Τρίτη 16 Ιουνίου 2015

Η Ιερά Σύνοδος «αφόρισε» τη γιόγκα. «Αποτελεί κεφάλαιο του Ινδουϊσμού και δεν είναι γυμναστική», απεφάνθη


«Ιερό πόλεμο» με τη γιόγκα κήρυξε η Ιερά Σύνοδος με αφορμή την καθιέρωση από τον ΟΗΕ της 21ης Ιουνίου ως «Παγκόσμιας Ημέρας Γιόγκα». 
Σε ανακοίνωσή της αναφέρει πως «αποτελεί θεμελιώδες κεφάλαιο της θρησκείας του Ινδουϊσμού» και «δεν αποτελεί είδος γυμναστικής».
Η ανακοίνωση έχει ως εξής: «Στο πλαίσιο του σεβασμού της θρησκευτικής ελευθερίας, η οποία στην Ελλάδα είναι συνταγματικώς κατοχυρωμένη και σεβαστή, αλλά και της ποιμαντικής της ευθύνης για την αποφυγή δημιουργίας κλίματος θρησκευτικού συγκρητισμού, με αφορμή την πρόσφατη καθιέρωση από τον ΟΗΕ της 21ης Ιουνίου ως «Παγκόσμιας Ημέρας Γιόγκα», η Ιερά Σύνοδος της Εκκλησίας της Ελλάδος υπενθυμίζει στο χριστεπώνυμο Πλήρωμα ότι: η «Γιόγκα» αποτελεί θεμελιώδες κεφάλαιο της θρησκείας του Ινδουισμού, έχει ποικιλομορφία σχολών, κλάδων, εφαρμογών και τάσεων και ΔΕΝ ΑΠΟΤΕΛΕΙ «είδος γυμναστικής»
Ως εκ τούτου η «Γιόγκα» τυγχάνει απολύτως ασυμβίβαστη με την Ορθόδοξη Χριστιανική Πίστη μας και δεν έχει καμία θέση στη ζωή των Χριστιανών».
gioga 
Τι είναι η γιόγκα
Η λέξη γιόγκα  προέρχεται από την σανσκριτική ρίζα yuj που σημαίνει ελέγχω, δεσμεύω, ενώνω.
Γιόγκα (Joga) δηλαδή σημαίνει συνένωση, συνύπαρξη, ένωση. Αυτός που εξασκείται πάνω στη γιόγκα ονομάζεται Γιόγκι   ή Γιογκίνι  εάν είναι γυναίκα.

Παγκοσμίως η Γιόγκα θεωρείται ένα από τα έξι συστήματα της ινδικής φιλοσοφίας που στηρίζεται στον διαλογισμό. Πρεσβεύει την ένωση της ψυχής με τον Θεό, μέσω συγκεκριμένων μεθόδων, κύρια του διαλογισμού. 
 
http://www.mixanitouxronou.gr
ΠΡΟΣ ΑΦΕΛΕΙΣ ΠΙΣΤΟΥΣ ΚΑΙ ''ΑΦΟΡΙΣΜΩΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ'' ΛΟΓΟΣ......
ΟΣΟΙ ΟΣΕΣ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΡΙΑ ΓΙΑΤΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΑΦΟΡΙΣΕ ΤΗΝ ΓΙΟΓΚΑ ΑΣ ΔΟΣΟΥΝ ΣΗΜΑΣΙΑ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΠΑΤΩ ΠΑΡΑΓΡΑΦΟ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ !!!!!
ΕΑΝ Ο ΘΕΟΣ ΤΩΝ ΙΝΔΩΝ ΗΤΑΝ Ο ΓΙΑΧΒΕ (ΙΕΧΩΒΑΣ) ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΗΡΧΕ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΕΠΙΣΗΜΟ ΔΙΑΚΡΙΤΙΚΟ ΝΟΜΙΚΟ ΤΙΤΛΟ ''ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ'' (ΚΙ ΟΧΙ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΧΕΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΣΗΜΑΣΙΑ)
ΟΥΤΕ ΚΙ ΑΝ ΣΤΗΡΙΖΩΤΑΝ ΣΤΗΝ ΠΙΣΤΗ ΚΙ ΟΧΙ ΣΤΟΝ ΔΙΑ-ΛΟΓΙΣΜΟ!!!!!
ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΓΥΡΝΑ ΠΛΕΥΡΟ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΤΟΝ ΥΠΝΟ ΣΟΥ ΠΙΣΤΕ ΚΙ ΑΣΕ ΤΟΥΣ ΧΡΥΣΟΡΟΜΠΑΤΟΥΣ ΝΑ ΔΙΑΧΕΙΡΗΖΟΝΤΑΙ ΤΟΝ ΠΛΟΥΤΟ ΣΟΥ
ΠΑΝΤΩΣ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΣΕ ΕΝΗΜΕΡΩΣΩ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΞΗΜΕΡΩΣΕΙ

 

Το ιστορικό βάθος μιας ιστορίας που δεν διδάσκεται…


α

Όταν τα βιμάνας των Σαβαρτζνανα Γιαβανα γέμιζαν τους αιθέρες…
Ένας από τους τομείς της ανθρώπινης ύπαρξης και των ανθρωπίνων επιτευγμάτων, είναι η τεχνολογία, που σήμερα έχει φτάσει, κατά κοινή ομολογία, σε αρκετά υψηλό επίπεδο εξέλιξης. Τί ίσχυε όμως παλαιότερα; Τι συνέβαινε στον εν λόγω κλάδο κατά τα πανάρχαια χρόνια.
Κάποιοι υποστηρίζουν ότι η εξέλιξη της τεχνολογίας είναι γραμμική. Ξεκίνησε δηλαδή από την «ανυπαρξία» και αναπτύσσεται σταδιακά μέχρι την σύγχρονη εποχή. Άλλοι πάλι υποστηρίζουν πως χιλιάδες χρόνια πριν η τεχνολογία είχε φτάσει σε μεγάλο απόγειο, έπειτα συνέβη κάτι συνταρακτικό που προκάλεσε μία ολική καταστροφή και ένα συνακόλουθο νέο ξεκίνημα στον συγκεκριμένο τομέα.
Όσον αφορά την δεύτερη άποψη, υπάρχουν ενδείξεις, ικανές να μας οδηγήσουν στο συμπέρασμα ότι πιθανόν οι Έλληνες  διέθεταν μεγάλο μέρος της εξελιγμένης εκείνης τεχνολογίας, αν λάβουμε επιπλέον υπ” όψιν μας την ιστορία μας, που φτάνει σε βάθος χιλιετιών, τα ταξίδια σε όλον τον πλανήτη από τα πανάρχαια κιόλας χρόνια, τα καλλιτεχνικά και πομπώδη οικοδομήματα, κλπ.
Αλλά ας αφήσουμε τα στοιχεία να «μιλήσουν» από μόνα τους, ώστε να εξάγει ο καθένας τα συμπεράσματά του.
Στοιχείο 1ο: Περί το 9.500 π.Χ., σύμφωνα με επιστήμονες ωκεανολογίας, παλαιοντολογίας, γεωλογίας, κ.α., ξέσπασε Ελληνο-Ατλαντικός Πόλεμος, τον οποίο ο Πλάτων στα έργα του Πλάτωνα «Τίμαιος» και «Κριτίας», τον χαρακτηρίζει «σφοδρό». Οι Έλληνες βγήκαν νικητές και η Ατλαντίδα βυθίστηκε ξαφνικά. Ερευνητές λένε πως η βύθισή της προήλθε από ισχυρή έκρηξη, που αν δεχτούμε την άποψη περί υψηλής τεχνολογίας, πιθανόν προήλθε από εξελιγμένα οπλικά συστήματα. Έπειτα από τον σφοδρό εκείνο πόλεμο τα πάντα γύρισαν λογικά στην λίθινη εποχή και ο πολιτισμός ξαναγεννήθηκε αργότερα στην παραδοσιακή κοιτίδα του!
Ο Πλάτων αναφερόμενος στον μεγάλο νομοθέτη της Αθήνας, Σόλωνα, ο οποίος είχε επισκεφθεί την Αίγυπτο και οι ιερείς εκεί του αποκάλυψαν τα χειρόγραφά τους, όπου ήταν καταγεγραμμένες πληροφορίες που πιστοποιούσαν την ύπαρξη του νησιού και την προηγμένη τεχνολογία των Ελλήνων.
πυραμιδες 
Συγκεκριμένα ο Πλάτων δια στόματος Κριτία αναφέρει στο έργο «Τίμαιος»:
«Ένας εκ των ιερέων ανέφερε στον Σόλωνα: Εσείς οι Έλληνες είστε αιώνια παιδιά· Έλλην γέρος δεν υπάρχει. Όταν το άκουσε αυτό ο Σόλων, ρώτησε: Πώς; Τι εννοείς μ’ αυτό; Ο ιερέας απάντησε: Όλοι είστε νέοι στην ψυχή, γιατί δεν έχετε μέσα σ’ αυτήν καμία παλιά αντίληψη, που να προέρχεται από αρχαία παράδοση ούτε καμία γνώση που να γέρασε με τον καιρό. Και η αιτία είναι η εξής· πολλές και με διάφορους τρόπους καταστροφές στους ανθρώπους έχουν συμβεί και θα συμβούν, οι μεγαλύτερες εξαιτίας της φωτιάς και του νερού, οι μικρότερες δε από μύρια άλλα αίτια (…)Τα επιτεύγματα της πόλης σας ήταν πολλά και μεγάλα·(σ.σ. αναφέρεται στους Αθηναίους) είναι γραμμένα εδώ κι εμείς συνεχίζουμε να τα θαυμάζουμε. Υπάρχει όμως ένα που τα ξεπερνά όλα σε μεγαλείο και αρετή.
Τα αρχεία μας αναφέρουν ότι η πόλη σας αναχαίτισε κάποτε μια μεγάλη δύναμη που είχε επιτεθεί με αλαζονεία εναντίον όλης της Ευρώπης και της Ασίας ξεκινώντας απ” έξω, από τον Ατλαντικό ωκεανό.
Οι άνθρωποι μπορούσαν να ταξιδεύουν εκείνη την εποχή στον ωκεανό, γιατί αμέσως μετά το στόμιό του ―που, όπως μαθαίνω, εσείς το ονομάζετε Ηράκλειες Στήλες― υπήρχε ένα νησί μεγαλύτερο από την Ασία και τη Λιβύη μαζί. Οι ταξιδιώτες της εποχής περνούσαν από αυτό στα άλλα νησιά και από εκεί σε όλη την απέναντι ήπειρο που περιβάλλει αυτήν την πραγματικά αχανή θάλασσα. Όλα τα μέρη που βρίσκονται μέσα από το στόμιο που λέγαμε φαίνονται σαν λιμάνι με στενή είσοδο· το πέλαγος όμως που εκτείνεται έξω από το στόμιο είναι πραγματικό πέλαγος· και η στεριά που το περικλείει θα έλεγε κανείς ότι αξίζει να ονομαστεί «ήπειρος», στην κυριολεξία του όρου. Σ” αυτό το νησί, την Ατλαντίδα, δημιουργήθηκε κάτω από βασιλική εξουσία μια μεγάλη και θαυμαστή δύναμη που κυριάρχησε σε όλο το νησί καθώς και σε πολλά άλλα νησιά και μέρη της απέναντι ηπείρου. Επιπλέον, προς την πλευρά μας, επικράτησε στη Λιβύη ως την Αίγυπτο και στην Ευρώπη ως την Τυρρηνία. Αυτή λοιπόν η μεγάλη δύναμη συγκέντρωσε κάποτε όλα της τα στρατεύματα και επιχείρησε, με μία μόνο επίθεση, να υποδουλώσει την πόλη σας και τη δική μας και όλες όσες βρίσκονται μέσα από τις Στήλες. Τότε ακριβώς, Σόλων, αποκαλύφθηκε σε όλη την ανθρωπότητα η αρετή και η δύναμη της πόλης σας, γιατί στάθηκε πρώτη στο φρόνημα και στην τεχνική του πολέμου. Επικεφαλής των Ελλήνων, και στη συνέχεια αναγκασμένη να πολεμήσει μόνη όταν οι άλλοι την εγκατέλειψαν, έφθασε στον έσχατο κίνδυνο αλλά τελικά απέκρουσε τους εισβολείς και θριάμβευσε. Δεν άφησε έτσι να γνωρίσουν τη σκλαβιά αυτοί που δεν είχαν υποδουλωθεί ποτέ και απελευθέρωσε με μεγαλοψυχία όλους εμάς τους άλλους που κατοικούσαμε μέσα από τις Ηράκλειες Στήλες. Πολύ αργότερα όμως ήρθαν τρομεροί σεισμοί και κατακλυσμοί και, μέσα σε μία μέρα και μία νύχτα φρίκης, όλο το γένος των πολεμιστών σας χάθηκε μέσα στη γη, και το νησί της Ατλαντίδας βυθίστηκε στη θάλασσα και αφανίστηκε. Ο ωκεανός σ” εκείνα τα μέρη έγινε απροσπέλαστος και ανεξερεύνητος από την πολύ βαθιά λάσπη που άφησε πίσω της η Ατλαντίδα καθώς καταποντιζόταν».
ατλαντιδα 
Συνοψίζοντας, ο Πλάτων μιλά ξεκάθαρα για σφοδρό πόλεμο μεταξύ Ατλάντων και Ελλήνων, το τέλος του οποίου συμπίπτει χρονικά με το τέλος της Ατλαντίδας.
Πρόσφατα οι επιστήμονες Paul Weinzweig και  Pauline Zalitzki ισχυρίζονται εντόπισαν το εν λόγω νησί. Ανακάλυψαν τα βυθισμένα ερείπια μιας αρχαίας πόλης στις ακτές της Κούβας.
Το σημείο που ανακαλύφθηκε περιλαμβάνει αρκετές σφίγγες και τουλάχιστον τέσσερις γιγάντιες πυραμίδες (μεγαλύτερες από την αντίστοιχη του Χέοπος της Αιγύπτου, που θεωρείται η μεγαλύτερη του κόσμου!) μαζί με άλλες κατασκευές.
Αξιοσημείωτο είναι επίσης το γεγονός ότι πάνω στις κατασκευές υπάρχουν αρχαία σύμβολα και πικτογράμματα, μεταξύ των οποίων και ο χρυσός αριθμός «Φ» του Πυθαγόρα !
Επομένως βρισκόμαστε πιθανόν μπροστά σε μία πολύ εξελιγμένη τεχνολογία, την οποία δεν μπορεί παρά να διέθεταν και οι Έλληνες, αφού εν τέλει βύθισαν ολόκληρη ήπειρο!
vimana
Στοιχείο 2ο: Τα λεγόμενα «Vimana» (=αστέρια), που αποτελούσαν ιπτάμενες μηχανές! Ένα από τα μεγάλα ινδικά έπη, το «Ραμαγιάνα», περιγράφει λεπτομερώς την ιστορία ενός ταξιδιού στο φεγγάρι μέσω ενός Βιμανα. Επρόκειτο για ιπτάμενα αντικείμενα που έβλεπαν οι Ινδοί στον ουρανό. Επρόκειτο για τα αεροσκάφη των “Σαβαρτζνάνα Γιαβάνα” , όπως μας αποκαλούν στα σανσκτρικικά οι Ινδοί, που σημαίνει “Πάνσοφοι Έλληνες”.
Να σημειωθεί ακόμη πως στην Ινδία υπάρχουν δύο αρχαιότατες ελληνικές πόλεις με μεγάλη έκταση· η Μοχέντζο-ντάρο και η Χαράππα, καθώς και ότι στην ίδια περιοχλη λεχει ανακαλυφθεί επιγραφή στα ελληνικά, που χρονολογείται το 9.000π.Χ, σύμφωνα με στοιχεία του BBC.


Στοιχείο 3ο: Στην πόλη Nazca κοντά στο Περού, αλλά και σε άλλες περιοχές, έχουν ανακαλυφθεί αρχαία κοσμοδρόμια και βάσεις, τα οποία χρονολογούνται πριν το 3.000 π.Χ. Μελετητές υποστηρίζήτουν οτι κοσμοδρόμιο υπήρχε και σε περιοχή κοντά στην Θεσσαλονίκη, η οποία όμως βυθίστηκε κατά τον Ελληνο-Ατλαντικό Πόλεμο. Γνωστό είναι άλλωστε πως η κυρίως Ελλάδα στα πολύ αρχαία χρόνια αποτελούνταν μόνο από στεριά, την περίφημη Αιγιίδα και μετά την βύθισή της, προέκυψαν τα πολυάριθμα νησιά του Αιγαίου, όπως τα γνωρίζουμε σήμερα.
Piri Reis map
Στοιχείο 4ο: Ο Αμερικανός καθηγητής Charles Hapgood αναλαμβάνει να μελετήσει πανάρχαιους χάρτες, μεταξύ των οποίων και αυτός του Τούρκου Ναυάρχου Piri Reis, ο οποίος είχε ισχυριστεί πως βασίστηκε σε αρχαιότερους χάρτες. Ο χάρτης απεικονίζει την Αρκτική και κάποιες περιοχές της Αμερικής. Το παράδοξο όμως είναι, πως όχι μόνο απεικονίζει την Ανταρκτική που προηγείται χρονικώς της ανακάλυψης της ηπείρου το 1820, αλλά επιπλέον, ότι το φαίνεται το έδαφος της Ανταρκτικής κάτω από τον πάγο!
Η ακρίβεια του εν λόγω χάρτη προϋποθέτει γνώσεις σφαιρικής τριγωνομετρίας και γνώση της μεθόδου της αζιμουθιακής προβολής των ίσων αποστάσεων, σύμφωνα με πρόσφατες μελέτες.
Υπάρχει επομένως το σενάριο να υπήρχε τεχνολογία τέτοια, ώστε να ήταν δυνατή η σφαιρική μελέτη της γης από το διάστημα.
χαρτης
Αλλά και ο χάρτης Oronteus Finaeus που απεικονίζει την γη στρογγυλή σε μια εποχή που επικρατούσε η άποψη ότι είναι επίπεδη.
Στοιχείο 5ο: Βάσει ερευνών και αρχαιολογικών ευρημάτων πολλοί μελετητές πιστεύουν πως οι Έλληνες διέθεταν αυτήν την υψηλή τεχνολογία, εξ” ου και τα υπερατλαντικά ταξίδια και τα μεγαλοπρεπή οικοδομήματα, μερικά εκ των οποίων χρειάζονται οπωςσδήποτε υψηλή τεχνολογική υποστήριξη.
 
Επομένως υπάρχει πολύ μεγάλη πιθανότητα να κατείχαν οι Έλληνες υψηλή τεχνολογία και να την μετέδωσαν μέσω των κατασκευών και των ταξιδιών τους σε όλον τον κόσμο.
Εμείς σας παραθέσαμε κάποια από τα στοιχεία, που έχουν έρθει στο φως. Το μόνο που έχετε εσείς να κάνετε είναι να έχετε το μυαλό μας ανοιχτό και να ερευνάτε όσο μπορείτε, εξάγοντας τα δικά σας προσωπικά συμπεράσματα. Γιατί μόνο έτσι προσεγγίζει κανείς την αλήθεια.




Πηγή...

ΘΑ ΜΕΙΝΕΤΕ ΑΦΩΝΟΙ!!! ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ; ΔΕΝ ΠΑΕΙ Ο ΝΟΥΣ ΣΑΣ!!! ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΞΑΝΑΔΕΙ ΠΟΤΕ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ!!! ΦΩΤΟ AΠΟ ΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΤΟΥ!!!

Το απόλυτο καταφύγιο για την Ημέρα της Κρίσεως. Δείτε τις φωτογραφίες από το εσωτερικό του

Διαθέτει μια σειρά από πισίνες, θέατρα, γυμναστήρια, εστιατόρια, θεματικά διαμερίσματα και τη δική του υπηρεσία μεταφοράς με ελικόπτερο, ενώ το μεγαλύτερο «ατού» του είναι ότι μπορεί να αντέξει σε μια πυρηνική καταστροφή, σεισμούς, τσουνάμι και οποιαδήποτε άλλη καταστροφή ή επίθεση.

Μέσα από τις παρακάτω φωτογραφίες μπορείτε να πάρετε μια γεύση από το πολυτελέστατο υπόγειο καταφύγιο, που θεωρείται ως το «απόλυτο καταφύγιο για την Ημέρα της Κρίσεως».

Το πέντε αστέρων Vivos Europa One shelter βρίσκεται στο γερμανικό χωριό Rothenstein.
Ο ιδρυτής και διευθύνων σύμβουλός του, Robert Vicinio, παρουσίασε το εσωτερικό του πριν από λίγες ημέρες, όπως αναφέρει δημοσίευμα της βρετανικής εφημερίδας Daily Mail.

Θα μπορούσε να αποτελεί το μέγαρο ενός δισεκατομμυριούχου ή ένα mega-yacht γιγαντιαίων διαστάσεων, με «σωτήριες» δυνατότητες.
Το κόστος των διαμερισμάτων δεν έχει γίνει γνωστό ακόμη, ωστόσο εκτιμάται ότι η τιμή του θα κυμαίνεται κοντά στο 1 δισεκατομμύριο δολάρια, κάτι που σημαίνει ότι μπορεί να το αποκτήσουν ελάχιστοι άνθρωποι στον κόσμο.

Κάθε οικογένεια του συγκροτήματος θα έχει στη διάθεσή της ένα διαμέρισμα 230 τετραγωνικών μέτρων, το οποίο μπορούν να διαμορφώσουν ανάλογα με τις δικές τους προτιμήσεις. Για παράδειγμα, μπορεί να θέλουν να προσθέσουν μια πισίνα, ένα θέατρο ή ένα deluxe μπάνιο.

Οι ένοικοι θα έχουν επίσης πρόσβαση σε ένα χώρο νοσοκομείου, αρκετά εστιατόρια και ένα αρτοποιείο. Ακόμη, σε ένα κελάρι, δωμάτια προσευχής, τάξεις, τηλεοπτικό σταθμό και ένα κέντρο κράτησης.

Οι ενδιαφερόμενοι θα πληρώσουν ένα βασικό ποσό για το διαμέρισμά τους, μαζί με το μερίδιό τους επί των δαπανών για τη διαχείριση και τη στελέχωση του συγκροτήματος και άλλα έξοδα που θα προκύψουν.

«Όμως η επένδυσή τους μπορεί να τους σώσει τη ζωή» λέει ο ιδιοκτήτης του Vivos, καθώς το 76 στρεμμάτων συγκρότημα μπορεί να «επιζήσει» ακόμη και μιας πυρηνικής καταστροφής.

http://www.volcanotimes.com/2015/06/blog-post_167.html

ΕΚΤΑΚΤΟ!!!ΞΑΦΝΙΚΑ ΟΛΟΣ Ο ΡΩΣΙΚΟΣ ΣΤΟΛΟΣ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΟΥΔΑ!!!

Το θέμα με το ελλιμενισμό της ρωσικής αρμάδας Μεσογείου , η οποία αναζητεί «αγκυροβόλιο» στην Ανατολική Μεσόγειο, αφορά την δυνατότητα ελλιμενισμού ρωσικών πολεμικών πλοίων στην Αίγυπτο η οποία θα υλοποιηθεί μέχρι το τέλος του 2015, όπως αναφέρει ο ρωσικός τύπος .

Υπάρχει μεγάλη πιθανότητα, οι Ρώσοι ( Αίγυπτο) και οι Αμερικανοί ( Σούδα- ή πιθανόν Κάρπαθο) να είναι «γείτονες», στην περιοχή αυτή. Από ότι λοιπόν διαφαίνεται όλοι επιθυμούν διακαώς ναυτική βάση κοντά στα μεγαλύτερα κοιτάσματα υδρογονανθράκων, που υπάρχου στην ανατολική Μεσόγειο. Χαμένοι του παιχνιδιού σίγουρα είναι οι Τούρκοι οι όποιοι, » καπελώνονται» στην περιοχή αυτή, και εξανεμίζονται τα όνειρα τους για ναυτική υπεροχή και δύναμη , από Ρώσους και Αμερικανούς. Επίσης αποδεικνύεται περίτρανα ότι η Ελλάδα κατέχει ένα από τα πιο σπουδαία γεωπολιτικά «οικόπεδα» του πλανήτη. Αυτό αποδεικνύεται μέρα με την ημέρα και «δείχνε騻 ακόμη καλύτερα το «βρώμικο» παιχνίδι των δανειστών μας πέντε μήνες τώρα. Η Πατρίδα μας θα βρει από «αλλού» τις δυνατότητες συνάψει δανειακές συμβάσεις με καλύτερους όρους για να σώσει την οικονομία της.

Η ουσία όμως είναι ότι οι δύο χώρες προχώρησαν ακόμη παραπέρα. Συμφώνησαν στα περισσότερα από τα άρθρα ενός εγγράφου σχετικά με την απλούστευση των διαδικασιών για την προσέγγιση πολεμικών πλοίων στα λιμάνια των δύο χωρών, με την συμφωνία να υπογράφεται πριν από το τέλος του τρέχοντος έτους, δήλωσε ο Αναπληρωτής Αρχηγός του Ναυτικού της Ρωσικής Ομοσπονδίας Υποναύαρχος Alexander Fedotenkov.
πηγη

ΣΥΝΤΑΡΑΚΤΙΚΟ!!!ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΔΗΜΟΣΙΑ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΘΗΡΙΟΥ!!!!

Στην συναγωγή του Buenos Aires
Γράφει ο Νίκος Μιχαηλιδης
 
Στην φωτογραφία διακρίνεται ο νέος Πάπας Φραγκίσκος (Χόρχε Μάριο Μπεργκόλιο) στην συναγωγή του Buenos Aires να ανάβει την επτάφωτη λυχνία (menorah) και να φορά το εβραϊκό σκουφάκι. Η φωτογραφία είναι από την εβραϊκή εορτή Χανουκά. Κατά την ιουδαϊκή εορτή Χανουκά (αντίστοιχη των Χριστιανικών "Φώτων") η οποία γιορτάζεται κάθε χρόνο στις 25 του Εβραϊκού μήνα Κισλέβ και διαρκεί οκτώ ημέρες, εορτάζεται (σύμφωνα με τα βιβλία των Μακκαβαίων) η νίκη των εβραίων επί των στρατευμάτων του επίγονου του Μεγάλου Αλεξάνδρου, Αντίοχου του Επιφανούς (και η σφαγή των Ελλήνων που κατοικούσαν στην Παλαιστίνη). Ο ΠΑΠΑΣ ΕΥΛΟΓΕΙ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΑΤΕΣΦΑΞΑΝ... και συνεχίζουν και σήμερα....

Παράλληλα βλέπουμε τον Πατριάρχη της Ορθοδοξίας να σφιχταγκαλιάζεται με τον πάπα, να παίρνει το βραβείο των Μακκαβαίων (Εβραίοι που κατέσφαξαν τότε τους Έλληνες), παραβιάζοντας τους Ιερούς Κανόνες, ακυρώνοντας έτσι όλους τους αγώνες για ελευθερία που έκαναν οι Άγιοί μας και οι πρόγονοί μας. Να σημειώσουμε εδώ ότι και η Εκκλησία της Ελλάδος ακολουθεί τα χνάρια που χάραξε ο Βαρθολομαίος, και όλοι μαζί μας οδηγούν ως πρόβατα στην σφαγή. Η πνευματική σφαγή έχει ήδη τελεστεί και αναμένεται και η σωματική.
Να σημειώσουμε ότι ο Πατριάρχης είναι πρώτος μεταξύ ίσων, δηλαδή όλοι τους αποστατούν όχι μόνο η κεφαλή, όλοι τους είναι προδότες των Ελλήνων. Επίσης, για όσους δεν το γνωρίζουν ο Βαρθολομαίος είναι Τούρκος, και στην ενθρόνισή του είπε: "Δυστυχώς το 1821 ξεσηκώθηκαν κάτι ξεβράκωτοι και διέκοψαν την υπέροχη συμβίωση Ελλήνων και Τούρκων" !

Εδώ ο πατριάρχης παίρνει το βραβείο των
Μακκαβαίων

Όταν σκύβεις και φιλάς το χέρι ιερέα, το πνεύμα του φιλάς,
όχι το πρόσωπο. Κι εδώ "ορθόδοξος" ρασοφόρος προσκυνά
το παπικό πνεύμα;;;; !!!!!
Ό,τι γράφουμε δεν είναι υστερίες μερικών Ελλήνων, αλλά μια σκληρή πραγματικότητα, ένα μάτριξ, μέσα στο οποίο οι Έλληνες εγκλωβίστηκαν και δεν τολμούν να πιστέψουν αυτά που συμβαίνουν ότι είναι αλήθεια…. Κι όμως είναι η Αλήθεια. Προδόθηκαν οι Έλληνες από τους ίδιους τους ποιμένες τους, από αυτούς που κάποτε κράτησαν το έθνος όρθιο. Όταν ο Κοσμάς Αιτωλός έλεγε «τον Πάπα να καταράσθε, αυτός θα είναι η αιτία του κακού», δεν το έλεγε τυχαία. Ήξερε. Όταν ο Όσιος Ιουστίνος Πόποβιτς έλεγε "Εις την ιστορίαν του ανθρωπίνου γένους υπάρχουν τρεις κυρίως πτώσεις: Του Αδάμ, του Ιούδα και του Πάπα" ήταν αφελής; Όταν ο Άγιος Μάρκος ο Ευγενικός έλεγε "Εμείς δι’ουδέν άλλο απεσχίσθημεν των Λατίνων, αλλά διότι είναι όχι μόνον Σχισματικοί, αλλά και Αιρετικοί. Δια τούτο σας παρακαλώ• αποφεύγετε τους Παπικούς όπως φεύγει κάποιος από φιδιού και από προσώπου πυρός, αλλά και τους "Ορθοδόξους" που σχετίζονται με παπικούς. Όσο πιο μακρυά φεύγει κανείς απ’ αυτούς τους "Ορθοδόξους", τόσο πιο κοντά έρχεται εις τους Αγίους Πατέρες. Ενώ όσο πιο κοντά τους έρχεται, τόσο πιο πολύ απομακρύνεται από τους Αγίους μας. Δεν χωρεί καμμία συγκατάβασις σε ό,τι έχει σχέση με την Ορθόδοξη Πίστη μας", και τόσοι άλλοι άγιοι και άξιοι ποιμένες ανά τους αιώνες, ήταν πλανεμένος; Όταν ο Κοσμάς Αιτωλός έλεγε για τους εβραίους και το κακό που κάνουν στους Έλληνες, δεν το έλεγε τυχαία, ήξερε. Και φυσικά οι ίδιοι οι Εβραίοι ομολογούν ότι πλήρωσαν για να τον σκοτώσουν, το οποίο και έγινε.


 
Εδώ η ομολογία ραβίνου για τον θάνατο του Κοσμά του Αιτωλού, κατά την επιταγή του ιερού τους βιβλίου Ταλμούδ
"οι καλύτεροι των Ελλήνων πρέπει να φονεύονται", ABHODAH ZARACH (26Β).

Βρείτε στο διαδίκτυο το βίντεο όπου ο εν λόγω ραβίνος
παραδέχεται ότι οι Εβραίοι εκείνης της εποχής
σκότωσαν τον Κοσμά τον Αιτωλό.

Όταν λοιπόν μας κυβερνούν οι Εβραίοι, τους ορκίζει η Εκκλησία ως Βασιλεύουσα που είναι, όταν οι ιεράρχες μας έχουν σκύψει κεφάλι, οι Έλληνες τι περιμένουν; Σωτηρία από τους προσκυνημένους;;; Είναι δυνατόν;;; !!!!

ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΔΩΣΕΙ, ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΑΠΙΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ ΑΝΑΣΤΑΣΗ !!!!
ΞΥΠΝΑΤΕ ΈΛΛΗΝΕΣ !!!!!
ΕΝΩΘΕΊΤΕ ΜΕ ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ ΑΠΑΙΤΗΣΤΕ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ !!!!!

ΜΕΣΑ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΞΙΟΙ ΙΕΡΕΙΣ, ΠΟΥ ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΙΛΟΥΝ, ΓΙΑΤΙ ΤΟΥΣ ΑΠΕΙΛΕΙΤΑΙ Η ΖΩΗ ΤΟΥΣ ! ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΜΑΣ ΑΠΕΜΕΙΝΕ, ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟΝ ΟΛΕΘΡΟ.
Ο ΑΔΕΡΦΩΜΕΝΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ.
 
 
http://www.volcanotimes.com/2015/02/blog-post_82.html

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΓΙΑΤΙ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΗΚΑΝ ΤΑ ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ (ΚΑΨΙΜΟ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ) - ΠΩΣ ΜΑΣ "ΦΥΤΕΨΑΝ" ΤΙΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ!




Αποσπασμα μυησεως Ραβινων στον βαθμο Αρχι-ραβινου. Τόπος μυήσεως: Στοά "Μεγαλης Δρυός", Ν.Υόρκη, Ιανουάριος 1985.    
«.......Ο όρκος σιωπής που δώσατε αδελφοί επί ποινής θανάτου σε περίπτωση παραβιάσεως, δεν έχει ταπεινά προσωπικά κίνητρα, ή κίνητρα γήινης οργανώσεως, αλλά προστατεύει το μεγάλο σχέδιο του υπέρτατου κυρίου μας Μετατρόν Γιεχωβά εδώ και 13.000 έτη μετά την άφιξη της Σελήνης και της Λίλιθ στη διαστημική μας περιοχή.

Στη μύηση του ραβίνου, σας έγινε γνωστή η Τεχνική των ανιόντων και κατιόντων φωνητικών κραδασμών τής Καμπαλά για πρόκληση φυσικών ολογραφικών φαινομένων υλοποιήσεως και εξαϋλώσεως, που στους τέκτονες στοών ΟΤΟ και ΕΤΜ, παρουσιάζουμε σαν θαυματουργές ενέργειες πνευμάτων ή τηλεπάθεια. Δεν σας έγινε όμως γνωστό ότι οι φωνητικοί κραδασμοί της ΚΑΜΠΑΛΑ ΜΕΤΑΤΡΕΠΟΝΤΑΙ ΑΥΤΟΜΑΤΑ ΣΕ ΗΛΕΚΤΡΟΜΑΓΝΗΤΙΚΕΣ ΣΥΧΝΟΤΗΤΕΣ ΚΡΑΔΑΣΜΩΝ, που ανιχνεύονται από δέκτες της Σεληνιακής Τεχνολογίας και της Τεχνολογίας των υπογείων Ατλάντων αδελφών μας.


Δεν σας έγινε γνωστό ότι τα λεγόμενα Θαύματα που καταπλήσσουν τα αισθητήρια όργανα των εθνικών τεκτόνων Γκόιμ (= κατωτέρων ανθρώπων), προκαλούνται από Τεχνολογία πομπών Σεληνιακής και υπόγειας Ατλάντιας Τεχνολογίας που εστιάζουν ηλεκτρομαγνητικές ολογραφικές συχνότητες υλοποιήσεως και εξαϋλώσεως στον τόπο, από τον οποίον έλαβαν το Καμπαλιστικό Κωδικό αίτημα κραδασμών, προς οποιοδήποτε σημείο επιφανείας του πλανήτη.

Και κυρίως δεν σας έγινε γνωστό ότι οι αδελφοί μας τής Σελήνης και των υπογείων στοών του πλανήτη μας, χρησιμοποιούν τους ίδιους πομπούς συχνοτήτων, για την πρόκληση αγγελικών θαυμάτων των επισήμων Θρησκειών καθώς και των δαιμονικών θαυμάτων μαύρης ή λευκής μαγείας, σύμφωνα με την ορολογία που επιβάλαμε στους Γκόιμ. Ενώ οι εθνικοί Γκόιμ, που μετρούν εισόδους και εξόδους πνευμάτων στις Καμπαλιστικές συνεδριάσεις τών στοών, είναι αδύνατον να διανοηθούν ότι παρακολουθούν τις ολογραφικές εστιάσεις συχνοτήτων που προκαλούνται από την τεχνολογία των αδελφών μας, μία Τεχνολογία που είναι ικανή να παράγει οποιοδήποτε φυσικό φαινόμενο, ακόμη και Τεχνική αντιβαρύτητα, ακόμη και επέμβαση στην κυτταρική λειτουργία προς ίαση ή προς ασθένεια (π.χ. θεραπεία καρκινοπαθών ως εκ θαυματος).

Οι εθνικοί του τεκτονισμού πρέπει να συνεχίσουν να πιστεύουν στην πνευματική προέλευση αυτών των θαυμάτων, διότι αποκάλυψη της προελεύσεως τών φαινομένων από Τεχνολογία, θα μηδένιζε την ψυχολογική τρομοκρατία που ασκούμε επάνω τους μέσω της ΚΑΜΠΑΛΑ. Πολύ δε περισσότερο δεν πρέπει να γνωρίζουν την κοινή προέλευση των συχνοτήτων που προκαλούν φαινόμενα στην Αδελφότητα της Οδού Αριστεράς Χειρός και στην Αδελφότητα της Οδού δεξιάς Χειρός, από τους ίδιους πομπούς Τεχνολογίας που χειρίζονται υπογείως και υπεργείως οι ίδιοι οι αδελφοί μας, υπό τις διαταγές του υπέρτατου Κυρίου μας Μετατρόν Ασμοντάι-Ιεχωβα.

Κατανοείτε τώρα την σκοπιμότητα σιωπής και τον βαθμό απόρρητου αυτής της γνώσεως. Με κανένα τρόπο δεν νοείται διαρροή αυτής της γνώσεως, που αποκαλύπτει το ενιαίο και την ενοποίηση των παρατάξεων (Θεός - Αγγελος) ή (Διάβολος - Δαίμονες). Ακόμα και μεταξύ απλών Ραβίνων δεν πρέπει να γίνει αυτό γνωστό, διότι υπάρχει κίνδυνος απομυθοποιήσεως της πολικότητας (Θεός - Διάβολος) ή (Καλό - Κακό), με αποτέλεσμα καταστροφικό για το τελικό μας σχέδιο θρησκευτικο-πολιτικής πολικότητας (Καλού-Κακού) ή (Σοσιαλισμού-Φασισμού) ή (Χριστιανικού Σοσιαλισμού-Βουδιστικού Φασισμού).

Είναι αδιανόητο να διακινδυνεύσει ένα λαμπρό σχέδιο 13.500 ετών τώρα που πλησιάζει να ολοκληρωθεί. Σε γενικές γραμμές γνωρίζετε τα γεγονότα από τη ραβινική σας μύηση.

………………………………………………………………………………………………………………

Tα σκάφη Σελήνη και Λίλιθ (Βλέπε ανάρτηση: ΠΡΟΣΟΧΗ! ΔΙΑΒΑΖΩΝΤΑΣ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΔΕΝ ΘΑ ΞΑΝΑΔΕΙΤΕ ΤΗ ΣΕΛΗΝΗ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΜΑΤΙ!) αναγκασθέντα να εγκαταλείψουν τον αστερίσμο του Αρκτούρου λόγω συρρικνώσεως και θανάτου του 'Ηλιου "Ε" Βοώτου, ανεζήτησαν καταφύγιο σε νέο πλανητικό σύστημα για επιβίωση των διασωθέντων πληθυσμών των πλανητών του "Ε" Βοώτου.

Υπήρξε ευτυχής συγκυρία το ότι φθάνοντας στο παρόν πλανητικό σύστημα περί το 11.500 π.Χ., δεν συνάντησαν ενοποιημένες δυνάμεις σκαφών τής Γαλαξιακής Κυβερνήσεως, αλλά κατάσταση διαμάχης μεταξύ του ΣΑΒΒΑΩΘ ηγέτου του Πλανήτου Κρόνου, ο οποίος είχε ανατρέψει την Γαλαξιακή εκπροσώπηση των Ουρανιδών του Πλανήτου Ουρανού (βλεπε ΘΕΟΓΟΝΙΑ ΗΣΙΟΔΟΥ) και του ηγέτου του Πλανήτου Διός, ο οποίος αντεπαναστάτησε εναντίον του Κρόνου προς επανα­σύνδεση του Πλανητικού Συστήματος με την Κεντρική Γαλαξιακή Εξουσία. Τα σκάφη και τα πληρώματα του ΔΙΟΣ υπερίσχυσαν στη διένεξη. Στο σημείο αυτό αφίχθησαν στη διαστημική μας περιοχή τα δύο σκάφη Σελήνη και Λίλιθ, υπό την ηγεσία του κυβέρνητου ΑΣΜΟΝΤΑΪ ΜΕΤΑΤΡΟΝ ΙΑΧΩΒΑ, του υπέρτατου κυρίου μας.

Ο ΜΕΤΑΤΡΟΝ ζήτησε από τον ΔΙΑ άδεια αποβιβάσεως πληθυσμών από Σελήνη και Λίλιθ, προς επιβίωση στον πλανήτη Γη.
Η άδεια εδόθη μόνον δια την ήπειρο Ατλαντίδα, που ανήκε στην αρμοδιότητα διοικήσεως του υφισταμένου του Διός, Ποσειδώνος και κατοικείτο από δέκα Ανδρομέδιες φυλές Ελλήνων, αρχικού αποικισμού από τον Γαλαξία τής Ανδρομέδας.

Τα μεταγωγικά σκάφη Σελήνης και Λίλιθ, αποβίβασαν τους προγόνους μας, οι οποίοι όμως σύντομα εγκατέλειψαν την λατρεία και την ηγεσία του ΜΕΤΑΤΡΟΝ και εστράφησαν στη λατρεία του Ποσειδώνος και του Διός, αφομοιωθέντες από τα Ελληνικά Ανδρομέδια φύλα των δέκα Ποσειδωνίων φυλών. Αυτό εξόργισε τον Γιαχβέ ΜΕΤΑΤΡΟΝ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΒΥΘΙΣΕ την Ατλαντίδα στον Ατλαντικό ωκεανό, δημιουργώντας επάνω της ηλεκτρομαγνητικό χαμηλό πυκνώσεως πρόσθετης βαρύτητας (βλεπε ΠΛΑΤΩΝΑ). Διασώθηκαν μόνον οι άποικοι των εκτό-Ατλαντίδος περιοχών, δηλαδή η ομοφυλία τών Μογγόλων, των Ισραηλινών και των Αράβων. Αυτό το γεγονός υπήρξε αφορμή και αιτία ολοκληρωτικού πολέμου μεταξύ Διός και Γιαχβέ ΜΕΤΑΤΡΟΝ.

Στο διαστημικό πόλεμο που ακολούθησε, ο ΜΕΤΑΤΡΟΝ ΓΙΑΧΒΕ προσεταιρίστηκε τις ηττημένες από τον Δία δυνάμεις τού Κρόνου και όπως ήταν φυσικό και τα γήινα Κρόνια ιερατεία. Ο ΖΕΥΣ προσεταιρίστηκε τις δυνάμεις Ουράνιων και τα αντίστοιχα γήινα ιερατεία Ουράνιων. Η κατάσταση που προέκυψε ήταν χαώδης. To στρατόπεδο του ΜΕΤΑΤΡΟΝ περιείχε υπέργειες δυνάμεις του Κρόνου, της Σελήνης και της Λίλιθ. Επίσης γήινες δυνάμεις εκ Κρονίων, Σεληνιακών, Λιλιθίων και υποχθόνιες δυνάμεις Κρονίων ηττηθέντων από τον Δία. To στρατόπεδο του Διός περιείχε υπέργειες δυνάμεις πλανητών Ουρανού, Διός, γήινες δυνάμεις Ουρανού, Διός και υπόγειες δυνάμεις Ουρανιδών ηττηθέντων από τον Κρόνο.

Λόγω γεωλογικών μεταβολών που ακολούθησαν την βύθιση της Ατλαντίδος, κατεστράφησαν στην Ευρώπη οι αντίπαλοι στρατοί Ατλάντων - ομοφύλων αφ ενός και Ελλήνων αφ' ετέρου, όπως αναφέρεται από τον Τίμαιο και από τον Κριτία του Πλάτωνος.Τα συγγράμματα αυτά πρέπει να εξαφανιστούν από τις βιβλιοθήκες τών Ελλήνων, διότι καθιστά δυνατή στους αντιπάλους μας Ανδρομεδιους-Ελληνες τη διερεύνηση τής ιστορικής οδού. Ομοίως και το σύγγραμμα Θεογονία, του Ησιόδου, όπου τίθεται επικινδύνως εις φως η διαμάχη Ουρανιδών μεταξύ Κρόνου και Διός. Μέχρις εδώ τα πάντα σας είναι γνωστά από τη ραβινική σας μύηση. Η πρόγνωση που θα σας δοθεί στην αρχι-ραβινική σας μύηση αφορά στην επικράτηση του συνασπισμού σκαφών ΜΕΤΑΤΡΟΝ-ΚΡΟΝΟΥ λόγω παραδόξου αιφνιδίας αποχωρήσεως των σκαφών του συνασπισμού Διός-Ουρανού, ενώ υπερίσχυσαν στη διαστημική μάχη, εν μέρει στην εσωτερική κοιλότητα του πλανήτη μας και εν μέρει στους τρεις πλανήτες Ποσειδώνα, Πλούτωνα, Ουρανό, έξωθεν τροχιάς πλανήτου Κρόνου. Από τον Δία γνωστοποιήθηκε στον Μετατρόν ότι απεχώρησε νικών δια να αποφευχθεί καταστροφή τής γήινης πανίδας και χλωρίδας, εν αναμονή υπέρτερων γαλαξιακών δυνάμεων, που θα συντόμευαν τη διάρκεια του διαστημικού πολέμου. Tα σκάφη αυτά του Διός ορμώμενα από βάσεις εντός της γήινης κοιλότητας και εκ των τριών εξωτερικών πλανητών συνεχίζουν μέχρι σήμερον τις ανιχνεύσεις τους στην επιφάνεια του πλανήτου μας, συνοδευόμενα από σκάφη 13 πλανητών μάχης τής Γαλαξιακής Κυβερνήσεως που εισήλθαν στο πλανητικό μας σύστημα το 1914, ως εκπρόσωποι δεκατριών γαλαξιών τοπικού σμήνους Γαλαξιών, κληθέντων από σκάφη του Μεγάλου Ανδρομέδιου εχθρού μας ΔΙΟΣ. Πολιορκούμεθα πανταχόθεν, αδελφοί, αλλά δεν πτοούμεθα, με τη δύναμη του υπέρτατου κυρίου μας Γιαχβέ Ασμοντάι Μέτατρον.

Ομοίως η γνώση που θα σας δοθεί στην αρχιραβινική σας μύηση αφορά στην στρατηγική ανάγκη που προέκυψε ώστε οι υπόγειοι Κένταυροι Κρόνιοι και οι υπόγειοι Ατλαντες να υποδύονται στις εκπομπές συχνοτήτων προς την επιφάνεια του πλανήτου Γη, τους υπογείους Ουρανιδείς και Ανδρομεδείς τής εσωτερικής κοιλότητας του πλανήτου, ώστε να επιρριφθεί στους τελευταίους η μομφή διαβολικών δυνάμεων, αβύσσου ή ταρτάρων, μέσω εκπομπών διαφθοράς και εκφυλισμού τών γήινων κατοίκων τής επιφανείας. Παρακολουθούν τα σκάφη του Διός, όλες τις ολογραφικές εστιάσεις συχνοτήτων μας, που προκαλούνται από την τεχνολογία των αδελφών μας, η οποία είναι ικανή να παράγει οποιοδήποτε φυσικό φαινόμενο, ακόμη και Τεχνική αντιβαρύτητα, ακόμη και επέμβαση στην κυτταρική λειτουργία προς ίαση ή προς ασθένεια.

Η Μύησή σας, ομοίως αφορά στη στρατηγική ανάγκη που προέκυψε ώστε οι υπέργειοι Κρόνιοι, Σεληνιακοί και Λιλιθιανοί, να υποδυθούν τους υπέργειους των εχθρικών πλανητών Ποσειδώνος, Ουρανού, Πλούτωνα ώστε να τους επιρρίψουν την μομφή των διαβολικών δυνάμεων του διαστήματος, όπως περιγράφεται στην αποκάλυψη της Βίβλου μας, [ο Δράκων που σύρει με την ουρά του το ενα τρίτο των αστέρων], δηλαδή τους τρεις εξωτερικούς από τους εννέα πλανήτες. Οι στρατηγικές αυτές ανάγκες ικανοποιήθηκαν πλήρως μέσω του αριστοτεχνικού διπλού παιχνιδιού Θαυμάτων (Θεού-Αγγέλων) και (Διαβόλου-Δαιμόνων), από την Τεχνολογία των υπέργειων, επίγειων και υπόγειων αδελφών μας Αγγέλου - Γιαχβέ, Αλλελού - Ια.

Στη σημερινή τελετή ορκωμοσίας δεν θα προσθέσουμε πολλά ακόμη. Στην αυριανή έναρξη μυήσεως θα έχετε την ευκαιρία να εισέλθετε στην απομυθοποίηση της Αποκαλύψεως του Ιωάννου της Αγίας Γραφής μας, με πλήρη ανάλυση της Σεληνιακής και της υπόγειας Ατλάντιας –CBR - Τεχνολογίας μας, που Θα χρησιμοποιηθεί για το σχέδιο Αρμαγεδών, προς τρομοκρατία και εξόντωση των Ανδρομεδίων (=Ελληνικών) φυλών. Θα σας δοθούν τα αντίμετρα προστασίας από την Τεχνολογία αυτή, ώστε να προστατεύσετε τους κατά τόπους αδελφούς μας, εκεί όπου θα διορισθείτε.

Με κανένα τρόπο αυτά τα αντίμετρα δεν πρέπει να κοινοποιηθούν ούτε σε εθνικούς Ανδρομεδίους, ούτε και σε απλούς ραβίνους αδελφούς. Tα αντίμετρα απαιτούν γνώσεις φυσικής που εν μέρει έχετε ΚΑΜΠΑΛΙΣΤΙΚΩΣ και εν μέρει θα λάβετε στο τέλος της μυήσεώς σας.
Θα έχετε την μεγαλειώδη ευκαιρία να διαπιστώσετε με πόση ευφυία το ενιαίο σχέδιό μας (Θεός -Διάβολος), με τις πολιτικές του αντιστοιχίες, προεκτάσεις (Σοσιαλισμός - Φασισμός), θα ανατρέψει την πολιτισμική ροπή του Εξελληνισμένου Ανδρομέδιου πλανήτου Γη.
To πρόγραμμα Αρμαγεδών πρέπει να επιταχυνθεί το μέγιστο δυνατόν. διότι ήδη από το 1947 δεχόμεθα,στο πλανητικό μας σύστημα, συστηματική ανίχνευση σκαφών τής Γαλαξιακής Κυβερνήσεως, εξ εκείνων τού Διός. "Εχουμε ενδείξεις ότι μεταξύ αυτών των σκαφών υπάρχουν και σκάφη Γαλαξία Ανδρομέδας κληθέντα από τα σκάφη Διός των τριών εξωτερικών Πλανητών. Πιστεύουμε ότι τα σκάφη αυτά προέρχονται από τους δεκατρείς πλανήτες μάχης των δεκατριών Γαλαξιών του τοπικού σμήνους Γαλαξιών ΚΝΟΖ 3 με κέντρο την Ανδρομέδα.

 Πολλά εξ αυτών ήλθαν σε επαφή με γήινα μέλη Ανδρομεδίων Φυλών και ιδιαιτέρως με Ανδρομέδιους ‘Ελληνες προς μετάδοση οδηγιών ή λήψη στρατηγικών πληροφοριών τού εξοπλισμού μας. 'Εχουμε φροντίσει ώστε οι γήινοι μάρτυρες τέτοιων συναντήσεων να εγκλεισθούν σε ψυχιατρεία και να υποστούν ηλεκτροσόκ προς απόσβεση μνήμης των εμπειριών των.
To σκάφη αυτά πολλάκις ζήτησαν από τα κέντρα τηλεπικοινωνίας των στρατηγικών μας εγκαταστάσεων την παράδοση του πλανήτου άνευ όρων. Μας εδόθη τελεσίγραφο επεμβάσεως λήγον το 2012 μ.Χ. Θα αμυνθούμε όμως με όλες τις δυνάμεις των έξι εσωτερικών πλανητών, της Σελήνης, της Λίλιθ, των ΗΠΑ, της ΕΣΣΔ και των υπολοίπων εθνών. Όποια κι αν είναι η έκβαση του επικείμενου πολέμου των Αστρων, οι γήινοι Γκόιμ είναι πεπεισμένοι ότι η Γαλαξιακή Κυβέρνηση είναι διαβολική δύναμις δαιμόνων και διαβολικών ΑΤΙΑ και Γαλαξιακής Αυτοκρατορίας Φασισμού. Οι αδελφοί μας Χρηματοδότες της κινηματογραφικής Τέχνης έχουν σύμφωνα με τις οδηγίες μας, παρουσιάσει στο παγκόσμιο κοινό την Γαλαξιακή Κυβέρνηση ως Αυτοκρατορία Φασισμού που επιτίθεται στη Γη ( Πόλεμος των Αστρων). Δικά μας σκάφη του Κρόνου και της Σελήνης με Ελληνικα Ανδρομεδια Συμβολα θα επιτεθούν στη Γη, ώστε αν ηττηθούμε να είναι αδύνατον για την Γαλαξιακή Ομοσπονδία να αποβιβάσει πληρώματα που να μπορούν να συμφιλιωθούν με τους γήινους, μετά από την μομφή φασιστικού διαβόλου διαφθοράς που Θα τους έχουμε επιρρiψει, μέσω των καταστροφών που Θα προκαλέσουν τα οπλικά μας συστήματα και οι πομποί μας συχνοτήτων ολογραφικών φαινομένων.

Η μομφή θα είναι απόλυτη εναντίον τής Γαλαξιακής Κυβερνήσεως μέσω της Ατλάντιας και Κρόνιας υπόγειας Κενταύριας Τεχνολογίας, που με εντολή του Γιαχβέ θα ανέλθει σε λίγο στην επιφάνεια του πλανήτου μας με το πλαστό όνομα του Διός και του Απόλλωνος ή Απολλύωνος ή Αβαλών όπως αναφέρεται στο πρόγραμμα της Αποκαλύψεως της Αγίας Γραφής μας, στο κεφάλαιο Ο', εδάφιον ΙΙ. Ήδη από το σημείο εκκινήσεως του γεωπολιτικού σχεδίου μας στη Μεσοποταμία 680 χρόνια πριν από τη γέννηση του αδελφού μας ΙΗΣΟΥ, έχουμε διαφθείρει τα ιερατεία του Διός και των δώδεκα υφισταμένων του με αδελφούς μας, οι οποίοι τα διέβρωσαν αναλαμβάνοντας τελικώς την ηγεσία τους, αρχίζοντας από την Ελληνική Κολχίδα, όπου η σημερινή Μογγολία και το Θιβέτ και συνεχίζοντας με τους Ελληνικούς πολιτισμούς Μεσοποταμίας, Βαβυλώνας, Περσίας, Δελφών, Αιγύπτου, Ετρούσκων, Ρώμης, Βορείου Ευρώπης, Αμερικανικής Ηπείρου προς μια γενοκτονία των Ανδρομεδίων Φυλών σε βαθμό που να είναι βέβαιη η εξαφάνισή τους από το πρόσωπο του πλανήτου.

Διαφθείραμε τα ιερατεία τους, τα οποία κρατούσαν τις παραδόσεις των προηγουμένων διαστημικών Κυρίων, σε τόσο μεγάλο βαθμό, που έγιναν συνώνυμα τής διαφθοράς, του εκφυλισμού, της πείνας, των ασθενειών, των πολέμων και της ανέντιμης διοικήσεως, της προδοσίας και της ειδωλολατρίας, ώστε να μη θυμίζουν πλέον σε τίποτα τα αρχέτυπά τους. Στο χρονικό σημείο της έκτης γεωπολιτικής δυνάμεως που ιδρύσαμε στη Ρώμη, αντικαταστήσαμε τους δώδεκα Ολύμπιους Θεούς, τους οποίους φθείραμε στα μάτια των γκόιμ, με τους δώδεκα μαθητές του αδελφού μας ΙΗΣΟΥ.

Έτσι τo Ελληνικό δωδεκάθεο Διός και ο Ελληνικός μονοθεϊσμός του Φάνη (Ορφική θρησκεία), κατεστράφησαν υπέρ του Ατλάντιου πλέον δωδεκαθέου του ΜΕΤΑΤΡΟΝ Γιαχβέ και υπέρ του ισραηλινού, μογγολικού Ουράνιου αραβικού δωδεκάεδρου 12φυλου, με τους δώδεκα συμβολικούς ναούς και τις δώδεκα πύλες τής άνω Ιερουσαλήμ της Σελήνης, όπως αυτές αναφέρονται στη Αποκάλυψη του αδελφού μας Ιωάννου στην Βίβλο, δια να επαληθευτεί το ρηθέν υπό του προφήτου Ζαχαρία, κεφ. Ο', εδάφιο 13: «Θα στρέψω τα έθνη εναντίον των τέκνων σου Ελλάς. Tα τέκνα της Σιών θα καταστρέψουν τους ενάντιους Έλληνες με λίθους σφενδόνης στο μέτωπο». Δηλαδή με πνευματικούς λίθους θρησκειών και πολιτικοοικονομικών θεωριών, που επινοήσαμε εναντίον του πνεύματος ή μετώπου της κεφαλής τών Ελλήνων, για απόλυτη αφασία, αποβλάκωση και διαίρεσή τους (παράδειγμα το δήθεν "ιστορικό γεγονός" τής μονομαχίας μεταξύ τού Έλληνος Γολιάθ και του εβραίου Δαυίδ).-----

http://ellhnkaichaos.blogspot.gr/search?updated-max=2012-09-06T00:28:00%2B03:00&max-results=25&start=27&by-date=false

Άραγε, θυμάστε, την Προμηθέα Ολυμπία Κυρήνη Πυθία; (Βίντεο)

alt

Ουσιαστικά είναι κατά το ήμισυ νεκρή από σφαίρες στην κοιλιά και στο λαιμό και οι ελπίδες της να ζήσει δυστυχώς είναι λίγες.
Η Προμηθέα ειδοποίησε την αστυνομία. 
Ο Κύρος απείλησε και τους αστυνομικούς με αποτέλεσμα να τον πυροβολήσουν και να τον σκοτώσουν επί τόπου.

Η Προμηθέα είχε γίνει γνωστή στο κοινό όταν πριν από μερικά χρόνια, σαν σήμερα, στην Γιορτή των Τριών Ιεραρχών, πρόβαλε το ελληνικό πνεύμα και κατηγόρησε την ορθοδοξία για την με κάθε τρόπο καταστροφή του ελληνικού πολιτισμού.

Μπορεί να μη συμφωνείτε με όλες τις ιδέες της, αλλά ότι έχει ελληνικό πνεύμα πολύ περισσότερο από τους πιο πολλούς από μας είναι σίγουρο.

Παράλληλα είναι το παιδί θαύμα της Αμερικής: αποφοίτησε από το πανεπιστήμιο όταν οι συμμαθητές της μόλις τελείωναν το δημοτικό.
Δεν ήταν εύκολη η ζωή της.

Η μητέρα της Γεωργία, που τώρα βρίσκεται σε κώμα, χρειάστηκε να καθαρίσει χιλιάδες σκάλες, τουαλέτες και άλλους χώρους για να σπουδάσει η κόρη της.
Κατά καιρούς είχαν σαν σπίτι ένα μικρό φορτηγό.
Η «πτώση» ήρθε όταν η Προμηθέα αποφάσισε να πει το λόγο της στη γιορτή των Τριών Ιεραρχών.

Από τότε έγιναν 3 απόπειρες κατά της ζωής της οικογένειάς της - η τελευταία δυστυχώς με «επιτυχία».

Για μια από τις προηγούμενες απόπειρες η Προμηθέα γράφει:

«Πολυαγαπημένοι μου Έλληνες,
Πολλοί, πολλοί από εσάς, φτωχοί Έλληνες,
σηκώσατε στους ώμους σας τα πάθη μας, όταν εγώ και η μητέρα μου είχαμε το τροχαίο ατύχημα.

Μας βοηθήσατε να ξεπεράσουμε την πιο σκοτεινή περίοδο στην ζωή μας.
Η μητέρα μου, δυναμώνει χάρη σε εσάς Έλληνες της Πατρίδας, εσάς όλους, δηλαδή, που συνδράματε με τόση αγάπη τότε, όταν την γύρευε ο θάνατος του Σκότους, και εσείς πανέμορφοι Έλληνες, την περιτυλίξατε στο φως της ψυχής σας.
Δεν θα ξεχάσουμε ποτέ ούτε έναν από εσάς.
 
Και επειδή και εγώ είμαι παιδί του λαού γνωρίζω την φτώχεια όσο καλά, όσο πολλοί από εσάς.
Με όλη μου την αγάπη, σε όλους σας στην Γη του Φωτός.

Προμηθέα




Δεν ξέρω αν η μητέρα της Προμηθέας 
μέσα στο κώμα της νοιώθει κάτι.
 Αν νοιώθει θα είναι περηφάνια για την κόρη της. 
Οι Έλληνες του Καναδά και των ΗΠΑ οργανώνουν 
εκστρατεία για να βοηθήσουν αυτό το λαμπρό
 αστέρι του πνεύματος της ομογένειας 
της Βόρειας Αμερικής να τελειώσει τις σπουδές του
 τώρα που έχει μείνει ουσιαστικά μόνο του. 
Ελπίζουμε ότι και η ελληνική κυβέρνηση,
 όχι από υποχρέωση, αλλά από τιμή, θα μπορέσει 
να διαθέσει κάποιο ποσό κόβοντας 
από μια άχρηστη εκδήλωσή της για ένα παιδί 
που τιμά παγκόσμια τον Ελληνισμό.
Χρήστος Μαγγούτας
Περισσότερα, για την Προμηθέα
 
 
Στο βίντεο, που ακολουθεί,
η ομιλία της,
στην γιορτή που την κάλεσαν τότε.
Ίσως θα πρέπει 
να την ακούσουμε και πάλι.
 



πηγη
kerberos-hellas

ΤΕΛΙΚΑ ΟΛΟΙ ΞΕΡΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΛΟΥΤΟ «Α-Ω» ! ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟ ΣΕ ΕΚΠΟΜΠΗ ! (βίντεο)

ΤΟ Α-Ω ΣΕ ΕΚΠΟΜΠΗ 
Δ. Λυμπερόπουλος: «Θέλω να πω κάτι… Πρόσφατα μιλούσα με τον υφυπουργό Άμυνας , τον κ. Τόσκα . Του ανέφερα ότι υπάρχουν πάρα πολλά αντισταθμιστικά οφέλη , που η χώρα μας δεν έχει εισπράξει… Άλφα – Ωμέγα (Α – Ω) λεγόμενα. Μου είπε ο άνθρωπος με πλήρη ετοιμότητα , ότι υπάρχει ένας ολόκληρος όροφος με φακέλους που δεν τους έχει δει ποτέ κανείς.  Κι αυτά είναι χρήματα τα οποία δεν πήραμε ποτέ… » !!!!!!!!!!!
………….
Κατερίνα-Διοτίμα Σπανού ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΟ 43:00 , ΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ΤΟ ΤΑΜΕΙΟ Α-Ω !!!!!





ΣΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΣΧΕΤΙΚΑ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΑΙ ΑΚΟΥΣΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΙ ΜΑΣ ΑΝΗΚΕΙ ΚΑΙ ΠΩΣ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΑΥΤΟΧΘΟΝΕΣ ΙΘΑΓΕΝΕΙΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΑΣΚΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΜΑΣ ΣΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΘΕΙΤΕ !!!


ΤΑ ΕΞΩΔΙΚΑ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΣΤΟΥΣ: ΤΣΙΠΡΑ, ΒΑΡΟΥΦΑΚΗ ΜΕ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ ΣΤΟΥΣ: ΟΜΠΑΜΑ, ΠΟΥΤΙΝ, CIA, ΔΝΤ, ΤΡΟΪΚΑ, ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ, ΠΡΟΕΔΡΟ ΒΟΥΛΗΣ 27/3/2899(2015) !

ΑΝΑΛΥΣΗ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΥ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΙΔΡΥΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΙΣ «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ» . NEW RADIO 15/6/2899
 


ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΑΥΤΟΧΘΟΝΕΣ ΙΘΑΓΕΝΕΙΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΕΘΝΟΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΜΑΣ ΘΑ ΔΙΟΙΚΗΣΟΥΜΕ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΜΑΣ. ΟΛΟΙ ΣΤΙΣ Ε.ΣΥ. ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΦΟΡΕΑ ΜΑΣ !

ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ: Ο ΡΟΛΟΣ ΤΩΝ Ε.ΣΥ. ΣΤΗΝ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΚΑΙ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΕΡΓΩΝ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ. (4/1/2899)(Απομαγνητοφώνηση Μνημοσύνη)

ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ: ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΣΚΗΣΗ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ ΓΙΑΤΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ

ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ – ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ – Χ.ΜΠΑΛΑΝΤΙΝΑΣ (ΔΩΔΩΝΗ 30/11/2898 απομαγνητοφώνηση ΜΝΗΜΟΣΥΝΗ)

ΓΙΑΝΝΗΣ ΔΑΡΑΣ: «ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΜΑΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ ΕΠΙ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΜΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ ΩΣ ΑΥΤΟΧΘΟΝΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΙΘΑΓΕΝΕΙΣ…»

United NATION Organization!!! ΕΝΑ ΕΘΝΟΣ ΣΤΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑΤΩΝ & ΔΑΚΤΥΛΙΔΙ Α-Ω ΤΗΣ ΕΠΟΧΗΣ ΤΟΥ ΑΔΑΜ & ΤΟΝΟΙ ΑΡΧΑΙΟΥ ΠΡΑΣΙΝΟΥ ΑΙΩΝΙΟΥ ΧΡΥΣΟΥ!!!

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ: ΣΑΣ ΛΕΩ ΛΟΙΠΟΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΚΥΝΗΓΑΩ ΦΑΝΤΑΣΜΑΤΑ! ΞΕΡΩ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΙ ΠΟΛΕΜΑΩ ΚΑΙ ΤΙ ΚΑΝΩ.

…..

http://alfeiospotamos.gr/?p=16083

Ο ΡΟΥΜΕΛΙΩΤΗΣ, ΤΟ ΔΝΤ, ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ, Ο ΤΡΟΜΟΣ ΤΗΣ ΛΑΓΚΑΡΝΤ, ΤΟ ΞΥΛΟ ΣΤΟΝ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΤΗΣ ΕΛΣΤΑΤ, Η «ΑΔΙΑΘΕΣΙΑ» ΤΟΥ ΚΟΝΤΟΠΥΡΑΚΗ… ΚΑΙ ΤΟ ΛΟΥΡΙ ΣΦΙΓΓΕΙ ΓΥΡΩ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΡΩΓΟΝΤΑΙ ΣΑΝ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ ! ΚΑΙΡΟΣ ΗΤΑΝ !

dnt-960x460
Ρουμελιώτης: Έλληνες δημοσιογράφοι εκπαιδεύονταν σε σεμινάρια του ΔΝΤ
Για Έλληνες δημοσιογράφους που εκπαιδεύονταν από το ΔΝΤ ώστε να εκφράζουν θέσεις υπέρ του Ταμείου έκανε λόγο χθες στην επιτροπή για το Χρέος στη Βουλή ο πρώην εκπρόσωπος της Ελλάδας στο Ταμείο Παναγιώτης Ρουμελιώτης.
Σύμφωνα με τον κ. Ρουμελιώτη οι δημοσιογράφοι αυτοί παρακολουθούσαν σεμινάρια στην Ουάσιγκτον για να προβάλλουν τις απόψεις του ΔΝΤ αλλά και της Κομισιόν!
Ο κ. Ρουμελιώτης ανέφερε ότι δημοσιογράφοι τους οποίους συναντούσε στην Ουάσιγκτον του είχαν αποκαλύψει ότι είχαν κληθεί για να παρακολουθήσουν αυτά τα σεμινάρια. Και πρόσθεσε ότι θα μπορούσε η Επιτροπή να ζητήσει επισήμως να της δοθούν τα ονόματα από τον υπεύθυνο επικοινωνίας του Ταμείου κ. Τζέρυ Ρέϊς.
Η πρόεδρος της Βουλής κ. Ζωή Κωνσταντοπούλου ανέθεσε σε μέλος της επιτροπής να συντάξει το σχετικό αίτημα.
«Στην Ελλάδα κάποιοι είχαν αναλάβει, εργολαβικά, στα δελτία Ειδήσεων, να αποκρύψουν ότι το χρέος δεν ήταν βιώσιμο», ανέφερε η πρόεδρος της Βουλής, ενώ έκανε μάλιστα και ονομαστική αναφορά στο δημοσιογράφο, Γιάννη Πρετεντέρη, ο οποίος, όπως είπε η πρόεδρος, «το ομολογεί στο βιβλίο του».
Nα σημειωθεί τέλος, ότι ο κ. Ρουμελιώτης έκανε λόγο και για ομάδα καθηγητών οικονομολόγων που προσπαθούσαν να πείσουν ότι το χρέος ήταν βιώσιμο εντάσσοντας και αυτούς στην ίδια κατηγορία. http://www.aixmi.gr/index.php/roumeliwtis-ellines-dimosiografoi/
………………………………………………………..
Ρουμελιώτης:»Το ΔΝΤ οργανώνει σεμινάρια σε δημοσιογράφους για να εξωραΐζουν την πολιτική του στις χώρες, που επεμβαίνει» Κι εσύ, ω Μπάμπη, πέρδεσαι στο ασανσέρ. Ντροπή.
http://sibilla-gr-sibilla.blogspot.gr/2015/06/blog-post_756.html
……………………………………………………….
ΒΑΡΥ ΚΑΙ ΑΣΗΚΩΤΟ! ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΒΟΜΒΑ! ΤΟΠΙ ΣΤΟ ΞΥΛΟ ΕΚΑΝΑΝ ΤΟΝ ΑΝΔΡΕΑ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΤΗΣ ΕΛΣΤΑΤ. ΤΟ ΠΟΥΛΑΚΙ ΠΗΓΕ ΝΑ ΚΕΛΑΗΔΗΣΕΙ ΑΛΛΑ ΤΟΥ ΕΚΟΨΑΝ ΤΑ ΦΤΕΡΑ…
 georgiou-elstat-630x380
ΌΛΟ ΤΟ ΒΡΩΜΙΚΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ!
Από νωρίς το πρωί στενό συγγενικό πρόσωπο του ισχυρού άνδρα της Ελληνικής Στατιστικής Υπηρεσίας, Ανδρέα Γεωργίου, επικοινώνησε με συντάκτη του makeleio.gr! O άνδρας με τρεμάμενη φωνή μας αποκάλυψε ότι ο Γεωργίου πριν από λίγες ώρες  «δέχτηκε επίθεση από μπράβους με σκοπό να τον αποτρέψουν να πάει να καταθέσει στη Βουλή στην Εξεταστική επιτροπή για τα μνημόνια, ως μάρτυρας».
ΤΟΝ ΕΚΑΝΑΝ ΒΑΡΥ ΚΑΙ ΑΣΗΚΩΤΟ
Η ίδια πηγή ανέφερε ότι ο διοικητής της ΕΛΣΤΑΤ «ξυλοκοπήθηκε πολύ άγρια από 3 άτομα.  Τον έβγαλαν από το αυτοκίνητο του, τον χτύπησαν με ρόπαλο στην κοιλιακή χώρα και αμέσως μετά αφού έπεσε στο έδαφος αρχίσαν να τον κλοτσούν με μένος» Το makeleio.gr επικοινώνησε με το ίδιο τον Ανδρέα Γεωργίου ωστόσο κανείς, δεν απαντούσε στο κινητό του τηλέφωνο! Το συγγενικό του πρόσωπο μετά από πιεστικές μας ερωτήσεις αποκάλυψε ότι «αυτήν την ώρα , ο  διοικητής της ΕΛΣΤΑΤ νοσηλεύεται σε κεντρικό νοσοκομείο των Αθηνών».( κοντά στην Αμερικανική Πρεσβεία)
ΑΠΟΡΙΕΣ…!
Ποιος πήγε να εκφοβήσει τον Ανδρέα Γεωργίου με τέτοια άγριο τρόπο;
Γιατί ο ισχυρός άνδρας της ΕΛΣΤΑΤ δεν βγαίνει να μιλήσει;
Ποιον φοβάται:
Ποιοι έχουν όφελος να μην ανοίξει το στόμα του;
Είναι πολιτικοί που “άνοιξαν την κερκόπορτα” στο μνημόνιο;
Είναι επιχειρηματίες;
ΈΤΣΙ ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΤΑ ΣΤΟΜΑΤΑ
Δεν είναι πρώτη φορά που μάρτυρας κλειδί δέχεται  πιέσεις, εκβιασμό και βία. Η Αικατερίνη Τσάκαλου, πρώην ιδιαιτέρα γραμματέας του πρωταγωνιστή του σκανδάλου της Siemens Μιχάλη Χριστοφοράκου, είχε το θάρρος να αποκαλύψει  ότι έξω  από το σπίτι της στο δρόμο, άγνωστος της επιτέθηκε και υπέστη ξυλοδαρμό.
Ο Ανδρέας Γεωργίου το έχει αυτό το θάρρος; http://www.makeleio.gr/?p=370558
……………………………………………………..
Υπόθεση ΕΛΣΤΑΤ: Αδιαθεσία ο Κοντοπυράκης, σε νοσοκομείο ο Γεωργίου
Αδιαθεσία επικαλέστηκαν τόσο ο πρόεδρος της ΕΛΣΤΑΤ, Ανδρέας Γεωργίου, όσο και ο πρώην γενικός γραμματέας της ΕΛΣΤΑΤ, Μ. Κοντοπυράκης, που είχαν κληθεί σήμερα στην Εξεταστική Επιτροπή της Βουλής για το μνημόνιο.
Ο μεν πρόεδρος της ΕΛΣΤΑΤ, Ανδρέας Γεωργίου, ενημέρωσε από χθες την Επιτροπή ότι έχει εισαχθεί εσπευσμένα σε νοσοκομείο της Αθήνας λόγω οξείας πνευμονολογικής εμβολής, και απέστειλε και την ιατρική γνωμάτευση που χαρακτηρίζει σοβαρή την κατάσταση της υγείας του.
Ο τ. γενικός γραμματέας της ΕΛΣΤΑΤ, Μανώλης Κοντοπυράκης, κατά την κατάθεσή του αισθάνθηκε αδιαθεσία, με αποτέλεσμα να διακοπεί για αύριο. Ωστόσο στην κατάθεσή του ο Μ. Κοντοπυράκης πρόλαβε να χαρακτηρίσει ως άνευ αντικειμένου την παρουσία του στην Εξεταστική, σημειώνοντας ότι έφυγε στις 21 Οκτωβρίου 2009 από την ΕΛΣΤΑΤ, ενώ τα στοιχεία για την αύξηση του ελλείμματος του 2009 ήρθαν στην ΕΛΣΤΑΤ το Μάρτιο του 2010.
Βεβαίως, υποστήριξε ότι «στα εννέα χρόνια που ήμουν στην Στατιστική Υπηρεσία, αλλοίωση των στοιχείων δεν έγινε ποτέ, ούτε θα μπορούσε να γίνει». «Ήθελα όσο γίνεται να είναι πεντακάθαρη η εικόνα της υπηρεσίας», είπε. Ο Μ. Κοντοπυράκης εμφανίσθηκε πικραμένος από την εμπλοκή του στο δημόσιο βίο αναφέροντας ότι«οι πολιτικοί και η πολιτική με κατέστρεψαν ηθικά, επιστημονικά και οικονομικά».
Ο κ. Κοντοπυράκης ρωτήθηκε αν υπήρξε τεχνητή διόγκωση του ελλείμματος του 2009 και απάντησε πως και στον ίδιο έχουν γεννηθεί ορισμένα ερωτήματα. «Είχα και εγώ προσωπικά ερωτήματα για τα στοιχεία, αν υπήρχε διόγκωση ή όχι. Αν δεχθούμε ότι η Τράπεζα της Ελλάδος που είχε τα στοιχεία του 2009 είχε πει για ελλείμματα της τάξεως του 10% -ο ίδιος ο κ. Προβόπουλος το είπε σε μένα το Σεπτέμβριο του 2009-, γεννάται το ερώτημα γιατί το Μάρτιο του 2010 ήταν 13,5%; Κάθε χρόνο, το Μάρτιο, δίνουμε στη Eurostat το έλλειμμα της προηγούμενης χρονιάς και στη συνέχεια τον επόμενο Σεπτέμβριο, δίνουμε το τελικό. Αυτό κάνουν όλα τα κράτη μέλη. Η διαφορά στο έλλειμμα μεταξύ Μαρτίου και Οκτωβρίου, μπορεί να είναι το πολύ ένα με δύο δέκατα της μονάδας. Το να αυξηθεί και να πάει 15,5% είναι πρωτάκουστο, εφόσον υπήρχε και η επικύρωση των στοιχείων τον Απρίλιο. Είναι αδιανόητο να υπάρχουν 2 μονάδες διαφορά στο έλλειμμα του 2009 τον Οκτώβρη. Αυτό μου δημιούργησε ερωτήματα» υποστήριξε ο Μ. Κοντοπυράκης.
Πάντως ο τ. διοικητής της ΕΛΣΤΑΤ επανέλαβε ότι ο πρ. υπουργός Οικονομικών, Γιώργος Παπακωνσταντίνου, όταν ανέλαβε υπουργικά καθήκοντα, του ανακοίνωσε ότι θα αλλάξει τα στοιχεία που θα σταλούν στην Eurostat και πως ξεκίνησε πόλεμο εναντίον του, μόλις πληροφορήθηκε ότι η Eurostat ήθελε να τον κρατήσει στη θέση του.
Πηγή: naftemporiki.gr
http://www.altsantiri.gr/politika/ipothesi-elstat-adiathesia-o-kontopirakis-se-nosokomio-o-georgiou/
…………………………………………………
ΛΑΓΚΑΡΝΤ: ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΟΥΣ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ! Τρόμος για τις αποκαλύψεις Ρουμελιώτη από το κτήνος της διαφθοράς.
wpid-20150616095238.jpg 
Η ιέρεια της διαφθοράς, Κριστίν Λαγκάρντ έδειξε τα δόντια της αλλά και τον πανικό της. Σύμφωνα με απόλυτα διασταυρωμένες πληροφορίες, μετά την χθεσινή κατάθεση του Παναγιώτη Ρουμελιώτη στην επιτροπή της βουλής για το χρέος, η Λαγκάρντ έχει επιδοθεί σε ένα πραγματικό πογκρόμ κατά των Ελλήνων, επιχειρώντας να διεμβολίσει την ΕΚΤ. Σε απόλυτο συντονισμό (προφανώς) με τον Σόιμπλε, τον έτερο φύλαρχο του βαθέως κράτους της τραπεζικής διαφθοράς, απαιτεί (κυριολεκτικά) την σκληρή τιμωρία της Ελλάδας από την ΕΚΤ με κλείσιμο του ELA και κρέμασμα των Ελληνικών τραπεζών.

Όπως αποκάλυψε ο ίδιος ο κύριος Ρουμελιώτης χθες στην αρχή της κατάθεσης του, είχε λάβει αυστηρή προειδοποίηση από την κυρία Λαγκάρντ να μην «σπάσει το απόρρητο» που τον δεσμεύει αναφερόμενος σε γεγονότα κατά την θητεία του ως εκπρόσωπος της Ελλάδας στο ΔΝΤ. Προειδοποίηση που βέβαια παρέκαμψε, αποκαλύπτοντας τα μυστικά ραντεβού Γάλλων και Γερμανών τραπεζιτών σε ξενοδοχεία, με εκπροσώπους του ΔΝΤ. Επικαλούμενος βεβαίως… τραπεζικές πηγές και όχι «ίδια γνώση από την θητεία του στο ΔΝΤ»!
Βλέποντας πλέον ότι η επιτροπή ελέγχου του χρέους της Ζωής Κωνσταντοπούλου έπιασε την άκρη του νήματος και σύντομα θα ξεκινήσει η ποινική διερεύνηση όσων επέτρεψαν την μετακύλιση των ομολόγων που κατείχαν οι ξένες τράπεζες σε χέρια ελεγχόμενα από το Ελληνικό δημόσιο, παίζει το τελευταίο της χαρτί για να φθείρει την κυβέρνηση στα μάτια του λαού. Που δεν είναι άλλο, από την επιβολή Capital Control με απόφαση της ΕΚΤ.
Μένει να δούμε εάν θα μπορέσει να τα καταφέρει. Μένει να δούμε πόσο βαθιά ριζωμένη είναι η διαφθορά στους κόλπους της ΕΕ που ιδρύθηκε για να υπηρετεί τους λαούς. http://olympia.gr/2015/06/16/%CE%BB%CE%B1%CE%B3%CE%BA%CE%B1%CF%81%CE%BD%CF%84-%CE%BA%CE%BB%CE%B5%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%B5-%CF%84%CE%BF%CF%85%CF%83-%CF%84%CE%B9%CF%83-%CF%84%CF%81%CE%B1%CF%80%CE%B5%CE%B6%CE%B5%CF%83-%CF%84%CF%81/
…………………………………………………
Ο Ρουμελιώτης «στέλνει» Παπανδρέου – Βενιζέλο στη Δικαιοσύνη (video)

…………………………………………………
Ο ΚΛΕΙΟΣ ΣΦΙΓΓΕΙ ΚΑΙ ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΤΡΩΓΟΝΤΑΙ ΣΑΝ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ !!!! ΠΛΗΣΙΑΖΟΥΝ ΟΙ ΜΕΡΕΣ… 
ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ: ΕΣΥ ΒΡΕ ΜΙΑΣΜΑ ΛΑΓΚΑΡΝΤ ΔΙΕΤΑΞΕΣ ΕΡΕΥΝΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ;;;; ΤΩΡΑ ΤΟ 2015 ΕΙΣΑΙ ΜΙΑΣΜΑ ΣΚΟΤΕΙΝΟ ΥΠΑΝΘΡΩΠΑΚΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΜΑΣ…
ΑΡΗΣ ΠΟΡΤΟΣΑΛΤΕ: «ΟΤΑΝ ΤΟΥΣ ΛΕΓΑΜΕ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΣ ΤΥΠΟΣ ΜΕ 600δις…» ΠΟΤΕ ΤΟ ΛΕΓΑΤΕ ΑΡΗ;;; ΔΕΙΞΕ ΜΑΣ ΜΙΑ ΠΑΛΙΑ ΕΚΠΟΜΠΗ ΣΑΣ!!!(γέλως μέχρι δακρύων!!)
ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΠΡΟΣ ΧΑΤΖΗ-ΝΙΚΟΛΑΟΥ: ΠΑΙΞΕ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ΠΑΙΞΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΟΛΟΦΟΝΗΜΕΝΟΥΣ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΜΑΣ ΠΑΙΞΕ ΜΕ ΤΗΝ ΠΕΙΝΑ ΠΑΙΞΕ ΜΕ ΤΙΣ ΨΥΧΕΣ ΜΑΣ ΟΣΟ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙΡΟ ΑΚΟΜΗ ΜΙΑΣΜΑ
ΤΑ ΕΞΩΔΙΚΑ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΣΤΟΥΣ: ΤΣΙΠΡΑ, ΒΑΡΟΥΦΑΚΗ ΜΕ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ ΣΤΟΥΣ: ΟΜΠΑΜΑ, ΠΟΥΤΙΝ, CIA, ΔΝΤ, ΤΡΟΪΚΑ, ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ, ΠΡΟΕΔΡΟ ΒΟΥΛΗΣ 27/3/2899(2015) !
ΤΕΛΙΚΑ ΟΛΟΙ ΞΕΡΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΛΟΥΤΟ «Α-Ω» ! ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟ ΣΕ ΕΚΠΟΜΠΗ ! (βίντεο)
ΑΝΑΛΥΣΗ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΥ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΙΔΡΥΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΙΣ «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ» . NEW RADIO 15/6/2899
………………………………………………..
ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΑΥΤΟΧΘΟΝΕΣ ΙΘΑΓΕΝΕΙΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΕΘΝΟΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΜΑΣ ΘΑ ΔΙΟΙΚΗΣΟΥΜΕ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΜΑΣ. ΟΛΟΙ ΣΤΙΣ Ε.ΣΥ. ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΦΟΡΕΑ ΜΑΣ !
ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΛΕΙΩΣΩΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΕΝΑ 1 ΚΑΒΑΛΑΣ 16 5 2899

http://alfeiospotamos.gr/?p=16085

ΤΕΛΙΚΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ! ΛΟΙΠΟΝ ΡΕ ΕΛΛΗΝΑ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ;;; (ΦΩΤΟ&ΠΙΝΑΚΕΣ) ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ!

Για «πολιτικές σκοπιμότητες», κατηγορεί τους δανειστές και ιδιαίτερα το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο, ο γενικός γραμματέας Κοινωνικών Ασφαλίσεων Γιώργος Ρωμανιάς.
«Είναι προφανώς πολιτικές οι σκοπιμότητές τους. Οι εκπρόσωποι του ΔΝΤ επανειλημμένως έχουν μιλήσει με ψευδή στοιχεία για τις ελληνικές συντάξεις. Θέλουν να μας κάνουν Μπαγκλαντές και Ζάμπια» ανέφερε ο κ. Ρωμανιάς.
Ο ίδιος εμφανίστηκε αισιόδοξος για την πορεία της χώρας και πρόσθεσε ότι η Ελλάδα έχει τη δυνατότητα να καλύψει τις ανάγκες των συντάξεων και των μισθών από τα δικά της χρήματα.
«Το πρόβλημά μας είναι τα δάνεια. Από κάποιο σημείο και μετά δεν θα τα πληρώνουμε αν δεν έχουμε χρήματα», ανέφερε. Επανέλαβε τέλος, ότι η κυβέρνηση έχει «κόκκινες γραμμές» και τόνισε ότι δεν πρόκειται να γίνουν νέες μειώσεις στις συντάξεις.
«Δε νοείται περαιτέρω μείωση. Τι περιμένουμε; Να καταργηθούν οι επικουρικές τελείως και οι κύριες συντάξεις να πάνε στα 300 ευρώ; Έχει δίκιο ο πρωθυπουργός Δε μπορούν να γίνουν δεκτά αυτά τα πράγματα., την στιγμή που έχουμε τα τελευταία χρόνια μείωση των επικουρικών κατά 60% και των κύριων από 30 έως 45%» κατέληξε ο κ. Ρωμανιάς.
ΟΙ ΝΕΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ – ΜΕΤΡΑ ΣΟΚ
Την Κυριακή η ελληνική πλευρά έστειλε ένα οκτασέλιδο επεξηγηματικό κείμενο για τις προτάσεις της πριν καταλήξει στο ναυάγιο.
Η ελληνική πλευρά δέχεται πρωτογενές πλεόνασμα 1% για το 2015 και 2% για το 2016 με δημοσιονομικό κενό να προκύπτει 1,1% του ΑΕΠ για το 2015 (1,995 δισ) και 2% του ΑΕΠ για το 2016 (3,583 δισ.). Το μεγαλύτερο κομμάτι από το οποίο θα καλυφθεί το δημοσιονομικό κενό προκύπτει από το αναμορφωμένο ΦΠΑ το οποίο αναμένεται να φέρει έσοδα 1,4 δισ. τον χρόνο.
Ο Guardian αποτυπώνει την κατάσταση με δύο τρόπους:
με ένα αναλυτικό ρεπορτάζ γύρω από τι πρόκειται να συμβεί τις επόμενες ημέρες, αλλά και με ένα σκίτσο που αποκαλύπτει την κατάσταση με πιο άμεσο τρόπο: ένα περιπολικό της ΕΕ (!) στο οποίο επιβαίνουν ο Γιούνκερ, η Μέρκελ και ένας ευστραφής αστυνομικός που μάλλον παραπέμπει στο ΔΝΤ κυνηγούν ένα… σαραβαλάκι το οποίο θυμίζει… Ελλάδα και οδηγός του είναι ο Αλέξης Τσίπρας.
skitso
Το τανκ της ΕΕ σπρώχνει το αυτοκίνητο της Ελλάδας προς το Grexit. Ο αρθρογράφος σημειώνει πως αν η Ελλάδα περάσει στη δραχμή θα αντιμετωπίσει δυσκολίες, αλλά από την άλλη θα αποκτήσει μια ώθηση στο εμπόριο και τον τουρισμό. Αν χρεοκοπήσει, όμως, εντός του ευρώ η έννοια της αλληλεγγύης θα έχει ξεχαστεί εντός της Ευρωζώνης.
«Δεν θα ήταν έκπληξη αν, τελικά, οι Έλληνες αποφάσιζαν να αποχωρήσουν από το κοινό νόμισμα – και στη συνέχεια και άλλες χώρες με προβλήματα – και να αναζητήσει τις ευκαιρίες της μόνη της στο σκληρό κόσμο των παγκόσμιων αγορών».
Η πιο ολοκληρωμένη ανάλυση των FT: Γιατί η Ελλάδα δεν έχει τίποτα να χάσει αν πει «όχι» στους πιστωτές
Με ένα άρθρο-φωτιά, οι Financial Times καλούν στην ουσία τον Αλέξη Τσίπρα να μην υποχωρήσει στις αξιώσεις των πιστωτών. Μέσω συγκεκριμένων στοιχείων αναλύουν γιατί δεν πρόκειται να χάσει τίποτε αν πει «όχι» κηρύσσοντας πτώχευση, ακόμη και αν υπάρξει Grexit.
ft_9
Ο συντάκτης του άρθρου στους FT Wolfgang Münchau εξηγεί αναλυτικά τα δεδομένα που έχει να αντιμετωπίσει η ελληνική οικονομία και στην περίπτωση του «ναι» και στην περίπτωση του «όχι». Και καταλήγει στο συμπέρασμα: Δεν έχει να χάσει τίποτα, ενώ Γερμανία και Γαλλία μόνο, θα χάσουν 160 δισ. Ευρώ σε περίπτωση ελληνικής χρεοκοπίας.
ΔΕΙΤΕ ΕΝΑΝ ΠΙΝΑΚΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ ΣΤΗ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ ΚΑΙ ΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ…
voulgariavoulgaria1voulgaria2voulgaria3voulgaria4voulgaria5
ΛΟΙΠΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ;
douleies
Τι θέλει ο Α. Τσίπρας στη Μόσχα; Τι θα ζητήσει από τον πρόεδρο Πούτιν; Πόσο κινδυνεύει η ευρωπαϊκή συνοχή από αυτήν την επίσκεψη; Ο προβληματισμός έχει ξεκινήσει από τότε που ανακοινώθηκε το ταξίδι και εντάθηκε όταν επισπεύτηκε η ημερομηνία σε μια περίοδο που η ελληνική κυβέρνηση χρειάζεται επειγόντως ρευστότητα.
2015-03-05t152525z_7139495_gm1eb351sww01_rtrmadp_3_russia-politics.medium
Θα λάβει η Αθήνα τη βοήθεια που θέλει; «Νομίζω πως ναι, θα την πάρει», πιστεύει η Έλφι Ζγκλ, επί πολλά χρόνια ανταποκρίτρια της Frankfurter Allgemeine Zeitung στη Ρωσία.
Όπως εξηγεί αυτό θα συμβεί: «Γιατί η Μόσχα παρακολουθεί με πολλή προσοχή τα τεκταινόμενα στην Ευρώπη και όταν αισθάνεται ότι ίσως να μπορούσε να ωθήσει κάποιο μέλος της EE να πάρει το δικό του δρόμο, να εγκαταλείψει την αλληλεγγύη προς την ΕΕ, τότε το κάνει λόγω των συμφερόντων που θα είχε από την αποσταθεροποίηση της Ευρώπης. Γι αυτό το λόγο η Ελλάδα θα πάρει σε κάθε περίπτωση βοήθεια».
H γερμανίδα δημοσιογράφος υποστηρίζει ότι ο Βλάντιμιρ Πούτιν αιφνιδιάστηκε από τη συσπείρωση της Ευρώπη ενάντια στην προσάρτηση της Κριμαίας, αλλά και στην ένοπλη διένεξη που ακολούθησε ανατολικά της Ουκρανίας. Και φυσικά δεν περίμενε ότι θα επιβάλλονταν οικονομικές κυρώσεις με τη σύμφωνη γνώμη όλων των κρατών.
«Και όταν διακρίνει κάποιον δρόμο ή κάποιο λόγο για να τις παρακάμψει – κι αυτός θα μπορούσε να είναι η Ελλάδα – θα προσπαθήσει να το εκμεταλλευτεί. Πρακτικά αυτό σημαίνει ότι η Μόσχα θα ανταποκριθεί στις ελληνικές προτάσεις ή τις εκκλήσεις για βοήθεια. Πρόκειται για δάνεια για τη σταθεροποίηση της οικονομίας, για μείωση της τιμής του φυσικού αερίου και άρση του εμπάργκο εισαγωγής φρούτων προς τη Ρωσία. Το εμπάργκο για εισαγόμενα προϊόντα της ΕΕ το επέβαλε ο Πούτιν το περασμένο καλοκαίρι ως αντίποινα στις ευρωπαϊκές κυρώσεις».
Η Έλφι Ζιγκλ υποστηρίζει – σύμφωνα με τη Deutsche Welle, ότι σε περίπτωση που κερδίσει το στοίχημα ο Πούτιν δεν θα μείνει μόνο στην Ελλάδα, αλλά θα επιδιώξει μια ευρύτερη αποσταθεροποίηση μέσω του φαινομένου ντόμινο. Κάτι τέτοιο θα ήταν μοιραίο για την ευρωπαϊκή ενότητα και την ευρωπαϊκή πολιτική απέναντι στη επιθετική πολιτική του Κρεμλίνου.
ΜΑΚΕΛΕΙΟ
- See more at: http://www.xorisorianews.gr
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters