Εξάλλου δεν είμαστε και οι μόνοι εδώ που το ακούν και μάλιστα κάτοικοι που έχουν μεγαλώσει στην περιοχή και δεν θυμούνται ξανά κάτι τέτοιο, παρά μόνο τελευταία. Στο δεύτερο βίντεο ο ‘αναστεναγμός’ μας στο τέλος οφείλεται στο γεγονός ότι εκτός από το βουητό, νιώθαμε και ένα βάρος στο στομάχι, εκεί ακριβώς που νιώθει κανείς άσκημα σαν κάτι να τον χτυπάει όταν είναι κοντά σε μεγάφωνο με δυνατά μπάσα.
Παγκοσμίως γίνονται καταγγελίες και αναφορές όχι μόνο σε βουητό αλλά και κουδούνισμα στα αυτιά. Ναι, περισσότερο το βράδυ, εκεί που λέγεται ότι γίνεται ηλεκτρομαγνητική επέμβαση στους πληθυσμούς μέσω του HAARP κάτι που κάνει τον ύπνο ανήσυχο αφού επεμβαίνουν με  χαμηλότερες συχνότητες και συντονίζονται στις συχνότητες που βρίσκεται ο άνθρωπος όταν κοιμάται. Χαρακτηριστικό ήταν το παράπονο ενός μικρού παιδιού φίλης μας στη Λάρισα, που δεν μπορούσε να κοιμηθεί και παρακαλούσε κλαίγοντας τη μητέρα του να κάνει κάτι για να σταματήσει το κουδούνισμα. Μήπως κι αυτό να το στείλουμε για ψυχοθεραπεία; Μόλις 4 ετών είναι. Και σίγουρα δεν έχει επηρεαστεί από αυτά που διαβάζει στο διαδύκτιο!
Τα συμπτώματα που αναφέρονται είναι ολόσωστα, σε άλλους λιγότερο σε άλλους περισσότερο, και είναι συμπτώματα που δεν χρειάζεται να ακους το βουητό για να τα έχεις, είναι καταγεγραμμένα πλέον και αναφέρονται από τους επιστήμονες ως συμπτώματα από ηλεκτρομαγνητική δυσανεξία.
Φυσικά και οι καταγγελίες δεν περιορίζονται μόνο στα μέρη που αναφέρουν οι δύο εφημερίδες, στο YouTube θα βρείτε πολλά σχετικά βίντεο και μαρτυρίες καθώς και άρθρα στο διαδίκτυο, προσοχή γιατί κάποιοι, ως συνήθως, έφτιαξαν και μερικά ‘μούφα’, όπως πάντα, για παραπλάνηση κι απομυθοποίηση.
Τέλος, το ‘μυστήριο’ θα αποκαλυφθεί, μόνο όταν αποκαλυθφούν και όλα τα άλλη μυστήρια που έχουν να κάνουν με το νέο όπλο που λέγεται ηλεκτρομαγνητικές συχνότητες και την επέμβαση με αυτές σε ανθρώπους και περιβάλλον. Ελπίζουμε σύντομα.
σ.σ. Το άρθρο δημοσιεύτηκε αρχικά στην παλιά AllNewz (28/7/2013), αλλά το αναδημοσιεύουμε γιατί μας έγιναν πρόσφατα καταγγελίες για “βουητό”, ειδικά κάποιες μέρες που έγιναν και σεισμοί.
 
 
AllNewz.gr
http://www.xorisorianews.gr