Τετάρτη 11 Μαρτίου 2015

Βρήκαν τους υπόγειους ωκεανούς της Γης

Πριν από τρεις μήνες ερευνητές στον Καναδά εντόπισαν στοιχεία που υποδεικνύουν την παρουσία τεράστιων αποθεμάτων νερού βαθιά στο εσωτερικό της Γης. Σύμφωνα με τους ερευνητές είναι πιθανό σε βάθος εκατοντάδων χλμ στο εσωτερικό του πλανήτη μας να υπάρχει μια ζώνη που περιέχει όσο νερό διαθέτουν συνολικά όλοι οι ωκεανοί μαζί! Νέα μελέτη αμερικανών ερευνητών όχι μόνο επιβεβαιώνει τα προηγούμενα ευρήματα αλλά εντόπισε και τις περιοχές που βρίσκονται αυτά τα αποθέματα.

Το υπόγειο ρεζερβουάρ

Η νέα μελέτη κατέληξε στο συμπέρασμα ότι στα βάθη της Γης, στο στρώμα του μανδύα που βρίσκεται ανάμεσα στον φλοιό και στον πυρήνα, υπάρχουν τεράστια αποθέματα νερού, πιθανώς τριπλάσια από τον συνολικό όγκο νερού που διαθέτουν όλοι μαζί οι ωκεανοί στην επιφάνεια του πλανήτη μας. Αυτό το «ρεζερβουάρ» του νερού, που φαίνεται διαχρονικά σταθερό, βρίσκεται σε βάθος έως 700 χιλιομέτρων κάτω από την επιφάνεια, στην ενδιάμεση ζώνη ανάμεσα στον ανώτερο και στον κατώτερο μανδύα.




Οι ερευνητές, με επικεφαλής τον αναπληρωτή καθηγητή γεωφυσικής Στίβεν Τζέικομπσεν του Τμήματος Γεωεπιστημών του Πανεπιστημίου Northwestern του Ιλινόις εκτιμούν ότι το νερό βρίσκεται «κλειδωμένο» (μοριακά παγιδευμένο) μέσα σε γαλαζωπά πετρώματα, τους ρινγκουδίτες. Πρόκειται για ένα σχετικά σπάνιο πέτρωμα με κρυσταλλική δομή, που σχηματίζεται από ολιβίνη κάτω από πολύ υψηλές πιέσεις και θερμοκρασίες.

Ο κύκλος του νερού

Η ύπαρξη τόσο μεγάλων ποσοτήτων υπόγειου νερού, ρίχνει πιθανώς νέο φως στον αέναο υδρολογικό κύκλο της Γης, στην προέλευση των θαλασσών και στο γιατί οι ωκεανοί έχουν λίγο-πολύ διατηρήσει το μέγεθός τους εδώ και εκατομμύρια χρόνια. Μερικοί γεωλόγοι πιστεύουν ότι το νερό έφτασε στη Γη εξ ουρανού, από παγωμένους κομήτες που έπεσαν στον πλανήτη μας. Όμως η νέα ανακάλυψη ενισχύει μια εναλλακτική πιθανότητα, να «αναδύθηκαν» σταδιακά οι ωκεανοί από τα έγκατα της πρώιμης Γης, χάρη και στη συνεχή ανακύκλωση των τεκτονικών πλακών. «Οι ενδείξεις είναι καλές ότι το νερό της Γης προήλθε από το εσωτερικό της», δήλωσε ο Τζέικομπσεν.

Οι σεισμογράφοι

Οι Αμερικανοί ερευνητές χρησιμοποίησαν πάνω από 2.000 σεισμογράφους για να μελετήσουν τα σεισμικά κύματα που γέννησαν πάνω από 500 σεισμοί στις ΗΠΑ. Αυτά τα κύματα διαπερνούν το εσωτερικό του πλανήτη μας (ακόμη και τον πυρήνα) και έτσι αποτελούν στην ουσία το καλύτερο μέχρι σήμερα τρόπο που διαθέτουνοι γεωλόγοι για να «ακτινογραφούν» -αν και έμμεσα- τι συμβαίνει στα έγκατα της Γης.

Μετρώντας την ταχύτητα διάδοσης των υπόγειων σεισμικών κυμάτων σε διαφορετικά βάθη, οι επιστήμονες συμπέραναν την πυκνότητα και συνεπώς το είδος των πετρωμάτων που τα κύματα διέσχιζαν. Το καλά κρυμμένο νερό αποκαλύφτηκε, επειδή λόγω της παρουσίας του τα σεισμικά κύματα επιβραδύνθηκαν στο αντίστοιχο γεωλογικό στρώμα (ένα σεισμικό κύμα χρειάζεται περισσότερο χρόνο για να διαπεράσει ένα ένυδρο πέτρωμα από ό,τι ένα άνυδρο).

Οι σεισμικές αυτές παρατηρήσεις συμπληρώθηκαν από πειράματα στο εργαστήριο, από τα οποία οι ερευνητές κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι οι ένυδροι ρινγκουδίτες σε βάθη της τάξης των 700 χλμ. είναι σαν «σφουγγάρια» που, υπό υψηλή πίεση και θερμοκρασία, λιώνουν σταδιακά και έτσι «ζουλάνε» το νερό που έχουν προηγουμένως απορροφήσει, ωθώντας το έξω από το πέτρωμα. «Είναι ένα πέτρωμα με νερό μέσα και γύρω του, σχεδόν σαν να ιδρώνει», είπε χαρακτηριστικά ο Τζέικομπσον.

Αν και η μελέτη των σεισμικών κυμάτων από τον αμερικανό επιστήμονα αφορά το υπέδαφος μόνο των ΗΠΑ, πιστεύει ότι κάτι ανάλογο συμβαίνει σε όλο τον πλανήτη και ήδη σκοπεύει να επεκτείνει τη σεισμική μελέτη του σε άλλες χώρες επίσης. Όπως είπε, «θα έπρεπε να είμαστε ευγνώμονες γι' αυτό το βαθύ απόθεμα νερού. Αν δεν βρισκόταν εκεί, θα ήταν στην επιφάνεια της Γης και τότε μόνο οι κορυφές των βουνών θα βρίσκονταν πάνω από το νερό». Η μελέτη δημοσιεύεται στην επιθεώρηση «Science»
 
 
http://ksipnistere.blogspot.gr/2015/03/blog-post_268.html

ΣΕΙΣΜΟΣ!!! ΡΩΣΙΑ και ΕΛΛΑΔΑ!! Συμφωνία ΣΟΚ για την Ευρώπη!!! ΤΡΟΜΟΣ!!! ΠΑΝΙΚΟΣ στις ΗΠΑ!!!

Τρόμος στην Ευρώπη….
Η.Π.Α…ΤΣΙΠΡΑΣ ΚΑΜΕΝΟΣ ΔΙΝΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΣΤΗΝ ΡΩΣΙΑ-ΕΡΧΕΤΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΚΟΙΝΩΝΙΚΟΣ ΣΕΙΣΜΟΣ ΠΟΥ ΑΛΑΖΕΙ ΕΝΤΕΛΟΣ ΤΑ ΣΗΜΕΡΙΝΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ!!! ΠΕΡΝΟΥΜΕ ΖΕΣΤΟ ΧΡΗΜΑ(30 δις το χρονο-ΔΩΡΕΑΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟ ΠΟΥ ΑΛΑΖΕΙ ΣΑΡΩΤΙΚΑ ΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ ΥΠΕΡ ΜΑΣ-ΚΑΙ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΝΕΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΚΟΝΔΥΛΙΑ ΠΟΥ ΤΑ ΔΙΝΑΜΕ ΣΕ ΕΞΟΠΛΙΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΑΤΑ-ΔΗΛ ΜΕΓΑΛΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΑΝΑΣΑ ΔΙΣ.ΠΟΥ ΘΑ ΔΙΑΤΕΘΟΥΝ ΣΕ ΑΛΛΟΥΣ ΤΟΜΕΙΣ ΣΕ ΥΓΕΙΑ-ΠΑΙΔΕΙΑ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΟΥΣ ΤΟΜΕΙΣ ΠΟΥ ΠΟΝΑΜΕ.
1ον ΔΙΝΟΥΜΕ ΝΑΥΣΤΑΥΘΜΟ ΒΑΣΗ ΣΤΗΝ ΡΩΣΙΑ ΣΤΗΝ ΣΚΥΡΟ,ΚΑΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ (τρεις μπουκες στην νοτια σκυρο,στο μεγαλητερο φυσικο λιμανι της ευρωπης, πχ δεν εχει αναγκη εμβανθυσεως διοτι λογο της φυσικης κατατομης του λιμενος χρησιμοποιητε σαν βαση υποβρυχιων)
ΕΠΙΣΗΣ ΠΕΡΝΟΥΜΕ ΤΑ 12 ΝΑΥΤΙΚΑ ΜΙΛΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΙΓΑΙΟ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΙΜΝΗ ΜΕ ΤΗΝ ΕΓΓΥΗΣΗ ΤΟΥ ΡΩΣΙΚΟΥ ΣΤΟΛΟΥ ΠΟΥ ΘΑ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΘΕΙ ΕΚΕΙ.
ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΡΩΣΙΚΗΣ ΒΑΣΗΣ ΣΤΟΝ ΕΒΡΟ ΜΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ 10.000+ ΡΩΣΩΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΩΝ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΣΩΜΑΤΩΝ .ΜΕ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΗΤΕΡΟΥ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ,ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΤΕΡΑΣΤΙΟΥ ΛΙΜΑΝΙΟΥ ΣΤΗΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ ΓΙΑ ΤΗΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΗΣ ΒΑΣΗΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΜΠΟΡΙΚΩΝ ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΔΥΟ ΧΩΡΩΝ.ΜΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΚΙΝΗΣΗ ΜΑΤ ΞΕΧΝΑΕΙ Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΜΙΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΤΗΝ ΘΡΑΚΗ ΚΑΙ ΤΟΠΟΘΕΤΗΤΕ ΣΤΟ ΥΠΟΓΑΣΤΡΙΟ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ ΠΥΡΟΣ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΕΠΙΤΕΛΕΙΣ ΝΑ ΠΕΡΝΟΥΝ ΨΥΧΟΦΑΡΜΑΚΑ
 ΣΥΝΕΚΜΕΤΑΛΕΥΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΡΩΣΙΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΟΙΤΑΣΜΑΤΩΝ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ( Κρητη – αιγαιο-ιονιο)με δογμα το 50%50% τα κερδη στην μεση…αλλα τα εξοδα και τεχνογνωσια τα αναλαμβανει εξολοκληρου η Ρωσια,με προβλεψη θεσεων εργασιας ανω των 70.000 σε πρωτη φαση με δυνατοτητα προβλεψης δεκαετιας 200.000 θεσεων πανελλαδικα.
Αυτες οι πληροφοριες διαρεουν απο Ελληνικες πηγες οπως και ρωσικες του υπουργειου εξωτερικων της Ρωσιας.
Η ΑΠΟΦΑΣΗ εχει ηδη συμφωνηθει και οι λεπτομεριες και ισως και η αναγκελια αυτης θα γινει με την επισκεψη του πρωθυπουργου και του καμενου στην μοσχα για την παρελαση και επετειου της νικης κατα του φασισμου.Επισης συμφωνηθικαν τεραστιες συμφωνιες στο τομεα τουρισμου,αγροτικων προιοντων,και στρατιωτικης βιομηχανιας
Ακομα δοθηκαν ΣΤΟΙΧΕΙΑ απο την μυστικη υπηρεσιας της Ρωσιας, που δενουν χειροποδαρα με οπτιοακουστικο υλικο που οταν ανακοινωθει θα πανε φυλακη πρωθυπουργοι, υπουργοι ,δημοσιογραφοι,καναλαρχες,και θα εκτεθουν μεγαλες εξωτερικες ”συμαχικες”δυναμεις που ενω ηξεραν και ηταν εμπλεκομενοι σε αρκετα σκανδαλα, εκβιαζαν και ”κρατουσαν” κυβερνησεις απο τα αχαμνα,με στοχο ανταλαγματα που εχουν φερει την χωρα μας σε αυτην την αθλια θεση.
Ειναι τετοια δε τα στοιχεια που αν γινουν γνωστα θα οδηγησει στην φυλακη αλλα και στην χλευη ατομα που ειναι ανακατεμενα οχι μονο σε οικονομικα σκανδαλα αλλα και σε διαφορες σεξουαλικες αποκλισεις οι οποιες ενεχουν και ποινικες ευθυνες ,δεν μπορω τωρα να ανακοινωσω ονοματα αν και γνωριζω…οταν θα σκασουν να ειστε σιγουροι πως προσωπα υποπτα αλλα και υπερανο υποψιας θα αλαξουν μια για παντα το Ελληνικο κοινωνικοπολιτικο status qvo ,απο τον σεισμο που θα ακολουθησει
Εγκυροτατες πηγες και απο τα δυο υπουργεια λενε οτι οι ”συμμαχοι”της Ελλαδας σε ευρωπη και Ηπα θα τριβουν τα ματια τους απο αυτο που θα ανακοινωθει,που θα εχει σαν αποτελεσμα να κανει σταδιακα την ελλαδα απο ζητιανο της δυσης,σε γεωπολιτικο παικτη και οικονομικη δυναμη αναλογη της γεωπολιτικης θεσης της.
 
 
 
http://amphiktyon.blogspot.gr/2015/03/blog-post_804.html

Τα μυστικά και τα μυστήρια του Ολύμπου!


Έχουν ακουστεί απίστευτες ιστορίες για αυτό το βουνό.Για νεραϊδότοπους, για επισκέψεις ιπτάμενων δίσκων στο “μπαλκόνι” του Δία, για ισχυρά ηλεκτρομαγνητικά πεδία κ.α.

Όλα αυτά φυσικά, μπορεί να είναι απλοί μύθοι, μπορεί να είναι κ φανταστικές ιστορίες. Ένα όμως είναι σίγουρο, ότι οι κάτοικοι στις γύρω περιοχές του Ολύμπου, έχουν να σας πούνε πολλές ιστορίες γιατί ζούνε καθημερινά αυτούς τους θρύλους…

Μέσα σε όλα αυτά , ένα μεγάλο ρόλο παίζουν και τα ανεξήγητα φυσικά φαινόμενα του Ολύμπου. Πάνω στα οποία έχουν γίνει δεκάδες μελέτες από πάρα πολλούς επιστήμονες , φυσικούς, γεωλόγους και άλλους.

Το Στεφάνι του Δία


Όποιος βρεθεί στην περιοχή του Ολύμπου, που από τα αρχαία χρόνια ονομάστηκε “Το στεφάνι του Δία”, θα αντικρίσει ένα εκπληκτικό φαινόμενο. Κάθε πρωί με την ανατολή του Ηλίου, οι σκιές που δημιουργούνται στην κόψη του βουνού, απεικονίζουν το πρόσωπο του Δία με όλα τα χαρακτηριστικά του! Είναι ένα γεγονός , το οποίο όλοι οι κάτοικοι των γύρω χωριών του Ολύμπου γνωρίζουν εδώ και πάρα πολλά χρόνια. Η τοποθεσία αυτή, έχει ονομαστεί “Ο θρόνος του Δία”!

Οι πυραμίδες του Ολύμπου


Υπάρχουν οι πυραμοειδές κορυφές του Ολύμπου ,οι οποίες σύμφωνα με την παράδοση αλλά και την άποψη μελετητών, μόνο τυχαίες δεν είναι.. Από την αρχαία Ελλάδα ξέρουμε ότι όλες οι σημαντικές τοποθεσίες που επέλεγαν οι Έλληνες, βρίσκονταν σε στρατηγικής σημασίας σημεία ή και σε ιερούς τόπους από την ίδια την φύση. Κάτι τέτοιο συμβαίνει και με τις πυραμίδες του Ολύμπου.
Μόνο που σύμφωνα με την παράδοση αλλά και τις ιστορίες των κατοίκων του Ολύμπου, οι οποίες σώζονται μέχρι σήμερα, αυτές οι πυραμίδες δημιουργήθηκαν τους αρχαίους χρόνους, είτε από μια προηγμένη ανθρώπινη τεχνολογία, αφού φαίνονται να είναι λαξευμένες, είτε ότι τις δημιούργησαν οι ίδιοι οι θεοί για δικά τους στρατηγικά σημεία. Στις τρεις αυτές κορυφές των πυραμίδων βρίσκονται οι περιοχές Τούμπα, Αγ. Αντώνιος και

Προφήτης Ηλίας αντίστοιχα.


Το σημαντικό και καθόλου μυθολογικό στοιχείο για τις πυραμίδες είναι οι αποστάσεις και οι μοίρες που σχηματίζουν οι γωνίες τους! Επιστήμονες λένε ότι την ίδια ακριβώς γωνία έχουν και τα 3 αστέρια της ζώνης του Ωρίωνα στον ουρανό. Τις λεγόμενες “Τρείς Βασιλείες”.
Από τα 3 αυτά άστρα, τα δύο είναι σε ευθεία γραμμή και το τρίτο απέχει 27 μοίρες. Ακριβώς την ίδια γωνία μοιρών αλλά και την πλήρη ταύτιση με τα 3 άστρα του Ωρίωνα, έχουν οι 3 πυραμίδες του Ολύμπου. Σκεφτήκατε πού αλλού στην Γή, συμβαίνει η ίδια αυτή ακριβώς ευθυγράμμιση με την ζώνη του Ωρίωνα; Ναι, καλά το σκεφτήκατε.. Στις πυραμίδες της Γκίζας στην Αίγυπτο!
Και εδώ έρχονται οι ιστορίες και οι μύθοι, για το κατά πόσο είναι φυσικές ή…. τεχνητές, οι πυραμίδες του Ολύμπου. Η Εκκλησία του Προφήτη Ηλία Πολλοί είναι οι κάτοικοι αλλά και οι επιστήμονες, οι οποίοι έχουν αναφέρει πως στην περιοχή που βρίσκεται η Εκκλησία του προφήτη Ηλία στον Όλυμπο, υπάρχουν πολύ ισχυρά ηλεκτρομαγνητικά πεδία. Μάλιστα υπάρχουν μαρτυρίες πολλών ανθρώπων οι οποίοι παρευρίσκονταν σε λειτουργίες τις Εκκλησίας, να λένε ότι ένιωθαν μία ανατριχίλα και τους σηκώνονταν τα μαλλιά από την ισχυρή ηλεκτρική φόρτιση του χώρου
Οι Πιερίδες Μούσες
Ο μύθος των Πιερίδων μουσών, είναι πολύ γνωστός στους κατοίκους των χωριών γύρω από τα Πιέρια Όρη.
Ο ποταμός που κατεβαίνει από τα Πιέρια όρη ονομάζεται “Μόρνος” ποταμός (Ο όρος Μόρος σημαίνει σκοτεινός) ο οποίος σύμφωνα με τους θρύλους της περιοχής, συνδέεται με τον ποταμό Λυκώνα των Μουσών. Εκεί οι κάτοικοι έχουν γίνει μάρτυρες αρκετών μυστήριων φαινομένων. Βοσκοί, εργάτες, αλλά και κάτοικοι της περιοχής, έχουν αναφέρει ότι έβλεπαν γυμνές κοπέλες να χορεύουν στο δάσος τραγουδώντας και διάφορα άλλα τέτοια φαινόμενα που τα χαρακτήριζαν σαν Μούσες.
Και όπως ήταν αναμενόμενο ,οι κάτοικοι φοβόντουσαν και κλείνονταν στα σπίτια τους. Από την άλλη όμως υπήρχαν και μερικά φαινόμενα σε αυτές τις περιοχές, τα οποία οι κάτοικοι τα χαρακτήριζαν ως δαιμονικά. Όπως π.χ. η μαρτυρίες για το “μαλλιαρό χέρι”, όπως το ονόμασαν στο χωριό Κόρνα, το οποίο το έβλεπαν σε ένα εγκαταλελειμμένο σπίτι του χωριού και τους προκαλούσε ένα τεράστιο τρόμο.

Το εγκαταλελειμμένο χωριό Σκοτεινά


Κατηφορίζουμε για το χωριό Σκοτεινά στον Όλυμπο. Πλέον δεν υπάρχει ψυχή στο χωριό. Κάτι, έκανε τους κατοίκους του να φύγουν πανικόβλητοι από το χωριό, που συνορεύει με τον ποταμό Μόρνο που όπως αναφέραμε και πριν, Μόρνα σημαίνει σκοτάδι… Το συγκεκριμένο χωριό κάποτε ήταν γεμάτο ζωή.
Υπήρχε μεγάλη δραστηριότητα των κατοίκων σε κτηνοτροφία, δασοκομία και υπήρχε και ένα εργοστάσιο ξυλείας. Μέσα στο συγκεκριμένο εργοστάσιο μάλιστα, το οποίο έχει εγκαταλειφθεί από την δεκαετία του ’60, υπάρχουν ακόμα άθικτα τα έγραφα, τα βιβλία και διάφορα άλλα αντικείμενα ,σαν να τα άφησε κάποιος εκεί, μόλις έναν μήνα πριν. Ο λόγος που έχει συμβεί αυτό στο συγκεκριμένο χωριό, είναι γιατί οι κάτοικοι δεν ήταν καθόλου ευχαριστημένοι με ότι συνέβαινε.
Μάλιστα αρκετοί ήταν εκείνοι οι οποίοι προσπάθησαν να έρθουν σε επαφή με κάποιον πρώην κάτοικο του χωριού, ώστε να τους πουν μερικά από τα περιστατικά που είχαν προκαλέσει τρόμο στο χωριό και ανάγκασαν τους κάτοικους του να το εγκαταλείψουν , αλλά όλοι οι κάτοικοι, κατά έναν περίεργο τρόπο, ακύρωναν αυτές τις συναντήσεις την τελευταία στιγμή.

Πόρτες του Ολύμπου (Σπήλαιο Τσακαλόπετρας)


Στην συγκεκριμένη περιοχή, υπάρχει μια πάρα πολύ σημαντική σπηλιά. Η σπηλιά της Τσακαλόπετρας. Το συγκεκριμένη σπήλαιο έχει μια ιστορία 600 ετών, από την εποχή της τουρκοκρατίας, όταν κάτοικοι του χωριού την χρησιμοποιούσαν σαν κρησφύγετο από τους Τούρκους αλλά και από τούς Γερμανούς στην συνέχεια. Το συγκεκριμένο σπήλαιο, αποτέλεσε και σημείο συγκεντρώσεων της Φιλικής Εταιρείας.
Επίσης λέγεται ότι το ισχυρό γεωμαγνητικό και ηλεκτρικό πεδίο,με το οποίο είναι φορτισμένη η συγκεκριμένη σπηλιά της Τσακαλόπετρας, έχει κινήσει το ενδιαφέρον και επιστημόνων της ΝΑSΑ ώστε να κάνουν τα δικά τους πειράματα. Μέσα σε αυτό το σπήλαιο υπάρχει και ένα Εκκλησάκι στο οποίο η Φιλική Εταιρεία του Κοραή , είχε αφήσει έγγραφα-εντολές προς τους κατοίκους του χωριού, τα οποία έγγραφα σώζονται μέχρι και σήμερα.
Όπως θα διαπιστώσατε και εσείς μέχρι τώρα, οι θρύλοι και οι ιστορίες γύρω από αυτό το ιερό βουνό, είναι αμέτρητοι. Είτε πρόκειται για φυσικά φαινόμενα, είτε πρόκειται ανεξήγητα γεγονότα, ή ακόμα και για μύθους που κρατάνε για χρόνια, ένα είναι σίγουρο, ότι ο Όλυμπος στην μυθολογημένη ιστορία, δεν αποτέλεσε τυχαία το σημαντικότερο μέρος της Ελλάδας…

metafysika.gr
 http://www.xorisorianews.gr/

Η μεγάλη σφαγή των Ελλήνων από τους Εβραίους 38-116 μ.Χ.

1 
Επειδή κάποιοι πολύ ισχυροί δεν θέλουν να μαθαίνουμε την Ιστορία ποτέ τα παιδιά μας δεν διδάσκονται στα σχολεία επί παραδείγματι ότι το 38 μ.X. στην Αλεξάνδρεια, δεκάδες χιλιάδες Ελλήνων υπήρξαν θύματα εβραϊκής εξεγέρσεως. Οι εξεγερθέντες μάλιστα δεν πίστευαν ότι τελικά θα τιμωρηθούν γιατί ο αυτοκράτωρ Κλαύδιος ήταν εβραίος από την μητέρα του. Και είχαν δίκαιο.
Οι εβραϊκές κοινότητες, από το 70 μ. Χ. έως το 115 μ. Χ. ανασυντάσσονται, οργανώνονται και περιμένουν την κατάλληλη ευκαιρία, δηλαδή μια αδυναμία της Ρώμης, για να πορευθούν προς τα πατρογονικά τους εδάφη. Ένα τέτοιου είδους κίνημα, απαιτεί ανοιχτές γραμμές επικοινωνίας της διασποράς, καλλιέργεια, εκ μέρους του ιερατείου, συνωμοτικού κλίματος, πολεμικής αρετής και υψηλού ηθικού, επί σειράν ετών. Τον χειμώνα του 116 μ.Χ. ο αυτοκράτωρ Τραϊανός τον περνά στα ερείπια της ανατολικής πρωτεύουσάς του, της Αντιοχείας, η οποία τον προηγούμενο χρόνο είχε ισοπεδωθεί από καταστρεπτικό σεισμό. Εκεί, ο αυτοκράτωρ έμαθε ότι οι εβραίοι είχαν εξεγερθεί.
Τα νέα ήταν ότι, οι εβραίοι εξεγερθέντες, στην σημερινή Λιβύη (Κυρηναϊκή), στην Αλεξάνδρεια, στην Κύπρο και στην Μεσοποταμία, ξεσηκώθηκαν εναντίον της Ρώμης, σφάζοντας όμως περίπου 1.000.000 Έλληνες! Ο Τραϊανός, απεφάσισε να ανασυγκροτηθεί στην Ρώμη αλλά, στις ακτές της Κιλικίας, στην Σελινούντα, απέναντι από την Βόρειο Κύπρο, στις 8 Αυγούστου του 116, πέθανε σε ηλικία 62 ετών. Τον διαδέχθηκε ο ικανότατος και φιλέλληνας Αδριανός.
Εξέγερση και γενοκτονία των Ελλήνων στην Κυρηναϊκή
Το κίνημα των εβραίων είχε ξεκινήσει στην Κυρήνη της Λιβύης όπου οι εξεγερθέντες κατέσφαξαν τον ελληνικό πληθυσμό, ισοπέδωσαν την πόλη, γκρέμισαν τους Ναούς και έφθασαν μέχρι του σημείου να σκάψουν τον δρόμο που οδηγούσε στο επίνειο της πόλης, την Απολλωνία. Κάποιος «Μεσσίας» υπεσχέθη ότι θα ηγηθή των εβραίων της Κυρήνης στον δρόμο προς την Σιών… Οι δε εβραίοι της Κυρήνης θα ηγούντο των συμπατριωτών τους της Αιγύπτου. Οι εβραίοι της Μεσοποταμίας θα τους συναντούσαν εκεί… Τελικά, η εξέγερση κατεστάλη το 118 μ. Χ. Στην Ανατολική Μεσόγειο, την τάξη επέβαλλε ο στρατηγός Μάρκιος Τούρβων, ενώ στην Μεσοποταμία, ήδη ο Λούσιος Κουίετος το είχε επιτύχει αφού και οι δύο επέβαλαν την τιμωρία των λεγεώνων, σφάζοντας δεκάδες χιλιάδες εβραίων, οπωσδήποτε όμως λιγότερους από όσους Έλληνες οι ίδιοι εξόντωσαν.
Σαν αντίδραση στην καταστροφή τους, οι εβραίοι σταμάτησαν να μαθαίνουν στα παιδιά τους ελληνικά! Για την Κύπρο όμως, η καταστροφή ήταν ολοκληρωτική. Η αντιπαλότητα εβραίων-Κυπρίων ξεκίνησε από τα πρώτα χρόνια της υποδουλώσεως της Κύπρου στους Ρωμαίους. Ο Κάτων κατέλαβε την Κύπρο το 56 π. Χ. και κυριολεκτικά την καταλεηλάτησε από κάθε είδος πλούτου οδηγώντας τους Κυπρίους σε πλήρη εξαθλίωση.
Σύμμαχοι των Ρωμαίων σ’ αυτή την καταπίεση ήταν εβραίοι έμποροι, οι οποίοι, ως υπεργολαβία, ανέλαβαν να εκμεταλλεύονται, για λογαριασμό των Ρωμαίων, τα πλούσια ορυχεία χαλκού και κάθε άλλο πλουτοπαραγωγικό πόρο.
Στα επόμενα χρόνια, και μετά το 70 μ. Χ., ο εβραϊκός πληθυσμός της Κύπρου αυξήθηκε κατά πολύ. Έτσι, υπήρχε αρκετό πλήθος για την εφαρμογή στην Κύπρο των σιωνιστικών σχεδίων. Το 117 μ. Χ. λοιπόν κάποιος εβραίος ονόματι Αρτεμίων ηγήθηκε των εβραίων εξεγερθέντων.
Ο Βυζαντινός ιερομόναχος λόγιος και ιστορικός και μετέπειτα Πατριάρχης (1065-1075) Ιωάννης Ξιφιλίνος, ευτυχώς, διέσωσε το γεγονός ότι οι σφαγιασθέντες στο νησί έφθασαν τις 240.000, αφού από αρχαίες πηγές μόνον ο Δίων ο Κάσιος αναφέρεται στην σφαγή αυτή στο περίφημο έργο του »ΒΙΟΙ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΩΝ». Πρώτη πηγή.
Δεύτερη πηγή, του περιφήμου Αγγλου ιστορικού Εντουαρντ Γκίμπον (γνωστού ελληνικά ως Γίββων) που έζησε από το 1737 έως 1794, ήτοι κατά την περίοδο του σκλαβωμένου ελληνισμού.
Το κείμενο αυτό ανευρίσκεται στο μνημειώδες έργο του «Ιστορία της Παρακμής και Πτώσεως της Ρωμαϊκής Αυτοκρατορίας» και αναφέρεται, ακόμη, στο βιβλίο «Δίκη» («Trial») του Μπιλ Γκρίμσταντ, υπευθύνου των εκδόσεων «Αρυαν Πρες Ινκορπρέιτεντ, έκδοση 1973, Ουάσιγκτον ΗΠΑ.
Ιδού η περικοπή.
«Η ανθρωπότης μένει έκπληκτη από το ρεσιτάλ (σε τρεις πράξεις) των φοβερών κακουργημάτων των Εβραίων, εναντίον των ανυποψιάστων, γηγενών Ελλήνων, οι οποίοι τους θεωρούσαν φίλους.
Οι Εβραίοι πρόδωσαν αυτή τη φιλία και έσφαξαν 220.000 Έλληνες στην Κυρηναϊκή και κατακρεούργησαν 240.000 Έλληνες στην Κύπρο, καθώς και μέγα τμήμα του ελληνικού πληθυσμού στην Αίγυπτο.
Πολλοί των θυμάτων Ελλήνων, επριονίσθησαν στα δύο από τους Εβραίους σύμφωνα με την παράδοσή τους, ότι ο Δαυίδ επεκύρωσε αυτόν τον τρόπο εκτέλεσεως με το παράδειγμά του.
Κατά τις σφαγές αυτές των Ελλήνων, οι Εβραίοι κατεβρόχθιζαν τις σάρκες των νεκρών, έπιναν το αίμα τους και κατέστρεφαν τα εντόσθια!…»
Αυτά, όσο κι αν φαίνονται απίστευτα, υποβολιμαία ή υπερβολικά, γράφονται από έναν εκ των μεγαλυτέρων ιστορικών συγγραφέων του παρελθόντος που δεν μπορεί να καταστεί ύποπτος «αντισημιτισμού» (στην εποχή του τουλάχιστον), ούτε να κατηγορηθεί για έλλειψη σοβαρότητος, αφού τα έργα του ήταν, είναι και θα είναι μία εκ των σοβαροτέρων πηγών της Αρχαιότητας. (Αυτά από τις ιστορικές πηγές)


thesecretrealtruth.blogspot.com
http://www.xorisorianews.gr/

Αυστραλία: Αναπαρέστησαν τη δίκη του Σωκράτη και τον αθώωσαν

1 

Στο Ελληνικό Μουσείο Μελβούρνης, έγινε για πρώτη φορά στην Αυστραλία, η επανάληψη της δίκης του Σωκράτη και μάλιστα από διακεκριμένους νομικούς.
Στην αναπαράσταση της δίκης του Σωκράτη στο Ελληνικό Μουσείο, οι διακεκριμένοι νομικοί της Αυστραλίας Julian Burnside, Νίκος Πάπας, Ronald Merkel, Elizabeth King, οι δικαστές του Ανωτάτου Δικαστηρίου της Βικτώριας, Αιμίλιος Κύρου, και Lex Lasry, καθώς επίσης και η δικαστής του Περιφερειακού Δικαστηρίου της Βικτώριας, Felicity Hampel, μαζί με 300 πολίτες που παραβρέθηκαν στην εκδήλωση και ανέλαβαν τον ρόλο των ενόρκων, κλήθηκαν να δικάσουν εκ νέου, τον μεγάλο φιλόσοφο.
Τον ρόλο του Σωκράτη, στην αναπαράσταση της δίκης του, είχε αναλάβει ο γνωστός ηθοποιός, Τόνι Νικολακόπουλος, ενώ τον ρόλο του κατήγορου Μέλητου, υποδύθηκε ο, επίσης γνωστός ηθοποιός, Λεξ Μαρίνος.
Στο τέλος τόσο οι δικαστές, όσο και οι ένορκοι αθώωσαν τον Σωκράτη.


http://www.xorisorianews.gr
- See more at: http://www.xorisorianews.gr/%ce%b1%cf%85%cf%83%cf%84%cf%81%ce%b1%ce%bb%ce%af%ce%b1-%ce%b1%ce%bd%ce%b1%cf%80%ce%b1%cf%81%ce%ad%cf%83%cf%84%ce%b7%cf%83%ce%b1%ce%bd-%cf%84%ce%b7-%ce%b4%ce%af%ce%ba%ce%b7-%cf%84%ce%bf%cf%85-%cf%83/#sthash.OoEKHaKx.dpuf

"Τρελό" άστρο τρέχει με πρωτοφανή ταχύτητα



Οι αστρονόμοι έχουν εντοπίσει ένα αδέσμευτο αστέρι που κινείται πιο γρήγορα από ό, τι οποιοδήποτε άλλο έχουν συναντήσει ως τώρα.

Ανακαλύφθηκε από μια ομάδα επιστημόνων στο Πανεπιστήμιο Queen. Διασχίζει το διάστημα με την ταχύτητά των 1.200 χιλιομέτρων ανά δευτερόλεπτο. Είναι το ταχύτερο αντικείμενο του είδους του που έχει καταγραφεί ποτέ στο δικό μας γαλαξία.

Το αστέρι πιστεύεται ότι κάποτε ανήκε σε ένα δυαδικό σύστημα αστέρων και είναι πιθανό να έφτασε σε αυτή την υψηλή ταχύτητα όταν ο συνοδός του, ένας λευκός νάνος, μετατράπηκε σε θερμοπυρηνικό σουπερνόβα και εξεράγη.

Αυτό το είδος  σουπερνόβα ή «type la», έχει από καιρό χρησιμοποιηθεί για τον υπολογισμό της απόστασης σε άλλους γαλαξίες.

"Διάφοροι τύποι των άστρων είναι ύποπτα ότι προκαλούν έκρηξη ενός λευκού νάνου ως σουπερνόβα «type Ia»" δήλωσε ο επικεφαλής της μελέτης Stephan Geier. "Μέχρι τώρα, κανένας από αυτούς δεν μπορούσε να επιβεβαιωθεί."

"Τώρα έχουμε βρει μια παραβατική ταχύτητα που φέρει αυτά τα ίχνη κατευθείαν από τη σκηνή του εγκλήματος."
Μετάφραση-Απόδοση diadrastika
 
http://www.diadrastika.com/2015/03/blog-post_505.html
 
 
 

Επί 2,5 χρόνια, το υπουργείο Οικονομικών κάλυπτε τη Siemens! ..



Κωλυσιεργία της εκδίκασης, στο ΣτΕ, της υπόθεσης ακύρωσης της σύμβασης μεταξύ του Ελληνικού Δημοσίου και της Siemens - Αν ακυρωθεί, η Ελλάδα μπορεί να διεκδικήσει πάνω από 2 δισεκατομμύρια ευρώ!

Το Ελληνικό Δημόσιο, για τέταρτη συνεχή φορά, αρνήθηκε να παραστεί στο Συμβούλιο της Επικρατείας για τη συζήτηση της αίτησης ακύρωσης της συμφωνίας με τη Siemens, οδηγώντας σε νέα αναβολή της υπόθεσης. Το γεγονός αυτό, πέραν του ότι συνιστά μία προσβολή προς τη Δικαιοσύνη και την αξιοπρέπεια της κοινωνίας που ζητά την αποκάλυψη της αλήθειας, εμποδίζει το ίδιο το Δημόσιο να διεκδικήσει την επανόρθωση των ζημιών που προκάλεσε η γερμανική εταιρία και οι οποίες -σύμφωνα με το πόρισμα της σχετικής εξεταστικής επιτροπής της Βουλής- ξεπερνούν τα δύο δισεκατομμύρια ευρώ.

Η υπόθεση είναι λίγο έως πολύ γνωστή. Τον Αύγουστο του 2012, ο τότε υπουργός Οικονομικών κ. Γιάννης Στουρνάρας, υπέγραψε σύμβαση με την εταιρία Siemens, με βάση την οποία το Ελληνικό Δημόσιο παραιτούνταν από κάθε δικαίωμα υποβολής αγωγής αποζημίωσης, ή επιβολής προστίμων, για όλα όσα είχε κάνει η Siemens στη χώρα και τα οποία αποτυπώνονταν στο -εκ 560 σελίδων- πόρισμα της εξεταστικής επιτροπής της Βουλής.

Ο Σύλλογος Έλληνες Φορολογούμενοι και έξι πολίτες, μέλη του, αντέδρασαν έμπρακτα στην εξέλιξη αυτή και -τον Οκτώβριο του 2012 κατέθεσαν στο Συμβούλιο Επικρατείας αίτηση για την ακύρωση της σύμβασης. Από τότε, η υπόθεση αναβλήθηκε τέσσερις φορές, με το αιτιολογικό ότι το Ελληνικό Δημόσιο δεν κατέθετε τις απόψεις του για την υπόθεση και δεν προσερχόταν στη συζήτηση της υπόθεσης.

Έχοντας υπ' όψη τις προεκλογικές εξαγγελίες του Σύριζα, αλλά και του νέου Πρωθυπουργού προσωπικά, στις 10 Φεβρουαρίου 2015, ο Σύλλογος Έλληνες Φορολογούμενοι απέστειλε επιστολή στον κ. Αλέξη Τσίπρα, αναφέροντάς του τα της υπόθεσης και υπενθυμίζοντας ότι ως νέα ημερομηνία για την εκδίκαση της υπόθεσης -μετά από 3 αναβολές κατά τα έτη 2013 και 2014- είχε ορισθεί η 10η Μαρτίου 2015. Στις 5 Μαρτίου 2015, λάβαμε επιστολή από το Νομικό Γραφείο του Πρωθυπουργού η οποία μας ενημέρωνε ότι η επιστολή μας είχε διαβιβαστεί στο Νομικό Συμβούλιο του Κράτους. Την επομένη, 6 Μαρτίου 2015, λάβαμε επιστολή από το Νομικό Συμβούλιο του Κράτους στην οποία περιγράφονταν όλη η εξέλιξη της υπόθεσης στα “άδυτα” των νομικών υπηρεσιών του Κράτους. Πρακτικά, πρόκειται για μία ομολογία ότι το υπουργείο Οικονομικών κωλυσιεργεί την εξέλιξη της υπόθεσης!

Το Συμβούλιο της Επικρατείας είχε ακολουθήσει τη διαδικασία και είχε, ήδη από το 2012 ενημερώσει το Νομικό Συμβούλιο του Κράτους, το οποίο με τη σειρά του απέστειλε την υπόθεση στις νομικές υπηρεσίες του Υπουργείου Οικονομικών, ζητώντας τις απόψεις του Υπουργείου. Όμως, οι νομικές υπηρεσίες του Υπουργείου Οικονομικών απέφυγαν να αποστείλουν απόψεις και προτάσεις. Το ίδιο έκαναν και σε παρόμοια αιτήματα του Νομικού Συμβουλίου του Κράτους, που ακολουθούσαν την κάθε αναβολή της δίκης. Το τελευταίο αίτημα προς το Υπουργείο Οικονομικών έγινε στις 19/12/2014, ορίζοντας μάλιστα ως ημερομηνία απάντησης την 27/2/2015, έτσι ώστε ο εκπρόσωπος του Νομικού Συμβουλίου του Κράτους, να προετοιμαστεί για την εκδίκαση της υπόθεσης που είχε οριστεί στις 10/3/2015. Όμως και πάλι το αίτημα αυτό έπεσε στο κενό.

Με άλλα λόγια, οι υπηρεσίες του Υπουργείου Οικονομικών και πιο συγκεκριμένα η Γενική Διεύθυνση Οικονομικών Υπηρεσιών, επί 2,5 χρόνια, αρνείται αναιτιολόγητα να διαβιβάσει τις απόψεις της (ως οφείλει να κάνει) προς το Νομικό Συμβούλιο του Κράτους έτσι ώστε να μπορέσει να γίνει η εκδίκαση της υπόθεσης. Και επειδή τα στελέχη του Υπουργείου Οικονομικών δεν δρουν αυτόβουλα, με πιο απλά λόγια προκύπτει ότι, οι υπουργοί Οικονομικών αυτής της περιόδου, κύριοι Στουρνάρας και Χαρδούβελης, κωλυσιεργούν την εξέλιξη της υπόθεσης, από την οποία το Ελληνικό Δημόσιο θα μπορούσε να διεκδικήσει (από την εταιρία Siemens) την είσπραξη ποσού άνω των δύο δισεκατομμυρίων ευρώ.

Δύσκολα μπορεί κάποιος να πιστέψει ότι, επί δυόμισι χρόνια, Έλληνες υπουργοί Οικονομικών, υπερασπίζονταν τα συμφέροντα μίας γερμανικής εταιρίας η οποία έχει διαπράξει κακουργήματα κατά του Ελληνικού Κράτους και της ελληνικής κοινωνίας και ότι, σε μία εποχή που ο ελληνικός λαός βιώνει μία τεράστια κρίση, κωλυσιεργούν τη διεκδίκηση ποσού άνω των δύο δισεκατομμυρίων ευρώ.

Ο Σύλλογος Έλληνες Φορολογούμενοι θα ενημερώσει πλήρως για το ζήτημα αυτό τον Πρωθυπουργό, τα στελέχη της Κυβέρνησης και όλα τα πολιτικά κόμματα. Παράλληλα, με βάση τα οριζόμενα από το νόμο, θα ζητήσει την πειθαρχική δίωξη των υπευθύνων στελεχών του υπουργείου Οικονομικών, ενώ θα ερευνήσει τυχόν ποινικές ευθύνες προσώπων που εμπλέκονται στην υπόθεση.

Μετά από τέσσερις αναβολές, η εκδίκαση της υπόθεσης ορίστηκε εκ νέου για την 24 Μαρτίου 2015 (δηλαδή σε 2 βδομάδες). Οι αιτούντες την ακύρωση της σύμβασης του Ελληνικού Δημοσίου με τη Siemens (δηλαδή, ο Σύλλογος Έλληνες Φορολογούμενοι και έξι πολίτες), δεσμεύονται ότι, εάν ακολουθήσει και νέα αναβολή, θα σταλεί διαμαρτυρία προς τα ευρωπαϊκά όργανα, ενώ η υπόθεση θα προωθηθεί σε διεθνή δικαστήρια.

Επιστολή στον Πρωθυπουργό κ. Αλέξη Τσίπρα (10/2/2015)

Απάντηση από το Νομικό Γραφείο του Πρωθυπουργού (5/3/2015)

Απάντηση από το Νομικό Συμβούλιο του Κράτους (6/3/2015)

Πόρισμα εξεταστικής επιτροπής της Βουλής για την υπόθεση Siemens



www.forologoumenos.gr
http://www.logiosermis.net/2015/03/25-siemens.html#.VQCj0SyE5GQ


Ποιά μυστικά κρύβονται πίσω από τις προσόψεις των «ουρανοξυστών του Στάλιν»;

Η προσωπικότητα του Στάλιν κατά τη διάρκεια της ζωής του ακόμα, περιβαλλόταν από αύρα μυστηρίου και φόβου.

Ψιθύριζαν ότι ήταν πολύ προληπτικός, ότι τον περιέβαλαν μέντιουμ και αστρολόγοι. Λένε
επίσης ότι ακριβώς ο προσωπικός του αστρολόγος τον συμβούλευσε να επιλέξει πού και πότε να χτίσει εκείνους τους διάσημους 7 ουρανοξύστες της Μόσχας, που αποκαλούνται «ουρανοξύστες του Στάλιν».

Ο ΡΣ «Η Φωνή της Ρωσίας» απευθύνθηκε στον αστρολόγο Βλαντισλάβ Ομπολόνσκι και τον παρακάλεσε να εξηγήσει γιατί ήταν τόσο σημαντικό για τον Στάλιν να επιλέξει τον χρειαζούμενο χρόνο και τόπο ανέγερσης αυτών των θρυλικών οικοδομημάτων.

- Ο τόπος και ο χρόνος έναρξης της ανέγερσης των οκτώ πολυώροφων κτιρίων (το όγδοο - Παλάτι των Σοβιέτ, που δεν χτίστηκε, έπρεπε να εμφανιστεί στη θέση του Ναού του Σωτήρος Χριστού) επιλέχθηκαν από τον προσωπικό του αστρολόγο. Αυτά τα ιδιόμορφα κτίρια, σχήματος κόλουρων πυραμίδων καλούνταν να συντελέσουν στη δημιουργία ισχυρότερου ενεργειακού πεδίου πάνω από τη Μόσχα.

Η ανέγερση όλων των οικοδομημάτων άρχισε στις 7 Σεπτεμβρίου του 1947 ακριβώς στη μία η ώρα μετά το μεσημέρι. Ο Βλαντισλάβ Ομπολόνσκι είναι βέβαιος ότι ήταν αδύνατο να επιλεχθεί καλύτερη ώρα για την έναρξη της κατασκευής αυτών των σύγχρονων πυραμίδων.

- Αυτή την ημερομηνία και αυτή την ώρα εκπέμπεται συνήθως τεράστια ενέργεια, η οποία είναι πολύ βολική για την έναρξη μεγάλων σχεδίων. Ο αστρολόγος του Στάλιν το ήξερε αυτό πολύ καλά. Εκτός απ’αυτό, δεν πρέπει να ξεχνούμε ότι ο ηγέτης δεν είχε στη διάθεσή του πολύ χρόνο. Ήξερε ότι αν χαθεί το τόσο βολικό «χρονικό παράθυρο» άλλο τέτοιο μπορεί να μη συμβεί μέσα στα πλησιέστερα έτη.

Ακριβώς για αυτό τον λόγο στις 7 Σεπτεμβρίου του 1947 είχαν τοποθετηθεί οι πρώτες πέτρες στα θεμέλια αυτών των κτιρίων, παρόλο που τα σχέδια τους δεν ήταν ακόμα οριστικοποιημένα.

Συνολικά χτίστηκαν 7 «ουρανοξύστες του Στάλιν». Στέμμα δε του σχεδίου έπρεπε να γίνει το Παλάτι των Σοβιέτ, επίκεντρο όλης της «κατασκευής» στα ζώδια του Ηλίου.

- Το Παλάτι των Σοβιέτ σχεδιαζόταν ως η τελευταία πτυχή του μεγαλοφυούς σχεδίου των επτά «πυραμίδων». Έπρεπε να θέσει σε λειτουργία όλο τον μηχανισμό. Θα σχηματιζόταν η ενεργειακή οκτάδα (ο αριθμός 8 είναι το σύμβολο του απείρου και της αθανασίας, που τόσο επιδίωκε ο Στάλιν).

Στο Παλάτι των Σοβιέτ, όπως έλεγαν, ο Στάλιν ήθελε να κάνει το κοιμητήριό του, όμοιο με εκείνα των Αιγυπτίων Φαραώ, οι οποίοι επιδίωκαν, όπως ξέρουμε, την αιώνια ζωή. Με τη διαταγή του Στάλιν ανατίναξαν το Ναό του Χριστού του Σωτήρος και έσκαψαν τεράστιο λάκκο για τα θεμέλια του μελλοντικού κτιρίου. Αλλά δεν ήταν γραφτό να πραγματοποιηθούν τα σχέδια του Στάλιν.

Πέθανε πριν προλάβει να πραγματοποιήσει την ιδέα του. Στη θέση του Παλατιού των Σοβιέτ, κατά τη διάρκεια της διακυβέρνησης του Χρουτσόφ κατασκευάστηκε τεράστια πισίνα και στη νέα Ρωσία ανοικοδομήθηκε ο καθεδρικός Ναός του Χριστού του Σωτήρος.

Ωστόσο, οι θρύλοι για τους 7 ουρανοξύστες της Μόσχας συνεχίζουν να ζουν.
 
http://ksipnistere.blogspot.gr/2015/03/blog-post_211.html

Η Α.Μέρκελ αρνείται να παραστεί στους εορτασμούς της Ημέρας της Νίκης κατά του Ναζισμού δίνοντας συνέχεια στην πολιτική των "Ράιχ"



Η Α.Μέρκελ αρνείται να παραστεί στην γιορτή της Νίκης κατά των γερμανικών ναζιστικών στρατευμάτων αναγνωρίζοντας έτσι την συνέχεια της πολιτικής των "Ράιχ" αλλά και την δηιουργία του δικού της 4ου "Ράιχ".
 
Βασικός λόγος για την άρνησή της θεωρείται και το γεγονός ότι θα παραστούν οι Α.Τσίπρας και Π.Καμμένος που και οι δύο τη έχουν δημιουργήσει πολλά προβλήματα και προβλέπεται ότι εκείνη την ημέρα, σε συνεργασία με τον Ρώσο πρόεδρο Β.Πούτιν θα την "στριμώξουν" για τις αποζημιώσεις που οφείλει το Βερολίνο για τα εγκλήματα που διέπραξαν οι Γερμανοί Ναζί σε Ελλάδα και Σοβιετική Ένωση και οι Γερμανοί σαν καλοί...μπαταχτσήδες ποτέ δεν πλήρωσαν ούτε..μάρκο.
 
«Nein» ήταν η απάντηση της Γερμανίδας καγκελαρίου, Άνγκελα Μέρκελ, στον Βλαντιμίρ Πούτιν, στην πρόσκληση που της απηύθυνε για τις 9 Μαΐου στη Μόσχα και με την οποία την καλούσε να παραστεί στην Μεγάλη Παρέλαση για την πανηγυρική 70στή επέτειο της Ημέρας της Νίκης κατά των ναζιστών στο Β΄Παγκόσμιο Πόλεμο.
 
Σε ανακοίνωση που εξέδωσε το γραφείο της Γερμανίδας καγκελαρίου επισημαίνεται ότι η κυρία Μέρκελ, λαμβάνοντας υπόψη τη στάση της ρωσικής κυβέρνησης μετά την υπογραφή της «Συμφωνίας Μινσκ 2» για εκεχειρία στην Ουκρανία, αποφάσισε να μην παραστεί στις εκδηλώσεις που θα πραγματοποιηθούν στη Μόσχα στις αρχές Μαΐου.
 
Υπενθυμίζεται, ότι ο Ρώσος πρόεδρος έχει προσκαλέσει και τον Έλληνα πρωθυπουργό, Aλέξη Τσίπρα, να επισκεφθεί τη Μόσχα στις 9 Μαΐου.
 
Βεβαίως το ουκρανικό είναι απλώς μια πρόφαση. Η Άνγκελα Μέρκελ, που οικοδομεί το νέο Ράιχ πάνω στις βάσεις που έθεσαν οι ναζιστές πρόγονοί της, δεν έχει καμία διάθεση να παραστεί σε μια ατιμωτική για τη Γερμανία παρέλαση Νίκης στη Μόσχα. Για την Μέρκελ η ήττα των Γερμανών στον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο αποτελεί παρελθόν.
 
Το Τέταρτο Ράιχ, το δικό της, δεν είναι διατεθειμένο να συνεχίσει να συμπεριφέρεται ως ηττημένο. Η Γερμανία απλώνει ξανά τα μαύρα φτερά της πάνω από την Ευρώπη και πλέον δεν αισθάνεται αναγκασμένη συνεχίσει να αναγνωρίζει ότι έχασε τον πόλεμο.
 
Είναι δυστυχώς φανερό ότι οι απόγονοι των Ούννων έχου επιστρέψει πάλι για να προκαλέσουν αιματοχυσία στη Ευρώπη, και όπου αλλού μπορέσουν. Η Ελλάδα αποτελεί όπως και τότε την πρώτη ουσιαστική εστία αντίστασης κατά των βάρβαρων Τευτόνων. Οι Γερμανοί για το καλό όλων πρέπει να χάσουν ξανά, γιατί είναι τόσο κοντά σε αυτό που ονειρεύονταν ο Α.Χίτλερ τη δεκαετία του '30, στην απόλυτη υποταγή της Ευρώπης και...έπεται συνεχεια.
 
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

ΖΟΥΝ «ΚΡΥΜΜΕΝΟΙ» ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ… ΜΑΣ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΥΝ… ΤΟΥΣ ΒΟΛΕΥΕΙ Η ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΑΓΝΟΙΑ…

 
Αυτή η τελευταία ανακάλυψη έχει μπερδέψει ακόμα και τον επιστημονικό κόσμο! Ανακαλύφθηκε Παράξενο, Μυστηριώδες DNA που δεν συμβιβάζεται και δεν διασταυρώνεται με τίποτα σε αυτή τη Γη! Πρόκειται για Αποδεικτικά στοιχεία της ύπαρξης νέων ειδών ή υπάρχει κάτι πολύ πιο σκοτεινό;

Γίνονται παντού είδηση, σε όλο το internet, κυριολεκτικά παντού! Μπορείτε να τους δείτε σε ταινίες, να τους ακούσετε στα τραγούδια, να τους παρακολουθήσετε σε τηλεοπτικές εκπομπές και διαφημιστικά σποτ και παράλληλα στα γραφεία της κυβέρνησης. Αλλά ποιοι είναι αυτοί;
Αυτοί είναι οι πρόγονοι εξ αίματος Νεφελίμ!
Τα στοιχεία που έχει αποκαλυφθεί αποδεικνύουν την ύπαρξή τους. Τα μηνύματα και οι προειδοποιήσεις τους είναι προφανείς. Ωστόσο, πολλοί άνθρωποι επιλέγουν να τα διαγράφουν ως συνωμοσίες, ψέματα, άχρηστες πληροφορίες και άλλα τέτοια παρόμοια. Αλλά γιατί; Υπάρχει κάποιος λόγος που οι άνθρωποι δεν θα πρέπει να ενημερώνονται… δεν θα πρέπει να γνωρίζουν … δεν πρέπει να πιστεύουν σε αυτά;
01. Αν πίστευαν σ “αυτά, θα μπορούσαν να προσφέρουν μεγαλύτερη αξιοπιστία και αλήθεια σε σχέση με τα πράγματα της Αγίας Γραφής, ειδικά για εκείνους που δεν πιστεύουν.
02. Αν πίστευαν σ “αυτά, τα ευρηματικά σχέδια των Νεφελίμ προγόνων εξ αίματος του Αντίχριστου ηγέτη τους, για την ερχόμενη Νέα Τάξη Πραγμάτων (η οποία παρεμπιπτόντως είναι ήδη σε εξέλιξη), μπορεί να αποτύχουν, καθώς περισσότεροι άνθρωποι θα συνειδητοποιήσουν το κακό παιχνίδι που παίζεται. Και θα μπορούσαν να μην δεχθούν το χάραγμα του θηρίου, το οποίο παρουσιάζεται ως κάρτα του πολίτη.
03. Αν πίστευαν σ “αυτά, δεν θα μπορούσε πλέον να αμφισβητηθεί η αλήθεια της Αγίας Γραφής και, ως εκ τούτου, θα μπορούσε να δεχτεί όλος και περισσότερος κόσμος τον Ιησού Χριστό ως Σωτήρα του.
04. Τέλος, αν πίστευαν σ “αυτά, πολλά από τα προσεχή σχέδιά τους θα μπορούσαν κάλλιστα να εκμηδενιστούν.
Αυτοί είναι μερικοί από τους προφανείς λόγους για τους οποίους δεν θέλουν να πιστεύεις ο κόσμος σε αυτά. Αλλά ίσως να αναρωτιέστε, «Λοιπόν, αν δεν θέλουν να πιστέψουμε, τότε γιατί μας δίνουν μηνύματα χρησιμοποιώντας σύμβολα, αριθμολογία, και διάφορα άλλα;» Ο λόγος για αυτό είναι επειδή o νόμος των Εωσφόρων Νεφελίμ, ως μαθητές του Σατανά , έχει έναν όρκο, σύμφωνα με τον οποίο πρέπει να υπάρχει προειδοποίηση πριν από οποιοδήποτε κτύπημα στον Θεό.
Ο λόγος που οι προειδοποιήσεις είναι συνήθως κωδικοποιημένες και είναι δύσκολο για το μέσο άτομο να τις καταλάβει είναι επειδή δεν πραγματικά δεν θέλουν οι άνθρωποι να γνωρίζουν τι πρόκειται να κάνουν όταν το κάνουν. Ωστόσο, επειδή πρέπει να τιμήσουν τον όρκο στο Θεό, πρέπει να το κάνουν, αλλά με έναν τρόπο που είναι πολύ δύσκολο να καταλάβει ο κόσμος. Ωστόσο, τα τελευταία χρόνια, έχουν γίνει πιο θρασείς και τολμηροί με τα μηνύματά τους.
Το βίντεο δείχνει πολλά πράγματα: πολλά από τα κρυμμένα μηνύματα τους, ό, τι σκοπεύουν να κάνουν για τις ΗΠΑ και τέλος την απόδειξη της ύπαρξης τους σε αυτή τη γη!














http://pisoapothnkoyrtina.blogspot.gr/2015/03/blog-post_896.html

Αποκαλύψεις σοκ για τη δράση των Ναζί - Βομβάρδιζαν Γερμανούς πολίτες για... εξάσκηση! (Photos)

Σοκαριστικές αποκαλύψεις για τη δράση των SS κατά τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο από απόρρητα έγγραφα, που είδαν το φως της δημοσιότητας και σύμφωνα με τα οποία θεωρείται πώς οι Ναζί σκότωσαν χιλιάδες Γερμανούς πολίτες βομβαρδίζοντας τις πόλεις τους με πυραύλους V-2 για να κάνουν… εξάσκηση.

Τα απόρρητα αυτά έγγραφα, πολλά από τα οποία είναι γραμμένα με κώδικες στα γερμανικά, πιστεύεται ότι αποδεικνύουν τους ισχυρισμούς ότι ο Χίτλερ χρησιμοποιούσε δικά του χωριά και πόλεις προκειμένου να τσεκάρει...

την αποτελεσματικότητα αυτών των πυραύλων!
Το απίστευτο αρχείο αποστελλόταν μόνο στην Kommadostelle S, μια μυστική που σχεδόν τίποτα δεν είναι γνωστό για τη δράση της.
Με βάση αυτά τα έγγραφα-φωτιά, χιλιάδες Γερμανοί σκοτώθηκαν από τα χέρια των ηγετών τους κατά την περίοδο 1944-1945 –και οι θάνατοι αποδίδονταν στις Συμμαχικές Δυνάμεις.
Οι πύραυλοι V-2 χρησιμοποιήθηκαν από τους Γερμανούς στους βομβαρδισμούς στο Λονδίνο και στη νοτιοανατολική Αγγλία, καθώς επίσης και σε βομβαρδισμούς στην κεντρική Ευρώπη, σκοτώνοντας περισσότερους από 7.000 ανθρώπους.
Κυριαρχεί μάλιστα η αίσθηση ότι αν οι Ναζί είχαν αναπτύξει τους συγκεκριμένους πυραύλους νωρίτερα, θα μπορούσαν ακόμα και να βγουν νικητές από τον Β' Παγκόσμιο Πόλεμο...
Το σπάνιο αυτό αρχείο - ντοκουμέντο διασώθηκε από φωτιά προς το τέλος του πολέμου και παρέμενε επί 70 χρόνια στην κατοχή Γερμανού συλλέκτη.




πηγή: DailyMail
Από το Ποντίκι
http://greki-gr.blogspot.gr/2015/03/photos.html

WIKILEAKS ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ΤΑ ΚΩΔΙΚΟΠΟΙΗΜΕΝΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗΣ ΠΡΕΣΒΕΙΑΣ ΣΤΗ ΜΟΣΧΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΤΟΥ ΠΟΥΤΙΝ

1024px-John_Beyrle_Medallion_Return_Ceremony

Το Wikileaks δημοσίευσε ήδη από το 2011-12, μυστικά τηλεγραφήματα του τέως Αμερικανού πρέσβη στη Ρωσία, John Beyrle ο οποίος ανέλαβε καθήκοντα το 2008 και που τώρα έχει αντικατασταθεί από τον John Tefft .
Ο τ.Αμερικανός πρέσβης ανέφερε στην Ουάσιγκτον,   τη συνάντησή του με Ρώσους «αντιφρονούντες»,  τα αιτήματά τους και την απαίτησή τους για δημιουργία μιας  » κατάστασης έκτακτης ανάγκης» προκειμένου να «ανατρέψουν Πούτιν».

Δεν είναι μυστικό ότι οι ρώσοι «αντιφρονούντες» συνεδριάζουν τακτικά με τους Αμερικανούς διπλωμάτες. Εκείνοι ιδιαίτερα που έχουν στενές σχέσεις , όπως ο Boris Nemtsov, καλούνται άμεσα στην Ουάσιγκτον, ενώ άλλοι, λιγότερο σημαντικοί, καλούνται στην πρεσβεία των ΗΠΑ στη Μόσχα.
Για την πρόοδο της κάθε τέτοιας συνάντησης, ο τ.Πρεσβευτής των ΗΠΑ στη Ρωσία έστλενε τις εκθέσεις του με κωδικοποιημένα τηλεγραφήματα.
Η εφημερίδα Komsomolskaya Pravda δημοσίευσε αποσπάσματα από τις εκθέσεις αυτές.
Το κωδικοποιμένο τηλεγράφημα με αριθμό 000304 ΜΟΣΧΑ μιλάει για τη συνάντηση του Διευθυντή του Εθνικού Συμβουλίου Ασφαλείας των ΗΠΑ για τον τομέα Ρωσία,  Michael McFaul με Ρώσους ακτιβιστές ανθρωπίνων δικαιωμάτων (14/01/10).
Οι ακτιβιστές των ανθρωπίνων δικαιωμάτων ήταν απογοητευμένοι με την αναθέρμανση των σχέσεων μεταξύ των δύο χωρών . Η Ludmila Alexeeva από την Ομάδα Ελσίνκι της Μόσχας, συμβούλευσε τους Αμερικανούς να παρακολουθούν στενά το τι συμβαίνει στη Μόσχα, αλλά το κάνουν διακριτικά, όχι όπως οι προηγούμενες κυβερνήσεις.
«Να δυναμώνουμε τη  φωτιά, αλλά να μην είναι σαν μια δεύτερη Μπους ...» είπε ο McFaul.
yugug
Ο Γιούρι Dzhibladze από το »Κέντρο για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα και τη Δημοκρατία», ζήτησε επίσης από τον αμερικανό πρέσβη να αυξηθεί ο βαθμός της αμερικανικής παρέμβασης στις ρωσικές υποθέσεις .
Ο αμερικανός πρέσβης John Beyrle αναφέρει στο μήνυμά του:
«Ο Dzhibladze πιστεύει ότι οι ΗΠΑ θα πρέπει να ενισχύσουν την κριτική τους … για να δείξουν ότι τα θέματα των ανθρωπίνων δικαιωμάτων κατέχουν εξέχουσα θέση στην ατζέντα των διμερών σχέσεων … Για τη συνεργασία της Ρωσίας με τις ΗΠΑ έχουμε το δικαίωμα να απαιτήσουμε μεταρρυθμίσεις σε αντάλλαγμα για εμπορικές ή άλλες παραχωρήσεις »
Το κωδικοποιημένο τηλεγράφημα «ΜΟΣΧΑ 000305» ( 19 /01 2010) μιλά για τη νέα συνάντηση του αξιωματούχου για τον τομέα Ρωσία, McFaul με τη ρωσική αντιπολίτευση. Με έκθεσή του στην Ουάσιγκτον, ο αμερικάνος πρέσβης  εκθέτει τους Boris Nemtsov και Vladimir Milov από το κίνημα «Αλληλεγγύη», τον Gregory Bovt από το κόμμα «Σωστή Αιτία»  και τον Vladimir Ryzhkov,  πρώην επικεφαλή του Ρεπουμπλικανικού κόμματος:
«… Συμφώνησαν ότι ο σκοπός της αντιπολίτευσης για τα επόμενα δύο χρόνια θα είναι να εργαστούν για να αποτρέψουν την επιστροφή του Πούτιν στην προεδρία. Αλλά, κατά τη γνώμη τους, και λαμβάνοντας υπόψη την επιρροή του Πούτιν  στην κοινωνία, η ανατροπή του  μπορεί να προκληθεί μόνο από κάποιο είδος » κατάστασης έκτακτης ανάγκης». Ο Bovt είπε ότι η κοινωνία των πολιτών στη Ρωσία αυτή τη στιγμή είναι κοιμισμένη και είναι απίθανο θα αντιταχθεί ενεργά στο σημερινό καθεστώς ».
Σύμφωνα με τον ίδιο, η πλειοψηφία των Ρώσων πολιτών είναι ικανοποιημένοι με την τρέχουσα κατάσταση.Οι Αμερικανοί διπλωμάτες, εκτιμούν ότι η »αποπουτινοποίηση» πρέπει να επιτευχθεί κυρίως στο εσωτερικό της Ρωσίας.
033F48F3-C874-4DC7-9BC4-489A7B2E87DB_mw1024_s_n
Ο εκδότης του διαδικτυακού τόπου Caucasian Knot , Grigory Shvedov είχε ζητήσει από τους Αμερικανούς « να εργαστούν πιο στενά με τις ΜΚΟ και να μην περιορίζονται μόνο στην οικονομική στήριξη. Ο Lev Ponomarev από την οργάνωση «For Human Rights» και η Lyudmila Alekseeva συμβούλευσαν τις Ηνωμένες Πολιτείες να απομονώσουν τον επικεφαλή της Τσετσενίας, Ramzan Kadyrov, και να συνάψουν σχέσεις με άλλους ηγέτες ρωσικών Δημοκρατιών του Βόρειου Καυκάσου.
Να σημειωθεί ότι το WikiLeaks έχει δημοσιεύσει  μόνο κάποιες από τις συνεδριάσεις των αντιφρονούντων με τους Αμερικανούς. (fortrusse/on russia/kartam live)
 
 
http://lithosfotos.blogspot.gr/2015/03/wikileaks.html

Αποκαλύπτουμε τον άγνωστο ρόλο του προέδρου της Κομισιόν!

 
Ασπίδα ο Ζαν Κλόντ Γιούνκερ για το Ελληνικό Ευρωπαικό μέλλον. Το σκηνικό δείχνει ότι ο Αλέξης Τσίπρας στο πρόσωπο του προέδρου της Κομισιόν έχει βρεί έναν πιο «ευέλικτο» σύμμαχο. Η «αναγκαστική» υποχώρηση του πρωθυπουργού ως προς την έλευση της Τρόικα στην Αθήνα ήταν όπως όλα δείχνουν το πιο σημαντικό βήμα στην αλλαγή της στάσης από πλευράς Γιούνκερ που οδήγησε άλλωστε και στη συνάντηση του με τον Έλληνα πρωθυπουργό.Πληροφορίες αναφέρουν ότι όπως υποστηρίζει ο Γιούνκερ αν η Ελληνική Κυβέρνηση υλοποιήσει τις δεσμεύσεις της τότε μέσα στο καλοκαίρι και πιθανότατα τον Ιούλιο η Ευρωπαική Κεντρική Τράπεζα θα δώσει το πράσινο φως για την ένταξη της Ελλάδας στο πρόγραμμα ποσοτικής χαλάρωσης. Αυτό με απλά λόγια σημαίνει ότι θα ξεκινήσει να αγοράζει ελληνικά ομόλογα.

olympia
http://greeknation.blogspot.gr/2015/03/blog-post_576.html

Αμερικανοί ψάχνουν για τεχνολογία "Vimana" στο Αφγανιστάν

Τι προκάλεσε τη ξαφνική βιασύνη  των πιο ισχυρών ηγετών του δυτικού κόσμου να πάνε στο Αφγανιστάν,και η έκθεση συνεχίζει: ήταν για να δούνε άμεσα την ανακάλυψη που έγινε
από Αμερικανούς στρατιωτικούς επιστήμονες που περιγράφεται ως " Vimana " και ότι έχει ήδη προκαλέσει την "εξαφάνιση" τουλάχιστον 8 Αμερικανών στρατιωτών που προσπάθησαν να το αφαιρέσουν από το σπήλαιο το οποίο βρίσκεται κρυμμένο, με εκτίμηση για τα τελευταία 5.000 χρόνια.

Vimana
Είναι σημαντικό να σημειώσουμε για την τεχνολογία" Vimana " ότι είναι αυτό το μυστηριώδες αεροσκάφος το πολύ γνωστό ως μυθολογική ιπτάμενη μηχανή που περιγράφονται στα αρχαία σανσκριτικά έπη και υπήρχε πριν από την τελευταία ανατροπή της Γης μας, και λέγετε ακόμα ότι είχε παράξενα όπλα, παρόμοια με τις ατομικές βόμβες του σήμερα.

Η αναφορά στα αρχαία ινδικά ιπτάμενα οχήματα προέρχεται από τις αρχαίες ινδικές πηγές,οι οποίες πολλές είναι γνωστές από τα αρχαία ινδικά έπη, και υπάρχουν κυριολεκτικά εκατοντάδες.Τα περισσότερα από αυτά δεν έχουν καν μεταφραστεί στα Αγγλικά και ακόμη παραμένουν στα παλιά σανσκριτικά.

Προβάλλεται επίσης ο ισχυρισμός ότι πριν από λίγα χρόνια, οι Κινέζοι ανακάλυψαν μερικά σανσκριτικά έγγραφα στη Λάσα, στο Θιβέτ και τα έστειλαν στο Πανεπιστήμιο του Chandrigarh για να μεταφραστούν. Ο Δρ Ruth Reyna του πανεπιστημίου είπε πρόσφατα ότι τα έγγραφα περιέχουν οδηγίες για την κατασκευή διαστρικών διαστημόπλοιων!

Η μέθοδος της πρόωσης, και"αντι-βαρύτητας" βασίστηκε σε ένα σύστημα ανάλογο με εκείνο του "laghima," την άγνωστη δύναμη του ανθρώπου, μια φυγοκεντρική δύναμη αρκετά ισχυρή για την εξουδετέρωση όλων των βαρυτικών δυνάμεων.

Σύμφωνα με την Ινδουιστική Γιόγκι, η "laghima" είναι η δύναμη η οποία επιτρέπει στα άτομα να αιωρούνται. Ο Δρ Reyna είπε για τα μηχανήματα του σκάφους, τα οποία ονομάζονται "Αστράς" από το κείμενο,και ότι οι αρχαίοι Ινδοί με αυτά θα μπορούσαν να στείλουν ένα απόσπασμα από άνδρες σε κάθε πλανήτη, σύμφωνα με το έγγραφο, το οποίο πιστεύεται ότι είναι χιλιάδων ετών. Τα χειρόγραφα είπε επίσης να αποκαλύπτουν το μυστικό της "antima",(το καπάκι της αορατότητας) και "Garima", "πώς να γίνουν τόσο βαριά όσο ένα βουνό από μόλυβδο."


http://ksipnistere.blogspot.gr/2015/03/vimana.html

Ν. Φάρατζ σε Π. Καμμένο: "Η Ευρώπη θυσιάζει την Ελλάδα για το ευρωπαϊκό σχέδιο και την επέκταση προς την Τουρκία"

Λίγες ημέρες μετά τη δημόσια δήλωση του υπουργού Άμυνας Πάνου Καμμένου ότι αν η Ευρώπη επιτεθεί στην Ελλάδα, τότε και η Ελλάδα με τη σειρά της θα προωθήσει όλους
τους λαθρομετανάστες προς την Ευρώπη και ειδικά προς το Βερολίνο, αφύπνισε και τον αρχηγό του βρετανικού κόμματος UKIP, Νάιτζελ Φάρατζ.

Ο κ. Φάρατζ, με κείμενο που ανάρτησε στην επίσημη ιστοσελίδα του κόμματός του, αποκαλύπτει πως συνομίλησε τηλεφωνικά με τον κ. Καμμένο έτσι ώστε να έχει καλύτερη γνώση του τι ακριβώς εννοούσε ο Έλληνας υπουργός όταν έλεγε πως ανάμεσα σε αυτούς τους μετανάστες ενδέχεται να υπάρχει και κάποιοι που ανήκουν στη μεριά των φανατικών τζιχαντιστών.

«Τα σχόλια του κ. Καμμένου έγιναν δεκτά από την Ευρώπη ως εμπρηστικά γι' αυτό και ο κ. Φάρατζ είχε μια ιδιωτική τηλεφωνική επικοινωνία με τον Έλληνα υπουργό με σκοπό το μέλος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου να κατανοήσει τα γεγονότα στην Ελλάδα και να προσφέρει τη βοήθειά του στη δημοκρατική διαδικασία που πραγματοποιείται στην Ελλάδα και η οποία υπονομεύεται και δεν έχει δεόντως αναγνωριστεί από τις ευρωπαϊκές δυνάμεις», αναφέρει το συνοδευτικό κείμενο.

Κατά τον Νάιτζελ Φάρατζ, είναι σαφές πως τα προβλήματα της ελληνικής κυβέρνησης δεν περιορίζονται μόνο σε οικονομικά ζητήματα. Το γεγονός ότι υποδέχεται ένα εκατομμύριο λαθρομετανάστες που έρχονται κυρίως μέσω της Τουρκίας, δείχνει πως η Ελλάδα υφίσταται πίεση λόγω του ευρωπαϊκού επεκτατισμού που θέλει να συμπεριλάβει και την Τουρκία στα μέλη της ΕΕ.

«Ένα εκατομμύριο λαθρομετανάστες σε μια χώρα που δεν είναι σε θέση να παρέχει θέσεις εργασίας στον ελληνικό λαό, δημιουργεί μεγαλύτερα προβλήματα στο κράτος. Οι δηλώσεις του κ. Καμμένου -ιδιαίτερα η αναφορά σε τζιχαντιστές- δεν είναι διπλωματικά λόγια, αυτό είναι αυτονόητο, δεδομένου ότι η Ελλάδα και ο ελληνικός λαός βρίσκονται σε οριακό σημείο. Ο ρεαλισμός, παρά τον επεκτατικό ιδεαλισμό της Ευρώπης, θα πρέπει να αναμένεται από την ελληνική κυβέρνηση. Η Βρετανία και η Ευρώπη θα πρέπει να το γνωρίζουν αυτό», αναφέρεται χαρακτηριστικά.

Ακολούθως ο κ. Φάρατζ δήλωσε: «Είχα μια πολύ εποικοδομητική τηλεφωνική συνομιλία με τον κ. Καμμένο, ο οποίος μου εξήγησε λεπτομερώς τι εννοούσε στις δηλώσεις του. Με τη σειρά μου του είπα πως τόσο η Βρετανία, όσο και η Ευρώπη ανησυχούν για την ασφάλεια στην περιοχή. Το θέμα είναι ότι η ΕΕ δεν παίρνει αρκετά σοβαρά τη δημοκρατικά εκλεγμένη κυβέρνηση της Ελλάδας. Είναι προσκολλημένη στο ευρωπαϊκό σχέδιο -ειδικά στην επέκταση προς την Τουρκία- και οι Έλληνες βλέπουν πως θυσιάζονται για να γίνουν πράξη όλα αυτά. Είναι σαφές πως αυτό δεν είναι αποδεκτό και είπα στον κ. Καμμένο ότι θα κάνω ό,τι μπορώ για να επιστήσω την προσοχή ότι μεταξύ Βρυξελλών και Βερολίνου, η Ελλάδα μετατρέπεται σε βέλος».

Για να καταλήξει ο κ. Φάρατζ: «Πέρα από αυτό, είναι ιδιαίτερα ανησυχητικό ότι η Ευρώπη έχει ουσιαστικά αναγκάσει την Ελλάδα να δεχθεί ένα εκατομμύριο λαθρομετανάστες, τη στιγμή που της έχει επιβάλλει μια αποτυχημένη συμφωνία λιτότητας. Από τη μεριά της, η Ελλάδα θα μπορούσε εύκολα να γίνει το μέρος όπου αυτοί οι άνθρωποι θα γίνουν Ευρωπαίοι πολίτες και να μπορούν να κυκλοφορούν ελεύθερα εντός της ΕΕ. Η βρετανική κυβέρνηση θα πρέπει να σκεφτεί σοβαρά τις αρχές ελεύθερης κυκλοφορίας εντός της ΕΕ, καθώς αυτές σχετίζονται με τη δημόσια ασφάλεια και την τρομοκρατία. Ειδικά αν, όπως λέει και ο κ. Καμμένος, μερικοί από αυτούς τους μετανάστες είναι τζιχαντιστές του Ισλαμικού Κράτους».
 
http://ksipnistere.blogspot.gr/2015/03/blog-post_682.html

Πώς ένα χτύπημα στο κεφάλι από ληστή, τον έκανε ιδιοφυή

Ο Τζέισον Πάτζετ από την Τακόμα των ΗΠΑ ήταν ένας συνηθισμένος άντρας, με μέτρο IQ και μια αρκετά ήρεμη, αδιάφορη ζωή. Πριν από περίπου 12 χρόνια, γράφει η Huffington Post, στις 13 Σεπτεμβρίου του 2002, ο Τζέισον βρέθηκε να διασκεδάζει με την παρέα του σε ένα καραόκε μπαρ. Ο ξανθός νεαρός, μόλις είχε εγκαταλείψει το κολέγιο και εργαζόταν ως πωλητής ηλεκτρικών ειδών, δέχτηκε το ίδιο βράδυ επίθεση από ένοπλους ληστές οι οποίοι τον χτύπησαν, μεταξύ άλλων και στο κεφάλι. Ηταν μάλιστα τόσο δυνατά τα χτυπήματα που μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις.

Οταν επιτέλους επέστρεψε σπίτι του, διαπίστωσε ότι άρχισε να διακρίνει λεπτομέρειες σε πράγματα που πριν δεν έπραττε. Συνειδητοποίησε με έκπληξη ότι ήταν σε θέση να μελετάει μαθηματικά σε πολύ υψηλό μάλιστα επίπεδο, ενώ άρχισε να αποκτά διάφορες εμμονές, όπως με μικρόβια.

Ο ίδιος απευθύνθηκε σε ειδικούς γιατρούς, οι οποίοι του ανέφεραν ότι το χτύπημα στο κεφάλι τον μετέτρεψε σε ιδιοφυΐα, κάτι εξαιρετικά σπάνιο, καθώς με το συγκεκριμένο σύνδρομο έχουν διαγνωστεί μόλις 40 άτομα. Οπως του ανέφεραν, το χτύπημα στο αριστερό ημισφαίριο του εγκεφάλου προξένησε σοκ και άρχισε να δουλεύει με εντατικούς ρυθμούς.

Ο ζέισον Πάτζετ κατέγραψε την εμπειρία του στο βιβλίο: Struck by Genius: How a Brain Injury Made Me a Mathematical Marvel.









 
 
 
http://ksipnistere.blogspot.gr/2015/03/blog-post_297.html

Η Τουρκία δωροδόκησε για να κάψει αρχεία της αρμενικής Γενοκτονίας

Η Τουρκία δωροδόκησε για να κάψει αρχεία της αρμενικής Γενοκτονίας

Στιγμιότυπο από τη φωτιά στο Ινστιτούτο της Αιγύπτου στις 17 Δεκεμβρίου 2011.

Ποσό ενός εκατομμυρίου δολαρίων φέρεται να κατέβαλε η Τουρκία, προκειμένου να καούν τα αρχεία της αρμενικής Γενοκτονίας στην Αίγυπτο.
Σύμφωνα με το ermenihaber.am, που επικαλείται το Demokrat Haber, η Τουρκία δωροδόκησε τη Μουσουλμανική Αδελφότητα για να καούν τα έγγραφα που φυλάσσονται στο Ινστιτούτο της Αιγύπτου (Institut d'Égypte).

Την είδηση φέρεται να αποκάλυψε σε συνεδρίαση της αιγυπτιακής κυβέρνησης ο ιδρυτής του κόμματος της Δημοκρατικής Τζιχάντ (Democratic Jihad), σεΐχης Ναμπίλ Να'έεμ, τονίζοντας ότι «οι ένοχοι θα πρέπει να τιμωρηθούν». Πρόσθεσε μάλιστα ότι και η Αίγυπτος θα πρέπει να τιμωρήσει την Τουρκία. Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας Veto, που έχει την έδρα της στο Κάιρο, ορισμένα από τα έγγραφα που διατηρούνταν στο Ινστιτούτο, παρουσιαζόμενα σε διεθνή δικαστήρια θα έφερναν σε πολύ δύσκολη θέση την Τουρκία.
Το δημοσίευμα υποστηρίζει ότι το αρχείο του Αιγυπτιακού Ινστιτούτου πήρε φωτιά στις 17 Δεκεμβρίου 2011, και τα περισσότερα από τα αποδεικτικά στοιχεία κάηκαν.
Το Αιγυπτιακό Ινστιτούτο ιδρύθηκε από τον Ναπολέοντα το 1798 και είναι αφιερωμένο στην προώθηση της επιστημονικής έρευνας. Το συγκρότημα στεγάζει σχεδόν 200.000 έγγραφα και χειρόγραφα, κάποια από τα οποία χρονολογούνται από το 1500.
 

pontos-news.gr
http://lithosfotos.blogspot.gr/2015/03/blog-post_324.html

Και ο Άκης και ο Βαγγελάκης (δις) και ο Γιαννάκης

Του Κώστα Βαξεβάνη
               
Το σύνολο σχεδόν των υπουργών Άμυνας μετά τον Άκη, ερευνάται αν είναι Άκηδες. Ο Βαγγέλης Βενιζέλος, ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης και ο Γιάννος Παπαντωνίου, σύμφωνα με δικογραφία που έφτασε στη Βουλή, πρέπει να ερευνηθεί αν υπέγραψαν τις συμβάσεις για τα οπλικά συστήματα με γνώμονα το εθνικό συμφέρον και αυτό της Άμυνας.

Σκεφθείτε το λίγο. Το σύνολο σχεδόν των Υπουργών μετά τον Άκη, κατά τον εισαγγελέα...
πιθανόν να είναι Άκηδες.
Σε μια χώρα που είναι ο τέταρτος εισαγωγέας όπλων στον κόσμο και δαπανά το μεγαλύτερο ποσοστό του ΑΕΠ σε εξοπλισμούς σε όλη την Ευρώπη, η Άμυνα και τα λοιπά εθνικοπατριωτικά πιθανόν να μην είναι τίποτα άλλο από κονόμα.
Η πρόσφατη υπόθεση με τον Γιώργο Καρατζαφέρη και τις ερωτήσεις στη Βουλή προκειμένου να προωθηθούν συγκεκριμένα οπλικά συστήματα, θύμισε σε όσους το είχαν ξεχάσει, πως υπήρχαν περίοδοι που η Βουλή είχε μετατραπεί σε ανοιχτή αντιπαράθεση βουλευτών και υπουργών, οι οποίοι αλληλοκατηγορούνταν ως νταβατζήδες συμφερόντων εταιρειών όπλων. “Εκβιαστές” αποκαλούσε ο Μεϊμαράκης τους βουλευτές του ΛΑΟΣ που έκαναν ερωτήσεις για τους εξοπλισμούς, “είσαστε μπροστάντζες” απαντούσε ο Καρατζαφέρης στον Μεϊμαράκη. Και βέβαια είναι αξέχαστες οι στιγμές με τον Βενιζέλο, όταν στην πρώτη Επιτροπή της Βουλής που ερευνούσε το σκάνδαλο εξοπλισμών του Άκη, βγήκε και είπε πως οι λογαριασμοί του Άκη ήταν αριθμοί τηλεφώνων. Είχε διατυπώσει μάλιστα ευθαρσώς στη Βουλή απειλή προς τη ΝΔ για τα δικά της εξοπλιστικά λέγοντας “είναι αριθμοί τηλεφώνων, πήρα και απάντησε ο Σπήλιος Σπηλιωτόπουλος”. Μέσα στη Βουλή ο Βενιζέλος έστειλε έτσι το μήνυμα στη ΝΔ, “αν συνεχίσετε θα βγάλουμε τα εξοπλιστικά του δικού σας υπουργού”.
Όλα αυτά δημόσια και σε κοινή θέα.
Στη Βουλή λοιπόν υπάρχει δικογραφία που ζητά να ερευνηθεί ο ρόλος των τεσσάρων στους εξοπλισμούς. Το περιεχόμενο της δικογραφίας το οποίο δημοσιεύει το HOT DOC, είναι συγκλονιστικό. Όχι μόνο επέλεγαν όπλα χωρίς διαγωνισμούς υποστηρίζοντας πως ικανοποιούνται επείγουσες και επιτακτικές ανάγκες της Άμυνας, αλλά έδιναν το δημόσιο χρήμα χωρίς να υπάρχει αντίκρυσμα σε έργο. Τα υποβρύχια πληρώθηκαν από το Βενιζέλο παρότι δεν είχαν παραδοθεί τα προηγούμενα, ενώ έδινε ποσά στον Ισκαντάρ Σάφα των Ναυπηγείων χρεώνοντας άλλα εξοπλιστικά τα οποία είχαν ήδη πληρωθεί. Τα εξοπλιστικά τα οποία βάφτιζαν κατεπείγοντα για να κάνουν ανάθεση έργου και όχι διαγωνισμό ήταν τόσο επείγοντα που τέλειωναν με καθυστέρηση δεκαετιών.
Ούτε εγγυητικές τραπεζικές επιστολές δεν ζητούσαν οι αθεόφοβοι για να εξασφαλίζουν την καλή παράδοση και λειτουργία.
Ο Άκης λοιπόν, έγινε κάποια στιγμή ο αδύναμος κρίκος σε ένα σύστημα διαφθοράς μέσα στο Υπουργείο Άμυνας. Όσο και αν οι υπόλοιποι αποδειχθούν Άκηδες, δεν πρόκειται να δικαστούν γιατί με το νόμο Βενιζέλου φυσικά περί ευθύνης Υπουργών τα αδικήματα έχουν παραγραφεί.
Το ερώτημα είναι τι θα κάνει η κυβέρνηση. Θα κάνει μια παραδοχή «νομιμότητας» και θα πει «ε τι να κάνουμε αυτός είναι ο νόμος»;
Από νομικής άποψης φαινομενικά δεν υπάρχει διέξοδος σε αυτό. Πολιτικά όμως υπάρχει και ίσως δημιουργήσει και νομικές διεξόδους. Η κυβέρνηση μπορεί να ξεκινήσει στη Βουλή έρευνα για τα εξοπλιστικά με βάση τις δικογραφίες. Να κληθούν μάρτυρες και να ανοίξουν λογαριασμοί όσων πολιτικών χειρίστηκαν εξοπλιστικά. Να γίνει έλεγχος όχι στο Έσχες, αλλά στο Πόθεν. Όχι στο αν ο Βενιζέλος για παράδειγμα έχει 10 εκατομμύρια και 100 ακίνητα, αλλά στο να δικαιολογείται η απόκτησή τους με την προίκα που επικαλείται.
Η διαδικασία αυτή ακόμη και αν δεν καταλήξει ποινικά, πρέπει να έχει ως συνέχεια τη δημοσιοποίηση των στοιχείων που προκύπτουν. Να μαθαίνει δηλαδή ο πολίτης, ανεξάρτητα αν υπάρχει τιμωρία, ποιός έκανε τι. Ότι ο Μεϊμαράκης έδωσε 100 εκατομμύρια για τα υποβρύχια αντί να καταγγείλει τις συμβάσεις, ότι ο Γιάννος Παπαντωνίου υπέγραψε με τον τρόπο που υπέγραψε τα εξοπλιστικά, ότι ο Βενιζέλος όχι μόνο συνέχισε τις συμβάσεις Άκη στα υποβρύχια αλλά αμνήστευσε τους Γερμανούς για φορολογικές παραβάσεις, χρέη, ποινικές ρήτρες και εγκλήματα κατά του Δημοσίου.
Να γίνεται συζήτηση στη Επιτροπή της Βουλής και να δημοσιοποιούνται τα αποτελέσματα αφού πρόκειται για δημόσια πρόσωπα που άσκησαν εξουσία.
Είναι το λιγότερο που μπορεί να κάνει μια δημοκρατική κυβέρνηση για να αποκαταστήσει την εμπιστοσύνη του κόσμου προς την πολιτική και τους πολιτικούς. Αν οι πολίτες δεν γνωρίζουν τι έκαναν αυτοί που τους κυβέρνησαν, δεν θα έχουν ούτε ορθή κρίση. Αν δεν έχουν ορθή πολιτική κρίση τότε είναι εύκολο να ξεγελαστούν από τους διεφθαρμένους που εμφανίζονται σωτήρες.
Είναι σίγουρο πως στη διάρκεια μιας τέτοιας διαδικασίας θα βρεθεί και ο δρόμος του χρήματος και το χρήμα. Στόματα θα ανοίξουν και πολλοί θα κελαηδήσουν. Αν γίνει αυτό τότε τα αδικήματα δεν θα έχουν παραγραφεί γιατί τα αδικήματα που αφορούν το μαύρο χρήμα δεν παραγράφονται. Άλλωστε και ο Άκης δεν καταδικάστηκε για τα αδικήματα που αφορούσαν τη θητεία του ως υπουργού γιατί είχαν παραγραφεί, αλλά για το μαύρο χρήμα που βρέθηκε στους λογαριασμούς.
Η σημερινή κυβέρνηση είναι η μόνη η οποία μην έχοντας δεσμεύσεις και εμπλοκή σε όλο τον κύκλο της διαφθοράς, μπορεί να προσφέρει στην κοινωνία την άπλετη αλήθεια. Και αν δεν προσφέρεις την αλήθεια τότε που μπορείς, σύντομα θα βρεθείς υπόλογος στο ψέμα το οποίο μοιραία θα επικρατήσει ως αλήθεια γιατί εσύ δεν την είπες όταν έπρεπε.
Από το koutipandoras
http://greki-gr.blogspot.gr/2015/03/blog-post_345.html

Ο Μέγας Παν πέθανε

 

Η «Λουλουδική» Συνείδηση της Νέας Ανθρωπότητας!
Πού πηγαίνουμε και γιατί μυρίζει έτσι όπως μυρίζει
Για να το τοποθετήσουμε απλά, η ανθρωπότητα πρόκειται να μπει στην ανθοφορική φάση της εξελικτικής της ανάπτυξης. Σε μυθολογικό επίπεδο, δηλαδή σε ψυχικό-συμβολικό επίπεδο (όχι λιγότερο πραγματικό από το φυσικό επίπεδο), αυτό το γεγονός σηματοδοτείται από το θάνατο του Πάνα. Ο Παν, φυσικά, αντιπροσωπεύει τη ζωώδη συνείδηση. Ο Παν ενσαρκώνει τη συνείδηση των θηλαστικών, μόλο που υπάρχουν και πτυχές ερπετοειδούς συνείδησης στην προσωπικότητά του.
Η ερπετοειδής συνείδηση δεν εξαφανίστηκε όταν οι εγκέφαλοί μας εισήλθαν στη θηλαστική φάση. Η θηλαστική συνείδηση τοποθετήθηκε απλώς πάνω από την ερπετοειδή και σε πολλά αφώτιστα – αργόστροφα, υπανάπτυκτα – άτομα, το θηλαστικό επικάλυμμα ήταν λεπτό και πορώδες κι έτσι η ερπετοειδής ενέργεια εξακολουθούσε να το διαπερνάει.
Όταν οι αρχέγονοι και πολύ απόμακροι πρόγονοί μας σύρθηκαν έξω από τη θάλασσα, είχαν αναμφίβολα μυαλό ψαριού. Ήταν βέβαια πιο ριψοκίνδυνοι και περίεργοι από τους συντρόφους τους που παρέμειναν στο νερό, αλλά πάντως ψαρόμυαλοι. Ωστόσο κατά τη μακριά, βαλτώδη διαδρομή μας ως τον αρχικό πρωτεύοντα σχηματισμό, αναπτύξαμε ένα μυαλό ερπετού. Άλλωστε, σ’ αυτές τις δεκάδες εκατομμύρια χρόνια, η ερπετοειδής ενέργεια ήταν αυτή που δέσποζε στον πλανήτη φτάνοντας στο αποκορύφωμά της με τους δεινόσαυρους.

Όπως τόνισε ο Μαρσέλ Λεφέβρ στο συνέδριο των αρωματοποιών, η ερπετοειδής συνείδηση είναι ψυχρή, επιθετική, θυμώδης, άπληστη και παρανοϊκή. Ο Πωλ Μακλήν, ήταν ο πρώτος νευροφυσιολόγος που κατέδειξε ότι εξακολουθούμε ακόμα και σήμερα να έχουμε ένα ερπετοειδή εγκέφαλο, άθικτο και ενεργό. Ο ερπετοειδής εγκέφαλος δεν είναι κάποια αφηρημένη έννοια, είναι μια ανατομική πραγματικότητα. Έχει καλυφθεί, βέβαια, από τον εγκεφαλικό φλοιό, αλλά υπάρχει, βαθιά μέσα στον προεγκέφαλο και αποτελείται από την παρεγκεφαλίδα, τον υποθάλαμο και, ίσως, από μερικά άλλα όργανα του διεγκεφάλου. Όταν νοιώθουμε μια τυφλή οργή, κρύο ιδρώτα ή μια αυτάρεσκη απάθεια, μπορούμε να είμαστε βέβαιοι ότι εκείνη τη στιγμή ο ερπετοειδής εγκέφαλος κουμαντάρει την συνείδησή μας.
Καθώς η περίοδος των ερπετών πλησίαζε στο τέλος της, εμφανίστηκαν τα πρώτα άνθη  και θηλαστικά.
Ο Μαρσέλ Λεφέβρ πιστεύει ότι τα λουλούδια εξαφάνισαν, στην ουσία, τα μεγάλα ερπετά. Ωστόσο, μπορεί και τα θηλαστικά να συνεισέφεραν για τον αφανισμό τους επειδή, για πολλά από τα πρώτα θηλαστικά, δεν υπήρχε καλύτερο μπρέκφαστ από κάνα δύο αβγά δεινόσαυρου. Όπως και να’ χει το πράγμα, μέχρι τότε οι πρόγονοί μας είχαν αναπτύξει εγκεφάλους που διέθεταν τόσο θηλαστικά όσο και ανθώδη χαρακτηριστικά.
Για δικούς της λόγους, η εξέλιξη επέτρεψε στη θηλαστική ενέργεια να κυριαρχήσει και έτσι, ο πρόσφατα αναπτυγμένος ανθρώπινος μεσεγκέφαλος που κάλυψε τον παλιό διεγκέφαλο, μπορεί να επονομασθεί, με ακρίβεια, θηλαστικός εγκέφαλος. Τα χαρακτηριστικά της θηλαστικής συνείδησης είναι η ζεστασιά, η γενναιοδωρία, η αφοσίωση, η αγάπη (ρομαντική, πλατωνική, οικογενειακή), η χαρά, η λύπη, το χιούμορ, η περηφάνια, ο συναγωνισμός, η διανοητική περιέργεια και η εκτίμηση της τέχνης και της μουσικής.
Στην όψιμη περίοδο των θηλαστικών, αναπτύχθηκε ένας τρίτος εγκέφαλος.
Ήταν ο τηλεγκέφαλος, που το κύριο μέρος του ήταν ο εγκεφαλικός φλοιός, μια πυκνή μεμβράνη νευρικής δομής γύρω στα τέσσερα χιλιοστά πάχος που απλώθηκε πάνω από τον υπάρχοντα εγκέφαλο. Οι ερευνητές του εγκεφάλου έχουν σαστίσει μ’ αυτό τον εγκεφαλικό φλοιό. Ποια είναι η λειτουργία του; Και γιατί αναπτύχθηκε, εδώ που τα λέμε;
Ο Λεφέβρ διατύπωσε την άποψη ότι ο εγκεφαλικός φλοιός είναι μια διευρυμένη μνημονική παρακαταθήκη – και σίγουρα ο φλοιός έχει αυτή την ικανότητα. Ο Ρόμπερτ Μπλάυ πιστεύει ότι κατά κάποιο τρόπο συνδέεται με το φως. Αν ο ερπετοειδής εγκέφαλος ισοδυναμεί με την ψυχρότητα και ο θηλαστικός με την θερμότητα, τότε ο εγκεφαλικός φλοιός ισοδυναμεί με το φως. Η άποψη του Μπλάυ έχει κάποια βάσιμη λογική, επειδή ο τρίτος εγκέφαλος είναι ένας  ανθώδης εγκέφαλος, ακριβώς γιατί τα λουλούδια απορροφούν ενέργεια από το φως. Ακόμη και πριν από τη μυστηριώδη εμφάνιση του εγκεφαλικού φλοιού, οι εγκέφαλοί μας είχαν έντονα ανθώδη χαρακτηριστικά.
Η επιστήμη περιγράφει ολόκληρο τον εγκέφαλο σαν ένα βολβό.
Οι νευρώνες που τον αποτελούν έχουν δενδρίτες, ρίζες, κλαδιά. Η παρεγκεφαλίδα, αποτελείται από μια μεγάλη μάζα πυκνά συμπιεσμένων φυλλωμάτων. Δεν είναι μόνο οι νευρώνες που μοιάζουν πολύ με άνθη, αλλά και ο ίδιος ο εγκέφαλος μοιάζει με κάποιο βοτανολογικό είδος. Έχει ένα μίσχο και – κατά την ανάπτυξη του εμβρύου –ένα μπουμπούκι που ξεδιπλώνεται όπως και τα πέταλα του ρόδου.
Στον καινούργιο εγκέφαλο – τον τηλεγκέφαλο – αυτή η ανθώδης ομοιότητα μεγαλώνει. Τα νευρικά του νημάτια υποδιαιρούνται συνεχώς όπως τα κλαδιά ενός δέντρου. Αυτή η διαδικασία ονομάζεται εύστοχα διακλάδωση. Κατά τον πολλαπλασιασμό αυτών των νευροβλαστών, εκκρίνονται μικρές ποσότητες νευρομελανίνης σαν σπόροι.
Αυτοί οι σπόροι της νευρομελανίνης είναι προφανώς τα κύρια οργανωτικά μόρια στον εγκέφαλο. Συνδέονται με τα γλυκοκύταρρα για να ρυθμίσουν την νευροδότηση των νευρικών κυτάρρων. Όταν σκεφτόμαστε, όταν μας έρχονται φαεινές και δημιουργικές ιδέες, τότε πραγματοποιείται μια κυριολεκτική άνθηση. Ένας εγκέφαλος που έχει ενοράσεις, είναι πολύ παρόμοιος, από φυσική άποψη, μ’ έναν ανθισμένο θάμνο γιασεμιού. Μόνο που είναι πιο μικρός και ταχύτερος, αυτό είναι όλο.
Επιπλέον, η νευρομελανίνη απορροφά φως και έχει την ικανότητα να μετατρέπει το φως σε άλλες μορφές ενέργειας. Έχει δίκιο λοιπόν ο Μπλάυ. Ο εγκεφαλικός φλοιός είναι ευαίσθητος στο φως και μπορεί να φωτιστεί από ανώτερες μορφές διανοητικής δραστηριότητας, όπως ο διαλογισμός ή ο ψαλμός. Οι αρχαίοι δεν μιλούσαν μεταφορικά όταν χρησιμοποιούσαν την λέξη “επιφώτιση”. Με την ανάπτυξη του εγκεφαλικού φλοιού, οι ανθώδεις ιδιότητες του εγκεφάλου, που για εκατομμύρια χρόνια περίμεναν την σειρά τους, άρχισαν να κινούνται σταδιακά, με σκοπό την επικράτηση μιας ανθώδους συνείδησης – μιας συνείδησης λουλουδιού ας πούμε.
Όταν η ζωή ήταν ακόμα μια διαρκής μάχη μεταξύ αρπακτικών, ένας από λεπτό σε λεπτό αγώνας για επιβίωση, η ερπετοειδής συνείδηση ήταν απαραίτητη.Όταν είχαμε να διασχίσουμε θάλασσες, να εξερευνήσουμε άγριες ηπείρους, να εποικίσουμε τραχιές περιοχές, να οργανώσουμε την γεωργία και να βάλουμε τα θεμέλια του πολιτισμού, τότε η θηλαστική συνείδηση ήταν απαραίτητη. Από κοινωνική και οικογενειακή σκοπιά, εξακολουθεί να είναι απαραίτητη, αλλά δεν χρειάζεται πια να κυριαρχεί.
Τα φυσικά και σωματικά σύνορα έχουν κατακτηθεί.
Η βιομηχανική επανάσταση έχει ολοκληρώσει τον ατσάλινο κύκλο της. Στην εποχή μας, εποχή υψηλής τεχνολογίας, οι τραχιές και σκληρές εκδηλώσεις της θηλαστικής λογικής δεν είναι πια βοηθήματα αλλά εμπόδια. (Και τα κατάλοιπα της ερπετοειδούς λογικής, με την έμφασή της στις εδαφικές διεκδικήσεις και την υπεράσπισή τους  – είναι επικίνδυνα σε βαθμό παραφροσύνης). Τώρα χρειαζόμαστε ένα λιγότερο επιθετικό και λιγότερο τραχύ ανθρώπινο ον.
Χρειαζόμαστε ένα πιο εύκαμπτο είδος ατόμου, πιο χαλαρωμένο, πιο ήρεμο, ευγενικό και σκεφτόμενο, γιατί μόνο αυτό μπορεί να επιβιώσει (και να επιταχύνει) αυτό το πολύ καινούργιο σύστημα που βρίσκεται μπροστά μας. Μόνο αυτό το είδος ατόμου μπορεί να συμμετάσχει στην επόμενη εξελικτική φάση. Το δίχως άλλο, αυτή η ανθώδης συνείδηση έχει πνευματικές αποχρώσεις.
Στις πιο έντονες πνευματικές εμπειρίες, το βασικό γνώρισμα είναι το σταμάτημα του χρόνου.
Είναι η αίσθηση ότι βρίσκεσαι έξω απ’ τον χρόνο, ότι είσαι αιώνιος – αυτή είναι η πηγή της έκστασης στον διαλογισμό, την ψαλμωδία, την ύπνωση και την εμπειρία των ψυχεδελικών φαρμάκων. Μια παρόμοια κατάσταση αχρονικότητας (αν και κάπως συντομότερη και λιγότερο διαυγής), μια κατάσταση άρνησης του εγώ (το εγώ υπάρχει στο χρόνο, όχι στο χώρο) πραγματοποιείται με τον σεξουαλικό οργασμό, γι’ αυτό και ο οργασμός είναι ένα τόσο επιθυμητό αίσθημα. Ακόμα και οι μπεκρήδες, με τον άξεστο και ανεπαρκή τρόπο τους, ψάχνουν γι’ αυτόν τον άχρονο χρόνο. Ο αλκοολισμός είναι μια ατελής πνευματική επιθυμία.
Με χίλιους δυο τρόπους, έχουμε κυριαρχήσει την τέχνη του χώρου. Γνωρίζουμε πάρα πολλά για τον χώρο. Αλλά οι γνώσεις μας για τον χρόνο είναι αξιοθρήνητα λιγοστές. Φαίνεται ότι μόνο με την μυστικιστική κατάσταση μπορούμε να κυριαρχήσουμε το χρόνο. Τα κλειδιά γι’ αυτή την μυστικιστική κατάσταση είναι ο “οσφρητικός εγκέφαλος” – η μνημονική περιοχή του εγκεφάλου που ενεργοποιείται από τα οσφρητικά νεύρα – και ο “φωτεινός εγκέφαλος” – ο εγκεφαλικός φλοιός. Με αμεσότητα και ένταση, η οσμή ενεργοποιεί την μνήμη, επιτρέποντάς μας να ταξιδεύουμε ελεύθερα στο χρόνο. Οι πιο βαθιές μυστικιστικές καταστάσεις είναι εκείνες όπου η συνηθισμένη διανοητική δραστηριότητα φαίνεται να αιωρείται στο φως. Και, στη μυστικιστική επιφώτιση, όπως και στην ταχύτητα του φωτός, ο χρόνος παύει να υπάρχει.
Τα λουλούδια, μόλο που δεν βλέπουν, ούτε ακούν, ούτε διαθέτουν γεύση ή αφή, αντιδρούν στο φως με καθοριστικό τρόπο και ρυθμίζουν τη ζωή τους και το περιβάλλον τους με μια ενορχήστρωση αρωμάτων. Με την ανάπτυξη της λουλουδικής συνείδησης, τα ανθρώπινα όντα θα αρχίσουν να χρησιμοποιούν πληρέστερα τον φωτεινό τους εγκέφαλο και να κάνουν πιο εξευγενισμένη και ντελικάτη χρήση του οσφρητικού εγκεφάλου τους.
Αυτοί οι δύο συνδέονται θαυμάσια. Στην ουσία, αλληλεπικαλύπτονται σε τέτοιο βαθμό που θα μπορούσαν να θεωρηθούν ενιαίοι και αδιαίρετοι. Ζούμε σε μια τεχνολογία της πληροφορικής. Τα λουλούδια ζούσαν ανέκαθεν σε μια πληροφορική τεχνολογία. Τα λουλούδια συγκεντρώνουν διαρκώς πληροφορίες στο διάστημα της ημέρας. Τη νύχτα τις επεξεργάζονται. Αυτή η διαδικασία ονομάζεται φωτοσύνθεση.
Καθώς ο εγκεφαλικός μας φλοιός θα χρησιμοποιείται ολοένα και περισσότερο, θ’ αρχίσουμε και εμείς να κάνουμε ένα είδος φωτοσύνθεσης. Στην ουσία, κάτι τέτοιο το κάνουμε και τώρα, αλλά σε σύγκριση με τα λουλούδια, η δική μας φωτοσύνθεση είναι πρωτόγενης και περιορισμένη. Κι ο λόγος είναι πως, οι πληροφορίες που συγκεντρώνουμε από τις εφημερίδες, τα σήριαλ, τις σαπουνόπερες, τα εμπορικά συνέδρια και τις καφετζούδες, είναι κατώτερες από τις πληροφορίες που παίρνουμε από το ηλιακό φως. (Εφ΄ όσον όλη η ύλη είναι συμπυκνωμένο φως, το φως είναι η πηγή, η γενεσιουργός αιτία της ζωής. Συνεπώς το φως είναι θεϊκό. Τα λουλούδια έχουν μια απευθείας επικοινωνιακή σύνδεση με το θεό, κάτι που για την αποκτήσει ένας ευαγγελιστής, θα έκανε ακόμα και φόνο).
Ωστόσο, είτε επειδή τα πληροφορικά στοιχεία μας είναι ανεπαρκή, είτε γιατί τα επεξεργαστικά μας μηχανάκια δεν είναι άμεσα συνδεδεμένα με την επικοινωνιακή γραμμή, η νυχτερινή μας επεξεργασία είναι μια δουλειά έκτακτης απασχόλησης – part time. Οι πληροφορίες που προσλαμβάνει το συνειδητό τμήμα του μυαλού μας στις ώρες της εγρήγορσης, επεξεργάζονται από το ασυνείδητό μας στη διάρκεια του ύπνου που ονομάζεται “βαθύς ύπνος”.
Κάθε νύχτα, πέφτουμε σε βαθύ ύπνο μόνο δυο ή τρεις ώρες το πολύ. Τις υπόλοιπες ώρες της νυχτερινής μας βάρδιας, το ασυνείδητο τμήμα του μυαλού μας είναι εκτός υπηρεσίας. Βαριέται. Ζητάει επίμονα αναψυχή.
Έτσι παίζει με ό,τι υλικό υπάρχει πρόχειρο. Κατά κάποιο τρόπο, παίζει με τον εαυτό του. Ρίχνει πασιέντζες με τις μνήμες, ανακατεύει εικόνες, επινοεί τρομαχτικές ή γαργαλιστικές ιστορίες – ονειρεύεται. Πολλοί πιστεύουν ότι στη διάρκεια του ονείρου επεξεργαζόμαστε πληροφορίες. Εντελώς το αντίθετο συμβαίνει. Το όνειρο συμβαίνει όταν το μυαλό παίζει επειδή δεν υπάρχει επεξεργασία για να το κρατήσει απασχολημένο.
Στο μέλλον, όταν θα είμαστε σε θέση να συγκεντρώνουμε πληροφοριακά στοιχεία ποιότητας κι όταν θα έχει επικρατήσει η λουλουδική μας συνείδηση, τότε πιθανότατα θα κοιμόμαστε περισσότερες ώρες και σπάνια θα ονειρευόμαστε. Από παράδοση, ο Παν εποπτεύει τα όνειρα, ειδικά τα ερωτικά όνειρα και τους εφιάλτες. Η φθίνουσα πρόοδος στα όνειρα θα είναι ακόμα μια απόδειξη ότι ο Παν έχει πεθάνει.
Αλλά, ας ξαναγυρίσουμε στην πληροφορική αποτελεσματικότητα
Η επιστήμη έχει διαπιστώσει πρόσφατα ότι τα δέντρα επικοινωνούν μεταξύ τους. Για παράδειγμα ένα δέντρο που δέχεται επίθεση εντόμων θα μεταβιβάσει την πληροφορία σε ένα άλλο δέντρο που βρίσκεται δεκάδες μέτρα μακρύτερα έτσι ώστε το δεύτερο να ξεκινήσει μια διαδικασία κατασκευής κάποιου χημικού που θα απωθήσει αυτό το συγκεκριμένο είδος εντόμων. Έτσι τα δέντρα αλληλοπροστατεύονται.


Η πληροφορία, πιθανότατα, μεταβιβάζεται με τη μορφή αρώματος
Αυτό θα μπορούσε να σημαίνει ότι τα φυτά είναι σε θέση να προσλαμβάνουν οσμές όσο και να εκπέμπουν. Μια άλλη πιθανότητα είναι ότι έχει αναπτυχθεί κάποιο είδος τηλεπάθειας ανάμεσα στα δέντρα. Υπάρχει επίσης η πιθανότητα πως αυτό που ονομάζουμε πνευματική τηλεπάθεια, να πραγματοποιείται με την όσφρηση.
Δεν διαβάζουμε τη σκέψη κάποιου άλλου, την οσφραινόμαστε.
Ξέρουμε ότι οι σχιζοφρενείς μπορούν να μυρίσουν την δυσπιστία, τον ανταγωνισμό, την επιθυμία κλπ. από τη μεριά των γιατρών, των επισκεπτών ή των συνασθενών τους, όσο καμουφλαρισμένες και αν είναι αυτές οι διαθέσεις οπτικά ή προφορικά. Το ανθρώπινο οσφρητικό νεύρο μπορεί να είναι μικρό σε σύγκριση με του λαγού, είναι όμως ο μεγαλύτερος από τους ενδοκρανιακούς μας δέκτες. Ποιος μπορεί να ξέρει τι είδους “αόρατες” οσμές μπορεί να ανιχνεύσει.
Καθώς θα ωριμάζει η λουλουδική συνείδηση, η τηλεπάθεια, αναμφίβολα, θα γίνεται ένα κοινό μέσο επικοινωνίας.
Με την ερπετοειδή συνείδηση, είχαμε εχθρική αντιμετώπιση.
Με τη θηλαστική συνείδηση, είχαμε πολιτισμένη λογομαχία.
Με τη λουλουδική συνείδηση, θα έχουμε συμπαθητική τηλεπάθεια.
Μια λουλουδική συνείδηση και μια ήπια τεχνολογία πληροφορικής είναι ιδανικά πλασμένες η μία για την άλλη. Μια λουλουδική συνείδηση και ένας ειρηνόφιλος διεθνισμός είναι ιδανικά πλασμένα το ένα για το άλλο. Μια λουλουδική συνείδηση και ένας ήρεμος, πολυποίκιλος αισθησιασμός είναι ιδανικά πλασμένα το ένα για το άλλο. Τα λουλούδια έχουν μια σεξουαλικότητα πιο ανοιχτή και πιο ελεύθερη από τα ζώα. Η Ταντρική αντίληψη της μετατροπής της σεξουαλικής ενέργειας, σε πνευματική, είναι μια λουλουδική στρατηγική.
Μια λουλουδική συνείδηση και διαστημικό πρόγραμμα εξερεύνησης άλλων κόσμων, είναι ιδανικά πλασμένα το ένα για το άλλο. (Οι άνθρωποι θα εκπέμπονται μέσα σε ασημένια κουκούλια για να γονιμοποιήσουν, σαν την γύρη, μακρινούς πλανήτες). Μια λουλουδική συνείδηση και μια κοινωνία αθανάτων είναι ιδανικά πλασμένες η μια για την άλλη. Τα λουλούδια διαθέτουν ισχυρότερες δυνάμεις ανανέωσης και η μακροβιότητα των δέντρων είναι περιλάλητη. Ο ανθώδης εγκέφαλος είναι το όργανο της αιωνιότητας.
Για να μη μας περάσει η ιδέα ότι θα γίνουμε, μαγικά και χωρίς προσπάθεια, σαν τα λουλούδια που μπουμπουκιάζουν την άνοιξη τρα-λα-λά, ας έχουμε κατά νου ότι οι ερπετοειδείς και οι θηλαστικές δυνάμεις εξακολουθούν να βρίσκονται μαζί μας. Τόσο εξωτερικά όσο και εσωτερικά. Είναι ολοφάνερο ότι υπάρχουν πανίσχυρες  ερπετοειδείς δυνάμεις στο Πεντάγωνο και το Κρεμλίνο, καθώς και στους άμβωνες των εκκλησιών, των συναγωγών και των τζαμιών όπου κηρύσσονται πεισιθανάτια δόγματα τιμωρίας και κρίσης, αυταπάρνησης και μαρτυρίου. Αλλά υπάρχουν επίσης ερπετοειδείς δυνάμεις και μέσα σε κάθε άτομο. Οι μύθοι, δεν είναι ούτε μυθιστοριογραφικά, ούτε ιστορικά κατασκευάσματα.
Οι μύθοι διαδραματίζονται μέσα στις ψυχές μας και είναι συνεχείς και αδιάλειπτοι.
Ο ιππότης Ζίγκφρηντ και άλλοι ήρωες που εξοντώνουν τους δράκοντες είναι πτυχές του ασυνείδητού μας. Η σημασία των κατορθωμάτων τους είναι ολοφάνερη. Τους στέλνουμε με τα συμβολικά τους σπαθιά και τις λόγχες τους για να εξοντώσουν την ερπετοειδή συνείδηση. Ο ερπετοειδής εγκέφαλος είναι ο δράκοντας που ενεδρεύει μέσα μας.
Όταν, κατά την εξελικτική διαδικασία, έφτασε η ώρα για να υποτάξουμε τη θηλαστική συνείδηση,ακολούθησε μια λιγότερο βίαιη τακτική. Αντί για τον Ζίγκφρηντ με το σπαθί του, εμφανίσαμε τον Ιησού Χριστό με το μήνυμα και το παράδειγμά του. Η εντολή του Χριστού “αγαπάτε τους εχθρούς σας” αποδείχτηκε ισχυρό λουλουδοφάρμακο για να το καταπιούν οι ερπετοειδείς τύποι. Όσο για τα εργασιομανή θηλαστικά, ο Τζήζας δεν έπαψε ούτε στιγμή να τους τονίζει ότι τα κρίνα του αγρού ποτέ δε χτύπησαν κάρτα.
Με τη γέννηση του Χριστού, ο αρχαίος κόσμος αντιλάλησε από την κραυγή. «Ο Μέγας Παν πέθανε» Είχε φτάσει ο καιρός για να καθυποταχτεί το ζωώδες μυαλό. Η αποστολή του Χριστού ήταν να προετοιμάσει το δρόμο για τη λουλουδική συνείδηση. Στην Ανατολή ο Βούδας εξυπηρέτησε έναν παρόμοιο σκοπό. Πρέπει να τονιστεί ότι ούτε ο Χριστός, ούτε ο Βούδας έτρεφαν την παραμικρή αντιπάθεια για τον Πάνα. Απλώς εκπλήρωσαν τους μύθο-εξελικτικούς ρόλους τους.
Ο Χριστός και ο Βούδας μπήκαν στις ψυχές μας όχι για να μας απαλλάξουν από το κακό αλλά για να μας απαλλάξουν από την θηλαστική μας συνείδηση. Η πάλη ανάμεσα στο καλό και το κακό ήταν πάντα πλαστή. Το δράμα που παίζεται στο σύμπαν – όσο και στις ψυχές μας – δεν είναι η πάλη του καλού ενάντια στο κακό, αλλά η πάλη του νέου ενάντια στο παλιό ή, για την ακρίβεια, εκείνου που είναι προορισμένο να έρθει ενάντια σε εκείνο που φθίνει και αχρηστεύεται.
Όπως ακριβώς οι τρομεροί δράκοντες του ερπετοειδούς παρελθόντος μας έπρεπε να εξοντωθούν από το σπαθί του ήρωα για να ανοίξει ο δρόμος για τον Πάνα και τις λάγνες ευνοούμενές του, έτσι και ο ίδιος ο Παν έπρεπε να φθαρεί και να γίνει ατελέσφορος, έπρεπε να εκτοπισθεί στο βάθος της διαρκώς εξελισσόμενης ψυχής μας.
Επειδή ο Παν βρίσκεται πιο κοντά στις καρδιές μας και στα γεννητικά μας όργανα, θα μας λείψει περισσότερο απ’ ότι θα μας λείψει ο δράκος. Θα μας λείψουν οι αυλοί του που μας οδηγούσαν, τρέμοντας, στο χορό της λαγνείας και της σύγχυσης. Θα μας λείψει η χλευαστική του ανατροπή της ευπρέπειας, ο τρόπος που έκανε το αίμα μας να βράζει, τις αγελάδες να βελάζουν και το κρασί να ρέει.
Πιο πολύ απ’ όλα, ίσως, θα μας λείψει ο τρόπος που μας περιγελούσε, με το λοξό του βλέμμα και το γέλιο, όταν είχαμε πάρει την αναλαμπή της θηλαστικής μας νοημοσύνης πολύ στα σοβαρά. Αλλά αυτός ο σκανδαλιάρης τύπος πρέπει να φύγει. Το ξέραμε εδώ και δύο χιλιάδες χρόνια ότι ο Παν έπρεπε να φύγει. Δεν υπάρχει πια χώρος για την δυσοσμία του Πάνα μέσα στην αρωματική επιφώτιση των λουλουδιών.

@Τομ Ρόμπινς «Το Άρωμα του Ονείρου» 1984
http://www.terrapapers.com/?p=11071
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters