Παρασκευή 22 Μαΐου 2015

Ο πανούργος Σόρος και η ομολογία για το ΔΝΤ!

Γράφει ο Δημήτρης Ριζούλης

Στο σταυροδρόμι Ανατολής και Δύσης στο οποίο ζούμε ακόμα δεν έχουμε αντιληφθεί ότι αποτελούμε απλώς ένα μικρό κομμάτι στο μεγάλο παγκόσμιο παζλ αλλαγών και ανατροπών που προκαλεί η οικονομία. Στις πλάτες της Ελλάδας παίζεται ένα τεράστιο παιχνίδι πανίσχυρων συσχετισμών, που μπορεί να αλλάξει τον παγκόσμιο χάρτη.

Ο πανούργος Τζορτζ Σόρος έθεσε προ ημερών το θέμα ανοιχτά, σε δημόσια ομιλία του στο συνέδριο του Bretton Woods. Τι είπε; Οτι η οικονομική (υπόγεια) σύρραξη που βρίσκεται σε εξέλιξη μπορεί άμεσα να οδηγήσει στον τρίτο παγκόσμιο πόλεμο, με εμπλεκομένους την Κίνα, τη Ρωσία και τον υπόλοιπο δυτικό κόσμο (με τις ΗΠΑ στην εμπροσθοφυλακή).

«Εάν υπάρξει κάποια σύγκρουση της Κίνας με έναν στρατιωτικό σύμμαχο των ΗΠΑ, όπως την Ιαπωνία, τότε δεν θα ήταν υπερβολή να πούμε ότι θα φτάναμε στο κατώφλι ενός τρίτου παγκοσμίου πολέμου» ανέφερε ο Σόρος, ζητώντας στη συνέχεια από τις Ηνωμένες Πολιτείες να κάνουν «μια μεγάλη παραχώρηση και να επιτρέψουν στο νόμισμα της Κίνας να ενταχθεί στο καλάθι νομισμάτων του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου» προκειμένου να αποφευχθεί η πιθανότητα αυτής της μοιραίας για την ανθρωπότητα σύγκρουσης.
Ο Σόρος, βέβαια, συχνά αναφέρεται σε αληθινούς ή φανταστικούς κινδύνους για να προωθήσει τα συμφέροντα των ισχυρών λόμπι (και φυσικά τις επενδύσεις του). Ομως, το ότι εμπλέκει το ΔΝΤ στο σενάριο του παγκόσμιου πολέμου με οικονομικά χαρακτηριστικά είναι αποκαλυπτικό του ρόλου που έχει το περιβόητο Ταμείο στη νέα τάξη πραγμάτων των αγορών!

Η Ελλάδα, που μπήκε πρόθυμα στο ΔΝΤ επί Γιώργου Παπανδρέου (στενός φίλος του Σόρος), αυτή τη στιγμή δεν είναι απλά «όμηρος» μιας ομάδας τεχνοκρατών που αδυνατούν να αντιληφθούν το σωστό από το λάθος, αλλά στην πραγματικότητα βρίσκεται υπό την απόλυτη κυριαρχία ενός πανίσχυρου οργανισμού που καθορίζει τους όρους του παγκόσμιου πολέμου του χρήματος. Για το ΔΝΤ, που (σύμφωνα με τον Σόρος) ρυθμίζει τις πιθανές πολεμικές συγκρούσεις των υπερδυνάμεων του πλανήτη, η μικρή Ελλάδα είναι μεν μια αμελητέα ποσότητα, αλλά βρίσκεται σε ένα κομβικό γεωστρατηγικό σταυροδρόμι. Αρα πρέπει πάση θυσία να είναι «ελεγχόμενη»!

Οταν ο κ. Τσίπρας προεκλογικά έλεγε (αφελώς) ότι όταν ο ίδιος κυβερνήσει θα χτυπά το νταούλι και οι αγορές θα χορεύουν στον δικό του ρυθμό, προφανώς αγνοούσε (ηθελημένα ή μη) όλα τα παραπάνω. Τελικά, όχι μόνο ακολούθησε τον ρυθμό των δανειστών, αλλά αναγκάστηκε να χορέψει «ταγκό» μαζί τους.
Οσο η Ελλάδα θα είναι αγκιστρωμένη στις δαγκάνες του ΔΝΤ, δεν θα αναπνεύσει ποτέ και θα αποτελεί απλώς το αναλώσιμο πιόνι για το παιχνίδι των «μεγάλων». Δεν είναι τυχαίο, άλλωστε, ότι τα «ανοίγματα» της κυβέρνησης σε Ρωσία και Κίνα έτυχαν τόσο μεγάλης αποδοκιμασίας (και αντιποίνων) από τη Δύση.

Δυστυχώς, η Ε.Ε. αυτή τη στιγμή δεν φαίνεται ότι έχει τη δύναμη να πετύχει την «αποβολή» του ΔΝΤ από τη γηραιά ήπειρο. Η Γερμανία, αν και έχει κατά καιρούς συγκρουστεί με το Ταμείο, για δικούς της λόγους δεν προωθεί την απομάκρυνσή του. Οπότε η Ελλάδα αδυνατεί μόνη της να αντιμετωπίσει το παγκόσμιο οικονομικό «τέρας».
Επομένως, μόνο δύο λύσεις υπάρχουν: η ολοκληρωτική ρήξη (με όλα τα δεινά και την οικονομική απομόνωση που θα φέρει) ή η αλλαγή στάσης της Ευρώπης (αυτή τη στιγμή μοιάζει αδύνατη). Να γιατί βρισκόμαστε στο απόλυτο αδιέξοδο σήμερα...

Πηγή "Δημοκρατία"
http://kostasxan.blogspot.gr/2015/05/blog-post_864.html

Μήνυμα Παυλόπουλου: Το Σύνταγμα υπερισχύει έναντι κάθε άλλου δικαίου, ακόμη και του διεθνούς

ΑΠΕ ΜΠΕ/ΒΑΣΙΛΗΣ ΨΩΜΑΣ
Το μήνυμα ότι το Σύνταγμα υπερισχύει κάθε άλλου κανόνα δικαίου, ακόμη και του διεθνούς δικαίου, έστειλε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος. Την άποψη αυτή εξέφρασε κατά την αναγόρευσή του ως επίτιμου καθηγητή του Τμήματος Πολιτικής Επιστήμης και Διεθνών Σχέσεων του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου.
Σε ειδική τελετή στο Δημοτικό Θέατρο Κορίνθου, παρουσία και του υπουργού Παιδείας Αριστείδη Μπαλτά, ο κ. Παυλόπουλος ευχαρίστησε για την τιμή που του έγινε και απηύθυνε ομιλία με θέμα «Το Σύνταγμα μεταξύ Διεθνούς και Ευρωπαϊκού Δικαίου. Η ιεραρχία της έννομης τάξης».


Πηγή: http://www.iefimerida.gr/news/208060/minyma-paylopoyloy-syntagma-yperishyei-enanti-kathe-alloy-dikaioy-akomi-kai-toy#ixzz3atiurI6p
 
http://greeknation.blogspot.gr/2015/05/blog-post_371.html

Παλμύρα: Καταστρέφεται ο “ΠΑΡΘΕΝΩΝΑΣ” της Μέσης Ανατολής! ΑΠΑΘΗΣ ΘΕΑΤΗΣ θα παραμείνει η Ελλάδα;


Υπό τον έλεγχο του Ισλαμικού Χαλιφάτου βρίσκεται η αρχαία πόλη Παλμύρα στη Συρία.


Σύμφωνα με το Συριακό Παρατηρητήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, οι τζιχαντιστές κατέλαβαν σχεδόν ολόκληρη την πόλη, τρέποντας σε φυγή τις κυβερνητικές δυνάμεις.

Η UNESCO έχει χαρακτηρίσει την Παλμύρα Μνημείο Παγκόσμιας Κληρονομιάς. Σε ανακοίνωσή της την Τετάρτη απηύθυνε έκκληση να σταματήσουν οι μάχες, καλώντας τη διεθνή κοινότητα να κάνει ό,τι μπορεί για να προστατεύσει τον πληθυσμό αλλά και «να διαφυλάξει τη μοναδική πολιτιστική κληρονομιά της Συρίας»


Κινδυνεύει να καταστραφεί η αρχαία πόλη της Παλμύρας από τους μαχητές του Ισλαμικού Κράτους.

Οι μαχητές του Ισλαμικού Κράτους έφτασαν την περασμένη Πέμπτη στα προάστια της αρχαίας πόλης Παλμύρα στη Συρία, ένα από τα σημαντικότερα αξιοθέατα πολιτιστικής κληρονομιάς στη Μέση Ανατολή.


Η Παλμύρα βρίσκεται στο σταυροδρόμι πολλών αρχαίων αυτοκρατοριών, και είναι γεμάτη με ερείπια του 1ου και 2ου αιώνα. Η Παλμύρα έμεινε ονομαστή για τον πλούτο της κατά τη ρωμαϊκή εποχή, οπότε βασίλευσε και η θρυλική βασίλισσά της Ζηνοβία. Ωστόσο, μνημονεύεται για πρώτη φορά τη 2η χιλιετία π.Χ.. Τότε ήταν ένας ακόμα κόμβος στο εκτεταμένο εμπορικό δίκτυο που ένωνε τη Μεσοποταμία με τη βόρειο Συρία.


Ο Μααμούν Αμπντουλκαρίμ, ο επικεφαλής της υπηρεσίας αρχαιοτήτων της συριακής κυβέρνησης, δήλωσε στο Ρόιτερς ότι ο στρατός επανέκτησε τον έλεγχο ολόκληρης της πόλης και ότι τα αρχαία ερείπια στα νοτιοδυτικά της Παλμύρας είναι άθικτα.


Η κρατική συριακή τηλεόραση, επικαλούμενη στρατιωτική πηγή, μετέδωσε ότι ο στρατός σκότωσε δεκάδες τζιχαντιστές του ΙΚ στα ανατολικά της Παλμύρας και “καταδιώκει τους εναπομείναντες (μαχητές) στην περιοχή που υποχωρούν με διαφορετική κατεύθυνση”.

http://pylitonfilon.blogspot.gr/
http://wwwaporrito.blogspot.gr/2015/05/blog-post_1.html

Γιατί αποτελεί καθήκον της ΕΕ να δέχεται του λαθρομετανάστες μουσουλμάνους;

Γιατί αποτελεί καθήκον της ΕΕ να δέχεται του λαθρομετανάστες μουσουλμάνους;

Γιατί να αποτελεί καθήκον της Ευρωπαϊκής Ένωσης και των δυτικών χωρών να λαμβάνουν μη ελεγμένους μουσουλμάνους εισβολείς που εισχωρούν στις χώρες αιτούντες άσυλο; Γιατί άραγε τα πλούσια αραβικά κράτη δεν δέχονται τους αδελφούς μουσουλμάνους και δεν τους δίνουν καταφύγιο;



Αρκετές χώρες της ΕΕ, ιδιαίτερα η Ιταλία, που αγωνίζεται ενάντια στη μαζική εισροή των μουσουλμάνων κατακτητών, λένε «ΟΧΙ» στην προτεινόμενη μουσουλμανική ποσόστωση προσφύγων που πάει να επιβληθεί. Η Ευρωπαϊκή Ένωση σχεδιάζει να αντιμετωπίσει τον τεράστιο αριθμό των μεταναστών που διασχίζουν τη Μεσόγειο για να φτάσουν στην Ευρώπη. Ένα σύστημα ποσοστώσεων που πρέπει να επιβληθεί στα κράτη-μέλη και που ορίζει πόσους πρόσφυγες η κάθε χώρα θα πρέπει να δέχεται γρήγορα χάνει την υποστήριξη… Με τη Γαλλία τώρα να συμμετέχει στο στρατόπεδο του «Όχι».
Δυστυχώς η Ελλάδα περιμένει με ανοικτές αγκάλες τους χιλιάδες λαθρομετανάστες, οι οποίοι σε συνάρτηση με αυτούς που βρίσκονται ήδη και είναι πολλοί, σε λίγο θα γίνουν κράτος εν κράτει (το σχέδιο της Νέας Τάξης Πραγμάτων φια διάλυση των Εθνών προχωρά…)




hellasforce.com
http://lithosfotos.blogspot.gr/2015/05/blog-post_321.html

24/5/2899(2015)Ωρα:10.30 ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΕΝΕΡΓΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΣΤΟΝ ΠΥΡΓΟ ΗΛΕΙΑΣ (Καφέ «ΕΠΑΡΧΕΙΟ») ΜΕ ΘΕΜΑΤΑ ΤΙΣ «Ε.ΣΥ. ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ» ΚΑΙ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ


ΕΣΥ ΕΛΛΑΣ ΖΕΥΣ
ΣΥΝΕΛΛΗΝΙΔΕΣ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΤΗΣ ΗΛΕΙΑΣ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ !

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ ΠΥΡΓΟΣ 24 5 2899

ΑΘΗΝΑ "ΤΡΙΤΟΓΕΝΕΙΑ"

Φωτογραφία του Nicos Kastanias.

Με την δύση του Ήλιου σήμερα, άρχεται η τρίτη ημέρα του μηνός Θαργηλιώνος και όπως και κάθε τρίτη ημέρα εκάστου μηνός, ετιμάτο η γαλανομάτα κόρη του Διός Αθηνά, φέρουσα την προσωνυμία "Τριτογένεια", την οποίαν έλαβε εις ανάμνησιν των τριών καθόδων της σε ισάριθμες αποστολές στον πλανήτη μας, οι οποίες απέχουν χιλιάδες χρόνια μεταξύ των.
- Την πρώτη φορά κατήλθε στην Γαία πολύ πριν την μεγάλη σύγκρουση Διός - Κρόνου, με αποστολή την νοητική προώθηση του ανθρωπίνου είδους και έλαβε την προσωνυμία Αθηνά - Αφαία (Λαμπερή, Ακτινοβόλος).

- Την δεύτερη φορά κατήλθε στον πλανήτη μας συμμετέχουσα στην 7ην Αποστολή της Κραταιάς Αυτοκρατορίας των "Ε" ως σύμμαχος του πατέρα της Δία εναντίον των στασιαστών της 4ης αποστολής υπό τον Κρόνο και έλαβε την προσωνυμία Αθηνά - Νίκη και
- την τρίτη φορά κατήλθε μετά τον Μεγάλο Κατακλυσμό (-9.560) για να βοηθήσει στην πνευματικήν ανάπτυξη της ανθρωπότητας που είχε επιβιώσει από τις καταστροφές που επέφερε και έλαβε την προσωνυμία Αθηνά - Σωτείρα..

ΣΙΓΟΥΡΑ ΜΕΓΑΣ ΠΛΑΝΗΤΑΡΧΗΣ

Εξουσιαστής. Εξουσιαστίτιδα. Μικρόβιο που δεν φεύγει από επάνω σου μέχρι θάνατο. Μέγα κάθαρμα ο Κωνσταντίνος που τον είπαν Μέγα διότι από «ειδωλολάτρης», οπαδός του Θεού Ήλιου, υποτίθεται την έκανε γυριστή κι έγινε χριστιανός, επειδή μια τέτοια παραμυθένια κίνησή του εξυπηρετούσε την αθεράπευτη εξουσιαστική του.
Κάτι άλλο. Μια άλλη ιστορικής αξίας μούφα. Ο πρώτος στην Ιστορία είναι ο Μέγας Κωνσταντίνος, με προχωρημένη κουλτούρα πλανητάρχη, που με τον συναυτοκράτορα Λικίνιο υπέγραψε το περιβόητο Διάταγμα των Μεδιολάνων, με το οποίο θεσμοθετούνταν η ανεξιθρησκεία. Συνέβη τον Φεβρουάριο του 313.

Ό,τι θέλεις πιστεύεις. Νόμιμος είναι ο κάθε θεός σου. Κι αν γουστάρεις δεν πιστεύεις σε κανέναν παραμύθη. Μόνο που οφείλεις υποταγή στον Μέγα Κωνσταντίνο, τον θεμελιωτή της Αρχής της Ανεκτικότητας, της ανεξιθρησκείας, όμως όταν είδε πως ο Άρειος με την αίρεσή του θα του προκαλούσε προβλήματα τον πήρε στο κυνήγι. Όπως μόνον ανεκτικός δεν ήταν στους Εβραίους.
Γιατί, όμως, ο Κωνσταντίνος, το όνομα του οποίου σήμερα γιορτάζει, όπως αυτό της φτωχομάνας του Ελένης, έγινε χριστιανός; Είπαμε. Δεν είπαμε; Επειδή ήταν εξουσιαστής. Ήθελε να καταλάβει την εξουσία, να γίνει μονοκράτωρ και θα ήταν κορόϊδο να πάει κόντρα στη τυφλή φανατίλα των χουλιγκανοχριστιανών που φούντωνε, διότι οι άνθρωποι ελπίζανε ότι βρήκαν τον αληθινό θεό και θα ζούσαν στη γη σα να ήντουσαν στον παράδεισο.
Πριν τη μεγάλη μάχη για το ποιος θα γίνει κυρίαρχος στη Ρώμη ο ειδωλολάτρης Κωνσταντίνος, με γονίδια αρχιεγκληματία, όμως χαρισματικός εξουσιαστής, είδε θεϊκά σημάδια στον ουρανό. Τα δυο πρώτα γράμματα του Χριστού και τη λέξη «Εν Τούτω Νίκα».
Και λένε οι αφελείς, ιστορικοί και επιστήμονες, ότι το «όραμα» τον παραπλάνησε λόγω ατμοσφαιρικού φαινομένου, με τις ηλιακές ακτίνες πάνω σε παγοκρύσταλλους. Παραμύθια. Καμμία ατμοσφαιρική οφθαλμαπάτη. Έτσι είπε ο ίδιος ότι «είδε».
Κωνσταντίνου και Ελένης. Ναι, υπάρχει και η ταπεινής καταγωγής Ελένη που την είχε παντρευτεί ο Ρωμαίος Καίσαρας Κωνσταντίνος Α΄ ο Χλωρός, που όμως εγκατέλειψε την μάνα του γιού του, διότι την καταβρήκε με την Θεοδώρα, την κόρη του αυτοκράτορα Μαξιμιάνου.

Κ. Ήσυχος στο NBC: «Σοκαριστικό δεν είναι το βίντεο, σοκαριστικό είναι πως πέθαναν 300.000 άνθρωποι από πείνα στην Ελλάδα»

Συνέντευξη του ΑΝΥΕΘΑ Κώστα Ήσυχου στον ανταποκριτή του αμερικανικού τηλεοπτικού δικτύου NBC στο Βερολίνο, Andy Eckardt, για το το βίντεο που προβάλλεται στο μετρό της Αθήνας σχετικά με τις γερμανικές οφειλές.  Σημειώνεται πως το συγκεκριμένο αμερικανικό δίκτυο αναπαράγει στην διαδικτυακή του έκδοση την αγγλική εκδοχή του βίντεο που προβάλλεται στο Μετρό της Αθήνας και σήμερα Πέμπτη 14/5/15, το μεσημέρι ώρα Ελλάδας (πρωί τοπική ώρα) ήταν το τρίτο δημοφιλέστερο θέμα στο online του NBC. Ο ΑΝΥΕΘΑ απαντώντας σε σχετικές ερωτήσεις του δημοσιογράφου του NBC τόνισε:
«Πρώτα απ’ όλα δεν είναι μόνο μια καμπάνια ενός μικρού video 15’’ -19’’ για την ιστορική μνήμη που προβάλλεται στους  σταθμούς του μετρό, αλλά μια εθνική καμπάνια, που συμμετέχουμε και στηρίζουμε, με πρωτοβουλία της Βουλής των Ελλήνων και της Διακομματικής Κοινοβουλευτικής Επιτροπής για τις γερμανικές οφειλές.
Δεν είναι μόνο το θέμα των γκρεμισμένων σπιτιών, των θανάτων και των ακρωτηριασμών πολλών ανθρώπων κατά τη διάρκεια της γερμανικής κατοχής, αλλά επίσης και των κλαπέντων αρχαιολογικών θησαυρών, της παράνομης εξόρυξης μεταλλευμάτων, όπως το χρώμιο που ήταν το κύριο προϊόν που εισήγε η Γερμανία από την Ελλάδα τη περίοδο 41-43.
Είναι μια καμπάνια που θα έχει διάρκεια, δεν θα είναι μόνο οπτικοακουστικό το υλικό που θα παρουσιαστεί, αλλά θα είναι μια καμπάνια πολλών και διαφορετικών δραστηριοτήτων που θα λάβουν μέρος και στις δύο χώρες, Ελλάδα και Γερμανία.
Θα ήθελα εδώ να αναφέρω και στα εθνικά αρχεία από τις ΗΠΑ που έχουμε παραλάβει, τα οποία αποτελούνται από 400.000 σελίδες και αναφέρονται στη κατοχή των Ναζί στην Ελλάδα, συν τα ρωσικά αρχεία που λάβαμε από τη κυβέρνηση της Ρωσίας.
Αυτά τα αρχεία μας διευκολύνουν και συνεισφέρουν ώστε να γίνουμε πιο συγκεκριμένοι για αυτά που λέμε, γιατί ακόμη υπάρχει ανοιχτή πληγή μεταξύ των δύο χωρών και πρέπει να την κλείσουμε, όχι μόνο από την οικονομική πλευρά, αλλά ηθικά, ιστορικά και νομικά. Και αυτό είναι το πιο σημαντικό στοιχείο και ζητούμενο της καμπάνιας μας.
Δεν ξέρω αν το βίντεο είναι προκλητικό, όπως με ρωτάτε, αλλά σίγουρα είναι σοκαριστικό για αρκετούς  Έλληνες να μαθαίνουν ότι στη χώρα τους πέθαναν πάνω από 300.000 άνθρωποι από πείνα.
Και αυτοί οι αριθμοί έχουν επιβεβαιωθεί από το ελληνικό κράτος, από τα αρχεία των  εθνικών και στρατιωτικών υπηρεσιών, αλλά επίσης έχουν παρουσιαστεί σε διεθνή φόρα και φυσικά μετά τη δίκη της Νυρεμβέργης σε διάφορα συνέδρια που έχουν διοργανωθεί από τις χώρες που έχουν υποφέρει από τη ναζιστική κατοχή.
Είναι πραγματικοί αριθμοί, δεν τους βγάλαμε από το μυαλό μας. Και θα συμφωνήσω μαζί σας ότι είναι σοκαριστικοί οι αριθμοί, όχι όμως προκλητικοί. Αποτελεί μέρος της ιστορίας μας και δεν πρέπει να ξεχνάμε την ιστορία μας στην Ευρώπη.
Επικεντρωνόμαστε στην ευρωπαϊκή, αλλά και διεθνή κοινή γνώμη. Δεν είναι διμερές το πρόβλημα, αλλά διεθνές, γιατί έχει να κάνει με την άνοδο του φασισμού στην Ευρώπη σήμερα, και είναι πολύ σημαντικό να ενωθούν οι άνθρωποι  και οι κυβερνήσεις της Ελλάδας και της Γερμανίας  απέναντι  στους κινδύνους του φασισμού στην Ευρώπη και ιδιαίτερα στην Ελλάδα με τη «Χρυσή Αυγή». Είναι ένα μικρό φιλμ και μια καμπάνια για το χθες, το σήμερα και το αύριο.
Είναι λοιπόν στη γραμμή της πολιτικής της κυβέρνησης μας να ανοίξει η συζήτηση και να συγκροτήσουμε μια επιτροπή μεταξύ των δυο χωρών η οποία θα διερευνήσει τις πιθανότητες να βρούμε λύσεις.
Είναι ακόμη ανοιχτό το θέμα. Είναι διμερές. Είναι ευρωπαϊκό πρόβλημα. Είναι πολιτισμικό πρόβλημα του 20-21ου αιώνα, έχει πολλές πτυχές. Και αυτή η καμπάνια θέλει να πείσει  την ευρωπαϊκή κοινή γνώμη ότι έχουμε τα ιστορικά γεγονότα και στοιχεία με το μέρος μας.
Αυτή είναι μια καμπάνια στην οποία εμπλέκονται αρκετά υπουργεία, κυρίως το Άμυνας με τα εθνικά αρχεία και το Υπουργείο Μεταφορών  και τελεί υπό την αιγίδα της Διακομματικής Κοινοβουλευτικής  Επιτροπής για τις γερμανικές οφειλές της οποίας επικεφαλής είναι η κυρία Κωνσταντοπούλου, Πρόεδρος της Βουλής».
 
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr
http://greeknation.blogspot.gr/2015/05/nbc-300000.html

Ο ΚΡΥΣΤΑΛΛΙΝΟΣ ΗΛΙΟΣ

Φωτογραφία του Nicos Kastanias.
"Η θεωρία των επιστημόνων σας ότι το κέντρο του Ήλιου είναι μια κόλαση πυρός και θερμοκρασίας πολλών εκατομμυρίων βαθμών Κελσίου, είναι μια λάθος εκτίμηση που οφείλεται στα ελλειπή αποτελέσματα των ερευνών τους, λόγω της μεγάλης απόστασης και των ατελειών των οργάνων παρατήρησης του Ήλιου.
... Όμως η σημαντικότερη αιτία των εσφαλμένων ενδείξεων των επιστημονικών οργάνων παρατήρησης, οφείλεται στους δικούς μας επηρεασμούς, για να μην μπορούν οι επιστήμονες της Γαίας να έχουν σαφή γνώση της κατάστασης του εσωτερικού του Ήλιου με πιθανότητα να εντοπίσουν ή να υποψιαστούν την δική μας παρουσία στο εσωτερικό του. Δεν θέλαμε να διαπιστώσουν την μεγάλη αλήθεια, ΟΤΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΟΙΛΗ ΣΦΑΙΡΑ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΝΑΥΛΟΧΟΥΝ ΟΙ ΑΡΜΑΔΕΣ ΤΩΝ ΣΚΑΦΩΝ ΜΑΣ. Είναι ένα αέρινο σώμα που λειτουργεί σαν διάφανη Κρυστάλλινη Σφαίρα πυρακτωμένου περιβλήματος και είναι κενός στο εσωτερικό του.


Η θερμοκρασία στο εσωτερικό κενό του Ήλιου είναι όντως μεγάλη, αλλά μικρότερη της θερμοκρασίας της επιφάνειας του. Η θερμοκρασία αυτή ακτινοβολείται προς τα έξω με γιγαντιαία μαγνητικά ρεύματα. Η διαφορά αυτών των θερμοκρασιών με δική μας διαχείριση δημιουργεί στο εσωτερικό του Ήλιου όχι μόνον φαινόμενα αντιβαρύτητας, αλλά και συνθήκες 5ης διάστασης, που είναι μια κατάσταση ακατανόητη από τον γήινο άνθρωπο.
- Στην πραγματικότητα ο Ήλιος είναι ένας κοσμικός δίαυλος που συνδέει τους κόσμους μας, τον δικό μας με τον δικό σας και την Γαία με τον Γαλαξία σας. Αποτελεί την πύλη των ουρανίων δυνάμεων προς την Γαία και συνδέει τον υπερβατικό με τον ορατό κόσμο, τον αόρατο με τον φανερό, τον πραγματικό με τον φανταστικό. Χρησιμοποιούμε συνειδητά την ενέργεια του και το εσωτερικό του για την εκπλήρωση της αποστολής μας. Για μας ο Ήλιος αντιπροσωπεύει σημείο μνήμης του δικού μας κόσμου με Αρχηγέτη τον Φοίβον Απόλλωνα, τον Μεγάλον Αυτοκράτορα της Λύρας.."
Μηνύματα Ολυμπίων
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Η εποχή του Υδροχόου και… η ωραία κοιμωμένη!

Αποτέλεσμα εικόνας για Η εποχή του Υδροχόου

Η ανθρωπότητα κάθε 2000 χρόνια αλλάζει συχνότητα.
Αυτο συνεπάγεται αλλαγή στο επίπεδο της αντίληψης. 
Τα επόμενα 2000 χρόνια θα εκπέμπει από τον Υδροχόο, οι αισθήσεις ,ιδιαίτερα η όραση, θ’αμβλυνθνούν
Τώρα βρίσκεται σ’ενα μεταίχμιο και μένει να γίνουν κάποιες ξεκαθαρίσεις και αποσαφηνίσεις μέχρι να περάσει στη φάση της ενηλικιώσης της για ν’αναλαβει τις ευθύνες της.
Ο κραδασμός των Ιχθύων τελείωσε. Να μην κλαψουρίζουν μερικοί. Καποτε θα τελείωνε. ..
Ο φόβος του Πατέρα και η λατρεία του Υιού ολοκληρώθηκε.
Παγκοσμιοποίηση!
Αυτοί, που είναι “από πάνω” παγκοσμοποιούν τον κομφορμισμό, τον κυνισμό, τη βλακεία, τον πόλεμο, την καταστροφή, τον θάνατο, την λήθη.
Και αυτοί που είναι “από κάτω” παγκοσμοποιούν την επανάσταση, την ελπίδα, τη δημιουργικότητα, την κατανόηση, τη φαντασία, τη ζωή, τη μνήμη, το χτίσιμο ενός κόσμου που μας χωράει όλους, ενός κόσμου με δημοκρατία, ελευθερία και δικαιοσύνη.
Κομμαντάντε Μάρκος
Είναι καιρός η βασιλοπούλα, η ωραία Κοιμωμένη, να ξυπνήσει και να δει τι συμβαίνει στο βασίλειό της.
Η άγνοια δεν μπορεί να είναι άλλοθι για τους ανθρώπους γιατί η ανθρωπότητα έχει επιτέλους ενηλικιωθεί και η Γνώση έχει δοθεί.
Πέρασαν αιώνες με προσπάθειες, λάθη, αγώνες, οδύνη και πισωγυρίσματα.
Ο άνθρωπος πρέπει να διεκδικήσει αυτό που του ανήκει πραγματικά, την κληρονομιά του.
Για τα επόμενα δύο χιλιάδες χρόνια, θα “είμαστε”, υπό την επίδραση του Υδροχόου, το οποίο σημαίνει, με απλά λόγια, πως πίσω από το ζώδιο του Κριού, θα βρίσκεται ο αστερισμός του Υδροχόου, εξ’αιτίας της μετάπτωσης των Ισημεριών.
Ο αστερισμός που βρίσκεται πίσω από τον Ηλιο, κατά την εαρινή ισημερία μετατοπίζεται ελαφρά στο πέρασμα των αιώνων, όπως ειχε παρατηρήσει ο Ίππαρχος , πριν απο 200 χρόνια πΧ
Νέα εποχή. !Νέα τάξη πραγμάτων!
Το μήνυμα του Υδροχόου είναι ένα πανανθρώπινο κάλεσμα.
Αληθινή δικαιοσύνη, ελευθερία και ισότητα για όλους.
Πρέπει να προσπαθήσουμε να καταλάβουμε τα μηνύματα των καιρών, να αφήσουμε τις προκαταλήψεις, τα βολέματά μας, τα μικροσυμφέροντα μας και να εστιάσουμε την προσοχή μας σε έναν απλό και σημαντικό συλλογισμό:
έτσι όπως έχουν διαμορφωθεί οι συνθήκες μέχρι τώρα με αυτό τον πληθυσμό, τα περιορισμένα αποθέματα ενεργείας και την ανάπτυξη της τεχνολογίας, καταλήγουμε στο έξης αυτονόητο συμπέρασμα:
ή όλοι θα ζήσουμε καλά ή κανένας.!
Δεν υπάρχουν πιά ,άλλα περιθώρια για κανένα… 

Η ανθρωπότητα κάθε 2000 χρόνια αλλάζει συχνότητα.
Αυτο συνεπάγεται αλλαγή στο επίπεδο της αντίληψης. 
Τα επόμενα 2000 χρόνια θα εκπέμπει από τον Υδροχόο, οι αισθήσεις ,ιδιαίτερα η όραση, θ’αμβλυνθνούν
Τώρα βρίσκεται σ’ενα μεταίχμιο και μένει να γίνουν κάποιες ξεκαθαρίσεις και αποσαφηνίσεις μέχρι να περάσει στη φάση της ενηλικιώσης της για ν’αναλαβει τις ευθύνες της.
Ο κραδασμός των Ιχθύων τελείωσε. Να μην κλαψουρίζουν μερικοί. Καποτε θα τελείωνε. ..
Ο φόβος του Πατέρα και η λατρεία του Υιού ολοκληρώθηκε.
Ο άνθρωπος μπορεί τώρα να κατανοήσει τον θεό με την πλέον αφηρημένη και απρόσωπη έννοια , που είναι η έννοια του Πνεύματος, ‘πανταχού παρόν και τα πάντα πληρόν’
Είναι, η ενέργεια που ρέει παντού , ο Θεός χωρίς προσωποκεντρικες θεωρίες και προβολές. 

Αυτό επίσης σημαίνει πως ο Θεός
Είναι Αγάπη, Σοφία και Χαρά
και…είναι πάντα μέσα μας ,όπως και… η Βασιλεία των Ουρανών.
Ο δρόμος για τον Ουρανό, περνάει άραγε,
μέσα από ένα μονοπάτι με… καρδιά? 



Οριζόντια φοροεπιδρομή σημαίνει «Σφαγή Φτωχών» αντί λαμογιών...όπως πάντα...τι πρωτότυπο!!!




γράφει ο Γιώργος Ανεστόπουλος

Όλη αυτή η καταιγίδα φόρων που ποτέ δεν ανακόπηκε και πουσυνεχίζει και τώρα με την νέα (αριστερή) κυβέρνηση να συντηρείται, να «σιγοβράζει» και να «σερβίρεται ανανεωμένη ώρα την ώρα», έχει ένα κοινό χαρακτηριστικό.

Είναι «οριζόντια».
Τι ήταν - και παραμένουν - οι φοροαυξήσεις της τιμής του πετρελαίου;
Οριζόντιες σφαγές.

Τι ήταν - και παραμένουν - τα διάφορα χαράτσια/ΕΝΦΙΑ;
Οριζόντιες σφαγές...

Πληρώστε όλοι (δηλαδή, οι «μικροί κι αδύνατοι») αφού αδυνατούν (ή δεν θέλουν) οι κυβερνήσεις να «τα πάρουν από αυτούς που πρέπει».

Εκείνα τα «δικτυωμένα λαμόγια» - κάθε "μεγέθους κι εκτοπίσματος" που έτρωγαν με χρυσά κουτάλια επί δεκαετίες...(ναι, και συνεχίζουν να τρώνε...πολλοί από δαύτους)

Με καυτές εξαιρέσεις κάτι μέτρα φοροκρεμάλες που σφαγιάζουν στοχευμένα κάτι ήδη τσακισμένους πολίτες, όπως πχ η άρση του αφορολόγητου και η στυγνή άδικη (υπερ)φορολόγηση με ανεδαφικά τεκμήρια των ήδη κατεστραμμένων μικροεμπόρων....που παραμένουν σε ισχύ και τώρα με τη νέα "φιλολαϊκή κυβέρνηση της αριστεράς"...

 Θα πουν βεβαίως οι διάφοροι καλοθελητές:

«ρε τρελός είσαι; Που να τους πιάσεις τώρα αυτούς; Πότε τους έπιασε κανείς για να τους αγγίξουν τώρα;»

Ακριβώς...αυτή είναι η «παράδοση»... Να την «βγάζουν πάντα καθαρή τα λαμόγια»...

Υπάρχει βεβαίως και η "πανταχού παρούσα" λογική φωνή (ναι, ΚΑΙ ΤΩΡΑ με την αριστερή κυβέρνηση) που προσπαθεί με (δήθεν) "ρεαλιστικές εξηγήσεις" του φαινομένου να το κάνει πιο "εύπεπτο":

«...κοιτάξτε κύριοι ψηφοφόροι...ναι, ΟΚ, έχετε δίκαιο να αγανακτείτε...ήταν εξοργιστικό αυτό που σας έκαναν, ξέρω πως σας υποσχεθήκαμε ακαριαία πάταξη κι αποκατάσταση των αδικιών αλλά...

....σκεφτείτε πως όλες αυτές οι εκατοντάδες χιλιάδες πολιτών που έπεσαν σαν ακρίδες στα δημόσια ταμεία επί δεκαετίες, το έπραξαν καλυπτόμενοι πίσω από «γραφειοκρατικά προστατευτικά πέπλα»...

...τα οποία είναι αδύνατον να προσπελαστούν - δηλαδή να διερευνηθούν - καθώς είναι τόσο απίστευτα μεγάλος ο αριθμός τους και τόσο περίπλοκες οι διασυνδέσεις και αλληλοκαλύψεις τους που δεν επαρκεί επ’ ουδενί ο αριθμός του στελεχιακού δυναμικού των φοροελεγκτικών μηχανισμών, των Ανεξάρτητων Αρχών, της Δικαιοσύνης και των Αρχών Ασφαλείας για να τις διεκπεραιώσουν και μάλιστα γρήγορα, όπως θα έπρεπε, ώστε να καλυφθούν οι άμεσες ανάγκες σε χρήμα του Δημοσίου και να μην επιβαρυνθούν με λυσσώδεις φοροσφαγές οι φτωχότεροι των πολιτών...»

Το πρόβλημα λοιπόν είναι «εντοπισμένο»...

Πρώτον, απαιτεί αποφασιστικότητα εκ μέρους των τριών Πυλώνων Εξουσίας. Εκτελεστικό (κυβέρνηση), Νομοθετικό και Δικαιοσύνη. Να πάψουν πια να φοβούνται και να δειλιάζουν μπροστά στις «οιονεί απειλές» της Σκοτεινής αυτοκρατορίας των Λαμογιών...

Ναι, θυμόμαστε καλά τι συνέβη στους Ιταλούς Εισαγγελείς Μπορσαλίνο και Φαλκόνε όταν εξαπέλυσαν την «Επιχείρηση Καθαρά Χέρια» στην Ιταλία.

Έπεσαν Νεκροί...εκτελέστηκαν...από το Οργανωμένο Έγκλημα της Μαφίας και της Πολιτειακής Διαφθοράς που κυνηγούσαν...

Άφησαν παρακαταθήκες όμως...κάποιοι άλλοι συνέχισαν τον αγώνα τους...
Δεν γίνεται διαφορετικά...

Τα λαμόγια και η μαφία πάντα θα υπάρχουν....

Δεν γίνεται μια ζωή όμως να την πληρώνει η φτωχολογιά επειδή αυτοί που τοποθετήθηκαν «εκεί ψηλά» να κανοναρχούν και να διαφεντεύουν αυτόν τον τόπο και καλοπληρώνονται μάλιστα γι’ αυτό, δειλιάζουν και υπεκφεύγουν μια ζωή από την λύση του προβλήματος.

Δεν είναι δυνατόν μια ζωή (ακόμη και τώρα επ' "αριστεράς κυβερνήσεως") ν' αφήνουν στα λαμόγια και στο οργανωμένο έγκλημα των ασπρογιακάδων, της γραβάτας και των σκαφάτων "κυρίων" (μαφιόζων) της ελίτ το περιθώριο του ακαταδίωκτου και του ατιμώρητου...

Ναι, σαφώς και ΔΕΝ ΕΠΑΡΚΕΙ το υπάρχον προσωπικό για ν’ ασχοληθεί με την ταχεία διεκπεραίωση όλων αυτών των «λαμογοϋποθέσεων»....

Να αυξηθεί λοιπόν ΔΡΑΣΤΙΚΑ ο αριθμός τους...

ΟΛΩΝ τους....

Και των φοροελεγκτικών μηχανισμών..
Και των Ανεξάρτητων Αρχών...
Και της Δικαιοσύνης....
Και των Δυνάμεων Ασφαλείας...

Κι εάν η Κυβερνητική/Πολιτική Εξουσία «συστηματικά υπεκφεύγει», ας βρει τον συνταγματικό τρόπο να το πράξει αυτό η 2η Εξουσία, η Δικαστική...

Ας βρει τον τρόπο να αυτοπολλαπλασιαστεί...ας αρχίσει απ’ αυτό που είναι άλλωστε ο «πυρήνας» μιας τέτοιας «Ελεγκτικής/Διωκτικής επιχείρησης»...

Εκεί έξω περιμένουν 20,000 δικηγόροι να προσληφθούν ως εξειδικευμένα μέλη ενός Νέου ιδιόμορφου Δικαστικού Σώματος Ελεγκτών/Κυνηγών της (μεγαλο)διαφθοράς...

Αναλόγως, και κάμποσες χιλιάδες σπουδαγμένοι στα λογιστικοοικονομικά πεδία...

Και αναλόγως κάμποσες χιλιάδες ειδικευμένοι μάχιμοι για τις Δυνάμεις ασφαλείας που θα αναλάβουν την απηνή και ανελέητη δίωξη των «λαμόγιων στόχων» που θα θέσουν οι παραπάνω δικαστικές δυνάμεις...

...αλλά και που θα αναλάβουν την «παραδειγματική προστασία» όλων εκείνων που θα έχουν ενεργό ρόλο σ’ αυτήν την ανελέητη επιχείρηση «Καθαρά Χέρια»...

«Παραδειγματική» σημαίνει να αναζητηθούν επίμονα εκείνα τα «κέντρα της ελίτ» που θα τολμήσουν να εξαπολύσουν απειλές για να ανακόψουν για μια ακόμη φορά την έρευνα των «βρωμιών» τους...

...κι εννοείται, να πληγούν παραδειγματικά...

....να συλληφθούν...να διασυρθούν...να καταδικαστούν...χωρίς δεύτερη σκέψη να εξοντωθούν κάποιοι απ’ αυτούς σε «συγκρούσεις κατά τη σύλληψη»...πάντα υπάρχουν κάποιοι ηλίθιοι αλαζόνες πιο θρασείς απ’ τους υπόλοιπους...

...τα «ιδανικά παραδείγματα» προς συμμόρφωση των υπολοίπων...

...αρκετά πια με το παραχάϊδεμά τους...όλων αυτών....όλων των λαμογιών...ιδίως των «Μεγάλων»...

...και ναι, εφόσον θεωρείται φως φανάρι πως αυτές οι «σκοτεινές απειλές των κυκλωμάτων» πιάνουν τόπο τόσα χρόνια προς πάσα κατεύθυνση, τότε δικαιούμαστε να συμπεράνουμε πως αυτή η Δικαιοσύνη αδυνατεί να «προχωρήσει» σε τέτοιες γενναίες δράσεις...

...απαιτείται λοιπόν μια 2η Δικαιοσύνη μέσα, δίπλα και πάνω από την Πρώτη...

...ένας δικός τους Τομέας Εσωτερικών Υποθέσεων...που θα ελέγξει την
Πρώτη...και θα συμβάλλει στο να κινητοποιηθεί επιτέλους...

Πρώτο μέλημα, η δραστική αύξηση του αριθμητικού δυναμικού της...

Ακόμη κι αν απαιτηθεί να προσληφθούν συνολικά για τα παραπάνω 100,000 άνθρωποι πρέπει να γίνει και μάλιστα άμεσα και με συνοπτικές διαδικασίες...

Την άλλη κιόλας στιγμή όλοι αυτοί οι «κυνηγοί» θ’ αρχίσουν να φέρουν ζεστό χρήμα στα δημόσια ταμεία...

Και η φτωχολογιά θα αναπνεύσει επιτέλους....

Βλέπει όμως κανείς την κυβέρνηση – ή όποια άλλη Εξουσία – να έχει διάθεση και αποφασιστικότητα να πράξει κάτι τέτοιο;

Όχι...

Απλώς χαριεντίζονται μεταξύ τους και με τα ΜΜΕ κάνοντας - άντε - καμιά Επιτροπή επαχθούς δημόσιου χρέους, άντε και καμία συνάντηση μεταξύ τους με θέμα την καταπολέμηση της διαφθοράς...
Έτσι για το θεαθήναι..

Τρίχες...
Άλλη μια από τα ίδια...

Απλώς, κάποιοι ροκανίζουν τους δυσθεώρητους μισθούς που τους παρέχει το υψηλό Πολιτειακό αξίωμά τους εις υγείαν του μόνιμου κορόϊδου...της φτωχολογιάς...

Παριστάνοντας πως κάτι κάνουν...

Πως τάχαμου κυνηγάνε την διαφθορά...

Πως τάχαμου διαπραγματεύονται με τους κακούς έξωθεν πιστωτές...
Ναι, αυτούς που «μίζωναν δεκαετίες τώρα» τα εγχώρια λαμόγια για να βάζουν όλοι μαζί στην τσέπη το Ελληνικό Δημόσιο Ταμείο...

Να μην ξεχνάμε πως Διαφθορά και Δημόσιο χρέος είναι οι δύο όψεις του ίδιου νομίσματος...

Ξέρουν όλοι καλά σ’ αυτόν τον τόπο πως ο μόνος τρόπος να επανέλθει αυτή η χώρα είναι να καταφέρει κάποιος να βάλει πρώτα το μαχαίρι στο λαιμό όλων αυτών που κατάκλεψαν τη χώρα επί δεκαετίες και να τους «πείσει» (με κάθε, θεμιτό ή αθέμιτο τρόπο) να τα επιστρέψουν...

...και μετά να κατορθώσει να βάλει «χαλινάρι» και φραγμό στην αυτοκρατορία της λαμογιάς...

...αφού ταυτόχρονα ενισχύσει καίρια την φτωχολογιά...

Το μόνιμο θύμα σ’ αυτή την επίγεια Κόλαση...

Γιατί ο τόπος μας, η Ελλάδα είναι ένας Παράδεισος ΜΟΝΟΝ γι’ αυτούς που έχουν χρήμα στις τσέπες...

Για τους υπόλοιπους, την φτωχολογιά, είναι ένας από τους χειρότερους τόπους στον πλανήτη...

Στα πάντα, είναι μια Κόλαση...

Στον ανεπαρκή επισιτισμό των ανήμπορων, στην ανύπαρκτη υγεία, στις ανύπαρκτες κοινωνικές καλύψεις και αλληλεγγύη, στα πάντα...

Αλλά που να το γνωρίζουν αυτό όλοι εκείνοι οι καλοζωϊσμένοι που μας κυβερνάνε;
Απ’ όλα τα κόμματα...

Και δεν τους νοιάζει να το μάθουν...

Αδιαφορούν...

Και θ’ αδιαφορούν όσο η φτωχολογιά είναι μουδιασμένη και αδιάφορη, πνιγμένη από την ανέχεια και την θλίψη στην γωνιά της...

Κανείς απ’ όλους αυτούς τους «καλοζωϊσμένους» εκεί πάνω δεν καταλαβαίνει ούτε από λόγια, ούτε από «πολιτισμένες κόσμιες διαμαρτυρίες»...

Θα καταλάβουν μόνον όταν ο «πεινασμένος», «εξαθλιωμένος» Πολίτης δείξει «έμπρακτα τον θυμό» του...

Και ίσως το κάνει αυτό όταν συνειδητοποιήσει επιτέλους πως ακόμη και η «περιβόητη αριστερή κυβέρνησή του» είναι κι αυτή μια από τα ίδια με τους προηγούμενους Πολιτικούς φονιάδες της φτωχολογιάς...

Κι αυτή, όπως όλοι οι προηγούμενοι, κυνηγάει με «οριζόντια αδίστακτα σφαγιαστικά φορομέτρα» τα συνήθη θύματα...την φτωχολογιά...

Δειλιάζει να κυνηγήσει τα λαμόγια...
Όπως όλοι...

Ανέκαθεν και Πάντα...

Γιώργος Ανεστόπουλος


ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Βίντεο της NASA δείχνει αστροναύτες στον Άρη, το 1973 (video)


Μια επανδρωμένη αποστολή στον Άρη πραγματοποιήθηκε το 1973 και κανείς δεν είχε πει γι' αυτήν το παραμικρό. Όλα έγιναν μυστικά. Η αποστολή ήταν άκρως απόρρητη. Δεν ήταν καν η πρώτη και δεν θα είναι η τελευταία. Αλλά πρώτα, ας δούμε τις συνθήκες που οδήγησαν τους αστροναύτες πατήσουν το πόδι τους στον Άρη.

Μετά την επιτυχή προσγείωση του ανθρώπου στη Σελήνη, τη NASA και το Υπουργείο Άμυνας των ΗΠΑ ξεκίνησε το Project Horizon, μια φιλόδοξη αποστολή για να δημιουργήσει μια μόνιμη σταθερή βάση για τον δορυφόρο μας.

Στα χρόνια που ακολούθησαν, ένα παρόμοιο έργο έλαβε χρηματοδότηση, αλλά προορισμός της ήταν εκατομμύρια μίλια μακριά. Κωδική ονομασία Redsun, στόχος ήταν να αποικίσουν επιτυχώς τον Κόκκινο Πλανήτη. Η πρώτη αποστολή δείχνει τρεις αστροναύτες να ταξιδεύουν πάνω σε ένα τροποποιημένο Saturn V που είχε απομείνει από τη διακοπή του Apollo Program.

Από τη στιγμή που το Redsun ήταν μια κοινή επιχείρηση μεταξύ των ΗΠΑ και της ΕΣΣΔ, ένας σοβιετικός κοσμοναύτης συνόδευε τους δύο διάσημους Αμερικανούς αστροναύτες Buzz Aldrin και ο Neil Armstrong. Ο πύραυλος εκτοξεύθηκε από ένα μυστικό και απολύτως απομονωμένο μέρος στη Βραζιλία. Υπήρξε απόλυτη μυστικότητα για την αποστολή.

Στην φωτογραφία που διέρευσε από την NASA: ο Buzz Aldrin στην επιφάνεια του Άρη

Ο έλεγχος της αποστολής είχε τοποθετηθεί στο Cocoa Beach, στην Φλόριντα για τις τρεις εκτοξεύσεις του προγράμματος Redsun. Όλες οι επόμενες αποστολές μετακινήθηκαν και παρακολουθούνταν στην περιοχή 51.

Η πρώτη διαπλανητική πτήση έφθασε στον προορισμό της προς το τέλος του 1971 και υπήρξε αναγνωριστική. Μέχρι εκείνη τη στιγμή, ένα δεύτερο ταξίδι είχε ήδη προγραμματιστεί.

Η εκτόξευση πραγματοποιήθηκε στις 28 Αυγούστου, 1973. Το πλήρωμα του ISV Columbus αποτελείται από τους Elliott See (διοικητής), William B. Rutledge (πιλότος) και ο Vladimir Ilyushin. Το κλιπ 3 λεπτών που ακολουθεί υποτίθεται ότι έχει διαρρεύσει από μια συλλογή 16 χιλιοστών αρχειακού υλικού που χρησιμοποιήθηκε στην εκπαίδευση των αστροναυτών της NASA και της Πολεμικής Αεροπορίας των πιλότων.

Δείχνει αστροναύτες μέσα σε ένα διαστημόπλοιο που απομακρύνεται από την Γη, καθώς και την άφιξη στην τροχιά του Άρη. Οι λεπτομέρειες σχετικά με την επιφάνεια του Κόκκινου Πλανήτη είναι ορατές κατά τη διάρκεια της τροχιακής πτήσης.


Φυσικά, η NASA δεν αναγνωρίζει μία τέτοια προσπάθεια.

Αλλά, κατά πόσο, όμως, όλα αυτά είναι γνήσια; Ωστόσο, η ιδέα ότι η NASA έστειλε επανδρωμένες αποστολές στον Άρη, κατά το παρελθόν, κυκλοφορεί πολύ στους κύκλους συνωμοσίας.
  diadrastika  
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters