότερο που μπορούν να κάνουμε ως λαός είναι να επιστρέψουν τα χρήματα τους από το εξωτερικό όσοι τα έχουν βγάλει έξω, να πληρώσουν φόρους όσοι δεν πληρώνουν, να αγοράσουν Ελληνικά προϊόντα, σπίτια… Δηλαδή μας ενοχλεί το ότι τα γράφει αυτά με μια δόση ειρωνείας, λέει, ο κ. Ρίχτερ αλλά δεν μας ενοχλεί το ότι όλα αυτά τα κάνουν συμΠΑΤΡΙΩΤΕΣ μας που αγωνιούν και μάχονται για το καλό της χώρας, αλλά με την τσέπη τους εξασφαλισμένη στο εξωτερικό; Άσε που συγκαταλέγονται σε αυτούς και κάποιοι βουλευτές…. Ωραίοι Έλληνες γίναμε… Ή μας έκαναν έτσι για να δικαιολογούν τα δικά τους αδικαιολόγητα οι σάπιοι πολιτικοί μας και οι ολιγάρχες…
 
 
http://greki-gr.blogspot.gr/2015/03/blog-post_46.html

Ἡ μικροτεχνολογία στὴν Μυκηναϊκὴ περίοδο.

Οἱ ἀρχαιολόγοι, οἱ χρυσοχόοι καθῶς καὶ ὅλοι οἱ ἀντιλαμβάνοντες τέχνες, ἀναγνωρίζουν στὰ εὑρήματα τῆς μυκηναϊκῆς περιόδου μίαν ἀπερίγραπτο σὲ μέγεθος καὶ σὲ... σύλληψι
τεχνική. Ἀπὸ τὸ πλέον μικρὸ κόσμημα, ἔως τὰ ἀνακτορα, ἤ καὶ τὶς ἁπλὲς κατοικίες, διαπιστώνουμε λεπτομέρειες ποὺ μόνον εἰδικὰ μηχανήματα, γιὰ τὰ δικά μας δεδομένα, θὰ μποροῦσαν νὰ ἐποδόσουν. Τί συνέβῃ; Τά διέθεταν; Καί ποῦ εἶναι σήμερα; Γιατί δέν βλέπουμε τά ἴχνη τους; Δέν ὑπάρχουν ἤ ἀδυνατοῦμε νά τά ἀναγνωρίσουμε, λόγῳ τῆς διαφορετικῆς μας ὀπτικῆς;

H ανάπτυξη της μικροτεχνολογίας κατά τη Μυκηναϊκή περίοδο έφτασε σε τέτοιο βαθμό, ώστε να αποτυπώνονται σύμβολα σε επιφάνειες μεγέθους φακής.

Δείτε χαραγμένα σύμβολα της Γραμμικής Β σε ένα χάλκινο μικρό ταυροειδές ειδώλιο, που φυλάσσεται στο Αρχαιολογικό Μουσείο του Ηρακλείου και τοποθετείται χρονικά στη Μυκηναϊκή περίοδο.

Ερώτηση: πώς τα καταφερναν οι πρόγονοι μας; Έχει και στον τάφο της Βεργίνας. Είχαν μεγεθυντικούς φακούς; Κάτω οι διαστάσεις είναι όσο η φακή.
περιοδικὸ ἀναζήτησις
Ξέρετε τί πιστεύω;
Ὅλα εἶναι ἐδῶ… Ἀκόμη ἴσως καὶ κάποιες εἰδικὲς τεχνικές, ποὺ σήμερα δὲν ἀντιλαμβανόμαστε.
Τὸ μόνον ποὺ χρειάζεται εἶναι νὰ τὰ δοῦμε. Ἐὰν φυσικὰ μποροῦμε!
 
http://ksipnistere.blogspot.gr/2015/03/blog-post_98.html

Τι θέλουν οι Τούρκοι με τη ΝΟΤΑΜ στο Αιγαίο


Του Σάββα Καλεντερίδη
Μετά από μια δεκαπενταετή περίοδο σχετικής νηνεμίας στο Αιγαίο, οι Τούρκοι επανέρχονται με μια εξαιρετικά προκλητική κίνηση και δεσμεύουν την καρδιά του Αιγαίου για ολόκληρο το 2015, προκαλώντας σοκ στην κυβέρνηση αλλά και στην ελληνική κοινωνία.

Δεν θα αναλύσουμε τις επιπτώσεις της τουρκικής ΝΟΤΑΜ ούτε θα προβούμε σε προτάσεις για το πώς θα πρέπει να αντιμετωπιστεί η τουρκική προκλητικότητα, με δεδομένο ότι αυτή έρχεται ως απάντηση σε κάποιες ενέργειες της ελληνικής πλευράς, στις οποίες δεν θέλουμε να αναφερθούμε προς το παρόν.

Στο σημείωμά μας αυτό θα προσπαθήσουμε να περιγράψουμε την κατάσταση που επικρατεί στην ευρύτερη περιοχή και πώς αυτή μπορεί να επηρεάσει την εξέλιξη της επαπειλούμενης κρίσης στο Αιγαίο, με δεδομένες τις μεσοπρόθεσμες αλλά και τις βαθύτερες επιδιώξεις της Άγκυρας.
Το σκηνικό που έχει στηθεί στην Ανατολική Μεσόγειο σχετικά με την εκμετάλλευση των ενεργειακών πόρων στηρίζεται στο Διεθνές Δίκαιο, με βάση το οποίο έχουν οριοθετήσει την ΑΟΖ η Κύπρος με Αίγυπτο, Ισραήλ και Λίβανο, ενώ επίσης το Διεθνές Δίκαιο πρυτανεύει στις διαδικασίες παραχώρησης οικοπέδων σε διεθνείς ενεργειακούς γίγαντες, για εκμετάλλευση των κοιτασμάτων.

Η Τουρκία προσπάθησε να εκτρέψει την πορεία των εξελίξεων αυτών χρησιμοποιώντας άλλοτε τη διπλωματία, άλλοτε το χρήμα και άλλοτε τις ανοιχτές απειλές εναντίον σχετιζομένων κρατών και εταιρειών.

Δεν πέτυχε τίποτα, καταφεύγοντας στο... «Μπαρμπαρός», με το οποίο επίσης δεν επιτυγχάνει τίποτα, αφού οι εταιρείες είναι εκεί και συνεχίζουν την εκμετάλλευση (Noble Energy) και τις έρευνες (ΕΝΙ, TOTAL).

Επίσης, η Τουρκία βλέπει να δημιουργούνται αρνητικές συνθήκες για τα συμφέροντα και τις γεωπολιτικές της επιδιώξεις με την προσέγγιση Κύπρου-Αιγύπτου-Ελλάδας και Κύπρου-Ελλάδας-Ισραήλ, καθώς και με την ανοχή που δείχνει η Λιβύη στην κίνηση της Ελλάδας να προκηρύξει διεθνή διαγωνισμό για τα οικόπεδα νοτίως της Κρήτης, έναν διαγωνισμό που σπεύδει να αμφισβητήσει και να ακυρώσει ο Παναγιώτης Λαφαζάνης, προφανώς γιατί δεν είναι ενημερωμένος σωστά και διεξοδικά για το θέμα.

Βλέποντας όλα αυτά, η Τουρκία έχει θέσει ως στρατηγικό της στόχο την εκτροπή του χρονοδιαγράμματος και του ρου των εξελίξεων στην περιοχή της Αν. Μεσογείου και νοτίως της Κρήτης, με κεντρική της επιδίωξη να συμπεριλάβει και τον εαυτό της στη διαδικασία της εκμετάλλευσης των ενεργειακών αποθεμάτων που βρίσκονται στην εν λόγω περιοχή.

Και επειδή δεν μπορεί να πιέσει άλλο την Κύπρο, λόγω του ότι εμπλέκονται μέσω των εταιρειών τους ΗΠΑ, Ιταλία, Γαλλία, Ισραήλ, Αίγυπτος, Κορέα και ενδεχομένως, στο αμέσως προσεχές μέλλον, η Ρωσία, μετά τον αναμενόμενο τρίτο γύρο για την παραχώρηση οικοπέδων της κυπριακής ΑΟΖ, ούτε μπορεί να στρατικοποιήσει εκεί την κρίση, η Τουρκία άρπαξε στην κυριολεξία την ευκαιρία που της δόθηκε στο εκ των πραγμάτων «εύφλεκτο» Αιγαίο.

Εμείς απλώς να επισημάνουμε ότι με αφορμή τη συγκεκριμένη υπόθεση υπάρχει κίνδυνος να εξελιχθεί μια κρίση που θα δώσει τη δυνατότητα στην Άγκυρα να ασκήσει πίεση στην παραπαίουσα και αποδυναμωμένη διεθνώς, εσχάτως (και λόγω των χειρισμών του διδύμου Τσίπρα-Βαρουφάκη) Ελλάδα, για να πιέσει κι αυτή με τη σειρά της την Κύπρο να υποχωρήσει και να πετύχει έτσι η Άγκυρα το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Οι καταστροφικοί χειρισμοί πέρα από κάθε πολιτική και διπλωματική δεοντολογία στην Ευρώπη, και απόψεις όπως «θα το ρισκάρουμε με την Τουρκία», μπορούν να οδηγήσουν τη χώρα σε εθνική καταστροφή!
 
Για όσους αναρωτιούνται για το ρόλο των ΗΠΑ,* ίσως αν συνέβαινε αυτό θα ήταν πιο εύκολα διαχειρίσιμο, αν δηλαδή εντοπιζόταν εμπλοκή της Ουάσινγκτον. Όμως, κατά την άποψή μας, η Τουρκία τη φορά αυτή, εν αντιθέσει με όλες τις προηγούμενες κρίσεις στο Αιγαίο, αρπάζει την ευκαιρία που της δόθηκε και κινείται αυτοβούλως, με στόχο να εξυπηρετήσει τα ενεργειακά συμφέροντα που προαναφέραμε, ενώ, όσον αφορά τους βαθύτερους στόχους, ανανεώνει τις υποθήκες της στο Αιγαίο, από το οποίο, να μην ξεχνάμε, θέλει το μισό, χωρίς να μας χαρίζει το υπόλοιπο.

Η Άγκυρα, όταν είδε τις ΗΠΑ να αλλάζουν πολιτική και να μην επιμένουν στην ανατροπή του Άσαντ, λόγω εμπλοκής της Ρωσίας, της Κίνας και του Ιράν, υποστήριξε ανοιχτά και ερήμην της Ουάσινγκτον πρώτα την Αλ Νούσρα - Αλ Κάιντα και μετά το λεγόμενο Ισλαμικό Κράτος (ΙΚ), στη Συρία.

Τους τελευταίους μήνες οι ΗΠΑ είναι σε σκληρές διαπραγματεύσεις με την Τουρκία, για να την πείσουν να λάβει μέρος στον πόλεμο εναντίον του ΙΚ. Οι διαπραγματεύσεις φαίνεται ότι έχουν τελεσφορήσει, με την Άγκυρα να έχει πειστεί να συμμετέχει ενεργά στον πόλεμο εναντίον του ΙΚ και στην επικείμενη επιχείρηση απελευθέρωσης της Μοσούλης.


Αυτή η μεγάλη παραχώρηση, που συνιστά σοβαρό πολιτικό και διπλωματικό κεφάλαιο, σε συνδυασμό με την πορεία των εξελίξεων στην Αν. Μεσόγειο - Λιβυκό Πέλαγος - Λιβύη, είναι που ώθησαν την Άγκυρα να εκμεταλλευτεί την ευκαιρία που της δόθηκε και να προβεί στην προκλητική δέσμευση του μισού Αιγαίου, δημιουργώντας σοβαρότατο πρόβλημα στην πατρίδα μας.

Το είπαμε και στην αρχή, δεν θα κάνουμε προτάσεις για την αντιμετώπιση της κρίσης αυτής. Απλώς να υπενθυμίσουμε σε όσους χειρίζονται τις τύχες της χώρας, ότι η πατρίδα μας χρειάζεται συμμάχους και ότι θα πρέπει να αντιληφθούν ότι ανεύθυνοι και καταστροφικοί χειρισμοί πέρα από κάθε πολιτική και διπλωματική δεοντολογία στο Αιγαίο και στην Ευρώπη, και απόψεις όπως «θα το ρισκάρουμε με την Τουρκία», μπορούν να οδηγήσουν τη χώρα σε εθνική καταστροφή!

*Επειδή ίσως να υπάρχουν και ορισμένοι που αναζητούν ίχνη του Σόιμπλε στη στάση της Τουρκίας, για να πιεστεί η κυβέρνηση Τσίπρα, καλό είναι να προσγειωθούν στη σκληρή πραγματικότητα και να εισέλθουν επιτέλους στο πεδίο της εθνικής ευθύνης και υπευθυνότητας.



pontos- 
http://eleftheriskepsii.blogspot.gr/2015/03/blog-post_79.html

Επιστολή απόγνωσης για το ζήτημα της λαθρομετανάστευσης

Επιστολή απόγνωσης για το ζήτημα της λαθρομετανάστευσης

Επιστολή για το τεράστιο πρόβλημα που αντιμετωπίζουν με την λαθρομετανάστευση  απέστειλα οι  κάτοικοι και επαγγελματίες του 6ου Δημοτικού Διαμερίσματος.
 

Η περιοχή μας (6ο δημοτικό διαμέρισμα) και γενικότερα το κέντρο της Αθήνας έχει μετατραπεί εδώ και χρόνια σε καταυλισμό λαθρομεταναστών, ουσιαστικά σε «Ανοιχτά Κέντρα Φιλοξενίας». Τον τελευταίο δε χρόνο και σε καταυλισμό προσφύγων, φυσικά πάντα και με την ευγενή αρωγή του ανύπαρκτου Δημάρχου Αθηναίων και των πάντα πρόθυμων με το αζημίωτο ΜΚΟ. Γιατί ΠΑΛΙ στην Αθήνα;;;;; Ζητήσατε να βρεθούν χώροι στο Χαλάνδρι, την Φιλοθέη, το Ψυχικό, την Πολιτεία, τα Βριλήσσια, σε άλλες πόλεις, σε άλλους νομούς!!!!

Κλείνετε τα κέντρα κράτησης και προχωράτε σε σφράγιση της Αμυγδαλέζας. Αποφασίσατε να εφαρμόσετε την λεγόμενη «εποπτευόμενη ελευθερία». Αυτοί οι άνθρωποι που μπήκαν ΠΑΡΑΝΟΜΑ στη χώρα, λέτε, θα γνωρίζουν οι Αρχές πού βρίσκονται!!!! Δεν θα βγουν, λέτε, χωρίς διεύθυνση και χωρίς περιοριστικούς όρους. Κι αν δεν εμφανιστούν;;;; Πού θα τους βρείτε;;;; Ποιό είναι το σχέδιο της ΕΛΑΣ για να τους βρει σε μια τέτοια περίπτωση;;; Ερώτηση: Πόσοι από τους λαθρομετανάστες έχουν βρεθεί και συλληφθεί αφότου έληξε η προθεσμία οικειοθελούς αποχώρησης των 30 ημερών; Όλοι γνωρίζουμε πολύ καλά ότι θα εξαφανισθούν, αφού πρώτα αποτελέσουν τα καλύτερα θύματα ή τους καλύτερους συνεργάτες της κάθε μαφίας.
Τολμάτε να θέτετε την ζωή μας πάλι σε κίνδυνο;
Τολμάτε να μας υποβαθμίζετε κι άλλο στο όνομα μιας δήθεν προοδευτικότητας πάντα εις βάρος μας;
Τολμάτε να καταστρέφετε κι άλλο το κέντρο της πόλης;
Πολιτική σε αυτόν τον τόπο χαράσσουν οι ΜΚΟ και οι ιδεοληψίες;
Καταπατάτε συνεχώς τα συνταγματικά μας δικαιώματα στο όνομα μίας δήθεν αλληλεγγύης και μας διώκετε από τα σπίτια μας με την βία. Μόνο ως βιασμός και ως κατάληψη κι εποικισμός μπορεί να περιγραφεί αυτό που συμβαίνει στο 6ο διαμέρισμα τα τελευταία χρόνια. (Σημ: Είχατε παραδεχθεί τα παραπάνω στις κατ’ ιδίαν συζητήσεις μας).
Δεν καταλαβαίνετε ότι διευκολύνετε την διακίνηση λαθρομεταναστών;;;;;; Δεν καταλαβαίνετε ότι προσελκύετε αντί ν’ αποτρέπετε;;;; Έχετε αποφασίσει να μετατρέψετε την Ελλάδα σε μια χώρα λαθρομεταναστών και προσφύγων;;;; Ασπάζεστε προφανώς, για να βρίσκεστε στην ίδια κυβέρνηση, την πολιτική των «ανοιχτών συνόρων» της κυρίας Χριστοδουλοπούλου (Σημ: Άλλα λέγατε στις κατ’ ιδίαν συζητήσεις μας)
Η ΑΝΕΞΟΔΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΜΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΑΠΟΔΕΚΤΗ κύριε καθηγητά!
Οι απαράδεκτες αποφάσεις σας καταπατούν την νομοθεσία, το Σύνταγμα και πάνω από όλα τις ζωές μας. Άνθρωποι είμαστε και εμείς. Δικαιώματα έχουμε και εμείς.
ΔΕΝ ΘΑ ΦΤΙΑΞΕΤΕ ΑΜΥΓΔΑΛΕΖΕΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΜΑΦΙΕΣ.
ΝΤΡΟΠΗ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!
Λέτε ότι καταπατάται η νομοθεσία με την παραμονή τους στα κέντρα κράτησης. Δεν καταπατάται η νομοθεσία η οποία προβλέπει την παράταση της κράτησης εφόσον δεν έχει κατατεθεί αίτημα ασύλου και οι συγκεκριμένοι δεν συνεργάζονται με τις αρχές (π.χ. δεν λένε από πού είναι);;;;;;
Θα τους βρείτε, λέτε, δικαίωμα εργασίας, με 6μηνη αναβολή απέλασης. «Η ελληνική γη χρειάζεται χέρια. Γιατί να έχουμε Μανωλάδες;» αναρωτηθήκατε. Τί μας λέτε;;; Στους Έλληνες θα βρείτε εργασία, μιας και σημαία της κυβέρνησης στην οποία συμμετέχετε, είναι η ανθρωπιστική κρίση;;;;

…………………..
ΥΓ.
Τοποθέτηση του βουλευτή της ΔΗΜΑΡ Καθηγητή Γιάννη Πανούση στην Ολομέλεια της Βουλής στο σχέδιο νόμου του Υπουργείου Εσωτερικών: «Κώδικας Μετανάστευσης και Κοινωνικής Ένταξης». 18.3.2014: «Τί εννοούμε προσαρμογή; Κατά τη γνώμη μας εννοούμε κοινή προσαρμογή, δηλαδή αυτοί θα προσαρμοστούν σε εμάς αλλά κι εμείς θα προσαρμοστούμε στο δικό τους πολιτισμό και τις δικές τους κοινωνικές αντιλήψεις»
Τί μας λέτε;;;; (Σημ: Άλλα λέγατε στις κατ’ ιδίαν συζητήσεις με φορείς κατοίκων και επαγγελματιών). Θα γυρίσουμε τον πολιτισμό και τις κοινωνικές αξίες μας 500 και βάλε χρόνια πίσω για να «προσαρμοστούμε»;;;;
Κάτοικοι & Επαγγελματίες 6ου Δ.Δ.
 



hellasforce.com
http://lithosfotos.blogspot.gr/2015/03/blog-post_41.html

Εφημερίδες, τηλεόραση και ραδιόφωνο:Ο κόσμος δεν μας πιστεύει…

Δεν είμαστε παντού τελευταίοι στην Ευρώπη, ελπίζοντας στην… ελεημοσύνη τους, όπως μας κατηγορούν μόνιμα ο κ. Σόιμπλε και οι κολλητοί του στην ΕΕ. Είμαστε πρώτοι στην αποδοκιμασία των ΜΜΕ (εφημερίδες, τηλεόραση και ραδιόφωνο).

Στην έρευνα που έκανε τον Νοέμβριο το Ευρωβαρόμετρο καταγράφεται η έλλειψη εμπιστοσύνης των Ελλήνων στον Τύπο, στην τηλεόραση και στο ραδιόφωνο σε σχέση...
με τους πολίτες των άλλων χωρών της ΕΕ, ενώ εμπιστεύονται το διαδίκτυο περισσότερο απ’ ό,τι στις άλλες χώρες.
Πιο συγκεκριμένα, το ποσοστό δυσπιστίας για την τηλεόραση είναι  79%,  όταν ο ευρωπαϊκός μέσος όρος είναι 45%! Στις εφημερίδες – περιοδικά (γραπτός Τύπος) η αποδοκιμασία φθάνει στο  67%  έναντι 49% που είναι ο μέρος όρος στην ΕΕ. Στο ραδιόφωνο η δυσπιστία είναι πιο χαμηλά. Μετρήθηκε στο  59%  έναντι 33% του ευρωπαϊκού μέσου όρου.
Αντίθετα, το διαδίκτυο το εμπιστεύονται περισσότερο οι Έλληνες από τους άλλους Ευρωπαίους. Το ποσοστό είναι 46%  έναντι 36% που είναι ο ευρωπαϊκός μέσος όρος.
Και κάτι ακόμη: Τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης συγκεντρώνουν τη δυσπιστία των Ελλήνων σε ποσοστό <Β> 46%  έναντι 54% του μ.ό. της ΕΕ.
Από typologies
http://greki-gr.blogspot.gr/2015/03/blog-post_17.html

Δήλωση-βόμβα: Οι Έλληνες δεν χρωστάνε τίποτα-Το χρέος είναι απάτη

Ἡ Ἑλλάδα στό ἐκτελεστικό ἀπόσπασμα, παραθέτουμε στοιχεῖα καί τά ἒγγραφα τοῦ νέου ἐγκλήματος, εἰς βάρος τοῦ Ἑλλήνικοῦ λαοῦ!

ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΩΣ ΧΡΕΟΣ (μέρος 1ο/5)
http://cornel.capitalblogs.gr/showArticle.asp?id=32216&blid=95
http://cornel.capitalblogs.gr/showArticle.asp?id=32359&blid=95
http://cornel.capitalblogs.gr/showArticle.asp?id=32659&blid=95
http://cornel.capitalblogs.gr/showArticle.asp?id=32734&blid=95
http://cornel.capitalblogs.gr/showArticle.asp?id=32916&blid=95
ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΩΣ ΧΡΕΟΣ (μέρος 1ο/5)
https://www.youtube.com/watch?v=YF2Hxk12SNw
https://www.youtube.com/watch?v=EYTf0P7r2iQ
https://www.youtube.com/watch?v=v9xQMZdGjc8
https://www.youtube.com/watch?v=gowdorVy7FU
https://www.youtube.com/watch?v=IO3D88h-C3s
https://www.youtube.com/watch?v=8Fm5NSeVPog
https://www.youtube.com/watch?v=P8fDLyXXUxM
Ο Lyndon LaRouche είναι Αμερικανός πολιτικός ακτιβιστής και ιδρυτής του κινήματος LaRouche, ο οποίος μέσα στο άρθρο του αναπτύσσει την άποψη ότι το χρέος της Ελλάδας είναι πλασματικό.
"Το ελληνικό χρέος δεν είναι ως επί το πλείστον ελληνικό χρέος. Το χρέος το οποίο η Γερμανία και άλλες χώρες απαιτούν να πληρώνεται αφορούν χρήματα που οι Έλληνες δεν πήραν! Έτσι, οι Έλληνες δεν οφείλουν αυτά τα χρήματα. Πρόκειται για απάτη, γιατί οι Έλληνες δεν επιβαρύνονται με το χρέος".
Lyndon LaRouche
Αυτό που πρέπει να γνωρίζουν οι Αμερικανοί για την Ελλάδα και "το χρέος της" είναι πως η νέα ελληνική κυβέρνηση ζητά από την Ευρωπαϊκή Ένωση να σταματήσει να τη διοικεί μέσω Wall Street-Λονδίνου και να κάνει δυνατή την οικονομική ανάπτυξη και πάλι στην Ευρώπη. Αν αυτό δεν συμβεί, η επιδείνωση και τελικά η πτώχευση του συνόλου του υπερατλαντικού τραπεζικού συστήματος θα συνεχιστεί, όπως και οι αντιπαραθέσεις με τις μεγάλες δυνάμεις της Ρωσίας και της Κίνας… Και η απειλή του Παγκοσμίου Πολέμου θα γίνει πραγματικότητα…
Η υπόλοιπη Ευρώπη, μέχρι στιγμής, αρνείται να κλείσει η αισχροκερδής Wall Street αισχροκέρδειας και ο υπουργός Οικονομικών των ΗΠΑ, Jack Lew υποστηρίζει την άρνηση, μεταξύ άλλων και με απειλητικά τηλεφωνήματα προς τον Έλληνα Υπουργό Οικονομικών, Γιάννη Βαρουφάκη.
Τι απαιτούν Ομπάμα, Μέρκελ και λοιποί εξουσιαστές να κάνει η Ελλάδα, αντί για τερματισμό αυτής της πανευρωπαϊκής απάτης από τις τράπεζες; Θέλουν να… τρέξει ένα δημοσιονομικό πλεόνασμα ύψους 4,5% της ετήσιας οικονομίας της, αποκλειστικά και μόνο για να πληρώσει το "ελληνικό χρέος". Γνωρίζετε τι θα σήμαινε αυτό αν προωθούνταν ως λύση για τις Ηνωμένες Πολιτείες; Να… τρέξουν ένα φορολογικό πλεόνασμα 750 δισεκατομμυρίων δολαρίων το χρόνο, προκειμένουν η κυβέρνηση να πληρώσει το χρέος της. Δεν θα ακούσετε τον Ομπάμα ή τον υποτακτικό του, Lew να μπαίνουν σε αυτή τη διαδικασία… Γιατί; ΕΙΝΑΙ ΑΔΥΝΑΤΟ ΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΕΊ…
Το "ελληνικό χρέος" είναι μια απάτη ίδια με τη διάσωση TARP εδώ στις ΗΠΑ. Γίνεται εκτύπωση των $ 4 τρισεκατομμυρίων σε νέα κεφάλαια για να καλύψουν τα χρέη της Wall Street. Και δράστες είναι οι ίδιες οι συστημικές τράπεζες.
Στις Ηνωμένες Πολιτείες, οι μεγάλες τράπεζες πήραν τα εκατομμύρια και τα μετέτρεψαν σε τοξικά χρεόγραφα που ανατίναξαν το χρηματοπιστωτικό σύστημα και το σύνολο της οικονομίας το 2008. Η κυβέρνηση τους γλίτωσε την ίδια ώρα που το βιοτικό επίπεδο των πολιτών βυθίστηκε.
Στην Ευρώπη, οι τράπεζες αγόρασαν τα χρεόγραφα ενυπόθηκων δανείων από τις τράπεζες των ΗΠΑ. Ταυτόχρονα έκαναν εκατομμύρια unrepayable subprime δάνεια των δικών τους – όχι μόνο για τους ιδιοκτήτες σπιτιού, αλλά και για τις κυβερνήσεις, χωρίς τα μέσα για να τα εξοφλήσουν, όπως εκείνες της Ελλάδας, της Ιρλανδίας, της Πορτογαλίας, της Ουγγαρίας και άλλων.
Μεγάλες τράπεζες της Wall Street είχαν εμπλακεί, ιδίως η Goldman Sachs, η οποία δημιούργησε τα «μαγικά» παράγωγα: Το «Πάρτε ένα τραπεζικό δάνειο για την Ελλάδα», το κάνουν να μοιάζει με ένα απλό «νόμισμα ανταλλαγής» και όχι ένα χρέος – αλλά δέκα χρόνια αργότερα το μετατρέπουν σε ένα πολύ μεγαλύτερο χρέος.
Η κρίση χρέους στις μεγάλες ευρωπαϊκές τράπεζες ξέσπασε το 2009, ένα χρόνο αργότερα από την κρίση που σημειώθηκε στο αμερικανικό τραπεζικό σύστημα.
Τότε οι ευρωπαϊκές κυβερνήσεις, οι οποίες ήταν εξίσου υπερχρεωμένες, δημιούργησαν το Ευρωπαϊκό Ταμείο Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας (EFSF), το αντίστοιχο δηλαδή TARP (Troubled Asset Relief Program), ύψους 1 τρισ. δολαρίων. Διέσωσαν τους τραπεζικούς κολοσσούς, με τη συμμετοχή του ΔΝΤ, χρησιμοποιώντας "μόνο" τα 600 δισ. για να πληρώσουν τα ανεξόφλητα χρέη των κυβερνήσεων. Τα 275 δισ. δολάρια καταβλήθηκαν για την αποπληρωμή του "ελληνικού χρέους".
Αυτή η τεράστια τραπεζική διάσωση εγκρίθηκε από την ελληνική, την ιρλανδική και άλλες κυβερνήσεις και πέρασε κατευθείαν στις τράπεζες που υπήρξαν οι subprime δανειστές τους.
"Πρέπει να τονίσουμε ότι αυτό το γεγονός είναι πρωταρχικής σημασίας για τις ΗΠΑ. Μπορεί να βυθιστεί η Wall Street εξαιτίας του. Αν υποβαθμιστεί η ελληνική απάτη, θα ξεκινήσει μια αλυσιδωτή αντίδραση του διεθνούς υπερατλαντικού συστήματος, όπως το σύστημα της Wall Street, το βρετανικό κ.α. Σε αυτούς τους ανθρώπους οφείλεται το χρέος και όχι στους Έλληνες"~ Lyndon LaRouche
Η απάτη με το ελληνικό χρέος είναι κλασικό κόλπο. Το 2009 το χρέος στην Ελλάδα ήταν 300 δισ. δολάρια. Στη συνέχεια, η χώρα έλαβε δύο τεράστια πακέτα διάσωσης για το 2010 και το 2012, περίπου 140 δισεκατομμύρια δολάρια το καθένα. Λιγότερο από το 10% των εν λόγω 275 δισεκατομμυρίων δολαρίων έμεινε στην Ελλάδα και χρησιμοποιήθηκε από την Ελληνική κυβέρνηση. Τουλάχιστον το 90% των χρημάτων αυτών πήγε κατευθείαν και άμεσα στην Deutsche Bank, την HSBC, την JPMorgan Chase, καθώς και στους υπόλοιπους καρχαρίες, ενώ αμοιβαία κεφάλαια αντιστάθμισης κινδύνου δόθηκαν στα hedge funds.
Η πρώην υπουργός Εργασίας & Κοινωνικής Ασφάλισης Λούκα Κατσέλη έχει προσκομίσει στοιχεία που αποδεικνύουν ότι στην πραγματικότητα η ελληνική κυβέρνηση έλαβε μόνο το 3% των 275 δισεκατομμυρίων δολαρίων.
Οι μόνες τράπεζες που αναγκάστηκαν να διαγράψουν το "ελληνικό χρέος" ήταν οι ελληνικές. Οι τράπεζες της Νέας Υόρκης και του Λονδίνου διατήρησαν το τοξικό χρέος στο "ενεργητικό" τους, εγγυημένο 100% από την ευρωπαϊκή απάτη διάσωσης.
Όλο αυτό οδήγησε στη χρεοκοπία των ελληνικών τραπεζών, αναγκάζοντας την ελληνική κυβέρνηση να δανειστεί άλλα 50 δισ. δολάρια για να τις διασώσει. Έτσι, αντί να μειώνεται, το ελληνικό χρέος αυξανόταν. Μία απόλυτη απάτη!
Στη συνέχεια, από το 2010 μέχρι και σήμερα, η Ελλάδα, η Ιρλανδία, η Πορτογαλία, κλπ υποχρεώθηκαν να πληρώσουν το "λογαριασμό" για τη διάσωση των τραπεζών σε πανευρωπαϊκό επίπεδο. Επέβαλαν τόσο σκληρά μέτρα λιτότητας που οι πολίτες τους μετανάστευσαν, τα ποσοστά θνησιμότητας αυξήθηκαν, οι γεννήσεις μειώθηκαν και η αιθαλομίχλη έπνιξε τις πόλεις, αφού οι κάτοικοι δεν μπορούσαν πλέον να πληρώσουν για τη θέρμανσή τους.Μετά από πέντε χρόνια "τιμωρίας" και αφού 250 δισ. δολάρια δόθηκαν στις τράπεζες, το χρέος της Ελλάδας από τα 300 αυξήθηκε στα 350 δισ…
ΒΟΜΒΑ ΜΕΓΑΤΟΝΩΝ... ΧΡΕΟΣ ΑΠΑΤΗ... Η ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΧΡΩΣΤΑ ΤΙΠΟΤΑ...1
Καλό και απλουστευμένο σαν παραμυθάκι . . . Κάπως έτσι είναι τα πράγματα, να το δείς απ΄την σκοπιά όπου οι "τράπεζες" είναι ΟΛΙΓΟΠΩΛΙΟ ΟΠΟΥ ΟΛΟΙ "ΕΜΠΙΣΤΕΥΟΝΤΑΙ" ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΩΝ ΠΡΑΞΕΩΝ ΤΟΥΣ και αυτό το ολιγοπωλιο ΞΕΡΕΙ ΚΑΙ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΕΤΑΙ ΜΙΑ ΚΑΤΑΘΕΣΗ->ΔΑΝΕΙΟ ->(ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟ ΔΑΝΕΙΟ) ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΞΗ ΠΟΥ ΘΑ ΔΙΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΚΑΤΑΘΕΣΗ που και αυτη θα γινει ΔΑΝΕΙΟ για καποια αλλη πραξη που θα καταληξει σε αλλη καταθεση κοκ . .. ΑΥΤΟ ΔΙΜΙΟΥΡΓΕΙ ΧΡΗΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΤΙΠΟΤΑ, ΦΕΡΕΙ ΤΟΚΟ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΖΟΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΚΕΡΔΗ ΣΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ.ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΤΕΡΑΣΤΙΑΣ ΔΙΑΦΟΡΑΣ ΚΑΤΑΘΕΤΙΚΩΝ ΜΕ ΔΑΝΕΙΣΤΙΚΩΝ ΕΠΙΤΟΚΙΩΝ.ΦΑΝΤΑΣΟΥ ΤΙΣ "ΤΡΑΠΕΖΕΣ" ΣΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΟΥΣ ΝΑ ΔΑΝΕΙΖΟΥΝ ΕΞΩ ΤΟ 98% ΤΩΝ ΚΑΤΑΘΕΣΕΩΝ, ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΟ ΚΑΤΑΘΕΣΗ->ΔΑΝΕΙΟ->ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΗΜΒΑΙΝΕΙ ΝΑ ΔΑΝΕΙΧΖΟΥΝ 10 ΦΟΡΕΣ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΑΘΕΣΗ, ΠΟΛΛΑΠΛΑΣΙΑΣΕ ΤΟ 10% ΕΠΙΤΟΚΙΟ ΕΠΙ 10 ΦΟΡΕΣ, ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΒΓΑΖΟΥΝ ΤΟ ΠΟΣΟ ΤΟΥ ΔΑΝΕΙΟΥ ΜΕΣΑ ΣΕ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ!!!!
<ΓΙΑΥΤΟ ΜΑΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΑΝ ΤΕΤΟΙΑ ΚΕΡΔΗ, ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΩΜΑ ΟΛΟ ΚΑΤΑΧΡΕΩΜΕΝΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΥΝ ΜΕΣΩ ΟΛΩΝ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΚΛΕΦΤΡΟ-ΝΟΜΟΘΕΤΗΜΑΤΩΝ ΠΟΥ ΒΓΑΖΟΥΝ>
ΜΕΓΑΛΕΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΝ Κ.ΛΑΜΠΡΑΚΗ ΓΙΑ ΤΑ SWAPS-Ἡ Ἑλλάδα στό ἐκτελεστικό ἀπόσπασμα, παραθέτουμε στοιχεῖα καί τά ἒγγραφα τοῦ νέου ἐγκλήματος, εἰς βάρος τοῦ Ἑλλήνικοῦ λαοῦ!
Τα ξέμπαρκα που καίνε Νο 1....(ακαταλληλο για τραπεζιτες)
Τα 51 ξέμπαρκα που καίνε Νο 2....(ακαταλληλο για τραπεζιτες)
Τα έγγραφα που διέρρευσαν και καίνε... Νο 1
Τα έγγραφα που διέρρευσαν και καίνε... Νο2
Τα έγγραφα που διέρρευσαν και καίνε... Νο3
Τα έγγραφα που διέρρευσαν και καίνε... Νο4...Ποια είναι αυτή η "Φωτεινή Βενιζέλου"???
Τα έγγραφα που διέρρευσαν και καίνε... Νο5
Τα έγγραφα που διέρρευσαν και καίνε... Νο6 Ανταλλαγή ομολόγων ΟΑΣΑ!!!
Τα έγγραφα που διέρρευσαν και καίνε... Νο7 Ηλίας Πλασκοβίτης
Τα έγγραφα που διέρρευσαν και καίνε... Νο8 Αποϋλοποίησή τίτλων από 28/2/1994 έως 28/2/2000...
Τα έγγραφα που διέρρευσαν και καίνε... Νο9 ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΑΝΑΛΥΤΙΚΩΝ ΟΡΩΝ MORGAN STANLEY
Τα έγγραφα που διέρρευσαν και καίνε... Νο10: ΑΝΑΠΡΟΣΑΡΜΟΓΗ ΥΠΟΛΟΙΠΩΝ ΤΩΝ ΛΟΓ_ΣΜΩΝ ΤΟΥ ΔΝΤ
Τα έγγραφα που διέρρευσαν και καίνε... Νο11α Μερος:PSI Τιμολόγια από ελληνικά και ξένα δικηγορικά γραφεία που ασχολήθηκαν με αυτό...
Τα έγγραφα που διέρρευσαν και καίνε... Νο11β Μερος:PSI Τιμολόγια από ελληνικά και ξένα δικηγορικά γραφεία που ασχολήθηκαν με αυτό...
Τα έγγραφα που διέρρευσαν και καίνε... Νο11γ Μερος:PSI Τιμολόγια από ελληνικά και ξένα δικηγορικά γραφεία που ασχολήθηκαν με αυτό...
Τα έγγραφα που διέρρευσαν και καίνε... Νο11δ Μερος:PSI Τιμολόγια από ελληνικά και ξένα δικηγορικά γραφεία που ασχολήθηκαν με αυτό...
Τα έγγραφα που διέρρευσαν και καίνε... Νο12 "ΝΑΤΟ"¨ΕΞΟΠΛΙΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΣΤΡΑΤΟΥ 2006-2012
Τα έγγραφα που διέρρευσαν και καίνε... Νο13 (το γρουσούζικο): Αναφορές από την μόνιμη ελληνική επιτροπή στην ΕΕ προς την κυβέρνηση...
 

ΦΥΓΕΤΕ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ! ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ «ΙΘΑΓΕΝΕΙΣ ΛΑΘΡΟΕΛΛΗΝΕΣ»…

ImageHandler
ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ !!! Η ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΜΕ ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΞΕΡΙΖΩΝΕΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ… ΣΥΡΙΖΑ !!!
ΠΟΙΟΣ ΠΑΡΑΠΟΝΙΕΤΑΙ ;;; ΠΟΙΟΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΘΗΚΕ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ;;; ΤΑ ΜΠΟΓΑΛΑΚΙΑ ΣΑΣ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ !!! ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΛΑΘΡΟΕΛΛΗΝΙΣΤΑΝ…
ΣΥΡΙΖΑ: ΓΙΑ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑ, «όχι στον τόπο γέννησης ή στην καταγωγή βάσει αίματος, αλλά στον τόπο που βρίσκεται η κατοικία και η εργασία του μετανάστη»
ΣΥΡΙΖΑ= Ανοιχτά Σύνορα… Είσοδος ελεύθερη… διαμονή επ” αόριστον…
Σ. Σουλεϊμάν: Ο ΣΥΡΙΖΑ με έδιωξε επειδή θέλω να είμαι Ελληνίδα και τα παιδιά μου να μαθαίνουν ελληνικά!
«ΤΕΛΟΣ Η ΦΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΙΘΑΓΕΝΕΙΑ ΣΤΟΥΣ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ» ΛΕΕΙ Ο ΣΥΡΙΖΑ… ΝΑΙ, ΑΛΛΑ ΓΙΑΤΙ ΞΑΦΝΙΑΖΕΣΤΕ; ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥΣ! ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ΠΡΙΝ ΨΩΦΗΣΕΤΕ;
……………………………………………………………………………

Αφήνουν στο κέντρο της Αθήνας τους κρατούμενους της Αμυγδαλέζας

Με λεωφορεία και συνοδεία περιπολικού μεταφέρονται σταδιακά στο κέντρο και αφήνονται ελεύθεροι αφού έχουν εφοδιαστεί με ειδικό έγγραφο προκειμένου να κυκλοφορούν νόμιμα



Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται από τις αρχές της περασμένης εβδομάδας το σχέδιο για την απελευθέρωση μεταναστών και το σφράγισμα του κέντρου κράτησης της Αμυγδαλέζας. Καθημερινά περίπου 30 αλλοδαποί, αφού περάσουν από την ειδική επιτροπή εξέτασης, λαμβάνουν ένα ειδικό έγγραφο προκειμένου να κινούνται νόμιμα και στη συνέχεια αφήνονται ελεύθεροι. Ενα λεωφορείο με συνοδεία περιπολικού αναλαμβάνει να μεταφέρει τους μετανάστες από τις εγκαταστάσεις της Αμυγδαλέζας στην Ομόνοια.

Εκεί οι ελεύθεροι πλέον αλλοδαποί αποβιβάζονται και χάνονται στα στενά του κέντρου, καθώς οι περισσότεροι επιστρέφουν στα μέρη όπου συνελήφθησαν από την Αστυνομία. Μετά από δέκα, δώδεκα ή και δεκαοκτώ μήνες κράτησης στο κέντρο της Αμυγδαλέζας, κανένας από τους μετανάστες δεν έχει δικό του σπίτι και έτσι κάποιοι αναζητούν στέγη σε οικίες συγγενών, ενώ άλλοι ακόμη και σε καταλύματα που τους είχαν παραχωρήσει οι πρώην εργοδότες τους. Οσοι φυσικά ζούσαν μόνοι τους ή δεν είχαν εργασία δείχνουν απελπισμένοι και χαμένοι αναζητώντας μια ελπίδα σε ομοεθνείς τους για τις πρώτες ημέρες φιλοξενίας.

Σύμφωνα με την απόφαση των συναρμόδιων υπουργείων Προστασίας του Πολίτη και Μεταναστευτικής Πολιτικής, σκοπός είναι μέσα σε λιγότερες από 100 ημέρες να αδειάσει και να μπει λουκέτο στην Αμυγδαλέζα, αφού, όπως δήλωσε ο κ. Γιάννης Πανούσης, δεν μπορεί να μετατραπεί σε ανοιχτό κέντρο φιλοξενίας. Από τους περίπου 1.500 κρατούμενους, οι 500 είναι στο κρατητήριο της Αμυγδαλέζας πάνω από έξι μήνες, οι 60 είναι ανήλικοι, οι 200 έχουν καταθέσει αίτημα ασύλου αλλά δεν έχουν πάρει απάντηση και περίπου 100 φέρονται να αντιμετωπίζουν ποινικές κατηγορίες. Οπως είχε δηλώσει στο «ΘΕΜΑ» ο κ. Πανούσης, «αυτούς τους ανθρώπους θα τους βλέπει ψυχολόγος, κοινωνικός λειτουργός, θα εφοδιάζονται με διάφορα φυλλάδια για να ξέρουν πού θα πάνε και τι θα κάνουν. Αυτό δεν σημαίνει ότι θα μαζευτούν όλοι μαζί στην Ομόνοια, διότι θα υπάρχει μια εποπτευόμενη ελευθερία, ούτε τα παιδιά θα κινούνται στους δρόμους».
Από την Αμυγδαλέζα στην Ομόνοια συνοδεία περιπολικού


Ο φωτογραφικός φακός του «ΘΕΜΑτος» κατέγραψε καρέ-καρέ το άνοιγμα της Αμυγδαλέζας και τη μεταφορά των μεταναστών από το κέντρο κράτησης στην Ομόνοια. Μια διαδικασία που από την περασμένη Τρίτη ξεκινά από νωρίς το πρωί και ολοκληρώνεται λίγο μετά τις 4 το μεσημέρι. Την περασμένη Πέμπτη η διαδικασία δεν διαφέρει σε τίποτε από αυτή των προηγούμενων ημερών.

Λίγα λεπτά μετά τις 4, στη δεύτερη πύλη της Αμυγδαλέζας, εκεί όπου βρίσκεται η είσοδος της Σχολής Αξιωματικών, σηκώνεται η κόκκινη μπάρα. Ενα λευκό τουριστικό λεωφορείο που έχει ναυλωθεί από την Ελληνική Αστυνομία περνά με χαμηλή ταχύτητα την μπάρα, βγαίνει στον δρόμο και στρίβει αριστερά. Πίσω ακολουθεί ένα περιπολικό. Το πλήρωμα έχει λάβει εντολή να συνοδεύσει το πούλμαν με τους αλλοδαπούς μέχρι την Ομόνοια όπου και θα γίνει η αποβίβαση. Το δρομολόγιο που ακολουθούν τα δύο οχήματα καθημερινά είναι συγκεκριμένο. Βγαίνοντας από την Αμυγδαλέζα κινούνται επί της λεωφόρου Θρακομακεδόνων και στρίβουν στη λεωφόρο Κηφισού. Μέσω Λένορμαν φτάνουν στην πλατεία Καραϊσκάκη και μετά στρίβουν στην οδό Πειραιώς για να αποβιβάσουν τους μετανάστες έξω από την Πολυκλινική Αθηνών, στη συμβολή με τη Μενάνδρου.

Αν κάποιος από τους μετανάστες επιθυμεί να αποβιβαστεί σε άλλο σημείο, ο οδηγός του λεωφορείου, αν επιτρέπουν οι συνθήκες, ανάβει τα αλάρμ και κάνει στην άκρη για να τον κατεβάσει. Οπως ακριβώς έγινε το μεσημέρι της Πέμπτης στη Λένορμαν, όπου ένας αλλοδαπός κρατώντας τις σακούλες με τα λιγοστά του υπάρχοντα κατέβηκε από το λεωφορείο και τρέχοντας μέσα στη βροχή χάθηκε στα στενά της περιοχής. Προφανώς σε αυτό το σημείο ήταν κοντά το σπίτι όπου θα τον φιλοξενούσε.

Στην Ομόνοια όπου αποβιβάστηκαν οι μετανάστες η εικόνα μιλούσε από μόνη της… Ανακουφισμένοι και χαρούμενοι που ανέπνεαν τον αέρα της ελευθερίας κατέβαιναν με γοργά βήματα από το λεωφορείο, σχημάτιζαν με τα δάχτυλά τους το σήμα της νίκης και αδιαφορώντας για τη βροχή και το κρύο χάνονταν στα στενά της περιοχής. Στα χέρια τους, εκτός από τις πλαστικές σακούλες με τα πράγματά τους, κρατούσαν και το πολυπόθητο χαρτί που τους εξασφαλίζει την άνετη και χωρίς προβλήματα κίνηση στο κέντρο της Αθήνας. Το συγκεκριμένο έγγραφο φέρει τον τίτλο «Υπηρεσιακό Σημείωμα», έχει τη φωτογραφία και τα στοιχεία του μετανάστη και αφού αναφέρει το χρονικό διάστημα όπου κρατήθηκε στην Αμυγδαλέζα γράφει: «Με απόφαση του διευθυντή της Διεύθυνσης Αλλοδαπών Αττικής, σύμφωνα με το άρθρο 78 του Ν.3386/05 μέχρι οριστικής απόφασης επί αιτήματος ασύλου. Κατόπιν τούτου, παρακαλούμε όπως αποταθείτε στο Τμήμα Πολιτικού Ασύλου της Διεύθυνσης Αλλοδαπών Αττικής για την ολοκλήρωση της διαδικασίας. Η ελληνική πολιτεία σε περίπτωση οριστικής απόρριψης του προαναφερόμενου αιτήματος προτίθεται να του καλύψει τα σχετικά έξοδα αναχώρησης για τη μετάβασή του στη χώρα του, προσκομίζοντας ταξιδιωτικό έγγραφο. Εάν επιθυμεί να κάνει χρήση του ως άνω δικαιώματός του, να επικοινωνήσει με τη Διεύθυνση Αλλοδαπών Αττικής ή με τον Διεθνή Οργανισμό Μετανάστευσης ή με σωματεία της χώρας του. Ο μετανάστης δήλωσε ότι θα διαμένει προσωρινά στην παρακάτω διεύθυνση (σ.σ.: αναφέρεται η διεύθυνση που δήλωσε). Το παρόν χορηγείται ατελώς στον ανωτέρω ενδιαφερόμενο και δεν αποτελεί άδεια παραμονής στη χώρα μας».

Οπως αναφέρουν πηγές της ΕΛ.ΑΣ., η δυσκολία στην ανεύρεση των συγκεκριμένων αλλοδαπών σε περίπτωση που δεν είναι συνεπείς στις υποχρεώσεις τους και δεν τηρήσουν την προβλεπόμενη από τον νόμο διαδικασία έγκειται στο γεγονός ότι μένουν σε διαμερίσματα του κέντρου της Αθήνας μαζί με δέκα – δεκαπέντε ομοεθνείς τους κάτω από άθλιες συνθήκες.
«Σε πρώτη φάση θα φιλοξενηθώ σε σπίτι φίλων μου στο κέντρο», λέει στο «ΘΕΜΑ» ο Προντάν Μασούντ από το Μπανγκλαντές, ο οποίος κρατήθηκε στην Αμυγδαλέζα από τον Απρίλιο του 2014 μέχρι και την περασμένη Πέμπτη. Στο ίδιο μήκος κύματος κινείται και ο μετανάστης Αλιντουσάν από το Πακιστάν, ο οποίος, όπως λέει, θα αναζητήσει στέγη και τροφή σε φιλικό σπίτι στο κέντρο της Αθήνας μέχρι να βρει εργασία, ενώ τα πράγματα είναι δύσκολα για τον ομοεθνή του Σαμίουλα, ο οποίος, όπως εξηγεί, θα έρθει σε επαφή με έναν πρώην εργοδότη του για να τον φιλοξενήσει.

Ωρα 16.02: Η κόκκινη μπάρα της κεντρικής πύλης της Αμυγδαλέζας σηκώνεται για να περάσει το τουριστικό λεωφορείο με τους 30 μετανάστες
am1
Ενα περιπολικό έχει πάρει εντολή να συνοδεύσει το πούλμαν από την Αμυγδαλέζα στο κέντρο της Αθήνας
am2
Ωρα 16.25: Τα δύο οχήματα διασχίζουν τη λεωφόρο Θρακομακεδόνων και στρίβουν για να βγουν στην Κηφισού και μέσω της Πέτρου Ράλλη κατευθύνονται στην Πειραιώς και την Ομόνοια
am3
Ωρα 16.40: Το λεωφορείο με το περιπολικό κινούνται στην Πειραιώς. Στη συμβολή με τη Μενάνδρου, λίγα μόλις μέτρα από την Πολυκλινική, το πούλμαν ανάβει αλάρμ και ξεκινά η αποβίβαση των μεταναστών
am4am5
Ωρα 16.50- OMONOIA
Με πλατύ χαμόγελο και το σήμα της νίκης, οι μετανάστες βγαίνουν βιαστικά από το λεωφορείο και χάνονται στα στενά της περιοχής
am6

Ο νεαρός από το Μπανγκλαντές με το υπηρεσιακό σημείωμα της Υποδιεύθυνσης Αλλοδαπώνam7

Τα δύσκολα συνεχίζονται…
am8
http://www.protothema.gr/greece/article/455699/afinoun-sto-kedro-tis-athinas-tous-kratoumenous-tis-amugdalezas/
………………………………………………………………………..
ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΟΛΑ «ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ». ΟΙ ΜΑΣΚΕΣ ΠΕΦΤΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΧΑΖΑΡΟΙ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΤΟΥΣ ΕΝΑ – ΕΝΑ!
ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΣΙΠΡΑ… ΣΚΑΠΑΝΕΑΣ-ΒΩΒΟΣ-ΛΑΛΙΩΤΗΣ-MOSSAD ΚΑΙ ΧΟΥΝΤΑ… Η ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΤΟΥ ΑΛΕΞΗ ΤΣΙΠΡΑ
Γιάνης Βαρουφ άκης: «Δεν το ξέρατε; Είμαι εβραίος…»
ΠΑΤΗΡ ΒΑΡΟΥΦ ΑΚΗΣ: Συνεκμετάλλευση του Αιγαίου για μια παντοτινή ειρήνη !! ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΕΛΛΗΝΑ;
Ο Τσίπρας βάζει τα Τουρκικά στη Θράκη!! «κι εσείς κάθεστε και κοιμάστε…»
Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΚΗ ΕΚΔΟΧΗ ΤΗΣ ΛΕΣΧΗΣ ΜΠΙΛΝΤΕΜΠΕΡΓΚ 5-7/9/2014
ΟΤΑΝ Ο ΑΞΕΛ ΣΙΠΡΑ(ΤΣΙΠΡΑΣ) ΕΙΧΕ ΜΥΣΤΙΚΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΕΒΡΑΪΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ
Ο George Soros ΕΙΧΕ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΕΙ ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ ΤΟ 2013.
ΣΥΝΕΛΛΗΝΙΔΑ… ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ… ΙΔΟΥ ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΗΤΕΣ ΣΟΥ…

http://alfeiospotamos.gr/?p=13128

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters