Πέμπτη 16 Ιουλίου 2015

Εφιαλτική προειδοποίηση για κατάρρευση των ελληνικών τραπεζών από τον Ρέγκλινγκ

Ο επικεφαλής του Ευρωπαϊκού Μηχανισμού Σταθερότητας Κλάους Ρέγκλινγκ προειδοποιεί για κατάρρευση των ελληνικών τραπεζών εάν η χώρα δεν εξασφαλίσει ένα τρίτο πρόγραμμα διάσωσης, εξηγώντας ότι αυτό θα έχει συνέπειες για ολόκληρη την ευρωζώνη.

"Εάν αποτύχουν τα πάντα, τότε το ελληνικό τραπεζικό σύστημα θα καταρρεύσει", δήλωσε ο Κλάους Ρέγκλινγκ στο γερμανικό δίκτυο ARD, προσθέτοντας ότι οι τέσσερις μεγαλύτερες τράπεζες είναι συστημικά καθοριστικές.

"Εάν οι τέσσερις μεγαλύτερες συστημικές τράπεζες σε μία χώρα δεν λειτουργούν, αυτό θα έχει σοβαρές συνέπειες, όχι μόνο για την Ελλάδα...αλλά επίσης για ολόκληρη την ευρωζώνη", προειδοποίησε.

Πηγή ΑΠΕ ΜΠΕ

Τά ὀστά καί τά ὅπλα τῶν Μαραθωνομάχων γιατί ἀκόμη βρίσκονται στόν Καναδᾶ καί στό Ἰσραήλ;



Πρὸ ἑνὸς περίπου ἔτους εἴχαμε δημοσιεύσῃ ἄρθρον μὲ φωτογραφία ἀπὸ τὸ Βασιλικὸ Μουσεῖο τοῦ Ὀντάριο, ὅπου μέσα στὰ ἐκθέματα ὑπάρχει ἕνα ἐλληνικὸ κράνος καὶ ἀπὸ κάτω τὸ κρανίο.Τά ὀστά καί τά ὅπλα τῶν Μαραθωνομάχων γιατί ἀκόμη βρίσκονται στόν Καναδᾶ καί στό Ἰσραήλ;…
Ἕνα κράνος μὲ ἕνα κρανίο.

Μέσα στὶς ἀπορίες ἤμουν τότε…

Πῶς βρέθηκε στό Ὀντάριο τό κράνος καί εἰδικῶς τό κρανίον;
Ἔ… Μόλις μάθαμε…
Καὶ μάλλιστα μάθαμε ἀπὸ στόμα εἰδικοῦ!!!

Δύο Τρομακτικές Αποκαλύψεις:Τά ὀστά καί τά ὅπλα τῶν Μαραθωνομάχων γιατί ἀκόμη βρίσκονται στόν Καναδᾶ καί στό Ἰσραήλ;2

– Στο Μουσείο Αρχαιοτήτων του Οντάριο (Καναδάς), υπάρχει σωρία Ελληνικών Αρχαιοτήτων κλεμμένων με εκθέματα από Μαραθωνομάχους μαζί με τα οστά τους !!!
– Στο Αμερικάνικο Εβραϊκό Πανεπιστήμιο «Adelphi University» σταλθηκαν ΟΛΟΙ ΟΙ ΣΚΕΛΕΤΟΙ ΤΩΝ ΜΑΡΑΘΩΝΟΜΑΧΩΝ Αρχαίων Ελλήνων Πολεμιστών για γενετικές μελέτες κ.λ.π. (από την εποχή 1998. Όταν ήταν Υπουργός ο Βενιζέλος, σημερινός πρόεδρος πασόκ).
Πριν από λίγο απεκαλύφθη στην εκπομπή του Τράγκα «Ελεύθερος Σκοπευτής» στο EpsilonTV από τον Ιστορικό-Συγγραφέα Λεκάκη.

Η ΠΡΟΔΟΣΙΑ και το ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ της Ελλάδας μας ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΕΛΟΣ !!!!

Τί λέγαμε λοιπόν;
Ποῦ πῆγαν οἱ σκελετοί; Πόσοι ἦσαν; Πότε ἔφυγαν; Μέ ποίου τήν ὑπογραφή; Γιά ποιόν λόγο; Πότε θά ἐπιστρέψουν; Θά ἐπιστρέψουν κάποτε;

Διότι ὅταν κάποιοι ἀπὸ αὐτοὺς ἐκτίθενται σὲ μουσιακὲς θέσεις, μοῦ δίδουν τὸ μήνυμα πὼς δὲν πρόκειται νὰ ἐπιστρέψουν.
Καί ποιός εἶναι ὁ λόγος παρακαλῶ;
Καὶ ὑπ΄ ὄψιν… Αὐτοὶ ποὺ πρέπει νὰ ἀπαντήσουν, σὰν τὸ Μπένυ ἕνα πρᾶγμα, νὰ φροντίσουν νὰ δόσουν καλὴν ἀπάντησιν. 


filonoi.gr , paraxeno
- See more at: http://www.diadrastika.com/2015/07/osta-opla-marathonomaxon-ston-kada-israil.html#sthash.XICApZma.dpuf

Αλλοδαποί οι συλληφθέντες στα χθεσινά επεισόδια: Συνελήφθησαν 4 Γερμανοί - Πράκτορες της ΒΝD;

Την ώρα που εντός της Βουλής βρισκόταν σε εξέλιξη η ψήφιση του νομοσχεδίου για τα προαπαιτούμενα της συμφωνίας με τους δανειστές και μπροστά στο μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη η διαδήλωση κατά της συμφωνίας σημαδευόταν απο φωτιές, βόμβες
μολότοφ, πέτρες, χημικά, χειροβομβίδες κρότου λάμψης, καταστροφές και συγκρούσεις αντιεξουσιαστών με την αστυνομία, μία ομάδα αλλοδαπών γέμιζε με γκράφιτι και συνθήματα τον σταθμό του μετρό στο Θησείο.

Οι αστυνομικές δυνάμεις συνέλαβαν συνολικά δώδεκα άτομα, ουδείς εκ των οποίων είναι έλληνας, τα οποία οδηγήθηκαν σήμερα στον Εισαγγελέα με την κατηγορία της φθοράς σε σταθμούς του μετρό. Οι συλληφθέντες είναι τέσσερις γερμανοί, δύο γάλλοι, ένας αυστραλός, ένας ουκρανός, ένας ολλανδρός και τρεις πολωνοί.

Παράλληλα, κατά την διάρκεια των επεισοδίων μπροστά απο την Βουλή, συνελήφθησαν συνολικά 14 άτομα - ανάμεσά τους ένας ιταλός και ένας αλβανός - οι οποίοι οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα κατηγορούμενοι για συμμετοχή σε επεισόδια και επιθέσεις εναντίον αστυνομικών.

πηγη

4 Γερμανοί πράκτορες συνελήφθησαν ως πρωταγωνιστές στις χθεσινές ταραχές στο Σύνταγμα

Τέσσερις Γερμανοί συνελήφθησαν χθες κατά την διάρκεια των επεισοδίων στην Αθήνα δημιουργώντας υποψίες ότι η BND (οι γερμανικές μυστικές υπηρεσίες) είχε συμμετοχή σε αυτά, διαλύοντας έτσι τις αντιμνημονιακές πορέιες των Ελλήνων πολιτών την στιγμή που η Βουλή ψήφιζε τα νέα αιματηρά μέτρα που περιλαμβάνει η εθνοκτόνα "συμφωνία" με τους δανειστές.


Είναι άξιο απορίας πως την στιγμή που ο ελληνικός λαός ήθελε να διαδηλώσει κατά του νέου επαίσχυντου μηνμονίου λίγο πριν την ψήφισή του βρέθηκαν πάλι για άλλη μια φορά οι "γνωστοί-άγνωστοι" για να διαλύσουν τις συγκεντρώσεις.

Επεισόδια συνέβησαν στην περιοχή του Συντάγματος, όταν κάπου 100 παρακρατικοί στις 20.40 χθες, επιτέθηκαν σε αστυνομικές δυνάμεις με βόμβες μολότοφ και αυτές ανταπάντησαν με χημικά, με αποτέλεσμα να διαλυθεί αντιμνημονιακή πορεια περίπου 2.000 πολιτών από τα Προπύλεα.

Αυτό που προκύπτει όμως σήμερα είναι ότι οι περισσότεροι από αυτούς ήταν αλλοδαποί και μάλιστα από "πολιτισμένες" χώρες.

Την ώρα που εντός της Βουλής βρισκόταν σε εξέλιξη η ψήφιση του νομοσχεδίου για τα προαπαιτούμενα της συμφωνίας με τους δανειστές και μπροστά στο μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη η διαδήλωση κατά της συμφωνίας σημαδευόταν απο φωτιές, βόμβες μολότοφ, πέτρες, χημικά, χειροβομβίδες κρότου λάμψης, καταστροφές και συγκρούσεις αντιεξουσιαστών με την αστυνομία, μία ομάδα αλλοδαπών γέμιζε με γκράφιτι και συνθήματα τον σταθμό του μετρό στο Θησείο.

Οι αστυνομικές δυνάμεις συνέλαβαν συνολικά δώδεκα άτομα, ουδείς εκ των οποίων είναι Έλληνας, τα οποία οδηγήθηκαν σήμερα στον Εισαγγελέα με την κατηγορία της φθοράς σε σταθμούς του μετρό. Οι συλληφθέντες είναι τέσσερις Γερμανοί, δύο Γάλλοι, ένας Αυστραλός, ένας Ουκρανός, ένας Ολλανδός και τρεις Πολωνοί.

Πλην του Αυστραλού όλοι οι υπόλοιποι προέρχονται από χώρες προτεκτοράτα ή συμμαχικές των Γερμανών.

Παράλληλα, κατά την διάρκεια των επεισοδίων μπροστά απο την Βουλή, συνελήφθησαν συνολικά 14 άτομα - ανάμεσά τους ένας Ιταλός και ένας Αλβανός - οι οποίοι οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα κατηγορούμενοι για συμμετοχή σε επεισόδια και επιθέσεις εναντίον αστυνομικών.
πηγη

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΜΥΔΕΑΣ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ 15-7-2015 (βίντεο)

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΜΙΔΕΑΣ 


ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΠΟΤΑΜΙ-ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ ΔΙΕΤΑΞΑΝ ΝΑΙ… ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ-ΚΚΕ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΛΛΟΙ ΕΙΠΑΝ ΟΧΙ… ΟΥΔΕΙΣ ΟΜΩΣ ΕΞ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΕΙΠΑΝ ΟΧΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕ ΝΑ ΑΠΟΤΡΕΨΕΙ ΤΗΝ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ…

( … πρώτα το κόμμα … πάνω από την Ελλάδα το κόμμα … ό,τι πει το κόμμα … να μη χάσει το κόμμα… να κερδίσει το κόμμα … να ωφεληθεί το κόμμα … να νικήσει το κόμμα … να πάρει τις  έδρες-δώρο το κόμμα … ΑΥΤΑ ΛΕΝΕ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ … ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ;;; ΘΑ ΠΑΤΕ ΣΕ ΑΛΛΟ ΚΟΜΜΑ ;;; )
 


ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΣΤΗΣΕΙ ΣΤΟ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΟ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΚΑΙ ΠΡΙΝ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΝΑ ΠΥΡΟΒΟΛΟΥΝ ΖΗΤΑΝΕ ΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ ΑΠΟ ΤΑ »ΕΛΛΗΝΙΚΑ» ΚΟΜΜΑΤΑ…

ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΠΟΤΑΜΙ-ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ ΔΙΕΤΑΞΑΝ ΝΑΙ…


ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ-ΚΚΕ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΛΛΟΙ ΕΙΠΑΝ ΟΧΙ…

ΟΥΔΕΙΣ ΟΜΩΣ ΕΞ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΕΙΠΑΝ ΟΧΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕ ΝΑ ΑΠΟΤΡΕΨΕΙ ΤΗΝ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΤΩΝ ΕΛ-ΛΗΝΩΝ…

ΥΠΗΡΧΕ ΤΡΟΠΟΣ ΜΕ ΤΟ ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΣΟΥΝ ΠΡΟΤΑΣΗ ΔΥΣΠΙΣΤΙΑΣ ΒΑΣΗ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΑΡΘΡΟ 84 ΠΑΡΑΓΡΑΦΟΣ 2 ΚΑΙ ΑΡΚΟΥΣΑΝ ΜΟΝΟ 50 ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟ Η ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΣΥΣΣΩΜΑ ΤΑ ΔΥΟ »ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΑΚΑ» ΚΑΙ »ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΑ» ΚΟΜΜΑΤΑ ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΕΙ Η ΕΚΤΕΛΕΣΗ…

ΚΑΙ Η ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΕΓΙΝΕ…

ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΕΤΡΕΞΕ ΝΑ »ΑΦΟΠΛΙΣΕΙ» ΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ ΑΛΛΑ ΚΟΙΤΑΞΕ ΝΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΣΕΙ ΣΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΤΟΥ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΠΟΥ ΤΟΝ ΒΑΛΑΝΕ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΘΗΣΥΧΑΣΕΙ ΤΟ ΠΟΙΜΝΙΟ ΤΟΥ ΜΕ ΤΟ ΝΑ ΦΩΝΑΞΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΗΣ,ΟΤΙ ΕΒΑΛΕ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΩΝ…

ΟΜΩΣ ΜΕ ΑΒΟΛΙΔΟΤΑ…!!!!!!!!

ΕΙΝΑΙ ΓΕΛΟΙΟ ΝΑ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΘΑ ΣΚΟΤΩΣΕΙΣ ΤΗΝ ΛΕΡΝΑΙΑ ΥΔΡΑ(ΤΡΑΠΕΖΕΣ) ΔΙΝΟΝΤΑΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΑΛΛΗ ΤΡΟΦΗ(ΕΙΚΟΝΙΚΑ ΔΑΝΕΙΑ ΜΕ ΑΝΤΑΛΛΑΓΜΑ ΕΛ-ΛΗΝΙΚΗ ΓΗ-ΣΠΙΤΙΑ-ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ-ΨΥΧΕΣ) ΚΑΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩΝΤΑΣ Η ΣΤΗΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΙΣ ΕΛΠΙΔΕΣ ΣΟΥ ΣΕ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΕΦΑΛΙΑ ΤΗΣ(ΚΟΜΜΑΤΑ)…

ΛΥΠΑΜΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΥΝΕΙΔΗΣΙΑΚΟ ΚΑΤΗΦΟΡΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΚΑΙ ΠΙΟ ΕΝΔΟΞΟ ΕΘΝΟΣ…

ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ΠΩΣ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΕΙΝΑΙ ΥΑΙΝΕΣ ΣΕ ΑΓΕΛΗ ΛΕΟΝΤΩΝ ΚΑΙ ΠΟΥ ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΦΥΣΙΚΟ ΘΑ ΚΟΙΤΑΞΟΥΝ ΝΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΟΥΝ ΤΟ ΕΙΔΟΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟΥΣ ΛΕΟΝΤΕΣ…

ΕΙΝΑΙ ΕΒΡΑΙΟΙ,ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟΓΕΝΕΙΣ ΚΑΙ ΣΤΑ »ΙΕΡΑ» ΤΟΥΣ ΒΙΒΛΙΑ(ΤΑΛΜΟΥΔ-ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΑ ΤΩΝ »ΣΟΦΩΝ» ΤΗΣ ΣΙΩΝ-ΣΚΙΩΝ-ΣΥΚΙΩΝ) ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΣΕ ΠΟΛΛΑ ΕΔΑΦΙΑ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΓΡΑΦΟΥΝ ΟΤΙ ΣΕ ΜΙΣΟΥΝ ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΣΕ ΕΞΑΦΑΝΙΣΟΥΝ…

ΣΤΟ ΛΕΝΕ…

ΣΤΟ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΟΥΜΕ…

ΚΑΙ Ε.ΣΥ. ΖΑΜΑΝ ΦΟΥ ΚΑΙ ΚΑΤΩ ΤΟΥΡΛΑ…

ΣΕ ΕΝΑ ΜΑΝΤΡΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΠΑΡΕΑ ΝΑ ΚΑΛΥΨΕΙΣ ΤΙΣ ΑΝΑΣΦΑΛΕΙΕΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΝΙΩΘΕΙΣ ΔΥΝΑΤΟΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΠΕΙ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ!!!

ΝΤΡΟΠΗ………………

ΜΕ ΤΙΣ »ΥΓΕΙΕΣ» ΜΑΣ…

ΑΛΛΗΛΟΥ-ΓΙΑΧΒΕ…

ΞΕΦΤΙΛΑ ΓΙΑ ΤΑ ΕΛ-ΛΑΝΙΑ ΓΟΝΙ-ΔΙΑ ΝΑ ΠΕΣΟΥΝ ΑΜΑΧΗΤΙ ΑΠΟ ΤΑ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΑ ΥΒΡΙ-ΔΙΑ…

ΤΟΥΣ ΕΛ-ΛΑΝΙΟΥΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΜΟΥ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΥΣ ΣΤΟΥΣ ΤΣΟΠΑΝΗΔΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΩ ΠΩΣ ΣΤΗΝ ΔΙΚΙΑ ΤΟΥΣ ΣΦΑΓΗ ΕΓΩ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΕΚΕΙ…!!!!!!!!!!!!

Α-Ω
…………………………………………………….



http://www.topontiki.gr/article/136608/grafeio-teleton-o-soimple-photos

………………………………………………………
George Christodoulou ΚΑΙ ΜΗΝ ΑΚΟΥΣΩ ΚΑΝΕΝΑΝ ΝΑ ΚΛΑΦΤΕΙ Ή ΝΑ ΠΑΡΑΠΟΝΕΘΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΤΡΙΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΠΟΥ ΥΠΕΓΡΑΨΕ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΔΩ ΝΑ ΑΝΑΡΩΤΙΕΤΑΙ «ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ;» !!!!!!!!!!!!!!!!
ΟΤΑΝ ΣΑΣ ΤΑ ΛΕΓΑΜΕ ΜΑΣ ΛΕΓΑΤΕ ΑΣ ΔΟΚΙΜΑΣΟΥΜΕ ΚΙ ΑΥΤΟΝ. Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ! ΕΙΝΑΙ ΝΕΟΣ ΜΕ ΜΕΛΛΟΝ ! ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΗ ΑΚΟΜΑ ΑΣ ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΟΥΜΕ !
ΣΑΣ ΛΕΓΑΜΕ ΟΤΙ Η ΚΑΛΗ ΜΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ! ΟΤΙ ΑΛΛΑΞΕ Ο ΜΑΝΩΛΙΟΣ ΚΑΙ ΦΟΡΕΣΕ ΤΗΝ ΠΡΟΒΙΑ ΤΟΥ ΛΥΚΟΥ ΑΛΛΙΩΣ !
Η ΛΥΣΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ !
Ε.ΣΥ. ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΤΗΣ ΓΑΙΑΣ !
Η Ε.ΣΥ. ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΑΛΗΤΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΞΕΠΟΥΛΗΣΑΝ !
ΕΛΑ ΚΑΙ ΜΑΘΕ ΓΙΑ ΤΟ ΠΩΣ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΣΚΗΣΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ ΕΠΙ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΜΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΩΣ ΘΑ ΑΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΧΕΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΑΣ !
ΜΕ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΜΑΣ ΚΑΤΗΡΓΗΣΑΝ ΩΣ ΕΘΝΟΣ !
ΜΕ ΤΗΝ Ε” ΕΘΝΟΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΡΓΗΣΟΥΜΕ ΩΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ !
ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΡΟΝΟ !!! ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΜΑΖΕΥΤΟΥΜΕ !
Ε.ΣΥ. ΔΕΝ ΠΕΡΙΣΣΕΥΕΙΣ ! Ε.ΣΥ. ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΛΕΙΠΕΙΣ ! Ε.ΣΥ. ΘΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΣΟΥ !!!
11760176_10206131838407147_4194664185226325372_n11737972_10207334338941711_1496340054819000909_n
………………………………………………………
ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ: ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΜΟΥ, ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΤΩΝ ΜΚΟ ΓΙΑ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΗΣ ΤΩΝ «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ- Ε.ΣΥ.»
ΓΡΑΦΕΙΑ Ε.ΣΥ.
………………………………………………………
ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ …. ΞΥΠΝΑ …. ΤΟ ΡΟΧΑΛΗΤΟ ΣΟΥ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟΝ ΒΟΡΕΙΟ ΠΟΛΟ ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΓΟΙ ΛΙΩΣΑΝΕ …. ΗΔΗ ΤΑ ΝΕΡΑ ΦΟΥΣΚΩΣΑΝ ΚΑΙ ΕΦΕΡΑΝ ΚΑΡΧΑΡΙΕΣ … ΑΝ ΔΕΝ ΣΕ ΦΑΝΕ ΘΑ ΠΝΙΓΕΙΣ … ΞΥΠΝΑ ΡΕΕΕΕΕΕΕ !!!ΞΥΠΝΑΑΑ

http://alfeiospotamos.gr/?p=16632

ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΤΗΝ ΞΕΦΤΙΛΑ ΤΟΥ ΤΩΡΑ Δείτε τι απαιτούσε ο Νόμος για να γίνει κάποιος βουλευτής στην Αρχαία Αθήνα - See more at: http://www.xorisorianews.gr/%ce%b3%ce%b9%ce%b1-%ce%bd%ce%b1-%ce%ba%ce%b1%cf%84%ce%b1%ce%bb%ce%b1%ce%b2%ce%b5%cf%84%ce%b5-%cf%84%ce%b7%ce%bd-%ce%be%ce%b5%cf%86%cf%84%ce%b9%ce%bb%ce%b1-%cf%84%ce%bf%cf%85-%cf%84%cf%89%cf%81%ce%b1/#sthash.MZSbapxU.dpuf

1 


Τους όρους και τις προϋποθέσεις για να γίνεις βουλευτής στην Αρχαία Ελλάδα, αλιεύσαμε στο Διαδίκτυο και αμέσως καταλάβαμε το μεγαλείο της Αθηναϊκής Δημοκρατίας και πόσο έντιμοι ήταν οι προγόνοι μας. Όχι σαν τους σύγχρονους εκπροσώπους του λαού που έφεραν την χώρα στο χείλος του γκρεμού.

Ιδού λοιπόν, το Ελληνικό Δίκαιο που ίσχυε κατά τον 5ο π.Χ. αιώνα, δηλαδή το Δίκαιον του Χρυσού Αιώνα και της Αθηναϊκής Δημοκρατίας. Οι νόμοι ήταν του Σόλωνα και προέβλεπαν πως εάν κάποιος πολίτης ήθελε να γίνει βουλευτής,

Ο Νόμος απαιτούσε τα εξής:

1. Να είναι Αθηναίος​ πολίτης.

2. Nα κατέχει την Ελληνική θρησκεία και παιδεία

​ (όμαιμον, ομότροπον, ομόθρησκον)​…

3. Nα ΜΗΝ είναι κίναιδος, και

4. Να καταγραφεί ΟΛΗ η περιουσία του, μέχρι και τα σανδάλια που φορούσε, καθώς και η οικογενειακή του περιουσία.

Εάν τηρούνταν όλα αυτά, τότε μπορούσε να γίνει βουλευτής.

Οι νόμοι που εισήγοντο στην Εκκλησία του Δήμου για ψήφιση ήταν ονομαστικοί, δηλαδή έφεραν το όνομα του προτείνοντος. Εκείνος δε που πρότεινε κάποιον νόμο έπρεπε να είναι ΠΟΛΥ προσεκτικός.

Όχι μόνον να έχει εξετάσει το εάν υπήρχε άλλος, προγενέστερος νόμος που ρύθμιζε το θέμα με τρόπο διαφορετικό (οπότε έπρεπε να τον αναφέρει), αλλά ήταν και ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ για τα αποτελέσματα του προτεινόμενου.

Έτσι, εάν πρότεινε και περνούσε νόμο ο οποίος αποδεικνυόταν οικονομικά ζημιογόνος για την Αθήνα, τότε έπρεπε να κατασχεθεί από την καταγεγραμμένη περιουσία του, όλο το ποσόν κατά το οποίο ζημιώθηκε οικονομικά η Αθήνα.

Αν μάλιστα ​δεν έφθανε ΟΛΗ η περιουσία του -μέχρι και τα σανδάλια του, που κατεγράφησαν-, τότε το ανεξόφλητο υπόλοιπο, υποχρεώνονταν να το εξοφλήσει ΔΟΥΛΕΥΟΝΤΑΣ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΡΓΑ.

Αν ο νόμος, που πρότεινε και ψηφίστηκε, ζημίωνε ΗΘΙΚΑ την Αθήνα η ποινή ήταν:

AΥΘΗΜΕΡΟΝ ΤΕΛΕΥΘΗΣΑΤΩ…
- See more at: http://www.xorisorianews.gr/

Τελικά ποιο νερό είναι περισσότερο υγιεινό; Εμφιαλωμένο ή βρύσης; Ενδιαφέρουσα έρευνα

Το εμφιαλωμένο νερό είναι πόσιμο νερό συσκευασμένο σε πλαστικές ή γυάλινες φιάλες κυμαινόμενου μεγέθους...
Μπορεί να είναι ανθρακούχο ή μη.

Απαντήσεις δίνει στο Life2day.gr η Κάμπατζη Γεωργία διαιτολόγος –διατροφολόγος -απόφοιτη από Τμήμα Διατροφής και Διαιτολογίας του A.Τ.Ε.Ι Θεσσαλονίκης. Επιστημονικός συνεργάτης Meddiatrofi.

Η Ευρωπαϊκή Ένωση έχει κατηγοριοποιήσει τρία διαφορετικά είδη εμφιαλωμένου νερού, που μπορούν να καταναλώνονται εφόσον ακολουθούν συγκεκριμένες προδιαγραφές. Αυτά είναι το επιτραπέζιο, το φυσικό μεταλλικό νερό και το νερό πηγής. Οποιοσδήποτε άλλος προσδιορισμός στο εμφιαλωμένο νερό απαγορεύεται (π.χ. ιαματικό, θεραπευτικό, φυσικό μεταλλικό νερό πηγής κ.ά.).

Φυσικό μεταλλικό νερό

Το φυσικό μεταλλικό νερό έχει αποκλειστικά υπόγεια προέλευση και εμφιαλώνεται επιτόπου στην πηγή προέλευσής του (συνήθως γεώτρηση). Οι κοινοτικές οδηγίες απαγορεύουν οποιαδήποτε κατεργασία ή απολύμανση στο φυσικό μεταλλικό νερό. Η υπόγεια προέλευση του φυσικού μεταλλικού νερού, καθώς και η απαγόρευση οποιασδήποτε δραστηριότητας σε ικανοποιητική απόσταση γύρω από τη γεώτρηση εξασφαλίζουν την προστασία του από τα μικρόβια. Η σύστασή του μπορεί να περιέχει διάφορα μέταλλα και ιχνοστοιχεία, όπως το μαγνήσιο, το ασβέστιο, το κάλιο κ.λ.π. Η μόνη επεξεργασία που επιτρέπεται στο φυσικό μεταλλικό νερό είναι η αφαίρεση ή η προσθήκη διοξειδίου του άνθρακα, οπότε το νερό χαρακτηρίζεται ανάλογα ως «φυσικά ανθρακούχο», «με προσθήκη διοξειδίου του άνθρακα» ή «ενισχυμένο με αέριο της πηγής».

Υπάρχουν περισσότερες από 3.000 διαθέσιμες εμπορικές επωνυμίες μεταλλικού νερού παγκοσμίως.

Επιτραπέζιο νερό

Σύμφωνα με τη νομοθεσία, λοιπόν, το επιτραπέζιο νερό επιτρέπεται να είναι οποιασδήποτε προέλευσης (π.χ. από γεώτρηση, από λίμνη, από ποτάμι, ακόμη και αφαλατωμένο νερό θάλασσας). Το επιτραπέζιο νερό μπορεί να έχει υποστεί κάποια διαδικασία απολύμανσης προκειμένου η σύστασή του να είναι σύμφωνη με την αντίστοιχη κοινοτική οδηγία για το πόσιμο νερό. Δηλαδή, πρακτικά η σύσταση του επιτραπέζιου νερού είναι ίδια με αυτό της βρύσης.

Νερό πηγής

Το νερό πηγής είναι η ενδιάμεση κατηγορία ανάμεσα στο επιτραπέζιο και φυσικό μεταλλικό νερό. Το νερό πηγής μοιάζει με το φυσικό μεταλλικό νερό ως προς το ότι έχει οπωσδήποτε υπόγεια προέλευση, σταθερή σύσταση, δεν υφίσταται καμία διαδικασία απολύμανσης και εμφιαλώνεται πάντα στην πηγή προέλευσής του. Διαφέρει, όμως, από το φυσικό μεταλλικό νερό ως προς το ότι η σύστασή του δεν ακολουθεί αυτή του φυσικού μεταλλικού νερού, αλλά του επιτραπέζιου. Αυτό σημαίνει ότι το νερό πηγής δεν είναι πλούσιο σε κάποιο μεταλλικό στοιχείο (π.χ. μαγνήσιο, ασβέστιο), ούτως ώστε να χαρακτηριστεί μαγνησιούχο, ασβεστούχο κ.τ.λ. Πάντως, το πιθανότερο είναι να δούμε το χαρακτηρισμό «νερό πηγής» σε κάποιο εισαγόμενο νερό, δεδομένου ότι τα εμφιαλωμένα ελληνικά νερά ανήκουν είτε στα φυσικά μεταλλικά είτε στα επιτραπέζια. Το νερό πηγής ρέει φυσικά στην επιφάνεια της γης σε μια προσδιορισμένη τοποθεσία.

Νερό βρύσης ή εμφιαλωμένο;

Οι απόψεις διίστανται! Πέρα από την πρακτικότητα που προσφέρει το εμφιαλωμένο νερό η κατάλληλη επιλογή του προς κατανάλωση αυτού πρέπει να βασίζεται πρωταρχικά στις συνθήκες ασφαλής κατανάλωσης του.

Η Υπηρεσία Τροφίμων και Φαρμάκων (FDA) επιβλέπει το εμφιαλωμένο νερό, ενώ η Υπηρεσία Περιβαλλοντικής Προστασίας (EPA) ελέγχει την ποιότητα του νερού βρύσης. Ωστόσο, χρησιμοποιούνται παρόμοια πρότυπα για τη διασφάλιση της ασφάλειας. Το νερό της βρύσης θα πρέπει να ελέγχεται κάθε χρόνο όσον αφορά τις προσμείξεις που περιέχει ή συχνότερα εάν είναι απαραίτητο.

Κατά καιρούς οργώνονται καμπάνιες μεγάλης έκτασης οι οποίες δρουν ενάντια στην κατανάλωση εμφιαλωμένου νερού με βασικότερα επιχειρήματα ότι το εμφιαλωμένο νερό χρησιμοποιεί τους φυσικούς πόρους και δημιουργεί τεράστιες ποσότητες απορριμμάτων, είναι ακριβότερο από το νερό βρύσης, μπορεί να περιέχει ΒΡΑ’s που έχουν συνδεθεί με ασθένειες. Οι BPA’s είναι τοξικές ουσίες οι οποίες έχει αποδειχθεί ότι μιμούνται την γυναικεία ορμόνη οιστρογόνο και έχει συνδεθεί με τον καρκίνο του μαστού στις γυναίκες, τον καρκίνο του προστάτη σε άνδρες, καθώς και την ανάπτυξη της νόσου Alzheimer και στα δύο φύλα. Έχει επίσης δειχθεί ότι προκαλούν αντίσταση στην ινσουλίνη, η οποία μπορεί να περιπλέξει θέματα υγείας στους διαβητικούς. Τέλος υποστηρίζουν ότι οι εταιρίες εμφιαλώσεως νερού επιδιώκουν την ιδιωτικοποίηση του δικαιώματος μας στο Νερό.

Παρόλα αυτά όμως δεν μπορεί να παραβλεφθεί το γεγονός ότι η κατανάλωση μολυσμένου νερού βρύσης αποτέλεσε κατά καιρούς πηγές μόλυνσης και διάδοσης σοβαρότατων ασθενειών συχνά μάλιστα μεγάλης έκτασης.

Πηγη tromaktiko

Οι Σιωνιστές θέλουν να εξαφανιστεί ο ελληνισμός για να κυριαρχήσουν


Δόγμα Ζόνενφελντ: Το Σιωνιστικό Σχέδιο γενοκτονίας του Ελληνικού Έθνους

«Ο ελληνικός λαός είναι δυσκολοκυβέρνητος…

και γι” αυτό πρέπει να τον πλήξουμε βαθιά στις πολιτισμικές του ρίζες. Τότε ίσως συνετισθεί. Εννοώ, δηλαδή, να πλήξουμε τη γλώσσα, τη θρησκεία, τα πνευματικά και ιστορικά του αποθέματα, ώστε να εξουδετερώσουμε κάθε δυνατότητά του να αναπτυχθεί, να διακριθεί, να επικρατήσει, για να μη μας παρενοχλεί στα Βαλκάνια, να μη μας παρενοχλεί στην Ανατολική Μεσόγειο, στη Μέση Ανατολή, σε όλη αυτή τη νευραλγική περιοχή μεγάλης στρατηγικής σημασίας για μας, για την πολιτική των ΗΠΑ».

Χένρι Κίσσινγκερ, Ανθέλληνας Σιωνιστής

(Σεπτέμβριος 1994)


Βαρύτατα και αδιάλειπτα τα πλήγματα που δέχεται η Ελλάδα τις τελευταίες δεκαετίες και δη τα τελευταία χρόνια. Χτυπήματα, τα οποία προέρχονται από τον προαιώνιο εχθρό του Ελληνισμού, τον Εβραϊσμό-Σιωνισμό. Κυριότερος στόχος τους η εξόντωση οποιουδήποτε Ελληνικού στοιχείου στον πλανήτη Γη και η οριστική επικράτησή τους, σε κάθε επίπεδο. Για την εκπλήρωση των επαίσχυντων αυτών στόχων λειτουργούν με υποχθόνιες μεθοδεύσεις και ύπουλες τακτικές, κάτι που φαίνεται από τα ανθελληνικά «Πρωτόκολλα και δόγματά» τους…

Όμως όλα αυτά τα παραπάνω είναι σε γνώση του Πανελληνισμού! Οι Έλληνες Έσχατοι Μαχητές τα γνωρίζουν όλα εδώ και πάρα πολύ καιρό, προειδοποιούν και -φυσικά- λαμβάνουν τα μέτρα τους για την σωτηρία του Ελληνισμού, που κινδυνεύει από τα σατανικά σχέδια του Εχθρού!… Σήμερα θα αποκαλύψουμε τα όσα έγραψε πριν από πολλά χρόνια -στις αρχές της δεκαετίας του 1980- ο αείμνηστος Μύστης Ιωάννης Πασσάς, ο διανοούμενος-συγγραφέας της θρυλικής «Αληθινής Προϊστορίας» και ιθύνων νους της κλασικής Εγκυκλοπαίδειας του «Ηλίου». Φυσικά, ο Πασσάς θεωρείται ένα από τα πιο υψηλόβαθμα στελέχη των Έψιλον και ένας από τους περίφημους Φύλακες της Ελλάδας και του Λαού της.

Ας δούμε λοιπόν τι έγραψε ο Ιωάννης Πασσάς σε ένα άλλο κλασικό του σύγγραμμα, «Το Έγκλημα της Επιστήμης», που για πρώτη φορά εκδόθηκε πριν από παραπάνω από 30 έτη. Έγραψε σ” αυτό το βιβλίο του ο Πασσάς τα εξής ακόλουθα σημαντικά:

«Οι Εβραίοι Σιωνισταί βασιζόμενοι εις τας αποκρύφους και μυστικιστικάς αυτάς παραδόσεις των, που περιέχονται εις τα «Ταλμούδ» και την «Καμπάλαν» διεμόρφωσαν την κοσμοθεωρίαν των και τας επιδιώξεις της φυλής των κατά την νεωτέραν εποχήν, συμπληρώσαντες αυτάς με τα παραγγέλματα «των Πρακτικών των Σοφών της Σιών» που συνετάχθησαν το 1987 εις το Α΄ συνέδριον των Σιωνιστών, που έγινε εις την Βασιλείαν της Ελβετίας την 29 Αυγούστου 1897 και εις το οποίον παρέστησαν, προσήλθον, 206 αντιπροσωπείαι Εβραϊκών κοινοτήτων, από όλας τας χώρας του κόσμου. Εδημοσιεύθησαν δε ολίγον αργότερον, πιθανώς το 1902, ή οπωσδήποτε το 1912, εις την Ρωσικήν, δια πρώτην φοράν»…

Και ο αείμνηστος Ιωάννης Πασσάς συνέχισε λίγο πιο κάτω, στο ίδιο κείμενό του, γράφοντας και τα εξής ακόλουθα:

«Τα κείμενα αυτά είναι αρκετά αποκαλυπτικά και κατά περίεργον σύμπτωσιν, προδιαγράφουν και προλέγουν από τότε -1897- πολλά από τα διαδραματισθέντα κατόπιν εις τον διεθνή χώρον, αλλά και δι” όσα συμβαίνουν σήμερον. Και συνεπώς κατά κάποιον τρόπον βεβαιώνουν ότι αι εξελίξεις που είχον εν τω μεταξύ σημειωθή εις την διεθνή πολιτικήν, την διεθνή οικονομίαν και την διαμόρφωσιν των νεωτέρων κοινωνιών, είχον έκτοτε προγραμματισθή και κατηυθύνοντο, υπό του διεθνούς Σιωνισμού, (Μαρξισμός, Κομμουνισμός κ.τ.λ.) όπως αποδεικνύουν αι επιδιώξεις και τα παραγγέλματα των κειμένων αυτών. Εκδήλωσις δε σχετική και σαφεστάτη, περί των επιδιώξεων αυτών των Σιωνιστών, ήτο και το αποκαλυφθέν πρό τινος δόγμα ΣΟΝΝΕΦΕΛΝΤ του στενού συνεργάτου του Κίσσινγκερ, του πασίγνωστου Εβραίου Σιωνιστού και δρώντος ηγέτου των Σιωνιστών της Αμερικής».

Από αυτά που έγραψε πριν από 30 τόσα χρόνια ο αείμνηστος Πανέλληνας Ιωάννης Πασσάς συγκρατούμε μερικά πολύ σπουδαία στοιχεία, από εκείνα που αποδεικνύουν γιατί ο Ελληνισμός σήμερα κινδυνεύει με… βιολογική εξαφάνιση! Πρώτα απ” όλα γίνεται λόγος για το Σιωνιστικό συνέδριο του 1897, με τον Θίοντορ Χερτζλ, τον συγγραφέα -ένα χρόνο πριν, δηλαδή το 1896- ενός άλλου κλασικού βιβλίου του Σιωνισμού: «Το εβραϊκό κράτος». Εκεί ο Σιωνιστής Χερτζλ προτείνει την δημιουργία του κράτους του Ισραήλ, που έγινε τελικά πραγματικότητα μετά τον Β΄ Παγκόσμιο Πόλεμο, δηλαδή πάνω από μισό αιώνα αργότερα.

Σύμφωνα με τον μεγάλο Έλληνα ερευνητή Γεώργιο Πάλμο, το 1897 οι Σιωνιστές αποφάσισαν την Γενοκτονία των Ελλήνων! Δηλαδή, πριν από σχεδόν 120 χρόνια οι Εχθροί της Ελλάδος αποφάσισαν το πώς να καταστρέψουν το Ελληνικό Έθνος, τον προαιώνιο Εχθρό τους, εξαφανίζοντας βιολογικά κάθε τι το Ελληνικό… Σύμφωνα με τον Γεώργιο Πάλμο, αυτό έγινε και συνεχίζει να γίνεται, γιατί ο Ελληνισμός ήδη έχει συρρικνωθεί τρομερά σε σχέση με το 1897.

Τότε, Έλληνες υπήρχαν παντού και η ευρύτερη περιοχή μας ήταν γεμάτη από Ελληνικές πόλεις. Τώρα, ο Ελληνισμός -βάσει του Σιωνιστικού σχεδίου εξολόθρευσης των Ελλήνων- έχει εξαφανιστεί εντελώς από την Τουρκία, την Αίγυπτο, την Βουλγαρία την Ρουμανία, την Παλαιστίνη, την Ιταλία κτλ. Κινδυνεύει να χαθεί και στην Αλβανία, στην Ελληνική γη της Βορείου Ηπείρου…

Όμως υπάρχει και συνέχεια. Όπως ανέφερε ο Πασσάς, στο βιβλίο του «Το Έγκλημα της Επιστήμης», ο Ζόνενφελντ -τον αναφέρει ΣΟΝΝΕΦΕΛΝΤ- αυτός ο Σιωνιστής στενός συνεργάτης του Ανθέλληνα Κίσσινγκερ, βασισμένος στο σχέδιο του 1897, επεξεργάστηκε μαζί με τον Κίσσινγκερ το σύγχρονο σχέδιο Γενοκτονίας των Ελλήνων! Αυτό δηλαδή που ζούμε σήμερα, με την οικονομική κρίση και την εκποίηση της χώρας μας σε ξένες Ανθελληνικές δυνάμεις. Αυτό το σχέδιο των πανούργων Σιωνιστών πρέπει να γράφτηκε κάπου το 1973 και -αμέσως μετά- άρχισαν τα «όργανα»: η «μεταπολίτευση» με την Κυπριακή τραγωδία, το φαύλο καθεστώς των πολιτικάντηδων και η καταστροφή της Ελλάδας… Στόχος: η υποταγή της Πατρίδας μας στον Σιωνισμό και η σφαγή των Ελλήνων, μέχρι να εξαφανιστεί βιολογικά το Ελληνικό Έθνος…

Το βίντεο που ακολουθεί δείχνει ανατριχιαστικές αποκαλύψεις




via

- See more at: http://www.xorisorianews.gr/
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters