Πέμπτη 18 Ιουνίου 2015

ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΤΥΝΕΤΕ ΤΑ ΚΟΥΚΟΥΤΣΙΑ ΤΟΥ ΚΑΡΠΟΥΖΙΟΥ

Κόντρα στις φήμες και τις προκαταλήψεις που συνηθίζουν να λένε οι μεγάλοι στους μικρότερους για να μην καταπίνουν τα κουκούτσια του καρπουζιού, οι επιστήμονες γκρεμίζουν τους μύθους και μας παροτρύνουν να τα τρώμε.

Σύμφωνα με έρευνα που πραγματοποιήθηκε και παρουσιάζει το οnmed.gr, οι σπόροι αποδεικνύονται super food, καθώς είναι πλούσιοι σε πρωτεΐνες και θρεπτικά συστατικά, ενώ αυτοί που έχουν φυτρώσει και βλαστήσει, είναι ακόμη πιο θρεπτικοί από τους «αφύτρωτους» σπόρους.

Συγκεκριμένα, περιέχουν βιταμίνη Β, μαγνήσιο, μονοακόρεστα και πολυακόρεστα λίπη. Ενδεικτικά, μόλις 1/8 του φλιτζανιού σπόροι περιέχουν 10 γραμμάρια πρωτεΐνης-ποσότητα συγκρίσιμη με όση πρωτεΐνη περιέχει ένα γιαούρτι.

Παράλληλα, όπως διαπίστωσαν οι ειδικοί, οι φυτρωμένοι σπόροι όταν βλαστήσουν, απορροφούν θρεπτικά συστατικά, αυξάνουν την πυκνότητα των θρεπτικών ουσιών και γίνονται πιο εύπεπτοι.

Τέλος, οι επιστήμονες επισημαίνουν ότι η κατανάλωσή τους μειώνει τα επίπεδα της χοληστερόλης, της φλεγμονής και του κινδύνου για καρδιακή νόσο και εγκεφαλικό επεισόδιο.
Πηγη koursaros
http://www.ksipnistere.com/2015/06/blog-post_5232.html

Η ΓΡΙΠΗ των ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΩΝ



Τα κύρια μέσα ενημέρωσης δεν αναφέρουν ότι τα κατεπείγοντα έχουν πήξει με ασθενείς που πάσχουν από μια παράξενη λοίμωξη του ανώτερου αναπνευστικού η οποία δεν φαίνεται σαν ιός.
Πολλοί αμερικανοί πολίτες διαμαρτύρονται πως κάτι παράξενο τους περιτριγυρίζει, κάτι σαν γρίπη, μετά από αεροψεκασμούς.

Φτάρνισμα, φαγούρα στα μάτια, αναπνευστικά προβλήματα.

Αυτά τα περίεργα συμπτώματα πελαγώνουν την επικρατούσα ιατρική, που αγνοεί την πραγματική αιτία αυτών των ασθενειών.

Επίσης πιστεύεται ευρέως ότι αυτά τα συμπτώματα θα μπορούσαν να οδηγήσουν σε μεγαλύτερα προβλήματα υγείας στο μέλλον.

Τα συμπτώματα περιλαμβάνουν:

• Πονοκέφαλος
• Ομίχλη εγκεφάλου
• Κόπωση
• Χαμηλή κατανάλωση ενέργειας
• Μειωμένη ανοσία
• Αποπροσανατολισμός
• Δυσκολία στην προσοχή και τη συγκέντρωση
• Ιγμορίτιδα
• Δυσφορία / ερεθισμός του δέρματος
• Πόνος στις αρθρώσεις
• Μυϊκός πόνος
• Άσθμα (δυσκολίες στην αναπνοή)
• Ζάλη
• Αϋπνία
• Απώλεια μνήμης
• Προβλήματα στα μάτια (θαμπή ή θολή όραση)
• Ναυτία
• Ηπατικά προβλήματα
• Δυσλειτουργία του Gallballder
• Εμβοές (μακρινό κουδούνισμα στα αυτιά ή υψηλής συχνότητας ήχος μετά τον ψεκασμό)
• Πόνος στον αυχένα
• Ερεθισμό στο λαιμό
• Αλεργικά συμπτώματα
• Αλλεργική ρινίτιδα εκτός εποχής
• Γριππώδη συμπτώματα
• Ευαισθησία σε κρυολογήματα
• Γενική αδυναμία
• Άγχος
• Ζάλη ή λιποθυμία
• Κατάθλιψη
• Βήχας
• Φτάρνισμα
• Δύσπνοια
• Ίλιγγος
• Θυμός / Οργή / Απογοήτευση
• Νόσος Morgellons

Υποστηρίζεται ότι αυτή η περίεργη γρίπη είναι αποτέλεσμα αεροψεκασμών.

Ανοησίες" τα χαρακτηρίζει όλα αυτά ο Dr. Leonard Horowitz: "Το είδος αυτό της επιδημίας είναι γνωστό από το τέλος του 1998 ως στις αρχές του 1999. Οι άνθρωποι έχουν ένα ξηρό βήχα με αυτή την περίεργη ασθένεια που δεν φαίνεται να ακολουθεί κάποια ιογενή ή βακτηριακή λογική με μεταβατική περίοδο.

Αν ήταν πραγματικά μία βακτηριακή ή ιογενή λοίμωξη, θα είχε προκαλέσει πυρετό, αλλά δεν προκάλεσε. Διαρκεί για μερικές εβδομάδες, αν όχι μήνες. Προκαλεί συμφόρηση κόλπων, φλεβοκομβική αποστράγγιση, βήχα, κόπωση, γενική κακουχία. Οι άνθρωποι αισθάνονται off.

Οι Ένοπλες Δυνάμεις Ερευνητικού Ινστιτούτου Παθολογίας έχουν καταχωρήσει ένα δίπλωμα ευρεσιτεχνίας για το παθογόνο micoplasma που προκαλεί την επιδημία. Μπορείτε να δείτε την σχετική έκθεση στο βιβλίο Healing Codes for the Biblical Apocalypse.

Το Micoplasma δεν είναι πραγματικά ένας μύκητας, ούτε βακτήριο, ούτε ένας ιός. Δεν έχει κυτταρικό τοίχωμα. Πηγαίνει βαθιά μέσα στους πυρήνες των κυττάρων, καθιστώντας έτσι πολύ δύσκολο να εξαπολύσουν μία ανοσοαπόκριση εναντίον του.

Είναι ένα κατασκευασμένο βιολογικό όπλο φτιαγμένο από τον ίδιο τον άνθρωπο.

Η προαναφερθείσα έκθεση εξηγεί πώς προκαλεί χρόνιες λοιμώξεις του ανώτερου αναπνευστικού, που είναι σχεδόν πανομοιότυποι με αυτό που συμβαίνει αυτή τη στιγμή", δήλωσε ο Dr. Leonard Horowitz.

Τελικά, από τι πάσχουν οι ασθενείς; Από micoplasma ή από αεροψεκασμούς;
Στις Ηνωμένες Πολιτείες, το πρόγραμμα "Γεωμηχανική" έχει τεθεί σε πλήρη εξέλιξη εδώ  από το 2006.

 diadrastika
- See more at: http://www.diadrastika.com/2015/06/chemtrails-gripi-aeropsekasmon.html#sthash.c8ThnIAT.dpuf

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ και ΟΡΑΜΑΤΑ με ΑΓΙΟΥΣ



Είναι τα, κατά καιρούς, οράματα κάτι αυθεντικό ή μήπως πίσω από αυτά κρύβεται μία μυστηριώδη τεχνολογία που προϋπάρχει και εξακολουθεί να υπάρχει ως σήμερα; Κι αν ναι, ποιοί μπορεί να την χρησιμοποιούν;

Ζούμε σε ένα ολόγραμμα;

Η θεωρία είναι παλιά, όμως πρόσφατα, σύγχρονοι επιστήμονες με επικεφαλή τον Daniel Grumiller του Πανεπιστημίου Τεχνολογίας της Βιέννης θεωρούν ότι, τουλάχιστον από μαθηματική άποψη, οι αισθήσεις μας λανθάνουν σε αυτό που αντιλαμβανόμαστε και ότι στην πραγματικότητα το σύμπαν δεν είναι τρισδιάστατο, αλλά δύο μόνο διαστάσεων. Αν και όπως παραδέχονται δεν υπάρχουν αποδείξεις, υπάρχουν πολλές ενδείξεις. Το πιθανό -από μαθηματικής άποψης- δισδιάστατο σύμπαν, διαθέτει όλες τις πληροφορίες που χρειάζεται για να "προβάλει" τρισδιάστατα στο μυαλό μας. Πραγματικά, είναι λίγο δυσνόητο, αλλά η συγκεκριμένη μελέτη δημοσιεύεται στην επιθεώρηση «Physical Review Letters».Ο Βρετανός φιλόσοφος Nick Bostrom, λέει πως ό,τι βλέπουμε γύρω μας δεν είναι παρά ένα "πρόγραμμα", όπως περίπου και η κινηματογραφική ταινία Matrix, το οποίο έφτιαξαν κάποιοι υπερνοήμονες εξωγήνοι. Κατά ένα τρόπο, λοιπόν, είμαστε φυλακισμένοι σε μία "ψηφιακή φυλακή". Όλα είναι μία εικονική πραγματικότητα.

Υπάρχει, όμως και κάτι περισσότερο παράδοξο από τα παραπάνω: Στην άποψη του Bostrom έρχεται να συνδράμει ένας επιστήμονας από την NASA, ο Rich Terrile, διευθυντής του Centre for Evolutionary Computation and Automated Design at NASA’s Jet Propulsion Laboratory. Ο Terrile συγκρίνοντας τις δυνατότητες των σημερινών υπερυπολογιστών, συμπεραίνει πως θα μπορούσε να υπάρχει μία τέτοια πιθανότητα.

Τα οράματα

Οράματα και εμφανίσεις αγίων, ηρώων, θεών, παράξενων πλασμάτων και μορφών, δεν είναι κάτι ασυνήθιστο Από αρχαιοτάτων χρόνων ως και σήμερα, μεμονωμένοι άνθρωποι αλλά και μαζικά, βλέπουν μορφές σε κτίρια ή στους ουρανούς. Οι εξηγήσεις που έχουν δοθεί είναι όλες υποθετικές χωρίς κάποιες ουσιώδεις ενδείξεις. Γενικότερα θεωρούνται σημάδια που προέρχονται από την εκάστοτε πίστη του καθενός.

Τον Απρίλιο του 1968, εμφανίστηκε η Παρθένος Μαρία μπροστά σε χιλιάδες ανθρώπους, διαφόρων πίστεων, συμπεριλαμβανομένου του Πάπα, στην κοπτική ορθόδοξη εκκλησία στην Zeitoun του Καίρου στην Αίγυπτο. Εμφανίστηκε πολλές φορές από μερικά λεπτά έως πολλές ώρες. Η μορφή φωτογραφήθηκε.





Παρατηρήθηκαν και άλλα φαινόμενα, όπως ότι κάποια άστρα ήταν μεγαλύτερα και λαμπρότερα από τα συνηθισμένα. Πάνω από τον τρούλο ένα πορτοκαλί ή/και μπλες φως εμφανιζόταν και πλαισίωνε την εκκλησία σαν φωτοστέφανο. Και, από το πουθενά εμφανίστηκαν μεγαλύτερα από το κανονικό "περιστέρια" να πετούν σε σχηματισμό σταυρού, χωρίς να κουνούν τα φτερά τους. Φωτογραφίθηκαν και αυτά.


Επίσης, στατικά σύννεφα, που δεν ταξίδευαν όπως τα συνηθισμένα σύννεφα βρίσκονταν πάνω από την εκκλησία. Η Παλαιά Διαθήκη βρίθει από παρόμοια σύννεφα που φέγγουν, στέκονται, μιλούν και μεταφέρουν αγγέλους ή το ίδιο τον Θεό (Έξοδος 13:21-22)


Συμπεράσματα σε μία μυστηριώδη τεχνολογία

Με βάση τις υποθετικές θεωρίες που προαναφέραμε, μπορούμε να προχωρήσουμε κι εμείς σε μερικά υποθετικά συμπεράσματα:

Όλα αυτά τα οράματα και οι εμφανίσεις μορφών, δεν είναι παρά μία μία "ρωγμή" στην "τεχνολογία" του ολογραφικού matrix που ζούμε, οπότε και προκλήθηκε κατά λάθος μία "προβολή" οραμάτων.

Οι εξωγήινοι, ή ο υπερνούς, που έφτιαξαν το ολογραφικό matrix που ζούμε, δημιουργούν τις διάφορες προβολές οραμάτων επίτηδες, για δικούς τους λόγους, οι οποίοι μπορεί να έχουν καθοδηγητικό ή αποτρεπτικό χαρακτήρα.

Οι εξωγήινοι που επισκέπτονται εδώ και χιλιάδες χρόνια τον πλανήτη μας, σύμφωνα με παραδόσεις αρχαίων πολιτισμών, προβάλλουν κατά καιρούς τέτοια οράματα, πάλι για δικούς τους λόγους, οι οποίοι και πάλι μπορεί να έχουν καθοδηγητικό ή αποτρεπτικό χαρακτήρα.

Υπάρχει και μία ακόμα περίπτωση: Η τεχνολογία του Blue Beam Project (να προβάλεις π.χ. στον ουρανό μία αεροπορική εισβολή και να νομίζεις ότι είναι αληθινή), να μην είναι και τόσο καινούργια τεχνολογία όσο θα θέλαμε να πιστεύουμε, αλλά κατά καιρούς και ανάμεσα στους αιώνες χρησιμοποιούνταν...

Τελικό συμπέρασμα

Οι απόψεις αυτές δεν είναι ιδιαίτερα διαδεδομένες, αλλά καθημερινά κερδίζουν έδαφος. Κατά συνέπεια, αναρωτιόμαστε, αν σε όλα αυτά μπορεί να υπάρχουν κάποια ίχνη πραγματικότητας. Αν εμπεριέχουν κάποια γενική κατεύθυνση αποπροσανατολισμού. Αν είναι ένας τρόπος να πληγεί η όποια πίστη του όποιου θρησκευτικού δόγματος; Αν απώτερος, πάντα στόχος είναι η πνευματική σύγχυση του ανθρώπου για κάτι που ετοιμάζεται να συμβεί κάποια στιγμή στο μέλλον.

 diadrastika
- See more at: http://www.diadrastika.com/2015/06/blue-beam-oramata-me-agious.html#sthash.eVnX1FC4.dpuf

ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ ΠΥΡΣΟΣ στα ΣΥΝΝΕΦΑ που ΑΛΛΑΖΕΙ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ (video)



Στις 12/6/2015 ένας ποδηλάτης παρατήρησε ένα αλλόκοτο φαινόμενο. Μία τεράστια δέσμη φωτός καβάλα στα σύννεφα κινείται δεξιά κι αριστερά, ενώ κατά διαστήματα αλλάζει σχήμα ή εξαφανίζεται.
Το παράδοξο είναι ότι στην αρχή του video φαίνεται να μετακινεί το σύννεφο...
Ο αυτόπτης μάρτυρας, αρχικά, υπέθεσε ότι έχει να κάνει με το HAARP.



Κάτω, το ίδιο φαινόμενο το 2011



Ωστόσο, φαίνεται πως υπάρχει εξήγηση, αν και πρόκειται για ένα σπάνιο, αλλά πραγματικό φαινόμενο. Σύμφωνα με το discovermagazine, έχει να κάνει με παγωμένους κρυστάλους στα σύννεφα και τον τρόπο πρόσπτωσης του φωτός...
Βέβαια, όλα τα φαινόμενα έχουν μία λογική εξήγηση. Κάποιες φορές δεν μπορούμε να την καταλάβουμε.

diadrastika
- See more at: http://www.diadrastika.com/2015/06/pyrsos-sta-synnefa-video.html#sthash.6kdpUpW2.dpuf

Το ΚΡΥΦΟ πίσω ΑΠΟ τη ΦΑΝΕΡΗ ΕΠΙΣΚΕΨΗ του ΠΑΠΑ στις ΗΠΑ



Για πρώτη φορά Πάπας επισκέπτεται την Αμερική. Τίποτα δεν γίνεται τυχαία. Και όλα είναι φανερά, μπροστά στα μάτια μας. Δεν υπάρχει διακριτικότητα, δεν κρατούν πια τα προσχήματα. Μένει σε μας, λοιπόν, να ενώσουμε τα κομμάτια του παζλ και να δούμε την εικόνα ολόκληρη.

Την "τιμητική" του έχει φέτος ο Πάπας Φραγκίσκος. Μέσα σε διάστημα λίγων μηνών έχει γίνει το πρόσωπο της χρονιάς. Τη μια με τη φήμη ότι θα κάνει επίσημη ανακοίνωση για τους εξωγήινους -κάτι που δεν πραγματοποιήθηκε. Την άλλη σχετικά με την εγκύκλιο για την κλιματική αλλαγή και ότι οι άνθρωποι πρέπει όλοι να συμβάλουμε για να σώσουμε τον πλανήτη. Τώρα, με την ανακοίνωση της επίσκεψης του Πάπα στις ΗΠΑ.

1ο ΚΟΜΜΑΤΙ του ΠΑΖΛ

Σύμφωνα με το πρόγραμμα επισκέψεών του, η άφιξη του Πάπα αναμένεται στις 22/9/2015, στις 23/6 πηγαίνει στον Λευκό Οίκο και στις 24/6 θα απευθύνει διάγγελμα προς το Κογκρέσο των Ηνωμένων Πολιτειών. Τέλος, πριν την αναχώρησή τους (28/9), στις 25 θα παρουσιάσει ένα ανθρωπιστικό σχέδιο για μία βιώσιμη ανάπτυξη με βασικό στόχο την εξάλειψη της φτώχιας και της πείνας, υπό την ενωμένη ανθρωπότητα.

Ωραία και ιδανικά ακούγονται όλα αυτά, αλλά μήπως υπάρχει κάτι ύποπτο πίσω από όλο αυτό, όπως και στην περίπτωση της εγκυκλίου για την κλιματική αλλαγή όπου ένας από τους ομιλητές είναι δηλωμένος άνθρωπος της Νέας Τάξης Πραγμάτων (ΝΤΠ);

2ο ΚΟΜΜΑΤΙ του ΠΑΖΛ

Αυτή η "ένωση της ανθρωπότητας" σε μας "μυρίζει" Παγκόσμια Κυβέρνηση, ειδικότερα όταν οι G20 θέλουν και αυτοί να αναλάβουν και να ''ενώσουν'' την ανθρωπότητα, δημιουργώντας έτσι μια παγκόσμια οικονομία και αναδιαμοιράζοντας τον πλούτο "ίσα" προς όλους.

Ο David Rockefeller σε μία συνεντευξή του είχε πει πως είναι υπέρ μίας Παγκόσμιας Κυβέρνησης εφόσον θα έχει εκλεγεί από τον κόσμο ολόκληρου του πλανήτη. Μήπως, λοιπόν, αυτή η "ένωση της ανθρωπότητας" υποδεικνύει ακριβώς αυτό: την Παγκόσμια Κυβέρνηση; Και, βέβαια, φαντάζεστε τι προπαγάνδα έχει να πέσει προκειμένου ο κόσμος να ψηφίσει υπερ. Αν για την Ελλάδα βρέθηκαν μερικοί δημοσιογράφοι που όπως φέρεται να λέγεται λαδώθηκαν για να πείσουν υπέρ των μνημονίων, φανταστείτε τι έχει να γίνει με τα διεθνή ΜΜΕ που στο 90% και πλεόν ελέγχονται όλα από τη ΝΤΠ ! ! !

Η Παγκόσμια Κυβέρνηση, δηλαδή η ΝΤΠ θα πάρει τον έλεγχο της ευημερίας μας στα χέρια της, θα ορίζει τι και πως θα τρώμε και γενικότερα θα ελέγχει τις ζωές μας στο έπακρον. Τότε δεν θα είναι καθόλου εύκολο να την σταματήσουμε!

3ο ΚΟΜΜΑΤΙ του ΠΑΖΛ

Το CERN είναι ένα ακόμη ένα κομμάτι του παζλ που προσπαθούμε να συναρμολογήσουμε. Μετά από διάφορα προβλήματα λειτουργίας, ξανάρχισε μέσα στην άνοιξη, αλλά όχι ολοκληρωμένα. Σε πλήρη λειτουργία θα βρίσκεται από τον ερχόμενο Σεπτέμβριο. Σύμπτωση; Επιστήμονες επισημαίνουν πως απώτερος σκοπός δεν είναι να βρουν το "κλειδί του σύμπαντος", αλλά να ανακαλύψουν τις άλλες διαστάσεις που υπάρχουν γύρω μας. Άλλοι επιστήμονες προειδοποιούν για διάφορους κινδύνους σχετικά με αυτό. Ενώ, ίσως, υπερβολικές φήμες, βλέπουν πως όταν το CERN θα λειτουργήσει θα είναι μία πύλη (τεχνητή αστροπύλη) εισερχομένων οντοτήτων από άλλες διαστάσεις και η οποία πύλη θα ανοίξει επίτηδες -και όχι καταλλάθος...

Οι οντότητες αυτές θα είναι έκπτωτοι άγγελοι ή θα έχουν άμεση σχέση με αυτό που ο περισσότερος κόσμος αποκαλεί "Αντίχριστος".

Αυτό φαίνεται και στα α) logo του CERN ως 666, β) στον επιταχυντή ως πανόπτης οφθαλμός, γ) στο άγαλμα του Σίβα, θεού της καταστροφής, στην είσοδο του κτιρίου:


4ο ΚΟΜΜΑΤΙ του ΠΑΖΛ

Το 2015 ονομάζεται ''Ο χρόνος του φωτός''. Πολλοί, αυτό το θεωρούν ως σημάδι του Εωσφόρου. Αλλά ίσως το ενδιαφέρον βρίσκεται σε εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί από τον ΟΗΕ κατά το διάστημα της συνάντησης Πάπα Φραγκίσκου και Μπαράκ Ομπάμα... 25/9/2015, η Σύνοδος Κορυφής του ΟΗΕ για την αναπτυξιακή ατζέντα από το 2015 και μετά.

5o ΚΟΜΜΑΤΙ του ΠΑΖΛ

Στις 23η Σεπτεμβρίου του 2015, συμπληρώνεται ένας επταετής κύκλος shemitah, σύμφωνα με την εβραϊκή Τορά. Τις δύο τελευταίες φορές ήταν καταστροφική: Στις 11/9/2001 "χτυπήθηκαν" οι Δίδυμοι Πύργοι της Αμερικής και στις 29/92008 υπήρξε κατάρευση των χρηματιστηριακών αγορών. Πολλοί λένε, πως στην φετινή shemitah θα γίνει κάτι πολύ χειρότερο και από την πτώση τεράστιου μετεωρίτη: μία παγκόσμια οικονομική κατάρρευση.

6ο ΚΟΜΜΑΤΙ του ΠΑΖΛ

Είναι γνωστό πως οι "μυστικές" εταιρίες και στοές που κινούν τα νήματα του κόσμου προς ώφελός τους, αξιοποιούν ημερομηνίες, όπως η προηγούμενη για την shemitah, προκειμένου να κάνουν τις ανθρωποθυσίες τους. Έτσι, λοιπόν, θα έχουμε το 4ο "ματωμένο φεγγάρι", στις 28/9/2015 και ολική έκλειψη Σελήνης. Συμπίπτει με την εβραϊκή γιορτή της Σκηνοπηγίας

7ο ΚΟΜΜΑΤΙ του ΠΑΖΛ

Στις 13/9/2015 υπάρχει η εβραϊκή Γιορτή των Σαλπίγγων - Feast of Trumpets. Ίσως αυτή η γιορτή δεν μας λέει κάτι, αλλά ποιός μπορεί να πεί ότι δεν είναι μέρος του παζλ;

Επτά κομάτια του παζλ συμπληρώνουν μία ολοκληρωμένη εικόνα, ή μέρη κάποιας άλλης μεγαλύτερης εικόνας. Είναι ο Πάπας ο νέος σωτήρας του κόσμου; Θα προσεγγίσει ο ΟΗΕ όπως πρέπει τον κόσμο; Λειτουργεί το CERN προς ώφελος της επιστήμης και της ανθρωπότητας. Θα θελήσει ο Ομπάμα να φέρει την ένωση των ανθρώπων; Και... προς ποιά κατεύθυνση;

Είναι σύμπτωση όλες αυτές οι ημερομηνίες και οι συναντήσεις, ή μήπως προετοιμάζουν κάτι πολύ μεγάλο; Κατά την γνώμη μας είναι ένας προάγγελος της Νέας Παγκόσμιας Κυβέρνησης υπό την επίβλεψη και ενορχίστρωση της Νέας Τάξης Πραγμάτων.

 diadrastika
- See more at: http://www.diadrastika.com

VIMANAS - Οι Αρχαίες Ιπτάμενες Μηχανές της Ινδίας (video)


Αποτέλεσμα εικόνας για vimanas

Σήμερα τα αποκαλούμε ΑΤΙΑ ή UFOs, λίγο παλαιότερα τα έλεγαν Ιπτάμενους Δίσκους, πιο παλιά τα αποκαλούσαν Μεγάλα Σιδερένα Πουλιά. Οι αρχαίοι Ινδοί τα έλεγαν Vimanas.


Η ιστορία των vimanas όπως περιγράφονται στην βεδική λογοτεχνία, φτάνει ή ακόμα και μπορεί να ξεπερνάει το 16.000 π.Χ. Κάποιοι, με βάση τους αστερισμούς και την θέση τους όπως περιγράφονται, π.χ. στην Μαχαμπαράτα, μπορούν να υπολογίσουν μία ηλικία της τάξεως γύρω στα 27.000 π.Χ.

Αυτού του είδους η τεχνολογία δεν είναι ένα προνόμιο της σύγχρονης επαφής μας. Μάλιστα, πολλοί αρχαίοι πολιτισμοί ήταν περισσότερο προηγμένοι από εμάς. Ένας από αυτούς, οι Ινδοί. Οι ιπτάμενες μηχανές τους υπερνικούσαν την βαρύτητα και χωρίζονταν σε δύο βασικές κατηγορίες, σε σκάφη κατασκευασμένα από και για ανθρώπους και σε εκείνα των θεών.

Αν και δίνονται ακριβέστατες περιγραφές από τα αρχαία κείμενα, ο μηχανισμός τους εξακολουθεί να παραμένει ένα μυστήριο που οι σύγχρονοι επιστήμονες προσπαθούν να λύσουν.

Επιπλέον, θεωρούνται ελληνικής κατασκευής, από τους Γιαβάνας-Έλληνες.

...
- See more at: http://www.diadrastika.com/2015/06/vimanas-video.html#sthash.CQICSM3u.dpuf

Πως θα ΞΕΧΩΡΙΖΕΤΕ τα ΜΕΤΑΛΛΑΓΜΕΝΑ από τα ΦΥΣΙΚΑ



Ενώ δεν υπάρχουν σαφείς οδηγίες για το πως θα ξεχωρίζετε τα μεταλλαγμένα φρούτα και λαχανικά από τα μη μεταλλαγμένα, υπάρχουν μερικοί απλοί τρόποι που θα σας βοηθήσουν να παρατηρήσετε τη διαφορά μεταξύ τους όταν πηγαίνεται στο μανάβη της γειτονιά σας, στην λαϊκή ή στο supermarket.

Πολλά συσκευασμένα αναγράφουν επάνω στην συκεσκευασία αν είναι ή όχι Γενετικά Τροποποιημένοι Οργανισμοί (ΓΤΟ). Τι γίνεται όμως, αν δεν γράφουν ή αν αγοράζετε χύμα από τα ράφια και τα καλάθια;

Τα μεταλλαγμένα, κατά κανόνα, είναι πιο ευχάριστα και ελκυστικά στην όψη. Αγγίζουν την τελειότητα. Είναι η πιο στρογγυλεμένα, ζουμερά, λαμπερά. Όμως, όπως οι άνθρωποι είναι διαφορετικοί μεταξύ τους, άλλος ψηλότερος, άλλος κοντύτερος κλπ, ο ίδιος νόμος ισχύει και στα φυτά και στα δέντρα και, φυσικά, στα φρούτα και τα λαχανικά.

Στα λαχανικά και φρούτα θα βρείτε πολλά διαφορετικά σημάδια που θα σας φωνάξουν ότι είναι "πραγματικά" και δεν είναι μεταλλαγμένα. Αν π.χ. ζουλίξετε ελαφρώςς μία ντομάτα με τον αντίχειρά σας και αφήσει ένα βαθούλωμα, θα διαπιστώσετε ότι πρόκειται για μία "ζωντανή" ντομάτα και όχι αποτέλεσμα ΓΤΟ.

Δεν είναι απαραίτητο να αγοράζετε φρούτα και λαχανικά που έχουν ετικέτα ως βιολογικά. Αυτά σίγουρα δεν είναι ΓΤΟ. Υπάρχουν, όμως και εκείνα που επίσης, δεν είναι ΓΤΟ, αλλά δεν έχουν "ανατραφεί" με τις προϋποθέσεις των βιολογικών, είναι επίσης καλύτερα από τα ΓΤΟ.

Προσπαθήστε, γενικότερα να εστιάζετε σε φρούτα και λαχανικά που δεν είναι τέλεια οπτικά. Θα είναι εξίσου νόστιμα. Ενδεχομένως, νοστιμότερα και πέρα ως πέρα υγιεινότερα.

Διαφορετικές χώρες έχουν διαφορετικούς νόμους, αλλά το εμπόριο είχει διεθνές. Υπάρχουν χώρες που επιτρέπεται η παραγωγή τροποποιημένων τροφίμων. Εχετε γενικά στο νου σας ότι ίσως πρόκειται για ΓΤΟ φρούτα ή λαχανικά αν η χώρα προεύλεσής τους είναι από ΗΠΑ, Αργεντινή, Βραζιλία, Κίνα και Ινδία -χωρίς αυτό να αποτελεί αυστηρό κανόνα, ότι σίγουρα είναι μεταλλαγμένα. Απλά να είστε διπλά προσεκτικοί.

Έχετε υπόψη σας, ακόμα, ότι αν αγοράζετε φρούτα ή λαχανικά που δεν είναι η εποχή τους ακόμα να βγουν, τότε, σίγουρα αυτά είναι εισαγώμενα. Γνωρίζετε, όμως, από που προέρχονται και τι νόμοι υπάρχουν εκεί; Σίγουρα όχι. Απλά έχετε τα μάτια σας ανοιχτά και σιγά-σιγά θα αυτά θα εξοικιωθούν και με μια απλή ματιά θα ξεχωρίζετε τι να αγοράζετε.

diadrastika
- See more at: http://www.diadrastika.com

ΠΥΡΑΜΙΔΕΣ και ΚΤΙΡΙΑ των ΜΑΓΙΑΣ μακέτα ΗΛΙΑΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ


Η Τεοτιχουακάν, αποδεικνύεται να είναι ένα μοναδικό, μεγάλο, "πέτρινο μοντέλο", κοσμικό αντίγραφο του Ηλιακού μας Συστήματος.

Ο μηχανικός Χιου Χάρλεστον ξεκίνησε τις έρευνές του ψάχνοντας αρχικά να εντοπίσει την μονάδα μέτρησης των Μάγια που ονόμασε "χουνάπ". Μετά από πολλούς διάφορους υπολογισμούς κατάφερε να διαπιστώσει πως το "μέτρο" των Μάγιας αντιστιχούσε σε 1,059 μέτρα.

Αυτό το χουνάπ ήταν κυριολεκτικά το κλειδί για το σχέδιο της πόλης. Όλα τα κτίρια και όλες οι αποστάσεις διατηρούσαν αυτή την βασική μονάδα μέτρησης.

Όμως, ο Χιου Χάρλεστον είχε ανακαλύψει κάτι μοναδικό.

Η τομή της κάτοψης της πυραμίδας του Κουετζαλκοάτλ αντιστοιχούσε στο 1:100.000 της πολικής ακτίνας. Βρήκε επίσης τον αριθμό της ταχύτητας του φωτός 299.792 χλμ/sec. Κι αν αυτά μπορούσαν να θεωρηθούν τυχαίες συμπτώσεις, στη συνέχεια ανακάλυψε κάτι πολύ εκπληκτικότερο: Ερείπια πυραμίδων και βάσεις κτιρίων έδειχναν πως υπήρχε κάποια σχέση με τις τροχιές των πλανητών Ερμή, Αφροδίτη, Γη και Άρη...

Πώς ήταν δυνατό να γνωρίζουν κάτι τέτοιο οι Μάγιας;

Οι αποστάσεις των τροχιών των πλανητών δεν είναι τυχαίες γύρω από τον Ήλιο μας. Επαληθεύονται, μάλιστα, από τον νόμο Τίτιους-Μπόντε, του 1772, που είναι καθοριστικός για τις αποστάσεις αναμεταξύ τους και σε σχέση με το κεντρικό άστρο.

Ο Χάρλεστον άρχισε να αμφιβάλει για τους αριθμούς και τις μετρήσεις που έβγαζε. Όμως, δεν το έβαλε κάτω. Προσπάθησε λοιπόν να επαληθεύσει όσα έβρισκε ακόμα πιο πρακτικά.

Με κέντρο την πυραμίδα του Κετζαλκοάτλ και κατά μήκος της Οδού των Νεκρών, διαπίστωσε πως υπήρχε

κτίσμα στα 36 χουνάπ που αντιστιχούσε στον πλανήτη Ερμή

κτίσμα στα 72 χουνάπ που αντιστιχούσε στον πλανήτη Αφροδίτη

κτίσμα στα 96 χουνάπ που αντιστιχούσε στον πλανήτη Γη

κτίσμα στα 144 χουνάπ που αντιστιχούσε στον πλανήτη Αρη

τεχνητό κανάλι στα 288 χουνάπ που αντιστιχούσε στη Ζώνη των Αστεροειδών

κτίσμα στα 520 χουνάπ που αντιστιχούσε στον πλανήτη Δία

κτίσμα (σήμερα έχει περάσει αυτοκινητόδρομος από πάνω του) στα 945 χουνάπ που αντιστιχούσε στον πλανήτη Κρόνο

Πυραμίδα της Σελήνης στα 1845 χουνάπ που αντιστοιχούσε στον πλανήτη Ουρανό

ερείπια ναού στα 2880 χουνάπ που αντιστιχούσε στον πλανήτη Ποσειδώνα

ο φαλλοειδής πύργος Ξοτσίτελ στα 3780 χουνάπ που αντιστιχούσε στον πλανήτη Πλούτων

Κατά συνέπεια η Πυραμίδα του Κουντζαλκοάτλ αντιστοιχούσε στον Ήλιο.



Πώς γνώριζαν, οι Μάγιας, αιώνες πριν την ανακάλυψή τους, τους πλανήτες πέρα από τον Κρόνο; Πώς γνώριζαν την ταχύτητα του φωτός; Είχαν οι προ-προ-προ-πρόγονοί τους μεθόδους για να μελετούν τέτοια πράγματα; Μήπως τους εδωσαν τα φώτα οι Κατχίνα που , σύμφωνα με τις παραδόσεις, ήρθαν από τα άστρα;

Άραγε, πέρα από αυτό το τεράστιο πέτρινο έργο τεσσάρων περίπου χιλιομέτρων, ανάδειξης του ηλιακού συστήματος, μήπως όλες οι πόλεις μαζί και τα κτίριά τους αναπαριστούσαν κάτι ακόμα από τον ουρανό μας ή και πέρα από αυτόν, στον Γαλαξία μας;

diadrastika
- See more at: http://www.diadrastika.com/

ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΝΟΜΟΣ; ΜΕΧΡΙ ΤΟ 2016 Η ''ΥΠΕΡΘΡΗΣΚΕΙΑ'' ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ!!! ΥΠΕΡΜΝΗΜΟΝΙΟ ....ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΑΝ ΣΤΟ ΕΥΡΩΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ ΠΟΥ ΘΑ ΙΣΧΎΣΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ 2016 ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΡΓΗΣΟΥΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ... ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ!!!

https://antipalos.files.wordpress.com/2013/02/katholiko-saintseraphim02.jpg 
ΚΛΙΚ για να κατεβασετε το αρχειο σε pdf  ΕΔΩ 

ΥΠΕΡΜΝΗΜΟΝΙΟ – MEMORANDUM και η επιβαλλόμενη ΜΙΑ ΝΕΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΜΑΣΣΟΝΙΚΗ ΥΠΕΡΘΡΗΣΚΕΙΑ και ΕΚΚΛΗΣΙΑ, από 2016 έως 2020.

Από 25 έως 29 Ιουνίου 2014, εις Στρασβούργο, υπεγράφη ένα ΥΠΕΡΜΝΗΜΟΝΙΟ-MEMORANDUM, το οποίο αφορά την Πολιτική-Διοικητική-Θρησευτική Συνεργασία μεταξύ της Ευρωπαϊκής Ενώσεως- της Ελληνικής Κυβερνήσεως, της Εκκλησίας «Istanbul» (Κωνσταντινουπόλεως) «έξω της Istanbul», των Χριστιανικών Ορθοδόξων Εκκλησιών, της Καθολικής Εκκλησίας, της Ρωσικής Κυβερνήσεως και της Κυπριακής Κυβερνήσεως.
Αυτό το ΥΠΕΡΜΝΗΜΟΝΙΟ ή MEMORANDUM θα ισχύει από 1η Μαΐου 2016 έως 16 Αυγούστου 2020.

Στο παρακάτω κείμενο δημοσιεύεται προς ενημέρωσή σας, για να διαπιστώσετε ποιο είναι το ΑΛΗΘΙΝΟ ΠΡΟΣΩΠΟ της Παγκόσμιας Διακυβερνήσεως, της ερχομένης Νέας Τάξεως Πραγμάτων καθώς και της ΜΙΑΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ και ΘΡΗΣΚΕΙΑΣ, η οποία τελευταία είναι γνωστή ως M.R.A., δηλαδή MUDANARELIGIO ADUNATA = ΝΕΑ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗ ΘΡΗΣΚΕΙΑ.

Με τα τόσα έως σήμερα επιβληθέντα, υπό των Διεθνών Σιωνιστικών Τραπεζών, Διεθνούς Μασονικής Στοάς και ευλογούντος του ΒΑΤΙΚΑΝΟΥ, Μνημόνια στην Ελλάδα, έρχεται «καπάκι» το υπογραφέν στο Στρασβούργο από 25- 29 Ιουνίου 2014, ΥΠΕΡΜΝΗΜΟΝΙΟ, για να έως το 2016 – 2020. Και να σκεφθεί κανείς ότι αυτό υπεγράφη κυρίως από «Έλληνες» και μάλιστα «Ορθοδόξους» υψηλόβαθμους παράγοντες.
 Το όνειρο όλων των αντι-Χρίστων Δυνάμεων που όλα αυτά τα χρόνια λυσσαλέως πολεμούν την Ελλάδα και την Ορθόδοξο Εκκλησία, με την εφαρμογή αυτού του ΥΠΕΡΜΝΗΜΟΝΙΟΥ, οδεύει προς πλήρη υλοποίηση. Δυστυχώς όμως, ότι οι πρώτοι συνεργάτες όλων αυτών των σκοτεινών δυνάμεων είναι οι πλείστοι των προβατόσχημων εκ των πολιτικών και εκκλησιαστικών θώκων, δηλ. Πατριάρχες, Επίσκοποι, Αρχιεπίσκοποι, Μητροπολίτες, Ηγούμενοι, καθηγητές πανεπ. κ.α., οι οποίοι «δουλεύουν» από χρόνια δραστηρίως και κυρίως «κρυφά» σε διάφορα, πλην των πολιτικών, σε παγκοσμιοποιητικά και οικουμενιστικά κέντρα, όπως το Π.Σ.Ε. (παγκόσμιο συμβούλιο εκκλησιών), Μπουσάν, Μποζέ, Essex, Πατριαρχεία, Ιερά Μονή Κύκκου, Κολυμπάρι Κρήτης, αλλά και σε αυτό ακόμη το ΑΓΙΟΝ ΟΡΟΣ !!!

Το ΥΠΕΡΜΝΗΜΟΝΙΟ που όπως αναγράψαμε υπεγράφη στο Στρασβούργο από 25- 29 Ιουνίου 2014 έχει ως εξής: (Μεταφραζόμενο): ΜΝΗΜΟΝΙΟ Ευρωπαϊκής Ενώσεως, Ελληνικής Κυβερνήσεως, Ελληνικής Εκκλησίας και Εκκλησίας Ινσταμπούλ η οποία είναι έξω από την Κων/πολη και Χριστιανικών Ορθοδόξων Εκκλησιών και Καθολικών Εκκλησιών και Ρωσικής Κυβερνήσεως και Κυπριακής Κυβερνήσεως.

ΥΠΟΓΡΑΦΟΥΝ

Α. Πρόεδρος Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου έως 31 Οκτωβρίου 2014:ΧΕΡΜΑΝ ΒΑΝ ΡΟΜΠΑΪ Β. Εκπρόσωπος Κυβερνήσεως Ελλάδος Υπουργός Παιδείας: ΑΝΔΡΕΑΣ ΛΟΒΕΡΔΟΣ Γ. Εκπρόσωπος Ελλαδικής Εκκλησίας: Επίσκοπος Διαυλείας, Ελλάδα, ΓΑΒΡΙΗΛ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ Δ. Εκπρόσωπος Κωνσταντινουπολιτικής Εκκλησίας, εκτός Κων/πολης, ο Ικονίου ΘΕΟΚΛΗΤΟΣ Μικράς Ασίας Ε. Εκπρόσωπος Σλαυικών Πατριαρχείων και Ρωσικής Κυβερνήσεως Αρχιεπίσκοπος ΒΟΛΟΚΟΛΑΜΣΚ Ιλαρίων Ρωσία
ΣΤ. Εκπρόσωπος ΑΓΙΟΥ ΟΡΟΥΣ Ηγούμενος Αγίου Όρους ΕΦΡΑΙΜ
Ζ. Εκπρόσωποι Κυπριακής Εκκλησίας και Κυβερνήσεως Μόρφου Νεόφυτος και Τριμυθούντος Βαρνάβας
Η. Εκπρόσωπος Αντιοχειανής Εκκλησίας, Τριπόλεως Ηλίας
Θ. Εκπρόσωπος Αλεξανδρινής Εκκλησίας, Βασίλειος Τριπόλεως
Ι. Εκπρόσωπος Ιεροσολυμίτικης Εκκλησίας, Βόστρων Τιμόθεος

ΕΙΣΑΓΩΓΙΚΑ

Υπογραφή Στρασβούργο 25-29 ΙΟΥΝΙΟΥ 2014
Εφαρμογή ΥΠΕΡΜΝΗΜΟΝΙΟΥ από την 1η Μαΐου 2016 έως 16 Αυγούστου 2020. Δεσμευόμενοι όπως και οι δικαιούχοι ημών εφαρμόσουν τις μεταρρυθμίσεις στην διάρκεια εφαρμογής του Μνημονίου. Το ΜΝΗΜΟΝΙΟ δύναται να επεκταθεί η εφαρμογή του ή ακόμη και να αρχίσει νωρίτερα της εφαρμογής του.

Α. MEMORANDUM Διασφαλιστικά Ταμεία σε Ελλάδα, Κύπρο και Ευρωπαϊκή Ένωση

ΑΡΘΡΑ 11
Άρθρο 1: Ενοποίηση Ασφαλιστικών Ταμείων σε Ελλάδα σε δύο, έως 
18.9.2019, στα εξής:
1.      Ίδρυμα Κοινωνικών Προνοιακών-Υγειονομικών Χορηγήσεων
2.      Ίδρυμα Γεωργικής και Εργατικής Ασφάλισης
Άρθρο 2: Ενοποίηση Συνταξιοδοτικών Αποδοχών σε 560€ για τα δύο (2) Ταμεία έως 30.9.2017 και 365€ έως30.9.2020
Άρθρο 3: Παροχή Ηλεκτρονικής Κάρτας σε όλους τους Ασφαλισμένους με Ηλεκτρονικές Μονάδες για 365 μέρες, μετά το τέλος της Κάρτας αυτόματη ανανέωση στα Ιδρύματα (Ασφαλιστικά Ταμεία) για άλλες 365 ημέρες κ.ο.κ. Από 1.12.2017 αλλαγή στην Κάρτα.
Άρθρο 4: Τα Ιδρύματα παραμένουν ανοικτά σε όλες τις Κυριακές του
 χρόνου από 12μμ έως 8ης απογευματινής εκτός του 8ου μηνός. Εφαρμογή της Μεταρρυθμίσεως από 1.1.2017.
Άρθρο 5: Αργία για τα Ασφαλιστική Ιδρύματα ορίζεται το Σάββατο για όλο το χρόνο.
Άρθρο 6: Συνταξιούχοι των Ιδρυμάτων από 69 ετών και άνω εξετάζονται από ειδικούς ιατρούς σε ξεχωριστούς χώρους νοσοκομείων και ιδρυμάτων.
Άρθρο 7: Συνταξιοδοτηθέντες από τα Ασφαλιστικά Ιδρύματα ορίζεται από 1.9.2017 το 69ο έτος ηλικίας.
Άρθρο 8: Συνταξιοδοτηθέντες από τα Ασφαλιστικά Ιδρύματα ορίζεται από 1.9.2020 το 70ο έτος.
Άρθρο 9: Συνταξιοδοτηθέντες από τα Ασφαλιστικά Ιδρύματα ορίζεται από 1.9.2022 το 71ο έτος ηλικίας.
Άρθρο 10: Κατάργηση ενσήμων και βιβλιαρίων Υγείας από 15.10.2016 σε όλους τους ασγαλισμένους των Ταμείων.
Άρθρο 11: Ενοποίηση αργότερον των Ιδρυμάτων σε ένα (1) από 16.8.2020.

MOMERANDUM – ΥΠΕΡΜΝΗΜΟΝΙΟ στην Παιδεία

ΑΡΘΡΑ 12
Άρθρο 1: Πολυπολιτισμική Παιδεία σε όλα τα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα της Χώρας, από 11.9.2016.
Άρθρο 2: Κατάργηση Θρησκευτικών Εορτών και Εθνικών σε όλα τα εκπαιδευτικά Ιδρύματα, από 11.9.2017.
Άρθρο 3: Κατάργηση
 Εκκλησιασμού μαθητών, από 11.11.2016.
Άρθρο 4: Υποχρεωτική επίσκεψη σε Συναγωγή και Ισλαμικό Τέμενος από Εκπαιδευτική Βαθμίδα του Δημοτικού και σταδιακώς σε εκπαιδευτικές βαθμίδες Γυμνασίου και Λυκείου, από 11.11.2016.
Άρθρο 5: Εισαγωγή στην Εκπαιδευτική Βαθμίδα του Δημοτικού του μαθήματος σεξουαλικής διαπαιδαγωγήσεως από11.9.2016 και παροχή δωρεάν προφυλακτικών σε όλους τους μαθητές από εκπαιδευτική βαθμίδα του Δημοτικού, από11.10.2016.
Άρθρο 6: Κατάργηση μαθήματος Ελληνικής Ιστορίας, κατάργηση για την Ελληνική Επανάσταση, εισαγωγή μαθήματος Ευρωπαϊκής Αναγεννήσεως με κυρίαρχο ζήτημα την Γαλλική και Ιταλική
 Επανάσταση του Γαριβάλδη του 1843. Εφαρμογή Μεταρρυθμίσεως από 11.12.2018.
Άρθρο 7: Πρακτική εφαρμογή του μαθήματος σεξουαλικής διαπαιδαγωγήσεως σε όλες τις Σχολικές Βαθμίδες, από 11.12.2017.
Άρθρο 8: Κατάργηση Εθνικών Εορτών και Παρελάσεων, από 16.10.2016.
Άρθρο 9: Εισαγωγή εορτών για το περιβάλλον σε όλες τις Σχολικές Βαθμίδες, από 17.10.2016.
Άρθρο 10: Κατάργηση Θεολογικών Σχολών σε Πανεπιστήμιο από 16.10.2016. Μετατροπή σε Θρησκειολογικές Σχολές του Τμήματος των Φιλοσοφικών Σχολών. Κατάργηση μαθήματος Θρησκευτικών σε όλες τις Εκπαιδευτικές Βαθμίδες, από 11.9.2016, και εισαγωγή μαθήματος Θρησκειολογίας από 12.9.2016.
Άρθρο 11: Κατάργηση πολλών Καθηγητών σε εκπαιδευτικές Βαθμίδες και εισαγωγή Διαδικτύου, από 1.1.2017.
Άρθρο 12:
12 Α: Εισαγωγή εικόνων-slides στο μάθημα σεξουαλικής διαπαιδαγωγήσεως, από 19.9.2016.
12 Β: Εισαγωγή Ηλεκτρονικής ταυτοποιήσεως των μαθητών, από 20.9.2017.
12 Γ: Εισαγωγή Ηλεκτρονικής Μπάρας ασφαλείας σε όλα τα Σχολικά και Πανεπιστημιακά Ιδρύματα και εισαγωγή μαθητών-σπουδαστών-καθηγητών στα Σχολικά και Πανεπιστημιακά Ιδρύματα με Κάρτα Ασφαλείας.
12 Δ:  Εκδρομές Σχολείων Εκπαιδευτικών και Πανεπιστημιακών Ιδρυμάτων σε μέρη σεξουαλικής απελευθερώσεως, από 17.9.2017.
12 Ε: Απελευθέρωση σεξουαλική των μαθητών, από 16.9.2016.

MOMERANDUM – ΥΠΕΡΜΝΗΜΟΝΙΟ στην Εκκλησία

ΑΡΘΡΑ 15:
Άρθρο 1: Ειδικόν
1 Α: Μεταρρύθμιση στην Εκκλησιαστική Ακολουθία. Ειδικότερα: Ωρολόγιο Πρόγραμμα. Χειμερινή Περίοδος: Τέλεση Θείας Λειτουργίας Κυριακή πρωί, από 10η πρωινή έως 11:30 πρωινή. Καλοκαιρινή Περίοδος: Τέλεση Θείας Λειτουργίας Κυριακή απόγευμα, ώρα 7:30 απογευματινή με9η βραδινή. Η μεταρρύθμιση θα ξεκινήσει από17.10.2017.
1 Β: Κατάργηση Τέμπλων Ιερών Ναών, από 26.10.2017.
1 Γ: Εισαγωγή αναγεννησιακών εικόνων – αντικατάσταση από βυζαντινή νοοτροπία, από 1.3.2017.
1 Δ: Εισαγωγή μουσικών οργάνων της Εκκλησίας, από 1.3.2017.
Άρθρο 2:
2 Α: Κατάργηση υποχρεωτικών ράσων εκτός Ιερών Ναών από 15.8.2017.
2 Β: Αφαίρεση γενείων και μαλλιών από κληρικούς, από 1.5.2017.
Άρθρο 3: Κατάργηση αγρυπνιών σε Ιερούς Ναούς και Μονές, από 14.8.2018.
Άρθρο 4: Κατάργηση αντισημιτικών αγίων, από 15.8.2016
Άρθρο 5: Εισαγωγή αντιρατσιστικού κηρύγματος από όλους τους κληρικούς, όλων των βαθμιδων, από15.9.2016.
Άρθρο 6: Αφαίρεση αντισημιτικών ύμνων απ’ όλες τις Χριστιανικές Εκκλησίες, από 16.9.2016.
Άρθρο 7:
7 Α: Κατάργηση όρθρου στις Χριστιανικές Ορθόδοξες Εκκλησίες, από 16.9.2016.
7 Β: Εισαγωγή νέων Ακολουθιών σε όλες τις Χριστιανικές Εκκλησίες, από 16.9.2017.
7 Γ: Εισαγωγή Περιβαλλοντολογικών εορτών την 5η Ιουνίου εκάστου έτους, την 21η Δεκεμβρίου, αφιερωμένη στη μητέρα γη και τέλος την 14η Απριλίου. Εφαρμογή Μεταρρυθμίσεως 20.9.2016.
7 Δ: Εισαγωγή εορτής για το εβραϊκό ολοκαύτωμα, με ειδική ακολουθία
 σε όλες τις Χριστιανικές Εκκλησίες. Η εορτή ορίζεται τρεις (3) φορές 
τον χρόνο, ειδικότερα στις 27 Ιανουαρίου, 21 Απριλίου, την Β Κυριακή 
Χριστιανική του αποκαλούμενου Αγίου Θωμά. Εφαρμογή
 Μεταρρυθμίσεως από 1.7.12016.
7 Ε: Κατάργηση όλων των Εθνικών Εορτών απ’ όλες τις Χριστιανικές 
Εκκλησίες, από 15.7.2017.
Άρθρο 8:
8 Α: Μεταρρύθμιση για όλες τις χριστιανικές εορτές των Χριστιανικών 
Εκκλησιών (Σχόλιο: Δεν γράφει από πότε θα εφαρμοστεί).
8 Β: Εισαγωγή νέων εορτών στην Χριστιανική εκκλησία.
8 Γ: Κατάργηση ΑΒΑΤΩΝ σε όλες τις Χριστιανικές Εκκλησίες, από
 17.4.2017.
8 Δ: Σύνδεση Ο.Η.Ε. που θα αναλάβει την επίβλεψη της χριστιανικής
 ενοποιημένης εκκλησίας, από15.7.2017.
8 Ε: Τα Ιεροσόλυμα θα καταστούν Πρωτεύουσα πνευματική, από
 1.5.2017.
8 ΣΤ: Αποδοχή καταργήσεως Πατριαρχείων Ιεροσολύμων – Αλεξανδρείας – Αντιοχείας και Σλαβικών Πατριαρχείων εκτός Μόσχας, από 1.5.2017.
8 Ζ: Θα παραμείνουν τρία (3) Πατριαρχεία της Χριστιανικής 
Ενοποιημένης Εκκλησίας, ήτοι: Ρωσικού Πατριαρχείου, Πατριαρχείου 
της Ρώμης και Πατριαρχείο Κωνσταντινουπόλεως, από 1.5.2016.
8 Η: Αλλαγή Εκκλησιαστικών Σχολών σε Θρησκειολογικές σχολές,
 όλων των χριστιανικών εκκλησιών, από17.7.2017.
Άρθρο 9
9 Α: Θεολογική σχολή Χάλκης θα ανοίξει στις 17.7.2017.
9 Β: Η Ελλαδική Εκκλησία αποδέχεται την συντήρηση, με δικών της
 χρημάτων αλλά και της ευρωπαϊκής ενώσεως ευκτηρίων οίκων 
Μουσουλμάνων.
9 Γ: Επίσης (αποδέχεται η ελλαδική εκκλησία) ευκτηρίων οίκων 
βουδιστών και γενικώς όλων των θρησκευτικών πεποιθήσεων,
 από 1.9.2016.
9 Δ: Μάθημα σε όλους τους πιστούς για όλες τις θρησκευτικές
 πεποιθήσεις σε όλα τα θρησκευτικά κέντρα όλων των χριστιανικών 
εκκλησιών, από 20.9.2016.
Άρθρο 10
10 Α: Εισαγωγή νέων πολυθρησκειακών ακολουθιών μετά μουσικών
 οργάνων σε όλες τις χριστιανικές εκκλησίες, από 20.5.2017.
10 Β: Εισαγωγή σε όλες τις εκκλησίες μουσικών οργάνων και
 διοργάνωση συναυλιών όχι μόνο θρησκευτικών, εντός θρησκευτικών 
ναών, από 20.10.2017.
10 Γ: Αντιρατσιστικές και αντιφασιστικές συναυλίες εντός και εκτός
 ναών, όπως διοργανώνουν τακτικώς οι χριστιανικές εκκλησίες, 
από 1.5.2017.
10 Δ: Κατάργηση ΑΒΑΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΟΡΟΥΣ, από 1.6.2017.
10 Ε: Αποδοχή από τις χριστιανικές εκκλησίες των ομόσπονδων
 και πολυκρατικών ενώσεων, από 1.9.2017.
10 ΣΤ: Αποδοχή παγκοσμίου διακυβερνήσεως από Ο.Η.Ε. σε
 διεθνείς ενώσεις, από 1.9.2018.
Άρθρο 11
11 Α: Αποδοχή ως πρώτου ρόλου στην χριστιανική εκκλησία του
 ΒΑΤΙΚΑΝΟΥ, από 15.8.2017.
11 Β: Εισαγωγή Καθολικών (δηλ. Παπικών) μοναχών των καθολικών 
ταγμάτων και μοναχών αρχαιοελληνικών λατρειών στο ΑΓΙΟΝ ΟΡΟΣ, από 20.11.2017 έως 18.8.2018.
11 Γ: Αποδοχή σε ΑΓΙΟΝ ΟΡΟΣ: τελεφερίκ – έξυπνων συστημάτων 
– αγαλμάτων αρχαίας λατρείας –μετατροπή του ΑΓΙΟΥ ΟΡΟΥΣ σε
 οικολογική αρχαιο-βυζαντινή κοινοπολιτεία – κρατικής ανεξάρτητης
 οντότητας – νέου κέντρου νέας χριστιανικής κατευθύνσεως – νέου
 κέντρου νέας θρησκευτικής κατευθύνσεως και νέας εκκλησιαστικής
 μουσικής, από 1.4.2018.
Άρθρο 12: Αποδοχή χριστιανικών εκκλησιών ότι εισαγόμαστε πλέον 
στην νέα εποχή, από το 2016.
Άρθρο 13
13 Α: Από 17.7.2017 μεταφορά οικουμενικού πατριαρχείου στην Πάτμο
 Ελλάδα ή στο ΑΓΙΟΝ ΟΡΟΣ ή στην Σαμοθράκη, δηλαδή δημιουργία 
τριών (3) κέντρων του οικουμενικού πατριαρχείου.
13 Β: Τοποθέτηση στις ηγεσίες των χριστιανικών εκκλησιών, από ηλικίες
 28 ετών και άνω, από 1.11.2017.
Άρθρο 14
14 Α: Διοργάνωση συμποσίων οικολογίας, αλλά και διοργάνωση 
συνεδρίων διεθνών ενώσεων σε νησιά Ελλάδος, αλλά και στην ΚΥΠΡΟ
 και στο ΑΓΙΟΝ ΟΡΟΣ.
14 Β: Αποδοχή από χριστιανικές εκκλησίες καταργήσεως των Εθνών
 Κρατών και όπως δημιουργηθούν ενώσεις πολυκρατικές, πολυκεντρικές,
 πολυπολιτισμικές, πολυπολυθρησκευτικές και δημιουργία θρησκευτικών
 κρατιδίων, όπως το κρατίδιο του Οικουμενικού Πατριαρχείου, από 
15.8.2017.
14 Γ: Κατάργηση ψαλτών στις χριστιανορθοδόξους εκκλησίες και
 εισαγωγή χορωδιών, από 16.10.2014.
 Άρθρο 15
15 Α: Οι ως άνω συμφωνίες όπως επικυρωθούν από της Οικουμενικής
 Συνόδου της χριστιανορθοδόξου εκκλησίας, από 19.6.2016 έως
 9.7.2016. Οι άνω συμφωνίες επικυρώθηκαν από τους:
·         Πρόεδρο Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, ΧΕΡΜΑΝ ΒΑΝ ΡΟΜΠΑΪ
·         Εκπρόσωπο Κυβερνήσεως Ελλάδος Υπουργού Παιδείας, ΑΝΔΡΕΑΣ ΛΟΒΕΡΔΟΣ
·         Εκπρόσωπο Οικουμενικού Πατριαρχείου, Ικονίου ΘΕΟΚΛΗΤΟΣ
·         Από Εκπρόσωπο ΑΓΙΟΥ ΟΡΟΥΣ Ηγούμενο Αγίου Όρους ΕΦΡΑΙΜ
·         Εκκλησία και Κράτος Κύπρου, Επίσκοπος Τριμυθούντος Βαρνάβας, Μητροπολίτη Μόρφου Νεόφυτο
·         Δια το πατριαρχείο Ιεροσολύμων Μητροπολίτης Βόστρων Τιμόθεος
·         Δια το πατριαρχείο Αλεξανδρείας Αρχιεπίσκοπος Τριπόλεως Βασίλειος
·         Δια το πατριαρχείο Αντιοχείας Αρχιεπίσκοπος Τριπόλεως Ηλίας
·         Δια όλες τις Σλαβικές Χριστιανορθοδόξους Εκκλησίες και της Ρωσικής
 Κρατικής Οντότητας, οΑρχιεπίσκοπος Βολοκολάμσκι Ιλλαρίωνας
·         Δια το Βατικανό Καρδινάλιος Βάλτερ Κάσπερ
15 Β: Αποδοχή από το Πατριαρχείο Ιεροσολύμων όλα τα χριστιανικά 
προσκυνήματα να δοθούν σε τέσσερις διαχειριστικές αρχές: ΟΗΕ
UNESCO, Ρωσικής Εκκλησίας, ΒΑΤΙΚΑΝΟ, εφαρμογή από 1.5.2017.
15 Γ: Διευκρινιστικό άρθρο, τα περουσιακά στοιχεία θα 
συνδιαχειρίζονται οι ανωτέρω χριστιανορθόδοξες εκκλησίες 
με τους πιο πάνω κρατικούς και υπερκρατικούς οργανισμούς.

MOMERAMDUM – ΥΠΕΡΜΝΗΜΟΝΙΟ σε 
Νοσοκομεία και Υγεία

Άρθρα 8
Άρθρο 1: Τα νοσοκομεία θα διαχωρίσουν ηλικιωμένους και νεότερους σε ηλικία. Θα εξετάζονται και νοσηλεύονται σε άλλους χώρους από 8.9.2017.
Άρθρο 2: Εισαγωγή σε νοσοκομεία μόνο με κάρτα ασφαλείας, διαφορετικά θα απαγορεύεται η είσοδος από8.9.2017.
Άρθρο 3:
3 Α: Τα νοσοκομεία όπως περιορισθούν, από 1.8.2017.
3 Β: Δημιουργία εντός νοσοκομείων ειδικών φυλακών, από16.9.2017.
Άρθρο 5: Ηλεκτρονική Ταυτοποίηση πολιτών από17.6.2017 για όλες τις υπηρεσίες και όχι για νοσοκομειακή περίθαλψη.
Άρθρο 6: Κατάργηση ιατρικών πολλών ειδικοτήτων, από 17.8.2017.
Άρθρο 7: Συγχώνευση νοσοκομείων και δημιουργία πολυνοσοκομειακών κέντρων, από 17.8.2017.
Άρθρο 8
8 Α: Εισαγωγή κάρτας υγείας για όλους τους πολίτες, ιατρούς, από 19.9.2017.
8 Β: Κατάργηση κέντρων υγείας και πρόνοιας, από 19.9.2017.

MOMERAMDUM – ΥΠΕΡΜΝΗΜΟΝΙΟ σε Διοικητική 
Μεταρρύθμιση

Άρθρο 1: Ηλεκτρονική Ταυτοποίηση πολιτών όλης της Ευρωπαϊκής Ενώσεως και του Ρωσικού Κράτους, από16.6.2017. Αποδοχή του άρθρου απ’όλες τις χριστιανικές εκκλησίες.
Άρθρο 2:
2 Α: Κατάργηση Κρατικών Οντοτήτων – αποδοχή δημιυοργίας
 Ομοσπονδιακών Κρατών ορισμένα σε Περιφέρειες – με πρωτεύουσα 
περιφερειών ορισμένη, εφαρμογή από 17.10.2017.
2 Β: Αποδοχή Ομοσπονδίας στην Κύπρο, από 14.8.2017.
2 Γ: Αποδοχή υπερτάτου ρόλου του ΟΗΕ, από 19.10.2017 σε όλες τις 
θρησκείες του πλανήτη.
2 Δ: Δημιουργία θρησκευτικών κέντρων του Π.Σ.Ε. σε όλο τον πλανήτη, 
ως η Αμμόχωστος Κύπρου, από14.8.2018 – σε Κωνσταντινούπολη δύο
 θρησκευτικά κέντρα ναοί χριστιανορθόδοξοι Αγίου Γεωργίου, Αγίου 
Φανουρίου, Αγίας Σοφίας Κων/πολες, από 14.8.2018.
Άρθρο 3: Νομιμοποίηση όλων των μεταναστών σε όλα τα κράτη 
ευρωπαϊκής ενώσεως, άνευ όρων, από19.11.2016.
Άρθρο 4:
4 Α: Αποδοχή ομοφυλοφιλικής δραστηριότητας – να παρελαύνουν 
ελευθέρως και τακτικώς, σε όλες τις οδούς των πόλεων της ευρωπαϊκής
 ενώσεως, από 16.8.2016.
4 Β: Αποδοχή ομοφυλοφιλικών γάμων και διενφιλικών γάμων και
 υιοθεσίας παιδιών από ομοφυλόφιλους, από 16.5.2016.
4 Γ: Αποδοχή σεξουαλικών σχέσεων από το 19ο έτος ηλικίας με ενήλικους, από 18.5.2016.
4 Δ: Αποδοχή ελευθέρα σεξουαλικήν σε τηλεόραση και τύπο και 
κυκλοφορία πολλών πορνογραφικών περιοδικών, ελευθέρως, σε 
όλες τις εκπαιδευτικές βαθμίδες από 18.11.2016.
4 Ε: Δημιουργία οίκων ανοχής κοντά σε όλα τα εκπαιδευτικά ιδρύματα
 όλων των εκπαιδευτικών βαθμίδων, σε όλη την ευρωπαϊκή ένωση – 
και εντός στρατοπέδων για τους στρατιωτικούς, από 19.12.2016.
4 ΣΤ: Διδασκαλία σε όλες τις εκπαιδευτικές βαθμίδες για το ωραίον του 
πληρωμένου έρωτος, από 22.12.2017, όχι μόνο από καθηγητές, αλλά 
και από εργαζόμενες του πληρωμένου έρωτα.
Άρθρο 5: Αποδοχή ελεύθερης παιδικής πορνογραφικής στο διαδίκτυο,
 μόνο από 14 ετών και άνω, από 24.12.2017.
Άρθρο 6:
6 Α: Κατάργηση εθνικών εορτών και αποδοχή παγκοσμίου 
διακυβερνήσεως, από 10.12.2016.
6 Β: Νομιμοποίηση ομοφυλοφιλίας και στα εκπαιδευτικά ιδρύματα –
 διδασκαλία για ομοφυλοφιλία στα εκπαιδευτικά ιδρύματα, από 20.9.2016.
Άρθρο 7:
7 Α: Νομιμοποίηση νέων λατρειών – Νέας Εποχής, από 21.9.2017.
7 Β: Κατάργηση Σημαίας Ελληνικής και όλων των Σημαιών της Ευρώπης, 
κατάργηση θρησκευτικών εορτών της Ευρώπης, από 1.3.2017.
7 Γ: Εισαγωγή περιβαλλοντικών εορτών, από 21.3.2017.
7 Δ: Κατάργηση ελληνικών και βυζαντινών σημαιών που είναι έξωθεν 
εκπαιδευτικών, δημοσίων υπηρεσιών και ναών, από 20.4.2017.
7 Ε: Δημιουργία μονών με μοναχούς και μοναχές όλων των δογμάτων και
 θρησκειών στην ευρωπαϊκή ένωση και στο ΑΓΙΟΝ ΟΡΟΣ, από 17.3.2018.
Άρθρο 8:
8 Α: Εισαγωγή περισσοτέρων αντιρατσιστικών νομοσχεδίων και ψήφιση 
στις ευρωπαϊκές βουλές, από15.5.2016.
8 Β: Αποδοχή συμφώνου συμβίωσης και για τους ομοφυλόφιλους και 
κατάργηση για όλη την ευρωπαϊκή ένωση του υποχρεωτικού των 
θρησκευτικών και πολιτικών γάμων, από 21.10.2017.
8 Γ: Αποδοχή καύσεως των νεκρών, από 1.5.2016.
8 Δ: Κατάργηση για την Ε.Ε. της θρησκευτικής ταφής και σταδιακώς
 υποχρεωτικής καύσεως των νεκρών, από20.5.2016.
8 Ε: Αποδοχή από την Εκκλησία την καύση των νεκρών και όσοι το 
επιθυμούν της θρησκευτικής κηδείας, από22.5.2016.
8 ΣΤ: Κατάργηση όπου ισχύει στην ευρωπαϊκή ένωση θρησκευτικού 
όρκου και θρησκευτικής ορκωμοσίας στη βουλή των πολιτικών, των
 περιφερειαρχών, των δημάρχων, φοιτητών κ.τ.λ., από 23.5.2016.
8 Ζ: Κατάργηση αγιασμών στη βουλή, εκπαιδευτικά και δημόσια
 ιδρύματα, όπου ισχύει στην Ε.Ε. από24.5.2016.
Άρθρο 9:
9 Α: Κατάργηση ορκωμοσίας βουλής σε όλη την Ε.Ε., από 25.5.2016.
9 Β: Κατάργηση αγιασμού σε όλα τα εκπαιδευτικά ιδρύματα, από 
11.9.2016.
9 Γ: Κατάργηση του υποχρεωτικού της βαπτίσεως των μικρών παιδιών
 και εισαγωγής ονοματοδοσίας στα ληξιαρχεία, από 12.9.2016.
9 Δ: Δημιουργία Ηλεκτρονικού Αρχείου σε όλα τα εκπαιδευτικά 
πανεπιστημιακά ιδρύματα και ιδρύματα δημοσίου χαρακτήρος, καθώς
 και σε υπουργεία όλων των χωρών Ευρώπης, να εισαχθούν τα συστήματα
 της παλαμοσκόπησης και ιριδοσκόπησης έτσι ώστε όλοι οι πολίτες
, μαθητές, εκπαιδευτικοί, σπουδαστές και πολιτικοί άρχοντες να 
εισάγονται κατά αυτά τα συστήματα στα προαναφερθέντα κτίρια.
 Εφαρμογή 27.7.2017 έως 29.10.2017.
Άρθρο 10:
10 Α: Δημιουργία πολυεθνικών στρατών και όχι εθνικών στρατών 
κατά τα πρότυπα του ΝΑΤΟ, από30.1.2017, και συγχρόνως κατάργηση
όπου ισχύει στην Ε.Ε. της υποχρεωτικής θητείας.
10 Β: Ηλεκτρονική υπογραφή για όλους τους πολίτες σε συναλλαγές
 με το πολυεθνικό κράτος της Ε.Ε. και οι πολίτες θα ξεκινήσουν
 αυτές τις συναλλαγές από 30.3.2017.
Άρθρο 11
11 Α: Όλοι οι υπογράφοντες το ΥΠΕΡΜΝΗΜΟΝΙΟ δεσμευόμεθα για την
 εφαρμογή των ανωτέρω μεταρρυθμίσεων από 1η Μαΐου 2016 και
 εφαρμογής εσωτερικού μνημονίου συνεννοήσεως και θρησκευτικής
 συνεργασίας με την Ε.Ε. από 1.5.2016 καθώς και του εσωτερικού
 Β΄ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ για πολιτική συνεργασία με την Ε.Ε. από 1.5.2016, 
οι μεταρρυθμίσεις του παρόντος ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ αν δυνατόν να
μεταφερθούν μόνο για λίγους μήνες, συγκεκριμένα για εννέα (9),
 εάν όμως παραταθεί η εφαρμογή των μεταρρυθμίσεων περισσότερον
 των εννέα (9) μηνών το πρώην εθνικό κράτος θα τιμωρείται με πρόστιμο 
20.000€ προσαυξημένο, αν παραταθεί με διπλασιασμό, το ίδιο πρόστιμο 
θα πληρώσουν τα υπουργεία του πρώην εθνικού κράτους π.χ. υπουργείο 
παιδείας – περιθάλψεως – άμυνας και βεβαίως όλες οι χριστιανικές 
εκκλησίες για κάθε καθυστέρηση πέραν των εννέα (9) μηνών θα
 πληρώσουν πρόστιμο ίδιον με το ανωτέρω.
11 Β: Μεταρρυθμίσεις δύνανται να επισπευτούν γρηγορότερα πιθανώς 
και ενός χρόνου νωρίτερα 
από οριζομένη χρονολογικής εφαρμογής τους. Για την πρόωρη εφαρμογή των μεταρρυθμίσεων οι Εκκλησίες και οι πρώηνκρατικοί φορείς θα πάρουν «μπόνους» 500.000€ από Ευρωπαϊκής Μεταρρυθμιστικής Αρχής.
11 Γ: Όλοι οι υπογράψαντες το παρόν κείμενο δεσμευόμεθα για επαναφορά του Πολιτεύματος της Βασιλευομένης Δημοκρατίας και ειδικότερα στην Ελλάδα μέχρι του τέλους του 2016. 
Ειδικότερα στην Ελλάδα επαναφορά ως επίσημη θρησκεία του πρώην εθνικού κράτους της αρχαιοελληνικής θρησκείας έως τέλους του 2016.
11 Δ: Από 1.5.2016 θα δημιουργηθεί η Ευρωπαϊκή Μεταρρυθμιστική Αρχή.
11 Ε: Από 1.5.2016 δημιουργία ευρωπαϊκού μεταρρυθμιστικού γραφείου με αρχικό κεφάλαιο 800.000.000€.
11 ΣΤ: Δημιουργία περιφερειακής μεσογειακής ενώσεως με όλα τα κράτη της Μεσογείου ενωμένα μεταξύ των, από 13.7.2017. 
Το ευρωπαϊκό συντονιστικό γραφείο θα έχει έδρα του το ΑΓΙΟΝ ΟΡΟΣ από 17.12.2017.
11 Ζ: Δημιουργία περιβαλλοντολογικού μεταρρυθμιστικού γραφείου 
21.11.2016 με έδρα το Ντουμπρόβνικ της Κροατίας.
11 Η: Δημιουργία Νεοεποχίτικου Μεταρρυθμιστικού Γραφείου στην Βαρκελώνη, από 22.1.2016.
11 Θ: Δημιουργία νέου γραφείου ευρωπαϊκών θρησκευτικών μεταρρυθμίσεων, από 23.11.2016, με συντονιστικό ρόλο το θρησκευτικό κέντρο του ΒΑΤΙΚΑΝΟΥ με απόλυτο συνεννόηση και συντονισμό της μεσογειακής ενώσεως, του ΟΗΕ, του ΠΣΕ, έδρα του άνω γραφείου στο Παρίσι, από 24.11.2016.

Οι ανωτέρω υπογράψαντες είναι:
·         Πρόεδρος Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, ΧΕΡΜΑΝ ΒΑΝ ΡΟΜΠΑΪ
·         Εκπρόσωπος Κυβερνήσεως Ελλάδος Υπουργός Παιδείας, ΑΝΔΡΕΑΣ 
ΛΟΒΕΡΔΟΣ
·         Εκπρόσωπο Οικουμενικού Πατριαρχείου, Ικονίου ΘΕΟΚΛΗΤΟΣ
·         Εκπρόσωπος ΑΓΙΟΥ ΟΡΟΥΣ Ηγούμενος Αγίου Όρους ΕΦΡΑΙΜ
·         Εκκλησία και Κράτος Κύπρου, Επίσκοπος Τριμυθούντος Βαρνάβας, Μητροπολίτη Μόρφου Νεόφυτο
·         Δια το πατριαρχείο Ιεροσολύμων Μητροπολίτης Βόστρων Τιμόθεος
·         Δια το πατριαρχείο Αλεξανδρείας Αρχιεπίσκοπος Τριπόλεως Βασίλειος
·         Για όλες τις Σλαβικές Χριστιανορθοδόξους Εκκλησίες και της Ρωσικής
 Κρατικής Οντότητας, οΑρχιεπίσκοπος Βολοκολάμσκι Ιλλαρίωνας
·         Δια το Βατικανό Καρδινάλιος Βάλτερ Κάσπερ
·         Εκπρόσωπος του Παγκοσμίου Συμβουλίου Εκκλησιών (Π.Σ.Ε.) 
ΑΝΤΡΕ ΒΑΡΚΑΝ
·         Για την Εκκλησία της Αλβανίας ο Μητροπολίτης Αργυροκάστρου
 ΠΟΛΥΚΑΡΠΟΣ

§  Δεσμευόμαστε να εφαρμόσουμε όλες αυτές τις μεταρρυθμίσεις από 1η
 Μαΐου 2016 έως 16 Αυγούστου 2020. Να γίνει αλλαγή και να εισαχθούμε 
στην ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ ολοκληρωτικώς από 1η Μαΐου 2016.
§  Δεσμευόμαστε να γίνει αλλαγή στο ονομαστό ΑΓΙΟΝ ΟΡΟΣ στην Ελλάδα
 και να ιδρυθούν εντός αυτού μονές όλων των θρησκειών και δογμάτων και
 μοναχικών ταγμάτων του Βατικανού. Δεσμευόμαστε και για τους όποιους 
διαδόχους ημών να εφαρμόσουν τις ανωτέρω μεταρρυθμίσεις.
 Προσευχόμεθα και πάλι πολλάκις στον ένα Θεό και έναν άνθρωπο 
ίνα φανερωθεί στον Κόσμο για να λύσει όλα τα προβλήματα
 του πλανήτη (σ.σ. μήπως άνθρωπο εννοεί τον αντίχριστο;).

Α. Συμπληρωματική Δήλωση: Αυτό είναι το τοπικό ΥΠΕΡΜΝΗΜΟΝΙΟ Ελλάδος – Κύπρου – Ρωσίας με την Ευρωπαϊκή Ένωση, καθώς και το ΥΠΕΡΜΝΗΜΟΝΙΟ των Εκκλησιών Κων/πολεως – Ελλάδος – Ιεροσολύμων – Αλεξανδρείας – Αντιοχείας – Σλαβικών Πατριαρχείων – Ρωσίας και ΑΓΙΟΥ ΟΡΟΥΣ. Οι ανωτέρω εκκλησίες υπέγραψαν το τοπικό ΥΠΕΡΜΝΗΜΟΝΙΟ με τις χριστιανικες εκκλησίες της Ε.Ε.

Β. Συμπληρωματική Δήλωση: Οι ανωτέρω χριστιανορθόδοξες εκκλησίες δεσμεύουν και τα κράτη στα οποία ανήκουν να εφαρμόσουν τις ανωτέρω μεταρρυθμίσεις.

Γ. Συμπληρωματική Δήλωση: Επισυνάπτεται ειδικό ΜΝΗΜΟΝΙΟ Συνεννοήσεως Εκκλησιαστικής και Κρατικής με τν Ε.Ε. Οι υπογράψαντες τα ανωτέρω ΜΝΗΜΟΝΙΑ δεσμευόμεθα δια το γρηγορότερον ει δυνατόν εφαρμογή των ανωτέρω μεταρρυθμίσεων από 1η Μαΐου 2016.

Δ. Συμπληρωματική Δήλωση: Προχωρούμε στην μεταμόρφωση κρατικών – εκκλησιαστικών μορφών αυτοδιοικήσεως και χαιρόμεθα για αυτό, διότι αλλάζουμε όλες τις εκκλησιαστικές και κρατικές μορφές. Πλέον περάσαμε στη Νέα Εποχή και από 1.5.2016 θα εισαχθούμε στην Νέα Εποχή και στην Νέα Κατάσταση.

Ε. Συμπληρωματική Δήλωση: Δεσμευόμεθα για την Διοικητική αναδιάρθρωση, Εκκλησιαστική αναδιάρθρωση, και επανιδρύσεως της ΜΙΑΣ Εκκλησίας. Επίσης για Ίδρυση Στρατιωτικών και Αστυνομικών Πολυεθνικών Δυνάμεων για να υπάρξει Τάξη και Ασφάλεια στις οδούς και πλατείες των πόλεων όλων των χωρών της ευρωπαϊκής ενώσεως καθώς και ασφάλεια όλων των εκκλησιαστικών από τις ανωτέρω δυνάμεις.

ΣΤ. Συμπληρωματική Δήλωση: Δεσμευόμεθα οι ανωτέρω Εκκλησιαστικοί και Πολιτικοί ηγέτες να συνεργαστούμε εντόνως και σθεναρώς με την Παγκόσμια Αστυνομία I.P.T.F., η οποία ιδρύθηκε, έχει προσωρινή έδρα στην Ουάσιγκτον από 21.9.2011, καθώς και της αμερικανικής Ομοσπονδιακής Δυνάμεως Διαχείρισης Εκτάκτων Χρήσεων – F.E.M.A., η οποία έχει έδρα στην Ουάσιγκτον και Βαλτιμόρη, ιδρυθείσα στις17.11.1984. Οι ανωτέρω δυνάμεις μαζί με τον ευρωπαϊκό στρατό, ο οποίος ιδρύθηκε στην Κων/πολη το 26.10.2001 κι έχει προσωρινή έδρα στην Μονς του Βελγίου και σε συνεργασία ευρωπαϊκά και τοπικά σώματα θα παρέχουν Τάξη και Ασφάλεια σε όλα τα πρώην εθνικά κράτη της Ε.Ε. και σε όλες τις χριστιανικές εκκλησίες, ομολογίες, θρησκείες που εδρεύουν στην ευρωπαϊκή ένωση. Επίσης δεσμευόμεθα και αποδεχόμεθα για την παρακολούθηση των πάντων για Ασφάλεια με τοποθέτηση Ηλεκτρονικών καμερών εξελιγμένης μορφής και τεχνολογίας σε όλα τα εκπαιδευτικά ιδρύματα, δρόμους όλων των πόλεων της Ε.Ε., μονές, εκκλησίες και δημόσιες υπηρεσίες, καθώς και ίδρυση θρησκευτικής αστυνομίας.

Εφαρμογή των ανωτέρω μεταρρυθμίσεων από 2.5.2016
Δεσμευόμεθα όλοι οι ανωτέρω υπογράψαντες για να επανέλθει η Ασφάλεια και η Τάξις από 1η ΙΟΥΝΙΟΥ 2016.
Οι υπογράψαντες (έχει μόνο τον κατάλογο υπογραφών των υπογραψάντων το ΥΠΕΡΜΝΗΜΟΝΙΟ –MEMORANDUM από 25 έως 29 Ιουνίου 2014).

Για την δημοσιοποίηση
και διανομή του
ΥΠΕΡΜΝΗΜΟΝΙΟΥ
Σ.Ν.Ν.Υ.Σ.
ΚΕΡΕΘ ΤΑΝΑΙΣ

***********************

Το παραπάνω ΥΠΕΡΜΝΗΜΟΝΙΟ αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα «ΑΠΟΚΑΛΥΨΙΣ» την 14η Αυγούστου 2014. Το κείμενο ήταν στην αγγλική γλώσσα και από αυτή την ιστοσελίδα μεταφράστηκε στην ελληνική γλώσσα. Τοαποκαλυπτικότατο αυτό κείμενο ήταν αναρτημένο μόνο για λίγες μέρες προ της 6ης Σεπρεμβρίου 2014, ημέρα ψηφίσεως υπό του ελληνικού κοινοβουλίου του γνωστού Αντι-ρατσιστικού Νομοσχεδίου (ΦΕΚ 191/10 Σεπτεμβρίου 2014), οπότε και έπαψε να είναι αναρτημένο, φυσικά έως σήμερα… καθότι όπως διαπιστώνει έκαστος εκ της μελέτης αυτού του ΥΠΕΡΜΝΗΜΟΝΙΟΥ, τα υπογραφέντα σε αυτό και ισχύοντα ως εφαρμογή έως το 2016-2020, υπερβαίνουν κάθε φαντασία.

Επίσης, αναγράφεται ΣΧΟΛΙΟ: Οι συμφωνίες αυτές θα δημοσιευτούν, αν και υπάρχει μεταξύ των άνω σχετική Συμφωνία, ότι Αγ. Όρος και Ιερώνυμος, την κατάλληλη στιγμή θα προβούν σε «αναιρέσεις» των όσων ήδη συνεφώνησαν, φυσικά για να μην εκτεθούν στον κατώτερο κλήρο και τον λαό.

Επίσης, στην εν λόγω ιστοσελίδα, υπήρχε το ακόλουθο υστερόγραφο σχόλιο: «ακολουθεί με 40 άρθρα ο έτερος ΥΠΕΡΤΑΤΟΣ ΝΟΜΟΣ, ο οποίος και αυτός υπεγράφη και υπό εκπροσώπων της Ορθοδόξου Εκκλησίας και ο οποίος είναι ότι πιο χειρότερο αποφασίστηκε από τα αυτά διεθνή κέντρα. Σύντομα θα δημοσιοποιηθεί».

Αναρτήθηκε από Απόστολος Φίλιππος
ΠΗΓΗ   ,  thesecretrealtruth
- See more at: http://www.diadrastika.com/2015/05/pagkosmia-thriskeia-2016-2016.html#sthash.PDjyjcpf.dpuf

Υπάρχει πια αμφιβολία; ΕΓΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΤΟ ΟΝΟΜΑΖΩ "ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ "

 
Υπάρχει πια αμφιβολία ότι υπάρχει μια βαθειά και μακρόχρονη πλεκτάνη για να καταστραφεί η Ελλάδα ολοκληρωτικά[Οικονομικά - Γεωγραφικά - Ιστορικά - Θρησκευτικά – Ηθικά -  Πληθυσμιακά (με Λαθρομετανάστες-εποίκους, Υπογεννητικότητα, Μετανάστευση, διάβρωση Παιδαγωγικής και Νεολαίας)].

Υπάρχει πια αμφιβολία ότι η "Ευρωπαϊκή Ένωση" έγινε με απώτερο σκοπό να καταστρέψει τα Ευρωπαϊκά Κράτη και να υποδουλώσει τους Λαούς προς το συμφέρον των Διεθνών Τραπεζιτικών και της επικείμενης "Νέας Τάξης";  (Με ακριβώς τις ίδιες μεθόδους που στο παρελθόν δοκιμάστηκαν και επιβλήθηκαν ήδη “με επιτυχίαν” στις χώρες της Νότιας Αμερικής)

Υπάρχει πια αμφιβολία ότι οι εχθροί είναι, με πολλά διαβολικά εναλλακτικά σχέδια προετοιμασίας, δεκαετίες μπροστά από τον αδαή λαό;

Υπάρχει πια αμφιβολία ότι, για δεκαετίες τώρα, σχεδόν όλο το Πολιτικό σύστημα στη χώρα έχει διαβρωθεί και καταλειφθεί από διαβολικές δυνάμεις όπου κάθε χρέος προς την Πατρίδα έχει εκτοπιστεί από τον προσωπικο χρηματισμό και από προδοτικές ενέργειες;

Υπάρχει πια αμφιβολία ότι, για δεκαετίες και προς σύγχυση του Λαού, όλοι οι κομματικοί σχηματισμοί “Αριστεράς” και “Δεξιάς” έχουν τα ίδια αφεντικά;

Υπάρχει αμφιβολία ότι οι εχθροί ουσιαστικά διορίζουν τους Κυβερνώντες και τους Τραπεζίτες και ότι ασχολούνται με το να επιβάλλονται με απειλές και εκβιασμούς προς τους πάντες στην εξουσία (Πολιτική, Δικαιοσύνη, Αστυνομία, Δημοσιογραφία, Στρατός, Εκκλησία). 

Υπάρχει πια αμφιβολία ότι σε πολλές καίριες θέσεις σε όλα τα Υπουργεία και άλλες εξουσίες έχουν μαζευτεί πολλοί μεταμφιεσμένοι Ανθέλληνες;

Υπάρχει πια αμφιβολία ότι οι εχθροί διαθέτουν ένα πλήθος από έτοιμους εκ των έσω και βαθειά φυτεμένους πράκτορες, που αναδύονται όπως χρειάζονται κατά καιρούς, για υπομόνευση της χώρας; (Από το 1974 πόσοι Πρωθυπουργοί ειχαν γνήσια Ελληνική ψυχή και δεν πρόδωσαν το Έθνος;) 

Υπάρχει πια αμφιβολία ότι, μέσω εκπροσώπων της χώρας, οι εχθροί δάνειζαν λεφτά πλουσιοπάροχα με απώτερο σκοπό να μας αποσπάσουν την Πατρίδα και όλα τα πλούτη της; 

Υπάρχει πια αμφιβολία ότι οι εχθροί διαθέτουν ανεξάντλητες πηγές χρηματισμού; (Ως δια μαγείας, στις Κεντρικές Τράπεζες – δεν ειναι κρατικες! - γινεται ηλεκτρονική εμφάνιση χρημάτων - δολάριο και ευρώ – βασιζόμενα και πολλαπλασιαζόμενα με ενα κλασματικο μηχανισμο απο την δημιουργία χρέους!) 

Υπάρχει πια αμφιβολία ότι πολλοί παράξενοι καινούργιοι νόμοι επιβληθήκαν από το εξωτερικό για να δέσουν το στόμα και τα χέρια του Λαού; 

Υπάρχει πια αμφιβολία ότι σχεδόν όλα τα μεγάλα ΜΜΕ της χωρας είναι στα χέρια Ανθελλήνων απατεώνων και τρομοκρατών; 

Υπάρχει πια αμφιβολία ότι οι εχθροί χρησιμοποιούν τις πιο αποτελεσματικές μεθόδους επικοινωνιακής προπαγάνδας με τα ΜΜΕ; (Διασυρμός στο εξωτερικό, απάτη και εκφοβισμός στο εσωτερικό). 

Υπάρχει πια αμφιβολία ότι ο τότε εκλεγμένος εκπρόσωπος του Ελληνικού Λαού, η κυβέρνηση του Γ. Α. Παπανδρέου, έχει υπογράψει την παράδοση της Εθνικής μας Ανεξαρτησίας και όλου του πλούτου της χώρας στους εγκεφάλους των Μνημονίων; (Βέβαια με την αρωγή μιας αμαρτωλής Βουλής, που η Τρόικα την είχε καταντήσει όργανό της για να προσδίδει δημοκρατική νομιμότητα σε παράνομες ενέργειες).

Υπάρχει πια αμφιβολία ότι ο Ανδρέας Π. απο κακεντρέχεια κατάστρεψε όλη την Ελληνική βιομηχανία και, με πολιτικά κόλπα και δανειακή χρηματοδότηση, διέφθειρε την Ελληνική κοινωνία με ανηθικότητα; 

Υπάρχει πια αμφιβολία ότι από το1821 οι άσπονδοι “φίλοι” μας αντιμετωπίζουν τη χώρα εχθρικά σαν αποικία τους και βρίσκονται πίσω από όλες τις μεγάλες εθνικές μας καταστροφές; (Μέσα στο ίδιο Σύστημα - ΕΕ και Ευρώ - ποιος δεν βλέπει την κατάπτωση να επιδεινώνεται;) 

Υπάρχει πια αμφιβολία ότι οι εχθροί μας δεν θα δίσταζαν να δολοφονήσουν οποιονδήποτε στην εξουσία που θ’ αντισταθεί με το να μην υπακούσει; 

Υπάρχει πια αμφιβολία ότι χωρίς το διαδίκτυο τα τελευταία 15 χρόνια πολλοί θα είχαμε μαύρα μεσάνυκτα για κάποιες σημαντικές “απίστευτες” αλήθειες; 

Υπάρχει πια αμφιβολία ότι οι εχθροί κυβερνούν το ΝΑΤΟ και χρησιμοποιούν Τουρκία, Αλβανία και ΠΓΔΜ σαν δεύτερο χαρτί εκβιασμού και συμμόρφωσης;

Υπάρχει πια αμφιβολία ότι, γερά θεμέλια για Εθνική Ανεξαρτησία μπορούν να υπάρξουν μόνο με οικονομική αυτονομία(Και για επιτυχιμένη αναπτυξιακή πολιτική απαιτείται να εκμεταλλευτούμε το σύνολο του εθνικού μας πλούτου).

Υπάρχει αμφιβολία ότι με νέες (κυρίως οικονομικές) συμμαχίες με κράτη σαν τη Ρωσία και την Κίνα, λόγω κοινων συμφερόντων, θα μας αντιμετωπίζουν ισότιμα όταν συνεκμεταλλευτούμε τον εθνικό μας πλούτο; 

Υπάρχει αμφιβολία ότι το Σύνταγμα της Ελλάδας χρειάζεται βασικές μεταρυθμίσεις; 

Υπάρχει πια αμφιβολία ότι, σ’ αυτό το προχωρημένο στάδιο, οι εχθροί  θα άφηναν κάποιον Τσίπρα να γίνει Πρωθυπουργός αν δεν τον είχαν στο χέρι για τα απώτερα σχέδιά τους; (Στην αρχή ίσως να φέρει εικονική αντίσταση στην Τρόικα, αλλά να συνεχίσει ανεξέλεγκτα την ανθρώπινη  αλλείωση της χωρας: Την υποδοχή και την σχεδιασμένη νομιμοποίηση των “λαθρομεταναστών” εισβολέων - όπως ετσι φάνηκε να ήταν από την αρχή η πολιτική του Σύριζα!  Δηλαδή, αν αντέξουμε στην πείνα..., να μας αντικαταστήσουν εμάς τους “ρατσιστές”).

Υπάρχει αμφιβολία ότι, χωρίς το διαδύκτιο τα τελευταία 15 χρόνια, πολλοί θα είχαμε μαύρα μεσάνυκτα για πολλές σημαντικές “απίστευτες” αλήθειες;

Υπάρχει πια αμφιβολία ότι το μέγεθος και το πείσμα της επίθεσης που οι εχθροί μας κάνουν υποδεικνύει πόσο πολύ μας φοβούνται;  (Αν οι Έλληνες επιζήσουν, τόσο και η πιθανότητα των άλλων λαών ν’ αντισταθούν).

Υπάρχει αμφιβολία ότι η Ελευθερία πραγματοποιείται μόνον με την αναγνώριση της Αλήθειας και ότι η Νίκη εμφανίζεται μόνον με τη χρησιμοποίηση της Πίστης;

Λευτέρης
 
http://amphiktyon.blogspot.gr/2015/06/blog-post_806.html

Ο ΠΑΠΑΣ ΥΠΕΡ του ΑΠΟΠΛΗΘΥΣΜΟΥ και ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ;

Αποτέλεσμα εικόνας για pope climate encyclical depopulation


Η Ατζέντα 21 ξανά στο προσκήνειο. Ο αποπληθυσμός του πλανήτη και η Παγκόσμια Κυβέρνηση προ των πυλών, με την νέα πολυαναμενόμενη εγκύκλιο που θα ανακοινώσει ο Πάπας.

Πολύς λόγος γίνεται τελευταία για την προς έκδοση εγκύκλιο σχετικά με την καταπολέμηση της κλιματική αλλαγής, μια κίνηση που θα προσπαθήσει να πείσει, τουλάχιστον, τους καθολικούς πιστούς του πλανήτη να στηρίξουν τον αγώνα.

Η εγκύκλιος, αναμένετε να παρουσιαστεί επίσημα αύριο, στις 18 Ιουνίου, ωστόσο η έκδοσή της στα ιταλικά έχει διαρρεύσει ήδη από την εδημερίδα L' Espresso.

Ο Πάπας προσπαθεί να μας πείσει ότι «υπάρχει συστηματική επιστημονική ομοφωνία ότι διανύουμε μια περίοδο ανησυχητικής θέρμανσης του κλιματικού συστήματος» και ότι για όλο αυτό φταίνε οι άνθρωποι, κυρίως, των ανεπτυγμένων χωρών. Πρόσφατα, τον Ιανουάριο, είχε δηλώσει ότι η ανθρωπότητα «χαστουκίζει τη φύση στο πρόσωπο».

Σύμφωνα με την The Guardian "Με μια πρωτοφανή εγκύκλιο σχετικά με το θέμα του περιβάλλοντος, ο ποντίφικας αναμένεται να υποστηρίξει ότι η εκμετάλλευση των πόρων του πλανήτη από την ανθρωπότητα έχει ξεπεράσει τα φυσικά σύνορα της Γης", καθώς "ο κόσμος αντιμετωπίζει την καταστροφή, χωρίς μια επανάσταση στις καρδιές και το μυαλό."

Επίσης ότι ο Πάπας «στοχεύει στην αλλαγή της καρδιάς. Αυτο που θα μας σώσει δεν είναι η τεχνολογία ή η επιστήμη. Αυτό που θα μας σώσει είναι η ηθική μεταμόρφωση της κοινωνίας μας», δήλωσε Καρμελίτης πατέρας Eduardo Agosta Scarel, ένας επιστήμονας του κλίματος που διδάσκει στο Καθολικό Πανεπιστήμιο της Αργεντινής στο Μπουένος Άιρες.

Στη νέα του εγκύκλιο, ο Πάπας επιμένει ότι «η Γη, το σπίτι όλων μας, όλο και περισσότερο δείχνει να μεταμορφώνεται σε έναν απέραντο σκουπιδότοπο».

Όλα αυτά μοιάζουν ωραία και ηθικά. Αλλά είναι;

Σύμφωνα με το naturalnews, ο καθηγητής John Schellnhuber έχει επιλεγεί ως ένας από τους βασικούς ομιλητές σχετικά με την εγκύκλιο της κλιματικής αλλαγής Αλλά ο άνθρωπος αυτός είναι είναι κάποιος που θεωρεί ότι ο πλανήτης είναι πυκνοκατοικημένος από τουλάχιστον έξι δισεκατομμύρια ανθρώπους και κατά συνέπεια πρέπει να μειωθεί...

Επίσης, ο Schellnhuber έχει πει σχετικά με την Παγκόσμια Κυβέρνηση:

«Μία Παγκόσμια δημοκρατία θα μπορούσε να οργανωθεί γύρω από τρεις βασικές λειτουργίες, ήτοι (α) ένα Παγκόσμιο Σύνταγμα (β) ένα Παγκόσμιο Συμβούλιο και (γ) ένα Πλανητικό-Παγκόσμιο Δικαστήριο. Δεν μπορώ να συζητήσω για όλα αυτά με κάθε λεπτομέρεια εδώ, αλλά θα ήθελα να επισημάνω τουλάχιστον τα εξής:

- Το Σύνταγμα της Γης θα ξεπεράσει το Χάρτη των Ηνωμένων Εθνών και θα προσδιορίσει εκείνες τις πρώτες αρχές που καθοδηγούν την ανθρωπότητα στην προσπάθειά της για ελευθερία, αξιοπρέπεια, ασφάλεια και βιωσιμότητα.

- Το Παγκόσμιο Συμβούλιο θα ήταν ένα συγκρότημα ατόμων που θα εκλέγονται άμεσα από όλους τους ανθρώπους στη Γη, χωρίς γεωγραφικούς, θρησκευτικούς ή πολιτιστικούς περιορισμούς.

- Το Πλανητικό Δικαστήριο θα είναι ένα διακρατικό, ανοικτό σε εκκλήσεις από όλους, νομικό πρόσωπο, ιδίως όσον αφορά τις παραβιάσεις του Συντάγματος της Γης».

Όμως είναι γνωστό τοις πάση ότι η Παγκόσμια Κυβέρνηση εμπεριέχει -και κατευθύνεται από- την Ατζέντα 21, όπου ένα από τα βασικά moto της είναι ο αποπληθυσμός του πλανήτη.

Με άλλα λόγια, ο Schellnhunber, πιστεύει ότι μια Παγκόσμια Κυβέρνηση μπορεί να δημιουργήσει την «ελευθερία» για την ανθρωπότητα υπαγορευμένη από ένα νέο Πλανητικό Δικαστήριο που θα καθοδηγείται από το παγκόσμιο Σύνταγμα της Γης, το οποίο θα ξεκινήσει αναμφίβολα κηρύσσοντας ότι ο πλανήτης μπορεί να αντέξει μόνο ένα δισεκατομμύριο ανθρώπους. Τα άλλα έξι δισεκατομμυρία θα πρέπει να... αποχωρήσουν. Έτσι, αντί ενός Χάρτη των Δικαιωμάτων, αυτο το νέο Παγκόσμιο Σύνταγμα θα βασίζεται σε ένα νομοσχέδιο θανάτων, προκειμένου να "σώσει το κλίμα".

Αυτοί που επιθυμούν τον αποπληθυσμό του πλανήτη ξαναχτυπούν. Πιέζουν σκληρά για την εξάλειψη, δισεκατομμυρίων ανθρώπων προκειμένου να φέρουν τον πλανήτη σε βιώσιμη κατάσταση...

Τώρα, το Βατικανό δίνει βήμα στον καθηγητή John Schellnhuber, τον άνθρωπο που μαζί με άλλους ομοίους του, όπως Bill Gates, David Rockefeller, θέλει να εξαφανίσει από προσώπου γης, τουλάχιστον έξι δισεκατομμύρια ανθρώπους. Τυχαίο; Λέτε ο Πάπας να μην είναι ενήμερος για το ποιόν αυτού του ανθρώπου και των πεποιθήσεών του; Μήπως, τελικά, ο Πάπας συμφωνεί στην ριζοσπαστική μείωση του πληθυσμού στο όνομα της "επιστήμης του κλίματος" και, φυσικά, στην Παγκόσμια Κυβέρνηση; Εδώ μεθοδεύει την Παγκόσμια Θρησκεία...

diadrastika
- See more at: http://www.diadrastika.com/
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters