Τρίτη 5 Μαΐου 2015

Ποιός έχει έλεγχο στα ταμεία και τα διοικητικά του ΔΝΤ; Ποιός έχει δικαίωμα ελέγχου των ταμείων της Παγκόσμιας Τράπεζας;

ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑΤΑ. Η «ΕΛΛΗΝΟΦΡΕΝΕΙΑ» ΕΠΑΙΞΕ ΤΗΝ ΕΡΩΤΗΣΗ ΣΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ ΚΑΙ ΠΕΡΑΣΕ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ !!!

ΕΛΛΗΝΟΦΡΕΝΕΙΑ

ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΟ 19.59 ΛΕΠΤΟ. Η «ΕΛΛΗΝΟΦΡΕΝΕΙΑ» ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΤΗΣ ΠΕΡΝΑΕΙ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ !!!





ΈΝΑΣ ΑΣΧΕΤΟΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ…
ΤΣΙΠΡΑΣ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ «ΕΝΙΚΟΣ»: «είναι παλιό το ΦΕΚ(1945) για Bretton Woods» ! ΤΑ ΦΕΚ ΓΙΑ ΤΟ Κ.ΙΣ.(1920) ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΕΛΛΑΔΟΣ(1927) ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ; Alexis Tsipras interview in English

10647141_1773304899563086_8677236171937949806_n


ΥΒΡΙΣ ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ ! ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ, ΤΟΝ ΚΑΘΑΙΡΕΣΕ ΑΠΟ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΑΝΤ” ΑΥΤΟΥ !!!

Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΑΠΑΞΙΩΣΕ ΤΟΝ ΙΣΧΥΟΝΤΑ ΝΟΜΟ 766/27-12-1945(ΦΕΚ 315) ΑΠΟ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ !!! ΑΥΤΟ ΠΩΣ ΜΕΤΑΦΡΑΖΕΤΑΙ ;;

ΦΕΚ 315/1945. ΥΠ. ΟΙΚ/ΜΙΑΣ ΓΙΩΡΓΟ ΣΤΑΘΑΚΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙΣ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΤΡΑΠΕΖΑ. ΒΓΕΣ ΚΑΙ ΚΑΛΥΨΕ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ ΓΙΑΤΙ ΞΕΦΤΥΛΙΣΤΗΚΕ !!! ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΛΙΟ ΤΟ ΦΕΚ ΘΕΛΟΝΤΑΣ ΝΑ ΠΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ !!!

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΝΕΚΡΙΝΕ Ο ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ «ΕΝΙΚΟΣ» !

Ποιός έχει έλεγχο στα ταμεία και τα διοικητικά του ΔΝΤ; Ποιός έχει δικαίωμα ελέγχου των ταμείων της Παγκόσμιας Τράπεζας;…………………………………………………………………….

http://alfeiospotamos.gr/?p=15037

ΑΣΤΡΙΚΟΣ ΧΑΡΤΗΣ ΠΑΝΩ ΣΕ ΑΓΑΛΜΑ

Η υδρόγειος σφαίρα που κρατά στους ώμους του ένα ρωμαϊκό άγαλμα του Άτλαντα φέρει σκαλισμένο έναν χάρτη του ουρανού που πιθανότατα βασίστηκε στον χαμένο αστρικό χάρτη του Ίππαρχου, υποστηρίζει ένας Αμερικανός ειδικός στην ιστορία της Αστρονομίας.
Ο Μπράντλι Σάιφερ του Πολιτειακού Πανεπιστημίου της Λουιζιάνα ανακάλυψε ότι οι αστερισμοί που απεικονίζονται πάνω στη σφαίρα του αγάλματος βρίσκονται στις ίδιες θέσεις που θα τους έβλεπε και ο Ίππαρχος τον δεύτερον αιώνα προ κοινής χρονολόγησης. Η παρατήρηση αυτή τον οδήγησε στο συμπέρασμα ότι ο γλύπτης βασίστηκε στον αστρικό κατάλογο που είχε συντάξει ο Αρχαίος Έλληνας αστρονόμος και αποτελεί μέρος της συλλογής Φαρνέζε στο Εθνικό Αρχαιολογικό Μουσείο της Νάπολης.
Η θεωρία του Σάιφερ παρουσιάστηκε στο συνέδριο της Αμερικανικής Αστρονομικής Εταιρείας στο Σαν Ντιέγκο.


϶ϵ Ελλήνων Πνεύμα ϶ϵ
http://enneaetifotos.blogspot.gr/2015/05/blog-post_5.html

Σοβιετικά απόρρητα έγγραφα αποκαλύπτουν εξωκοσμική δραστηριότητα και άγνωστα αντικείμενα στους ωκεανούς και τις θάλασσες!

Ο πρώην αξιωματικός του ναυτικού και ερευνητής UFO Vladimir Azhazha δήλωσε πως τα αποχαρακτηρισμένα έγραφα της Σοβιετικής εποχής έχουν εξαιρετική σημασία και παρέχουν υψηλής πιστότητας πληροφορίες!

Στα έγγραφα αυτα παρουσιάζονται καταγεγραμμένες περιπτώσεις εμφάνισης αγνώστων αντικειμένων και σε μια από τις πιο ενδιαφέρουσες περιπτώσεις που εξετάστηκαν εμπλέκουν ένα πυρηνικό υποβρύχιο σε μια αποστολή στο Νότιο Ειρηνικό. Κατά τη διάρκεια αποστολής ρουτίνας, το υποβρύχιο ανίχνευσε έξι άγνωστα αντικείμενα σε σχηματισμό με ταχύτητες άνω των 230 κόμβων (265+ mph). Σε σύγκριση, το ταχύτερο υποβρύχιο ήταν το Σοβιετικό Κ-222, το οποίο έφθασε περίπου τους 44 κόμβους (51 mph).


Το σόναρ του υποβρυχίου προσδιόρισε τα αντικείμενα, και κατευθείαν ο καπετάνιος έδωσε εντολή να βγουν στην επιφάνεια. Τα USO τους ακολούθησαν στην επιφάνεια, στη συνέχεια πέταξε μακριά. Ανάλογες περιπτώσεις έχουν αναφερθεί στην περιοχή του Τριγώνου των Βερμούδων, όπως υπενθυμίζει ο συνταξιούχος διοικητής υποβρύχιο Γιούρι Beketov.

Τα όργανα παρουσιάζουν συχνά βλάβη η βγαίνουν εκτός λειτουργίας, υποδεικνύοντας την παρουσία ισχυρών παρεμβολών. Πολλοί πιστεύουν ότι αυτό είναι ένα σαφές σημάδι της παρουσίας OVNI/ UFO.

Σε αρκετές περιπτώσεις, τα όργανα δείχνουν αντικείμενα που κινούνται με απίστευτη ταχύτητα. Οι υπολογισμοί έδειξαν ταχύτητες περίπου 230 κόμβων, ή 265 μίλια/ώρα.Η επιτάχυνση τόσο γρήγορα είναι μια πρόκληση, ακόμη και στην επιφάνεια. Πόσο μάλλον μέσα στο νερό!!. Ήταν σαν τα αντικείμενα να αψηφούν τους νόμους της φυσικής. Υπάρχει μόνο μία εξήγηση: τα πλάσματα που τα έχουν κατασκευάσει έχουν κατά πολύ ανώτερη ανάπτυξη απο μας, δήλωσε ο Beketov.

Πολύ συχνά τα UFO και USO φαίνεται σαν να παρατηρούν όπου υπάρχουν στρατιωτικές επιχειρήσεις,δείχνοντας το ενδιαφέρον τους στο στρατιωτικό οπλοστάσιο της ανθρωπότητας.

Μια άλλη αναφορά USO είναι απο την λίμνη Βαϊκάλη στη Ρωσία.Η Βαθύτερη λίμνη γλυκού νερού στον κόσμο, είχε πάντα μια μυστηριώδη φύση, και οι αλιείς λένε ιστορίες για φώτα στα βαθιά νερά της. Πολλαπλές ιστορίες περιγράφουν για πλάσματα που παραμονεύουν κάτω από τα ήρεμα κύματα της Βαϊκάλης.

Τα ρωσικά έγγραφα περιγράφουν την συνάντηση μεταξύ μιας στρατιωτικής ομάδας δυτών με πολλά ανθρωποειδή όντα με ασημί στολές!!!. Οι δύτες ήταν στη λίμνη Βαϊκάλη, σε βάθος 150 πόδια (50 μέτρα), όταν ήρθε σε επαφή με μια ομάδα από άγνωστα πλάσματα. Οι δύτες πήγαν πιο βαθιά για να κυνηγήσουν ανθρωποειδή. Τρεις άνδρες σκοτώθηκαν, ενώ οι άλλοι τέσσερις τραυματίστηκαν πολύ σοβαρά.


 
 

Το σατανικό κόλπο του Βερολίνου για να αλυσοδέσει την Ελλάδα! Ερευνα- σοκ στο Πεντάγωνο

elikoptera 
Ο ΜΑΝΩΛΗΣ ΚΟΤΤΑΚΗΣ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ: Το σατανικό κόλπο του Βερολίνου για να αλυσοδέσει την Ελλάδα! Ερευνα- σοκ στο Πεντάγωνο
Πλησιάζει η ώρα της αλήθειας, αγαπητοί… πλησιάζει. Και αυτό που θα προκύψει από τις συνεδριάσεις των Κοινοβουλευτικών Επιτροπών για τα Μνημόνια και το Χρέος, σε συνδυασμό με τα ευρήματα της δικαστικής έρευνας για την αλλοίωση του ελλείμματος του 2009, θα είναι μια συγκλονιστική αποκάλυψη: Μεγάλο μέρος της ευθύνης για τη χρεοκοπία της χώρας έχουν οι Γερμανοί εταίροι, οι οποίοι, σε αγαστή συνεργασία με τους τοπικούς εκπροσώπους τους στη σοσιαλιστική παράταξη, πρώτα (το 1998-2003) φόρτωσαν τη χώρα με ένα τεράστιο δημόσιο χρέος για εξοπλιστικά και μετά (το 2010) τη «βούλιαξαν» στα Μνημόνια για να τους πληρώσουν οι λαοί της Ευρώπης τα δανεικά!
Περί αυτού πρόκειται. Γερμανοί απαίτησαν να αγοράσουμε εξοπλισμούς-μαμούθ 84 δισ. ευρώ για να μπούμε στην ΟΝΕ. Γερμανοί έδωσαν εντολή στους εδώ υπαλλήλους τους να αλλοιώσουν το έλλειμμα του 2009 (με επιπλέον 4,7 δισ. ευρώ, εκ των οποίων 2,9 δισ. από παραλαβές εξοπλισμών μελλοντικών ετών!). Για να μην έχουμε, λοιπόν, καρδιακά επεισόδια, προειδοποιώ: Θα ζήσουμε ζωηρές συγκινήσεις. Τα πρώτα στοιχεία που παρέλαβε ο υπουργός Αμυνας Πάνος Καμμένος από την έρευνα που πραγματοποίησε στο Πεντάγωνο η Ζωή Γεωργαντά δείχνουν ότι η Ελλάδα δεσμεύτηκε σε Γερμανούς (και σε άλλους) με κρατική «προμήθεια» 84 δισ. ευρώ σε εξοπλιστικές δαπάνες την περίοδο 1998-2003. Ηταν το… διόδιο για την ένταξή της στην ΟΝΕ. Οι εταίροι στην αρχή έκαναν, μάλιστα, τα… στραβά μάτια και οι συμβάσεις του δανεισμού-μαμούθ, στον οποίο υποχρεωθήκαμε για να μπούμε στα ευρωπαϊκά σαλόνια, δεν ενεγράφησαν στα ελλείμματα εκείνων των ετών (με το κόλπο της παραλαβής). Το ποσό των 84 δισ. των εξοπλιστικών δαπανών 1998-2003 αντιστοιχεί στο 25% του δημόσιου χρέους και ξεσκεπάζει όλο το σύστημα που έβαλε την Ελλάδα στην ΟΝΕ με μια πέτρα στον λαιμό.
Σύστημα το οποίο, ακόμη και μετά την είσοδό μας στην Ενωση, πίεζε τον Καραμανλή να κατεβάσει το έλλειμμα κάτω από το 3% από τη μία και να αγοράσει πανάκριβα Eurofighter και ελαττωματικά υποβρύχια από την άλλη (αρνήθηκε και το πλήρωσε). Σύστημα το οποίο ζητούσε επιτακτικά να υπαχθούμε σε «επιτήρηση», αλλά, όταν ο Καραμανλής επεδίωξε τον εξοστρακισμό της κλεπτοκρατίας -μέσω του βασικού μετόχου-, εκείνο έβαλε «βέτο» μέσω των εκπροσώπων του στην Κομισιόν.
Η χρεοκοπία, λοιπόν -όπως θα καταδειχθεί στις επιτροπές-, εξελίχθηκε σε δύο φάσεις: Στην πρώτη, το 1998-2003, μας φόρτωσαν τα 84 δισ. ευρώ (ο Καραμανλής έκανε μόνο μία αγορά 40 F16, αξίας 2 δισ. ευρώ), που μας εκτόξευσαν στις πέντε πρώτες χώρες παγκοσμίως σε επίπεδο εισαγωγής εξοπλισμών! Στη δεύτερη, το 2010, όταν, λόγω της διεθνούς οικονομικής κρίσης, χάθηκε ο έλεγχος, έβαλαν τη γερμανική ηγεσία της Εurostat να πειράξει, μέσω των εδώ υπαλλήλων της, το έλλειμμα του 2009, ώστε να χωθούμε πιο βαθιά στο Μνημόνιο και να εξοφλήσουμε με μέτρα λιτότητας τους εμπόρους όπλων. Είκοσι δισ. ευρώ δαπάνες για εξοπλιστικά πλήρωσε το Δημόσιο την περίοδο 2010-2015, την ώρα που έκοβε μισθούς και συντάξεις!
Θα είναι πολύ οδυνηρή η στιγμή -συμπεραίνω- όπου άπαντες θα καταλάβουν ότι το ευρώ δεν είναι το κοινό νόμισμα όλων, αλλά μια μεγάλη μπίζνα εις βάρος των λαών. Θα είναι πικρή η ημέρα όπου οι ευρωπαϊκοί λαοί θα συνειδητοποιήσουν ότι πέντε χρόνια τώρα δεν δανείζουν την πατρίδα μας για να περνάνε καλά «οι τεμπέληδες Ελληνες», αλλά για να εξοφληθεί μέχρι και το τελευταίο ευρώ στους Γερμανούς εμπόρους όπλων, πολιτικούς φίλους σοσιαλδημοκρατών και χριστιανοδημοκρατών. Θα είναι πικρή η ημέρα που θα ξεχωρίσουν οι πολιτικοί που έβαζαν τον λαό πάνω από τους εμπόρους και οι πολιτικοί που έβαζαν τους εμπόρους πάνω από τον λαό. Θα είναι, τέλος, πικρή, γιατί πράγματι θα αποδειχθεί -εκτιμώ- ότι ένα μεγάλο μέρος του χρέους μας είναι όντως ανήθικο και απεχθές, άρα πρέπει να ρυθμιστεί γενναία και χωρίς εκπτώσεις.
ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

Γιατί θα απαγορευτούν τα μετρητά; Για να τα μαζεύουν με αρνητικό επιτόκιο

Τι είναι το Αρνητικό επιτόκιο; Ίσως δεν έχετε ξανακούσει τι είναι το αρνητικό επιτόκιο γιατί δεν σας έμεινε δεκάρα και τι να το κάνετε εφόσον δεν έχετε… Αρνητικό επιτόκιο θα ζητήσουν σύντομα οι τράπεζες από τους καταθέτες για τις οικονομίες τους στις τράπεζες…
Οι τοκογλύφοι της ΕΕ μαζί με τους προδότες πολιτικούς που για δεκαετίες τους ψήφιζαν οι ανεγκέφαλοι πατριώτες μας… ετοίμαζαν τον αφανισμό των Ελλήνων για να προστατέψουν τα συμφέροντα των Πασοκων και των Νεοδημοκρατών…τετοια ηλιθιότητα με τόσα κομματόσκυλα δεν έχει ξαναγνωρίσει η ιστορία της χώρας!
Τώρα φτάνουμε στην επόμενη φάση της μεγαλύτερης οικονομικής απάτης…η ελίτ θα εξαναγκάσει τη μαζα να πληρώνει τους τραπεζίτες για να προστατεύουν τις οικονομίες αυτών που ακόμα τους έχουν μείνει μερικές δεκάρες και θέλουν να τις φυλάξουν… στο εξωτερικό!! Αλλά διαβαστε τι θα πάθουν αυτοί που ποτέ δεν πλήρωσαν εφορία και τα έκρυψαν στην Νεοταξικη Ελβετία…
Σύντομα θα δείτε ή θα ακούσετε για τα αρνητικά επιτόκια που μπορεί να φτάσουν και στο 5% προκειμένου να πατάξουν την οικονομική κρίση!!! Αυτό το επιχείρημα θα αρχίσουν να επαναλαμβάνουν στα μέσα νοητικού προγραμματισμού..
Μόλις θα ακούσετε γι αυτό το νέο τρυκ, όλοι οι Ευρωπαίοι θα τρέχουν να πάρουν τα χρήματά τους από την τράπεζα, οι τράπεζες τότε θα εμποδίσουν τους καταθέτες καλώντας την αστυνομία διότι θα πρόκειται για ευρωπαϊκή νομοθεσία… και έτσι η κυβέρνηση θα επικαλείται αυτόν το νέο νομο!!!
Ο πιο αποτελεσματικός -και μοναδικός- πραγματικά τρόπος για να το καταφέρουν είναι η πλήρης απαγόρευση του ρευστού!!!
Όλα αυτά τα μέτρα θα παρθούν με την δικαιολογία οτι η νέα σοβαρή οικονομική κρίση στην ΕΕ… που ξεκίνησε από τους διεφθαρμένους Έλληνες….μπορεί να αντιμετωπιστεί αν τα μετρητά απαγορευτούν… και στην συνέχεια θα τα μαζεύουν με το αρνητικό επιτόκιο από αυτούς που ακόμα κάτι έχουν… Στις άλλες ευρωπαϊκές χώρες θα τους λένε ότι πάλι φταίνε αυτοί οι απατεώνες οι Έλληνες… και γι αυτό πρέπει όλοι τους να δεχθούν το νέο μέτρο.
Συγνώμη για μια ακόμη άσχημη είδηση…συντομα θα σας έχω και τα στοιχεία που αποδεικνύουν αυτά που γράφω.


ΚΟΡΑΞ
http://www.katohika.gr/2015/05/giati-tha-apagoreutoun-ta-metrita.html

Βίντεο αποδεικνύει την ύπαρξη εξωγήινων

Πρόκειται για ένα πολυσυλλεκτικό βίντεο με αρχείο από τη NASA… και άλλους οργανισμούς, που έχουν εντοπίσει Αγνώστου Ταυτότητας Ιπτάμενα Αντικείμενα και…όχι μόνο!






ΠΗΓΗ

To 2015, η θερμότερη χρονιά στην ιστορία;

Αν και διανύουμε μόλις το δεύτερο τέταρτο του 2015, η φετινή χρονιά διαφαίνεται να είναι η θερμότερη χρονιά στην ιστορία, διεκδικώντας την πρωτιά από το 2014.

Η National Oceanic and Atmospheric Administration των ΗΠΑ (NOAA), την περασμένη Παρασκευή έδωσε στη δημοσιότητα τα στοιχεία της για τον Μάρτιο, κατατάσσοντάς τον στον πιο θερμό Μάρτιο των μετρήσεών της, εδώ και 136 χρόνια.

Η μέση παγκόσμια θερμοκρασία ήταν τον Μάρτιο κατά 1,53 βαθμούς Φαρενάιτ υψηλότερη από τον μέσο όρο του 20ου αιώνα για τον μήνα Μάρτιο, σπάζοντας το ρεκόρ που κατείχε ο Μάρτιος του 2010.

Ο πιο θερμός Μάρτιος του δικού της αρχείου μετρήσεων ήταν ο Μάρτιος του 2015 και για την Ιαπωνική Μετεωρολογική Υπηρεσία. Ενώ για την NASA, ήταν ο τρίτος θερμότερος, πίσω από τον Μάρτιο του 2010 και του 2002.

«Περιμένουμε ότι θα έχουμε όλο και πιο ζεστές χρονιές» λέει ο Γκέιβιν Σμιντ, επικεφαλής του Goddard Institute of Space Studies της NASA. «Και ακριβώς όπως το 2014, τα ρεκόρ θα σπάνε στο μέλλον, όλο και πιο συχνά. Ίσως όχι κάθε χρόνο» προσθέτει.

Αν και οι τρεις υπηρεσίες έχουν ελαφρά διαφορετικούς τρόπους μετρήσεων, με αποτελέσματα οι κατατάξεις τους να διαφέρουν τόσο για συγκεκριμένους μήνες, όσο και για χρονιές, και οι τρεις συμφωνούν ως προς την τάση υπερθέρμανσης του πλανήτη.

Σε πρόσφατο μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, ο Γκέιβιν Σμιντ υπογράμμισε ότι η μέχρι σήμερα άνοδος της θερμοκρασίας αντανακλά δύο εξελίξεις: «Την καθυστερημένη έναρξη, το 2014, του φαινόμενου του Ελ Νίνιο και την άνοδο της θερμότητας στον βόρειο Ειρηνικό».

«Αν ο Ελ Νίνιο συνεχιστεί όλο το καλοκαίρι και το φθινόπωρο κι αν παραμείνουν οι υψηλές θερμοκρασίες στον βορειοανατολικό Ειρηνικό, όπως συμβαίνει εδώ και πάνω από ένα χρόνο, είναι πολύ πιθανό να έχει ο πλανήτης θερμοκρασίες-ρεκόρ ή σχεδόν ρεκόρ, για τους επόμενους πολλούς μήνες» λέει η κλιματολόγος Τζέσικα Μπλάντεν στο National Climatic Data Center της NOAA, σύμφωνα με το Αθηναϊκό Πρακτορείο.

Πρόσφατη ανάλυση του Climate Central, ανεξάρτητου οργανισμού επιστημόνων και δημοσιογράφων, που ενημερώνουν το κοινό στις ΗΠΑ για τις επιπτώσεις των αλλαγών του κλίματος, έδειξε ότι οι 13 από τις 15 χρονιές με τις ιστορικά υψηλότερες θερμοκρασίες ανήκουν στον 21ο αιώνα, δηλαδή είναι μετά το 2000.

Πράγμα το οποίο σημαίνει ότι ο παράγοντας του τυχαίου είναι 1 προς 27.000.000, τονίζουν. Σημειώνουν, επίσης, την απουσία ιστορικά ψυχρής χρονιάς μετά το 1911, ενώ στο ίδιο διάστημα σημειώθηκαν 14 ρεκόρ ιστορικά θερμότερων χρονιών, γεγονός που συνιστά ισχυρή ένδειξη της τάσης υπερθέρμανσης του πλανήτη.


Πηγή: amvrakia
http://in-fo-stires.blogspot.gr/2015/05/to-2015.html

Αυτό που έρχεται δεν είναι πόλεμος είναι κάτι πιο μεγάλο !

Του Γιώργου Παπαγεωργίου
Η επικρατούσα άποψη είναι πως οι τόσο μεγάλες οικονομικές κρίσεις ιστορικά αποδεδειγμένα καταλήγουν σε πόλεμο για να επανεκκινήσει η οικονομία με νέους όρους.
Σήμερα όμως ζούμε μια εντελώς διαφορετική κατάσταση. Δεν είναι μόνο η οικονομική κρίση, δεν είναι η ανθρωπιστική κρίση, είναι η διατάραξη των φυσικών ισορροπιών και η αντικατάσταση φυσικών φαινομένων από τεχνητά.
Είναι γνωστό πια πως περίπου κάθε....780.000 χρόνια ο γεωμαγνητισμός αλλάζει πολικότητα. Ο δορυφόρος «Swarm» του Ευρωπαϊκού Οργανισμού Διαστήματος αποκάλυψε, ότι το μαγνητικό πεδίο της Γης εξασθενεί 10 φορές πιο γρήγορα απ’ ό,τι πίστευαν οι ειδικοί μέχρι τώρα, «χάνοντας» περίπου 5% σε μια δεκαετία, αντί 5% σε έναν αιώνα. Επιπλέον, οι μετρήσεις των δορυφόρων επιβεβαιώνουν ότι ο βόρειος μαγνητικός πόλος μετακινείται ανατολικά προς τη Σιβηρία. Προηγούμενες μελέτες είχαν δείξει ότι ο μαγνητικός βορράς μετακινείται με ολοένα αυξανόμενη ταχύτητα που φτάνει πλέον τα 55 με 60 χιλιόμετρα το χρόνο. Ο νότιος μαγνητικός πόλος μετακινείται κι αυτός, με μικρότερη όμως ταχύτητα που εκτιμάται στα 10 με 15 χιλιόμετρα το χρόνο. (περισσότερα μπορείτε να δείτε ΕΔΩ)
Ο Gary Glatzmaier καθηγητής γεωφυσικής και πλανητικών επιστημών στο Πανεπιστήμιο της Santa Cruz, και μέλος της Εθνική Ακαδημία Επιστημών, των ΗΠΑ λέει πως, «Σε χίλια χρόνια από τώρα πιθανότατα να μην έχουμε καν ηλεκτροφόρα καλώδια (Σχετικό ΕΔΩ). Θα έχουμε προχωρήσει τόσο πολύ, που θα έχουμε σχεδόν σίγουρα την απαραίτητη τεχνολογία για να αντιμετωπίσουμε μια ενδεχόμενη αντιστροφή του μαγνητικού πεδίου της Γης».
Η τελευταία φράση του Καθηγητή Gary Glatzmaier μας επιβεβαιώνει πλήρως για προηγούμενο άρθρο μας, στις 23 Απριλίου με τίτλο "Γνωρίζουν τι έρχεται γιαυτό το πολεμούν! (Ελέγχουν αέρα, έδαφος, υπέδαφος)" που μπορείτε να δείτε ΕΔΩ. Όπου με λίγα λόγια σχετίζουμε αυτό που κανένας μέχρι σήμερα δεν έχει κάνει. Το HAARP και το CERN, είναι μόνο μέρος από την εξέλιξη της τεχνολογίας που θα έχουμε για να αντιμετωπίσουμε την ενδεχόμενη αυτή καταστροφή. Οι διαρκώς εντεινόμενοι αεροψεκασμοί, αποσκοπούν σε αυτό, με τα βαρέα μέταλλα που περιέχουν, βοηθούν στην ενδυνάμωση μαγνητικών πεδίων την ώρα που το "σύστημα" θα τα χρειαστεί. Φυσικά μπροστά στην "σωτηρία" του πλανήτη, οι επιπτώσεις στην υγεία των κατοίκων μηδαμινό ρόλο παίζουν!
Αυτό ακριβός που έκαναν οι Τελχίνες όταν, προ αισθάνθηκαν τον κατακλυσμό και προσπάθησαν να "καλοπιάσουν" τους θεούς για να σώσουν το τομάρι τους, έφτασαν μάλιστα στο σημείο να πιστεύουν πως είναι Απόστολοι και Σωτήρες του τόπου. Επίσης πράττουν ακριβός το ίδιο με αυτούς αφού μόλυναν με θειάφι τα νερά της Στυγός, ξέραιναν φυτά και ποτάμια, αντίστοιχα των σύγχρονων αεροψεκασμών. (Περισσότερα για τις Τελχίνες και τον πολιτισμό τους ΕΔΩ)
Τώρα η εμπλοκή του Χόλιγουντ είναι γνωστή και σε επίπεδο προειδοποίησης. Σε λίγες ημέρες, δηλαδή στις 29 Μαϊού του 2015 κυκλοφορεί μια πολυ μεγάλη παραγωγή με τίτλο "San Andreas" που φυσικά παραπέμπει στο γνωστό μας, ρήμα του Αγ. Ανδρέα. (Σχετικό μας άρθρο του 2012! δείτε ΕΔΩ). Μήπως, θα πρέπει να σχετίσουμε αυτό με το θέμα που δημοσιεύσαμε στις 4 Απριλίου; Με τίτλο "Κλείδωσε η μέρα της μεγάλης πλημμύρας, η μέρα της πλημμύρας γνώσης και φώτισης το σημερινό ματωμένο φεγγάρι." και μπορείτε να δείτε ΕΔΩ.
Για να κατανοήστε τώρα την δύναμη των ηλεκτρομαγνητικών κυμάτων που παράγουν αυτά τα σύγχρονα όργανα σας προτρέπω να παρακολουθήστε τα παρακάτω πειράματα. α) Με το νερό και β) Του καθηγητή Παπουλά Νικόλαου, για τον Κλονισμό. και γ) Το τρέιλερ της ταινίας "San Andreas"

1 Μαΐου-happy birthday illuminati-και τα χαϊβάνια γιορτάζουν την εργατική πρωτομαγιά

Πρωτομαγιά ονομάζεται και η πρώτη μέρα του Μαΐου,η οποία είναι μέρα αργίας για πολλές χώρες του κόσμου.
Η Πρωτομαγιά είναι συνώνυμη με την Παγκόσμια Μέρα των Εργατών>,την ημέρα δηλαδή που τιμούνται οι αγώνες του εργατικού κινήματος. Η πρώτη του Μάη,είναι μέρα ορόσημο για τους αγώνες του εργάτη.
Οι αιματοβαμμένες εξεγέρσεις των εργατών του Σικάγο στις αρχές Μάη του 1886, έγιναν ύστερα από επιτυχημένες διεκδικήσεις των εργατών στον Καναδά το 1872. Δύο χρόνια νωρίτερα, το 1884, πάρθηκε στο "συνέδριο της Αμερικανικής Ομοσπονδίας Εργασίας" η απόφαση να γίνουν την πρώτη Μάη του 1886 απεργιακές κινητοποιήσεις και διαδηλώσεις στο Σικάγο, το μεγαλύτερο τότε βιομηχανικό κέντρο των ΗΠΑ.
Αίτημα η μείωση των ωρών εργασίας και σύνθημα "Οχτώ ώρες δουλειά, οχτώ ώρες ανάπαυση, οχτώ ώρες ύπνο". Εκείνη τη μέρα, 1η Μαΐου του 1886, 400.000 άνθρωποι συμμετείχαν στις απεργίες που γίνονταν σε όλη την χώρα, και πάνω από 80.000 στο Σικάγο.
Αυτό το Σάββατο του 1886, μια εργάσιμη μέρα, οι εργάτες, ξεκίνησαν με τις γυναίκες και τα παιδιά τους για να διαδηλώσουν ειρηνικά στο χώρο της συγκέντρωσης στην πλατεία Haymarket.
Στη γύρω περιοχή, είχαν παραταχθεί αστυνομικές δυνάμεις αποτελούμενες από 1350 άτομα, οπλισμένα με οπλοπολυβόλα οι οποίοι περίμεναν το σύνθημα για να δράσουν.
Κι ενώ το πλήθος παρακολουθούσε τις ομιλίες, ο επικεφαλής της αστυνομικής δύναμης, διατάσσει να διαλυθεί η συγκέντρωση. Μια βόμβα έσκασε μέσα στο πλήθος, και αστυνομικοί μαζί με μπράβους αρχίζουν να χτυπούν τους συγκεντρωμένους χωρίς καμιά διάκριση.
Όλα αυτά είναι ένα μέρος της ιστορίας και δεν υπάρχουν πολλές πληροφορίες στο διαδίκτυο σχετικά με τη Σφαγή στο Haymarket, την επακόλουθη σύλληψη και τήν εκτέλεση των Μαρτύρων , κ.λπ.
Λίγο πολύ όλα αυτά τα γνωρίζουμε.....
Αλλά γιατί όμως η 1η Μαΐου επιλέχθηκε για τις απεργίες στην πρώτη θέση;
Η ημερομηνία ίδρυσης των Ιλλουμινάτι είναι η 1η Μαΐου του 1776.
Η 1η Μαΐου έχει καθιερωθεί από το 1886, ως ημέρα εορτασμού της παγκόσμιας εργατικής τάξης από το International Socialist Congress, αλλά είναι επίσης και η παραμονή της "Βαλπουργίας Νύχτας" των μαγισσών). Ο Άνταμ Βάισχαουπτ ιδρύει στο Ίγκολστατ την αδελφότητα των Ιλλουμινατών. Χρησιμοποιόντας τεχνικές των Ισοϋιτών (τους οποίους μισεί)
Ένα από τα βασικότερα μότο των Ιλλουμινάτων ήταν το «Ewige Blumenkraft» – «Η Αιώνια Δύναμη των Λουλουδιών», που μετεξελίχθηκε στο Flower Power των χίπις, των Παιδιών των Λουλουδιών, ενός κινήματος δηλαδή που δημιούργησαν οι Ιλλουμινάτοι για να προωθήσουν τη διάδοση των ναρκωτικών.
Ένα από τα περίφημα συνθήματα των Ιλλουμινάτων ήταν το «Heute die Welt, Morgens das Sonnesystem», που σημαίνει «Σήμερα ο κόσμος, Αύριο το Ηλιακό Σύστημα». Αυτό ακριβώς το σύνθημα παραφράστηκε από τον Χίτλερ και μετατράπηκε στο πασίγνωστο «Σήμερα η Γερμανία, Αύριο ο Κόσμος».
όλα τα χαιβάνια του κόσμου γιορτάζουν την εργατική πρωτομαγιά, που ουσιαστικά γιορτάζουν τήν υποδούλωση του ανθρωπίνου γένους.
Αν κοιτάξουμε το δόγμα των ιλλουμινάτοι, γίνεται σαφές ότι η επιλογή τής πρωτομαγιάς για την γέννηση τούς δέν ήταν τυχαία.
Υπάρχουν δύο λόγοι για τους οποίους η 1η Μαΐου επιλέχθηκε ως ίδρυση του Τάγματος των Illuminati. Η πρώτη είναι, ότι η λατρεία τής φωτιάς ήταν στο επίκεντρο των εορτασμών της ημέρας αυτής. Και επίσης, η "λατρεία τής πυρκαγιάς" ήταν η βάση στα μεγαλύτερα μυστήρια των Illuminati.
Ο Δεύτερος λόγος για την ημερομηνία ίδρυσης της 1ης Μαΐου σχετίζεται με το γεγονός ότι στην επικοινωνία μεταξύ των μελών του Τάγματος, η λέξη Illuminati συμβολίζεται από ένα σημείο σε ένα κύκλο: ☉. Αυτό αντιπροσώπευε πάντα τον ήλιο. και οι Αιγύπτιοι το χρησιμοποιούσαν χιλιάδες χρόνια πριν, ως σύμβολο ιερογλυφικό για τον Θεό ήλιο "Ρα", δηλαδή το γένος των Νεφελίμ Σαχερνέχ.
Τα φεστιβάλ Πρωτομαγιάς, ήταν μια αναπαράσταση στόν ήλιο και τη λατρεία τής φωτιάς. Έτσι τήν 1η Μαΐου έδειχναν εμφανέστατα τον συμβολισμό του Τάγματος. Ήταν μια τέλεια μέρα (συμβολικά) για την ίδρυση των Illuminati.
Δεν είναι τυχαίο ότι επέλεξαν την1η του Μάη ως ημέρα επίδειξης και μποϊκοτάζ. Είναι η παγκόσμια ημέρα ανάμνησης των διαδηλώσεων απο σοσιαλιστικές, κομμουνιστικές, ακόμα και αναρχικές οργανώσεις. Την 1η Μαΐου, η παγκόσμια εργατική τάξη εμφανίζει τη δύναμή της σε διαδηλώσεις και απεργίες», "Πρωτομαγιά η Παγκόσμια Ημέρα των Εργαζομένων» - είναι μια υπενθύμιση για τις άρχουσες τάξεις ότι οι μέρες τους .... Από το 1919 και μετά, η επιτυχία της Πρωτομαγιάς στις Ηνωμένες Πολιτείες θα εξαρτηθεί από την επιτυχία του κομμουνιστικού κινήματος. "
Ο Βάισχαουπτ γνώριζε καλά τις παγανιστικές γιορτές που είχαν τελεστεί για χιλιάδες χρόνια την πρώτη Μαΐου, οι οποίες έχουν διατηρηθεί σε κάποια μορφή στο πέρασμα του χρόνου, και συνεχίζουν μέχρι σήμερα.
" Η ετυμολογία της λέξης σημαίνει "φωτεινή φωτιά", "μπάλα-φωτιά" ή "φωτιά (Βάαλ), ένας απο τους 72 Βασιλείς Νεφελίμ εκ του γένους Βαλάχ. Τα πανηγύρια της 1η Μαΐου κυριολεκτικά πηγάζουν από μια μορφή του ήλιου και τήν λατρεία της φωτιάς.
"Το Μπελτέιν είναι ένα από τα τέσσερα φεστιβάλ Φωτιάς στο Σέλτικ και είναι ίσως το δεύτερο πιο σημαντικό φεστιβάλ δίπλα στο Samhain. το Μπελτέιν είναι πρωτίστως ένα φεστιβάλ ήλιου.
Το πιο σημαντικό μέρος του Μπελτέιν ήταν το άναμμα πυρκαγιών.
Οι ιρλανδοί Κέλτες (Η λέξη Κέλτης είναι η ονομασία που δόθηκε στους Κέλτες μέσα στην Ευρώπη. Από εκεί ξεκίνησαν, πριν μεταναστεύσουν στην περιοχή, που σήμερα ονομάζεται Ιρλανδία)
Το Μπελτέιν βρίσκεται στο μέσον μεταξύ εαρινής ισημερίας και θερινού ηλιοστασίου. Από τη στιγμή που το κελτικό ημερολόγιο βασίζεται και στoν ηλιακό και στο σεληνιακό κύκλο, ίσως τοποθετείται στην πανσέληνο που είναι ανάμεσα στην εαρινή ισημερία και το θερινό ηλιοστάσιο. Συνήθως εορτάζεται λοιπόν την 1η Μαΐου. Η γιορτή σηματοδοτούσε το ξεκίνημα του καλοκαιριού για τους ποιμένες, που έβγαζαν τα κοπάδια τους στην ύπαιθρο για βοσκή. Κεντρική δραστηριότητα της γιορτής ήταν το άναμμα υπαίθριων φωτιών στις κορυφές των βουνών και των λόφων με τελετουργική ή πολιτική σημασία.
Σύγχρονοι ειδωλολάτρες θα πηδήξουν πάνω από τις φωτιές Μπελτέιν , αν και στην πραγματικότητα πολύ λίγοι ξέρουν γιατί το κάνουν. "
Οι Νεοπαγανιστές χρησιμοποιούν την ονομασία Μπελτέιν για ένα από τα «Σάββατα», τις οκτώ ηλιακές γιορτές, στο Νεοπαγανιστικό τροχό του χρόνου. Αν και δανείζεται στοιχεία από το παραδοσιακό Μπελτέιν, όπως οι φωτιές, όσον αφορά τη σημασία και τις τελετές της έχει περισσότερο σχέση με τη γερμανικής προέλευσης γιορτή της Πρωτομαγιάς, καθώς αποτελεί γιορτή γονιμότητας κι ένα από τα έθιμα είναι το πρωτομαγιάτικο γαϊτανάκι. Οι Νεοπαγανιστές γιορτάζουν το Μπελτέιν την 1η Μαΐου στο Βόρειο Ημισφαίριο.
"Beltane, στα ιρλανδικά, ή Bealtuinn στή Σκωτική γαελική.
Η αρχική έννοια είναι «η Φωτιά του Bel" που χαρακτηρίζεται ως ένα από τα σημαντικότερα Φεστιβάλ πυρκαγιάς. το "Bel"μερικές φορές αναφέρεται ως το Θεό του «Φωτός». Είναι επίσης γνωστός ως Beli ή Belinus και μπορεί να αποδοθεί στην Μέση Ανατολή ώς ο θεος ("Βάαλ"). Μερικά Μπελτέιν, είναι επίσης παρόμοια με την παλιά ρωμαϊκή γιορτή των λουλουδιών, "Floriala.
 
 
 
atheatignosi.blogspot.gr 
http://www.katohika.gr/2015/05/ergatiki-protomagia-happy-birthday-illuminati.html

Κρύσταλλοι που βρίσκονται και στη Θεσσαλονίκη, ρυθμίζουν την ισορροπία του πλανήτη;


Ενα άλλο σοβαρό στοιχείο που έχει αναφερθεί , είναι οι περίφημοι ΡΟΥΤΗΛΙΟΙ ΚΡΥΣΤΑΛΛΟΙ και ο ρόλος τους παγκόσμια.
Τέτοιοι κρύσταλλοι (ουσιαστικά πρόκειται για κάποιο είδος κόκκινων ρουμπινιών ) λέγεται ότι υπάρχουν στο λόφο των Βασιλικών, στη Θεσσαλονίκη.Οι κρύσταλλοι αυτοί φαίνεται να παίζουν ιδιαίτερο ρόλο στην λειτουργία και την ισορροπία των τελλουριακών ρευμάτων του πλανήτη και όχι μόνο.

Ενας δημοσιευμένος χάρτης με τη χωροταξία αυτών των κρυστάλλων στον Ελλαδικό χώρο , φαίνεται στην παρακάτω εικόνα. 

Οι κύκλοι δείχνουν την ενδεικτική σφαίρα επιρροής τους και τα μαύρα ορθογώνια το κέντρο τους.  

Οι γαλάζιοι ρόμβοι, δείχνουν περιοχές που συγκεντρώνεται ή ενεργοποιείται κάποια ισχυρή τελλουριακή ενέργεια.



Στην παρακάτω εικόνα υπάρχουν οι σύγχρονοι τηλεοπτικοί σταθμοί , πού λέγεται ότι παρεμβάλουν το έργο των ρουτήλιων κρυστάλλων.

Κων/νος Ε. Στρωματιάς      Πρόεδρος Ινστιτούτου Γεωπαθητικών Ερευνών  Κύπρου 
 
 
ΠΗΓΗ , iokh
http://www.diadrastika.com/2015/05/routilioi-krystaloi-rythmizoun-isorropia-planiti.html

Ξαναχτύπησε ο εγκέλαδος! Πανίσχυρος ΣΕΙΣΜΟΣ 7,4 Ρίχτερ!

Ξαναχτύπησε ο εγκέλαδος! Πανίσχυρος ΣΕΙΣΜΟΣ 7,4 Ρίχτερ!
Ισχυρή σεισμική δόνηση μεγέθους 7,4 βαθμών σημειώθηκε σήμερα περίπου 150 χλμ. νότια της πόλης Ραμπάουλ, στην Παπούα Νέα Γουινέα, όπως ανακοίνωσε το Γεωλογικό Ινστιτούτο των ΗΠΑ (USGS).
Μετά το σεισμό εκδόθηκε προειδοποίηση για τσουνάμι που όμως δεν αναμένεται να πάρει μεγάλες διαστάσεις.
Ο σεισμός σημειώθηκε στις 04:40 (ώρα Ελλάδας), σε εστιακό βάθος 63 χιλιομέτρων και προστίθεται σε μια σειρά ισχυρών σεισμικών δονήσεων που έχουν εκδηλωθεί το τελευταίο διάστημα στην περιοχή.

athensmagazine

Τι είναι το Hellas Coin


Τι είναι το Hellas Coin ; 
Τo HellasCoin είναι ένα Ψηφιακό νόμισμα το οποίο χαρακτηρίζεται ως αποκεντρωμένο νομισματικό σύστημα. To HellasCoin χρησιμοποιείτε για μεταφορά χρημάτων σε όποιο σημείο του πλανήτη επιθυμείτε μέσω του διαδικτύου, αρκετά πιο οικονομικά από τις υπάρχουσες διαδικασίες μεταφοράς χρημάτων.
Είναι ένα ψηφιακό συναλλακτικό σύστημα μέσω Internet και συνεπώς υφίσταται μόνο μέσα σε ψηφιακά συστήματα, δηλαδή δεν έχει υλική υπόσταση (π.χ. χαρτονομίσματα). Τα ψηφιακά νομίσματα HellasCoin φυλάσσονται στο ψηφιακό πορτοφόλι (Wallet) του εκάστοτε χρήστη. Δεν έχει κεντρικό έλεγχο από κάποιον φορέα ή παράγοντα και η λειτουργία του βασίζεται στην επικοινωνία των υπολογιστών μεταξύ τους, μέσω του Internet.Η μόνη φορολόγηση που υπάρχει είναι μικρότερη από 0,05 Cents κατά τις πληρωμές και τα νομίσματα επιστρέφονται πίσω στο δίκτυο. Επιστρέφουν πίσω στους χρήστες δηλαδή.
Όσοι υπολογιστές συνεισφέρουν την επεξεργαστική τους ισχύ στο δίκτυο του HellasCoin, δημιουργούν νομίσματα, προφυλάσσουν το δίκτυο από επιθέσεις και ελέγχουν την ορθότητα κι εγκυρότητα των συναλλαγών που γίνονται σε αυτό (η διαδικασία αυτή είναι προαιρετική). Η δημιουργία των νομισμάτων είναι ελέγξιμη κι έτσι αποτρέπονται φαινόμενα όπως ο πληθωρισμός, που μειώνει την αξία ενός νομίσματος.Η ανταλλαγή HellasCoins μεταξύ χρηστών, σε οποιοδήποτε σημείο στον κόσμο κι αν βρίσκονται, γίνεται εύκολα με τη χρήση ενός προγράμματος.Υπάρχουν υπηρεσίες που ανταλλάσσουν HellasCoins για άλλα νομίσματα όπως ευρώ, δολάρια, κλπ ή και για άλλα κρυπτονομίσματα.Οι HellasCoin συναλλαγές είναι μη αναστρέψιμες, δηλαδή αν στείλουμε νομίσματα σε ένα φίλο, δεν υπάρχει δυνατότητα ν’ αναστρέψουμε τη συναλλαγή. Ο μόνος τρόπος για να λάβουμε τα νομίσματά μας πίσω, είναι να γίνει νέα συναλλαγή από τον φίλο προς εμάς.
Το Hellas Coin απευθύνεται σε όλους. Είτε επιθυμείτε να αγοράσετε ένα προϊόν, είτε έχετε επιχείρηση και θέλετε να δεχτείτε πληρωμές με αυτό, σας είναι απαραίτητο!
Οι άνθρωποι του Hellas Coin δε σας αφήνουν ποτέ μόνους. Υπάρχει κοινότητα συζητήσεων να σας βοηθήσει και να συνομιλήσετε καθώς και εκπρόσωποι σε όλη την Ελλάδα.
Ο Σκοπός
Δημιουργώντας το πρώτο Ελληνικό ψηφιακό νόμισμα επιδιώκεται η αναβάθμιση του βιοτικού επιπέδου των Ελλήνων, να αλλάξουν τα πράγματα που λέει και ο λαός. Το HellasCoin είναι καθαρά Ελληνικό νόμισμα και μπορούν να το χρησιμοποιήσουν όλοι.
Το Νόμισμα έχει εισαχθεί και είναι διαθέσιμο στο ανταλλακτήριο  http://c-cex.com , που σημαίνει ότι έχει πάρει τιμή έναντι του δολαρίου και άλλων νομισμάτων.

Γιατί να χρησιμοποιήσετε το HellasCoin; Ποια είναι τα οφέλη του; Γιατί είναι καλύτερο από τα μετρητά ή τις πιστωτικές κάρτες;
Δεχόμαστε αυτές τις ερωτήσεις όλη την ώρα, έτσι σκεφτήκαμε να γράψουμε μια λίστα με τους πέντε λόγους για τους οποίους εσείς, ή κάποιος, θα βρείτε το HellasCoin να είναι επωφελές να το έχετε και να το χρησιμοποιείτε.

1) Είναι κατασκευασμένο για τη γενιά μας
Τι εννοούμε με τον όρο ότι το HellasCoin είναι φτιαγμένο για τη γενιά του Internet; Κινούμαστε γρήγορα ώστε να ξεπεράσουμε τις μέρες του παρελθόντος που κυκλοφορούσαμε με μετρητά από χαρτί ή τραβούσαμε έξω την πιστωτική μας κάρτα. Το HellasCoin πηγαίνει αρκετά βήματα πέρα από την άνεση των πιστωτικών καρτών εξοπλίζοντας τους χρήστες με μια επιλογή πληρωμής που είναι σημαντικά χαμηλότερη σε τέλη και παρέχει σχεδόν στιγμιαίo χρόνο συναλλαγής.
Στην κορυφή της ευκολίας, το HellasCoin προσφέρει στους χρήστες των πιστωτικών καρτών την ελευθερία από τις ανησυχίες για απάτη, κλοπή ταυτότητας, και παράλυση των επιτοκίων. Δεν είναι έκπληξη το γεγονός ότι μια πρόσφατη έκθεση από την Goldman Sachs ανακάλυψε ότι το 33% της γενιάς αυτής θεωρεί ότι δε θα χρειάζονται έναν τραπεζικό λογαριασμό σε 5 χρόνια.

2) Είναι γρήγορο, ασφαλές και παγκόσμιο
Το HellasCoin δεν κάνει διακρίσεις. Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε οπουδήποτε στον κόσμο, να το στείλετε σχεδόν αμέσως, σχεδόν δωρεάν. Η μεταφορά των hellascoins κοστίζει μόλις μερικά cents και μπορείτε να στείλετε όσα θέλετε. Είναι σημαντικό να θυμόμαστε ότι τα hellascoins δεν μπορούν να παραποιηθούν ή να αντιγραφούν. Το κερασάκι στην τούρτα είναι ότι οι συναλλαγές πραγματοποιούνται σε μια μέθοδο peer-to-peer, χωρίς την ανάγκη για μια τράπεζα ή τρίτων να επιβλέπουν.

3) Το HellasCoin έχει σχεδιαστεί με την προστασία της ιδιωτικής σας ζωής
Ο Block Explorer εμφανίζει ολόκληρο το ιστορικό των συναλλαγών HellasCoin ώστε να μπορούν να το δουν όλοι. Το ιστορικό των HellasCoin συναλλαγών μπορεί να αναζητηθεί από οποιονδήποτε με πρόσβαση σε απευθείας σύνδεση. Με την πρώτη ματιά, θα μπορούσατε να εξετάσετε αυτό το επίπεδο διαφάνειας, το αντίθετο του ιδιωτικού. Στην πραγματικότητα, αυτό σημαίνει ότι οι χρήστες μπορούν να επιλέξουν αν θέλουν να είναι απολύτως διαφανείς με τα οικονομικά τους ή να τα κρατήσουν πολύ ιδιωτικά.
Το πρωτόκολλο του HellasCoin δεν απαιτεί οι άνθρωποι να ταυτοποιήσουν τους εαυτούς με σκοπό να συναλλάσσονται, αν και ορισμένες επιχειρήσεις μπορεί να το ζητήσουν να για λόγους συμμόρφωσης. Σε αντίθεση με μια τράπεζα, όπου οι άνθρωποι έχουν συχνά ένα ή δύο λογαριασμούς, μπορείτε να δημιουργήσετε όσα πορτοφόλια HellasCoin θέλετε.

4) Το HellasCoin δεν υπόκειται στον πληθωρισμό
Ο συνολικός αριθμός των HellasCoins που θα παραχθούν ανέρχεται στα 100 εκατομμύρια, ο οποίος είναι διαφορετικός από τα άλλα νομίσματα. Όσο ο συνολικός αριθμός των ευρώ που κυκλοφορούν αυξάνεται, αυτό δημιουργεί τον πληθωρισμό. 
Ο πληθωρισμός είναι όταν η αξία του ευρώ σας, για παράδειγμα, μειώνεται με την πάροδο του χρόνου λόγω της αυξημένης προσφοράς. Το HellasCoin από την άλλη πλευρά είναι σπάνιο και ανταλλάξιμο, το οποίο δίνει ενδιαφέρουσες ιδιότητες.

5) Το HellasCoin παρέχει οικονομική ελευθερία
Αν δεν έχετε πρόσβαση σε τραπεζικό λογαριασμό, το HellasCoin μπορεί να σας επιτρέψει να είναι η δικιά σας τράπεζα. Το HellasCoin είναι ταυτόχρονα ένα ανοικτό χρηματοδοτικό πρωτόκολλο και ένα νόμισμα που απαιτούνται προκειμένου να συναλλάσσονται ελεύθερα στο πρωτόκολλο.


http://bitnews.gr/2015/05/%CF%84%CE%B9-%CE%B5%CE%AF%CE%BD%CE%B1%CE%B9-%CF%84%CE%BF-hellas-coin-2/

ΙΠΤΑΜΕΝΑ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ ΚΑΙ ΓΙΓΑΝΤΕΣ ΠΡΙΝ ΑΠΟ 12 ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ?

Ζωή στο φεγγάρι με αποδείξεις.Πειράματα που εξάπτουν την φαντασία και είναι βγαλμένα από ταινίες επιστημονικής φαντασίας. Μήπως δεν είναι τόσο της φαντασίας όσο νομίζουμε όμως;
Παγκόσμια συνωμοσία με σκοπό πάση θυσία να μην ενημερωθεί ο κόσμος. Απίστευτα γεγονότα που ο ανθρώπινος νους δεν μπορεί να συλλάβει.
Κι όμως... έχει συμβεί! Δείτε τα βίντεο και ΜΟΙΡΑΣΤΕ το άρθρο για να αποκαλυφθεί η αλήθεια!











ΠΗΓΗ




Ο ΗΡΑΚΛΗΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΛΟΓΑ ΤΟΥ ΔΙΟΜΗΔΗ




Η σειρά με την οποία διηγούνταν τους δώδεκα άθλους δενήταν πάντοτε η ίδια. Οι αφηγητές, ωστόσο, συμφωνούν ότι ο πρώτος άθλος ήταν η πάλη με το λιοντάρι της Νεμέας και ότι οι πρώτοι έξι άθλοι, έγιναν γύρω από το Άργος, το βασίλειο των ΜΥκηνών και της Τίρυνθας. Από τον έβδομο άθλο του ο Ηρακλής διατάχθηκε να περιπλανιέται σε μέρη μακρινά, και από την Θράκη έπρεπε να φέρει στις Μυκήνες τα επικίνδυνα άλογα του βασιλιά Διομήδη. Ο Διομήδης ήταν γιος του Άρη και της Κυρήνης και αδερφός του Κύκνου. Βασίλευε στη Θράκη σ΄ έναν άγριο και πολεμικό λαό τους Βίστονες που ζούσαν γύρω από τη λίμνη η οποία είχε πάρει το όνομά τους.

Ο Διομήδης είχε τέσσερα ανθρωποφάγα άλογα που από τα ρουθούνια τους πετούσαν φωτιά. Παράξενα και τα ονόματά τους: Πόδαγρος, Λάμπων, Ξάνθος, Δεινός. Αργότερα, είπαν πως τα ίδια άλογα κατασπάραξαν το Γλαύκο, το γιο του Σίσυφου, στους νεκρικούς αγώνες για να τιμήσουν τον Πελία. Μια παλιά αγγειογραφία μας τα παρουσιάζει σαν φτερωτά. Ο βασιλιάς του κάτω κόσμου, επίσης, λεγόταν Κλυτίπωλος, "ο φημισμένος για τα πουλάρια του". Αυτά, ήταν τα άλογα του θανάτου, κι έτσι μόνο μπορούμε να καταλάβουμε την παράξενη ιστορία με τα ανθρωποφάγα άλογα.


Ο Ηρακλής άρχισε το ταξίδι του από την Θεσσαλία και στάθμεψε στις Φερές, στο παλάτι του Άδμητου. Η ιστορία έγινε αθάνατη από τον Ευρυπίδη στο δράμα του "Άλκιστις". Ο Άδμητος, "ο αδάμαστος", (είχε το ίδιο όνομα με το βασιλιά του κάτω κόσμου), ήταν ο άρχοντας που έμεινε μαζί του για ένα χρόνο ο Απόλλωνας. Ο θεός φρόντιζε τα άλογά του, τα καλύτερα του κόσμου, και τον βοήθησε επίσης να κερδίσει την Άλκηστη την πανέμορφη κόρη του Πελία, του βασιλιά της Ιωλκού. Όταν ο γαμπρός μπήκε στο νυφικό θάλαμο τον βρήκε γεμάτο φίδια. Ίσως αυτό να είναι νύξη πως το υποχθόνιο ζευγάρι, έκαναν γάμο φιδιών. Ο Απόλλωνας, μέθυσε τις Μοίρες στη γαμήλια γιορτή κι εκείνες του υποσχέθηκαν πως θα διπλασίαζαν τη σύντομη ζωή του Άδμητου άν πέθαινε στη θέση του κάποιος άλλος.

Την ημέρα που ο Απόλλωνας έφυγε από το παλάτι, έφθασε ο Θάνατος για να πάρει την Άλκηστη. Γιατί ούτε οι γονείς του Άδμητου, ούτε κανένας άλλος ήθελαν να πάρουν τη θέση του. Μόνο η νεαρή γυναίκα του. Ο Ηρακλής έφθασε, όταν η Άλκηστη είχε συρθεί επάνω κι ο Θάνατος την περίμενε στο μνήμα. Τότε μαθαίνει ο ήρωας τί συμβαίνει. Μετά από πάλη με το Θάνατο, παίρνει τη λεία του. "Τόσο θαμπώθηκαν οι θεοί από τον θεληματικό ερχομό της στον Άδη που άφησαν την Άλκηστη", μας λέει ο τραγικός ποιητής Αγάθωνας.

Φεύγοντας από τον Άδμητο ο Ηρακλής έφθασε στον αποτρόπαιο Διομήδη. Τ΄ άλογά του τα έδενε με σιδερένιες αλυσίδες στη χάλκινη φάτνη και τα τάϊζε με το κρέας των άτυχων ξένων. Για να τα δαμάσει, ο Ηρακλής, τους έριξε για τροφή τον Διομήδη και πήρε τα ζώα στις Μυκήνες. Ο Ευρυσθέας θα έπρεπε να τα αφιερώσει στην Ήρα κι η ράτσα τους διατηρήθηκε πιθανώς μέχρι τα χρόνια του Μ.Αλέξανδρου. Άλλοι αφηγητές, λένε, πως η ιστορία συνδέεται με την ίδρυση της πόλης Άβδηρα στη Θράκη.

Πως τον ήρωα καταδίωξαν ο Διομήδης με τους Βίστονες, κι εκείνος για να παλέψει μαζί τους, άφησε τα άλογα στην προστασία του αγαπημένου του Άβδηρου. Κι ο Άβδηρος έπεσε θύμα των ζώων που τον κατασπάραξαν. Ο Ηρακλής τον έθαψε κι ίδρυσε κοντά στο μνημείο την πόλη Άβδηρα. Διηγούνταν, επίσης, ύστερα από αυτό τον θρακικό άθλο, προσχώρησε στους Αργοναύτες, αλλά έμεινε λίγο μαζί τους γιατί εκεί, στις νύμφες των πηγών, έχασε το νεαρό σύντροφό του τον Ύλα. Επίσης έπρεπε να αγωνιστεί με τους τρεις γιους του Άρη, στη Μακεδονία, Θράκη και Θεσσαλία, εκτός από τον Διομήδη με τον Λυκάονα και τον Κύκνο. Ενάντια στον Κύκνο, πολέμησε ο Ηρακλής, έχοντας στο πλευρό του την Αθηνά και δίπλα του τον Ιόλαο.

Μια ερμηνεία του μύθου, θέλει τα άλογα του Διομήδη να είναι τα ίδια μ΄ αυτά, τα τέσσερα άλογα, της Αποκάλυψης του Ιωάννη. Και στις δύο περιπτώσεις, εκφράζουν τους διαφορετικούς τρόπους με τους οποίους επιτιθέμεθα στον στον εαυτό μας, κάνοντας αυτοκαταστροφικές επιλογές και στα τέσσερα επίπεδα (σωματικό, συναισθηματικό,νοητικό, πνευματικό). Ο Ηρακλής, καλείται να υπερβεί τις αντίστοιχες συμπεριφορές και να παραδοθεί στο ανώτερο κομμάτι του εαυτού του, κάτι που φοβάται πολύ, γι΄ αυτό και τα άλογα είναι ανθρωποφάγα.
Όπως λέει κι ο Καζαντζάκης "Προσπαθώ να μετουσιώσω τη σάρκα σε φως, σε πνεύμα, έτσι που όταν έρθει να μή βρει τίποτα ο Χάροντας να πάρει".

Βάσω Δενδροπούλου

ΠΗΓΕΣ: Κ.ΚΕΡΕΝΥΙ "Η Μυθολογία των Ελλήνων", Ι. ΚΑΚΡΙΔΗΣ, "Ελληνική Μυθολογία", Ιουλία Πιτσούλη, Ηρακλής ο Ήρωας Μέσα μας.



The Mythologists


ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Το θέμα είναι απλούν: Έχουμε ένα Κράτος, το οποίον μισεί θανάσιμα το Έθνος, το οποίον αντιπροσωπεύει.

11224488_1658619387700528_1379766706981160717_n 
 Μπορεί να ηχεί περίεργα, αλλά είναι αυτή η παρανοϊκή πραγματικότης.

Και διατί συμβαίνει αυτό;
Διότι το Ελληνικόν Κράτος δεν το εδημιούργησαν Έλληνες και εξακολουθούν να το διαφεντεύουν αλλόφυλοι μετονομασθέντες Ελληνοπρεπώς.

Ας ενθυμηθούμε μόνον τα ονόματα, τα οποία έφεραν τα κόμματα, όταν πρωτοενεφανίσθησαν και προσεκολλήθησαν ως βδέλλες στην Χώραν μας, ευθύς με την έναρξιν της Ελληνικής Επαναστάσεως του 1821: Το «Αγγλικόν», το «Γαλλικόν» και το «Ρωσικόν».
Ας ενθυμηθούμε τους διωγμούς και τους θανάτους των Αγωνιστών, τον θάνατον του μοναδικού Έλληνος Κυβερνήτου Ιωάννη Καποδίστρια, την Βαυαροκρατίαν, την επέλασιν των αιμοδιψών χαζαροεβραίων Τραπεζιτών Ροθτσάϊλντ και τις υπ’ αυτών σχεδιασθείσες «πτωχεύσεις», την μεθοδευμένην και συνεχώς εκτελουμένην γενοκτονίαν των Ελλήνων, με αποκορύφωμα το ολοκαύτωμα του Ελληνισμού στην Σμύρνην το 1922, το οποίον ένα ουτιδανόν θηλυκόν υπανθρωποειδές, εχαρακτήρισεν ως αποτέλεσμα «στριμώγματος»…..
Και ύστερα ας ερευνήσουμε να εύρουμε, κατά πόσον είναι Έλληνες οι εκάστοτε και οι σημερινοί «κυβερνώντες» και επικεφαλής του δυναστικού Ελληνικού μας Κράτους.

Τότε θα εννοήσουμε πολλά, τα οποία κάτω από το διαρκές και ανελέητον σφυροκόπημα προπαγάνδας των εβραιοκρατούμενων Μέσων Μαζικής Αποβλακώσεως, μας αποκρύπτονται και μας διαφεύγουν.
Τότε θα εννοήσουμε το διατί τα υβρίδια, τα οποία εισεχώρησαν ως ιοί στο σώμα της σεπτής μας Πατρίδος, απόγονοι των Επιμήθειων ανόων πλασμάτων, έχουν δημιουργήσει αυτό το ληστρικόν Κράτος: Δια να χρησιμοποιήσουν την δύναμίν του, ως μέσον γενοκτονίας και εξαφανίσεως του Ελληνικού Έθνους.

Θα τους επιτρέψουμε Συνέλληνες να το πράξουν;
Θα επιτρέψουμε στις λέσχες υπνώσεως, τις οποίες διαθέτουν, δηλαδή άπαντα τα κόμματα, τα παντοειδή δόγματα και τις πολύχρωμες ομάδες, με τις οποίες προβατοποιούν τον λαόν μας, μεταρέποντάς τον σε όχλον, να ολοκηρώσουν το ολέθριον έργον τους;
Τώρα γνωρίζουμε πλέον τους εχθρούς μας, τις μεθόδους τις οποίες χρησιμοποιούν, καθώς και τις δικές μας τεράστιες διανοητικές, πνευματικές αλλά και οικονομικές δυνατότητες.

Έχουμε όλα εκείνα τα εφόδια διά να ακυρώσουμε κάθε σχέδιον του εχθρού, αρκεί να το θελήσουμε.
Η Ελλάς δεν είναι πτωχή, όπως θέλουν οι Επικυρίαρχοι να την παρουσιάζουν. Της ανήκει ολόκληρος ο Πνευματικός, αλλά και ο υλικός πλούτος του πλανήτη. Άλλωστε διά τούτο δέχεται συνεχώς αυτόν τον ανελέητον πόλεμον: Διά να λησμονήσουν οι Έλληνες ότι είναι το μοναδικόν Έθνος του πλανήτου, και ότι φέρουν κληρονομικώς τα δικαιώματα ιδιοκτησίας του, από τους πανάρχαιους και προκατακλυσμιαίους αιώνες, όταν ακόμη στην γην, δεν υπήρχεν άνθρωπος πλην των Ελλήνων.

Τώρα, χάρις στον Συνέλληνά μας Αρτέμη Σώρρα, όχι μόνον γνωρίζουμε επακριβώς με ποιές μεθοδεύσεις οι εχθροί μας χρησιμοποιούν τον δικόν μας πλούτον διά να μας καταστρέψουν, αλλά και τον τρόπον με τον οποίον αναίμακτα θα τους στείλουμε εκεί από όπου ήλθαν. Δεν θα είναι άλλωστε η πρώτη φορά μιας τέτοιας καταλήξεως. Έχει ξανασυμβεί και άλλες φορές, κατά τις οποίες η Πυθωνική σήψη, αναμετρήθηκε με το Απολλώνιον Φως και τα χωμάτινα άνοα υβρίδια με τους Διογενείς Έλληνες.

Το μόνον το οποίον απομένει να πράξουμε, είναι η ομόνοια και η συνένωσις μας. Η πορεία προς την 5ην Ελληνικήν Εθνοσυνέλευσιν, έχει ήδη ξεκινήσει μέσω των Ε.ΣΥ. (Ελλήνων Συνελεύσεων), οι οποίες δημιουργούνται σε όλους τους Δήμους της Ελλάδος, και μέσω των οποίων οι Έλληνες θα κτίσουν οι ίδιοι το δικό τους μεγαλειώδες μέλλον, αποδίδοντας στην δικαιοδοσίαν της Νεμέσεως τους παντοειδείς Αποστάτες Εφιάλτες και τους Χαζαροεβραίους δυνάστες της ανθρωπότητος. 4/5/2015
ΒΑΣΙΛΗΣ ΔΡΟΣΟΣ Basilis Drosos
(ΜΕΓΙΣΤΙΑΣ)

http://alfeiospotamos.gr/?p=15012

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ: ΕΣΥ ΒΡΕ ΜΙΑΣΜΑ ΛΑΓΚΑΡΝΤ ΔΙΕΤΑΞΕΣ ΕΡΕΥΝΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ;;;; ΤΩΡΑ ΤΟ 2015 ΕΙΣΑΙ ΜΙΑΣΜΑ ΣΚΟΤΕΙΝΟ ΥΠΑΝΘΡΩΠΑΚΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΜΑΣ…

Artemis Sorras ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΔΕΝ ΘΑ ΞΑΝΑΞΕΧΑΣΟΥΝ ΟΥΤΕ ΠΟΙΟΙ ΕΙΣΤΕ ΟΥΤΕ ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΤΙ ΕΧΕΤΕ ΠΕΙ ΚΤΗΝΗ ΖΩΑΑΑΑ
ΕΣΥ ΒΡΕ ΜΙΑΣΜΑ ΛΑΓΚΑΡΝΤ ΔΙΕΤΑΞΕΣ ΕΡΕΥΝΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ;;;;
ΤΩΡΑ ΤΟ 2015 ΕΙΣΑΙ ΜΙΑΣΜΑ ΣΚΟΤΕΙΝΟ ΥΠΑΝΘΡΩΠΑΚΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΜΑΣ… ΔΕΝ ΣΕ ΒΑΛΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΑΛΛΑ ΟΙ ΣΚΟΤΕΙΝΟΙ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΔΗΘΕΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΣ ΜΑΣ ΠΟΥ ΕΜΕΙΣ ΤΟΥΣ ΒΑΛΑΜΕ ΠΑΛΙ ΜΕ ΦΕΚ ΚΑΙ ΑΥΤΟΥΣ
ΜΙΑ ΕΡΕΥΝΑ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΣΤΟ ΔΝΤ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΦΟΡΕΙΣ ΜΑΣ ΠΟΥ ΕΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΚΑΠΙΛΕΥΕΣΤΕ ΖΩΟΟΟΟΟΟΟ ΚΑΙ ΖΩΑΑΑΑΑΑΑΑΑ !!!!
ΝΑ ΘΥΜΑΣΤΕ ΕΝΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΕΝΑ ΕΘΝΟΣ ΦΤΑΝΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΖΗΤΗΣΕΙ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΑΜΕΙΟ ΛΟΓΟΔΟΣΙΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ
ΤΙ ΕΧΕΤΕ ΚΑΝΕΙ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΔΩΣΑΤΕ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΩΣ ΤΑ ΔΩΣΑΤΕ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΜΕ ΒΑΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΝΟΜΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΣΥΜΦΩΝΙΩΝ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ [ ΤΑ ΚΡΑΤΗ ] ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ ΕΧΟΝΤΑΣ ΟΜΩΣ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΕΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΓΑΜΟΔΟΓΜΑΤΑ ΤΑ ΤΑΓΜΑΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ ΔΕΝ ΣΑΣ ΖΗΤΑ ΚΑΝΕΝΑΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΚΑΙ ΕΛΕΓΧΟ
ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΤΑ ΤΡΩΤΕ ΧΤΙΖΕΤΕ ΧΑΡΑΖΕΤΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΣΚΛΑΒΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΔΥΝΑΣΤΕΙΕΣ ΤΩΡΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΚΑΙ ΑΦΑΝΙΣΜΟΥ ΚΑΘΩΣ ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΕΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΜΑ@@@ΚΙΑ ΣΑΤΑΝΙΣΤΙΚΗ ΣΑΣ ΥΠΟΔΕΙΞΟΥΝ ΟΙ ΔΗΘΕΝ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΣΑΣ ΜΗ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΣΚΟΤΕΙΝΕΣ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΕΣ ΟΝΤΟΤΗΤΕΣ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ!!!
ΛΑΓΚΑΡΝΤ 1
ΔΕΝ ΘΑ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ ΣΑΡΚΙΚΟ ΥΠΟΠΡΟΪΟΝ ΛΑΓΚΑΡΝΤ ΠΟΥ ΕΡΧΟΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΜΑΣ ΜΕ ΥΦΟΣ ΜΕΓΑΛΟΥ ΑΦΕΝΤΙΚΟΥ ΜΑΣ
ΜΑΣ ΠΡΟΣΒΑΛΕΣ [ ΚΑΛΑ ΒΡΕ ΖΩΟΟΟ ΚΤΗΝΟΣ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΣΟΥ ΠΡΟΣΒΑΛΕΣ ΑΝΤΙ ΝΑ ΜΑΣ ΔΩΣΕΙΣ ΑΠΟ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΤΑΜΕΙΑ ΟΣΑ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΑΝ ΜΑΣ ΕΔΕΣΕΣ ΜΑΣ ΣΚΛΑΒΩΣΕΣ ΜΑΣ ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΕΣ ΜΑΣ ΔΙΕΛΥΣΕΣ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΜΑΣΟΝΟΥΣ ΧΑΖΑΡΟΜΟΓΓΟΛΟΥΣ ΣΥΜΜΟΡΙΤΕΣ ;;;; ]
ΟΥΤΕ ΠΟΤΕ ΘΑ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΠΕΣ ΟΤΙ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΑΞΙΑ ΕΧΕΙ ΕΝΑ ΠΑΙΔΙ ΤΗΣ ΑΦΡΙΚΗΣ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΚΟΥΝΟΥΣΕΣ ΤΟ ΔΑΚΤΥΛΟ ΣΟΥ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ [ ΑΝΟΗΤΗ ΜΩΡΗ ΠΟΡΝΗ ΣΕ ΠΟΙΟΥΣ ΜΙΛΟΥΣΕΣ ;;;ΛΑΓΚΑΡΝΤ
ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ;;;;;;
ΣΟΥ ΥΠΟΣΧΕΘΗΚΑ ΕΣΕΝΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΙΝΕΖΙΚΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΠΟΥ ΣΕ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ ΤΟΤΕ ΣΤΗΝ NEW YORK ΟΤΙ ΘΑ ΣΑΣ ΚΥΝΗΓΗΣΩ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΑΒΥΣΣΟ ΕΣΕΝΑ ΚΑΙ Ο,ΤΙ ΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΠΙΣΩ ΣΟΥ }
ΕΝΑΣ ΜΕΤΟΧΟΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΕΝΑ ΕΘΝΟΣ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΦΤΑΝΕΙ ΝΑ ΕΛΕΓΞΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΣΤΑ ΤΑΜΕΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΙΝΑΧΤΕΙ ΟΛΗ Η ΑΠΑΤΗ ΚΑΙ Η ΔΥΝΑΣΤΕΙΑ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΤΟΥΣ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΤΑ ΒΡΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΜΑΖΕΨΕΙ !!
ΕΝΑ ΕΘΝΟΣ ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ ΦΤΑΝΕΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ !!!
ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΕΤΟΙΜΑ ΟΛΟΙ ΟΙ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΙ ΕΧΟΥΝ ΣΤΗΘΕΙ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΣΟΥΝ ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ !!!
ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΤΟΥΣ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΤΟΥΣ ΧΕΡΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΤΑΞΟΥΝ ΕΛΕΓΧΟ ΚΑΙ ΛΟΓΟΔΟΣΙΑ ΣΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΔΙΚΑΙΑ ΤΟΥΣ ΒΑΣΗ ΤΩΝ ΝΟΜΩΝ ΤΩΝ ΣΥΜΦΩΝΙΩΝ ΤΩΝ ΤΑΜΕΙΩΝ ΤΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΤΩΝ ΘΕΣΜΩΝ !!!
ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΜΟΝΟΙ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΝ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ !!!
ΕΝΩΣΗ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΤΗΣ ΓΗΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟΙ ΣΤΙΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΕΙΣ ΤΟ ΓΡΗΓΟΡΟΤΕΡΟ !!! ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΧΡΟΝΟΣ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ Ε.ΣΥ. ΚΑΙ ΜΟΝΟ Ε.ΣΥ. !!!
ΔΕΝ ΦΑΝΤΑΖΕΣΑΙ ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ ΤΙ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΜΕ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΣΟΥ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΠΟΥ ΣΟΥ ΚΡΥΒΟΥΝ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΣΤΙΣ ΕΜΦΑΝΙΖΩ !!
ΠΑΡΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΕΣ ΣΟΥ !!!
ΔΥΝΑΜΗ ΦΩΣ
……………………………………………..
Η Κ.Λαγκάρντ διέταξε έρευνα για το πώς το Μνημόνιο διέλυσε την Ελλάδα και να αποδοθούν ευθύνες
Το εθνοκτόνο Μνημόνιο που υπέγραψε ο Γ.Παπανδρέου το 2010 και «αλυσόδεσε» την Ελλάδα για μισό αιώνα θα γίνει αντικείμενο εσωτερικής έρευνας από το ίδιο το ΔΝΤ,προκειμένου να αποδοθούν ευθύνες, εφόσον τα αποτελέσματά του προκάλεσαν μόνο δυστυχία και κατέστρεψαν ολοκληρωτικά κάθε ελπίδα στη χώρα για ανάκαμψη.
 
Επί του πρακτέου η διευθύντρια του ΔΝΤ, Κ.Λαγκάρντ, ζητεί την «κεφαλή» του Πολ Τόμσεν «επί πίνακι», διότι η αποτυχία του προγράμματος στην Ελλάδα προκάλεσε μια ευρωπαϊκή κρίση που μπορεί να καταλήξει στο τέλος σε παγκόσμια.
 
Πέντε χρόνια μετά την υπογραφή του πρώτου ελληνικού μνημονίου η γενική διευθύντρια του ΔΝΤ, Κριστίν Λαγκάρντ, διέταξε τη διεξαγωγή έρευνας από ανεξάρτητη επιτροπή και μακριά από τα φώτα της δημοσίότητας, προκειμένου να εξακριβωθεί ο ρόλος του Ταμείου στην κρίση της Ευρωζώνης και γιατί αυτή δεν έχει ξεπεραστεί ακόμα στην Ελλάδα σε αντίθεση με την Ιρλανδία.
 
Με άλλα λόγια, μετά από μια σειρά παραδοχών από υψηλόβαθμα στελέχη για λανθασμένες εκτιμήσεις, το ΔΝΤ επιδιώκει επισήμως πλέον να κάνει σαφές το πώς επηρέασαν οι αποφάσεις και η πολιτική του τα προγράμματα διάσωσης.
 
Όπως αποκαλύπτει η «Real News», ο επικεφαλής της ανεξάρτητης επιτροπής, Σίντζι Τακάτζι, έχει ήδη κινήσει τη διαδικασία των συνεντεύξεων με πολιτικούς, οικονομολόγους, καθηγητές, τραπεζίτες κ.α. Ήδη έχουν πραγματοποιηθεί συνεντεύξεις με τον πρώην πρωθυπουργό Λουκά Παπαδήμο καθώς και με την οικονομολόγο Μιράντα Ξαφά, ενώ πρόκειται να κληθούν οι πρώην υπουργοί Οικονομικών Γιάννης Στουρνάρας και Γιώργος Παπακωνσταντίνου. 
 
Η έρευνα, που αναμένεται να διαρκέσει έως το τέλος του 2015, έχει προκαλέσει την αντίδραση του Ευρωπαϊκού Τμήματος του ΔΝΤ που προβάλλει το επιχείρημα ότι το ελληνικό πρόγραμμα δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμα για να γίνει αντικείμενο έρευνας.
 
Εδώ, βέβαια, πρέπει να λάβει κανείς υπόψη του το παρασκήνιο. Ο διευθυντής του Ευρωπαϊκού Τμήματος, ο γνωστός σε όλους μας »τροϊκανός» πρώην εκπρόσωπος του ταμείου στην Ελλάδα, Πολ Τόμσεν, βρίσκεται στο στόχαστρο, ως “αρχιτέκτονας” του ελληνικού προγράμματος, καθώς ο ρόλος και οι αποφάσεις του επηρέασαν δραματικά την τύχη του πρώτου ελληνικού μνημονίου.
 
Το ΔΝΤ είναι δύσκολο να αποδεχθεί ότι το φταίξιμο είναι δικό του, αλλά δεν μπορεί και να αγνοήσει την πραγματικότητα όπως εξελίχθηκε. Έτσι, αναζητά ένα «εξιλαστήριο θύμα” και το βρίσκει στο πρόσωπο του «μισητού» για τους Έλληνες και αλαζονικού, Πολ Τόμσεν.
 ……………………………………………………….
ΔΝΤ: Λιτότητα ή κούρεμα Η εμπλοκή στις διαπραγματεύσεις ξεπαγώνει σενάρια
http://www.sofokleousin.gr/archives/228318.html
Με τις διαπραγματεύσεις στο Brussels Group κολλημένες λόγω διαφορών στα εργασιακά και το ασφαλιστικό και την ελληνική οικονομία να επιστρέφει σε πρωτογενές έλλειμμα αντί πλεονάσματος το ΔΝΤ επαναφέρει στο τραπέζι την πρόταση για κούρεμα του ελληνικού χρέους ώστε αυτό να γίνει βιώσιμο και να επανέλθει σε τροχιά υλοποίησης και το πρόγραμμα σταθεροποίησης της οικονομίας. Σε διαφορετική περίπτωση –σύμφωνα με το ΔΝΤ- επανέρχεται θέμα λήψης πρόσθετων μέτρων λιτότητας.
Του ΧΡΗΣΤΟΥ ΦΡΑΓΚΟΥ
Στην πραγματικότητα η νέα θέση του ΔΝΤ, έτσι όπως αυτή εκφράζεται από διαρροές στα media, επαναφέρει το δίλλημα «κούρεμα ή λιτότητα», ενώ καταδεικνύει μια γνωστή αλλά συγκαλυμμένη διαφορά του ΔΝΤ με τους Ευρωπαίους στην προσέγγιση του ζητήματος της βιωσιμότητας του χρέους.
Σε δεύτερη ανάγνωση η τοποθέτηση του ΔΝΤ στέλνει σαφές μήνυα στους Ευρωπαίους και στην Ελλάδα ότι για να συναινέσει το Ταμείο στα σχέδια υπέρβασης της πέμπτης αξιολόγησης παρακάμπτοντας τη διατύπωση «full comprehensive review» απαιτείται διασφάλιση της βιωσιμότητας του χρέους, ήτοι εγγύηση της χρηματοδότησης του ελληνικού προγράμματος από την Κομισιόν, όπως ακριβώς είχε συμβεί το 2012.
Τεχνικά το σενάριο του ΔΝΤ υποστηρίζεται από τα δεδομένα που έχει παράσχει η ελληνική κυβέρνηση στα τεχνικά κλιμάκια και από τα οποία προκύπτει ότι η ελληνική οικονομία είναι σε τροχιά να παράξει πρωτογενές έλλειμμα 1,5% έναντι στόχου για πλεόνασμα 3% και αναθεωρημένου στόχου για 1,5%.
Όπως αναφέρει και ο Peter Spiegel στους Financial Times το ΔΝΤ βλέπει πλέον το gap μεταξύ του ΔΝΤ και των Ευρωπαίων καθώς και της ελληνικής κυβέρνησης να διευρύνεται, ενώ η εκτέλεση του προγράμματος καθίσταται ανεδαφική.
Στην Ευρώπη πάντως ευελπιστούν ότι μια θετική διατύπωση από το Brussels Group σε συνδυασμό με τις παρασκηνιακές πολιτικές διεργασίες θα μπορούσε να πιέσει την ΕΚΤ στην κατεύθυνση της ενεργοποίησης εργαλείων για την αύξηση της ρευστότητας στην ελληνική οικονομία μέσω των τραπεζών και της επιστροφής των κερδών από τα ομόλογα.
……………………………………………

http://alfeiospotamos.gr/?p=15014

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ: Ο ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΜΟΥ… ΤΟΤΕ ΟΙ ΒΑΡΒΑΡΟΙ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ;;;;; ΡΕ ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ ΠΟΥ ΚΡΥΦΤΗΚΑΤΕ ;;; ΜΑΖΙΚΗ ΣΦΑΓΗ ΔΕΛΦΙΝΙΩΝ ΣΤΗ ΔΑΝΙΑ.

killing_dolphins_in_denmark10
Artemis Sorras Ο ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΜΟΥ ΤΟΤΕ ΟΙ ΒΑΡΒΑΡΟΙ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ;;;;;
ΡΕ ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ ΠΟΥ ΚΡΥΦΤΗΚΑΤΕ ;;; ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΕΙΧΑΤΕ ΑΠΟΨΗ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ;;;;
ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΡΑΣΙΝΕΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΙ ΕΚΑΝΑΝ ΓΙ ΑΥΤΟ ΕΦ” ΟΣΟΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΕΧΟΥΝ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΜΕ ΤΑ ΔΕΛΦΙΝΙΑ ΤΑ ΚΟΛΟΠΑΙΔΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΕΚΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΤΕ ;;;;
ΟΙ ΑΚΤΙΒΙΣΤΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΜΠΑΙΝΑΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΑ ΨΑΡΑΔΙΚΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΙΑΝΟΥΝ ΨΑΡΙΑ ΚΑΙ ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΘΑΛΑΣΣΕΣ ΕΕΕΕΕΕ ;;;;; ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ ΡΕ ΖΩΑΑΑΑΑΑ ;;;;;
ΕΣΕΙΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΨΕΥΤΕΣ ΥΠΟΝΟΜΕΥΤΕΣ ΟΙ ΚΥΡΙΕΣ ΠΡΕΣΒΕΙΡΕΣ ΚΑΛΗΣ ΘΕΛΗΣΕΩΣ ΚΑΙ ΠΡΑΣΙΝΑ ΜΠΛΕ ΑΛΟΓΑ ΠΟΥ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΣΑ ΜΟΡΦΩΜΑΤΑ ΦΑΝΤΑΣΜΑΤΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΩΝ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΩΝ ΖΩΟΦΙΛΩΝ ΗΡΕΜΗΣ ΚΑΙ ΑΓΡΙΑΣ ΖΩΗΣ
Ο ΝΑΤΟΥΡΑ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΖΑΛΙΣΕΙ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΔΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΜΕ ΚΟΥΝΟΥΠΙΑ ΜΥΓΕΣ ΦΙΔΙΑ ΚΑΤΣΑΡΙΔΕΣ ΟΥΤΕ ΘΟΡΥΒΟ ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΚΛΟΝΙΣΤΕΙ ΤΟ ΟΙΚΟΣΥΣΤΗΜΑ ΛΕΕΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΚΑΦΡΟΙ ΤΟΥ ΝΑΤΟΥΡΑ ΝΑ ΠΡΟΛΑΒΟΥΝ ΤΗΝ ΑΔΙΚΗ ΑΝΕΥ ΛΟΓΟΥ ΚΑΙ ΑΙΤΙΑΣ ΕΓΚΛΗΜΑ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΠΛΑΚΑ ΚΑΙ ΕΘΙΜΟ ΧΥΘΗΚΕ ΤΟΣΟ ΑΙΜΑ ΘΥΛΑΣΤΙΚΩΝ ΟΙ ΖΩΟΦΙΛΟΙ ΕΕΕΕΕ ΕΑΝ ΗΤΑΝ ΣΚΥΛΑΚΙΑ ΑΥΤΑ ΕΑΝ ΗΤΑΝ ΓΑΤΑΚΙΑ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΕΛΦΙΝΙΑ ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΕΕΕΕΕΕΕΕΕ
ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΠΩΣ ΣΟΥ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΜΕΣΑ ΤΟΥ ΑΛΗΘΕΙΑ Ο ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΣ ΔΙΟΤΙ ΤΟΝ ΣΚΟΤΩΣΑΝ ΠΡΙΝ ΕΜΦΑΝΙΣΤΕΙΣ ΕΣΥ ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ ΣΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΣΟΥ ΕΣΥ ΟΜΩΣ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΟΝ ΞΑΝΑΦΕΡΕΙΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΕΣΥ
ΔΥΝΑΜΗ ΦΩΣ
…………………………………………………

Σφαγή Δελφινιών στη Δανία

Οι φρικιαστικές εικόνες που ακολουθούν είναι από τα νησιά Φερόες στη Δανία, όπου σε ένα κόλπο της περιοχής ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ οι νέοι του νησιού παίρνουν μέρος σε μία εγκληματική «τελετή ενηλικίωσης» και σφάζουν ανελέητα δελφίνια Calderon τα οποία οδηγούν στην ακτή οι ψαράδες με τις βάρκες τους.

killing_dolphins_in_denmark7
killing_dolphins_in_denmark1
killing_dolphins_in_denmark9
Ας κάνουμε ο καθένας μας το καλύτερο που μπορεί για να σταματήσουμε αυτήν την απάνθρωπη εγκληματική πράξη.
……………………………………………………………

http://alfeiospotamos.gr/?p=15026

Τρία Ελληνικά σπήλαια με τις πιο παράξενες ιστορίες - Μυστήρια που δεν λύθηκαν ποτέ

Τα μυστήρια σπήλαια της Ελλάδος...Το σπήλαιο της Πεντέλης:

Το σπήλαιο της Πεντέλης είναι ίσως το γνωστότερο από τα σπήλαια της Ελλάδας στα οποία λαμβάνουν χώρα παράξενα φαινόμενα λόγω του ότι βρίσκεται πολύ κοντά στην πόλη των Αθηνών.

Το σπήλαιο ήταν ήδη γνωστό από την αρχαιότητα, από τότε που οι αρχαίοι Αθηναίοι έψαχναν το όρος της Πεντέλης για το παγκοσμίου φήμης πεντελικό μάρμαρο.

Το συγκεκριμένο σπήλαιο αποτέλεσε κατά την αρχαιότητα ιερό του Πανός και των νυμφών. Αυτό συνεπάγεται πως οι αρχαίοι Έλληνες πίστευαν πως στην περιοχή εμφανιζόταν ο τραγόμορφος θεός και οι ακόλουθοί του, καθώς και οι νύμφες.






Στα Βυζαντινά χρόνια αποτέλεσε ησυχαστήριο Χριστιανών μοναχών, ενώ αργότερα χτίστηκαν κοντά στην είσοδό του δύο εκκλησάκια, όπως συνηθιζόταν εκείνη την εποχή να γίνεται στα μέρη όπου κάποτε υπήρχαν αρχαίοι ναοί και ιερά.

Υπήρχαν δε αναφορές και για ανθρώπους οι οποίοι εξαφανίζονταν στο σπήλαιο εκείνο. Αργότερα το σπήλαιο χρησιμοποιήθηκε από τον περιβόητο λήσταρχο Νταβέλη ο οποίος, καθώς λέγεται, είχε βρει κρυφές διόδους που τον οδηγούσαν σε διάφορα σημεία του λεκανοπεδίου.

Στην σύγχρονη εποχή, το μεγαλύτερο μέρος τους σπηλαίου έχει σφραγιστεί και, ως εκ τούτου είναι απρόσιτο στον ερευνητή ενώ κοντά στο σπήλαιο βρίσκονται στρατιωτικές εγκαταστάσεις.

Υπάρχουν επίσης αναφορές για εμφανίσεις περίεργων όντων τόσο μέσα, όσο και έξω από το σπήλαιο ενώ άλλοι αναφέρουν εμφάνιση εξωγήινων. Το σπήλαιο της Πεντέλης λοιπόν είναι ίσως το πιο παράξενο σπήλαιο ολόκληρης της Αττικής.

Οι σπηλιές του Ταΰγετου:

Τα σπήλαια που βρίσκονται στον Ταΰγετο αποτελούν ένα ακόμα παράδειγμα παράξενων σπηλαίων.

Στην αρχαιότητα πιστευόταν πως εκεί κατοικούσε η κατώτερη θεότητα Ταϋγέτη ενώ, από αρχαιολογικές έρευνες έχουν βρεθεί στην περιοχή αναθήματα που χρονολογούνται στην Μυκηναϊκή εποχή.






Το πλούσιο μυθολογικό υπόβαθρο σε συνδυασμό τόσο με το πυραμιδοειδές σχήμα του όρους, όσο και με την μυστηριώδη εξαφάνιση του καθηγητή Λιαντίνη μέσα σε ένα από αυτά, οδήγησαν στο να λεχθούν πολλά πράγματα για την περιοχή, ως και το ότι εκεί υπάρχουν πύλες που οδηγούν σε άλλους κόσμους ή σε άλλες διαστάσεις...

Τα σπήλαια του Τσούτσουρα:

Ο Τσούτσουρας, μία παραθαλάσσια περιοχή της νότιας Κρήτης που βρίσκεται νότια από τα Αστερούσια Όρη είναι ένα χωριό κοντά στο οποίο βρίσκονται σπηλιές - άλλες με χερσαίες και άλλες με θαλάσσιες εισόδους - στις οποίες λέγεται ότι συμβαίνουν παράξενα φαινόμενα.

Τα σπήλαια αυτά ήταν κατά την αρχαιότητα αφιερωμένα στην θεότητα Ειλειθυία που ήταν η θεά της γονιμότητας. Κάποια άλλα σπήλαια της περιοχής σχετίζονται με τον μύθο του Ραδάμανθυ, του γιου του Διός, ο οποίος μπαινόβγαινε στα σπήλαια αυτά με τα νοοκίνητα ιπτάμενα πλοία του.






Η περιοχή του Τσούτσουρα δεν έγινε αντικείμενο έρευνας μέχρι και τον Β΄ Παγκόσμιο πόλεμο. Κατά την διάρκεια της γερμανικής κατοχής, υπήρξε κάποια αντιπαράθεση μεταξύ Ιταλίας και Γερμανίας για το ποια θα έχει τον έλεγχο της περιοχής.

Οι Γερμανοί έκαναν έρευνες στην περιοχή, έχτισαν μία ναζιστική βάση μέσα σε κάποια απ' τις σπηλιές και σκότωσαν μεγάλο ποσοστό των ντόπιων κατοίκων - που ίσως είχαν δει πράγματα.

Μετά τον πόλεμο, κατά τον ερευνητή Ι. Φουράκη, έγιναν έρευνες των Αμερικάνων στην περιοχή κατά την δεκαετία του 1960, ενώ οι είσοδοι κλείστηκαν με τσιμέντο μετά το τέλος των ερευνών κι αφού πάρθηκαν από μέσα κάποια πράγματα. Το θέμα του σπηλαίου αυτού ξαναέγινε γνωστό από την τηλεοπτική εκπομπή «Οι Πύλες του Ανεξήγητου», όταν κάποιος Κρητικός, αφού μπήκε στα σπήλαια και είδε, καθώς ανέφερε, αρχαία αντικείμενα εξοπλισμένα με υψηλή τεχνολογία, καταδικάστηκε σε ισόβια φυλάκιση με την κατηγορία της αρχαιοκαπηλίας.

Οι έρευνες που ακολούθησαν και ιδιαίτερα μία που έγινε σε μία θαλάσσια σπηλιά και στην οποία παρατηρήθηκαν διαταραχές στην ροή του χρόνου, έκαναν μέσα σε μία δεκαετία το σπήλαιο αυτό ένα από τα γνωστότερα σπήλαια σε όλη την Ελλάδα.

Πηγή
http://www.ksipnistere.com/2015/05/blog-post_236.html

Περί πατριωτισμού: Οταν ο Α.Τσίπρας σώζει ένα σύμβολο που θα πούλαγε στους Τούρκους ο "πατριώτης" Α.Σαμαράς...

ΤΟ ΚΤΙΡΙΟ ΑΥΤΟ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ ΤΗΣ ΣΜΥΡΝΗΣ ΟΠΟΥ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΥΝΩΣΤΙΖΟΝΤΟ ΝΑ ΠΑΝΕ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ ΒΟΛΤΑ(ΚΑΤΑ ΡΕΠΟΥΣΗ  )  ΑΛΛΑ ΕΠΕΦΤΑΝ ΣΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ ΓΙΑ ΝΑ ΓΛΥΤΩΣΟΥΝ ΤΟ ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΜΑΧΑΙΡΙ . Ε! ΡΕ ΞΥΛΟ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ !!!
ΑΛΛΟΙ  ΜΕ ΒΑΡΚΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΣΑΝ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΣΦΑΓΕΙΟ  ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΝΕ  ΣΤΑ ΣΥΜΜΑΧΙΚΑ ΠΛΟΙΑ (ΑΓΓΛΩΝ , ΓΑΛΛΩΝ) ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΝ ΣΤΟΝ ΚΟΛΠΟ ΣΕ ΚΟΝΤΙΝΗ ΑΠΟΣΤΑΣΗ . ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΣΥΜΜΑΧΟΙ ΜΑΣ ΠΟΥ ΕΙΧΑΜΕ ΠΟΛΕΜΙΣΕΙ ΤΟ 1017 ΜΑΖΙ ΣΤΟ ΣΚΡΑ ΣΤΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΘΕΩΝΤΟ ΤΟ ΠΑΡΑΝΑΛΩΜΑ ΤΗΣ ΦΩΤΙΑΣ ΣΤΗΝ ΚΑΙΟΜΕΝΗ ΣΜΥΡΝΗ ΚΑΙ ΤΙΣ ΣΦΑΓΕΣ, ΒΙΑΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΟΝΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝ ΝΑ ΣΥΓΚΙΝΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΚΤΗΝΗ ,ΑΛΛΑ ΕΠΙΝΑΝ ΤΟ ΟΥΙΣΚΙ ΤΟΥΣ ΑΠΑΘΕΙΣ. ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ ΑΥΤΟ ΑΛΛΑ ΧΤΥΠΟΥΣΑΝ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΟΣΩΝ ΜΕ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ ΠΡΟΣΕΓΓΙΖΑΝ ΤΙΣ ΣΚΑΛΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΟΥΠΑΣΤΕΣ ΤΩΝ ΠΛΟΙΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΟΥΝ , ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΝΙΞΟΥΝ . ΣΤΗΝ ΑΚΤΗ ΑΥΤΗ ΣΤΟ ΑΤΑΤΟΥΡΚ ΚΑΝΤΕΣΙ -ΠΡΟΣ ΤΙΜΗΝ ΤΟΥΣ ΣΦΑΓΕΩΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΟΠΟΙΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΑΓΑΛΜΑ ΣΤΗΝ ΟΜΟΝΥΜΗ ΠΛΑΤΕΙΑ- ΕΠΙ ΤΡΙΕΤΙΑ ΕΚΑΝΑ ΚΑΘΕ ΣΟΥΡΟΥΠΟ ΒΟΛΤΑ ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΟΥΣΑ  ΝΟΕΡΑ ΜΕ  ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΧΑΘΗΚΑΝ , ΠΝΙΓΗΚΑΝ ΚΑΙ ΠΟΝΕΣΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ, ΑΚΟΥΓΑ ΤΙΣ ΟΙΜΩΓΕΣ ΤΩΝ ΠΝΙΓΟΜΕΝΩΝ , ΓΟΕΡΕΣ  ΚΡΑΥΓΕΣ ΑΠΟΓΝΩΣΗΣ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΧΩΡΙΣ ΕΛΠΙΔΑ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΑΙ ΔΙΑΦΥΓΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΧΑΙΡΙ ΤΟΥ ΤΟΥΡΚΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΤΣΕΤΗ ΑΓΩΝΙΟΥΣΑΝ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΤΟΥΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΝΑ ΓΛΥΤΩΣΟΥΝ ΚΑΙ ΖΟΥΣΑ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΤΟΝ ΕΦΙΑΛΤΗ.
ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΜΟΥ ΤΑ ΕΙΧΕ ΔΙΗΓΗΘΕΙ Η ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΣΠΙΤΟΝΟΙΚΟΚΥΡΑ ΜΟΥ ΚΥΡΙΑ ΕΥΑΝΘΙΑ ΣΥΖΥΓΟΣ ΤΟΥ ΦΡΑΓΚΟΛΕΒΑΝΤΙΝΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΖΟΖΕΦ  ΚΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΠΟΥ ΤΑ ΕΖΗΣΑΝ ΠΡΙΝ ΑΠΟ 39 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΤΟ ΝΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΣΙΓΜΑ. ΑΥΤΟ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΗΤΑΝ ΕΝΑ ΞΑΛΑΦΡΩΜΑ ΨΥΧΗΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΜΝΗΜΟΣΥΝΟ Σ' ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΑΤΗΣΕ ΩΣ ΤΟΤΕ ΑΝΘΡΩΠΟΣ -ΕΚΤΟΣ ΗΜΩΝ ΤΩΝ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΤΟΥ ΝΑΤΟ-ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΙ ΕΝΑ ΕΠΙ ΤΟΠΟΥ ΜΝΗΜΟΣΥΝΟ ΚΑΘΩΣ ΟΛΟΙ ΠΗΓΑΝ ΑΔΙΑΒΑΣΤΟΙ ΣΤΟΝ ΑΔΗ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΚΗΣ ΚΟΛΑΣΗΣ.
ΕΥΓΕ  κ. ΚΟΤΖΙΑ !!! Η  ΑΠΟΦΑΣΗ ΣΟΥ ΗΤΑΝ ΙΕΡΗ , ΣΥΜΒΟΛΙΚΗ ΚΑΙ ΕΞΟΧΩΣ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ. ΠΟΛΥ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΜΕΤΑΒΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΣΤΑ ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΞΕΝΕΙΟΥ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΠΑΝΕΜΟΡΦΗ ΚΑΙ ΠΛΟΥΣΙΑ  ΣΜΥΡΝΗ.  ΑΣ ΕΛΠΙΣΟΥΜΕ ΘΑ ΟΡΓΑΝΩΘΕΙ ΕΚΔΡΟΜΗ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΑ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ
 
 
Ένα κτίριο-σύμβολο της παρουσίας του Ελληνισμού στη Σμύρνη, η έδρα του ελληνικού προξενείου που η προηγούμενη κυβέρνηση Α.Σαμαρά είχε βάλει στη λίστα προς "ξεπούλημα", θα παραμείνει τελικά στην ελληνική κυριότητα καθώς η κυβέρνηση με συναπόφαση του πρωθυπουργού Α.Τσίπρα και του υπουργού Εξωτερικών Ν.Κοτζιά, αποφάσισε όχι μόνο να μην το πουλήσει αλλά να το ανακαινίσει και να το αναδείξει!
 
Είναι ένα από τα τελευταία ίχνη που θυμίζουν την, επί 3.000 χρόνια περίπου, από την εποχή του Α'Αποικισμού, ελληνική παρουσία στην ιωνική γη και βέβαια θυμίζει και το τραγικό τέλος του Ελληνισμού στην Γενοκτονία του 1922.
Το ιστορικό και νεοκλασικό κτίριο του ελληνικού προξενείου που βρίσκεται στην περιοχή του Kordon της Σμύρνης και στην οδό Atatürk Caddesi όπου βρίσκονταν οι ξένες διπλωματικές αποστολές, είχε αποφασιστεί από την προηγούμενη ελεγχόμενη από την τρόικα διοίκηση του ΤΑΙΠΕΔ να πουληθεί στους Τούρκους, με έγκριση του Α.Σαμαρά, μαζί με 30 σημαντικά ακίνητα.
Το νεοκλασικό αυτό κτίριο, κτίστηκε τον δέκατο ένατο αιώνα και είναι χαρακτηριστικό δείγμα της ιστορικής ελληνικής παρουσίας στην Σμύρνη. Θεωρείται σαν ένα από τα πιο σημαντικά και χαρακτηριστικά κτίρια της οικοδομικής αναγέννησης της ελληνικής Σμύρνης στα τέλη του 19ου και στις αρχές του 20ου αιώνα.
 
Η ολοκλήρωση της ανακαίνισης θα είναι γεγονός στο τέλος του καλοκαιριού του 2016 και η επαναλειτουργία του κτιρίου-συμβόλου θα γίνει σε πανηγυρική τελετή...
 
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters